Search

__________________________________________________________

Avalon logo Misiunea Anglo-Saxonă: IntroducereMisiunea Anglo-Saxonă :
  al Treilea Război Mondial și
moștenirea Lumii Noi

Februarie 2010

Click aici pentru transcrierea înregistrării cu martorul
Click aici pentru transcrierea prezentării lui Bill RyanIstoricii ne spun că "Misiunea Anglo-Saxonă" se referă la răspândirea Creștinismului în secolul al 8-lea. Dar acum, cu peste o mie de ani mai târziu, există o altă semnificație mult mai sinistră a acestei fraze.

Am primit de curând 11 pagini cu informații de la o persoană din interior, care a fost prezentă la o întâlnire a Francmasonilor de rang înalt în Orașul Londrei, în 2005. Ceea ce s-a discutat acolo esteînspăimântător.

Eu (Bill) am făcut un interviu audio cu sursa noastră, un englez a cărui identitate am verificat-o cu toate detaliile știute, și aceasta a fost confirmată. Acest bărbat, ca și mulți alții, cu care am vorbit, nu mai poate trăi cu conștiința neîmpăcată sau să mai țină aceste informații în secret.

Ideea mea inițială a fost să lansez o transcriere a interviului, așa cum am făcut și în trecut. Dar materialul conținut este atât de crucial - și, pentru mine personal, bucățile lipsă furnizate au fost atât de importante - încât am făcut pasul de a prezenta aceste informații pe video. Transcrierea înregistrării audio cu sursa noastră, care nu este pe video, este accesibilă aici.

Ceea ce ne prezintă sursa sunt următoarele:

Este planificat un Al Treilea Război Mondial, care va fi atât nuclear, cât și biologic. Sursa noastră crede că acest lucru merge conform planului și va fi inițiat în următoarele 18-24 luni.

Conform planului, va începe cu un atac al Israelului asupra Iranului. Iranul sau China vor fi provocați să reacționeze cu o armă nucleară. După un scurt schimb de forc nuclear, va veni un armistițiu. Lumea va fi împinsă în groază și haos - totul fiind meticulos planificat.

Această stare extremă de tensiune va fi folosită pentru a justifica introducerea de controale sociale si militare puternice în toate țările lumii occidentale. Planurile pentru aceasta sunt deja implementate.

În timpul armistițiului nuclear, este planificată o lansare secretă de arme biologice. Acestea vor fi îndreptate inițial către Chinezi. Folosind cuvintele înspăimântătoare ale sursei, "China va lua gripă". Războiul biologic se va răspândi mai departe, spre vest. Infrastructura va fi grav slăbită.

Este plănuit ca acesta să fie doar începutul. După aceea, va fi declanșat un schimb de foc nuclear total: "adevăratul" război, cu distrugeri pe arii extinse și pierderi de vieți. Sursa noastră spune că reducerea planificată de populație prin aceste mijloace combinate este de 50%. A auzit acest număr ca fiind menționat în acea întâlnire.

Acest scenariu îngrozitor a fost planificat timp de mai multe generații. Primele două războaie mondiale au făcut parte din planul de bătaie al acestei apocalipse finale - la fel ca și centralizarea resurselor financiare, care a fost precipitată de colapsul financiar la fel de bine plănuit din Octombrie 2008.

Ca și cum toate acestea n-ar fi de-ajuns, sursa noastră speculează că totul se va întâmpla pe fundalul unui ”eveniment geofizic” iminent - același tip de eveniment prin care au trecut strămoșii noștri cu aproximativ 11.500 de ani în urmă. Dacă acest eveniment va avea loc - nu este de așteptat neapărat în 2012, dar undeva pe parcursul următorului deceniu - va distruge civilizația, așa cum o cunoaștem, eclipsând chiar și efectele unui război nuclear.

I-am pus sursei noastre următoarea întrebare: Dacă se anticipează o catastrofă, atunci de ce ar trebui inițiat un Al Treilea Război Mondial? Răspunsul său, pentru prima oară pentru mine, a avut o logică îngrozitoare.

Adevăratul țel, mi-a explicat, este pregătirea unei lumi post-catastrofice. Pentru a se asigura că această  "Lume Nouă" [notați termenul] este cea pe care o vor controlorii, structurile de control dictatoriale trebuie să fie deja implementate atunci când catastrofa va avea loc - cu pretextul că populația le vor accepta și solicita. Introducerea legii marțiale în țările potrivite și meticulos selectate, înainte ca această catastrofă să aibă loc, va permite oamenilor ”potriviți” să supraviețuiască și să prospere în lumea post-catastrofică, precum și la începutul următorului ciclu de 11.500 de ani. Ceea ce a fost probabil planificat cu grijă pe o scală mondială, în secret, timp de câteva generații în urmă, nu e nici mai mult, nici mai puțin, decât cine va moșteni Pământul.

Cine sunt oamenii ”potriviți”? Albii caucazieni. Acesta ar putea fi motivul pentru care numele acestui proiect este Misiunea Anglo-Saxonă. Iată deci justificarea genocidului plănuit împotriva Chinezilor - pentru ca Lumea Nouă să fie moștenită de către ”noi”, și nu de către "ei".

Sursa noastră nu a fost informată despre soarta planificată a țărilor din lumea a doua și a treia, cum ar fi cele din America de Sud, Africa și Asia. Dar presupune că acestea vor fi lăsate să se apere singure și probabil nu vor supraviețui prea bine - sau poate chiar deloc. Guvernele militare dictatoriale ale oamenilor albi din vest, acestea for fi moștenitorii.

Acesta este un plan atât de diabolic, atât de rasist, atât de demonic, atât de uriaș, încât aproape sfidează credința. Dar totul se aliniază cu ceea ce mulți comentatori, cercetători și divulgatori din interior identifică de câțiva ani deja. Pentru mine personal, aceasta este cea mai clară privire de ansamblu de până acum, care îmi explică de ce e lumea așa cum e, și de ce sunt păstrate secretele cu atâta înverșunare: s-ar putea ca totul să aibă de-a face cu supremația rasială. Al Patrulea Reich este în viață și îi merge bine mersi.

În mod uimitor, sursa noastră nu a fost pesimistă. A accentuat, așa cum o facem și noi, precum și mulți alți cercetători și comentatori, faptul că conștiința se află într-o deșteptare rapidă pe toată planeta, și că ACESTE EVENIMENTE PLANIFICATE NU SUNT INEVITABILE. Dacă a existat vreodată un motiv ca să lucrăm strâns împreună în mărirea cunoștinței asupra adevăratei amenințări pentru noi toți, acesta este.

Uitați-vă la acest video, ascultați cu atenție mesajul puternic de speranță și încurajare și împrăștiați-l în lung și-n lat. Avem de gând să creăm subtitrări în multe limbi - inclusiv în chineză. Credem în posibila măreție a unei omeniri unite, care nu cunoaște limite sau distincții rasiale. Indiferentdacă această catastrofă are loc - și mulți, inclusiv noi, susținem că nu va avea loc - trebuie să ne co-creăm propriul viitor, să ne revendicăm puterea, și să facem tot posibilul să alertăm oamenii asupra pericolelor care ne înconjoară... astfel încât să putem fi mai puternici împreună, de dragul descendenților noștri și pentru moștenirea tuturor ființelor vii de pe Planeta Pământ.

Click aici pentru transcrierea înregistrării cu martorul
Click aici pentru transcrierea prezentării lui Bill Ryan

Sprijiniți Project Avalon - faceți o donație:

Donate

Vă mulțumim pentru ajutor.
Generozitatea dumneavoastră ne permite
să ne continuăm munca.

Bill Ryan

bill@projectavalon.net


unique visits