Search

__________________________________________________________

Τζιμ Χάμπλ

Το MMS στην Αφρική: θεραπεύοντας τον HIV και τον καρκίνο

Ιανουάριος 2010

Για πρώτη φορά συνάντησα τον Τζιμ Χάμπλ το Νοέμβριο του 2008, και η συνέντευξη μου μαζί του είναι διαθέσιμη εδώ.

Γι' αυτούς από σας που αγνοείτε το έργο του Τζιμ, είναι ο εφευρέτης του MMS (Θαυματοποιό Διάλυμα Μετάλλων) το οποίο, σύμφωνα με τον Τζιμ, δύο εκατομμύρια άνθρωποι παγκόσμια το έχουν χρησιμοποιήσει με επιτυχία και ταχύτητα στη θεραπεία σε ένα φάσμα σοβαρών ασθενειών και άλλων ιογόνων παθήσεων - με πολύ μικρό κόστος και με σχετικά μικρή δυσκολία. Έχω λάβει προσωπικά μαρτυρίες των φαινομενικών πλεονεκτημάτων του  MMS - και είμαι μάρτυρας πολλών φαινομενικών θαυμάτων από πρώτο χέρι.

Είχα την ευχαρίστηση να του πάρω ξανά μια συνέντευξη στο σπίτι του Τόμας Κίρσχνερ στη Νότια Γερμανία τον Ιανουάριο [2010] όταν ο Τζιμ είχε έρθει αεροπορικώς στην Ευρώπη από την Αφρική για μια εβδομάδα. Ο Τόμας είναι ο εκδότης του Γερμανικού περιοδικού NEXUS και έχει κάνει πάρα πολλά για να υποστηρίξει και να βοηθήσει τον Τζιμ. Είναι επίσης ένας από τους παλαιότερους φίλους του Κάμελοτ και του Άβαλον.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, ο Τζιμ έχει δει μερικά πολύ σημαντικά αποτελέσματα. Έχει θεραπεύσει με μεγάλη επιτυχία εκατοντάδες ασθενείς με AIDS και καρκίνο και έχει συγκεντρώσει αναφορές από ασθενείς με AIDS που επανήλθαν σε πλήρη υγεία μετά από τρεις εβδομάδες που χρησιμοποίησαν ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο το οποίο αυτός δημιούργησε. Περιγράφει αυτό που ονομάζει 'MMS 2', το οποίο λέει ότι λειτουργεί συγκεκριμένα αποτελεσματικά σε συνδυασμό με το MMS 1 στη θεραπεία του καρκίνου.

Ενδιαφέρον για μερικούς από σας μπορεί να είναι ένα πρότζεκτ (το οποίο προστέθηκε σαν κάτι έξτρα - τίποτε να κάνει με το MMS, και στο οποίο δεν έχει αφιερώσει καθόλου χρόνο τελευταία) το οποίο είναι τόσο παράξενο που είναι σχεδόν απίστευτο, και το οποίο δεν θα το πίστευα και εγώ ο ίδιος αν ο Τζιμ δεν μου είχε δώσει τον προσωπικό του λόγο ότι ανέφερε τις εμπειρίες του με ακρίβεια.

Αυτό το πρότζεκτ είναι η τυχαία ανακάλυψη μιας χημικό - πάλι, χημικό ουσία - τρόπο για να μεταβάλλονται ραδιενεργά υλικά σε (α) σε εξάλειψη κάθε ίχνους ραδιενέργειας μέσα σε τρεις μέρες και (β) και να δημιουργείται σαν από-προιόν ένα υπόλειμμα από πολύτιμα μέταλλα που θα παράγουν ένα κέρδος από περίπου $1000 (μετά το κόστος) για κάθε τόνο ραδιενεργών υλικών που θα επεξεργάζεται.  

Η διαδικασία χαρακτηρίζεται από αργή υψηλής-θερμοκρασίας καύση με τη χρήση συγκεκριμένων χημικών παραγόντων. Το συμπεριλαμβάνω αυτό σαν μια σπαζοκεφαλιά. Οποιοσδήποτε έχει κάποια κατανόηση της κλασικής φυσικής θα ξέρει φυσικά ότι αυτό είναι [υποτίθεται ότι είναι] σχεδόν αδύνατο. Μπορείτε να ακούσετε το ανέκδοτο στο τέλος του βίντεο.

Μια χαριτωμένη αναφορά, που επίσης προστέθηκε σαν έξτρα, ήταν που ρώτησα τον Τζιμ τι συνέβη στο καπέλο του. Είπε ότι σταμάτησε να το φοράει στην Αφρική γιατί τον έκανε "να τον αναγνωρίζουν πολύ εύκολα", και ότι με το να μην το φοράει του έδινε λίγο έξτρα χρόνο για να ξεφύγει κάποιον που θα ήθελε να τον πυροβολήσει. Και τότε είχαμε μια πολύ αστεία συζήτηση σχετικά με το αν θα έπρεπε να ακολουθήσω το παράδειγμα του ή όχι.

Επί πλέον από την παρουσίαση μερικών πληροφοριών που μπορεί να είναι υπερβολικά πολύτιμες για κάποιον που αντιμετωπίζει κάποια σοβαρή ασθένεια, το βίντεο είναι επίσης πολύ διασκεδαστικό για οποιονδήποτε αγαπά και σέβεται τον Τζιμ και το αξιόλογο έργο του. Χαρείτε το :)

πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το βίντεο σε (MP4)
πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το αρχείο ήχου (MP3)
[για τους χρήστες PC δεξί-κλικ και μετά αποθήκευση ως. για τους χρήστες Mac επιλογή-κλικ]

πατήστε εδώ για τη προσωπική ιστοσελίδα του Τζιμ Χάμπλ.
πατήστε εδώ για τη πρώτη συνέντευξη του Μπιλ Ράιαν μαζί του [Πρότζεκτ Κάμελοτ] το Νοέμβριο του 2008

Support Project Avalon - make a donation:

Donate

Donations are not tax deductible for U.S. citizens.

Thank you for your help.
Your generosity enables us to continue our work.

Bill Ryan

bill@projectavalon.net


unique visits