Search

__________________________________________________________

Nikola Tesla

This page is a reformatted version of the original Project Camelot publication.


Kiváltságunknak érezzük, hogy oly sok nagyszerű embernek róhatjuk le a tiszteletünket ezeken az oldalakon, és Nikola Tesla egyike volt a legnagyszerűbb és legtehetségesebb embereknek, akik valaha a Földön jártak. Mégis, két éven keresztül nem volt számunkra világos hogy felvegyük-e őt a Tribute oldalakra, mivel nem voltunk arról meggyőződve, hogy Tesla az életét áldozta volna az igazságért. De miután tüzetesen megvizsgáltuk a kérdést, csatlakozunk azokhoz a kutatókhoz, akiknek száma csak egyre növekszik, akik hisznek abban, hogy Teslát meggyilkolták és nem természetes halállal halt meg. 

Nagyon sok mindent leírtak már a tékozló zseni Nikola Tesláról (talán többet is mint JFK-ről, akit szintén megemlítünk a Tribute oldalunkon) ezért szükségtelen hogy részletezzük életét, éleselméjűségét, látomásait, vagy akár vívmányait. De röviden, Tesla egy rendkívüli, ösztönös, alkotó zseni volt, aki többek között feltalálta a váltóáramot (ami modern világunkat hajtja) és a rádiót (amit tévesen Marconinál jegyeznek). Kortárs életrajzírók Teslát a "fizika apjának" tartják, "az ember aki feltalálta a 20-ik századot", és "az elektromos áram védőszentjének".

Élete munkájának nagy része arról szólt, hogy a világnak ingyenes (azaz teljesen költségmentes) áramot szolgáltasson, amit úgy képzelt el, hogy drót nélkül, a levegőben vagy a földben fog sugározni, távvezetékek nélkül - ehhez viszont sosem kapta meg a szükséges anyagi támogatást, annak ellenére hogy évekig próbálkozott, ezt az álmát nem tudta megvalósítani. Régóta az a hír járja, hogy jelentős mennyiségű elektromos és elektronikus eszközt talált fel és dolgozott ki, olyanokat, amik messze meghaladták kora fejlettségi szintjét, és amik az Amerikai hadsereg és titkosszolgálat erős érdeklődését élvezték volna. Körülbelül 300 szabadalma, 25 országban van jegyezve, legtöbbjük fontos és szerteágazó témákban.

A Project Camelot látogatói közül sokan tudják, hogy Tesla tanítványa - Otis T. Carr az - aki a fiatal Ralph Ring-gel dolgozott, akivel 2006-ban interjút készítettünk. Carr-t nem ölték meg, de laboratóriumát az FBI erőszakkal bezárta, miután ő, Ralph és egy kisebb csapat sikeresen próba-repült egy 40 láb átmérőjű (12.19 méter) csészealjat, amit elektromágneses és ezoterikus elvek alapján működtettek. (Itt talál részleteket Ralph Ring-ről)

Tesla meggyilkolásának valószínűsége akkor ért el hozzánk, amikor meghallgattuk ezt az érdekes audió interjút (PC felhasználók: jobb egérgomb) Eric Bermen elmondja Greg Syzmanskinak hogyan fedezte fel, hogy az ex-barátnője egy ex-Náci SS katona, Otto Skorzeny lánya volt, és véletlenül találkozott az idős Skorzenyvel, aki már évek óta az Egyesült Államokban élt, és asztalosként dolgozott egy a CIA-tól kapott új személyazonosság alatt a 2. Világháborút követően.

Bermen (aki néha az Eric Orion álnevet használja) végighallgatta Skorzeny vallomását, aki már élete végéhez igen közel volt, és állításait egy cipős-doboznyi fényképpel tudta igazolni. Több fontos kijelentés között, Skorzeny elmondta hogyan fojtotta meg ő személyesen Nikola Teslát 1943 Január 6-án, egy Reinhard Gehlen nevű náci közreműködésével. Tesla ekkor 86 éves volt..

Skorzeny elmondása szerint, ő és Gehlen egy nappal előtte trükkel rávették Teslát, hogy áruljon el minden részletet a legfontosabb találmányairól. Meggyilkolása után kirabolták Tesla széfjét, aminek a tartalmát eljuttatták Hitlerhez. (jegyezzük meg, hogy az Amerikai hadsereg természetesen a gazdátlan kincslelet minden tartalmát hazajuttatta a háború után a Project Paperclip keretén belül.) 

Bermen könyve itt található - amiben Skorzeny rendkívüli fényképeiből is láthatni párat - továbbá Skorzeny beszámolói itt és itt megtalálhatóak. Ennek a  széleskörű Don Nicoloff írásnak nagy jelentősége van, nemcsak Teslát illetően; és csak arra tudunk buzdítani minden olvasót, hogy behatóan tanulmányozza ezen írásokat.

Support Project Avalon - make a donation:

Donate

Thank you for your help.
Your generosity enables us to continue our work.

Bill Ryan

bill@projectavalon.net


unique visits