ZoekHenry Deacon

Deze pagina is de geformatteerde en herziene versie van de oorspronkelijke publicatie van Project Camelot


'Henry Deacon', een fysicus van Livermore


We hebben deze man begin september ontmoet en geinterviewd, maar hij weigerde op video te verschijnen of zijn naam openbaar te maken... voor geheel begrijpelijke redenen. (Henry Deacon is een pseudoniem, ingegeven door zijn gelijkenis met de sympathieke en creatieve geleerde uit de tv-show Eureka.)

In deze buitengewoon brede on-record getuigenis beschrijft hij zijn werk en ervaringen en onthult verbazingwekkende informatie over de geplande oorlog met China; een manier waarop drugs worden gesmokkeld door het leger uit Zuidoost-Azië; sterrenpoorten en rechtstreekse communicatie over grote afstanden; de bewoonde planeten van Alfa Centauri; chemtrails; scheuren in de ruimtetijd veroorzaakt door het testen van atoomwapens alsmede de schade en het gevaar dat ze hebben veroorzaakt; het gebruik van virussen om de bevolkingsaanwas terug te dringen; het neerschieten van een ufo door een eenheid waarin hij diende; en nog veel meer – inclusief, mogelijk heel belangrijk, een bevestiging van de getuigenis van Dan Burisch.

We vinden de informatie die hij heeft onthuld zeer belangrijk. We huldigen zijn moed voor het bekend maken van deze informate om er zeker van te zijn dat deze naar buiten komt, en we stimuleren en steunen alle anderen om zijn voorbeeld te volgen.

Klik hier voor het interview transcript (september 2006)

Dutch flag
Klik hier voor de Nederlandse vertaling (webpagina)
__________________________

Klik hier voor een belangrijke update (februari 2007).

In deze compilatie van de latere correspondentie met Henry biedt hij nadere bevestiging van het verhaal van Dan Burisch; levendig beschrijft hij het komende 'hoogtepunt' van de zonactiviteit en het paradoxale probleem van uiteenlopende tijdlijnen; hij onthult dat de bezoekers aan Roswell tijdreizigers uit de toekomst waren; en hij beschrijft waarom het Roswellincident zo catastrofaal was voor zowel de bezoekers als onszelf.

Dutch flag
klik hier voor de Nederlandse vertaling (webpagina)

__________________________

Klik hier voor een verdere update (mei 2007)


We hebben sinds de laatste zeven weken niets meer van Henry Deacon gehoord. Voorafgaand aan onze laatste mededeling in de laatste week van maart had hij ons verteld dat hij werd 'gedwongen'. Tot die tijd heet hij zeer regelmatig contact met ons gehad. We hebben zeker het gevoel dat hij tot stilzwijgen is gedwongen.

Hoewel deze nieuwste update boeiende informatie bevat over een aantal onderwerpen (waaronder nog meer informatie over Mars en enkele details over 9 / 11), blijven we geloven dat de belangrijkste informatie die hij heeft medegedeeld is te vinden in de tweede update.

Dutch flag
Klik hier voor de Nederlandse vertaling (webpagina)
__________________________

Klik hier
voor een belangrijke nieuwe verklaring (december 2007)

Henry heeft na zes maanden zijn stilzwijgen verbroken om ons te vertellen, dat hij pessimistisch is over een aantal ernstige problemen in de wereld op dit moment. Hij geeft wederom aanwijzingen in Het verslag van Iron Mountain en dringt er bij ons op aan om aandacht te besteden aan Dr. Bill Deagle en Endgame van Alex Jones. Hij vertelt nog meer over Mars en het zonnestelsel; het geheime ruimteprogramma; Arthur C. Clarke; de maanlandingen van de Apollo en meer.

Klik hier
voor het downloaden van een PDF, waarin het eerste gesprek met Henry Deacon en de eerste twee updates in een document.


unieke bezoekers
Steun Project Camelot - geef een donatie:

Donate

Donations are not tax deductible for U.S. citizens.

Hartelijk dank voor uw bijdrage.
Uw ruimhartigheid stelt ons in staat
dit werk voort te zetten.

Bill Ryan

bill@projectavalon.net


unique visits