Αναζήτηση

__________________________________________________________

Άαρον ΜακΚάλουμ

Σχέδιο Θαλάσσια Πύλη στον Κόλπο του Άντεν

Αυτή η σελίδα είναι μια επαναδιαμορφωμένη έκδοση από την αρχική δημοσίευση στο Πρότζεκτ Κάμελοτ.πατήστε εδώ: για το βίντεο της συνέντευξης με ελληνικούς υποτίτλους


27 Ιανουαρίου 2010


[Σημείωση: Υπό φυσιολογικές συνθήκες οι μαγνητοφωνήσεις που φιλοξενούσαν κομμάτια που οι συντάκτες δυσκολεύονταν ν’ ακούσουν καταγράφονταν με “ηχητικά στοιχεία” μέσα σε αγκύλες, για να μπορέσει ο Μπιλ Ράιαν να τα φροντίσει, να τα διορθώσει και στη συνέχεια να δημοσιεύσει την απομαγνητοφώνηση. Παρόλα αυτά, λόγω των αναπάντεχων διακοπών στη φυσιολογική ροή εργασίας στο Πρότζεκτ Κάμελοτ, αυτή η φυσιολογική διαδικασία δεν μπόρεσε να προχωρήσει, με αποτέλεσμα τα ηχητικά στοιχεία να παραμείνουν μέσα στις αγκύλες.]

ΚΕΡΙ ΚΑΣΙΝΤΙ (ΚΚ): Είναι πολύ συναρπαστικό αυτό που συμβαίνει, αφού οι άνθρωποι έχουν αρχίσει να επικοινωνούν μεταξύ τους σε όλο τον κόσμο.

ΑΑΡΟΝ ΜακΚAΛΟΥΜ (ΑΜ): Ναι.

ΚΚ: Και συμμετέχουμε όλοι σε αυτό. Ποιος ξέρει που θα μας οδηγήσει αυτό τελικά…

ΑΜ: Οι άνθρωποι αφυπνίζονται κατά χιλιάδες. Μόλις χθες το βράδυ μιλούσα με ένα κύριο, ένα βετεράνο του Βιετνάμ, ο οποίος υπηρέτησε την ίδια περίοδο που υπηρετούσε ο πατέρας μου και ο Ντέιβ Κόρσο. Αυτό είναι σχεδόν… Δεν ξέρω αν σου είπα ότι ο πατέρας μου και ο Ντέιβ υπηρέτησαν μαζί.

ΚΚ: [γελάει] Ναι. Καταλαβαίνω, είναι τόσες πολλές οι συγχρονικότητες που συμβαίνουν.

ΑΜ: Ναι.

ΚΚ: Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είναι εντελώς παράξενο. Όχι μόνο εσύ έχεις σχέση με τον Κόρσο και τον Ντάνκαν, αλλά και ο πατέρας σου έχει σχέση, αν μη τι άλλο με τον Κόρσο. Δηλαδή, αυτό από μόνο του είναι… από πού πηγάζει όλο αυτό; Είναι πολύ παράξενο.

ΑΜ: Κοίτα, σε ότι αφορά στην οικογένειά μου, φταίει αποκλειστικά η κληρονομικότητα. Πρόσφατα έλαβα μερικές πληροφορίες που δεν έχω επιβεβαιώσει ακόμα, αλλά πραγματικά έλαβα μερικές πολύ καλές πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο παππούς μου, ο οποίος πέθανε από μυστηριώδη αίτια – δεν του έγινε αυτοψία, δεν του έγινε κηδεία – ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος του στρατού ή της κυβέρνησης σε κάποιο τμήμα της Επιχείρησης Συνδετήρας, ότι ήταν ένα από τα στελέχη που ανέλαβε την μεταστέγαση των Ναζιστών επιστημόνων.

ΚΚ: [αδιευκρίνιστες λέξεις]

ΑΜ: Όχι, δεν είμαι.

ΚΚ: Αυτό… αυτό στην ουσία μάλλον δείχνει για ποιο λόγο κατέληξες εκεί που κατέληξες.

ΑΜ: Και ο πατέρας μου και η αδερφή μου.

ΚΚ: Σωστά. Η αδερφή σου…

ΑΜ: Όμως δεν ξέρω αν ήταν και ο μεγάλος μου αδερφός. Δεν νομίζω να ήταν, αλλά φοβάμαι ότι μπορεί να παρασύρθηκε εξαιτίας των άμεσων σχέσεών του με τη ΝΑΣΑ. Έχει σκαρφαλώσει στην ιεραρχία του επιστημονικού κόσμου.

ΚΚ: Α-χα.

ΑΜ: Του διέγνωσαν αυτισμό όταν ήταν παιδί, αλλά ο δείκτης νοημοσύνης του ξεπερνούσε τα όρια και τώρα είναι 32 ετών και έχει διδακτορικό στην αστροφυσική και στη νανοτεχνολογία. Εργάζεται στο Πανεπιστήμιο Λαμάρ. Είναι ο νεαρότερος δόκιμος έφορος της Αστρονομικής Εταιρείας του Χιούστον. Επιπλέον διαχειρίζεται πέντε διαφορετικά παρατηρητήρια και έχει στενές επαφές με κορυφαία στελέχη της ΝΑΣΑ.

ΚΚ: Εντάξει, αλλά πρέπει να σου πω ότι αυτό δείχνει ότι είναι μέρος ολόκληρου του σκηνικού.

ΑΜ: Ναι, συμφωνώ μαζί σου…

ΚΚ: Μπορεί να μην…

ΑΜ: …αλλά μπορεί να μην το ξέρει.

ΚΚ: Μπορεί να μην ήταν ένας από τους… το λέω σε σχέση με τους τρόπους με τους οποίους εσύ έθαψες αναμνήσεις κτλ. Όμως αυτά που μου λες για το ιστορικό του είναι απολύτως σαφή – ειδικά, μάλιστα, είτε το πιστεύεις είτε όχι, εξαιτίας του αυτισμού του…

ΑΜ: Ναι.

ΚΚ: …επειδή ο αυτισμός είναι ένα είδος γνωρίσματος που χρησιμοποιούν εκείνοι.

ΑΜ: Το Σχέδιο Δεκατρία.

ΚΚ: Ναι, είχα μια συζήτηση σχετικά με αυτό. Ας μιλήσουμε γι’ αυτό. Θα ήταν πραγματικά συναρπαστικό αν το κάναμε.

ΑΜ: Βεβαίως. Νομίζω ότι… δεν ξέρω αν σου έχω αναφέρει ότι έχω επιβεβαιώσει απόλυτα ότι η αδερφή μου έχει δεκατρία παιδιά. Το μεγαλύτερο, ο Μπάντεν, είναι επαφικό.

ΚΚ: Εντάξει.

ΑΜ: Απολύτως.

ΚΚ: Ναι.

ΑΜ: Μπορώ όμως να σου πω την πραγματική μαρτυρία της αδερφής μου και αυτά που τον είδε να κάνει. Μπορούμε να μιλήσουμε γι’ αυτό κάποια άλλη στιγμή, αλλά είναι απίστευτα εκπληκτικό.

ΚΚ: Εντάξει.

ΑΜ: Είναι αλήθεια πως επέτρεψα στη Μίριαμ Ντελικάντο να μάθει γι’ αυτό και της είπα τα όσα είπε η αδερφή μου. Η Μίριαμ, φυσικά, είπε: Καταλαβαίνεις πως αυτό το παιδί πρέπει να προστατευτεί. Πρόσεξε ποιος… Και ύστερα εξήγησα στην αδερφή μου αυτά που μου είπε η Μίριαμ. Έτσι…

ΚΚ: Κοίτα, αυτό στην πραγματικότητα ήταν καλό.

ΑΜ: Ναι. Στην πραγματικότητα θα φέρω σε επαφή την αδερφή μου με τη Μίριαμ.

ΚΚ: Ωραία. Πολύ καλά. Στην πραγματικότητα δεν ήξερα σε ποια κατηγορία να σε βάλω. Ας πούμε, δεν είσαι κάποιο είδος Υπέρ-Στρατιώτη που να γνωρίζω, αλλά ίσως – καταλαβαίνεις τι λέω; Ήθελα εσύ ο ίδιος να βάλεις τον εαυτό σου σε μια κατηγορία.

ΑΜ: Ωραία.

ΚΚ: Σύστησε λοιπόν τον εαυτό σου και εξήγησε κατά βάση όχι μόνο ποιος είσαι, εν συντομία, ας πούμε τα διαπιστευτήριά σου, όπως θέλεις να τα αποκαλέσεις όλα αυτά…

ΑΜ: Βεβαίως.

ΚΚ: …αλλά πες επίσης και για ποιο λόγο αποκαλύπτεσαι αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή.

ΑΜ: Εντάξει. Λοιπόν, το όνομά μου είναι Άαρον Έγκαν ΜακΚάλουμ. Γεννήθηκα στις 6 Σεπτεμβρίου του 1978 και η… Κοίτα, ήμουν στον στρατό. Υπηρέτησα στην Ακτοφυλακή των Ηνωμένων Πολιτειών για δέκα περίπου χρόνια. Είμαι ακριβώς στο όριο των δέκα ετών. Και συμμετείχα σε πολλές διαφορετικές Μαύρες Επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο, ακόμα και σε Πολιτείες της χώρας.

Ανέβηκα στην ιεραρχία πολύ γρήγορα και έφτασα να γίνω μέλος μιας μοναδικής στο είδος της μονάδας της Ακτοφυλακής, η οποία είναι γνωστή στο κοινό, αλλά πολλές από τις επιχειρήσεις της είναι… τα περισσότερα πράγματα που κάνει δεν είναι και τόσο γνωστά.

Αν πρέπει να κατηγοριοποιήσω τον εαυτό μου, θα τον κατέτασσα στην τρίτη γενιά του Σχεδίου Ταλέντο, και εξαιτίας του γενεαλογικού δέντρου από το οποίο προέρχομαι, ανέλαβα πολλές ευθύνες και είδα πολλά πράγματα και έκτοτε με έχουν καλέσει πίσω για συγκεκριμένες επιχειρήσεις.

ΚΚ: Εντάξει.

ΑΜ: Θέλω να πω ότι το να εξηγήσω ποιος είμαι θα κάλυπτε το μεγαλύτερο μέρος αυτής της συνέντευξης.

Όμως, όπως είναι προφανές, εμφανίζομαι μπροστά στο κοινό σήμερα για πρώτη φορά για να εξηγήσω ορισμένες πληροφορίες που έμαθα από ορισμένες απολύτως αξιόπιστες πηγές – τις οποίες δεν μπορώ να κατονομάσω για την δική τους ασφάλεια – οι οποίες σχετίζονται με τα όσα συμβαίνουν στον Κόλπο του Άντεν στην Υεμένη, ειδικά τις ενέργειες της Παγκόσμιας Ελίτ, και για την αστροπύλη που είναι απολύτως υπαρκτή. Δεν είναι φανταστική.

Σαν να λέμε, Κέρι, αυτά που έχουμε συζητήσει πολλές φορές: τα πράγματα που βλέπεις στις ταινίες μπαίνουν επίτηδες εκεί ως τέχνασμα για να τους δώσουμε αυτόματα την ταμπέλα της “φαντασίας”, της “επιστημονικής φαντασίας”, έτσι ώστε ο κόσμος να μην τα ψάχνει πλέον και να ζει στον μικρό του κόσμο νομίζοντας πως είναι “παραμύθια”.

ΚΚ: Εντάξει. Σπουδαία. Ήσουν λοιπόν μέλος της Ακτοφυλακής, όμως κατέληξες όχι μόνο να δουλεύεις σε μονάδες Ειδικών Επιχειρήσεων, ελλείψει καλύτερου τίτλου, αλλά ήσουν και ο επικεφαλής, σωστά;

ΑΜ: Ναι. Το Σχέδιο Ταλέντο έχει στην πραγματικότητα δύο πτυχές – υπάρχουν οι άνθρωποι που δεν ήταν ποτέ στον στρατό, [δηλαδή] πολίτες, που εργάζονταν όμως για τον στρατό, φτάνοντας στο σημείο ακόμα και να φορούν στρατιωτικές στολές σε ορισμένες περιπτώσεις, χωρίς όμως να περάσουν ποτέ από κέντρα εκπαίδευσης. Όπως καταλαβαίνεις, απαρτίζουν μια ξεχωριστή πτυχή αυτού του πράγματος – ο Ντάνκαν, για παράδειγμα. Ο Ντάνκαν Ο’Φίνιοαν, ο οποίος δεν πήγε ποτέ σε κέντρο εκπαίδευσης, αλλά ήταν σίγουρα στο Σχέδιο Ταλέντο.

Έπειτα υπάρχουν οι άνθρωποι σαν κι εμένα. Εδώ είναι που το θέμα γίνεται πιο περίπλοκο. Δεν επέλεξα εγώ που θα υπηρετήσω. Όταν ήμουν 16 ετών, κάποια συγκεκριμένα άτομα – πράκτορες – ήρθαν και μου είπαν σε ποιο σώμα στρατού θα υπηρετήσω και πότε θα συμβεί αυτό, επομένως γνώριζα που θα πάω δύο χρόνια πριν καταταχτώ.

Βρέθηκα λοιπόν στον στρατό. Είχα μια φυσιολογική στρατιωτική εκπαίδευση. Όμως κατά καιρούς όταν ήμουν αποσπασμένος – αυτό λέγεται Απόσπαση – σε άλλες μονάδες, δεν έκανα στην πραγματικότητα αυτό που ήξερε ο επικεφαλής αξιωματικός για εκείνη την περίοδο. Στην πραγματικότητα διενεργούσα… βελτίωνα την εκπαίδευση που είχα ξεκινήσει όταν ήμουν πολύ μικρός.

Είχα λοιπόν διπλή ταυτότητα. Υπήρχαν εποχές όπου ήμουν ο Υπαξιωματικός ΜακΚάλουμ, που εργαζόταν για να γίνει Αρχιμηχανικός στα πλοία και να εκτελεί Ειδικές Αποστολές διάσωσης, κατασχέσεις ναρκωτικών, οτιδήποτε. Κι από την άλλη είχα μια δεύτερη ταυτότητα όπου ήμουν απλά ένας πράκτορας – χωρίς όνομα, χωρίς στρατιωτικό βαθμό, χωρίς τίποτα.

ΚΚ: Άρα όταν λες ότι λειτουργούσες έτσι, εννοείς ότι, πώς να το πω… ότι δεν είχες μαζί σου έγγραφα αναγνώρισης όπως είναι η ταυτότητα;

ΑΜ: Όχι φυσικά. Καμία ταυτότητα. Ούτε καν μπορούσα να φοράω ρολόι. Τίποτα.

ΚΚ: Εντάξει. Και σε αυτές τις μεταθέσεις… Εκεί ήταν που άρχισαν να αναδύονται οι θαμμένες αναμνήσεις σου, στα πλαίσια αυτών των μεταθέσεων;

ΑΜ: Ειλικρινά, συμβαίνει και στις δύο περιπτώσεις επειδή, όπως είπα, είναι λίγο περίπλοκο, αλλά θα προσπαθήσω να το εξηγήσω όσο καλύτερα μπορώ.

Έκανα πολλές αποστολές όπου απλά υιοθετούσα την ταυτότητα του μέλους της Ακτοφυλακής κι όπου ήμουν ο Υπαξιωματικός ΜακΚάλουμ, αλλά στην πραγματικότητα χειριζόμουν “επιχειρήσεις ομπρέλας” που στην ουσία έκρυβαν Μαύρες Επιχειρήσεις κάτω από την αποστολή με την οποία συνδεόμουν.

Έτσι με τοποθετούσαν κοντά σε αυτές, για να μπορώ να παρεισφρέω και να εκτελώ την άλλη δουλειά που μου είχαν αναθέσει. Με αυτό λοιπόν, επειδή υπήρχε μεγάλο μπλέξιμο ανάμεσα στις αποστολές, πολλά πράγματα είναι ομιχλώδη κι από τις δύο μεριές.

ΚΚ: Εντάξει. Για να δούμε λοιπόν… μου είναι πολύ εύκολο να κατέβω τη λαγουδότρυπα [ο Άαρον γελάει] μαζί σου και ν’ αρχίσω να ακολουθώ τις προσωπικές σου αναμνήσεις, αλλά νομίζω ότι η σημερινή μας συνέντευξη, τουλάχιστον στο πρώτο της μέρος…

Ας κάνουμε το εξής πρώτα: ας μιλήσουμε για τον Κόλπο του Άντεν και για τους λόγους για τους οποίους εμφανίζεσαι αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή, πριν κάνουμε την πιο τυπική συνέντευξη που έχουμε προγραμματίσει μαζί σου εδώ και αρκετές εβδομάδες. Ας μιλήσουμε λοιπόν για τα πιο κρίσιμα στοιχεία που θέλεις να αποκαλύψεις άμεσα κι έπειτα μπορούμε να ξεφύγουμε από το θέμα μας. Μπορούμε αργότερα να αποφασίσουμε τι να κόψουμε και τι να κρατήσουμε.

ΑΜ: Εντάξει. Θα κάνω την εξής δήλωση: θέλω να είμαι απολύτως ξεκάθαρος. Αυτό που θα γνωστοποιήσω σε όλους βασίζεται σε πραγματικά στοιχεία, σε δημοσιεύματα. Επίσης, σε επαφές – απόλυτα αξιόπιστες επαφές – που ήρθαν σε επαφή μαζί μου τον περασμένο μήνα. Σε ένα συγκλονιστικό όγκο πληροφοριών. Επιπλέον βασίζεται άμεσα σε επιχειρήσεις στις οποίες συμμετείχα, για τις οποίες ανέκτησα μερικές αναμνήσεις, από τον Ιούλιο του 2008 ως τις αρχές Μαρτίου του 2009.

Οι επιχειρήσεις στις οποίες συμμετείχα σχετίζονται άμεσα με αυτά που συμβαίνουν σήμερα στον Κόλπο του Άντεν.

Τι συμβαίνει λοιπόν σήμερα εκεί; Στην πραγματικότητα συμβαίνει εδώ και αρκετό καιρό, αλλά μόλις σήμερα, για όποιο λόγο κι αν διέρρευσε – ή επέτρεψαν να διαρρεύσει, θα έλεγα – μαθαίνουμε ότι υπάρχει μια σημαντική κίνηση στρατιωτικών πλοίων στον Κόλπο του Άντεν, σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία όπου υπάρχουν ουσιαστικά εκατοντάδες πλοία αυτή τη στιγμή και εκτελούν κυκλική πορεία σε μια καθορισμένη περιοχή ανοιχτής θάλασσας.

Μιλάμε για Ρωσικά πολεμικά σκάφη, Κινέζικα πολεμικά σκάφη, Ιαπωνικά πολεμικά σκάφη, Αυστραλιανά, Γερμανικά, Βρετανικά… και η λίστα συνεχίζεται, μέχρι και επιλεγμένα σκάφη της Ευρωπαϊκής Ένωσης… σκάφη του ΟΗΕ. Μέχρι και η ιδιωτική Μπλάκγουοτερ, η οποία ονομάζεται πλέον Ζι, έχει ένα σκάφος εκεί αυτή τη στιγμή που μιλάμε.

Όσοι γνωρίζουν πράγματα, θα ξέρουν ότι η Ιαπωνία δεν έχει αφήσει πολεμικά σκάφη να φύγουν από τον επιχειρησιακό τους τομέα για να εμπλακούν σε στρατιωτικές ενέργειες εδώ και δεκαετίες. Το ίδιο και η Κίνα. Η Κίνα επιμένει πολύ στο να κρατά τα πολεμικά της σκάφη κοντά. Επομένως μιλάμε για κάτι ΤΕΡΑΣΤΙΟ.

Εκτός των άλλων, υπάρχει και μια εταιρεία ερευνών που ασχολείται αποκλειστικά με τη γενετική και το DNA – δεν θυμάμαι το όνομά της αυτή τη στιγμή, αλλά μόλις το δω Κέρι, θα στο πω – που κάνει συγκεκριμένα έρευνες για εξωγήινο / ανθρώπινο DNA, διενεργεί έρευνες με τη βοήθεια της γενετικής. Αυτό συμβαίνει στον ίδιο χώρο ταυτόχρονα.

Πέρα από αυτά, υπάρχει πολύ πειρατεία στην περιοχή. Ε, λοιπόν, αυτοί οι “πειρατές”, οι Σομαλοί πειρατές και τα σχετικά – πρόκειται για εντελώς παραπλανητικές επιχειρήσεις. Ο λόγος που το κάνουν αυτό είναι για να τρομάξουν, όπως καταλαβαίνεις, τους πάντες στην περιοχή, για να τους κρατήσουν μακριά. Είναι μια πολύ καλή μέθοδος που μπορούν να τη χειριστούν εύκολα, απλά για να κρατήσουν τους ανθρώπους, το κοινό, μακριά από την περιοχή. Άλλωστε, όπως καταλαβαίνεις, υπάρχει καλύτερος τρόπος να σκορπίσεις τον φόβο από την πειρατεία και την τρομοκρατία;

Κι έτσι ερχόμαστε σε αυτό που συνέβη στο Στρατόπεδο Χουντ.

ΚΚ: Εντάξει. Πριν πάμε εκεί, θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι… ως μέλος της Ακτοφυλακής, ότι συμβαίνει στο νερό είναι προφανώς κάτι που ξέρεις να αντιμετωπίζεις πολύ καλά.

ΑΜ: Βέβαια.

ΚΚ: Θέλω λοιπόν να μιλήσουμε για την πηγή των πληροφοριών σου. Και εξαιτίας αυτού του στοιχείου, θέλω επίσης να μιλήσουμε λίγο για τις, ας πούμε ικανότητές σου, αλλά και για τις επαυξημένες δεξιότητές σου.

ΑΜ: Εντάξει.

ΚΚ: Ωραία, επειδή αυτά παίζουν κάποιο ρόλο, υποθέτω.

ΑΜ: Βέβαια.

ΚΚ: Κάτι άλλο που αναφέρεις είναι ότι εκεί πέρα διεξάγεται γενετική μηχανική… Τι είναι αυτό που λες; Λες ότι συμβαίνει επάνω σε κάποιο σκάφος στη μέση της θάλασσας, εκεί που βρίσκεται η αστροπύλη; Επειδή απ’ όσα έχω καταλάβει η αστροπύλη βρίσκεται πάνω από την επιφάνεια του νερού.

ΑΜ: Έτσι είναι. Και υπάρχουν αληθινές… υπάρχουν καταθέσεις μαρτύρων και φωτογραφίες… Το αποκαλούν “ανωμαλία” και ένα τεράστιο μαγνητικό πεδίο που εμφανίζεται σε αυτήν ακριβώς την τοποθεσία. Το αποκαλούν ανωμαλία, με καταλαβαίνεις; Του βάζουν ταμπέλες, σε ένα σημείο όπου το νερό βρίσκεται σε περιδίνηση. Στην πραγματικότητα προκαλεί μια τεράστια δίνη.

ΚΚ: Απίστευτο. Εντάξει. Πολύ ωραία.

ΑΜ: Υπάρχουν και πραγματικές θεάσεις, τις οποίες μπορείς να βρεις στο διαδίκτυο, από το σημείο όπου έχουν δει ένα μέρος της να εμφανίζεται. Όμως αυτά έχουν περάσει πλέον, τουλάχιστον σε σχέση με την επιστήμη, επειδή εκείνοι κατάφεραν… Με απλά λόγια, η ζώνη ασφαλείας γύρω της εκτείνεται για πολλά μίλια.

ΚΚ: Εντάξει. Όμως ποιος είναι ο επικεφαλής σε αυτήν την περιοχή;

ΑΜ: Λοιπόν, πρόκειται για… Δεν είμαι αρκετά βέβαιος, για να είμαι ειλικρινής, ποιος ακριβώς είναι επικεφαλή. Όμως μπορώ να σου πω ότι δεν θα μου προκαλούσε έκπληξη αν επικεφαλή βρίσκονταν μέλη της Παγκόσμιας Ελίτ, της Ιθύνουσας Τάξης. Ποιος πιστεύω ότι είναι επικεφαλή; Έχω κάποιον στο μυαλό μου που πιστεύω ότι θα αλλάξει ή μπορεί και να έχει αλλάξει ήδη, όμως δεν έχω καταφέρει ακόμα να το επιβεβαιώσω.

Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο… Άραγε η αστροπύλη είναι κάτι που δεν είχε ανακαλυφθεί μέχρι σήμερα; Μήπως την είχαν αφήσει στην άκρη επειδή δεν παρουσίαζε ενδιαφέρον; Όλα αυτά είναι πιθανά σενάρια, όμως όταν προκύπτει κάτι τέτοιο, συγκεκριμένα σχέδια που υπάρχουν πραγματικά στη σημερινή εποχή με την ονομασία “Μαρκ Ούλτρα” φτάνουν στην περιοχή και αναλαμβάνουν τον έλεγχο, σύμφωνα με τις οδηγίες συγκεκριμένων μελών της Παγκόσμιας Ελίτ.

ΚΚ: Ωραία, όταν λες Μαρκ Ούλτρα εννοείς στην πραγματικότητα το ΜΚ Ούλτρα; Πρόκειται για διαφορετικό τίτλο; Δεν καταλαβαίνω.

ΑΜ: Λοιπόν, το Μαρκτο ΜΚ – χρησιμοποιείται στην πραγματικότητα για τον χαρακτηρισμό προγραμμάτων. Φταίω εγώ και η στρατιωτική μου ορολογία. Όταν είσαι στον στρατό, στην πραγματικότητα αναφέρεται ως Μαρκ Ούλτρα. [Η Κέρι γελάει] Για παράδειγμα υπάρχουν κάποιες φωτοβολίδες που χρησιμοποιούμε, οι Μαρκ 134, αλλά όταν τις δεις γράφουν MK 134.

ΚΚ: Κατάλαβα.

ΑΜ: Φταίω λοιπόν εγώ που μιλάω σαν στρατιωτικός, αλλά θα προσπαθήσω να λέω ΜΚ Ούλτρα για να…

ΚΚ: Όχι, όχι, όχι.

ΑΜ: Έχω την τάση όταν μιλάω να χρησιμοποιώ στρατιωτική ορολογία επειδή μιλούσα έτσι για πολύ καιρό.

ΚΚ: Καταλαβαίνω. Εντάξει. Μια που το αναφέρεις, ας μιλήσουμε για την ηλικία σου και για το πόσο καιρό πέρασες στον στρατό.

ΑΜ: Είμαι 31 ετών και, σύμφωνα με τα βιβλία, πέρασα σχεδόν δέκα χρόνια στον στρατό. Αλλά η εμπλοκή μου κράτησε πολύ περισσότερο, πριν και μετά.

ΚΚ: Εντάξει. Ωραία. Πες μου ξανά, για να επιστρέψουμε στη γενετική μηχανική, μου είπες πως αυτά συμβαίνουν σε εκείνη την περιοχή. Όμως, πες μου πάλι, συμβαίνουν… λες ότι γίνονται κάτω από το νερό;

ΑΜ: Ναι.

ΚΚ: Σε κάποια βάση;

ΑΜ: Ναι.

ΚΚ: Εντάξει.

ΑΜ: Έτσι είναι. Υπάρχει μια υποθαλάσσια βάση εκεί πέρα. Με έχουν διαβεβαιώσει γι’ αυτό.

ΚΚ: Ωραία. Λες ότι υπάρχει μια υποθαλάσσια βάση στον Κόλπο του Άντεν.

ΑΜ: Ναι.

ΚΚ: Ωραία. Κι εκεί πιστεύεις ότι διεξάγεται η γενετική μηχανική.

ΑΜ: Βεβαίως.

ΚΚ: Ωραία. Μπορείς…

ΑΜ: Είναι το ίδιο… Κάνουν παρόμοια πράγματα με αυτά που κάνουν εδώ και δεκαετίες σε υπόγειες βάσεις παντού. Πιο συγκεκριμένα, κάνουν συγκεκριμένα είδη έρευνας επάνω στο DNA και στη μηχανική του σε πολλές υποθαλάσσιες βάσεις, όπως για παράδειγμα, σε αυτή που βρίσκεται στην Καραϊβική, σε εκείνη που βρισκόμουν εγώ.

ΚΚ: Α, ναι, σωστά. Σε εκείνη για την οποία έχεις ανακτήσει μνήμες.

ΑΜ: Ναι.

ΚΚ: Εντάξει. Ωραία, πολύ συναρπαστικά. Μου έδειξες κάποιες ζωγραφιές που είναι πραγματικά πολύ, πάρα πολύ ενδιαφέρουσες.

Ποια είναι η πηγή των πληροφοριών σου; Είναι κάποιο συγκεκριμένο άτομο; Κάποιος με ψυχικές δυνάμεις; Βρίσκεται στο διαδίκτυο; Είναι… κι εγώ δεν ξέρω τι;

ΑΜ: Είναι λίγο απ’ όλα και θα σου πω πώς ξεκίνησαν όλα αυτά.

ΚΚ: Εντάξει.

ΑΜ: Έλαβα κάποια στιγμή ένα email από μία από τις πηγές μου, το όνομα της οποίας δεν μπορώ να αποκαλύψω αυτή τη στιγμή, για την δική της ασφάλεια. Σε αυτό υπήρχε η ηλεκτρονική διεύθυνση ενός άρθρου που μιλούσε για μια “θαλάσσια πύλη” που περίμενε να εμφανιστεί, έλεγε ότι συνέβαιναν μερικές παράξενες ανωμαλίες κι ότι υπήρξε ιδιαίτερη κινητικότητα πολεμικών πλοίων.

Έτσι η ερευνητική πλευρά του χαρακτήρα μου αποφάσισε να ψάξει το θέμα. Έτσι, κυριολεκτικά, ξόδεψα τον περασμένο μήνα 12 με 18 ώρες την ημέρα, όχι μόνο για την άλλη μου έρευνα, αλλά για να ελέγξω τη συγκεκριμένη υπόθεση, τηλεφωνώντας σε κάποιες πολύ αξιόπιστες επαφές μου. Άρχισα να συγκεντρώνω όλο και περισσότερες πληροφορίες από διαφορετικές πηγές.

Τότε, όταν είδα επιτέλους που συνέβαινε αυτό κι όταν συνειδητοποίησα ότι οι ΗΠΑ, μαζί με κάποιες άλλες χώρες, έχει στοχοποιήσει ξαφνικά την Υεμένη εξαιτίας της Αλ Κάιντα, η οποία…

Η Αλ Κάιντα δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα δίκτυο. Αυτό είναι όλο. Η Αλ Κάιντα στην πραγματικότητα είναι απλά ένα δίκτυο. Δεν είναι… ήταν όλα σχεδιασμένα… όμως αυτό είναι άλλη ιστορία. Το όνομα “Αλ Κάιντα” χρησιμοποιήθηκε για να προκαλέσει φόβο και για να κερδίσει την ανοχή ή την κάλυψη των αναγκών της Παγκόσμιας Ελίτ εκείνη την περίοδο.

Επέλεξαν πλέον την Υεμένη εξαιτίας των όσων συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στην αστροπύλη, η οποία επίσημα λέγεται πως άνοιξε φέτος, στις 5 Ιανουαρίου.

Όσο για τις άλλες πληροφορίες μου, άρχισα να κάνω διάφορα τηλεφωνήματα κι έπειτα άρχισα να λαμβάνω περισσότερα emails…

ΚΚ: Μισό λεπτό. Λες ότι η αστροπύλη στον Κόλπο του Άντεν άνοιξε στις 5 Ιανουαρίου του 2010; Ή του 2009;

ΑΜ: Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι πως άνοιξε στις 5 Ιανουαρίου αυτής της χρονιάς, το 2010.

ΚΚ: Εντάξει. Λοιπόν, εγώ… έχω ακούσει κι άλλες πληροφορίες σχετικά με αυτό. Κυκλοφορούν πληροφορίες στον κόσμο που λένε ότι η αστροπύλη είναι εντοπιστεί πριν από αυτήν την ημερομηνία.

ΑΜ: Βέβαια. Ναι.

ΚΚ: Ωραία.

ΑΜ: Ναι. Αυτό συμβαίνει εδώ και… οι πληροφορίες άρχισαν να εμφανίζονται στο Ίντερνετ και στις ειδήσεις ουσιαστικά πριν από δύο-τρεις μήνες.

ΚΚ: Εντάξει.

ΑΜ: Τον Δεκέμβριο… Αυτό που θέλω να πω, είναι πως όλα έχουν τελειώσει πλέον. Έχω ένα ολόκληρο αρχείο, το οποίο θα σου δώσω, με ένα κάρο πληροφορίες, ακόμα και με πράγματα στο YouTube. Και είτε θέλεις να το πιστέψεις είτε όχι… Οι πληροφορίες στο YouTube… υπάρχουν πολλά σκουπίδια στο YouTube, αλλά υπάρχουν και συγκεκριμένα βίντεο εκεί. Αν γράψεις “Stargate Gulf of Aden” στο YouTube, θα δεις πράγματα που είναι πέρα για πέρα αληθινά…

ΚΚ: Εντάξει.

ΑΜ: …βασισμένα σε άλλους ανθρώπους που συγκέντρωσαν πληροφορίες. Παρόλα αυτά, η συγκεκριμένη αστροπύλη στον Κόλπο του Άντεν είναι γνωστή εδώ και αρκετό καιρό και πολλοί… κάποιες συγκεκριμένες χώρες θέλουν να κερδίσουν… θέλουν να βουτήξουν το χέρι τους στη μαρμελάδα. Και, όπως καταλαβαίνεις, η μία χώρα θέλει να βουτήξει περισσότερο το χέρι της στη μαρμελάδα σε σχέση με τις άλλες.

Γι’ αυτόν τον λόγο το 2008 με πλησίασε ένας Λοχαγός που δούλευε για λογαριασμό της Υπηρεσίας Πληροφοριών του Αμερικανικού Σώματος Πεζοναυτών. Από το πουθενά [αυτός] με πλησίασε και μου είπε: Θέλουμε να σε στρατολογήσουμε για τις ανάγκες της υπηρεσίας ξανά.

Τώρα, εκείνη την περίοδο, ήμουν χάλια. Μου συνέβαιναν πολλά. Εξακολουθούσα, εκείνη την περίοδο, να πιστεύω ότι είχα πραγματικά τρελαθεί. Δεν εργαζόμουν. Ζούσα, αν με καταλαβαίνεις, μήνα με τον μήνα κι έτσι – άλλωστε σε τέτοια ακριβώς κατάσταση σε θέλουν – κι έτσι αποφάσισα να επιστρέψω εθελοντικά.

Παρόλα αυτά, όταν αποφάσισα να επιστρέψω εθελοντικά… υπάρχουν σημεία που είναι θολά… όμως συνάντησα με αυτόν τον Λοχαγό στο Στρατόπεδο Πέντλτον αρκετούς άλλους ανθρώπους, για τους οποίους δεν είμαι πολύ σίγουρος για λογαριασμό ποιανού δούλευαν, αλλά προφανώς βρίσκονταν ψηλά στην τροφική αλυσίδα της κυβερνητικής ιεραρχίας, ενώ στη συνέχεια συνάντησα και δύο Στρατηγούς.

Ο ένας Στρατηγός εργάζεται σήμερα στο Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας που είναι επικεφαλή όλων των Ειδικών Επιχειρήσεων του στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών.

ΚΚ: Μπορείς να κατονομάσεις αυτό το πρόσωπο; Θέλεις να κατονομάσεις αυτό το πρόσωπο ή όχι;

ΑΜ: [μακριά, σκεπτική παύση]… Καλύτερα να περιμένω λίγο πριν το αναφέρω.

ΚΚ: Εντάξει.

ΑΜ: Δεν είναι ότι φοβάμαι να το αναφέρω, αλλά έχω αποφασίσει να κατονομάσω συγκεκριμένους ανθρώπους όταν θα κάνουμε την πιο εκτεταμένη συνέντευξή μου.

ΚΚ: Εντάξει.

ΑΜ: Θέλω όμως πραγματικά να επικεντρωθούμε στον Κόλπο του Άντεν και σε αυτά που συμβαίνουν εκεί. Να είσαι σίγουρη όμως ότι θα αναφέρω το όνομά του.

ΚΚ: Εντάξει.

ΑΜ: Απλά όχι ακόμα. Όμως μιλάμε για τον ίδιο Στρατηγό που σου έδωσα αντίγραφα των emails του.

ΚΚ: Ναι.

ΑΜ: Σε αυτόν αναφέρομαι λοιπόν.

ΚΚ: Α-χα.

ΑΜ: Εκείνος μου είπε λοιπόν ότι στη Βόρειο Αφρική, κι αυτό συμβαίνει ακόμα και σήμερα, αλλά από το 2008 υπήρχαν εκτεταμένες στρατιωτικές μετακινήσεις – μετακινήσεις του Αμερικανικού στρατού στη Βόρειο Αφρική. Προετοιμάζονταν για κάτι συγκεκριμένο. Αυτή ήταν μία από τις αποστολές στις οποίες θα συμμετείχα, να καταγράψω μερικές από τις επιχειρήσεις εκεί.

Υπήρχαν επίσης σημαντικές μετακινήσεις στην περιοχή της Διώρυγας του Σουέζ, η οποία βρίσκεται στην ίδια ακριβώς περιοχή στον Κόλπο του Άντεν.

Τότε άρχισα να συναντώ κορυφαία στρατιωτικά στελέχη των Μαύρων Επιχειρήσεων απ’ όλο τον κόσμο, πολλούς μάλιστα ειδικά από την Αυστραλία – από την Αυστραλιανή ΕΥΑ [Ειδική Υπηρεσία Αεροπορίας]. Αρκετοί από αυτούς τους ανθρώπους ήταν σίγουρα Αυστραλοί, αλλά είχαν καταγωγή από τη Μέση Ανατολή και είχαν εκπαιδευτεί να οργανώνουν παραπλανητικές επιχειρήσεις στη Μέση Ανατολή.

Λίγο μετά από αυτά τα γεγονότα, συνέβησαν μερικές παραπλανητικές ενέργειες, η μεγαλύτερη από τις οποίες στη Βομβάη, η οποία ενορχηστρώθηκε ολοκληρωτικά από τη χώρα μας και τη Μεγάλη Βρετανία. Αυτές τις πληροφορίες μου τις έδωσε από πρώτο χέρι ο συγκεκριμένος Στρατηγός και κάποιοι άλλοι άνθρωποι του επιτελείου του.

Αρχίσαμε να οργανώνουμε μια καινούρια ομάδα στην οποία τέθηκα επικεφαλής. Αρχίσαμε κάνοντας πολλές εκπαιδευτικές επιχειρήσεις στο εσωτερικό των Ηνωμένων Πολιτειών με [μία] τοπική αστυνομική δύναμη. Πιο συγκεκριμένα, η πιο πρωτοποριακή έγινε στο Τουίν Παλμς, κοντά στην Εικοστή Ένατη Βάση Πεζοναυτών, στην οποία το Αμερικανικό Σώμα Πεζοναυτών έκανε… Εκεί ήταν που ξεκίνησαν να κάνουν τους ελέγχους ασφαλείας, που γίνονται πλέον σε όλο το μήκος και το πλάτος της Καλιφόρνια. Πολλούς ελέγχους, στη νότια Καλιφόρνια, πιο νότια από το σημείο στο οποίο βρισκόμαστε τώρα.

Για ποιο λόγο τα εξηγώ όλα αυτά; Θα σου πω αμέσως: Οι κινήσεις που γίνονται αυτή τη στιγμή από τον στρατό… Υπάρχουν κάποιες μυστικές στρατιωτικές βάσεις στη Βόρειο Αφρική αυτή τη στιγμή, αλλά και στην Υεμένη και σε άλλες περιοχές, όπου στην πραγματικότητα υπάρχει περισσότερο Αμερικανικό στρατιωτικό προσωπικό από τους ντόπιους που βρίσκονται στις πόλεις και στα χωριά της περιοχής.

Για ποιο λόγο συμβαίνουν όλες αυτές οι παραπλανητικές επιχειρήσεις; Φτάνω, λοιπόν, σε αυτό το πολύ σημαντικό σημείο.

Αυτό το πολύ σημαντικό σημείο είναι το εξής: σε αυτές τις μικρές παραπλανητικές επιχειρήσεις που γίνονταν, στις επιχειρήσεις που αντιμετώπισα, στις επιχειρήσεις που ήταν αληθινά παραπλανητικές, είχαν μέχρι και οχήματα του ΟΗΕ να κινούνται εδώ στην Καλιφόρνια, τα οποία είδα με τα μάτια μου. Είδα ολόκληρα καραβάνια. Μίλησα με ανθρώπους.

Έφτασα στο σημείο να περπατώ με την ομάδα μου στο κέντρο της Πασαντένα λίγο πριν την Πρωτοχρονιά επειδή είχαμε λάβει πληροφορίες – οι οποίες αργότερα ανακάλυψα ότι ήταν ψεύτικες – που απευθύνονταν στο στρατιωτικό προσωπικό και στην τοπική αστυνομία και έλεγαν ότι σε ένα τρένο με πυρομαχικά που ερχόταν στο Στρατόπεδο Πέντλτον από το Μπάρστοου, ύστερα από έναν έλεγχο που έκαναν στο Μπάρστοου, ανακάλυψαν ότι έλειπαν κοντά στα 1.700 κιλά εκρηκτικής ύλης C-4. Αμέσως μας έθεσαν σε συναγερμό. Στήθηκαν σημεία ελέγχου ασφαλείας παντού.

Ανακάλυψα λοιπόν ότι αυτό ήταν μόνο ένα ψέμα. Άρχισα να κάνω τις δικές μου έρευνες για να βρω για ποιο λόγο συνέβαιναν όλα αυτά.

Λίγο αργότερα με απέσυραν από την επιχείρηση και αναγκάστηκα να μετακομίσω από το διαμέρισμά μου. Τότε ο υπολογιστής μου χάλασε για ακόμα μία φορά. Το κινητό μου τηλέφωνο κάηκε. Το διαμέρισμά μου διαρρήχτηκε. Όταν πήγα να κάνω αναφορά στην αστυνομία, μαζί με τον συγκάτοικό μου εκείνη την εποχή, ο αστυνομικός δεν συμπλήρωσε καμία αναφορά. Είδα οχήματα παρακολούθησης μπροστά στο σπίτι μου. Ήμουν… απλά… η ένταση μεγάλωνε. Στην πραγματικότητα αναγκάστηκα να βάλω τα πράγματά μου σε μια αποθήκη και να μείνω στον καναπέ ενός φίλου μου.

ΚΚ: Αυτά συνέβησαν πριν από ένα χρόνο. Σωστά;

ΑΜ: Αυτά έγιναν πέρσι [2009] τον Μάρτιο, ναι.

ΚΚ: Εντάξει.

ΑΜ: Τώρα, που καταλήγουν όλα αυτά; Όλα αυτά καταλήγουν, με βάση την εμπειρία μου – και, ναι, φαντάζομαι πως θα μπορούσες να πεις και με βάση κάποιας συγκεκριμένης ψυχικής ικανότητας που έχω. Δεν λέω ότι γεννήθηκα απαραίτητα με αυτή, αλλά με τα πράγματα που θα αναλύσω στη συνέντευξή μου, αυτή βγήκε από μέσα μου με τη βοήθεια τεχνικών που εφαρμόζουν εκείνοι, με τεχνικές που έχει πραγματικά τελειοποιήσει το Σχέδιο Ταλέντο.

Θα υπάρξει μια κρίσιμη παραπλανητική επιχείρηση αυτή τη χρονιά. Δεν γνωρίζω ακριβώς το πότε, αλλά ξέρω ότι θα συμβεί ότι θα υπάρξουν… οι άνθρωποι θα δουν πολλούς στρατιώτες από άλλες χώρες, αλλά και την Αμερικανική αστυνομία, να στήνει πολλά περισσότερο οδοφράγματα, σημεία ελέγχου.

ΚΚ: Μιλάς για μια παραπλανητική επιχείρηση εδώ στην Αμερική; Ή μιλάς για τον Κόλπο του Άντεν; Επειδή κατά κάποιο τρόπο υπάρχει κάποια σχέση μεταξύ τους.

ΑΜ: Και στα δύο σημεία.

ΚΚ: Εντάξει.

ΑΜ: Θα σου πω αμέσως το γιατί. Δεν θα αφορά μόνο τις ΗΠΑ. Αυτό θα συμβεί σε συγκεκριμένες χώρες όπου είναι απαραίτητο να γίνει. Θα προκαλέσει ένα καινούριο πόλεμο. Έχουν μιλήσει για κάτι τέτοιο – ακόμα και ο Ομπάμα μίλησε για τον καινούριο πόλεμο κατά της Αλ Κάιντα στην Υεμένη.

Για ποιο λόγο το κάνουν αυτό; Για τον ίδιο λόγο που το έκαναν και στο Αφγανιστάν. Στο Αφγανιστάν δεν είχαμε ένα πόλεμο κατά της τρομοκρατίας, είχαμε ένα πόλεμο για να αποκτήσουμε περισσότερο έλεγχο στο Αφγανιστάν, επειδή το Αφγανιστάν φιλοξενεί συγκεκριμένες εισόδους σε εγκαταστάσεις που βρίσκονται βαθιά κάτω από το έδαφος.

ΚΚ: Αλήθεια;

ΑΜ: Γι’ αυτόν τον λόγο η Ρωσία τους κυνηγούσε για δέκα χρόνια.

ΚΚ: Ωραία. Λες λοιπόν ότι η αιτία δεν είναι η παπαρούνα, το εμπόριο οπίου που κάνει τους ανθρώπους στο Αφγανιστάν… κάτι που πιστεύει ο περισσότερος κόσμος.

ΑΜ: Όχι φυσικά! Όχι, δεν είναι το όπιο. Παρόλα αυτά, αυτό που δεν γνωρίζει πολύς κόσμος είναι ότι η ΣΙΑ εξακολουθεί – από την εποχή του Βιετνάμ, ίσως και πιο πριν – ανέκαθεν εκτελούσε Μαύρες Επιχειρήσεις διακίνησης ναρκωτικών. Γι’ αυτόν τον λόγο υπήρχε η Ερ Αμέρικα στο Βιετνάμ, όταν εκτελούσαν επιχειρήσεις στην Καμπότζη και στο Λάος.

ΚΚ: Σωστά.

ΑΜ: Ναι. Λοιπόν, αυτό που θέλω να πω είναι ότι έπρεπε με κάποιο τρόπο να κερδίσουν χρήματα, αν με καταλαβαίνεις. Ο πόλεμος δεν είναι μόνο σκοπός. Ο πόλεμος είναι κέρδος. Γι’ αυτόν τον λόγο υπάρχουν, αν με καταλαβαίνεις, οι τραπεζίτες που είναι μέλη της ομάδας Μπίλντερμπεργκ, αλλά και το Αλσύλλιο της Βοημίας και οι άλλες οργανώσεις – ο Σύλλογος της Ρώμης κι ότι άλλο μπορείς να φανταστείς.

Αυτή η παραπλανητική επιχείρηση θα προκαλέσει ένα νέο πόλεμο κατά της τρομοκρατίας στην Υεμένη. Θα συμβεί. Ήμαστε στο χείλος. Γίνονται σημαντικές στρατιωτικές κινήσεις. Υπάρχουν στρατιωτικά κέντρα εκπαίδευσης που οργανώνονται αυτή τη στιγμή στην Υεμένη, από την δική μας κυβέρνηση, τα οποία εκπαιδεύουν τον στρατό της Υεμένης για να κυνηγήσει το κίνημα των τρομοκρατών εκεί.

Τους ακούς στις ειδήσεις, αλλά μπορείς να το βρεις και στο διαδίκτυο, να ισχυρίζονται ότι η Αλ Κάιντα έχει χτίσει πλέον μια μεγαλύτερη βάση στην Υεμένη από αυτή που υπάρχει στο Αφγανιστάν ή στο Πακιστάν! Μεγάλες βλακείες.

ΚΚ: Εντάξει. Άρα, σε σχέση με την Υεμένη και τον Κόλπο του Άντεν, πως συνδέονται όλα αυτά; Με άλλα λόγια, οι χώρες που συνορεύουν με τον Κόλπο του Άντεν… γι’ αυτόν τον λόγο έχουν γίνει στόχος; Επειδή η αστροπύλη βρίσκεται σε αυτό ακριβώς το σημείο, πάνω από την επιφάνεια του νερού;

ΑΜ: Ω, ναι, σίγουρα. Η Υεμένη είναι το κέντρο του στόχου.

ΚΚ: Εντάξει. Ας μιλήσουμε τώρα, αν ξέρεις ή αν έχεις κάποια θεωρία, γι’ αυτά που συμβαίνουν με τη συγκεκριμένη αστροπύλη. Έχεις καμιά ιδέα;

ΑΜ: Το μόνο που μπορώ να σου δώσω αυτή τη στιγμή είναι μια θεωρία, αλλά προτρέπω όλους όσους δουν αυτό το βίντεο να κάνουν τη δική τους έρευνα. Για όλα όσα θα σας πω, κάντε τη δική σας έρευνα, επειδή αν δεν αμφισβητείτε τα πράγματα, δεν ερευνάτε – δεν μαθαίνετε και δεν αφυπνίζεστε.

Με βάση την εμπειρία μου από ένα σχέδιο στο οποίο συμμετείχα, το οποίο όπως είπα ξανά θα συζητήσουμε στην ολοκληρωμένη μου συνέντευξη, έχω δύο θεωρίες. Εντάξει; Η μία θεωρία είναι ότι υπάρχουν εξωγήινα όντα που χωρίς αμφιβολία ανοίγουν, ή μόλις τώρα αρχίζουν να κάνουν κάτι με τη συγκεκριμένη αστροπύλη, για συγκεκριμένο σκοπό.

Τώρα, είναι αυτοί οι εξωγήινοι φιλικοί; Ή μήπως είναι εχθρικοί; Υπάρχουν δύο πιθανότητες. Δεν ξέρω τι ισχύει ακόμα, αλλά προσπαθώ να το ανακαλύψω με τη βοήθεια μερικών πολύ αξιόπιστων πηγών.

Αν είναι όντως φιλικοί, τότε την άνοιξαν επειδή φτάνουμε σε μια εποχή στον κόσμο μας… Ξέρεις, το 2012 δεν είναι το τέλος, όμως πιστεύω σίγουρα ότι θα συμβούν σημαντικά πράγματα και υπάρχουν όντως φιλικοί εξωγήινοι που θέλουν πραγματικά να μας δουν να γινόμαστε ο κόσμος που πρέπει να είμαστε. Δεν πρόκειται να εμφανιστούν για να μας σώσουν, αλλά αναμφίβολα κάνουν πράγματα για να μας βοηθήσουν να προχωρήσουμε.

Είναι άραγε αυτοί οι συγκεκριμένοι εξωγήινοι που αποφάσισαν να ανοίξουν την αστροπύλη; Κι αν είναι όντως αυτοί, μήπως ο στρατός και η Παγκόσμια Ελίτ κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να το αποτρέψουν, ώστε να συνεχίσουν την ατζέντα τους, την ατζέντα που τους είπαν ότι πρέπει να ολοκληρώσουν μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, διαφορετικά κάποια “Συγκεκριμένα Όντα” θα παρέμβουν; Αυτό είναι απολύτως σίγουρο.

ΚΚ: Μιλάς για την αρνητική ατζέντα που προσπαθούν να ξεδιπλώσουν. Με άλλα λόγια, λες ότι κάποια συγκεκριμένα αρνητικά όντα, όντα με αρνητικό προσανατολισμό, που υπηρετούν μόνο τον εαυτό τους, θα παρέμβουν αν η Παγκόσμια Ελίτ δεν καταφέρει να χειριστεί την υπόθεση από μόνη της; Αυτό λες;

ΑΜ: Ακριβώς.

ΚΚ: Εντάξει. Πολύ ενδιαφέρον.

ΑΜ: Όμως από την άλλη πλευρά, μήπως η αστροπύλη έχει… Μήπως οι εχθρικοί εξωγήινοι κανονίζουν τα πάντα μέσω της αστροπύλης και ο στρατός βρίσκεται εκεί, στην πραγματικότητα, στον ρόλο του υπηρέτη τους; Επειδή αυτό είναι στην πραγματικότητα η Παγκόσμια Ελίτ. Δεν είναι αυτοί που έχουν την εξουσία, φίλοι μου! Υπηρετούν κάποιον άλλο, κάτι άλλο, ή όπως αλλιώς θέλετε να το ονομάσετε.

ΚΚ: Αυτά που λες σε σχέση με τον Κόλπο του Άντεν, μήπως εννοείς ότι η αστροπύλη μπορεί να επιτρέπει την είσοδο, ίσως σε… Με άλλα λόγια, μπορεί να επιτρέπει την είσοδο, μπορεί να επιτρέπει την έξοδο. Μπορεί και τα δύο.

ΑΜ: Και τα δύο κάνει.

ΚΚ: Εντάξει. Όμως η στρατιωτική ένταση εκεί υπάρχει όχι μόνο για να αποκτηθεί ο έλεγχος της αστροπύλης από τη μία μεριά, αλλά κι από την άλλη μεριά να διαβεβαιωθεί, αν αυτή έχει αρνητικό σκοπό, κατά πόσο υπάρχουν αρνητικοί εξωγήινοι που θα την περάσουν.

ΑΜ: Βέβαια.

ΚΚ: Εντάξει.

ΑΜ: Ξέρεις, όμως, σε ότι αφορά τις υποθαλάσσιες βάσεις, σε κάθε μία από τις υποθαλάσσιες βάσεις, υπάρχει τουλάχιστον ένα είδος παρουσίας των εξωγήινων εκεί. Θα σου πω όμως, ότι κανείς από αυτούς δεν είναι φιλικός.

ΚΚ: [γελάει] Ωραία. Αν συνεργάζονται με τον στρατό, πιστεύω ότι είναι κάπως αυτονόητο, δυστυχώς.

ΑΜ: Αυτοί παίρνουν ουσιαστικά τις αποφάσεις. Βλέπεις όμως, είναι έξυπνοι. Μπορούν να υπολογίσουν και να κάνουν πράγματα με τέτοιο τρόπο ώστε η Ιθύνουσα Τάξη να νομίζει ότι εκείνη έχει τον έλεγχο, αλλά δεν τον έχει πραγματικά.

Σε ότι αφορά τη συγκεκριμένη υποθαλάσσια βάση έξω από τις ακτές του Κόλπου του Άντεν, δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα ποιος ελέγχει την κατάσταση. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να πω τη θεωρία μου με βάση την απολύτως άμεση εμπειρία μου με τις βάσεις, με το να έχω βρεθεί πολύ ψηλά στην ιεραρχία των Μαύρων Σχεδίων, στο Σχέδιο Ταλέντο, με το να γνωρίζω και ουσιαστικά να έχω βοηθήσει σε μερικά σχέδια, στο Σχέδιο Αστροπύλη και σε ένα άλλο σχέδιο που θα συζητήσουμε – θα το αποκαλύψω αυτή τη στιγμή: το Σχέδιο Θαλάσσια Πύλη.

ΚΚ: Ωραία. Πιστεύεις ότι αυτά που συμβαίνουν στον Κόλπο του Άντεν… μήπως λέγεται Αντέν; Ξέρεις πως προφέρεται στην πραγματικότητα;

ΑΜ: Πιστεύω ότι λέγεται Άντεν , αλλά μπορεί και να το προφέρω λάθος. Αν το κάνω, συγχωρέστε με.

ΚΚ: Βεβαίως. Λες όμως ότι αυτά που συμβαίνουν εκεί μπορεί να αποτελούν μέρος μιας επιχείρησης που γνωρίζεις ως Σχέδιο Θαλάσσια Πύλη;

ΑΜ: Όχι, πιστεύω ότι… Λοιπόν, δεν θέλω να κάνω εικασίες επειδή δεν μου αρέσει αυτό. Είναι πιθανό. Όμως κάθε [μικρή] πληροφορία που μου έχουν δώσει, την έχουν χαρακτηρίσει ως αστροπύλη.

Παρόλα αυτά, ο κόσμος θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός επειδή απ’ όσα γνωρίζω κι από τα πράγματα που αρχίζω να θυμάμαι, απ’ όσο ξέρω, υπάρχει μόνο μία τοποθεσία για το Σχέδιο Θαλάσσια Πύλη σε ολόκληρο τον κόσμο. Θα μπορούσα να κάνω λάθος; Υπάρχουν κάποιες πληροφορίες για τις οποίες ακόμη κι εγώ δεν ενημερώθηκα; Είναι πιθανό, αλλά πολύ το αμφιβάλω.

ΚΚ: Κι αυτό το μέρος είναι μια υποθαλάσσια βάση που βρίσκεται στην περιοχή του Πουέρτο Ρίκο;

ΑΜ: Ναι. Βρίσκεται στην περιοχή του Πουέρτο Ρίκο.

ΚΚ: Εντάξει. Κι αυτή είναι εκείνη για την οποία έχεις αρχίσει να ανακτάς αναμνήσεις.

ΑΜ: Ναι.

ΚΚ: Εντάξει. Έχεις πάει ποτέ στον Κόλπο του Άντεν;

ΑΜ: Όχι απ’ όσο θυμάμαι.

ΚΚ: Εντάξει.

ΑΜ: Αν έχω πάει δεν το θυμάμαι, αλλά με όλες αυτές τις πληροφορίες, με όλα αυτά που έχω μοιραστεί μαζί σου όλες αυτές τις φορές που έχουμε συζητήσει και που έχουμε συναντηθεί, είναι πιθανό να έχω πάει. Αν κάτσω να το σκεφτώ πραγματικά, μάλλον έχω ανακτήσει περίπου το 40% των αναμνήσεών μου.

Γιατί μου συνέβη αυτό σε τόσο νεαρή ηλικία; Δεν το ξέρω, επειδή όπως ξέρεις από τις εμπειρίες σου με άλλους ανθρώπους, συνήθως οι άνθρωποι είναι πολύ μεγαλύτεροι [Οι πρώην Υπέρ-Στρατιώτες συνήθως αρχίζουν να ανακτούν τις αναμνήσεις τους στα 50 και στα 60 τους χρόνια, όχι νωρίτερα]. Όμως κάποιες άλλες επαφές μου έχουν πει… μου είναι κάπως δύσκολο να το χωνέψω, αλλά μου έχουν πει ότι υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που εγώ ειδικά άρχισα να ανακτώ αυτές τις αναμνήσεις. Και δεν είναι για κακό σκοπό. Είναι για καλό σκοπό.

Δυστυχώς υπάρχουν ακόμα στιγμές που με ενεργοποιούν και πάλι και με μεταφέρουν αλλού για να κάνω διάφορα πράγματα. Το πιο πρόσφατο έγινε πριν από δύο-τρεις μήνες όπου έχω δύο ημέρες τις οποίες έχω χάσει εντελώς.

ΚΚ: Εντάξει. Επομένως έχουμε μία αστροπύλη στην Κόλπο του Άντεν, έχουμε παραπλανητικές επιχειρήσεις, μάλιστα μόλις πριν από λίγο καιρό είχαμε μία που την έλεγαν “Ο Βομβιστής με τα Εσώρουχα”...

ΑΜ: Ναι.

ΚΚ: … στην οποία κάποιος συγκεκριμένος άνθρωπος επιβιβάστηκε σε ένα αεροπλάνο χωρίς διαβατήριο. Τώρα, μήπως αυτό είναι ένα μέρος της επιχείρησης; Επειδή φαίνεται σαν να είναι ο πρόλογος, κατά μία έννοια.

ΑΜ: Έτσι είναι, επειδή υπάρχουν πρόσφατες πληροφορίες που λένε ότι δεν ήταν μόνο εκείνος, αλλά και ο εκτελεστής στο Στρατόπεδο Χουντ. Τώρα εντελώς ξαφνικά, εμφανίζονται πληροφορίες που λένε ότι και οι δύο τους είχαν διασυνδέσεις με τρομοκράτες, με την Αλ Κάιντα στην Υεμένη.

ΚΚ: Ωραία.

ΑΜ: Και εμφανίστηκαν ξαφνικά κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας, αν θυμάμαι καλά. Τι βολικό που είναι αυτό!

ΚΚ: Επομένως έχουμε μια σημαντική επιχείρηση που εξελίσσεται αυτή τη στιγμή στην Υεμένη. Υπάρχει κάποιο άλλο ελαφρυντικό στοιχείο ή κάποια άλλη εμπλοκή στην υπόθεση; Επειδή είπες ότι υπάρχουν πολλά πλοία στην περιοχή. Βλέπουμε κατά κάποιο τρόπο το νερό να αναταράζεται από κάποιο είδος “ηλεκτρομαγνητικής ανωμαλίας” που συμβαίνει εκεί.

ΑΜ: Ναι.

ΚΚ: Τι συμβαίνει ανάμεσα στα μέλη της Ιθύνουσας Τάξης που γνωρίζεις εσύ, σε σχέση με τα πλοία; Βρίσκεσαι σε επαφή, για παράδειγμα, με κάποιο από τα πληρώματα ή το στρατιωτικό προσωπικό σε σχέση με αυτά;

ΑΜ: Ναι. Βρίσκομαι. Με αρκετούς.

ΚΚ: Εντάξει. Θέλεις να μιλήσεις για…;

ΑΜ: Ακόμα και της Ακτοφυλακής… Δεν είναι μόνο του Αμερικανικού Ναυτικού. Υπάρχουν πλοία της Αμερικανικής Ακτοφυλακής εκεί, Λεπίδες” όπως τα ονομάζει η Ακτοφυλακή.

Οι άνθρωποι στους οποίους μιλάω και με τους οποίους έχω συνεργαστεί, τους ξέρω από την πλευρά όπου είμαι ο απλός Υπαξιωματικός ΜακΚάλουμ στην Ακτοφυλακή και επομένως δεν είναι απόλυτα πληροφορημένοι, αλλά έχουν επικοινωνήσει μαζί μου και μου έχουν πει το εξής: Άαρων, συμβαίνει κάτι παράξενο και δεν μπορώ να το διακρίνω καλά, και δεν έχουν ξαναδεί ποτέ κάτι ανάλογο.

Έχω και μερικούς άλλους φίλους που βρίσκονται στην Υπηρεσία Πληροφοριών της Ακτοφυλακής, που έχουν επικοινωνήσει μαζί μου επειδή γνωρίζουν την καμπάνια που κάνω, προσπαθώντας, καταλαβαίνεις νομίζω… να αναπληρώσω γι’ αυτά στα οποία συμμετείχα.

Υπάρχει λοιπόν μεγάλη κινητικότητα εκεί, είναι αναμφίβολο. Οι επαφές στις οποίες έχω μιλήσει μου είπαν ότι ακόμα κι εκείνοι, όταν ζητούν εξηγήσεις, τους λένε ότι αφορά αποκλειστικά την καταστολή της πειρατείας και τη βοήθεια στη συνοδεία κινήσεως μέσα από τη Διώρυγα του Σουέζ, επειδή προφανώς στη Διώρυγα του Σουέζ υπάρχουν πολλά πλοία που χρειάζονται “υποστήριξη” στις μετακινήσεις τους.

Δεν έχω ακούσει ποτέ, μα ποτέ να υπάρχουν πλοία που να χρειάζονται “υποστήριξη” για να διασχίσουν τη Διώρυγα του Σουέζ – δεν έχω ακούσει ποτέ μου κάτι τέτοιο.

ΚΚ: Άρα, αν διασχίζουν τη Διώρυγα του Σουέζ, προς τα πού μπορεί να κατευθύνονται; Θα πρέπει να υπάρχουν περισσότεροι από ένας προορισμοί γι’ αυτά τα πλοία, σωστά; Θεωρητικά μιλώντας;

ΑΜ: Ναι, φυσικά.

ΚΚ: Εντάξει. Για παράδειγμα…;

ΑΜ: Κοίτα, με απλά λόγια, η Διώρυγα του Σουέζ είναι ένα από τα σημαντικότερα κανάλια πλεύσης.

ΚΚ: Επομένως μπορεί απλά να το διασχίζουν, πηγαίνοντας προς άλλες περιοχές, σωστά;

ΑΜ: Ω, ναι.

KC: Δεν το κάνουν μόνο για εκείνα που κατευθύνονται προς την Υεμένη.

ΑΜ: Όχι, όχι, καθόλου. Επειδή αν έκαναν κάτι τέτοιο, θα τραβούσαν πολλές υποψίες, έτσι αυτό που κάνουν είναι όντως να προσπαθούν να κάνουν τις ενέργειές τους όσο πιο φυσιολογικές γίνεται.

ΚΚ: Α-χα.

ΑΜ: Εξακολουθούν να επιτρέπουν σε εμπορικά πλοία, σε πετρελαιοφόρα πλοία να τη διασχίζουν. Μόνο που, ο λόγος που μπορούν και το κάνουν είναι επειδή η θέση της Αστροπύλης στον Κόλπο του Άντεν είναι κάπως μακριά από τη συνηθισμένη πορεία. Στην πραγματικότητα δεν είναι ακριβώς μέσα στη διώρυγα.

ΚΚ: Εντάξει, αλλά είπες πως έχεις πληροφορίες, και δεν ξέρω αν αυτές είναι δημοσιευμένες πληροφορίες, ότι υπάρχουν και πλοία από άλλες χώρες. Νομίζω ανέφερες την Ιαπωνία και την Κίνα και τη Ρωσία.

ΑΜ: Είναι δημοσιευμένες πληροφορίες. Υπάρχουν πλοία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πλοία του ΝΑΤΟ, από την Ιαπωνία, τη Ρωσία, τη Γερμανία, τη Μεγάλη Βρετανία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Αυστραλία. Ο κατάλογος συνεχίζεται για πολύ ακόμα.

Και ναι, πρόκειται για δημοσιευμένες πληροφορίες. Η υπόθεση συζητιέται αυτήν την περίοδο. Θα συμπεριληφθεί… Έχω συγκεκριμένες πληροφορίες που μόλις σου τις δώσω για να μπορέσεις να τις ερευνήσεις από μόνη σου, θα δεις ότι είναι απολύτως σωστές. Αυτό το πράγμα υπάρχει εκεί έξω.

Μπες στον υπολογιστή σου: ψάξε στο Google… Gulf of Aden. Ψάξε στο Google… Gulf of Aden Stargate. Ψάξε στο Google… War on Yemen. Αν ψάξεις στο Google οτιδήποτε από αυτά δεν βρεις σελίδες επί σελίδων, όχι μόνο με άρθρα αλλά και με βίντεο στο YouTube και με άλλες μορφές πληροφορίας.

Ο κόσμος πρέπει να το κοιτάξει αυτό επειδή, μόλις αρχίσει να το ψάχνει, θα δει ότι είναι συναρπαστικό – εμένα δεν μου προκαλεί έκπληξη – αλλά θα φανεί συναρπαστικό στους ανθρώπους που θα βλέπουν άρθρα που συνδέονται άμεσα με την ταμπέλα του “παραπλανητικού πολέμου”.

Θα αρχίσουμε να μετακινούμε τεράστιο αριθμό στρατιωτών στην Υεμένη. Η Υεμένη είναι το επόμενο πεδίο μάχης και θα συμβεί αυτήν την χρονιά. Απ’ όλες τις γνώσεις που έχω κι από τη διαίσθησή μου κι από όλα όσα έχω συγκεντρώσει, θα συμβεί αυτήν την χρονιά.

Αν δεν συμβεί αυτήν την χρονιά κι αν κάνω λάθος… τέλεια! Ελπίζω η διαίσθησή μου να κάνει λάθος, αλλά δυστυχώς, η μικρή αίσθηση που έχω στο στομάχι είναι 99% σωστή και κάποιες φορές απλά νευριάζω με τον εαυτό μου που έχω δίκιο σε ορισμένα πράγματα, επειδή δεν θέλω να δω να συμβαίνουν τέτοια.

Επομένως, αν καθώς συνεχίζεται το 2010 δεν μπούμε σε ένα αστυνομοκρατούμενο κράτος και σταματήσουμε να διενεργούμε παραπλανητικές ενέργειες στη χώρα, αν αυτό… αν αυτό που πιστεύω ότι θα είναι ένας τρομακτικός πόλεμος στην Υεμένη – αν αυτό δεν συμβεί, τότε τέλεια. Όμως όλα όσα έχω συγκεντρώσει, όλες μου οι πληροφορίες, οι επαφές μου, μου λένε το αντίθετο.

ΚΚ: Να σε ρωτήσω το εξής: Ξέρω ότι έχεις μερικές ενδιαφέρουσες ικανότητες σε σχέση με το νερό. Έτσι δεν είναι; Και θυμάμαι ότι τα δελφίνια χρησιμοποιούνται από τον στρατό για να εκτελούν ουσιαστικά κατορθώματα και να εκτελούν ενέργειες, κατά βάση…

ΑΜ: Ω ναι.

ΚΚ: …κοντά στη Σαουδική Αραβία και γενικά σε εκείνη την περιοχή. Σκέφτομαι λοιπόν ότι με όλα όσα συμβαίνουν στον Κόλπο του Άντεν, βασικά θα πρέπει να υπάρχει κάτι που να απασχολεί τα δελφίνια και πολύ πιθανό και άλλα ζώα της θάλασσας, όπως οι φάλαινες. Είμαι περίεργη όμως, υπήρξε κάποια πληροφορία για τα δελφίνια σε εκείνη την περιοχή ή κάτι άλλο;

ΑΜ: Η μόνη σίγουρη πληροφορία που έχω, η οποία έχει δημοσιευτεί κιόλας, είναι ότι τα δελφίνια χρησιμοποιούνται παντού γύρω από τη Μέση Ανατολή για αναγνωριστικές αποστολές. Πραγματικά, έχουν εκπαιδευμένα δελφίνια που όντως χρησιμοποιούν εξοπλισμό αναγνώρισης τον οποίο έχουν προσαρτήσει πάνω τους και ψάχνουν για υποθαλάσσια ορυχεία, ψάχνουν για βόμβες κάτω από τις προβλήτες, ακόμα και κάτω από πλοία, ή από εξέδρες εξόρυξης πετρελαίου, ενώ συλλέγουν και πληροφορίες.

Έχουν δελφίνια που είναι εξοπλισμένα με συσκευές ηχογράφησης πληροφοριών, οι οποίες μπορούν να καταγράψουν ήχους από την ξηρά που μεταδίδονται μέσω του νερού, επειδή ο ήχος ταξιδεύει σε μεγάλες αποστάσεις και μπορεί να διατηρήσει την πραγματική, συγκεντρωμένη συχνότητά του περισσότερο κάτω από το νερό, απ’ όσο μπορεί στον αέρα.

Έχω πληροφορίες που λένε ότι τα δελφίνια χρησιμοποιούνται συγκεκριμένα στον Κόλπο του Άντεν για οποιοδήποτε σκοπό σε σχέση με την Αστροπύλη; Όχι, δεν έχω. Αλλά με βάση την άμεση εμπειρία μου δουλεύοντας με δελφίνια, με το Σχέδιο Θαλάσσια Πύλη – δεν θα μου προκαλούσε έκπληξη αν συνέβαινε.

Επειδή έχουμε ανακαλύψει για τα δελφίνια πως εξαιτίας των συχνοτήτων τους, εξαιτίας μερικών άλλων ικανοτήτων που έχουν τα δελφίνια και τις οποίες δεν γνωρίζει ο άνθρωπος… Ανακάλυψαν πριν από καιρό, δεν έχει σημασία πόσο – ξέρω πως μιλάμε για τουλάχιστον 20, ή ίσως και 30 χρόνια πριν – ότι τα δελφίνια, εξαιτίας των συχνοτήτων τους, εξαιτίας των όσων μπορούν να κάνουν, σχεδόν χρησιμοποιούνται ως διάμεσοι για τα ταξίδια μέσω της Θαλάσσιας Πύλης.

ΚΚ: Τι εννοείς με αυτό; Τα ταξίδια… μιλάς για ταξίδια στον χρόνο;

ΑΜ: Δεν μιλάω μόνο για ταξίδια στον χρόνο. Μιλάω για ταξίδια σε άλλες τοποθεσίες του σύμπαντος.

ΚΚ: Πως χρησιμοποιούνται τα δελφίνια γι’ αυτόν τον σκοπό;

ΑΜ: Ανακάλυψαν ότι… Λοιπόν, με τη Θαλάσσια Πύλη, όλα γίνονται με… χρησιμοποιούνται συχνότητες για να μπεις σε μια διαφορετική κατάσταση σε μοριακό επίπεδο. Με αυτόν τον τρόπο, το σώμα σου μπορεί στην ουσία να αντιμετωπίσει τη μετακίνηση σε μεγάλες αποστάσεις.

ΚΚ: Καταλαβαίνω τι εννοείς. Εννοείς, με άλλα λόγια, ότι αν οι άνθρωποι έρθουν σε επαφή με τα δελφίνια και κάνουν αυτό που ονομάζεται επιβίβαση...

ΑΜ: Ναι.

ΚΚ: …ευθυγραμμίζονται στην ίδια συχνότητα με ένα δελφίνι κι αυτό οξύνει την ανθρώπινη συνειδητότητα, σε τέτοιο βαθμό ώστε αν εσύ εκείνη την ώρα… Υπολογίζω κατά προσέγγιση αυτά που λες επειδή έχω κολυμπήσει με δελφίνια και ξέρω ότι έχει συμβεί σε εμένα. Φαντάζομαι πως κάτι τέτοιο εννοείς.

ΑΜ: Είσαι απολύτως… είσαι στον σωστό δρόμο. Ναι. Ένα από αυτά που έκαναν και στο οποίο συμμετείχα ονομάζεται “ψυχικός ήχο-εντοπισμός”… [αναστενάζει]… Ποια είναι η λέξη ακριβώς; Αυτό μου συμβαίνει πάντα όταν το συζητάω, λυπάμαι. Κάποιες φορές το μυαλό μου αδειάζει τελείως.

Σε σχέση με αυτό που ανακάλυψαν, δεν μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε. Πρέπει να είναι ένας άνθρωπος που έχει κάνει συγκεκριμένη εκπαίδευση, κυρίως άνθρωποι που έχουν κάποιο ποσοστό ψυχικών ικανοτήτων.

Ανακάλυψαν ότι μπορούσαν να βάλουν έναν άνθρωπο μαζί με τα δελφίνια κι αυτό στην ουσία προκαλούσε βαθιές μοριακές και ψυχικές δονήσεις, που ενεργοποιούνται όταν το δελφίνι χρησιμοποιείται περίπου ως… όταν χρησιμοποιείται πραγματικά ως ενδιάμεσο… και ο άνθρωπος μετατρέπεται σε αγωγό. Συνυπάρχουν κατ’ αυτόν τον τρόπο κι έτσι οξύνονται σημαντικά οι αισθήσεις του ψυχισμού αυτού του ανθρώπου.

ΚΚ: Ωραία. Και με αυτόν τον τρόπο τι συμβαίνει τελικά; Φαντάζομαι πως έχουμε απομακρυνθεί κατά κάποιο τρόπο στον τομέα της θεωρίας, αν και μου περνάει από το μυαλό ότι ίσως όλα αυτά είναι τμήματα των θαμμένων αναμνήσεών σου.

ΑΜ: Αυτό είναι το θέμα, ο τομέας στον οποίο εγώ ο ίδιος εργαζόμουν με την περισσότερη αφοσίωση.

Όλη αυτή η υπόθεση με τον Κόλπο του Άντεν βρέθηκε κατά κάποιο τρόπο μπροστά μου μέσω των ανθρώπων που γνωρίζω. Και τότε, έκανα την αναγωγή στις παραπλανητικές επιχειρήσεις που βοήθησα να οργανωθούν από τον Ιούλιο του 2008 ως τις αρχές Μαρτίου του 2009. Συνάντησα επίσης ανθρώπους που ανήκαν στις Μαύρες Επιχειρήσεις που τους είχαν εκβιάσει πραγματικά, κατά κάποιο τρόπο, για να βρίσκονται σε αυτήν την χώρα και να εκτελούν παραπλανητικές επιχειρήσεις – πιο συγκεκριμένα, στρατιωτικό προσωπικό από άλλες χώρες, που είχαν καταγωγή από τη Μέση Ανατολή. Δεν τους ένοιαζε αν η οικογένειά τους καταγόταν από το Ιράκ ή από το Πακιστάν ή από την Ινδία. Δεν είχε σημασία, αρκεί να εκπαιδεύονταν σωστά.

ΚΚ: Και είχαν και το κατάλληλο πρόσωπο, αυτό είναι το ζητούμενο.

ΑΜ: Και είχαν και το κατάλληλο πρόσωπο, ναι.

ΚΚ: Εντάξει. Ώστε είχες συμμετοχή σε αυτές τις λεγόμενες παραπλανητικές επιχειρήσεις. Μπορείς να περιγράψεις μία παραπλανητική επιχείρηση στην οποία συμμετείχες;

ΑΜ: Ναι, μπορώ. Λοιπόν, μία από τις παραπλανητικές επιχειρήσεις ήταν η υπόθεση στην οποία εξαφανίστηκαν εκείνα τα 1.700 κιλά C-4 από ένα τρένο με πυρομαχικά που κατευθυνόταν στο Στρατόπεδο Πέντλτον. Όταν έγινε αυτό, η Αστυνομία του Τουίν Παλμς άρχισε να συνεργάζεται με το Σώμα Πεζοναυτών και πήραν μια σειρά από στρατιωτικά οχήματα, συγκεκριμένα Χάμβι, από τον όρχο, χωρίς να καταγραφεί τίποτα. Όμως όταν κάποιος ρωτούσε συγκεκριμένους ανθρώπους γι’ αυτό, ακόμα κι όταν ρωτούσα εγώ γι’ αυτό, μου έλεγαν: Μην μας ρωτάς. Το αντιλαμβάνεσαι;

Η Αστυνομία του Τουίν Παλμς έκανε τυχαίους ελέγχους για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης. Τώρα, δεν ξέρω αν το γνωρίζει αυτό ο κόσμος, αλλά ο στρατός δεν επιτρέπεται να στήνει σημαία ελέγχου στο εσωτερικό της χώρας, σημεία ελέγχου για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, τίποτα που να έχει σχέση με την αστυνομία. Γι’ αυτόν τον λόγο υπάρχει η αστυνομία.

Όταν αρχίζει να συμβαίνει κάτι τέτοιο, έχουμε ένα προειδοποιητικό χτύπημα για την εφαρμογή ενός αστυνομοκρατούμενου κράτους σε όλη τη χώρα. Σίγουρα.

Έπειτα εμφανίστηκε ακόμα μεγαλύτερη στρατιωτική παρουσία, απ’ όλα τα σημεία του κόσμου, στην Πασαντένα. Αυτό δεν μου προκαλεί έκπληξη επειδή η Πασαντένα είναι πραγματικά η πηγή ορισμένων πολύ σκοτεινών στρατιωτικών επιχειρήσεων: της Τζετ Προπάλσιον Λαμπορατόρι (JPL), της Πάρσονς Κορπορέισιον.

Θα ήθελα να παρακινήσω τον κόσμο που θα δει αυτό το βίντεο, να κοιτάξει την ιστορία της Πάρσονς Κορπορέισιον της Πασαντένα, και θα αηδιάσει από αυτά στα οποία συμμετείχε, ειδικά από την πρόσφατη ίδρυση συγκεκριμένων “νοσοκομείων” στο Ιράκ.

Τώρα, βέβαια, θα μπορούσα να αρχίσω να μιλάω για ανθρώπους σαν τον Τζόρνταν Μάξουελ, και έχω φτάσει να μιλάω γι’ αυτό ως την ΟΤΟ [Όρντο Τέμπλι Οριέντις]. Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι το αρχηγείο της ΟΤΟ στη Βόρειο Αμερική βρίσκεται στην Πασαντένα, αν το γνωρίζεις.

ΚΚ: Βέβαια, έχεις δίκιο.

ΑΜ: Όπως βλέπεις, εκεί όπου ζούσα στην Πασαντένα, περιβαλλόμουν από πολύ άσχημα πράγματα.

ΚΚ: Επομένως μιλάμε για ένα θερμοκήπιο των Ιλουμινάτι, αλλά μιλάμε και για στρατιωτική παρουσία.

ΑΜ: Ναι. Μάλιστα, συγκεκριμένα στις… Νομίζω πως ήταν στις 28 Δεκεμβρίου, αν είμαι απολύτως ακριβής… στις 28 Δεκεμβρίου του 2008, υπήρξε έντονη στρατιωτική κινητικότητα στο κέντρο της Πασαντένα. Εκατοντάδες άνθρωποι την είδαν από κοντά. Δεν έφτασε ποτέ στις ειδήσεις.

Ήταν ένα κονβόι 24 οχημάτων περίπου. Μιλάμε για Χάμβι, για τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού, για φορτηγά χημικών, για βυτιοφόρα, για ΡΕΟ, τα οποία είναι εκείνα τα μεγάλα, τα τεράστια φορτηγά που βλέπεις συνήθως να καλύπτονται από τέντα [M35 2 και τα φορτηγά εξοπλισμού του μισού τόνου]. Ήταν όλα τους λευκά. Ανήκαν σε αυτό στο οποίο συμμετείχα. Ήταν αποκλειστικά οχήματα των Ηνωμένων Εθνών.

ΚΚ: Ναι, ήμουν έτοιμη να πω ότι έμοιαζαν να ανήκουν στα Ηνωμένα Έθνη.

ΑΜ: Όμως δεν είχαν το σήμα των Ηνωμένων Εθνών πάνω τους. Δεν είχαν καν πινακίδες κυκλοφορίας.

ΚΚ: Μάλιστα.

ΑΜ: Πέρασαν μέσα από την Πασαντένα και κατευθύνθηκαν προς μία άλλη τοποθεσία. Την ίδια ακριβώς ημέρα βρισκόμουν στην Πασαντένα με μια ομάδα με πολιτικά, όχι μόνο από την τοπική αστυνομία, αλλά και από το Σώμα Πεζοναυτών, οπλισμένη, που περπατούσε στους δρόμους σε άμεση επικοινωνία με όλους τους άλλους την ώρα της μετακίνησης. Δεν ήταν απαραίτητο να…

Βλέπεις, μία παραπλανητική επιχείρηση, στην πλειονότητα των περιπτώσεων, είναι μια τρομοκρατική επίθεση όπως αυτή της 11ης Σεπτεμβρίου.

ΚΚ: Επομένως αυτό που συνέβαινε με το λευκό καραβάνι ήταν περισσότερο προετοιμασία; Αυτή είναι η λογική;

ΑΜ: Ήταν εκπαιδευτική αποστολή παραπλανητικής επιχείρησης…

ΚΚ: Κατάλαβα.

ΑΜ: …στα πλαίσια της προετοιμασίας για μια αληθινή παραπλανητική επιχείρηση. Ξέρεις, υπάρχουν παιχνίδια πολέμου. Ο στρατός διενεργεί παιχνίδια πολέμου. Τι είναι τα παιχνίδια πολέμου; Τα παιχνίδια πολέμου είναι η εκπαίδευση για τον πραγματικό πόλεμο. Λοιπόν, αυτό ήταν ένα είδος παιχνιδιού πολέμου, ήταν όμως η εκπαίδευση για μια παραπλανητική επιχείρηση, μία άσκηση.

ΚΚ: Όταν λέμε παραπλανητική, μιλάμε για ένα τρομοκρατικό χτύπημα όπου στην πραγματικότητα ο τρομοκράτης ενεργεί στα πλαίσια μιας επιχείρησης. Είναι μια επιχείρηση και ουσιαστικά διενεργείται από το ίδιο το προσωπικό της χώρας – με άλλα λόγια, από τις Ηνωμένες Πολιτείες, από την κυβέρνηση, από τις υπηρεσίες της σκοτεινής κυβέρνησης, καταλαβαίνεις φαντάζομαι, από τις Απόρρητες Μαύρες Επιχειρήσεις.

ΑΜ: Βέβαια. Ναι, αυτό είναι το σημαντικό που πρέπει να κατανοήσει ο κόσμος. Όταν μιλάμε για μια παραπλανητική επιχείρηση που συμβαίνει στο εσωτερικό της χώρας, οι άνθρωποι που είναι οι επικεφαλείς των Μαύρων Επιχειρήσεων της χώρας είναι εκείνοι που την έχουν ενορχηστρώσει. Οι βομβιστικές επιθέσεις που έγιναν στο μετρό της Αγγλίας – αυτή ήταν μια παραπλανητική επιχείρηση της Αγγλίας. Οι βομβιστικές επιθέσεις που έγιναν στην Ισπανία…

ΚΚ: Ναι. Τι έχεις να πεις γι’ αυτές;

ΑΜ: Παραπλανητική επιχείρηση, είναι σίγουρο, επειδή σχετίζονται με ποιους; Με τους Ταλιμπάν και την Αλ-Κάιντα. Ποιοι είναι στην πραγματικότητα οι Ταλιμπάν και η Αλ-Κάιντα; Είναι ένα δίκτυο που επιτρέπει τη διενέργεια παραπλανητικών επιχειρήσεων.

Ανέφερες τους ανθρώπους που χρησιμοποιούνται, που καταλαβαίνουν τι τους συμβαίνει. Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι, στην πλειονότητα των περιπτώσεων, οι άνθρωποι που χρησιμοποιούνται ελέγχονται εγκεφαλικά. Τους έχουν πάρει, τους έχουν ελέγξει εγκεφαλικά και κάνουν ότι κάνουν επειδή βρίσκονται σε μια διαφορετική νοητική κατάσταση.

Σε αυτό που συνέβη τα Χριστούγεννα, ο άνθρωπος που το έκανε λέει ότι είχε… Ξαφνικά εμφανίστηκαν αναφορές που έλεγαν ότι βρισκόταν σε υπνωτισμένη κατάσταση όταν συνέβη κι ότι ύστερα δεν θυμόταν τίποτα.

ΚΚ: Ποιος; Για ποιον μιλάς;

ΑΜ: Εκείνο τον κύριο, δεν θυμάμαι το όνομά του, το πραγματικό του όνομα. Τον ονομάζουμε “Βομβιστή με τα Εσώρουχα”.

ΚΚ: Ναι, εντάξει.

ΑΜ: Υπάρχουν αναφορές που λένε ότι βρισκόταν σε κατάσταση ύπνωσης. Υπάρχει ακόμα κι ένα πρόσωπο που έχει εμφανιστεί δημόσια πλέον, ένας σύζυγος με τη γυναίκα του που βρίσκονταν επάνω στο αεροπλάνο.

ΚΚ: Βέβαια.

ΑΜ: Εμφανίστηκαν στις ειδήσεις και είπαν πως είχαν επικοινωνήσει με το FBI επειδή είδαν ένα ψηλό, καλοντυμένο, ευκατάστατο στην όψη άνθρωπο Ινδικής, ή Πακιστανικής… καταγωγής, ο οποίος είχε πάρει μαζί του ένα παιδί, και στην ουσία τον άκουσαν να λέει: Δεν έχει διαβατήριο, αλλά είναι από... Νομίζω πως είπε από τη Νιγηρία... και στη συνέχεια είπε: Έτσι περνάμε κάθε φορά από εκεί. Πραγματικά, ανέφεραν τα ίδια του τα λόγια: Έτσι περνάμε κάθε φορά από εκεί. Και τον άφησαν να περάσει. Τελείως χαζό!

Ξέρεις, ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι συμβαίνουν τέτοια πράγματα και να αναρωτηθεί για ποιο λόγο.

ΚΚ: Επομένως, εσύ ο ίδιος, λες ότι πριν από ένα χρόνο είδες κονβόι να κινούνται εδώ στην Καλιφόρνια, κάτι που έμοιαζε με ενίσχυση του στρατού στην περιοχή. Σωστά;

ΑΜ: Ναι, απολύτως. Υπάρχει τεράστια ενίσχυση του στρατού στη νότια Καλιφόρνια.

ΚΚ: Έχεις καμιά ιδέα για ποιο λόγο;

ΑΜ: Υπάρχουν πολλές στρατιωτικές βάσεις στην Καλιφόρνια. Η Καλιφόρνια είναι σε μεγάλο βαθμό μια κρίσιμη περιοχή για τις στρατιωτικές κινήσεις.

Εγώ ο ίδιος έχω βρεθεί σε δύο υπόγειες βάσεις στην Καλιφόρνια: η μία βρίσκεται στην περιοχή του Σαν Ντιέγκο και η άλλη στον Κόλπο του Σαν Φραντσίσκο, η οποία θεωρείται ότι είναι Βάση Οπλισμού του Ναυτικού με το ελάχιστο δυνατό προσωπικό. Το πιθανότερο είναι ότι ο περισσότερος κόσμος δεν τη γνωρίζει. Βρίσκεται στην περιοχή του Κόλπου του Σαν Φραντσίσκο και το μόνο που μπορείς να δεις από το νερό είναι τρεις πολύ μεγάλες αποβάθρες σε σχήμα U, όπου γίνεται η εκπαίδευση. Υπάρχουν πολλά περισσότερα σε αυτή τη βάση απ’ όσα βλέπει ο κόσμος. Αυτό που εννοώ, είναι ότι έχουν ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ εγκαταστάσεις από κάτω. Είναι αχανής.

ΚΚ: Έχεις βρεθεί εκεί, ή σου μίλησαν γι’ αυτή;

ΑΜ: Όχι, έχω βρεθεί εκεί. Ήμουν εκεί. Ήμουν εκεί το 2000, το 2001 και μετά στο πρώτο μισό του 2002, πριν πάρω μέρος στο σχέδιο στην Καραϊβική.

ΚΚ: Εντάξει. Λοιπόν… Νομίζω πως αυτό που θέλω να κάνω σε αυτό το σημείο είναι να διαβεβαιώσω ότι λάβαμε τις πληροφορίες που ήθελες να δημοσιεύσεις συγκεκριμένα γύρω από την υπόθεση του Κόλπου του Άντεν.

ΑΜ: Εντάξει. Επομένως, για να ξεκαθαρίσω για ποιο λόγο εμφανίζομαι αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή. Συζητήσαμε εμείς οι δύο. Αυτή η υπόθεση έπρεπε να δημοσιευτεί τώρα επειδή ο χρόνος είναι πολύ σημαντικός. Θα αρχίσουν να εκτελούνται όλο και περισσότερες παραπλανητικές επιχειρήσεις, όχι μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά και σε άλλες χώρες που έχουν άμεση εμπλοκή με τον Κόλπο του Άντεν και την Υεμένη.

Δεν θα με εκπλήξει αν δούμε περισσότερες βομβιστικές επιθέσεις ή τρομοκρατικά χτυπήματα σε διάφορα μέρη, όπως στην ίδια την Υεμένη. Θα συμβεί στην Υεμένη, επειδή θέλουν να κάνουν τις μάζες να υποστηρίξουν τις ενέργειές τους για να μην υπάρχουν ερωτήματα.

Θα γίνουν πολλές περισσότερες παραπλανητικές επιχειρήσεις εδώ, σε αυτήν την χώρα. Μπορεί να είναι τόσο μικρής κλίμακας όσο είναι η αύξηση των στρατιωτικών σημείων ελέγχου. Ή μπορεί να είναι τόσο μεγάλης κλίμακας όσο μία ακόμα απόπειρα πραγματικής επίθεσης. Πάντως θα συμβεί.

Όλα αυτά θα συμβούν για να υπάρχει η δικαιολογία, όπως συνέβη με την 11η Σεπτεμβρίου. Την χρειάζονται τη δικαιολογία, για να μην κάνει ερωτήσεις ο κόσμος, για να συνεχίσουν να είναι πρόβατα, για να μπουν τελικά σε πόλεμο – τον “νέο πόλεμο κατά της τρομοκρατίας”. Η Υεμένη είναι το σημείο μηδέν γι’ αυτόν τον σκοπό.

Γιατί συμβαίνει αυτό; Συμβαίνει εξαιτίας της αστροπύλης που βρίσκεται στα ανοιχτά της Υεμένης, στον Κόλπο του Άντεν.

Για ποιο λόγο το κάνουν αυτό; Σου έδωσα τις δύο θεωρίες μου. Θεωρία πρώτη, υπάρχουν φιλικοί εξωγήινοι που την άνοιξαν για κάποιο λόγο. Και ποιος είναι αυτός ο λόγος; Δεν τον γνωρίζω.

Όμως αυτό δεν πρόκειται να σταματήσει εδώ. Έχω ξεκινήσει… Ξέρεις, δεν πρόκειται να σταματήσω μετά από αυτό. Θα σκάψω πολύ βαθιά. Θα συνεχίσω να δουλεύω πάνω σε αυτήν την υπόθεση κι όταν θα λαμβάνω νέες πληροφορίες θα σου τις δίνω, ότι κι αν λαμβάνω, Κέρι.

Η υπόθεση αφορά φιλικούς εξωγήινους που την άνοιξαν για κάποιο λόγο; Μπορεί να είναι έτσι. Και μπορεί να έχει σχέση και το γεγονός ότι έχουμε πλέον τις πιο σημαντικές υπερδυνάμεις όλου του κόσμου, που έφεραν στην περιοχή πολεμικά πλοία – όχι εμπορικά πλοία, αλλά πολεμικά – σε μαζικό βαθμό και που βρίσκονται κυριολεκτικά σε αυτόν τον μεγάλο κύκλο, δημιουργώντας μια περίμετρο.

Για ποιο λόγο συμβαίνουν επιστημονικές έρευνες εκεί;

Μία συγκεκριμένος γιατρός που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει – ω, ναι! – η οποία δούλευε για λογαριασμό μιας εταιρίας ερευνών είπε: Ο κόσμος πρέπει να μάθει! Και ξαφνικά, χωρίς κανένα λόγο τρελάθηκε και προσπάθησε να αυτοκτονήσει… αυτή, η οποία δούλευε για μια εταιρία που άφησε να διαρρεύσει ότι κάνουν έρευνες για τον συνδυασμό εξωγήινου και ανθρώπινου DNA.

ΚΚ: Εντάξει. Λοιπόν… τώρα, πρέπει να σου πω ότι χθες το βράδυ μιλήσαμε με έναν καταμηνυτή και πρόκειται για μία ακόμα από τις συγχρονικότητες που συμβαίνουν στο Πρότζεκτ Κάμελοτ. Σήμερα κάνουμε αυτή τη συνέντευξη μαζί σου, την οποία είχαμε προγραμματίσει από πιο νωρίς, και χθες το βράδυ ήρθαμε ακούσια σε επαφή με έναν καταμηνυτή ο οποίος εργαζόταν για λογαριασμό του στρατού – στην πραγματικότητα, για το Διαστημικό Κέντρο Επιχειρήσεων – και μιλήσαμε για τον κόλπο του Άντεν.

Δεν μου έδωσε όλες τις πληροφορίες που μπορούσε, παρά το ότι μιλούσαμε για έξι ώρες περίπου. Θα την δημοσιεύσουμε σύντομα, αυτήν την συνέντευξη. Μιλούσε πρακτικά για συνθετικά όντα, για συνθετικά ρομπότ.

Το Πρότζεκτ Κάμελοτ ήρθε σε επαφή με μια μυστική πηγή χθες το βράδυ που μιλούσε για συνθετικά όντα και κατά βάση, φαντάζομαι, για κάποια μορφή βιολογικού ρομπότ, απ’ ότι νομίζω, που έχει δημιουργηθεί. Και για κάποια που μπορεί να έρθουν εδώ, με άλλα λόγια.

Έτσι αναρωτιέμαι κατά πόσο ο Κόλπος του Άντεν σχετίζεται άμεσα με μια πιθανή εισβολή αυτών των συνθετικών όντων. Υπάρχει κάτι, κάποια σχέση που να γνωρίζεις, σε σχέση με αυτό;

ΑΜ: Υπήρξαν κάποιες συζητήσεις ανάμεσα σε εμένα και σε μερικούς άλλους ανθρώπους με τους οποίους είμαι σε άμεση επαφή και που ήταν μέλη πολλών σχεδίων υπό την αιγίδα του ΜΚ Ούλτρα. Είναι κάτι που το έχουμε συζητήσει.

Αλλά δεν ήμασταν σίγουροι κατά πόσο θέλαμε να το δημοσιοποιήσουμε ακόμα, επειδή, αν με καταλαβαίνεις, αυτά που λέω ήδη και αυτά που θα πουν οι άλλοι άνθρωποι, θα προκαλέσουν φόβο. Όμως ο φόβος μπορεί να χτίσει δύναμη και η εκμετάλλευση αυτού του φόβου… αν τον αναστρέψεις, θα δεις πραγματικά τι συμβαίνει.

ΚΚ: Εντάξει.

ΑΜ: Είναι κάτι που το έχουμε συζητήσει, το ενδεχόμενο να χρησιμοποιείται όντως για να φέρουν εδώ συνθετικά όντα που κατασκευάστηκαν εκτός πλανήτη.

ΚΚ: Εντάξει.

ΑΜ: Τώρα μου προκάλεσες την περιέργεια. Τώρα θέλω εγώ να σου κάνω μια ερώτηση.

ΚΚ: Βεβαίως.

AM: Θα αντιστρέψω την κατάσταση και θα σου κάνω εγώ μία ερώτηση.

ΚΚ: [γελάει]

ΑΜ: Η επαφή σου χθες το βράδυ, όταν μιλούσε γι’ αυτά τα συνθετικά όντα που δημιουργούνται εκτός πλανήτη; Είμαι περίεργος μήπως αναφερόταν στην ουσία στο Πρόγραμμα Ωμέγα;

ΚΚ: Κοίτα, δεν κατονόμασε το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Απλά αναφέρθηκε σε δύο διαφορετικές πτυχές.

ΑΜ: Εντάξει.

ΚΚ: Με άλλα λόγια, στην πτυχή κατά την οποία ο στρατός – στην Κίνα αλλά και στις ΗΠΑ – δημιουργεί εδώ και καιρό αυτά τα όντα, ενώ υπάρχει επίσης και το… είχε πραγματικά πολύ ενδιαφέρον και προφανώς θα δημοσιεύσουμε την συνέντευξη σύντομα.

Μίλησε όμως για πλάσματα που δημιουργήθηκαν, κατόπιν συνεργασίας, “στην Ατλαντίδα”, τα οποία στη συνέχεια μεταφέρθηκαν εκτός πλανήτη και τους επιτράπηκε “να αναπτυχθούν”. Βασικά ανέπτυξαν τον εαυτό τους. Παρόλα αυτά, είναι συνθετικά. Πρακτικά, δεν έχουν ψυχή. Και είπε ότι τώρα, για κάποιο λόγο, επιστρέφουν στον πλανήτη μας και δεν είναι, τρόπος του λέγειν, “ευχαριστημένα.”

Αυτή είναι η κατάθεση του μάρτυρά μας και εφαρμόζει ακριβώς με έναν πολύ ενδιαφέροντα τρόπο. Τώρα, αυτό το πρόσωπο δεν μπορούσε να μας πει κατά πόσο έχουν φτάσει ως τώρα. Νομίζω ότι άφηνε να εννοηθεί πως δεν έχουν φτάσει. Αλλά θα πρέπει να ξανακοιτάξω το απομαγνητοφωνημένο κείμενο για να το επαληθεύσω.

ΑΜ: Από τις πληροφορίες που μπόρεσα να συγκεντρώσω, η διαίσθησή μου λέει ότι φτάνουν αυτήν την περίοδο εξαιτίας της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής ανωμαλίας που εμφανίστηκε συγκεκριμένα στις 5 Ιανουαρίου φέτος, το 2010.

ΚΚ: Ωραία. Εννοείς την μπλε σπείρα που εμφανίστηκε πάνω από τη Νορβηγία;

ΑΜ: Υπάρχουν υπόνοιες ότι αυτή η μπλε σπείρα… αλλά και οι υπόλοιπες σπείρες που εμφανίστηκαν πάνω από τη Νορβηγία. Μπορεί να έχει σχέση αυτό με την υπόθεση; Θα μπορούσε. Δεν έχω αρκετές πληροφορίες για να πω αν έχει σχέση ή δεν έχει. Δεν θα μου προκαλούσε έκπληξη, όμως, αν με κάποιο τρόπο σχετιζόταν άμεσα με αυτήν. Δεν θα μου προκαλούσε έκπληξη, αλλά δεν θέλω να είμαι απόλυτος.

ΚΚ: Εντάξει.

ΑΜ: Θα αφήσω τον κόσμο να κάνει την δική του έρευνα κι εγώ θα συνεχίσω να κάνω τη δική μου.

Είναι ενδιαφέρον αυτό που μόλις ανέφερες για τα ά-ψυχα πλάσματα επειδή το πρόγραμμα στο οποίο συμμετείχα κατά κύριο λόγο, το πρόγραμμα στο οποίο βρισκόμουν, στην πραγματικότητα, από τότε που ήμουν παιδί, ήταν μια προετοιμασία – και λέω ξανά ότι θα ασχοληθούμε με αυτό στην επόμενη συνέντευξή μου – για το Σχέδιο Θαλάσσια Πύλη.

Το Σχέδιο Θαλάσσια Πύλη ήταν ένα σημαντικό πρόγραμμα με μια τεράστια υπόγεια βάση, στην οποία εργάζονταν σε πολλά διαφορετικά υπό-προγράμματα. Το Σχέδιο Θαλάσσια Πύλη είναι σχεδόν σαν μια μικρότερη έκδοση του ΜΚ Ούλτρα.

Πρόγραμμα Θαλάσσια Πύλη: μία τοποθεσία που φιλοξενούσε πολλά υπό-προγράμματα, τα πάντα από το πρόγραμμα ανθρώπων / δελφινιών / Υπέρ-Στρατιωτών, μέχρι το Πρόγραμμα Ωμέγα όπου δημιουργούσαν ά-ψυχα πλάσματα για παρακολουθήσεις εξ’ αποστάσεων και όπου στην ουσία, μέσω της Θαλάσσιας Πύλης, μπορούσαν να βάλουν ανθρώπους – και ναι, μιλάω για πραγματικούς ανθρώπους – το αστρικό τους σώμα, την ενέργειά τους, την ψυχή τους, μέσα σε ένα από αυτά τα ρομπότ για συγκαλυμμένες επιχειρήσεις, ώστε αν το σώμα σκοτωθεί να μπορούν να το περισυλλέξουν και να το βάλουν μέσα του.

Υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζω ότι τους συνέβη κι έχω αδιάψευστες αποδείξεις ότι συμβαίνει πραγματικά.

ΚΚ: Αυτό μοιάζει πολύ με το Άβαταρ, στην ουσία. Μιλάς για…

ΑΜ: Μιλάω για…

ΚΚ: …στρατιωτικό προσωπικό, που ουσιαστικά μπαίνει στο εσωτερικό και “κατοικεί” σε αυτά τα ρομποτικά πλάσματα.

ΑΜ: Ναι.

ΚΚ: Ναι, αυτό είναι πολύ συναρπαστικό.

ΑΜ: Επίσης ανακάλυψαν ότι αυτή η μέθοδος είναι πολύ καλύτερη για να ταξιδεύουν, για να εκτελούν επιχειρήσεις, μέσα από την Θαλάσσια Πύλη.

ΚΚ: Εκτός πλανήτη.

ΑΜ: Εκτός πλανήτη. Ο δικός μου ρόλος συγκεκριμένα, τον οποίο δεν θέλω να αναλύσω αυτή τη στιγμή επειδή, καταλαβαίνεις, είναι πολύ περίπλοκος, αλλά θα πω ότι η συμμετοχή μου στο Σχέδιο Θαλάσσια Πύλη ήταν στα ανώτερα κλιμάκια, σε μεγάλο βάθος, κι ότι έχω βρεθεί σε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες τοποθεσίες.

ΚΚ: Εντάξει. Πιστεύεις ότι εσύ ο ίδιος έκανες κάποια από αυτά, δηλαδή, έβαζες την “ουσία” σου σε ένα από αυτά τα ρομποτικά πλάσματα για να ταξιδέψεις; Ή μήπως η εμπειρία σου είναι διαφορετική σε σχέση με αυτό;

ΑΜ: Συνεργάστηκα με ανθρώπους που το έκαναν…

ΚΚ: Ωραία.

ΑΜ: …όμως εξαιτίας της πολύ ιδιαίτερης εκπαίδευσής μου… Σε ότι αφορά στις μετατροπές που έκαναν στο σώμα μου, ακόμα και στην παιδική μου ηλικία, κάποιες μνήμες έχουν αρχίσει να επιστρέφουν, τις οποίες δεν θυμούνται ούτε καν οι γονείς μου. Κατάφερα να αλλάξω τόπο εξαιτίας αυτών που μου έκαναν. Και υπάρχει ένα ακόμα πρόσωπο με το οποίο έχεις επαφή, που μπόρεσε να κάνει το ίδιο πράγμα. Στην πραγματικότητα ήταν ένα πρόσωπο με το οποίο συνεργάστηκα πολύ στενά όταν ήταν εκεί.

ΚΚ: Μάλιστα.

ΑΜ: Κι αυτό το πρόσωπο… όταν έρθει η ώρα, αυτό το πρόσωπο θα σου μιλήσει. Κάποιος στον οποίο έχεις ήδη μιλήσει θα σου πει επίσης για το Σχέδιο Θαλάσσια Πύλη.

ΚΚ: Εντάξει. Επίσης έχεις μερικές μοναδικές ικανότητες σε σχέση με το νερό. Υπάρχει η σκέψη εσύ ο ίδιος, δεν ξέρω κι εγώ τι, το DNA σου να συνδυάστηκε με ενός δελφινιού, για παράδειγμα; Είναι δυνατό κάτι τέτοιο;

ΑΜ: Μαθαίνω καινούρια πράγματα για τον εαυτό μου σχεδόν κάθε μέρα. Στην περίπτωσή μου, όλα είναι πιθανά επειδή κάποιες αξιόπιστες πηγές μου έχουν πει κάποια πράγματα που με έχουν αφήσει άναυδο. Στην πραγματικότητα, ακόμα δυσκολεύομαι να… να το αποδεχτώ, εννοώ. Το ξέρω ότι είναι αλήθεια. Αλλά είναι πολύ δύσκολο να το αντιμετωπίσω επειδή, αν με καταλαβαίνεις, το σώμα μου έχει περάσει μέσα από την κόλαση.

Μου έκαναν κάποια ύποπτα πειράματα όταν ήμουν παιδί που τα θυμάμαι χωρίς αμφιβολία. Λοιπόν, το μόνο που θα πω είναι ότι ο λόγος για τον οποίο ήμουν…

Όλα άρχισαν για εμένα την εποχή που ήμουν τριών χρονών. Έχω μια ξεκάθαρη ανάμνηση που μπόρεσα να επιβεβαιώσω κι από την οικογένειά μου, όπου κάποιος συγκεκριμένος συγγενής με τον οποίο δεν έχω πλέον επαφή, δεν μου επέτρεψαν να έρθω σε επαφή μαζί του, με πήγε σε κάτι εγκαταστάσεις – θα τα αναφέρω αυτά όταν κάνουμε την ολοκληρωμένη συνέντευξή μου.

Όταν ήμουν τριών χρονών, με πέταξαν σε μια πισίνα και μου προκάλεσαν πνιγμό. Θυμάμαι ότι ήμουν ξαπλωμένος, μετά, επάνω σε ένα πάγκο δίπλα από αυτήν την πισίνα, έκανα εμετό και έβγαζα νερό από το στόμα μου κι έπειτα είδα μερικούς άντρες γύρω μου που έλεγαν: Βρήκαμε ένα.

Θυμάμαι που το άκουσα αυτό. Δεν πρόκειται για όνειρο, δεν είναι φαντασίωση, είναι απόλυτο γεγονός. Κάποιες φορές εξακολουθώ να ξυπνάω από νυχτερινούς τρόμους και αναλαμπές από αυτό το γεγονός.

Ανέκαθεν μπορούσα να κρατάω την αναπνοή μου για πολύ ώρα χωρίς να χρειάζεται να κάνω υπεραερισμό. Είχα πάντοτε μια πολύ ενδιαφέρουσα σχέση με το νερό. Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που γνωρίζεις, οι οποίοι μπορούν με κάθε ειλικρίνεια, να σου πουν για περιπτώσεις στις οποίες ήταν μάρτυρες όπου μου συνέβησαν διάφορα πράγματα με το νερό.

Μου έχουν πει να μην μουλιάζω καθόλου στο νερό, επειδή μπορεί να συμβεί κάποιο πράγμα που θα αποκαλύψω στην επόμενη συνέντευξή μου.

ΚΚ: Εντάξει. Επομένως, αντί να ακολουθήσουμε αυτήν την πορεία, από τη στιγμή που αυτή η συνέντευξη αφορά κάτι άλλο…

ΑΜ: Ναι.

ΚΚ: …ας επιστέψουμε στον Κόλπο του Άντεν και ας μιλήσουμε για το θέμα των παραπλανητικών επιχειρήσεων, για να δούμε το οτιδήποτε, αν υπάρχει κάτι, που δεν αναφέρθηκε στην συνέντευξη μέχρι τώρα. Επειδή πιστεύω ότι μπορούμε να την ολοκληρώσουμε, έτσι όπως είναι.

ΑΜ: Ναι.

ΚΚ: Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο συγκεκριμένο θέμα που δεν καλύψαμε, αλλά από την άλλη, ίσως να υπάρχει κάτι που σκέφτηκες εσύ. Θέλω λοιπόν να διαβεβαιώσω ότι καλύψαμε το θέμα, ότι μπόρεσες να αποκαλύψεις τις πληροφορίες που εσύ πιστεύεις ότι σχετίζονται με την ενίσχυση της στρατιωτικής παρουσίας εκεί. Υπάρχουν άλλες τυχαίες σκέψεις ή πληροφορίες, κάποια αποσπάσματα στοιχείων που να έχουν σχέση με το θέμα μας και που να θέλεις να τα μάθει το κοινό;

ΑΜ: Μην ταξιδέψετε φέτος στη Μέση Ανατολή. Μην ταξιδέψετε για εκεί. Μην πάτε προς τα εκεί επειδή δεν νοιάζονται για τις “παράπλευρες απώλειες”. Το απέδειξαν αυτό με την 11η Σεπτεμβρίου. Το απέδειξαν αυτό με τη βομβιστική επίθεση στην Οκλαχόμα. Το απέδειξαν στις 25 Δεκεμβρίου. Το απέδειξαν στο Στρατόπεδο Χουντ.

Δεν τους νοιάζει. Είσαστε ένα αναλώσιμο κομμάτι της ιδιοκτησίας της Παγκόσμιας Ελίτ, του Μαρκ Ούλτρα, των κυβερνήσεων όλου του κόσμου.

Έχω μια πολύ βαθιά, πιεστική [και] σκοτεινή αίσθηση ότι θα υπάρξουν πολλοί θάνατοι. Έχω δει θανάτους. Είδα οράματα με μερικά πολύ τρομακτικά σενάρια τα οποία χωρίς αμφιβολία… είναι πιθανά. Όχι μόνο στη Μέση Ανατολή, ειδικά στην Υεμένη, αλλά και στο εσωτερικό της χώρας.

Κάντε την έρευνά σας. Όλα όσα είπα σε αυτήν την συνέντευξη και όλα όσα είπε η Κέρι… σας παρακαλώ… Ξέρετε, αυτά που σας λέω είναι απολύτως σίγουρα και άλλωστε σημείωσα ποια από αυτά είναι θεωρητικά, ποια βασίζονται στη διαίσθησή μου και επιπλέον κατέγραψα μερικές από τις πηγές από τις οποίες συνέλλεξα πληροφορίες.

Όποιος δει αυτήν την συνέντευξη, τον ενθαρρύνω να κάνει το ίδιο. Μην παίρνετε απλά τα λόγια μου ως δεδομένα – επειδή αν απλά πάρετε τα λόγια μου ως δεδομένα, είναι σαν να βλέπετε τηλεόραση ή σαν να έχετε πάει στον κινηματογράφο και παίρνετε αυτά που ακούτε εκεί ως δεδομένα.

Πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα επειδή αυτό θα σας επιτρέψει να ανοίξετε το μυαλό σας και να προσφέρετε πραγματικά στον εαυτό σας ενδυνάμωση.

Το μεγαλύτερο δώρο που δόθηκε ποτέ στην ανθρωπότητα ήταν η ελεύθερη βούληση κι από τη στιγμή που επιτρέπετε στη βούλησή σας να συνεχίζει να λειτουργεί, θα είστε ανοιχτοί σε αυτά που θα συμβούν.

Οι παραπλανητικές επιχειρήσεις θα γίνουν όλο και περισσότερες, με βάση τη διαίσθησή μου και τις πληροφορίες που συνέλλεξα. Κάτι άλλο μεγάλο θα συμβεί στις Ηνωμένες Πολιτείες για να προκαλέσει τον “πόλεμο ενάντια στην τρομοκρατία” στην Υεμένη, για να υπάρξουν κινήσεις με αυτήν την θαλάσσια πύλη. Άραγε αυτό είναι μια προσπάθεια να συνοδέψουμε αυτά τα πλάσματα που έρχονται έξω από τον πλανήτη μας; Ή μήπως είναι αυτά τα φιλικά πλάσματα που προσπαθούν να κάνουν κάτι;

Έχουμε ήδη εμπλακεί σε ένα γαλαξιακό πόλεμο που συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, συμβαίνει. Όμως σε αυτόν τον πόλεμο, διεξάγονται πολλές διαφορετικές μάχες κι εμείς είμαστε στο χείλος μιας καινούριας μάχης. Αυτό είναι σίγουρο. Δεν έχω καμία αμφιβολία γι’ αυτό. Θα υπάρξει μία ακόμα μάχη σε αυτόν τον γαλαξιακό πόλεμο.

Κι αυτό που πρέπει να συνειδητοποιήσει ο κόσμος είναι πως ο συγκεκριμένος πλανήτης αποτελεί λάφυρο του πολέμου. Πάντα ήταν. Πάντα υπήρξαν συγκρούσεις γι’ αυτόν τον πλανήτη και υπάρχουν πολλές αιτίες που θα μπορούσα να αναλύσω, αλλά Θεέ μου, έτσι δεν θα σταματούσα να μιλάω.

Υπάρχει κάποια άλλη πληροφορία που να πιστεύω ότι πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος; Όχι αυτήν την στιγμή. Απλά να ξέρετε, πολύ συγκεκριμένα, ότι οι σημαντικότερες χώρες που έχουν πολεμικά πλοία… Και θέλω να το τονίσω αυτό: υπάρχουν πολεμικά πλοία εκεί, φίλοι μου – το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ρωσία, η Κίνα, η Ιαπωνία, η Γερμανία, το ΝΑΤΟ, τα Ηνωμένα Έθνη και τώρα η μισθοφορική ομάδα Ζι, η οποία είναι πιο γνωστή ως Μπλάκγουοτερ. Υπάρχουν εταιρείες επιστημονικών ερευνών στην περιοχή αυτήν την στιγμή με πολυεθνικά συμβόλαια και κάνουν σοβαρές έρευνες στο εξωγήινο / ανθρώπινο DNA.

Αναρωτηθείτε: Γιατί; Αναρωτηθείτε για ποιο λόγο υπήρξε μία γιατρός που εργαζόταν για κάποια εταιρεία και που είπε ανεξήγητα: Η Γη, όλος ο κόσμος πρέπει να ειδοποιηθεί. Αναφέρεται σε ένα άρθρο που βρήκα – και που έκανε απόπειρα “αυτοκτονίας” πριν μάθουμε κάτι περισσότερο. Η γιατρός είχε συμμετοχή σε κάποιο πράγμα. Η ίδια αφυπνίστηκε και οι πληροφορίες που κατείχε ήταν τόσο σημαντικές, τόσο συγκλονιστικές, που προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Προσπάθησε όμως όντως να αυτοκτονήσει; Ή μήπως μιλάμε για μια προσπάθεια κάποιων, μέσω νοητικού ελέγχου, να την κάνουν να αυτοκτονήσει;

Τρεις από τους ανθρώπους με τους οποίους βρισκόμουν σε επαφή, με τους οποίους συνεργαζόμουν, την εποχή που εγώ ο ίδιος προσπαθούσα να ενορχηστρώσω παραπλανητικές επιχειρήσεις το 2008 και στις αρχές του 2009, εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς όταν αφυπνίστηκαν από μόνοι τους και συνειδητοποίησαν ότι αυτό που έκαναν ήταν λάθος.

Έχω ηλεκτρονικά μηνύματα συγκεκριμένων μελών του προσωπικού που ήρθαν σε επαφή μαζί μου και μου είπαν ότι βρίσκονταν σε κατ’ οίκον περιορισμό στο Τουέντι Νάιν Παλμς. Αμέσως μετά – πρέπει να το αναφέρω αυτό επειδή δείχνει πόσο σοβαρό είναι αυτό – ο άνθρωπος με τον οποίο είχα επαφή, ο Λοχαγός Σκοτ Σίνερ / Σάινερ [αδιευκρίνιστο όνομα]… Λέω το όνομά του επειδή έχει εξαφανιστεί.

Στο μέρος όπου ζούσε, το οποίο δεν ήταν πολύ μακριά από εκεί που ζούσα εγώ… Πήγα στο μέρος όπου ζούσε επειδή έχασα την επικοινωνία μαζί του. Μου είχε δώσει ένα έγγραφο που στην ουσία μιλά για την προετοιμασία, ένα κείμενο που συντάχθηκε, νομίζω το 2000, για την ατζέντα που συνεχίζεται μέχρι το 2015 – ένα έγγραφο που υποτίθεται ότι δεν έπρεπε να φύγει από τα χέρια συγκεκριμένων μελών του προσωπικού.

Έχω 22 σελίδες από αυτό το έγγραφο, τις οποίες μοιράστηκα μαζί σου Κέρι. Αυτό θα… Φεύγω από το θέμα όμως. Αυτός ο άνθρωπος, ο Σκοτ “Σίνερ / Σάινερ”, ο Λοχαγός Σκοτ “Σίνερ / Σάινερ” που μου έδωσε αυτές τις πληροφορίες, άρχισε να συνειδητοποιεί ότι κάτι ήταν λάθος στο θέμα και αμέσως μετά εξαφανίστηκε.

Πήγα στο μέρος όπου ζούσε και μίλησα με τον διαχειριστή. Δεν ήξεραν κανένα… Δεν μου έλεγαν τίποτα. Μα δεν ζούσε ποτέ κανείς Σκοτ “Σίνερ / Σάινερ” εδώ. Το τηλέφωνό του αποσυνδέθηκε. Οι άνθρωποι με τους οποίους βρισκόμουν σε επαφή εξαφανίζονταν δεξιά και αριστερά.

Εγώ ο ίδιος άρχισα να παρακολουθούμαι στενά, μέχρι που είχα και μια απόπειρα να με δολοφονήσουν. Ναι, αυτό συνέβη πραγματικά την περασμένη χρονιά, σε ένα επεισόδιο όπου αρχικά πίστευα πως ήταν ατύχημα μέχρι που πήρα μερικές πληροφορίες. Λοιπόν, δεν ήταν απαραίτητα απόπειρα δολοφονίας, αλλά ήταν κάτι που κάνουν συχνά, κάτι που έχουν κάνει με πολλούς ανθρώπους με τους οποίους βρίσκομαι σε επικοινωνία. Ήταν μια τακτική εκφοβισμού. Προσπαθούν να μου κλείσουν το στόμα.

Απλά έλαβα μερικές απολύτως έγκυρες πληροφορίες – και θέλω να το τονίσω αυτό, απολύτως έγκυρες πληροφορίες, γιατί μόνο τέτοιες πρέπει να έχω στα χέρια μου για να μπορώ να μιλάω με ακρίβεια… Στο συνέδριο που δυστυχώς αντιμετωπίζει πολλές περιπλοκές, στο Συνέδριο Νοητικού Ελέγχου ΜΚ Ούλτρα, δέχτηκα μια ανώνυμη πληροφορία και στη συνέχεια και από άλλες επαφές μου, που έλεγε ότι θα συνέβαινε μια “απόπειρα” εναντίον μου στη διάρκεια του συνεδρίου επειδή ήξεραν ότι ήμουν έτοιμος να καταμηνύσω το σχέδιο που είναι το πιο μυστικό, το πιο συγκαλυμμένο σχέδιο σε ολόκληρο τον κόσμο. Μιλάω για το Σχέδιο Θαλάσσια Πύλη.

ΚΚ: Εντάξει. Σ’ ευχαριστούμε, λοιπόν, πολύ, Άαρων ΜακΚάλουμ, και υποθέτω ότι θέλεις αυτό το βίντεο να δημοσιευτεί ως έχει;

ΑΜ: Ναι.

ΚΚ: Με άλλα λόγια, μπορούμε αν θέλεις να κάνουμε τη συνέντευξη μόνο ηχητική. Μπορούμε ίσως να δημοσιεύσουμε μόνο την απομαγνητοφώνηση, μια γραπτή απομαγνητοφώνηση, αν θελήσεις κάποια στιγμή αργότερα. Όμως αυτή τη στιγμή, νοιώθεις ότι θέλεις να την δημοσιεύσουμε στο Ίντερνετ ως έχει;

ΑΜ: Αν θέλω να δώσω πραγματικά… να εμφανιστώ ως αξιόπιστος μάρτυρας… έτσι δεν τους αποκαλείς στην πραγματικότητα τώρα; Όχι καταμηνυτές. Δεν χρησιμοποιείς τον όρο μάρτυρες;

ΚΚ: Και τα δύο.

ΑΜ: Εντάξει. Αν θέλω να είμαι ένας πραγματικός… επειδή αυτή η συνέντευξη θα ακολουθηθεί από την ολοκληρωμένη μου συνέντευξη για το πώς έφτασα να γίνω αυτός που είμαι τώρα, και για ολόκληρο το ιστορικό της εκπαίδευσης που είχα όταν ήμουν παιδί. Θα καταμηνύσουμε κάτι στο κοινό για το οποίο έχουμε συζητήσει εμείς οι δύο. Για να έχω αξιοπιστία, για να μπορέσω να κάνω τους ανθρώπους να με δουν, πρέπει να με δουν ως πρόσωπο. Πρέπει να μάθουν.

Και ναι, ξέρεις, έχω τατουάζ και φοράω σκουλαρίκια, αλλά υπάρχει λόγος γι’ αυτό, τον οποίο θα εξηγήσω, τον λόγο για τον οποίο έχω αυτήν την εμφάνιση. Για να μπορέσω όμως να φανώ αυθεντικός, ένας αληθινός άνθρωπος… και επίσης, επειδή υπάρχουν άνθρωποι με τους οποίους βρίσκομαι σε επαφή και τους οποίους ειδοποίησα ότι θα το κάνω αυτό, άλλωστε οι δυο μας το συζητήσαμε… θέλω να δουν το πρόσωπό μου, να δουν ότι όντως είμαι αληθινός, ότι δεν είμαι κάποιος πίσω από το Σιδηρούν Παραπέτασμα, ότι δεν είμαι κάποιο “Βαθύ Λαρύγγι” σε κάποιο γκαράζ. Πρέπει να με δουν ολόκληρο.

ΚΚ: Εντάξει.

ΑΜ: Πρέπει να δουν το πρόσωπό μου. Για μένα, η οπτική επαφή, το να βλέπεις έναν άνθρωπο, είναι πολύ πιο έντονο, αν με καταλαβαίνεις.

ΚΚ: Εντάξει.

ΑΜ: Ξέρεις, έχουν απειλήσει ήδη τη ζωή μου και έχουν κάνει απόπειρες εναντίον μου. Έχω ουλές από μαχαιριές, από επεισόδια που σχεδόν κατάφεραν να με σκοτώσουν. Όμως, επειδή είμαι αυτός που είμαι, δεν έχω το συναίσθημα του φόβου. Δεν φοβάμαι και πρέπει να το κάνω αυτό.

ΚΚ: Εντάξει. Σε ευχαριστούμε πολύ. Επιπλέον, ως προειδοποίηση, θα ήθελα να ρωτήσω σε αυτό το σημείο κατά πόσο η σχέση σου με το Κάμελοτ και συγκεκριμένα με τον Ντάνκαν Ο’Φίνιοαν έπαιξε αποφασιστικό ρόλο στο να έρθεις σε επαφή με μερικά πράγματα;

ΑΜ: Ναι. Όταν ένας φίλος μου μού έδειξε για πρώτη φορά το Πρότζεκτ Κάμελοτ, μου κέντρισε πολύ το ενδιαφέρον επειδή κάποιες μνήμες μου είχαν αρχίσει να επιστρέφουν. Και τότε ο φίλος μου μού έδειξε τις συνεντεύξεις του Ντάνκαν Ο’Φίνιοαν και του Ντέιβ Κόρσο και χρειάστηκε όλο μου το είναι για να μην καταρρεύσω και για να μην βάλω τα κλάματα, επειδή... κάτι... υπήρχε κάτι που δεν μπορούσα να θυμηθώ.

Όταν είδα τον Ντάνκαν και τον Ντέιβ, εμφανίστηκε κάτι μέσα μου που με έτρεφε και που δεν μπορούσα να βρω τι είναι. Και τότε, όταν ο Ντάνκαν και ο Ντέιβ ανέφεραν το νησί του Αγίου Θωμά στα Βέρτζιν Άιλαντς των ΗΠΑ, το κεφάλι μου άρχισε κυριολεκτικά να με πονάει. Ήταν σαν να περπατούσα σε ένα διάδρομο και να άνοιξαν μαζί όλες οι πόρτες του.

Αυτό που μπορώ να σου πω και που θα το αναφέρω και στη συνέντευξή μου, είναι ότι ο Ντάνκαν και ο Ντέιβ έχουν απώλεια μνήμης σχετικά με αυτά που συνέβησαν στο νησί του Αγίου Θωμά. Εγώ θα μπορέσω να σας πω τι συνέβη. Και το έχω συζητήσει και με τον Ντάνκαν και τον Ντέιβ.

Ναι, ο Ντέιβ και ο Ντάνκαν κι εγώ, στην ουσία εκτελούσαμε επιχειρήσεις μαζί. Το έχουμε επιβεβαιώσει. Το ξέρουμε, όπως ξέρουμε κι ότι ένας ακόμα μελλοντικός καταμηνυτής είχε άμεση σχέση με το Σχέδιο Θαλάσσια Πύλη και με εμένα.

Το γεγονός ότι ήρθα σε επαφή μαζί σου και σου λέω αυτά τα πράγματα δεν είναι συμπτωματικό – δεν υπάρχουν συμπτώσεις. Έτσι ήταν η μοίρα του να συμβεί. Χρωστάω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σε εσένα, που με έφερες στο συνέδριο, γιατί ξαναβρεθήκαμε με τον Ντάνκαν, τον Ντέιβ και τον άλλο φίλο μου, το όνομα του οποίου έχω υποσχεθεί να μην αναφέρω. Το αφήνω στον συγκεκριμένο να το πει από μόνος του.

ΚΚ: Ναι. Ήθελα να είμαι σίγουρη ότι θα δίναμε ένα είδος “ευχαριστίας” ή κάποια αναγνώριση στον Ντάνκαν Ο’Φίνιοαν και στον Ντέιβ Κόρσο.

ΑΜ: Ναι, φυσικά. Και ξέρεις, εγώ και ο Ντέιβ συναντιόμαστε πολύ συχνά. Πηγαίνω πολύ συχνά στο σπίτι του. Ο Ντάνκαν είναι πραγματικά πολύ απασχολημένος, αλλά υπήρξαν δυο-τρεις φορές μετά το συνέδριο όπου μπόρεσα να του μιλήσω και να τον δω από κοντά, όταν βρέθηκε στο Λος Άντζελες για να γυρίσει τον Υποψήφιο από τη Μαντζουρία.

Παρεμπιπτόντως, θα ήθελα να σας το προτείνω αυτό, [η Κέρι γελάει] αν δεν έχετε δει το επεισόδιο με τον τίτλο Ο Υποψήφιος από τη Μαντζουρία της σειράς Θεωρίες Συνομωσίας με τον Τζέσε Βεντούρα. Τη δείχνει το κανάλι TruTV. Μπορείτε να το βρείτε στο YouTube αυτή τη στιγμή – είναι κάτι που πρέπει απαραίτητα να δείτε. Ήταν τόσο καλό. Εντυπωσιάστηκα πολύ από το πόσο καλά γυρίστηκε.

Αυτή είναι η μικρή μου πρόταση, για να βοηθήσω και τους φίλους μου, τον Ντέιβ και τον Ντάνκαν, που εργάζονται επίσης σκληρά για να αποκαλύψουν τα πράγματα.

ΚΚ: Εντάξει. Σ’ ευχαριστούμε πολύ. Σήμερα είναι 9 Ιανουαρίου του 2010.

ΑΜ: Ναι, τόσο έχουμε. Σήμερα είναι τα γενέθλια του Ντέιβ Κόρσο.

ΚΚ: Έχεις δίκιο.

ΑΜ: Του έστειλα μια ευχετήρια κάρτα.

ΚΚ: [γελάει] Εντάξει, σ’ ευχαριστούμε πάρα πολύ.

ΑΜ: Κι εγώ ευχαριστώ.

Πατήστε εδώ για το βίντεο της συνέντευξης με ελληνικούς υποτίτλους

**Το απομαγνητοφωνημένο κείμενο πρόσφεραν τα σκληρά εργαζόμενα, εθελοντικά μέλη της Ομάδας Απομαγνητοφώνησης Ντιβάιν Κόσμος/Πρότζεκτ Κάμελοτ/Πρότζεκτ Άβαλον. Όλα τα απομαγνητοφωνημένα κείμενα που θα βρείτε και στις δύο ιστοσελίδες τα προσφέρει η Ομάδα Απομαγνητοφώνησης εδώ και πολλά χρόνια. Είμαστε σαν τα μυρμήγκια: μπορεί να μην φαινόμαστε, αλλά προσφέρουμε ξεκάθαρα απομαγνητοφωνημένα κείμενα για να τα απολαμβάνετε και για να τα αναλογίζεστε.**

Υποστηρίξτε το Πρότζεκτ Άβαλον - κάντε μία δωρεά:

Donate

Ευχαριστούμε για τη βοήθειά σας.
Η γενναιοδωρία σας μας επιτρέπει να συνεχίσουμε το έργο μας. 

Μπιλ Ράιαν

bill@projectavalon.net


unique visits