Search

__________________________________________________________

Valery Uvarov (2007)

Click aici pentru prezentarea video Partea 1

Click aici pentru prezentarea video Partea 2

Click aici pentru situl lui Valery Uvarov

Despre puterea piramidelor şi anul 2012

Sankt-Peterburg (2007)

Kerry Cassidy : Iată-ne aici, cu Valery Uvarov, noi suntem Proiectul Camelot şi suntem bucuroşi să fim aici, în Saint-Petersbourg, Rusia, şi… cum pronunţaţi voi, în limba rusă? Sankt-…?

Valery Uvarov : Sankt-Peterburg [zâmbeşte ].

Kerry: Sankt-Peterburg, OK! Este un oraş frumos, iar tu eşti un om foarte interesant. Suntem încântaţi să fim aici, primiţi cu ospitalitate în casa ta. Eşti o gazdă foarte amabilă şi noi îţi mulţumim foarte mult pentru asta.

Valery: Sunteţi bineveniţi, prieteni!

Kerry: [zâmbeşte] Îţi mulţumim! Deci vom începe cu ce-ţi vine ţine mai bine, ce-ai vrea să ne spui despre persoana ta. Pentru început, suntem curioşi să-ţi auzim povestea, cum ai ajuns să fii unde eşti astăzi. Ştim că, în momentul de faţă, lucrezi pentru guvern, e adevărat?

[diapozitiv]: Valery Uvarov, Şeful Departmentului de Cercetări OZN, Paleoştiinţe şi Paleotehnologie al Academiei de Securitate Naţională a Rusiei.

Valery: Mda. Mai mult sau mai puţin. De fapt, totul s-a schimbat în viaţa mea în 1989. Înainte eram muzician profesionist, studiam matematica şi mai studiam şi artele. Sunt pictor. În epoca aceea, brusc am observat că muzica pe care o cântam, toată viaţa pe care o trăiam… diferă un pic de ceea ce se petrecea în realitate în jurul meu.

Am înţeles că civilizaţia noastră, planeta noastră are un anumit gen de probleme, şi era alegerea mea dacă voi continua să cânt, ca până atunci, sau voi încerca să iau parte la soluţionarea problemelor pe care le vedeam în jurul meu, în această lume. Şi am luat o hotărâre.

În acel 1989 am participat la o conferinţă despre OZN-uri, aici, în Rusia. Şi am întâlnit acolo o mulţime de oameni interesanţi şi cercetători. Am auzit multe povestiri interesante.

Ceva s-a schimbat în mine, toate convingerile mele au fost răsturnat şi am decis: renunţ la muzică, renunţ la tot şi mă dedic total cercetării OZN-urilor, istoriei adevărate a Planetei noastre şi a civilizaţiei noastre, şi voi încerca să-mi aduc partea mea de contribuţie la îmbunătăţirea vieţii şi civilizaţiei noastre. Deci…

Kerry: A fost… ţi s-a sugerat să mergi la acea conferinţă OZN? Ai avut cumva o “întâlnire de gradul 3” cu “vizitatorii” , dacă ar fi să-i numim aşa, înainte de eveniment? Conştient? Sau inconştient ţi s-a spus să mergi la acea conferinţă, dar nu erai sigur de ce?

Valery: În copilărie am întâlnit pe cineva… dar la vremea aceea nu-mi dădeam seama ce s-a întâmplat. Pentru mine a fost ceva obişniut, straniu, dar obişnuit. Apoi am început să am viziuni ciudate, Universul, aparate de zbor, etc., eram pasionat de orice filme, orice cărţi care… cu extratereştri, SF. Probabil că au fost în mine dintotdeauna.

Dar în acel an, 1989, a fost parcă o deformare, o transformare, dintr-o dată am înţeles, am înţeles clar, că acest drum nou este drumul meu adevărat.

Kerry: Câţi ani aveai atunci, cu aproximaţie?

Valery: Păi, aproximativ? [zâmbeşte ] Aveam 36 de ani şi totul s-a schimbat, şi sunt fericit că a fost aşa, credeţi-mă. De fapt, sunt un om norocos, fac ceea ce-mi place şi am făcut nişte descoperiri foarte importante – vom vorbi azi despre ele – şi vă voi expune nişte idei interesante.

Kerry: Şi ai mai scris şi nişte cărţi?

Valery: Sigur, am scris nişte cărţi, şi câteva articole. Şi mai public revista Nexus aici, în limba rusă, eu sunt redactorul şef.

Kerry: Minunat. Noi te-am văzut pentru prima dată într-un interviu ca parte din Spaţiul Secret, un film de Chris Everard la emisiunea “Spaţial”, ştii asta, e adevărat?

Valery: Da, e adevărat.

Kerry: Şi, de asemenea, ai pregătire de matematician, ai putea să ne spui mai multe?

Valery: Da, e vorba despre Politehnica din Sankt-Petersburg, unde am studiat matematica.

Kerry: Înţeleg. Ai şi o diplomă în acest sens, sau ai doar nişte ani de studiu?

Valery: Nu, studiasem câţiva ani, dar când a venit acel an în care am renunţat la tot şi m-am concentrat exclusiv pe cercetare, am părăsit tot şi am început să fac ce-am început să fac. Dar în acelaşi timp, fiind muzician profesionist, pictor şi, pe de altă parte, matematician, îmi vine mult mai uşor să înţeleg ce se întâmplă, pot vedea un eveniment sau, să zicem, un obiect din mai multe puncte de vedere: ca muzician, ca matematician… e mult mai uşor.

Kerry: Deci, ai latura artistică, ai latura ştiinţifică…

Valery: Da.

Kerry: Foarte interesant… Apoi ai – cum s-ar spune – adică, muzica şi matematica… au multe similitudini, aşa-i?

Valery: Pe de o parte, da. Pe de o parte. Pot privi lucrurile foarte liber. Nu sunt ascuns într-o cutiuţă a unei ştiinţe… Un matematician priveşte lumea cu ochi de matematician, OK? Eu, nu. Eu încerc să văd fenomenul din diferite puncte de vedere.

E de înţeles, pentru mine. Mai ales acum, când am nevoie să văd ceva ascuns, de exemplu, unele evenimente din istoria civilizaţiei noastre, trebuie să-mi deschid mintea şi să încerc să înţeleg ce a stat în spatele acestui eveniment, deci trebuie să am o vedere foarte largă, şi mă ajută foarte mult faptul că sunt şi muzician, şi matematician, şi artist.

Kerry: Acum, job-ul tău actual, sau titlul, în cadrul… cercetării OZN… Ai un titlu?

Valery: De fapt, situaţia este cam aşa: persoanele din armată şi din guvern, care au luat parte, ani de-a rândul, în cercetarea OZN-urilor, ştiau despre mine şi m-au invitat să iau parte la activităţile lor.

Kerry: Înţeleg.

Valery: De fapt, a fost cam aşa: m-au invitat şi, de exemplu, erau vreo două organizaţii al căror ajutor îl folosesc în investigare, vorbesc deschis. Le cer ajutorul când am nevoie de accesul la o bancă de date secretă, sau de informaţii care nu se găsesc la bibliotecă. Deci, din acest motiv, eu fac parte dintr-un organism militar, şi am acces la orice îmi trebuie.

Kerry: Ai făcut cercetări despre piramide şi despre energia piramidelor. Probabil că ţi se permite accesul la piramide şi la Sfinx?

Valery: Da, sigur, dar pe de altă parte, eu sunt interesat de ştiinţa pe care se bazează piramidele, acesta e punctul-cheie: ştiinţa. Sunt absolut sigur că, acei oameni pe care îi cunoaştem, sau pe care îi numim Herofili, vechii egipteni, de fapt, nu egipteni, preoţi atlanţi, erau urmaşi ai preoţilor atlanţi.

Ei erau savanţi de înalt nivel, sunt complet sigur de acest fapt. Şi am fost… de fapt, sunt profund interesat de ştiinţa pe care au încorporat-o în piramide, în temple şi în tot ce foloseau ei. În primul rând, pentru a dezvolta capacităţile angelice, care mai târziu ajută la deschiderea hiper-sensibilităţii, pe de o parte, iar apoi, pe de altă parte, a clarviziunii.

Majoritatea acelor însuşiri pe care le aveau ei şi ştiţi că aveau capacităţi neobişnuite, erau oameni foarte, foarte puternici. Noi acum ne-am dezvoltat într-o direcţie total diferită. Iată de ce interesul meu profund a fost să văd, unde au ajuns ei, ce au filtrat şi ce au primit.

Destul de curând, cercetând textele străvechi, am ajuns la concluzia că, toată ştiinţa pe care o deţineau o primiseră în dar de la la o civilizaţie extraterestră foarte avansată.

Când am înţeles asta, am spus: “Ce trebuie să fac eu acum este să găsesc orice bucăţică, oricât de mică, din acea ştiinţă, rămasă oriunde: pe peretele unui templu, în piramide, în textele străvechi, trebuie să le recuperez, să le adun pe masa mea să le analizez şi să scot la lumină toată ştiinţa lor.

Kerry: Deci, ai început aceste căutări, presupun, după acea experienţă acea trezire pe care ai avut-o în 1989, iar acum suntem în 2007, corect? În toţi aceşti ani ai lucrat o perioadă lungă şi ai scris cărţi despre piramide iar acum construieşti o piramidă, din câte am înţeles? Aşa e?

Valery: Da. Construim acum o piramidă mare, din piatră, conform cunoştinţelor pe care le-am dobândit prin cercetarea piramidelor antice construite de diverse civilizaţii.

Kerry: Şi ce conţine acest set de cunoştinţe, pe care tu…? Ai putea enumera câteva concepte de bază care… Tu ai construit, de fapt, nu una, ci mai multe piramide aici, în Rusia, nu departe de aici, parcă?

Valery: Da. E doar la 100 Km de Sankt-Petersburg. Noi am găsit un loc foarte vechi unde oamenii făceau “ritualuri” de sute de ani.

A fost un cutremur, ca o ruptură, cu un fascicul de energie care a ieşit din pământ… De fapt, am făcut totul după cum spun vechile învăţături că trebuie făcut. Deci am găsit locul potrivit, de fapt există 3 locuri foarte bune. Acum construim o piramidă pe unul din aceste locuri.

Kerry: Înţeleg, deci, că aţi găsit un vortex de energie…

Valery: Da, e un vortex de energie destul de puternic e un moment important, trebuia s-o facem. Dar în acelaşi timp, am ajuns la concluzia că ce ştim noi, de fapt, civilizaţia noastră, adică, ştie despre piramide şi efectele lor, e aproape nimic în comparaţie cu realitatea. Din acest motiv noi am decis să construim o piramidă conform cu învăţăturile, nu doar ca formă sau proporţii, pe care le-am întâlnit cercetând diferite piramide.

Nu, astea sunt informaţii mărunte. Nu e suficient, ar trebui să fie mai mult decât atât. În primul rând, când preoţii antici construiau piramidele, ei o făceau încercând s-o acordeze cu o anumită persoană, de exemplu, pentru un faraon sau pentru un preot.

Piramida lui Keops e un instrument diferit, şi întotdeauna am fost curios… ce cunoştinţe, ce a făcut din această piramidă un instrument puternic, care putea nu numai să-ţi influenţeze sistemul energetic, să-ţi dezvolte capacităţile. În primul rând, cum să obţii accesul – acum ascultaţi cu atenţie – la dimensiunile paralele ale Pământului şi Timpului. E un moment cheie, pentru că acolo poţi găsi informaţii despre istoria Planatei Pământ, şi nu numai despre timpul trecut, ci şi despre viitor. Deci poţi obţine ceva ce nici măcar nu vă puteţi imagina. Din acest motiv am dedicat toată cartea pe care am scris-o şi publicat-o aici, în Russia.

Numele cărţii este “The Pyramids”. Asta este. [Arată cartea la camera de filmat .]

Cred că şi versiunea în limba engleză va avea aceaşi culoare. Cred că va fi publicată curând şi în engleză. Acolo puteţi vedea traducerea textelor străvechi, veţi înţelege pe deplin interesul preoţilor antici. De ce au petrecut atâţia ani şi atâţia bani, de asemenea, doar ca să construiască o piramidă imensă. De ce? Dar ca mormânt pentru un faraon?

Nu, nu, a fost pentru scopuri cu totul diferite, iar noi ne-am hotărât să obţinem aceleaşi posibilităţi acum, construind această piramidă. Deci, am găsit locul, am găsit învăţăturile. În interiorul acestei noi piramide pe care o construim acum vor fi 25 de camere rezonatoare. În piramida lui Keops se cunosc cel puţin 3 camere, OK? În piramida noastră vor fi 25…

Kerry: Înţeleg. Dar este vorba cumva şi despre folosirea cristalelor, a puterii cristalelor?

Valery: Vom instala acolo surse de energie, nu doar cristale, sunt surse de energie, pentru că, dacă doar faci o piramidă fără o sursă de energie, nu vei obţine niciodată, măcar ce ţi-ai imaginat că vei obţine.

Kerry: Dar vortexul? Nu este el principala sursă de energie? Nu?

Valery: Nu, nu, e ca un gaz, OK? E ca un gaz. Dar ca să obţii energie din el, ai nevoie de un motor. Deci, ceea ce numesc eu “sursă de energie” e un dispozitiv, un anumit dispozitiv pe care îl punem în interiorul piramidei, într-un loc anume, iar piramida va afecta spaţiul şi timpul, producând un fel de combustie a spaţiului, iar de aici începe ceva foarte, foarte interesant şi neobişnuit.

Deci, când am înţeleges asta am hotărât imediat să începem construcţia piramidei. Am început-o la sfârşitul anului trecut şi cred că, la sfârşitul lui octombrie anul acesta, 2007, vom termina construcţia.

Kerry: Acum, aţi comunicat cunoştinţele voastre şi altor ţări, sau e vorba doar de interiorul Rusiei?

Valery: De fapt, e vorba doar de Rusia.

Kerry: Pentru că asta ar fi foarte interesant, sunt sigură, pentru mulţi… hmm, precis, cercetătorilor americani, dar şi din alte ţări.

Valery: Îmi plac unii cercetători americani, ca de exemplu, Graham Hancock, […] şi alţii, mulţi alţii. Îi iubesc foarte mult, deoarece ei m-au influenţat profund, vreau să le adresez mulţumiri pentru tot ce au făcut.

În acelaşi timp, ei au scos la lumină, au arătat oamenilor unele idei neobişnuite, spunând: “Atenţie! Priviţi cu atenţie piramidele”, sau “Priviţi cu atenţie la…” alte astfel de lucruri. Ei doar evidenţiază aspectele neobişnuite dar în linii mari, ei nu oferă răspunsuri.

Kerry: Bine, OK.

Valery: Ce fac eu, eu încerc să dau răspunsuri… Mai mult sau mai puţin. Sunt norocos că am găsit răspunsuri, iar cartea “ Piramidele ” este cartea cu răspunsuri.

Kerry: Ai menţionat, în cursul prânzului pe care l-am luat mai devreme, că ai avut un fel de interacţiune cu aceşti vizitatori. Ei te-au ghidat în incursiunea ta în lumea piramidelor, aşa e?

Valery: Da.

Kerry: Ei ţi-au dat intuiţia direcţiei de urmat.

Valery: Da. Pe de o parte, da.

Kerry: Tu îi numeşti… Cum i-ai numit?

Valery: I-am numit “vizitatori”. Ca să spun “extratereştri”, pe de o parte, poţi să-i numeşti extratereştri, dar pe de altă parte, când începi să înţelegi cum este construit, de fapt, acest Spaţiu, ajungi să înţelegi că cel mai îndepărtat loc din Galaxia noastră e la mai puţin de 1 minut distanţă faţă de Pământ. Mai puţin de 1 minut!

Asta înseamnă că, potrivit cu ceea ce ştim despre Planeta noastră, şi în comparaţie cu perioada în care civilizaţia noastră este acum aici pe această Planetă, noi, oamenii, suntem vizitatorii aici. Ei sunt aici de atâta vreme, au venit de atâtea ori, de mii de ani, ca să ţină situaţia sub control. Când spun Ei mă refer la acele fiinţe care încearcă să ţină întreaga situaţie de pe planeta Pământ pe un anumit drum.

Deci, când am întâlnit aceşti vizitatori pentru prima dată în viaţa mea – cu ceva timp în urmă, eram într-o expediţie – prima mea întrebare a fost simplă: “Ce faceţi voi aici?” În acel moment, ca orice om normal, om normal, chiar şi un american, având o idee despre capacităţile lor, ei zboară, au posibilităţi atât de extraordinare… Ce fac ei aici? Care e scopul lor? Răspunsul lor a fost destul de simplu, şi în acelaşi timp mi-a marcat viaţa.

Unul din cei pe care i-am văzut a zis: “Dacă vrei să înţelegi scopurile noastre, trebuie să afli istoria civilizaţiei voastre, pre-istoria voastră. Atunci vei înţelege scopurile noastre.”

Din acel moment am început să depun toate eforturile în cercetarea istoriei civilizaţiei noastre, iar acum vă pot spune, am ajuns să înţeleg ce s-a întâmplat şi care e interesul lor principal.

Kerry: OK, care e interesul lor principal, crezi că este vorba de evenimentele viitoare, pe care ei le simt că se apropie, sau este un interes genetic pentru specia noastră…?

Valery: Nu, nu. Întâi de toate, aş vrea să vă explic faptul că dacă vrei doar un răspuns, nu vei obţine niciodată răspunsul corect. Este… pe de o parte, e destul de complicat. Apoi, dacă vei vrea cel puţin să faci un scurt pas înainte în înţelegerea… ce v-aş recomanda este, încercaţi, dacă puteţi, să înţelegeţi că nu există nici trecut nici viitor, există doar prezent. Acum , ce se întâmplă acum .

Pentru mine, la început, asta nu a însemnat mare lucru. Gândeam: “Cum adică? Nu există trecut? Nu există viitor? Totul se întâmplă acum?” A trebuit să cercetez şi să pătrund sensul acestei propoziţii ceva vreme. Apoi, când am înţeles cum funcţionează, şi că aşa e, cu adevărat, atunci începi să înţelegi profund că, dacă plănuieşti, dacă doreşti să schimbi Planeta, Omenirea, de fapt, în bine, s-o dezvolţi în direcţia cea bună, ai nevoie să ştii ce s-a întâmplat atunci, şi în acelaşi timp, trebuie să ştii ce ne aşteaptă în viitor.

Dar acest viitor, pentru noi, de fapt, se întâmplă acum.

Deci, din viitorul tău, poţi merge să intri în contact cu tine în trecut ca să te ajuţi să scimbi ceva în bine în trecutul tău. Apoi, dacă ceva se va întâmpla diferit, prezentul tău va fi schimbat, iar viitorul ţi se va schimba în bine. Există o singură cale. Deci, ce fac ei aici, ei încearcă să menţină şi, într-un fel, să ghideze aceste evenimente multi-dimensionale ale vieţii noastre, astfel încât noi să înţelegem cum este construit totul. Ei nu interferează niciodată, ei doar ne pot da o idee, un indiciu. Şi atunci, dacă eşti persoana care trebuie, ar trebui să înţelegi. Ce vei face apoi, va fi răspunderea ta personală pentru viitor. Nu e aşa cum spun unii: "Extratereştrii şi zeii sunt perfecţi, ei mă vor îndruma. Chiar dacă eu greşesc, ei mă vor ajuta să-mi îndrept greşeala, apoi…

În realitate nu e aşa. Ce pot face ei e să-ţi dea unele indicii, dar apoi îţi asumi răspunderea personală.

Kerry: Deci, ai studiat filosofia orientală, Iluminarea şi ştiinţa despre chakre, etc.

Valery: Desigur, în totalitate. Dar vreo doi ani mai târziu am ajuns la concluzia că, dacă începi, sau dacă încerci să vezi ce e în spatele acestui sistem, folosind, de exemplu, cunoştinţele Buddhismului, sau Hinduismului, nu vei înţelege niciodată realitatea. Este imposibil! Pentru că, în modul, în forma pe care o putem folosi şi înţelege, acest set de cunoştinţe a rămas – “viu” spun eu de obicei – doar în Egipt. Numai în Egipt!

În cartea mea arăt aceste texte. Dacă luăm hinduismul sau tradiţiile orientale, sunt atât de deformate; sunt deja transformate în diferite părţi şi bucăţi, încât nu vei obţine niciodată înţelegerea Realităţii. Acesta a fost motivul pentru care m-am cufundat adânc în egiptologie, lucrând cu [acele] texte, pentru că acolo se poate vedea începutul întregii poveşti.

În această carte, de exemplu, am dat deja aceste cunoştinţe străvechi care se numea, în antichitate, Cabbala-Ohn. Aceasta este ştiinţa unităţii de construcţie a Omului şi a Universului, cum a fost construit, sunt, de fapt, unul şi acelaşi lucru. Deci, dacă vrei să înţelegi, ar trebui să începi cu începutul. Iar acesta este începutul, nu cel deformat. Îl poţi găsi doar în Egipt, nicăieri în altă parte.

Kerry: Acum, când ai spus că ai fost contactat în expediţie, erai în Egipt în momentul contactului?

Valery: Nu, în Siberia.

Kerry: Siberia?

Valery: Da, a fost o expediţie în legătură cu cercetările asupra cazului Tunguska.

Kerry: Ah! Vrem să auzim şi despre asta. Tunguska? Pentru că ai scris o carte şi despre asta. E adevărat?

Valery: De fapt, e pe terminate. Toată cartea va fi dedicată centenarului [cazului Tunguska] de anul viitor [2008]. Iar cartea va relata ce s-a întâmplat acolo; de fapt, veţi găsi răspunsuri… Ştiţi, în ultimii 70 de ani de cercetări, oamenii de ştiinţă au emis şi au lansat vreo 300 de ipoteze diferite, cele mai multe sunt atât de diferite, încât oamenii nu le pot îmbina. În această carte, eu pun totul laolaltă şi vă ofer, descriu tot evenimentul, aşa încât toate aceste ipoteze diferite se îmbină într-una singură.

Kerry: Înţeleg. Noi am discutat cu un savant şi Bill, poate că ne-ai putea explica punctul lui de vedere? Ieri, Chernobrov…

Bill Ryan (BR): – Da, ne-am întâlnit cu Chernobrov şi l-am întrebat despre Tunguska, iar el a spus că a mai fost un eveniment similar care s-a întâmplat lângă lacul Baikal, mult mai recent.

Valery: Da.

Bill: Şi el e de părere că urmele de radioactivitate care au fost detectate în regiunea Tunguska, ar putea fi explicate ca fiind rezultatul impactului unei comete şi că unii izotopi radioactivi care au fost descoperiţi acolo sunt prezenţi în comete. El e de părere că incidentul Baikal sugerează că aceea este o ipoteză rezonabilă. El a avut grijă să nu prezinte concluzii despre acel caz, dar asta era părerea lui, cel mai probabil cu putinţă.

Valery: Da, ştiu.

Kerry: Deci, este el de acord sau eşti tu de acord cu el, sau tu ai o altă explicaţie?

Valery: Ca să spun “acord” sau”dezacord”, nu v-ar da o abordare corectă, propria mea abordare. De fapt, lucrând… Încerc să găsessc un răspuns, ce s-a întâmplat la Tunguska. Am studiat o mulţime de materiale, multe din rezultatele cercetărilor altor oameni de ştiinţă, şi le sunt recunăscător pentru asta, mi-au oferit multe informaţii. N-aş fi reuşit niciodată singur.

Dar, în acelaşi timp, când am înţeles ce s-a întâmplat acolo şi ce este de importanţă crucială, este că oamenii au descris şi explicat ce s-a întâmplat la Tunguska, adică acest eveniment, ei au acest răspuns la câţiva ani după eveniment, de fapt, ei l-au dat aproape imediat. Problema a fost că savanţii din diferite domenii ale ştiinţei care au venit la Tunguska şi au început să întrebe martorii ce au văzut, ei au luat întrega poveste, dar pe bucăţele.

Botaniştii au încercat să explice evenimentul din punctul lor de vedere; astronomii au încercat să explice evenimentul ca o cometă sau meteorit; geologii au dat şi ei propria lor interpretare. Deci, ei rup întreaga poveste în mai mult de 300 de bucăţele. Dar în acelaşi timp, trebuie să înţelegeţi că, acel eveniment a fost un singur eveniment. Şi că există doar un singur adevăr care stă în spatele lui, şi, de fapt, dacă v-aţi pune întrebarea, veţi fi de acord că ceva – hmm, pe de o parte – foarte simplu a avut loc, ceva ce noi nu putem vedea, dar toate urmele sunt acolo, în zona Tunguska, totul e acolo şi dacă nu vezi aceste urme, asta nu înseamnă că acolo a avut loc altceva.

Întreaga poveste, întreaga explicaţie, pe de o parte, este în afara putinţei oamenilor de a accepta… Realitatea.

Ce-aş spune la început acum, pe scurt, acela a fost un meteorit, da, un meteorit. Dar acest meteorit era purtătorul unei bacterii periculoase. Iar cineva a neutralizat-o, a distrus-o; au făcut treaba asta de multe ori. Şi o fac în fiecare secol, de câteva ori. Când am cercetat documentele, am găsit nişte poveşti tare interesante.

Iată! Pe scurt: când Stalin a auzit de cazul Tunguska, – şi în special Lavrentiy Beria – care era un om foarte special, care a jucat un rol important în cercetarea şi dezvoltarea armei nucleare în Rusia la acea vreme. El a aflat de un eveniment neobişnuit, asemănător unei explozii nucleare, care a avut loc în 1908. Deci, după ce au cercetat fotografiile, au trimis o expediţie militară în acea zonă.

Şi membrii acelei expediţii militare erau îmbrăcaţi în haine civile şi aveau o singură misiune: să culeagă informaţii. Şi acum, fiţi atenţi! Când au întrebat oamenii din zona exploziei, oamenii au spus: la foarte scurt timp după explozie, localnicii au văzut un grup de vizitatori ciudaţi, purtând un echipament sofisticat, în 1908, cercetând solul.

Deci, i-au văzut. Îmi puteţi spune cine erau? Cu echipament modern în 1908? Cine erau? E doar o scurtă introducere, dar, în acelaşi timp, vă pot spune, realitatea este uimitoare, uimitoare!

Există cineva care ocroteşte planeta Pământ, de efectele acelui meteorit care purta o bacterie periculoasă. Cineva a creat, a construit ceva ce eu numesc “o instalaţie”. O parte a acestei instalaţii este în Siberia şi este activă. Pe de altă parte – şi îmi pare foarte rău să spun – Unul dintre dispozitive, care are o strânsă legătură cu această instalaţie, se află în China. Chinezii l-au găsit deja şi îl cercetează.

Kerry: Vrei să spui că ei au ceva care conţine această bacterie?

Valery: Nu. Ei cercetează o parte din echipamentele care au doborât [anihilat] meteoritul. E foarte serios.

Kerry: E vorba despre echipamentele “vizitatorilor”, nu-i aşa?

Valery: Da. Ştiu precis, ei le-au găsit şi le-au cercetat deja. În viitorul apropiat veţi vedea un salt în dezvoltarea unor tehnologii în China, cu mult mai avansate decât vă puteţi imagina.

Kerry: Foarte interesant!

Valery: Din păcate, se fac cercetări în Rusia? Nu, încă nu.

Kerry: Cum ai aflat astea, totuşi, ne poţi spune?

Valery: No, if you allow me, I will keep it, OK?

Kerry: Ah, OK, foarte interesant [râde ]

Valery: [zâmbind ] Dar credeţi-mă, ei deja o fac. Noi avem o mulţime din acest material în Siberia, o mulţime. Aş spune, mii de tone de asfel de materiale. Dar, după cum ştiţi, ştiinţa noastră şi… oamenii de ştiinţă de azi nu sunt interesaţi deloc.

Kerry: Înţeleg, adevărat?

Valery: Nu.

Kerry: Ei bine, când va apărea cartea ta – încă nu a apărut aici, …aşa e?

Valery: Te referi la cazul Tunguska?

Kerry: Da.

Valery: Va apărea anul viitor.

Kerry: OK. Deci, când va apărea cartea, poate, lucrurile se vor schimba?

Valery: Nu sunt sigur de asta.

Kerry: Nu?

Valery: Nu. Acesta e motivul pentru care plănuiesc ceva, vreau să organizez nişte expediţii, una sau două expediţii internaţionale.

Kerry: Grozav!

Valery: Cu oameni de ştiinţă din America, Rusia, Germania, Australia să meargă acolo, astfel încât atunci când se va întâmpla, să fie sub controlul raţional al Umanităţii.

Kerry: Înţeleg.

Valery: Pentru că acolo – în acest moment vă rog doar să mă credeţi – n-aveţi alteceva de făcut decât să mă credeţi! Tehnologia care există acum acolo este atât de dezvoltată, încât nici nu vă puteţi imagina.

Kerry: OK. Acum aş vrea să sărim la… pentru că ai mai spus că – în conversaţia din timpul cinei – că au fost 3 evenimente, cred că meteoriţi, care au lovit Planeta, în diferite perioade ale istoriei şi au schimbat Planeta noastră. Ne poţi vorbi un pic despre asta? Apoi, ai spus că Tunguska a fost un eveniment minuscul în comparaţie cu altele, mult mai mari.

Valery: Sigur, sigur. Ştiţi, dacă citiţi materialele puse la dispoziţia oamenilor de către astronomi despre asteroizi, sisteme de apărare, la care, de fapt, lucrează americanii acum, veţi găsi idea că, de exemplu, mari asteroizi, poate cu diametrul de 1 Km, lovesc Pământul poate, o dată la 300.000 de ani, sau poate, chiar la 1 milion de ani.

Când am cercetat textele străvechi am ajuns la… nu numai înţelegerea. În cartea mea “Piramidele”, eu redau textele vechi, toate, traduse, toate sunt acolo, asteroizi cu diametrul mai mare de 1 Km, au lovit Planeta cel puţin de 2 ori în ultimii 16 mii de ani. Cel puţin! De fapt, de 3 ori, dar primele două anume cele pe care eu le numesc Azores, care au lovit planeta în aria Insulelor Azore. Impactul a avut loc acum exact 13,660 de ani, socotiţi din toamna acestui an (2007), mai exact. În carte am dat calculul exact, pe baza vechilor calendare, arătând data exactă când a avut loc [impactul].

Kerry: Vrei să spui că acesta ar putea fi un eveniment cicilic?

Valery: Da. Este un… te-ai prins, prietenă, grozav! Grozav!

Kerry: [râde ]

Valery: Asta e cea mai importantă idee, pe care acele calendare vechi – calendarul Maiaş precum şi unele calendare egiptene, pe care eu le numesc “Calendare Catastrofice” – ele ne dau informaţii despre perioadele în care asteroizi imenşi lovesc Pământul. Iar acei preoţi antici încercau să arate, sau să dea, sau să lase, oamenilor din viitor, informaţia că, la un moment dat, un asteroid va lovi Planeta. Ar trebui să fiţi pregătiţi! Altfel, oamenii ar putea fi… [ucişi].

Kerry: Deci, putem spune că este un alt eveniment programat cândva, în viitor, când acest lucru s-ar putea repeta?

Valery: Aş spune că este evenimentul cel mai interesant şi neobişnuit, care stă dinaintea noastră, foarte, foarte aproape în viitor.

Kerry: Te referi la calendarul maiaş, anul 2012… În jurul acestei date?

Valery: Da, desigur.

Kerry: Asta e interpretarea ta? Nu ştiu dacă ai studiat opera lui Zecharia Sitchin.

Valery: Da, îi cunosc lucrările foarte bine.

Kerry: Şi vorbeşti despre întoarcerea Planetei X, vorbeşti despre steaua pitică, Pitica Roşiatică, despre care vorbesc oamenii de ştiinţă, pentru că noi ştim pe unii care vorbesc despre ceea ce ei numesc o Pitică Roşie, şi o planetă care o însoţeşte, rotindu-se în jurul ei, iar această orbită foarte alungită, 26.000… [de ani] Nu despre asta vorbeşti?

Valery: Ştiu asta. Cunosc foarte bine această teorie, dar realitatea e un pic diferită.

Kerry: OK.

Valery: Din nou, chiar şi acum, în acest moment, vreau să repet din nou: eu lucrez cu textele străvechi, pe care le puteţi folosi, citi şi interpreta. Aceste texte antice spun că, acum 13.660 de ani, când asteroidul Azorelor a lovit Planeta Pământ, Planeta Pământ a sărit de pe orbită şi a început să se îndepărteze de Soare. Cineva, pe care acum îi numim Gardienii , cineva a luat o parte imensă a planetei dsitruse Maldek, care, această parte imensă pe care noi o numim acum Luna.

Iar aceste texte antice, scrieri egiptene, ne dau descrierea exactă cum că cineva a adus acea bucată imensă, în câmpul magnetic al Planetei Pământ, a mărit masa Planetei Pământ şi a fixat Planeta pe orbita actuală. Mai înainte, Pământul se rotea în jurul Soarelui cu o perioadă de 360 de zile. Când s-a îndepărtat de Soare şi a fost fixată cu ajutorul Lunii, [a rezultat] ce avem acum, adică 365 de zile.

Deci, imediat după aceea, Ei au creat planeta Venus şi au pus-o unde este acum. Textele antice, chiar şi calendarul maiaş, spun că Venus a fost creată cu 3.113 ani înainte de Cristos.

Dar ce-a mai avut loc, cei care trăiau pe Marte – un text antic spune exact: cei care au dat cunoştinţe civilizaţiei dinaintea noastră erau de pe Marte şi Maldek. Dar acum, vedeţi, aceste planete sunt… Maldek este distrusă, există o centură de asteroizi acolo, nu o planetă. Marte a fost lovită de asteroizi, şi-a pierdut atmosfera, a părăsit orbita iniţială, dar cineva, tot aşa, a stabilizat-o, există. Dar cei care trăiau pe acele planete s-au mutat pe o altă planetă a sistemului solar.

Nu ştiu cum, idea e că această Planetă este acum pe aceeaşi orbită cu Terra, dar de partea celaltă a Soarelui. Diametral opusă. Noi şi ei ne rotim cu aceeaşi viteză, din care cauză, în mod normal, n-o putem vedea. Dar există unele momente când putem vedea această Planetă. Astronomii au văzut această Planetă şi au trecut-o în catalog. În carte mea vă dau descrierea completă a acelor evenimente.

Kerry: Vrei să spui că, aceşti oameni, îi numeşti Annunaki, sau nu?

Valery: Da! Nu contează cum le spunem, nu contează.

Kerry: Dar sunt aceştia cei care… e vorba de aceeaşi oameni la care se referă unii cercetători, cei care au venit iniţial pe Pământ şi au modificat genetic specia noastră? Este asta…

Valery: Eu n-aş spune genetic… Nu, a fost un pic altfel. Modificările genetice avuseseră loc pe Pământ cu mut timp înainte. Mult mai înainte… Adică, acest eveniment este altceva. Deci, idea principală e că în 2012 vom fi martorii aş spune, ai destabilizării Sistemului Solar.

Kerry: Aha, făcând asteroizii să…

Valery: Nu, nu. Va fi în legătură cu activitatea neobişnuită a Soarelui.

Kerry: A Soarelui?

Valery: Da. Activitatea neobişnuită a Soarelui va provoca, pe de o parte, instabilitatea Planetei care e diametral opusă Pământului. Planeta din spatele Soarelui, asta în primul rând. Pe de altă pare, mai există un moment foarte important, momentul cheie. Dacă vă reamintiţi textele străvechi maiaşe, veţi găsi o idee interesantă.

Ele spun: învăţătorii Stelei vechi vor pleca şi alţii noi vor veni. Iar noi, adică oamenii cu care lucrez, am găsit şi am explicat mecansimul care stă la baza acestui eveniment. Pentru a putea înţelege, trebuie să vorbim puţin despre un anumit mecanism energetic al Planetei Pământ, care e strâns corelat cu timpul şi spaţiul. [arată pe monitorul calculatorului ]

Asta, ce vedeţi acum aici, aceasta e axa geografică, OK? Asta e axa magnetică. Deci, când rotim figura, se formează… asta. Deci, punctul central este aici. Vedeţi? Între latitudinea 30 şi 35 de grade. Exact aici s-au dezvoltat toate civilizaţiile lumii vechi. China, Egiptul, Maia, toate au fost aici.

Acum, priviţi: cercetând materilele ştiinţifice, am ajuns la concluzia că, această parte, când se lărgeşte, sau pe altă direcţie, această pulsaţie, aici şi aici, are o perioadă de 4 ani, o perioadă de 4 ani… Dar acum, ceva neobişnuit a început să se întâmple. Partea asta a început să devină din ce în ce mai largă, iar acest punct central a început să se deplaseze către Polul Nord. În 2012, acest punct central se va muta la Polul Nord şi se va deschide un câmp de timp şi spaţiu. Iar asta este… Noi vom fi martorii apariţiei unei Porţi Stelare. Prin această Poartă Stelară, foştii învăţători vor pleca şi cei noi vor veni.

Toate aceste evenimente vor fi în strânsă legătură cu activitatea Soarelui şi apariţia instabilităţii pe Planeta din spatele Soarelui. Deci, suntem pe cale nu numai să vedem această Planetă, iar asta înseamnă că vom fi în pragul începutului unui contact raţional cu predecesorii noştri.

Kerry: Deci, vrei să spui că şi mişcarea – dacă înţeleg eu corect – Galaxiei noastre în… în apropierea centrului planului Galactic… vezi vreo astfel de influenţă?

Valery: Ceea ce spui tu [este că], atunci când Sistemul nostru Solar traversează planul Galactic, trecem printr-un roi de meteoriţi şi asteroizi. Din această cauză trecem, periodic, prin el şi avem aceste coliziuni cu asteroizi. Dar în ceea ce spun eu acum e vorba de o altă perioadă, una mai specială.

Kerry: Vrei să spui că vom trece într-o altă dimensiune, sau…

Valery: Nu noi. Noi vom fi tot aici. Suntem aici şi vom rămâne aici, unde suntem acum. Dar cei care conduceau Sistemul Solar – mă refer la Gardieni – vom fi martorii plecării lor. Unii vor pleca, iar alţii noi vor veni aici.

Kerry: Înţeleg. Dar spune-mi, cu cine lucrezi? Din cine e compusă echipa ta? Oameni de ştiinţă, filosofi…

Valery: De toate, dar cei mai mulţi sunt oameni de ştiinţă.

Kerry: Deci există baze ştiinţifice pentru aceste explicaţii.

Valery: Da. Ce vă arăt eu acum, pe o schemă simplă, e ştiinţă pură.

Kerry: OK, înţeleg. Deci, Poarta Stelară care se va deschide va fi la Polul Nord, asta spuneai?

Valery: Da, la Polul Nord.

Kerry: Şi ce fel de pregătiri faceţi? Este acesta unul din motivele pentru care construieşti piramide? Ca să captezi energia? Ca să ajuţi Pământul să…

Valery: Pe de o parte, da. Ce-aş spune, mai întâi de toate, ce se va întâmpla pe Planeta Pământ va afecta profund sănătatea oamenilor. Aceia care au acum probleme de sănătate vor muri de atac de cord, accident vascular, etc.

Noi am ajuns la concluzia – e un moment cheie! – acei oameni care îşi dezvoltă capacităţile interioare, însuşirile energetice, clarviziunea, şi altele asemenea, în caz că o fac fără cunoştinţele rămase de la preoţii antici, 70% din ei, chiar 80% din ei mor de cancer. Cancer! Ce înseamnă asta şi cum se întâmplă… Un răspuns este în domeniul pe care putem încerca acum să-l explicăm.

Când cineva începe să mediteze, încercând să capteze energie cosmică, OK? Începi să meditezi şi… ştii, ca… îţi imaginezi că energia intră în tine – şi chiar se întâmplă asta, e OK. Când începi… când eşti purtătorul acestei energii, ceasul tău biologic intern încetineşte. Dintr-un punc de vedere, e bine. Pentru că simţi mult mai multă energie în interiorul tău, clarviziunea ţi se deschide…

De asta avem nevoie, dar: când sună telefonul, sau când trebuie să pleci acasă, să-ţi îndeplineşti rolul de membru de familie, da? Te-ai decuplat de la acest vortex de energie. Sistemul imunitar a făcut… asta… ca o… sistemul imunitar încearcă să revină la poziţia normală, da? Accelerând… ceasul interior. Pentru că tu ţi l-ai încetinit. Sistemul imunitar începe imediat să accelereze. Accelerarea ceasului interior cauzează începutul cancerului, imediat. Acesta este cauza morţii unor predicatori renumiţi precum Jiddu Krishnamurthy, Ramana Maharishi, [Swami] Vivekananda, Sri Aurobindo, Mirra Alfassa, de fapt, mama ei, Madame Blavatskaya, [Helena] Roerich, Castaneda, Osho… toţi au murit de cancer. Noi am găsit acest avertisment lăsat de preoţii antici. El zice că, dacă îţi dezvolţi capacităţile fără să ştii cum ar trebui făcut, nu vei putea depăşi bariera morţii, vei muri.

Deci, noi am găsit aceste texte vechi şi le-am descifrat. Mai întâi am început să cercetăm şi să elaborăm sistemul de apărare, pentru mine, pentru savanţii şi specialiştii cu care lucrez. Acesta e momentul cheie. Şi de fapt, din acest motiv, vreau să spun: Oameni buni! în viitorul apropiat, când 2012 va fi aproape, ar trebui să căutaţi să vă îmbunătăţiţi starea de sănătate, ar trebui să vă dezvoltaţi sănătatea! Altfel, mii de oameni, poate sute de mii, poate milioane, nu vor supravieţui acestor schimbări.

Iar instrumentele pe care anticii le foloseau în acest scop, adică să se protejeze împotriva cancerului, să depăşească bariera morţii, au fost Piramidele şi aşa numitele Baghete ale lui Horus. Deci, nişte tuburi metalice, pe care toţi faraonii egipteni, am văzut statuete de faraoni şi preoţi, ei ţin în mână acele baghete. Am scris o carte cu acest subiect, numită “Baghetele lui Horus”, unde am dat textele vechi, explicaţiile şi principiile de funcţionare. Eu însumi am înţeles profund că acesta e momentul cheie, şi acum lucrăm la tema asta, acesta e unul din motivele pentru care construim piramide mari, de piatră, ca să ne pregătim sănătatea înaintea acestui mare eveniment. Trebuie să fim pregătiţi, altfel…

Kerry: Păi nu este asta şi… în primul rând, piramida e considerată o ascensiune, un dispozitiv de ascensiune, şi, într-un anume sens, ce spui tu este o capacitate a corpului să se înalţe spiritual prin folosirea acestui mijloc?

Valery: Nu, n-aş spune aşa ceva. Totul e mult mai simplu. Când iei… când vorbeşti despre ascensiune în realitate e altceva. Nu, aş spune că lucrurile sunt mult mai simple. Ce trebuie să faci este să corectezi două fluxuri temporale, pe care, de fapt, le numim YING – YANG, BA – KA, noi credem că, potrivit tradiţiilor orientale, e ca o fiinţă omenească, adică, început masculin, început feminin, sau ceva de genul ăsta şi că ar trebui să echilibrăm aceste puteri şi apoi totul va fi în regulă, boala va dispărea. Este adevărat, într-o oarecare măsură. Dar realitatea e un pic altfel.

Acest YING – YANG sunt două fluxuri de timp care merg unul spre altul. Deci, dacă aceste fluxuri sunt echilibrate în interiorul tău, obţii un efect foarte interesant, îţi conservi timpul biologic. Şi atunci poţi trăi 100 de ani, 200 de ani, 500 de ani, 1.000 de ani, nicio problemă. Dar ar trebui să fie echilibrat. Timpul. Piramida corectează timpul, timpul biologic al fiinţei umane.

Kerry: Dar acesta e un triunghi, vîrful triunghiului simbolizează unitatea.

Valery: Înseamnă că tu vorbeşti doar despre simbolistică. Eu vorbesc despre mecanisme, e cu totul altceva. Sigur, fiinţa umană e un lucru, puterea – al doilea lucru, iar al treilea – este fiinţa umană BA – KA. Trinitatea.

E ca şi plus-minus în electricitate. Dacă ai plus şi minus, imediat începe atracţia dintre ele. Trei. OK? E un principiu. Deci, acest triunghi nu e altceva decât simbolul unui principiu. Dar noi vorbim despre mecanism. Cum se foloseşte! Nu despre un simbol! Simbolul îl poţi pune aici. [arată pe pieptul tricoului ] Îl poţi purta de colo-colo. În acelaşi timp, dacă ai un simbol aici, asta nu înseamnă că timpul tău interior e echilibrat. Nu, absolut nu. Trebuie să-l echilibrăm.

Kerry: Care e planul tău? Să intri în piramidă? Să foloseşti piramida pentru a ajuta echilibrarea?

Valery: Nu e vorba numai de a intra şi de a face echilibrarea. Pe de o parte, da. Pe de altă parte, e un antrenament. Noi elaborăm o practică. Din momentul în care am citit textele străvechi noi am înţeles cum funcţionează. Imediat am început, sau am încercat să construim o piramidă şi s-o folosim. Am făcut-o şi am văzut rezultatele, foarte interesante rezultate, şi acum vrem să dezvoltăm proiectul. Ca să-l dezvoltăm, ne trebuie un instrument real, o piramidă reală.

Nu ca cele, făcute acum în Rusia, de exemplu, de către Aleksandr Golod. Sunt câteva din astea, făcute din lemn, ştiţi, ca un fel de plastic. Nu, trebuie să fie piramide cu anumite unghiuri, făcute din cuarţ, cuarţ alb, care să fie foarte grele. Trebuie să fie foarte mari, astfel încât frecvenţa proprie să fie mai joasă şi egală, sau o armonică a frecvenţei joase a Pământului, deci noi conectăm pulsaţia, cea mai importantă pulsaţie – pe care eu o numesc “bătăile inimii” Planetei Pământ – cu piramidele. Deci când pulsaţiile încep să lucreze împreună, înlăuntrul acestui câmp, fiinţa umană se tranformă uimitor. Deci, trebuie mai întâi să facem , şi abia apoi putem reuşi. Altminteri vorbim discuţii, doar nişte idei…

Kerry: Deci dacă ridicaţi aceste piramide în acest loc, sugerezi că, mai târziu, să mai fie construite şi altele…pe Planetă?

Valery: Ar fi excelent. Cel puţin aici, în Rusia, noi vom construi mai multe. Acum vom construi, în zona în care lucrăm acum, cel puţin 2 piramide, sau 3. Şi, în acelaşi timp, noi plănuim, să construim un complex care va avea 9 piramide. Un complex de 9 piramide.

Sigur, dacă vom face câteva astfel de complexe în jurul lumii, cum spun textele antice, capacităţile energetice ale planetei, care influenţează pozitiv progresul conştiinţei umane, îşi vor face efectul. Este un element cheie; n-o putem face altfel. Deci, dacă vrem s-o dezvoltăm şi s-o stimulăm, piramidele sunt elementul cheie. Dar ar trebui construite în mai multe locuri pe faţa pământului.

Kerry: Acum, ce zici despre copiii indigo? Acum câteva zile am discutat cu Boriska, iar el şi-a amintit, după cum ştii, fiind publicat în revista Nexus, cunoşti articolul care a fost scris despre el. Are amintiri dintr-o viaţă anterioară, pe planeta Marte, ne-a vorbit despre războaiele care au avut loc, apoi despre… El a venit aici ca un copil cu amintiri complete. Ştii ceva despre aceşti copii speciali care se nasc acum? Vezi, într-un fel, ei echilibrează deja aceste elemente cheie de energie pozitivă şi negativă, deci aproape că nu au neapărată nevoie ca piramida să fie deja construită. Înţelegi ce spun? Şi te-ai gândit la asta?

Valery: Ce cred eu despre oamenii care au astfel de capacităţi? De fapt, există mult mai mulţi oameni care au asemenea posibilităţi decât vă puteţi închipui. Din nefericire, cei mai mulţi dintre ei nu se pot dezvolta mai departe, la un nivel superior. Piramida este un instrument care îţi dă posibilitatea să depăşeşti bariera morţii. Eu sunt sigur că dezvoltarea însuşirilor interioare, fie că eşti un copil indigo sau nu, această dezvoltare îţi va afecta sistemul şi va cauza probleme de sănătate, în special cu cancerul, sunt sigur. Ca s-o depăşim, trebuie să ne folosim de cunoştinţe şi instrumente, unelte. Iar piramidele sunt unelte absolut necesare.

Kerry: Înţeleg.

[Genericul Camelot, pe fond muzical şi panorama oraşului, filmat prin fereastră. ]

Sfârşitul Părţii întâi

===================================================================

Începutul Părţii a 2-a

Kerry: OK. Ce spuneai despre noua vizită… Ai spus că unii dintre învăţătorii iniţiali vor pleca şi vor veni cei noi. Ce înseamnă asta?

Valery: Înseamnă că… [râde ] Bună întrebare! Adevărul e că, cei mai mulţi oameni nici nu-şi pot imagina, nu pot accepta idea că, dacă n-ar fi fost Ei, cei care conduc Sistemul Solar, noi n-am mai exista pe faţa pământului. Planeta noastră, întregul Sistem Solar, ar fi distruse de asteroizi şi alte [corpuri cereşti]. Cei care conduc, care ţin întregul Sistem Solar în armonie, sunt aici de mii de ani. Sunt un grup anume de fiinţe dezvoltate, care sunt deja aici de mii de ani. E o misiune pe termen lung, vă spun. Iar aceşti oameni pleacă înapoi, să se odihnească. Şi vine celălalt grup.

Kerry: Iar aceşti extra-tereştri… au înfăţişare umană?

Valery: Ei sunt oameni! Sunt oameni. Extra-tereştri, dar oameni.

Kerry: Înţeleg.

Valery: Nu sunt zei. Nu. Nici vorbă! Sunt oameni, aflaţi la un alt nivel de dezvoltare, mult mai înalt decât ne putem noi imagina, dar oameni.

Kerry: OK. Sunt ei care arată ca mine şi ca tine sunt ei prezenţi fizic aici, în această ralitate? Sau e vorba de învăţători care sunt doar încarnări care nu sunt vizibile în dimensiunea noastră?

Valery: Nu, nu. Când întâlneşti aceşti oameni, ei sunt… mă rog, mai mult sau mai puţin, arată ca noi, doar că sunt mai înalţi, într-o stare energetică diferită, dar au două mâini, două picioare, un cap… se iubesc unul pe altul. Tot ce avem şi noi, ce facem şi noi aici. Dar, în acelaşi timp, sunt diferiţi. În primul rând, ei au o mentalitate diferită, o abordare diferită a vieţii, a comunicării…

Kerry: Şi tu obţii aceste informaţii din textele antice?

Valery: Da.

Kerry: OK. Dar le mai obţii de la clarvăzători, care… pentru că noi ştim că fosta Uniune Sovietică a făcut multe cercetări folosind oameni cu calităţi paranormale.

Valery: Da, ştiu, da.

Kerry: De fapt, poate chiar înaintea SUA… Nu ştiu dacă au luat-o înaintea chinezilor.

Valery: Nu contează. Credeţi-mă, pentru mine nu are importanţă cine sunt primii. Americanii, ruşii. Nu contează.

Kerry: Nu. Eu te întreb dacă aceşti clarvăzători… te ajută cu astfel de informaţii?

Valery: Nu. Nu. Experienţa mea personală… N-am fost prea încântat să lucrez cu paranormalii.

Kerry: OK.

Valery: Pentru că am găsit că 99.99% din ce ne spuneau ei… erau informaţii false şi care nu mă interesau deloc.

Kerry: Mmh.

Valery: Am avut foarte multe cazuri. Aş putea da exemple de cazuri scurte, când am pus o întrebare, ca să primesc un răspuns şi să văd imediat că respectiva persoană vede altceva, dar nu realitatea. Cu totul altceva. Realitatea pe care el sau ea o descria nu are nicio legătură cu noi. Realitatea e alta. Iată de ce, pentru mine… nenumăratele experienţe, în special acelea din textele vechi, care au primit aceste cunoştinţe, nu prin clarvăzători… Ei au primit, dar cu ajutorul piramidelor. Cu ajutorul instrumentelor, care funcţionau pentru noi precum un telefon sau un televizor… Bine?

Când poţi vedea, poţi compara, îţi poţi folosi propriile cunoştinţe. Iar în final ai informaţia reală . Aş spune, informaţe ştiinţifică. Altfel, va fi ceva despre… mă rog, pe scurt: nu am fost fericit să lucrez cu clarvăzători.

Kerry: Înţeleg. OK.

Valery: Nu mă interesează deloc subiectul.

Kerry: Deci, sunteţi aici, în Rusia şi faceţi o muncă extraordinară în multe privinţe. OK? Iar noi nu suntem obişnuiţi să ne gândim la Rusia ca la o ţară cu atâta libertate de gândire. Şi totuşi, iată-vă, lucrând cu guvernul cu nişte tehnici foarte avansate. Ce ne poţi spune despre Rusia în acest moment, care este… Probabil că se petrece o asemenea schimbare în conştiiţe, dacă este permis cuiva… ca voi, de exemplu, să construiţi piramide, etc. Voi influenţaţi acest guvern să fie un regim total diferit. Ne poţi spune ceva despre asta?

Valery: Ce-aş spune… Sunt foarte mâhnit de faptul că, de câteva sute de ani, occidentalii nu au posibilitatea să contacteze şi să înţeleagă adevărata realitate spirituală rusească. Ruşii sunt profund spirituali. Incredibil de destupaţi la minte. Deci, dacă noi, cu mult timp în urmă, am fi fost conectaţi împreună, sunt sigur că dezvoltarea civilizaţiei noastre ar fi fost cu totul alta, pe o cale mult mai bună. Anul acesta în februarie am avut norocul să fac o decoperire istorică. Am descoperit Hyperborea.

Kerry: Pardon?

Valery: Am descoperit Hyperborea. Hyperboreenii, în toate textele antice, sunt numiţi… o “Hyperboree”, “locul unde trăiau zeii”. Locul de unde ei au venit în Atlantida, au venit în Europa, au venit în Siberia şi au adus cunoştinţe în India. au adus cunoştinţe în ţările Orientului… Deci ei au fost primii, primii, cei mai importanţi stimulatori spirituali ai planetei. Toată lumea credea că acel loc este sub apele Mării Nordului.

Kerry: OK.

Valery: Eu l-am găsit! Şi nu e sub ape. Iar locul central al acestei civilizaţii, muntele numit Meru, cea mai mare piramidă, probabil că aţi auzit de Meru…

Kerry: Mm-hm.

Valery: … încă mai există.

Bill: Muntele Meru?

Valery: Meru.

Bill: Unde?

Valery: Unde este?

Bill: Muntele Meru în…?

Valery: Da. Muntele Meru.

Bill: În Tanzania?

Valery: Nu.

Bill: Nu?

Valery: Nu.

Bill: OK. Ăsta e un alt munte Meru. Unde e?

Valery: Deci, dacă vă interesează, vă expune, pe scurt, cum l-am găsit. Toate textele vechi spun, complexele de piramide şi toate piramidele şi templele care au fost construite înainte de căderea asteroidului erau orientate exact spre Polul Nord, pe Muntele Meru.

Kerry: Mm-hm.

Valery: Ce-a trebuit să fac, a fost doar să găsesc un complex, piramide sau complexe de piramide, care au fost construite după o fostă lege, ca o regulă. Şi puteţi vedea spre ce priveau. Unde era atunci Polul Nord? Acum îl putem vedea aici. Veniţi aici. [Valery se întoarce înspre ecranul calculatorului. ]

Kerry: Da. OK.

Valery: Vi-l arăt aici. [arată o imagine din carte ] Textul antic spune că reflectorul nordic al piramidei Kailas privea exact spre direcţia Nord. Desenăm o linie. [Valery urmăreşte cu mâna pe desen, linia punctată care duce spre nord ] prelungirea ei duce în… Groenlanda!

Kerry: Mm-hm.

Valery: OK. Acum, ne mai trebuie o linie. Un al doilea complex [de piramide]. Al doilea complex… 15° [diferenţă]. [Valery urmăreşte cu mâna pe desen, linia punctată care duce spre nord ] Teotihuacan! OK? Deci… avem două linii. Hopa! Meru este aici. Asta este Hyperborea. Cei despre care ştim, că i-au influenţat pe toţi ceilalţi. Ei locuiau aici. Meru este sub zăpadă, dar nu sub gheaţă, aici. Să vedem ce urmează. E foarte interesant. Mai există un complex, aici în Rusia, orientat tot spre Meru. Acolo. Acum, priviţi! Kailas… priveşte exact spre Meru. Dacă punem 90° aici… piramida Atlantidei este aici ! Aici este. Sub ape, nu aşa de adânci ca aici.

Asta e harta lui Hagi Ahmed. Iar Hagi Ahmed arată exact locul unde se afla piramida atlanţilor. Aici! Trei piramide principale ale planetei, înainte de… [impact] Este… Kailas. Acum, priviţi! Hyperborea. Asta e harta lui Gerhard Mercator. Vedeţi?

Kerry: Deci, ai găsit-o, dar… este…

Valery: Nu e sub apă. Polul Nord nu era aici. Era aici. [Muntele Meru].

Kerry: Iar acum este sub zăpadă?

Valery: Da, doar sub zăpadă. Nu sub gheaţă. E deasupra [nivelului mării]. Deci, aş spune că spiritualitatea noastră, spiritualitatea rusă, vine de aici. [arată spre Polul Nord ]

Kerry: Mmh.

Valery: Deci, cei care au trăit aici şi mai apoi au dus spiritualitatea către alte meleaguri… au venit de aici.

Kerry: Iar ăsta e Polul Nord, da?

Valery: Fostul pol Nord.

Kerry: Fostul.

Valery: Fostul. Iar polul [nord] magnetic e pe aici.

Kerry: Înţeleg. Poţi să mergi acolo?

Valery: Desigur.

Kerry: Da?

Valery: Sigur.

Kerry: Ai fost acolo?

Valery: Voi merge anul viitor.

Kerry: Aha. OK.

Valery: Voi merge, cu siguranţă!

Kerry: OK.

Valery: Aici. Chiar aici.

Kerry: Crezi că veţi găsi urme acolo? Da? Vor fi îngropate? Sau…

Valery: Nu.

Kerry: Nu?

Valery: Vom vedea urmele, ceea ce ne-a mai rămas din Meru, acolo.

Kerry: Mmh.

Valery: Vor fi acolo.

Kerry: Mmh.

Valery: Deci, vedeţi locul.

Bill: Puteţi folosi fotografii din satelit ca să examinaţi zona?

Valery: Sigur. Da, sigur. Deci, asta e acum sub apă, da? Dar chiar şi pe harta lui Gerhard Mercator, e deasupra. Vedeţi? Anul 1558. Această hartă a fost publicată în 1558. Pe harta aceea, partea asta e deasupra, nu sub apă.

Kerry: Aha.

Valery: Vedeţi? Deci, partea asta, partea de nord a Siberiei, nu era sub apă. Chiar şi acum 2000 de ani, era deasupra. S-a scufundat nu cu mult timp în urmă.

Kerry: OK.

Valery: Dar asta… Cauza… iar problema este că, pe harta lui Gerhard Mercator… Avem 3 hărţi. Această parte a hărţii arată exact ca această parte. E o hartă antică, foarte veche, care a fost făcută înainte de potop. Asta e aceeaşi zonă. E aceeaşi, dar după potop. Deplasată cu 15°, datorită impactului cu asteroidul. Deci, Mercator a combinat cele 2 hărţi: înainte de potop şi după potop. Şi a alăturat cele două zone, dar nu aşa, ci aşa. Din această cauză, toţi cercetătorii n-au fost capabili să înţeleagă ce este aici.

Kerry: Înţeleg. Oh, OK.

Valery: De ce este aşa. [Arată cu degetele, sugerând poziţia relativă a celor două bucăţi de teren .]

Kerry: Interesant. Da…

Valery: Dar motivul e simplu. E din cauza decalării şi a faptului că Polul Nord nu e aici. E aici.

[Această parte a dialogului pare să fi fost tăiată .]

Kerry: …2012. Ce se va întâmpla cu acea zonă? Cu topirea zăpezii…

Valery: …e altceva…

Kerry: … şi schimbarea… Topirea gheţarilor şi inundaţiile care vor rezulta… Am vorbit cu Boriska. El vorbeşte despre… El crede că, în 2009, începând cu 2009, posibil, va fi, datorită topirii…

Valery: Boriska, Boriska e un băiat deştept. El foloseşte informaţiile legate de aşa numitele cicluri de 4 ani. Potrivit ciclurilor de 4 ani şi a celor de 12 ani, fiecare ciclu de 12 ani este compus din 3 cicluri de 4 ani. Şi acum, fiţi atenţi! Un ciclu de 12 ani s-a încheiat în 2001. OK? Ce s-a întâmplat în toată lumea, ştiţi. În America a fost graoznic. Bombardată, atacată. 2001. OK? Plus 4 ani, 2005. OK? Plus 4 ani, 2009. Bine. Şi plus încă 4 ani?

Kerry: 2012?

Valery: Nu 12. 2013!

Kerry: OK.

Valery: Asta înseamnă că 2009 are legătură cu ciclurile de 4 ani şi veţi vedea evenimente neobişnuite. Dar momentul cheie va începe în 201… de fapt, nu 12. 2001 plus 12 ani fac 2013. 2012 este doar începutul, când veţi vedea că se întâmplă ceva. Iar în 2013, pe planeta noastră, vom fi martorii unor uragane teribile. Această catastrofă e mult mai puternică decât acum, în special Soarele. Va fi atât de activ. Incredibil de activ. Afectând stabilitatea planetelor din sistemul solar. În mod special, a aceleia care e în spatele Soarelui.

Deci, legat de acest mecanism al ciclurilor de 12 ani care conţin 3 cicluri de 4 ani… Acesta va fi momentul cheie. Deci, dacă vreţi să ştiţi când se va întâmpla, folosiţi aceste chei. Preoţii antici egipteni şi preoţii maiaşi îşi bazau întotdeauna prezicerile pe cicluri.

Kerry: Da. Sigur.

Valery: Deci, conform ciclului, va începe în 2012. Dar în fază activă, va fi în 2013. Va fi… foarte activ.

Kerry: Există ceva la care lucraţi acum care crezi că americanii şi alte popoare… Pentru că acest interviu va fi postat pe internet. OK? Iar noi vom da… într-un fel, aceste informaţii vor fi cunoscute pentru prima dată în afara Rusiei, chiar. Şi, dacă va ieşi ceva din asta…

Cu alte cuvinte, construiţi adăposturi pentru populaţie, în vederea acestor evenimente? Veţi permite să se întâmple asta, pentru că aşa e făcută lumea, unii oameni vor trăi, alţii vor muri? Ce crede…

Valery: Nu, eu…

Kerry: … Rusia despre asta?

Valery: Noi credem aşa: în primul rând trebuie să cercetăm.

Kerry: Mm-hm.

Valery: Apoi. Noi deja am publicat aceste informaţii pe internet. Aş fi fericit să împart aceste cunoştinţe cu toată lumea, aşa încât oamenii, oriunde în America, să le poată avea, citi, cerceta şi folosi. Să le pună în practică, spre a-şi pregăti sănătatea pentru acest eveniment.

Kerry: Înţeleg.

Valery: Trebuie să spunem şi altora. Altfel, de exemplu… Înţelegeţi, dacă aceste cunoştinţe de instalare şi aceste tehnologii incredibile vor fi doar în mâna chinezilor… n-ar fi corect. Le vor folosi în propriile scopuri. Nu sunt sigur că vor fi doar scopuri curate şi sfinte.

Deci, aceste cunoştinţe sunt destinate tuturor oamenilor de pe plantă. Ar trebui să fie făcut… de un grup mixt din Rusia, America, Germania, Australia, toţi, din diferite ţări. Pentru a începe acest proces, trebuie să facem publice aceste cunoştinţe.

Kerry: Mm-hm. Noi am luat un interviu unui anume Dan Burisch. Îl cunoşti?

Valery: Doar din auzite.

Kerry: Înţeleg. Ei bine, ele este om de ştiinţă, spune că a lucrat pentru guvernul SUA într-o bază subterană din at Zona 51. El a avut o relaţie cu un extra-terestru pe care l-a ajutat să elaboreze, cică, tratamente pentru o boală de piele, o problemă de dezvoltare, pe care o aveau ei. El vorbeşte, iar noi am făcut un interviu cu el despre zilele ce vor veni de acum până în 2012 şi după. Iar el spune că există Porţi Stelare construite de mâna omului, care acum sunt inactive, datorită acestui influx de energie, care seamănă foarte mult cu… cercetările voastre, pe care ni le-ai arătat, şi care zici că vin, în principal, prin Polul Nord. Iar el spune că Porţile Stelare făcute de om trebuie să fie închise, dar cele naturale să fie lăsate în pace, şi că acest influx de energie ar putea fi cauza unor schimbări drastice a climei, etc., etc. Deci, în unele privinţe, ce spune el seamănă cu ce spui tu, dar tu nu-i cunoşti lucrările?

Valery: Păi, pe de o parte, un pic.

Kerry: Un pic.

Valery: Un pic Dar pe de altă parte, după cum deja ai înţeles, noi încercăm să investigăm şi să înţelegem toate aceste procese de aici, din Rusia, având bazele noastre aici… deci, ce avem la dispoziţie aici.

Kerry: Mm-hm.

Valery: I Mă refer la rezultatele cercetării, savanţii noştri, filosofii noştri… toate autohtone.

Kerry: Mm-hm.

Valery: Deci, acum suntem gata nu numai să le facem publice. Suntem gata să facem schimb de experienţă cu alţi cercetători. Acesta ar fi primul pas. Eu voi publica aceste cărţi în limba engleză.

Kerry: Înţeleg. OK.

Valery: Şi, din nou, e foarte important. E vorba de o abordare ştiinţifică.

Kerry: Corect.

Valery: Ştiinţifică. Foarte, foarte folositoare.

Kerry: Mai spune-mi un lucru. Eşti la curent cu existenţa Iluminaţilor… cum sunt ei numiţi?

Valery: Da.

Kerry: Şi de asemenea, MJ-12, ce era numit odinioară MJ-12, dar ar mai putea fi numit PI-40 sau cine ştie cum le-or mai fi zicând acum? Înţelegi la ce mă refer?

Valery: Da, sigur.

Kerry: OK. Deci, acestea sunt centre de putere care ar fi fost, cică, la conducerea trebilor planetei.

Valery: Nu ştiu dacă vei fi fericită să auzi asta de la mine, dar… mă rog, cercetând toate astea… despre Illuminati, am ajuns – eu însumi şi oamenii cu care lucrez – la concluzia strictă că realitatea lor nu e prea optimistă. Este… Pentru noi, ei nu sunt interesanţi.

Kerry: Mm-hm.

Valery: Nu. Absolut deloc. Ei au fost… mă rog, oamenii vorbesc despre ei, ca având nişte cunoştinţe, dar foarte sărace. Foarte sărace. În ce priveşte Majestic 12, în revista “Nexus” nr. 6 şi nr. 7, noi am publicat ultimele rezultate ale cercetării ruseşti a acelor cazuri, demonstrând că lucrurile stau cu totul altfel. Complet diferit.

Kerry: Mm-hm.

Valery: [râde ] Nu cum sunt prezentate, de obicei, în occident. Complet diferit. Deci, am investigat, am publicat şi ne-am văzut de treburile noastre. Acum, povestea asta nu ne mai interesează.

Kerry: OK. Ai auzit despre… – pentru că ai amintit de chinezi – ai auzit de Ben Fulford şi ce spune el despre chinezi, iakuţii şi chinezii, care au dezamorsat o răzbunare, ca să spun aşa, asupra Iluminaţilor şi a planurilor pe care le au ei pentru planetă, pe timpul acestei perioade de care ne apropiem? Eşti la curent cu toate astea?

Valery: Pe de o parte, da. Dar pe de altă parte – de-asta spun, pentru mine… nu e atât de interesant, pentru că realitatea e diferită. Sunt doar poveşti. OK? Realitea…

Bill: Care e sumarul realităţii publicate în Nexus 6 şi 7? Ne poţi spune la ce concluzii ai ajuns, sau… colegii tăi ruşi au ajuns?

Valery: Despre Majestic 12?

Bill: Da.

Valery: Gogoşi. Complet false, de la început. Îmi pare rău, prieteni. Sunt poveşti. Aş fi bucuros să găsesc o finanţare suplimentară ca să traduc în engleză toată investigaţia. Atunci, veţi vedea… e un caz fals.

Kerry: OK. Deci nu eşti îngrijorat prea tare de lupta pentru putere de pe planetă…

Valery: Nu. Nu. Absolut deloc.

Kerry: …în timp ce voi vă pregătiţi pentru acest eveniment energetic iminent cu piramidele pe care le construiţi…

Valery: Absolut deloc.

Kerry: … ca şi soluţie.

Valery: Sunt sigur că ce fac eu acum este doar să fac publice informaţiile despre piramide, şi în legătură cu ele, care pot da americanului de rând, sau nemţilor, posibilitatea practică de a-şi îmbunătăţi sănătatea şi de a se pregăti. E cu mult mai interesant decât aceste poveşti despre Iluminaţi care, de fapt, nu au nimic de-a face cu realitatea.

Kerry: OK.

Valery: Asta e părerea mea. Sunt absolut sigur.

Kerry: OK.

Valery: Am vizitat şi am discutat cu mulţi oameni din toată lumea şi din Rusia, şi am fost uimit să văd că cei care vorbesc despre setul de cunoştinţe, în realitate nu au niciuna din ele.

Kerry: Mm-hm.

Valery: Ei doar cred că le au… În realitate, nu au niciuna. Iar ce am adus noi aici şi în acele cărţi e cu mult mai mult decât puteţi găsi în acele poveşti. Mult mai mult.

Kerry: OK.. Încă o întrebare, apoi vom încheia, doar dacă nu cumva mai ai şi altceva de adăugat. Ai această interesantă instalaţie în miniatură încastrată aici în perete şi ne-ai arătat un lucru de-a dreptul fascinant, care s-a întâmplat noaptea, pe care persoana care stă cu tine a reuşit să-l filmeze, ceva care a ieşit din cristal, ca o lumină care s-a plimbat prin cameră.

Te întreb asta pentru că Dan Burisch face un experiment pe care el îl numeşte “Lotus”, în care lucrează cu cristale şi generează sau găseşte ceva care e aproape viaţă, o formă de viaţă, o alcătuire care, de fapt, iese din cristale, dacă sunt stimulate cu o rază laser. Mă întreb dacă ştii ceva despre acest gen de lucruri.

Valery: Da. Dar în acelaşi timp… Acesta e un foarte bun exemplu. V-am spus deja că aş prefera ceva tangibil. Poveştile despre spiritualitate, despre ceva în care doar să credem … da? Sunt OK, dar pentru mine, nu sunt suficiente. Întotdeauna am încercat să găsesc ceva ce putem numi “dovezi palpabile”.

Kerry: Mmh. Înţeleg.

Valery: Pentru mine, cel puţin. Palpabile, OK? Cercetez din nou. Mă refer la construcţia piramidei, la cunoştinţele încorporate în piramide, la sursele de energie folosite pentru a face din piramide un instrument special.

Kerry: Corect.

Valery: Am încercat să aflu ce foloseau, cu ce le construiau? Deci, am fost norocoşi să găsim textele vechi. Deci noi… eu, de obicei… Eu am făcut ce-am făcut, doar am reprodus-o. OK? Imediat ce am ştiut cum, m-am hotărât s-o fac şi să încerc să văd ce vrea să spună acest text? După cum vedeţi, am făcut-o pe peretele camerei mele.

Kerry: [chicoteşte ]

Valery: Când am făcut nişte reparaţii aici mi-am zis “ De ce nu ?”. Am pus-o aici. Nu e tot sistemul. Nu e doar ce vedeţi aici. [priveşte spre cristalul din perete ] Mai sunt câteva straturi în spatele cristalului.

Kerry: OK. Bine.

Valery: Deci, doar ce-l făcusem şi am fost uimit când, deodată, sistemul a început să se comporte ca ceva viu…

Kerry: [chicoteşte ]

Valery: În primul rând, au fost câteva cazuri când, în toiul nopţii, când camera era cufundată în întuneric, acest cristal a început să emită o lumină incredibilă. Iar persoana… vi l-am arătat deja…

Kerry: Da.

Valery: …[pe nume Beck]. Beck… a fost uimit să vadă, în noaptea aceea, pentru că el nu citise niciodată ceva despre OZN-uri. Nimic. El nu ştie nimic depre spiritualitate… despre ce discutăm noi acum, adică. OK?

Kerry: Corect. Mm-hm.

Valery: Brusc, el a ieşit de aici noaptea şi a spus:

“Valery, ce e asta? Este OK? E de rău sau de bine?”

Eu am zis: “Ce vrei să spui?”

“Sistemul de cristal a început să strălucească o lumină ciudată.”

Am zis: “Stai. Nu te speria. Data viitoare să mă trezeşti. Vreau să văd şi eu.”

Kerry: [râde ]

Valery: Data următoare a făcut o poză cu telefonul mobil. Doar… telefonul şi… click! Şi ultima dată, în prima zi… este prima zi a lunii pline. Seara, la ora 10 fără 20. Un glob de lumină a ieşit din cristal, a zburat pe aici, apoi din nou, a atins cristalul şi a intrat în el. Şi Beck a luat din nou telefonul şi a filmat, doar… Vi l-am arătat.

Kerry: Da.

Bill: Crezi că poţi să ni-l arăţi din nou?

Valery: O să vi-l dau. Vi-l trimit prin e-mail şi puteţi să-l folosiţi.

Kerry: OK, grozav. Ar fi mai bine decât am putea noi să filmăm.

Valery: Sigur. Calitatea aparatului nu e prea bună. Dar am decis… De-aia am să-l pun chiar aici.

Kerry: Da.

Valery: Deci, am să pun video camera aici…

Kerry: [râde ]

Valery: Şi una mai mare aici.

Kerry: Da.

Valery: Iar computerul are… peste 2 Terabyte de memorie pe disc, aici.

Kerry: Da. OK.

Valery: Şi o voi filma, în special în prima zi a lunii pline, ca să prind fenomenul cu imagine de calitate.

Kerry: Sigur că da.

Valery: Pentru mine este un moment cheie. Pentru prima dată, practic, am primit ca un instrument, care radiază o lumină, emite globuri de energie.

Kerry: Mm-hm.

Valery: Nu ca în domeniul credinţei. Funcţionează!

Kerry: Sigur.

Valery: Este deosebit. Acesta e un caz pe care deja îl putem investiga, cel puţin din punct de vedere ştiinţific. Mai întâi să-l filmăm, să-i vedem periodicitatea, cum, cum… ce fel de lumină, cât e de intensă… şi altele. Doar, ce putem face. Nu e doar o conversaţie spirituală. E realitate.

Kerry: Sigur. OK. Deci puneţi… construiţi un instrument şi-l puneţi în interiorul piramidei, corect?

Valery: Da.

Kerry: OK. Ce anume construiţi?

Valery: În interiorul piramidei vom instala 12 astfel de surse de energie.

Kerry: Dar nu ne poţi spune… Vrei să ne spui ce e în spatele… ce mecanism stă în spatele peretelui? Este secret?

Valery: Aş prefera… Aş prefera acum, în acest moment, doar să-l am, pentru că e în curs de cercetare, OK? Trebuie să ştim… hmm, în profunzime, cum funcţionează. Sunt sigur că, ce a fost descris şi stă în spatele păsării Phoenix din Egiptul antic…

Kerry: Da.

Valery: Cuvântul egiptean este Bennu . Această influenţă energetică stimulează conştiinţa. Iar viaţa este strâns legată de un astfel de sistem. Sunt sigur. Acum sunt sigur de asta.

Kerry: Da.

Valery: Dar mai întâi aş prefera să cercetez fenomenul.

Kerry: [râde ] Înţeleg.

Valery: Pot să vă spun, simplu, l-am făcut. Motivul meu principal a fost… aici am avut un cutremur, chiar sub această clădire. Şi energia din această cameră nu-mi era prielnică. Mă simţeam extenuat. După 30 de minute, când am venit aici pentru prima dată… în 20 de minute, m-am simţit extenuat energetic.

Kerry: Înţeleg.

Valery: Deci, nu era benefic. Idea mea principală a fost, când am ajuns să înţeleg sistemul, Mi-am spus: “De ce n-aş face-o? Poate că va schimba energia de aici, şi atunci îmi va fi mult mai bine ca să lucrez.” În ziua următoare, energia era schimbată. Pe Beck îl durea rău spatele. Acum durerea a dispărut. Avea o preblemă serioasă la rinichi. Nu mai are, A doua zi, la fel. Au trecut deja 4 luni de când… Cristalul e aici de 4 luni. Nu mai avem probleme cu durerea, cu ficatul, cu rinichii. Nimic. El e fericit. Şi eu sunt foarte fericit.

Kerry: Păi, asta e minunat! OK. Păi, ţi-am răpit destul timp şi îţi suntem recunoscători pentru asta.

Bill: Da. Aş vrea să-ţi mai pun câteva întrebări.

_____________________

Bill: Când ai vorbit despre instalaţie, am una sau două întrebări despre ea. Am avut senzaţia că ar mai fi ceva de spus, unde este, cum funcţionează şi cum a fost descoperită.

Valery: Bune întrebări! OK. Despre ce e vorba. Ce avem noi aici… aş vrea să subliniez, în dimensiunea noastră , sunt câteva dispozitive… fizice. Instrumente imense. Ele sunt subterane. Iar aceste instrumente fizice generează, la un moment dat, când un meteorit, purtător al unei bacterii periculoase, apare undeva deasupra planetei, sistemul începe să se pregătească.

De obicei, începe cam cu o jumătate de oră înainte. La acel moment încep vibraţii ciudate ale pământului, ca nişte mici cutremure. Sunete ciudate se aud sub pământ… Iar apoi, oamenii descriu un fel de… şi am dat aceste descrieri în revista Nexus. À propos, traduse în engleză. Au fost descrise ca şi când nişte capace metalice s-au deschis în pământ. Eu numesc acest fenomen “terminatori”. Sunt nişte sfere mari, de lumină. Unele aveau vreo 50 – 60 de metri în diametru, ieşeau din pământ…

Bill: Acestea au fost observate?

Valery: Da. Acela e motivul. Localnicii, cu toţii vorbeau despre ele. Sute! Au văzut sute [de sfere]. Cu sutele. Dar cele mai multe dintre ele nu erau generate în dimensiunea nostră. Ci într-o dimensiune paralelă. Ele vin aici dintr-o dimensiune paralelă.

Kerry: Cum ai ajuns la concluzia asta?

Valery: Datorită… O, e uşor. E uşor. În unele locuri, oamenii au descris mărimea… vibraţia pământului deschide acele lucruri aşa, mişcări, sunete stranii, ca nişte cutremure, ca şi când ar funcţiona un mecanism real. OK? În alte locuri, nimic din toate astea. Doar din pământ, doar o lumină, ca o rază de lumină… apare şi… ca în poveşti. Ceva… apare aici. Nu e generată în pământ. Apare de undeva, ca dintr-o dimensiune paralelă, precum OZN-urile, acum sunt aici, acum dispar. Acum stă aici, iar apoi… apoi nimic. La fel.

Kerry: OK. Înţeleg.

Valery: La fel… […] aici. Concluzia? E o dimensiune paralelă.

Kerry: Hmm.

Bill: Ar trebui să fie mai multe astfel de instalaţii pe toată planeta, ca să poată proteja Pământul de astfel de ciocniri, din toate direcţiile.

Valery: Corect!

Bill: Ar trebui să fie… Adică, încerc să-mi imaginez. Ar trebui să fie câteva zeci.

Valery: Ce vă pot spune acum despre asta, au fost câteva în Australia.

Kerry: Hmm.

Valery: Aş putea spune că sunt deja uzate. Nu mai funcţionează, dar puteţi găsi ceva acolo. Câteva, uzate, se află în China. Majoritatea celor active sunt în două locuri: În Siberia şi lângă Insula Paştelui, sub apă. Acolo, dar acelea sunt sub apă. În Siberia, este… aici le avem deasupra, la suprafaţa Pământului, în cea mai mare parte.

Bill: Există şi în America de Nord?

Valery: Acum, nu. Au fost, dar cu mult timp în urmă. Acum nu mai sunt.

Bill: Deci, asta e o tehnologie antică, pentru protecţia planetei?

Valery: N-aş spune antică. Aş spune… Aceste instalaţii au început să fie construite poate cu 17 – 18 mii de ani în urmă. Dar de-a lungul mileniilor, aceste instalaţii au fost dezvoltate. Dezvoltate încontinuu. Iar cei care au trăit pe Marte şi pe Maldek înainte ei au început să le facă, dar au fost alţi oameni, aş spune vizitatori , care au continuat să le dezvolte.

Aş spune că, mă rog, e doar începutul poveştii. Ca să vă arăt cât de uimitoare sunt, ne trebuie mult mai mult timp. Iar mie… îmi trebuie o engleză mai bună. Nu am suficente cuvine ca să povestesc asta. Am preferat să descriu totul în carte, s-o dau la tradus în engleză…

Kerry: Înţeleg.

Valery: de unde puteţi apoi să citiţi pe îndelete. E o poveste uluitoare. Întreaga poveste în jurul cazului Tunguska e uimitoare. Ceea ce sunt foarte sigur, e că aceşti terminatori , aceste globuri de lumină, zboară peste tot. Le puteţi vedea chiar şi deasupra Americii.

Kerry: Mmh.

Valery: Sigur. Chiar şi acum. Dacă vreun meteorit zboară spre sau pe deasupra Americii, şi e pe cale să lovească solul american, le veţi vedea. Dar cei mai mulţi oameni le consideră a fi OZN-uri, dar nu sunt OZN-uri. E un terminator în zbor. De obicei, dacă este terminator , are întotdeauna legătură cu o ciudăţenie… sau cu un fel de explozie. Mai întâi se vede acest glob. Apoi, după 3 – 4 minute, o explozie ciudată şi lumină, ca un fulger. Cerul se luminează. Deci, dacă e ca o minge, apoi, după 3 – 4 minute, fulger şi [scoate un sunet gutural ] ca o explozie, puteţi fi siguri 100%. E un terminator .

Kerry: Aha!

Bill: Mm-hm.

Valery: Asta e explicaţia. Şi încă ceva: oamenii cred că, dacă terminatorul doar loveşte meteoritul… bucăţile, cea mai mare parte din ele, adică resturile acestui meteorit ar trebui să fie aici, pe pământ. Pe de o parte, este o chestiune raţională. Pe de altă parte, nu e aşa. Dacă, la fel ca în cazul Tunguska, sute de terminatori au lovit acest meteorit şi l-au evaporat… l-au ars… ei doar…

Kerry: L-au incinerat, vrei să spui…

Valery: Da. Ei au transformat toată substanţa în… în foc şi apoi niciun organism biologic n-a mai rămas viu. Aceste resturi le găseşti pe planeta Pământ, ca după cazul Tunguska, avem o mare cantitate de astfel de materiale. Dar cea mai mare parte, 97% din acest material este dus, întotdeauna, în altă dimensiune. Deci, ei doar lovesc… Când terminatorul explodează, el face combustia, deformarea spaţiului şi timpului. El face un fel de gaură. OK? Şi meteoritul iese prin ea. [scoate un şuierat ] În altă parte, dar nu pe planeta Pământ.

Kerry: Înţeleg. OK.

Valery: Acesta este… Acesta e momentul cheie. Din acest motiv, în carte dau o descriere foarte interesantă, când martorii, la ora 7, la ora 7 şi un sfert dimineaţa, dimineaţa, când Soarele era pe cer, ei au spus… Atunci când au auzit explozia [plesneşte din palme ] – un sunet ciudat – primul lucru care s-a întâmplat, ziceau ei, “Atârnam în cerul înstelat.” Niciun Soare, niciun Pământ. Doar spaţiu şi stele de jur împrejur. Şi au descris… au spus: “Cerul era deschis.”

Kerry: Mmh.

Valery: Asta înseamnă că ei au… Această explozie a transformat spaţiul şi timpul. Şi ei s-au trezit plutind în Univers. În clipa următoare, hop! totul s-a închis, iar apoi explozia ciudată… fără urme.

Kerry: OK. Dar spuneai că chinezii au o tehnologie… au descoperit o parte a mecanismului din spatele acestui fenomen.

Valery: Ei au găsit… Da, care au fost… De fapt, ăsta e sistemul. Bine? E un fel de tub. Foarte adânc. Ei au găsit acest tub şi ceva ce era în interior. L-au găsit.

Bill: De unde ştii?

Kerry: Zice că de la spionaj.

Valery: Serviciile Secrete lucrează…

Bill: Ai primit informaţii de la spionaj. OK.

Valery: Lucrează. L-au găsit.

Bill: E informaţie clasificată.

Click aici pentru prezentarea video Partea 1

Click aici pentru prezentarea video Partea 2

Click aici pentru situl lui Valery Uvarov

Sprijiniți Project Avalon - faceți o donație:

Donate

Vă mulțumim pentru ajutor.
Generozitatea dumneavoastră ne permite
să ne continuăm munca.

Bill Ryan

bill@projectavalon.net


unique visits