Search

__________________________________________________________

Τζιμ Χαμπλ II - Το MMS στην Αφρική :

Θεραπεύοντας το HIV και τον καρκίνο(Εισαγωγικό: Στις μέρες μας άρχισαν να αποκαλύπτονται πολλές, πάρα πολλές πτυχές της ζωής μας πάνω στον Πλανήτη Γη. Όσοι ερευνούν και ενδιαφέρονται για το τι συμβαίνει γύρο μας, καταλαβαίνουν τι εννοώ. Μία από τις πτυχές έχει να κάνει με τον ανθρώπινο οργανισμό, το φυσικό τμήμα του ‘εαυτού’ μας, το οποίο, λειτουργώντας στο φυσικό περιβάλλον και δεχόμενο σωρεία χημικο-τοξικών επιθέσεων, υποβάλλεται σε απίστευτες καταστάσεις, πρωτόγνωρες και μοναδικές. Το αποτέλεσμα είναι οι ασθένειες και σε πολλές περιπτώσεις ο θάνατος. Το αμυντικό του σύστημα, αυτό που τον βοηθά να αντιμετωπίσει καταστάσεις, εξασθενεί συνεχώς.

Όποιος καταφέρει να διατηρήσει το αμυντικό του σύστημα σε ικανοποιητικό επίπεδο, θα επιβιώσει. Διαφορετικά…. Όμως τα μυστικά των δυνατοτήτων του αμυντικού συστήματος του ανθρώπου, κρατούνται επτασφράγιστα. Ευτυχώς για μας, όχι όλα. Ο Τζιμ Χάμπλ, κατάφερε και ανακάλυψε ένα από αυτά τα μυστικά των δυνατοτήτων του αμυντικού μας συστήματος, πώς προσπαθούν κάποιοι να το καταστρέψουν και τι μπορούμε να κάνουμε για να αντιστρέψουμε προς όφελος μας την κατάσταση.

Ενδεχομένως οι αποκαλύψεις του να αποτελούν μια σοβαρότατη σανίδα σωτηρίας σε χρόνια αρκετά ύποπτα. Σε χρόνια που ο άνθρωπος ενδεχομένως να αντιμετωπίσει τρομακτική δυσκολία στην ανεύρεση φαρμάκων και φυσικά εξ’ αιτίας της καταρράκωσης του αμυντικού μας συστήματος, που δυστυχώς γίνεται με τεχνητό εσωτερικό και εξωτερικό ‘βομβαρδισμό’, από ανθρώπους που δεν έχουν καλά σχέδια για το μέλλον μας…)
 ** Σημείωση: Μερικά σημεία της ακουστικής συνέντευξης περιέχουν φράσεις ή λέξεις που δεν είναι εντελώς κατανοητές. Γι' αυτό θα συναντήσετε το πιθανότερα σωστό σε αγκύλη [...]**

20 Ιανουαρίου, 2010

Jim Humble 1ΜΠΙΛ ΡΑΪΑΝ (ΜΡ): Μπορούμε να αρχίσουμε. Λοιπόν, Τζιμ Χάμπλ, είναι υπέροχο που σε ξανασυναντώ. Αυτή την φορά βρισκόμαστε στην χιονισμένη Νότια Γερμανία.

Απλά άφησε με να πω το εξής προς την κάμερα: Είμαστε στην 22α Ιανουαρίου του 2010. ακόμη συνεχίζω να λέω 2010 διότι ήταν μόλις πριν λίγο 2009. τελευταία βρεθήκαμε.. πότε ήταν τώρα.. Ήταν στην Σύνοδο.. [ακαταλαβίστικο, πιθανόν στο Sasbachwalden..] που ήταν, νομίζω ήταν πριν 14 μήνες.

ΤΖΙΜ ΧΑΜΠΛ (ΤΧ): Ναι, ναι, θυμάμαι.

ΜΡ: Και όπως λέμε στα Αγγλικά: Υπάρχει πολύ νερό από τότε κάτω από την γέφυρα. Αυτό που θα ήθελα να ξέρω είναι τι έκανες και πού έχεις πάει από την τελευταία φορά που βρεθήκαμε. Πες σε μας και σε όλους τους άλλους που θα μας παρακολουθήσουν, που θα είναι πάρα πολλοί άνθρωποι, με τι ασχολήθηκες από τον καιρό της πρώτης μας συνέντευξης, η οποία ήταν αν θυμάμαι καλά τον Νοέμβριο του 2008.


ΤΧ: Ναι, λοιπόν πήγα πίσω στο σπίτι στο Μεξικό. Ήμουν στο Μεξικό για ένα περίπου μήνα και άρχισα να αισθάνομαι άρρωστος. Και χειροτέρευα και χειροτέρευα.. και αρρώστησα πολύ βαριά. Πήρα MMS και απλά χειροτέρεψα.

Είπα, Οκ, θα πάω στο νοσοκομείο να βρω τι συμβαίνει. Έτσι πήγα στο νοσοκομείο και το πρώτο πράγμα που έκαναν εκεί ήταν να μου βγάλουν μια ακτινογραφία πνευμόνων. Δεν ξέρω γιατί έπρεπε να μου βγάλουν μια ακτινογραφία πνευμόνων μια που δεν είχα βήχα, δεν ανέπνεα με πολύ δυσκολία αλλά λίγο πιο δύσκολα από το κανονικό.

Μου έδειξαν την ακτινογραφία και οι πνεύμονες μου ήταν γεμάτοι από βλέννα. Αισθανόμουν πραγματικά άσχημα και με έβαλαν σε ένα δωμάτιο με μάσκα οξυγόνου και όλα αυτά τα πράγματα.

Ήρθε η γραμματέας μου και μου έδωσε μια δόση από MMS κάθε ώρα. Όμως αυτή την φορά με πιο έξυπνο τρόπο διότι την προηγούμενη φορά, πριν πάω στο νοσοκομείο, το έκανα λάθος και πήρα πολύ μεγάλες δόσεις. Το λάμβανα με μεγάλη ποσότητα και αυτό με έκανε να αισθάνομαι χειρότερα, ήταν πολύ μεγάλες δόσεις. Άρχισα λοιπόν να λαμβάνω μια σταγόνα την ώρα. Όλη την νύχτα, λάμβανα μια σταγόνα την ώρα.

Λοιπόν, το νοσοκομείο σοκαρίστηκε που αισθανόμουν καλύτερα σε δυο μέρες. Φυσικά με άφησαν να φύγω μόλις είδαν ότι είμαι καλά.

Όμως το θέμα είναι ότι δεν ήξερα τι να κάνω μέχρι που είδα τους πνεύμονες μου γεμάτους από βλέννα και αμέσως κατάλαβα ότι ήταν ασθένεια των γουρουνιών.. Γρίπη των Χοίρων... διότι αυτό ακριβώς κάνει η Γρίπη των Χοίρων. Πάει κατευθείαν στους πνεύμονες. Γεμίζει τους πνεύμονες με βλέννα και αυτό σε σκοτώνει, βασικά.

ΜΡ: Αυτό είναι λοιπόν που συνέβαινε όταν άρχισε το θέμα στο Μεξικό εκείνο τον καιρό;

ΤΧ: Όχι, ήταν πριν από αυτό.

ΜΡ: Πριν από την έξαρση;

ΤΧ: Πριν από την έξαρση. Έγινα καλά σε δυο ημέρες και με άφησαν να φύγω από το νοσοκομείο την τρίτη ημέρα όταν ήμουν απόλυτα καλά. Όμως μετά από περίπου δυο εβδομάδες είναι που άρχισε η έξαρση στην πόλη του Μεξικού που χτύπησε η Γρίπη των Χοίρων.

Έλεγαν τότε ότι είχαν συμβεί μόνον 80 θάνατοι και κάτι τέτοια. Όμως είχαμε φίλους στο νοσοκομείο, αυτό το ειδικό νοσοκομείο που έκανε τις θεραπείες, και εκείνοι μας μίλησαν για 2000 θανάτους.

ΜΡ: Δύο χιλιάδες;

ΤΧ: Δύο χιλιάδες. Και έτσι τηλεφώνησα στον Γερουσιαστή διότι όλοι ήθελαν κάτι να γίνει γι' αυτό. Έτυχε να έχω ένα φίλο στην Γερουσία, έναν από τους κορυφαίους στην Γερουσία του Μεξικού.

Και μου είπε: Τζιμ, ξέρω ότι μπορείς να βοηθήσεις μ' αυτό, αλλά το πιο ασφαλές πράγμα που μπορείς να κάνεις θα ήταν να φύγεις από την χώρα αμέσως.

Και είπε: Ίσως μπορώ να σε προστατέψω, όμως δεν είμαι και πολύ σίγουρος.Δεν σου λέω ποιός ήταν αυτός ο άνθρωπος, όμως είναι από τους πιο παλιούς στην Γερουσία του Μεξικού.

Πήγα στο αεροδρόμιο, και καθώς περίμενα να έρθει το αεροπλάνο για επιβίβαση, ήρθαν μερικοί άνθρωποι και μου είπαν ότι σε μια πόλη εκεί κοντά υπήρχαν πολλοί άνθρωποι με Γρίπη των Χοίρων. Χρειάζονταν πραγματικά κάποιον να τους βοηθήσει. Είχαν έρθει για να με πάρουν και είπα Οκ. Έτσι ακύρωσα την πτήση μου και πήγα να δω έναν γιατρό στην πόλη του Μεξικού διότι δεν ήθελα να πάω μόνος μου σ' εκείνη την πόλη.

Όμως ο γιατρός είπε: Ναι, ναι, θα έρθω μαζί σου. Και είπε: Θα πάμε νωρίς αύριο το πρωί. Και έτσι το επόμενο πρωί, τηλέφωνο στον γιατρό και εκείνος ούτε καν μου μίλησε. Η γραμματέας του μου λέει: Δεν θα σου μιλήσει. Απλά ξέχνα και εσύ ότι του τηλεφώνησες.

Του τηλεφώνησα πολλές φορές. [Η γραμματέας είπε]: Απλά ξεχάστε ότι του τηλεφωνήσατε διότι δεν πρόκειται να σας μιλήσει.

Όλο αυτό το σκηνικό μου είπε πώς το καλύτερο που έχω είναι να φύγω από την χώρα, και πήγα πίσω στο αεροδρόμιο και πήρα το πρώτο αεροπλάνο που βρήκα την επαύριον.

ΜΡ: Κάτι άλλαξε κατά την διάρκεια της νύχτας;

ΤΧ: Ναι. Πήγα στην Νότιο Αφρική. Είχα έναν φίλο στην Νότιο Αφρική που με κάλεσε στο Ντέρμπαν για να συναντήσω έναν γιατρό εκεί. Πήγα και σε ακόμη μια χώρα στην Αφρική και επίσης ταξίδεψα με λεωφορείο για να μην εντοπιστώ.

Είχα έναν φίλο εκεί που με παρουσίασε στον καθολικό ιερέα. Ο καθολικός ιερέας με βοήθησε να κάνω δουλειά στην τοπική κλινική. Φυσικά οι καθολική εκκλησία ήταν ιδιοκτήτρια της κλινικής... και ήταν μια κλινική θεραπειών με βότανα.

Επιπρόσθετα από την κλινική αυτή και το τμήμα βοτανοθεραπείας, είχαν και προγράμματα εξέτασης διατροφικών στοιχείων. Μπορούσα λοιπόν να ασχοληθώ με ένα από αυτά τα προγράμματα και να αρχίσω να αποδεικνύω τις δυνατότητες του MMS.

Και έτσι αρχίσαμε να παρέχουμε θεραπεία στους ανθρώπους για HIV και έτσι απλά μεγαλώναμε και μεγαλώναμε. Φυσικά παρείχα το MMS εντελώς δωρεάν. Μετά προσέλαβα κάποιον να κρατάει αρχεία.

ΜΡ: Και οι ασθενείς βελτιώνονταν; Οι ασθενείς από HIV βελτιώνονταν;

ΤΧ: Οι ασθενείς από HIV βελτιώνονταν όλοι. Γίνονταν όλοι... Πολλοί από αυτούς που βλέπαμε ήταν ασθενείς με HIV/AIDS. Πολλοί από αυτούς ήταν πάρα πολύ βαριά όταν ήρθαν σε μας.

Είχαν πράγματα όπως καρκίνο στήθους και συνήθη καρκίνο σε άλλα μέρη του σώματος τους. Υπήρχαν 50 διαφορετικά πράγματα που ήταν πρόβλημα με τους ανθρώπους αυτούς. Κάθε ένας από αυτούς διέθετε και τον φάκελο του. Κάθε ένας από αυτούς τους ανθρώπους – τελικά ασχοληθήκαμε με 700 και μετά που έφυγα πρέπει να ανέβηκε στους 1000 – ήταν όλοι σε άσχημη κατάσταση.

Κάθε ένας από αυτούς που ολοκλήρωσε το πρωτόκολλο, ήταν και πάλι υγιής, γύρισαν πίσω στο φυσιολογικό και πάλι. Πολλοί από αυτούς, αυτοί που είχαν καρκίνο και άλλα πολύ άσχημα πράγματα, πήγαν πίσω στον γιατρό τους και κάναν εξέταση. Όλα τα κακά πράγματα είχαν φύγει.

ΜΡ: Αυτό είναι ένα ειδικό πρωτόκολλο θεραπείας που εξέλιξες για τους συγκεκριμένους ασθενείς; Ή είναι ένα καθιερωμένο στάνταρ πρωτόκολλο;

ΤΧ: Ήταν ένα είδος αναβάθμισης του στάνταρ πρωτοκόλλου που χρησιμοποιούσα. Όμως το στάνταρ πρωτόκολλο βρίσκεται στην ιστοσελίδα μου. Δεν υπάρχει στο βιβλίο μου.

ΜΡ: Και αυτή είναι www.JimHumble.biz .

ΤΧ: Nαι, ακριβώς, www.JimHumble.biz .

ΜΡ: Εντάξει.

ΤΧ: Αναβάθμισα το στάνταρ πρωτόκολλο εκεί για να ταιριάζει με αυτό που κάνω στην Αφρική. Δεν το άλλαξα πολύ. Άλλαξα μόνο μια μικρή ποσότητα. Τώρα είναι εντελώς απλό: απλά παίρνεις 3 σταγόνες ενεργοποιημένου MMS κάθε ώρα για οκτώ ώρες κάθε μέρα, για 3 εβδομάδες.

Εάν μπορείς να το κάνεις αυτό, το HIV/AIDS που έχεις θα εξαφανιστεί. Και όχι μόνον αυτό, σε 3 εβδομάδες θα είσαι εντελώς σε καλή υγεία. Όλοι όσοι είχαν καρκίνο, εξαφανίστηκε στο τέλος των 3 εβδομάδων. Και όλες οι υπόλοιπες ασθένειες μαζί.

ΜΡ: Άσε με να το επαναλάβω για σένα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για τους ανθρώπους να το γράψουν σε χαρτί τώρα που μας βλέπουν: 3 σταγόνες ενεργοποιημένου MMS την ώρα για οκτώ ώρες για 3 εβδομάδες.

ΤΧ: Ακριβώς.

ΜΡ: Και λες ότι αυτό το απλό πρωτόκολλο αρκεί για να τακτοποιήσει μερικές σοβαρές καταστάσεις υγείας.

ΤΧ: Εκτός από τον καρκίνο. Το έθεσα με λάθος τρόπο σχετικά με τον καρκίνο. Τακτοποιεί πολλά άλλα θέματα (η δόση που προαναφέρθηκε), όμως ειδικά για την περίπτωση καρκίνου, οποιουδήποτε καρκίνου, πάντα χορηγώ MMS2 παράλληλα (επιπρόσθετα). Έτσι έχεις το ίδιο πρωτόκολλο που είπαμε εκτός που προσθέτω το MMS2 σ' αυτό.

ΜΡ: Τώρα, τι είναι το MMS2; Για τους ανθρώπους που παρακολούθησαν το πρώτο βίντεο πριν από ένα χρόνο και, τι είναι το MMS2;

ΤΧ: MMS2 είναι το εξής χημικό... όταν το βάζεις μέσα σε νερό μετατρέπεται σε υποχλωριώδες οξύ. Το υποχλωριώδες οξύ είναι το οξύ που το αμυντικό μας σύστημα χρησιμοποιεί για εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια να σκοτώνει όλα αυτά τα πράγματα που το αμυντικό μας σύστημα πρέπει να εξουδετερώνει. Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που το αμυντικό μας σύστημα εξουδετερώνει ασταμάτητα.

ΜΡ: Επειδή παράγει υποχλωριώδες οξύ με φυσικό τρόπο;

ΤΧ: Έτσι είναι. Το υποχλωριώδες οξύ παράγεται με φυσικό τρόπο στον οργανισμό μας, και πολλοί άνθρωποι είναι ανεπαρκείς σε υποχλωριώδες οξύ. Το αστείο της υπόθεσης περί αυτού, αν και είναι γνωστό πολλά χρόνια τώρα, είναι ότι κανείς δεν σκέφτηκε να χορηγεί σε ένα άρρωστο άτομο συμπληρωματικό υποχλωριώδες οξύ.

Δεν το συνάντησα πουθενά αυτό. Τώρα, γιατί πιστεύεις ότι συμβαίνει αυτό; Διότι θα έπρεπε να το είχαν κάνει. Θα έπρεπε να χορηγηθεί σε όλους: Αυτός ο άνθρωπος είναι ανεπαρκής σε υποχλωριώδες οξύ. Θα του χορηγήσω λίγο ακόμα να δω αν το αμυντικό του σύστημα εργάζεται λίγο καλύτερα...

Κανείς δεν το έκανε ποτέ αυτό. Είμαι ο πρώτος άνθρωπος που το έκανε και φυσικά δεν είμαι γιατρός. Όμως το προτείνω σε κάθε γιατρό να το κάνει αυτό. Βασικά θα έπρεπε ήδη να το έχουν κάνει.

ΜΡ: Ποιά είναι η ιστορία που σε έκανε να ασχοληθείς; Διότι αυτό ήταν κάτι που ήρθε στη ζωή σου αναπάντεχα όπως είπες παλιότερα, ή κάπως αλλιώς;

ΤΧ: Ναι, λοιπόν αναπάντεχα έπεσα πάνω του διότι.... σιχαίνομαι που το λέω αλλά ήταν διότι ήμουν έξυπνος [γέλια] και έπεσα πάνω του αναπάντεχα. Έχω έναν φίλο που με βοήθησε δίνοντας μου λίγη χημεία.
ΜΡ: Μμμμ..μμμ

ΤΧ: Μια μέρα λέει: Ξέρεις, μια μέρα θα δοκιμάσω αυτό το υποχλωρικό ασβέστιο. Λέει: Η χλωρίνη είναι καλή για το σύστημα. Έχω δοκιμάσει ήδη μερικές χλωρίνες. Θα το δοκιμάσω και αυτό. Και έτσι το δοκιμάσαμε για μερικές εβδομάδες.

Μετά είχε κάποιον φίλο που είχε πρόβλημα καρκίνου του προστάτη και λέμε: Λοιπόν, ας βρούμε κάποιον που θα ήθελε να το δοκιμάσει. Και το δώσαμε σ' αυτόν και, το πιστεύεις ή όχι, ο καρκίνος του προστάτη εξαφανίστηκε σε κάνα δυο εβδομάδες. Άρχισε να αισθάνεται καλύτερα από την πρώτη στιγμή που άρχισε να το λαμβάνει. Σε δυο εβδομάδες έκανε τεστ – ο καρκίνος του προστάτη άφαντος.

ΜΡ: Αυτό ήταν με το MMS2 σκέτο;

ΤΧ: Αυτό ήταν με το MMS2 σκέτο.

ΜΡ: Εντάξει.

ΤΧ: Λέω στον εαυτό μου: Πρέπει να υπάρχει κάτι ακόμα που δεν γνωρίζω. Έτσι άρχισα να το μελετώ και βρήκα ότι όταν βάλεις υποχλωρικό ασβέστιο σε νερό αυτό μετατρέπεται σε υποχλωριώδες οξύ. Λοιπόν, μάντεψε;

Το υποχλωρικό ασβέστιο είναι χλώριο για πισίνες. Οι περισσότεροι χημικοί δεν έχουν αντιληφθεί ότι το χλώριο για πισίνες είναι στην πραγματικότητα υποχλωριώδες οξύ. Βάζεις υποχλωρικό ασβέστιο στο νερό και αυτό μετατρέπεται σε υποχλωριώδες οξύ.

ΜΡ: Σωστά.

ΤΧ: Αυτό είναι HOCl. Όταν παράγεται σκοτώνει διάφορα πράγματα στην πισίνα και την αποστειρώνει και δεν είναι το χλώριο που το κάνει αυτό, είναι το οξυγόνο. Το οξυγόνο παράγεται από αυτή την φόρμουλα - HOCl.
Το οξυγόνο – Ο – που παράγεται και πάει και σκοτώνει αυτά τα πράγματα. Δεν είναι το χλώριο. Το Cl μετατρέπεται σε επιτραπέζιο άλας.

ΜΡ; Ναι.

ΤΧ: Επομένως, είναι απλά κάτι που ο περισσότερος κόσμος δεν μπορεί να κατανοήσει, και δεν μπορούσα να το καταλάβω και εγώ. Όμως μετά που αρχίσαμε να 'παίζουμε' μ' αυτό και σκοντάψαμε πάνω του τελικά το βρήκα.

ΜΡ: Επομένως είναι στην συνέχεια που το βελτιώσατε περισσότερο;

ΤΧ: Ναι.

ΜΡ: Άρα το πρωτόκολλο θεραπείας που χρησιμοποιούσες στην Αφρική ήταν ένας συνδυασμός από MMS1 και MMS2; Είναι σωστό αυτό;

ΤΧ: Ναι. Όταν ένα άτομο έχει καρκίνο, το προσθέτω (το MMS2) στο πρωτόκολλο θεραπείας του. Θα μείνεις κατάπληκτος από τα φανταστικά αποτελέσματα που κατάφερα στον καρκίνο όταν το πρόσθεσα.

Όμως τελικά, για να τελειώσω την ιστορία μου στην Αφρική, όλοι γινόντουσαν καλά, όλοι όσοι ακολούθησαν το πρωτόκολλο που έλαβαν, οι 700 άνθρωποι που διαχειριστήκαμε.. όλοι όσοι ακολούθησαν το πρωτόκολλο, που μπορούσαμε να τους καταφέρουμε να ακολουθήσουν το πρωτόκολλο, και οι περισσότεροι το έκαναν.

Όταν είδαν τους φίλους τους να γίνονται καλά, συμπέραναν ότι θα ήταν καλό να κάνουν το ίδιο πράγμα και το έκαναν. Το ακολούθησαν πλήρως. Τους εξετάσαμε αυτούς τους ανθρώπους. Πήγαμε στα σπίτια τους και τους εξετάσαμε. Τους λέμε: Δείξτε μας πώς το κάνετε. Το έκαναν σωστά.

Όσοι το έκαναν σωστά, και οι περισσότεροι το έκαναν, ήταν πλέον καλά, μέχρι απολύτως καλά, πίσω στις δουλειές τους, πίσω στις διδασκαλικές τους υποχρεώσεις και οτιδήποτε άλλο έκαναν. Επέστρεψαν πίσω στην ζωή τους. Ήρθαν σε μας άρρωστοι και τώρα είναι Οκ.

Τώρα μου λες: Πώς μπορούμε να αποδείξουμε ότι ήταν καλά; Δεν υπάρχει τρόπος να αποδείξουμε ότι αυτοί οι άνθρωποι ήταν καλά διότι όλα τα τεστ για HIV είναι τεστ για αντισώματα. Τα αντισώματα θα είναι πάντα εκεί είτε υπάρχει HIV, είτε όχι. Τα αντισώματα θα είναι εκεί – ή αντιγόνα.

Μερικά τεστ είναι μόνον για ειδικές πρωτεΐνες που νομίζουμε ότι υπάρχουν στον υιό. Όμως άσχετα μ' αυτό, ποτέ δεν τεστάρεσαι για το υιό. Τεστάρεσαι για κάτι που έχει σχέση με αυτόν. Δεν υπάρχει τρόπος να αποδείξεις ότι ένα άτομο είναι HIV-αρνητικό.

ΜΡ: Οκ, όμως λαμβάνεις μη καταγεγραμμένα στοιχεία ακούγοντας απλά κάποιον να λέει: Άκου με, αισθάνομαι περίφημα, δεν φαίνομαι;

ΤΧ: Ναι, μη καταγεγραμμένα, και αυτό είναι που μας ενδιαφέρει τώρα. Όσο όμως αυτοί οι άνθρωποι αισθάνονται ευτυχισμένοι και είναι υγιείς και βρίσκονται ξανά πίσω στην ζωή τους, είμαστε και εμείς ευτυχισμένοι.

ΜΡ: [γέλια] Μήπως λαμβάνεις αναφορές από άτομα εκτός Αφρικής που άκουσαν γι’ αυτά τα πρωτόκολλα και που τα εφαρμόζουν στους εαυτούς τους;

ΤΧ: Μα φυσικά. Έχω λάβει πολλές αναφορές. Έχω πάνω από 35.000 email. Τώρα, δεν είναι όλα από άτομα που έγιναν καλά, όμως μερικά είναι. Είτε εγώ είτε η γραμματέας μου έχουμε απαντήσει σε όλα τα e-mail, αδιάφορα με το τι περιέχουν. Είτε είναι απλά ερωτήματα, είτε είναι ασθενείς που χρειάζονται να ξέρουν κάτι ή οτιδήποτε, εμείς απαντάμε σε όλους.

Έχουμε όμως πάρα πολλές αναφορές εκτός Αφρικής και τριγύρω. Όμως χρησιμοποιούσα κυρίως αυτό το πρωτόκολλο πριν φύγω από το Μεξικό ούτως ή άλλως.

ΜΡ: Είναι εύκολο να φτιάξεις το MMS2... Όσοι θέλουν να το φτιάξουν;

ΤΧ: Μπορείς να το πάρεις από οπουδήποτε στον κόσμο. Είναι ένα από τα πλέον διαδεδομένα χημικά στον πλανήτη Γη, διότι, άσχετα με το σε ποια χώρα είσαι, δεν με νοιάζει πόσο τριτοκοσμική χώρα είναι και πόσο φτωχοί άνθρωποι υπάρχουν εκεί, υπάρχουν πάντα και πλούσιοι. Και οι πλούσιοι, πολλοί πλούσιοι έχουν και πισίνες.

Αυτό το συγκεκριμένο χημικό είναι κυρίως για πισίνες αν και χρησιμοποιείται για τα πάντα. Χρησιμοποιείται και στην απολύμανση επεξεργασμένου νερού.

ΜΡ: Οκ.

ΤΧ: Σ' όλον τον κόσμο είναι το καλύτερο χημικό για απολύμανση νερού.

ΜΡ: Όμως σοβαρά πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός τι αγοράζεις. Διότι εάν μπεις σ' ένα κατάστημα υπολογιστών και αγοράσεις ένα μπουκάλι από κάτι που καθαρίζει την πισίνα σου, θα μπορούσε να περιέχει οτιδήποτε.

ΤΧ: Ακριβώς, δεν θα κάνεις τίποτα. Είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιήσεις υποχλωρικό ασβέστιο. Κυκλοφορεί κάτι που λέγεται υποχλωρικό νάτριο. Χρησιμοποιείται για τον ίδιο σκοπό, αλλά δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για το MMS2 σου.

Πρέπει να είναι υποχλωρικό ασβέστιο, όχι υποχλωρικό νάτριο. Το υποχλωρικό νάτριο είναι φθηνότερο αλλά δεν είναι εξ' ίσου καλό για τον σκοπό μας.

ΜΡ: Δουλεύει το ίδιο όπως και το MMS1, που το ενεργοποιείς με το οξύ;

ΤΧ: Όχι δεν το ενεργοποιείς.

ΜΡ: Απλά το προσθέτεις στο νερό;

ΤΧ: Όχι, δεν το προσθέτεις στο νερό. Το βάζεις μέσα σε κάψουλα.

ΜΡ: Οκ.

ΤΧ: Γεμίζεις την κάψουλα, και μετά παίρνεις μερικές από αυτές κατά την διάρκεια της ημέρας. Αυτό είναι το MMS2. Μετατρέπεται σε υποχλωρικό οξύ στο στομάχι όταν συναντήσει νερό. Έχουμε λάβει φανταστικά αποτελέσματα απ’ αυτό. Εάν δεν έχεις καθόλου MMS1, θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις MMS2. Κάνει όλα όσα κάνει και το MMS1.

Μπορούμε να χρησιμοποιούμε και τα δύο συνεχώς, όμως δεν υπάρχει λόγος. Το MMS1 κάνει την δουλειά και χρειαζόμαστε το MMS2 μόνον σε περίπτωση καρκίνου.

ΜΡ: Τώρα, για τους ανθρώπους που δεν έχουν παρακολουθήσει το πρώτο μας βίντεο, δεν βγάζεις λεφτά από πωλήσεις του MMS, έτσι δεν είναι;

ΤΧ: Όχι.

ΜΡ: Έτσι απλά για να το πούμε και εσύ να το βεβαιώσεις, απλά θέλεις να το κάνεις ελεύθερα διαθέσιμο στον κόσμο σαν ένα παραδοσιακό σκεύασμα γι’ αυτά τα πράγματα που διαφορετικά θα ξόδευες χιλιάδες δολάρια για να τα διορθώσεις και μάλιστα χωρίς πιθανή επιτυχία. Σωστά;

ΤΧ: Σωστά.

ΜΡ: Το εισόδημα σου προέρχεται από την πώληση του βιβλίου.

ΤΧ: Έτσι είναι. Δεν έχω κανένα εισόδημα από την πώληση του MMS1 ή 2. Αν και πολλοί ανά τον κόσμο έχουν. Πολλοί άνθρωποι ζουν από αυτό. Επομένως είναι εύκολα διαθέσιμο σε πολλά μέρη πλέον.

ΜΡ: Και αυτό είναι κάτι που το ενθαρρύνεις. Θέλεις οι άνθρωποι να…

ΤΧ: Μα και βέβαια! Τους δείχνω μέσα στο βιβλίο μου πώς να το κάνουν, πώς να το παράγουν μαζικά στην κουζίνα τους. Πολλοί θα επικοινωνήσουν μαζί μου και θα πουν ότι το φτιάχνουν και θα θέλουν να ξέρουν αν έχουν κάνει σωστά την δοσολογία.

Θα τους κάνω μια ερώτηση και εάν.. ξέρω σίγουρα ότι δεν μπορεί να αποτύχουν. Ξέρω από τώρα αν θα κάνουν σωστή μείξη [δείχνει τον εαυτό του] απλά λέγοντας μου ότι έχουν το σωστό μείγμα στην κουζίνα τους. Εάν οι απαντήσεις τους είναι σωστές, ξέρω ότι δεν θα είναι λάθος και μετά θα ξέρω ότι είναι το σωστό.

ΜΡ: Εντάξει. Τώρα τι είναι το βιβλίο σου και πώς το παίρνουν;

ΤΧ: Το βιβλίο μου είναι το Miracle Mineral Solution of the 21st Century και θα το βρουν στο miraclemineral.org.

ΜΡ: Αυτό είναι το βιβλίο που το πρώτο μέρος είναι δωρεάν;

ΤΧ: Ναι, ακριβώς.

ΜΡ: Και μετά αυτό που σίγουρα προτείνω, και θα πρότεινες και εσύ, είναι ότι μετά πληρώνουν ένα μικρό ποσό για να λάβουν και το δεύτερο μέρος του βιβλίου που λέει όλη την ιστορία από την αρχή, ναι;

ΤΧ: Ακριβώς. Μπορείς να κατεβάσεις το πρώτο μισό δωρεάν και το υπόλοιπο μισό να το κατεβάσεις πληρώνοντας 12 δολάρια. Ή διαφορετικά μπορείς να αγοράσεις το έντυπο και να σου το στείλουμε οπουδήποτε στον κόσμο.

ΜΡ: Και έχει μεταφραστεί σε μεγάλο αριθμό γλωσσών.

ΤΧ: Ναι, υπάρχει σε 11γλώσσες. Η βασική γλώσσα είναι τα Γερμανικά.

ΜΡ: Εντάξει.. Τώρα, όλο αυτό ακούγεται σαν μια απίστευτη ιστορία που όσοι μας παρακολουθούν θα ήθελαν να μάθουν περισσότερα. Τι θα συμβεί μετά; Πού θα πας μετά από εδώ; Πώς μεταφέρεις το θέμα σε άλλα μέρη; Ποιο είναι το μέλλον αυτού του τεράστιου εγχειρήματος που ξεκίνησες εδώ;

ΤΧ: Λοιπόν, στην χώρα στην οποία βρίσκομαι στην Αφρική, θέλω να ολοκληρώσω το έργο σε όλη την έκταση. Θέλουμε να επισκεφθούμε όλα τα σημεία και να καλύψουμε τις περισσότερες από τις ασθένειες εκεί. Η χώρα είναι με 60% HIV… 60% HIV!!

ΜΡ: Αυτό είναι αδύνατον να το φανταστείς.

Jim Humble
       and Bill RyanΤΧ: Είναι, δεν είναι; Και όλοι αυτοί οι άνθρωποι… εντάξει, ίσως όχι όλοι από αυτούς, αλλά το λιγότερο το 50% από αυτούς, λαμβάνουν τα φάρμακα ARV. [Σημ. Φάρμακα ‘μη-αναστροφής’]

Τώρα, μπορείς να φανταστείς πόσα εκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο κερδίζουν από αυτή την μία χώρα που λαμβάνει τα φάρμακα ARV; Εύχομαι όλοι αυτοί που θεωρούν ότι τα φάρμακα ARV, ή νομίζουν ότι είναι καλά, να ανοίξουν ένα πακέτο και να δουν μέσα τι λέει.

Θα σου πει ότι έχει σκοτώσει πολλούς ανθρώπους από τα τεστ ακόμα, όταν τα έφτιαχναν.. στα τεστ για να δουν τι κάνουν. Τα μικρά γράμματα που δεν διαβάζει κανείς. Έχουν σκοτώσει πολλούς ανθρώπους ακόμη από την περίοδο των τεστ.

Και υπάρχει και κάτι ακόμα… στο πίσω μέρος του χαρτιού, υπάρχει λίστα 35, 40, 50 ασθενειών που προκαλούν τα φάρμακα ARV στους ανθρώπους μετά την λήψη. Το έχουν τυπωμένο και το λένε επειδή ο νόμος το επιβάλει να το κάνουν. Και μετά λένε σ’ αυτούς τους φτωχούς Αφρικανούς ότι αν δεν τα πάρετε αυτά τα φάρμακα, θα πεθάνετε.

Τα λαμβάνουν ενώ λαμβάνουν και τις δόσεις του MMS και τα φάρμακα αδρανοποιούνται. Αφού τελειώσουν με το πρωτόκολλο συνεχίζουν να λαμβάνουν MMS δύο με τρεις φορές την εβδομάδα.

Εάν δεν το κάνουν, θα ξανά-αρρωστήσουν εξ’ αιτίας αυτών των φαρμάκων, και φοβούνται να σταματήσουν να τα παίρνουν γιατί οι γιατροί τους λένε: Εάν σταματήσετε να παίρνετε αυτά τα φάρμακα, θα πεθάνετε.

Και αυτοί οι άνθρωποι.. ξέρεις.. δεν είναι μορφωμένοι. Δεν γνωρίζουν. Αν ο γιατρός πει ότι θα πεθάνουν, πιστεύουν ότι θα πεθάνουν.

ΜΡ: Επομένως αυτό σημαίνει ότι ένα μεγάλο μέρος της αποστολής σου είναι η μόρφωση.

ΤΧ: Ναι, αλλά δεν μπορώ να μορφώσω αυτούς τους ανθρώπους. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό διότι εάν αρχίσω να τους λέω τι συμβαίνει, θα με πετάξουν αμέσως έξω από την χώρα και δεν είναι αστείο.

ΜΡ: Πώς σχεδιάζεις να περάσεις το υπόλοιπο έτος; Ποιο είναι το όραμα σου για την υπόλοιπη χρονιά, αν όλα πάνε καλά για σένα;

ΤΧ: Οι Καθολικοί έχουν ήδη πει ότι πρέπει να ξεκινήσω με την δική μου κλινική. Μέχρι την στιγμή που θα επιστρέψω πίσω, οι δικοί μου θα πρέπει να έχουν νοικιάσει μια κλινική που θα είναι κοντά στον σταθμό λεωφορείων για να μπορούν οι άνθρωποι να έρχονται εύκολα από όλη την συγκεκριμένη χώρα.

Έρχονται για να δεχθούν θεραπεία για HIV κάπου 25 άνθρωποι κάθε μέρα. Η όλη ιδέα είναι να βάλουμε το σύστημα παντού. Δεν πρόκειται να πολεμήσουμε το σύστημα υγείας, εκείνο βρίσκεται ήδη μέσα. Δεν θα κάνουμε τίποτα εναντίον του συστήματος υγείας.

Απλά θα μπούμε μέσα και θα έχουμε το δικό μας σύστημα παράλληλα, και έτσι οι ασθενείς θα μπορούν να διαλέξουν να έρχονται σε μας να γίνουν καλά ή να πηγαίνουν στους γιατρούς να τους γιατρεύουν.

ΜΡ: Και δεν θα εναντιωθείτε σε κανέναν;

ΤΧ: Ακριβώς.

ΜΡ: Αυτό ίσως να είναι έξυπνη κίνηση.

ΤΧ: Και, φυσικά, υπάρχει πολύ μαλάρια (ελονοσία) εκεί, μια απίστευτη κατάσταση με πολλά κρούσματα. Φυσικά, όπως ξέρεις, η μαλάρια σκοτώνει περισσότερο κόσμο από οτιδήποτε άλλο πάνω στη κόσμο. Θα τοποθετήσουμε και μια πινακίδα για ελονοσία στην κλινική μας, ξέρεις..

Θα θεραπεύουμε HIV και ελονοσία και σταδιακά θα αυξήσουμε τα θέματα και με άλλες ασθένειες που ίσως επικρατούν. Υπάρχει η ασθένεια του ύπνου και πολλές άλλες διαφορετικές ασθένειες που έχουν σ’ αυτή την περιοχή που θα μπορούσαν να αρπάξουν. Πολύ σύντομα οι άνθρωποι θα έρχονται σε μας για όλες τις ασθένειες.

ΜΡ: Για το καλό των ανθρώπων που παρακολουθούν αυτό το βίντεο για πρώτη φορά και δεν έχουν δει το προηγούμενο, η ελονοσία ήταν μια επιτυχής περίπτωση όπου εφαρμόστηκε MMS, πολύ γνωστή ανά τον κόσμο διότι οι πρώτες σου προσπάθειες ήταν, δεν θεράπευσες.. ήταν 80.000;

ΤΧ: Ποιο κοντά στις 100.000.

ΜΡ: Εκατό χιλιάδες!!

ΤΧ: Φυσικά, δεν ήταν χάρη σε μένα. Ήταν οι άνθρωποι που εκπαίδευσα.

ΜΡ: Σωστά.

ΤΧ: Εγώ θεράπευσα περισσότερες από 2.000 περιπτώσεις ελονοσίας μόνος μου. Αλλά ναι, αυτή είναι μια περίπτωση που την έμαθε πολύς κόσμος, φυσικά.

ΜΡ: Αυτό συνέβη σε διαφορετική ομάδα Αφρικανικών χωρών, έτσι δεν είναι;

ΤΧ: Ναι, ναι, ήταν σε διαφορετική ομάδα. Όσοι με πλησίασαν και είπαν ότι πηγαίνουν στην Αφρική, τους έδωσα όσο μου είπαν ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν. Ήρθε κάποιος και μου είπε ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει 500 φιάλες, και έτσι του βρήκαμε 500 φιάλες. Τις πήρε σε κιβώτια και τις μετέφερε.

Περιποιήθηκε χιλιάδες ανθρώπους εκεί στην Ακτή Ελεφαντοστού, αλλά έμεινε εκεί για λίγους μόνο μήνες. Θεράπευσε όλους τους ανθρώπους και μετά επέστρεψε στην Αμερική, και έτσι δεν συνεχίστηκε.

ΜΡ: Όμως ο λόγος σκορπίζεται σε όλο τον κόσμο από στόμα σε στόμα. Δεν βλέπεις διαφημιστικά για το MMS στην τηλεόραση.

Δεν το βλέπεις σε διαφημιστικές πινακίδες. Και όμως, το συναντάς παντού στο Ιντερνέτ. Βρίσκεται παντού στην εναλλακτική κοινότητα. Θα πρέπει να είναι εκατομμύρια οι άνθρωποι που ωφελήθηκαν από την θεραπεία.

ΤΧ: Κανα δυο εκατομμύρια το λιγότερο.

ΜΡ: Κανα δυο εκατομμύρια;

ΤΧ: Ναι.

ΜΡ: Και ίσως ακόμα περισσότερα που ποτέ δεν θα άκουσες γι’ αυτά.

ΤΧ: Ναι. Ένα πολύ ενδιαφέρον σημείο που θέλω να αναφέρω εδώ, επειδή μου αρέσει.. και αυτό είναι: Ανεξάρτητα από την άσχημη κατάσταση στην οποία ίσως κάποιος να βρίσκεται, εφ’ όσον αρχίσουν να λαμβάνουν το MMS, δεν πρόκειται να πεθάνουν πλέον.

Δεν με ενδιαφέρει αν έχουν καρκίνο και οι γιατροί τους δίνουν δυο εβδομάδες ζωής. Αν αρχίσουν να λαμβάνουν το MMS, δεν υπάρχει καμιά αναφορά που να λέει ότι κάποιος από αυτούς πέθανε. Δεν υπάρχει καμία αναφορά οπουδήποτε στον κόσμο που να λέει ότι κάποιος που άρχισε να παίρνει το MMS πέθανε, άσχετα με την κατάσταση στην οποία ήταν.

Και εάν υπήρξε ποτέ… Πίστεψε με, λαμβάνω e-mails από όλα τα μέρη του κόσμου και παίρνω αναφορές πώς πάει το θέμα από όλη την Γη. Θα το γνώριζα μέσα σε μερικές ώρες εάν είχε πεθάνει κάποιος. Μέχρι τώρα, δεν έχει πεθάνει κανείς. Κάποιοι μου λενε: Κάποια στιγμή θα πεθάνει κάποιος και μετά θα μπεις σε μεγάλο μπελά. [γέλια]

Λοιπόν, ακόμα δεν έχει συμβεί. Στα 10 χρόνια τώρα δεν έχει συμβεί. Κανένας δεν πέθανε.

Πραγματικά κάνει απίστευτα πράγματα στον οργανισμό άμεσα. Το παίρνεις και αρχίζουν να συμβαίνουν απίστευτα πράγματα στο σώμα σου. Και σε όσο χειρότερη κατάσταση είσαι, τόσο πιο απίστευτα πράγματα κάνει.

ΜΡ: Ποιο νομίζεις πως είναι το μήνυμα για τους άλλους ανθρώπους, ή ακόμη και η έμπνευση για σένα τον ίδιο για να συνεχίσεις; Θα υπάρξουν άλλες ευκαιρίες για τους ανθρώπους να συνδράμουν στην αποστολή σου, ή και στις δικές τους αποστολές, που να έχουν να κάνουν με την θεραπεία του οργανισμού με διαφορετικό τρόπο;

ΤΧ: Α, νομίζω ότι υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που ακολουθούν την δική τους αποστολή. Βρίσκονται έξω και εκπαιδεύουν ανθρώπους στην γειτονιά, και σε γειτονιές της Αφρικής.

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που μεταφέρουν το MMS σε διάφορες περιοχές στην Αφρική και βοηθούν εκεί τον κόσμο. Κανείς δεν το κάνει σε τεράστια κλίμακα, σε χιλιάδες κόσμο, αλλά υπάρχουν πολλοί που το κάνουν σε μικρή κλίμακα.

Θέλω να πιστεύω ότι το MMS περνάει ένα μήνυμα στο κοινό. Και αυτό είναι: Δουλεύει.. τουλάχιστον.. αλλά το μήνυμα είναι ότι χρειαζόμαστε την ελευθερία να χρησιμοποιούμε ότι χρειαζόμαστε για το σώμα μας.

Εννοώ, καμία κυβέρνηση δεν έχει το δικαίωμα να μας λέει ότι δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα συγκεκριμένο φάρμακο ή ένα συγκεκριμένο διάλυμα ή μια συγκεκριμένη τροφή και τέτοια.

Οι κυβερνήσεις προσπαθούν να το ελέγξουν όλο και περισσότερο. Και βγαίνουν νέοι νόμοι κάθε μέρα – ισχυροί νόμοι! – τρομεροί νόμοι που προσπαθούν να μας σταματήσουν να λαμβάνουμε βιταμίνες και τις τροφές που χρειαζόμαστε για τους εαυτούς μας.

Πιστεύω ότι το κύριο μήνυμα που το MMS θα πρέπει να φέρνει αυτή την στιγμή είναι ότι χρειαζόμαστε.. οι άνθρωποι χρειάζονται, ή η ανθρωπότητα χρειάζεται την ελευθερία της, ότι δεν πρέπει να επιτρέψουμε στις κυβερνήσεις να μας στερήσουν την ελευθερία μας.

Και αυτό κάνουμε τα τελευταία 100 χρόνια. Οι κυβερνήσεις μας παίρνουν τις ελευθερίες μας όσο πιο γρήγορα μπορούν.

Αυτό το μήνυμα πρέπει να πάει στους ανθρώπους ότι υπάρχει ακόμα κάτι που μπορείτε να πάρετε. Οι κυβερνήσεις θα ήθελαν να σας σταματήσουν αν βρουν την ευκαιρία, αλλά εσείς μην τους αφήσετε. [γέλια]

ΜΡ: Δεν πρόκειται απλά για ένα πρακτικό που οι άνθρωποι μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να βελτιώσουν την υγεία τους. Είναι θέμα αρχής για την προσωπική αυτονομία.

ΤΧ: Αυτό είναι. Ακριβώς. Εάν δεν επιμείνουμε πάνω σ’ αυτό, θα μας σκορπίσουν χωρίς να έχουμε αυτά που χρειαζόμαστε.

ΜΡ: Πολύ καλά Τζιμ. Σ’ ευχαριστούμε. Ξεκινάς πίσω για την Αφρική σε μερικές ημέρες, σωστά;

ΤΧ: Σωστά.

ΜΡ: Και σχεδιάζεις να μείνεις στην Αφρική για κάποιο χρονικό διάστημα; Ή το μέλλον είναι τόσο αβέβαι που δεν γνωρίζεις με τι θα ασχολείσαι ο ίδιος προσωπικά;

 ΤΧ: Λοιπόν, σχεδιάζω να μείνω στην Αφρική για λίγο, αλλά οργανώνω το στήσιμο μιας σχολής στην Δομινικανή Δημοκρατία, μια σχολή εκπαίδευσης για το MMS.

Στην αρχή θα είναι δυο εβδομάδες ταχείας εκπαίδευσης. Ένα άτομο πάει εκεί και όχι μόνον τους εκπαιδεύουμε αλλά στην πραγματικότητα το κάνουν δυο εβδομάδες σε εφαρμογή του MMS για οποιονδήποτε σκοπό στον κόσμο.. και για δύο εβδομάδες το εφαρμόζουν στον εαυτό τους.

Στον χρόνο που κάποιος μένει εκεί, θα ξέρει ακριβώς τι μπορεί να κάνει με το MMS και τι δεν μπορεί να κάνει μ’ αυτό, διότι θα έχουν περάσει εκπαιδευτικά απ’ όλα.

ΜΡ: Επομένως πρόκειται να είναι σαν πρακτική εκπαίδευση.

ΤΧ: Έτσι ακριβώς, μια πρακτική εκπαίδευση και θα θεραπεύουν ο ένας τον άλλον καθώς και τους τοπικούς ασθενείς. Θα τους δίδεται μια πολύ καλή ιδέα του τι μπορούν να κάνουν όταν επιστρέψουν πίσω, οπουδήποτε και αν επιστρέψουν.

Για να σου πω τα βασικά γι’ αυτό – με $1000 θα μένουν δυο εβδομάδες. Θα έχουν δωμάτιο και εκπαίδευση για δύο εβδομάδες και θα λάβουν όλη την εκπαίδευση. Όταν φύγουν, θα έχουν έξι φιάλες MMS και μερικά άλλα πράγματα. Έτσι εξοπλίζονται με πράγματα μεγαλύτερης αξίας από το κόστος των $1000 για την διαμονή τους εκεί. Και είναι όμορφες διακοπές, διακοπές με σκληρή δουλειά, αλλά ευχάριστες διακοπές.

ΜΡ: Και πού μπορεί ο κόσμος να μάθει γι’ αυτό;

ΤΧ: Θα βρουν στο Ιντερνέτ. Θα πρέπει να ψάξουν στην ιστοσελίδα μου. Θα είναι στην JimHumble.biz και πιθανότατα και στην άλλη μου ιστοσελίδα. Διαθέτω 20 ιστοσελίδες. Μπορείς να πάς JimHumble.biz και μετά κατευθύνσου στις άλλες ιστοσελίδες μου από εκεί, αλλά θα είναι σίγουρα στην JimHumble.biz όταν θα είναι έτοιμη. Την ετοιμάζουν τώρα και θα είναι έτοιμη σε ένα μήνα ή δύο για τον κόσμο.

ΜΡ: Εάν θα ήθελε κάποιος να σε υποστηρίξει με κάποιο τρόπο – πρακτικά, υλικά, οικονομικά –τι πρέπει να κάνουν οι άνθρωποι για να επικοινωνήσουν μαζί σου;

ΤΧ: Λοιπόν ο καλύτερος τρόπος να μου στείλουν χρήματα.. ο καλύτερος τρόπος αυτή την στιγμή είναι το MMS1@JimHumble.com. Όποια χρήματα έρθουν εκεί, η γραμματέας μου θα στείλει μια απόδειξη που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για θέματα φόρων διότι αυτά τα χρήματα πηγαίνουν από εκεί στο ίδρυμα μου.

ΜΡ: Οκ. Τώρα όταν λές MMS1@JimHumble.com πρόκειται για λογαριασμό PayPal;

ΤΧ: Είναι λογαριασμός PayPal.

ΜΡ: Οκ, εντάξει.

ΤΧ: Επομένως έρχονται μ’ αυτόν τον τρόπο.

ΜΡ: Ωραία. Υπάρχουν ευκαιρίες στους ανθρώπους να σε υποστηρίξουν στην Αφρική εάν κάποιος θα ήθελε να έχει ένα σαββατοκύριακο, για οποιονδήποτε είναι σχετικά εξοικειωμένος – ίσως κάποιος που έχει νοσοκομειακή εκπαίδευση, νοσοκομειακή εμπειρία σε τροπικά κλίματα, ή κάποιος που απλά θα ήθελε να το ρίξει έξω παρέα με ένα πρωτοπόρο κάνοντας μια υπέροχη δουλειά. Θα ήταν αυτό ένα είδος ευκαιρίας που είναι διαθέσιμη;

ΤΧ: Ναι, ναι. Οι άνθρωποι μπορούν να έρθουν, ιδιαίτερα αν ενδιαφέρονται να βοηθήσουν με κάποιον τρόπο, ιδιαίτερα με χρήματα. Θα χρειαζόμαστε όλο και περισσότερα χρήματα όσο περνάει ο καιρός, αλλά προς το παρόν τα καταφέρνουμε καλά. Ας μην ακούγεται σαν να μην τα φέρνουμε βόλτα. Θα έρθει η ώρα που θα…

Επεκτεινόμαστε κάπως αργά, αλλά η όλη ιδέα είναι να δημιουργήσουμε έναν ξεχωριστό οργανισμό που θα μπορούν να έρχονται οι άνθρωποι.

Δεν θα αντικαταστήσω ποτέ το σύστημα υγείας. Δεν θα το προσπαθήσουμε και θα αποδείξουμε ότι δεν θα μπούμε μέσα του. Δεν θα το κάνουμε ποτέ. Δεν θέλω να το δοκιμάσω αυτό. Δεν θα ήθελα ποτέ να έχω το σύστημα υγείας εχθρό μου.

Απλά θα ήθελα να ‘γίνω’ ένα θεραπευτικό σύστημα, που να βγαίνει εκεί έξω σε διαφορετικές χώρες και να είναι διαθέσιμο στον καθένα που θα ήθελε να θεραπευτεί. Να τον θεραπεύσουμε με τον δικό μας τρόπο ή αν θέλουν να πάνε και να έχουν εξυπηρέτηση από το σύστημα υγείας [γέλια].. οποιοδήποτε τρόπο..

ΜΡ: Ίσως μπορείς να πεις ότι υποστηρίζεις τους ανθρώπους που είναι γνώστες της προσωπικής τους αυτονομίας. ΤΧ: Ναι, και αυτό. [γέλια]

ΜΡ: Οκ, το’ πιασα. Τζιμ, ήταν μεγάλη μου ευχαρίστηση να μιλώ μαζί σου. Θα ήθελα να διατηρήσουμε την επικοινωνία μας. Θα είσαι πίσω στην Ευρώπη κάποια στιγμή του χρόνου;

ΤΧ: Πιθανόν, μάλλον.. ναι.

ΜΡ: Θα ενημερωνόμαστε καθ’ οδόν σχετικά με την εξέλιξη σου και την επέκταση του οράματος σου.

ΤΧ: Ναι, αυτό θα ήταν ωραίο!

ΜΡ: Τζιμ Χαμπλ, σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ. Θα περιμένω ανυπόμονα να ξαναβρεθούμε και πάλι του χρόνου.

ΤΧ: Σ’ ευχαριστώ, σ’ ευχαριστώ. Θα περιμένω και εγώ με χαρά να βρεθούμε του χρόνου.

ΜΡ: Υπέροχα. Τζιμ Χαμπλ, ο άνδρας και οι θαυμαστές του επιτυχίες. Τώρα Τζιμ, δεν μπορώ να αφήσω να φύγεις χωρίς να μας πεις για το άλλο εγχείρημα που έκανες έρευνες που μας πάει πίσω στις μέρες των ορυχείων χρυσού.

Μου είπες κάτι περί αυτού εκτός κάμερας που ήταν τόσο απίστευτο… Πρόκειται για μια εξαιρετική ιστορία που θα ήθελα πολύ να την μοιραστείς μαζί μας. Δεν έχει σε τίποτα να κάνει με το MMS. Έχει να κάνει με την αποθήκευση ραδιενεργών αποβλήτων. Πες μας γι’ αυτό.

Jim Humble
       2ΤΧ: Εργαζόμαστε με την ανάκτηση κατάλοιπου χρυσού, πολύτιμων μετάλλων, από ορυκτά, και μάθαμε να καίμε ορυκτά σε υψηλή θερμοκρασία.

Καίγοντας αυτά τα ορυκτά σε υψηλή θερμοκρασία, εάν υπήρχε κάποια ποσότητα ραδιενέργειας σε συγκεκριμένα υλικά, και σε υλικά που είναι ραδιενεργά, μάθαμε ότι μπορούμε να μειώσουμε την ραδιενέργεια στο μηδέν.

Έτσι αρχίσαμε να πειραματιζόμαστε με διαφορετικά ραδιενεργά υλικά. Ένα παράδειγμα ήταν το ραδιενεργό υλικό που βρίσκεται μέσα στις σωληνώσεις πετρελαίου που χρησιμοποιούν για την μεταφορά πετρελαίου στις νότιες πολιτείες και σε διάφορα μέρη με πηγάδια.

Αυτές οι σωληνώσεις πρέπει να καθαρίζονται κάθε τόσο. Είναι ραδιενεργές. Το υλικό είναι ραδιενεργό μέσα τους.

Είναι χαμηλό επίπεδο ραδιενέργειας, αλλά αρκετά υψηλό για να μην σου επιτρέψει η κυβέρνηση να το ρίξεις οπουδήποτε, και δεν θα σου επιτρέψουν ούτε να το κρατήσεις. Είναι παράνομο, αλλά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα με αυτό. Έτσι πήραμε λίγο από αυτό το υλικό και καταφέραμε να μειώσουμε την ακτινοβολία στο μηδέν καίγοντας το.

Στην διαδικασία της καύσης, δημιούργησε αρκετά πολύτιμα μέταλλα εκεί μέσα υπεραρκετά για να καλύψουν το κόστος της διαδικασίας. Στην πραγματικότητα, μπορείς να βγάλεις 1000 $ ανά τόνο πέραν του κόστους καύσης του υλικού. Το καύσιμο υλικό… Για παράδειγμα, είναι ένα υλικό που προσθέτουμε στην πρώτη ύλη, ένα υλικό σαν εμπρηστική σκόνη για όπλα.

Με την σκόνη αυτή και με κατάλληλα χημικά πρόσθετα σ’ αυτήν, η ραδιενέργεια πάντα πέφτει στο μηδέν. Παίρνει 3 ημέρες από την καύση για να πέσει η ραδιενέργεια στο μηδέν. Είχαμε πολύ καλούς μετρητές Geiger και τέτοια. Κάναμε επίδειξη της διαδικασίας στην Texas A&M και σε άλλα πανεπιστήμια.

Τρία με τέσσερα άλλα πανεπιστήμια έστειλαν καθηγητές να τσεκάρουν την περίπτωση και αν δουν αν λέμε ψέματα ή τι. [γέλια] Πάντα κάνουμε επίδειξη. Πάντα αποδεικνύουμε ότι δουλεύει και κανείς δεν το έχει πιστέψει.

ΜΡ: Δεν μπορώ να σου πω πόσο περίεργο ακούγεται όλο αυτό. Είναι αδύνατον, αυτό που λες.

ΤΧ: Είναι αλήθεια.. ακούγεται αδύνατον.

ΜΡ: Ακούγεται αδύνατον.

ΤΧ: Ναι, αλλά πρέπει να σου πω ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που είναι ‘αδύνατα’ αλλά συμβαίνουν συνεχώς. Θα μπορούσαμε να πάρουμε μια κότα και να την βάλουμε κάπου χωρίς να λαμβάνει καθόλου ασβέστιο και όμως να κάνει αυγά.

ΜΡ: Ναι, ακριβώς. Φαίνεται πως υπάρχει μια βιολογική δυναμική για την μεταστοιχείωση των παραγόντων.

ΤΧ: Ακριβώς.

ΜΡ: Γνωρίζω ότι στην αποδεκτή βιολογία αυτό εκλαμβάνεται ως ‘σκεπτικό μαγγανείας’, όμως υπάρχουν κάποιες αποδείξεις περί αυτού. Λες πως υπάρχει κάποιου είδους χημική μεταστοιχείωση των παραγόντων που λαμβάνουν μέρος όταν καις αυτά τα ραδιενεργά απόβλητα με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Σωστά;

ΤΧ: Ναι, δημιουργούμε ένα συγκεκριμένο εκρηκτικό μείγμα σκόνης που αυτό με την σειρά του παράγει υψηλή, πολύ υψηλή θερμοκρασία. Καίγεται αργά.. δεν κάνει ΜΠΑΝΓΚ!! Πάει αργά, αλλά παράγει τόσο υψηλή θερμοκρασία που δεν θες να το βλέπεις διότι θα κάνει ζημιά στα μάτια σου.

Παράγει πάρα πολύ υψηλή θερμοκρασία και μετά απλά το αφήνεις εκεί μέχρι να κρυώσει. Και μετά το αλέθεις και λαμβάνεις μια ποσότητα πολύτιμων μετάλλων από αυτό. Και όπως λέω, η ακτινοβολία πηγαίνει πάντα σε άλλο επίπεδο – δεν μένει τίποτα. Πάντα χάνεται, τελείως.

ΜΡ: Σε τρεις ημέρες;

ΤΧ: Σε τρεις ημέρες.

ΜΡ: Αυτό είναι απίστευτο. [γέλια] Δεν μπορώ να σου περιγράψω πόσο απίστευτο μου ακούγεται. Εάν κάποιος εδώ δεν έχει πείρα από φυσική ή χημεία, το ακούει ως απίστευτο. [γελούν και οι δυο] Είναι μια απίστευτη ιστορία. Όμως φυσικά υπάρχει ένα μήνυμα μέσα της, δεν υπάρχει (?), ότι πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να εξετάσεις και απίθανα πράγματα για να σπάσεις κατεστημένα σε όλες τις επιστήμες και τεχνολογία.

ΤΧ: Ακριβώς. Βάλε στοίχημα.

ΜΡ: Και ένα από τα μηνύματα εδώ είναι ότι η σημερινή επιστήμη δεν επιτρέπει να κάνεις κάτι τέτοιο διότι πρέπει να λειτουργήσεις μέσα στα αποδεκτά πλαίσια του συστήματος.

ΤΧ: Όποιος θέλει να μάθει για την φόρμουλα ευχαρίστως να του πω πώς να την κάνει, με την προϋπόθεση ότι αν καταφέρουν και παράγουν κέρδος από αυτό κάπου, παίρνω μέρος των κερδών. [Γελούν και οι δύο]

ΜΡ: Επομένως αυτό είναι ακόμα ένα θέμα που ο κόσμος μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σου. Είναι μια απίστευτη ιστορία.

ΤΧ: Ναι, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου αν πραγματικά ενδιαφέρονται και έχουν χρήματα ή κάποιο λόγο που θέλουν να ασχοληθούν μ’ αυτό. Για λόγους απλού ενδιαφέροντος… Δεν βλέπω τον λόγο να συζητηθεί από απλό ενδιαφέρον.

ΜΡ: Λοιπόν, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός διότι θα λάβεις πολλά μηνύματα από τον κόσμο όταν το ακούσουν αυτό. Άκου, έχω μια τελευταία ερώτηση πριν ολοκληρώσουμε: Τι συνέβη με εκείνο το καπέλο; Είχες ένα όμορφο καπέλο όταν σε είδα πριν 14 μήνες.

ΤΧ: Βασικά ήταν το ίδιο καλό με αυτό που έχεις εσύ! [γέλια] Το λάτρευα εκείνο το καπέλο. Πάντα μου άρεσε να το φορώ. Το πρόβλημα με εκείνο το καπέλο ήταν ότι αν κάποιος από εκείνους τους τύπους είναι να με ψάξει, θα πει: Πηγαίνετε κάτω στον δρόμο και πυροβολήστε τον τύπο με το καπέλο. [γελούν και οι δύο]

Κατέληξα πως δεν πρέπει να τους δώσω αυτή την ικανοποίηση. Πιθανόν να μου δώσουν έτσι 10, 15 δευτερόλεπτα να το σκάσω εάν δεν φοράω εκείνο το καπέλο. [γέλια]

ΜΡ: Πιστεύεις ότι θα ήταν καλό να το σκεφτώ και εγώ ως συμβουλή;

ΤΧ: Πιστεύω πως θα έπρεπε… διότι είσαι ένας από τους τύπους που θα τους σπάσει τα νεύρα. [γέλια]

ΜΡ: Δεν ξέρω. Δεν έχω τόσα πολλά μαλλιά όσα έχεις εσύ, ουσιαστικά. Εσύ διαθέτεις μερικές ασημένιες μπούκλες εκεί πάνω που σε κάνουν να φαίνεσαι αρκετά ωραίος. Εγώ απλά κρύβω την φαλάκρα μου από κάτω.

ΤΧ: Τότε θα έλεγα καλύτερα να ανησυχήσεις αργότερα γι’ αυτό.

ΜΡ: [γέλια] Οκ. Τζιμ, σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ.

ΤΧ: Μεγάλη μου χαρά. Σ’ ευχαριστώ και εγώ.
**Το κείμενο παρέχεται από τους ακούραστους εθελοντές του ‘Divine Cosmos/ Project Camelot/ Project Avalon / Project Camelot Productions Transcription Team/Project Avalon Translation Project’. Όλα τα κείμενα που θα βρείτε σ’ αυτές τις ιστοσελίδες έχουν παραχθεί από την Ομάδα Κειμένων τα τελευταία χρόνια. Είμαστε σαν τις μέλισσες: μπορεί να είμαστε αφανείς, όμως παράγουμε καθαρά κείμενα για την ευχαρίστηση σας και τον προβληματισμό σας.


Πατήστε εδώ για το βίντεο της συνέντευξης

Support Project Avalon - make a donation:

Donate

Thank you for your help.
Your generosity enables us to continue our work.

Bill Ryan

bill@projectavalon.net


unique visits