Search

__________________________________________________________

Bob Dean på Exopolitics möte

& Presskonferens

Denna sida är en reformaterad version av originalet på Project Camelot.


Bob Dean på Exopolitics möte & Presskonferens

Barcelona, Spanien, 24 Juli 2009


BOB DEAN (BD): Mina damer och herrar, låt mig få uttrycka min djupaste uppskattning för er närvaro här denna eftermiddag.  Det är glädjande för mig att se en sådan uppslutning från de spanska medierna.  I mitt land måste du greppa tag om strupen på medierna och dra dem sparkande och skrikande för att få dem att uppmärksamma det här ämnet.  Så jag är tacksam och uppskattar mycket ert deltagande här i eftermiddag.

Låt mig be om ursäkt till den vackra översättaren/tolken här på min högra sida (skrattar).  Jag är ökänd för att inte följa manuskript eller instruktioner.  Så jag kommer att avvika något från mina förberedda kommentarer och jag kommer att berätta om allt väsentligt som jag sett, och vad jag har lärt mig, och vad jag har dragit för slutsatser på vad jag anser vara den viktigaste historien i den mänskliga rasens historia.

Det är inte bara studien av den mänskliga rasens historia eller i den mänskliga rasens historia. Det är verkligen i grund och botten studien, slutsatsen, av den mänskliga rasens historia.

Mina damer och herrar, vi är inte ensamma och vi har aldrig varit ensamma (applåder).  Vi har haft en historia av en intim relation med avancerad utomjordisk intelligens från början av vår mänskliga historia.

Jag tillbringade 27 år i aktiv tjänst i den amerikanska armén.   Jag ledde trupper i Korea 1951 i ett av de blodigaste krigen vi någonsin haft.  Jag samlade underrättelser i Sydöstasien, i Vietnam och Kambodja och Laos 1970.

Men 1963 fick jag ett uppdrag på de Allierades högkvarter i Europa.  Vid den tiden var detta ansett som ett utvalt och lågt uppdrag i den amerikanska armén.  Men jag var förtjust över uppdraget och tog min fru och mina barn till Paris i Frankrike.  Mina barn gick i högskolan i Paris och lärde sig tala flytande franska.  Och jag fick ett uppdrag på Operationscentrum i Högkvarteret, en plats vi kallade SHOC.

Jag försöker inte skämta här, men när jag anlände blev jag chockad över vad jag lärde mig. Det visade sig att en händelse inträffat tidigt på morgonen den 2 februari 1961 som nästan startade det tredje världskriget.

Ett stort antal runda farkoster av något slag flög över Centraleuropa, ut från Sovjet mot väst över NATOs och de Allierades linjer.  Dessa objekt var runda och metalliska och flög på en mycket hög höjd och med en mycket hög hastighet.  De flög i formation och mycket uppenbart under intelligent kontroll.  I allmänhet flög de västerut och de vände mot norr över den engelska kanalen, Englands södra kust och försvann från NATOs radar över Norska havet.

Tidigt på morgonen 2 februari 1961startade nästan det tredje världskriget.  Sovjet hade röd alarmberedskap, alla NATOs styrkor hade rött alarm.  Våra fingrar var beredda på utlösarna och hölls över de där röda knapparna.  Och alltihop var över på cirka 20 minuter.

En brittisk flyggenerallöjtnant vid namn Sir Thomas Pike beslöt att inleda en undersökning för att ta reda på vad i helsike som hände här.  De genomförde en treårig studie.  Jag anlände på sommaren 1963 och förstod att den var på väg och de publicerade studien 1964,

Alla vi som arbetade i krigsrummet och alla vi som hade ett Cosmic Top Secret-tillstånd var chockade och förstummade av vad vi läste.

De drog slutsatsen att den mänskliga rasen och planeten Jorden hade varit under någon form av observation och studerande under en mycket lång tid.  De – vem de nu var – var djupt intresserade av oss och hade uppenbarligen observerat oss och studerat oss under en enormt lång tid, hundratals – om inte tusentals – år.  Studien fastslog att om de hade varit fientliga eller illvilliga så fanns det absolut ingenting vi hade kunnat göra.  Studien hette An Assessment och konstaterade också att någon form av ett program var på väg.  Ännu idag vet vi inte vad programmet handlade om.

Mina damer och herrar, det var början för mig.  Jag har tillbringat de senaste 45 åren med att försöka utröna vad allt detta handlar om och vad det betyder.  Och jag har dragit slutsatsen att detta, verkligen, är den mest fantastiska historien i den mänskliga historien.  Vi har uppenbarligen varit medlemmar i en intergalaktisk kultur och civilisation och ett samhälle med intelligent liv.

Vi har att göra med särskilt fyra olika raser.  De är alla humanoida, men en grupp är helt och hållet mänsklig, precis som vi är.  Slutsatsen är att vi är hybrider – vi människor är hybrider. Vår relation med dem är en av gemenskap och broderskap.  Och de assisterar oss och försöker att komma underfund med vilka vi är och varför vi är här.

Den största frågan är i princip: Vart är vi på väg?  Har vi en framtid som en art och en ras? Och kommer de att tala om för oss rättframt och ärligt att jag tror att vårt öde är i stjärnorna?

Nu talar vi om… förlåt mig för avvikelsen igen här, sötnos, jag ber om ursäkt.  Bara förra veckan firade mitt land 40-årsjubileum av landningen av Apollo på månen.  De är mycket stolta över att säga: Titta vad vi gjorde.  Är inte detta fint?  Vi reste till månen!

Men vad de inte talade om för den amerikanska publiken är att NASA medvetet raderat 40 rullar med film om Apollos landningar.  De medvetet raderade 40 rullar med film av Apollos landningar och skulle inte släppa den informationen till det amerikanska folket!

Den stora hemligheten var vad vi fann när vi kom till Månen.  Vi fann överväldigande bevis på att vi inte är ensamma!  De följde oss hela vägen till Månen.  De följde oss runt Månen. De följde oss hela vägen hem och de iakttog varenda rörelse vi gjorde medan vi var på Månen

Allt detta blev filmat.  Det förklarar för oss varför dessa 40 rullar med film raderades.  Men inte alla av dessa bilder försvann.  Det fanns några ärliga personer som arbetade på NASA under dessa dagar och en del av dessa bilder överlevde.  Och jag har tagit med mig ett ansenligt stort antal av dessa NASA-bilder till den här konferensen och jag kommer att visa dem i morgon kväll (applåder).

Jag måste säga er att de är chockerande, de är fantastiska och för en del människor kommer de att bli bokstavligt talat överväldigande.  Men jag vill säga till er, som jag kommer att säga till det amerikanska folket och har så gjort de sista tjugo åren: Ni har förbaske mig rätt till sanningen!

Och för att använda en militärisk term: Ni har ett behov av sanningen!

Och härmed vill jag tacka er och God Kväll!Klicka här för video intervjun

**Transcript provided by the hard-working volunteer members of the Divine Cosmos/ Project Camelot Transcription Team. All the transcripts that you find on both sites have been provided by the Transcription Team for the last several years. We are like ants: we may be hidden, but we create clean transcripts for your enjoyment and pondering.**Support Project Avalon - make a donation:

Donate

Thank you for your help.
Your generosity enables us to continue our work.

Bill Ryan

bill@projectavalon.net


unique visits