Search

Σχετικά με το Πρότζεκτ Κάμελοτ

Το Πρότζεκτ Κάμελοτ είχε ιδρυθεί από εμένα και την Κέρρυ Κάσσιντυ τον Απρίλιο του 2006. Η αρχική ιστοσελίδα έχει γίνει αρχείο - χωρίς τροποποίηση και σε όλο το σύνολο του - σαν μία βιβλιοθήκη. Για μια γενική περισκόπηση της βιβλιοθήκης και για τον πίνακα περιεχομένων, παρακαλώ πατήστε εδώ.

Επιπλέον, μία γενική ιστοσελίδα-πύλη (πατήστε εδώ) παρέχει πρόσβαση σε διάφορες άλλες ιστοσελίδες, συμπεριλαμβανομένων του Πρότζεκτ Κάμελοτ και της νέας προσωπικής ιστοσελίδας της Κέρρυ Κάσσιντυ, Project Camelot Productions.

Για την αρχική, εκτεταμένη, ιστοσελίδα του Κάμελοτ, στην οποία υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση σε πάνω από 200 ώρες υλικού περιεκτικών συνεντεύξεων σε βίντεο και σε μορφή ήχου, πατήστε εδώ.

Για το κανάλι του Κάμελοτ στο YouTube, στο οποίο προβάλονται πάνω από 100 μεγάλου μήκους βίντεο, πατήστε εδώ.


Θα γράψω περισσότερα όταν είναι ο χρόνος κατάλληλος σχετικά με την ακολουθία των γεγονότων - που δεν έχουν ακόμη δημοσιευτεί πουθενά - τα οποία οδήγησαν στον διαχωρισμό των δύο ιστοσελίδων και την απόφαση να αρχειοθετηθεί το Κάμελοτ σαν μία βιβλιοθήκη.

Φυσικά, το Κάμελοτ γκρεμίστηκε. Αυτή η απόφαση είχε παρθεί σίγουρα μέχρι το τέλος του καλοκαιριού του 2009 - μετά τις συζητήσεις μας σε βίντεο με τον Πητ Πήτερσον και τον  Στήβεν Γκρηρ, τη στάση μας για το θέμα των εμβολιασμών, και οι τρεις δημόσιες εμφανίσεις του Χένρυ Ντήκον καταλήγωντας με τη δήλωση του επί σκηνής στο Συνέδριο Εξωπολιτικής στη Μπαρτσελόνα ότι είχε επισκεφθεί τη βάση στον Άρη.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά εξοργίσαμε σε μεγάλο βαθμό την Εκκλησία της Σαεντολογίας με την αποκαλυπτική μας συνέντευξη με τον Ντέιν Τοπς. Και πριν από αυτό το 2008, είχαμε ενοχλήσει τους Ιλλουμινάτι μετά από τη συνέντευξη μας με τον Λέο Ζαγκάμι και την επικοινωνία μας με τον Νορβηγό πολιτικό (Χάκαν Χαν).

Τότε τον Οκτώβριο του 2008 συναντήσαμε τον Τζέικ Σίμπσον. Το απόγευμα που πέρασα μαζί του και στο οποίο αντιμετωπίσαμε το άκρως-απόρρητο [τεχνητής νοημοσύνης με προέλευση τους Ανουννάκι] σύστημα παρακολούθησης, και αναφέρεται τεκμηριωμένα στην αναφορά μας για τον Τζέικ Σίμπσον. Μας επηρέασε και τους δύο, αλλά το αποκρούσαμε. Ωστόσο, μπορεί τότε να τραβήξαμε την προσοχή ορισμένων ισχυρών αντιπάλων εκτός πλανήτη.

Το αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν η συσσώρευση από οτιδήποτε ανάμεσα σε τρεις μέχρι επτά ισχυρές ομάδες αντιπάλων - και η μοίρα του Κάμελοτ πιθανώς αποφασίστηκε εκεί. Υπάρχουν πολλά περισσότερα που θα μπορούσα να πω για όλα αυτά, αλλά τα παραπάνω μπορεί τουλάχιστο να αρχίσουν να απαντούν μερικές ερωτήσεις τις οποίες έχουν κατανοητά ρωτήσει αρκετοί μέχρι τώρα.

Το έργο μας, φυσικά, συνεχίζεται - και η ευκαιρία που παρουσιάζεται είναι ότι οι δύο ιστοσελίδες θα αντικαταστήσουν τώρα μία, σε συνάρτηση με την αρχειθετημένη βιβλιοθήκη, θα έχουν μεγαλύτερη δυνατότητα να διαδώσουν σημαντικές πληροφορίες τις οποίες οι συνάνθρωποι μας θα πρέπει να ακούσουν και να κατανοήσουν, ενώ την ίδια στιγμή θα επιτρέπουν και την Κέρρυ και εμένα να επικεντρωθούμε σε προσανατολισμούς της αποστολής μας οι οποίες αντηχούν δυνατά στον καθένα από μας.   
Support Project Avalon - make a donation:

Donate

Donations are not tax deductible for U.S. citizens.

Thank you for your help.
Your generosity enables us to continue our work.

Bill Ryan

bill@projectavalon.net


unique visits