Search

__________________________________________________________

Jim Humble - MMS

Deze pagina is een opnieuw geformatteerde en vertaalde versie van
de oorspronkelijke publicatie van Project Camelot


Jim Humble

Het verhaal achter
Miracle Mineral Solution

Sasbachwalden, Duitsland
november 2008

De derde carrière van de luchtvaartingenieur, Jim Humble, begon per ongeluk, toen hij in de jungle van Venezuela op zoek was naar goud. Daar improviseerde hij met behulp van gestabiliseerde zuurstof een effectieve remedie voor zijn collega's, die malaria hadden opgelopen. Nieuwsgierig, als hij altijd in zijn leven was geweest, keerde hij terug naar zijn geboorteland, de VS, en vroeg zich af waarom die remedie zo goed had gewerkt.

De antwoorden op zijn eigen vragen leidden hem naar de ontwikkeling van een sterkere vorm van zuurstoftherapie, namelijk chloordioxide, dat hij Miracle Mineral Supplement noemde. In zijn missie om de mensheid te helpen ongeacht wat hij deed, maakte Jim het middel breed beschikbaar in de vorm van natriumchloride, dat de gebruiker kan 'activeren' door citroensap of azijn toe te voegen. Medische teams hebben in Afrika 100.000 onderzoeksexperimenten gedaan, waaruit is voortgekomen, dat MMS de symptomen van malaria regelmatig kon verlichten in nauwelijks vier uur.

In dit interview van 75 minuten spreekt Jim met Bill Ryan van Project Camelot over zijn leven en werk. Betoverend, amusant en hartstochtelijk onthult Jim zijn uitermate interessante achtergrond in de luchtvaart en de mijnbouw; carrières, waarvan maar weinig gebruikers van MMS zich bewust zijn. Daarna gaat hij gedetailleerd in op de manier waarop MMS werkt; zijn ervaringen met het succesvol behandelen van niet alleen malaria, maar ook hepatitis, kanker en AIDS; en zijn persoonlijke, spirituele en filosofische zienswijzen op alles, waarmee hij zich bezighoudt.

• We ontdekten, dat er tijdens het interview lichtbollen door een van de fotografen, Christian Köhlert, waren vastgelegd. In de laatste groepsfoto is één bol te zien, die groot en levendig is. Op een andere foto zijn op zeer opmerkelijke wijze tegelijkertijd bollen te zien bij de mond van zowel Bill als Jim. We hebben hiervoor geen verklaring en vertonen de foto's louter vanwege de curiositeit. Klik op de twee afbeeldingen voor foto's met een hoge resolutie.


Klik hier voor de website van Jim Humble
Klik hier voor een andere uitstekende website (een van de vele) over MMSunieke bezoekers

Support Project Avalon - make a donation:

Donate

Thank you for your help.
Your generosity enables us to continue our work.

Bill Ryan

bill@projectavalon.net


unique visits