Søg

__________________________________________________________

  Den Anglo-Saxiske Mission

Den Anglo-Saxiske Mission:
  den 3 verdenskrig og
  arven af den Nye Verden

February 2010

Tryk her for vidnets lyd afskrif                                       Tryk her for Bill Ryan's presentation af afskriften


Historikerene fortæller os at, "Den Anglo-Saxiske Mission" refererer til udbredelsen af kristendommen i det 8ende århundrede. Men nu, mere end 1000 år senere, er der en langt mere kynisk mening med frasen.

Vi modtog for nylig en 11 siders information fra en "Insider" der deltog i et senior frimurermøde i "The city of London" i 2005. Det der blev diskuteret fik det til at gå goldt ned over ryggen på os.

Jeg (Bill) lavede et lyd interview med vores kilde, en englender, hvis navn og identitet som vi kender og er verificeret med alle kendte detaljer bekreftet. Denne mand, kan, som mange andre vi har talt med, af samvittighedsgrunde ikke længre holde sin information hemmelig.

Min første idee var at udgive en udskrift af interviewet, ligesom vi har gjort det tidligere, men det materiale som afsløres til udgivelse en udskrift af interviewet, ligesom vi har gjort det tidligere. Men det materiale som bliver afdækket er så vigtigt at, for mit vedkommende var de manglende dele som det tilførte , så vigtige, at jeg har taget skridtet til at præsentere informationen på en video.
Lyd afskriften med vores kilde, som ikke er på video er tilgængelig her.

Hvad vores kilde rapporter er dette:

Der er planlagt en trejde verdenskrig, som vil blive en atomkrig og en krig med biologisk krigsførsel. Vores kilde mener at den er på trapperne og vil blive igangsat indenfor de næste 18-24 måneder.

  Den er planlagt til at skulle begynde med et militært angreb på Iran fra Israels side. De vil provokere enten Iran eller Kina til et atomart modangreb. Efter en kortvarig atomkrigsførsel, vil der komme en våbenhvile. Verden bliver kastet ind kaos og frygt, det hele nøje planlagt.

Den ekstreme tilstand af spænding vil blive brugt til at retfærdiggøre streng social og millitær kontrol i alle vestens første nations lande. Planerne ligger allerede klare til dette.

Under den planlagte atomare våbenhvile er det også planlagt at bruge biologiske våben. De vil i udgangspunktet blive rette mod den kinesiske befolkning. Og som vores kilde køligt berettede det, "Kina vil få en forkølelse" Den biologiske krigsførelse vil spede sig ydderligere og også ramme vesten. Infrastrukturer vil blive betydeligt svækket.

Dette er ment til at skulle være begyndelsen på den "rigtige" krig med udbredt ødelæggelse og tab af menneskeliv.
Vores kilde fortæller os, at forventningen er at der med disse metoder vil blive en befolknings reduktion på 50%. Han hørte selv tallene nævnt på dette møde.

Dette skrækscenarie har været planlagt i generationer. De 2 første verdenskrige var del af dette setup for denne sidste apocalypse - således er centraliseringen af de finansielle resurser som er udmyntet i denne ligeså godt planlagte finansielle kolaps i oktober 2008.

Og somom dette ikke skulle være nok, så spekulerer vores kilde på at det hele kommer på toppen af en forventet "geofysisk hendelse" - af samme karakter som vores forfædre oplevede for 11.500 år siden. Hvis denne hendelse kommer til at ske, ikke nødvendigvis i 2012 men nogen gang indenfor det næste 10 år. - så ville det ødelægge vores civilisation som vi kender den idag. Og effekten af en atomkrig ville være ubetydelig i forhold til hendelsen.

Jeg stillede et spørgsmål til vores kilde: Hvis denne katastrofe er forventet, så hvorfor starte 3 verdens krig? Han svarer at det for første gang gav mig en mening.

Det virkelige mål, sa han, er at gøre klart til den post-katastofiske verden. For at sikre denne "nye verden" den som de kontrollerende ønsker, er det nødvendigt at have alle instanser på plads der er brug for når katastoferne indtræffer. - med en undskyldning som befolkningen accepterer og kræver.
Undtagelsestilstand som rett, forsigtigt valgte lande før katastrofen, vil gøre det muligt for det rette udvalgte folk at overleve og trives i den post katastrofiske verden, og i begyndelsen af den næste 11.500 års cyklus.
Det som så forsigtigt er planlagt igennem nogen generationer er hvem der på et globalt plan, skal overleve den kommende katastrofe og arve jorden.

Hvem er det  "rigtige folk? De hvide Caucasier?  Dette må være grunden til at navnet på Projektet hedder Den Anglo-Saxiske mission. Hentyder til retfærdiggørelsen af den planlagte racekrig mod det kinesiske folk. - så at den nye verden bliver arvet af "os", ikke "Dem".

Vores kilde blev ikke informeret om  andre og trejde verdens lande så som Syd Amarika, Afrika og Asien´s skæbner. men han antager at disse lande må kæmpe for sig selv, og antagelig ikke overlever særlig godt. - hvis overhovedet. Det totallitære millitære styre af den vestlige verden, de hvide, er bestemt til at overtage verden.

Dette er en plan så ond, rasisitisk djævelsk og stor at det overgår enhver forstand. Men endog på linje med det wisthleblowers, kommentatorer og mennesker der er i forskere har fundet ud af og vidst i nogen år nu. For mig står det nu klart hvorfor verden ser ud som den gør. Og også hvorfor hemmelighederne er beskyttet so stærkt; Det kan dreje sig om race overlegenhed. Det fjerde rige lever og det lever godt.

Vores kilde var forbausende nok ikke pessismistisk. Han understegede at som vi og mange andre forskere og kommentatorer der i denne tid vågner så hurtigt til bevidsthed, over hele kloden at DISSE PLANER ER IKKE UUNDGÅELIGA.
Hvis der nogensinde var en grund til at arbejde tættere sammen for at vække bevidstheden om den virkelige trussel, så er det nu.

Se videoen, lyt opmærksomt til det stærke budskab om opmuntring og sped den vidt og bredt.
Vores plan er at oversætte videoen til mange sprog, incl. kinesisk.
Vi står for den storlsåede forenede menneskehed der ikke kender race grænser eller erfaringer.
Uanset om katastoferne rammer eller ikke, (Vi er mange der tror de ikke gør) så vil vi stå sammen og samarbejde om vores egen fremtid, bekendtgøre vores styrke, og gøre alt der er i vores magt til at gøre opmærksom på den trussel der er omkring os.... Så vi kan blive stærkere sammen, for vores efterkommere og for alt levende på denne planet.


Tryk her for vidnets lyd udskrift
Tryk her for Bill Ryan's presentations udskrift

Tryk her for at downloade video (MP4)
Tryk her for at downloade audio (MP3)
[PC brugere højre-tryk og så Gem som; Mac brugere option-click]

Støt Project Avalon - doner her:

Donate
Tak for hjælpen.
Din generøsitet gør det muligt for os at fortsætte vores
arbejde

Bill Ryan

bill@projectavalon.net


unique visits