Search

Over Project Camelot

Project Camelot werd opgericht in april 2006 door mijzelf en Kerry Cassidy. De oorspronkelijke website is nu in zijn geheel en onveranderd als bibliotheek gearchiveerd. Voor een overzicht en de index kunt u hier klikken.

Er is een algemeen portaal toegevoegd, dat toegang biedt tot diverse nieuwe websites inclusief Project Avalon en de nieuwe, persoonlijke website van Kerry Cassidy, Project Camelot Productions.

Voor de originele, uitgebreide website van Camelot, die toegang biedt tot meer dan 200 uur veelomvattend video- en interviewmateriaal, kunt u hier klikken.

Het YouTube kanaal van Camelot, waarop meer dan 100 lange video's staan, kunt u hier vinden.


Te zijner tijd zal ik meer schrijven over de kettingreactie van gebeurtenissen, die hebben geleid tot de afscheiding van twee websites en de beslissing om Camelot als een bibliotheek te archiveren. Dit verhaal is nog niet eerder op één plek bijeen gebracht.

Natuurlijk is Camelot neergehaald. Die beslissing werd op het eind van de zomer van 2009 gemaakt, na onze videogesprekken met Pete Peterson en Steven Greer, ons standpunt over de kwestie vaccinaties en de drie openbare optredens van Henry Deacon, die hun beslag vonden in zijn verklaring op het podium tijdens het Exopolitics Congres in Barcelona over zijn bezoek aan de basis op Mars.

Dat was niet het enige, want we hebben de Scientology Kerk behoorlijk kwaad gemaakt met ons exposé van het interview met Dane Tops. En eerder, in 2008, hebben we de Illuminati geïrriteerd met ons interview van Leo Zagami en ons contact met de Noorse politicus (Khaquan Khan).

Vervolgens hebben we in oktober 2008 een ontmoeting gehad met Jake Simpson. De avond, die ik met hem doorbracht en waarop we werden geconfronteerd met het uiterst geheime AI bewakingssysteem, dat van de Anunnaki afkomstig is, staat beschreven in onze rapportage over Jake Simpson. We werden er beiden door beïnvloed, maar we hebben het van ons afgeschud. Niettemin kunnen we de aandacht hebben getrokken van een paar sterke, buitenaardse tegenstanders.

Het gevolg hiervan was de opeenstapeling van tussen de drie en zeven sterke groepen vijanden. Het noodlot van Camelot werd waarschijnlijk beslecht. Hierover valt nog veel meer te zeggen, maar het bovenstaande kan op zijn minst een begin zijn van het antwoord op de vragen, die veel mensen begrijpelijkerwijs hebben gesteld.

Ons werk gaat natuurlijk door en de twee websites, die nu één website vervangen, alsmede de gearchiveerde bibliotheek, zullen zelfs nog meer bijdragen aan de verspreiding van belangrijke informatie, die de mensen moeten horen en begrijpen, waarbij zowel Kerry als ikzelf de kans krijgen om ons op aspecten van onze missie te richten, die sterk met ieder van ons resoneren.


unieke bezoekers

Support Project Avalon - make a donation:

Donate

Donations are not tax deductible for U.S. citizens.

Thank you for your help.
Your generosity enables us to continue our work.

Bill Ryan

bill@projectavalon.net


unique visits