Search

__________________________________________________________

  Ντέιβιντ Άικ
ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΛΗ ΣΗΚΩ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ(Εισαγωγή του μεταφραστή περί Ντέιβιντ Άικ και της θεωρίας του: 

Ο Ντέιβιντ Άικ, Βρετανός, είναι από τους ελάχιστους μη-επιστήμονες ερευνητές που με λογικούς συνειρμούς, με μεθοδική έρευνα και ενστικτώδη κατεύθυνση προς την πραγματική αλήθεια του γήινου μικρο-κόσμου μας, έφτασε στο συμπέρασμα ότι κάποιοι θέλουν να πιστεύουμε ότι η μοναδική μας επιλογή ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ!! είναι να ζούμε μόνιμα, για πάντα, μέσα σε έναν κόσμο που είναι γεμάτος από φόβο, καταπίεση, πολέμους, φτώχια και πνευματική ένδοια.

Σε έναν κόσμο ισόβιων σκλάβων, τον οποίο κάποιοι κατασκεύασαν για μας - όπως ο κτηνοτρόφος το μαντρί για τα γελάδια - μας επέτρεψαν να λαμβάνουμε μια μερίδα γνώσης απλά για να μπορούμε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας απέναντι στους Αφέντες, μας επέτρεψαν να έχουμε τροφή, στέγη, ρούχα και να ζούμε σε έναν κόσμο στον οποίο δεν χρειάζεται να ψάχνουμε για ελπίδα ουσιαστικής αλλαγής προς το καλύτερο, διότι απλά δεν υπάρχει καμία.

Ο Ντέιβιντ έχει μια εντελώς διαφορετική γνώμη και την εκθέτει με κάθε δυνατό τρόπο από το 1990, ανεξάρτητα από την γελοιοποίηση που του έγινε τα πρώτα χρόνια, ανεξάρτητα από την ασθένεια των χεριών του, ανεξάρτητα από τις μάχες που έδινε ενάντια σε κάθε δόγμα και κάθε πίστη. Σήμερα, μετά από 20 ολόκληρα χρόνια, όλα δείχνουν πως ο Ντέιβιντ Άικ, είχε δίκιο. Μαζί του άρχισαν πλέον να συμφωνούν όλοι. Όλοι εκτός από τους Αφέντες αυτού του κόσμου.

Όλοι οι σκλαβωμένοι συμφωνούν, ερευνούν, συγκεντρώνουν στοιχεία και προετοιμάζονται για την μεγάλη ΑΛΛΑΓΗ. Ώρα με την ώρα, μέρα με την μέρα, η μεγάλη στιγμή έρχεται. Οι Αφέντες είναι έντρομοι. Ολόκληρο το Σύμπαν προετοιμάζεται για την ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ. Τίποτα δεν τη σταματά. Η συνειδητότητα διευρύνεται ασταμάτητα. Ο Ντέιβιντ Άικ μας δίνει σταγόνα-σταγόνα τα μυστικά του μέλλοντος. Απολαύστε τον.
)  

19 Μαίου 2010

Μπιλ Ράϊαν(ΜΡ): Είμαι ο Μπιλ Ράϊαν απο το Πρότζεκτ Άβαλον και η ημερομηνία είναι .... θα το πω αυτό μετά, ας αρχίσω άλλη μια φορά. (Προς τον Ντέιβιντ..) Θα σου πω βασικά τι θα μπορούσες να κάνεις, μπορείς να κάνεις ένα από εκείνα τα χειροκροτήματα....

Ντέϊβιντ Άϊκ (ΝΑ): Ναι φυσικά. Λοιπόν, μπορώ να κάνω χειροκρότημα με ενάμισι χέρι.. (γέλια)

ΜΡ: Αυτός είναι ο ήχος από χειροκρότημα με ενάμισι χέρι (γέλια)

ΝΑ: Ναι, ναι... (χτυπά δυο φορές τις παλάμες του)

ΜΡ: Πολύ καλά, εντάξει... Πολύ ωραία. Λοιπόν.

ΝΑ: Έχω το πιο αθόρυβο χειροκρότημα, εγώ, πρέπει να το κάνω κάπως έτσι (χτυπά το πάνω μέρος από τις παλάμες του..)

ΜΡ: (γέλια) Πρέπει να μου το θυμίζεις. Μια από αυτές τις ημέρες αυτοί οι ηλίθιοι στο youtube θα αντιληφτούν επιτέλους την πραγματικότητα, ότι πάσχεις από αρθρίτιδα, και επομένως δεν μπορείς να κάνεις κανονική χειραψία, ξέρεις. (γέλια) Θα πρέπει να κάνουμε μια επίδειξη σ' αυτό το βίντεο...

ΝΑ: Ναι, αυτή είναι μια χειραψία..

ΜΡ: ...κοίτα, ξέρεις, προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για να...

ΝΑ: Αυτή είναι μια Μασονική χειραψία, Κυρίες και Κύριοι... (γέλια)

ΜΡ: Κάνουμε ότι μπορούμε για να πετύχουμε μια χειραψία εδώ...

ΝΑ: ...είναι μια Μασονική χειραψία μεταξύ, αα, μασόνων που πάσχουν από ρευματοειδή αρθρίτιδα στα χέρια τους, ξέρετε, είναι μια παλιά παράδοση...

ΜΡ: ...Αααα....

ΝΑ: ...φτάνει πίσω στην Βαβυλώνα. (Γελούν και οι δύο)

ΜΡ: Λοιπόν, είμαι ο Μπίλ Ράϊαν από το πρότζεκτ Άβαλον και η ημερομηνία είναι η 19η Μαΐου 2010. Ακόμη και τώρα δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαστε στο 2010. Ξέρεις Ντέιβιντ, μερικές φορές κοιτάς πίσω και σκέφτεσαι 'Θεέ μου, ήταν στις αρχές της δεκαετίας του '90 όταν κοίταξα πίσω μου την τελευταία φορά. Ο χρόνος επιταχύνεται. Το συναντάς και εσύ αυτό μερικές φορές;

ΝΑ: Το συναντώ ασταμάτητα Μπιλ. Όταν πρωτοείχα το ξύπνημα της συνείδησης μου το 1990 και άρχισα να συναντώ το ένα μέντιουμ μετά το άλλο, οι οποίοι απλά μου έδιναν την ίδια επαληθευμένη επαναλαμβανόμενα βασική πληροφορία, ένα από τα πρώτα πράγματα από τα οποία πέρασα, ήταν αυτό που λέω 'Δονήσεις Αλήθειας'. Στην πραγματικότητα, το πρώτο βιβλίο που έγραψα ποτέ πάνω σε αυτά τα θέματα ονομάζονταν 'ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ' εξ' αιτίας αυτού του φαινομένου.

Και ήταν πράγματι, και, εκπληκτικά, δεν υπήρχε τότε κάποιο σημάδι, για να πούμε το λιγότερο – υπήρχε μια αλλαγή στις δονήσεις κατά την διαδικασία της εμφάνισης, και αυτό επρόκειτο να σπάσει την πυκνότητα που κρατούσε τους ανθρώπους σε δουλεία, σε ομαδικό κώμα αν θέλεις, και οι άνθρωποι πρόκειται να ξυπνήσουν και να δουν τους εαυτούς τους κατά έναν διαφορετικό τρόπο. Και το άλλο θέμα που επρόκειτο να φέρει στην επιφάνεια όλα αυτά που είχαν παραμείνει κρυμμένα.

Και πάλι, ξέρεις, όπως ξέρουμε και εμείς: στα 1990, αστειεύεσαι; Δεν υπήρχε κανένα σημάδι από αυτό. Αλλά κοίτα το τώρα, είναι απίστευτος ο αριθμός των ανθρώπων που ξυπνάνε σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης προς μια νέα θεώρηση του εαυτού μας και του κόσμου. Και, για τον Θεό, πόση πληροφόρηση βομβάρδισε την επιφάνεια της Γης που δεν υπήρχε πριν από 20 χρόνια; Πόση; Πριν από 10 χρόνια, πέντε χρόνια, μια τρομακτική στροφή.

Και ήταν μια από τις ενδιαφέρουσες πλευρές του θέματος αυτού που εγώ, και πάλι, επέλεξα εκείνες τις πρώτες ημέρες... Κάτι που έφτασε σε μένα από ένα μέντιουμ έλεγε: σταδιακά, ο χρόνος θα περνά τόσο γρήγορα, που θα προκαλεί φόβο. Διότι, ο χρόνος και ο χώρος – για μένα τουλάχιστον – δεν είναι πραγματικός, το ξέρουμε πια αυτό, είναι μια 'κατασκευή'.

Εάν πάρεις έναν σκληρό δίσκο υπολογιστή που διαθέτει πληροφορίες πάνω του, και έχει προγραμματιστεί με συγκεκριμένο πρόγραμμα, και τον βάζεις στον υπολογιστή σου. Αυτός ο υπολογιστής θα διαβάσει αυτές τις πληροφορίες και θα τις πάρει, αν θέλεις, σε ψηφιακό επίπεδο, σε πληροφορικό επίπεδο, και θα τις παρουσιάσει στην οθόνη φαινομενικά σε χρόνο και χώρο. Και αφού το κάνουμε αυτό, το αριστερό τμήμα του εγκεφάλου μας παίρνει την πληροφορία και την βάζει σε σειρά, σε ακολουθία.

Και όσο πιο γρήγορα ο εγκέφαλος παρουσιάσει αυτή την ακολουθία, τόσο πιο γρήγορα φαίνεται να περνά ο χρόνος και το αντίθετο από την άλλη πλευρά. Και έτσι, σαν άνθρωποι, όπως είπε ο Αϊνστάιν: εάν κάθεσαι και περιμένεις τον οδοντίατρο στην αίθουσα αναμονής, τότε αυτή η ακολουθία δεν είναι γρήγορη [ψελλίζοντας] Ώ Θεέ μου.. άνθρωπε.. πάει.. μμμμ. Και μετά έχεις, νομίζω κατ' αναλογία σ' αυτό που είπε, την παρέα μιας καλλονής, και 'σσσσσσσ' [κινούμενος προς τα εμπρός] η ακολουθία του χρόνου είναι πράγματι γρήγορη.

Και όπως φαίνεται πλέον η κατάσταση, αυτή η ενεργειακή αλλαγή, καθώς αλλάζουμε από μια εποχή καταπίεσης σε μια εποχή επέκτασης και διαφώτισης, και επίγνωσης, είναι πως έχοντας την επίδραση της αποκωδικοποίησης της πραγματικότητας, ο τρόπος που αποκωδικοποιούμε την ακολουθία, φαίνεται να έχει επηρεαστεί καθ' ολοκληρία.

Και έχω πει σε ένα άρθρο πριν λίγες μέρες, ο Απρίλιος πράγματι υπήρξε; Είχαμε Μάρτιο; Εάν είχαμε, γιατί δεν το θυμάμαι; Γιατί έτσι φαίνεται σε μένα, είναι απλά ασυνήθιστο που τα Χριστούγεννα.. Τι, τι... Πότε ήταν Χριστούγεννα; Εννοώ, δυο χρόνια πριν; Εννοώ είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει.

ΜΡ: Αυτό το ξύπνημα στο οποίο αναφέρεσαι, το είδες μπροστά στα μάτια σου στην Ακαδημία Μπρίξτον πριν από λίγες ημέρες όταν έκανες την μεγάλη σου, νέα πρώτη σου δημόσια παρουσίαση μετά την έκδοση του νέου σου βιβλίου. Και, φυσικά, αυτός είναι ο λόγος που αυτή η συνέντευξη πραγματοποιείται χρονικά με τον τρόπο αυτό διότι – άσε με να μιλήσω στους ακροατές: Ο Ντέιβιντ διαθέτει τεράστιες ποσότητες νέων πληροφοριών, και στο Μπρίξτον, όπου ήταν η πρώτη φορά που έφτασες τις οκτώ ή ήταν εννιά οι ώρες; μιλάμε για...

ΝΑ: Οκτώ ώρες ουσιώδους ομιλίας, ναι.

ΜΡ: Αυτή ήταν μια μεγάλη πρώτη δημόσια παρουσίαση, και μου είπες πριν μερικές ημέρες ότι σου κόπηκε η ανάσα από την ανταπόκριση που είχες από τους ανθρώπους αυτούς πριν από 15 τόσα χρόνια που 'έπαιζες' με άδειες καρέκλες. Τα πράγματα έχουν αλλάξει, δεν έχουν;

ΝΑ: Ω, είναι απίστευτο. Εγώ.. εγώ.. Ξέρεις, όταν άρχισα πριν από 20 χρόνια, σε πείσμα, ξέρεις, όχι μόνον την γελοιοποίηση, την τεράστια γελοιοποίηση, αλλά όταν άρχισα να τριγυρίζω και να μιλάω για διάφορα θέματα – φυσικά, γνώριζα πολύ λιγότερα τότε από ότι τώρα, όπως όλοι μας, αλλά, ήταν σαν να χτυπάς το κεφάλι σου πάνω σε τοίχο, ξέρεις. Θα έβγαζα τις καρέκλες έξω, δεν θα έρχονταν κανείς, βασικά, και θα μιλούσα σε άδεις καρέκλες και σε μερικά άτομα, και μετά θα έβαζα τις καρέκλες πίσω και θα πήγαινα σπίτι. Και αυτό ήταν, έτσι ήταν η βραδιά.

Και σκέπτεσαι: δεν υπάρχει περίπτωση, αυτό δεν οδηγεί πουθενά. Αλλά ξέρεις, όπως ξέρουμε όλοι, κάτι σε οδηγεί να συνεχίζεις. Κάτι βαθιά μέσα σου σε σπρώχνει: 'συνέχισε, συνέχισε'. Και σκέπτεσαι, Και λοιπόν, για ποιον λόγο; 'Συνέχισε'.

Και, ιδιαίτερα εδώ και 10 χρόνια, εννοώ ίσως άρχισα να παίρνω τα πάνω μου στην πραγματικότητα πριν 15 χρόνια, και πάλι στα 10 και μετά στα 5 χρόνια διότι η καμπύλη έτσι πάει [και δείχνει προς τα επάνω], είναι εντυπωσιακό φίλε μου, εννοώ σε όλον τον κόσμο, χωρίς να έχει σημασία ποιας μόρφωσης – κουλτούρας αναφέρεσαι – φυσικά, μερικοί άνθρωποι είναι περισσότερο καταπιεσμένοι και γι' αυτό πιο κλειστό-μυαλοι από άλλους αλλά – σε όλον τον κόσμο, είναι απίστευτο, ξέρεις.

Αυτό που εντόπισα το 1990 για αυτές τις Δονήσεις Αλήθειας, το Ξύπνημα, αυτό.. τον τρόπο που αυτή η ενεργειακή αλλαγή θα έσπαζε την πυκνότητα που μας κρατούσε σε δουλεία και σε άγνοια: το ξύπνημα συμβαίνει.

Και, ξέρεις, ξανασκέπτεσαι τα χρόνια και λες, ξέρεις, είναι όλα καταδικασμένα και απαισιόδοξα και όλα τα γνωστά, και όταν κοιτάζεις τον τρόπο που πάει η κοινωνία, όταν βλέπεις τα νέα στην τηλεόραση και διαβάζεις εφημερίδες, θα σκέπτεσαι ότι αυτή η Οργουελική παγκόσμια φασιστική, κομουνιστική – το ίδιο πράγμα, διαφορετική ονομασία – δικτατορία, αυτή η Οργουελική παγκόσμια κατάσταση, ήταν βασικά προκατασκευασμένη, και πάει γρήγορα, πραγματικά γρήγορα, αλλά...

Αν απλά το δεις από το επίπεδο των πέντε αισθήσεων, και απλά δεις, ξέρεις, ότι ο συνειδητός νους μπορεί να δει και να αντιληφθεί, τότε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί οι άνθρωποι το παίρνουν έτσι, καταλαβαίνω απόλυτα γιατί υπάρχουν τόσοι πολλοί, ξέρεις, ερευνητές που ερευνούν συνομωσίες μόνον με τις πέντε τους αισθήσεις, που φωνάζουν [και τραβώντας τα μαλλιά του] 'Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα!!'.

Όμως υπάρχει, διότι έτσι... Αυτός ο κόσμος δεν είναι όπως νομίζουμε. Υπάρχουν και άλλες δυνάμεις σε δράση. Αυτή η επονομαζόμενη 'στερεά πραγματικότητα' δεν είναι καθόλου φυσική και στερεή, είναι ρευστή. Δεν φαίνεται πως είναι έτσι, αλλά είναι. Και ακριβώς επειδή έχει ρευστότητα πίσω από την φαινομενική ακαμψία της και σταθερότητα και ακινησία, σημαίνει ότι αυτό το επίπεδο πραγματικότητας μπορεί να αλλάξει πολύ, πολύ γρήγορα.

Κοίτα, όταν οι άνθρωποι το διαισθάνονται – το καταλαβαίνω πολύ καλά διότι ο συνειδητός νους μας δίνει απόλυτα μια τέτοια εστίαση πραγματικότητας – όταν σκεπτόμαστε ότι ο φυσικός κόσμος πρέπει να αλλάξει αλλάζοντας τα φυσικά αντικείμενα, τότε βλέπεις την κλίμακα των χρονικών αλλαγών να είναι τόσο τεράστια – όπως αντιλαμβανόμαστε τον χρόνο, τέλος πάντων – διότι έτσι γίνεται στον λεγόμενο στερεό κόσμο.

Όμως όταν αντιλαμβάνεσαι ότι ο λεγόμενος στερεός κόσμος είναι βασικά μια ολογραφική προβολή, και ότι η ουσιαστική βάση της πραγματικότητας αυτού του σύμπαντος είναι κυματικές δονητικές μορφές πληροφοριών, τότε η ταχύτητα με την οποία αυτός ο κόσμος μπορεί να αλλάξει, ξαφνικά παίρνει δραματικά διαφορετικές αναλογίες και μεγέθη. Για παράδειγμα, εάν είχες μια οθόνη υπολογιστή και έπρεπε να αλλάξεις ότι εμφανιζόταν πάνω σ' αυτήν, σε φυσικό επίπεδο εννοώ, από πού θα άρχιζες; Όμως αυτό που δείχνει η οθόνη είναι προβολή στοιχείων από τον σκληρό δίσκο. 'Εντάξει, θέλω να το αλλάξω: βγάζω τον δίσκο, επαναπρογραμματίζω, πατάω enter, τον δίσκο στην θέση του και.. Ουάουυυυυ! Εμφανίζεται ένας διαφορετικός κόσμος.

Και αυτό που συμβαίνει τώρα, ως μέρος της συνολικής αλλαγής των Δονήσεων της Αλήθειας, είναι η αλλαγή της πληροφορίας κατασκευής του σύμπαντος, πράγμα που είναι έτσι, είναι ένας κύκλος και οι αρχαίοι έχουν μιλήσει για την κυκλική φύση του χρόνου. Και αυτό, για μένα Μπίλ – μπορώ να μιλήσω μόνον, ξέρεις, όταν μιλώ έτσι, από το πού προέρχομαι και τι έχω διερευνήσει. Οι άνθρωποι πρέπει να καταλήξουν στα δικά τους συμπεράσματα, είναι απλά σωστό, αλλά οι αρχαίοι έχουν μιλήσει για την κυκλική φύση του χρόνου και είναι έτσι ο χρόνος. Είναι σαν ένα κοσμικό παιχνίδι.

Και κινούμαστε ανάμεσα από εποχές – αυτό που οι Ινδοί ονομάζουν 'γιούγκας' και άλλοι άνθρωποι με άλλες ονομασίες αναφορικά με τις εποχές – όπου αυτός ο κύκλος φτάνει κατά την διάρκεια του χρόνου σε τεράστιες εξαπλώσεις, αυτό που οι αρχαίοι ονόμαζαν η 'Χρυσή Εποχή'. Και μετά πάει σε περιόδους απίστευτης καταπίεσης όταν τα πράγματα δεν είναι πια έτσι, και υπάρχουν τεράστιες προκλήσεις και άμυνες, και τότε είναι που έρχονται στο προσκήνιο τα συστήματα ελέγχου με όλα τα παρελκόμενα, και τότε είναι που κάποιοι φέρνουν τα πράγματα πάλι στην αρχή από όπου ξεκινήσαμε και η όλη διαδικασία ξεκινά και πάλι.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι αλληλεπίδρασης υπολογιστή – στην πιο απλή πιθανόν μορφή – στο οποίο παιχνίδι επιλέγουμε μια πληροφορία, όπως ο υπολογιστής επιλέγει μια πληροφορία από τον σκληρό δίσκο και την εμφανίζει στην οθόνη, όμως ταυτόχρονα, όπως γίνεται και στο Ιντερνετ, βάζουμε και την δική μας συμμετοχή στο παιχνίδι. Επομένως πρόκειται για ένα συμμετοχικό παιχνίδι: δίνουμε και παίρνουμε μέσα του.

Φαίνεται τόσο δυναμικά σωστό σε μένα, καθώς πάω πίσω στις 'Δονήσεις Αλήθειας' που μπήκαν στη ζωή μου πριν 20 χρόνια, εκείνη την επίγνωση του θέματος, τέλος πάντων, ότι κινούμαστε στο παιχνίδι αυτή την στιγμή, από την περίοδο της καταπίεσης – δεν νομίζω πως χρειάζεται κάποιος οποιαδήποτε απόδειξη γι' αυτήν την καταπίεση – και κατευθυνόμαστε προς μια περίοδο μιας μεγαλύτερης επέκτασης της συνειδητότητας, επέκτασης της επίγνωσης, από τον φόβο και την ανασφάλεια.

Και η ανασφάλεια είναι το κλειδί στην κατανόηση του γιατί οι άνθρωποι επιθυμούν να έχουν τον έλεγχο: εάν οι άνθρωποι ή οποιαδήποτε άλλα όντα (όπως και αν τα αποκαλούμε) θέλουν να έχουν τον έλεγχο πάνω στους άλλους, που θέλουν να επιβάλουν έλεγχο – όχι την δύναμη απλά να εκφράζουν την ζωή τους, να εκφράσουν τις εμπειρίες τους, αλλά την δύναμη πάνω στις εμπειρίες των άλλων - που αυτό είναι για το οποίο μιλάμε περί συστήματος ελέγχου, τότε αυτό προέρχεται πάντα, πάντα, πάντα από την εκδήλωση της βαθιάς ανασφάλειας.

Επομένως το σύστημα ελέγχου διευθύνεται από ανασφαλή άτομα. Και τώρα μετακινούμαστε από αυτή την περίοδο, και βρισκόμαστε σε μια κοφτερή καμπή που είναι και ο λόγος που τα πάντα είναι τόσο ανώμαλα, διότι βρισκόμαστε τώρα σε μια περίοδο που υπάρχει μια διαπλοκή, συμβολικά και ουσιαστικά με πολλούς τρόπους, ανάμεσα στην ενεργειακή κατασκευή αυτού του ελέγχου – εποχή καταπίεσης, εάν θέλετε – και της καμπής που μας οδηγεί προς αυτή την άλλη.

Επομένως, έχουμε μια κατάσταση κατά την οποία, από την μια το σύστημα που ελέγχει προσπαθεί απελπισμένα να κρατήσει την δύναμη που είχε μέσα στην περίοδο αυτή, και από την άλλη οι 'Δονήσεις Αλήθειας', αυτή η ενεργειακή εγρήγορση – που μας παραδίδει ένα ολόκληρο επίπεδο πληροφοριών προς αποκωδικοποίηση, και επομένως για την εμφάνιση ενός διαφορετικού κόσμου – βρίσκονται σε μια πολύ οριακή διαπλοκή, αυτή την καμπή. Και με κάθε λεπτό που περνά, κάθε έτος με τον τρόπο που μετράμε τον χρόνο μας που περνά, αυτές οι Δονήσεις Αλήθειας και το επίπεδο της επίγνωσης θα πάρουν την θέση τους ως ο κανόνας.

Και επομένως λέω πως το σύστημα ελέγχου είναι καταδικασμένο. Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος. Δεν πρόκειται για μια υπόθεση όπως [και αλλάζοντας την φωνή του]: Είναι καταδικασμένο, είναι καταδικασμένο... επομένως θα καθίσω εδώ και δεν θα κάνω τίποτα γιατί αυτό είναι καταδικασμένο... Δεν είναι έτσι όμως. Είμαστε μια έκφραση αυτών των ενεργειών (δονήσεων) και επομένως, είμαστε υποχρεωμένοι να συντονιστούμε μέσα σ' αυτές, να ακολουθήσουμε τις οδηγίες τους, να ακολουθήσουμε την επιφοίτηση τους, οτιδήποτε, και να γίνουμε μια δική τους έκφραση πραγματικότητας πέντε αισθήσεων.

Δεν είναι κάτι που απλά κάθεσαι και το αφήνεις να συμβεί. Κάνουμε επιλογές εδώ: θα πάμε με αυτή την νέα ροή της τεράστιας επέκτασης και ελευθερίας και δυνατοτήτων αφάνταστων αναλογιών σε σύγκριση με την σημερινή πραγματικότητα, ή, θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την σημερινή κατάσταση όπως την ζούσαμε μέχρι σήμερα, τον 'έλεγχο και την καταπίεση' και 'χαμένοι-κερδισμένοι' και 'κάποιοι πρέπει να κατέχουν και επομένως κάποιοι θα χάσουν' και όλο αυτό το πράγμα. Διότι αυτή είναι η επιλογή που κάνουμε, αυτή είναι η διχάλα στον δρόμο μας.

Και οι άνθρωποι που κρατάν την υπάρχουσα ενέργεια (του ελέγχου και της καταπίεσης), αυτής της πραγματικότητας, πρόκειται να έχουν χρόνια με πραγματικές δύσκολες προκλήσεις – σήμερα όλοι ζούμε προκλήσεις σ' αυτήν την εποχή της αλλαγής – όμως πραγματικά προκλητικά χρόνια, διότι προσκολλούν την επίγνωση τους, προσκολλούν την αίσθηση που έχουν για την πραγματικότητα πάνω σε μια ενεργειακή 'κατασκευή' που βρίσκεται σε φάση τελευταίων επιθανάτιων αναπνοών.

Και αν έρθουμε λίγο πιο πίσω, Μπιλ, στο σύστημα ελέγχου που ξεσκεπάζουμε και που εκδηλώνεται ή προσπαθεί να εκδηλωθεί όλο και περισσότερο, τότε αυτό είναι μια απόλυτη, 100% ολογραφική έκφραση αυτού του παλαιάς εποχής ενεργειακού οικοδομήματος. Επομένως, πρέπει να πέσει, να γκρεμιστεί, όταν γκρεμιστεί και το ενεργειακό κατασκεύασμα. Εάν βγάλω τον σκληρό δίσκο έξω από τον υπολογιστή, τότε αυτή η εικόνα που υπήρχε στην οθόνη θα πρέπει και αυτή να εξαφανιστεί, να μαυρίσει. Πρέπει να μαυρίσει. Διότι ο 'πάροχος της πληροφορίας' που κατασκεύασε την εικόνα δεν είναι πλέον εκεί, και να που κατευθυνόμαστε.

Και όπως προανέφερα, βρισκόμαστε μπροστά σε χρόνια με προκλήσεις διότι σε αυτή την ανώμαλη ενδιάμεση προεξοχή της εποχής μας.. αλλά Θεέ μου, ξέρεις, τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας δεν θα περάσουν μια ζωή μέσα σε ένα σύστημα ελέγχου όπως δείχνουν τα πράγματα μέχρι τώρα, και θα συνεχίσουν να είναι έτσι για μερικά χρόνια ακόμα. Όμως όλο αυτό το πράγμα καταρρέει.

Είναι θαυμάσια χρόνια για να ζει κανείς. Πολύ υπέροχα χρόνια να είσαι εδώ, να δεις την καταπίεση και την οριοθετημένη ζωή να αντικαθίσταται από την επέκταση και την ατέλειωτη δυνατότητα. Υπέροχη εποχή, υπέροχα χρόνια, προκλητικότατα όπως είναι.

ΜΡ: Αυτό που μ' αρέσει στον τρόπο που το εξηγείς αυτό, είναι ότι παντρεύεται τέλεια, ίσως μερικοί θεατές να το έχουν ήδη αναγνωρίσει, με την θεωρητική δουλειά ενός Βρετανού φυσικού που ονομάζεται Ντειβιντ Μπομ. Είχε περιγράψει ακριβώς αυτό στο οποίο αναφέρεσαι σαν την 'μπλεγμένη πραγματικότητα' και την 'ανεπτυγμένη πραγματικότητα'.

ΝΑ: Ναι, ακριβώς, ναι.

ΜΡ: Το έχεις ακούσει ποτέ αυτό;

ΝΑ: Ναι, ναι.

ΜΡ: Και ο τρόπος να αλλάξεις την 'ανεπτυγμένη πραγματικότητα', που είναι αυτό που προσπαθεί να φανερωθεί στον φυσικό μας κόσμο, είναι μέσω αυτής της 'μπλεγμένης πραγματικότητας' που είναι πίσω από όλα αυτά. Και φυσικά, υψηλή τεχνολογία, εξωγήινοι, ανεπτυγμένα πνευματικώς όντα, ή επιζήμια πνευματικά όντα ή διαβολικά πνευματικά όντα που δεν θέλουν να γνωρίζουμε ότι βρίσκονται εκεί, κυκλοφορούν τριγύρω σκανταλιάρικα στην μπλεγμένη πραγματικότητα και μετά τα αποτελέσματα φαίνονται σαν αλληγορικές εικόνες πάνω σε τοίχο, στην 'ανεπτυγμένη πραγματικότητα' και αυτό είναι στο οποίο αναφέρεσαι. Ήθελα λοιπόν έτσι να κλείσω αυτή την βουτιά σ' αυτά, διότι δεν λες βλακείες εδώ, αυτά έχουν γίνει αποδεκτά από τους φυσικούς της κβαντικής.

ΝΑ: Λοιπόν, αυτή είναι ένα ενδιαφέρον σημείο, Μπιλ. Εννοώ, θα μπορούσα να εξηγήσω κάτι που έχω στο νέο μου βιβλίο, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΛΗ ΣΗΚΩ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ, που σχετίζεται μ' αυτό ως προς το πώς αυτό το σημερινό σύστημα ελέγχου εμφανίστηκε, δηλαδή το σύστημα ελέγχου κατά την διάρκεια του χρόνου στον οποίο μπορεί να γίνει αναγνωρίσιμο.

Λέω ότι κάποτε στα παλιά χρόνια αυτός ο πλανήτης, αυτή η πραγματικότητα, βρίσκονταν στην περίοδο που οι αρχαίοι αποκαλούσαν Χρυσή Εποχή – νομίζω υπήρχε η Χρυσή Εποχή 'Γιούγκα' των Ινδών της πίστης Χίντου. [Σημείωση: Αυτή η 'Γιούγκα' καλείται Σάτια Γιούγκα.] Και αυτή ήταν μια εποχή μεγάλης επέκτασης πνεύματος και διασύνδεσης. Και έτσι δεν θα μπορούσαμε, από την οπτική γωνία της ζωής μας εδώ τώρα, την λεγόμενη 'μέσα σε φυσικά σώματα', πραγματικά να αντιληφθούμε την πραγματικά δραματικά διαφορετική φύση που εξέφραζε εκείνη η εποχή, όταν είσαι σ' αυτόν τον κόσμο, αλλά όχι αυτού του κόσμου από την σκοπιά που παρατηρούσες.

Έχεις την εμπειρία αυτού του κόσμου και το ξέρεις ότι έχεις εμπειρία αυτού του κόσμου. Από την άλλη, δεν είσαι αυτού του κόσμου αλλά νομίζεις ότι ο κόσμος είναι όλα όσα είσαι, και είσαι με παρωπίδες (καλύπτει τα μάτια με τα χέρια). Βρίσκεσαι λοιπόν σ' ένα σημείο όπου βλέπεις και παίρνεις εμπειρία από τον κόσμο αμέσως μόλις εισέλθεις, αλλά έχεις σημεία παρατήρησης, σημεία κατανόησης του κόσμου, από ανώτερα επίπεδα και σφαίρες, που μπορούν να σου παρέχουν μια εντελώς διαφορετική εικόνα της πραγματικότητας αυτής.

Για παράδειγμα, εάν είσαι κλεισμένος σ' ένα σπίτι και όλα τα παράθυρα είναι κλειστά – που είναι περισσότερο συμβολικό και σχετικό με τα όσα περνά η ανθρωπότητα κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου – τότε μπορεί να νομίζεις ότι ο κόσμος και όλα είναι μέσα στο σπίτι. Όμως, ανοίγεις το παράθυρο, και καθώς διευρύνεις το σημείο παρατήρησης σου σε ανώτερα σημεία αντίληψης – χάριν στην σχέση μεταξύ επιπέδου εμπειρίας και υψηλότερου επιπέδου συνείδησης – ξαφνικά αντιλαμβάνεσαι ότι το σπίτι βρίσκεται δίπλα σε έναν δρόμο!! Και πηγαίνεις έξω στον δρόμο και αντιλαμβάνεσαι ότι ο δρόμος είναι σε μια περιοχή και η περιοχή σε μια πόλη, η πόλη σε μια επαρχία και η επαρχία σε μια χώρα.... Έιιιι... Βρίσκομαι σε έναν πλανήτη!!! Και μετά κοιτάς τ' αστέρια...

Και... όμως όλα αυτά ήταν από πάντα εκεί, καθώς εσύ βρισκόσουν καθισμένος στο δωμάτιο με τα παράθυρα κλειστά, σκεπτόμενος με παρωπίδες ότι αυτά είναι όλα όσα υπάρχουν [καλύπτει με τις παλάμες τα μάτια του]. Επομένως αυτό, εκείνη η Χρυσή Εποχή, που οι άνθρωποι γνώριζαν πως είμαστε όλοι μαζί μια συνειδητότητα, εννοώ, την σημασία της αντιπαράθεσης, της διαίρεσης, του ανταγωνισμού, του 'εγώ πρέπει να κερδίσω, πρέπει να φτάσω στο ανώτερο σημείο της γλιστερής κορυφής', το συναίσθημα ότι υπάρχει διαίρεση μεταξύ μας, όλα αυτά δεν εμφανίζονται σε περιόδους επέκτασης και κατανόησης. Αντιλαμβανόμαστε ότι είμαστε μια ενωμένη συνείδηση, που διαθέτει διαφορετικές πλευρές παρατήρησης, στις οποίες δίνουμε διαφορετικά ονόματα.

ΜΡ: Για να πάμε και παραδίπλα: αυτό που έγραψες έχει παρουσιαστεί με υπέροχο τρόπο στο φίλμ AVATAR ….

ΝΑ: Ναι, απολύτως σωστό. Κοίτα νομίζω.. Δεν λέω τι ο Τζέιμς Κάμερον ήθελε να πει ή να συμβολίσει με αυτό το έργο, δεν γνωρίζω, αλλά μπορώ να πω τι συμβόλιζε για μένα. Και, βασικά, αυτό είναι ένα πολύ καλό σημείο διότι σχετίζεται με το πού θέλω να οδηγήσω την κουβέντα..

Ως προς το τι είναι αυτή η διευρυμένη πραγματικότητα της Χρυσής Εποχής, μέσα σ' αυτή την Βουτιά του Χρόνου – που δεν είναι στην πραγματικότητα 'βουτιά', θα αναφερθούμε καθώς θα συνεχίζουμε σ' αυτό – είναι πληροφορία, ένα ανεπτυγμένο επίπεδο πληροφορίας μέσα στην κατασκευή αυτής της πραγματικότητας, την οποία αποκωδικοποιούμε δια μέσου ολογραφικής εμπειρίας, και η οποία είναι μια εντελώς διαφορετική ολογραφική εμπειρία από αυτήν που είχαμε και από αυτήν που έχουμε τώρα, διότι η κατασκευή της πληροφορίας είναι πολύ διαφορετική από αυτήν που αποκωδικοποιούμε τώρα.

Αυτό που αναφέρω μέσα στο βιβλίο μου είναι: κάτι συνέβη, σ' εκείνη την πραγματικότητα, και δημιουργήθηκε αυτό που ονομάζω Σχίσμα. Αυτό το Σχίσμα ήταν μια διαστρέβλωση μέσα στην κατασκευή της πληροφορίας. Και αυτή η διαστρέβλωση άλλαξε τα πάντα. Ένα από τα πράγματα που έκανε... Διότι, έρχομαι πάλι πίσω σ' αυτό, είναι τόσο σημαντικό: εάν συνεχίσουμε να σκεπτόμαστε με φυσικό τρόπο – και φυσικό είναι αυτό που αντιλαμβανόμαστε ως 'φυσικό' – τότε θα χάσουμε την παράσταση, διότι δεν είναι έτσι.

Αυτό είναι μια ολογραφική ψευδαίσθηση, φαινομενικά 3σδιάστατη πραγματικότητα, όμως δεν είναι στερεά: την αποκωδικοποιούμε έτσι όμως δεν είναι συμπαγής. Είναι η κατασκευή της πληροφορίας που αποκωδικοποιείται έτσι μέσα της, και επομένως αν το ξαναδείς, ούτε καν σε αναλογία, την Αρχή των ολογραμμάτων, θα έχεις μια εκτύπωση σε ολογράφημα... πληροφορία σε μορφή κυμάτων.

Εάν κοιτάξεις σ' μια ολογραφική εκτύπωση, μοιάζει πάρα πολύ με ένα δακτυλικό αποτύπωμα – τώρα ούτε αυτό δεν είναι τυχαίο – και μετά ενεργοποιούν το λέιζερ πάνω στα κύματα της ολογραφικής φόρμας, πληροφορίας, και, εμφανίζεται από αυτήν, μια φαινομενικά τρισδιάστατη ολογραφική μορφή, οτιδήποτε ήταν η φωτογραφία, οποιαδήποτε ήταν η πληροφορία πάνω στην εκτύπωση. Και έτσι, την ίδια στιγμή, έχεις την κατασκευή της πληροφορίας, την μορφή του κύματος, και έχεις και την εμφάνιση, την ολογραφική εμφάνιση της κυματικής μορφής, που είναι το είδωλο, πρόσωπο, κουτί, μήλο, οτιδήποτε είχες φωτογραφίσει.

Και έτσι όταν οι επιστήμονες λένε: Ω, μα πώς μπορεί κάτι να υπάρχει σαν κυματική μορφή και ταυτόχρονα σαν σώμα; Είναι διότι ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Όταν κοιτάς σε μια ολογραφική φιγούρα, μια ολογραφική 3σδιάστατη ψευδαίσθηση, η κατασκευή της πληροφορίας από την οποία εμφανίστηκε δεν εξαφανίζεται, και αυτή [η ολογραφική φιγούρα] απλά στέκεται εκεί από μόνη της: στέκονται εκεί μαζί! Είναι διαφορετικές φόρμες του ίδιου αντικειμένου. Η μια είναι η πληροφορία, η άλλη είναι η αποκωδικοποιημένη πληροφορία.

Λοιπόν αυτό που λέω με όλο αυτό, με τους όρους της ακολουθίας που αναφέρω, είναι πως όταν η πληροφορία της κατασκευής μέσ' σ' αυτό, την οποία εγώ θα... ας την αποκαλέσουμε Χρυσή Εποχή, είχε διαστρεβλωθεί (Σχίσμα) τότε αυτή η διαστρέβλωση θα έπρεπε να εμφανιστεί μέσα στον αποκωδικοποιημένο ολογραφικό κόσμο. Και ένας από τους τρόπους με τους οποίους το έκανε ήταν τεράστια, απίστευτων μεγεθών, καταστροφικά, γεωλογικά γεγονότα. Και όλα αυτά είναι καταγεγραμμένα σε αναφορές, αρχαία αρχεία και μύθους, σε όλον τον κόσμο. Μιλάνε για εκρήξεις μεγάλων ηφεστείων, καταστροφικούς σεισμούς, μιλάνε για την Γη να γυρίζει ανάποδα και τελικά τι έχεις, μια παγκόσμια συμφωνία για όλα αυτά για τον τρόπο που έγιναν όλα αυτά.

Και μετά έχεις ανθρώπους που ερεύνησαν από μια επιστημονική πλευρά – γεωλογικό, βιολογικό επίπεδο – σε πολύ μοντέρνους χρόνους και βρήκαν ότι αυτές οι αρχαίες ιστορίες καθρεφτίζονται μέσα στα γεωλογικά και βιολογικά αρχεία. Λοιπόν, αυτό που συνέβη όταν εκδηλώθηκε αυτή η διαστρέβλωση στα θεμέλια της μορφής του ενεργειακού κύματος της πληροφορίας, εμφανίστηκε μέσα στην ολογραφική πραγματικότητα ως, λοιπόν, εννοώ την βιβλική εκδοχή του θέματος που είναι ο Μεγάλος Κατακλυσμός αλλά πιστεύω πως έγιναν πολλοί τέτοιοι, όχι μόνον ένας, όμως οπωσδήποτε καταστροφικοί. Το άλλο πράγμα που λέω πως δημιούργησε είναι Σχίσμα, διαστρεβλώσεις, στην ανθρώπινη προσωπικότητα.

Διότι εκείνη η αρμονία, εκείνη η ένωση, οτιδήποτε υπήρχε μέσα στην αρμονία και στην ένωση με οτιδήποτε άλλο – υπέροχα συμβολιζόμενα όπως λες και εσύ από τους Γαλάζιους ανθρώπους στο έργο AVATAR – αυτή η διαστρέβλωση έφερε και το τέλος. Έφερε το τέλος στην αρμονία του ίδιου του πλανήτη, τις γεωλογικές καταστροφές, όμως θρυμμάτισε τις ανθρώπινες προσωπικότητες, δηλ. αυτή η αρμονία που υπήρχε έγινε κομμάτια.

Και μετά βρεθήκαμε μέσα σε όλο αυτό το συναισθηματικό πεδίο και.. διαστρεβλώσεις (και πάλι: διαστρέβλωση εδώ – διαστρέβλωση και εδώ) που βλέπουμε γύρω μας: όλες οι συναισθηματικές διαστρεβλώσεις, τον φόβο που είναι μια διαστρέβλωση, και άλλες χαμηλών δονήσεων συναισθηματικές καταστάσεις, ανησυχία, φόβο, και απογοήτευση, θυμό, διαπληκτισμούς και διαμάχη. Όλα αυτά άρχισαν να εκδηλώνονται.

Και τώρα βρισκόμαστε στην περίοδο, θα πρότεινα, όπου εκείνη η διαστρέβλωση αρχίζει να θεραπεύεται, από αυτές τις Δονήσεις Αλήθειας, από την ενεργειακή αλλαγή. Σήμερα αυτό είναι θεμελιωδώς σημαντικό για το 'σύστημα ελέγχου του πλανήτη', διότι αυτό το σύστημα που μας ελέγχει, με όλες τις μορφές του, είναι μια ολογραφική παράσταση της διαστρέβλωσης.

Εάν η διαστρέβλωση δεν είναι εκεί, το σύστημα ελέγχου (του πλανήτη) δεν μπορεί να εκδηλωθεί, διότι μέσα σε μια αρμονική, ισορροπημένη κατασκευή πληροφορίας, τα πράγματα όπως 'έλεγχος' πάνω στην πείνα, στον λιμό, στον πόλεμο, στο μίσος, στα βασανιστήρια, σατανιστικές τελετές, παιδοφιλία, όλα αυτά τα πράγματα δεν μπορούν να εμφανιστούν. Όλα αυτά είναι εμφανίσεις και εκδηλώσεις της διαστρέβλωσης.

Και καθώς αυτή η διαστρέβλωση θεραπεύεται... και αυτό που συμβαίνει, Μπίλ, θα πρότεινα – επαναλαμβάνω την λέξη θα πρότεινα, δεν λέω στους ανθρώπους τι να πιστεύουν, απλά λέω αυτό που αισθάνομαι – οι άνθρωποι που αφυπνίζονται και σκέπτονται: Πώς και δεν το είχα δει αυτό νωρίτερα; Αυτοί είναι που ανοίγουν πρώτοι τον νου τους και μέσω αυτής της δόνησης γρηγορότερα – διότι η καταπίεση του δονητικού επιπέδου, ο κλειστός νους, η πυκνότητα, σπάει όταν ανοίγει το μυαλό προς άλλες διαφορετικές δυνατότητες – αυτοί είναι που συντονίζονται προς την κατασκευή πληροφορίας που εισέρχεται τώρα, τις Δονήσεις Αλήθειας όπως τις ονομάζω εγώ.

Και όλοι αυτοί που βρίσκονται ακόμη στο 'σύστημα ελέγχου' και το υποβοηθούν ακόμη, αυτοί είναι προς το παρόν με 'κλειστό μυαλό' και ακόμη, αυτή τη στιγμή, προσκολλημένοι στην πυκνότητα του, μια εποχή εμπειρίας χαμηλής δόνησης. Είπα νωρίτερα, καθώς θεραπεύεται αυτή η διαστρέβλωση, η παρουσία της πρέπει να πέσει. Διότι αυτή η κατασκευασμένη πληροφορία διαγράφεται από το σύστημα του κόσμου μας.

Και επομένως αυτό που βλέπουμε δεν είναι αυτό που βλέπουμε... και ίσως ακούγεται παράξενο, όμως αν το ακολουθήσετε κατά μήκος δεν νομίζω ότι είναι διαφορετικά. Βλέπουμε τώρα το σύστημα ελέγχου στην κορυφή της αστάθειας του. Φαίνεται να κινείται όλο και πιο γρήγορα, περισσότεροι Οργουελικοί νόμοι και σε συνακόλουθα. Περισσότερος και περισσότερος έλεγχος, θέλουν να επιβάλουν τα μικροτσίπ στους ανθρώπους, και ακολουθούν τον προκαθορισμένο δρόμο, το πρόγραμμά τους. Έχουμε τα παιδιά μας – τους ενήλικες επίσης αλλά κυρίως τα παιδιά μας – στοχοποιημένα από ηλεκτρο-χημικές διαστρεβλώσεις, και αναφέρομαι σε χημικά πρόσθετα στα τρόφιμα και ποτά και κινητά τηλέφωνα, φούρνους μικρο-κυμάτων, ηλεκτρομαγνητική σούπα από όλη αυτήν την ηλεκτρομαγνητική τεχνολογία.

Και όλα αυτά μας τα ρίχνουν αυτή την στιγμή – θα πρότεινα, σε αντιδιαστολή ίσως – όχι για να πάρει το σύστημα ελέγχου περισσότερη δύναμη, αλλά για να προστατέψει την δύναμη που ήδη έχει από αυτές τις Δονήσεις Αλήθειας (την εισερχόμενη νέα πραγματικότητα).

Δεν μπορεί άλλο να επιβιώσει αυτό το σύστημα ελέγχου, όμως όταν οι άνθρωποι κοιμούνται (και κάνει πως ροχαλίζει).. Δεν έχει το σύστημα να κάνει και πολλά. Δεν έχει να κάνει πολλά σ' αυτό το σημείο: έχει τον έλεγχο, έχει τον έλεγχο των πρώτων υλών, έχουν τον έλεγχο σ' αυτό, τον έλεγχο σ' εκείνο, και αθόρυβα ταΐζονται από την ανθρωπότητα ενεργειακά, μέσω της ενέργειας και όλα αυτά, και η ανθρωπότητα ακολουθεί, σαν σκλάβοι χωρίς να το συναισθάνονται οι άνθρωποι, που είναι η χειρότερη μορφή δουλείας και σκλαβιάς, φυσικά, το να είσαι σκλάβος και να μην το γνωρίζεις.

Όμως χάριν σ' αυτές τις Δονήσεις Αλήθειας και επειδή μπορούν να δουν αυτό που λέμε 'γραμμή χρόνου', κάτω στην Βουτιά του Χρόνου όπως ίσως το αντιλαμβανόμαστε, μπορούν να δουν λίγο από αυτό που έρχεται. Και έτσι εστίασαν οι 'ελεγκτές μας' πάνω σ' αυτήν την περίοδο (στην σημερινή εποχή) και μας ρίχνουν τα πάντα πάνω μας, προσπαθώντας να μας σταματήσουν να δεχόμαστε επίδραση από τα θεμέλια, προφανώς από τις Δονήσεις Αλήθειας, διότι αν αυτό μας συμβεί (η νέα συνειδητότητα) [κινήσεις που κοιτούν προς τα έξω, από μια απαγορευμένη μέχρι σήμερα οπτική γωνία], το παιχνίδι τους έχει τελειώσει.

Και λοιπόν, για μένα, η απίστευτη συγχρονικότητα μεταξύ αυτής της δονητικής αλλαγής και των ανθρώπων που ξυπνούν, και από την άλλη, αυτός ο βομβαρδισμός των πολυ-επίπεδων, πολυ-διαστασιακών, άπειρων επιβολών και με λεπτομέρεια – πνευματικά, σε φυσικό επίπεδο, συναισθηματικά – πάνω στην ανθρωπότητα για να μας καταπιέσουν και να μας ελέγξουν, αυτά τα δύο συγχρονίζονται διότι αυτή η νέα κατάσταση θα μας απελευθερώσει και αυτό προσπαθούν να σταματήσουν να συμβεί. Το σύστημα ελέγχου μας δεν έχει ελπίδα.

Όμως με αυτόν τον τρόπο η μεταμόρφωση θα γίνει πιο ανώμαλη αλλά και πιο προκλητική απ' όσο θα ήταν χωρίς τα εμπόδια για το σταμάτημα. Δεν μπορούν να το σταματήσουν. Αυτοί νομίζουν (το σύστημα) ότι διαθέτουν ακλόνητη δύναμη, μη κινητό εμπόδιο. Δεν είναι όμως. Η νέα δύναμη είναι ανεμπόδιστη κατάσταση και η παλαιά θα δεχθεί φοβερά σοκ καθώς κινούμαστε στα επόμενα στάδια προς το 2016, 2017, ίσως και λίγο ακόμη - οπωσδήποτε μέσα στα πλαίσια της ζωής μου -καθώς βλέπουμε αυτή την προφανώς 'ακαταμάχητη', 'ασταμάτητη' κατασκευή του συστήματος ελέγχου να αυξάνει ταχύτητα. Όμως θα την δούμε να γκρεμίζεται, διότι είναι ένα σπίτι από κάρτες.

Γιατί; Διότι η ενεργειακή κατασκευή της πληροφορίας που κρατούσε το σπίτι από κάρτες όρθιο, που εμφανίζει τον εαυτό του μαζικά ως ανθρώπινη απάθεια και ανθρώπινη άγνοια – τα οποία είναι τα θεμελιώδη στοιχεία που το κρατούν όρθιο – θα εξαφανιστεί. Και έτσι το σπίτι από κάρτες πρέπει να πέσει. Συγνώμη παιδιά, απλά έτσι θα γίνει....

ΜΡ: Ώστε αυτή ήταν η νέα πληροφορία που παρουσίασες στην Ακαδημία του Μπρίξτον λίγες μέρες πριν;

NA: Ναι, υπήρχαν πολλά θέματα. Εργαζόμουν πάνω σ' αυτήν την παρουσίαση για, σχεδόν μήνες, πραγματικά, διότι ήταν μια νέα περίοδος στη ζωή μου και γυρίζω τον κόσμο με το θέμα αυτό όλη την χρονιά: Ευρώπη και Αμερική και παντού.

Ίσως να μπορούσα απλά να εξηγήσω πώς τοποθέτησα τα κομμάτια της πληροφορίας – ότι οι άνθρωποι καταλαβαίνουν από αυτήν – μαζί κατά την διάρκεια των ετών. Ήταν πολύ απλό και υπήρξε ένα σταθερά επαναλαμβανόμενο θέμα. Επαναλαμβάνει τον εαυτό του συνεχώς και προχώρησα μέσα από επίπεδα κατανόησης του.

Και καθώς εγώ – όπως είπαμε και την τελευταία φορά που μιλήσαμε Μπίλ – μίλησα γι' αυτό που μου συνέβη όταν πήγα σε μέντιουμ το 1990, όταν κατάλαβα ότι υπήρχε αυτή η παρουσία γύρο μου για ένα χρόνο, και όταν ήμουν σ' έναν χώρο μόνος μου, δεν ήμουν στην πραγματικότητα μόνος. Και συνέβαινε τακτικότερα και σταδιακά... Για να το πούμε περιληπτικά, πήγα να δω ένα μέντιουμ για πρώτη φορά στη ζωή μου και άρχισε, μετά από δύο επισκέψεις, στην τρίτη επίσκεψη αυτή άρχισε να δέχεται από μέσα μου όλο αυτό το πράγμα, να βλέπει αυτήν την φιγούρα μέσα στον νου της και μου είπε: Μου λένε να σου πω πράγματα, ότι επρόκειτο να πάω έξω στον κόσμο και ότι θα αποκαλύψω μεγάλα μυστικά.

Και εγώ.. με ξέρεις: παρουσίαζα το μπιλιάρδο και τα σπορ στο BBC εκείνη την εποχή. Και ήμουν ο εθνικός ομιλητής για το Πράσινο Κόμμα και όλα αυτά τα θέματα, όμως 'θα βγω στον κόσμο και θα αποκαλύψω μεγάλα μυστικά'... Εννοώ, ξέρεις, Τι; ; Όμως κάτι μέσα μου πέρα από το συνειδησιακό επίπεδο μου έλεγε: Θα το κάνεις. Θα το κάνεις. Ακολούθησε το. Ακολούθησε το!

Όμως, όπως και να ‘ναι, το που πηγαίνω μ' αυτό είναι: ανάμεσα στα μηνύματα που μου δόθηκαν το 1990 είναι: Θα πει πράγματα και θα αναρωτιέται από πού έρχονται. Θα είναι τα δικά μας λόγια. Μερικές φορές θα προσθέσει γνώση στον νου του. Άλλες φορές θα οδηγηθεί στη γνώση. Και άλλο ένα μήνυμα λίγο αργότερα έλεγε: Η επίμοχθη έρευνα δεν είναι αναγκαία. Όλα οργανώθηκαν πριν πολλά χρόνια – λόγια μ' αυτήν την έννοια. Όλα όσα έχει να κάνει είναι να ακολουθήσει τις ενδείξεις.

Τώρα όπως ξέρεις και εσύ, υπάρχει μια φημισμένη διαφήμιση στην Βρετανία που παρουσιάζεται εδώ και μερικά χρόνια και το χτυπητό της σημείο λέει: Κάνει ακριβώς αυτό που λέει στις οδηγίες πάνω στο κουτί. Λοιπόν, όλα όσα έχω να πω, Αυτοί, όποιοι και αν είναι αυτοί που τα είπαν (απο κάποιο ασώματης συνείδησης), είναι ότι μέχρι τώρα έχουν κάνει ακριβώς όλα όσα έγραφε το κουτί.

Και αυτό που συνέβη με τα χρόνια είναι ότι – από την πρώτη στιγμή μάλιστα – είναι ότι είχα μια αίσθηση από μέσα μου για όλο αυτό. Και μετά μια πρώτη πληροφορία πέντε αισθήσεων άρχισε να έρχεται. Όπως, συναντούσα κάποιον που εμφάνιζε ένα θέμα και πάνω σ' αυτό συνέλεγα πληροφορίες. Έβρισκα ξαφνικά ένα βιβλίο με το θέμα αυτό. Θα είχα κάποια εμπειρία σχετικά με το θέμα αυτό. Θα έπεφταν αρχεία στα χέρια μου σχετικά με το θέμα αυτό. Θα έβρισκα πληροφορίες στο Ιντερνετ σχετικά με το θέμα.

Αλλά δεν συνέβη μόνο για μια εβδομάδα, ή για ένα μήνα ή δυο μήνες ή τρεις μήνες. Αυτό συνέβαινε σε τακτικότατη συχνότητα, συνεχώς. Και με τα χρόνια έμαθα.. να το ακολουθώ και να το αναγνωρίζω, κάτι που δεν ήταν δύσκολο, διότι γινόταν όλο και πιο δυνατό και η ακολουθία πιο συχνή.

Και τα θέματα για τα ερπετοειδή άρχισαν να έρχονται κάπως έτσι. Άρχισα να έχω ενορατικές πληροφορίες για το γεγονός, όχι ακριβώς για ερπετοειδής, αλλά ότι υπήρχε ένα όχι- ανθρώπινο στοιχείο σ' αυτές. Και σ' εκείνο το σημείο ταξίδεψα στην Αμερική για κουβέντες από περιοχή σε περιοχή για περίπου δεκαπέντε ημέρες και συνάντησα 12 διαφορετικούς ανθρώπους που μου ανέφεραν για ερπετοειδής μορφές/υπάρξεις και για την εμπειρία τους μ' αυτές. Και έτσι δουλεύει αυτό, και μετά συνεχίζεται. Έτσι, έρχονταν στοιχεία γύρο από την νέα πληροφορία, ήταν η ίδια ακολουθία.

Άρχισα να γράφω αυτό το βιβλίο από την αρχή του έτους... κάπου στον Μάρτιο του 2009, αν και ένα μεγάλο μέρος του είχε σταματήσει όταν ταξίδευα. Και, δεν ξέρω, θα είχαν περάσει ένας ή δύο μήνες που ασχολιόμουν με το βιβλίο και μια μέρα κάθισα να γράψω και η ενέργεια μέσα στον χώρο μου άλλαξε. Και σκέφτηκα: Κάπου το ξέρω αυτό.. το αναγνωρίζω.. Η ενέργεια μέσα στο δωμάτιο είχε αλλάξει. Ήταν μια αλλαγή δονήσεων. Μπορούσα να το αισθανθώ. Η ατμόσφαιρα είχε αλλάξει – για να το θέσω απλά – Το αναγνώριζα αυτό, μου ήταν οικείο πιά..

Και, αυτό που έλαβα καθώς αυτό συνέβαινε είναι, το βασικό πρώτο θέμα ήταν: Το Φεγγάρι δεν είναι αληθινό. Φυσικά, υπήρχαν και άλλα που έπρεπε να μάθω γι' αυτό καθώς ήρθε, αλλά συνέχισε: Το Φεγγάρι δεν είναι αληθινό. Το Φεγγάρι δεν είναι αυτό που νομίζεις ότι είναι. Και σκεφτόμουν.. Το Φεγγάρι δεν είναι αυτό που νομίζεις ότι είναι. Τώρα, είχα κανά δυο γραμμές γραμμένες τα τελευταία χρόνια. Μια γρήγορη σκέψη, ξέρεις, της στιγμής. Και μετά έφευγε. Και δεν με οδήγησε πουθενά.

Και έτσι σκέφτηκα: Το Φεγγάρι δεν είναι αληθινό. Λοιπόν, βάζω μερικές λέξεις κλειδιά στο Netfind, χωρίς να περιμένω οτιδήποτε. Και μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό, δύο λεπτά, δεν ξέρω, ίσως λιγότερο, υποθέτω, με την ταχύτητα του Google όπως τρέχει, μου παρουσιάστηκε ένα βιβλίο μπροστά μου που λέγεται: Ποιός κατασκεύασε το Φεγγάρι; δύο ερευνητών που έχουν γράψει και άλλα βιβλία. Ποιός κατασκεύασε το Φεγγάρι; Εννοώ, ξέρεις, τι υπέροχος τίτλος γι' αυτό που είχα βρει εδώ: Το Φεγγάρι δεν είναι αληθινό.

Και το διάβασα. Έστειλα να μου το φέρουν και το διάβασα όλο αμέσως. Και, δεν θα πω ότι τα πάντα μέσα στο βιβλίο, ή κάθε τι μέσα σ' ένα βιβλίο, είναι βάσιμο 100%. Εννοώ, ξεσκαρτάρουμε πράγματα, προσπαθούμε να αποκαλύψουμε μεγάλα μυστήρια και όχι τα μικρά που δεν έχουν αποκαλυφθεί ή τουλάχιστον ανθρώπους που δεν θέλουν να τους αποκαλύψουμε ή να ανακαλύψουμε τι κάνουν. Επομένως, ξέρεις, δεν λέω ότι η κάθε γραμμή σ' ένα βιβλίο είναι 100% έγκυρη. Φυσικά δεν είναι. Δεν είναι αυτός ο τρόπος που είναι τα πράγματα. Όμως ήμουν απόλυτα, απόλυτα εντυπωσιασμένος με τον τρόπο που κατέδειξαν οι συγγραφείς τις ανωμαλίες, τις πολύ περίεργες, μη εξηγούμενες ανωμαλίες περί του πώς... αλλά πρώτα από όλα πώς δημιουργήθηκε το Φεγγάρι.

Όταν άρχισα να διαβάζω για τις επιστημονικές εξηγήσεις... Και αυτό είναι άλλο ένα θέμα, ξέρεις. Τόσες πολλές επιστημονικές θεωρίες, επαναλαμβανόμενες λένε: Έτσι έγινε, επιστημονικά αποδεδειγμένο. Και μετά λες: Για στάσου ένα λεπτό. Επιστημονικά αποδεδειγμένο; Ας πάμε πάλι πίσω.. Εεε!! Μα αυτό είναι απλά θεωρία.

Και έτσι έφτασα στη θεωρία της Μεγάλης Σύγκρουσης και για το πως δημιουργήθηκε το Φεγγάρι. Και αυτή λέει ότι ένας πλανήτης μεγέθους Άρη χτύπησε πάνω στη Γη, ένα μεγάλο κομμάτι αποκολλήθηκε από τη Γη και μετατράπηκε στο Φεγγάρι. Και μετά διαβάζω, καθώς συνέχιζα την έρευνα, εξ' αιτίας της φυσικής και τέτοια – την επιστήμη του θέματος δηλαδή – ότι τα στοιχεία δεν κολλάνε, και μετά τα άλλαξαν λίγο, ότι ο πλανήτης χτύπησε την Γη και μετά ξαναεπέστρεψε και το ξαναέκανε...

Και σκέφτηκα: Λοιπόν η εξήγηση αυτή είναι εντελώς απελπισία.

-Θα σας δώσω μια εξήγηση εγώ. Θέλετε άλλη μία;

-Ναι

-Εντάξει, πάμε. Εδώ είναι το Φεγγάρι τώρα. Είδατε τι προκαλέσατε;

Και το γεγονός ότι το Φεγγάρι είναι κατά πολύ μεγαλύτερο από ότι πραγματικά θα έπρεπε να είναι ως δορυφόρος της Γης, που η θέση του και η γεωμετρία του είναι περίεργα, δηλ. η γεωμετρική και η μαθηματική σχέση τους, μεταξύ της Γης και του Ήλιου ιδιαίτερα, είναι πολύ, πολύ εντυπωσιακή και τελικά 'τι'; Και το γεγονός ότι υπάρχουν στοιχεία σοβαρά πως το Φεγγάρι είναι κούφιο – ένα τεράστιο μέρος του. Νομίζω ότι είναι χωρισμένο σε τμήματα.

Και μετά έφτασα σ' ένα σταυροδρόμι – πολλοί άνθρωποι ίσως το έχουν φτάσει και αυτοί στο παρελθόν, αυτό είναι πολύ συμπυκνωμένο – οι δύο επιστήμονες από Ρωσία, την Σοβιετική Ακαδημία Επιστημών, που έγραψαν ένα άρθρο μέσα στο, νομίζω.. Sputnik Magazine στα 1970, αναφέροντας ότι το Φεγγάρι είναι μια 'κατασκευή', μια κοιλότητα.. όχι μια πλήρη κατασκευή αναγκαστικά, όμως ένας φαγωμένος εσωτερικά πλανητοειδής. Αλλά και πάλι τεχνικά κοίλος. Και αυτό προέρχεται απο μια πολύ εξελιγμένη εξωγήινη και όχι ανθρώπινη, όπως και αν θέλετε να το ονομάσετε, μορφή ζωής, τεχνολογικά ανεπτυγμένη, που έχει δημιουργήσει αυτή την κατασκευή.

Και μετά μπαίνουν σε λεπτομέρειες για το πώς πιστεύουν ότι κατασκευάστηκε. Και όταν ακολουθείς τον τρόπο που προτείνουν ότι κατασκευάστηκε, αρχίζουν να απαντώνται τα ερωτήματα για τις ανωμαλίες που παρουσιάζει η επιστήμη: Τι; Όπως είπε κάποιος επιστήμονας, το μόνο πράγμα που μπορείς να πεις με σιγουριά για το Φεγγάρι είναι το σφάλμα της παρατήρησης του. Δεν θα έπρεπε να είναι εκεί με τον τρόπο που είναι.

Ένα από τα πράγματα που ανέφεραν οι επιστήμονες, για παράδειγμα, είναι αυτό από το εξωτερικό μέρος του Φεγγαριού που για 3 μίλια ή περισσότερο, υπάρχει μια ουδέτερη ζώνη, αν θες να την ονομάσουμε έτσι, για την προστασία του από πτώση τεμαχίων φυσικών ή τεχνιτών δορυφόρων και διαστημικών αντικειμένων

Και μετά λένε – δεν λέω πως αυτό είναι 100% αλήθεια, αλλά νομίζω πως το θέμα είναι προς την σωστή κατεύθυνση – μετά υπάρχει άλλη μια ζώνη 20 μιλίων, είπαν, απροσπέλαστο φράγμα. Και μετά έχεις τους κρατήρες του Φεγγαριού οι οποίοι, παρά τα μεγέθη τους και τη δύναμη πρόσκρουσης που δέχτηκαν απο βράχους, διαθέτουν ομο-επίπεδο βάθος, για το οποίο πολλοί λένε: Πώς μπορεί αυτό να γίνει, όταν έχεις διαφορετικά μεγέθη κρατήρων; Επομένως, κάτι πάει τόσο βαθιά και δεν προχωρά άλλο...

Τέλος πάντων, όλα αυτά ήρθαν μαζί και πρόσθεσα και άλλα.. υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες στο βιβλίο, και μετά τηλεφώνησα στο μαντείο, δεν τηλεφώνησα; Τηλεφώνησα στον Κρέντο Μούτβα, τον σαμάνο Ζουλού, τον επίσημο ιστορικό του Έθνους των Ζουλού. Και.. βρήκα ότι εάν εξετάσεις τους συμβολισμούς των μύθων των Ζουλού, βρήκα πως είναι απίστευτα ακριβείς με το πέρασμα των χρόνων.

Και ένα από τα πράγματα που με κάνουν να χαμογελώ είναι: αυτοί οι ομοϊδεάτες ανθρωπολόγοι και ιστορικοί και όλοι αυτοί, παίρνουν τακτικά τους συμβολισμούς των μύθων που οι αρχαίοι αναφέρουν και τους αποκωδικοποιούν τόσο κυριολεκτικά, μάλλον επειδή είναι άνθρωποι που σκέφτονται με το αριστερό τμήμα του εγκεφάλου – μόνο αυτό μπορούν να κάνουν, δεν μπορούν να το περάσουν από άλλη διαδικασία και να το δουν συμβολικά. Διότι ζούμε σε περίοδο που εμείς... είναι τόσο εύκολο να μεταδόσεις αυτό που θέλεις να πεις, διότι όλο και περισσότερο, η τεχνολογία καθρεφτίζει την πραγματικότητα που ζούμε και όχι η φαντασία.

Για παράδειγμα, αυτό το σύμπαν ως 'εικονική πραγματικότητα' είναι μια δονούμενη κατασκευή πληροφορίας και την αποκωδικοποιούμε μέσω ηλεκτρισμού, σε ολογράφημα, για να δημιουργήσουμε αυτή την πραγματικότητα. Δες ότι μόλις περιέγραψα το Internet. Εάν το ασύρματο Internet υπάρχει σ' αυτό το δωμάτιο, τότε ο υπολογιστής σου εκεί πέρα μπορεί να τραβήξει αυτήν την παγκόσμιας έκτασης ομαδική πραγματικότητα μέσα από τον αόρατο στο περιβάλλον αιθέρα. Λοιπόν, αυτό ακριβώς κάνουμε με πιο εξεζητημένο τρόπο. Αυτό είναι το γιατί η κατασκευασμένη πληροφορία είναι τόσο θεμελιώδης για την ολογραφική πραγματικότητα που βιώνουμε.

Και αυτό που είχαν οι αρχαίοι δεν έμοιαζε με τίποτα από όλα αυτά τα μέσα. Αυτοί προφήτευαν και μετέφεραν την γνώση, και προσπαθούσαν να γίνουν σαφείς ως προς το τι ήθελαν να πουν περί της πραγματικότητας και της ζωής, και έπρεπε να χρησιμοποιήσουν τους συμβολισμούς που ήταν στην διάθεση τους, και μάλιστα συμβολισμούς που το ακροατήριο τους, οι άνθρωποι εκείνης της εποχής, μπορούσαν να καταλάβουν.

Και όλα αυτά είναι προϋπόθεση προς αυτό. Ήρθα σε επαφή με τον Κρέντο. Δεν του είπα τίποτα για τις σκέψεις μου για το Φεγγάρι και το πώς... τι υλικό είχα συλλέξει μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Του είπα απλά μια φράση:

- Κρέντο, μπορείς να μου πεις κάποιον μύθο των Ζουλού για το Φεγγάρι;

- Ω ναι κύριε Ντέιβιντ – είπε – Ονομάζουμε το Φεγγάρι 'αυγό'. Λέμε ότι το Φεγγάρι είναι 'αυγό'.

Φυσικά όλοι οι ανθρωπολόγοι που δεν ήταν γνώστες αυτού του θέματος θα έλεγαν: Το Φεγγάρι είναι ένα 'αυγό'; [ψίθυροι] Πρωτόγονοι άνθρωποι. Πρωτόγονοι. Πρωτόγονοι. Δεν θα περάσουν κανένα τεστ ξέρετε....

Γιατί όμως το συμβόλιζαν με ένα αυγό; Διότι λένε ότι το Φεγγάρι είναι κούφιο από μέσα, τρυπήθηκε έτσι από δύο αδέρφια, ερπετοειδή αδέρφια, που τα αποκαλούν Ουμπάνκου και Ρουάνι. Και ήταν γνωστοί ως τα Αδέρφια του Νερού στους μύθους των Ζουλού.

Και επίσης λένε ότι τα αδέρφια αυτά τρύπησαν έτσι το Φεγγάρι και το έσυραν στον ουρανό πριν από εκατοντάδες γενιές. Και όταν το έφεραν προς στη Γη, προκάλεσε τεράστιες γεωλογικές καταστροφές. Και φυσικά, όταν το Φεγγάρι ήρθε εδώ, ένα από τα πράγματα που έκανε ήταν να δώσει κίνηση στη Γη. Και μετά έχουμε το θέμα αυτό από τους αρχαίους που παρουσιάζει την στροφή της Γης. Θα μπορούσε αυτό το γεγονός, βασικά, αυτό που θα προκαλούσε ήταν η καταστροφή όσων υπήρχαν, και μετά θα τα ξανακατασκεύαζαν, αφού όλα ηρεμούσαν, αυτοί που βρίσκονταν μέσα στο Φεγγάρι, θα δημιουργούσαν την δική τους κοινωνία. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι αυτό ακριβώς συνέβη.

Και είναι ενδιαφέρον φυσικά Μπίλ, όπως πολύ καλά γνωρίζεις, ο Ουμπάκου και ο Ρουάνι, που στους μύθους των Ζουλού έχουν φολιδωτό δέρμα σαν τα ψάρια, ήταν δυο αδέρφια που ονομάζονταν τα Αδέρφια του Νερού. Αυτοί είναι οι μύθοι των Ζουλού της Νοτίου Αφρικής. Σύγκρινέ το αυτό τώρα με τους Σουμέριους, Βαβυλώνα και τις Σουμερικές πινακίδες και φτάσε στους Ανουνάκι που είχαν αρχηγούς τον Ένκι και τον Ενλίλ. Και οπωσδήποτε ο Ένκι συμβολιζόταν και συσχετιζόταν με το νερό. Ήταν.. και πάλι: ήταν αδέρφια.

Και πάλι, καθρεφτίζει όλη αυτή την ιστορία και τόσες άλλες ιστορίες για αδέρφια. Πράγματα όπως ο Κάιν και ο Άβελ και όλες αυτές τις ιστορίες με αδέρφια. Και αν τις ξαναψάξουμε, έχουν μια πρωτογενή προέλευση από το παρελθόν, που θα έλεγα, των ερπετοειδών όντων. Και οι μύθοι των Ζουλού λένε για Ρουάνι και Ουμπάκου ότι είναι ερπετοειδή, ήταν... εκεί τους ονομάζουν οι 'Τσιταούρι', τα παιδιά του ερπετού, τα παιδιά του πίθωνα. Έκλεψαν το Φεγγάρι από αυτό που ονομάζουν 'Φωτιά του Δράκοντα' και το έφεραν στην Γη.

Και.. το Φεγγάρι έφερε καταστροφές , άλλαξε τα πάντα. Φυσικά, επηρέασε την γωνία και την ελλειπτική τροχιά της Γης – όλο αυτό το θέμα. Επηρεάζει το νερό του πλανήτη. Έχει τρομακτική επιρροή πάνω στο ανθρώπινο ορμονικό σύστημα το οποίο κλειδώνει μέσα στο ενδοκρινικό σύστημα, που αυτό κλειδώνει μέσα στην επίφυση και στην υπόφυση του τρίτου ματιού – που βλέπει πέρα από τις πέντε αισθήσεις, και που έχει επίγνωση σε επίπεδα πέρα από τα επίπεδα των πέντε μας αισθήσεων. Έχει μια θεμελιώδη επιρροή. Και μην σε απασχολούν άλλα θέματα που αναφέρω ότι προέρχονται από το Φεγγάρι. Σε εκείνη την θέση που βρίσκεται, αυτό το μέγεθος που έχει, το σημείο έχει θεμελιώδη επίδραση πάνω στο Φεγγάρι.

Και πηγαίνοντας πίσω σε αυτό που έλεγα νωρίτερα, λέω ότι όταν αυτό το Φεγγάρι έφτασε εδώ, σε συνδυασμό με άλλα συμβάντα που συνέβησαν το ίδιο χρονικό διάστημα – επειδή υπάρχει μια μακριά ιστορία να πούμε για τον Άρη και τι συνέβη σ' αυτόν – εκείνο, εκείνο... Βλέπεις, κοιτάμε το Φεγγάρι σαν οτιδήποτε άλλο και βλέπουμε ένα συμπαγές Φεγγάρι. Αυτό που βλέπουμε είναι το επίπεδο της ολογραφικής αποκωδικοποίησης του. Το πρωτογενές στάδιο του είναι μια κατασκευή πληροφορίας. Όπως και όλα μέσα στο βασικό μορφικό κύμα των πληροφοριακών δομών αυτής της πραγματικότητας.

Έτσι καθώς το Φεγγάρι εμφανίστηκε ως φυσικό σώμα.. εμφανίστηκε και εκδηλώθηκε στην ολογραφική πλευρά της πραγματικότητας, όπου ονομάζουμε πραγματικότητα των πέντε αισθήσεων – εγώ το ονομάζω έτσι, ούτως ή άλλως, για να είναι απλό. Ήταν στην ουσία εισαγόμενη πληροφορία δια μέσου της κυματικής μορφής της κατασκευασμένης πληροφορίας και αυτό δημιούργησε την διαστρέβλωση, η οποία εμφανίζεται στον πλανήτη μας σε όλα τα θέματα που μιλήσαμε νωρίτερα. Και αυτή η διαστρέβλωση εκδηλώθηκε μέσα στο σύστημα ελέγχου του πλανήτη.

Έχει εκδηλωθεί μέσα σε θρυμματισμένες ανθρώπινες προσωπικότητες, σε δυσαρμονία, και σε μια απελπισμένη οριακή αίσθηση του εαυτού μας και του κόσμου. Διότι όταν είσαι σε αρμονία και σε ισορροπία, μπορείς να έχεις πρόσβαση σε ανώτερα επίπεδα συνείδησης. Όμως όταν το ενεργειακό σου πεδίο κάνει... [συναισθηματικές περίεργες κραυγές] και κάπως έτσι, με όλα τα επακόλουθα, ανησυχία, φόβο [κραυγή μοιρολογιού] – τότε, δεν είσαι σε τέτοια κατάσταση (αρμονία).

Και γι' αυτόν τον λόγο, αυτό στο οποίο μπορείς πλέον να συντονιστείς, και αυτό που μπαίνεις σε όρους κατανόησης, γνώσης, εσωτερισμού, ακόμη και εκδήλωσης, είναι θεμελιωδώς οριακό προς την αρμονία, την αρμονική κατάσταση την επίγνωσης στην οποία βρισκόμασταν πριν – στην οποία βρίσκονταν οι άνθρωποι στο παρελθόν – πριν την διαστρέβλωση.

Και όπως αναφέρω, αυτές οι Δονήσεις Αλήθειας θεραπεύουν την διαστρέβλωση. Και η εκδήλωση της διαστρέβλωσης μας ρίχνει ότι βρει μπροστά της προσπαθώντας να κρατηθεί από αυτό το οποίο ενεργειακά σβήνει από τον 'σκληρό δίσκο', που είναι και ο λόγος που τα πάντα θα αλλάξουν στον κόσμο δραματικά, και αφού περάσει και από αυτή την καμπή, δραματικά προς το καλύτερο, δραματικά προς το καλύτερο.

ΜΡ: Τώρα, πού μας οδηγεί όλο αυτό ως προς την σπουδαιότητα ότι το Φεγγάρι δεν είναι αυτό που φαίνεται πως είναι;

ΝΑ: Λοιπόν, κοίτα.. νομίζω ότι όταν το Φεγγάρι ήρθε εδώ, όπως ανέφερα νωρίτερα, ήρθε σε συνδυασμό με άλλα γεγονότα. Ξέρεις, όταν οι αρχαίοι μιλούν για πόλεμο των Θεών στα Ουράνια, δεν πιστεύω ότι μιλούσαν συμβολικά, καθ' οιονδήποτε τρόπο. Ως προς το ποιός είναι ο συμβολισμός, μπορούμε να διαφωνήσουμε, αλλά... οι άνθρωποι αυτό εκλαμβάνουν. Όμως πιστεύω ότι υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα ότι η περιγραφή ήταν ουσιαστική. Επρόκειτο για μια μάχη μεταξύ αυτού που θεωρείται... αυτών που θεωρούσαν ότι ήταν 'Θεοί'.

Και νομίζω η καταστροφή του Πλανήτη Άρη, ο οποίος πιστεύω ότι ήταν κατοικήσιμος πλανήτης πιο πρόσφατα απ' ότι οι άνθρωποι νομίζουν, και το γεγονός ότι υπάρχει αυτό το θέμα – όχι μόνον με άτομα όπως ο Εμάνουελ Βελικόφσκι που είναι διάσημος για την θεωρία του αυτή, αλλά επίσης μέσα στους μύθους των Ζουλού: ακριβώς το ίδιο – ότι δηλαδή υπήρχε ένας πλανήτης μεταξύ του Άρη και του Δία, και ο οποίος είχε καταστραφεί. Και είχε καταστραφεί με την χρήση κάποιου πανίσχυρου υψηλής τεχνολογίας οπλικού συστήματος.

Εάν προσέξεις στον Πόλεμο των Άστρων, ξέρεις.. Άστρων.. Ξέρεις, ο Τζορτζ Λούκας, Μπίλ, είναι άτομο πολύ καλά ενημερωμένο εκ των έσω. Δεν μιλούσε απλά και μόνον από φαντασίας. Και όλα αυτά σχετικά με: Σε κάποιον γαλαξία, πολύ, πολύ μακριά... Συγχώρεσε με, Σ' αυτόν τον γαλαξία και όχι σε άλλον μακρινό! Σ' ευχαριστώ κύριε Λούκας. Και, ξέρεις, έχει μέσα στο θέμα του για έναν πλανήτη που καταστράφηκε και επίσης την αναφορά για το Αστέρι του Θανάτου. Τι είναι το Αστέρι του Θανάτου; Μοιάζει πολύ με το Φεγγάρι! Και το οποίο είναι μια κατασκευή. Και είναι μια κατασκευή που χρησιμοποιείται για να κατακτήσει πλανήτες.

Πιστεύω ότι υπάρχουν πολλά Φεγγάρια, και επίσης πιστεύω ότι όλο αυτό το πράγμα για την γλώσσα της ζωής και όλο αυτό για το οποίο μίλησα νωρίτερα, ο τρόπος δηλαδή που αυτή η πληροφορία τοποθετήθηκε μπροστά μου – θα έλεγα, με οποιονδήποτε τρόπο – είναι πως υπάρχει μια σταθερή διαδικασία με την οποία φέρνουν αυτά τα Φεγγάρια σε κάποια περιοχή για κάποιο σκοπό.

Όταν φέρνουν τα Φεγγάρια στον επιθυμητό χώρο, αυτά έχουν μια θεμελιώδη επίδραση πάνω στον πλανήτη-στόχο και γι' αυτό βασικά, όπως έκαναν και εδώ, έχουν ένα λευκό χαρτί. Όλα τελειώνουν. Ο πολιτισμός του πλανήτη-στόχου τέλειωσε. Και μετά καθώς η κατάσταση ηρεμεί, αρχίζουν γενετικές επιδράσεις και άλλες χειραγωγήσεις, και αναλαμβάνουν τα ινία μιας κοινωνίας, αναλαμβάνουν τα ινία όλου του πλανήτη.

Όμως ένα θέμα που θέλω να επισημάνω, είναι ότι αυτά τα Φεγγάρια εξαρτώνται πλήρως ως προς πηγές πρώτων υλών από τον πλανήτη-στόχο, για παροχή δουλικής εργασίας για να παραχθούν οι πρώτες ύλες και όλα τα υπόλοιπα. Επομένως αν και φαίνεται να υπάρχει αυτή η δυναμική ότι το Φεγγάρι έχει τον έλεγχο του πλανήτη, στην πραγματικότητα εξαρτάται απόλυτα από τον πλανήτη για όλα όσα χρειάζεται.

Και ένα από τα πλέον κοινά σημεία μέσα σε αρχαία αρχεία, μέσα στους μύθους των Ζουλού αλλά και από ανθρώπους που γνώρισα στον σύγχρονο κόσμο μας με το πέρασμα των χρόνων, είναι ότι αυτά τα ερπετοειδή όντα – τα οποία λέω ότι υπάρχουν μέσα στην Σελήνη, και όχι μόνον εκεί, θυμήσου το, αλλά και στο εσωτερικό της Γης όπως επίσης και σε άλλους πλανήτες στο ηλιακό μας σύστημα – τρέμουν μήπως και αποκαλυφθεί η παρουσία τους.

Διότι συγκρινόμενος ο αριθμός τους προς τον πληθυσμό του πλανήτη, δεν είναι και πολλοί. Και γι' αυτό.. ένας από τους λόγους που επιθυμούν την καταμέτρηση του ανθρώπινου πληθυσμού (απογραφή) είναι διότι δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα με τεράστιους αριθμούς πληθυσμών. Και παράλληλα είναι τελείως εξαρτώμενοι για πρώτες ύλες από αυτόν τον πλανήτη και..

ΜΡ: Η σχέση τους προς τον πλανήτη είναι παρασιτική όπως το παρουσιάζεις.

ΝΑ: Ω, μα ακριβώς αυτό γράφω στο βιβλίο μου. Και αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον Μπίλ, διότι αναφέρω στο βιβλίο μου κάτι που ονομάζω MOON MATRIX (Σεληνιακό μοντέλο επίδρασης σε οργανισμούς). Και αυτό το μοντέλο επίδρασης, αυτός ο μηχανισμός διαχείρισης ανθρώπων, είναι μια ομαδική πατέντα σκέψης που εκπέμπεται από το Φεγγάρι. Και βασικά πρόκειται για την ομαδική πατέντα σκέψης των ερπετοειδών όντων. Επομένως αυτό που ουσιαστικά έκαναν – θα εξηγήσω εκτενέστερα τι εννοώ παρακάτω σε λίγο – πίσω στο θέμα μας, περί της παρασιτικής συμπεριφοράς τους, είναι ότι με τόσους διαφορετικούς τρόπους, η ανθρωπότητα έχει μετατραπεί σε ομαδική έκφραση της συμπεριφοράς των ερπετοειδών.

Έτσι αν κοιτάξεις προσεκτικά την κοινωνία... και έχω μιλήσει για όλο αυτό το θέμα στο βιβλίο, πολύ σοβαρά, έχεις ένα παρασιτικό γκρουπ που ουσιαστικά τριγυρίζει παρασιτικά διάφορους πλανήτες, άλλες ομάδες ανθρώπων, πληθυσμών, πλανητικών πληθυσμών. Και αυτό το έχουν μεταφέρει και στην ανθρώπινη κοινωνία της Γης.

Κοίταξε το Μπίλ! Η ανθρώπινη κοινωνία είναι πλημυρισμένη από ανθρώπους που ζουν παρασιτικά από άλλους ανθρώπους. Χρησιμοποιούν την ενέργεια τους, χρησιμοποιούν το ταλέντο τους για να παράγουν ανταμοιβές για τον εαυτό τους για το 'τίποτα' που πρόσφεραν. Κοίτα στο τραπεζικό σύστημα! Είναι το μεγαλύτερο παρασιτικό δίκτυο που θα μπορούσες να συναντήσεις στη ζωή σου. Κοίτα τις κυβερνήσεις που παρασιτούν πάνω στους πληθυσμούς. Κοίτα τις πολυεθνικές εταιρίας που παρασιτούν πάνω στους πληθυσμούς. Και φέρε όλο αυτό στον γενικό πληθυσμό και έχεις τα παράσιτα.

Εννοώ, είχα και εγώ παράσιτα στη ζωή μου. Κάποιος προσπάθησε να πάρει τον έλεγχο όλων μου των βιβλίων και ξόδεψα ολόκληρη περιουσία στα δικαστήρια για να τον σταματήσω. Δεν είχε παράγει ούτε μια λέξη ή ένα γεγονός. Άνθρωποι σαν τον Τζόρνταν Μάξγουελ είχαν παράσιτα στη ζωή τους. Κάποιος συγκεκριμένα, προσπάθησε να βάλει χέρι πάνω στην δουλειά του, και στην δουλειά της γυναίκας του και να βγάλει πολλά λεφτά. Τόσοι πολλοί άνθρωποι! Βλέπεις παράσιτα παντού. Γιατί; Και μετά αρχίζεις να ψάχνεις το παράσιτο και βλέπεις ότι είναι πολυεπίπεδο.

Και θα μπορούσα να εισηγηθώ ότι ο ερπετοειδής τρόπος σκέψης και συμπεριφοράς έχει μεταφερθεί στον ομαδικό τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς των ανθρώπων και με τον τρόπο που ανέφερα, μέσω του Σεληνιακού μοντέλου επίδρασης, του MOON MATRIX. Εξαρτάται πόσο πολύ δυναμικά συντονισμένος είσαι προς το μοντέλο αυτό, αυτή την ομαδική συμπεριφορά των ερπετοειδών, και πόσο πολύ επιδρά πάνω σου. Όσο πιο δυναμικά συντονισμένος είσαι, τόσο πιο πολύ η συμπεριφορά σου και η αντίληψη σου θα καθρεφτίζει αυτή την πνευματική συμπεριφορά κυψέλης.

Και όσο περισσότερο απλώνεις την συνδεσιμότητα σου και επομένως το δονητικό σου επίπεδο έξω από την συχνότητα του ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΕΠΙΔΡΑΣΗΣ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΟΥ – το οποίο εκπέμπεται από την Σελήνη, όπως πιστεύω εγώ – τόσο λιγότερο επηρεάζεσαι από αυτό.

Τώρα, πολύ γρήγορα, ερχόμαστε πίσω στην περίοδο που διανύουμε. Προσπαθούν απελπισμένα να σταματήσουν το ξύπνημα των ανθρώπων μακριά από την επίδραση του σεληνιακού μοντέλου επιβολής συμπεριφοράς, δηλαδή έξω από την νοοτροπία του κοπαδιού, την ομαδική σκέψη. Και αν καταφέρεις και κάνεις το πρώτο βήμα εξόδου από το σύστημα τους, τότε αυτομάτως αρχίζει να εξατμίζεται η επιρροή του, σταδιακά εξαφανίζεται, και ξαφνικά αρχίζεις να βλέπεις πράγματα που πριν δεν τα έβλεπες.

Και ένα από τα.. όπως είπα και νωρίτερα, το πρωταρχικό του βασικό ένστικτο των ερπετοειδών όντων, και γι' αυτό επιζητούν τον έλεγχο πάνω σε κάθε τι, είναι η απελπιστική ανασφάλεια. Φόβος μην χάσουν την... την ικανότητα της επιβίωσης διότι ο κάτω από στόχευση πληθυσμός θα δει τι συμβαίνει. Και γι' αυτό, αυτός είναι ο τρόπος σκέψης πάνω στον οποίο βασίζονται. Αυτό το ομαδικό σκεπτικό, το οποίο έχει συνδεθεί με το ομαδικό σκεπτικό της ανθρωπότητας, αυτός ο νους κυψέλης, εμφανίζεται, προβάλλεται, επικοινωνεί το ίδιο και στον πληθυσμό της ανθρωπότητας.

Και λοιπόν, τι βλέπεις; Κοιτάζεις έναν ανθρώπινο πληθυσμό που είναι ποικιλοτρόπως αγχωμένος, φοβισμένος μήπως και δεν επιβιώσει. Και όχι μόνον σε φυσικό επίπεδο, αλλά και σε οικονομικό επίπεδο, όπως και: Μήπως ο συνέταιρός μου με εγκαταλείψει; Μήπως χάσω την δουλειά μου; Αυτά που πίστευα μέχρι σήμερα θα επιβιώσουν από αυτή την νέα εισερχόμενη πληροφορία; Όλα είναι επιβίωση, επιβίωση.

Και από πού προέρχεται όλο αυτό; Μίλα σε ειδικούς σε θέματα εγκεφάλου, ανατομικούς εγκεφάλου, κλπ, κλπ, και σου πούνε: προέρχεται από το ερπετοειδές τμήμα του εγκεφάλου. Προέρχεται από το ερπετοειδές τμήμα του εγκεφάλου, αυτό που αποκαλούν, μερικοί το αποκαλούν R-Complex. Και εγώ έγραφα για τον ερπετοειδή εγκέφαλο των ανθρώπων για χρόνια, για τους ίδιους ευνόητους καταραμένους λόγους.

Και αυτό που αναφέρω μέσα στο βιβλίο – όμως και πάλι οι άνθρωποι θα πρέπει να το αισθανθούν αυτό – είναι ότι η γενετική χειραγώγηση που οι αρχαίοι μίλησαν γι' αυτήν, που την συναντούμε πάλι και πάλι και πάλι – το βλέπεις μέσα στη Βίβλο: οι Υιοί του Θεού διασταυρώθηκαν με τις κόρες των ανθρώπων και όλο αυτό το θέμα, αλλά αυτό είναι απλά μια μόνον φράση, υπάρχει το ίδιο σε όλο το βιβλίο – λέω ότι αυτό ήταν ένα επακόλουθο, το επακόλουθο του βασικού θέματος: Το Φεγγάρι έρχεται και λαμβάνει την θέση του, αλλάζει τα πάντα: τέλος της κοινωνίας όπως ήταν προηγουμένως, τεράστιες γεωλογικές, βιολογικές και άλλες καταραμένες καταστροφές, θρυμματισμένες ανθρώπινες προσωπικότητες για όλους αυτούς που μετά βίας κατάφεραν και επιβίωσαν.

Και μετά τα πράγματα ηρέμησαν και τότε άρχισε η γενετική χειραγώγηση. Και ξαφνικά οι κοινωνίες ανασκιρτούν στην Σουμερία, την Αίγυπτο, στην Κοιλάδα του Ινδού ποταμού, την Νότιο Αμερική, Δυτική Αφρική, Κίνα. Μερικές από αυτές που ήταν πιο μπροστά από τις άλλες. Λέω πως αυτό έγινε χάρη στην επίδραση αυτών των όντων. Και φυσικά, μετά έχεις και τις ιστορίες περί των Ανουνάκι στη Σουμερία. Έχεις τις ιστορίες για τους Τσιταούρι στην Αμερ... στην Νότιο Αφρική στους μύθους των Ζουλού.

Και αυτό που λέω είναι ότι υπήρξε γενετική χειραγώγηση και επέμβαση στα ανθρώπινα είδη. Δεν λέω πως πριν δεν είχαμε ερπετοειδές τμήμα στον εγκέφαλο. Λέω πως εκείνο δεν ήταν σαν αυτό εδώ. Και λέω πως το ερπετοειδές τμήμα του εγκεφάλου μας ενεργεί, αν πάρεις για σύγκριση έναν υπολογιστή – την αναλογία του υπολογιστή ενός βιολογικού σώματος που το χρησιμοποιούμε χρόνια πολλά, όπου το βιολογικό κομπιούτερ παίρνει την πληροφορία και την μετατρέπει μέσα σ' αυτήν την πραγματικότητα και επειδή είναι βιολογικό, έχει την ικανότητα να σκέπτεται για τον εαυτό του μέχρι κάποιο επίπεδο – εάν λοιπόν πάρεις αυτή την αναλογία: τότε αυτό είναι ένα μικροτσίπ, αυτό το ερπετοειδές τμήμα του εγκεφάλου μας, και αυτό το μικροτσίπ είναι συνδεδεμένο με το Σεληνιακό σύστημα διαχείρισης πνεύματος, το Moon Matrix.

Και εάν ζήσουμε τις ζωές μας με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ερπετοειδούς τμήματος του εγκεφάλου μας.. τα οποία είναι βασικά ο φόβος της μη επιβίωσης και όλα τα συνεπακόλουθα, και επίσης η αντίδραση. Ο εγκέφαλος του ερπετοειδούς δεν σκέφτεται. Αντιδρά. Και αυτό είναι καλό σε ορισμένες περιπτώσεις. Εάν οδηγείς κατά μήκος του δρόμου και κάποιος πεταχτεί μπροστά από το αυτοκίνητό σου (ξαφνικό χτύπημα των χεριών του): Σ' ευχαριστώ ερπετοειδές τμήμα του εγκεφάλου μου. Ξέρεις δεν χρειάζεται να σκεφτείς με άλλο τμήμα του εγκεφάλου: Ω, αυτή η γυναίκα περνάει τον δρόμο. Τι να κάνω; Να σταματήσω; Να στρίψω απότομα; Όχι. Μπάνγκ!!

Όμως όταν ξεκινήσει για μια φορά ο μηχανισμός της αντίδρασης και εκδηλωθεί και επηρεάσει και υπαγορεύσει... Σε τόσους πολλούς ανθρώπους το κάνει αυτό... Θεέ μου – σε όλους μας το κάνει, από καιρό σε καιρό αν όχι και πιο συχνά, σε όλη την εκδήλωση της ζωής μας, σε αποφάσεις και σε αλληλοεπιδράσεις. Και τότε έχεις μια ανθρώπινη κοινωνία που αποτελεί ακολουθία του ερπετοειδούς τρόπου σκέψης.

Και μέσα στο βιβλίο έχω μπει σε λεπτομέρειες για τις ιδιαιτερότητες του ερπετοειδούς εγκεφάλου και μετά τις σύγκρινα με τις ιδιαιτερότητες της ανθρώπινης κοινωνίας, και είναι απίστευτα όμοιες η μια προς την άλλη, σε τόσα πολλά σημεία.

Και αυτό που τελικά είχες είναι: η κοινωνία τέλειωσε – αυτή η προηγούμενη – με την άφιξη του Φεγγαριού, τα πράγματα ηρέμησαν, η γενετική επέμβαση άρχισε να συντονίζει τα ανθρώπινα είδη στη συχνότητα της Σεληνιακής επίδρασης, - στις εκπομπές του Φεγγαριού – οι οποίες, εννοείται, άρχισαν με έναν πολύ μικρό πληθυσμό. Θα έλεγα ότι ξεκίνησε από την Αφρική, που φαίνεται να συμφωνούν οι ανθρωπολόγοι με αυτή την υπόθεση μου, αυτό το είδος, και εμφανίστηκε σταδιακά σε γενικό πλαίσιο στα ανθρώπινα είδη όπως τα ξέρουμε σήμερα.

Και μετά είδα μια ταινία.. νομίζω έγινε το 1980, όμως την είδα στην δεκαετία του '90.. Λεγόταν THEY LIVE (Είναι πραγματικοί), και ήταν – όχι μόνο την παραγωγή, νομίζω ότι τα έκανε όλα, έγραψε την μουσική, το κάθε τι: ο Τζον Κάρπεντερ, που εργάστηκε με τον Τζορτζ Λούκας στον Πόλεμο των Άστρων, στα σπέσιαλ εφέ και τέτοια.

Όταν πρωτοείδα αυτή την ταινία, They Live – και επί τη ευκαιρία αν πας στο You Tube , και βάλεις 'They Live John Carpenter' μέσα, ακόμη και τώρα θα την δεις σε τμήματα, την προτείνω πραγματικά – μπορούσα να δω εκείνη την εποχή Μπίλ, ότι ήταν μια καθαρή δήλωση του τρόπου που καταλαβαίνω τον κόσμο με το πέρασμα του χρόνου.

Όμως για τον Θεό, από την προοπτική που έχουμε από εδώ τώρα, η ταινία έπεσε ακριβώς στο κέντρο. Εάν αυτός ο τύπος... καλά, ο Τζον Κάρπεντερ αφήνει να πιστεύουμε ότι δεν ήταν με ιδιαίτερη σημασία, ότι ήταν απλά μια ιστορία – έλα τώρα Τζον, σε παρακαλώ.., σε παρακαλώ, έλα επιτέλους, μην θίγεις την νοημοσύνη μας.

Και για τους ανθρώπους που δεν γνωρίζουν το θέμα της ταινίας, να τι ήταν: άρχισε με μια απίστευτη οικονομική ύφεση, στην Αμερική αναφερόταν, και ήταν στο μέλλον από το 1980 και μετά, που γυρίστηκε η ταινία αλλά αυτό το μέλλον είναι προς το σήμερα, και υπήρχε μια απίστευτη οικονομική καταπίεση, και υπήρχαν άνθρωποι που ζούσαν – τι, συγνώμη; σε τεντουπόλεις και σε λαμαρίνες σαν υπόστεγα για να κοιμούνται ομάδες κοντά σε σκουπιδότοπους – συμβαίνει αυτό στην Αμερική τώρα – και ο κεντρικός ήρωας περνούσε από εκεί, στην αρχή της ταινίας. Και έψαχνε για δουλειά στις κατασκευές κτηρίων και δεν έβρισκε τίποτα αλλά συνέχιζε να προσπαθεί να βρει.

Κατά το τέλος της ημέρας, ένας μεγαλόσωμος μαύρος του λέει στην άκρη ενός κτηρίου: Έχεις κάπου να μείνεις; και εκείνος του λέει: Όχι, δεν έχω. Και έτσι πάνε πίσω, και για να το κάνουμε περιληπτικά, σε αυτό το περίεργο χωριό, σε έναν σκουπιδότοπο – γεμάτο τέντες και λαμαρίνες, έναν τύπο συνδεόμενων κατασκευών – και εκεί κάποιοι κατάφεραν κάπως να συνδέσουν μια τηλεόραση, όχι καμιά της προκοπής, σ' αυτό το μικρό χωριό. Και όσοι ήταν εκεί άρχισαν να παρακολουθούν ακριβώς μετά που έφτασε εκείνος.

Και ξαφνικά, το πρόγραμμα σταμάτησε (ο Ντέιβιντ χτυπά τα χέρια του) και με κλωτσιές ένας άνδρας, έλεγε: Εκείνοι είναι εδώ. (Κάπως έτσι, δεν θυμάμαι τις λέξεις ακριβώς) Εκείνοι είναι εδώ. Δεν το καταλαβαίνουμε, εκείνοι είναι εδώ. Εκείνοι είναι εδώ. Μας ελέγχουν, μας ελέγχουν!

Τέλος πάντων, ο άνδρας που – θα τον ονομάζω ο 'εργάτης', ο φίλος που είχε μόλις φτάσει συστήθηκε στο χωριό – άρχισε να έχει μια περιέργεια για την εκκλησία του χωριού από την άλλη πλευρά του δρόμου, εξ αιτίας της δραστηριότητας που υπήρχε. Κάποιοι άνθρωποι από απέναντι πήγαιναν εκεί και μετά εδώ... περίεργα πράγματα.

Τέλος πάντων, πάει μέσα και ρίχνει μια ματιά. Και αντιλαμβάνεται ότι η θεία λειτουργία που ακουγόταν στην εκκλησία κατά την διάρκεια της λειτουργίας της, καθώς προχωρούσε απαρατήρητος, ήταν στην πραγματικότητα μια κασέτα που γύριζε σε κασετόφωνο, από τους ανθρώπους του χωριού, για να αντισταθούν στο σύστημα ελέγχου.

Διότι δεν υπήρχε εκεί απλά μια οικονομική ύφεση, αλλά υπήρχε αστυνομικό καθεστώς – νάτο, νάτο, όπως είναι τώρα.. εκεί έξω βρίσκεται. Τέλος πάντων, εκείνο το βράδυ έγινε μια αστυνομική έφοδος: υπήρχαν ελικόπτερα, αστυνομία, όπλα και ήρθαν και οι μπουλντόζες και διέλυσαν την παραγκούπολη. Την επόμενη μέρα (μερικοί από τους κατοίκους συνελήφθηκαν αλλά ο ήρωας την γλύτωσε) έρχεται στην εκκλησία, νωρίς το πρωί. Και νομίζω, αν θυμάμαι καλά, το μάτι του είχε εντοπίσει μερικά χαρτόκουτα, την πρώτη φορά που πήγε στην εκκλησία, και πήγε πίσω και πήρε ένα από αυτά.

Και τρέχει έξω, δεν ήταν κανείς εκείνη την ώρα, τρέχει προς τα κάτω στα δρομάκια ανάμεσα από μεγάλα κτήρια, από το πίσω μέρος, και κάπου εκεί στέκεται και ανοίγει το κουτί. Και... μα είχε μόνον γυαλιά ηλίου. Και φυσικά απογοητεύτηκε πολύ που εκεί μέσα υπήρχαν μόνον γυαλιά ηλίου. Και λοιπόν, παίρνει ένα ζευγάρι, τα βάζει στην τσέπη του, πετάει κάπου το χαρτόκουτο και φεύγει. Καθώς όμως βαδίζει σ' έναν κεντρικό δρόμο φοράει το γυαλιά ηλίου. Τώρα ο κόσμος είναι πλέον εντελώς διαφορετικός.

Και τώρα, βλέπει, όχι μια διαφήμιση της Coca-Cola, βλέπει ΜΕΙΝΕΤΕ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ πάνω στην πινακίδα αυτή. Όχι μια διαφήμιση για κάποιο τόπο διακοπών, αλλά ΜΗΝ ΡΩΤΑΤΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ, ΥΠΑΚΟΥΣΤΕ – αυτά μπορεί να δει δια μέσου των γυαλιών. Μετά πηγαίνει σε ένα περίπτερο με εφημερίδες και περιοδικά, και κοιτάζει κάποια έντυπα όπως το NEWSWEEK, TIMES, τέτοια πράγματα, με γυμνά μάτια, και υπάρχουν κείμενα και διάφορες φωτογραφίες όπως είναι συνήθως. Φοράει τα γυαλιά του και αυτοστιγμής: ΜΕΙΝΕΤΕ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ, ΥΠΑΚΟΥΣΤΕ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ, και τέτοια.

Μετά έρχεται ένα τύπος να αγοράσει μια εφημερίδα και τον κοιτάει: του μοιάζει άνθρωπος. Βάζει τα γυαλιά του: ο τύπος δεν είναι πλέον άνθρωπος. Και έτσι αρχίζει να τριγυρίζει και να παρατηρεί, και αρχίζει να ανακαλύπτει ότι, όχι οι πάντες και όχι όλα τα πράγματα, αλλά ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων, όταν φοράει τα γυαλιά – τα οποία αποκωδικοποιούν την πραγματικότητα με διαφορετικό τρόπο – δεν είναι πλέον άνθρωποι. Όμως με γυμνά μάτια είναι αλλιώς και μια τα φορά και μετά τα βγάζει, την μια είναι άνθρωποι και την άλλη.. τι είναι;

Έτσι αρχίζει να αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει. Κοιτά σε μια τηλεόραση μιας βιτρίνας, όπου ο Πρόεδρος της χώρας κάνει μια ομιλία: και ο οποίος δεν είναι άνθρωπος. Οι αστυνομικοί γύρο του: δεν είναι άνθρωποι. Μπαίνει σε μια τράπεζα και ένας αριθμός ατόμων εκεί, δεν είναι άνθρωποι. Και έτσι συνεχίζεται.

Και τώρα ερχόμενοι στο αποτέλεσμα, του πώς τελειώνει η ταινία, είναι πως ο λόγος που οι υπόλοιποι άνθρωποι δεν μπορούν να δουν με γυμνό μάτι αυτά που βλέπει ο ήρωας, είναι διότι στην κορυφή του πύργου του τηλεοπτικού σταθμού, υπάρχει ένας τεράστιος δίσκος ο οποίος εκπέμπει μια συχνότητα η οποία μπλοκάρει – θα χρησιμοποιούσα την λέξη 'βομβαρδίζει ασταμάτητα', όπως οι Κινεζικές αρχές βομβαρδίζουν τα συστήματα υπολογιστών και το σύστημα πρόσβασης στο Internet της Κίνας, ώστε οι Κινέζοι να μην έχουν πρόσβαση στα διεθνή δεδομένα ενώ εμείς οι υπόλοιποι έχουμε, και αυτό το σήμα από τον δίσκο στην κορυφή του πύργου του τηλεοπτικού σταθμού βομβάρδιζε την 'ικανότητα' του πληθυσμού να βλέπει όλα όσα ο ήρωας έβλεπε με τα γυαλιά.

Αυτό που λέω στο βιβλίο είναι πως εάν πάρετε αυτόν τον δίσκο στον τηλεοπτικό πύργο, συμβολικά μέσα στην ταινία, και τον βάλετε στο Φεγγάρι, τότε έχει καταλάβει πολύ καλά το θέμα του για ποιό πράγμα μιλάω. Και φυσικά, υπάρχουν πολλές περισσότερες πληροφορίες για να μάθετε, όμως είμαι.. μέσα στο θέμα. Και αν το επεκτείνουμε και άλλο, ξέρετε, επειδή οι πληροφορίες μου έρχονταν πολύ γρήγορα προσπαθώντας να σας το περιγράψω νωρίτερα, και έχω απόλυτα πεισθεί ότι αυτή η επίδραση από το Φεγγάρι λειτουργεί μέσα σε μια ακόμη μεγαλύτερη επίδραση.. και νομίζω ότι ο πλανήτης Κρόνος είναι πάρα πολύ μπλεγμένος σ' αυτό.

Πιστεύω ότι υπάρχουν ακόμη πάρα πολλά πράγματα να μάθουμε για τα Φεγγάρια του Κρόνου και τον λόγο που έχει τόσα πολλά και επίσης γιατί ο Τζόρτζ Λούκας – εντελώς παραστατικά, όταν βλέπεις τα δύο θέματα μαζί – τοποθέτησε το Αστέρι του Θανάτου στο Μίμας, ένα από τα Φεγγάρια του Κρόνου. Και φυσικά, όπως γνωρίζεις Μπίλ, όσοι γνωρίζουν από μέσα έχουν μιλήσει για τεράστια διαστημόπλοια σε απίστευτα για μας μεγέθη, να μπαίνουν και να βγαίνουν από τον Κρόνο.

ΜΡ: Ο Νόρμαν Μπέργκαν, Οι Κατασκευαστές των Δαχτυλίων του Κρόνου.

ΝΑ: Ναι. Και νομίζω στην Σύνοδο της Μπαρτσελόνα, τώρα κοντά, υπήρχαν άνθρωποι που επίσης μίλησαν γι' αυτό και..

ΜΡ: Ο Μπομπ Ντιν.

ΝΑ: Ναι. Και το θέμα είναι ότι, υπάρχει κάτι που πρέπει να καταλάβουμε. Και αυτό είναι ότι επειδή, πάνω στον πλανήτη Γη, ζούμε σε μια.. ας πούμε, σχετικά σε μια ψευδαίσθηση ολογραφικής πραγματικότητας.. [γέλια] Πού ζούμε πραγματικά, μέσα σ' αυτό που αποκαλούμε χώρο και χρόνο; Όμως από την δική μας προοπτική, τέλος πάντων, ζούμε στο εξωτερικό μέρος του πλανήτη. Κατά πόσον όμως λειτουργούν όλοι οι πλανήτες με τον ίδιο τρόπο; Διαισθάνομαι ότι ένας μεγάλος αριθμός πλανητών λειτουργεί με τον πληθυσμό του να ζει μέσα στον πλανήτη, και όχι στο εξωτερικό του.

Και επιστρέφοντας στο.. Και αυτός είναι ο λόγος γιατί πιστεύω ότι χάσαμε πολλά, διότι κοιτάμε στην επιφάνεια και λέμε: Ο πλανήτης είναι ακατοίκητος! Λοιπόν, ίσως είναι εξωτερικά όμως τι συμβαίνει εσωτερικά; Και αν επιστρέψουμε στο... ανέφερες πριν από λίγο για το έργο AVATAR. Νομίζω ότι.. όπως είχα πει, δεν γνωρίζω τι προσπαθούσε να πει ο Κάμερον όμως ήταν καταφανές ότι συμβόλιζε το εξής για μένα: εάν πάρεις τους γαλάζιους ανθρώπους με τις μύτες λεόντων – και νομίζω ότι ο συμβολισμός με το λιοντάρι είναι πολύ, πολύ δυναμικός διότι νομίζω πως.. τον χρησιμοποίησα σαν συμβολισμό ως 'οι πραγματικοί άνθρωποι' σε αντίθεση με τους καταπιεσμένους ανθρώπους που έχουμε πια γίνει – τότε, παίρνεις τους γαλάζιους ανθρώπους με τις λεοντί μύτες, και τους εκλαμβάνεις όπως ήταν η ανθρωπότητα πριν από το Σχίσμα, πριν αφιχθούν τα αρπακτικά: σε αρμονία, απόλυτη σύνδεση με τα πάντα.

Και μετά παίρνεις τον αμερικανικό στρατό, με την υψηλή τους τεχνολογία, να έρχονται σ' εκείνο το Φεγγάρι, Πανδώρα το ονόμασαν, και το κατέλαβαν, πήραν τις πρώτες ύλες, χωρίς να έχουν καμία κατανόηση για την σύνδεση των πάντων, απλά το κατέστρεψαν – παίρνεις τον αμερικανικό στρατό λοιπόν από το AVATAR σαν να είναι οι ερπετοειδείς καταστροφείς, και βρίσκεσαι πολύ κοντά σχετικά με το τι πραγματικά έγινε στον δικό μας πλανήτη.

ΜΡ: Θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα, τώρα μου ήρθε, για την επόμενη συνέχεια της ταινίας, όπου οι άνθρωποι που περιέγραψες νωρίτερα να είναι οι ερπετοειδείς...

ΝΑ: Σωστά.

ΜΡ: ...να επιστρέφουν για να διεισδύσουν στους Νά'βι, τους Γαλάζιους ανθρώπους, με άβαταρ που δεν είναι καλοπροαίρετα, σαν αυτά που είδαμε στην ταινία από την Σιγκούρνι Γουίβερ και τους άλλους, όμως βασικά ως διαβρωτές κοινωνιών. Διότι μετά έχουμε τους ερπετοειδείς να εισέρχονται στην κοινωνία και να την ελέγχουν.. στρατηγικά και στρατιωτικά ελέγχουν τις θέσεις σε ένα πολιτικό και οικονομικό πεδίο μάχης. Αντ' αυτού νομίζω.

ΝΑ: Ναι, λοιπόν αυτό είναι ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα για το έργο AVATAR, ότι διέθετε εκείνη την διάσταση για την οποία έγραφα εδώ και μια δεκαετία και περισσότερο, για το γεγονός ότι αυτό που αποκαλούμε γενεαλογικό δένδρο των Ιλουμινάτι είναι υβρίδια. Πρόκειται για υβρίδια ανθρώπων-ερπετοειδών, τα οποία διασταυρώθηκαν με αυτά τα ερπετοειδή.

Και δεν βρίσκονται απλά μόνον στο Φεγγάρι, αλλά έχουν ένα μεγαλύτερο σύστημα ελέγχου πιο εκτεταμένο, και είμαι απόλυτα πεπεισμένος γι' αυτό. Έχουν γονιμοποιήσει συγκεκριμένες γραμμές αίματος που είχαν μια πολύ δυναμική και κοντινή συγγένεια μ' αυτούς. Και τώρα πάλι: μιλώ για γενετική σύνδεση, αυτό που λέμε γονιδιακή. Αυτό είναι ολογράφημα, αυτό είναι η γενετική στην δική μας αντίληψη.

Εμείς βλέπουμε γονιδιακά το θέμα. Τι είναι όμως πραγματικά τα γονίδια, είναι ένα πρόγραμμα κομπιούτερ, είναι μια πληροφοριακή κατασκευή, μέσα στο μεταφυσικά επίπεδο της κυματικής μορφής – αυτό που αποκαλώ στο βιβλίο μου μεταφυσικό σύμπαν, αυτό είναι που ονομάζω κυματική μορφή κατασκευής, πληροφοριακή κατασκευή όπως: το μεταφυσικό σύμπαν όπως αντιμάχεται το τρέχων ολογραφικό σύμπαν. Και έτσι, επειδή υπάρχει αυτή η γονιδιακή – εδώ – σχέση [περιορίζει κάποιον χώρο μπροστά του], αυτό που πραγματικά υπάρχει είναι εδώ [ανοίγει τα χέρια πέρα ως πέρα] είναι μια σύνδεση δονητικής πληροφορίας.

Που σημαίνει ότι αυτές οι συγκεκριμένες γραμμές αίματος, που αποκαλούμε Γενεαλογίες Ιλουμινάτι, οι διασταυρωμένες γενεαλογίες στην κορυφή του τραπεζικού συστήματος και του πολιτικού συστήματος και του στρατιωτικού και όλων των υπόλοιπων, οι ιδιοκτήτες των μεγάλων ΜΜΕ, αυτοί.. η δονητική συμβατότητα σημαίνει ότι αυτά τα ερπετοειδή όντα που λειτουργούν μόλις έξω από την ανθρώπινη οπτική ικανότητα, ή κατ' ελάχιστον μπορούν να 'προβάλουν' τους εαυτούς τους με τρόπο που εμείς δεν μπορούμε να αποκωδικοποιήσουμε, μπορούν να κυριαρχήσουν πάνω στην πνευματική και συναισθηματική ικανότητα, και επομένως συμπεριφορά και πράξεις – αυτών των υβριδικών γραμμών αίματος, με έναν τρόπο που είναι πολύ πιο αδύναμος μέσα στον συνολικό πληθυσμό.

Και έτσι όταν ασχολούμαστε με τους Ρόθτσαιλντ, όταν ασχολούμαστε με τους Κίσιγκερς, τους Ροκφέλερς, και όλες αυτές τις μεγαλύτερες παγκοσμίως επιχειρηματικές-τραπεζικές-πολιτικές οικογένειες, ουσιαστικά ασχολούμαστε με τους μεσάζοντες και τις μεσάζοντες (άνδρες και γυναίκες), δονητικά, μεταξύ των ερπετοειδών που βρίσκονται έξω από την ανθρώπινη ορατότητα και την ανθρώπινη κοινωνία.

Και όταν.. παίρνεις την αναλογία: ξέρεις όταν ένας επιστήμονας θέλει να εργαστεί πάνω σε κάτι που είναι επικίνδυνο να δουλέψει μ' αυτό, αυτό που θα κάνει είναι.. τους βλέπουμε κάθε τόσο: παίρνουν ένα μεγάλο γυάλινο θάλαμο. Το επικίνδυνο υλικό είναι μέσα στον θάλαμο, ο επιστήμονας είναι απ' έξω από τον θάλαμο – βλέπε δονητικό πεδίο: αυτή η πραγματικότητα, η δική τους πραγματικότητα, και μπορούν να μπουν μέσα και να βγουν και πάλι έξω από τον θάλαμο, όμως δεν μπορούν να μείνουν μέσα για πολύ, διότι θα έχουν πρόβλημα. Και τι κάνουν οι επιστήμονες στα εργαστήρια; Φορούν κάτι μεγάλα γάντια. Και έτσι, αν και είναι έξω από αυτήν την πραγματικότητα, μπορούν να εργαστούν μέσα της. Αυτές οι γραμμές αίματος των Ιλουμινάτι έχουν το ρόλο των γαντιών. Αυτοί είναι το μέσον που επιτρέπουν την διείσδυση στην ανθρώπινη κοινωνία, μέσα στο δονητικό μας πεδίο και εύρος συχνοτήτων, από το εύρος της συχνότητας των ερπετοειδών. Και, όπως είπα, αυτοί μπορούν να μπουν στην πραγματικότητα μας – είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν μερικοί ερπετοειδείς και στην δική μας πραγματικότητα, οι οποίοι μπορούν να μείνουν εδώ, με κάποιο τρόπο – όμως οι ανώτεροι, το ανώτερο επίπεδο εξουσίας μπορεί να μπει μέσα, όμως δεν μπορεί να μείνει τόσο πολύ.

Και πιστεύω ότι υπάρχει πολύς συμβολισμός εδώ, με ιστορίες για βρικόλακες και Δράκουλες, οι οποίοι... δεν μπορούν να βγουν έξω, ξέρεις, όταν ο ήλιος ανατείλει και πρέπει να εξαφανιστούν και όλα τα σχετικά, και μένουν έξω από την λάμψη του ήλιου. Υπάρχει πολύς συμβολισμός εκεί μέσα σ' αυτό.

Και αυτό διότι όλο το θέμα των βρικολάκων, οι ιστορίες με βρικόλακες, προέρχονται από αυτά τα ερπετοειδή όντα, και θα πρότεινα γι' αυτόν τον λόγο: μπορούν να έρθουν στην πραγματικότητα μας η οποία δεν είναι δονητικά συμβατή με αυτούς, και γι' αυτό δεν μπορούν να μείνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα πριν αποσυντεθούν, δονητικά, πριν επηρεαστούν άσχημα, όμως ένας τρόπος να μένουν περισσότερο είναι να πίνουν ανθρώπινο αίμα.

Διότι το ανθρώπινο αίμα, και πάλι αν το πάρετε από το ολογράφημα – το οποίο βλέπουμε να είναι κόκκινο και να πηγαίνει δια μέσου των αιμοφόρων αγγείων – το φέρνετε μέσα στο επίπεδο του μεταφυσικού σύμπαντος και έχουμε τώρα μια πληροφορία. Πρόκειται για μια δονητική κατάσταση. Και καταναλώνοντας ανθρώπινο αίμα, μεταφέρεται ο γενετικός κώδικας, και επομένως – μεταφυσικό σύμπαν – και ο γενετικός κώδικας, και τους επιτρέπει να μένουν στην πραγματικότητα μας για περισσότερο χρόνο.

Και αυτός είναι ένας λόγος, θα υπάρχουν και άλλοι αλλά αυτός είναι ο βασικός λόγος που αν ακολουθήσεις αυτά τα γενεαλογικά δένδρα σταδιακά θα βρεις πολύ ενδιαφέροντα πράγματα όπως παιδοφιλία και θα βρεις σατανισμό, ανθρωποθυσίες. Ανθρωποθυσίες προς ποιόν; Προς τους θεούς. Τους θεούς των ερπετοειδών που διατρέφονται από την ενέργεια του τρόμου και του φόβου κλπ, την οποία ενέργεια μια σατανιστική ανθρωποθυσία την κατασκευάζει συστηματικά με τον τρόπο που εξελίσσεται. 

Ένα άλλο πράγμα είναι αυτό που υπάρχει.. στο ορατό φως, μέσα στο εύρος της συχνότητας, όπως θέλεις ονόμασε το – ηλεκτρομαγνητικό φάσμα, όταν αυτές οι οντότητες βρίσκονται σε εκείνη την πραγματικότητα, τρώνε ανθρώπους όπως εμείς τρώμε βοδινό, αρνί και ζώα. Και αυτό είναι ένα θέμα που πάει κατ’ ευθείαν πίσω στον αρχαίο κόσμο, όταν οι ερπετοειδείς έτρωγαν ανθρώπους, θυσίαζαν στους θεούς, και όλα τα υπόλοιπα. Όμως όταν βρίσκονται έξω από αυτή την πραγματικότητα, στην δική τους δονητική πραγματικότητα, τρέφονται από την δική μας ενέργεια,  απορροφούν από το δικό μας ενεργειακό επίπεδο.

Τώρα, εάν θέλω να απορροφήσω (απομυζήσω) μια πηγή ενέργειας, η πηγή αυτή ενέργειας πρέπει να βρίσκεται μέσα στα πλαίσια του εύρους συχνοτήτων μέσα στο οποίο να μπορώ να συνδεθώ. Εάν είναι ένα ραδιόφωνο 1 και εγώ είμαι ένα ραδιόφωνο 2, από το οποίο θέλω να απορροφήσω ‘κάτι’,  πρέπει να κάνω την σύνδεση. Και αυτό που έχω κάνει είναι μια δομημένη κοινωνία για να κρατήσω την ανθρωπότητα – δεν είναι αυτός ο μοναδικός λόγος που το έκαναν, το έκαναν επίσης για να μας κρατήσουν κάτω από την συχνότητα των εκπομπών του Φεγγαριού (Moon Matrix) – έχουν δομήσει την κοινωνία έτσι ώστε να παράγουν την μέγιστη ποσότητα φόβου, την μέγιστη ποσότητα άγχους,  την μέγιστη ποσότητα απογοήτευσης, την μέγιστη ποσότητα θυμού, και όσο περισσότερη αντιπαράθεση γίνεται.

Διότι, αυτή η χαμηλής δόνησης ενέργεια, και πόλεμοι όπως οι Παγκόσμιοι κλπ, η 11η Σεπτεμβρίου 2001, παράγουν απίστευτες ποσότητες αισθημάτων χαμηλών δονήσεων εκ μέρους των ανθρώπων. Και αυτοί τρέφονται από αυτό το πράγμα, και μετά αυτή η δύναμη, η θρεπτική της αξία ανακυκλώνεται πίσω στο σύστημα ελέγχου.
Όμως η αιτία η οποία όταν ερεύνησα σχεδόν όλους, όχι όλους, όμως σχεδόν κάθε περίπτωση των ανώτερων Ιλλουμινάτι, με οδήγησαν σταδιακά σε σατανισμό και μετά σταθερά σε παιδοφιλία… Γιατί;

Διότι και πάλι, αυτή η απορρόφηση ενέργειας. Αυτό που κάνουν αυτοί οι παιδόφιλοι, αυτό που πραγματικά είναι αυτοί οι παιδόφιλοι – σαν τον πατέρα Τζορτζ Μπους και άλλους.. τον κατονομάζω αυτόν εδώ και χρόνια, και ο Τεντ Χιθ, ο πρώην Πρωθυπουργός της Βρετανίας, και πολλοί άλλοι καταραμένοι… Εμφανίζονται στις ειδήσεις του CNN και BBC καθημερινά και θα έχουμε σοβαρά σοκ όταν αυτά τα ονόματα αποκαλυφθούν και θα αποκαλυφθούν – η αιτία είναι ότι πρόκειται για δαιμονισμένα όντα. Και μέσα στον γενικό πληθυσμό, όπου δεν υπάρχουν φημισμένα ονόματα αλλά κάποιοι είναι παιδόφιλοι, είναι και πάλι οι ίδιες αρχές και η ίδια ρίζα.

Έχεις το ανθρώπινο επίπεδο, τα υβρίδια, και κάνουν σεξ με ένα παιδί – σταθερά, πρόκειται για πρωκτικό σεξ, ακόμη και αν είναι κορίτσι. Άλλο ένα κοινό θέμα. Και τι κάνει αυτό; Συνδέονται με το παιδί στο σημείο του κάτω τσάκρα, την κατώτερη δίνη ενέργειας του ανθρώπινου ενεργειακού πεδίου. Όταν κάνουν σεξ με ένα παιδί, η δαιμονισμένη οντότητα – έξω από το οπτικό πεδίο των ανθρώπων – απορροφά αυτή την ενέργεια από το σώμα του παιδιού. Και υπάρχει κάτι σοβαρό για τους ερπετοειδείς σχετικά με την ενέργεια πριν από την εφηβεία, την ενέργεια ενός παιδιού πριν από την εφηβεία.

Διότι όπως γνωρίζουμε όλοι μας, όταν φτάνεις στην εφηβεία υπάρχει μια δραματική χημική αλλαγή που συμβαίνει στο σώμα. Από την δική τους οπτική γωνία, αυτό το γεγονός επηρεάζει το ενεργειακό πεδίο του παιδιού το οποίο καλύτερα να αποφύγουν, δεν είναι τόσο καθαρό όπως το βλέπουν αυτοί. Και όταν έχεις αυτό το αρχαίο θέμα, Μπίλ, των θυσιών προς τους θεούς, των νεαρών παρθένων… Το ‘νεαρές παρθένες’ είναι απλά κώδικας για το παιδιά. Θυσίαζαν παιδιά! Και αυτό εξ’ αιτίας αυτού του προ-εφηβικού ενεργειακού πεδίου.

Και έτσι, υπάρχει μια πολύ καθαρή εξήγηση, αν πάρεις αυτή την εικόνα, γιατί τόσοι πολλοί από τους ανθρώπους της ελίτ στο τραπεζικό σύστημα, την πολιτική, και όλα τα άλλα ιδρύματα της ελίτ, είναι ταυτόχρονα σατανιστές και παιδόφιλοι ή το ένα από τα δύο – συνήθως και τα δύο εάν προχωρήσεις σε βάθος έρευνα.

Και τρέφονται από την ανθρώπινη ενέργεια, και ειδικά από την παιδική ενέργεια. Και διαβάζοντας ένα χωρίο από τα βιβλία του Κάρλος Καστανέντα – μετά που το κατάλαβα όλο αυτό – όπου αναφέρει την πηγή του, τον σαμάνο. Τα βιβλία του Κάρλος Καστανέντα ήταν στην δεκαετία του ’60 και αυτή την περίοδο, που έγραφε για τις διδασκαλίες κάποιου που λεγόταν Δον Χουάν Ματούς, αυτόν τον σαμάνο της Κεντρικής Αμερικής.

Μερικοί άνθρωποι λένε ότι ό Δον Χουάν δεν υπήρξε. Θα σου πω κάτι: εάν δεν είχε υπάρξει, λοιπόν, ξέρεις, ο Καστανέντα θα ήταν πολύ ευφυής τότε διότι αυτό που έβαλε στο στόμα του ήταν απίστευτα ακριβές. Και.. ο Δον Χουάν Ματούς μίλησε για τα ‘αρπακτικά’. Τα ‘αρπακτικά’ που ήρθαν από τεράστια απόσταση κάπου από τον κόσμο και κατέλαβαν την κοινωνία. Και έλεγε πώς κατέλαβαν την κοινωνία μέσω την νόησης της ανθρωπότητας.. Ακριβή εγγραφή στο βιβλίο: Μας έδωσαν τον νου τους.

Και λέω πως έτσι ακριβώς το έκαναν [και δείχνει με το δάχτυλο το Φεγγάρι]. Να πώς το έκαναν, και να πώς το κάνουν και σήμερα. Και επίσης μίλησε για το γεγονός ότι αυτά τα ‘αρπακτικά’ είχαν στόχο τους την καθαρή ενέργεια των παιδιών, και ότι έτρωγαν από αυτήν έτσι ώστε αν μπορείς να δεις το υπέροχο παιδικό πλήρες ενεργειακό πεδίο, είναι ένα λαμπερό δονητικό πεδίο επίγνωσης.. Αυτό που είπε ήταν, ότι όταν παρατηρείς το παιδί να εισέρχεται στη ενηλικίωση, το πεδίο θα γίνει ένα μικρό, μικρό ενεργειακό πεδίο, με καμιά ουσιαστική λαμπρότητα. Και όπως το έθεσε: Τόσο όσο να ζει.. αλλά όχι περισσότερο.

Και αυτό είναι που κάνουν, και όλες αυτές οι διαφορετικές πλευρές του θέματος για το οποίο μιλάμε σήμερα, όλα ταιριάζουν μεταξύ τους. Είναι μια εικόνα. Υπάρχει κάτι άλλο να μάθουμε; Αστειεύεσαι; Θεέ μου, υπάρχουν πάρα πολλά να μάθουμε ακόμα. Δεν είπα πως τα περιέγραψα όλα όσα υπάρχουν να ξέρουμε, οπωσδήποτε όχι. Η τρύπα του λαγού πάει πολύ βαθιά…

Όμως αυτό που αρχίσουμε να κάνουμε, είναι να βρίσκουμε την δομή μέσα από την οποία λειτουργεί. Και μόλις μια φορά… όταν τοποθετείς μερικά κομμάτια του παζλ μαζί – βρίσκω, τέλος πάντων, όχι πως έχω συμπληρώσει ένα παζλ εδώ και καιρό αλλά – όταν δημιουργήσεις το πλαίσιο της εικόνας, όλα αυτά τα κομματάκια με τις στραβές γωνίες, μετά αρχίζεις να βλέπεις πιο άνετα πού ταιριάζει το επόμενο κομμάτι. Και φυσικά, όσο περισσότερα κομμάτια βάζεις, το επόμενο καταλαβαίνεις πιο εύκολα πού πάει διότι έχεις μια καλύτερη ιδέα της εικόνας και να πού οδηγούμαστε τώρα.

Όμως για το Θεό μου, θα έχουμε μερικά σοκ και εκπλήξεις καθ’ οδόν. Λοιπόν, και ακόμα μεγαλύτερες από όσες ανέφερα σήμερα.

ΜΡ: Τι θα συμβεί τα επόμενα χρόνια;

ΝΑ: Λοιπόν, λέω ότι βρισκόμαστε στα άκρα μεταξύ της ενέργειας της παλαιάς εποχής και της νέας εποχής. Και ίσως κατάφερα να σας εξηγήσω κάπως τι εννοούσα για τον τρόπο που λειτουργεί.

Αυτό που αναφέρω στο βιβλίο είναι οι μαύρες τρύπες – από τις οποίες υπάρχει μία στο κέντρο του γαλαξία μας, βλέπω επιτέλους κάθε μέρα που περνάει επιστημονικές υποθέσεις ότι είναι το ίδιο σε κάθε γαλαξία, όμως θα δούμε.. τέλος πάντων, ταιριάζει στην εικόνα – ότι μέσα από τις μαύρες τρύπες προέρχεται η βασική συχνότητα αυτής της πραγματικότητας, αλλά δεν είναι στατική, κινείται κυκλικά, όπως το αντιλαμβάνομαι.

Αυτή η βασική συχνότητα που εξάγεται από τους ήλιους ως πληροφορία σε μορφή φωτονίων, και βασικά παράγει αυτό που ονομάζω Κοσμικό Ασύρματο Ιντερνετ. Όπως σε αυτό τον χώρο που βρισκόμαστε τώρα, εάν το κτήριο διέθετε ασύρματο Ιντερνετ, θα ήμουν ικανός να το τραβήξω σ’ έναν υπολογιστή χωρίς κανένα καλώδιο να μπαίνει στον τοίχο και καθόλου καλώδια σε κυκλοφορία, και έτσι το κομπιούτερ θα μπορούσε να λαμβάνει από ασύρματο Ιντερνετ και να μας έφερνε μια ομαδική πραγματικότητα που ο καθένας στον κόσμο θα μπορούσε να έχει – ναι, εκτός από την Κίνα και μερικά άλλα μέρη – και θα την παρουσίαζε με τον ίδιο τρόπο πάνω στην οθόνη.

Και λέω ότι αυτό το ασύρματο Ιντερνετ είναι η δική μας πραγματικότητα, είναι πληροφορία κωδικοποιημένη σε φωτόνια που προέρχονται από τον ήλιο. Και άλλα πράγματα επίσης, δεν λέω ότι αυτό είναι όλο, αλλά βασικά αυτό είναι το κύριο θα έλεγα. Και αποκωδικοποιούμε αυτή την πληροφορία σε αυτή την πραγματικότητα. Για παράδειγμα, η ενέργεια που οι Κινέζοι αποκαλούν Τσι, που διαπερνά τις μεσημβρινές γραμμές, το δίκτυο των μεσημβρινών του βελονισμού, είναι ενέργεια φωτονίων. Η ενέργεια των φωτονίων ακολουθεί τις γραμμές Lay, τους μεσημβρινούς και το σύστημα γραμμών της Γης. Και αυτό είναι πληροφορία, το σύμπαν είναι πληροφορία.

Και είναι πληροφορία που αποκωδικοποιεί πληροφορία, απλά μια πληροφορία κωδικοποιημένη μέσα σε έναν υπολογιστή που αποκωδικοποιεί πληροφορίες τοποθετημένες κωδικά πάνω σε σκληρό δίσκο. Απλά εξαρτάται από το πώς έχει προγραμματιστεί.. να το κάνει, ότι είναι να κάνει. Τι είσαι, ένας λήπτης ή ένας δέκτης, ή ένας αποκωδικοποιητής ή ένας κωδικοποιητής; Εντάξει, να τι είσαι, οπότε πάτα enter..

Και επομένως αυτή η δόνηση που έρχεται από τις μαύρες τρύπες, την δόνηση αυτού του χώρου – και υπάρχει περισσότερο να μάθουμε αλλά είμαι.. δεν μπορώ να θέσω τα θέματα εδώ – καθώς κινείται δια μέσου των κύκλων αλλαγών, πριν επιστρέψει στην αρχέτυπη δόνηση, αλλάζει την πληροφορία που προέρχεται από τους ήλιους με την μορφή των φωτονίων. Αλλάζει την κατασκευή, την δομή της πληροφορίας. Επομένως, αρχίζουμε να αποκωδικοποιούμε, καθώς κινείται δια μέσου του κύκλου, διαφορετική πληροφορία. Και αυτό είναι που αλλάζει τις εποχές, που η ινδική κουλτούρα ονομάζει ‘Γιούγκας’ και αυτή την κυκλική φύση του χρόνου.

Δεν είναι πραγματικά ένα.. δεν είναι πραγματικά κυκλική με την αίσθηση… της δομής του, που είναι αυτή η πληροφοριακή δόνηση στην οποία αναφέρομαι. Αυτή η δόνηση συμβαίνει στο ‘τώρα’, την μοναδική στιγμή που υπάρχει: το Τώρα. Δεν μεταφέρεται έξω από το ‘τώρα’, απλά δονείται, απλά.. αλλάζει η δόνηση στο ‘τώρα’.
Αλλά καθώς το αποκωδικοποιούμε, και τοποθετούμε αυτή την πληροφορία σε ακολουθία κλπ, φαινόμαστε να κινούμαστε από το παρελθόν δια μέσου του παρόντος προς το μέλλον. Αλλά βασικά πρόκειται για δόνηση της πληροφορίας στο ‘τώρα’, και είναι αυτό που αλλάζει. Και καθώς το αποκωδικοποιούμε, η αντίληψη μας είναι η κίνηση που ονομάζουμε ‘χρόνο’.

Και επειδή η δόνηση κινείται κυκλικά, και μετά επιστρέφει πίσω στην αρχέτυπη δόνηση, μας παρουσιάζεται αυτό που αποκάλεσα νωρίτερα Βουτιά στον Χρόνο. Μια φαινομενική Βουτιά στον Χρόνο στον οποίο κινούμαστε δια μέσου μια περιόδου εμπειριών, και μετά πίσω για να αρχίσουμε και πάλι. Και αυτές οι περίοδοι σπάζουν – εξ αιτίας της δονητικής αλλαγής, και επομένως η πληροφορία που εξάγεται σε μορφή φωτονίων, το ασύρματο Ιντερνετ που αλλάζει – σε εποχές.

Μερικές εποχές είναι πολύ καταπιεστικές και πολύ οριακές,  αυτή είναι μια εμπειρία για την συνειδητότητα που πρέπει να περάσει, και μερικές φορές είναι εποχές με μεγάλη επέκταση, σαν την Χρυσή Εποχή. Και επιλέγουμε, ως ασώματη επίγνωση που είμαστε, πού θέλουμε να έχουμε εμπειρίες, ποια από αυτές τις εποχές θέλουμε να ζήσουμε, να βιώσουμε. Και επειδή ερχόμαστε και λαμβάνουμε εμπειρία από μια συγκεκριμένη περίοδο όπως αντιλαμβανόμαστε τον χρόνο, και μετά φεύγουμε, μετά αντιλαμβανόμαστε τον χρόνο να πηγαίνει από το παρόν στο μέλλον, αλλά ουσιαστικά αν κρατηθούμε μέσα του, θα επιστρέψουμε πάλι στην αρχή.

Όμως, φυσικά, σ’ αυτό το θέμα επεμβαίνει άμεσα το πόσο αλληλοεπιδρούν μέσα στην Βουτιά του Χρόνου του παιχνιδιού υπολογιστή, το πόσο παρουσιάζουν την επίγνωση τους, την εμπειρία τους, την πληροφορία τους μέσα στο Ιντερνετ. Διότι το Ιντερνετ αλλάζει καθώς οι άνθρωποι ανταλλάσουν ιδέες, για παράδειγμα. Και έτσι, είναι ένα αλληλεπιδρόμενο πράγμα, αλλά θα έλεγα, αυτό είναι το βασικό πράγμα, το βασικό θεμέλιο. Και είναι απλά ένα κοσμικό παιχνίδι.. και γι’ αυτό δεν το παίρνω πολύ σοβαρά, είναι ένα κοσμικό παιχνίδι.

Και έχουμε περάσει από μέσα του – η ανθρωπότητα – και βρισκόμαστε σήμερα σε ένα κρίσιμο σημείο στο κοσμικό παιχνίδι. Αλλά όπως ανέφερα πολλές φορές, δεν υπάρχει ένα ΑΚ47 στο χέρι κάποιου από άλλη διάσταση που να λέει: Επίγνωση, πάρτην, εκεί, τώρα ή πυροβολώ. Εμείς διαλέγουμε να την βιώσουμε.

Τώρα μέσα από τους φακούς του φυσικού σώματος, όταν επικεντρώνουμε στην επέκταση της συνείδησης, η προσοχή επικεντρώνεται σε μια πραγματικότητα – όπως, βιώνουμε την πραγματικότητα τώρα, που νομίζουμε πως είναι φυσική – μετά προσπαθούμε να καταλάβουμε γιατί πήραμε αυτή την απόφαση ή το αν θα ήταν κάποιος αρκετά τρελός να πιστεύει ότι εμείς πήραμε την απόφαση αυτή, το να είμαστε εδώ τώρα και να το βιώνουμε, όταν το επίπεδο της επίγνωσης μας πήρε την απόφαση πέραν από αυτόν τον κόσμο και πέραν από αυτούς τους περιορισμούς.

Έτσι το επίπεδο της εμπειρίας προσπαθεί να λειτουργήσει στο τι συνέβαινε όταν έγινε η επιλογή από ένα πολύ υψηλότερο επίπεδο επίγνωσης. Και όσο περισσότερο επεκτείνουμε την συνειδητότητα μας, που ανοίγουμε τον νου μας, και συνδεόμαστε δυναμικά με αυτό το επίπεδο, τόσο περισσότερο καταλαβαίνουμε γιατί κάναμε ‘τότε’ αυτή την επιλογή. Διότι κάναμε μια επιλογή.

Είναι σαν τις ταινίες Matrix όπου ο Oracle λέει στον Neo: Δεν έχεις έρθει εδώ για να κάνεις μια επιλογή. Την έχεις ήδη κάνει, ήρθες εδώ για να καταλάβεις γιατί έχεις κάνει την επιλογή. Και αυτό είναι η πρόκληση αυτής της εμπειρίας. Θα έλεγα ότι καθ’ υπερβολή έχουμε κάνει την επιλογή να βιώσουμε αυτήν την ασυνήθιστη περίοδο της μετατροπής από περιορισμούς, καταπίεση, αγάπη, πολύ-επίπεδα συνδεδεμένη πραγματικότητα που πρόκειται να ακολουθήσει.

Και νομίζω πως διαλέξαμε πολύ καλά, νομίζω πως είναι συναρπαστική στιγμή. Μην την πάρετε πολύ σοβαρά, αν και, ξέρετε, υπάρχει πολύ πρόκληση, όμως όσο πιο σοβαρά την πάρουμε μέσα στα επόμενα λίγα χρόνια – και πάμε πίσω στην ερώτηση σου τι πρόκειται να συμβεί – τόσο περισσότερο προκλητική θα γίνει. Εάν κρατήσουμε την αίσθηση της πραγματικότητας στις πέντε αισθήσεις μας όπως θα κάνει η πλειοψηφία, υπερβολικά μεγάλη πλειοψηφία μέχρι αυτή την στιγμή, θα είναι πολύ, πολύ προκλητική.

Αλλά εάν προχωρήσουμε: Για στάσου μια στιγμή.. δεν είμαι ο Τζόουνς, δεν είμαι ο Έθελ Τζόουνς και ο Τσάρλι Σμίθ, δεν είναι ούτε ο Ντείβιντ Άικ! Δεν είναι.. Δεν είμαι ο Ντέιβιντ Άικ – δεν είναι το όνομα μου, στην μεγάλη σκηνή των θεμάτων, αλλά είμαι απλά το όνομα της εμπειρίας μου σε αυτόν τον χρόνο..

Έτσι, εάν τραβήξουμε το σημείο παρατήρησης του, από το ‘αιώνια συνειδητότητα’ και τον ‘Ντέιβιντ Άικ – Έθελ Σμιθ – Τσάρλι Τζόουνς είναι η εμπειρία μου’, τότε ερχόμενοι σε αυτή την προκλητική περίοδο που μπαίνουμε, και θα είναι πιο εύκολο διότι θα έχουμε μια εντελώς διαφορετική προοπτική στο τι συμβαίνει.

Δεν θα είμαστε στον υπολογιστή να καθόμαστε παίζοντας ένα παιχνίδι υπολογιστή σκεπτόμενοι ότι είμαστε σε ένα παιχνίδι. Θα αντιληφθούμε ότι παίζουμε μέσα στο παιχνίδι και επομένως είναι μια εμπειρία της μεγάλης αιωνιότητας του ‘ποιοι είμαστε’. Αυτό αλλάζει εντελώς την προοπτική από την οποία βλέπεις την πρόκληση, και παρατηρούμε αναστατωμένοι και παρατηρούμε πράγματα να συμβαίνουν τα οποία δεν θα έπρεπε να συμβούν, αν δεν σε πειράζει.
Όμως αυτό που αισθάνομαι, Μπιλ, είναι ότι τώρα βλέπουμε τις Δονήσεις Αλήθειας όλο και περισσότερο να συγκρούονται πάνω σ’ αυτή την πραγματικότητα. Όχι μέσα σε κυβερνήσεις και τέτοια, διότι αυτοί είναι… το γεγονός ότι κάνουν αυτό που κάνουν, είναι επειδή βρίσκονται σε βαριά κατάσταση πνευματικής εξουσίας, και επομένως βρίσκονται ακόμα συνδεδεμένοι με την παλιά εποχή.

Έτσι δεν λαμβάνουν τις Δονήσεις Αλήθειας. Επομένως εκείνο το επίπεδο επίγνωσης, το σύστημα ελέγχου όπως το αντιλαμβανόμαστε εμείς – το τραπεζικό σύστημα και τα πολιτικά, και όλα τα υπόλοιπα, ο στρατός, οι ιδιοκτήτες ΜΜΕ – θα προσπαθούν να εφαρμόσουν περισσότερο έλεγχο, στην απελπισία τους να κρατηθούν στην εξουσία που διαθέτουν.

Όμως την ίδια στιγμή, όλο και περισσότερος κόσμος – το βλέπουμε αυτό, Θεέ μου το βλέπουμε αυτό σε όλο τον κόσμο και η ταχύτητα με την οποία συμβαίνει! – όλο και περισσότεροι άνθρωποι ανοίγουν τον νου τους από εκείνη την αιώνια πυκνότητα, και συνδέονται με τις Δονήσεις της Αλήθειας, αυτή την νέα ενεργειακή δομή, και εκεί βλέπουν τον κόσμο και τους εαυτούς τους με ένα εντελώς διαφορετικό τρόπο.

Και βρισκόμαστε τώρα σε ένα σημείο όπου, αν θέλεις, δεν πολεμάμε.. σιχαίνομαι την λέξη ‘πολεμάμε’, μισώ την λέξη ‘μίσος’, που φτάνει σ’ αυτό.. Μπορείς να μισήσεις τον κόσμο – Μίσος; Αυτό είναι σαν.. όμως ξέρεις τι εννοώ. Και.. όμως είναι πάλη που γίνεται μεταξύ αυτού που ξυπνά και αυτού που προσπαθεί να μείνει σταθερό. Και συμβολικά είναι σαν κάποιον που στέκεται σε έναν ποταμό που γίνεται γρηγορότερος και γρηγορότερος και λέει: Εγώ δεν κινούμαι! – το σύστημα ελέγχου – και σταδιακά δαπανάς τόση ενέργεια να κρατηθείς σταθερός και μετά δεν έχεις φανταστεί τι έρχεται. Εάν ο ποταμός συνεχίσει ακόμη πιο γρήγορα τότε θα σε αρπάξει και θα σε πετάξει μακριά – αυτό είναι το σύστημα ελέγχου.

Αλλά αν ανέβουμε ψηλότερα στον αέρα ή μπούμε σε ένα κανό και ακολουθήσουμε την ροή, η οποία θα διαρκέσει μερικά χρόνια – τότε ξέρεις ότι μπορούμε.. μπορεί να είναι μια περιπέτεια, επειδή είναι απλά μια εμπειρία: ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε – θα έχουμε εμπειρίες. Δεν με νοιάζει αν καθαρίζεις δρόμους ή αν κάθεσαι εδώ και μιλάς σαν εμένα.. ή αν οδηγείς ένα λεωφορείο ή.. δεν ξέρω, να διοικείς μια τράπεζα! Είναι μια εμπειρία.

Είμαστε όλοι αιώνια συνειδητότητα, αιώνιες δυνατότητες. Και αν παρατηρήσουμε τι συμβαίνει τώρα και τι έρχεται από αυτή την προοπτική, θα είναι κατά πολύ πιο εύκολο, θα έρθει πιο μαλακά. Όμως ο χρόνος μέσα από τον οποίο κινούμαστε.. νομίζω το 2012 είναι μια.. δεν είναι το σύνολο, α, παράκαμψη, αλλά νομίζω είναι μια παράκαμψη. Είναι μια παράκαμψη στην οποία οι άνθρωποι έριξαν την προσοχή τους πάνω της, και όταν επικεντρώνεσαι σε κάτι, το σύστημα ελέγχου μπορεί να σε χειραγωγήσει και να σε ρίξει μέσα.

Ίσως να έχουν μερικά γεγονότα σχεδιασμένα ώστε να επικεντρώσουν την προσοχή του κόσμου: Ω! ήρθε το 2012! Ω! – και τέτοια. Όμως είναι σημαντικό, 2012, η αίσθηση ότι δεν είναι 2011. διότι αυτή η δονητική αλλαγή γίνεται όλο και πιο δυνατή, ισχυρή, και επιδρά όλο και περισσότερο στην ανθρώπινη αντίληψη, και θα είναι πιο ισχυρή το 2011, ακόμη πιο πολύ το 2012 και σταδιακά θα φτάσει σε μια κορύφωση.

Και θα υπάρχει ένα σημείο κορύφωσης όπου απίστευτες δυνάμεις – και το σύστημα ελέγχου πιστεύει ότι είναι τέτοια αλλά δεν είναι.. Αν το δεις αλλιώς [γέλια]: απόλυτα ακίνητο αντικείμενο, σύστημα ελέγχου [γέλια] – νομίζει ότι είναι αλλά δεν είναι, ακλόνητη δύναμη [ένδειξη ανώτερου επιπέδου], Δονήσεις Αλήθειας, οι οποίες είναι ακλόνητη δύναμη. Και το βλέπουμε να συμβαίνει [κίνηση των δύο δυνάμεων να πλησιάζουν]. Βλέπουμε να συμβαίνει τώρα, το βλέπουμε να συμβαίνει όλο και περισσότερο…

Θα έρθουν σε ένα σημείο, όχι αύριο, αλλά ούτε και μετά από πολλά χρόνια, που θα συμβεί αυτό [αναπαράσταση με τα χέρια]. Και μετά από αυτό το σημείο, η κυρίαρχη, ενεργητική, πληροφοριακή κατασκευή της επίγνωσης αυτής της πραγματικότητας θα είναι οι Δονήσεις της Αλήθειας. Και αυτό θα διαρκέσει στις ζωές των παιδιών μας και των εγγονιών μας.

Και με το τέλος των δικών τους ζωών, που θα είναι μακρύτερες χάρη στην ενεργειακή αλλαγή που εκείνοι θα βιώσουν σε σύγκριση με αυτό το Σχίσμα – που είναι ένας από τους λόγους που οι άνθρωποι… οι ζωές τους κόβονται στην μέση.. εννοώ όταν μιλούν στον αρχαίο κόσμο για τις ζωές των ανθρώπων που ήταν ασύγκριτα μακρύτερες: έτσι ήταν. Δεν έκαναν πλάκα – επειδή η ενεργειακή κατάσταση που βίωναν εκείνοι ήταν διαφορετική.

Έτσι όταν τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας φτάσουν στο τέλος της ζωής τους, εσύ και εγώ θα βλέπουμε μέσα τους, ασώματοι, από διαφορετικό επίπεδο πραγματικότητας και θα λέμε [χτυπά τις παλάμες του]: Η δουλειά έγινε! Και γι’ αυτό ήμαστε εδώ. Και έτσι… [με χαρά προς την κάμερα]: Ας το αρχίσουμε, εντάξει;

ΜΡ: Αυτή είναι μια όμορφη περίληψη. [Γελούν] Περίπου την ίδια στιγμή που θα παρουσιάζουμε στο κοινό αυτή την συνέντευξη, θα παρουσιάζουμε και μια άλλη συνομιλία που είχες με τον Τζόρνταν Μάξγουελ…

ΝΑ: Τον Τζόρνταν, ναι..

ΜΡ: και ο Τζόρτναν παρουσίαζε μια έποψη που είναι δυνατή – νομίζω πως εσύ και εγώ θα συμφωνούσαμε με  αυτήν – ότι υπάρχει σε εξέλιξη εδώ μια στρατιωτική επιχείρηση, μεταξύ των λεγόμενων καλών δυνάμεων και των λεγόμενων κακών δυνάμεων, και ότι πολλοί άνθρωποι εγκλωβίστηκαν σε διασταυρούμενα πυρά, ή ότι είναι πιόνια στην σκακιέρα ή οποιαδήποτε μεταφορά θέλεις να χρησιμοποιήσεις και οποιονδήποτε ρόλο θα μπορούσαμε να έχουμε μέσα σ’ αυτό το μείγμα.

Και ο Τζόρνταν, να είναι ευλογημένος, ήταν επικεντρωμένος πάνω σ’ αυτή την συμπαγή πραγματικότητα αυτού του πεδίου μάχης και έλεγε: Ξέρετε κάτι, θα μας γεμίσουν τρύπες από σφαίρες αν δεν προσέξουμε και θα βρεθούμε σε μεγάλο πρόβλημα. Και αναρωτιέμαι εάν μπορείς να πεις κάτι πάνω σ’ αυτό διότι υπάρχουν μερικοί άνθρωποι, πολλοί άνθρωποι που θα δουν αυτό το βίντεο και που θα σκεφτούν, Ξέρεις κάτι; Είμαστε σε μεγάλο μπελά διότι πραγματικά σφίγγει η κατάσταση. Και ξέρω ότι εσύ.. και επομένως έχουμε ανάγκη να διασωθούμε από δυνάμεις το ίδιο δυνατές με τις λεγόμενες σκοτεινές δυνάμεις που προσπαθούν να μας χειραγωγήσουν και να μας ελέγξουν για δικούς τους λόγους.

Έχεις μιλήσει γι’ αυτό μέχρι κάποιο βαθμό, κάμποσο θα έλεγα, σ’ αυτή την συνέντευξη που κάνουμε τώρα. Θα μπορούσες να πεις λίγο περισσότερα πράγματα περί του γιατί σ’ αυτό το κορυφαίο σημείο θα μπορούσε να συμβεί έτσι ώστε όλος ο κόσμος των επτά δισεκατομμυρίων να πάρει τα όπλα και να ξεσπάσει στους δρόμους, διότι αυτό δεν είναι η απάντηση, είναι;

ΝΑ: Λοιπόν, εάν σκεφτείς περί της ενεργειακής κατασκευής που είχαμε όλη αυτή την περίοδο, η απάντηση στον κίνδυνο, η απάντηση στην επίθεση ήταν: Δώστε τους ότι σας έδιναν και εκείνοι. Και το αποκαλείς πόλεμο, το αποκαλούμε ξέσπασμα και όλα τα άλλα. Πού μας έφερε όμως; Και τώρα, ότι πολεμάς, αυτό γίνεσαι. Ξέρεις, αν σκεφτείς ότι αν συναντάς την επίθεση με επίθεση θα μας πάει μπροστά, τι θα… εάν επιτεθείς σε μια επίθεση τι θα πάρεις στο τέλος; Διπλή επίθεση. Ω, και τώρα πάμε μπροστά, δεν πάμε; Ε εσείς, ο κόσμος τώρα είναι καλύτερος!

Και αυτό είναι γιατί όταν βλέπω εξεγέρσεις για οικονομία και τέτοια θέματα – σαν αυτά που είδαμε στην Ελλάδα και σε άλλα μέρη, και θα δούμε και περισσότερα, χωρίς αμφιβολία – είναι μια τέτοια επιβεβαίωση της άγνοιας των πραγμάτων, έχουμε χωθεί σε μια κατάσταση χαμηλών δονήσεων με το αίσθημα εκείνο που μας φωνάζει να ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ! Μ’ αρέσει πολύ αυτό το τελευταίο…

- Ας ρίξουμε βόμβες πιπεριού στην Βαγδάτη και να φέρουμε την ειρήνη, ναι;

- Ηλίθιε! Είσαι πολιτικός, δεν είσαι; Ναι, νόμιζα πως ήσουν, ναι.. Αυτό μας φέρνει σε καταστάσεις χαμηλών δονήσεων, και μας φέρνει σε ένα τέτοιο στάδιο δονήσεων στο οποίο μας θέλει να είμαστε το σύστημα ελέγχου. Και όταν το σκέπτεσαι, ακόμη και σε φυσικό επίπεδο, δεν έχουν πρόβλημα με τις εξεγέρσεις. Στην πραγματικότητα το βλέπουν ως καλό διότι μετά μπορούν να εφαρμόσουν το ‘πρόβλημα, αντίδραση, λύση’, δικαιολογώντας μεγαλύτερες επιβολές μέτρων από το σύστημα ελέγχου με όρους της βίας, τις ομάδες SWAT, την οπλισμένη αστυνομία και να φέρνουν τον στρατό στους δρόμους, ξέρεις: Σας ευχαριστούμε πολύ! Μας δώσατε ότι ακριβώς χρειαζόμασταν για να δικαιολογήσουμε κάτι τέτοιο.

Και δεν φοβούνται ούτε τις διαμαρτυρίες. Ξέρεις, πριν την εισβολή στο Ιράκ είχαμε – περίπου τόσο είπαν – ένα εκατομμύριο διαμαρτυρόμενους στους δρόμους του Λονδίνου. Και τι έγινε; Εισέβαλαν στο Ιράκ. Αυτοί.. Ξέρεις.. Ω, διαμαρτυρήθηκα όσο μπορούσα. Και μετά, ξέρεις, μπορείς να διαμαρτυρηθείς και να αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου: Εγώ τους τα είπα. Τουλάχιστον διαμαρτυρήθηκα. Ας πάμε στην παμπ τώρα να τα πούμε πόσο καλά ήταν εκεί. Και μετά τι μπορούμε να κάνουμε μετά, αργότερα, θα βάλουμε την τηλεόραση να δούμε την εισβολή στη χώρα για την οποία πριν από λίγο διαμαρτυρηθήκαμε να μην εισβάλουν, ξέρεις..

Αυτό από το οποίο φοβούνται εκείνοι είναι η μη βία, το μη ξέσπασμα, η μη διαμαρτυρία στους δρόμους – δεν λέω να μην κάνουμε καμία, όμως απλά δεν τις φοβούνται. Αυτό που τους φοβίζει είναι η μη-συνεργασία, διότι πάμε πάλι πίσω σε εκείνο το θέμα με τους αριθμούς. Ο αριθμός των ανθρώπων που βρίσκονται σε πλήρη γνώση – στην φυσική πραγματικότητα όπως την ονομάζουμε, και στο σύστημα ελέγχου στο μη-ανθρώπινο βασίλειο – οι αριθμοί αυτών που εμπλέκονται με πλήρη επίγνωση του τι κάνουν, συγκρινόμενοι με τον παγκόσμιο πληθυσμό των επτά δισεκατομμυρίων, είναι ελάχιστοι.

Εννοώ, οι υπολογισμοί μου με τα χρόνια.. Είχα μερικές νύξεις εδώ και εκεί που με ωθούσαν προς αυτή την κατεύθυνση, είναι ότι αυτές οι υβριδικές γραμμές αίματος – και δεν είναι όλες αυτές σε πλήρη επίγνωση του ποιοι είναι, ίσως να χειραγωγούνται και αυτοί να πράττουν με έναν συγκεκριμένο τρόπο όμως δεν έχουν επίγνωση ότι γίνεται με αυτόν τον τρόπο. Πιστεύουν ότι παίρνουν τις δικές τους αποφάσεις, δυσάρεστες όπως και είναι, είναι περίπου 5% του πληθυσμού.

Είναι ένα φανταστικό παράδειγμα. Η Κίνα με πολλούς τρόπους, Μπίλ, είναι ένα σχέδιο για την παγκόσμια κοινότητα, όπου έχεις τους δουλοπάροικους και τους σκλάβους και μετά έχεις το σύστημα ελέγχου και δεν υπάρχει ελευθερία, και η πληροφόρηση είναι ‘συγκεκριμένη’, λογοκρίνεται στο διαδίκτυο – όλα αυτά, ξέρουμε πώς είναι η Κίνα. Και μετά κοιτάς τους αριθμούς.

Εννοώ, δεν ξέρω αν ήταν 1,5 έως 2 δισεκατομμύρια άτομα στην Κίνα. Απίστευτοι αριθμοί όσο και αν είναι, τεράστιοι αριθμοί. Ο αριθμός των ανθρώπων που ελέγχουν αυτούς τους απίστευτους αριθμούς είναι απειροελάχιστος.  Είδαμε έναν άνθρωπο, είδαμε έναν άνθρωπο – υπέροχο αυτό που έκανε – να στέκεται μπροστά από το τανκ, ο άνθρωπος τανκ, φημισμένη, φημισμένη φωτογραφία. Φυσικά, έγινε πετυχημένη φωτογραφία, λέγανε: Τι θαρραλέος άνθρωπος, δεν είναι υπέροχο; και μετά πιθανότατα να τον εξαφάνισαν και να μην τον δούμε ποτέ πια. Τι θα γινόταν αν υπήρχαν ένα εκατομμύριο τέτοιοι μπροστά από τα τανκ;

Τι θα γινόταν αν.. Όταν μεγάλοι αριθμοί ανθρώπων θα δέχονται κατασχέσεις επειδή οι τράπεζες δημιούργησαν μια οικονομική κατάσταση κατά την οποία οι άνθρωποι χάνουν τις δουλειές τους εξ’ αιτίας επιχειρήσεων που κλείνουν και μετά οι τράπεζες που δημιούργησαν το πρόβλημα έρχονται και λένε: Πρέπει να βγείτε από το σπίτι σας διότι σας κάνουμε κατάσχεση. Εννοώ συγνώμη! Τι κάνουμε με το να φεύγουμε από τα σπίτια μας ‘όταν οι άνθρωποι που μας πετάν έξω είναι αυτοί που δημιούργησαν την κατάσταση που σημαίνει δεν μπορούμε να πληρώσουμε το κτηματικό δάνειο και επομένως μας πετούν έξω; Κοίτα τον κύκλο των πραγμάτων.

Και εμείς, ως ανθρώπινη φυλή, με τέτοιο τεράστιο πληθυσμό, φεύγουμε;

Ξέρεις, μέρος αυτού του ελέγχου από το Φεγγάρι, μέρος αυτού του συστήματος κυψέλης, είναι να.. και αυτό είναι μια διαφορετική άποψη, εννοώ, ξέρεις, οι επιστήμονες του εγκεφάλου θα σου πουν, είναι μια ακόμη άποψη του ερπετοειδούς τμήματος του εγκεφάλου περί συστήματος συμπεριφοράς: είναι ότι ξέρει την θέση του. Ο ερπετοειδής εγκέφαλος είναι πολύ, πολύ ιεραρχικός - ο ερπετοειδής εγκέφαλος – όμως έχεις και το κατώτερο τμήμα της ιεραρχίας – ξέρω την θέση μου. Πρόκειται και πάλι για ερπετοειδή εγκέφαλο αλλά διαφορετική έκφραση του.

Αυτή η ιεραρχική δομή από δύναμη κατανεμημένη από πάνω προς τα κάτω, όπου οι λίγοι είναι στην κορυφή και οι υπόλοιποι από κάτω και κρατάνε την συνολική δομή, αυτό είναι απολύτως ερπετοειδής εγκέφαλος και ο φόβος της εξουσίας. Διάβαζα ένα άρθρο, στο οποίο κάποιος συζητούσε για τον ερπετοειδή εγκέφαλο και έλεγε ότι οι άνθρωποι από ένστικτο, πολλοί άνθρωποι, τέλος πάντων, μπορούν ενστικτωδώς να αισθανθούν κατατρομαγμένοι όταν μια φιγούρα εξουσίας κάποιου είδους εισέλθει στον χώρο, σαν το αφεντικό τους ή κάτι τέτοιο. Και λένε ότι προέρχεται από το ερπετοειδές τμήμα του εγκεφάλου μας. Και, αστείο, την ίδια στιγμή, διάβαζα ένα άλλο άρθρο για μια πολύ γνωστή Αγγλίδα ηθοποιό, πολύ αντι-βασιλική απέναντι στην βασιλική οικογένεια, που δεν πιστεύει στον θεσμό καθόλου. Και βρισκόταν σε μια δεξίωση και έλεγε σε αυτό το άρθρο: Μετά η Βασίλισσα ήρθε στην ομάδα μας να χαιρετήσει, είπε, και εγώ είχα σοκαριστεί, έγινα σαν ερείπιο. Ξέρεις, σαν κατατρομοκράτηση: Ω, είναι η Βασίλισσα! Και αυτή είναι η γυναίκα που σε μια άλλη κατάσταση θα εξέφραζε: Ω, η καταραμένη η Βασίλισσα! Δεν θα έπρεπε να έχουμε βασιλικό θεσμό και όλα αυτά τα πράγματα. Αυτός είναι ο ερπετοειδής εγκέφαλος που κλωτσάει από μέσα, να τι εννοώ.

Και αυτό που κάνει, μετατρέπει τεράστιους αριθμούς ανθρώπων σε συναινετικούς προς την εξουσία. Και όταν οι πληθυσμοί γενικά είναι συναινετικοί ή φοβισμένοι να εναντιωθούν στην εξουσία, τότε η εξουσία έχει δύναμη: Α, Οκ. Το σύστημα ελέγχου καλά κρατεί.

Και, μια από τις εκφράσεις του είναι, Δεν πρέπει να καταπατάτε τον Νόμο. Λοιπόν, καλά, ας το ακολουθήσουμε μέχρι τέλους, να το κάνουμε; Αυτοί οι τύποι με τα μαύρα κουστούμια κλπ φτιάχνουν νόμους που δεν μπορείς να ελέγξεις. Ναι, Οκ. Λοιπόν φτιάχνουν νόμους που δεν μπορείς να ελέγξεις, αλλά λες ότι είναι ο νόμος και πρέπει να υπακούσεις. Ναι, καλά.. και πού πάμε από εδώ και πέρα; Θα σου πω τι θα κάνουμε: θα βάλεις τα χέρια μπροστά και θα σου περάσω τις χειροπέδες και μετά θα πάμε μέχρι κάτω στην παμπ – διότι αυτό λες.

Επομένως αν ένας νόμος δεν σέβεται την ανθρώπινη ελευθερία, εάν δεν σέβεται την ανθρώπινη δικαιοσύνη, αν δεν σέβεται την βασική τιμιότητα, εάν δεν είναι για τα οφέλη της βελτίωσης της κοινωνίας αλλά μόνον για την επιβολή, άρα οι λίγοι να ελέγχουν τους πολλούς. Εάν δεν σέβεται την ελευθερία και την δικαιοσύνη, τότε δεν θα πρέπει να τον σεβόμαστε. Τι κάνουμε όμως;

Όταν λες στον κόσμο, δεν πρέπει να καταπατάς τον νόμο.. Εντάξει, θα τον καταπατήσουμε… Στην πραγματικότητα πλησιάζουμε στο σημείο τώρα, εάν κοιτάξουμε στην κατάσταση που ξεδιπλώνεται – έκανα ολόκληρο κεφάλαιο στο βιβλίο που λέγεται ‘Κλέβοντας τα Παιδιά’. Τι θα γινόταν αν άλλαζαν, αν έκαναν έναν νόμο που η πολιτεία θα μπορεί να απομακρύνει τα παιδιά – που είναι αυτό που εκείνοι θέλουν, είναι στην διαδικασία να το κάνουν – θα τον υπακούσεις; Λοιπόν όχι. Το ίδιο και εμείς. Α, μόλις βρήκαμε μια γραμμή εκκίνησης…

Υπάρχει ένας Ρουβικώνας μετά, που πρέπει να περάσεις, όταν ο νόμος γίνεται μια απίστευτη επιβολή που σου παίρνει τα παιδιά σου μακριά. Επομένως όλοι μας πρέπει να κοιτάξουμε σ’ αυτό: Θα τραβήξεις αυτή την γραμμή πάνω στην οποία θα αντισταθούμε; Στο σημείο όπου – κτύπημα στην πόρτα – Θέλουμε τα παιδιά σου σε παρακαλώ, περιμένει το αυτοκίνητο…

Ή θα το φέρουμε μέχρι του σημείου, όπου λέμε: Οτιδήποτε αντίκειται στην βασική μου ελευθερία και την βασική ελευθερία των άλλων… οτιδήποτε αντίκειται στο δίκαιο στην δική μου ζωή και στη ζωή των άλλων.. διότι, αν σκεφτούμε τα προβλήματα των άλλων σαν να μην είναι δικά μας προβλήματα, αυτό είναι διαίρει και βασίλευε και πάμε να φύγουμε, μας έχουν στο χέρι.

Και εάν τώρα κινηθούμε προς τα εδώ και πούμε: Όχι άλλο! Τότε όλη η δυναμική αρχίζει να αλλάζει.

Διότι αυτό που κάνουν σε όλο τον κόσμο, και όχι μόνον στην Αγγλία, είναι ότι πολύ επιδεικτικά παρουσιάζουν όλο και περισσότερους εξωφρενικούς νόμους που χτυπούνε την καρδιά της κοινωνίας και φτάνουν στο λεπτομερές βάθος της ζωής μας, οτιδήποτε από το πού θα βάλουμε τον σκουπιδοτενεκέ μας και πότε και όλα τα υπόλοιπα. Και εάν δεν συναντούν αντίσταση, τότε λένε: Καμία αντίσταση, Οκ. Τότε ακόμη πιο βλακώδης, ακόμη πιο καταχρηστικούς (νόμους), ακόμη πιο βαθιά στην ζωή σας. Καμία αντίσταση; Τότε ακόμη περισσότερους (νόμους)!

Και έτσι, κυρίες και κύριοι, πρέπει να αρχίσουμε πολύ σύντομα – τι θα λέγατε για ‘χθέ’ς – να βάλουμε μια γραμμή, να γίνουμε όλοι μια ομάδα, που να αφήσουμε στην άκρη αυτό… αυτές τις γραμμές του ‘φταίνε οι..’ – κατασκευασμένες, διαίρει και βασίλευε γραμμές του ‘φταίνε οι..’ – της θρησκείας και των φυλών, και οικονομικών συνόρων και χωρών, και ανατροφής και όλα αυτά τα χαζά, και ερχόμαστε όλοι μαζί και ενωνόμαστε κάτω από αυτό που μας επηρεάζει όλους εκ βάθρων – και αυτό είναι η εκθεμελίωση της ανθρώπινης ελευθερίας.

Διότι αυτό δεν είναι μια συνωμοσία για να σκλαβώσουν τον λαό των Εβραίων ή τους Ισλαμιστές ή την μεσαία τάξη των Αμερικανών ή οποιονδήποτε άλλον! Νοτιο-αφρικανούς ή άλλους. Είναι μια δολοπλοκία να μας σκλαβώσουν όλους. Και εάν δεν συγκεντρωθούμε, εάν επιτρέψουμε να συνεχίσουν να μας διαιρούν και να μας βασιλεύουν, τότε, ξέρεις, η αλλαγή της εποχής, τέλος πάντων, αυτή η φύση της αλλαγής θα είναι ακόμη πιο προκλητική, και ακόμη πιο δυσάρεστη από όσο θα έπρεπε, εκτός εάν επι τέλους λέγαμε: Μέχρι εδώ και όχι παραπέρα.

Διότι όταν θα το κάνουμε αυτό, όταν παράγουμε αυτή την αντίσταση, τότε το ρεύμα αυτό από το σύστημα ελέγχου που φτάνει βαθιά μέσα στην ζωή μας, θα σταματήσει. Όμως δεν του αντιστεκόμαστε. Απλά βογκάμε και γκρινιάζουμε. Κάποιοι του αντιστέκονται, αλλά περισσότερο γκρινιάζουμε: Τι δείχνει η τηλεόραση γλυκιά μου; Και αυτό είναι όλο!

Και το θέμα είναι πως δεν είμαστε σε Big Brother που φέρνει το σύστημα ελέγχου μέσα. Είναι το ‘μικρός που είμαι’ που το επιτρέπει να μπαίνει μέσα. Το Big Brother είναι στείρο χωρίς την πεποίθηση του ‘ο μικρούλης εγώ’.. Και είμαι απόλυτος σ’ αυτό! [γέλια]
      
[Μια γενική αναφορά στον Ντέιβιντ Άικ, σχετικά με την ιστορία του και το έργο του, προσφορά του μεταφραστή

Και για όσους από τους αναγνώστες γνωρίζουν ελάχιστα τον Ντέιβιντ Άικ, αυτό που μας λέει εδώ και 21 χρόνια είναι περίπου το εξής: Κάποτε, πριν από πολλές χιλιάδες χρόνια, κάποιος απίστευτα εξελιγμένος λαός του γαλαξία μας ή άλλου γαλαξία 'έφερε' τους πρώτους ανθρώπους στον πλανήτη μας (οι πατέρες μας, ένας λαός που μετατρέπει πλανήτες σε κατοικήσιμους και παράλληλα φροντίζει για την χλωρίδα και την πανίδα). Τους άφησαν λοιπόν σε ένα εξελισσόμενο περιβάλλον και έφυγαν με τα διαστημόπλοια τους για άλλες περιοχές του σύμπαντος. Στην απουσία τους επισκέπτεται ένας άλλος λαός την περιοχή μας, και βλέποντας το πλανητικό σύστημα το 'λατρεύουν', όχι όμως με καλούς σκοπούς αλλά με σκοπό να το κατακτήσουν και να εκμεταλλευτούν τα πάντα, και τις πρώτες ύλες, και τα όντα που υπάρχουν, ορισμένα από τα οποία είναι χρήσιμα ως σκλάβοι και εργάτες. Κατ' αρχήν εγκαθίστανται στον Κρόνο (είναι πιθανό) και άρχισαν να ζουν στο εσωτερικό κοίλωμα.

Μετά μετέτρεψαν κάποιους δορυφόρους σε κοίλους, τους εξόπλισαν με μηχανή, τεχνολογία και κατάλληλες εγκαταστάσεις, και έναν από αυτούς τον έσυραν και τον τοποθέτησαν γύρω από την Γη. Στον δορυφόρο αυτό έχει εγκατασταθεί μια ομάδα των όντων αυτών, τα οποία πιστεύεται ότι προέρχονται από τον αστερισμό του Δράκοντα και η εξωτερική τους όψη είναι ερπετοειδής. Με την ανεπτυγμένη τεχνολογία που διαθέτουν, αρχίζουν να εξελίσσουν δύο προγράμματα: το ένα είναι η γενετική επέμβαση στα όντα που θα τους χρησιμεύσουν ως σκλάβοι (επέλεξαν το ανθρώπινο είδος) και στην συνέχεια, το δεύτερο πρόγραμμα ήταν ο 'βομβαρδισμός' των ανθρώπων από το Φεγγάρι με μια ηλεκτρομαγνητική συχνότητα που λούζει όλο τον πλανήτη και η οποία δεν επιτρέπει τους ανθρώπους να 'βλέπουν' πράγματα που τους είναι απαγορευμένα. Δηλαδή να μην μπορέσουν να δουν αυτούς που τους χειραγωγούν και φυσικά να αντιληφτούν τους σκοπούς τους.

Πρόκειται για ένα διπλό σύστημα ελέγχου το οποίο για χιλιάδες χρόνια ελέγχει σε σχεδόν απόλυτο βαθμό όλο τον πλανήτη Γη και κάθε τι που υπάρχει πάνω σ' αυτόν. Επειδή όμως τα όντα αυτά, λόγω της φύσης τους, δεν μπορούν να βρίσκονται τα ίδια πάνω στον πλανήτη και να επιστατούν, έχουν γενετικά κατασκευάσει ένα νέο είδος, ένα υβριδικό τύπο όντος, που είναι μισό-μισό, ερπετοειδές και άνθρωπος. Παράλληλα, μπορούν μέσω αυτών των υβριδίων να συνδέονται νοητικά και να μιλούν μέσω του ενδιάμεσου όντος, να βιώνουν την ζωή στη Γη, να συσκέπτονται, να μελετούν, να εργάζονται, να αποφασίζουν και γενικά να εκτελούν τα καθήκοντα τους πάνω στην Γη, χωρίς όμως να υπάρχουν στη Γη ως φυσικά πρόσωπα και σώματα. Τα υβρίδια που χρησιμοποιούν ως Διευθυντές τα κατασκεύασαν από παλιά και φυσικά τα χρησιμοποιούν για τους σκοπούς τους.

Όλα αυτά τα υβρίδια, που επαναλαμβάνουμε ζουν με φυσικό τρόπο πάνω στην Γη, έχουν την ικανότητα να επιβάλλονται πάνω στο ερπετοειδές τμήμα τους και έτσι όλοι εμείς να βλέπουμε τον 'άνθρωπο' και όχι το ερπετό. Τα υβρίδια χωρίζονται σε διάφορες οικογένειες που τις ονομάζουμε Ανουνάκι. Παλιά οι άνθρωποι τους θεωρούσαν 'θεούς'. Αυτές με την σειρά τους χωρίζονται σε ομάδες. Μια από αυτές είναι οι Ιλουμινάτι. Φυσικά υπάρχουν και άλλες, όμως όλες αυτές κατέχουν επί της Γης διάφορες εξουσίες και από πολύ παλιά έχουν αναλάβει διάφορα θέματα πάνω στα οποία κυριαρχούν και μάλλον 'αλληλοσκοτώνονται' επιζητώντας την εξουσία και τον πλούτο. Θέματα όπως το τραπεζικό σύστημα, το χρήμα, την πολιτική, την δικαιοσύνη, την αστυνόμευση, τους στρατούς, τον ορυκτό πλούτο, την υγεία, τα φάρμακα, τα σχολεία και την εκπαίδευση, τις πολυεθνικές εταιρίες, τα τρόφιμα κλπ, τα πάντα διευθύνονται από αυτούς και τα μέλη των οικογενειών εδώ και χιλιάδες χρόνια, ενώ ο πληθυσμός της Γης, έχει απόλυτη άγνοια του θέματος.

Διότι, με βάση τα δύο αρχικά προγράμματα, έχουν επέμβει γενετικά στους ανθρώπους, τους έχουν εξοπλίσει με ένα νέο εγκεφαλικό τμήμα (R-Complex), το οποίο βομβαρδίζεται συνεχώς από το Φεγγάρι, και έτσι οι άνθρωποι σκέπτονται με έναν συγκεκριμένο τρόπο και ζουν μέσα σε ένα σύστημα παγκόσμιου ανθρωποτροφείου. Οι άνθρωποι ζουν και παράγουν, όλα όσα ενδιαφέρουν αυτούς που επιβλήθηκαν επάνω τους. Δηλαδή αυτών των υβριδίων, τα οποία εκτελούν όλα όσα οι άλλοι από το Φεγγάρι επιθυμούν και ενδεχομένως και αυτοί να εκτελούν εντολές κάποιων άλλων από τον Κρόνο ή και αλλού. Όμως, όλα τα όντα του σύμπαντος καθώς και η ανόργανη ύλη, λειτουργούν με ηλεκτρομαγνητισμό και με συχνότητες που διαμορφώνονται από τα ποικίλα επίπεδα του και εντάσεις του. Τα όντα λοιπόν ζουν μια ζωή βασισμένη στην ηλεκτρομαγνητική συχνότητα στην οποία γεννήθηκαν και αναπτύχθηκαν.

Υπάρχουν όντα που μπορούν να επισκέπτονται διαστάσεις με διαφορετική ηλεκτρομαγνητική συχνότητα και μετά να επανέρχονται στην δική τους χωρίς πρόβλημα. Κάποια άλλα όντα, με λιγότερες ικανότητες, ζουν και βιώνουν την δική τους ηλεκτρομαγνητική συχνότητα, χωρίς να ξέρουν ότι υπάρχουν και άλλες συχνότητες (στις οποίες ζουν άλλα όντα και υπάρχει επίσης ζωή), δηλαδή άλλες διαστάσεις, και φυσικά, έχουν πολύ, πολύ περιορισμένη αντίληψη για την υπόλοιπη ζωή στους γαλαξίες και στο σύμπαν. Αυτός είναι ο λόγος που στη Γη πιστεύουμε ότι δεν υπάρχουν άλλα όντα που ζουν σε άλλους κατοικημένους πλανήτες. Και αυτό όμως, λέει ο Ντέιβιντ Άικ, έχει προκληθεί από τον ηλεκτρομαγνητικό βομβαρδισμό που δεχόμαστε από το Φεγγάρι, από όντα που ζουν στην δική τους ηλεκτρομαγνητική συχνότητα, σε έναν άλλο κόσμο και μια άλλη διάσταση. Φαίνεται όμως ότι τα τελευταία χρόνια, κάτι περίεργο, κάτι μοναδικό συμβαίνει στο σύμπαν και υπάρχει μια διαταραχή στις συχνότητες των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων που κατακλύζουν και περιλούζουν και το ηλιακό μας σύστημα και φυσικά και τη Γη μας.

Η ευκολία με την οποία οι διαχειριστές των κατοίκων του πλανήτη μας, διαφέντευαν την ζωή των ανθρώπων και λειτουργούσαν όπως ήθελαν, άρχισε να μειώνεται σταδιακά, με το πέρασμα του χρόνου. Παράλληλα, οι άνθρωποι άρχισαν να ψάχνουν, να ερευνούν, να θέλουν απαντήσεις σε θέματα τα οποία ήταν απαγορευμένα. Και μάλιστα, ο αριθμός των ανθρώπων αυξάνει δραματικά. Μια αφύπνιση, ένα κύμα ξυπνήματος απλώνεται πάνω στον πλανήτη, σε όλο το μήκος και πλάτος των χωρών και των λαών. Τα θεμέλια του συστήματος ελέγχου του πλανήτη τρίζουν περίεργα. Το Διευθυντήριο είναι αγχωμένο. Ο φόβος μήπως οι κάτοικοι του πλανήτη ανακαλύψουν τι συμβαίνει, ποιοί τους διευθύνουν, τι σκοπούς έχουν, από πότε ελέγχουν τον πλανήτη κλπ, είναι διάχυτος. Έτσι ρίχνουν στο παιχνίδι και άλλα μέσα, ισχυρότερα, έχουν ξεκινήσει και άλλα παιχνίδια επιβολής της θέλησης τους στους λαούς και σταδιακά, οι δυνάμεις επιβολής αφ' ενός (των ερπετοειδών) και οι δυνάμεις αντίστασης και αντίδρασης αφ' εταίρου (των ανθρώπων) μεγεθύνονται.

Από την μια έχει αποφασιστεί η εφαρμογή μιας παγκόσμιας κυβέρνησης, μιας παγκόσμιας θρησκείας, ενός πανίσχυρου τραπεζικού συστήματος, ενός νομίσματος, του πλήρους ελέγχου των τροφίμων και της υγείας και των στρατών του πλανήτη και παράλληλα, ρίχνονται στο παιχνίδι διάφορα σενάρια φόβου και τρομοκρατίας, ενώ ένα ακόμη βρίσκεται στα σκαριά: μια επίθεση εξωγήινων όντων. Από την άλλη, η σταδιακή αφύπνιση του πληθυσμού συνεχίζεται και μέρα με την ημέρα η νέα πραγματικότητα, παίρνει την θέση της παλαιάς, της απολυταρχικής, του φόβου και του σκότους... Ο πλανήτης όμως συνεχίζει να βομβαρδίζεται από αέρος, από ξηράς και από θαλάσσης, με χημικά στον αέρα, στο νερό, στα τρόφιμα, οι μεταλλαγμένες τροφές έχουν πλημυρίσει τις αγορές, ο κόσμος αποδεκατίζεται από καρκίνο και καρδιοπάθειες, και η αφύπνιση συνεχίζεται...

Τα τηλεοπτικά κανάλια και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης βομβαρδίζουν το κοινό με κάθε είδους χαζομάρα, οτιδήποτε άλλο εκτός από τα σοβαρά θέματα που ταλανίζουν τις κοινωνίες. Τα οικονομικά κραχ διαδέχονται το ένα το άλλο και άσχετοι στρατοί επιτίθενται σε αθώες χώρες... Πού πάει άραγε όλο αυτό; Πού θα βγάλει την ανθρωπότητα; Πόσα ακόμη παιχνίδια θα παιχτούν πάνω στις ράχες των λαών;]

πατήστε εδώ για το βίντεο της συνέντευξης

Support Project Avalon - make a donation:

Donate

Thank you for your help.
Your generosity enables us to continue our work.

Bill Ryan

bill@projectavalon.net


unique visits