Αναζήτηση

__________________________________________________________

  

Avalon logoΕπιτροπή Ομιλητών του Συνεδρίου για την Αποκάλυψη, Μπαρτσελόνα, 23 Ιουλίου 2009:

Μέρος 2ο από 2


[Αυτή η σελίδα είναι μία επαναμορφοποιημένη έκδοση από την αρχική δημοσίευση στο Πρότζεκτ Κάμελοτ.]

Επιτροπή Ομιλητών του Συνεδρίου για την Αποκάλυψη,
 Μπαρτσελόνα, 23 Ιουλίου 2009 – Μέρος 2ο από 2

πατήστε εδώ για το βίντεο της παρουσίασης
ΚΈΡΡΥ ΚΑΣΣΙΝΤΥ (ΚΚ): Έτσι, στα σίγουρα τα                       Επιτροπή Ομιλητών του Συνεδρίου για την Αποκάλυψη,
Άσπρα Καπέλα ήταν πίσω από την σκηνή
δουλεύοντας για να γίνει αυτή η Αποκάλυψη
εφικτή. Στην ουσία ο δικός μας ο Πητ Πήτερσον
είναι ένα Άσπρο Καπέλο. Το παρελθόν του
καταγράφει δέκα χρόνια σαν πεζοναύτης.

Εντάξει;

Ήθελες να πεις κάτι Ρομπ;

ΡΦ: Ναι και, μετά θα το περάσω στον Δρ. Ο’Λήρη. Ήθελα να πω... Εννοώ είμαι ο μόνος Γερμανός εδώ. Οι περισσότεροι είστε Αμερικάνοι. [γέλια]

ΠΧ: Βρετανίδα.

ΝΠ: Βρετανός.

ΡΦ: Ναι, Βρετανοί. Είμαι ο μόνος Γερμανός. Δεν είπα ότι είμαι ο μόνος μη... και Αυστραλοί, φυσικά και Βρετανοί επίσης. Αλλά αυτό είναι σαν την Αγγλο – πως το λέτε; - ο κόσμος της Αγγλοφοβίας.

Νομίζω ότι θα υπάρξει αληθινή ευκαιρία Αποκάλυψης όταν θα πέση το Αγγλο-Σαξονικό σύστημα. Και νομίζω ότι υπάρχει μεγάλη ευκαιρία για να γίνει αυτό αρκετά γρήγορα. Εννοώ, όλων των ειδών τα χρέη των Η.Π.Α. βρίσκονται βασικά στα χέρια των Κινέζων και έχετε τις αναδυόμενες χώρες, τους Κινέζους, τους... α... έχετε την Ινδία, έχετε την Ρωσία και έχετε και την Βραζιλία.

Λοιπόν, όλες αυτές οι χώρες, ασχολούνται με το θέμα των Α.Τ.Ι.Α. με πιο ανοιχτό τρόπο απ΄ότι οι Αμερικάνοι, για ευνόητους λόγους. Εννοώ, όπως στη Βραζιλία, έχουν ανοικτούς φακέλους για τα Α.Τ.Ι.Α με θεάσεις Α.Τ.Ι.Α στη ζούγκλα, το οποίο είναι καταπληκτικό.

Στην Ινδία, έχουν τα ιπτάμενα βιμάνας και αποτελεί κομμάτι της κουλτούρας τους, βασικά είναι οι ιπτάμενοι θεοί που ήρθαν από τον ουρανό και βοήθησαν να δημιουργηθεί ο ανθρώπινος πολιτισμός. Έτσι για αυτούς, δεν είναι τόσο μεγάλο θέμα το ότι υπάρχουν εξωγήινοι.

Και, σχετικά πρόσφατα, μίλησα με μια Κινέζα διδασκάλισσα ενός πνευματικού... α... κάτι πνευματικής φύσης. Δεν ξέρω πως να το περιγράψω στα Αγγλικά. Τέλος πάντων, μου είπε ότι το ξέρει ότι οι επαφές με εξωγήινους θεωρείτε κάτι επίσημο στην Κίνα, το ότι υπάρχουν καθηγητές πανεπιστημίων που ασχολούνται δημόσια με το περιεχόμενο του τι τους ειπώθηκε στους άνθρωπους που είχαν επαφές με εξωγήινους και το πως όλα αυτά συνδέονται με την κβαντομηχανική φυσική και τα παρόμοια.

Νομίζω ότι αυτό είναι βασικά ένα πολύ ενδιαφέρων πράγμα και, ότι αυτό ίσως να αναδυθεί όταν θα ζούμε σε ένα κόσμο μη-μονοπολικό, αλλά σε έναν πολυ-πολικό κόσμο, το οποίο εύχομαι να συμβεί σύντομα.

Συγνώμη για αυτό. [γέλια] Αμερικάνοι δεν θέλω να σας προσβάλω αλλά...

ΚΚ: Στα σίγουρα.

ΡΦ: ...ξέρεις όπως το βλέπω, νομίζω ότι αυτό είναι το καλύτερο πράγμα που μπορούμε να έχουμε, ένα πολυ-πολικό κόσμο. Και, μετά, νομίζω η Αποκάλυψη θα είναι περισσότερο σαν αυτό που έχουμε τώρα.

[στον Μπράιαν Ο’Λήρυ] Τώρα, σε παρακαλώ...

Μπράιαν Ο’Λήρυ (ΜΟ’Λ): Ναι. Μόλις ετοιμαζόμουν να επιστρέψω σε αυτό το θέμα με τον θυμό, επειδή πιστεύω ότι το μεγαλύτερο εμπόδιο στην Αποκάλυψη, γενικά μιλώντας, είναι το πως οι άνθρωποι αντιδρούν σε αυτό, ή θα αντιδράσουν, στην Αποκάλυψη...

Μπομπ Ντην (ΜΝ): ...έχωντας απατηθεί για τόσα πολλά χρόνια...

ΜΟ’Λ: ...έχωντας απατηθεί για τόσα πολλά χρόνια. Και, με τον τρόπο που το σκέφτομαι, αυτό είναι το είδος της... η διευθέτηση του θυμού ίσως να είναι το σωστό μέσο προσέγγισής του θέματός μας, ειδικότερα στην Αμερική.

Και νομίζω ότι έχεις δίκιο, για τον πολυ-πολικό κόσμο, πιστεύω ότι, αν η Αμερική το αναγνώριζε λιγάκι ακόμα και κάπως να χαλάρωνε λίγο με την ιδέα ότι, ίσως, να υπάρχει τρόπος ξεγλυστρίματος από αυτή τη περίοδο, ή οποία είναι...

Είναι αληθοφανές ότι θα πέσουν κεφάλια. Θα υπάρξη πολλή μνησικακία και θυμός και κατά κάποιο τρόπο, αυτό θα πρέπει να ελενχθεί με τρόπο που να επωφελήσει όλους. Και αυτό είναι το μεγάλο θέμα.

ΜΝ: Ζης εκτός της χώρας για την ώρα.

ΜΟ’Λ: Ναι.

ΜΝ: Δηλαδή, ίσως να έχασες επαφή με ορισμένα πράγματα. Και δεν το λέω αυτό με την αρνητική έννοια.

Ζω στην Αριζόνα και, εκεί υπάρχει ζήτηση οπλικού εξοπλισμού. Οι άνθρωποι στα Νοτιοδυτικά αγοράζουν όπλα και πυρομαχικά σε τέτοιο βαθμό που τα μαγαζιά αθλητισμού και τα μαγαζιά όπλων δεν μπορούν να γεμίσουν την αποθήκη τους, επειδή από την στιγμή που λαμβάνουν μια παραγγελία, τα ράφια εκκενώθηκαν αμέσως!

Τώρα, αυτή είναι μια ομάδα ανθρώπων που τυνχάνει να γνωρίζω πολύ καλά, για τον λόγο ότι προέρχομαι από αυτή την ομάδα. Αποθηκεύουν όπλα, αποθηκεύουν πυρομαχικά και, μόλις η αλήθεια φανερωθεί για το πόσο εξαπατήθηκαν και ψευδεύθηκαν για τόσο διάστημα, τοτε θα γεμίσουν αίμα οι δρόμοι.

Και, νομίζω, ότι οι ακόλουθοι του Ομπάμα, που είναι οξυδερκής, το ξέρουν αυτό. Δεν νομίζω ότι ο Ομπάμα θα αφήσει κάτι τέτοιο να γίνει... δεν το θέλει αυτό στο πιάτο του για την ώρα, επειδή έχει τόσα άλλα καταραμένα που πρέπει να ασχοληθεί.

Μπιλ Ράιαν (ΜΡ): Στηβ, τι νομίζεις για αυτό... ;

ΜΝ: Όταν αρχίσεις να σκέφτεσαι το πόσοι πολλοί άνθρωποι σε όλη τη χώρα αγοράζουν όπλα και αποθηκεύουν πυρομαχικά, είναι μια ένδειξη ότι υπάρχει ένα επίπεδο απογοήτευσης και θυμού εκεί έξω στον Αμερικάνικο πληθυσμό που μάλλον οι πολιτικοί στην Ουάσιγκτον αγνοούν.

ΜΡ: Ο Στέφεν μιλά συνέχεια με τους πολιτικούς – έτσι δεν είναι, Στέφεν;

Στέφεν Μπάσετ (ΣΜ): Όχι ακριβώς. Αλλά μια από τις ανησυχίες μου εδώ είναι ότι σε λίγα λεπτά θα είμαστε σε ραδιοφωνική εκπομπή.

ΜΡ: Ναι. Απλά συνεχίζουμε σαν...

ΣΜ: Αλλά, εννοώ ότι, υπάρχει ένα ακροτήριο που θα συμμετέχει...

ΜΡ: Σωστά.

ΚΚ: Αληθεύει.

ΣΜ: ...λοιπόν δεν ξέρουν τι συμβαίνει. Έτσι θα κάνω ένα γρήγορο σχόλιο, γιατί υπάρχουν πολλά πράγματα που θα ήθελα να σχολιάσω, αλλά δεν υπάρχει καμμιά σύνδεση με τα προηγούμενα για το ακροατήριο. Θα πρέπει κατά κάποιο τρόπο να ανακαιφαλεώσω, αλλά αφήστε να σας πω απλά αυτό. Είναι σύντομο και περιλαμβάνει πολλά πράγματα.

Πιστεύω ότι ο κυριότερος λόγος που οι Αμερικανοί βιώνουν τόσο πολύ θυμό και απογοήτευση και κυνισμό και παράνοια, ο κυριότερος λόγος που αγοράζουν όπλα και/ή βρίσκονται σε καταστάσεις ανησυχίας, δεν είναι επειδή τους ειπώθηκαν τρομερές αλήθειες, αλλά επειδή τους έλεγαν ψέματα για τα τελευταία, λοιπόν, από πίσω στον πόλεμο του Βιετνάμ, αρχικά, στη Διευθέτηση του Κόλπου του Τόνκιν...

ΜΝ: Ληστεύτηκαν, ληστεύτηκαν, για όνομα του Θεού!

ΣΜ: ...και τους έκλεψαν στον ύπνο. Έτσι το βλέπω κάπως διαφορετικά. Αν θέλετε να σταματήσετε τους ανθρώπους από την παράνοια και να τους σταματήσετε να είναι σκεπτικοί προς την κυβέρνηση και να σταματήσουν να οπλίζουν τους εαυτούς τους, τότε πρέπει να αρχίσετε να τους λέτε την αλήθεια. Αν αρχίσετε να τους λέτε την αλήθεια τα πράγματα θα αρχίσουν να καλυτερεύουν.

Η αναγνώριση της παρουσίας εξωγήινων είναι ένα μεγάλο, πάρα πολύ μεγάλο θέμα και το ένα θα φέρει το άλλο. Στη καλύτερη περίπτωση, θα οδηγήσει σε μια – πως θα το ονομάζατε; - μια μεταρρυθμιστική εποχή, όπου η αλήθεια γίνεται η Καθιερωμένη Λειτουργική Διαδικασία.

Σταματώντας, περιμένωντας [και] κατά κάποιο τρόπο κρατώντας το μυστικό για περισσότερο καιρό; Δεν νομίζω ότι θα κάνει τα πράγματα καλύτερα, θα τα χειροτερέψει.

Και το τελευταίο που θέλω να πω είναι αυτό: Οι εξωγήινοι δεν εδώ μόνο για τους Αμερικανούς. Δεν έκαναν όλο αυτό το δρόμο μέχρι εδώ μόνο για Αυτό το πράγμα που λέγεται Αμερική, πρέπει να τους πούμε την αλήθεια. Σωστά;
Απασχόλησαν ολόκληρο τον πλανήτη. Εμείς [οι Αμερικάνοι] αντιπροσωπεύουμε το πέντε τοις εκατό του πληθυσμού της γης.

Το συμπέρασμα είναι αυτό: Δεν έχει απολύτως καμμία σημασία αν οι Αμερικάνοι είναι έτοιμοι ή όχι (σ.τ.μ. για αυτή την αλήθεια), ή οι Μπαγκλαντιανοί, ή οι Γάλλοι, ή οι Ρώσοι. Πρόκειτε να το αντιμετωπίσουν, άσχετα αν τους αρέσει ή όχι, επειδή πρόκειτε να συμβεί, άσχετα αν το θέλουν ή όχι. Είναι αναπόφευκτα αναπόφευκτο.

ΜΝ: Δώσε την ουσία, Στέφεν, ότι οι εξωγήινοι δεν είναι απλοί επισκέπτες, για όνομα του Θεού.

ΣΜ: Λοιπόν, ξανά, είμαι...

ΜΝ: Δεν μας επισκέπτονται απλά. Ήταν εδώ από την αρχή της ιστορίας μας.

ΣΜ: Αλλά αυτή η διάκριση δεν επηρρεάζει την πολιτική μου επισήμανση.

ΜΝ: Λοιπόν, θα έπρεπε!

ΣΜ: Γιατί; Μιλάω για εξωγήινους με την έννοια των μη-ανθρώπινων όντων, όπως τους καταννοούμε, με τεχνολογία πολύ πιο ανώτερη από αυτή που έχουμε.

Άσχετο αν προέρχονται από την Κούφια Γη, από άλλη διάσταση, από το παρελθόν, από άλλο ηλιακό σύστημα – Το Ξυράφι του Όκαμ [(Occam’s razor) σ.τ.μ. βλ. Βικιπαίδεια] θα έλεγε από άλλα ηλιακά συστήματα – από οπουδήποτε και να προέρχονται, σωστά; Είναι ένα μεγάλο γεγονός και ένα σημαντικό πράγμα για τον πληθυσμό του κόσμου να το γνωρίζουν αυτό και, αυτό το σημείο διασταύρωσης, όπου η αυτο-αναγνώριση συμβαίνει, είναι πολύ σοβαρό.

Τώρα, τα πιο ειδικευμένα: Ξέρουμε ότι υπάρχει μια τεράστια υπο-ιστορία εδώ. Ξέρουμε ότι πίσω από αυτό υπάρχει μια ογκώδης ιστορία. Είναι τεράστια και πλατιά και, όλοι προσπαθούν να την καταλάβουν. Όλοι γνωρίζουν κάποιο κομμάτι της, λίγο εδώ λίγο εκεί και πάει λέγοντας. Κανείς δεν ξέρει όλη την ιστορία, κανείς δεν έχει πλήρως όλα τα κομμάτια. Ξέρουν μόνο μέρη της.

Το δίλλημα είναι ότι η πολιτική διαδικασία, ή η κοινωνική μετάβαση, δεν έχει να κάνει με τη συγκόληση όλων των κομματιών και τη δημοσιευσή τους στο κοινό λέγοντας: Ορίστε. Δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό.

Η Αποκάλυψη δεν είναι τίποτα περισσότερο από το πρώτο βήμα προς αυτή τη διαδικασία. Επειδή, από την στιγμή που οι κυβερνήσεις αναγνωρίσουν επίσημα αυτή την πραγματικότητα και τα σχολεία μπορούν να την διδάξουν και, οι φιλάνθρωποι μπορούν να την χρηματοδοτήσουν και, τα μέσα ενημέρωσης μπορούν να την καλύψουν και, οι διαννοούμενοι μπορούν να την συζητήσουν – τότε μπορούμε να αρχίσουμε να ξεχωρίζουμε το όλο καταραμένο θέμα και να πούμε: Αυτό είναι ανοησία, αυτό δεν αληθεύει, αυτού του ατόμου (σ.τ.μ. τα γραπτά) είναι απατεωνιά, αυτού του ατόμου είναι αληθινά πολύτιμα, αυτή η ιστορία είναι καλή, αυτή η ιστορία είναι ψέμα. Και, βασικά, να δημιουργηθεί μια πραγματική ιστορία με αυτό το θέμα όσο καλύτερα μπορούμε.

Αλλά, μέχρι η Αποκάλυψη να γίνει, το παραπάνω δεν πρόκειτε να συμβεί. Θα συνεχίσουμε να ανακατεύουμε και να ανακατεύουμε και να ανακατεύουμε.

Και θυμηθήτε ότι αυτόν το στίβο, αυτό το δωμάτιο από καπνούς και καθρέφτες που βρισκόμαστε μέσα, δεν το χτίσαμε εμείς – η κυβέρνηση το έχτισε. Η κυβέρνηση ανόρθωσε αυτούς τους καθρέφτες, γέμισε με καπνό το δωμάτιο. Το έκαναν επίτηδες πολύ δύσκολο, αν όχι ακατόρθωτο, το να έχουμε μια καθαρή καταννόηση. Αυτή ήταν μια κυβερνητική πολιτική.

Πρέπει να τερματίσουμε αυτή την πολιτική και, η Αποκάλυψη είναι το τέλος αυτής της πολιτικής. Και αυτή είναι Αποκάλυψη με κεφαλαίο Α, μια επίσημη αναγνώριση της παρουσίας των εξωγήινων. Αυτό είναι όλο, τίποτα περισσότερο.

Αποκάλυψη με μικρό α υπήρχε για μεγάλη χρονική περίοδο, χωρίς αμφιβολία, μια παρουσίαση πληροφοριών, εμπειρίες του κοινού, παραπληροφόρηση, όλα ανάμικτα μαζί. Αυτό είναι το μικρό α. Εντάξει; Αυτό γινόταν, σίγουρα, χωρίς αμφιβολία.

ΑΛΛΑ παρ’όλη αυτή την αποκάλυψη με μικρό α, διδάχτηκε στα πανεπιστήμια; Το κάλυψαν όπως θα έπρεπε οι δημοσιογράφοι; Το χρηματοδότησε η κυβέρνηση; Έχουμε, ξέρετε, τις δεξαμενές της σκέψης αφιερωμένες σε αυτό; Όχι, δεν τα έχουμε.

Αυτό που κάνει η κυβέρνηση -- εχει σημασία. Το τι ο Ομπάμα και η διοίκηση κάνουν -- έχει σημασία και, έτσι πρέπει να πράξουν. Δεν μπορείτε να αγνοήσετε την κυβέρνηση, σωστά;

Ξέρετε, οι άνθρωποι θέλουν ειρήνη και λένε: Λοιπόν, θέλω ειρήνη, έτσι η κυβέρνηση δεν έχει σημασία... μέχρι τη στιγμή που έρχεται η κυβέρνηση και παίρνει τον γιό σου ή την κόρη σου και τους στέλνη να πολεμήσουν.

Το τι κάνει η κυβέρνηση -- έχει σημασία, έτσι, πρέπει να το ενσωματώσουμε και, πρέπει να αντιμετωπίσουμε την διαδικασία, χρησιμοποιώντας τα ιδρύματα που έχουμε, για να έχουμε το κατάλληλο αποτέλεσμα.

ΜΝ: Έχετε όλοι σας γνώση της ιστορίας του Κουτιού της Πανδώρας, η ιστορία προερχεται από την αρχαία Ελλάδα. Το Κουτί της Πανδώρας περιείχε όλα τα Δεινά της Κόλασης ολόκληρου του κόσμου, κλειδωμένα και σφραγισμένα. Ανοίγεις το Κουτί της Πανδώρας μόνο μια ιδέα και όλη η Κόλαση ελευθερώνεται, γιατί δεν μπορείς να ελευθερώσεις μόνο μια ιδέα αυτής.

Αν ελευθερώσης μόνο μια ιδέα από αυτή, έχεις εκατομμύρια ερωτήσεων και εκατομμύρια αγανακτησμένων πολιτών που θέλουν να ξέρουν το υπόλοιπο της ιστορίας. Και δεν πιστεύω ότι η κυβέρνησή μας, μέχρι στιγμής, είναι σε οποιαδήποτε θέση να αρχίσει να τους λέει το υπόλοιπο της ιστορίας.

Επειδή ξέρετε τις επιπτώσεις στην θεολογία; Ξέρετε τι είπαν στην Αναφορά Μπρούκινγκς (Brookings Report).
[σ.τ.μ. από την Βίκιπέδια: Η Αναφορά Μπρούκινγκς ή Προτεινόμενες Μελέτες  (Proposed Studies) για τις Συνέπειες των Ειρηνικών Δραστηριοτήτων στο Διάστημα για τις Υποθέσεις των Ανθρώπων (Implications of Peaceful Space Activities for Human Affairs), εξουσιοδοτήθηκε από την ΝΑΣΑ και δημιουργήθηκε από το Ίδρυμα Μπρούκινγκς, υποβλήθηκε στο Κοινοβούλιο στην 87η Συνεδρίαση των Η.Π.Α. στις 18 Απριλίου του 1961. Μερικοί θεωρητικοί της συνωμοσιολογίας ξεχωρίζουν ένα μικρό μέρος της αναφοράς και υποστηρίζουν ότι συνηγορούσε σε κυβερνητική κάλυψη των αποδείξεων από εξωγήινη ζωή και παρουσίας.] 
Προσπαθείτε να πείτε στους ανθρώπους εκεί έξω ότι ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ ήταν ένας από Αυτούς [δείχνη ψηλά] – και η απόδειξη που είχαμε όλοι είναι: Ναι, ήταν. Τώρα, πως το λες αυτό στους φανατικούς;

ΡΦ: Συγνώμη...

ΜΝ: Δείτε το Μουσουλμανικό κόσμο του τώρα.

ΡΦ: Η Αναφορά του Μπρούκινγκς, αυτή ήταν το 1961 ή κάπου εκεί. 

ΜΝ: Το ’61. Ναι.

ΡΦ: Θέλω να πω, τώρα έχουμε 2009.

ΜΝ: Ρόμπερτ είναι ακόμα εθνική...

ΡΦ: [ακατανόητο] ...σαν ένα είδος αντιπροσώπησης της νεότερης γενιάς...

ΜΝ: ...πολιτική, αρκετά λυπητερό.

ΡΦ: Εντάξει, εντάξει, εντάξει. Ίσως, ξέρεις, σε πολλές γενιές – είναι ένα πρόβλημα για πολλές γενιές, κατά τα φαινόμενα. Αλλά θα πρέπει να στο πω. Ανήκω σε μια νεότερη γενιά. Ξέρω πολλά άτομα στην ηλικία μου και νεότερα. Σε αυτούς δεν είναι τόσο αδιανόητο να το φανταστούν. Είναι απλά έτσι...

‘Οταν λες: Ξέρετε, η Αμερικάνικη κυβέρνηση, ή συγκεκριμένα άτομα στο σύμπλεγμα της στρατιωτικής βιομηχανίας, το συγκάλυψαν.

Αυτοί λένε: Εντάξει. Ναι, ναι, μπορώ να το φανταστώ αυτό. Ξέρεις, δεν είναι και τόσο σπουδαίο θέμα για αυτούς. [γέλια]

[όλοι μιλάνε ταυτόχρονα]

ΚΚ: Εντάξει. Αφήστε με να... Ακούστε, ακούστε! Αφήστε με να σας διακόψω. Θα βγούμε στον αέρα. Μπιλ, το ανακοινώνεις; Είμαστε στον αέρα; Θα έπρεπε να είμασταν ήδη σύμφωνα με την ώρα.

[Η Κέρρυ και ο Μπιλ συζητούν τη ρύθμιση του υπολογιστή για μια ραδιοφωνική αναμετάδωση (σ.τ.μ. στο ίντερνετ)]

ΚΚ: Προχωρήστε παιδιά. Ας το συνεχίσουμε. Η νεότερη γενιά... θες να πεις κάτι, Μπράιαν;

ΜΟ’Λ: Ναι. Το τι ήθελα να πω είναι ότι μοιάζει το πρόβλημα να είναι... ξέρετε, πραγματικά πιάσαμε τον τίγρη από την ουρά εδώ, [ο Μπομπ Ντην γελά] και ότι όλοι αναγνωρίζουμε ότι ο θυμός είναι η εισαγωγική αντίδραση από τη στιγμή που η Αποκάλυψη πραγματικά ξετυλιχτεί με το κεφαλαίο Α.

Έτσι, αν μπορούμε εμείς να το αναγνωρίσουμε αυτό και οι αποκαλούμενοι αντίπαλοί μας, ας πούμε οι διατηρητές των μυστικών, μπορούμε να κάτσουμε μαζί σε ένα τραπέζι και να διαπραγματευτούμε την απελευθέρωση των πληροφοριών στο σημείο που, κατά την αντίληψή τους, δεν θα τους βλάψει τόσο πολύ – αυτό ίσως να είναι απλά το άνοιγμα.

Μοιάζει ότι αυτό είναι το κλειδί της υπόθεσης είναι ότι αυτή συγκάλυψη και η σταυροφορία των συγκαλύψεων που γίνεται τα τελευταία 65 χρόνια δημιούργησε αυτό το Κουτί της Πανδώρας το οποίο, αν ανοιχτεί, θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια διαδικασία αλήθειας και συμφιλίωσης – το οποίο θα μπορούσε, απλά υποθετικά, να μας οδηγήσει σε μια νέα κατάσταση, η οποία χρειάζεται απεγνωσμένα ούτως ή άλλως, για να μπορέσουμε να σώσουμε το πολύτιμο πλανήτη μας.

Έτσι με αυτόν το τρόπο θέλω να το δω, είναι το να προμήθεύσουμε μια βάση για ένα είδους διαπραγμάτευση, για να είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε συγκεκριμένα επίπεδα αμνηστείας και...

ΜΝ: Μας θέλεις να συγχωρήσουμε τους αμαρτωλούς, έτσι δεν είναι; [γέλια]

ΜΟ’Λ: Λοιπόν, τελικά, ναι.

Πάολα Χάρις (ΠΧ): Πρόκειτε να γίνει.

[σθεναρές συζητήσεις]

ΣΜ: Το κάνουμε όλη την ώρα.

ΦΩΝΗ: Ναι, συγνώμη.

ΚΚ: Οι κινηματογραφιστές έχουν κάτι...

ΦΩΝΗ: Ναι, απλά θέλω να σας πω κάτι, επειδή έχουμε δυο σενάρια συζήτησης ταυτόχρονα, επειδή το πραγματικό πράγμα – τι συμβαίνει, η συγκάλυψη; Φοβάμαι πως, σίγουρα από τα παρεμφερή φαινόμενα, είναι η κιβδηλότητα. Εννοώ, τις μαύρες επιχειρήσεις (σ.τ.μ. παραστρατιωτικές εκτελεστικές επιχειρήσεις), τις πραγματοποιήσεις τους, την ψευδή Δευτέρα Παρουσία, η κατασκευή...

ΚΚ: Το Πρόγραμμα Μπλε Ακτίνα (Project Blue Beam). Θα φτάσουμε και εκεί, βασικά, ναι.

ΦΩΝΗ: [συνεχίζει να μιλάει αλλά είναι ακατανόητο]

ΚΚ: Εντάξει. Οι κινηματογραφιστές θα μας ήθελαν να το αναπτύξουμε αυτό. Ναι. Είναι σημαντικό. Εντάξει. Θα φτάσουμε και εκεί. Βασικά, απλά έτσι παιδιά ξέρετε...

ΜΝ: Λάθος...

ΚΚ: Ναι, ένα από... ναι. Το τι μιλάμε εδώ είναι όταν είπα: Γιατί τώρα; Μέρος της ερώτησης είναι: Γιατί τώρα σε αυτό το σταυροδρόμι; Και τι είναι, μέρος ενός πιθανού σχεδίου, τι έχουν αυτοί οι άνθρωποι στο μυαλό τους;

Επειδή δεν κάνουν πράγματα χωρίς η αυτο-εξυπηρέτησή τους να μη συμπεριλαμβάνεται και, μπορεί να είναι το ότι προετοιμάζουν το έδαφος για το τι θα είναι ένα σενάριο ψευδής εξωγήινης εισβολής.

ΝΠ: Θα μιλήσω εγώ σε αυτό, επειδή κατηγορήθηκα βασικά ότι έπαιξα κάποιο ρόλο σε αυτό.

ΚΚ: Ο, τέλεια. Προχώρα.

ΝΠ: Αν δώσεις στο Google (σ.τ.μ. μηχανή αναζήτησης στο ίντερνετ) την φράση εξωγήινη εισβολή υπό ψευδή σημαία, θα βρεις βασικά, όπως ξέρεις ήδη, πολύ υλικό – πολύ από αυτό σταδιακά όλο και περισσότερο προσκωλιέται στο 2012, το οποίο συνδέθηκε με αυτό. Ειδικότερα, σε μερικές περιπτώσεις, προσκωλιέται στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν στο Λονδίνο, και το πιθανότερο κάποια γεγονότα να γίνουν ίσως κατά την τελετή λήξης.

Τώρα η συσχέτισή μου με αυτό είναι ότι, στη διάρκεια της εργασίας μου σαν ελεύθερος δημοσιογράφος, έκανα, ένα δυο πράγματα, τα οποία τα έπιασαν τα ραντάρ συγκεκριμένων ανθρώπων, αν μου συγχωρέσεται το λογοπαίγνιο.

Το πρώτο ήταν ότι έγραψα ένα άρθρο στη Νιού Γιόρκ Τάιμς, το οποίο δημοσιεύτηκε κάτω από τον τίτλο Άγνωστης Ταυτότητος Ιπτάμενες Απειλές. Αυτό δημοσιεύτηκε, νομίζω στις 29 Ιουλίου του περασμένου χρόνου [2008]. Ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα για τους θεωρητικούς της συνωμοσιολογίας είχε μόλις δημιουργηθεί – αν είσαι ένας από αυτούς τους ανθρώπους που ψάχνουν την αντιπαράθεση στους γενικούς τίτλους – υπήρχε ένα άσχετο (ή σχετικό;) άρθρο με τον τίτλο Μπορεί ο Ομπάμα να Χειρηστεί την Άμυνα; Έτσι πολλοί άνθρωποι διάβασαν κάτι σε αυτό.

Κάνω επίσης πολλή δουλειά με την Σαν (The Sun), την πρώτη σε πωλήσεις εθνική εφημερίδα της Βρετανίας. Δούλεψα σε μια ιστορία, η οποία δημοσιεύτηκε με τον τίτλο Πυροβολίστε το Α.Τ.Ι.Α. Αυτό, τότε, το πήρε η Φοξ Νιούς και, όπως θα είδατε μερικοί από εσάς, έδωσα συνέντευξη στον Μπιλ Χέμερ στην εκπομπή του πριν από δυο τρεις μήνες.

Έτσι, ακούγομαι κάπως να υπερασπίζω τον εαυτό μου εδώ, επειδή όταν αναφέρεσαι σε πράγματα σαν την Μπλε Ακτίνα και Ψευδής-Σημαίας Επίθεση Εξωγήινων, επειδή έκανα αυτές τις δημοσιεύσεις στον τύπο, μπήκα βασικά στο κάδρο σαν μέρος των ένοχων ομάδων και, θα ήθελα να τους επιβεβαιώσω με απολυτότητα όλους ότι δεν είμαι.

ΜΝ: Είσαι αθώος;

ΝΠ: Ναι. Είμαι αθώος. Μπορώ να γυρίσω σε μια ερώτηση, που έκανες πριν από μισή ώρα περίπου, που δεν μπόρεσα να απαντήσω και, θα σου δώσω μια απάντηση.

ΚΚ: Φυσικά, βεβαίως.

ΝΠ: Ανέφερες τον Πητ Πέτερσον, τον οποίο δεν τον ξέρω και δεν τον συνάντησα. Δεν έχω λόγο να αμφιβάλω τις ειλικρίνιές του, ή οτιδήποτε τέτοιο. Αλλά η προσωπική μου απάντηση στην ερώτηση που έκανες στην Πάολα: Θα συμβεί αυτό; Είναι Όχι.

Το λέω αυτό για ένα λόγο από μια βαρετή στατιστική, πραγματικά, αλλά μια που μπορεί να επαληθευτεί.

Από όλες τις προγνώσεις αν θα (Α) γίνει κάποιο είδος προσγείωσης κάποιας αδιαφιλονίκητης διαπλοκής εξωγήινων, ή (Β) όλες οι προβλέψεις της Αποκάλυψης... από όλες αυτές τις προβλέψεις, αυτές που πραγματοποιήθηκαν ήταν ένα μεγάλο μηδέν.

Έτσι μόνο από την άποψη μια βαρετής στατιστικής, είμαι αιτιολογικά αισιόδοξος ότι η τελική ημερομηνία... νομίζω είπες για τον Νοέμβρη, αυτού του χρόνου;

ΚΚ: Λοιπόν, βασικά είπαμε για το τέλος αυτού του χρόνου.

ΝΠ: Νομίζω, ότι θα έρθη και θα περάσει χωρίς κανένα συμβάν.

Μπορώ να πιάσω και ένα σημείο που νομίζω ανέφερε ο Μπομπ; Είναι κάτι που ξεπήδησε από την πολύ... ή όλοι μας φαίνετε ότι εγκαταλείψαμε – χάσιμο της εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Θα το πετάξω τώρα έξω σε μια πλατύτερη οπτική.

Κάτι που είπε ο Ρόμπερτ, ότι οι άνθρωποι της γενιάς του, αν τους αποκαλύπτονταν το ότι τους είχαν πει ψέματα θα έλεγαν: Ναι. Και λοιπόν; Το σκεφτήκαμε ότι πιθανόν αυτά τα πράγματα που συνέβαιναν να ήταν αληθινά. Δεν εμπιστευτήκαμε ποτέ την κυβέρνηση.

Είμαι από το Ηνωμένο Βασίλειο. Το να εμπιστεύεσαι την κυβέρνηση στο Η.Β. τώρα, για οποιοδήποτε θέμα, είναι το πρωτοφανές ναδίρ. Δεν ξέρω πόσα Βρετανικά νέα δημοσιεύτηκαν στα μέσα ενημέρωσης, αλλά τα μέλη της κυβέρνησής μας έκαναν τρομακτικές δηλώσεις για έξοδα και για τα πιο εξωφρενικά πράγματα που εμείς, οι φορολογούμενοι, πληρώναμε για αυτά. Μερικοί από αυτούς παραιτήθηκαν. Οι περισσότεροι είναι ακόμα εκεί.

Μόλις σήμερα (σ.τ.μ. στις 23 Ιουλίου 2009) ανακοινώθηκε στις ειδήσεις, ότι υπήρξαν πιθανές 100.000 περιπτώσεις της γρίπης των χοίρων μόνο για την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με κάποιες στατιστικές αναλύσεις.

ΜΝ: Στο Η.Β.;

ΝΠ: Μόνο για το Η.Β. Τώρα, είναι αυτό που βρίσκεται στη κορυφή της στατιστικής κλίμακας και, οι εκτιμίσεις για θανάτους φτάνει στους 100 από αυτό, εξαρτάται ποιανού τις εκτιμήσεις ακούς.

Αυτό που θέλω να τονίσω είναι, η άλλη ιστορία που εμφανίστηκε σήμερα ήταν ότι η Γραμμή Βοήθειας (σ.τ.μ. τηλεφωνική βοήθεια στη Βρετανία για έκτακτα ιατρικά περιστατικά), η οποία τώρα μεταδίδεται ζωντανά – αυτή είναι η κυβερνητική Γραμμή Βοήθειας, ομολογουμένως ένα από πιο σημαντικά θέματα που επηρρεάζουν τους Βρετανούς. Οι άνθρωποι που διαχειρίζονται τις Γραμμές Βοήθειας δεν έχουν ιατρική εκπαίδευση. Μερικοί από αυτούς δεν πέρασαν καν από τεστ ικανότητας για αυτή τη δουλειά. Και, μαντέψτε! Δεν έχει καμμιά σημασία όπως και νά’χει, επειδή η ιστοσελίδα δεν λειτουργεί πλέον, λόγω του ότι ήταν πολλοί αυτοί που επιχειρούσαν να συνδεθούν και να την ανοίξουν.

Έτσι νομίζω πολλές συζητήσεις... το ξέρω ότι ξέφυγα κάπως από το θέμα μας, αλλά, τελικά, ξέρετε, μάλλον όχι, επειδή νομίζω ότι η πίστη στην κυβέρνηση και στα κρατικά ιδρύματα βρίσκοντα σε ένα πρωτοφανές ναδίρ. Έτσι αν διαρεύσει το ότι μας είπαν ψέματα για αυτό, ναι, είναι ένα κακοήθης ψέμα, αλλά δεν θα εκπλήξει τους ανθρώπους.

ΑΓ: Δεν μπορεί να γίνει χειρότερο.

ΣΜ: Το σημείο της τιμής...

ΜΝ: Θα σας θυμήσω κάτι. Ξέρω ότι στην Αγγλία δεν εμπιστεύονται τους πολιτικούς τους. Δεν εμπιστευόμαστε τους πολιτικούς μας. Αλλά οι πολιτικοί σας προκάλεσαν μια σκηνή το 1776 και δείτε τι συνέβει. Τώρα, αυτό θα μπορούσε να σας πει το τι μπορούν να δημιουργήσουν οι πολιτικοί όταν τα θαλασσώνουν.

ΝΠ: Ναι, αλλά [μιλάνε όλοι μαζί]

ΜΝ: ...Επανάσταση, το 1776. Αυτό το πνεύμα, Νικ, άσε με πραγματικά να σου πω και, άσε με να παρέμβω σε αυτό. Το ίδιο διαολεμένο πνεύμα υπάρχει και στους Αμερικανούς σήμερα και, είναι ικανοί στο 2009 να κάνουν ότι έκαναν το 1776. Αυτό είναι που με ανησυχεί.

ΚΚ: Ναι. Νομίζω ότι αυτό είναι σημαντικό. Απόλυτα. Σαν συντονίστρια, θα ήθελα να πω εδώ ότι υπάρχει το στοιχείο της νεολαίας και το στοιχείο των γεροντότερων σε αυτή την ιστορία. Επειδή ο θυμός, θέλω να πω, υπάρχει στους ανθρώπους που έζησαν για πολύ καιρό με αυτή τη συγκάληψη. Οι νέοι όχι. Εντάξει; Τουλάχιστον όχι σε αυτό το σώμα τους.

Και ήθελα να πω ότι ο θυμός δεν είναι και τόσο μεγάλο θέμα για το αντικείμενο της συζήτησής μας – την συγκάληψη – όσο είναι σε ειδικό βαθμό το ότι οι νέοι θα θαμπωθούν, συχνά, θα καταλάβουν και, θα τους πωληθούν ταινίες εκεί έξω τις οποίες οι μιας μεγαλύτερης ηλικίας δεν πάνε να τις δουν.

Εγώ πάω σε αυτές, έτσι ξέρω ότι είναι εκεί. Ξέρω ότι του δώθηκε πολλή πληροφόρηση, μυστικές πληροφορίες, μεταμφιεσμένες στο να μοιάζουν σε ιστορίες για παιδιά.

Έτσι, έχω να πω ότι, κατά κάποιο τρόπο έχεις δίκιο σε αυτό που λες Ρομπ. Δεν θα τους ξαφνιάσει, το αν κάποιος πρόεδρος σηκωθεί ανάμεσά τους και πει: Γεια σας, οι Εξωγήινοι είναι αληθινοί. Φυσικά και είναι αληθινοί! Αυτή θα είναι η συμπεριφορά τους. Ξέρω ότι αυτή θα είναι η συμπεριφορά μου, ειδικότερα αν ήμουν σε αυτή την ηλικία και, ξέρω ότι θα είναι αλήθεια για πολλά παιδιά.

Αλλά, υπάρχει και μια άλλη πλευρά σε αυτό και είναι και αυτή εξίσου σημαντική και, είναι το ότι υπάρχουν Αμερικανοί που ετοιμάζονται, όσο μιλάμε, για την διάλυση αυτού του τι είναι, στην ουσία, η Αμερικάνικη κυβέρνηση. Εντάξει;

Ότι τα ραγίσματα... το πλοίο βουλιάζει και έμπαζε νερά για πάρα πολύ καιρό, ότι οι πατριώτες και οι πρώην στρατιωτικοί - βετεράνοι έχουν αγανακτήσει, ότι υπάρχει μια τεράστια αναταραχή για αυτό που συμβαίνει.

Και ότι αυτό το θέμα της Αποκάλυψης από αλήθειες γενικά – το ότι ψεύδονταν για τα χρήματα, το οικονομικό τέλος των πραγμάτων, η κοινωνία, ο τρόπος που ανέβηκαν στην εξουσία, τα πράγματα που υποτίθεται να κάνουν με τις ζωές τους...

Το παράδειγμα, το παλιό παράδειγμα τρόπου ζωής, σείεται. Και, σε αυτό το ταρακούνημα και κατεδάφηση είναι που, οι εξουσιαστές ξέρουν διαβολεμένα καλά [ότι] ένα ακόμα πράγμα θα κόψει το σχοινί και θα διαλυθεί το άχυρο από τη πλάτη της καμήλας – θα υπάρξη το θέμα της Αποκάλυψης μιλώντας για τους Εξωγήινους.

Θα δημιουργηθεί χάος. Προκαλούν οι ίδιοι το χάος. Στη πραγματικότητα είναι αυτό που θέλουν, θα έλεγα και, μπορείτε να το σχολιάσετε, αν θέλετε. Αλλά δεν φαίνονται τα πράγματα να κυλούν ομαλά τώρα.

Βασικά, το θέλουν το χάος επειδή θέλουν να εξολοθρεύσουν ένα μεγάλο αριθμό του πληθυσμού και, οι ιοί και, οι χημικές ουρές και, το τι συμβαίνει, συνεισφέρει σε αυτό.

[προς το κοινό] Μίλησε...

[ακατανόητο σχόλιο εκτός σκηνής]

ΜΝ: Η Διευθύντριά μας της Εθνικής μας Ασφάλειας πρόσφατα σε μια δημόσια δήλωση στα εθνικά μέσα ενημέρωσης εκφράζοντας την άποψη λέγοντας ότι οι παλαίμαχοι του Ιράκ και του Αφγανιστάν που επιστρέφουν πίσω δεν θα πρέπει να εμπιστεύονται, επειδή ξέρουν πως να χρησιμοποιούν τα όπλα. Και επιστρέφουν και, κοιτάνε γύρω τους και, αγανακτούν.

Τώρα αυτή η γυναίκα ήταν κυβερνήτης της Αριζόνα. Είναι τώρα Διευθύντρια του Τμήματος για την Εθνική Ασφάλεια. Πήγε σε εθνικό δημοσίευμα και είπε: Αυτοί οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι, το ξέρετε; Ξέρουν να χρησιμοποιούν όπλα και τώρα γυρίζουν πίσω και είναι θυμωμένοι.

Λοιπόν, αυτό ήταν ξύσιμο σε βαθιά πληγή, αν θέλετε να σας πω. Ποιοί στο διάολο νομίζεις ότι είναι αυτοί που αγοράζουν τα όπλα και τα πυρομαχικά; Πολλοί από αυτούς είναι αυτοί που γύρισαν από τον πόλεμο του Ιράκ και του Αφγανιστάν.

ΚΚ: Λοιπόν, θα έπρεπε να πω πως... ή μάλλον, δεν πρέπει να πω ονόματα, αλλά μερικοί απ΄τους καταμηνυτές είπαν βασικά ακριβώς το ίδιο πράγμα.

ΜΝ: Ναι. Λοιπόν...

ΚΚ: Και προετοιμάζονται και, οι ίδιοι. Ας το πούμε έτσι.

ΜΝ: Το ξέρω αυτό.

ΜΟ’Λ: Και είναι νέοι άνθρωποι.

ΜΝ: Λοιπόν για μένα, οποιοσδήποτε κάτω από τα 50 είναι νέαρός. [γέλια]

ΚΚ: Αλλά οι περισσότεροι από τους καταμηνυτές δεν είναι νέοι. Είναι στην ουσία μεγάλύτεροι από 50 χρονών.

ΣΜ: Είμαστε στο ράδιο τώρα, κατά τύχη;

ΚΚ: [στον Μπιλ] Τι συμβαίνει;

[Ο Μπιλ και η Κέρυ συζητούν την κατάσταση της αναμετάδωσης. Ο Μπιλ επιβεβαιώνει ότι η επιτροπή αναμεταδίδεται με ήχο ζωντανά.]

ΚΚ: Εντάξει. Λοιπόν ας το συνεχίσουμε.

ΣΜ: Θα ήθελα να σχολιάσω εδώ, επειδή ειπώθηκαν πολλά πράγματα που δεν συμφωνώ με αυτά και νομίζω ότι πρέπει να κάνω μια παρέμβαση, αλλιώς θα κατηγορηθώ ότι συμφωνώ μαζί τους.

Θυμάμαι την παράγραφο του Τζέφερσον, ότι, σε μερικές περιπτώσεις, το Δέντρο της Ανεξαρτησίας πρέπει να γονιμοποιείτε με το αίμα μιας επανάστασης. Αλλά αυτό απλά ειπώθηκε, δεν πιστεύω ότι θα γίνει επανάσταση. Δεν πιστεύω ότι θα υπάρξη καθόλου βία με το άνοιγμα της Αποκάλυψης. Δεν νομίζω ότι θα υπάρξη ουσιαστικός πανικός. Δεν νομίζω ότι θα γίνει οτιδήποτε τέτοιο.

Όπως είπα νομίζω ότι η Αποκάλυψη θα είναι δυο πράγματα σε ένα. Θα γίνει το πιο σπουδαίο γεγονός και ταυτόχρονα το πιο αντι-κλιματικό γεγονός στην ανθρώπινη ιστορία – χάρη στην 60-χρονη περίπου συνέχεια πληροφοριών και, στα μέσα ενημέρωσης και, όλα τα άλλα. Εννοώ έχουμε διαποτίσει τον κόσμο με αυτό το θέμα. Και οι Εξωγήινοι, φυσικά, βοήθούσαν συνεχώς σε αυτό με το να πηγαινοέρχονται.

Στον κόσμο σήμερα, το πιο γνωστό ακρώνυμο είναι Η.Π.Α. Το δεύτερο πιο γνωστό ακρώνυμο στον κόσμο σήμερα, μεταξύ όλων και, τα έξι δισεκατομμύρια είναι: Α.Τ.Ι.Α. Παντού. Και μετά ο μέσος όρος στον πληθυσμό του Ιράν είναι, τριάντα – τρία. [σημ. : εννοεί τον μέσο όρο ηλικίας]

Έτσι, κοιτάξτε, θα υπάρξουν μερικοί θυμωμένοι άνθρωποι και, θα υπάρξουν και αυτοί που θα θέλουν να βγάλουν το άχτι τους και, υπάρχουν θέματα προς κάλυψη. Αλλά, το πρώτο πράγμα που θα γίνει με την γνωστοποίηση της Εξωγήινης παρουσίας, θα είναι ότι ο κόσμος θα θέλει να ξέρει: Τι, Γιατί, Που και, Πότε. Πες μου περισσότερα. Πες μου περισσότερα.

Τα θέματα και τα παράπονα θα παραμεριστούν ολοκληρωτικά. Και για τις επόμενες εβδομάδες, μήνες, ή οποτεδήποτε, θα υπάρξη ένα είδος ανταλλαγής πληροφοριών.

Η κυβέρνηση δεν είναι ηλίθια. Δεν θα βγουν αρχικά να πουν πράγματα που θα τους δείχνουν κακοήθης και θα είναι εύφλεκτα.

ΜΝ: Μερικοί από αυτούς είναι. Τους συνάντησα, γαμώτο.

ΣΜ: Άλλες κυβερνήσεις ίσως να διαλέξουν να...

ΜΝ: Μερικοί από αυτούς είναι ηλίθιοι, τους συνάντησα και ξέρω. Νικ θα στο πω, μερικοί από τους πολιτικούς τους είναι ηλίθιοι. 

ΣΜ: Λοιπόν ελπίζω να μη κάνουν κάτι τέτοιο. Θέλω να νομίζω ότι θα βγουν και θα πουν αυτά τα πράγματα που θα είναι σχετικά θετικά και ενθαρυντικά και, με το καιρό, θα μπούμε και στα άγρια και πιο τρελλά πράγματα.

Είχαν 60 χρόνια καιρό να το σχεδιάσουν αυτό. Δεν θα είναι ένα αυθόρμητο γεγονός, εκτός και αν το επισπεύσουν οι Εξωγήινοι.

Και το λέω αυτό, επειδή, κοιτάξτε – σέβομαι όλες τις γνώμες των συνεργατών μου, πιστέψτε με. Σέβομαι τον Μπομπ τρομερά. Αλλά, όπως αισθάνομαι, δεν θέλω να βγω έξω στον κόσμο και, στο ράδιο και τη τηλεόραση και, να λέω σε εκατομμύρια ανθρώπους ότι πρόκειτε να υπάρξη αίμα στους δρόμους, ότι πρόκειτε να υπάρξη επανάσταση.

ΠΧ: Όχι, δεν θέλω ούτε εγώ να το κάνω αυτό στους ανθρώπους.

ΣΜ: Αν το σκεφτώ αυτό, μα τον Θεό, θα το πω. Αλλά, νομίζω ότι πρέπει να προσέξουμε εδώ, γιατί ανακατευόμαστε με ένα σημαντικό πράγμα.

ΠΧ: Θα συμφωνήσω με τον Στηβ.

ΣΜ: Υπάρχουν πολλοί λόγοι που οι άνθρωποι θυμώνουν με την κυβέρνηση τώρα. Χωρίς κανέναν Εξωγήινο, έχετε ήδη πάρα πολλά προβλήματα και θα συνεχίσουμε να έχουμε αυτά τα προβλήματα και την ημέρα μετά την Αποκάλυψη. Αλλά, τελικά, όταν αρχίσει η κυβέρνηση να λέει την αλήθεια, τα πράγματα μάλλον θα καλυτερέψουν.

Και το τελευταίο πράγμα που θα πω είναι αυτό: Όταν τελείωσε ο πόλεμος στο Βιετνάμ, μια από τις πρώτες ερωτήσεις που, νομίζω, ότι τέθηκαν στους ακτιβιστές (σ.τ.μ. ενάντια) του πολέμου του Βιετνάμ ήταν: Με όλες τις αντι-πολεμικές σας ιστορίες όλα αυτά τα χρόνια – μπορείτε να μας διαβεβαιώσετε ότι λιγοστέψατε τη διάρκεια του πολέμου έστω και μια ημέρα;

Και η απάντηση είναι: Δεν ήταν πραγματικά σαφές. Ίσως όχι. Το πιο πιθανό όχι.

Και πρόκειτε να μας τεθεί η ίδια ερώτηση: Ταρακουνάγατε τα νερά μας όλα αυτά τα χρόνια. Φέρατε την Αποκάλυψη μια μέρα νωρίτερα από ότι θα το έκανε η κυβέρνηση ούτως ή άλλως;

Και η απάντηση είναι: Δεν ξέρω, πολύ πιθανόν όχι.

Αλλά δεν πειράζει, γιατί όλο αυτό ερέθισε το ενδιαφέρον του κόσμου και έφερε αυτά τα θέματα στην επιφάνεια μεταδίδοντάς τα γύρω σε όλο τον πλανήτη, στο ίντερνετ και με οποιονδήποτε τρόπο, έτσι που εκατοντάδες εκατομμυρίων ανθρώπων άρχισαν να έχουν μια ιδέα, μια καταννόηση, μια αφύπνηση. Έτσι όταν θα γίνει τελικά, θα είναι λίγο περισσότερο έτοιμοι.

Και, αν βγει κάποιος τρελλός σε κάποια κυβέρνηση κάπου να λέει: Ας εκμεταλευτούμε αυτή τη σπουδαία κατάσταση. Ας παρασκευάσουμε κάτι. Νομίζω ότι αν κάνουμε κάτι σαν εξωγήινο πόλεμο εκεί έξω, θα είμαστε σε θέση να διαθέσουμε τρισεκατομμύρια δολλάρια και, έχουμε και τις εταιρίες που θα χρηματοδοτήσουν...

Νομίζω ότι το ίντερνετ και, εσείς και, οι συνεργάτες σας θα το διακόψετε μέσα σε 24 ώρες, θα το ανοίξετε στον αέρα και, αυτοί οι άνθρωποι θα βρίσκονται ήδη καθ’οδόν προς τη φυλακή.

Εξυπνώνουμε το ενδιαφέρον του κοινού για να έχουμε την Αποκάλυψη. Πότε θα γίνει; Ελπίζω σύντομα. Αλλά, δεν πρόκειτε μόνο απλά για Αποκάλυψη, πρόκειτε για καταννόηση.

ΚΚ: Εντάξει...

ΜΝ: Δεν έχουμε αρκετό χώρο στις φυλακές για να κλείσουμε όλους τους κυβερνητικούς, σαν τα άτομα στον (σ.τ.μ. Λευκό) Οίκο και στη Σύγκλητο, που θα πρέπει να πάνε φυλακή.

ΣΜ: Θα τους βάλουμε στα στρατόπεδα συγκέντρωσης ΦΕΜΑ (FEMA = τα γνωστά στρατόπεδα συγκέντρωσης και βασανιστηρίων υποψήφιων ή υπόπτων τρομοκρατίας). [γέλια]

ΚΚ: Μάλιστα. Υπάρχει καλή ενέργεια! Ας αφήσουμε τον Άλφρεντ να μιλήσει εδώ.

ΑΓ: Θα ήθελα να επέμβω εδώ σε ένα δυο σημεία που θέλω να σχολιάσω. Πρώτα από όλα, να επισημάνω ότι – και να επιστήσω την προσοχή – ότι μιλάμε για ένα πλανητικό θέμα και όχι μια αποκλειστικότητα των Η.Π.Α.

Και ο Στηβ μίλησε για το Ιράν. Λοιπόν, απλά συνέβη έτσι, θέλω να ανακοινώσω ότι ήρθε σε επαφή μαζί μου η Εθνική Ιρανική Τηλεόραση και, θα μου τηλεφωνήσουν αύριο στις 5πμ – θα τους μιλήσω με το κινητό μου – για να τους δώσω συνέντευξη πάνω στο θέμα της εξωγήινης παρουσίας στη Σελήνη.

Έτσι, αυτό σπάει όλα τα εθνικά στερεότυπα που έχουμε.

Αν δούμε την εποχή που είμαστε, είναι μια εποχή Γαλαξιακής συνείδησης και, αυτό είναι πέρα από το να είμαστε Ισπανοί, ή να είμαστε Αμερικάνοι, ή Καναδοί και προχωρά πιο πέρα από το να είμαστε πολίτες του πλανήτη Γη -- στο να είμαστε πολίτες ενός οργανωμένου και κατοικημένου Γαλαξία. Εκεί είναι το που βρίσκεται η καθοδηγητική άκρη της Εξωπολιτικής, στη πραγματικότητα. 

Τώρα, περνώντας στο δεύτερο σημείο, αυτό το πράγμα σχετικά με τον εκφυλισμό των Η.Π.Α. -- θυμάμαι που ήμουν μελλοντολόγος στο Κέντρο Σπουδών για την Κοινωνική Πολιτική στο Ινστιτούτο Ερευνών του Στάνφορντ το 1977, τον ίδιο χρόνο που κάναμε την μελέτη-πρόταση περί τους εξωγήινους για τον Λευκό Οίκο του Κάρτερ.

Ήταν κοινή συναίνεση – στις αίθουσες – του σχεδίου το να χωρίσουμε τις Η.Π.Α σε πέντε ή έξι συνεχόμενες περιοχές, η Ουάσιγκτον και το Όρεγκον ήταν η Εκοτόπια (σ.τ.μ. Ecotopia = Οικολογική Ουτοπία), το ξέρετε; [γέλια] Και υπήρχαν διάφορα ονόματα για τις άλλες περιοχές.

Έτσι νομίζω ότι, αυτοί από εμάς που εκτιμούν το ότι υπάρχουν υπερ-εθνικές δυνάμεις που καθοδηγούν μερικά από τα σκοτεινά στοιχεία στη κυβέρνηση των Η.Π.Α., τότε το όλο σχέδιο για τον εκφυλισμό των Η.Π.Α. τώρα είναι στη πραγματικότητα ένα δοκιμαστικό μπαλόνι που σχεδιάζονταν, στις «δεξαμενές σκέψεις», για πάνω από 40 χρόνια: Ο, ναι, ας εκφυλίσουμε τις Η.Π.Α. και, ξέρετε, κάναμε τη Σοβιετική Ένωση με αυτό και, μετά αλλάξαμε σε μια άλλη αγορά.

Νομίζω ότι θα ήθελα εδώ να κάνω έφεση στον πατριοτισμό του Ρόμπερτ Ντην και στο τι είπε ο Στήβεν, ότι δηλαδή σε κάποια εσωτερικά επίπεδα, οι Η.Π.Α. υποτίθετε να είναι η έκφραση του Διαφωτισμού, κάποιο είδος κληρονόμου του Διαφωτισμού των ημερών που η Αίγυπτος και ο Άρης (σ.τ.μ. εννοεί τον πλανήτη) ήταν ενιαίος πολιτισμός – έχουμε κάποια απόδειξη αυτού τώρα από τις φωτογραφίες του Ρόβερ στον Άρη.

Έτσι, αντιτίθεμαι στην ιδέα της διάλυσης των Η.Π.Α. τώρα, επειδή νομίζω ότι είναι μέρος μιας εκμετάλευσης.

Τελικά, θα ήθελα να δώσω την ψήφο μου – θα μπορούσα να είμαι λάθος – περισσότερο για την Αναφορά του Ρόπερ το 2002, παρά για την Αναφορά του Μπρούκινγκς. Αυτό σημαίνει ότι, όταν ερωτήθηκε, το 85 τοις εκατό των ανθρώπων ήταν απόλυτα σύμφωνοι, τελείως απαθής, στην ειδική ερώτηση: Αν η κυβέρνηση ανακοίνωνε την παρουσία εξωγήινων, πως θα σου φαινόταν;

Και το ογδόντα-πέντε τοις εκατό είπε: Δεν θα με ενοχλούσε καθόλου.

Νομίζω ότι το αντίθετο θα μπορούσε να ήταν αλήθεια και, αυτό θα ήταν ότι θα το γιόρταζαν. Υπάρχουν ακόμα και ακτιβιστές στη πλευρά μας που λένε ότι θέλουν να διοργανώσουν εξωγήινη συναυλία ροκ προς υποδοχήν τους σε αυτή την εποχή. Είναι κάτι σαν το πέσιμο του Τείχους του Βερολίνου και, μοιάζει περισσότερο με γέννηση, παρά με τον θάνατο του παλιού συστήματος.

Υπήρχε πάντα κάποιος διχασμός στην Εξωπολιτική, για τον οποίο, νομίζω, ο Μίκαελ, η Πάολα και εγώ μιλάμε σήμερα. Αυτός είναι, εστιαζόμαστε στο είδος των Γκρίζων και των Ερπετοειδών και τα αναφερόμενα σχέδιά τους για την εξολόθρευση των δυο-τρίτων της ανθρώπινης φυλής με τον ιό H1N1 (σ.τ.μ. της «γρίπης των χοίρων»), ή από κάποιον άλλο ιό; Για το οποίο υπάρχει ένα πιθανό γεγονός για να αρχίσουμε να το σκεφτόμαστε έτσι. Ξέρετε, πληροφοριακά υπήρξε μια έρευνα η οποία αναδύθηκε εδώ που λέει ότι ίσως υπάρχει μια αρνητική εξωγήινη επιρροή πίσω από το φαινόμενο των χημικών ουρών, στις οποίες νομίζω αναφέρθηκε σε κάποια συμφραζόμενα ότι πιθανόν μετέφεραν τον συντελεστή για τον ιό του H1N1. –

Ή, συγκεντρωνόμαστε στην θετική ηγετική άκρη του γεγονότος ότι υπάρχει στρατηγική συμμαχία ηθικών εξωγήινων των ανώτερων διαστάσεων – οι Άσπρα Καπέλα – νομίζω, που μιλούν οι άνθρωποι για αυτό;

Εύκολα θα μπορούσα να διακρίνω ένα σενάριο, αν έχουμε τη κυβέρνηση που έχει το κουράγιο να το κάνει – και δεν νομίζω ότι η κυβέρνηση του Ομπάμα που δεν στάθηκε ικανή να κλείση το Γκουαντανάμο, που είναι ένα χοντροειδές έγκλημα πολέμου – θα μπορούσε να το κάνει αυτό.

Αλλά θα μπορούσαν να το γυρίσουν και να πουν: Κοιτάξτε, για λόγους εθνικής ασφάλειας, διατηρήσαμε διπλωματικές σχέσεις και, είχαμε στρατηγικές συμμαχίες με τους παρακάτω... και, για λόγους εθνικής ασφάλειας, έπρεπε να το κρατήσουμε μυστικό από εσάς για 60 χρόνια μέχρι τώρα, για τους παρακάτω λόγους.

Και σε αυτό το σημείο θα υπάρχουν αληθοφανής λόγοι, συμπεριλαμβάνοντας και στρατιωτικές επιθέσεις από τους Γκρίζους.

Νομίζω ότι ο πληθυσμός θα βρεθεί περισσότερο σε κατάσταση ανακούφισης και εορτασμού, παρά ότι θα αντιδράσει βίαια και με απελπισία.

ΣΜ: Άλφρεντ, πότε ανακαλύφθηκε το πανεπιστήμιο της Εξωπολιτικής, θα σε αφήσουμε να διδάσκεις μόνο τα μαθήματα αποφοίτησης. [γέλια]

ΜΟ’Λ: Ναι, αυτό που βλέπω να γίνετε τώρα είναι σαν ένα δίκοπο μαχαίρι. Από την μια πλευρά, υπάρχει η οπτική θεώρηση του ότι θα μπορούσε να απελευθερωθεί θυμός. Αυτή θα μπορούσε, φανερά, να είναι μια οπτική δωσμένη από αυτούς που κρατούν τα μυστικά, μετά, στην άλλη πλευρά, είναι ο καιρός για μεγαλειώδεις εορτασμούς για τη νέα κατάσταση των πραγμάτων. Το βλέπω σαν μια διαδικασία με συνακολουθείες και με τα δυο από τα παραπάνω να συμβαίνουν και θα υπάρξη μια περίοδος χάους. Είναι ένας καιρός κρίσης και ευκαιριών και, μια ομάδα σαν αυτή μπορεί να διαλογιστεί πάνω σε αυτές τις συζητήσεις και να τις δημοσιοποιήσει.

ΝΠ: Νομίζω ότι ο Στηβ έχει δίκιο με την Πότε, Τι, Γιατί γνώμη του. Ξέρετε με την εμπειρία μου στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αν γινόταν μια ανακοίνωση, σχεδόν το πρώτο πράγμα θα είναι: Πως είναι; Μπορούμε να δούμε μια φωτογραφία; Από που ήρθαν; Με τι μοιάζει το σπίτι τους;

Δεν μπορούμε να εισχωρήσουμε σε αυτά τα βαθιά θέματα πριν να έχουμε τελειώσει με αυτά τα βασικά μικρά άρθρα.

ΠΧ: Συμφωνώ επίσης με τον Στηβ. Μπαίνω στη σκηνή λέγοντας ότι δεν το χάβω αυτό με τον θυμό, όλοι να σκοτώνονται μεταξύ τους γελοίο σενάριο. [γέλια] Νομίζω ότι οι άνθρωποι είναι έξυπνοι και, νομίζω ότι ίσως να γίνει ένα τρίτο πράγμα: Μερικοί άνθρωποι απλά δεν θα νοιαστούν.

Επειδή, μίλησα με μια ομάδα ανθρώπων που απλά δεν τους καίγεται καρφάκι, γίνει η ανακοίνωση δεν γίνει. Δεν πρόκειτε να επηρρεάσει την πραγματικότητά τους. Έτσι, δεν είναι μόνο χαροποίηση ή το ας βγούμε στους δρόμους και να αρχίσουμε να σκοτώνουμε ανθρώπους και να είμαστε θυμωμένοι.

Υπάρχει ένα ολόκληρο επίπεδο ανθρώπων που μου είπαν: Εν συντομία, Πάολα, δεν με επηρρεάζει ούτε κατά δυάνοια. Και θα πρέπει να τα θυμόμαστε αυτά τα άτομα.

ΝΠ: Λοιπόν, Πάολα, ίσως δεν είναι το κατάλληλο πράγμα να σου πω, αλλά ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να θυμηθούμε τον Τζον Αλεξάντερ.

ΠΧ: Ο, ναι. Ξέρω τι πρόκειτε να πεις τώρα. [γέλια] Ναι.

ΝΠ: Δεν είπε, ξέρεις, δεν τελείωσε μια παρουσίασή του περί όλων αυτών για την Αποκάλυψη και είπε: Λοιπόν, Τζο Φούσκα, Τζο Μπύρα, ή οτιδήποτε, η ερώτησή του ήταν: «Σημαίνει κάτι από όλα αυτά ότι δεν χρειάζεται να πάω για δουλειά αύριο;»

ΚΚ: Βασικά, αυτό είναι το θέμα. Ναι, σημαίνει. Θα μπορούσε αρκετά να σημαίνει αυτό. Και αυτό βασικά μπαίνει στην ρίζα του θέματος.

Για το τι μιλάς είναι μια επανάσταση στην δεδομένη κατάσταση πραγμάτων. Δεν είναι απαραίτητο να σημαίνει αίμα στους δρόμους, ακριβώς, αλλά θα μπορούσε πιθανότατα να είναι μια εξέργεση στην συνείδηση με αποτέλεσμα οι άνθρωποι να γίνονται συν-δημιουργοί αυτού του κόσμου με συνειδητό τρόπο, όπως του να μην πάνε για δουλειά αύριο, επειδή αντιλαμβάνονται ότι ένα πράγμα που εμφανίζεται μαζί με τα Α.Τ.Ι.Α. είναι η ελεύθερη ενέργεια.

Ανοίγει αυτό το Κουτί της Πανδώρας έτσι που οι πιθανότητες... επειδή οι Εξωγήινοι έρχονται από ένα πολύ ανεπτυγμένο επιστημονικό μέλλον και, επειδή πολλά είναι πια ολοφάνερα. Μας επισκέπτονται, συναλλάσονται με την κυβέρνησή μας, οι κυβερνήσεις συναλλάσονται μαζί τους. Αυτή είναι η άλλη πλευρά της ιστορίας, δηλαδή: Τι σημαίνει αυτό για εμάς;

Και φυσικά στα μάτια των Εξουσιών Που Υπάρχουν, θα γίνει η Αποκάλυψη; Επειδή αυτό που σημαίνει είναι ότι αποδυναμώνει την δύναμη σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο. Αν δεν έχουν το απόλυτο έλεγχο αυτού του κόσμου, λόγω του ότι δεν έχουν και την υψηλότερη τεχνολογία, την τέλεια εξυπνάδα [και] δεν είναι στην κορυφή των πραγμάτων πια. Εντάξει; Τότε ποιός είναι στην κορυφή; Και αυτό γίνεται η ερώτηση.

Έτσι ίσως ο Τζο Μπύρας δεν το αντιλαμβάνεται αυτό αμέσως, αλλά ίσως το κάνει. Ίσως, σε υποσεινήδητο επίπεδο, να αντιλαμβάνεται ότι οι εξουσιαστές δεν εξουσιάζουν πια, ότι άλλαξε το παιγχνίδι, ότι βγήκε στον αέρα και, ότι όλα τα πράγματα είναι ξαφνικά πιθανά και, ότι μπορούμε να το ανακατασκευάσουμε αυτό το πράγμα και, ότι μπορούμε επίσης να ρίξουμε τα...

Όπως θα έλεγε ο Τζων Λέννον, ότι δεν υπάρχουν χώρες πια, ότι δεν υπάρχουν σύνορα πια και, ότι είμαστε άνθρωποι –είμαστε όλοι μας, ενωμένοι -- ότι είμαστε όλοι μας, Ένας Κόσμος και, ότι αυτοί οι εξωγήινοι -- που μοιάζουν με εμάς -- ίσως είναι τα αδέλφια μας και οι γονείς μας και οι πρόγονείς μας, ή όπως θες πέστο.

Αλλάζει την δεδομένη κατάσταση πραγμάτων από κάθε άποψη. Είναι σαν το παιγχνίδι... που τελειώνει η εξάπλωση; Και αυτές είναι οι πιθανότητες. Έτσι, αυτό που θα έλεγα είναι ας μιλήσουμε για...

Από την στιγμή που ανοίξεις της πόρτα της Αποκάλυψης, υπάρχει μια αίσθηση ότι το Κουτί της Πανδώρας θα ανοίξει και αυτό και, δεν υπάρχει όριο στις ερωτήσεις που μπορεί να γίνουν. Όχι μόνο οι άνθρωποι -- έτσι όπως εμείς σε αυτό το δωμάτιο -- θα ρωτάνε αυτές τις ερωτήσεις, αλλά αυτός θα είναι ο μέσος όρος των ανθρώπων.

ΜΣ: Νομίζω ότι χρειάζομαστε κατά κάποιο τρόπο να ανοίξουμε ή να διευρύνουμε το λεξιλόγιο, επειδή φαίνετε σα να υποστηρίζουμε ότι πρόκειτε να γίνει μια μετάβαση από τη μυστικότητα ή την άρνηση στην Αποκάλυψη. Νομίζω, βασικά, μας λείπη το μεσσαίο βήμα, το οποίο είναι το Άνοιγμα. Θα γίνει μια μεταφορά από την Άρνηση στο Άνοιγμα και, μετά αφού θα έχουμε το άνοιγμα για κάποια χρόνια, τότε θα έχουμε την Αποκάλυψη.

Στις μυστικές συναντήσεις των Ενωμένων Εθνών που ανέφερα, που συνέβησαν πέρισυ τον Φεβρουάριο (σ.τ.μ. το 2008), ένα από τα πράγματα που συμφώνησαν οι εθνικοί εντολοθέτες που συμμετήχαν, ήταν ότι, στις αρχές του 2009, θα άρχιζαν μια διαδικασία διεθνούς ανοίγματος σε αυτά τα θέματα.

Αν δείτε το γινόταν στην διάρκεια αυτού του χρόνου (σ.τ.μ. 2009), είναι σαν, λοιπόν, αυτό που βλέπουμε δεν τόσο Αποκάλυψη, αυτό που βλέπουμε είναι Άνοιγμα. Βλέπουμε φακέλους που δημοσιεύτηκαν. Βλέπουμε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να αντιμετωπίζουν αυτά τα θέματα με ένα αντικειμενικό τρόπο. Τώρα, νομίζω, ότι έτσι θα προετοιμάσετε το υπέδαφος για την Αποκάλυψη, ίσως για το 2011, ή το 2012.

Έτσι, νομίζω ότι με κάποιο τρόπο θα πρέπει να αποδεχτούμε ότι οι άνθρωποι που προχωρούν μπροστά είναι πολύ λογικοί. Δεν θα προσπαθήσουν να πανικοβάλουν τους ανθρώπους. Θα προσπαθήσουν να προετοιμάσουν τους ανθρώπους μέσω μιας πολύ καλά προμελετημένης διαδικασίας δημοσιεύοντας όλο και περισσότερα πράγματα, κάνοντας τα πανεπιστήμια να ασχολούνται με αυτά τα ζητήματα με ένα συστηματικό τρόπο...

ΜΡ: Υπάρχουν πολλοί ερευνητές -- που τώρα έγιναν δημοσιογράφοι -- που τους επετράπη να κάνουν αυτή την εργασία.

ΜΣ: Ακριβώς. Έτσι, νομίζω, θα έχουμε αυτή τη διαδικασία του Ανοίγματος, ίσως, για δυο χρόνια, τρία χρόνια, να επιταγχήνεται. Και, μετά, τελικά, θα έχουμε την Αποκάλυψη.

Αυτό είπες, ότι στο τέλος αυτού του χρόνου, 2009, ξέρεις, μόνο με την δημοσίευση αυτής της Ερευνητικής Αναφοράς του Κογκρέσου, αυτό δεν είναι και τόσο Αποκάλυψη, επειδή δεν έχουν τις απαντήσεις για τον Κάρτερ. Αλλά αυτό που έκαναν ήταν, ότι τον προετοίμασαν με: αυτό είναι που ίσως να συμβαίνει.

Έτσι υπάρχει μια διαδικασία ανοίγματος σε εφαρμογή εδώ και, νομίζω ότι αυτό τώρα εμπερειώνουμε και βρισκόμαστε ανάμεσά του.

ΣΜ: Λοιπόν, αν νομίζουν ότι μπορούν να το παρατείνουν αυτό για τρία ακόμα χρόνια, τους βγάζω το καπέλλο -- αλλά θα το βάλω το στοίχημα. Εντάξει; Εννοώ, ποιά ήταν αυτή η φράση; Αν θέλεις να κάνεις την Θεά να γελάσει, πες της τα σχέδιά σου; Σωστά;

ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΩΝΕΣ: Σωστά. Ναι. Δίκιο.

ΣΜ: Είχαν 62 χρόνια για να σχεδιάσουν κάτι, σωστά; Έτσι αυτή η ιδέα: Εντάξει, τώρα θα περάσουμε στη φώτηση... ξέρεις, μπα, δεν το νομίζω. Αλλά, άστε με να κάνω ένα σχόλιο σε κάτι που είπε η Κέρρυ, επειδή θα μιλήσω για αυτό λίγο την Κυριακή. Χωρίς να βγάζουμε τίποτα αποτελέσματα, χωρίς να μαντεύουμε αποτελέσματα, πιστεύω πραγματικά – και μιλάω περισσότερο από μια τρελλή και μανιακή αίσθηση – έχω την προαίσθηση ότι η παρουσίαση στα μέσα ενημέρωσης της Αποκάλυψης θα προκαλέσει, πολύ πιθανόν, τη μεγαλύτερη περίοδο μεταρρύθμισης στην ιστορία, από την εποχή της Σουμέριας, και του κατακλυσμού.

Με άλλα λόγια, θα δημιουργήσει κάτι σαν καταρακτώδη αίσθηση στην οποία, λόγω του γεγονότος ότι η προσοχή του πληθυσμού θα επικεντρωθεί ξαφνικά σε αρκετά μεγάλο βαθμό προς την ίδια κατέυθυνση, μέσω από δισεκατομμύρια από μάτια να εστιάζονται ταυτόχρονα στην ίδια κατεύθυνση, και κατά κάποιο τρόπο τα πάντα θα βγούνε στον αέρα, τα πάντα να απλώνονται στο τραπέζι ξαφνικά – το οποίο συμβαίνει μια στο τόσο...

Ακόμα τα μεταρρυθμιστικά κινήματα είναι εκεί έξω – και υπάρχουν μεταρρυθμιστικά κινήματα παντού, σωστά; Απλά δεν ακούτε για αυτά, αλλά είναι εκεί έξω αγωνιζόμενα προς εκεί, δουλεύοντας τις βάσεις τους – θα τους δωθεί πνοή ξαφνικά, και ενέργεια και χρήματα. Και θα την δείτε, κυριολεκτικά, μια συστηματική, νομίζω, φασματική, μεταρρύθμιση που θα ανυψώνεται στο ύψος της και τις βλέψεις της.

Τώρα, θα μας οδηγήσει σε όμορφα πράγματα; Θα επιτύχει; Θα είναι σαν την Γαλλική Επανάσταση – αρχίζεις με μια καλή ιδέα και, το επόμενο πράγμα που ξέρεις μονάχα, είναι να κόβεις κεφάλια; Δεν ξέρω.

Αλλά ξέρω ότι η ευκαιρία είναι εδώ. Και, για μένα, αυτός είναι από τους λόγους να συνεχίσουμε και να το κάνουμε αυτό. Δεν είναι απλά: Ο, θα μας πουν ότι οι Εξωγήινοι είναι εδώ.

Έχουμε ένα κόσμο που βασικά σκούπιζε πράγματα κάτω από το χαλί για κανά δυο αιώνες – βάζοντας πράγματα στο ράφι, στριμώχνοντάς τα στην σοφίτα, δεν έκαναν καλά την δουλειά τους, δεν αντιμετώπιζαν αυτό που έπρεπε να γίνει – και αυτό ερχόταν να μας συναντήσει.

Νομίζω ότι αυτό είναι το κρίσημο σημείο που ξαφνικά μας λέει: Εντάξει, πρέπει να καθαρίσουμε το υπόγειο, την σοφίτα, πρέπει να κόψουμε το γκαζόν, πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας καλά, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε την μυστική αυτοκρατορία, να αρχίσουμε να μαγνητοσκοπούμε τις συναντήσεις των Μπίλντερμπεργκ, πρέπει να πετάξουμε τους ηλίθιους  της Κρανίο και Οστά έξω από τον χώρο της Γιάλε.

Πρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα. Χρειαζόμαστε χρηματοοικονομική μεταρρύθμιση. Χρειαζόμαστε δογματική μεταρρύθμιση στην Χριστιανική εκκλησία, την Ισλαμική πίστη. Πρέπει να προσέχουμε τα πράγματα, γιατί πολλά από αυτά είναι βλακείες, σωστά; Είναι γελοίο. Αλλά ακινητοποιηθήκαμε. Μετά τα τελευταία μερικά χιλιάδες χρόνια, είμαστε όλοι μας απλά ακινητοποιημένοι και δεν μπορούμε να κινηθούμε.

Έτσι, αναφέρεστε στο Κογκρέσο για μερικά απλά πράγματα και το Κογκρέσο λέει: Δεν μπορώ να κινηθώ. Και πάτε στην Ισλαμική πίστη και λέτε: Κοίτα, χρειαζόμαστε μια μικρή αλλαγή εδώ. Θα έχουμε μια παγκόσμια απειλή  - - «Δεν μπορούμε να κινηθούμε.» Η Καθολική Εκκλησία δεν μπορεί να αλλάξει την πολιτική της για τον έλεγχο των γεννήσεων. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα να λειτουργήσει.

Και ολότελα ξαφνικά – Μπαμ -- σε αυτό, έρχεται το μεγαλύτερο γεγονός όλων των εποχών. Έτσι το συμβαίνει μετά από αυτό εξαρτάται από εμάς. Απλά έκανα την δουλειά μου στο να προσπαθώ να βοηθήσω τους ανθρώπους να δουν και να καταλάβουν και, ίσως, να είμαι μέρος του κόσμου της μετά-Αποκάλυψης.

Αλλά εμείς, ελπίζω, κερδίσαμε το δικαίωμά μας να παραμείνουμε στην σκηνή, ελπίζω, κερδίσαμε το δικαίωμα να ακουστούμε -- αλλά δεν είναι και σίγουρο αυτό.

Το κύριο ρεύμα μπορεί να έρθει και να πει: Κοιτάξτε, εσείς παιδιά σαχλαμαρίζατε με αυτό το θέμα εναντίον μας για 20 χρόνια. Ναι, είχατε δίκιο. Τώρα ξεκουμπιστήτε. Σας μισούμε. Σωστά; [γέλια] Τώρα έχουμε τα δοκτωρά από το Χάρβαρντ και το Γιάλε και δούλευα για την κυβέρνηση για 40 χρόνια και πραγματικά ξέρω τα πάντα για αυτά τα θέματα. Παίρνετε πόδι όλοι σας.

Ίσως να πρέπει να κρατήσουμε μαζί σκληρή αντίσταση, γιατί το κύριο ρεύμα θα θέλει να φύγουμε. Θα πρέπει να αγωνιστούμε για τις ευκαιρίες μας και τις θέσεις μας στην μετά-Αποκάλυψη εποχή και, αυτός είναι ο λόγος που ελπίζω ότι οι εντάσεις και οι διαφωνίες που υπάρχουν -- ειδικότερα μεταξύ του Εξωπολιτικού πεδίου και της παλιάς φρουράς του Ουφολογικού πεδίου -- δεν θα χειροτερέψει.

ΝΠ: Αξίζει αυτό να το συζητήσουμε εδώ;

ΣΜ: Ο ναι. Σίγουρα.

ΠΧ: Θα άξιζε να το αναφέρουμε, αλλά μπορώ να προσθέσω κάτι σε αυτό; Μου είπαν, άνθρωποι από την Μυστική Υπηρεσία, όταν προσπάθησαν να μιλήσουν με τον Πωλ Χέλυερ, πρώην-Υπουργό Άμυνας, επειδή ήθελαν να του πουν να μείνη σιωπηλός. Ξέρετε τον Πωλ Χέλυερ, πρώην-Υπουργό Άμυνας; Διάβασε το βιβλίο του Κόρσο για το ότι ήταν μια πολύ σοβαρή κατάσταση που θα έπρεπε να αντιμετωπίσουμε.

Είμασταν στην Χαβάη και η τηλεφωνική γραμμή περνούσε από εμένα και, μου είπαν: Πάολα, δεν ξέρετε το τι κάνετε. Το χειριστήκαμε το θέμα.

ΣΜ: Ποιός το είπε αυτό στον Πωλ;

ΠΧ: Η Μυστική Υπηρεσία. Δεν θέλω να αναφέρω ονόματα, αλλά ήταν άνθρωποι που ξέρω ότι δουλεύουν στην πλευρά του φράχτη για την ερώτηση για τα Α.Τ.Ι.Α.

ΣΜ: Σωστά.

ΠΧ: Είναι πολύ γνωστοί άνθρωποι και για τη σύνδεσή τους με τα χρήματα και λοιπά και, όταν προσπάθησαν να μεταβιβάσουν το τηλέφωνο στον Πωλ Χέλυερ και θα σύνεδεα την γραμμή, τους είπα κάνει το ταξίδη του μέλλιτος, δεν μπορείτε να μιλήσετε μαζί του – είπαν σε εμένα: Πάολα, εσείς είστε ερασιτέχνες. Δεν ξέρετε για το τι μιλάτε. Το χειριστήκαμε.

Τώρα, οι λέξεις: το χειριστήκαμε. Και το μυαλό μου γύριζε: Τι πράγμα χειριστήκατε; [γέλιο] Με ποιούς νομίζετε ότι έχετε να κάνετε;

ΣΜ: Ναι, το χειρίστηκαν τόσο καλά που έχουμε δυο όμορφα κτήρια Εμπορικού Κέντρου στην Νέα Υόρκη που απλά στέκονται στο ύψος τους εκεί. Μπορείτε να πάτε να τα δείτε τώρα. (σ.τ.μ. μιλάει ειρωνικά για τους πύργους που κατέρευσαν στις 9/11/01, λόγω «τρομοκρατικής»επίθεσης).

ΠΧ: Και έτσι δεν μίλησαν μαζί του εκείνη την φορά. Μίλησαν αργότερα, επειδή ήθελαν να σιγουρευτούν ότι του είπαν να ηρεμήσει και να σταματήσει να μιλάει.

ΚΚ: Εντάξει. Αλλά, έχω μια ερώτηση να κάνω εδώ. Έχω μια ερώτηση δυναμίτη που θα ανοίξη αυτό το πράγμα διάπλατα.

ΜΡ: Ο-ο!

ΚΚ: Βασικά, έχει δυο αιχμές, αλλά... η πρώτη: Τι λέτε αν η Αποκάλυψη είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να συμβεί πριν την αληθινή εισβολή σύμφωνα με το σενάριο που εκτιλήσεται, ενώ είμαστε εδώ στον πλανήτη, καθ’όλη τη διάρκεια;

ΚΚ: Τι λέτε αν...

ΣΜ: Και αυτό...

ΚΚ: Τι λέτε αν οι μέρες είναι μετρημένες προς αυτό το σενάριο, είναι αλήθεια – το τοποθετώ σαν αληθινό. Και, τι λέτε αν υπάρχει μόνο, όπως μας λέει ο πρόσφατος μάρτυράς μας, αν υπάρχουν μόνο τρία χρόνια που απομένουν για αυτόν τον πλανήτη πριν -- αν συνεχίσουμε με τον ρυθμό που πάμε -- δεν υπάρχει, ας πούμε, οξυγόνο, όλο να έχει καταστραφεί;

Τώρα, τι λέτε αν βασικά ζούμε μια χρονική περίοδο που δεν συνεχίζει, να απλώνεται εκεί έξω για όλες αυτές τις διάφορες εκπαιδευτικές διαδικασίες να εκπληρωθούν, αλλά βασικά φτάσαμε σε ένα είδος του Τέλος του Παιγχνιδιού, στο οποίο η ανθρωπότητα δεν έχει καμμιά επιλογή; Για το ότι μια επιλογή πρέπει να γίνει και, κάποιοι άνθρωποι αποφάσισαν ότι θα κάνουν αυτή την επιλογή για εμάς;

Τι λέτε αν;

ΣΜ: Λοιπόν, Κέρρυ, όλοι θα πεθάνουν κάποια στιγμή. Θα προτιμούσα να πεθάνω ξέροντας την αλήθεια για αυτόν τον κόσμο, παρά να πεθάνω έχοντας το κεφάλι μου γεμάτο από κυβερνητικά ψέματα.

ΜΡ: Αυτό ήταν καλό [μιλάνε όλοι μαζί].

ΚΚ: Εντάξει. Λέω ότι η Αποκάλυψη γίνετε, η Αποκάλυψη γίνετε εδώ και σήμερα -- αλλά αυτό που υποθέτω είναι κάτι που δεν συζητήθηκε ακόμα, δεν συζητήθηκε ποτέ, εντάξει;

Έχουμε μια ψευδή εισβολή εξωγήινων, από τη μια πλευρά, ότι η κυβέρνηση... Επειδή, δεν ξέρω αν οι άνθρωποι εκεί έξω είδαν το βίντεό μου όπου είδα (σ.τ.μ. ένα Α.Τ.Ι.Α.) στην Λίμνη Γενέβα, ξέρετε, μια νύχτα, αυτό το γιγαντιαίο σκάφος που ήταν ολοφάνερο, τουλάχιστον για μένα, ότι οδηγούνταν όχι μόνο από δικά μας άτομα, αλλά ίσως κανά δυο Ερπετοειδή με κράνος, να το πω έτσι.

Εννοώ, το τι έχετε να αντιμετωπίσετε είναι ότι ίσως φτάνουμε... σύμφωνα με τον καταμηνυτή που μαζί του αρχίσαμε αυτή την συζήτηση, υποστήριζε ότι ο Ομπάμα προχωρά στο να δίνει αυτές τις πληροφορίες. Εκτός αυτού, αυτός ο ίδιος τύπος, που είναι μέσα στα πράγματα από ότι λέει, είναι ένας υψηλότερα στη κλίμακα από τους προέδρους, εντάξει; Έχει πρόσβαση υψηλότερη από ότι ο πρόεδρος σήμερα.

Και λέει, νούμερο ένα: Ετοιμαστήτε.

Νούμερο δυο: Δεν έχετε ιδέα το ποιά είναι η πραγματική ιστορία. Ότι δεν συζητήθηκε καν -- ακόμα και στους κύκλους μας. Ακόμα δεν πιάσαμε τον πάτο της ιστορίας. Περιλαμβάνει πράγματα σαν ράτσα, σαν μια ολόκληρη τεράστια πληθώρα από ρομπότς, εντάξει; Περιλαμβάνει ταξίδη έξω από το Ηλιακό μας Σύστημα στο οποίο συμμετήχαμε – εμείς, η κυβέρνηση.

Περιλαμβάνει τόσα διαφορετικά επίπεδα... να πούμε: Το χειρήστικαν. Λοιπόν ίσως απλά αληθεύει. Και, το τι χειρήστικαν δεν είναι απαραίτητα κάτι του γούστου μας.

Ξέρετε, το ξέρω γελάμε και υπάρχει η πιθανότητα και, θα μπορούσε να έχει πολλά διαφορετικά επίπεδα. Υπάρχει η ιδέα της εισβολής υπό ψευδή σημαία, αλλά υπάρχουν σχέδια σε εφαρμογή εδώ και εκεί και μπορεί να είναι πράγματα που δεν τα συνέλαβε κάποιο όνειρο εδώ στην φιλοσοφία σας.

Και πρέπει να πω ότι ο «Χένρυ Ντήκον» κάθετε εκεί πέρα στο ακροατήριο και, σε οποιαδήποτε στιγμή τώρα, [απευθυνόμενη στον Χένρυ] επειδή έχεις ένα συγκεκριμένο βαθμό γνώσης, είσαι ευπρόσδεκτος να ενωθείς μαζί μας εδώ. Αλλά, αυτό που γύρισε τον «Χένρυ Ντήκον» από τη πρώτη μέρα, από την στιγμή που άρχισε να συμμετέχει σε αυτές τις μαύρες επιχειρήσεις (σ.τ.μ. παράνομες παραστρατιωτικές επιχειρήσεις), ήταν: Είμαστε οι λύκοι και είναι τα πρόβατα. Εντάξει;

Υπάρχει μια ευαισθησία... μια προοπτική... μια συμπεριφορά περί αυτού που προχωράει πίσω από αυτό. Και δεν έχει να κάνει με το αν είναι κάποιος μέλος των Ηνωμένων Πολιτειών – είναι με το αν είναι κάποιος μέλος της μυστικής κυβέρνησης που υπάρχει σε όλο τον κόσμο και έχει ένα σχέδιο. Εντάξει; Και διδάσκει στους στρατιωτικούς υφισταμένους της μια συγκεκριμένη γραμμή αιτιολόγησης που έχει να κάνει με το: δεν έχουμε καμμία επιλογή.

Είναι πάνω στις Καθοδηγητικές Πλάκες της Γεωργίας: Σχεδιάζουμε να κάνουμε αυτή τη Γη ένα καλύτερο μέρος και ο τρόπος που πρόκειτε να το κάνουμε αυτό, παιδιά, είναι με την εξολόθρευση, του οποιουδήποτε, στα δυο-τρίτα του πληθυσμού; Είναι προγραμματισμένο.

Έχει επίσης να κάνει με τις σχέσεις τους με αυτούς τους Εξωγήινους για τους οποίους λέμε ότι ξέρουμε ότι είναι εδώ. Αλλά έγιναν συμφωνίες. Έγιναν συμφωνίες στο όνομά μας, στην καλή πλευρά με τους καλούς και στην κακιά πλευρά με κάποιους από τους κακούς τύπους – αν οι πληροφορίες που εμείς στο Κάμελοτ λαμβάναμε αληθεύουν.

Έτσι απλά το ρίχνω αυτό στον αέρα για να το πλατύνω λιγάκι, λίγο πιο εξωφρενικό και, απλά να δούμε τι...

ΑΓ: Ναι. Σε ευχαριστώ που διευρύνης την αντίληψή μας. Πραγματικά νομίζω ότι με αυτό είναι που πρόκειτε με την Εξωπολιτική.

Να το συνδέσουμε αυτό με το θέμα μας, που είναι η Αποκάλυψη, υπάρχει τρόπος που η κίνηση της Αποκάλυψης να είναι ένα μοντέρνο κίνημα κατάργησης σαν όταν η σκλαβιά καταργήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες από  μια κίνηση, μια κίνηση κατάργησης, η οποία άρχισε στο Η. Βασίλειο και μετά προχώρησε σε όλο τον κόσμο. Εννοώ ακόμα αισθανόμαστε τα απότελέσματά του.

Στη βάση του το κίνημα της Αποκάλυψης θα έπρεπε να είναι ένα κίνημα απελευθέρωσής μας, τους σκλάβους, από την μεταφυσική μας σκλαβιά στο να αρνούμαστε τη αληθινή αντίληψη στο τι γίνετε και, στο να σταματάμε κάθε σχέδιο λόγω του αντανακλώμενου τέλους. Επειδή είμαστε ελεύθερες και ανεξάρτητες ψυχές σε αυτόν τον πλανήτη, σε αυτή τη διάσταση και, πολίτες του Γαλαξία και, κανείς άλλος ανεξάρτητος δεν έχει το δικαίωμα να μας το αρνήτε αυτό.

Έτσι το κίνημα της Αποκάλυψης πραγματικά αναλαμβάνει, και πρέπει να αναλάβει, με την ηθική δύναμη και το εύρος ενός καταλυτικού κινήματος που, στους περασμένους αιώνες, κατάλυσε την σωματική δουλεία. Εδώ έχουμε – μιλάμε για μια συνειδησιακή σκλαβιά. Έτσι, πραγματικά υποστηρίζω την κίνησή σου να εισάγης αυτή την ευρύτερη αντίληψη συζήτησης.

ΣΜ: Το υποστηρίζω αυτό υπό αυτή την έννοια και, μιλούσα για αυτό το τελευταίο. Πιστεύω πως – και ο Χέγκλαντ για αυτό μιλάει, ο υποψήφιος προεδρίας που χώρισε το κίνημα του Υπερβατικού Διαλογισμού (ΤΜ = Transendental Meditation) – πιστεύω πως η κάλυψη της πραγματικότητας των πολιτών από την κυβέρνηση – εννοώντας: λέγοντάς σου, ας πούμε, ότι ο ήλιος βασικά γύρίζει γύρω από την Γη και όχι το αντίστροφο – είναι στην ουσία βιασμός των φυσικών νόμων. Καταπατά έναν βασικό νόμο. Είναι πέρα από τους νόμους μιας πολιτείας.

Τώρα, τι υποννοώ με αυτό; Νομίζω ότι θα συμφωνήσετε πως αν κάποιο έθνος, κάποια χώρα, ήθελε, ας πούμε, να περάσει ένα νόμο στη νομοθεσία της ότι, θα μπορούσες για παράδειγμα να δολοφονήσης οποιονδήποτε θα ήθελες – εννοώντας, απλά το να σκοτώσεις κάποιον, δεν θα τρέχει τίποτα, είναι νόμιμο – τότε θα έλεγαν: Όχι, όχι. Όποιο και να είναι το πολίτευμά σου, οποιοδήποτε, αυτό καταπατά έναν βασικό φυσικό νόμο και είναι υπεράνω των νόμων του ανθρώπου, από μια άποψη και, απλά δεν μπορείς να  κάνεις κάτι τέτοιο.

Λοιπόν, νομίζω και εγώ ότι είναι αλήθεια. Έτσι αυτή τη παραβίαση, του βασικά να αρνούνται να δώσουν την αληθινή πραγματικότητα στους ανθρώπους, δεν υπάρχει κανένας νόμος να το δικαιολογεί. Δεν θα μπορούσε να γίνει κάποιος νόμος που να το δικαιολογεί.

Έτσι, έχουμε να κάνουμε με κάτι σε ένα υπερβατικό επίπεδο. Και όσο ισχύει κάτι τέτοιο, είναι ουσιαστικά ένα τοξικό δηλητήριο που απλά κατασταλάζει και καταστρέφει τα πάντα. Τα πάντα όσα μπορείτε να σκεφτήτε.

Λοιπόν, πρέπει να τερματιστεί. Δεν με νοιάζουν το ποιά θα είναι τα πως – και     αν, δεν έχουν σημασία. Απλά πρέπει να σταματήσει. Σωστά; Και από την στιγμή που σταματήσει, από την στιγμή που η άρνηση της πραγματικότητας σταματήσει, θα προσπαθήσουμε να ασχοληθούμε με τα πως – και αν, με το καλύτερο τρόπο που μπορούμε.

ΦΩΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ: ...[ακατάληπτο, πολλές αντηχήσεις] ...το μυστικό ...και το να ενωθούμε μια φορά μαζί και ...να φέρουμε τις αξίες, το θέμα των Α.Τ.Ι.Α. ...δεν υπάρχει ...το μυστικό ...[συνεχίζει, ακαταννόητο] Γιατί οι κυβερνήσεις κρατούν μυστικά από τους πολίτες;

ΜΡ: Αυτή είναι μια φωνή από το ακροατήριο. Θα μπορούσες να μας πεις ποιός είσαι επειδή δεν φαίνεσαι στην κάμερα;

ΦΩΝΗ: Τι;

ΚΚ: Νομίζω ότι θα πρέπει να επαναλάβεις την ερώτηση.

ΦΩΝΗ: [πολλές αντηχήσεις, δυσκολονόητο] ...Δεν είναι εύκολο. Σε κάθε χώρα του κόσμου πρόκειτε να κάνουν...

[η κάμερα δείχνη ένα άντρα που κρατά ένα χαρτί υπογράφοντας στην επιτροπή]

ΚΚ: Να σταματήσει η μυστικότητα.

ΜΡ: Κορυφαίο Μυστικό. Α, κατάλαβα ...αυτό είναι πολύ ωραίο.

ΦΩΝΗ: Υπάρχουν άνθρωποι, οι άνθρωποι του Άλεξ Τζόουνς και οι δικοί μου έχουν πολύ βοήθεια [ακατανόητο] και όλοι είναι εστιασμένοι στα μυστικά. Έτσι ώστε πρέπει να φτάσουμε στο σημείο όπου, να αρνούμαστε, οι πολιτείες να κρατούν μυστικά από τους πολίτες. Αυτή την στιγμή μπορούμε να ενωθούμε με όλα τα διάφορα κινήματα που το μάχονται αυτό με τον δικό τους αγώνα και μπορούμε όλοι μαζί, ο κόσμος ενωμένος σε διαδήλωση.

Αυτό είναι που ζητάω από εσάς όλους, να βοηθήσετε να γίνει μια παγκόσμια διαδήλωση στην οποία το κοινό, το ανθρώπινο είδος, αρνήται στην κυβέρνηση το να κρατά μυστικά από αυτούς... [συνεχίζει, ακατανόητο, πολλές αντιχήσεις] και μετά υπάρχει και η ανομοιότητα... όλοι...

ΜΡ: Ναι. Για χάρη της κάμερας, σε παρακαλώ πες μας ποιός είσαι. Κανένας δεν ξέρει ποιός είσαι.

ΦΩΝΗ: [ακατανόητο]... Έγραψα ένα βιβλίο που λέγεται Εξωγήινοι... και όλες τις πληροφορίες που μου έδωσαν. Είμαι σαν εσάς, αλλά τώρα να πούμε στα Ισπανικά το θέμα του... πρέπει να μας ακούσετε και εμάς, επειδή δεν είναι όπως είπατε και εσείς, κάτι των Η.Π.Α. Δεν πρόκειτε να κερδίσετε αυτόν τον αγώνα μόνοι σας.

ΜΡ: Πολύ σωστά.

ΣΜ: Για αυτό είμαστε εδώ.

ΦΩΝΗ: Θα κερδίσουμε, όλοι εμείς μαζί, όλο το ανθρώπινο είδος και το θέμα... [ακατανόητο] υπάρχουν άνθρωποι που δεν ενδιαφέρονται για τους υπόλοιπους από εμάς. 

ΠΧ: Ποιός δεν ενδιαφέρεται; [γέλια]

ΦΩΝΗ: Δεν ενδιαφέρονται. Αλλά, πως μπορούμε να τους πλησιάσουμε; Επειδή είμαστε σε μια υψηλότερη θέση, εμείς πρέπει να τους πλησιάσουμε, όχι αυτοί εμάς. Έτσι πάμε στον Άλεξ Τζόουνς και λέμε: Εντάξει, τι το κοινό έχουμε – ποιά μυστικά; Έχουν οι κυβερνήσεις το δικαίωμα να κρατούν μυστικά από τον λαό τους; [ακατανόητο]

Πάνω από όλα, αυτή είναι η αιτιολόγηση για μένα: Αν κάτι είναι καλό, γιατί να κρατιέται μυστικό; Κρατάς μυστικά μόνο αν κάτι είναι άσχημο, ή όχι; Αν είναι καλό, δώσε διαφάνεια, καθαρότητα, ή όχι;

ΜΡ: Εντάξει, τώρα...

ΚΚ: Αυτό ήταν που ήθελα να πω. Και τώρα ο Μίκαελ πρέπει να φύγει.

ΜΡ: Ο Μίκαελ πρέπει να φύγει. Σε προσκαλούμε για μια τελευταία λέξη. Δεν νομίζω ότι θα είναι η τελευταία λέξη, αλλά είναι ευκαιρία να πεις την γνώμη σου εδώ πριν να φύγεις, αλλά έχω την εντύπωση ότι αυτή η κουβέντα θα συνεχιστεί για κάποιο διάστημα ακόμα.

ΣΜ: Τι, πέτυχες ακρόαση από τον βασιλιά, επι τη ευκαιρία, Μίκαελ;

ΜΡ: Υπάρχει πολύς κόσμος που μας ακούει τώρα.

ΜΣ: Λοιπόν, θέλω να επισημάνω και πάλι ότι, όσο νοιάζονται οι Η.Π.Α., επειδή είναι ένα ισχυρό έθνος όταν έχει να κάνει με μυστικά για τους εξωγήινους, ότι υπήρξε ένας βασικός αγώνας μεταξύ...

Από την άλλη πλευρά, υπερ-εθνικές οργανώσεις και ηθοποιοί – και η νεοσυντηρητική ατζέντα στη διάρκεια της προεδρίας του Μπους το είχε σαν ένα από τα σημεία εστίασής της – και οι δυνάμεις των κρατικών ιδρυμάτων στην κυβέρνηση των Η.Π.Α., οι λεγόμενες Άσπρα Καπέλα, άνθρωποι που σχετίζονται με το ναυτικό και άλλου είδους δυνάμεις κρατικών ιδρυμάτων.

Τώρα, η 9/11 – η 11η Σεπτεμβρίου 2001 - ήταν, πιστεύω η πρώτη σε μια σειρά από επιθέσεων κάτω από ψευδή σημαία το οποίο θα μπορούσε να αποκορυφωθεί σε κάτι που να σχετίζεται με μια επίθεση εξωγήινων.

Νομίζω ότι ήταν η πρώτη από πολλές και ο λόγος που δεν συνέβη έτσι ήταν ότι οι κρατικές υπηρεσιακές δυνάμεις ήταν αρκετά δυνατές για να παρεμποδίσουν τους υπέρ-εθνικούς στο να προχωρήσουν με την συνέπεια των γεγονότων των ψευδών επιθέσεων που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε πυρινική επίθεση στις Η.Π.Α. και, μετά προφανώς μια επίθεση κάτω από ψευδή σημαία, που θα μπορούσε να δημιουργήση χάος σε όλο τον κόσμο.

Με την προεδρία του Ομπάμα, νομίζω, το τι έχουμε τώρα είναι ότι υπάρχει μια ενδυνάμωση των κρατικών υπηρεσιακών δυνάμεων.

Έτσι, είμαι πιο πολύ αισιόδοξος ότι η μετάβαση στην Αποκάλυψη θα είναι πολύ περισσότερο αρμονική, πολύ περισσότερο εκφραστική με ένα τρόπο που το κοινό έχει κατάλληλα προετοιμαστεί, έτσι ώστε, όταν η αλήθεια τελικά αναδυθεί – άσχετα αν είναι στο τέλος αυτού του χρόνου, ή μετά από τρία χρόνια – ότι θα γίνει με ένα τρόπο όπου όλοι θα μπορούσαμε να αισιοδοξούμε ότι δεν θα εξολοθρευτούν τα δυο-τρίτα του πληθυσμού σε τίποτα κατακλυσμικές επιθέσεις που θα είναι επιθετικές επιχειρήσεις κάτω από ψευδή σημαία, αλλά μια πολύ περισσότερο αρμονική και θετική μετάβαση.

Έτσι σας αφήνω αυτήν την αισιόδοξη νότα.

ΜΡ: Ευχαριστώ, κύριε. Μπράβο. Μπράιαν Ο’Λήρυ...

ΜΟ’Λ: Προετοιμαζόμουν να πω ότι ζω στο Εκουαδόρ και η κυβέρνηση του Εκουαδόρ, εντάξει, βασικά, οι άνθρωποι του Εκουαδόρ, μόλις επικύρωσαν μια νέα συνταγματική νομοθεσία. Και σε αυτή τη νομοθεσία – και αυτό είναι χωρίς προηγούμενο, από όσο ξέρω – υπάρχει το ότι η Φύση έχει δικαιώματα. Και, αν και δεν έχει εφαρμοστεί ακόμα, αγγίζει τον φυσικό νόμο.

Ο Φυσικός νόμος γίνεται όλο και περισσότερο μια εμπνευστική κοινή υποδήλωση της παγκόσμιας κοινότητας και αυτά είναι πραγματικά καλά νέα, επειδή το αντίθετο άκρο είναι το σχέδιο των Μαύρων Επιχηρήσεων [(Black Ops) σ.τ.μ. παραστρατιωτικές μυστικές επιχειρήσεις όπου κανείς δεν αναλαμβάνει ευθύνη των πράξεων και της δράσης βλ. Wikipedia].

Έτσι, νομίζω ότι μέρη σαν το Εκουαδόρ θα μπορούσαν γίνουν κάτι σαν το επίκεντρο του κόσμου στο τι εναλλακτικό θα μπορούσε να γίνει. Τώρα, η κυβέρνηση του Εκουαδόρ πετάει επίσης έξω τις αεροπορικές βάσεις των Η.Π.Α., την αεροπορική Βάση Μάντα, στο τέλος αυτού του χρόνου. Και όλα αυτά είναι θετικά σημάδια ότι οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις, η μυστικότητα, η μετατροπής της Γης σε σκουπιδότοπο – ότι αρχίζει να διευκαλύνεται η κατάσταση. Και έτσι ο φυσικός νόμος, νομίζω ότι, πρέπει κατά κάποιο τρόπο να υπαγορεύση την μελλοντική αντζέντα.

ΣΜ: Αυτός ο κύριος έκανε ένα σχόλιο που θέλω να σχολιάσω στα γρήγορα. Υπέδειξε κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό.

Υπάρχουν τώρα που μιλάμε στον κόσμο και στις Ηνωμένες Πολιτείες, πολλά, πολλά ακτιβιστικά κινήματα που προσπαθούν να εισχωρήσουν σε βασικά κυβερνητικά ψέματα με κάποιον τρόπο -- θεσμικά ψέματα. Αλλά, πάνω κάτω, κανένα από αυτά τα κινήματα δεν βγάζει κάπου. Η μεταρρύθμιση της μυστικότητας είναι η λιγότερο χρηματοδοτούμενη από όλες, αλλά είναι όλοι παθιασμένοι και θέλουν να το προχωρήσουν.

Το θέμα των Εξωγήινων, λόγω του απίστευτου βάθους του, έχει την πιθανότητα να κάνει την διάσπαση. Και, τι συμβαίνει αν διαπεράσουμε αυτό το παράθυρο, αυτή την πόρτα, αυτές οι άλλες μεταρρυθμιστικές επιχειρήσεις και κινήματα μυστικότητας θα είναι σε θέση να διαπεράσουν και να αρχίσουν να εργάζονται στο να λύσουν τα θέματά τους. Με άλλα λόγια, είναι σαν κάποιοι να διαπερνούν την γραμμή και όλοι οι άλλοι να τους ακολουθούν από πίσω. Αυτό δεν είναι ασήμαντο.

Υπάρχουν πολλά, πολλά ψέματα, πολλές οι κυβερνήσεις εκεί έξω που δημιούργησαν ψευδής πραγματικότητες και οι άνθρωποι έχουν την ευκαιρία, ίσως, να ασχοληθούν με αυτό τελικά. Αλλά, θα είμαστε κάτι σαν η αιχμή του δόρατος. Αν έχει όπως έχει -- έτσι είναι. Αλλά, θα προσπαθήσω να το θυμάμαι αυτό.

Προσπάθησαν να επικοινωνήσω με μερικές από αυτές τις ομάδες. Μερικές είναι στο περιβαντολογικό, άλλες στην ειρήνη, στι εξωρύξεις, οτιδήποτε, αλλά, λόγω του στίγματος των Ούφο κλπ, δεν θέλουν να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι. Το καταλαβαίνω αυτό.

ΦΩΝΗ: Πρόκειτε για το πως μπορούμε να πλησιάσουμε τους [ακατανόητο].

ΣΜ: Δεν είναι εύκολο, αλλά ξέρετε, καλυτερεύει και πρέπει να αρχίσουμε να βλέπουμε περισσότερη συνεργασία. Αλλά, πιθανόν, να δούμε την Αποκάλυψη πρώτα.

Πάολα, από τη στιγμή που γίνει η Αποκάλυψη, νομίζω ότι όλοι μας θα γίνουμε πολύ διάσημοι και, οι άνθρωποι θα θέλουν να έρθουν και να μιλήσουν μαζί μας και, θα μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε και, ελπίζω ότι θα βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο σε αυτά.

ΜΡ: Αυτό θα ήταν υπέροχο.

ΠΧ: Συμφωνώ με αυτά που λέει, όσο: μπορώ να θυμηθώ, στη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ, οι Ιθαγενείς Αμερικανοί κατέλαβαν το Πληγωμένο Γόνατο [(Wounded Knee) σ.τ.μ. το 1973 το Κίνημα Αμερικανών Ινδιάνων κατέλαβε την περιοχή σαν διαμαρτηρία ένάντια στην πολιτική της κυβέρνησης σε θέματα για τους Ιθαγενείς της Αμερικής βλ. Wikipedia]. Είχαμε και πολλές άλλες ομάδες που συσχετίστηκαν και εκεί υπήρξε μια αλλαγή στην κοινωνία όσον αφορά την ερώτηση για τον πόλεμο του Βιετνάμ. Αν θυμόσαστε, οι Ιθαγενείς Αμερικάνοι ανέλαβαν και έκαναν το ίδιο πράγμα.

Όπως και να έχει αυτό είναι μέρος της συζήτησης που είχαμε. Υπάρχει ένα κεφάλαιο στο νέο μου βιβλίο, Όλα τα Άνωθεν, λέγεται Εξωγήινος Ρατσισμός. Έκανα τόσα πολλά λάθη, επειδή δεν ξέρω ποιος μας επισκέπτεται, δεν ξέρω από που ήρθαν και, δεν έχω ιδέα για το πως σκέφτονται, επειδή είναι εξωγήινοι.

Και ένα από τα προβλήματα που είχα με όλες τις ιστορίες μου είναι ότι πήρα συνεντέυξεις από ανθρώπους σαν τον Δρ. Μίκαελ Γούλφ του οποίου η επαφή ήταν ένας Γκρίζος, αλλά ήταν μια βρεφική Γκρίζα κουλτούρα, δεν ήταν Οι Γκρίζοι.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι Γκρίζων. Αυτός ο συγκεκριμένος Γκρίζος ήταν ένας θετικός Γκρίζος. Ήταν από κάποιο άλλο μέρος.

Και πήρα συνεντέυξεις από ανθρώπους που είχαν επαφές με διαφορετικές φυλές που εμφανίζονταν άσχημοι. Και δεν νομίζω ότι έχουμε τον χρόνο να πούμε αυτό είναι καλό, άσχημο, διαβολικό, ή οτιδήποτε τέτοιο.

Ντράπηκα πολύ με κάτι που μου συνέβη. Μιλούσα για τους Ερπετοειδής σε ένα δείπνο με μερικούς Ιθαγενείς Αμερικανούς και, μια από τις γυναίκες εκεί ήταν σαμάνισσα. Ήταν μια κυρία της θεραπευτικής.

Και είπε: Πως τολμάς; Είπε: Οι πρόγονοί μας ήταν οι Ερπετοειδής Άνθρωποι και μετέφεραν Την Γνώση. Είπε: Οι Ερπετοειδής Άνθρωποι των προγόνων μας δεν ήταν διαβολικοί και ήταν πολύ σοφοί άνθρωποι.

Και μου είπε: Ο Κουετζαλκοάτλ λέγεται «το πλουμιστό ερπετό» στο Μεξικό. Πολλές παραδόσεις έχουν αυτά τα Ερπετοειδή Άτομα. Και εμείς απλά ονομάζουμε όλους τους Ερπετοειδής διαβολικούς!

Θα ήθελα να ξέρω τι θα σκεφτόντουσαν για εμάς. Αν είμασταν σε άλλον πλανήτη, θα έδειχναν κάποιες φωτογραφίες από εμάς και θα έλεγαν: Αυτοί οι άνθρωποι είναι διαβολικοί, είναι παιδόφιλοι, συνουσιάζονται με τα παιδιά τους. Αυτοί οι άνθρωποι είναι καλοί, επειδή αυτοί οι άνθρωποι είναι Θιβετιανοί μοναχοί και διαλογίζονται όλη την μέρα.

Αυτές οι κριτικές για αυτές τις φυλές των εξωγήινων δεν μπορεί να γίνεται απλά έτσι: καλοί, κακοί, Ερπετοειδής, Γκρίζοι, ξανθοί – επειδή, ίσως, μερικοί από τους ξανθούς και μερικοί από τους Πλειαδινούς, που έρχονται εδώ, δεν είναι ακριβώς θετικοί. Έτσι, στο κεφάλαιό μου, λέω: Εξαρτάται από τα σχέδια που έχει η φυλή – για το γιατί είναι εδώ.

Μερικοί από αυτούς είναι εδώ, ίσως για τα σχέδιά τους -- σαν το να δημιουργήσουν υβρίδια, επειδή χρειάζονται να επιβιώσουν. Για αυτούς, είναι καλό. Για εμάς,  δεν είναι και τόσο καλό, δεν ζήτησαν την άδεια. Αλλά, ξέρετε, ας το δούμε αυτό πριν προχωρήσουμε να στιγματίσουμε ότι οι Ερπετοειδής, οι Ξανθοί και, και οι Βόρειοι είναι καλοί...

Ο συνταγματάρχης Κόρσο μου είπε ότι υπάρχουν 57 διαφορετικές φυλές εξωγήινων, και μόνο από την Πάολα, πρέπει να πω ότι, οι εξωγήινοι για μένα είναι εξωγήινοι. Δεν έχω ιδέα το πως σκέφτονται. Δεν έχω ιδέα του γιατί είναι εδώ και, θα υιοθετήσω την κατάθεση της κυβέρνησης σαν ευαγγέλιο για το γιατί αυτά τα άτομα είναι εδώ.

Και, όταν θα θυμώσουμε όπως άκουσα ότι θα κάνουμε, ας θυμόμαστε ότι υπάρχουν ολόκληρες ομάδες που είναι εδώ και είναι πνευματικά φωτεινά-όντα. Είναι υπερδιαστατικά. Μας εμπνέουν επίσης. Είναι πνευματικά φωτεινά-όντα που δεν είναι...

Δεν ξέρω γιατί τους αποκαλούμε εξωγήινους. Είναι απλά όντα. Είναι ψυχές από άλλα μέρη. Γιατί στιγματίζουμε αυτά τα άτομα σαν εξωγήινους; Μας εμπνέουν κάθε μέρα για να κάνουμε πράγματα και, αν μας εμφανίζοντα σαν φως, ή σαν άτομα, αν μας εμφανίζονται σαν οτιδήποτε...

Για μένα, ακόμα νομίζω ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για τον εξωγήινο ρατσισμό και να το δημοσιοποιούμε έτσι, επειδή οι άνθρωποι θα φοβηθούν. Και εκτός αυτού είχα μια Ινδιάνα σαμάνα γυναίκα που έλεγε: Πρόσεχε το τι λες για τους Ερπετοειδής Ανθρώπους.

ΜΡ: Θα ήθελα να το υποστηρίξω αυτό με κάτι από μια κατάθεση σε δεύτερο-χέρι που μπορώ να αναφέρω από την Μπάρμπαρα Λάμπ (Barbara Lamb), που έκανε πολλή δουλειά με ανθρώπους που είχαν επαφές. Την συνάντησα στην Έκθεση για Συνειδητή Ζωή (Conscious Life Expo) στο Λος Άτζελες τον Φεβρουάριο.

Μου είπε μια προσωπική της ιστορία για το πως ένας Ερπετοειδής εμφανίστηκε στο δωμάτιό της, από το πουθενά, κράτησε το χέρι της και την κοίταξε στα μάτια για δυο λεπτά και, επικοινώνησε μαζί της το ότι είχε μεγαλώσει με εκπαίδευση να επικοινωνεί με συγκεκριμένα άτομα και, να διαδώσει το μήνυμα ότι δεν είναι όλοι κακοί. Και αυτό είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον για μένα.

ΠΧ: Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, επειδή η Ουφολογική κοινότητα τα καλουπώνει όλα: έτσι είναι και έτσι τα πράγματα και έτσι είναι...

ΜΡ: Επειδή μας είναι βολικό να...

ΠΧ: Λοιπόν, είμαστε άνθρωποι. Γιαυτό το κάνουμε αυτό.

ΜΡ: Αυτό είναι σωστό. Πάντα κρίνουμε και πάντα βάζουμε τα πράγματα σε καλούπια και η αλήθεια ίσως είναι πολύ πιο περίπλοκη από αυτό.

ΠΧ: Νομίζω ότι είναι πολύ περίπλοκη.

ΚΚ: Λοιπόν, είναι πολυσύνθετο και, σε ευχαριστώ Πάολα. Πιστεύω ότι αυτό είναι κάτι, που, βασικά, στην κοινότητα – αν θέλουμε να το πούμε έτσι με την ευρεία έννοια – ότι υπάρχουν κάθε είδους όντα, ότι για αυτό είναι που πραγματικά μιλάμε και, το να ευρύνουμε την οπτική μας για τα είδη των όντων και της πολυδιάστατης φύσης όλης της ζωής, συμπεριλαμβανομένου και εμάς. 

Αυτό είναι που ήρθαμε για να μιλήσουμε. Σε αυτό είναι που ανοίγουμε τις πόρτες. Το τι συμβαίνει είναι -- έχεις δίκιο, όταν πρόκειτε για ανεξαρτησία, αυτή είμαι από τις πιο σημαντικές πλευρές που μιλάμε εδώ.

Για το τι μιλάμε εδώ είναι η μετάβαση που περνάμε, η ανθρωπότητα και ο πλανήτης. Στην ουσία πιθανόν ο Γαλαξίας, όλοι οι γαλαξίες είναι σε μια κατάσταση εξέλιξης, οι Εξωγήινοι συμπεριλαμβάνονται, εντάξει;

Εξωγήινοι, υπερδιαστατικοί, όπως τους ονομάσετε, είναι όλοι πνεύματα που κατοικούν σε σώματα, που κατοικούν σε φωτεινά σώματα, αν θέλετε. Απλά εξαρτάται. Είμαστε όλοι πνεύμα.

Έτσι, σε οποιαδήποτε αναλογία, αυτό που είπε ο Μπράιαν ισχύει επίσης. Με άλλα λόγια, αυτή είναι η Γαία, αυτή η Γη και, πρέπει βασικά να την προστατεύσουμε, να της επιτρέψουμε να ευδοκιμήσει. Και κρατήθηκε στη σκλαβιά για πάρα πολύ καιρό. Εντάξει; Αυτό το ον, αυτό το ολάκερο ον που λέμε Γη, είναι ένα ον η ίδια.

Έτσι, βασικά, ξέρετε, είναι ένα κίνημα προς την ελευθερία, για το σπάσιμο των αλυσίδων. Αποκτά τέτοια διάσταση, αλλά είναι επίσης και μια ερώτηση για να γίνει από κάθε, ξέρετε, επισκεπτόμενα... ακόμα και από ανθρώπους που είναι εδώ, ακόμα και από τα όντα κάτω από τη Γη.

Μιλάμε για το: Θα επιτραπεί στην Γη και στους ανθρώπους ανεξαρτησία; Μας επιτρέπεται σε κάθε ένας μας προσωπικά η ανεξαρτησία να προοδεύσουμε και να ευδοκιμήσουμε στην καλύτερη ικανότητα που πρέπει να γίνει έτσι;

ΜΡ: Και μπορούμε να βεβαιώσουμε [ή να δείξουμε] ότι είμαστε ικανοί για κάτι τέτοιο;

ΚΚ: Το κάνουμε αυτό τώρα, θα υπέθετα. Αλλά, ξέρετε, το τι λέμε εδώ είναι, βασικά, ότι μερικά από αυτά τα όντα έρχονται εδώ με ένα σχέδιο, όπως μερικούς από τους ονομαζόμενους, εξουσιαστές, ή όπως θέλετε να ονομάσετε αυτά τα άτομα. Δεν είναι εξωγήινοι, είναι εμείς. Εντάξει; Όπως και νάχει διάλεξαν να εξουσιάζουν. Και εμείς τους δώσαμε αυτήν την δυνατότητα να εξουσιάζουν.

Την παίρνουμε πίσω, αργά, αλλά σταθερά. Να περί τίνος πρόκειτε, του να πάρουμε πίσω τον έλεγχο την δικής μας ανεξαρτησίας και να πούμε: Όχι! Αρκετά! Δεν θα παίρνετε εσείς τις αποφάσεις για εμάς. Είμαστε συν-δημιουργοί και θα παίρνουμε τις αποφάσεις μαζί.

Αλλά, επίσης το να μην αφήσουμε αλλές πιο ανεπτυγμένες φυλές να μας εξουσιάζουν, να προσδιορίσουμε την πορεία μας και λοιπά και λοιπά. Έτσι, υπάρχουν διάφορα επίπεδα για αυτήν τη Εξωπολιτική άποψη του πως να συμπεριφερθούμε με το μέλλον μας και του σε τι πλησιάζουμε πολύ γρήγορα.

ΜΡ: Ετοιμαζόμουν να πω ότι νομίζω πως πρέπει να το πακετάρουμε αυτό γρήγορα, αλλιώς, σε άλλη περίπτωση, δεν θα έχουμε κάτι να συζητήσουμε αυτό το Σαββατοκύριακο. [γέλια] Και αυτή είναι η αρχή μιας συζήτησης, παρά ο τερματισμός της.

Ήθελα να προτείνω ότι ο Άλφρεντ, σαν ο εμπνευστής του όρου Εξωπολιτική, θα ήταν καλό αν μπορεί να κάνει μια τελική περίληψη, αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο και, μετά μπορούμε να συνεχίσουμε αυτή τη συζήτηση κάπου αλλού, κάποτε.

ΑΓ: Λοιπόν, θα το προσπαθήσω, αλλά θα είμαι πολύ ταπεινός. [γέλια] Νομίζω ότι το σημείο που φτάσαμε με αυτή τη συζήτηση είναι πραγματικά μια αντανάκλαση της πολυδιαστατικότητας, όπως είπατε, της πολύπλευρης πραγματικότητας στην οποία ζούμε.

Και η Εξωπολιτική σαν μια κοινωνική επιστήμη – της επιστήμης των σχέσεων μεταξύ του ανθρώπινου πολιτισμού μας και άλλων ευφυών, πολύ μεγαλύτερης ευφυίας, πολιτισμών στο πολυδιάστημα – μπορεί να εξυπηρετήση σαν διασύνδεση. Είμαστε όλοι σε θέση να εγκλείσουμε και να κρατήσουμε την όλη συζήτηση μέσα στα όρια της Εξωπολιτικής, όπως θα κάναμε με την πειθαρχία της Ανθρωπολογίας, όπου θα μελετούσαμε κάποια φυλή που ανακαλύψαμε σε κάποιο νησί.

Έτσι θέλω να σας ευχαριστήσω που προωθήτε την πειθαρχία αυτής της συζήτησης και αναμένονται περισσότερες στο μέλλον στην εξέλιξή της.

ΜΡ: Στήβ...;

ΣΜ: Δεν θέλω να... μη το πακετάρω – αλλά, αντί αυτού, θέλω να συμπληρώσω κάτι στο φιλμ, αφού καταγραφόμαστε νομίζω ότι είναι σημαντικό. Θα έπρεπε να έχω κάνω πιο νωρίς. Συγνώμη για αυτό.

Είναι το ότι: κάτω από την ομπρέλα της Εξωπολιτικής μας επιτρέπεται να συμπεριλάβουμε ένα πολύ ευρύτερο, σχεδόν άπειρο, φάσμα γεγονότων του παρελθόντος, του παρόντος και, του μέλλοντος χωρίς αμφιβολία και, εκεί είναι το που θέλω να είμαι.

Αλλά, νομίζω, πρέπει να θυμόμαστε ότι όλοι μας στεκόμαστε στους ώμους μια ομάδας ατόμων που όργωσαν την περιοχή αυτών των θεμάτων, αρχίζοντας από την δεκαετία του 40, από μια αρχική φτωχή έρευνα του είδους της δικαστικής προσέγγισης – επιστημονικής – οργανώνοντας οργανισμούς, και κάνοντας έρευνα και αναφορές θέασης και αυτές είναι που έχετε.

Και έπρεπε να το κάνουν αυτό στη διάρκεια μιας εποχής που ήταν η καρδιά του απομωνοτισμού της αλήθειας, όταν η κυβέρνηση ήταν απόλυτα εναντιωμένη με οποιοδήποτε τρόπο προσπαθούσε αυτό να βγει στην επιφάνεια. Ήταν βαρβαρώδης. Ήταν δύσκολο. Και πολλοί από αυτούς δεν επιβίωσαν για να δουν το είδος της τωρινής μας συζήτησης.

Χάσαμε και πρόσφατα ένα τέτοιο άτομο, μόνο μερικές μέρες πριν – τον Ρίτσαρντ Χωλ (Richard Hall), ερευνητής θρύλος – πέθανε. Και άλλοι πρόκειτε να πεθάνουν.

Όπως συμβαίνει – και αυτό δεν είναι έκπληξη, συνέβη και πριν – καθώς μεταφερόμαστε από την Εποχή της Ουφολογικής Έρευνας στην Εξωπολιτική Εποχή, πολύ σοβαρές εντάσεις αναπτύχθηκαν μεταξύ αυτών της παλιάς-φρουράς ερευνητές και τους ακτιβιστές της Εξωπολιτικής και αυτό είναι που έχετε. Δεν είναι χωρίς βάσεις. Υπάρχουν λόγοι για αυτό και πρέπει να αναγνωριστούν και αυξάνονται.

Ήθελα να γίνω σαφής στο ότι εγώ, για μένα, ξέρω ότι, χωρίς αυτούς, δεν θα μπορούσα να κάνω το τι κάνω και, έχω κάθε διάθεση όσο αυτό προχωράει...

Ευλογήθηκα με την ευκαιρία να κάνω πολλές δημοσιεύσεις και να βγώ στην επιφάνεια. Εντάξει, ωραία. Αλλά όσο το θέμα κορυφώνεται και προχωράμε προς την Αποκάλυψη, έχω κάθε πρόθεση να κάνω ότι μπορώ να σιγουρέψω ότι αυτοί οι ερευνητές, αυτοί οι ιδρυτές πατέρες και μητέρες της Ουφολογίας, εισέπραξαν την τιμή που άξιζαν.

Το ότι θα είναι σε θέση να συμμετέχουν στον κόσμο της μετα-Αποκάλυψης και ότι δεν θα φιμωθούν από μια χούφτα εξυπνάκηδες επιστήμονες του Χάρβαρντ που ξαφνικά βρήκαν την θρησκεία τους, ότι θα τιμηθούν και θα σεβαστούν. Αυτό είναι σημαντικό και θέλω να το βάλω στην ταινία. Ευχαριστώ.

ΜΡ: Άκου, άκου! Περίφημα. Πολύ σωστά. Στεκόμαστε στους ώμους γιγάντων εδώ. Υπάρχουν πολλοί από πολύ τολμηρούς ανθρώπους. Ένα από τα ονόματα που εμφανίστηκε σε μένα, φυσικά, όταν μίλησες έτσι, είναι του Ντόναλντ Κεχόε (Donald Kehoe)...

ΠΧ: Ναι, [ακατανόητο];

ΣΜ: Σίγουρα.

ΜΡ: ...και ολόκληρου του... Είναι όλοι τους ήρωες.

ΣΜ: Κεχόε. Χυνέκ. (Kehoe. Hynek)

ΠΧ: Μακ Ντόναλντ (McDonald)

ΣΜ: Μακ Ντόναλντ. Αλλά είναι πολλοί. Βερολινέζοι και, α...

ΜΡ: Η λίστα είναι τεράστια.

ΣΜ: Ο, Θεέ, συγνώμη. Το όνομα μου διαφεύγει. Αλλά υπάρχουν πάρα πολλοί ακόμα ζωντανοί.

ΑΓ: Ναι. Δρ. Τζων Μακ (Dr. John Mack).

ΠΧ: Τζων Μακ. Βεβαίως.

ΜΡ: Φυσικά. Έχουμε τώρα κάποιους από αυτούς που θα τιμήσουμε στην ιστοσελίδα Κάμελοτ, και υπάρχουν πάρα πολλοί που ίσως δεν θα μάθουμε ποτέ για αυτούς. Είναι μια ομαδική προσπάθεια και, πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους που έφυγαν πριν από εμάς... και ελπίζω ότι δεν θα φύγουν πολλοί μετά από εμάς, επειδή, με λίγη τύχη, ίσως μπορέσουμε να το πακετάρουμε αυτό το πράγμα, μεταξύ μας.

Υπάρχουν άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, πολλές διάφορες χώρες, πολλές εθνικότητες, άνθρωποι με διαφορετικές εμπειρίες, διαφορετικό χρώμα. Δουλεύουμε όλοι μαζί πάνω σε αυτό, γιατί έχει να κάνει με την ανθρώπινη φυλή και, είναι κάτι που πρέπει να το δουλέψουμε μαζί.

ΣΜ: Εύχομαι να υπήρχε ένας τρόπος να συμφιλιωθεί, όπου θα μπαίναμε όλοι μαζί σε μια σελίδα, αλλά, νομίζω, είναι η φύση των πραγμάτων το ότι αυτό μάλλον δεν πρόκειτε να γίνει. Αλλά, δεν θα πλήγωνε αν, όποτε έχουμε την ευκαιρία να τους αναφέρουμε τιμητικά με τον καλύτερο τρόπο μπορούμε. Νομίζω ότι αυτό θα βοηθήσει και, θα δούμε που θα οδηγήσουν τα πράγματα.

ΦΩΝΗ: ...Σε σχέση με πολλούς από τους δικούς μου σε αυτή τη συνεδρίαση, επειδή δεν είναι... [ακατανότητο] ...υπάρχει το θέμα του να περιλαμβάνει τους δικούς μου. Νομίζω ότι ο Γκάρυ Μακ Κίννον (Gary McKinnon)...

ΣΜ: Δεν το ξέρω το άτομο.

ΠΧ: Γκάρυ Μακ Κίννον.

ΣΜ: Α, ο Γκάρυ Μακ Κίννον.

[πολλές φωνές αλληλοκαλυπτόμενες]

ΦΩΝΗ: ...[ακατανόητο] πρέπει να [ακατανόητο] ...κάποιος να πει κάτι.

ΣΜ: Νομίζεις ότι κάποιος πρόκειτε να αναφέρει την περίπτωση του Γκάρυ Μακ Κίννον;

ΚΚ: Λοιπόν ο Γκάρυ Μακ Κίννον μάζεψε...

ΦΩΝΗ: [ακατανόητο]

ΣΜ: ... [ακατανόητο] συμφωνία, προφανώς.

ΚΚ: Λοιπόν, πήραμε συνέντευξη από τον Γκάρυ Μακ Κίννον και, είσαι φυσικά ευπρόσδεκτος να δεις το βίντεο στην ιστοσελίδα μας. Λαμβάνει μεγάλης προσοχής στο Η.Βασίλειο. Μάζεψε πολλούς διάσημους μουσικούς που τον καλύπτουν.

Έγιναν δίκαιες πετυχημένες κινήσεις να μην εξοριστεί από το Η.Β. στις Η.Π.Α. σε μια ορθή δίκη. Αν τελικά θα έχει αυτό επιτυχία ή όχι, νομίζω ότι υπάρχει μια τελική συνεδρίαση που αναμένεται, βασικά μέσα σε μια ή δυο βδομάδες, έτσι μου είπαν. Έτσι δεν ξέρω το που θα οδηγήσει αυτό.

Εξέδωσαν ένα αριθμό από διάφορες υπερασπίσεις για τον Γκάρυ. Εμείς στο Κάμελοτ συμβουλεύουμε σε αυτό από το παρασκήνιο.

Πάντως, πρέπει να πω ότι ο Γκάρυ Μακ Κίννον και η ομάδα του αποφάσισαν, με σκοπό την υπεράσπισή του, να μην δείξουν το αληθινό χαρτί που κρατάει, το οποίο είναι ότι βρήκε αποδείξεις για μεταφορές από στόλο-σε-στόλο και εκτός πλανήτη, μη-γήινους αξιωματικούς που υποδηλώνουν αυτό που γνωρίζουμε σαν το μυστικό διαστημικό πρόγραμμα και, για αυτό αποφάσισαν να μην το χρησιμοποιήσουν αυτό για την υπεράσπισή του. Εντάξει; Αυτό κατά μια μεγάλη έννοια σπρώχτηκε στην άκρη.

Χρησιμοποιούν μια άλλη υπεράσπιση την οποία εμείς εδώ στο Κάμελοτ δεν τη συνιστούμε, αλλά του ευχόμαστε το καλύτερο. Είναι ένας απίθανος μουσικός, πρέπει να ομολογήσω. Αν δεν ακούσατε την μουσική του, σαν ενθαρύνω να το κάνετε.

Αλλά, εκτός αυτού, είναι επίσης και ένα καταπληκτικό μυαλό και, πραγματικά ανακάλυψε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες όταν έσπαγε τους κωδικούς (hacking) και, ήταν πολύ αφελής. Ήταν απίθανα καταπληκτικός και ταυτόχρονα αφελής. Αλλά, χρησιμοποιήθηκε σαν ο αποδιοπομπαίος τράγος από τις Εξουσίες που Υπάρχουν.

Το τι θα μπορούσε να είχε κάνει είναι βασικά το να έπαιρνε αυτό το θέμα που όλοι μας συζητάμε, εδώ και τώρα στη δικαστική αίθουσα, το οποίο θα μπορούσε να οδηγήσει στην Αποκάλυψη σε ένα εξ ολοκλήρου διαφορετικό επίπεδο, αλλά, μέχρι στιγμής, δεν φαίνεται ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο. Εντάξει;

Τώρα, αν θα σωθεί επειδή διάλεξε αυτή την άλλη οδό, δεν το ξέρω. Αλλά σαν απάντηση στην ερώτησή σου, αυτή είναι η ιστορία με τον Γκάρυ Μακ Κίννον.

ΦΩΝΗ: Λοιπόν, θέλω να ζητήσω να γίνει μια αναφορά σε αυτόν και σε αυτό το θέμα.

ΣΜ: Είμαι σίγουρος ότι ο Ντέιβιντ Γκρίφιν (David Griffin) θα τον αναφέρει. Είναι της Εξωπολιτικής του Η.Βασιλείου. Νομίζω ότι μιλάει την Κυριακή.

ΦΩΝΗ: Επειδή νομίζω ότι πρέπει να τον δούμε σαν ήρωά μας και σαν την απόδειξη. Γιατί είναι ακόμα στη φυλακή αν δεν βρήκε τίποτα; Έτσι,... δείξτε μια αναφορά σε αυτόν και η κυβέρνηση... [ακατανόητο]

ΜΡ: Μπορούμε να το κάνουμε αυτό και, μόλις το κάναμε.

ΦΩΝΗ: [ακατανόητο, ταυτόχρονες ομιλίες]

ΚΚ: Λοιπόν, περνάμε από τους αεραγωγούς.

ΜΡ: Μόλις το κάναμε.

ΦΩΝΗ: [ακατανόητο] Ο άνθρωπος έχει το δικαίωμα σαν [ακατανόητο] ο ίδιος του ο εαυτός, το δικαίωμα της ανθρωπότητας να γνωρίζει αυτά τα μυστικά. 

ΜΡ: Ναι.

ΚΚ: Πολύ σωστά.

ΜΡ: Αλλά είναι ένας από τους πολλούς ήρωες. Αυτό είναι το θέμα.

[η φωνή συνεχίζει να μιλάει ταυτόχρονα]

ΜΡ/ΚΚ: Ναι. Μάλιστα.

ΦΩΝΗ: ...[ακατανόητο] συναντηθούμε όλοι μαζί σε δυο ώρες... να κάνουμε μια μικρή δήλωση... και θα υπάρξη μεγάλη συνέντευξη τύπου εκεί [ακατανόητο]

ΚΚ: Μας χαροποιεί να το αναφέρουμε αύριο στη συνέντευξη τύπου. Μας χαροποιεί να το κάνουμε αυτό. Θα αναφέρουμε την υπόθεση του Γκάρυ Μακ Κίννον.

ΣΜ: Λοιπόν, μπορεί να το αναφέρει ο τύπος. Άστους να ρωτήσουν.

ΦΩΝΗ: Μην μιλάτε μόνοι σας, σαν μέσο ενημέρωσης, σαν ομάδα, εντάξει; Ας συναντηθούμε όλοι μαζί και να πούμε ότι πρόκειτε να πούμε κάτι για τον Γκαρυ Μακ Κίννον και, ότι αντιπροσωπεύει το ανθρώπινο είδος και θέλει να ξέρει αυτό το μυστικό.

ΚΚ: Πόθος να ξέρεις την αλήθεια.

ΣΜ: Ο Γκάρυ Μακ Κίννον δεν πρόκειτε να εξοριστεί. Η κυνέρνηση του Ομπάμα δεν το επιθυμεί κάτι τέτοιο. Ο λόγος που δεν έκαναν κάτι αμέσως είναι ότι θα έδειχνε αδέξιο. Έχει να κάνει με την σειρά προτεραιότητας των θεμάτων και άλλων... αλλά μου φαίνεται ασύλληπτο ότι θα γίνει.

Αλλά φυσικά, πέρασε από πολλά, αλλά, θα πω, ότι εγώ, για μένα, δεν υποστηρίζω ή ενθαρρύνω κανέναν το να σπάσει τους κωδικούς σε υπολογιστές της κυβέρνησης για οποιονδήποτε λόγο. Σωστά;  Είναι μια μορφή ανυπακοής του πολίτη. Αν το κάνεις, να είσαι προετοιμασμένος να πληρώσης για αυτό.

ΦΩΝΗ: Γιατί όχι; Σπάνε τους δικούς μας κωδικούς. [γέλια]

ΣΜ: Και θα πρέπει να πληρώσουν για αυτό, σωστά;

ΦΩΝΗ: ...[συνεχίζει να μιλάει / ακατανόητο / διάφορες φωνές αναμυγνείωνται]

ΚΚ: Ας το δούμε, υπάρχει ένα ρητό και, κάποιος, αν δεν το πιάσω καλά, μπορεί να με διορθώσει: Σε καιρούς αποσύνθεσης, κινουμενοι προς υπεράσπισης της αλήθειας είναι μια επαναστατική πράξη.

ΜΡ: Λέγοντας την αλήθεια είναι μια επαναστατική πράξη -- το είπε ο Τζωρτζ Όργουελ. 

ΚΚ: Και πρέπει να πω πω ότι, κατά την γνώμη μου, αυτό που έκανε ο Γκάρυ Μακ Κίννον και, αν προχωρήσουμε μπροστά στο μέλλον, ας πούμε, στο 2050, όταν όλοι θα ξέρουμε την αλήθεια, ο Γκάρυ Μακ Κίννον θα είναι στη σημαντικότερη θέση σαν ένας από τους ανθρώπους που θα πρέπει να ευχαριστούμε σαν επαναστατικό που ήταν ένας χάκερ.

Αυτή είναι η γνώμη για αυτό, εντάξει; Και το καταλαβαίνω Στηβ, έχεις διαφορετική άποψη.

ΣΜ: Όχι, όχι. Απλά λέω...

[φωνές ανακατεύωνται / ακατανόητο]

ΣΜ: Δεν θέλω να πάθει κάτι.

ΜΡ: Ο Στηβ λέει ότι...

ΚΚ: Αλλά, το τι κάνουμε όλοι εδώ είναι το να ψάχνουμε την αλήθεια. Αυτός ήταν ο λόγος που έγινε όλη αυτή η συζήτηση. Διεκδικούμε το δικαίωμά μας να ξέρουμε τα μυστικά και υπάρχει λόγος για αυτό.

Έτσι, με αυτό, είναι κάποιος που θέλει να κάνει μια δήλωση επίλογου ή μια πρόταση ή...

ΜΡ: Θέλω τον Μπράιαν να έχει τον τελευταίο λόγο.

ΜΟ’Λ: Λοιπόν, μόνο μια γρήγορη παρατήρηση που είναι ότι σχεδόν τα πάντα όσα εφαρμόζονται στα θέματα Εξωγήινοι/Α.Τ.Ι.Α/Αποκάλυψη επίσης εφαρμόζονται στην ελεύθερη ενέργεια. Είναι καταπληκτικό το πόσο παράλληλα και όμοια είναι. Είναι επίσης καταπληκτικό το πόσο πολλοί ήρωες στο πεδίο της ελεύθερης ενέργειας – που δολοφονήθηκαν, που απειλήθηκαν.

Τώρα, είναι η ώρα για όλους εμάς να σταθούμε και να μετρηθούμε και, να δημιουργήσουμε την επανάσταση – την ειρηνική επανάσταση. 

ΚΚ: Είναι μια επανάσταση στη συνείδηση.

ΜΟ’Λ: Ναι.

ΜΡ: Υπέροχα.

ΣΜ: Η Αλήθεια! Τι θέμα!

ΜΟ’Λ: Θα μας ελευθερώσει, αλλά, πρώτα, θα μας τσαντίσει.

ΚΚ: [γέλια]

ΣΜ: Σωστά. Εντάξει. Ευχαριστώ, Κέρυ. Το εκτιμώ πάρα πολύ.

ΚΚ: Εντάξει, ευχαριστώ. Σας ευχαριστώ πάρα, πάρα πολύ.

ΑΓ: Σας ευχαριστώ τόσο πολύ.

ΜΡ: Ευχαριστώ, Άλφρεντ.

[ταυτόχρονες ομιλίες, η μουσική σβήνει αργά]

ΜΡ: Καλή δουλειά.

ΣΜ: ...έξω στον κόσμο ...εσείς παιδιά είστε οι πιο σκληρά εργαζόμενοι στο πεδίο αυτό.
                                                 

πατήστε εδώ για το βίντεο της παρουσίασης

**Η σελίδα αυτή είναι η βελτιωμένη έκδοση της αρχικής μετάφρασης από το Πρότζεκτ Κάμελοτ Πόρταλ**


**Τα πρακτικά σε κείμενο και οι μεταφράσεις είναι η προσφορά την σκληρά εργαζόμενων εθελοντών των ομάδων Divine Cosmos/ Project Camelot Transcription Team/ Project Avalon Translation Team/ Greek Translation**


Υποστηρίξτε το Πρότζεκτ Άβαλον - κάντε μία δωρεά:

Donate

Οι δωρεές δεν εκπίπτουν από τη φορολογία των Αμερικανών πολιτών.  

Ευχαριστούμε για τη βοήθειά σας.
Η γενναιοδωρία σας μας επιτρέπει να συνεχίσουμε το έργο μας. 

Μπιλ Ράιαν

bill@projectavalon.net


unique visits