Search

Avalon logo Η Άγγλο-Σαξoνική Αποστολή:
Η Παρουσίαση του Μπιλ Ράιαν


Η Άγγλο-Σαξoνική Αποστολή: Η Παρουσίαση του Μπιλ Ράιαν
16 Φεβρουαρίου 2010

Πατήστε εδώ για το βίντεο της παρουσίασης [με ελληνικούς υπότιτλους]

[Μουσική εισαγωγής: ενόργανη κιθάρα του τραγουδιού του Τζον Λέννον ΙMAGINE από τους Μαρκ Νόπφλερ και Τσετ Άτκινς]


Αρχή της παρουσίασης

Είμαι ο Μπιλ Ράιαν από το Πρότζεκτ Κάμελοτ και Πρότζεκτ Άβαλον,και
η ημερομηνία σήμερα είναι 16 Φεβρουαρίου, 2010.

Και αυτή είναι μια κάπως ασυνήθιστη παρουσίαση βίντεο εδώ γιατί παίρνω τη πρωτοβουλία δημιουργώντας ένα βίντεο σαν μια ερμηνεία και σαν ένα σχολιασμό σε μια μαγνητοφωνημένη συνέντευξη την οποία πήραμε από ένα σημαντικό μάρτυρα ο οποίος ήρθε και γνωστοποίησε την ιστορία του στο Πρότζεκτ Κάμελοτ πριν από λίγο καιρό, πριν δύο εβδομάδες περίπου.

Όπως με πολλούς από τους μάρτυρες μας, αυτό το άτομο ήθελε να παραμείνει  ανώνυμος, αλλά συμφώνησε στο να γραφεί σε κείμενο η συνέντευξη. Και έτσι το έχουμε αυτό σε κείμενο  [Η Αγγλο-Σαξονική Αποστολή: Κείμενο της μαγνητοφωνημένης συνέντευξης], και αυτό πρόκειται να δημοσιευτεί την ίδια χρονική στιγμή όπως και το βίντεο, γιατί είναι σημαντικό να μπορείς να διαβάζεις το κείμενο ταυτόχρονα την ώρα που σκέπτεστε αυτά για τα οποία μιλάω εδώ.

Όπως ερχόμαστε στο θέμα της ιστορίας θα κατανοήσετε ακριβώς, γιατί είναι σημαντικό να λάβετε αυτές τις πληροφορίες, και να τα κρατήσετε όλα σε μια λεπτή ισορροπία.

Τώρα, αυτός είναι ένας Βρετανός. Εργάστηκε για το Βρετανικό Στρατό για αρκετά χρόνια, και μετά την αποστράτευση του από το στρατό, εργάστηκε για την Πόλη του Λονδίνου σε μια αρκετά υψηλή θέση, σε μια σεβαστή θέση,στη Πόλη του Λονδίνου.

Γι’ αυτούς τους ανθρώπους που δεν γνωρίζουν σχετικά με τη Πόλη του Λονδίνου: Η Πόλη του Λονδίνου είναι σαν ένας θύλακας, σαν ένας οικονομικός θύλακας μέσα στη καρδιά του ίδιου του Λονδίνου. Μερικοί άνθρωποι τη θεωρούν σχεδόν κάτι σαν το Βατικανό. Είναι πολύ παλιά, είναι πολύ αρχαία. Είναι η καρδιά του οικονομικού συστήματος, όχι μόνο της Βρετανίας, αλλά πιθανόν ολόκληρου του κόσμου.

Πολλοί ερευνητές θεωρούν ότι είναι πολύ πιθανόν ότι η Πόλη του Λονδίνου ελέγχει τα οικονομικά συστήματα στην Αμερική. Έχουν τον έλεγχο της Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ, της Τράπεζας για τις Διεθνείς Διευθετήσεις - ένα σωρό από πράγματα που συμβαίνουν. Αυτό είναι σαν το νευρικό σύστημα του οικονομικού κόσμου. Και είναι πολύ Μασονικό, είναι πολύ αρχαίο, είναι πολύ παραδοσιακό.

Η πηγή μας παρακολούθησε μερικές συναντήσεις με υψηλόβαθμους Μασόνους, και ενώ μερικοί από αυτούς είχαν ενδιαφέρον, ήταν συνηθισμένοι με τα πρότυπα της Πόλης του Λονδίνου - συζητούσαν οικονομικές υποθέσεις, και λοιπά και λοιπά.

Και μετά τον Ιούνιο του 2005, παρευρέθηκε σε μια ακόμη συνάντηση που νόμιζε ότι θα ήταν μια συνηθισμένη συνάντηση αλλά στη πραγματικότητα αυτή ήταν κάπως ασυνήθιστη, και το αντιλήφθηκε ότι ήταν ασυνήθιστη μόλις έφτασε εκεί.

Στην αλήθεια, στην συνέντευξη του μαζί μας, της οποίας έχουμε το γραπτό κείμενο [Η Άγγλο-Σαξονική Αποστολή: Κείμενο της μαγνητοφωνημένης συνέντευξης], θα δείτε πως είπε ότι ένιωσε ότι βρέθηκε εκεί κατά τύχη. Ότι δεν έπρεπε να βρισκόταν εκεί, δεν ήξερε τι συνέβαινε, και έτσι, δεν συμμετείχε ενεργά στη συνάντηση. Ήταν εκεί κάπως σαν μια μύγα στον τοίχο. Άκουγε απλά αυτό που συνέβαινε,και στην αρχή ούτε καν που καταλάβαινε ποιο ήταν το θέμα της συζήτησης.

Λοιπόν, όλοι όσοι βρισκόταν εκεί ήταν Μασόνοι. Ήταν υψηλόβαθμοι Μασόνοι. Υπήρχαν περίπου 25 με 30 άτομα εκεί, ανάμεσα στους οποίους και πολιτικοί σε υψηλές θέσεις τους οποίους θα αναγνώριζαν οι περισσότεροι άνθρωποι στο Η. Βασίλειο από το όνομα τους. Δεν γνωρίζω ποιοι ήταν. Δεν τους κατονόμασε, και δεν το ζητήσαμε αυτό. Αλλά είπε: Αυτά είναι όλα γνωστά ονόματα.

Ο Αρχηγός της Αστυνομίας ήταν εκεί, εκπρόσωποι της Εκκλησίας , εκπρόσωποι από το Στρατό - 25 με 30 άτομα.

Και όπως άκουγε το θέμα της συζήτησης… Ήταν μια ανεπίσημη συνάντηση. Δεν ήταν σαν ένα μεγάλο τραπέζι με, κάπως σαν, με σημειωματάρια και ποτήρια με νερό και λεπτά και μια ατζέντα και με ένα που προεδρεύει. Υπήρχαν απλά άτομα σε μια αίθουσα που μιλούσαν για όλα αυτά τα πράγματα.

Αυτό για το οποίο μιλούσαν σχετικά ήταν ένα σχέδιο που φανερά το είχαν συλλάβει πριν από πολύ καιρό. Και αυτό που συζητούσαν ήταν η συζήτηση για την εφαρμογή αυτού του σχεδίου. Συζητούσαν πως εξελισσόταν τα πράγματα αν πήγαιναν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα ή όχι.

Για παράδειγμα, για να δώσω μια ιδέα από αυτό, συζητούσαν μεταξύ τους κάποια από τα προβλήματα που είχαν στην εφαρμογή του σχεδίου τους, και όπως αυτή η μικρή παρουσίαση συνεχίζεται εδώ, θα κατανοήσετε ποιο ήταν το σχέδιο τους. Θα το αποκαλύψω αυτό σχεδόν με τον ίδιο τρόπο όπως είχε φανερωθεί στο μάρτυρα μας και αυτός το αποκάλυψε σε μένα- λίγο προς λίγο, βήμα προς βήμα.

Το πρώτο πράγμα που άκουσε ήταν ότι συζητούσαν σχετικά με το γεγονός ότι το Ισραήλ δεν φαινόταν να είναι προετοιμασμένο ώστε να επιτεθεί στο Ιράν στο άμεσο μέλλον. Αυτό ήταν ένα πρόβλημα.

 Ακόμη πιο πριν τον Ιούνιο του 2005, ήταν προφανώς ανήσυχοι ότι αυτό που σχεδιαζόταν πάνω σε κάποιο χρονοδιάγραμμα δεν προχωρούσε ανάλογα με το πρόγραμμα, και αυτό ήταν ένα θέμα γι’ αυτούς.

Έτσι αυτό τράβηξε τη προσοχή του πολύ γρήγορα γιατί ποτέ δεν είχε βρεθεί σε συνάντηση που να είχε αναφερθεί κάτι τέτοιο.

Μετά συζητούσαν σχετικά με τη Κίνα, και πόσο ισχυρή γινόταν η Κίνα και στρατιωτικά αλλά και οικονομικά, πολύ γρήγορα, και ότι οι Ιάπωνες δεν έκαναν αυτό που υποτίθεται θα έπρεπε να κάνουν, το οποίο ήταν να αναμειχθούν με κάποιο τρόπο με το Κινεζικό οικονομικό σύστημα. Δεν το έκαναν αυτό, και αυτό ήταν ακόμη ένα πρόβλημα, γιατί η Κίνα γινόταν πολύ ισχυρή πολύ γρήγορα.

Άλλα θέματα τα οποία συζητηθήκαν ήταν, για παράδειγμα, η επερχόμενη οικονομική κατάρρευση, ο συγκεντρωτισμός των πόρων - όλα όσα είδαμε να αρχίζουν να συμβαίνουν από τον Οκτώβριο του 2008. Το σχεδίαζαν αυτό και αναφερόταν σ’ αυτό στην συνάντηση τους τον Ιούνιο του 2005. Έτσι υπήρχε καθαρά το ξετύλιγμα κάποιου σχεδίου εκεί.

Ήταν αρκετά σοκαρισμένος, όσο περισσότερα άκουγε, και όταν στ’ αλήθεια συνειδητοποίησε τι συνέβαινε είχε σοκαριστεί υπερβολικά.

Ένας από τους λόγους που δίνω αυτή τη παρουσίαση του βίντεο τώρα είναι για να μειώσω τον αντίκτυπο και να το ερμηνεύσω αυτό μια σταλιά, γιατί είναι πληροφορίες που μπορούν να σοκάρουν. Και αυτό που επίσης θέλω να κάνω είναι να προσπαθήσω να διακρίνω ανάμεσα σ’ αυτό που εκείνος ανάφερε, επειδή το άκουσε με τα ίδια του τα αυτιά και σ’ αυτό που ήταν δική του εικασία, και στη δική μου εικασία σχετικά με το πώς όλα αυτά συνδέονται.

Είναι πολύ σημαντικές πληροφορίες. Πρέπει να τις γνωρίζουμε, ακόμη κι αν δεν φαίνεται ότι πηγαίνει σύμφωνα με το σχέδιο - ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ. Νομίζω ότι υπήρχε ένα τσούρμο τρελών ανθρώπων εκεί οι οποίοι είναι άκρως αποφασισμένοι να κάνουν κάτι, και βιάζονται πολύ - και αυτό είναι σημαντικό να κατανοηθεί –  είχαν μεγάλη βιασύνη στο να προσπαθήσουν και να ξετυλίξουν αυτή την ακολουθία των γεγονότων.

Τώρα, αυτό που περιέγραψε είναι το πια ήταν αυτή η ακολουθία των γεγονότων.

Ξεκινάει με τι Ισραήλ να επιτίθεται στο Ιράν. Τώρα, αυτό δεν έχει συμβεί ακόμη. Υπήρξε ένας αριθμός ενδείξεων ότι υπάρχουν δυνάμεις που προσπαθούν να το προκαλέσουν αυτό να συμβεί. Και μόνο να παρακολουθείς τις ειδήσεις τα τελευταία δύο χρόνια για να κατανοήσεις ότι το κοινό έχει προετοιμαστεί για την αιτιολόγηση μιας τέτοιας πράξης. Το έχουν στήσει ώστε το Ιράν να φαίνεται ως κακοί και ότι τους αξίζει να τους συμβεί κάτι, και λοιπά και λοιπά.

Τώρα, αυτό πρόκειται να είναι η αρχή αυτού που θα είναι σαν ο πρώτος ελιγμός σ’ ένα μεγάλο παιχνίδι σκάκι. Το σχέδιο είναι να προκαλέσουν τη Κίνα, ώστε να ανταποδώσει. Ο δικός μας, η πηγή μας, ο οποίος είναι στρατιωτικός, είναι προσωπικά πεπεισμένος όσο είναι δυνατό - ακόμη κι αν αυτό δεν έχει δημοσιευτεί ποτέ, και δεν είναι γνωστό στο κοινό - το Ιράν πράγματι έχει πυρηνικά όπλα. Αυτός πιστεύει ότι τα έχουν προμηθευτεί από τη Κίνα, στο παρασκήνιο.

Και όλο αυτό ήταν σχεδιασμένο, γιατί ήταν εντάξει για τις δυνάμεις της εξουσίας ότι το Ιράν έχει πυρηνικά όπλα γιατί το ήθελαν να χρησιμοποιηθούν. Το σχέδιο ήταν ότι ή το Ιράν ή η Κίνα να ανταποδώσουν μετά από ένα χτύπημα κατά του Ιράν με πυρηνικό όπλο.

Σ’ αυτό το σημείο, θα είχε συμβεί μια περιορισμένη πυρηνική ανταλλαγή στη Μέση Ανατολή, ακολουθούμενη από μια εκεχειρία.

Το άκουσε αυτό να σχεδιάζεται σ’ αυτή τη συνάντηση. Ήταν όπως μια χορογραφία. Είναι σαν το σενάριο μιας ταινίας. Αυτό είναι ακριβώς που σχεδίαζαν να συμβεί.

Και σ’ αυτό το διάστημα, το άλλο πράγμα που είχε οργανωθεί γι’ αυτό και πολλοί άνθρωποι που το βλέπουν αυτό θα έχουν επίγνωση ότι αυτό έχει στηθεί στο παρασκήνιο. Έχουμε λάβει αρκετές πληροφορίες γι’ αυτό από έναν αριθμό καλών ερευνητών από πολλές χώρες οι οποίοι το αναφέρουν αυτό στο ίντερνετ, ότι τα πράγματα έχουν στηθεί έτσι σε πολλές Δυτικές χώρες ώστε να υπάρχει στενός έλεγχος στους πληθυσμούς: στρατιωτικοί νόμοι, αύξηση των εξουσιών των δυνάμεων ασφαλείας
που δεν είναι μόνο ο Στρατός ή η Αστυνομία.

Στη Βρετανία, για παράδειγμα, η πηγή μας ανέφερε ότι ήξερε, ότι ήξερε απόλυτα προσωπικά ότι είναι γεγονός, ότι ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων στην ιδιωτική ασφάλεια, είχαν αυξηθεί οι εξουσίες τους για να τους δώσουν τη δυνατότητα να συλλαμβάνουν ανθρώπους, τη δυνατότητα να φυλακίζουν, τη δυνατότητα να αντιμετωπίζουν εξεγέρσεις στους δρόμους. Και μιλάμε σχετικά με τους απλούς συνηθισμένους ανθρώπους που εργάζονται στην ιδιωτική ασφάλεια, άνθρωποι που μοιράζουν τις κλήσεις στους δρόμους. Οι εξουσίες τους έχουν αυξηθεί με τον ίδιο τρόπο.

Και πέρυσι ακούσαμε τον Πρόεδρο Ομπάμα να μιλάει για το ότι ήθελε να έχει ένα είδος Εθνικής Φρουράς στην Αμερική, έτοιμη να χειριστεί τέτοιου είδους καταστάσεις. Υπάρχουν πολλές ενδείξεις ότι αυτό έχει στηθεί.

Και σ αυτό το ξετύλιγμα αυτού του τρελού σεναρίου, στο οποίο επιδίωκαν ότι θα υπήρχε μια περιορισμένη πυρηνική ανταλλαγή στη Μέση Ανατολή, η ιδέα ήταν ότι, ενώ ο κόσμος θα το έβλεπε αυτό έντρομος,και μετά θα απαιτούσαν από τις κυβερνήσεις τους να υπάρξουν αυστηροί έλεγχοι στα τα ταξίδια στις επικοινωνίες, στις συναντήσεις ανθρώπων, στους ανθρώπους που διαδηλώνουν στους δρόμους.

Θα θέλουν να είναι σίγουροι ότι δεν θα έχουν τρελούς βομβιστές στα αεροπλάνα, τρελούς βομβιστές στα εμπορικά κέντρα - θα θέλουν να είναι σίγουροι. Και ενώ οι άνθρωποι θα οδηγούνται από αυτό στο φόβο, θα ζητούν και θα απαιτούν και θα επιμένουν σε αυστηρότερους ελέγχους από τις κυβερνήσεις τους, οι οποίοι θα είναι δικαιολογημένοι. Και εδώ είναι που θα βρεθούμε σ αυτή τη κατάσταση στρατιωτικού νόμου σε όλες τις Δυτικές χώρες. Είναι σχεδιασμένο σαν δικαιολογία.

Όλα αυτά είναι απλά μόνο η αρχή, γιατί η ιστορία έχει μεγαλύτερο βάθος, και είναι αρκετά τρομακτική.

Αν το βλέπετε τώρα και αισθάνεστε λίγο σοκαρισμένος, έτσι ακριβώς ένιωσα και εγώ όταν άκουσα αυτές τις πληροφορίες, και έτσι ένιωσε και ο μάρτυρας μας ακούγοντας αυτές τις πληροφορίες σ’ αυτή τη συνάντηση γιατί αυτό είναι μόνο η αρχή.

Τώρα, στη διάρκεια της εκεχειρίας, όλοι θα είναι σοκαρισμένοι, όλοι θα είναι φοβισμένοι, όλοι θα είναι στ’ αλήθεια τρομοκρατημένοι σχετικά με τη τροπή των γεγονότων. Υπάρχουν αυστηροί έλεγχοι όλων των ειδών πάνω στους πληθυσμούς παντού.

Και η επόμενη κίνηση που θα παιχτεί σ’ αυτό  το παιχνίδι σκακιού που βρίσκεται σε εξέλιξη είναι ότι θα χρησιμοποιηθούν βιολογικά όπλα εναντίον της Κίνας. Το άκουσε αυτό να συζητείται σ’ αυτή τη συνάντηση.

Θα απελευθερώσουν ένα ιό όμοιο μ’ αυτό της γρίπης ο οποίος θα στοχεύει γενετικά ενάντια τον Κινεζικό πληθυσμό. Θα στοχεύει φυλετικά το Κινεζικό λαό. Είναι σχεδιασμένος ώστε να απλωθεί σαν μια άγρια πυρκαγιά και να βγάλει από τη μέση ένα μεγάλο τμήμα του Κινεζικού λαού. Και αυτοί οι άνθρωποι σ’ αυτή τη συνάντηση το έβρισκαν ΑΣΤΕΙΟ.

Είπαν: Η Κίνα θα αρπάξει ένα κρύωμα. Αυτές ήταν οι λέξεις τους: Η Κίνα θα αρπάξει ένα κρύωμα.
Και έβρισκαν αστείο το γεγονός ότι αυτά τα βιολογικά όπλα θα δημιουργήσουν έναν όλεθρο στο Κινεζικό πληθυσμό.

Μετά από αυτό, θα δημιουργηθεί αποτελεσματικά ένα είδος λοιμού το οποίο στη πραγματικότητα θα εξαπλωθεί από άκρη σ’ άκρη στο πλανήτη προς τη δύση επίσης. Η πηγή μας δεν ήταν ξεκάθαρος αν αυτό θα είναι η εκδίκηση των Κινέζων, ή αν αυτό το πράγμα απλά θα εξαπλωθεί εκτός ελέγχου με ένα τρόπο που θα γινόταν κατανοητό αν συνέβαινε, είτε θα στοχεύει φυλετικά ή όχι. Αυτά τα πράγματα στη αλήθεια μεταλλάσσονται.

Έτσι τώρα θα υπάρχει μια κατάσταση όπου θα έχει συμβεί ένας περιορισμένος πυρηνικός πόλεμος στη Μέση Ανατολή. Θα υπάρχει μια πανδημία που στ’ αλήθεια εξαπλώνεται σ’ όλο το πλανήτη και πράγματι σκοτώνει κόσμο, πολύ ολοφάνερα. Και έχεις αυτό το ολιγαρχικό στρατιωτικό κλείδωμα από όλες τις κυβερνήσεις του Δυτικού κόσμου, γιατί όλοι θα βρίσκονται σε μια κατάσταση πανικού από αυτό.

Και τότε, είπε, τότε θα αρχίσει ο πραγματικός πόλεμος - κάτι που δικαιολογημένα θα ονομαζόταν ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος, με μια μεγαλύτερη πυρηνική ανταλλαγή.

Και  σ’ αυτό το σημείο τον ρώτησα: Αυτό γίνεται για τη μείωση του πληθυσμού; Τι γίνεται; Γιατί το κάνουν αυτό; Γιατί αυτό το παρανοϊκό ¨Δρ. Στρέινζλαβ¨  σχέδιο απλά για να αμοληθούν όλα αυτά πράγματα στο κόσμο; Γιατί το κάνουν;

Τώρα, όπως συνεχιζόταν η συζήτηση μας, άρχισα να, βρίσκω απαντήσεις σ’ αυτές τις ερωτήσεις. Τώρα, μερικές από αυτές είναι εικασίες, και θέλω να μοιραστώ αυτές τις εικασίες μαζί σας γιατί είναι αρκετά σημαντικό ότι θα προσπαθήσουμε μαζί για να ανακαλύψουμε τι συμβαίνει.

Και υπάρχουν και μερικές ενδείξεις. Υπάρχουν μερικά πολύ σημαντικές ενδείξεις που πρόκειται να παρουσιάσω σε σας με αυτό το βίντεο.

Αυτός είπε: Απολύτως πρόκειται για μείωση του πληθυσμού.

Έτσι, εγώ είπα: Λοιπόν, σ’ αυτή τη συνάντηση, ανέφεραν καθόλου αριθμούς;

Και αυτός είπε: Βέβαια, το ανέφεραν. Πενήντα τις εκατό.

Ο μισός πληθυσμός της Γης. Αυτό είναι σχεδιασμένο, όπως και στις Georgia Guidestones. Για εκείνους από εσάς που δεν γνωρίζουν τι είναι οι Georgia Guidestones, είναι ένα πέτρινο μνημείο στη Γεωργία, στις ΗΠΑ, που ανεγέρθηκε ανώνυμα πριν από μερικά χρόνια. Είναι σε οχτώ γλώσσες, και είναι σαν το μανιφέστο των Ιλλουμινάτι για ένα "νέο κόσμο", όπως δήλωνε. Και μόνο κρατήστε αυτή τη σκέψη ότι αυτό είναι το μανιφέστο  για ένα νέο κόσμο. Αυτή είναι μια σημαντική ιδέα εδώ σ’ αυτό που σας παρουσιάζω.

One of the key parts of this manifesto for this new world is that there should be a population of 500 million people. Now, 500 million people is an enormous reduction from the nearly 7 billion that we’ve got at the moment. That’s pretty much 95% of people who would no longer be on this planet. And 50% is a step towards that, and there’s a reason why they’re doing all of this. There’s a reason why they’re in a hurry. There’s a reason for this insanity.

Ένα από τα βασικά σημεία αυτού του μανιφέστο για αυτόν τον νέο κόσμο είναι ότι θα πρέπει να υπάρχει ένας πληθυσμός 500-εκατομμυρίων ανθρώπων. Τώρα, 500-εκατομμύρια άνθρωποι είναι μια τεράστια μείωση από τα σχεδόν 7-δισεκατομμύρια που έχουμε αυτή τη στιγμή. Αυτό είναι πολύ κοντά στο 95% των ανθρώπων που δεν θα βρίσκονται άλλο πια στον πλανήτη. Και το 50% είναι ένα βήμα προς αυτή τη κατεύθυνση, και υπάρχει λόγος που τα κάνουνε όλα αυτά. Υπάρχει λόγος γιατί βιάζονται. Υπάρχει λόγος γι’ αυτή τη τρέλα.

Και όταν το εξηγούσε αυτό, τότε είπε ότι έχουν ένα όνομα για το σχέδιο αυτό. Αυτό το σχέδιο έχει ένα όνομα! Και εγώ είπα: Λοιπόν, ποιο είναι αυτό το όνομα;

Αυτός είπε: Το ονομάζουν "Η  Άγγλο-Σαξονική Αποστολή".

Η Άγγλο-Σαξονική Αποστολή. Τώρα, αυτό το έχω ξανακούσει. Είναι κάτι από την ιστορία, νομίζω, και είχε να κάνει με τις Σταυροφορίες πριν από πολύ καιρό. Αλλά δεν το είχα ακούσει ες σημερινό πλαίσιο, και ούτε και αυτός το είχε. Και αργότερα, όπως συνέχιζε να λέει την ιστορία του, άρχισα να κατανοώ αυτό που νόμιζα με τι ήταν σχετικό - από εκεί ήρθε και η ιδέα για αυτό το βίντεο και ο λόγος γιατί μοιράζομαι αυτές τις πληροφορίες μαζί σας, γιατί χρειάζεται να συνεργαστούμε ώστε να συμπεράνουμε τι συμβαίνει εδώ. Είναι πολύ σημαντικό να το κατανοήσουμε.

Υπάρχει ένα σχέδιο, πιστεύω, για το οποίο θα ήταν περήφανος και ο Χίτλερ, το οποίο είναι πολύ μοχθηρό, είναι τόσο καταχθόνιο. Είναι τόσο δύσκολο να το αντιμετωπίσεις. Είναι τόσο απίστευτο που είναι ανάγκη να σας το ξεκαθαρίσω, ώστε να μπορείτε να το εξετάσετε αν αυτό μπορεί να είναι μια πιθανότητα ή όχι.

Τα σχέδια που έχω περιγράψει είναι σίγουρα μια πιθανότητα, γιατί τα άκουσε ο ίδιος σ’ αυτή τη συνάντηση, όλα όσα έχω περιγράψει μέχρι τώρα,  μέχρι και συμπεριλαμβανομένου του κυρίου ξεσπάσματος,ένα κύριο ξέσπασμα από εχθροπραξίες, μετά από τον ¨περιορισμένο πόλεμο¨.

Έτσι η ακολουθία έχει ως εξής… η σχεδιασμένη ακολουθία έχει ως εξής: Το Ισραήλ θα επιτεθεί στο Ιράν, μετά θα έρθει μια εκεχειρία στη διάρκεια της οποίας  θα υπάρχει ένας δυνατός κυβερνητικός στρατιωτικός έλεγχος πάνω στους πληθυσμούς όλων των Δυτικών κρατών. Τότε η Κίνα θα δεχτεί επίθεση από βιολογικά όπλα. Είναι μια αρρώστια σαν γρίπη, εξαπλώνεται σαν άγρια πυρκαγιά, αυτό θα πάει σ’ όλο το πλανήτη, και τότε θα ξεκινήσει ένας μεγάλος 3ος Παγκόσμιος  Πόλεμος.

Και τότε, αφού συμβούν όλα αυτά, 50% του πληθυσμού θα έχει εξολοθρευτεί - όχι μόνο από το πόλεμο ή το λοιμό, αλλά επειδή, όπως πολλοί από σας που το παρακολουθείτε θα το κατανοήσετε, οι υποδομές καταστρέφονται σε τέτοιες καταστάσεις. Δεν υπάρχουν τρόφιμα στα σουπερμάρκετ, δεν υπάρχουν καύσιμα στις αντλίες, οι τηλεπικοινωνίες θα πάψουν να λειτουργούν, ίσως μπορεί να μην τρέχει ακόμα και νερό από τις βρύσες.

Οι άνθρωποι θα μεταβούν σε μια σχεδόν Βικτωριανή εποχή χωρίς τις εγκαταστάσεις να το αντιμετωπίσουν αυτό, επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν ένα κήπο λαχανικών. Δεν έχουν ούτε ένα άλογο και μια άμαξα. Δεν θα μπορούν να επιβιώσουν με τον τρόπο που συνήθιζαν να μπορούν.

Είμαστε πολύ, πολύ εκτεθειμένοι με τη τεχνολογική μας πρόοδο. Είμαστε άκρως εκτεθειμένοι. Και φυσικά οι Ελεγκτές το γνωρίζουν αυτό.

Σ’ αυτό το σημείο, η πηγή μας υπέθετε ότι... Γιατί είναι τόσο βιαστικοί; Γιατί θέλουν να το κάνουν αυτό;

Και υπάρχει μια μεγάλη ειρωνεία εδώ, η οποία είναι…είναι σαν να έλεγα: Λοιπόν, αφού πρόκειται να σχεδιάσετε το 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο, τότε γιατί δεν το κάνετε με την ησυχία σας και να το κάνετε σωστά, ώστε να έχετε μεγάλη επιτυχία; Ξέρετε, αυτό μπορεί να γίνει σε 20 χρόνια από τώρα ή σε 30 χρόνια από τώρα, δεν έχει στ’ αλήθεια σημασία. Γιατί… είναι τόσο βιαστικοί;

Και η πηγή μας είπε ότι κατάλαβε, από πληροφορίες εκ των έσω που συνέχιζε να λαμβάνει, ότι αυτό είναι συγχρονισμένο με κάτι άλλο περίπου σε 18 μήνες από τώρα και αυτό το τοποθετεί ακριβώς στη μέση του 2011.

Δεν γνωρίζει αν είναι σίγουρο αυτό γιατί αυτά τα γεγονότα δεν ακολουθούν κάποιο ημερολόγιο· στη πραγματικότητα οδηγούνται από μια ακολουθία γεγονότων. Με άλλα λόγια, αυτό πρέπει να συμβεί πριν συμβεί κάτι άλλο, και μετά από αυτό κάτι άλλο μπορεί να συμβεί, και μετά από αυτό  κάτι άλλο μπορεί να συμβεί. Έτσι ένα σύνολο πραγμάτων πρέπει να υπάρχουν στη θέση τους πριν ξεκινήσει να πέφτει όλο αυτό το ντόμινο, κατά κάποιο τρόπο, και από τι φαίνεται έχουν μείνει πίσω χρονικά σε μερικά από αυτά.

Υπάρχουν κάποια σχεδιασμένα γεγονότα που σίγουρα δεν συνέβησαν. Ένα από αυτά τα πράγματα που θυμήθηκα όταν άκουγα αυτήν την ιστορία ήταν πως η πηγή μας ο ¨Χένρυ Ντήκον¨… Πολλοί από σας που είδατε τα βίντεο του Πρότζεκτ Κάμελοτ και διαβάσατε τις μαρτυρίες τους τα τελευταία 3 χρόνια θα γνωρίζετε ότι όταν συναντήσαμε τον ¨Χένρυ Ντήκον¨ το 2006, είπε ότι οι δικές του εκ των έσω πληροφορίες ήταν ότι θα υπάρξει ένας πόλεμος ενάντια στη Κίνα το 2008. Τώρα αυτό δεν συνέβηκε.

Και όλο αυτό τον καιρό… τότε δεν έβγαινε νόημα, και ακόμη και τώρα δεν βγαίνει νόημα από αυτό. Είναι σαν: Λοιπόν, εντάξει, αλλά γιατί να γίνει αυτό; Γιατί να γίνει αυτό; Γιατί να γίνει αυτό;

Λοιπόν, αυτή ήταν η απάντηση του…Και η πηγή μας είναι ένα πολύ έξυπνος τύπος. Ήταν στρατιωτικός. Είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία που  δεν ανέφερε στη μαγνητοφωνημένη συνέντευξη - την οποία έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε - αλλά είχε τις δικές του εμπειρίες με εξωγήινους στο στρατό· έχει τις δικές του πηγές πληροφοριών για ένα μέρος από αυτό το παρασκήνιο.

Λέει ότι είναι όσο σίγουρος όσο γίνεται ότι οι άνθρωποι που παίρνουν τις αποφάσεις στο πλανήτη - μπορείς να τους πεις Ιλλουμινάτι, οι Ελεγκτές, οι δολοπλόκοι, ότι όνομα θέλεις να τους αποκαλείς - πιστεύουν ότι θα συμβεί αυτό που ονόμασε ¨ένα γεωφυσικό γεγονός¨, ένα τεράστιο γεωφυσικό γεγονός. Λέει ότι αυτές είναι οι καλύτερες πληροφορίες που έχει είναι ότι οι μυημένοι γνωρίζουν ότι αυτό πρόκειται να συμβεί, ή ότι ανησυχούν ότι αυτό πρόκειται να συμβεί.

Και πολλοί από σας που το βλέπετε αυτό θα γνωρίζουν ότι δεν είναι μια απολύτως τρελή ιδέα. Υπήρξαν τρισεκατομμύρια δολάρια που έχουν ξοδευτεί για μεγάλες σε βάθος υπόγειες βάσεις για κάποιο λόγο, τον οποίο δεν γνωρίζουμε ποιος είναι. 

Όλοι γνωρίζετε για τη Τράπεζα Σπόρων στο Σβάλμπαρντ – αυτή η πληροφορία είναι γνωστή εκεί έξω - όπου όλοι οι σπόροι των φυτών και των καλλιεργειών του κόσμου υπάρχουν θαμμένοι βαθιά μέσα σ’ ένα γρανιτένιο υπόγειο στη Βόρειο Νορβηγία. Έχουν παρθεί πολλές προφυλάξεις σαν να  μπορεί να συμβεί κάτι που θα μπορούσε να απειλήσει μερικούς από αυτούς τους φυσικούς πόρους, συμπεριλαμβανομένων και των Τραπεζών Σπόρων του πλανήτη.

Τώρα, αν πρόκειται να συμβεί κάποιο γεωφυσικό γεγονός, όπως πιστεύουν, αυτό γίνεται γιατί φαίνεται να διατηρείται εσωτερική γνώση των Ιλλουμινάτι, είναι αλήθεια ή όχι, ότι υπάρχουν επαναλαμβανόμενα, κυκλικά γεωφυσικά γεγονότα περίπου κάθε 11.500 χρόνια. Πληροφορίες σχετικά με το τι στ’ αλήθεια συνέβηκε στην Ατλαντίδα υπήρχαν πολύ πιθανό στη βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας που κάηκε πριν από μερικά χιλιάδες χρόνια. Υπάρχουν επίμονες φήμες ότι μεγάλο μέρος από αυτές τις πληροφορίες έχουν διασωθεί και βρίσκονται στη Βιβλιοθήκη του Βατικανού.

Αυτές είναι πληροφορίες που δεν υπάρχουν για δημόσια χρήση και στις οποίες μόνο οι εκ των έσω μπορούν να έχουν πρόσβαση. Είτε είναι σωστό αυτό ή όχι, το σημαντικό πράγμα που πρέπει να κατανοήσουμε είναι ότι αυτοί πιθανώς πιστεύουν ότι αυτό θα συμβεί, και παίρνουν τις προφυλάξεις τους. Και αυτή μπορεί να είναι η δικαιολογία για αυτή την παράνοια που μόλις ακούσαμε σχετικά μ’ αυτό το σχέδιο.

Αναλογιστείτε αυτό.

Είπε:  Αν πρόκειται να συμβεί ένα σοβαρό γεωφυσικό γεγονός, κάτι σαν μια μετακίνηση των πόλων, μπορεί να είναι ο Πλανήτης Χ, ίσως να είναι κάποιου είδους ενεργειακού φαινομένου στο οποίο πρόκειται να μπει το Ηλιακό Σύστημα και αυτό θα αποσταθεροποιήσει κάπως τη Γη ή ο φλοιός της Γης με κάποιο τρόπο… δεν ξέρουμε.

Αλλά αν ήταν να συμβεί μια σοβαρή κατάσταση εκτάκτου ανάγκης μ’ αυτό τον τρόπο,  κάτι που στ’ αλήθεια θα μπορούσε να κάνει τον πόλεμο να φαίνεται πολύ ασήμαντο αυτό που θα βοηθούσε την ανθρώπινη φυλή να το επιβιώσει, ή θα βοηθούσε ένα τμήμα  της ανθρώπινης φυλής να το επιβιώσει, είναι αν ήδη γίνει προετοιμασίες εκτάκτου ανάγκης ήδη σε λειτουργία πριν συμβεί.

Με άλλα λόγια, αν ήξερες ότι έρχεται μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης, να ήξερες, για παράδειγμα, ότι ένας τυφώνας πλησιάζει και θα χτυπήσει τη πόλη σου. Τότε βάζεις σε λειτουργία όλες τις προετοιμασίες νωρίτερα. Έχεις το στράτευμα σε ετοιμότητα, έχεις τις υποδομές έτοιμες, έχεις το στρατό σε ετοιμότητα, έχεις όλα όσα χρειάζεσαι έτοιμος να χειριστείς τη κατάσταση, έτσι μπορείς να ανταποκριθείς και να αντιδράσεις και να συνέλθεις με το καλύτερο πιθανό τρόπο.

Η πηγή μας υπαινίσσεται ότι ο λόγος για αυτό όλο το σενάριο του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου  είναι ότι τότε οι Δυτικές κυβερνήσεις, με τους Κινέζους έξω από τη μέση, θα βρίσκονται σε μια κατάσταση απολυταρχικού έλεγχου των ίδιων των πληθυσμών τους που θα είναι πιο καλά εξοπλισμένοι
για να συνέλθουν και να χτίσουν τον ¨νέο κόσμο¨ μετά από ένα κατακλυσμό. Και νομίζει ότι αυτό είναι που συμβαίνει.

Και πρέπει να σας πω ότι αυτός ο φρικτός τρόπος σκέψης μου φαίνεται λογικός, το ότι μπορεί σκέφτονται μ’ αυτόν τον τρόπο. Δεν συμφωνώ ούτε για μια στιγμή ότι αυτά πρόκειται να συμβούν.
Νομίζω ότι είναι παρακινδυνευμένα, τρελά πράγματα, αλλά αν αυτοί πιστεύουν ότι πρόκειται να συμβούν, τότε αυτή μπορεί να είναι η δικαιολογία τους για αυτού του είδους το σχέδιο που ακούσαμε σχετικά είχε πράγματι συζητηθεί.

Αυτή, τώρα, είναι η δική μου υπόθεση αυτή τη στιγμή, η οποία επίσης μου φαίνεται λογική, και σας προσκαλώ να τη σχολιάσετε και να μου πείτε τις σκέψεις σας σχετικά. Πρέπει να συνεργαστούμε για να συμπεράνουμε τι ακριβώς συμβαίνει εδώ.

Ονομάζεται η Άγγλο-Σαξονική Αποστολή. Αυτό που κατάλαβα εγώ ότι είναι ο λόγος για το όνομα, είναι επειδή αυτό είναι μια ρατσιστική ατζέντα των λευκών για να κληρονομήσουν τη νέα Γη. Είναι ένα σχέδιο που θα έκανε περήφανο τον Χίτλερ.

Αν νομίζουν ότι μια νέα Γη πρέπει να ξαναχτιστεί, ένας ¨νέος κόσμος¨ - σκεφτείτε αυτή τη μικρή φράση - αν ένας ¨νέος κόσμος¨ πρέπει να ξαναχτιστεί μετά από ένα κατακλυσμό, αυτοί θέλουν τους Άγγλο-Σάξονες να το κάνουν. Δεν θέλουν τους Κινέζους να το κάνουν.

Θα βγάλουν πρώτα τους Κινέζους από τη μέση, και τότε οι Άγγλο-Σάξονες θα κληρονομήσουν αυτόν τον ¨νέο κόσμο¨, και τα υπόλοιπα κράτη - τα κράτη της Ασίας, τα κράτη της Αφρικής, τα κράτη της Νοτίου Αμερικής πιθανώς - υποτίθεται ότι δεν θα έχουν τους πόρους για να μπορούν να αντιμετωπίσουν τη κατάσταση με κανένα τρόπο που θα τους έδινε τη δύναμη να συνέλθουν μετά από ότι είναι αυτό που νομίζουν θα συμβεί.

Έτσι, υπάρχουν αρκετά άλλα μέρη του τα οποία επίσης ταιριάζουν. Και ένας από τους λόγους γιατί αυτή είναι μια σημαντική παρουσίαση για να τη κάνω προσωπικά, είναι οι δικές μου προσωπικές σκέψεις, γιατί μέχρι τώρα ακολουθούσα αρκετές από τις καλά θεμελιωμένες έρευνες σε τέτοιου είδους ατζέντες· είχαμε τις δικές μας πηγές πληροφοριών τα τελευταία τρία χρόνια.

Αλλά πάντα είχα ερωτήσεις στο μυαλό μου, σαν: Γιατί θα μπορούσαν να το κάνουν αυτό; Ξέρετε… το πόλεμο ενάντια στη Κίνα; Γιατί; Ο 3ος Π. Πόλεμος; Γιατί; Και ξαφνικά πολλά από αυτά τα πράγματα άρχισαν να έχουν  νόημα.

Είναι δυνατόν, για παράδειγμα, ότι όταν ακούσαμε από τον Τζόρνταν Μάξγουελ, στη συνέντευξη μας μαζί του την οποία πήραμε στο τέλος του περασμένου χρόνου, 2009, μας περιέγραψε πως είχε ερευνήσει ορισμένα επαναλαμβανόμενα σύμβολα και εικόνες που έχουν χρησιμοποιηθεί πάντα από τον καιρό του Χίτλερ, και ακόμη πριν από αυτό, σχετικά με ¨Η Αυγή της Νέας Μέρας.¨


Υπάρχει κάτι πολύ σημαντικό στο τρόπο σκέψης των Μασόνων και των Ιλλουμινάτι σχετικά με την Αυγή της Νέας Μέρας, και εδώ έχουμε, πιθανότατα, την αιτία για το πιστεύω τους… ότι αν σκεφτείτε την πιθανότητα ενός κατακλυσμού, αν νομίζουν ότι αυτό στ’ αλήθεια πρόκειται να συμβεί…

Η ταινία 2012 που πολλοί από σας θα έχετε δει… μετά από όλες τις πλημμύρες και όλους τους σεισμούς και τα τσουνάμι, τότε βλέπεις αυτά τα μεγάλα πλοία να πλέουν μέσα στην ήρεμη θάλασσα με το ήλιο να ρίχνει τις ακτίνες του μέσα από τα σύννεφα, και τότε έχεις Την Αυγή της Νέας Μέρας. Και ο υπαινιγμός σ’ αυτή τη ταινία είναι ότι τώρα  αυτοί οι άνθρωποι θα μπορούν να ξαναχτίσουν τη νέα Γη, γιατί αυτοί θα επιβιώσουν, αυτή θα είναι η Κιβωτός του Νώε της σύγχρονης εποχής. Είναι πιθανό ότι  Η Αυγή της Νέας Μέρας,  αναφέρεται σ’ αυτό.

Και επίσης συνειδητοποίησα κάτι - και θα ενδιαφερόμουν αν κι άλλοι ερευνητές εκφράσουν τις απόψεις τους σ’ αυτό - ότι ο καθεαυτό όρος, Η Νέα Παγκόσμια Τάξη, που για πρώτη φορά ακούσαμε πριν από 20 χρόνια, στη πραγματικότητα περισσότερο απ’ αυτό. Αλλά ο Νέος Κόσμος μπορεί να είναι ο μετά-κατακλυσμικός κόσμος – ο Νέος Κόσμος. Μπορεί να είναι η Τάξη για τον Νέο Κόσμο μετά τον κατακλυσμό.

Μπορεί να σχεδιάζουν ποιος θα κληρονομήσει τον νέο κόσμο. Μπορεί να μην είναι τίποτα λιγότερο από αυτό. Ίσως αυτό να είναι με τι Η Νέα Παγκόμια Τάξη είναι σχετική; Πραγματικά είναι η τάξη, το σχέδιο για  τον Νέο Κόσμο που πιστεύουν ότι έρχεται. Πιστεύουν ότι πρόκειται να συμβεί.

Τώρα, το λέω ξανά, είναι πολύ, πολύ σημαντικό να διακρίνουμε όλες αυτές τις πληροφορίες εδώ. Δεν πιστεύω καθόλου ότι πρόκειται να συμβεί, αλλά μπορεί αυτοί να κάνουν κάτι τρελό προσπαθώντας να διαφυλάξουν αυτό που πιστεύουν ότι είναι το συμφέρον τους. Αυτό είναι που πρέπει να γνωρίζουμε εδώ.

Αυτό που θέλω να κάνω είναι ότι θέλω απλά να εκφράσω στ’ αλήθεια καθαρά γιατί υπάρχουν έντονοι λόγοι για να μην πιστεύω ότι τίποτα σαν αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν συνέβησαν τα οποία ήταν σχεδιασμένα να συμβούν.

Πολλοί από σας θα θυμούνται, νομίζω ήταν στις 30 του Αυγούστου, 2007, όταν ένα βομβαρδιστικό Β-52 πέταξε σχεδόν το μισό μήκος της Αμερικής από την αεροπορική βάση Μινό στην αεροπορική βάση Μπάρκσντειλ, στη Λουϊζιάνα, με έξι οπλισμένους πυρηνικούς πυραύλους κάτω από τα φτερά του --
κάτι που δεν μπορούσε να συμβεί κατά τύχη.

Ήταν παράνομο, δεν έπρεπε να συμβεί ποτέ. Δεν μπορείς να φυγαδεύσεις ούτε μια σφαίρα έξω από την αποθήκη όπλων σε μια αεροπορική βάση χωρίς να υπάρξουν ένας αριθμός υπογραφών και να το γνωρίζουν όλοι, πόσο μάλλον να γίνει το ¨λάθος¨ να φορτωθούν οπλισμένοι πύραυλοι  σ’ένα Β-52 βομβαρδιστικό χωρίς κανείς να το πάρει είδηση.

Υπάρχει λόγος που συνέβη αυτό, και στη πραγματικότητα αποτράπηκε απ’ το να πάει πιο πέρα. Σταμάτησε στο Μπάρκσντειλ της Λουϊζιάνας. Κάποιοι πολύ γενναίοι αεροπόροι έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου γι’ αυτό και έκαναν τη δουλειά τους και το ανέφεραν στους ανωτέρους τους. Εμφανίστηκε πολύ, πολύ λίγο στα μαζικά μέσα ενημέρωσης και μετά από αυτό κουκουλώθηκε απολύτως και όλοι είπαν ότι ήταν ένα λάθος. Δεν ήταν ένα λάθος.

Υπάρχει λόγος που το έκαναν αυτό, Και αυτό που πολλοί από σας δεν γνωρίζετε είναι ότι τον ίδιο καιρό στα τέλη του Αυγούστου, μια ομάδα ανώνυμων επενδυτών στοιχημάτισε 2 δισεκατομμύρια δολάρια ότι το χρηματιστήριο θα έπεφτε κατά 50% πριν από την 21 του Σεπτεμβρίου 2007. Θα κέρδιζαν 4,5 δισεκατομμύρια δολάρια αν πετύχαινε το στοίχημα τους. Αυτά είναι γνωστά σαν ¨Put Options.¨ Πληροφοριοδότες από το χρηματιστήριο, τα ονομάζουν ¨εμπορικές ανταλλαγές Μπιλ Λάντεν.¨ Είναι κάπως ειρωνική η περιγραφή εξαιτίας του στοιχήματος που έλαβε μέρος γύρω στις 9/11.

Εντάξει, αυτοί οι άνθρωποι έχασαν το στοίχημα τους· δεν πέτυχε. Το σχέδιο δεν πέτυχε. Το χρηματιστήριο δεν κατέρρευσε. Το βομβαρδιστικό ποτέ δεν πήγε πιο πέρα και απ’ ότι γνωρίζουμε αυτό ήταν σχεδιασμένο να γίνει η αρχή του3ου Π. Πολέμου. Δεν συνέβη ποτέ. Εντάξει;

Ακούσαμε πριν από λίγα λεπτά, περιέγραφα πως ο Χένρυ Ντήκον περιέγραψε ότι ο πόλεμος ενάντια στη Κίνα ήταν σχεδιασμένος να αρχίσει το 2008. Αυτό δεν συνέβη. Πολλοί σκέφτηκαν ότι αυτό ήταν τρελό. Πολλοί σκέφτηκαν ότι αυτός ήταν τρελός… μπορεί να μην ήταν.Ίσως να άκουσε κάτι που να ήταν πραγματικό σχέδιο, αλλά έχουν μείνει δύο χρόνια πίσω στο χρονοδιάγραμμα  και ίσως αυτό να μην συμβεί ποτέ.

Υπάρχουν αρκετά άλλα πράγματα που μπορείνα έχουν σχεδιαστεί και ποτέ να μην διαδραματίστηκαν.

Είναι πολύ ενδιαφέρον να σκεφτείς σχετικά με το ονομαζόμενο ξέσπασμα της Μεξικανικής γρίπης, το ξέσπασμα της γρίπης των χοίρων. Για τους τελευταίους έξι με εννιά μήνες παρακολουθούσαμε  ένα σενάριο όπου φαινόταν σαν να  επιθυμούσαν να πλασάρουν πολλούς εμβολιασμούς, επιθυμούσαν να αρρωστήσουν πολλοί άνθρωποι, επιθυμούσαν να κηρύξουν μια πανδημία. Ακόμη και τώρα υπάρχουν προτάσεις για να παρατείνουν την κήρυξη αυτής της πανδημίας για ακόμη δύο χρόνια - και δεν συμβαίνει τίποτα.

Στην Αγγλία το λέμε ¨καταιγίδα σ’ ένα φλιτζάνι τσαγιού¨- δεν υπάρχει τίποτα που να συμβαίνει εδώ, αλλά ίσως κάτι είχε σχεδιαστεί.

Τώρα, αν είχε σχεδιαστεί, είναι πιθανό ότι όλα αυτά είναι κάποιου είδους πείραμαγια να δουν πως θα ανταποκριθεί ο κόσμος, να δουν πως θα αντιδράσει ο κόσμος, για να δουν πόσο γρήγορα εξαπλώνεται, για να δουν το τελικό αριθμό αυτών που θα εμβολιαστούν.

Και τότε, φυσικά,  εμείς στο Πρότζεκτ Κάμελοτ και μερικοί άλλοι άνθρωποι που υπήρξαν ακτιβιστές σ’ αυτά όλα τα θέματα προσπαθώντας να τραβήξουν τη προσοχή σ’ αυτά, τώρα είμαστε όλοι σε μια βάση δεδομένων· ξέρουν ποιος πρόκειται να ξεσηκωθεί και να αρχίσει να μιλάει γι’ αυτά τα θέματα.

Έτσι μπορεί να ήταν ένα πείραμα, ή θα μπορούσε να είναι μια αποτυχημένη προσπάθεια από κάτι.

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι να πιστέψεις ότι τα πράγματα αλλάζουν. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Αυτοί από σας που παρακολουθείτε τη δουλειά του Ντέιβιντ Άικ -  αυτή είναι μια σημαντική άποψη εδώ -  γιατί υποστηρίζουμε τη δουλειά του απολύτως, επειδή όπως κάνει μια όμορφη παρουσίαση και αρχίζει λέγοντας: Είμαστε απέραντες συνειδητότητες. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το πεις αυτό, αλλά είναι πολύ δύσκολο να διαφωνήσεις με αυτό.

Είμαστε αθάνατα θεϊκά πλάσματα που από πολύ παλιά έχουν ξεχάσει ποια ήταν η δύναμη τους. Η δυνατότητα της συνειδητότητας είναι τεράστια. Είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσουμε το πόσο δυνατοί είμαστε μπορεί να είναι το ένα πιο σημαντικό συστατικό σ’ όλη αυτή την εικόνα που μας επιτρέπει να επικρατήσουμε. Ίσως αυτό να είναι που όλα στ’ αλήθεια είναι σχετικά.

Ο Ναύαρχος Τζορτζ Χούβερ, που πέθανε το 1998 - ήταν στο γραφείο συλλογής πληροφοριών του Ναυτικού των ΗΠΑ - μίλησε στον ερευνητή Μπιλ Μπερνς, τον συντάκτη του περιοδικού UFO και ο Μπιλ Μπερνς περιέγραψε τη συζήτηση του με τον Τζορτζ Χούβερ στον Τζορτζ Νούρι από το απογευματινό Κόουστ του Κόουστ.

Αυτό που είπε ο Ναύαρχος Τζορτζ Χούβερ στον Μπιλ Μπερνς ήταν ¨το πιο μεγάλο μυστικό,¨ σύμφωνα με αυτό που ανακάλυψε το Αμερικανικό Ναυτικό… μια πολύ, πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία.

Μιλάμε για τους επισκέπτες του Ρόσγουελ και ο Ναύαρχος Τζορτζ Χούβερ είπε ότι αυτοί οι επισκέπτες ήμασταν εμείς από το μέλλον. Ήταν ταξιδιώτες του χρόνου· δεν ήταν εξωγήινοι. Τώρα, άλλοι ερευνητές και καταμηνυτές έχουν μιλήσει γι’ αυτό το ίδιο θέμα, και αυτό από μόνο του είναι συναρπαστικό.

Αλλά αυτό που είπε ο Ναύαρχος Τζορτζ Χούβερ ¨το μεγαλύτερο μυστικό¨ στ’ αλήθεια ήταν… αυτό που είχε να κάνει με τις δυνατότητες και τη δύναμη της συνειδητότητας αυτών των ταξιδιωτών. Επειδή ήταν εμείς από το μέλλον, αυτό που ανακάλυψαν οι στρατιωτικές αρχές ήταν οι δυνατότητες που έχουν πραγματικά οι άνθρωποι.

Και είπε ότι αυτό κουκουλώθηκε πολύ καλά, γιατί αν γνωρίζαμε πόσο δυνατοί είμαστε πραγματικά, πόσο δυνατοί θα μπορούσαμε να γίνουμε, τότε θα μπορούσαμε, με τα δικά του λόγια, να προκαλέσουμε χάος γύρω μας, και αυτό δεν μπορούσε να γίνει επιτρεπτό. Θα μπορούσαμε να αναπροσαρμόσουμε τη πραγματικότητα γύρω μας με ένα τρόπο που θέλαμε, με ένα τρόπο που -- αν αυτό είναι αληθινό - ότι οι μελλοντικοί άνθρωποι θα μάθαιναν πώς να κάνουν, το οποίο τους δίνει πρόσβαση σε τέτοιου είδους απίστευτες  δυνατότητες, όπως είναι ταξίδια στο χρόνο.

Ο Φίλιπ Κόρσο, στο βιβλίο του Η Μέρα μετά το Ρόσγουελ, περιέγραψε με λίγες λεπτομέρειες πως κατανόησε αυτός τον τρόπο που λειτουργούσε το σκάφος ήταν ότι αυτό ήταν σαν μια επέκταση της ίδιας της συνειδητότητας των πιλότων. Ήταν η δική τους συνειδητότητα . Ήταν η δυνατότητα τους να ταξιδεύουν και να διπλό-τοποθετούνται που ενισχυόταν από το σκάφος και ότι στη πραγματικότητα όλες αυτές οι δυνατότητες ήταν βασικά δυνατότητες  που συνδεόταν με τη συνειδητότητα των ίδιων των πλασμάτων.

Και αν αυτοί είναι εμείς… αυτό είναι το μήνυμα για όλους μας εδώ.

Μας έχουν αποβλακώσει εσκεμμένα. Το φαγητό μας είναι δηλητηριασμένο, στα παιδιά μας διδάσκονται ψέματα στα σχολεία, μας ταΐζουν προπαγάνδα από τα μέσα ενημέρωσης, μας έχουν βάλει με το ζόρι σ’ αυτό μικροσκοπικό κουτί. Μας έχουν κρατήσει απασχολημένους με τηλεπαιχνίδια και αγώνες σπορ, και μας αποθαρρύνουν από στ’ αλήθεια να ανακαλύψουμε ποιο είναι αυτό που είναι η κληρονομιά μας σ’ αυτό το πλανήτη.

Ο Έρικ Φον Ντένικεν έχει μόλις δημοσιεύσει ένα βιβλίο το οποίο έχει το τίτλο Η Ιστορία είναι  Λανθασμένη. Υπάρχουν τόσα πολλά που μας έχουν αρνηθεί.

Ο Τζορτζ Γκρην περιγράφει ότι είμαστε γνωστοί σαν οι  "άχρηστοι φαγάδες", αυτό το "πλεόνασμα πληθυσμών" από δισεκατομμύρια ανθρώπους, με ένα μικρό αριθμό ανθρώπων στη κορυφή της στοίβας που εξαρτώνται από μας για να αστυνομεύουμε ο ένας τον άλλο, και να γελάμε ο ένας με τον άλλο και να σταματούμε ο ένας τον άλλο από το να βγαίνουμε από τη γραμμή επειδή μας ενθαρρύνουν να συμμορφωνόμαστε με το πώς θα πρέπει να είμαστε.

Έτσι υπάρχει αυτός ο ζουρλομανδύας από τον οποίο υπάρχει η ευκαιρία για μας να αποδράσουμε,
και είναι αυτός ο ζουρλομανδύας ο οποίος έχει τοποθετηθεί εσκεμμένα από ακριβώς αυτούς τους ανθρώπους που δημιουργούν αυτό το σχέδιο.

Από πού προέρχεται αυτό το σχέδιο είναι πολύ ενδιαφέρον να υποθέτεις. Η πηγή μας είπε ότι αυτό έχει τοποθετηθεί πριν από πολύ καιρό. Πρώτη φορά άκουσε για την Άγγλο-Σαξονική Αποστολή πίσω το 1976. Οι συμβολισμοί των Ιλλουμινάτι σχετικά με την Αυγή της Νέας Μέρας υπάρχουν εδώ και πολύ καιρό.

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι αυτό το σχέδιο απαιτεί ένα τόσο υπεράνθρωπο επίπεδο νοημοσύνης
και στρατηγικής κατανόησης και είναι τόσο άσπλαχνο, και τόσο παγερό, ότι η λογική προτείνει - και ο Ντέιβιντ Άικ το αναφέρει αυτό, και ο Τζόρνταν Μάξγουελ επίσης, μπορούμε να το πούμε στους εαυτούς με απόλυτη συμφωνία - ότι αυτό δεν προήλθε από μια ανθρώπινη πηγή. Οι άνθρωποι δεν είναι ικανοί να το κάνουν αυτό σε άλλους ανθρώπους. Υπάρχει κάτι άλλο πίσω από αυτό.

Πρέπει να σκεφτόμαστε κάτι μεγάλο. Πρέπει να σκεφτόμαστε από την υψηλότερη πνευματική οπτική γωνία που είναι πιθανόν, ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν πρέπει να πολεμηθούν.

Αυτό που πρέπει να συμβεί ότι απλά να αποσύρουμε τη συγκατάθεση μας από αυτά τα πράγματα που έχουν γίνει σε μας, από αυτό το σχέδιο του οποίου είμαστε ένα μέρος. Και όπως έλεγα λίγο πριν, αν είσαι στο στρατό ή στις υπηρεσίες πληροφοριών, απόσυρε τη συγκατάθεση σου από αυτό γιατί αυτά τα σχέδια δεν μπορούν να πετύχουν χωρίς αυτή.

Υπάρχει κάτι στους Ιλλουμινάτι και τον τρόπο που λειτουργούν που είναι πολύ περιορισμένο. Χρησιμοποιούν τη βία· βρίσκονται σ’ ένα κουτί· προσπαθούν να αντιδράσουν σ’ αυτό που όλοι όσοι γνωρίζω και αναφέρονται σ’ αυτό σαν μια τεράστια διαστολή συνειδητότητας σ’ όλο τον κόσμο, μια διεύρυνση της αντίληψης.

Παίρνουμε μηνύματα κάθε μέρα από ανθρώπους, συχνά νέους ανθρώπους, που λένε: Μπορώ στ’ αλήθεια να δω τι συμβαίνει στο κόσμο. Πες τε μου τι να κάνω σχετικά μ’ αυτό, αλλά είμαι έτοιμος, είμαι έτοιμος να κάνω κάτι, είμαι έτοιμος να κάνω οτιδήποτε είναι αυτό για το οποίο έχω έρθει εδώ. Δεν ξέρω τι είναι αυτό ακόμα, αλλά ξέρω ότι έχουμε μεγάλα προβλήματα.

Πριν είκοσι χρόνια οι άνθρωποι δεν έλεγαν τέτοια πράγματα. Υπάρχει ένα τεράστιο ξετύλιγμα κάποιου είδους διεύρυνσης της συνειδητότητας· είναι ένα μορφικό πεδίο που μεγαλώνει γιγαντιαία
και υπάρχει κάτι που αλλάζει.

Το προσωπικό μου πιστεύω είναι ότι αυτό υποστηρίζεται - σίγουρα υποστηρίζεται - από καλόβουλους εξωγήινους παράγοντες και επιτρέψτε μου να το πω έτσι, οι οποίοι γνωρίζουν γι’ αυτό το σχέδιο. Δεν γνωρίζουν κατά πόσο πρόκειται να συμβεί ή όχι, αλλά γνωρίζουν ότι είναι σχεδιασμένο.

Πολλές περιπτώσεις επαφών· υπάρχουν διοχετευμένες πληροφορίες (channeling) - πρέπει να λάβουμε υπ’ όψη τις διοχετευμένες πληροφορίες προσεκτικά- αλλά υπάρχουν διοχετευμένες πληροφορίες και αναφορές για επαφές (με εξωγήινους) όπου όλοι μιλάνε για τέτοια σενάρια και πως πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί, πως πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, πως πρέπει να προστατευόμαστε από αυτό, πως πρέπει να διασφαλιστούμε ενάντια του, πως πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για κάτι σαν αυτό.

Είναι απολύτως πιθανό ότι αυτή η αύξηση σε συνειδητότητα συμβαίνει σαν άμεση αντίδραση με αυτήν
κλιμάκωση των βίαιων επιβλητικών σχεδίων.

Είναι σαν, όπως έχω πει σε παρουσιάσεις μου στο παρελθόν, είναι λίγο από μόνο του σαν το σενάριο μιας ταινίας όπου βρίσκονται όλα να οδηγούνται σε μια κλίμακα, με τις δυνάμεις του κακού και τις δυνάμεις της συνειδητότητας κάπως να ετοιμάζονται για μια τελική αναμέτρηση.

Λοιπόν, δεν προσπαθώ να φανώ βιβλικός σχετικά μ’ αυτό, και γνωρίζω ότι αυτή η κατάσταση την οποία μόλις περιέγραφα είναι λίγο σαν τη μάχη του Αρμαγέδων, αλλά δεν πιστεύω ότι ένα τέτοιο πράγμα στ’ αλήθεια θα συμβεί στο τέλος, όπως επανέλαβα πολλές φορές πριν.


Υπάρχει μία συνέντευξη που έδωσα στο Φρήντομ Σέντραλ ν οποία θα δείτε στη σελίδα του Κάμελοτ, Όπου λέω:
Ο μοναδικός πιο ισχυρός λόγος που έχω για να μην πιστεύω ότι όλα είναι αμετακίνητα, ότι όλοι θα καταστραφούμε, ότι οτιδήποτε στ’ αλήθεια κακό θα συμβεί - αλλά πιστεύω ότι έχουμε πολλά προβλήματα να λύσουμε - είναι γιατί δεν θα ήμουνα εδώ, και ούτε θα το βλέπατε εσείς αυτό τώρα. Θα είχα ενσαρκωθεί σε ένα άλλο πλανήτη. Θα μπορούσα να είχα πάει κάπου αλλού. Δεν πρόκειται να πάω και να μείνω εκεί στη γραμμή του πυρός χωρίς πιθανό τρόπο διαφυγής.

Υπάρχει μια δουλειά να γίνει εδώ και πολλοί από σας που το βλέπετε αυτό θα γνωρίζετε το γεγονός ότι είμαστε εδώ για να κάνουμε τη δουλειά μας. Αυτό το οποίο η Ντολόρες Κάνον αποκαλεί εθελοντές.

Μπορεί να είμαστε εδώ για κάποιο λόγο. Μπορεί να είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε στην κατάλυση αυτής της αύξησης στη συνειδητότητα και αυτό είναι που πρόκειται να αποτρέψει αυτό το πράγμα για να συμβεί. Επειδή αν δεν συμφωνούμε ότι αυτό είναι το μέλλον που θέλουμε, τότε αυτό δεν θα είναι αυτό που πρόκειται να βιώσουμε. Όλοι μας συν-δημιουργούμε τη πραγματικότητα μας. Όλοι μας έχουμε ένα ρόλο σ’ αυτό, και πιστεύω ακράδαντα ότι με το να έχουμε επίγνωση αυτών των σχεδίων, αυτός είναι ο τρόπος για να τα αποτρέψουμε.

Υπάρχει μια διαφορά ανάμεσα στη πρόβλεψη και στη προφητεία. Είναι δύο λέξεις στην Αγγλική γλώσσα που εύκολα μπερδεύονται μεταξύ τους. Πρόγνωση και πρόβλεψη μας λένε: Εντάξει, σε τρεις μήνες καιρό αυτό είναι που θα συμβεί επειδή αυτά τα στοιχεία μας οδηγούν να σκεφτούμε λογικά. Μ’ αυτό είναι σχετική η πρόβλεψη και η πρόγνωση.

Ένας προφήτης κάνει κάτι διαφορετικό και είναι μια λέξη που πρέπει να χρησιμοποιείται με φροντίδα επειδή γίνεται συχνά κακή της χρήση, είναι συχνά παρεξηγημένη, και είναι σαν ένας Βιβλικός όρος, και μερικοί άνθρωποι αντιδρούν σ’ αυτό για αυτό το  λόγο.

Αλλά αυτό που ο προφήτης συνήθιζε να κάνει ήταν να λέει: Ακούστε, αν δεν αφυπνιστούμε και δεν αναλάβουμε δράση, τότε αυτό είναι που πρόκειται να συμβεί.

Και ο σκοπός που ο προφήτης έδινε αυτή τη προφητική προειδοποίηση, δεν είναι για να προειδοποιήσει τους ανθρώπους ότι αυτό θα συμβεί, αλλά να πει: Ακούστε, πρέπει να αλλάξετε κάτι εδώ. Πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο που κάνετε τα πράγματα. Πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο που υπάρχετε. Πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο της αλληλεπίδρασης μεταξύ σας. Πρέπει να αλλάξετε εντελώς την συμπεριφορά σας.

Οτιδήποτε κι αν είναι αυτό που αλλάζει, τότε ο σκοπός της αλλαγής είναι τέτοιος ώστε αυτό που προφητεύτηκε σαν γεγονός δεν συμβαίνει.

Και έτσι, αυτό που έχουμε εδώ είναι ένα είδος προφητείας. Δεν είναι μια πρόγνωση… και χρησιμοποιώ αυτή τη λέξη πολύ, πολύ προσεκτικά γιατί ο λόγος γιατί κάνω αυτήν την δήλωση, ο λόγος που δημοσιεύουμε αυτές τις πληροφορίες, είναι για να σιγουρευτούμε ότι δεν θα συμβεί.

Τι θα κάνουμε με αυτές τις πληροφορίες; Θα μεταφραστεί σε κάθε μια γλώσσα που είναι δυνατόν. Το βίντεο θα έχει υποτίτλους στα Κινεζικά, Αραβικά, Ρώσικα, Ισπανικά, σε κάθε άλλη κύρια γλώσσα.

Θέλω αυτό το βίντεο να το βρουν οι Κινέζοι. Θέλω να αναφερθεί στην ιεραρχία. Οι Κινέζοι είναι πολύ ευαίσθητοι με βίντεο  που αναφέρονται σ’ αυτούς, ειδικά με αυτά που έχουν Κινέζικους υποτίτλους. Αυτό θα αναφερθεί πάνω στην ιεραρχία μέχρι την Κινεζική Υπ. Πληροφοριών, στους Κινέζους αρχηγούς του στρατού.   
                                    
Ο λόγος γι’ αυτό είναι επειδή, πρώτα απ’ όλα, αν αυτό είναι κουταμάρες, δεν πειράζει. Εντάξει;  Αλλά αν αυτό είναι μια σοβαρή απειλή, τότε αυτοί είναι οι τύποι που χρειάζεται να το μάθουν, επειδή η πρώτη τους πυρηνική αντίδραση - η οποία είναι σχεδιασμένη ώστε να προκληθεί - είναι το πράγμα που στην αλήθεια που θ’ ανάψει όλη αυτή τη φωτιά.

Έτσι, σε όποιους αρχηγούς του Κινεζικού Στρατού που το ακούνε αυτό: Μην το κάνετε ! Εντάξει; Κανένας μας δεν πρέπει να κάνει τίποτα εδώ αυτό έρχεται σε ευθυγράμμιση με τα σχέδια τους.

Υπάρχει μια υπέροχη σκηνή Στην ταινία Άβαταρ που μ’ αρέσει πάρα πολύ, που ήταν όταν η γυναίκα οδηγός ελικοπτέρου που είχε διαταγές να πυροβολήσει στο μεγάλο δέντρο[σημ. μετ: Το δέντρο των Ψυχών] … είναι έτοιμη να πυροβολήσει, και μετά λέει: Δεν υπέγραψα για να το κάνω αυτό, και μετά γυρίζει πίσω και πάει σπίτι της. Αυτή δεν θα έχει πάρει μέρος σ’ αυτό.

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στο στρατό που ποτέ δεν υπέγραψαν για κάτι τέτοιο. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στις υπηρεσίες πληροφοριών, που ποτέ δεν υπέγραψαν για κάτι τέτοιο. Υπέγραψαν όταν ήταν νέοι, νομίζοντας ότι κάνουν το καλύτερο που μπορούν για τη πατρίδα τους, νομίζοντας ότι κάνουν το καλύτερο που μπορούν για την ανθρωπότητα. Δεν είναι όλοι κακοί - καθόλου.

Έτσι, σαν ένα απευθείας μήνυμα σ’ αυτούς  από σας στο στρατό και στις υπηρεσίες πληροφοριών που μπορεί να το βλέπουν αυτό ή να τους το έχουν φέρει στη προσοχή τους: Δεν πρέπει να κάνετε αυτές τις πράξεις μόνο επειδή σας το είπαν. Πρέπει να υποστηρίξετε αυτό που είναι το καλύτερο για την ανθρώπινη φυλή.

Δεν χρειάζεται να υπακούσετε σε διαταγές αν πρόκειται να καταλήξουν σ’ αυτή τη μεγάλη καταστροφή εδώ, η οποία δεν συμφέρει κανέναν άλλο παρά τους Ελεγκτές που έχουν τη δική τους ατζέντα.

Και αυτή η ατζέντα δεν χαρακτηρίζει εσένα και μένα... αυτό είναι σίγουρο.

Εντάξει. Έτσι αυτό είναι το τέλος της παρουσίασης μου. Θέλω να λάβετε υπ’ όψη αυτές τις πληροφορίες. Δεν σας παροτρύνω να τις πιστέψετε. Θέλω να το ερευνήσετε. Θέλω να το ελέγξετε. Θέλω να διαβάσετε το κείμενο της παρουσίασης προσεκτικά, και θέλω να δείτε αν αυτό συσχετίζεται με οτιδήποτε άλλο ξέρετε και να κατανοήσετε ότι ήρθε στη προσοχή σας.

Όλοι δουλεύουμε μαζί εδώ· δεν προσπαθούμε να σας πιέσουμε να πιστέψετε τίποτα εντελώς. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί μ’ αυτές τις πληροφορίες, αλλά και την ίδια στιγμή αν υπάρχει κάποια πιθανότητα ότι αυτό είναι αληθινό, αν υπάρχει κάποια πιθανότητα να είναι στ' αλήθεια, τότε πρέπει να μάθουμε γι’ αυτό. Εντάξει;

Αν δεν είσαι σίγουρος τι είναι αυτό που θα έπρεπε να κάνεις, τότε λέω το ίδιο πράγμα που λέω πάντα, το οποίο είναι: Κάνε οτιδήποτε είναι αυτό για το οποίο ήρθες εδώ να κάνεις, γιατί οι περισσότεροι που βλέπετε αυτό το βίντεο είστε εδώ για κάποιο λόγο. Κατανοώ ότι μπορεί να μην γνωρίζετε ποιος είναι αυτός ο λόγος ακόμη, αλλά είστε πιθανότατα εδώ για κάποιο λόγο. Πιθανότατα βλέπετε αυτό το βίντεο για κάποιο λόγο. Κάντε οτιδήποτε κι αν είναι αυτό για το οποίο ήρθατε εδώ.

Εγώ είμαι ο Μπιλ Ράιαν, από το Πρότζεκτ Άβαλον/Πρότζεκτ Κάμελοτ. Είναι η 16η Φεβρουαρίου, 2010.

Σας ευχαριστώ.[ηχογράφηση της συνομιλίας του ερευνητή των ΑΤΙΑ Μπιλ Μπερνς που μιλάει στον Τζωρτζ Νούρι σχετικά με τον Τζωρτζ Χούβερ από την Υπηρεσία Πληροφοριών του Ναυτικού (ΟΝΙ). Ο Μπέρνς είχε πάρει συνέντευξη από το Χούβερ λίγο πριν πεθάνει το 1998. Ο Χούβερ αποκάλυψε στον Μπέρνς το μεγαλύτερο μυστικό του Ναυτικού…]

ΤΖΩΡΤΖ ΝΟΥΡΙ: Αυτό που δεν γνωρίζουμε σχετικά με τη κατάσταση στο Ρόσγουελ, είναι κατά πόσο επειδή ήταν εξωγήινοι, κατά πόσο ήρθαν από μια κούφια Γη, κατά πόσο ήρθαν από άλλη διάσταση. Δεν το γνωρίζουμε αυτό, σωστά;

ΜΠΙΛ ΜΠΕΡΝΣ:  Όχι. Το μόνο στοιχείο που είχα από αυτόν τον αξιωματικό του Ναυτικού –
ήταν ότι ήταν από το Γραφείο Πληροφοριών του Ναυτικού (ΟΝΙ), ονομαζόταν Τζορτζ Χούβερ·
έχουμε μιλήσει γι’ αυτόν πιο παλιά ο οποίος είπε ότι ήταν ο ¨Κόρσο του Ναυτικού,¨ και ότι ο στρατός πίστευε, και αυτός είπε ότι το ήξερε, ότι αυτές οι οντότητες δεν ήταν τόσο πολύ διαπλανητικές, αλλά ήτανε στη κυριολεξία ταξιδιώτες του χρόνου.

Και το πιο μεγάλο μυστικό είναι πως είμαστε εμείς από το μέλλον και ότι εμείς και αυτοί είχαμε τις ίδιες δυνάμεις - και αυτός είναι ο αληθινός φόβος της κυβέρνησης, ότι έχουμε την δυνατότητα να χειραγωγούμε την πραγματικότητα γύρω μας.

Πάντα είχαμε αυτή τη δυνατότητα, απλά δεν ξέραμε πώς να τη χρησιμοποιήσουμε, και αν ποτέ μαθαίναμε πως να τη χρησιμοποιήσουμε και δεν είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό, θα προκαλούσαμε χάος.
Και αυτό είναι το μεγαλύτερο μυστικό που ανακάλυψε το Ναυτικό.

[μουσική τέλους: Ο Τζον Λέννον να τραγουδάει το IMAGINE]Πατήστε εδώ για το βίντεο της παρουσίασης

**Τα πρακτικά σε κείμενο και οι μεταφράσεις είναι η προσφορά την σκληρά εργαζόμενων εθελοντών των ομάδων Divine Cosmos/ Project Camelot Transcription Team/ Project AvalonTranslation Team/ Greek Translation**

Support Project Avalon - make a donation:

Donate

Donations are not tax deductible for U.S. citizens.

Thank you for your help.
Your generosity enables us to continue our work.

Μπιλ Ράιαν

bill@projectavalon.net


unique visits