Search

__________________________________________________________

Avalon logo Anglo-Saxiska Uppdraget:
Avskrift av Bill Ryan's Presentation


Anglo-Saxiska Uppdraget: Bill Ryan's Presentation
16 Februari 2010

Klicka här för videon


Start på presentationen

Detta är Bill Ryan från Project Camelot och Project Avalon och dagens datum är 16 februari år 2010.

Detta är en lite ovanlig videopresentation därför att jag tar ett steg för att göra en video som en tolkning och som en förklaring av en radiointervju som vi gjorde med ett viktigt vittne som kom och rapporterade sin historia till Project Camelot för att tag sedan… för några veckor sedan.

Såsom för många av våra vittnen ville också den här personen vara anonym, men han har gått med på att vi överför ljudet.  Så vi har fått detta som en avskrift (The Anglo-Saxon Mission: Witness Audio Interview) och den kommer att släppas samtidigt med videon då det är viktigt att kunna läsa avskriften på samma gång som ni hör vad jag säger om det. 

Allteftersom vi kommer in i historien kommer ni att förstå exakt varför det är viktigt att få all information och hålla det i en mycket god balans.

Så detta är en brittisk person.  Han arbetade i den brittiska militären under ett antal år och efter pensioneringen arbetade han i City of London i en ganska överordnad position, i en respekterad position, i City of London.

För de som tittar på den här videon och inte känner till något om City of London.  City of London är som en enklav, det är som en finansiell enklav i hjärtat av London.  En del människor anser det vara nästan som lite likt Vatikanen.  Det är mycket gammalt, det är mycket forntida.  Det är hjärtat av det finansiella systemet, inte bara i Storbritannien utan troligen i världen.

Många forskare anser att det är mycket troligt att City of London styr över de finansiella systemen i Amerika.  De har fått kontroll över Federal Reserve, The Bank for International Settlements – en hel mängd av saker som inträffar.  Detta är som ett nervcenter i den finansiella världen.  Och det är mycket Frimureri, det är mycket ålderdomligt, det är mycket traditionellt.

Vår källa deltog i ett antal möten med äldre frimurare och medan många av dessa var intressanta var de vardagliga sett med City of Londons standard – de diskuterade finansiella affärer och sådana saker, och så vidare.

Och sedan i juni år 2005 deltog han i ett annat möte som han trodde skulle bli ett rutinmöte.  Men faktiskt, detta var någonting ganska ovanligt – och han insåg att det var ovanligt så snart han anlände.

Faktum är att i intervjun med oss, den som vi har en avskrift av som vi nämnde ovan, kommer ni att få se att han säger att han kände det som om det var en olycka att han var där.  Han skulle egentligen inte varit där, han visste inte vad som hände och han deltog egentligen inte i mötet.  Han var där lite som en fluga på väggen.  Han bara lyssnade till vad som hände och till en början förstod han inte ens vad som diskuterades.

Mänskorna där var frimurare, de var äldre frimurare.  De var omkring 25 eller 30 personer där inklusive äldre politiker som de flesta människorna i England skulle känna igen med namnet. Jag vet inte vilka de var.  Han nämnde dem inte vid namn och jag frågade inte om det.  Men han sa: Deras namn är välkända.  Polischefen var där, representanter från kyrkan och från det militära – 25 eller 30 personer.

Och när han lyssnade till den historia som diskuterades… det var ett informellt möte.  Det var inte som ett stort bord med notblock och vattenglas och minuter och en agenda och en ordförande.  Där var bara folk i ett rum som talade om allt det här.  Vad de talade om var en plan som helt klart hade gjorts för länge sedan.  Och vad de diskuterade var genomförandet av den här planen.  De diskuterade hur saker och ting gick, om de var på rätt väg eller inte. 

Till exempel, för att ge en försmak av detta, de diskuterade mellan dem en del av problemen som de hade i genomförandet av deras plan, och när den här lilla presentationen fortsätter här så kommer ni att inse vad planen var. Jag kommer att avslöja detta på samma sätt som det var avslöjat för vårt vittne och som han avslöjade det för mig – bit för bit, steg för steg.

Det första han hörde var att de talade om det faktum att Israel inte verkade vara förberett för att attackera Iran inom den närmaste tiden.  Detta var ett problem.  Även tillbaka i juni 2005 var de uppenbarligen oroade över att vad det var som planerats på någon sorts tidslinje inte gick enligt schemat, och detta var ett problem för dem.  Så det drog till sig hans uppmärksamhet mycket snabbt för han hade aldrig varit på ett möte när den här sortens saker diskuterades.

De talade om Kina och hur mäktigt Kina höll på att bli, både militärt och finansiellt, mycket kvickt, och att japanerna inte gjorde vad de borde göra, vilket var att blanda sig i på något sätt med det kinesiska finansiella systemet.  De gjorde inte det, och det var ett annat problem, för Kina höll på att bli för starkt, för snabbt.
 
Andra saker som diskuterades var, till exempel, den kommande finansiella kraschen, centraliseringen av resurser – allting som vi såg börja hända i oktober 2008!  De planerade det och refererade till det i sitt möte i juni 2005.  Så det var helt klart en utläggning av någon plan här.  Han var ganska chockad ju mer han hörde, och när han verkligen insåg vad det var som hände blev han enormt chockad.

En av orsakerna till att jag fått den här videopresentationen nu är för att dämpa stormen och överlämna detta en liten bit i taget, för det är en chockerande information.  Och vad jag också vill göra är att försöka differentiera ut mellan vad det var han rapporterade, för han hade hört det med sina egna öron, och vad det är som är hans spekulation, och min spekulation om hur allt detta passar ihop.

Det är mycket viktig information.  Vi behöver känna till det här, även om det inte ser ut som att det kommer att inträffa – JAG TROR INTE ATT DETTA KOMMER ATT HÄNDA. Jag tror att där är en bunt galna människor som är fast beslutna att göra någonting, och de hade bråttom – och detta är viktigt att förstå – de hade bråttom att försöka att lägga ut den här sekvensen av händelser.  Vad han beskrev är vad sekvensen av händelser handlade om.

Det börjar med att Israel attackerar Iran.  Det har inte inträffat ännu.  Det har varit ett antal indikationer att det finns krafter som försöker att få detta att inträffa.  Man behöver bara följa nyheterna under de senaste två åren för att inse att allmänheten har preparerats för en motivering till detta.  Iran har framställts som varande de onda grabbarna som förtjänar att någonting händer mot dem, och så vidare.

Det kommer att bli början på vad som liknar öppningsspelet i ett stort schackspel.  Planen är att provocera Iran, eller Kina, till vedergällning.  Vår man, vår källa, som är militär, är privat så övertygad som han kan vara – trots att detta aldrig varit officiellt, och detta är inte allmänt känt – att Iran har kärnvapen.  Han tror att de har försetts med detta av Kina, bakom scenen.

Och allt detta är avsiktligt, därför att det är okej för dessa kontrollerande krafter att Iran har kärnvapen för de vill att de används.  Planen är för antingen Iran eller för Kina att hämnas efter att Iran har träffats av kärnvapen.  Vid den tidpunkten kommer det att vara ett begränsat utbyte av kärnvapen i Mellanöstern, följt av eldupphör.

Han hörde detta bli planerat under det här mötet.  Detta är koreograferat.  Det är som ett manuskript för en film.  Detta är exakt vad som är avsikten för vad som skall ske.

Och under den här tiden, de andra sakerna som har planerats… och många människor som ser på detta kommer att bli medvetna om att detta är planerat i bakgrunden.  Vi har haft massor av information om detta från ett antal bra forskare från många länder som rapporterar detta på Internet, att saker har planlagts i många av länderna i väst för att där skall bli kraftiga kontroller över befolkningen, krigslagar, ökad makt hos säkerhetsstyrkorna som inte bara är armén eller polisen.

I England, till exempel, sa vår källa att han vet, han vet absolut personligen som ett faktum, att ett stort antal privata säkerhetspersoner, deras makt har ökats för att ge dem möjlighet att arrestera folk, tillåtelse att häkta folk, förmågan att hantera upplopp på gatorna.  Och här talar vi om just vanliga människor som arbetar inom privata säkerhetsföretag, folk som ger parkeringsböter på gatorna.  Deras makt ökas på samma sätt.
 
 Och förra året hörde vi president Obama tala om hur han ville ha en sorts Nationalgarde hemma i Amerika, färdiga att ta hand om den här sortens saker.  Det finns massor av indikationer på att detta håller på att inrättas.

Och i den här uppläggningen av ett galet scenario, där avsikten är att det kommer att vara ett begränsat utbyte av kärnvapen i Mellanöstern, är idén den att då världen ser på detta med fasa så kommer de att kräva från sina regeringar att det finns stark kontroll över resor, över kommunikation, över människor som träffas, över folk som protesterar på gatorna.

De vill vara säkra på att de inte har bombgalningar på flygplanen, bombgalningar i köpcentra – de vill vara säkra på detta.  Och på grund av att folk kommer att drivas in i rädsla av detta så kommer de att begära och kräva och insistera på starka kontroller från sina regeringar, vilket då är motiverat.  Och det är på det här sättet man får krigslagssituationer i alla västländer och det är då rättfärdigat.  Allt detta är bara början på någonting, för den här historien blir mycket större – och den är ganska skrämmande!

Om du tittar på detta nu och känner dig lite chockad – det är precis så jag kände mig när jag hörde den här informationen.  Och det är så vår källa kände det när han hörde den informationen på det där mötet – för detta är bara början.

Under tiden för eldupphöret är alla chockade och skrämda och alla är livrädda för vad detta kommer att föra med sig.  Det finns alla typer av starka kontroller över befolkningen överallt.  Och sedan, nästa sak som kommer att hända i det här schackspelet som spelas, är att biologiska vapen släpps över Kina.  Han hörde detta diskuteras på det där mötet. 

De kommer att släppa ett influensaliknande virus som kommer att vara genetiskt målinriktat på den kinesiska befolkningen.  Det är rasistiskt inriktat mot det kinesiska folket.  Det är designat till att spridas som en löpeld och att slå ut ett stort antal av det kinesiska folket.  Och dessa människor i det där mötet SKRATTADE åt detta!

De sa: Kina kommer att få en förkylning.  Detta var deras ord: Kina kommer att få en förkylning.  Och de skrattade åt det faktum att dessa biologiska vapen kommer att förorsaka en ödeläggelse bland den kinesiska befolkningen.

Efter det, vad som effektivt kommer att vara en slags pest, kommer detta att faktiskt spridas över hela världen och till väst också.  Vår källa var inte klar över om detta var en kinesisk vedergällning eller om det enbart skulle spridas utan kontroll på ett sådant sätt att det skulle vara mycket förståeligt om det gjordes så, antingen det är rasistiskt målinriktat eller inte.  Dessa saker muterar faktiskt. 

Så nu har vi fått en situation där det har varit ett begränsat atomkrig i Mellanöstern, där är en pandemi som verkligen sveper över hela världen och faktiskt dödar människor, mycket tydligt, och man har fått denna totalitära, militära låsning i alla regeringarna i västvärlden, för alla kommer att bli panikslagna genom allt detta.

Och sedan, sa han, sedan startar det verkliga kriget – något som skall rättfärdigas med att man kallar det för Det Tredje Världskriget, med ett mycket mer omfattande kärnvapenkrig.

Vid denna punkt frågade jag honom: Är detta bara om befolkningsreducering?  Vad handlar det om? Varför gör de detta?  Varför denna vansinniga ”Dr Strangelove”-plan bara för att släppa lös allt det här stoffet på världen?  Varför göra det?
 
 Allteftersom konversationen fortgick började jag finna svar på dessa frågor.  En del av detta är spekulation och jag vill dela den här spekulationen med er för det är viktigt nog att vi arbetar tillsammans här för att lista ut vad det är som händer.  Det finns en del ledtrådar, det finns en del mycket viktiga ledtrådar som jag skall presentera för er här i den här videon.

Han sa: Absolut, det handlar om befolkningsreducering.

Jag sa: På det här mötet – nämnde de några siffror?

Och han sa: Ja, det gjorde de. Femtio procent.

Hälften av världens befolkning.  Detta är planerat, enligt Georgia Guidestones.  För de av er som inte vet vad Georgia Guidestones är, det är ett stenmonument i Georgia i Amerika som restes anonymt för ett antal år sedan.  Det är på åtta språk och det är som ett Illuminatis manifest för en ny värld.  Och bara håll fast vid den tanken att detta är ett manifest för en ny värld.  Detta är ett viktigt koncept här i vad jag presenterar.

En av de viktigare delarna i detta manifest för den nya världen är att det borde vara en befolkning på 500 miljoner människor.  500 miljoner människor är en enorm reduktion från de nästan 7 miljarder som vi har för närvarande.  Det är ganska nära 95 % av människorna som inte längre skulle vara kvar på den här planeten.  Och 50 % är ett steg mot det och det finns en orsak till varför de gör allt detta.  Det finns en anledning till varför de har så bråttom. Det finns en anledning till detta vansinne.

Och när han förklarade detta, när han sa att de har ett namn på den här planen – detta projekt har fått ett namn.  Och jag sa: Jaa, vad är detta namn?

Han sa: Det kallas för ”Anglo-Saxiska Uppdraget”.


Anglo-Saxiska Uppdraget – jag hade hört det tidigare.  Det var något historiskt, tror jag, som har att göra med korstågen för länge sedan.  Men jag hade inte hört det i nutida sammanhang och det hade inte han heller.  Och senare, då han fortsatte att berätta sin historia, började jag förstå vad jag trodde att detta skulle handla om – därav titeln på den här videon och orsaken till att jag vill dela informationen med er, för vi behöver arbeta tillsammans för att lista ut vad det är som händer här.  Det är oerhört viktigt att förstå.

Det finns en plan, tror jag, som Hitler skulle ha varit stolt över, som är så ond, den är så Machiavellisk, den är så svår att inse.  Den är så otrolig att jag måste lägga fram den på bordet för er så att ni kan ta i övervägande om den kanske är en möjlighet eller inte.

De planer som jag har beskrivit är definitivt möjliga eftersom han hörde dem med sina egna öron på det där mötet.  Allting jag har beskrivit tills nu, upptill och inklusive det stora utbrottet, ett stort utbrott av fientligheter, efter det ”begränsade kriget”. 

Så sekvensen är enligt följande… den planerade sekvensen är som följer: Israel attackerar Iran, sedan kommer en vapenvila under vilken det blir tunga militära kontroller över befolkningen i alla västländer.  Sedan attackeras Kina med biologiska vapen.  Det är en influensaliknande sjukdom som sprider sig som en löpeld över världen, och sedan har de ett stort Tredje Världskrig.

Och då, vid den här tiden, kommer 50 % av befolkningen att vara utrotad – inte bara på grund av kriget eller pesten, utan därför att, som många av er som ser detta förstår, infrastrukturen går ner i situationer som denna.  Det finns ingen mat i stormarknaderna, det finns ingen bensin i pumparna, telekommunikationen går ner, det kanske inte ens finns vatten i kranarna.

Människor blir kastade tillbaka till den viktorianska eran utan faciliteter att handskas med detta, för de flesta människor har inte en grönsaksträdgård.  De har inte häst och vagn.  De kan inte överleva på det sätt som vi brukade kunna göra.  Vi är mycket, mycket sårbara i våra tekniska framsteg.  Vi är extremt sårbara.  Och naturligtvis vet Kontrollanterna detta.

I detta skede spekulerade vår källa om… Varför har de så bråttom?  Varför vill de göra detta?  Och det finns en slags tung ironi här som är… som jag sa: Ja, om du skall planera det Tredje Världskriget, varför då inte ta din tid med det och få det rätt, och göra ett riktigt gott jobb?  Ni vet, detta skulle kunna vara om 20 år eller 30 år, det spelar ingen roll egentligen. Varför har de så bråttom?

Och vår källa sa att han kände, från insidesinformationen han fortsatte att ta emot, att detta är fortfarande tidsinställt för något runt 18 månader från nu, och det placerar det hela precis i mitten på år 2011!
  
Han vet inte detta med säkerhet för dessa händelser är inte kalenderdrivna, de är faktiskt händelse-sekvens-drivna.  Med andra ord, detta måste inträffa innan detta händer och sedan efter det kan nästa sak inträffa, och sedan efter det kan nästa sak inträffa.  Så en hel mängd saker måste falla på plats innan alla dominobrickorna faller över, så att säga, och de verkar vara försenade med något av detta.

Det finns några planerade händelser som definitivt inte har inträffat.  En av de saker som jag minns när jag hörde historien var att vår källa ”Henry Deacon”… Många av er som har sett Project Camelots videor och läst deras rapporter under de senaste tre åren vet att when we met Henry Deacon in 2006 så sa han att i sin egen insiderinformation var det så att det skulle bli ett krig mot Kina under år 2008.  Och det skedde inte.

Och hela den här tiden… på den tiden lät det inte vettigt och även nu låter det inte vettigt. Det är som: Jaa, okej, men varför göra det här?  Varför göra detta?  Varför göra det här?

Detta var hans (vår källas) svar… och vår källa är en ganska smart kille.  Han har varit i det militära.  Det är en totalt annan historia att han inte frågades ut i vår ljudavskrift – vilken ni har möjlighet att läsa – men han hade sina egna ET-upplevelser i det militära, han har sina egna källor för information om en del av bakgrunden till detta.
 
Han säger att han är så säker han kan vara att de personer som bestämmer i världen – ni kan kalla dem Illuminati, Kontrollanterna, Kabal, vilket namn ni nu har på dem – de tror att det kommer att bli vad han kallade ”en geofysisk händelse”, en stor geofysisk händelse.  Han säger att den bästa information han har fått är att insiders tror att detta kommer att hända, eller de är oroade för att detta kommer att hända.
 
Och många av er som ser på detta vet att detta inte är en helt galen idé.  Det har varit biljoner dollar som spenderats på underjordiska baser av någon anledning som vi inte känner till.

Ni känner alla till Seed Bank in Svalbard – detta är i det offentliga rummet – där alla frön från alla växter och alla grödor i världen har begravts djupt inne i granitvalv i norra Norge.  Det har gjorts många försiktighetsåtgärder ifall någonting kanske händer som verkligen skulle kunna hota en del av dessa värdefulla resurser, inklusive världens fröbanker. 

Om det kommer att bli en geofysisk händelse, som de tror, så är detta därför att det verkar vara bevarad Illuminati insiders kunskap, oavsett det är sant eller inte, att där är upprepade, cykliska, geofysiska händelser omkring vart 11 500e år

Information om vad som verkligen hände med Atlantis fanns troligen i det stora Biblioteket i Alexandria som brann ner för några tusen år sedan.  Det finns envisa rykten att mycket av den informationen har återvunnits och finns nu i Vatikanens Bibliotek.

Detta är information som inte är offentlig och som insiders kan få tillgång till.  Oavsett detta är korrekt eller inte, det viktiga är att inse att de antagligen tror att detta kommer att inträffa, och de vidtar sina försiktighetsåtgärder. Och detta kanske är motiveringen till detta vansinne som vi just hört om i den här planen.

Överväg detta!

Han sa: Om det kommer att bli en stor geofysisk händelse, något som ett polskifte, kanske det är Planet X, kanske det är någon sorts energetiskt fenomen som solsystemet kommer att röra sig in till, som kommer att på något sätt destabilisera Jorden eller jordskorpan på något sätt… vi vet inte.

Men om det skulle vara en stor katastrof som denna, något som faktiskt skulle göra att ett krig såg väldigt inkonsekvent ut, saker som skulle hjälpa den mänskliga rasen att överleva den, eller kommer att hjälpa delar av den mänskliga rasen att överleva den, är om det redan finns förberedelser på plats innan det inträffar.

Med andra ord, om du visste att det fanns en nödsituation på väg, om du visste att det t ex är en orkan på väg in över din stad, då sätter du in alla förberedelser för den i förväg.  Du har trupper redo, du har infrastrukturen klar, du har militären redo, du har allting som du behöver för att kunna ta hand om den situationen så att du kan svara på den och reagera och återhämta dig på bästa möjliga sätt.

Vår källa antyder att orsaken till hela det här med ett Tredje Världskrigsscenario är att då regeringarna i väst, med kineserna ur vägen, kommer att vara i ett tillstånd av sådan totalitär kontroll över deras egen befolkning kommer de att vara bäst rustade för återhämtning och återuppbyggnad av den ”Nya världen” efter en kataklysm.  Och han tror att detta är vad som händer.

Och jag måste säga att den här fruktansvärda logiken låter vettig för mig, att de skulle kunna tänka på det sättet.  Jag håller inte för ett ögonblick med om att detta kommer att hända.  Jag tror att detta är vilda, galna saker, men om de tror att det kommer att inträffa, då kan detta vara deras rättfärdigande för att denna typ av plan, som vi har hört om, verkligen diskuteras.
 
Detta är just nu min egen spekulation, som också låter vettig för mig, och jag tar gärna emot era kommentarer och era tankar om detta.  Vi behöver arbeta tillsammans för att kunna räkna ut vad det är som händer här. 

Det kallas för det Anglo-Saxiska Uppdraget. Vad det säger mig är att skälet till det namnet är för att detta är en vit rasistisk agenda för arvet av den Nya Jorden.  Det är en plan som Hitler skulle vara stolt över.  Om de tror att en Ny Jord behöver bli återuppbyggd, en ”Ny värld” – tänk på den lilla frasen här – om en ”Ny värld” måste byggas upp efter en kataklysm, då vill de att det skall göras av de Anglo-Saxiska.  De vill inte att kineserna skall göra det.

De får kineserna ur vägen först och sedan kommer de Anglo-Saxiska att ärva denna ”Nya värld” med de andra nationerna – Asiens nationer, Afrikas nationer, Sydamerikas nationer förmodligen – det förutsätts att de inte kommer att ha resurserna till att kunna ta hand om situationen i någon form, på ett sätt som ger dem styrkan att återuppbygga efter vad det nu är som de tror kommer att inträffa. 

Så det finns flera andra delar av detta som också passar in.  Och ett av skälen till att detta är en viktig presentation att göra personligen, det är mina egna personliga tankar, är att tills nu har jag följt många av de välgrundade forskningarna på den här sortens agendor, vi har haft våra egna källor av information under de senaste tre åren.  Men jag har alltid haft frågor inom mig, såsom Varför skulle de göra detta?  Ni vet… krig mot Kina? Varför? Tredje Världskrig?  Varför?  Och plötsligt börjar en hel del av dessa saker att ge en liten bit mer mening.

Det är möjligt att, till exempel, när vi hörde från Jordan Maxwell i vår interview with  him som vi gjorde i slutet på förra året 2009, där han beskriver hur han hade forskat på ett antal av upprepade symboler och bilder som hade använts ända sedan Hitlers tid och även långt dessförinnan om ”Den Nya Dagens Gryning”.

Det är något mycket viktigt i Frimurarnas och Illuminatis tänkande om Den Nya Dagens Gryning och här har vi, möjligtvis, orsaken till deras tro… att om man tänker på möjligheten av en kataklysm, om de tänker att detta verkligen kommer att hända.


Filmen 2012 som många av er har sett… efter alla översvämningarna och alla jordbävningar och tsunamis, och sedan har vi alla dessa stora skepp som seglar över ett lugnt hav med solen strömmande ner över molnen – och ni har Den Nya Dagens Gryning. Och innebörden i den filmen är att nu kommer dessa människor att kunna bygga upp den Nya Jorden, för dessa är överlevarna, detta är den moderna dagens Noaks Ark. Det är möjligt att Den Nya Dagens Gryning refererar till det.

Och det slog mig också – och jag skulle vara intresserad av om andra forskare ville erbjuda sina synpunkter på detta – att själva begreppet Den Nya Världsordningen, som vi började höra om först för 20 år sedan, faktiskt var längre sedan än så.  Men Den Nya Världen kanske är den som kommer efter kataklysmen – Den Nya Världen.  Det kan vara Ordningen för den Nya Världen efter kataklysmen.

De kanske planerar för vem som skall ärva den nya världen.  Det kan vara något inte mindre än just det.  Kanske detta är vad den Nya Världsordningen handlar om?  Det är faktiskt ordningen, planen för den Nya Världen som de tror skall komma. De tror att detta skall hända.

Jag säger igen, det är mycket, mycket viktigt att skilja ut all den här informationen här.  Jag tror inte att detta kommer att hända alls, men de kanske gör något tokigt för att försöka och säkerställa vad de tror är deras egna intressen.  Detta är vad vi måste bli medvetna om här.  

Vad jag vill göra är att jag bara vill konstatera verkligt tydligt varför det finns starka skäl för att inte tro på att någonting som det här kommer att inträffa.  Det finns en mängd saker som inte har inträffat som var avsedda att inträffa.  Många av er kommer ihåg, jag tror att det var den 30 augusti år 2007, det var en B-52-bombare som flög halvägs över hela Amerika från Minot Air Force Base till Barksdale Air Force Base i Louisiana med sex beväpnade nukleära kryssmissiler på vingspetsarna – något som aldrig händer genom en olyckshändelse.

Det var olagligt och det skulle aldrig ha inträffat.  Man kan inte ens smuggla ut en kula från vapenlagrets område på en flygbas utan en hel bunt av signaturer och alla vet detta, ännu mindra göra ett ”misstag” genom att lasta beväpnade kryssningsmissiler ombord på en B-52 bombare utan att någon märker det!

Det fanns en anledning till att detta hände och det var faktiskt förhindrat att gå vidare.  Det stannade på Barksdale i Louisiana.  Några mycket modiga flygare slog larm om det och de gjorde sitt jobb och de rapporterade det uppåt.  Det visade sig mycket, mycket kortfattat i traditionella media och efter det var det totalt mörklagt och alla sa att det var ett misstag.  Det var inget misstag.

Det fanns en anledning till att de gjorde detta och vad många av er inte vet är att vid samma tid i slutet av augusti satsade en grupp anonyma investerare 2 miljarder dollar på att aktiemarknaden skulle falla med 50 % före den 21 september 2007.  De skulle ha vunnit 4,5 miljarder dollar om deras vadslagning hade lyckats.  Detta kallas Put Options (säljoptioner). Insiders på aktiemarknaden kallar dem för ”Bin Laden Trades”.  Det är en sorts ironisk beskrivning på grund av den vadslagning som ägde rum runt 9/11. 

Okej, dessa människor förlorade sitt vad, det fungerade inte.  Planen fungerade inte.  Aktiemarknaden föll inte.  Bombplanen gick aldrig vidare och för allt vad vi vet så var detta starten på det Tredje Världskriget.  Det inträffade aldrig. Okej?

Vi hörde för några minuter sedan att jag beskrev hur Henry Deacon beskrev att kriget mot Kina var tänkt att starta under 2008.  Det inträffade inte.  Många människor tänkte att det där var galet.  Många människor tänkte att han var galen… kanske han inte var det.  Kanske han hörde någonting som var en verklig plan men de är två år efter i schemat och kanske detta aldrig kommer att inträffa alls.  Det finns ett antal andra saker som kanske har planerats och som aldrig genomförts.

Det är mycket intressant att tänka på det så kallade mexikanska influensautbrottet, svininfluensautbrottet.  Under de senaste sex till nio månaderna har jag tittat på ett scenario där det såg ut som om de väntade på att få genomföra mängder av vaccinationer, de väntade på att massor av människor skulle bli sjuka, de ville tillkännage en pandemi.  Även nu har det funnits förslag på att utvidga denna pandemideklaration för ytterligare två år – och ingenting händer.  I England kallar vi det en ”storm i ett vattenglas” – Det händer ingenting här men kanske avsikten var det.

Om det inte var avsett så är det möjligt att alltihop kunde ha varit någon slags test för att se hur folk svarade an på det, för att se hur folk reagerade, för att se hur kvickt det sprider sig, för att se vad resultatet av vaccinationerna kommer att bli. 

Och då, naturligtvis, vi på Project Camelot och ett antal andra människor som har varit aktiva i hela det här området och försökt dra uppmärksamhet till det, nu är vi alla i en databas, de vet vem som kommer att stå upp och börja prata om alla de här sakerna.  Så det kanske har varit ett experiment, eller det kunde ha varit ett misslyckat lanserande av någonting.

Det finns gott om skäl att tro på att saker och ting förändras.  Detta är det viktiga.  De av er som har följt David Ickes arbete – detta är ett viktigt perspektiv här – för vi stödjer hans arbete till fullo, eftersom han gör en underbar presentation och han börjar med att säga: Vi är oändligt medvetande.  Det finns många sätt att säga detta, men det är mycket svårt att inte hålla med om det.

Vi är odödliga, gudalika varelser som för länge sedan har glömt vad vår kraft var.  Potentialen av medvetandet är enorm.  Det är mycket viktigt att inse att hur kraftfulla vi är kanske är den enskilt viktigaste komponenten i hela den här bilden som gör att vi kan rädda dagen.  Detta kanske är vad allt det här egentligen handlar om.

Amiral George Hoover, som dog 1998 – han var i Marinens underrättelsetjänst i US Navy – han talade med forskaren Bill Birnes, redaktören för UFO Magazine, och Bill Birnes beskrev den konversationen med George Hoover för George Noory från Coast to Coast AM.

Vad amiral George Hoover berättade för Bill Birnes var ”den största hemligheten”, enligt vad den amerikanska marinen hade fått reda på… mycket, mycket intressant historia.  De talade om Roswells besökare och amiral George Hoover sa att dessa besökare ”var vi från framtiden”.  De var tidsresenärer, de var inte utomjordiska.  Andra forskare och tipsare, så kallade whistleblowers, har talat om samma sak och detta är fascinerande i sig själv.

Men vad amiral George Hoover sa att ”den största hemligheten” var… det hade att göra med förmågan och kraften i medvetandet inom dessa resenärer.  Därför att de var vi från framtiden och vad militära myndigheter hade funnit ut var vad människan egentligen är kapabel till.

Och han sa att detta verkligen hade skrämt upp dem, för om vi visste hur kraftfulla vi egentligen är, hur kraftfulla vi verkligen skulle kunna vara, då skulle vi, med hans egna ord, orsaka kaos runtom oss, och detta skulle aldrig kunna tillåtas.  Vi skulle kunna omdirigera verkligheten runt oss på ett sätt som vi ville, på det sätt som – om detta är riktigt – de framtida människorna hade lärt sig hur man gör, vilket ger dem tillgång till dessa typer av otroliga förmågor, som t ex tidsresor.

Philip Corso, i sin bok The Day After Roswell  beskriver i detalj hur hans uppfattning är om det sätt som farkosten fungerar, det är som en utvidgning av pilotens eget medvetande.  Det var deras medvetande.  Det var deras förmåga att resa och vara i två dimensioner samtidigt som var utvidgad genom farkosten, och att faktiskt alla dessa förmågor i själva verket är förmågor som är sammankopplade med medvetandet inom varelsen själv.  Och om de är vi… detta är ett budskap till alla oss här.

Vi har avsiktligt blivit fördummade.  Vår mat är förgiftad, våra barn har ljugits för i skolorna, vi har matats med propaganda i medierna, vi tvingas in i den här pyttelilla boxen.  Vi har hållits upptagna med spelshower och bollspel och vi har avskräckts från att verkligen få veta vad det är som är vårt arv på den här planeten.  Eric Von Däniken har just publicerat en bok som han kallat History is Wrong.  Där finns så mycket vi har förnekats.
 
 George Green beskriver att vi är kända som ”värdelösa ätare”, detta befolkningsöverskott av miljarder människor, med ett mycket litet antal människor på toppen av högen som är beroende av oss för att bevaka varandra och att skratta åt varandra och stoppa varandra från att gå över linjen, för vi uppmuntras att foga oss i hur det är meningen att vi skall vara.

Så där är den här tvångströjan att det finns möjligheten för oss att bryta oss ut ur, och det är denna tvångströja som avsiktligt satts dit av dessa samma människor som har skapat planen.

Varifrån den här planen ursprungligen kommer är mycket intressant att spekulera i. Vår källa berättade för oss att den har funnits under lång tid.  Han hörde om Anglo-Saxiska Uppdraget för så länge sedan som 1976 för första gången.  Illuminatis symbolism om Den nya Dagens Gryning har pågått under lång tid.

Många människor tror att den här planen kräver en sådan övermänsklig nivå av intelligens och strategisk förståelse, och är så hänsynslös och så kall, att logiken säger – och David Icke säger detta, Jordan Maxwell säger detta, vi säger detta själva med fullt samförstånd – att detta inte kom från en mänsklig källa.  Människor är inte kapabla att göra detta mot andra människor.  Det ligger något annat bakom. 

Vi måste tänka stort.  Vi måste tänka från den högsta, andliga synpunkten som vi möjligen kan, att dessa människor inte skall bekämpas.  Vad som måste ske är att vi bara drar tillbaka vårt samtycke från dessa saker som har gjorts mot oss, från den här planen som vi är en del av. Och som jag sa här tidigare, om du är inom det militära eller i underrättelsetjänsten, dra tillbaka ditt samtycke från detta, för dessa planer kan inte inträffa utan det.

Det är något med Illuminati och det sätt som de arbetar på som är mycket begränsat.  De använder sig av makt, de är i en box, de försöker att motverka vad alla jag känner vet om och hänvisar till som en enorm expansion av medvetandet över hela världen, en expansion av medvetenhet.

Vi får email varje dag från människor, ofta mycket unga människor, som säger: Jag kan verkligen se vad som händer i världen.  Säg mig vad jag skall göra åt detta, jag är redo.  Jag är redo att göra någonting, jag är redo att göra vad det nu var som jag kom hit för.  Jag vet inte vad det är men jag vet att vi har fått stora problem.

För tjugo år sedan sa inte människor sådana saker.  Det är en enorm ökning av en slags utvidgning av medvetandet, det är ett morfiskt fält som växer enormt och något förändras.

Min personliga övertygelse är att detta förvisso får stöd – helt säkert stöds – av välvilliga, ickemänskliga organ, låt mig uttrycka det så här, vem känner till något om denna typ av plan? De vet inte om det kommer att hända eller inte, men de vet att det har planerats.
 
Många av kontaktpersonerna, det finns en del kanaliserad information – vi måste överväga kanaliserad information ytterst noggrant – men det finns kanaliserad information och det finns rapporter från kontaktade personer som alla talar om scenarier som detta och hur vi måste vara vaksamma, hur vi måste vara försiktiga, hur vi måste skydda oss mot det, hur vi måste försäkra oss mot det, hur vi måste vara förberedda för någonting som det här.  Det är fullt möjligt att denna ökning i medvetenhet händer som ett direkt svar på upptrappningen av våldsamma och kraftfulla planer.

Det är som, som jag ofta sagt i mina egna presentationer i det förflutna, lite grann som ett filmmanuskript i sig själv där du måste bygga upp allting till ett klimax, med krafterna av ondska och krafterna av medvetenhet som bara gör sig redo för någon slags slutlig konfrontation.

Jag försöker inte att vara biblisk när det gäller detta och jag vet att den situation jag just beskrev är lite grann lik kriget i Armageddon, men jag tror inte att den här sortens plan kommer att kunna förverkligas, som jag har sagt många gånger tidigare.
 
Det finns en interview which I did with Freedom Central som ni kan se på Camelots sida där jag säger: Den enskilt starkaste anledningen som jag har för att inte tro på någonting är fast, att vi alla är dömda, att någonting verkligt dåligt kommer att hända – men jag tror att vi har massor av problem att lösa – därför att jag skulle inte vara här och inte heller skulle ni titta på det här nu.  Jag skulle ha inkarnerat på en annan planet.  Jag skulle ha gått någon annanstans.  Jag tänker inte sitta här i skottlinjen utan en möjlig väg att fly.

Det finns ett jobb att göra här och många av er som tittar på detta kommer att bli medvetna om det faktum att vi är här för att göra jobb.  Det är vad Dolores Cannon kallar volontärer.

Vi kanske är här av en anledning.  Vi kanske är här för att hjälpa till med att katalysera denna ökning i medvetenhet och det är vad som kommer att förhindra att sådana här saker händer. För om vi inte går med på att detta är den framtid vi vill ha, då är det inte vad vi kommer att uppleva.  Vi skapar alla tillsammans vår verklighet.  Vi har alla en del i den och jag tror djupt inne att genom att bli medvetna om dessa planer är den väg vi skall gå för att avstyra dem.

Det finns en skillnad mellan förutsägelse och profetia.  Detta är två ord i det engelska språket som lätt kan förväxlas med varandra.  Förutsägelse och prognos säger: Okej, inom tre månaders tid är det detta som kommer att hända för detta är vad data leder oss till slutsatsen helt logiskt.  Det handlar om prognoser och förutsägelser.

En profet gör någonting annat och det är ett ord som bör användas med försiktighet för det är ofta missbrukat och ofta missförstått, och det är som en biblisk term och vissa människor reagerar emot det av den orsaken.  Men vad en profet alltid brukade göra var att säga: Lyssna, om vi inte vaknar upp och om vi inte vidtar åtgärder, då är detta vad som kommer att hända.

Och syftet med att profeten ger denna profetiska varning är inte att varna folk för att det kommer att inträffa utan att säga: Lyssna, ni måste ändra på något här.  Ni måste ändra på sättet ni gör saker och ting på.  Ni måste ändra ert sätt att vara.  Ni måste ändra på sättet som ni interagerar med varandra.  Ni måste ändra hela er attityd!

Vad det än är du förändrar så är syftet med förändringen sådan att den här profeterade händelsen inte inträffar.

Så vad vi har här är en sorts profetia.  Det är inte en förutsägelse… och jag använder det här order mycket, mycket försiktigt eftersom skälet till att jag gör detta påstående, orsaken till att vi släpper den här informationen, är att försäkra oss om att detta inte inträffar. 

Vad skall vi göra med den här informationen?  Den kommer att översättas till vartenda språk som vi kan.  Videon kommer att bli textad på kinesiska, arabiska, ryska, spanska, vartenda större språk.

Jag vill att den här videon skall plockas upp av kineserna.  Jag vill att detta skall trappas upp högre upp.  Kineserna är mycket känsliga när det gäller videos som hänvisar till dem, speciellt de som har undertexter.  Detta kommer att rapporteras rakt upp till Kinas underrättelsetjänst, till den kinesiska militärens chefer.

Orsaken till det är att, först och främst, om detta är nonsens så spelar det ingen roll.  Okej? Men om detta är ett verkligt allvarligt hot, då är det de personerna som måste få veta om det, för deras första kärnvapenrespons – vilket är avsett att vara provocerande – är det som faktiskt sätter hela den här saken i brand.

Så, till alla kinesiska militära befälhavare som lyssnar till detta: Gör det inte!  Okej?  Ingen av oss måste göra någonting här som är i linje med deras planer!

Det finns en underbar scen i filmen Avatar som jag älskar så mycket, vilket är när den kvinnliga helikopterpiloten, som fick order att skjuta med sitt vapen på de stora träden (själarnas träd) … hon skulle just börja skjuta och sedan säger hon: Jag skrev inte under på det här, och sedan vänder hon sig runt och går hem.  Hon kommer inte att vara en del av detta. 

Det finns många människor inom det militära som aldrig skrev under på något som det här. Det finns många människor i underrättelsetjänsterna som aldrig skrivit under för någonting som det här.  De skrev under när de var unga, i tron att de gjorde det bästa för sitt land, de trodde att de gjorde det bästa för mänskligheten.  De är inte alls onda alla av dem.

Så, som ett direkt budskap till de av er inom det militära och underrättelsetjänsterna som kanske tittar på detta eller kanske har fått uppmärksamheten riktad på detta: Ni behöver inte göra de här sakerna bara för att någon säger det till er.  Ni måste stödja det som är det bästa för den mänskliga rasen. Ni måste inte följa order om det kommer att leda till en enorm förstörelse, vilket inte är i någons intresse, förutom de kontrollerande personerna som har en agenda för sig själva.  Och den agendan innehåller inte er och mig… det är säkert.

Okej.  Detta är slutet på min presentation.  Jag vill att ni överväger den här informationen.  Jag övertalar er inte att tro på den.  Jag vill att ni undersöker den.  Jag vill att ni kollar upp den.  Jag vill att ni läser avskriften av videon noggrant och jag vill att ni skall se om detta är i överensstämmelse med något annat som ni vet och förstår och som har kommit till er uppmärksamhet
 
Vi arbetar alla tillsammans här, vi försöker inte att tvinga er till att tro något alls.  Vi måste vara försiktiga med den här informationen, men på samma gång, om det finns någon chans att detta är sant, om det är någon chans att detta är på riktigt, då måste vi veta om det. Okej?

 Om ni inte är säkra på vad det är ni skall göra, då säger jag samma sak som jag alltid säger, vilket är: Gör vad det är ni kom hit för att göra, för de flesta av er som ser den här videon är här av en orsak.  Jag förstår att ni kanske inte vet vad orsaken är ännu, men ni är troligen här av en anledning.  Ni tittar troligen på den här videon av en anledning.  Gör vad det är ni kom hit för att göra.

Tack så mycket!

Klicka här för the videon

**Transcript provided by the hard-working volunteer members of the Divine Cosmos/ Project Camelot Transcription Team. All the transcripts that you find on both sites have been provided by the Transcription Team for the last several years. We are like ants: we may be hidden, but we create clean transcripts for your enjoyment and pondering.**

Support Project Avalon - make a donation:

Donate

Thank you for your help.
Your generosity enables us to continue our work.

Bill Ryan

bill@projectavalon.net


unique visits