|
![]() |
#1 |
Avalon Senior Member
|
![]()
Csak tényleg kíváncsi vagyok, hányan ismerhetik ezt az oldalt, és nézték végig az interjúket illetve követik a frissítéseket. Érdekelne, hogy hányan hallottak az október 14-re "ígért" jelenésről. Youtube-on van egy csomó videó. Üdv mindenkinek!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Avalon Senior Member
|
![]()
Szia IMU!
Akkor ezek szerint már legalább négyen vagyunk Magyarországról. Ez tök jó! Remélem még sokkal többen leszünk. Én nem nagyon ástam bele magam ebbe az okt 14.-e dologba, mert nem nagyon hiszek benne, hogy bármi ilyesmi történni fog azon a napon. Úgy értem, persze, jó lenne ha történne, de szerintem ez disinfo. Miért jelentenék be előre, hogy jönnek ezen és ezen a napon, ezáltal lehetőséget biztosítva a "háttérhatalomnak", hogy megfelelő módon felkészülhessenek és úgy állíthassák be az egészet, mint a gonosz idegenek támadása, lásd "Függetlenség Napja" (amit amúgy tök véletlenül éppen ma adnak le ikszedszerre a tévében), "Világok Harca" meg hasonló baromságok, amivel próbálják egy ilyen eseményre "kondícionálni" az embereket. A másik ami ezzel kapcsolatban rögtön eszembe jutott, az a Bluebeam Projekt. Szóval, úgy vagyok ezzel az egésszel, hogy hiszem, ha látom |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Avalon Senior Member
|
![]()
Igazából én is így vagyok vele, tudok a bluebeam-ről is, meglátjuk. Végülis időszerű, hogy megmutassák magukat, hamarosan kitör a harmadik világháború. És mostmár túl sok atomfegyver van ahhoz, hogy csak úgy hagyják elszabadulni a poklot. Szerintem. De kiderül. Amúgy meglepődtem, mennyien látogatják a Camelot oldalt. Honnan találnak rá? Nekem talán a Clifford Stone interjú volt az első... Azóta pedig szinte naponta nézem a frissítéseket. Szóval valami alakul és közeleg.. Csak mi az? És mikor? Amúgy több referencia van erre az októberi akármire, már korábbi könyvekből is. Túl jól hangzik, az a baj. Túl megszerkesztett.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Avalon Senior Member
|
![]()
Szia IMU!
Probalom Magyarul beirni a mit in gondolom,it vagyok Budapesten tiz eve,jotem Szerbiabol es par ev ezelot tolaltam eloszor a David Icke web oldal es utana gyorsan jon minden mas. En is gondoltam hogy egyedul vagyok aki erdekli eszta tema de szerence nem it vagytok egyedul es nagyon orulok,agolul is beszelek,ha nem erted mit irtam it!(sajnos amerikoi szamitogepen van es nincem a aposztrofok):-).De irtam a VikiGoldnak a e-mail cimet es szerintem most mar tugyunk talalkozni a varosban es dumalni. Udv.sinisa |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Avalon Spiritual Mother
|
![]()
Friends visit my thread: Radiant zones and community building...Where are we up to ?
http://www.projectavalon.net/forum/s...ad.php?t=15480 loving kindness mudra |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Avalon Senior Member
|
![]()
Sziasztok, ketten vagyunk a forditos csoportban elkelne egy kis segitség, válalkozó szellemüek, valahol erre felé?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|