Search

__________________________________________________________

Τζορτζ Γκρην:Μέρος 1ο

Αυτή η σελίδα είναι μια επαναδιαμορφωμένη έκδοση της αρχικής δημοσίευσης στο Πρότζεκτ Κάμελοτ.


Τζορτζ Γκρην - Μηνύματα προς το Προσωπικό Εδάφους

Σποκέιν, Ουάσιγκτον, Απρίλιος 2008


ΤΖΟΡΤΖ ΓΚΡΗΝ (ΤΓ): ...είπε, "δεν ξέρω πως να σου το πω αυτό, δεν τους αρέσεις άλλο πια και μου έχει δοθεί η εντολή... ότι δεν είσαι άλλο πια αξιόχρεος."
Εγώ είπα, "Τι εννοείς, ΑΞΙΟΧΡΕΟΣ; Μόνο τη προηγούμενη εβδομάδα μου δίνατε ένα εκατομμύρια δολάρια στην υπογραφή μου."
"Θα πρέπει να ξεπληρώσετε όλα τα δάνεια σας," είπε αυτός.
"Είμαστε φίλοι αρκετό καιρό," και είπε, "Μπορώ να σε βοηθήσω λίγο."
εγώ είπα, "Τι σημαίνει αυτό;"
Αυτός είπε, "Είναι όπως αυτό που κάνουνε αυτό το καιρό. Έχεις ένα μήνα."
Όλα τα χρήματα που η κυβέρνηση δανείζει τα ζητάει πίσω σε ένα μήνα.

ΤΓ: Ακριβώς. λοιπόν, μόνο μέχρι να οργανωθούν για να τα κουκουλώσουν.
Έτσι, είχα ένα μήνα για να συγκεντρώσω αυτό το μεγάλο αριθμό χρημάτων.

ΚΕΡΡΥ ΚΑΣΙΝΤΥ (ΚΚ): Μα, δεν ήσουν σοκαρισμένος;

ΤΓ: Φυσικά.

ΚΚ: Α, εντάξει, απλά αναρωτιόμουν!

ΤΓ: Είχα ξαφνιαστεί ολότελα . Αλλά είπα επίσης, Ξέρω πως να παίξω το παιχνίδι σας. Έτσι, προσπάθησα να ζητήσω βοήθεια από κάποιες από τις άλλες μου τράπεζες που ήταν υποχρεωμένοι σε μένα, αλλά και αυτοί είχαν τα χέρια τους δεμένα. Είπα, "Ααα." Έτσι αυτό που έκανα αμέσως ήταν να αρχίσω να καταθέτω ότι μπορούσα και έχασα εκατομμύρια. Έτσι απλά χάθηκαν..έγιναν καπνός.

ΚΚ: Απίστευτο.

ΤΓ: Και τότε είπα, Αα, ας πάνε όλα στα τσακίδια. Έτσι, η Ντεζιρέ και εγώ, μετακομίσαμε στο Μπάουλντερ, στο Κολοράντο, και είπα, θα τα καταφέρω και πάλι.
Αλλά τότε βρέθηκα σε μια συνάντηση με το κυβερνήτη του Κολοράντο, και αυτός συζητούσε τις υπόγειες εγκαταστάσεις στην Αυστραλία, και αυτός είχε πάρει το εισιτήριο του.
Εγώ είπα, "Ποιο εισιτήριο;"
[Παύση] ...Είναι ένας από τους επιλεγμένους.

KΚ: Ω, ουάου.

Μπιλ Ράιαν (ΜΡ):Τζορτζ , πρέπει να σε ρωτήσω, όμως, αν υπάρχει ένα τσούρμο ανθρώπων που έχουν εισιτήρια γι' αυτές τις υπόγειες εγκαταστάσεις στην Αυστραλία και αλλού.. ποιος είναι ο λόγος να πάει κάποιος υπόγεια αυτό το καιρό; Έχει να κάνει με το πόλεμο ή κάτι με το...

ΚΚ: Πυρηνικά κατάλοιπα;

ΤΓ: Ναι. πυρηνικά κατάλοιπα.


Αρχή της συνέντευξης

ΚΕΡΡΥ ΚΑΣΣΙΝΤΥ: Γεια σας, είμαι η Κέρρυ Κάσσιντυ από το Πρότζεκτ Κάμελοτ. Και είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ σήμερα με τον Τζορτζ Γκρην. Θα του κάνουμε ένα σωρό ερωτήσεις που δεν του τις έχουν κάνει ποτέ – προσπαθώντας να ανακαλύψουμε γιατί γνωρίζει όσα γνωρίζει, και να μάθουμε μερικά μυστικά που ακόμη δεν έχει πει. Έτσι, καλωσόρισες. 

ΤΖΟΡΤΖ ΓΡΗΝ: Σας ευχαριστώ.

ΚΚ: Εντάξει. Λοιπόν, Τζορτζ, ας πάμε πίσω από τότε που το ανακάλυψες αυτό. Και γνωρίζω ότι την έχεις ξαναπεί αυτή την ιστορία, το πώς σε κάλεσαν και το συμβάν με τον … ποιος Κένεντυ ήταν;

ΤΓ: Εννοείς τον Τεντ Κένεντυ;

ΚΚ: Ναι, και όλο αυτό το συμβάν, επειδή αυτό φάνηκε σαν να ήταν – και διόρθωσε με αν κάνω λάθος – αλλά φάνηκε σαν να ήταν κάτι που σου άνοιξε τα μάτια, όταν αυτός κάπως κοίταξε στην άλλη άκρη του δωματίου και είδε τη κόρη σου, και δεν γνώριζε πως ήταν η κόρη σου, και έκανε κάποιο σχόλιο και τι συνέβη μετά και σου ζήτησαν…

ΤΓ: Λοιπόν, θα σου πω όλη την ιστορία. Εγώ ήμουν – πριν αυτή τη συνάντηση  εκεί – είχα προσφερθεί να ενεργήσω ως πρόεδρος κάποιων εταιριών. Και θα πήγαινα εκεί και η δουλειά μου θα ήτανε να τις ρευστοποιήσω. Θα έπρεπε να ξεφορτωθώ τα αναλώσιμα ¨κιβώτια¨: και αυτά ήταν οι άνθρωποι. 
Και κάναμε επιδρομή σε όλα τα περιουσιακά στοιχεία και τα χωρίσαμε όταν τα τελειώσαμε όλα αυτά. Αλλά το έκανα σαν παιχνίδι. Απλά είχα βγάλει το συμπέρασμα ότι αν δεν ήσουν αρκετά έξυπνος να ανέβεις στα ψηλά, παράθεση - εμείς ήμασταν - σου άξιζε ότι και να πάθεις. 

Τέλος πάντων, όπως έτρεχα γύρω στη χώρα, με σύστησαν σε πολλούς ισχυρούς ανθρώπους, αν μπορείς να το πεις έτσι. Και τέλος πάντων, ένα σαββατοκύριακο με προσκάλεσαν να πάω στο Άσπεν. Στο Άσπεν πήγαινα πολύ συχνά έτσι κι αλλιώς. Εγώ ανέγειρα τον κοιτώνα του Κολεγίου του Κολοράντο Μάουνταιν, το οποίο ήταν εκεί κοντά, δίπλα στο Λίντβιλ. Έχω χτίσει ένα σπίτι στο Άσπεν. Η Εστέ Λοντέρ, στη πραγματικότητα έχει χτίσει ένα σπίτι δίπλα σ’ αυτό που έχτισα εγώ.

Και τέλος πάντων, πήγα στη συνάντηση, σε αυτό το δωμάτιο, και έφερα και τις δύο μου κόρες μαζί μου για να μπορούνε να πάνε για σκι – και είπα: Για πιο λόγο βρίσκομαι εδώ; Αυτοί είπαν: Αποφασίσαμε ότι θέλουμε να γίνεις  ο Πρόεδρος του Οικονομικού συμβουλίου του επόμενου Προέδρου των ΗΠΑ.

Εγώ είπα: Μόλις άρχισα ένα έργο ενός εκατομμυρίου δολαρίων. Εννοώ, τη προηγούμενη εβδομάδα ήμουνα με τον Μπιλ Λέβιτ, ξέρεις, στο ξενοδοχείο του Μπέβερλυ Χιλς, καθόμασταν γύρω από τη πισίνα, συζητώντας τη κατασκευή πόλεων. Ο Μπιλ Λέβιτ έχτισε τη Λέβιτταουν, στη Πενσυλβανία, και τη Λέβιτταουν, στη Νέα Υόρκη, απλά για να ξέρεις.

ΚΚ: Σωστά. Απολύτως.

ΤΓ: Τέλος πάντων, εγώ είπα: Λοιπόν, έχω ακόμη μια ερώτηση: γιατί εγώ;
Και αυτοί είπαν: Λοιπόν, πρώτον γιατί είσαι πολύ καλός με τα οικονομικά και σου χρωστάμε μια χάρη.
Και εγώ είπα: Λοιπόν, η επόμενη ερώτηση που έχω είναι, ποιος πρόκειται να είναι ο επόμενος Πρόεδρος;
Και αυτοί είπαν: Ο Τζίμυ Κάρτερ.
Και εγώ είπα: Ο Τζίμυ ποιος;
Και αυτοί είπαν: Λοιπόν, είναι ο Κυβερνήτης της Τζόρτζια, που ανήκει στους Δημοκρατικούς. Και εγώ είπα, Μα εγώ ψηφίζω τους Ρεπουμπλικάνους.
Αυτός ο ψηλός τύπος, ο Πωλ Μπόεκερ, πλησίασε και είπε: Γιε μου, μην σε στενοχωρεί αυτό, τους ελέγχουμε και τους δύο.

ΚΚ: [γελάει] Ώστε αυτή ήταν η εισαγωγή σου στους Ιλλουμινάτι; Ή είχες κάποια υποψία πριν από αυτό;

ΤΓ: Όχι, εγώ… εγώ συνεργαζόμουν μαζί τους. Συνεργαζόμουν με αυτούς τους τύπους, αλλά δεν είχα… για τον καθένα από αυτούς, κατακερματίζουν όλες τις πληροφορίες που παίρνεις. 

ΚΚ: Εντάξει.

ΤΓ: Ξέρεις, μπορείς να… όταν είσαι με τους ανθρώπους που ελέγχουν το παιχνίδι, έχουν κάποια εγωιστικά πράγματα που θέλουν να ικανοποιούν. Ο Κίσινγκερ είχε πει ότι το απόλυτο αφροδισιακό είναι η εξουσία. Έτσι ανεβάζουμε όποιον θέλουν αυτοί στην εξουσία. Και μετά τους τροφοδοτούν με ότι θέλουν. Εννοώ, αστειευόμουν γι’ αυτό. Δηλαδή, μπορούσα να φοράω τα τζιν μου και να πάω εκεί έξω και να δανειστώ ένα εκατομμύριο δολάρια με την υπογραφή μου…

ΚΚ: Χμ, Χμ.

ΤΓ: ...χωρίς ερωτήσεις. Τέλος πάντων, αυτή η συνάντηση άλλαξε όλα τα πράγματα για τους λόγους, που ανάφερες και εσύ. Εγώ είπα: Λοιπόν, έχω ακόμη μια ερώτηση η οποία είναι: Τι ακριβώς κάνει ο Πρόεδρος του οικονομικού Συμβουλίου; Και αυτοί είπαν: Λοιπόν, κάθεσαι μαζί με τον Τεντ. Έτσι, κάθισα κάτω με τον Τεντ Κένεντυ και ο Τεντ ήταν ακριβώς δίπλα μου. Και είπε: Τζορτζ, θα τη λατρέψεις αυτή τη δουλειά. Θα σε στείλουμε σε όλες τις εκδηλώσεις των Δημοκρατικών. Είσαι πολύ καλός με τα οικονομικά, και θα συγκεντρώσεις χρήματα για το Εθνικό Δημοκρατικό Κόμμα. Και είπε: Τότε θα γνωρίσεις μερικές πολύ ελκυστικές κυρίες.  

Λοιπόν, όλοι τους σκέφτονται μ’ αυτό τον τρόπο, στην αλήθεια. Δεν είναι μόνο ο Τεντ, όλοι τους είναι το ίδιο. Έτσι εγώ... και κατά σύμπτωση, η κόρη μου μόλις μπήκε μέσα. Λοιπόν, η κόρη μου είναι μια πολύ ελκυστική γυναίκα.

Ο Τεντ λέει: Ουάου, πρέπει να πάω στο κρεβάτι μ’ αυτήν.
Και εγώ είπα: Όχι Τεντ. Αυτή είναι η κόρη μου, και είναι δεκατέσσερα χρονών.
Η απάντηση του σε μένα ήταν: Δεν μ’ ενδιαφέρει.
 
Τότε ήταν που όλα κάπως σταμάτησαν για μένα. Εννοώ, ότι είπα, για μια στιγμή. Του έδωσα τις οδηγίες. Εννοώ, ξέρω πως σκεφτόταν. Αλλά όταν μου είπε ότι δεν το ένοιαζε το πώς αισθανόμουν εγώ γι’ αυτό, τότε είπα απλά, ως εδώ.

Σηκώθηκα, δεν είπα ούτε μια λέξη στον Τεντ. Διέσχισα το δωμάτιο. Και έπιασα κουβέντα με τον Πιέρ Τρυντώ και τη γυναίκα του. Ο Πιέρ ήταν εκείνη την εποχή ο πρωθυπουργός του Καναδά. Και άρχισα να μιλάω μαζί του έτσι για να ηρεμήσει το μυαλό μου.

Εννοώ ότι απλά κοίταξα αυτόν τον χαρακτήρα στην άλλη άκρη του δωματίου – και θα μοιραστώ κάτι για τους άλλους ανθρώπους που ήταν εκεί. Κοιτάζω μπροστά από τον Πιέρ και βλέπω ότι υπήρχε ένα μικρό κουτί πούρων γεμάτο από μια άσπρη σκόνη.

Έπιασα την οικονόμο, και πήγα στο πίσω δωμάτιο, και βλέπω την σιφονιέρα, και επάνω στη σιφονιέρα υπήρχαν κάτι... ένα σωρό γυάλινοι σωλήνες. Λοιπόν εγώ έχω πάει στη Σχολή Ορυχείων του Κολοράντο. Έχω πτυχία στη γεωφυσική και η χημεία ήταν κάπως το ενδιαφέρον μάθημα, σωστά; Και δεν τα είχα δει ποτέ αυτά. Δεν μπορούσα να το πιστέψω αυτό που έκαναν. Είπα: Τι είναι αυτό το πράγμα; Και μου είπαν: Είναι εξοπλισμός ελευθέρας χρήσης. Απλά όλοι τους έκαναν χρήση αυτών των ουσιών.

ΚΚ: Τρέλα.

ΤΓ: Και είπα να, στον εαυτό μου. Έτσι έφυγα... δηλαδή – η συνάντηση έγινε Παρασκευή απόγευμα. Και είπα στους ανθρώπους που με είχαν καλέσει εκεί, είπα: Κοιτάξτε, αυτή είναι μια πολύ μεγάλη απόφαση στη ζωή μου. Εννοώ, δεν θέλω να σταματήσω το ενός εκατομμυρίου έργο μου ακόμη κι αν το έχετε αποθηκεύσει. Αυτό ακριβώς μου είχαν πει. Αφήστε με να το σκεφτώ και θα σας απαντήσω την Δευτέρα.

Τη Δευτέρα, αφού έγινε μια γενική εκτίμηση, και κάποιοι από τους άλλους συζητούσαν αυτό που είχαν σχεδιάσει, το οποίο ήταν η Παγκόσμια Ατζέντα του 2000, Το Σχέδιο 2000, το οποίο ο Τζίμυ Κάρτερ έβαλε να μεταφερθεί σε χειρόγραφο. Κάθε μέλος του Κογκρέσου είχε ένα αντίγραφο του. Όπως λέει ο Κίσινγκερ: Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχουμε στον πλανήτη αυτή τη στιγμή – είναι ότι υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι.

Λοιπόν, αν το μελετήσεις αυτό, μπορεί πιθανώς να συμφωνήσεις – το ίδιο και όλοι οι άλλοι. Το 40% του παγκόσμιου πληθυσμού τα βγάζει πέρα με λιγότερα από δύο δολάρια την ημέρα. Αν το κατεβάσετε κάτω στο ένα δολάριο, ακόμη θα έχουμε ενάμισι δισεκατομμύριο ανθρώπους. Και δεν έχεις ιδέα τι σημαίνει ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι, μέχρι να βρεθείτε στη Κίνα και να περπατήσεις ανάμεσα τους.

Και υπάρχουν ένα δισεκατομμύριο, τριακόσια εκατομμύρια εκεί πέρα. Αλλά πρέπει να το βιώσεις αυτό. Εννοώ, έχω περάσει ένα μήνα στη Κίνα. Τώρα, εδώ υπάρχει ένα πρόβλημα. Και όταν – και ο Μπάκυ Φούλερ και εγώ περάσαμε ένα απόγευμα συζητώντας, θυμάσαι τους γεωδαιτικούς θόλους και όλα αυτά;ΚΚ: Χμ, χμ.

ΚΚ: Του είπα ότι δεν είναι πρακτικοί. Γιατί όταν χτίζεις το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οι ενώσεις σου. Πόσες ενώσεις για παράδειγμα υπάρχουν, σ’ ένα γεωδαιτικό; Υπάρχουν παντού. Αυτός είναι ο λόγος που πας στο μονολιθικό. Έχω μια φωτογραφία, θα σου δείξω, το μονολιθικό είδος που θα ‘πρεπε να έχεις.

ΜΡ: Το οποίο είναι σαν... ένα ολόκληρο μισό ημισφαίριο. Όχι ένα μισό ημισφαίριο, είναι ένα ολόκληρο ημισφαίριο, έτσι δεν είναι;

ΤΓ: Λοιπόν, εσύ φουσκώνεις ένα μπαλόνι και... εγώ έχω μια φωτογραφία. Θέλετε να φέρω τη φωτογραφία στα γρήγορα; Απλά θα σας τη δείξω.

ΜΡ: Εντάξει.

ΤΓ: Αυτό το κτίσμα είναι σαν ένα μεγάλο μπαλόνι και αυτό που κάνεις είναι – θα πετάξεις το τσιμέντο πάνω του μαζί με 15 εκατοστά αφρού για μόνωση.

ΚΚ: Χμ.

ΤΓ: [Δείχνει φωτογραφίες από θόλους.] Τώρα έχεις κάτι που – η κατασκευή θα μπορεί να αντισταθεί ανέμους 340 μιλίων/ώρα που έρχονται... που έρχονται επάνω μας. Η κατασκευή αυτή, μπορείς να τη θερμάνεις με δέκα γλόμπους των εκατό Βατ. Έτσι, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις ενέργεια.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα μ’ αυτές τις μονάδες, αυτή τη στιγμή, είναι ότι από τη στιγμή που ο αέρας είναι αδρανής, θα πρέπει να τον βάζεις να κυκλοφορεί και την υγρασία επίσης το λιγότερο στο 50%. Έτσι αυτό θα πρέπει να το επιληφθείς, αλλά έχουμε πολλούς τρόπους για να λύσουμε αυτό το πρόβλημα. Εν τω μεταξύ, δεν χρειάζεσαι τίποτα για να τα ζεστάνεις. Θα αντέξουν τα πάντα. Το μόνο που με ανησυχεί είναι ότι πολλά πράγματα, τίποτα δεν θα αντέξει τους ανέμους που θα έρθουν επάνω μας πολύ σύντομα.ΚΚ: Λοιπόν, έχεις ακούσει για τα πλοία της γης[earthships];

ΤΓ: Ναι.

ΚΚ: Έχεις μπει σε ένα;

ΤΓ: Ναι.

ΚΚ: Ναι; Και τι νομίζεις;

ΤΓ: Λοιπόν, κοίτα να δεις... λοιπόν, σαν κατασκευαστής. Όταν έχεις όλα αυτά τα πράγματα που έρχονται κάτω, μπορείς να φτιάξεις αυτά τα σκάφη. Θα αντέξουν ένα δέντρο που θα έρχεται πάνω του με 500 χιλ/ώρα;

ΚΚ: Σωστά.

ΤΓ: Και θα τα χτυπήσει. Βλέπεις, αυτό είναι που πρέπει να κοιτάξεις, και δεν είναι αναγκαστικά μόνο αυτό, κοίτα τους ινδιάνους στα Νοτιοδυτικά, στις 4Γωνίες [Four Corners]. Τα χτίζουν επάνω στους γκρεμούς και τα χτίζουν μέσα.

ΚΚ: Αλλά, επιστρέφω σ’ αυτό γιατί θέλω να επανέλθω στην ιστορία που είχες ξεκινήσει.

ΤΓ: Εντάξει.

ΚΚ: Και απλά μίλα μας, κάπως σαν, τι είδους – δεν ξέρω – πνευματικό, αισθηματικό σκαμπανέβασμα πέρασες, με το σκοπό να φτάσεις εδώ που είσαι τώρα; Γιατί, φαίνεσαι ότι είσαι πολύ... πολύ ήρεμος, πολύ ικανοποιημένος και πολύ σταθερός με αυτά που σου συνέβησαν. Και απ’ ότι καταλαβαίνω έχεις επικοινωνίες με τους Πλειάδιους, επίσης. Ή είχες.

ΤΓ: Λοιπόν, θυμήσου ότι αυτό είναι... ναι, είχα. Αλλά έχουμε πάει πολύ πέρα από αυτό. Είναι μόνο ένα, αυτό είναι μόνο ένα επίπεδο μέσα σε αυτό το σύμπλεγμα των πληροφοριών.

ΚΚ: Δηλαδή είσαι, εννοείς, μιλάς με άλλα πλάσματα, ή...

ΤΓ: Λοιπόν, ας το πούμε έτσι. Στον Ιωάννη, στη Βίβλο, σε όποια έκδοση χρησιμοποιείται, ο Ιωάννης στο 1ο λέει:   Εν αρχή ην ο Λόγος. Το θυμάσαι αυτό;

ΚΚ: Χμ, χμ.

ΤΓ: Λοιπόν, αυτό δεν είναι ακριβώς έτσι. Στην αρχή ήταν η σκέψη. Δεν είναι οι λέξεις σκέψεις φωναχτές; Προσεύχεσαι, παράγεις σκέψη.

ΚΚ: Σίγουρα.

ΤΓ: Όταν διαλογίζεσαι, ελπίζεις να λάβεις σκέψη.

ΚΚ: Χμ, χμ.

ΤΓ: Έτσι θα έχουμε μια κατανόηση αν συνεχίσουμε αυτό το πράγμα. Και στην αλήθεια τι είναι η σκέψη παρά ο Θεός όπως θα γνωρίζεις.

ΚΚ: Χμ, Χμ.

ΤΓ: Εντάξει, όπως και το σκεπτικό της Δημιουργίας. Τώρα η Δημιουργία μπορεί να φανερωθεί, όπως λένε, ή ο Θεός μπορεί να φανερωθεί σε διαφορετικές διαστάσεις, σε πολλά χρονικά διαστήματα, σωστά;

ΚΚ: Χμ, χμ.

ΤΓ: Έτσι εμείς φανερωνόμαστε σ' αυτή τη διάσταση, αυτή τη φαντασίωση, αυτό που εγώ και εσύ θεωρούμε  ολόγραμμα, σωστά;

ΚΚ: Σωστά.

ΤΓ: Το οποίο αποτελείται από τη ψυχή συν τη δόνηση του φωτός. Και η δόνηση του φωτός είναι η συχνότητα που αντιλαμβάνεσαι, κοιτάζοντας τον εαυτό σου ως στερεό αντικείμενο. Τώρα τι κρατάει ολόκληρο αυτό το στερεό αντικείμενο; Ξέρεις; Είναι η ψυχή σου.

KK: Σωστά.

ΤΓ: Είναι ολοκληρωτικά το εσωτερικό. Ζυγίζει 22 γραμμάρια. Πάντα σου λένε ότι είναι από μέσα. Είναι βασισμένη στο υδρογόνο. Το σύμπαν είναι πολύ  λογικό, έτσι μπορείς να δεις πως όλα συνδέονται μαζί.  Τώρα, Κέρρυ θα σε χρησιμοποιήσω σαν παράδειγμα, αν δεν είσαι τίποτε άλλο παρά ένα ολόγραμμα συμπυκνωμένου φωτός, πως επηρεάζεις αυτό το συμπυκνωμένο φως; Λοιπόν, μπορούμε να το επηρεάσουμε αυτό με φωτισμό, σωστά; Αν σε βάλω - λοιπόν, δεν έχουμε κανένα σ' αυτό το δωμάτιο - αλλά αν σε βάλω κάτω από φωτισμό φθορίου, θα προκαλέσει αυτήν την φυσική ύπαρξη να γίνει πολύ αδύναμη.

ΚΚ: Σωστά.

ΤΓ: Μπορείς επίσης να το επηρεάσεις με τη σκέψη.

ΚΚ: Χμ, χμ.

ΤΓ: Μπορούμε να σε κάνουμε αδύναμη. Έχεις δει, πιθανώς έχεις δει τις επιδείξεις μου πως μπορώ να σε κάνω αδύναμη... ή άσε με να σου δείξω. Μπορώ να σε χρησιμοποιήσω σαν μια επίδειξη;

ΚΚ: Ναι, σίγουρα.

ΤΓ: Εντάξει. Αυτό που πρόκειται να κάνω είναι κάπως έτσι.

ΚΚ: Θα κάνεις αυτό με το χέρι;

ΤΓ: Ναι, θα κάνω το πράγμα με το χέρι, γιατί θα το κρατάς προς τα έξω...

ΚΚ: Εντάξει.

ΤΓ: Θα χρησιμοποιήσουμε, αυτό που κάνουμε τώρα είναι, το χέρι σου έχει να κάνει με τη Κινησιολογία, βασικά κρατάει ενέργεια. Εντάξει, το κρατάς επάνω, σωστά; Θέλω να το κρατάς επάνω. Αλλά αφού είμαστε ακτίνες, πολλές από αυτές βγαίνουν έξω, και εγώ βλέπω αυτό που ονομάζεται αύρα γύρω από τους ανθρώπους.

ΚΚ: Τη βλέπεις;

ΤΓ: Μα βέβαια, λοιπόν, θα μάθεις πως να το κάνεις και εσύ από μόνη σου, σε κάποια στιγμή. Αυτό που χρειάζεται να κάνω είναι - τώρα, βάλε το χέρι σου πάλι πάνω.

ΚΚ: Στη πραγματικότητα, το κάνω. Εντάξει...

ΤΓ: Εντάξει, πέφτουμε κάτω. Εντάξει, αυτό που πρόκειται να κάνω είναι να κόψω την ενεργειακή σου γραμμή, το οποίο μόλις έκανα. Τι συνέβη στο χέρι σου; Είδες πόσο αδύναμο έγινε; [Σπρώχνει το χέρι της κάτω την ώρα που αυτή αντιστέκεται.] Δεν μπορείς να το κάνεις. Τώρα, όταν ένας ιερέας έρχεται σε σένα - κράτα τα χέρια σου απλωμένα, και τα δύο. Όταν ένας ιερέας έρχεται σε σένα - αυτό είναι ένα ακόμη παιχνίδι ελέγχου. Έρχονται σε σένα και κάνουν κάτι σαν αυτό - και τα χωρίζουν,  έτσι μάντεψε τι; Πόσο αδύναμη έγινες;ΚΚ: [Γελάει.]

ΤΓ: Βλέπεις; Αυτό που κάνουμε είναι ένας συνδυασμός από τον έλεγχο του εγκεφάλου και τον έλεγχο του σώματος αυτού του ολογράμματος. Τώρα, πως το χειραγωγήσαμε; Με το φως, τα χρώματα και με κίνηση.

ΚΚ: Χμ, χμ.

ΤΓ: Πως το κρατάμε σε δόνηση ή το κρατάμε σε μια ισορροπία; Το μυστικό είναι να έχουμε τα πάντα σε μια ισορροπία. Τώρα, όταν φεύγεις από αυτό το πλανήτη, όταν μιλάς γι' αυτό, είτε είναι... αν έχεις δει τα βίντεο του Μπίλλυ Μάγιερ, ή τις σχετικές ταινίες μ' αυτόν, τον βλέπεις να τηλε-μεταφέρεται σε σκάφος.

Αυτό που κάνουμε είναι να συμπυκνώνουμε το φως πίσω σε συχνότητα και τηλε-μεταφέρεσαι επάνω σ' ένα σκάφος. Είναι σαν να πηγαίνεις από δω στις Πλειάδες, σε μερικές ώρες. Δεν έφερα τα χειρόγραφα που μόλις πρόσφατα πήρα από αυτούς, από τα οποία έμαθα σχετικά με τη ταχύτητα που μπορούμε να ταξιδέψουμε από δω στις Πλειάδες, οι οποίες είναι 500 έτη φωτός μακριά.

ΚΚ: Εντάξει, αλλά πως πήρες αυτά τα χειρόγραφα;

ΤΓ: Λοιπόν, έδινα μια διάλεξη και κάποιος για λίγο σχετικά με το πόσο γρήγορα χρειάζεται να πηγαίνεις, και είπαν ότι τα δύο σκάφη - η γαμήλια τούρτα και το άλλο, το οποίο είναι η τελευταία έκδοση - μιλούσαν για το πόσος χρόνος χρειάζεται γι' αυτό το σκάφος για να πάει από εδώ στις Πλειάδες  στο σταθερό επίπεδο του, ή τη θερμοκρασία τους εξωτερικού διαστήματος. Και, άρχισα να το σκέφτομαι αυτό. Ποια είναι η σταθερή θερμοκρασία του εξωτερικού διαστήματος;

ΜΡ: Σχεδόν στο απόλυτο μηδέν.

ΤΓ: Είναι 273  βαθμούς [Φαρενάιτ]κάτω από το μηδέν.

ΜΡ: Είναι απολύτως μηδέν, ναι.

ΤΓ: Ναι, αλλά όταν όλα λειτουργούν σωστά και με αυτές τις ταχύτητες, η τελευταία έκδοση το κάνει σε μία -δύο ώρες. Το άλλο χρειάζεται τέσσερις ή πέντε ώρες για να φτάσει, αλλά αυτό που κάνουν είναι να συμπυκνώνουν όλη την ύλη πάλι σε φως. Είναι όπως κάνουμε εμείς εδώ όταν συμπυκνώνουμε τα πάντα σε ένα CD.

ΚΚ: Εντάξει.

ΤΓ: Και μετά παίρνουμε αυτό το CD και τότε το ξανά-φανερώνουμε. Και αυτό είναι που κάνουνε τώρα, φτιάχνουν, αυτοί φτιάχνουν ολογράμματα, όταν πας στο...

ΚΚ: Σωστά, απολύτως.

ΤΓ: Ξέρεις, αν πας στη Ντίσνευλαντ, για παράδειγμα. Εκεί κάτω στη Στοιχειωμένη Έπαυλη, βλέπεις ένα ολόγραμμα, σωστά; Ξέρεις πως να κάνεις ένα ολόγραμμα; Λοιπόν, οι επιστήμονες μας έχουν μάθει πως να φτιάχνουν ανθρώπους. Τους αποκαλούν συνθετικούς. Το γνωρίζεις αυτό;

ΚΚ: Λοιπόν, στη πραγματικότητα μόλις πήραμε συνέντευξη από τον Τζον Ληρ, και μας μιλούσε σχετικά με το όταν βρισκόταν σε κάποιο ακροατήριο στο οποίο δινόταν μια διάλεξη από ένα τύπο που νόμιζε ότι ήταν αληθινός - και έμαθε αργότερα ότι ήταν ένα ολόγραμμα.

ΤΓ: Ήταν ένας συνθετικός. Ο συνθετικοί όταν αγγίζεις το δέρμα τους, το αισθάνεσαι σχεδόν σαν πλαστικό. Αυτή είναι η τελευταία τεχνολογία. Οι παλιές τεχνολογίες...πρέπει να νοικιάσετε ένα βίντεο, "Τα παιδιά από τη Βραζιλία". Νοικιάστε το, επειδή, σ' αυτό, σου δείχνει με ακρίβεια τη μέθοδο με την οποία η κυβέρνηση έχει φτιάξει αυτούς τους ανθρώπους.

ΚΚ: Αλήθεια.

ΤΓ: Ναι.

ΚΚ: Λοιπόν, συνέχισε...

ΤΓ: Και οι Σοβιετικοί έχουν μια διαφορετική μέθοδο που ονομάζεται...

ΚΚ: ...φτιάχνουν ανθρώπους, εννοείς προσωρινούς ανθρώπους;

ΤΓ: Όχι. Από αυτούς που περπατούν και μιλούν.

ΚΚ: Εννοείς μέσω της γενετικής;

ΤΓ: Λοιπόν, θα σας πω. Μου επιτρέπετε... η ταινία το δείχνει, αλλά θα το μοιραστώ μαζί σας τώρα.

ΚΚ: Εντάξει.

ΤΓ: Το μόνο που χρειάζομαι να κάνω είναι να πάρω δύο κύτταρα από το σώμα σου. Το δικό σου.

ΚΚ: Χμ, χμ.

ΤΓ: Τους διοχετεύουμε ένα μικρό ηλεκτρικό φορτίο. Απλά το συμπυκνώνω. Θα αντιδράσει σαν ένα γονιμοποιημένο ωάριο. Αν έχω ένα γονιμοποιημένο ωάριο, το μόνο που χρειάζομαι είναι ένας φορέας για να πετύχω το σκοπό μου. Έτσι υπνωτίζουν γυναίκες, ξέρεις. Είπαν ότι τους επιτέθηκαν εξωγήινοι και έπειτα άρχισε να μεγαλώνει το έμβρυο, σωστά; Χρειάζεται φαγητό.

Λοιπόν, μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν αγελάδες και πρόβατα. Ξανά, μια πηγή τροφής, αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται. Μετά από περίπου 14 εβδομάδες, όλο στα ξαφνικά αυτό το έμβρυο έχει εξαφανιστεί, γιατί έχουν μάθει να παίρνουν... τότε είναι που το έμβρυο αρχίζει να παράγει το δικό του απόθεμα αίματος.  Και μετά χρησιμοποιούν το απόσταγμα της βλεννογόνου ορμόνης που έχουν,  η οποία επιταχύνει το πλάσμα που μεγαλώνει.

Η αρχική τεχνολογία είχε δοθεί στη κυβέρνηση μας από τους Γκρίζους[Grays]. Και ο λόγος ήταν ότι οι επιστήμονες μας ήταν ενθουσιασμένοι που θα μπορούσαν να έχουν ανταλλακτικά.
 Αν χρειάζεσαι μια καρδιά ή ένα συκώτι ή οτιδήποτε, δεν θα έχεις απόρριψη για τι θα προέρχονται από το δικό σου DNA, σωστά;

ΚΚ: Εντάξει, γιατί θεωρητικά, αν έχουμε υπέρ-πληθυσμό, δεν χρειαζόμαστε άλλους ανθρώπους, σωστά;

ΤΓ: Οι ονομαζόμενοι "ελίτ" επιλέγουν ποιους θέλουν να έχουν κοντά τους, έτσι κι αλλιώς.  Έτσι θέλουμε να υπάρχουν άνθρωποι όσο καιρό περισσότερο γίνεται. Μιλούσα με ένα δόκτορα που εργαζόταν επάνω στην αναγέννηση του Κάστρο, για παράδειγμα.

ΚΚ: Σωστά.

ΤΓ: Στην αλληλουχία του DNA και απλά τώρα μαθαίνουν γι αυτό.

ΚΚ: Λοιπόν, απ' ότι καταλαβαίνω είναι ότι πολλοί πρόεδροι έχουν αντικατασταθεί.

ΤΓ: Αυτό είναι αλήθεια.

ΚΚ: Κυκλοφορούν τριγύρω - φαίνονται κάποιας ηλικίας, αλλά βασικά μερικοί από τους ανθρώπους είναι δεύτερα και τρίτα αντίγραφα...

ΤΓ: Θα σου δώσω κάτι που θα σε κάνει να σκέφτεσαι. Πάρε μερικά βίντεο του Τζορτζ Μπους, στην αρχή της θητείας του. Κοίτα το πρόσωπο και άκουσε τον να μιλάει. Κοίτα τις κινήσεις του, και άκουγε τις...ότι υπάρχει εκεί. Τώρα είναι πολύ πιο εύκολο να βάλεις κάποιον μπροστά να παίζει τον - ξέρεις, ακόμη και ο Μπους το έκανε. Είχε κάποιον άλλο που ήταν εκεί πάνω και έκανε σαν αυτόν και έμοιαζε σαν αυτόν.

Ακόμη και ο Χίτλερ είχε έναν... ξέρεις, είχε τον αναπληρωτή του. Στην πραγματικότητα, ο αντικαταστάτης του ήταν αυτός που βρέθηκε πεσμένος εκεί στη Γερμανία. Εννοώ ο Χίτλερ και η Εύα και ο σκύλος, και 14 άλλοι άνθρωποι μπήκαν σε ένα αεροπλάνο και πέταξαν στη Μπαρτσελόνα στην Ισπανία. Δεν το γνώριζες αυτό. Και μετά κατέληξαν στην Ανταρκτική, ή στο Σβγάμπενλαντ και μετά πέθανε πριν λίγα χρόνια στη Βραζιλία.

ΚΚ: Αυτό είναι που ακούσαμε.

ΤΓ: Έχω όλους του φακέλους από τη δική μας κυβέρνηση

ΚΚ: Α, τους έχεις, εντάξει.

ΤΓ: Ναι.

ΚΚ: Ναι, έχουμε μια επαφή. Μια από τις επαφές μας...

ΤΓ: Ακόμη κι ο Στάλιν. Ο Στάλιν ρώτησε, ξέρεις, προσπάθησαν να κάψουν το σώμα και το πήρε πίσω το σώμα και είπε, μια στιγμή, αυτός έχει διαφορετικά αυτιά, και οι όρχεις του ήταν διαφορετικοί, όλα τα άλλα. Έτσι γνώριζαν ότι δεν ήταν ο Χίτλερ.

ΚΚ: Αλλά είναι ένα κλώνος, ή μήπως όχι;

ΤΓ: Χρειάζεται να ξέρεις λίγα για τη κλωνοποίηση. Οι τεχνικές κλωνοποίησης... από το '38 το κάνουμε, το 1938,  φτιάχνουν κλώνους ανθρώπων. Υπάρχουν οχτώ χώρες που φτιάχνουν κλώνους. Έχω ένα φίλο γιατρό και το μόνο που κάνει είναι να θεραπεύει τους κλώνους.

ΚΚ: Από που παίρνεις τις πληροφορίες σου;

ΤΓ: Τις παίρνω από μερικούς ανθρώπους που θέλουν να το ξεσκεπάσουν. Και μιλούν μαζί μου γιατί ελπίζουν να βγάλω τις πληροφορίες έξω, γιατί έχουν πάντα δύο ανθρώπους να τους ακολουθούν και μπορεί να τους σκοτώσουν αν μιλούν πάρα πολύ για τη κλωνοποίηση.

Οι άνθρωποι που αναμειγνύονται σ' αυτό εξαφανίζονται σ' αυτό, έτσι δεν πάω σε πιο πολλές λεπτομέρειες. Αλλά υπάρχουν πληροφορίες που είναι διαθέσιμες. Οι πιο πολλές από αυτές είναι στο διαδίκτυο. Όπως σου είπα, πήγαινε και νοίκιασε τη ταινία.

ΚΚ: Τα παιδιά από τη Βραζιλία;

ΤΓ: Ναι, και θα δεις όλη τη τεχνική με το πως αυτοί... σου το δείχνουν σε διαφορετικά μέρη, έτσι μπορείς να φανταστείς πως γίνεται.

ΚΚ: Εντάξει, έτσι...

ΤΓ: Τώρα ας πάμε στο επόμενο στάδιο γιατί είναι το πιο σημαντικό μέρος.

ΚΚ: Εντάξει.

ΤΓ: Αν η υλική σου πραγματικότητα που έχεις, βασίζεται στη υλική ζωή που έχεις, αυτό το όνειρο, είναι φτιαγμένο από τις εμπειρίες που έχουν διαποτιστεί στο σώμα σου και στο μυαλό σου,  συνειδητά, σωστά;

ΚΚ: Χμ, χμ.

ΤΓ: Η μνήμη της ψυχής σου είναι κάτι άλλο.

ΚΚ: Χμ, χμ.

ΤΓ: Αυτό πάει πίσω σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή που επιλέγεις να είσαι σ' αυτή την ενσάρκωση για οποιοδήποτε λόγο. Έτσι αφήστε με να σας δείξω τον διαχωρισμό σ' αυτά τα πράγματα. Αφού το σώμα είναι από ύλη και μόλις φτιάξαμε ένα υλικό πλάσμα σε μερικούς μήνες για ανταλλακτικά, είπαν, " Τώρα έχουμε τη καλύτερη συμφωνία, πως μπορούμε να το κάνουμε αυτό να δουλέψει καλύτερα;"

Λοιπόν, αν πας στο νοσοκομείο σήμερα και κάνεις ένα εγκεφαλογράφημα, τι είναι αυτό; Αυτή είναι η μνήμη του συνειδητού σου μυαλού. Είναι στο CD, ας το μεταφέρουμε σ' αυτό το πλάσμα. Έτσι έχουμε ένα κανονικό αντίγραφο που έχει όλη τη μνήμη που έχεις, γιατί μόλις την πήραμε από το δικό σου μυαλό.

ΚΚ: Εντάξει, είναι σαν τον Μπλέιντ Ράνερ, το ανδροειδές.

ΤΓ: Ακριβώς. Το μόνο πράγμα είναι ότι είναι όπως αυτή τη συσκευή DVD. Μερικές φορές παρουσιάζει μικρό-βλάβες, έτσι πρέπει να πηγαίνουμε να μας το ρυθμίσουν ή να το ξαναφτιάξουν. Και έτσι τους πάμε στο Καμπ Ντέιβιντ, ή υπάρχει μια πτέρυγα στο νοσοκομείο Βηθεσδά. Θα σου πω. Αν πας εκεί κάτω και ελέγξεις, θα βρεις τις νοσοκόμες - αν θέλουν να σου μιλήσουν, θα σου πουν ότι εργάζονται επάνω σ' αυτούς τους ανθρώπους και ότι τους αποκαλούν Οι Άλλοι. Σκέφτηκα ότι ήταν ενδιαφέρον.

ΚΚ: [γελάει]

ΤΓ: Είναι άνθρωποι. Θυμάσαι; Αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να σκέφτονται και να πράττουν, αλλά δεν έχουν ψυχή. Αυτό επίσης υπάρχει σαν προφητεία.

ΚΚ: Σωστά, αυτό είναι αλήθεια.

ΤΓ: Άψυχα πλάσματα. Τώρα, υπάρχει μια άλλη ατζέντα που συμβαίνει, έτσι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με όλα αυτά. Υπάρχουν πολλοί εξωγήινοι που θα ήθελαν να μπουν στο παιχνίδι αυτή τη στιγμή. Έτσι μπορούν μερικές φορές, να μπουν σ' αυτά τα πλάσματα που φτιάξαμε εμείς, για να τα χειραγωγούν.

ΚΚ: Κατάλαβα.

ΤΓ: Έτσι τώρα έχουμε μια συνδυασμένη προσπάθεια που πρέπει να προσέξουμε με διακριτικότητα. Πρέπει να διακρίνεις τι είναι το παιχνίδι. Λοιπόν, απλά σκέψου ότι οι περισσότεροι αρχηγοί κρατών που έχουμε στον κόσμο είναι εξαγορασμένοι, ή φτιαχτήκαν να σκέφτονται με ένα συγκεκριμένο τρόπο - στο κόσμο.

ΚΚ: Αλλά εγώ - εντάξει τώρα, θα πάω πίσω σ’ αυτό που σε ρώτησα, όπως, δηλαδή είχες κάπως μια στιγμή αποκρυστάλλωσης. Βασικά σκεφτόσουν σαν αυτούς. Έβγαζες χρήματα όπως αυτοί. Έτσι αυτό ήταν η αρχή στο μονοπάτι που πήρες, ή μήπως είχες μια στιγμιαία αλλαγή;

ΤΓ: Κοιτάζω πίσω στην εμπειρία μου και όταν βίωνα αυτή τη κατάσταση. Τότε ήταν που έκανα μια συνειδητή απόφαση όταν αυτοί...

ΚΚ: Όταν αρνήθηκες τη δουλειά.

ΤΓ: Λοιπόν, η δουλειά συνεπάγεται – δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει αυτό, ήταν τι επρόκειτο να κάνουν μετά από αυτό. Και μετά από αυτό έπρεπε να μειώσουν το πληθυσμό της Γης κάτω στα 500 εκατομμύρια.

ΚΚ: Σωστά.

ΤΓ: Είπα, μια στιγμή, εγώ δεν θέλω να πάρω μέρος σ' αυτό.

ΚΚ: Εντάξει.

ΤΓ: Εννοώ, είναι κάπως, περίμενε μια στιγμή. Ξέρεις, θέλω να ξέρω πιο πολύ γι' αυτό γιατί εγώ... σαν παιδί είχα μεγαλώσει... ένας από τους φίλους μου, ο Δρ. Γουόλτερ Μόγιερ, ήταν ένας από την ομάδα, των επιστημόνων που ξέθαψαν τα Χειρόγραφα της Νεκρής Θάλασσας. Και γύρισε πίσω και μου έδωσε πολλές πληροφορίες. Είπε, ποτέ δεν θα το επιτρέψουν στις εκκλησίες. Δεν υπάρχει κάποιο πρόσωπο σαν τον Ιησού που ξέρουμε... δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι κάποιος έζησε σαν αυτόν ποτέ.

ΚΚ: Χμ.

ΤΓ: Καταλαβαίνεις. Λοιπόν, αυτό είναι ένα χτύπημα στην οργανωμένη θρησκεία, καθεαυτό, με το τρόπο που το βλέπουν. Έτσι είπα, λοιπόν, μια στιγμή, θέλω να τη ψάξω αυτήν την ιστορία. Έτσι άρχισα να το αναλύω, αλλά επίσης και από μια βάση λογικής. Μετά, οι πληροφορίες που είχα λάβει από τους εξωγήινους σχετικά με τη ζωή, καθεαυτό,. Και η ζωή ίσως να αρχίζει πριν έρθεις σ' αυτόν τον πλανήτη.

ΚΚ: A, σίγουρα πριν από αυτό.

ΤΓ: Ότι επιλέγεις... αλλά είπαν, τη στιγμή της σύλληψης. Αυτό ήταν συμπτωματικό από τους εξωγήινους, τώρα όλα δένουν μαζί... δεν μιλήσαμε γι' αυτό. Η πρώτη επαφή με εξωγήινους ήταν όταν ήμουν στην Πολεμική Αεροπορία και αυτό ήταν το 1958.

Βρισκόμουν στη βάση της Πολεμικής Αεροπορίας Έντουαρντς έξω από την έρημο Μοχάβε, και επιθεωρούσα ένα Χ-15 πριν τη πτήση, τον πρόδρομο του διαστημικού σκάφους. Όταν τελείωσα να το κάνω αυτό... δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα πύραυλο σε ρόδες και προσγειώνεται έξω στην έρημο.

Υπήρχαν μερικές αποθήκες αεροπλάνων που δεν είχα μπει μέσα. Έτσι, εγώ απλά... ήμουν περίεργος. Εννοώ, είχα εξουσιοδότηση στα Άκρως Απόρρητα. Απλά μπήκα μέσα και εκεί ήταν - κοιτούσα από τόσο κοντά όσο είσαι εσύ - ένας δίσκος.

Ξέρετε, ήταν πολύ μεγαλύτερος από αυτό το δωμάτιο. Αλλά αυτό ήταν ασυνήθιστο, και βρισκόμουν εκεί και απλά το κοιτούσα. Είπα, ίσως να θέλω να μάθω περισσότερα σχετικά μ' αυτό. Λοιπόν τέλος πάντων, γύρισα πίσω και ρώτησα τον διοικητή μου σχετικά μ' αυτό, και αυτός... βασικά μου είπε ότι ήταν ένα σκάφος με κινητήρα ιόντων σχεδιασμένο από την Σικόρσκι, την εταιρία ελικοπτέρων, για να χρησιμοποιηθεί στο διάστημα.

ΚΚ: [γελάει]

ΤΓ: Ξέρεις, το δέχτηκα αυτό που είπε, ήμουνα αφελής. Και του είπα, "Λοιπόν, πότε μπορώ να εργαστώ σ' αυτό;" Και αυτός είπε, "Δεν μπορείς. Είναι ακόμη πολιτικό έργο." Ξέρεις, η βάση Έντουαρντς είναι μια διασταύρωση. Όταν ήμουν εκεί, υπήρχαν μόνο 800 αεροπόροι και 25.000 πολίτες. Οι εταιρίες που προσλάμβαναν τους πολίτες κατασκεύαζαν αυτά τα σκάφη, και μετά η Αεροπορία έκανε τις δοκιμές. Αυτό είναι που γίνεται εκεί πέρα. Έτσι είχα πολλών ειδών παράξενα αεροπλάνα στα οποία εργαζόμουν.

Έτσι απλά - συμπτώσεις, αν θέλεις να το πεις έτσι - έτυχε να τριγυρίζω μ' ένα φίλο μου που ήταν ο φωτογράφος της βάσης. Και έτσι του είπα, "Βρες μου μερικές φωτογραφίες από αυτό το δίσκο." Επειδή μου είχε δώσει οτιδήποτε άλλο. Και είπε, "Α, τι σου είπαν;" Του είπα και αυτός είπε, "Αυτό δεν είναι αλήθεια." Και συνέχισε δείχνοντας μου φωτογραφίες από το διαστημόπλοιο. Λοιπόν, αυτό το είχα δει ήδη - αλλά οι δύο νεκροί εξωγήινοι τράβηξαν τη προσοχή μου. Γιατί δεν ήταν... ήταν, ξέρεις, ανθρωποειδή, αλλά πιο πολύ σαν τους Γκρίζους που βλέπεις στις ταινίες.

ΚΚ: Χμ, χμ.

ΤΓ: Λοιπόν, αυτό με μπέρδεψε λίγο. Ει, και τα λοιπά και τα λοιπά, είμαι στην Π. Αεροπορία. Αγαπώ τη πατρίδα μου. Έχω όλα αυτά τα πράγματα. Έχω εξουσιοδότηση για τα Άκρως Απόρρητα. Γιατί ο διοικητής μου είπε ψέματα; Λοιπόν, είμαι κάπως αδιάκριτος, σωστά; Έτσι πήγα κάτω και ρώτησα τον διοικητή μου.

Κατευθείαν, εξαγριώθηκε. Μου υπενθύμισε την εξουσιοδότηση μου στα Άκρως Απόρρητα. Και κάπως γελάσαμε μ' αυτό. Γιατί εκείνο τον καιρό, το πρόστιμο ήταν 10.000 δολάρια αν μιλούσες για κάτι, και φυλακή. Είπα, "Δεν ανησυχώ..." - επειδή η οικογένεια μου είχε χρήματα - είπα, "Δεν μ' ενοχλούν πολύ τα 10.000 δολάρια, αλλά το θέμα της φυλακής μ' ενόχλησε." Έτσι είπα, "Δεν θα πω τίποτα άλλο γι' αυτό."

Το τελευταίο του σχόλιο ήταν, " Όταν η κυβέρνηση είναι έτοιμη να πει την αλήθεια για τα ΑΤΙΑ και τους εξωγήινους, θα το κάνουν. Μέχρι τότε, εσύ θα επιμένεις στην ίδια ιστορία." Μετά είπε, "Α, μια και το έφερε η κουβέντα, την επόμενη εβδομάδα είναι η γιορτή των Ενόπλων Δυνάμεων." Αυτό είναι ένα από τα τρελά πράγματα που οργανώνει η Π. Αεροπορία.

ΚΚ: Χμ, χμ.

ΤΓ: Ανοίγουν τη βάση και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους, όλα τα αυτοκίνητα, τα πάντα. Εννοώ ότι την προηγούμενη βδομάδα θα έπρεπε να υπογράψω ακόμη και εγώ για να εργαστώ κάπου, τώρα τους αφήνουν όλους μέσα, σωστά;

Αλλά αυτά τα σκάφη ήταν... ο δίσκος που είδα ήταν πιθανόν 7 χιλιόμετρα μακριά ή περισσότερο βαθιά στην έρημο. Έτσι, τέλος πάντων, με έβαλε υπηρεσία στη συνέχεια πήρα μεταφορά έξω από τη βάση. Και ξέρεις μου συνέβησαν άλλα πράγματα σ' αυτό το χρονικό διάστημα...

ΚΚ: Εννοώ, γνωρίζω κάτι σχετικά με την επαφή σου. Έχεις πει την ιστορία σχετικά με τη συνάντηση σου με τον Μπίλλυ Μάγιερ και πως τον βοήθησες με το...

ΤΓ: Αυτό συνέβηκε αργότερα, αυτό έγινε το 1984.

ΚΚ: Εντάξει, τότε είχες επαφή με εξωγήινους, εν τω μεταξύ, για την οποία είχες επίγνωση, στο χρονικό διάστημα από την συνάντηση σου με τον Μπίλλυ Μάγιερ και μέχρι που είδες τον δίσκο;

ΤΓ: Όχι, ο δίσκος ήταν πριν από αυτό.

ΚΚ: Το γνωρίζω. Αλλά σ' αυτό το χρονικό διάστημα... είχες... επίγνωση...

ΤΓ: Είχα, είχα... επίγνωση από κάτι αλλά δεν μπορούσα να το προσδιορίσω.

ΚΚ: Εντάξει.

ΤΓ: Ήταν μόνο όταν συνάντησα τον Μπίλλυ μου εφανίστηκε η πραγματικότητα.

ΚΚ: Εντάξει.

ΤΓ: Εντελώς ξαφνικά, τώρα όλα έγιναν πραγματικότητα... είναι σαν όταν δίνεις στους εξωγήινους την άδεια να επικοινωνήσουν, θα το κάνουν αν υπάρχει ανάγκη γι' αυτό. Αλλά αν είναι η επαφή προσωπική ή όχι, δεν έχω ιδέα.

ΚΚ: Λοιπόν, τους έδωσες την άδεια;

ΤΓ: Φυσικά.

ΚΚ: Όταν συναντήθηκες με τον Μπίλλυ...

ΤΓ: Όταν συνάντησα τον Μπίλλυ, έδωσα στον Μπίλλυ - από δω ο Μπίλλυ, από δω οι εξωγήινοι - είπα, θα σε βοηθήσω. Εννοώ, η ιστορία ήταν απίστευτη. Όπως λέω συνήθως, είναι ένα παράξενο παιχνίδι. Βρίσκομαι εκεί και επικοινωνώ μιλώντας μαζί τους και ο Μπίλλυ, προσπαθεί να το μεταβιβάσει, να βγάλει την ιστορία έξω στον κόσμο σχετικά με τι έκαναν οι Πλειάδειοι στην ιστορία του Μπίλλυ, γιατί ήταν σημαντικό.

ΚΚ: Σωστά.

ΤΓ: Ξέρεις, πέταξα πίσω στο... Αυτό το γνωρίζεις. Πέταξα πίσω στο Μπέβερλυ Χιλς. ΟΙ δικηγόροι μου ήταν τότε  οι δικηγόροι για τα Βραβεία του Σωματείου Ηθοποιών [Screen Actors Guild]. Και σ' αυτό το σημείο είπα... ο Μπίλλυ είχε ήδη δώσει τα παγκόσμια δικαιώματα στην ιστορία του σ' ένα ζευγάρι από το Φήνιξ, ξέρεις, τους φίλους του Βέντελε.

ΚΚ: Σωστά.

ΤΓ: Και τους οποίους είχα ήδη χρηματοδοτήσει.

ΚΚ: Χμ, χμ, ναι.

ΤΓ: Έτσι, ξέρεις, τα παιχνίδια αρχίζουν και συσπειρώνονται λίγο περισσότερο σ' αυτό το σημείο. Τέλος πάντων, έλπιζα ότι ο δικηγόρος μου θα μπορούσε να το οργανώσει, ώστε να μπορούσαμε να προχωρήσουμε με την συμφωνία που έκανα με τους εξωγήινους, ότι δηλαδή θα βοηθούσα ώστε να διαδοθούν οι πληροφορίες τους. Επειδή επιθυμούσαν να αφυπνίσουν τους ανθρώπους σ' αυτό το πλανήτη. Στην ιστορία τους, εξηγούν ότι αυτοί βασικά σχεδίασαν αυτόν τον πλανήτη... ότι είχε βασικά σχεδιαστεί για 500 εκατομμύρια ανθρώπους.

ΚΚ: Εντάξει.

ΤΓ: Και τώρα πρέπει να θυμάσαι ότι το είπαν αυτό. Στη πραγματικότητα, η Σέμτζασε, το κορίτσι που είχε έρθει σε επαφή με τον Μπίλλυ, η σημαντική της αποστολή, αυτή λέει, "Πηγαίνω σε διάφορους πλανήτες." Είναι η δουλειά της. Να βρει τι είναι απαραίτητο ώστε να σχεδιαστούν για μεγαλύτερο πληθυσμό, γιατί υπάρχουν πολλοί πλανήτες που είναι ικανοί να φιλοξενήσουν ανθρώπους. Αυτός τυχαίνει να είναι, όπως λένε, ο πλανήτης φυλακή.

ΚΚ: Σωστά.

ΤΓ: Μόνο μια φυλή, πολλά διαφορετικά χρώματα. Όλοι ερχόμαστε από διαφορετικά ηλιακά συστήματα.

ΚΚ: Χμ, χμ.

ΤΓ: Απ' ότι φαίνεται, την τελευταία φορά που βρισκόμουν στου Μπίλλυ, ξέρεις, ήταν ένας τύπος επτά μέτρα ύψους. Δεν τον είδα, αλλά είδα τη πατημασιά του. Εννοώ ότι Μπίλλυ, ξέρεις, έβαλε τους ώμους του...

ΚΚ: Εντάξει, αλλά αυτοί, οι Πλειάδιοι... γιατί έχουμε πάει στον Μπίλλυ. Προσπαθήσαμε να πάρουμε μια συνέντευξη, αλλά δεν τα καταφέραμε. Αυτό είναι πρόσφατο, ξέρεις, πριν λίγο καιρό...

ΤΓ: Σίγουρα.

ΚΚ: ... και, βασικά δεν αυτός δεν δίνει συνεντεύξεις, λίγο πολύ.

ΤΓ: Ω, ξέρω γιατί...

ΚΚ: Έχει κάπως εξαντληθεί απ' όλη αυτήν την ιστορία, ξέρεις...

ΤΓ: Ναι, το ξέρω.

ΚΚ: Έτσι είχαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία. Πήραμε μια φωτογραφία μ' εμένα να στέκομαι δίπλα στο έμβλημα του Ασημένιου Αστεριού που έχει εκεί πάνω...

ΤΓ: ... και η κάμερα ήταν άδεια.

ΚΚ: Όχι. Η φωτογραφία βγήκε ΑΣΗΜΕΝΙΑ.

ΤΓ: Ναι.

ΚΚ: Όλα πριν και μετά ήταν έγχρωμα...

ΤΓ: Ναι.ΚΚ: ... αλλά εγώ είμαι ΑΣΗΜΕΝΙΑ.

ΤΓ: Λοιπόν αυτό ήταν επειδή οι Πλειάδιοι ήταν εκεί.

ΚΚ: Αυτοί έπαιζαν μαζί μου. Έδιναν ένα μήνυμα.

ΤΓ: Σωστά.

ΚΚ: Έλεγαν, "Γεια σας." Ξέρεις...

ΤΓ: Έχετε μιλήσει στο Δρ. Τζιμ Ντήαρντορφ, μήπως;

ΚΚ: Λοιπόν, ξέρω ποιος είναι.ΤΓ: Λοιπόν, κοίταξε, ο Ντήαρντορφ έχει πάει εκεί, όταν γύρισα πίσω, είδε το έγγραφο που δεν ήταν στο συμβόλαιο με τον Μπίλλυ και τους τύπους κάτω στην Αριζόνα, ήταν Το Ταλμούδ του Εμμανουήλ, Οι Διδασκαλία του Εμμανουήλ.

ΚΚ: Ναι, σωστά.

ΤΓ: Λοιπόν, τότε ήταν που εγώ και ο Μπίλλυ είχαμε μια μικρή παρεξήγηση. Δεν του αρέσω εξαιτίας αυτού, επειδή το έδωσα σε ένα σωρό ανθρώπους.

ΚΚ: Εντάξει.

ΤΓ: Και, τέλος πάντων, εκείνη τη χρονική περίοδο, όταν βρισκόμουν εκεί - ξέρεις τις τρύπες στο δέντρο; Τις είδες όταν ήσουν εκεί, έτσι δεν είναι;

ΚΚ: Δεν νομίζω.

ΤΓ: Τέλος πάντων, λοιπόν, όταν πήρε το πιστόλι λέιζερ και πήγε εκεί έξω...

ΚΚ: Εντάξει.

ΤΓ: Λοιπόν αυτό συνέβαινε όταν ήμασταν εκεί.

ΚΚ: Εντάξει.

ΤΓ: Τέλος πάντων, μας είχε δοθεί άδεια να τραβήξουμε τρεις φωτογραφίες. Αυτό είπαν. Τρεις φωτογραφίες.

Εντάξει, το θυμάμαι. Εντάξει, ναι.

ΤΓ: Η φωτογραφική μου μηχανή είχε ένα 36άρι φιλμ. Τέλος πάντων, η 22, η 23, και η 24 βγήκαν πολύ ωραίες. Λοιπόν, τράβηξα άλλη μία, γιατί υπήρχαν κι άλλες. Βγήκαν εντελώς κενές. Λοιπόν, το ανέφερα αυτό στον Τζιμ Ντήαρντορφ. Το ίδιο πράγμα συνέβηκε και σ' αυτόν. Τράβηξε τρεις φωτογραφίες και μετά μια τέταρτη... και τότε η μηχανή του κόλλησε.

ΚΚ: Σωστά.

ΤΓ: Τώρα, το ίδιο πράγμα συνέβη, όπως και σε σένα. Γιατί ο Μπίλλυ παρακολουθείται όπως εγώ είμαι κάτω από παρακολούθηση, οι τύποι είναι εδώ αυτή τη στιγμή, είναι...

ΚΚ: Εντάξει, όταν λες οι τύποι, μιλάς για κατάσκοπους ή μιλάς για εξωγήινους;

ΤΓ: Εξωγήινους, ή από άλλες διαστάσεις.

KK: Ναι.

ΤΓ: Εντάξει;

ΚΚ: Ναι, το έχουνε συνηθίσει αυτό, και, ξέρεις, αυτό είναι καλό.

ΤΓ: Αυτό που προσπαθούν να κάνουν είναι...

ΚΚ: Οι καλοί και οι κακοί, οι αρνητικοί.

ΤΓ: Θα πρέπει να δούμε τη μεγαλύτερη εικόνα όταν αφορά το καλό και το κακό, γιατί τώρα αρχίζουμε να κρίνουμε και αυτό είναι... έχουμε ένα βιβλίο κανόνων που μας έχει δοθεί. Η ερώτηση είναι, ότι η Δημιουργία προσπαθεί να καταλάβει τι είναι, και μας δίνει την ελεύθερη βούληση για να το επεκτείνουμε αυτό. Το καταλαβαίνεις όταν ξυπνάς το πρωί. Υπάρχει μια ορμόνη που ονομάζεται σεροτονίνη, που ξυπνάει το σώμα σου σ' αυτό τον κόσμο που ονομάζουμε τρισδιάστατο.

ΚΚ: Σωστά.

ΤΓ: Εντάξει, όταν πέφτει ο ήλιος, επειδή όλα επηρεάζονται από το φως, τότε η μελατονίνη εμφανίζεται και το σώμα σου πηγαίνει για ύπνο, σωστά; Θεωρητικά.

ΚΚ: Σωστά.

ΤΓ: Από τις δώδεκα μέχρι τις τέσσερις, υπάρχει μαι μεταφόρτωση δεδομένων, η φόρτωση. Έτσι θα έπρεπε, αν μπορείς να το κάνεις αυτό, να είσαι σε συνεχή επαφή, μπορείς να είσαι σε συνεχή επαφή με τη Δημιουργία ή την ιεραρχία που σε βοηθάει να το κάνεις αυτό γιατί αυτός ο πλανήτης είναι πολύ σημαντικός.

ΚΚ: Εντάξει.

ΤΓ: Εννοώ, όλα είναι σημαντικά εντός του σύμπαντος.

ΚΚ: Χμ, χμ.

ΤΓ: Και το κακό και το καλό είναι απλά μέθοδοι για τη καταμέτρηση του πως... κάτι δουλεύει και κάτι δεν δουλεύει, και από τους τέσσερις κανόνες που έχουμε στο σύμπαν ήδη, ο τελευταίος είναι η αρμονία. Λοιπόν, μας λείπει τόσο πολύ η αρμονία σ' αυτό το πλανήτη...

ΚΚ: Εντάξει, αλλά όταν υπάρχει... εντάξει, εννοώ, έλξη...

ΤΓ: Ο Νόμος της Έλξης.

ΚΚ: Σωστά.

ΤΓ: Αυτό που βγάζεις προς τα έξω, θα επιστραφεί σε σένα.

ΚΚ: Σωστά.

ΤΓ: Ο Νόμος της Πρόθεσης. Θυμήσου, έχουμε τη σκέψη μας να φανερώνεται, αυτό που σκοπεύουμε να δημιουργήσουμε. Ο τρίτος νόμος είναι ο Νόμος της Συγκατάβασης.

ΚΚ: Συγκατάβαση. Εντάξει, αλλά κοίτα, εδώ είναι που βρίσκεις το αρνητικό και το θετικό.

ΤΓ: Λοιπόν, δίνεις τη συγκατάβαση σου σ' αυτό...

ΚΚ: Γιατί αν πρόκειται να αναμειχθούν...

ΤΓ: Ακριβώς. Τώρα ερχόμαστε στον τελευταίο. Ότι και να γίνει, θα πρέπει να γίνει με αρμονία [Ο Νόμος της Αρμονίας]. Εμείς σ' αυτόν τον υλικό κόσμο μετρούμε τα πάντα με την ακολουθία του χρόνου. Δεν μπορείς να το κάνουμε αυτό, γιατί δεν γνωρίζουμε. Εσύ και εγώ, έχουμε το παλιό...

ΚΚ: Με άλλα λόγια, μπορεί να επανορθώνεις μια ισορροπία, επειδή, παραδείγματος χάρη, οι ΗΠΑ και η δουλεία. Παίρνεις αυτό που έγινε στο παρελθόν, ισορροπημένο από το μέλλον...

ΤΓ: Ακριβώς, οι καρμικές αντιδράσεις. Τώρα, το μόνο πράγμα που υπάρχει είναι το τώρα. Οι μελλοντικές δυνατότητες υπάρχουν εκεί. Τώρα, κατά κάποιο τρόπο, όπως ο Μπίλλυ, που πιθανώς γνωρίζεις, μεταφέρθηκε μπροστά στο χρόνο και είχε πάρει φωτογραφίες από μελλοντικά γεγονότα, τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, και ότι θα συμβεί από κει και πέρα.

Είδα τη καταστροφή, εννοώ, είδα όλες τις φωτογραφίες του Σαν Φρανσίσκο. Δεν μπορούσα να πείσω τον Μπίλλυ να έρθει εδώ στις ΗΠΑ και να παρουσιαστεί σε δικαστήριο.

ΚΚ: Το γνωρίζω, αλλά, αλλά, κοίτα. Τίποτε ακόμα, σωστά;

ΤΓ: Α, αλλά εγώ, όχι... αλλά σκέψου το αυτό. Αν έχω δει τις φωτογραφίες, και έχω επίγνωση του ποια είναι η Παγκόσμια Ατζέντα 2000, η οποία θέλει να γίνεται πόλεμος στο...

ΚΚ: Ναι, η Αναφορά του Άιρον Μάουντεν είναι το ίδιο πράγμα, σωστά;

ΤΓ: Το ίδιο πράγμα. Να αρχίσει ένας πόλεμος στη Μέση Ανατολή ο οποίος θα εξαπλωθεί στις ΗΠΑ, σωστά;

ΚΚ: Σωστά.

ΤΓ: Λοιπόν, το Σαν Φρανσίσκο θα καταστραφεί πριν από τον πόλεμο. Δεν είναι από πυρηνική έκρηξη. Έτσι, βρισκόμαστε ακριβώς στον γκρεμό. Επίσης παρακολουθώ αυτό το καιρό... μίλησα στον, από τη Καλιφόρνια σήμερα το πρωί. Συνέβησαν τρεις σεισμοί εκεί πέρα.

Τώρα, αυτά τα δημοσιεύουν μόνο αν είναι πάνω από 3 [Ρίχτερ]. Συμβαίνουν πάνω από χίλιοι την ημέρα, είναι σαν ένα μικρό θραύσμα, ξέρεις, σε μια κροτίδα. Έτσι, ξέρουμε ότι πρόκειται να σκάσει οποιαδήποτε στιγμή, ακριβώς τώρα. Εξαρτάται από το σημείο όπου το [ρήγμα] του Αγίου Ανδρέα θα μετακινηθεί.

Ήμουνα με τα τηλεοπτικά συνεργεία στο Σακραμέντο. Είναι έτοιμοι οποιαδήποτε στιγμή. Ξέρουν ότι έρχεται. Ο επιστήμονας στον οποίο μίλησα εκεί πέρα λέει, "Λοιπόν, νομίζουμε ότι θα μετακινηθεί το λιγότερο 500 μέτρα." Λοιπόν, αυτό εξαφανίζει εντελώς τη Νότια Καλιφόρνια. Όλο το νερό, όλο το παιχνίδι, όλο το πράγμα διαλύεται. Όταν έλαβα όλες αυτά τα δεδομένα...

ΚΚ: Έχω όνειρα για το μέλλον που μου δείχνουν πράγματα σαν αυτά, και έχω δει το Σαν Φρανσίσκο.

ΤΓ: Εντάξει, λοιπόν τότε έχεις το ίδιο πράγμα. Λοιπόν, εγώ μετακόμισα. Είπα, "Αρκετά πια." Ξέρεις, είχα ένα σπίτι δύο τετράγωνα από το Ξενοδοχείο του Μπέβερλυ Χιλς. Έφυγα από κει. Είχα ένα ωραίο σπίτι στο Λα Κόστα, ξέρεις, στη Βόρεια Κομητεία του Σαν Ντιέγκο. Έφυγα από τη Καλιφόρνια.

Και μετά, κοιτάζοντας την υπόλοιπη ιστορία, πως να κρατήσω μια ισορροπία; Όταν μιλούσαμε πριν, όταν συμφώνησα, όταν είπα όχι στη θέση εργασίας που θα ήμουν Πρόεδρος του Οικονομικού Συμβουλίου, από κει συνεχίζεται η ιστορία. Όταν είπα όχι σ' αυτό, ήταν τη Δευτέρα. Την επόμενη Παρασκευή, ο κύριος τραπεζίτης μου πήρε τηλέφωνο στο γραφείο μου και είπε, "Τζορτζ, ξέρεις, δεν είσαι άλλο πια ένας από μας. Θα πρέπει να ζητήσω πίσω όλα τα χρήματα που έχεις δανειστεί." Εννοώ, ήμουν στη μέση μιας οικοδόμησης.

Έτσι, τέλος πάντων, μου πήρε κάνα-δύο χρόνια μέχρι να ησυχάσω. Είπα, "Δεν θέλω να πάρω μέρος άλλο σ' αυτό." Αλλά τότε μπήκα βαθιά στην Παγκόσμια Ατζέντα 2000 για τη μείωση του πληθυσμού. Τότε είναι που άρχισα να μπαίνω στο νόημα. Είπα, "Μια στιγμή, πρέπει να αφυπνίσουμε τους ανθρώπους."

ΚΚ: Όταν λες ότι μπήκες στο νόημα, εννοείς, εσύ εννοείς...

ΤΓ: Κάθισα με τον Κυβερνήτη και συζητούσαμε σχετικά με τη μείωση του Αμερικανικού πληθυσμού περίπου στα 20 εκατομμύρια.

ΚΚ: Αυτό έγινε μετά που σου πρόσφεραν αυτή τη δουλειά;

ΤΓ: Ω, ναι.

ΚΚ: Και έτσι, κατά κάποιο τρόπο, είσαι ακόμη, κάπως σαν, να συμφωνείς μ' αυτό το πρόγραμμα;

ΤΓ: Λοιπόν, όχι, πήγαινα να - λοιπόν όχι.

ΚΚ: Ή απλά προσπαθούσες να ενημερωθείς;

ΤΓ: Ενημέρωση, αλλά επίσης έλεγα ότι γνωρίζω ποια είναι η ατζέντα, δεν με ενοχλούσαν, ιδιαίτερα, σωστά; Ήταν μόνο όταν άρχισα δημόσια να μιλάω για τα σχέδια τους, τότε άρχισα να παίρνω τις αντιδράσεις σε κάθε σημείο. Είναι όπως όταν οι ίδιοι οι Ομοσπονδιακοί, η Ομοσπονδιακή Αποθεματική Τράπεζα - δεν τους άρεσα επειδή είχα μάθει πως να σπάω τις τράπεζες. Το οποίο ήταν...

ΚΚ: Εντάξει, τότε, πόσο καιρό μετά από τη στιγμή που είχες αυτού του είδους την αντίληψη;

ΤΓ: Το θέμα με τον Μπίλλυ Μάγιερ στ' αλήθεια τα ξεκίνησε όλα. Και στη περίοδο, ασ πούμε, ενός χρόνου, άρχισα να λέω, "Περίμενε μια στιγμή, αυτό που κάνω είναι λάθος." Το σχέδιο για τη μείωση του πληθυσμού που σκέφτονται να εφαρμόσουν, το οικονομικό παιχνίδι... διάολε, ξεκίνησα τη δική μου τράπεζα έξω από Την Ομοσπονδιακή Αποθεματική [Τράπεζα].

Έτσι είναι, ξέρεις, το έχω ήδη κάνει αυτό. Ήμουνα εκεί, το έπαιξα εκείνο το παιχνίδι. Λοιπόν, ασ πάμε σε κάτι μεγαλύτερο. Λοιπόν, τότε ήταν που έκανα τη συμφωνία μου με τους εξωγήινους. Εννοώ, τους είπα, "Αν ο λόγος μου δεν αξίζει τίποτα, τότε τίποτα δεν αξίζει." Λοιπόν, τι σου μένει μετά;

ΚΚ: Απολύτως.

ΤΓ: Έτσι τέλος πάντων, οι πληροφορίες που έχω...

ΚΚ: Περίμενε, περίμενε, περίμενε: τους το είπες τηλεπαθητικά;

ΤΓ: Όχι, τους μίλησα όπως μιλάμε εμείς. Εννοώ, καθόμασταν εκεί...

ΚΚ: Μίλησες - φωναχτά;

ΤΓ: Μιλούσαμε φωναχτά, μιλούσαμε σχετικά με το πόσο λίγο...

ΚΚ: Μιλάς γι' αυτούς που περπατούν τριγύρω και μοιάζουν σαν άνθρωποι, σ αυτούς μίλησες;

ΤΓ: Αυτοί ήταν άνθρωποι, ναι.

ΚΚ: Εντάξει.

ΤΓ: Αλλά όχι οι Πλειάδιοι - πάνω από τους Πλειάδιους.

ΚΚ: Αλήθεια.

ΤΓ: Ναι. Και υπάρχει πιο πάνω από αυτούς.

ΚΚ: Ω, είμαι σίγουρη ότι είναι αλήθεια αυτό. Δηλαδή ποιοι ήταν αυτοί, ξέρεις; Τους ρώτησες από που ήταν;

ΤΓ: Όχι, δεν φτάσαμε σ' αυτό. Στη πραγματικότητα, ήταν πολύ... αντί να έχεις τους ανθρώπους να τους ταυτοποιούν, όπως ο Μπίλλυ έλεγε ότι είναι οι Πλειάδιοι, ή όταν ήμουν στην Ισπανία, με τους Ούμμος, ή στη Νότια Αμερική, ξέρεις, υπάρχουν πολλές διαφορετικές ομάδες που το ισχυρίζονται αυτό - καμία από αυτές - όλοι έχουν διαφορετικούς σκοπούς. Ήταν σε επαφή μαζί μου, μου είπαν πράγματα, ξέρεις, τηλεπαθητικά.

ΚΚ: Αλήθεια.

ΤΓ: Λοιπόν, όταν είχα κάποιες απαντήσεις που ήρθαν από το πουθενά, ξέρεις ότι μόλις βρέθηκες σε επικοινωνία. Επειδή τους αντιλαμβάνομαι συνεχώς.

ΚΚ: Και τώρα;

ΤΓ: Λοιπόν, ξέρω ότι είναι τριγύρω, σίγουρα. Με προσέχουν όλη την ώρα.

ΚΚ: Σίγουρα. Αλλά είσαι σε θέση να διακρίνεις πότε είσαι εσύ, ή πότε σου έρχεται κάποια έμπνευση ή κάτι που λαμβάνεις, όταν είσαι...

ΤΓ: Ω ναι, όταν θέλουν να τραβήξουν τη προσοχή μου...

ΚΚ: Χμ, χμ.

ΤΓ: Εννοώ όταν στα σοβαρά θέλουν να τραβήξουν τη προσοχή μου.

ΚΚ: Σωστά.

ΤΓ: Στο σπίτι μου, θα χτυπήσει το τηλέφωνο.

ΚΚ: Το αληθινό τηλέφωνο ή απλά ένα τηλέφωνο;

ΤΓ: Ακούγεται σαν τηλέφωνο - είναι ένα ακουστικό τηλέφωνο. Τότε είναι η ώρα για μένα για να διαλογιστώ και να βγω από το, ξέρεις - να περιμένω για οτιδήποτε υπάρχει. Τώρα, μπορούν να επικοινωνήσουν σωματικά σ' αυτό το σημείο; Ναι, μπορούν να το κάνουν αυτό επίσης. Αλλά προσπαθούν να με κρατήσουν σε μια ισορροπία. Είπαν, δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε για την άλλη πλευρά, δηλαδή να επιβιβαστώ επάνω στο σκάφος. Θυμάμαι πως είναι μέσα μερικά από αυτά, αλλά δεν τους ενδιαφέρει να το κάνω αυτό. Θέλουν να με κρατήσουν εδώ ακριβώς. Δεν μου λένε ούτε ποιος είμαι στην άλλη πλευρά.

ΚΚ: Όχι;

ΤΓ: Όχι - είπαν ότι αν το έκαναν, πιθανόν να ξυπνούσα και να μη δεχόμουν άλλο αυτή τη δουλειά. Είναι ένα αστείο... [γελάει] Αλλά σοβαρά, το άκουσα επίσης αυτό από άλλους τρεις ανθρώπους. [Γελάει]

ΚΚ: Δεν θα δεχόσουνα τη δουλειά άλλο πια.

ΤΓ: Θα το έκανα - [γελώντας] Όχι, θα έφευγα.

ΚΚ: Αυτό είναι ενδιαφέρον.

ΤΓ: Ναι, είναι.

ΚΚ: Τώρα, μήπως είχες αναμνήσεις από άλλες ζωές; Σου έδωσαν κάτι τέτοιο;

ΤΓ: Όχι, δεν μου επιτρέπουν να το κάνω ούτε αυτό. Είναι μέρος του παιχνιδιού, αυτός είναι που ήμουνα πριν.

ΚΚ: Εντάξει.

ΤΓ: Τώρα, εγώ ζω με μια παγκοσμίου φήμης μελλοντολόγο.

ΚΚ: Ω, αλήθεια;

ΤΓ: Που θυμάται όλα τα έξη χιλιάδες χρόνια που βρίσκεται εδώ.

ΚΚ: Εντάξει, αυτό είναι ωραίο.

ΤΓ: Θα την προσκαλούσα να έρθει εδώ, αλλά ήμασταν έξω διασκεδάζοντας χθες το βράδυ και είπε, " Εγώ θα μείνω πίσω να ξεκουραστώ."

ΚΚ: Εντάξει.

ΤΓ: Δηλαδή δεν υπάρχει - ξέρεις, ανάμεσα στην εμπειρία του θανάτου. Συνεχίζεται. Είναι μια συνεχόμενη κατάσταση.

ΚΚ: Απολύτως, συμφωνώ μ'αυτό. Έχω κάποιες αναμνήσεις από προηγούμενες ζωές, όπως έχει και ο Μπιλ, αλλά σίγουρα όχι έξι χιλιάδες.

ΤΓ: Θυμάται μέχρι πίσω στην Ατλαντίδα και τη Λεμούρια και όλα αυτά τα χρόνια, την αληθινή ιστορία από πίσω - μπορεί να σου πει τι συνέβη πραγματικά, ποιος ήταν ο αρχηγός, ξέρεις.

ΚΚ: Σπουδαία. Αυτό είναι υπέροχο. Λοιπόν, ξέρεις ότι η γυναίκα του Μπομπ Ντην μπορεί να κάνει το ίδιο. Η Μάρσια Σέιφερ, δεν ξέρω αν τη γνωρίζεις.

ΤΓ: Όχι.

ΚΚ: Τέλος πάντων, λοιπόν, σου τα λέει; Της το επιτρέπουν;

ΤΓ: Όχι, όχι, της έχουν δώσει επίσης οδηγίες να μην μου πει.

ΚΚ: Ω αλήθεια;

ΤΓ: Έχουμε αυτό το πράγμα. Είπα, κοίτα. Επειδή διαβάζει [το μέλλον] για πολλούς ανθρώπους σ' όλο το κόσμο.

ΚΚ: Σίγουρα.

ΤΓ: Και, δεν ξέρω τι λέει σε οποιονδήποτε, αλλά έχουμε αυτή τη συνεννόηση και γνωρίζει ποια είναι η δουλειά μου, και έτσι την υποστηρίζει.

ΚΚ: Εντάξει.

ΤΓ: Εννοώ, είναι δύσκολο να ζεις με ανθρώπους που διαβάζουν το μέλλον, και δύσκολο να ζεις με ανθρώπους σαν εμένα.

ΚΚ: Ναι, είμαι σίγουρη. [Γελάει]

ΤΓ: Ξέρεις, είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. [Γελάει]

ΚΚ: Ουάου. [Γελάει] Εξαρτάται, εξαρτάται πως το βλέπεις. Εννοώ, από μια μέρα στην άλλη, ξέρεις.

ΤΓ: Λέει ότι δεν θα ήθελε τη δουλειά μου. [Γελάει] Λέει, "Οι τύποι από πάνω δεν θα έπρεπε να τη δώσουν σε μένα, Θέλουμε να διασκεδάσουμε λίγο, δεν...

ΚΚ: Ξέρω. Λοιπόν, αυτό είναι το πρόβλημα. Ναι, έτσι είναι μια έγνοια κάθε ώρα της κάθε ημέρας.

ΤΓ: Λοιπόν, είμαι 100% δεσμευμένος, επειδή πόσοι άνθρωποι δεσμεύονται; Σου δίνεται μια δουλειά και μετά αποφασίζεις να την παρατήσεις. Και, αυτή η διάσταση είναι τόσο μπερδεμένη. Μπορώ να το καταλάβω αυτό - εννοώ, έχουμε - ξέρεις, το μήνυμα του Γκαρσία που βρίσκεται στο βιβλίο μας. Δίνεις σε κάποιον μια δουλειά να κάνει, πόσοι στ' αλήθεια από αυτούς θα παραδώσουν το μήνυμα;

ΚΚ: Σωστά.

ΤΓ: Είναι σαν να προσπαθείς να ξυπνήσεις τους ανθρώπους.

ΚΚ: Ναι.

ΤΓ: Ξέρεις, έχω δώσει διαλέξεις σ' ένα σωρό ανθρώπους. Πολλοί άνθρωποι θα... παίρνω τόνους από γράμματα από ανθρώπους που τελικά αφυπνίζονται.

ΚΚ: Μμ.

ΤΓ: Αλλά τότε ανακαλύπτουν ποια είναι η δουλειά και θέλουν να πάνε πίσω για ύπνο. Εννοώ, είναι τόσο... ο προγραμματισμός είναι πολύ δυνατός.

ΚΚ: Ναι, μπορώ να το καταλάβω αυτό. Λοιπόν, το καταλαβαίνουμε αυτό γιατί και εμείς επίσης έχουμε μια αποστολή. Έτσι, τι... εντάξει, για να επιστρέψουμε στο θέμα. Έτσι, είσαι εκτεθειμένος και βασικά ήξερες ότι αναλάμβανες αυτή τη δουλειά σε κάποιο σημείο, σωστά;

ΤΓ: Ναι.

ΚΚ: Μπορείς να μου πεις πότε ήταν αυτό;

ΤΓ: Α... [Παύση] ...όταν ήταν ακριβώς ο καιρός πιθανόν... όταν οι εξωγήινοι ήρθαν σε επαφή μαζί μου όταν ήμουν στο [Λας] Βέγκας, δηλαδή θα πρέπει να ήταν πριν από περίπου δώδεκα χρόνια.

ΚΚ: Χμ, χμ.

ΤΓ: Και πριν από δώδεκα χρόνια μου ζητήθηκε να χτίσω ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης αιχμαλώτων πολέμου έξω από το Λας Βέγκας, μόλις έξω από το Λας Βέγκας. Και κάθομαι εδώ: ποιος είναι ο εχθρός και με τι είναι όλα αυτά σχετικά;

Και μετά το μοιράστηκα αυτό με τον φίλο μου τον Τεντ Γκάντερσον, που ήταν ο πρώην διευθυντής του FBI για τη Νότια Καλιφόρνια. Και ήρθε πίσω και είπε ότι τις χτίζουν παντού στις ΗΠΑ, έτσι αυτό...

Είπα, περίμενε μια στιγμή, δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια. Η Παγκόσμια Ατζέντα 2000 είναι ήδη πίσω από το χρονοδιάγραμμα, γιατί υποτίθεται ότι θα αρχίζαμε τον πόλεμο το 2000 στη Μέση Ανατολή. Έτσι, είμαι σαν όλους τους άλλους. Οι ημερομηνίες πάλι, μιλάμε σχετικά με τις ημερομηνίες.

ΚΚ: Σωστά.

ΤΓ: Δεν το έχουν ακόμη καταφέρει, αλλά ακόμη θέλουν να το έχουν ολοκληρώσει γύρω στο 2012. Τώρα όλοι γνωρίζουν ότι αυτό έρχεται σε ακολουθία επειδή τότε είναι που ο πλανήτης Χ, ή ο Μαρντούκ, ή όπως θέλεις να τον ονομάσεις - θα επιστρέψει, το οποίο θα επηρεάσει πολλές φυσικές αλλαγές στον πλανήτη, επίσης. Και, ίσως η επιστροφή των, ξέρεις, μιας από τις φυλές.

ΚΚ: Των Ανουνάκι.

ΤΓ: Σίγουρα, όλο το παιχνίδι μπορεί να αλλάξει σ' αυτό το σημείο.

ΚΚ: Εντάξει, τώρα, σου το έχουν πει αυτό;

ΤΓ: Ναι, μου έχουν δοθεί οι πληροφορίες ότι αυτό το ίδιο παιχνίδι - αλλά οι πληροφορίες που έχω, θέλουμε να αφυπνίσουμε αρκετούς ανθρώπους ώστε να υπάρχει κάποιος εδώ εκείνη την χρονική στιγμή. Αλλά με το τρόπο που συμβαίνουν τα πράγματα αυτή τη στιγμή, συμβαίνει να υπάρχουν πολύ λίγοι άνθρωποι που αφυπνίζονται ώστε να κάνουν σημαντική διαφορά.

Έτσι τα τελευταία μηνύματα που έχω φέρει μαζί μου - δεν ξέρω αν τα έχεις ή όχι - από τους εξωγήινους, είναι ότι πρέπει να βρισκόμαστε μαζί με άλλους ανθρώπους που σκέφτονται το ίδιο και να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλο στις μέρες που έρχονται, επειδή δεν ξέρεις τι σημαίνει το χάος. Κλιμακώνεται τόσο γρήγορα, που δεν έχουμε πολύ χρόνο. Έτσι, αυτός είναι ο λόγος που μπαίνω σε αεροπλάνα και...

ΚΚ: Α, ναι.

ΤΓ: ...και πηγαίνω σε άλλα μέρη του κόσμου για να βρω που... κανένα μέρος δεν θα είναι ασφαλές. Γνωρίζω τα σχέδια που έχουνε και μερικά από τα δικά τους...

ΜΡ: Θέλω να σε ρωτήσω, Τζορτζ, αν μπορούσες, απλά μια δική μου ερώτηση, ορίστε: πως σε κάνει να αισθάνεσαι, η ιδέα ότι μπορεί να είσαι πίσω στο χρονοδιάγραμμα στην αποστολή σου να αφυπνίσεις τους ανθρώπους; Σε κάνει μελαγχολικό, σε κάνει νευρικό, 'η απλά συνεχίζεις να κάνεις τη δουλειά σου σαν ένας στρατιώτης; Και όταν ξυπνάς το πρωί, αισθάνεσαι αισιόδοξος, απαισιόδοξος, ανήσυχο;, ενεργοποιημένος...;

ΤΓ: Λοιπόν, ξέρεις, πήρα ένα μήνυμα την προηγούμενη μέρα. Θα δώσω μια διάλεξη σε μια μεγάλη ομάδα αυτή την εβδομάδα στο Λας Βέγκας. Και απλά για να μοιραστώ μαζί σου, είναι να σου κάνω την ερώτηση, ξέρεις, όταν βγω έξω [στη σκηνή], θα ρωτήσω τους θεατές: "Πως είσαι σήμερα;" Σωστά; Είσαι καλά, σωστά;

ΚΚ: Χμ, χμ.

ΤΓ: Εντάξει. Η επόμενη ερώτηση είναι, "Γιατί είσαι σήμερα;" Γιατί μπορεί να μην υπάρχει αύριο. Και αν με ρωτήσεις κάποια στιγμή μέσα σ' αυτό το παιχνίδι στο οποίο είμαι αυτή τη στιγμή, δεν έχουμε αρκετό χρόνο, έχω μείνει πίσω στην ακολουθία μου στο να διαδώσω τις πληροφορίες εκεί έξω.

Έχω ανθρώπους σ' όλο το πλανήτη, ακόμη και στο Νεπάλ και στη Ρωσία, και παντού αλλού, να δημιουργούν μικρές ομάδες. Και ξανά, από τους εξωγήινους που παρακολουθούν ολόκληρο το πλανήτη αυτή τη στιγμή, υπάρχουν πολύ λίγοι από αυτούς. Και, παίρνω πίσω την ίδια αντίδραση από τους ανθρώπους που είναι 100% δεσμευμένοι - επειδή είναι τόσο απογοητευμένοι, λένε ότι είναι έτοιμοι να πέσουν πάλι σε λήθαργο. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Ξυπνάω το πρωί - είμαι γενικά πολύ αισιόδοξος μ' αυτό. Είμαι αισιόδοξος γιατί είμαι σήμερα εδώ.

ΚΚ: Σωστά.

ΤΓ Όταν ξυπνάω - και αν δεν είμαι σήμερα εδώ, τότε να η επόμενη ερώτηση που μπορείς να κοιτάξεις. Πόσο καιρό, ότι και να σημαίνει αυτό, μας έχει μείνει ακόμη; Δεν ξέρω, γιατί δεν φαίνεται να έχουμε πολύ χρόνο πριν έρθει αυτό το χάος.

Τώρα το ιστορικό μου είναι μια μεγάλη παρουσίαση - εκτός από τον σχεδιασμό - είναι τα οικονομικά, και όλο το οικονομικό σύστημα θα καταρρεύσει στον πλανήτη. Εννοώ, περπατάω γύρω, εννοώ, με κοιτάζεις. Μπορώ να πάω οπουδήποτε στον πλανήτη αυτή τη στιγμή. Έχω πέντε χιλιάδες δολάρια στη τσέπη μου. Αυτή τη στιγμή.
ΜΡ: Πέντε χρυσά νομίσματα.

ΤΓ: Πέντε χρυσά νομίσματα. Και αυτό, ξέρεις, απλά κάθομαι εδώ κάτω και βλέπω και λέω, περίμενε μια στιγμή. Μπορώ να πάω οπουδήποτε στον κόσμο μ' αυτά τα μικρά κομμάτια εδώ.

ΚΚ: Ναι, και δεν σε σταματούν σε κανένα αεροδρόμιο.

ΤΓ: Όχι.

ΚΚ: Δεν τα δηλώνεις, σωστά; Εννοώ, νομίζω ότι γι' αυτό... Λοιπόν, επενδύσαμε σε ασήμι επειδή μας το είχες πει τον Ιανουάριο, και ανεβαίνει [η αξία του] συνέχεια από τότε.

ΤΓ: Λοιπόν, το έχω πει σε πολλούς ανθρώπους και θα συνεχίσει να ανεβαίνει γιατί βασίζεται στο... κοίτα την ιστορία του πλανήτη. Ακόμη και κάτω στο Μεξικό, πάντα υπάρχει το ασημένιο νόμισμα. Κοίτα στην αρχαιότητα και τους τύπους που πάνε και ξεθάβουν τους θησαυρούς από τον ωκεανό, τι είναι; Είναι ακριβώς εδώ. Το κοιτάς. Αυτό είναι χρυσός και ασήμι.

ΚΚ: Χμ, ναι.

ΤΓ: Ξέρεις, σ' αυτό δεν υπάρχει ο Αμερικανικός Αετός. Αυτό δεν έχει τη σημείωση της Αποθεματικής Τράπεζας επάνω του.

ΜΡ: Δεν υπάρχει το υπόσχομαι να πληρώσω.

ΤΓ: Όχι, το λέει εδώ, είναι ακριβώς αυτό που είναι. Λέει, "Ένα δολάριο, Ασημένιο." Αλλά είναι 999. Αυτά είναι που τα λένε ασημένια στρόγγυλα. Αυτό είναι το καινούργιο - αυτό είναι 100% χρυσός, πλαστικοποιημένο. Αυτά είναι τα νέα νομίσματα που εκδίδονται τώρα από το Δημόσιο Ταμείο. Είναι ένα Μάρθα Ουάσιγκτον, και είναι ένα κομμάτι μισής ουγγιάς. Αυτό αξίζει 500 δολάρια. Τώρα, ο περισσότερος χρυσός, αν το αποκτήσεις - δεν έχει σημασία αν είναι με τα Μαπλ Ληβς ή Γρούγκεραντς όπως είναι αυτά, ή οτιδήποτε. Απλά σου τα δείχνω, ότι έχω πέντε χιλιάδες δολάρια στη τσέπη μου.

ΚΚ: Χμ, χμ.

ΤΓ: Θα μπορούσα να έχω δέκα κομμάτια, και θα ήταν δέκα χιλιάδες δολάρια.

ΚΚ: Ναι, ανησυχείς καθόλου μήπως τα χάσεις;

ΤΓ: Όχι, και όταν πάω κάπου, απλά τα βάζω στη θήκη για τα νομίσματα. Δεν ξέρουν τι είναι. Δεν ανάβουν τίποτα φώτα, αλλά μπορώ να πάω οπουδήποτε στον κόσμο.

ΚΚ: Σωστά. Εντάξει, λοιπόν εννοώ...

ΤΓ: [Γελάει]

ΚΚ: Κουβαλάω το διαβατήριο μαζί μου παντού.

ΤΓ: Πρέπει να το κάνεις αυτό.

ΚΚ: ...γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί.

ΤΓ: Ακριβώς, αλλά θα πρέπει να έχεις και μερικά χρυσά νομίσματα όπου κι αν τυχαίνει να βρίσκεσαι.

ΚΚ: Σωστά.

ΤΓ: Μιλάω σοβαρά.

ΚΚ: Σ' ακούω! [Γελάνε]

ΤΓ Εννοώ είναι εύκολο. Μπορείς να αγοράσεις χρυσό τώρα. Δεν μπορείς να αγοράσεις ασήμι - αυτή τη στιγμή.

ΚΚ: Ω, αλήθεια.

ΤΓ: Λοιπόν, επειδή...

ΚΚ: Στη πραγματικότητα έχω μερικά αημένια νομίσματα από τη γιαγιά μου, που τα κράτησε.

ΤΓ: Λοιπόν, αυτό είναι καλό. Το παλιό ασήμι, συνιστώ σε όλους να αγοράσουν παλιό ασήμι γιατί έχει παντού χαμηλή τιμή, σήμερα - λιγότερο απ' ότι κοστίζει το ασήμι. Αλλά πάρετε μερικά από αυτά γιατί οι άνθρωποι τα αναγνωρίζουν. Δεν θα αναγνωρίσουν το ζιγκ και τα υπόλοιπα, αλλά πάντα θα αναγνωρίζουν αυτά.

Για πλάκα, έχετε δει το νέο δολάριο; Μοιάζει σαν χρυσό, το νέο νόμισμα του ενός δολαρίου που μπορείς να αγοράσεις στη τράπεζα. Πάρτε μερικά από αυτά, γιατί δεν γράφει πάνω του "Ομοσπονδιακή Αποθεματική". Λέει, " Ένα δολάριο."

ΚΚ: Εντάξει, αλλά είναι στ' αλήθεια χρυσός;

ΤΓ: Όχι.

ΚΚ: Δηλαδή αυτό είναι, αυτό είναι ένα είδος...

ΤΓ: Ασχολούμαι σε κάτι καινούργιο σχετικά με χρυσό τώρα, ξέρεις, στο Εκουαδόρ.

ΚΚ: Δηλαδή, αυτό δεν πρόκειται απλά να βοηθήσει το Εκουαδόρ, ή είναι κάτι που πάει πέρα από αυτό;

ΤΓ: Όχι, ήδη πάει πέρα από αυτό. Γιατί αν ανταλλάξεις ένα κομμάτι χρυσού, πάει παντού στο κόσμο. Κοίτα υπάρχουν μόνο τρεις τρόποι συναλλαγής στο κόσμο αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν μόνο τρεις.

ΚΚ: Ποιοι;

ΤΓ: Χρυσός, πετρέλαιο και ναρκωτικά. Και δεν ασχολούμαι με τα ναρκωτικά.

ΚΚ: Εντάξει.

ΤΓ: Αλλά τα ελέγχουν όλα αυτά με το χρυσό. Εννοώ, πάντα βασίζεται στο βαρέλι, τι βγάζει το πετρέλαιο από τη γη και το πρόβλημα με το πετρέλαιο, που πιθανόν γνωρίζεις, συνεχίζουμε να το χρησιμοποιούμε. Δεν αναπληρώνεται όπως λένε. Το ξοδεύουν όλο και δεν αντλούν άλλο για τριάντα σεντς το γαλόνι από τη γη. Κοστίζει ογδόντα σεντς το γαλόνι να το αντλήσεις αυτή τη στιγμή. Αυτό είναι το πραγματικό κόστος.

Και μετά, συνήθως οι κυβερνήσεις, όταν προσθέσουν και τους φόρους, αυτό σημαίνει άλλο ένα δολάριο μέχρι ένα δολάριο σαράντα σεντς το γαλόνι. Έτσι φτάνεις στα 2.20 το γαλόνι για το πετρέλαιο που παράγεται αυτή τη στιγμή. Μετά έχεις και τη διανομή, και άλλα πράγματα που ανεβάζουν το κόστος. Μέσα σε μια μικρή χρονική περίοδο, θα φτάσει στα τέσσερα δολάρια το γαλόνι και μετά όπως στην Ευρώπη, εφτά δολάρια το γαλόνι. Ανεβαίνει.

ΚΚ: Εντάξει.

ΤΓ: Αυτό θα καταστρέψει τον ανθρωπάκο ακόμη περισσότερο, έτσι δεν είναι: 

ΚΚ: Χμ, χμ.

ΤΓ: Λοιπόν, το μόνο πράγμα που θα το σταματήσει όλο αυτό, αφού το παίζουμε παγκόσμια, και οι άνθρωποι παίζουν το παιχνίδι που λέγεται "Χρηματιστήριο," το οποίο δεν έχει τίποτα να κάνει με τις επιχειρήσεις, είναι μόνο κωλόχαρτο - ένα κομμάτι χαρτί. Τι έχει να κάνει με τις επιχειρήσεις; Τα διευθυντικά στελέχη κλέβουν όλα τα χρήματα από τις εταιρίες, έτσι οι άνθρωποι έχουν ένα κομμάτι χαρτί - ολόκληρες εταιρίες καταρρέουν όπως γίνεται τώρα - κι ακόμα έχεις ένα κομμάτι χαρτί, αλλά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα μ'αυτό. Αλλά πάντα θα μπορείς να πάρεις ένα κομμάτι χρυσού ή ασημιού και να τα ανταλλάξεις, σωστά; [Γελάει]

ΚΚ: Έτσι, έτσι, εννοώ, ότι έχουμε ανθρώπους που μας λένε... εννοώ, παίρνουμε ένα μεγάλο μείγμα πληροφοριών από ανθρώπους.

ΤΓ: Σίγουρα.

ΚΚ: Εντάξει; Τώρα, οι πληροφορίες σου έρχονται από υπηρεσία πληροφοριών, σωστά;

ΤΓ: Ναι.

ΚΚ: Έχεις επαφές στι ΣΙΑ;

ΤΓ: Έχω στη ΣΙΑ, στη Μ16. Έχω στο FBI Έχω σε ξένες κυβερνήσεις. Έχω ένα από τους φίλους μου, που είναι ο διευθυντής όλης της Λατινικής Αμερικής, από τη ΣΙΑ. Το ΣΙΑ είναι Απατεώνες ΣΕ Δράση.

ΚΚ: [Γελάει] Σ' ακούω.

ΤΓ: Είναι όλοι επαγγελματίες ψεύτες. Είναι όλοι επαγκελματίες ψεύτες. Εννοώ, ξέρεις...

ΚΚ: Εντάξει, αλλά άσε με να σε ρωτήσω κάτι. Γνωρίζεις ότι ο Ρίτσαρντ Χόγγλαντ λέει ότι το ψέμα είναι διαφορετικό σε κάθε επίπεδο.

ΤΓ: Αυτό είναι σωστό.

ΚΚ: Έτσι, άσε με να σε ρωτήσω, έχουν αυτοί οι άνθρωποι τις σωστές πληροφορίες, ή έχουν επίσης ξεγελαστεί;

ΤΓ: Για να πάρεις μια ιδέα - τώρα αυτό είναι ένα υλικό επίπεδο. Έχω καθίσει σε μια συνάντηση όπου συζητούσαν σχετικά με τη μείωση του πληθυσμού στις ΗΠΑ.

ΚΚ: Σωστά

ΤΓ: Και υπήρχαν καμιά δωδεκάδα από μας, και μιλούσαν πως θα χρησιμοποιήσουν βόμβες νετρονίου στις πιο μεγάλες πόλεις, και άλλα βιολογικά όπλα και πράγματα.

ΚΚ: Σωστά.

ΤΓ: Και, διαμέσου αυτής της ομάδας, ξέρεις, είμαστε όλοι φιλαράκια, σωστά; Όπως εμείς οι τρεις είμαστε φίλοι αυτή τη στιγμή, στο λεπτό. Κι αν σε έστελνα έξω, και εμείς να μιλάμε πως να σε ξεφορτωθούμε; Αυτό που συνέβη είναι, αυτό που τράβηξε τη προσοχή μου ήταν, κάθισα σ' αυτή τη συνάντηση και ένας από τους φίλους μου είναι μέλος των Skull and Bones, το οποίο είναι πολύ ψηλά. Εννοώ, είναι απίστευτα δυνατοί. Τέλος πάντων, είχαμε φτάσει στα μέσα της συνάντησης, και συζητούσαμε πως να ξεφπρτωθούμς κάποιους από τους τύπους που ήταν πριν στη συνάντηση.

ΚΚ: Αλήθεια.

ΤΓ: Είναι απλά... η ερώτηση είναι, ποιος θα μείνει στη κορυφή; Είναι σαν να βρίσκεσαι σε μια φωλιά από κροταλίες, μαύρες χήρες [αράχνες] και σκορπιούς. Όλοι είναι ικανοί να σκοτώσουν ο ένας τον άλλο. Ποιος θα νικήσει; Στην αλήθεια, κανένας τους.


πατήστε εδώ για το 2ο Μέρος [έρχεται σύντομα]


Support Project Avalon - make a donation:

Donate

Thank you for your help.
Your generosity enables us to continue our work.

Bill Ryan

bill@projectavalon.net


unique visits