Search

__________________________________________________________

  Intervju med Dr. Bill Deagle

14 April, 2010

Intervjun är gjord via Skype med Bill Ryan i England och Bill Deagle i USA.

14 April , 2010


Bill Ryan (BR): Dr. Bill kan du höra oss? 


Bill Deagle (BD): Yeah, jag hör. Du kopplade in snabbare än jag trodde. 

BR: Okej, låt oss se vad vi kan göra här.  Just innan vi dyker huvudstupa in här, låt mig bara göra en liten introduktion till vad som skall spelas in i intervjun här.

BD: Åh, förresten, jag hörde att du hade en del problem med ljudkvalitén på din andra inspelning.  Jag gissar att du hade vissa problem där, eller hur?

BR: Yeah, det går att lösa och jag jobbar på det, så allt har inte förlorats men jag måste göra en hel del fint ljudstoff för att få det att låta som att det är två personer som talar med varandra, du vet (skrattar).

BD: Oh ja, du vill att det skall bli så att folk verkligen kan förstå det när de hör det.

BR: Alltför rätt, men för ögonblicket låter ljudet ganska bra. Och låt mig bara göra en… 

BD: Yeah, vi gör det faktiskt ganska bra idag.  Skype är snäll idag.

BR: (skrattar) Skype är snäll.  Änglarna ler mot oss.  Mycket bra.

BD: Yeah, yeah, yeah.

BR: Så lyssna nu, då kör vi.  Låt oss låtsas att vi är i Kalifornien allihop och detta är onsdagen den 14 april år 2010 och det är Bill Ryan här från Project Avalon och jag är förtjust över att få tala med Bill Deagle.  Och detta är en intressant intervju för mig, för jag vet egentligen inte vad Dr Bill vill tala med mig om.

Men han skickade ett meddelande som gav mig anledning att tro att det är något ganska så spännande, viktigt, intressant som han måste få dela med sig av och kanske det är bäst att vi skärper oss och visar lite uppmärksamhet.  Och så, Dr Bill, jag skall lyssna noggrant och, säg mig vad du har utforskat sedan vi senast talades vid för några månader sedan.

BD: Ja, om vad vi funnit är korrekt så är det ett mycket avgörande genombrott.  Det är omvälvande nyheter. Det kanske inte är goda nyheter, men det är bra för oss om vi närmar oss detta på rätt sätt inför vad som kommer att hända.  Och Bill har sagt detta många gånger: vi har antecknat oss för att vara här vid denna tid – och händelserna i historien av denna typ av förnimmande varelser i den här delen av universum i denna tid och rymd – av en anledning, för att öka vår förståelse för vad vi är.

Och jag tror att händelserna kan bli både transformerande positiva och negativt destruktiva, men det beror på hur vi svarar på det, både på andlig, fysisk och förberedande nivå, så att det inte slutar med att vi konstaterar att dessa händelser är de som blåser bort vår civilisation eller som tillåter oss att transformera till en högre dimension. 

Utforskandet började faktiskt för många, många år sedan med att samla bevis, och den mest drivande personen, när du slutligen får tag i sanningen, är en skeptisk person.  Det är motsatsen till vad du annars skulle förmoda.  Skeptikern, när han väl har sanningen efter att verkligen jagat allt som annars skulle bevisat att det är fel, är mer driven än någon annan.

Så jag har varit mycket skeptisk till saker och ting.  Som till exempel, jag var skeptisk till allt om 2012.  Jag var skeptisk om frågorna kring, du vet, vad det är som kommer att inträffa, och inte bara för perioden vid 2012, utan den annalkande Planet X, dvärgstjärnan, vad är cyklerna i galaxen som är baserade på vetenskap och fakta, så… Jag vill citera olika vetenskapliga saker så när folk refererar tillbaka kan de gå tillbaka och verkligen säga: Ja, jag kan kontrollera i den här boken eller den där boken”.

Till exempel, jag börjar med ett par olika fakta och sedan lägger jag ihop dem.  Det första jag… jag vill göra ett par påståenden.  Det första är att jordbävningar och vulkanutbrott inträffar i cykler som händer med precision vid dagjämningarna.  Det tar 26 000 år för oss att rotera runt galaxen.  Men faktiskt, på grund av rotationen av solen och de andra sakerna som effektivt är reducerat till 23 000 år, och vi har den här precessionseffekten som inträffar halvvägs igenom den, eller 11 500 år.  Och varje 11 500 år är där en omkastning av polernas magnetiska fält på Jorden.

BR: Just det.

BD: Den magnetiska omsvängningen uppstår.  Det sker med ett ökande crescendo av jordbävningar och vulkanutbrott som släpper ut svaveldioxid, ökar regnen och knuffar oss in till en istid.  Och detta finns i geologiska anteckningar.  Du kan faktiskt finna dokumentation i vulkaniska bergarter och stenar i Kanadaskölden runt om i världen att dessa händelser inträffar i cykler, precis som Mayafolket talade om.  Och det finns små cykler.  Detta är en av de stora cyklerna.  Det finns även en större cykel av stora istider som inträffar ungefär vart 105 000 år.

BR: Just det, och det inträffar mängder av jordbävningar just nu.  Det är ganska svårt att ignorera dem, eller hur?

BD: Vänta, jag skall förklara lite mer om varför de inträffar och vad vi borde göra för att förstå varför de inträffar och var de inträffar, och var risken finns, och vilken teknik jag är säker på att de har, men de avslöjar den inte för allmänheten eller till nyheterna, eller till FEMA eller någon beredskapsorganisation i något land, och jag vill förklara vad som händer.

BR: Okej.

BD: Vulkanutbrott och jordbävningar är plasmahändelser.  Plasma är i grunden bara laddade partiklar och vi lever i ett plasmauniversum, ett elektriskt universum.

BR: Japp. 

BD: Så om vi skaffar oss böcker som Thunderbolts of the Gods av David Talbot, om du tittar i böcker som Apocalypse 2012 av Larry (Lawrence) Joseph, om du tittar på alla dessa olika saker om det elektriska universum kommer du att hitta alla typer av dokumentation för att vi lever i ett plasmauniversum och faktum är att, vid tiden för de forntida grekerna fanns det bevis för att i planeternas konjunktioner hoppade plasma tvärsöver intersolarspace och orsakade att maskar kröp över marken, och även ormar.

Till exempel, innan en jordbävning i Sichuan i Kina som inträffade, jag tror att det var för lite mer än ett år sedan, kröp ormarna under marken för det var vintertid i Sichuan och de frös till döds.  På samma sätt som grodor innan en jordbävning, miljoner av dem, hoppade ut ur de platser de var på och gick även tvärs över motorvägen i miljoner.  Och jag har bilder på det.

BR: Hm-mm.

BD: Och du kommer att få se bevis på att det också är en plasmaurladdning som du kan se på himlen, de kallar dem för ”jordbävningsljus” där… och det kan uppstå naturligt och kan även vara ett sätt att utlösa en jordbävning.

BR: Jupp.

BD: Och vad jag fick veta – och detta är förstahandsinformation, detta är inte i andra hand – att på USAs Rymdstyrelse har vi, folk kallar det HAARP, men det är skalärvapen.  Återigen, det är inte bara HAARP som pumpar upp den i övre atmosfären, de kan pumpa den genom jorden också, specifika frekvenser för att skapa vad som kallas ”interferometrifält”, vilket innebär att man har två olika korsande fält eller fler, som skapar en sekundär eller tertiär frekvens som är den korrekta frekvensen som harmonierar med en tektonisk platta.

Den plattan absorberar energin och stenarna vibrerar synkront med den energin. Allteftersom energin ökar så ökar vibrationen i stenarna och man hör ett eko.  Man kan faktiskt lyssna till detta om man har rätt utrustning, när stenarna svarar, precis som en operasångerska kan höra ett glas på andra sidan rummet sjunga tillbaka som svar på hennes modulering av rösten.

Och om man träffar den rätta frekvensen byggs vad som kallas en ”jättevåg” på insidan av stenarna och det myoniska motståndet mellan stenytorna sjunker till noll och stenen släpper sin energi, antingen allt eller delar av den.

BR: Japp,

BR: Det kallas en ”piezoelektrisk feltröskel”.  Detta kan hända naturligt och när man har en jordbävning är varje jordbävning en föregångare till en annan jordbävning och också en efterchock av ytterligare en, så jordbävningarna som hände 1994 i Los Angeles är en föregångare till en annan jordbävning som kan uppstå till och med decennium senare.

Och skälet är att det finns en överföring av energi till stenar upp och ner efter förkastningslinjen och alla de många tektoniska plattorna, och det är ungefär, tror jag, runt 20 plattor och en av de stora plattorna – plattorna har spruckit nyligen – en av de stora var sprickan i plattan i havet nära Aceh, Sumatra i Indonesien, som faktiskt knäckte den tektoniska plattan 700 miles och den gick rakt igenom hela jordskorpan ner till, jag tror, omkring 20, 30 miles.

Det var en jordbävning för ett decennium sedan i Colombia som orsakade ett stort jordskred, eller de kallar dem ”lahar” – där det finns glaciärer och lera och allt kom ner för sidan av bergen, plus stenar och… den där lahar orsakades av ett superskalv som inträffade och som kraschade genom den sydamerikanska plattan rakt in i Colombia.

BR: Just det.

BD: Så dessa, du vet, nivå 6, 7, 8 på jordbävningar ökar nu, de kommer nästan varannan vecka då vi har ännu en jordbävning någonstans i världen.  Jag fick just en rapport idag. Det var en stor jordbävning som drabbade Kina som dödade hundratals människor just idag.

BR: Det är riktigt, ja.

BD: Just det och det här är vad som händer.  Tänk på Jorden som en roterande boll av Jell-O med ananasskivor som de tektoniska plattorna flyter på.  Allteftersom Jorden förändras – eller blir rubbad av något annat, antingen det är en inkommande stor dvärgstjärna eller det är en precession av en dagjämning – så får du en knuff från dessa Jell-O-skivor, de tektoniska plattorna och det sätt som energin släpps är intressant därför att den är instängd i stenarna.

Som till exempel så innehåller drivkraftzonen i Los Angeles omkring sex fot av lagrad, vertikal drivkraft i stenarna i San Andreas-förkastningen som går hela vägen från Baja.  De kallar den för något annat där nere förresten, söder om den mexikanska gränsen.  Men det är fortfarande San Andreas-förkastningen.  Så de kommer att försöka ljuga om det och säga till folk, som de gjorde i nyheterna, att det inte var San Andreas som orsakade skredet i Baja, men det är samma förkastning, okej?

BR: Okej. 

BD: Så vad som händer är att, om man får en soleruption eller en ökad solfläcksaktivitet, eller det som händer just nu, så har de alla en gigantisk svans… den kallades en av dessa ”plasmasvansar” som är miljoner miles långt ut från solen, och man kan faktiskt gå in på SOHO-satelliterna just nu, online, och man kan se den här gigantiska svansen snurra runt och vifta i rymden för solen börjar förändra sin aktivitet.

Den börjar öka i slutet av Solcykel 24.  Det börjar mycket lugnt, ner till 5 procent eller mindre av sin normala solfläcksaktivitet.  Men solmassans utkastningar och omkastningar, som är när solen flippar sina poler vart elfte år, den flippar, vilket är vad vi kallar ”solcykel”, Solens poler flippar vart elfte år.

BR: Just det.

BD: Riktigt?

BR: Japp.

BD: På Jorden flippar de varje 11 500 år, men om man har en konvergens av en eller fler cykler så har du en polcykel som kommer att flippa år 2012, vi har en precession av dagjämningarna som vi faktiskt börjar gå in i nu och som kommer att kulminera efter 2012 – det är inte på ett exakt datum.

Och vi har också bevis nu av en annan cykel som kommer in ungefär vart 3 600 år till 3 800 år, av en inkommande dvärgstjärna som uppskattas vara mellan 5 och 20 gånger Jordens massa och som nu är mellan det inre solsystemet, nedanför ekliptikan eller planet som planeterna roterar runt solsystemet, den kommer in nu, inte i det yttre solsystemet utan mellan Jupiter och asteroidbältet.

Så vi har fått bevis från Chandra X-ray-satelliten, vi har fått bevis från IRAS, vilket är det infraröda satellitsystemet, vi har också bevis från sydpolens teleskop.  Båda finns inom det offentliga rummet – du kan gå online – men jag har också källor som är hemligstämplade. Och jag var mycket…

BR: Och det finns en annan satellit som lanserats med namnet WISE, eller hur? Kan du berätta något om den för oss?  Vet du något om den?

BD: Den kallas ”Wide-Field Infrared Survey Explorer”.

BR: Bra jobbat.

BD: Den söker av de närmaste och kallaste stjärnorna, ursprunget för stjärnorna… och naturligtvis också för att titta efter inkommande saker.  Så WISE-satelliten… och de har faktiskt bilder på den här.  Om du går online kan du se bilder av den.  Och NASA och Jet Propulsion Lab här i Kalifornien övervakar den.  JPL…

BR: Okej, okej.

BD: JPL och NASA, ja.  Och naturligtvis WISE-satelliten är mycket viktig, människor bör förstå det.  Vad de gör är att de övervakar detta för de vet att det här objektet kommer in.  Och det kommer in från konstellationen Skorpionen.

Dr Harrington, som var en äldre astronom under 90-talet, upptäckte detta och han reste ner till Auckland på Nya Zeeland.  Han reste till Australien och han hittade faktiskt bevis på att – i själva verket var det redan offentliggjort för mer än 16-18 år tillbaka – att det i själva verket var en ”dvärgstjärna”.  Jag gillar inte att kalla den Planet X för den är inte en planet.  Den är en dvärgstjärna.

BR: Japp.

BD: Den har en infrared signatur som man kan plocka upp och den har en strålsignatur, men den avger inget synligt ljus.  Så du kan inte se den såvida du inte använder infrarött ljus, eller ännu bättre röntgenstrålning. 

BR: Japp.

BD: Infraröda eller röntgenstrålar är det enda sättet att se den.  Du kan också se den om den rubbas eller börjar röra sig, som den nu rör sig genom asteroidbältet, mellan Jupiter och Mars där det finns ett gigantiskt bälte av asteroider som den sannolikt kommer att störa eller flytta, eller till och med att dra med sig några av dem. För den har en ganska stor massa.

BR: Just det, men de vet inte vad den här saken kommer att göra, eller hur Dr Bill?  Det här är problemet.

BD: Nej, jag…

BR: De vet inte vad den kommer att göra.

BD: Ja, jag tror att de gör det, faktiskt.

BR: Åh, de gör det, okej.

BD: Jag kommer att de dig en lista nu, och jag säger dig, om vi får bevis både i den offentliga och den privata domänen… det är därför den här informationen inte är enbart för allmänheten utan också för vetenskapsmännen att ta dessa teorier och gå tillbaka och använda dem.

BR: Okej.

BD: Så vi har fått dessa konvergerande cykler.  Vi vet att med solståndets precession – detta är inom de geologiska anteckningarna, vi har detta – vi vet att solen flippar var 11e år, vilket kommer att uppstå under 2012.  Och vi vet att där är detta inkommande objekt som också närmar sig.  Så vi har en grupp, det är som en av dessa trefaldiga, du vet, konvergenser av saker som inträffar på samma gång.

En är cykeln vart 11 500e år.  En annan, förresten, vi är också i tid för 105 000s stora istid. Så den långa cykeln, den korta cykeln, den kortare cykeln som är den 350 åriga cykeln för istider, mini-isålderns cykel.   Vi sammanstrålar också med den.  Detta enligt Dr Robert Felix…

BR: Japp.

BD: … och andra experter.  Vi har – enligt det geomagnetiska forskningscentret i Johannesburg i Sydafrika – ett jätteomslag till det magnetiska fältet från Sydafrikas spets hela vägen till Antarktis.  Och vi har, vilket redan hänt sedan 1997, en ökning, beroende på övervakning av den magnetiska Nordpolen, det var i norra Kanada och, under det senaste århundradet, 1900-talet, har det rört sig ungefär tio kilometer per år mot nordväst mot Sibirien

Den magnetiska Nordpolen har nu accelererat sedan 1997 till 41 eller 43 kilometer per år mot Sibirien.  Det bästa sättet att tänka på detta är, och detta är helt vetenskap: tänk på Jorden som tre roterande sfärer.  Den yttre sfären är jordskorpan och den övre manteln, okej?

BR: Jaha.

BD: Och jordskorpan och den övre manteln är låsta tillsammans, så man kommer att hitta heta fläckar, som den heta fläcken på Hawaii, och det är en glidning där, men den där heta punkten gör öarna, och om man går tillbaka miljoner år så ser man att den gör nya öar, beroende var den heta punkten är.  Den matar upp magma genom denna mycket tunna jordskorpa och de hawaiiska öarna mitt i Stilla havet.

BR: Hm-hm. 

BD: Okej?

BR: Japp.

BD: Det finns också andra fläckar där de skapar jättar, vad vi kallar ”supervulkaner”.  Som till exempel, det är tillräckligt med vulkaniskt material i Mauna Loa för att göra en 1 000, tror jag det är, 1 000 eller 2 000 feet brett område som täcker hela planeten med magma 2 000 feet högt.  Så det finns mycket magma där, eller hur?

BR: Jaa, det kan jag tro.

BD: Och sedan har vi andra stora supervulkaner.  Vi har en i Ecuador.  Vi har naturligtvis den som ligger i Yellowstone Park.  Vi har en supervulkan på andra platser runt om i världen, jag tror att det är omkring 7, 8 eller 9 stora.  Och vi har några superstora vulkaner som Mount Erebus vulkan i Antarktis…

BR: Japp.

BD: … som är en av de största vulkanerna på planeten.  Men den största vulkanen av alla är Mauna Loa.

BR: Okej.

BD: Vad som händer nu är att vi märker att med alla dessa jordbävningar så noterar folk det och de videofilmar, de kan se plasmautsläpp.  Dessa plasmautsläpp indikerar att Jorden släpper ut plasma just innan.  Stan Deyo berättade för mig för tre eller fyra år sedan, att han hade undersökt…

Han arbetade faktiskt med Edward Teller vid forskningsanläggningen nära Pine Gaps i Australien under 70-talet. Och han var en av deras yngre forskare.  Och de använder vad som kallas ”elektrogravitronics” för flygning, vilket är grunden bakom TR3B och våra avancerade rymdfarkoster.  De är inte baserade på framdrivning, som Rammotorer, eller våra typiska raketer eller något sådant.

BR: Just det.

BD: De är baserade på elektrogravitronics och andra teknologier som, du vet, rymd-tid-effekter etc, etc.

BR: Jup, yup.

BD: Vad som hände var att han… upp till för två år sedan, blev mer och mer korrekt i att göra förutsägelser av var jordbävningar skulle ske, för han använde U.S. Naval Satellitdata av infraröda satellitbilder som skulle visa på värmen i haven.  Och han gjorde kartor på var de tektoniska plattorna låg under havet och skulle förlänga dessa plattor mot land och tala om var jordbävningarna, eller havsskalven, skulle äga rum.

Och sättet han gjorde detta på är faktiskt ganska enkelt.  Tvärsöver dessa förkastningslinjer skulle det vara en temperaturskillnad av så mycket som tio grader eller mer, från den ena sidan av förkastningen till den andra, vilket skulle indikera att där är en plasma, vilket skulle värma upp den ena sidan mer än den andra sidan i energin, därför att det är ett flöde där energin går ner på ena sidan av förkastningslinjen och upp på den andra, så det skulle skapa en uppvärmning på en sida och en kylning på den andra.

BR: Okej.

BD: Okej? Så där skulle vara ett verkligt flöde av vatten, ett flöde av joner eller plasma och en differentiell uppvärmning på varje sida av denna förkastningslinje, okej?

BR: Okej.

BD: Så för två år sedan fick han sparken från Marinen.  Och han var verkligen exakt när det gäller att förutspå var jordbävningarna skulle inträffa, som ibland, med de större skalven till 90 procent eller mer.

BR: Jag kommer ihåg det.  Ja, jag minns det där.

BD: I teorin, sa han, 75 till 90… han sa till mig någonstans mellan 75 och 92 procent av de stora jordbävningarna.  Och om han hade en förkastningslinje som skulle utvidga sig in över land kunde han tala om ganska precis, du vet, att det skulle inträffa.  För du kunde se informationen utvecklas bokstavligen timme för timme, du kunde logga in dig online och se det där.  Och regeringen plockade bort honom.  Jag vet inte varför.

Uppenbarligen så ville de inte att han skulle använda sitt hemsystem till att så exakt förutsäga och vara en modell för andra forskare som skulle tillåta dem att se om det fanns andra – hur kan jag säga – teknologier som används för att förvandla Jorden till ett massförstörelsevapen.  För jordbävningen i Sichuan var ett jordbävningsvapen som släpptes på kineserna, av oss, och jag talade med Ben Fulford innan de utlöste den jordbävningen som drabbade den japanska reaktorn nära Osaka.

BR: Mmh.

BD: Och han talade om för mig på förhand att han hade mött finansministern som talade om för honom efteråt,  att om de inte gav finansbyråkontrollen till Rockefeller-Rothschild-kabalen skulle de träffas av ett tektoniskt vapen och de fokuserade den faktiskt direkt på reaktorns kärna i en gigantisk reaktor av en av de största sju reaktorerna i Japan, placerad rakt över en förkastningslinje – vilket inte var en så bra plats att bygga den på – och de träffade den och de bröt sönder reaktorhärden.

Så de måste evakuera, jag tror, några hundratusen människor som var i den omedelbara arean, som höll på att utsättas för radioisotoper.  Och sedan sa han till mig…

BR: Detta visste jag inte.

BD: Och sedan intervjuade jag honom efteråt.  Så detta är inte gissningar.  Var och en av dessa håller jag på att bygga, bygga och bygga, så det stora aha sist, den här måndagen, var detta: Jag visste att det var den här precessionseffekten.  Jag visste att det var den här…

 Boken går att få, förresten, från IceAgeNow.com, Robert Felix – han har givit ut två böcker: en heter Not by Fire, But by Ice, vilket betyder att vi inte kommer att hamna i eldstormar så mycket, trots att det kanske blir några kosmiska och röntgenstrålar och andra saker, men vi kommer att ha en istid. Och där finns bevis på att vi är på väg in i en istid med ökad nederbörd som drivs av vulkanutbrott, jordbävningar och ökade regn.  Och regnet driver istiden till de nordliga latituderna, vilket betyder att isen smälter från två effekter.

Isen smälter underifrån som Gakkel Ridge, vilket är en serie av vulkaniska bergstoppar i Arktis, som finns runt Island i den arktiska cirkeln som är 1 500 km lång.  Och den smälter också från högenergi ultraviolett ljus eftersom ozontäcket har tunnats ut.  På grund av att ozontäcket är skapat av ett samspel mellan vår jords magnetiska fält, som minskar, och solvinden och solens magnetiska fluxjonsfält, för att skapa denna interaktion som skapar ozonlagret.

BR: Okej.

BD: Och ozontäcket skyddar oss från högenergi ultraviolett C. Högultraviolett C kommer att penetrera djupare i isen och smälta den, okej?  Så vi har fått energi från ovan och nedan.  Det är inte typisk, vanlig uppvärmning utan den kommer att konvertera från ultraviolett in till termisk värme när den slår i marken eller när den träffar snö.

BR: Okej, japp.

BD: Inte sant? Så det mesta av smältningen kommer underifrån.  Och haven, när det släpper det här vattnet, superupphettat vatten, är 700 grader eller mer.  Så vi har dessa händelser. Vi känner till dessa händelser – och det finns en 23 000 miles lång ventil, som en radiator tvärs över mitten av havsklyftan, tvärs över dessa saker som i Arktis och på andra ställen – över 90 procent av de mest aktiva vulkanerna ligger under haven.

BR: Japp, japp.

BD: Just det och de släpper ut enorma mängder vatten, svaveloxid och alla sorters kemikalier. Det är därför vi har kemiska bakterier och andra saker.

BR: Okej.

BD: Här är när aha kommer in.  Nu har vi fått bevis – det var inte en gissning – att vi har fått detta inkommande objekt.  Vi vet att det inte är en planet.  Det där är bara dumheter.  Det är en planet med en gyllene atmosfär… Det är en dvärgstjärna och om du tar tekniskt det faktum att vi har tre stjärnor i vårt system…

74 procent, enligt astronomerna, av stjärnsystemen anses i vår galax vara binära.  Och när vi använder den breda definitionen av en stjärna så kan det vara en dvärgstjärna som aldrig lyser, det kan vara en som lyser tillfälligt och sedan slocknar, det kan vara en vanlig gul dvärg, som vår, eller en större stjärna som brinner ut ganska kvickt, som en blå jätte eller vad som nu kan brinna ut riktigt snabbt.

Vår stjärna är den typen som varar en längre tid.  Och sedan kan vi ha en stor asteroidliknande sak som kan ge ut mer strålning i vissa bandbredder än den tar emot.  Så om man tittar på Jupiter, Jupiter är med den definitionen en stjärna, för den ger ut mer strålning och mer infraröd strålning än den får från solen.

BR: Visst.

BD: Så Jupiter är en stjärna enligt den astronomiska definitionen, och dvärgstjärnan som närmar sig är också en stjärna.  Nu, eftersom vi har ett plasmauniversum, har vi den här heliosfären runt jorden, och runt solsystemet, och det är allt en del av vad som kallas ”Oorts moln”, vilket är ett annat bälte av rester bortanför kanten… bortom, du vet, där Pluto är en av dessa Oortmolns objekt, eller hur?

BR: Japp.

BD: Och en sak som de kallar ”Sedna”, som är… de trodde att Sedna faktiskt är större än Pluto. Pluto har nu blivit degraderad till att vara en sorts Oortmolnsobjekt och Sedna är ett större objekt där ute.  Sedna.

BR: Japp.

BD: Vad som händer nu när ett objekt närmar sig som har en stor massa, är att det perforeras som en ballong, det här plasmafältet, vilket är positivt – positivt utanför solsystemet – och solen ger ut all denna negativt laddade plasma i form av solvindar.  Och den där plasman innebär att det finns… att vi har fått något liknande en ballong!  Så den smäller ballongen och en pik av urladdad plasma hoppar tvärs över stjärnrymden i solsystemet, och den kan göra alla möjliga saker.

Det första den kan göra är att man kan få en stor eruption från solen. Nu, när vi trodde att detta hände, var solens massutstötning i oktober 2005, och vi gick tillbaka och jag gjorde mina kalkyleringar och oktober 2005 är när vi trodde det hände för det var då – och jag tror lite i efterhand – att det fanns bevis på att det var flera soleruptioner som inträffade mellan då och december.  Så i december skapade de faktiskt, NASA och International Solar Scientists, astronomer, skapade två nya klasser av masseruptioner från solen.

BR: Japp.

BD: En X- och en M-klass.

BR: Ja.

BD: Det betyder att ballongen poppade runt den tiden, runt hösten eller tidig vinter år 2005. Och så att den hade gått in i… vad som kallas det ”externa plasmafältet”, den positiva sidan av plasmafältet i solsystemet.  Inte sant?

BR: Okej, jupp, jupp.

BD: Så om man talar om den hastigheten och, naturligtvis när den närmar sig solen, kommer hastigheten att öka.

BR: Ja.

BD; Just det, därför att den kommer att dras mot solen.

BR: Japp.

BD: Och så kommer den sedan att skynda förbi den tillbaka mot rymden in till en hyperelliptisk bana.  

BR: Japp. 

BD: Nu närmar den sig det som kallas ”under ekliptikan”, vilket betyder att den är under platån av planeterna som cirkulerar som en skiva runt solen.

BR: Japp.

BD: Så dess effekter kunde förväntas vara att dra en plasmaurladdning från solen under ekliptikan. Eller under Jorden när den närmar sig, så det är större chans att påverka det södra halvklotet.

BR: Visst.

BD: All right?

BR: Japp.

BD: Det är också troligare att den inducerar en vridning, om du vill kalla den det, som en ”ping”, som ett elektromagnetiskt pulsvapen.  Och det där ”ping” kommer att vibrera dessa Jordens Jell-O  och dessa glidande bitar av sammankopplade ananasskivor, så de kommer att knuffas mot varandra när energin är frigjord med Jordens plasma, vilken är som en fylld burk som absorberar all denna plasmaenergi. Och om den träffar specifika frekvenser eller en specifik vinkel, kommer den att frigöra energi i vissa plattor först, innan den frigörs i andra.

Och det kommer att bli en sorts, vi kallar det en ”kupp-kontrakupp-effekt” där den träffar en plats och sedan liksom Sydamerika och Concepción, Sydamerika, och så kommer det att bli ”ping” och träffa den motsatta sidan av Jorden, vilket är Kina.  Så om man verkligen tittar på de områden där dessa stora jordbävningar inträffar, så är det en kupp-kontrakupp-effekt där du hör ”ping, ping” nästan som någonting som studsar runt på insidan av en jätteboll.

BR: Jag har förstått, ja. Okej.

BD: Just det, så man har energin som studsar runt och allteftersom den studsar runt, om den träffar Jorden, så är det som att studsa, studsa och det kanske finns en liten förändring i vinkeln, men den kommer att träffa ett primärt område och sedan ett sekundärt område, som när ditt huvud studsar runt i din skalle när du har en bilolycka, och du slår ditt huvud och din hjärna studsar runt så du får en skada på ena sidan och en konterkupp på den andra sidan.

BR: Okej.

BD: Så vi har fått dessa tre sfärer, den yttre manteln och jordskorpan, sedan har du den lägre manteln, vilken är en strömmande boll av superhet plasma och nukleära reaktioner som uppstår.  Så med andra ord, ovanför den solida kärnan i Jorden finns en zon av sjudande… Jorden är en kärnreaktor, okej?

Och faktum är att om du går ner och tittar på magman och innehållet i tungmetallerna och radioisotoperna, säg i Yellowstone Park, så är orsaken till att den där superkratern är så jäkla aktiv att om du tar ett prov av den typen av material som finns i magman så är det en otroligt hög koncentration av uran och radioisotoper, så när massan kommer tillsammans blir det kritiskt och den är hetare än den vanliga magman från jorden.

BR: Just det.

BD: Du följer mig?

BR: Japp.

BD: Så med andra ord, all magma är inte skapad likadan.

BR: Okej.

BD: Den magma som kommer upp på Hawaii har annorlunda egenskaper och mineralinnehåll än magman i… en lite annorlunda silica, uran, vad det nu är, än andra magman.  Och i magman som finns i Yellowstone finns faktiskt radioaktivitet. 

BR: Hmm.

BD: Och det låter naturligtvis vettigt.  Det är därför som det största förrådet av uran på hela planeten finns i Saskatchewan i Kanada, vilket inte ligger så långt från det området.

BR: Okej.

BD: Så, centrala och norra Amrika har den största koncentrationen av radioisotoper på planeten.

BR: Okej.

BD: Okej?

BR: Just det.

BD: Så vad vi har här är, i dessa konvergerande cykler, en sekvens av händelser: vi har varierande regn och solljus, vilket sker just nu, med andra ord säsongerna är alla blandade så att det blir riktigt hett, som i Kalifornien där jag är.  Och det blir varmt under några dagar och sedan upphör det och det blir regn istället.

La Niña-effekten är vulkaner från Galapagosöarna tusen miles utanför kusten i denna enorma kedja av öar, som en radiator som pumpar överhettat vatten, och haven vänder över den rusande ångan som förändrar passadvindarna och jetströmmen och knuffar fukten mot Nordamerika, Kalifornien, västern och runt om i världen i den norra hemisfären, och det är därför vi får så mycket regn.

BR: Just det.

BD: Det finns en direkt koppling här.  Regnen ökar, vilket är den främsta orsaken till istider. Silverdioxiden ökar, vilket är en viktigare drivkraft än metan och koldioxid – de är mindre faktorer.  Den viktigaste faktorn är svaveldioxid.  Den andra är vattenånga och den tredje, som inte är känd, är kosmiska partiklar och damm, därför att kosmiska partiklar fungerar som en… är källan för mikroatomkärnor som hjälper till att forma regndroppar, eller hur?

BR: Okej.

 

BD: Så vad vi har fått nu är dessa händelser som betyder… missväxt.  Långt innan vi får en ”ny istid” kommer vi att ha varierande väder och regn när det inte borde vara så, grödorna kommer att dö, eller dränkas eller torka när det inte borde vara så, och sedan extrema regn vid andra tider – vilket är vad vi ser nu.

Och så kommer det att börja konvertera där man kommer att se, låt oss säga, snö i mitten av norra USA in till första veckan i juli eller något sådant.  Och sedan om ett år eller två eller tre år senare blir det som att snön inte försvinner ens i mitten av sommaren.

Och sedan kommer det att börja ackumuleras, och på grund av att regnet och nederbörden ökar har man beräknat att graden av snöns ackumulerande som hände i en istid, ackumulerade vid 33 meter snö per år.  Och den smälte inte.

BR: Det är massor av snö och det är ganska svårt att tro.

BD: Just det, men det är faktiskt vad som har beräknats.  Det där är den graden av snöfall – 100 till 200 feet eller mer snö per år – som inte smälter undan och sedan, förstås, när den packar sig så formar den massiva isberg…

BR: Hmm.

… och naturligtvis om man har byggnader där så kommer de att krossas väldigt snabbt.  Och jag vet, jag har levat i Kanada.  Så om du har fått 4 eller 5 feet av snö, eller 6 feet på taket, så skyfflar du inte bort den och ditt tak kommer att brytas sönder.

Om du inte har den rätta höjden på taket och tillräckligt starkt virke så kommer det att krossas ganska lätt.  Lagerbyggnader är platta, farliga.  Man måste få snön bortskyfflad.

BR: Okej.

BD: Så här är vad som händer: om du verkligen… ett av de bästa sätten att övervaka svagheten i magnetfältet är att övervaka det ultravioletta högenergiljuset på Jorden.  I Kanada rapporterar de UV-index över hela landet, inte sant?

BR: Okej.

BD: Vad vi borde göra är att, alla borde ha en – och jag har undersökt det och fann att man kan få dem – en liten bärbar ultraviolett dataskärm, och sedan anteckna numren och vårt läge. Till exempel, här i Amerika kan du använda din kod… din areakod, du vet, din postkod.

BR: Okej. 

BD: Eller om du kunde spela in mängder av longitud och latitud så kunde vi skapa en karta i realtid varje dag som skulle tala om för oss om det är ett specifikt område med speciellt försvagade magnetfält, vilka skapar ozonlagret för att skydda oss från strålning.

För 45 minuters dropp av 65 till 75 procent i ozonlagret skulle döda – om det var över haven – de övre tio meterna, bottenlagret i haven som genererar 90 procent av världens syre, och skulle döda allt gräs och alla växter och en tredjedel av träden.  För en tredjedel av träden blommar vid någon tid, beroende på om det är i mitten av året eller vad det nu är.

Så det skulle påverka en tredjedel av träden, alla gräsbevuxna plantor på det halvklot vi utsätter dem för det, och varje hav som är direkt under ett ozonhål, även om det reparerar sig självt inom en timma. 

Och naturligtvis så snart fytoplankton dör så får man algblomning och djurplankton och man får ett frisläppande av domorinsyra som dödar – det är d-o-m-o-i-c, domoic syra – som dödar allt djurliv, fiskarna, etc etc, så man får den här massiva explosionen.  Det är nästan som Egyptens plågor som spelas upp igen i en miljösekvens av en kaskad av händelser som alla började med död av havets liv, orsakad av algblomning.  Inte sant?

BR: Och det kan verkligen hända så kvickt?

BD: Yeah, det kan faktiskt hända inom några timmar.

BR: Okej.

BD: Det skulle börja hända inom några timmar.  Det skulle ta veckor att kulminera men den massiva blomningen skulle börja döda livet.  Och det kanske inte blir ett stort hål, det kan bli ett hål som kanske täcker, låt oss säga, Stilla havet eller Nordatlanten eller så, hålet skulle bara låta som ”puff” och uppstå och sedan försvinna, och man skulle inte ens veta om det utom för att helt plötsligt har man en gigantisk röd tidvattenvåg. 

BR: Okej.

BD: Så en röd tidvattenvåg är ett sätt att mäta det, och det var över ett kontinentalt område. Och folk inser inte detta: om du har högenergiskt ultraviolett C-ljus och du utsätter ett djur eller en människa för det, även under några minuter, så stänger den av dina NKT mördarceller så att du inte kan bekämpa infektioner eller cancer.

BR: Mm-hm…

BD: Så om du slår ut någon under bara några minuter, 20 minuter, med högenergi C, så somnar ditt immunsystem.  Det stängs av.

BR: Och det går inte att få tillbaka igen.

BD: Det kan, men det fordras lite arbete med näring och läkemedel för att göra det, då det i princip är så att dina ”sköldar” är nere.

BR: Okej.

BD: Det stänger ner ditt immunsystem.

BR: Okej.

BD: Så högenergi A är det som ger dig solbränna, B kommer att bränna dig och C kommer att ge dig cancer.  Det är ett sätt att minnas det på.

BR: Just det. Okej.

BD: Så du får… här är vad vi har nu.  Så, vi har några solida saker att arbeta från och en del vetenskap.  En del av det kommer att bli allmänt känt så att folk kan… De kan gå till vad som kallas astroviewer.com, astro… viewer.com.

De kan klicka på en konstellation, såsom en stad och en konstellation, och de kan se när de kan se Skorpionen – därför att det är den riktning som det kommer att komma in från – och de kan se vilken tid på året…

De särskilda farorna i framtiden kommer att bli när Jorden kommer in i sin cykel runt Solen och det är, säg, 10 eller 20 grader på vardera sidan av konstellationen Skorpionen, och denna dvärgstjärna närmar sig från ekliptikan och har nu passerat bortom Mars, och befinner sig nu mellan Mars och Jorden.

BR: Och när är det sannolikt att det blir?

BD: Jaa, det är frågan.  Vi gör vissa beräkningar som att, om vi kan se störningar bland asteroiderna… Och det är därför jag vill att folk skall undersöka och komma tillbaka till mig när det gäller detta, för människor där ute som lyssnar kan kontrollera dessa saker.  Så snart vi kan se om där är störningar i betydelsen att de kan se asteroider bli störda eller brinner upp, och landa, träffa…

BR: Hm-mm.

BD: … ta t ex Jupiter.  Vi kan se om där är någon påverkan av asteroider som kastas in på Jupiter eller sänds någon annanstans som vi kan se, som på… vad de kallar den här ”blip- teknologin” där du kan se om det finns en förändring i, du vet… de kallar det ”blip” när du ser någonting som inte fanns där nästa timma, eller så många timmar senare. 

BR: Yeah, okej.

BD: Så tanken är att om det finns amatörer och professionella astronomer där ute så kommer de att se störningar som indikerar att där är något stort som gravitationsmässigt påverkar dessa asteroider.

BR: Och det dröjer inte så länge, säkerligen, innan det börjar kommuniceras om detta.  Jag menar, så snart detta kommer ut…

BD: Ja det kommer att vara whistleblowers på insidan, det kommer att vara några få människor som, speciellt om de hör detta, kommer att säga: ”Ja, spelet är igång!”

BR: Uh-huh.

BD: Därför att, du förstår, jag har vissa källor och jag har hemliga källor som har sänt mig information de senaste fem åren…

BR: Mmh.

BD: … från SPT, South Pole Telescope.  Amerika ger enorma summor pengar till SPT.  De har också haft vad som kallas ett ”neutrinteleskop” som faktiskt ligger under isskorpan där. Det är byggt under isen och man kan inte se det.  

BR: Japp.

BD: Det kallas ett neutrinoskop och det är ett speciallabb som har satt upp det under isen. Därför at neutriner kommer att gå rakt igenom och du kan faktiskt se neutrinerna i det området av himlen då det inte finns något som blockerar det, i princip.  Så om man använder ett neutrinoskop så kan man se neutrinerna flöda från Solen och man kan se andra saker som inträffar i galaxen.

BR: Okej.

BD: Det är också en fantastisk position att ha ett markbaserat röntgenteleskop eftersom man kan titta ut i rymden, eller ett infrarött teleskop, och man kan se saker mycket klarare i, förutom om man lägger något i omloppsbana…

BR: Jupp.

BD: … vilket är anledningen till att SPT inte bara är något visuellt utan det är ett infrarött teleskop som kan se mycket mer än det vanliga, du vet, ljusbaserade teleskop enbart.

BR: Visst, okej.

BD: Okej?  Så de vet att detta kommer.  Globalisterna har byggt gigantiska anläggningar för… Vi talade om detta idag med Joel Skousen.  Just i Ryssland, i Uralbergen, byggde de sedan tidigt 80-tal, sent 80-tal två anläggningar som är stora nog att hysa, på insidan, större områden än det största Washingtonområdet.  Bara en av dem. Okej?

BR: Jupp.

BD: Det är hur stora de är.

BR: Jupp.

BD: Okej? De är större än det största Washingtonområdet.  Det är stort!

BR: Visst.

BD: Det betyder att de kan ha mellan två och fem hundratusen människor, fabriker, sjukhus, växthus, allting du kan tänka dig.  Fabriker för tillverkning av atomvapen, allt du vill. Okej? Och detta är bara i Ryssland, bara två av de stora.  De har mängder av små också. 

Jag har fått höra detta från John Fialla som arbetade med Phil Schneider, att under tidigt 90-tal fanns det över 4 200 anläggningar på Jorden, allt från byggnader som var, du vet, 600 feet under marken, till anläggningar som är två miles eller tre miles under marken, eller mer.  Så…

BR: Hmm.  Så vad skulle en dvärgstjärna göra om det börjar…

BD: Tja, dvärgstjärnan kommer att orsaka en… Vad den kommer att göra är detta: Den kommer att orsaka att Solen släpper ut solfläckar och massutbrott, och det kommer att störa magnetosfären på Jorden, vilket gör att chockvågor orsakar ett frisläppande av plasma som ger superskalv och vulkanutbrott, ökad nederbörd och orsaka superjordbävningar, och kan bryta isär öarna på Azorerna, de vulkaniska öarna i Azorerna utanför afrikanska kusten, det kan orsaka en tsunami 540 miles per timma, på väg mot Nordamerika med vågor höga som 800-900 feet.

BR: Okej.

BD: Och i Stilla havet, det kan bryta av, det är som en gigantisk svamp på det sätt som Mauna Loas jordbävning växer.  Och det finns en rapport som, jag tror för 450 till 500 000 år sedan, var det en annan vulkanisk ö i mitten av Stilla havet där den byggts upp som en jättesvamp.

Man inser inte hur djupt det är där.  Djupet av vattnen vid Hawaii-öarna är flera miles ner.  Så vad det gör är att pelare byggs upp, byggs upp, byggs upp och det har en hylla där magman byggs upp och flyter över sidan och det formas, om du tittat på det från sidan så ser det ut som, mer som en stor svamp.  Det formas inte som en kon, det formas som en svamp därför att så snart det går ner en viss sträcka så kyls det ner och hårdnar.

Tja, om det bryts av på grund av en stor jordbävning, då har man en gigantisk bild av Mauna Loa.  Och Mauna Loa, enligt San José Earthquake Tsunami Center och Research Center i Schweiz – det är de två främsta centrana i världen – de förutsåg att det skulle skapas ett skalv, åh ursäkta, en supertsunami som skulle vara Mach 1 – eller 740 miles i timman – forsande mot alla områden i Stillahavskusten – Japan, Nordamerika, Sydamerika – en halv mile hög, och med en hastighet av 740 miles i timman.

BR: Just det. 

BD: Så detta är en verklig möjlighet.  Nu pratar vi inte om Roland Emmerichs… när hela Jorden sveps in i en jordbävning, med tsunamis tvärs över Rocky Mountains och allt det där. Men vi talar om några ganska stora tsunamis som kanske inte kommer tidigt utan uppträder sent, då det kanske blir vad jag kallar ett ”superskalv”.

Och jag tror inte att det blir mer än ett.  Jag tror att det kommer att byggas upp, byggas upp, byggas upp och om det är en stor flipp i magnetfältet och det blir ett stort, vad jag kallar ”globalt superskalv” där man får ett massivt utbrott av skalv över hela Jorden vid samma tidpunkt, då finns möjligheten för att en jättetsunami slår mot kustområdena.

I dödszonen, just utanför kustområdena, finns 80 procent av världens befolkning inom 100 miles.  Okej?

  

BR: Just det.

BD: Så regeringarna förbereder inte alls människorna för detta.

BR: Mm-hm.

BD: Så det i sig själv är misstänkt och en annan... en av de saker jag lärde mig för åratal sedan är att aldrig tro att du är på rätt spår förrän du får ett starkt regeringsförnekande…

BR: (skrattar)

BD: … eller ett starkt förnekande av vem som helst.  Med andra ord, det är som: vad är det du håller bakom ryggen när du går in i huset och din vän, eller din fru eller din man håller sina händer bakom sig, du undrar vad de har i händerna.

BR: (skrattar) ja, just det.  Ja, ja.

BD; Så vad är det de döljer, du vet?  Det är som att: ”Jag vill veta”.  Nyfikna sinnen… Så vad vi har fått nu är att vi fått en situation där vi vet att det kommer att bli livsmedelsbrist.  Vi vet att de försöker att skapa en matris.

Vi vet att de bygger underjordiska baser i en febrig takt.  Jag menar… jag har inte tillräckligt med tid för att berätta för dig alla de saker jag känner till om alla baserna, men de är… de är enorma och de finns överallt.

BR: Jupp, jupp.

BD: De bygger i genomsnitt, i Amerika, just i det kontinentala USA, en var sjunde vecka.

BR: Yeah.

BD: De kompletterar en annan bas som är någonting mellan 4½ och 7½ kubikmiles i storlek.

BR: Yeah.

BD: Den är stor.

BR: Jupp, jupp,

BD: Två stycken var just färdigbyggda i Norge som är 12 kubikmiles i storlek.  De byggde två gigantiska, superstora baser i Norge.  Norrmännen är en mycket stor del av detta och de har också sin egen jonosfäruppvärmare som är del av vår världs jonosfärs uppvärmnings- och strålsystem, som HAARP och så vidare.  Det är mer än bara…

BR: Ja.

BD: … USA.  Det finns andra länder som gör detta också. 

BR: Ja.

BD: Och det är riktigt dumt det de gör.  Det är därför de träffade Bulava-raketen från Ryssland och snurrade runt den och fick den att göra alla dessa konstiga saker. 

BR: Mm-hm.

BD: De stökar till det för Jorden, för när de släpper upp den energin kan de utlösa en jordbävning på ett avstånd av tusentals miles bort.  De kan flytta jetströmmen, de kan orsaka ett utbrott från en supervulkan eller få en vulkan att utlösa lagrad energi som kanske inte hänt under 10 000 eller 100 000 år…

BR: Mmm.

BD: … och de kan få det att inträffa tidigt.

BR: Mm-hm. Jupp, okej.

BD: Så det är inte så smart.  Verkligen dumma saker de håller på med.

BR: Okej.

BD: Så vart vi är på väg är detta: vi har fått ett ekonomiskt system som, på hösten 2008, bokstavligt talat håller på att kollapsa och sedan dras pengar och krediter ut från den verkliga ekonomin in till kasinoekonomi.  Och enligt ekonomiska experter har de kontraherat världsekonomin med en fjärdedel av planetens pengar.  En fjärdedel av rikedomarna har försvunnit.  Rikedom försvinner inte.

BR: Den försvinner inte (skrattar).

BD: Den flyttar in till kasinoekonomi, såsom energi och materia.  Precis som ett vitt hål, svart hål.  Om materia går in i det svarta hålet så dyker det upp från ett vitt hål i en annan del av galaxen, eller hur?

BR: (skrattar) Ja, precis. Jaa, exakt.

BD: Tokiga med pengar, samma del som pengar.  De går ingenstans. Precis som våra andar aldrig kan förstöras.  De kommer bara att dyka upp någon annanstans och vi kanske inte minns det, som Cylonerna, men vi är fortfarande vi, okej?

BR: Ja, ja, ja.

BD: Så här är problemet.  De vet detta och när det stora aha kommer, det är det som alla dessa konvergerande cykler talar om för oss, och det är därför att dessa profeter gör, jag kallar det. du vet, de talar om Nostradamus-effekten.  De hade serierna men de kom inte till slutsatsen, de tittade alla på den just som en profetia. 

Vad jag säger till dig här, för att verifiera det vetenskapligt, om du tittar ut på satelliter, om du tittar på de geologiska urkunderna, om du tittar på den magnetiska markeringen hos magnetiten i stenarna och vulkanerna, om vi tittar på alla dessa bevis för att arter dör eller de telluriska fälten i haven…

För när dessa polskiften inträffar så dödas i genomsnitt 84 procent av livet i haven och de dödar 14 procent av livet på land.  Så de är farligare, för haven är mycket ledande av elektrisk ström.  Så om det finns en hel del plasmautsläpp genom oceanerna så kommer massor av de havsbaserade livsformerna att bli stekta.

 BR: Yeah.

 

BD: Okej?

BR: Okej. 

BD: Det är därför telluriska strömmar drev bort maskarna eller ormarna eller grodorna från marken, för marken har fått massor av fukt där nere eller var det nu är.  Så vi har det där.

Så med andra ord, här är vad jag förutspår, och jag kommer att utöka mitt tal när jag talar i Santa Clara i Kalifornien den 6 juni (2010).  Jag förutspår att vi kommer att få se ett försök till att sätta upp en falsk flagg-operation såsom en kärnexplosion i en eller flera städer i USA, precis som de talade om i den här konferensen.

Eftersom de vill att distraktionen skall få oss att vilja gå ut i krig, att dra oss ur den så kallade depressionen, som de har skapat.  Och på samma gång så vill de också att vi skall vara distraherade och ha ett fullt biometriskt system utformat så att de har total kontroll av befolkningen så att vi inte stör deras överlevnad när de tar sina gyllene biljetter och går ner i underjorden.

BR: Yeah.

BD: Så verkligheten är – även ett krig eller en pest eller någon av dessa saker – är: Säg ingenting till allmänheten, distrahera dem med krig, åtstramning, svält och depression så att de inte lägger sig i när vi går under jord för att gömma oss från det som kommer, så att vi kan återuppstå några årtionden eller århundraden senare när Jorden är lämplig att leva på.

BR: Okej.

BD: Okej?

BR: Jupp.

BD: Och när det stora aha kommer är att vi nu vet att den magnetiska flippen från Solen är på väg att hända inom mindre än två år och den magnetiska flippen av Jorden har redan börjat, vilket betyder att den kan tippa över.  Så den kommer att flippa över totalt.

När det inträffar har vi fått två spinnande sfärer!  Vi har fått sfären av den yttre jordskorpan, av skorpan i den yttre manteln och sedan har vi den inre manteln som är radioaktiv.  Och den motor som driver magnetfältet skapar detta magnetiska flödesfält – som vi kallar vår ”magnetosfär” – roterande runt denna järnkärna och de roterar på olika sätt och, på sätt och vis, om du har… som en snurrande topp som gradvis vrider sig och roterar 43 km per år längre norrut, västerut, mot Sibirien.

Så med andra ord, denna inre mantel är faktiskt snurrande men den rör sig och roterar och flyttar sin Nordpols precession mot Sibirien.

BR: Just det.

BD: Och jordskorpan och den övre manteln gör det inte.  Så det kommer att bli en differentierad kraft när den flippen inträffar magnetiskt.  De två kommer att röra sig, hur kan jag säga det, tillbaka i fas – vilket innebär att det blir ett abrupt ryck i jordskorpan och den övre manteln flyttas så att Nordpolens rotationsaxel flyttas mot Sibirien.

BR: Just det.  Vi talade om detta för några få månader sedan och du beskrev då att du känt att den här effekten skulle inträffa, ganska likt i en promenadtakt över flera månaders period…

BD: Ja, det blir det.  Det kommer att bli en promenadtakt på grund av tröghetskrafterna och den inre segheten mellan den övre och nedre manteln, eller hur?  Den inre viskositeten där.

BR: Okej.

BD: Så det kommer att röra sig i relativt långsam takt så det inte skapas en supertsunami som den som Emmerich talade om.  Om vi har tsunamis alls – och återigen, det är fortfarande en fråga – så kan den bara uppstå om man har någonting liknande ett utbrott av en jättevulkan eller om vi har en stor glidning av en – som en lahar – av ett gigantiskt isfält, som i Norge…

BR: Okej. 

BD: … och jätteglaciärer, där du får, du vet, hundratals kvadratmiles av glaciärer som slutligen bestämmer sig för att gå ut i havet.  Så, dessa är de saker som kommer att påskynda det.  Det kommer inte att vara en kontinental flipp där helt plötsligt, inom några timmar, kontinenterna börjar röra sig, du vet, tusen miles i timman.  Det kommer inte att hända.

BR: Okej. Yeah.

BD: Därför att atmosfären skulle explodera med eld och allting skulle brinna upp och det skulle inte bli några arter kvar här.

BR: Yeah.

BD: Och ett historiskt, geologiskt protokoll visar att det aldrig har hänt.

BR: Just det.

BD: Därför att detta inträffar i perioder hela tiden.

BR: Okej.

BD: Under den här tiden när magnetfältet faller så faller det mot runt 15 procent och sedan flippar det.  Och det faller redan i allt snabbare takt, så det betyder att det är på väg att flippa och det kommer antagligen att flippa under de närmaste två åren.  Jordens magnetfält.

BR: Ja.

BD: Den processen kanske inte leder omedelbart till det – vad jag kallar “jordskorpans övre mantel glider” – tills det kunde vara några få år efter det.  Men det kommer att inträffa vid något tillfälle inom de nästa 5, 6 åren tror jag.  Vi kommer att få se en jordskorpa som flyttar axeln på Nordpolen mot Sibirien.

Och från vad jag har läst och analyserat så uppskattar jag att den kommer att röra sig 1 200 miles mot Sibirien, vilket innebär att norra halvklotet, Nordamerika, Kanada och USA… Kanada kommer att ockupera den geografiska positionen i USA och USA kommer att ockupera den geografiska positionen i Mexico och Centralamerika.

 BR: Yeah. 

BD: Okay? 


BR: Nu... den...  Okay. 

BD: Den kommer också att vinkla dem så att den faktiska vinkelns position för kontinenterna kommer att flyttas.  Plus, det kommer att vara en del områden, på grund av detta… Och jag har FEMAs dokument – detta är en annan bit – från John Moore.  Vi har våra källor som faktiskt sänder oss själva handlingarna, 400 sidor, som den Federala Regeringen har känt till under 25 år.  Och FEMA också.  Och USAs flotta, etc etc, och alla dessa bokstavorgan.

De har vetat att det kommer att bli stora – inom ca en månad eller två, kanske några månader – stora förhöjningar av havsnivåerna och kustområdena, och det kommer att orsakas av kontinenternas rörelser på en, vad jag kallar ”marschhastighet” – vilket jag talar om, som en 1,6 miles per timma.  Vilket på två månader skulle flytta Nordamerika 1 200 miles.

Och vad det kommer att göra är, på grund av bulan på Jorden, det finns områden som kommer att bli förhöjda och där är andra områden som kommer att sjunka.

BR: Yeah, säkerligen.  Därför att vattnet måste gå någonstans.  Och…

BD: Det måste ta vägen någonstans, och…

BR: Ja.

BD: … den förändringen i bulor kommer att förändra formen av Jorden.

BR: Jupp.

BD: Och det kommer också att forma de områden där kusten… Och saken är den att på östkusten i USA kan du gå två eller tre hundra miles och du är bara två eller tre hundra feet ovanför havsnivån.

BR: Ja visst, ja.  John Moore har talat om detta under några år nu, och faktiskt…

BD: Yeah.

BR: … det var ett av hans radioprogram som verkligen hjälpte mig att förstå en här frågan som jag har ställt under en tid, vilken är: ”Vart går allt vattnet?”

BD: Yeah, det kommer inte att inträffa bara på grund av…

BR: Yeah.

BD: … det kommer inte att inträffa bara på grund av att polerna smälter, vilket skulle ta ett sekel eller mer.

BR: Det är riktigt.

BD: Det kommer att hända relativt kvickt att helt plötsligt kommer kustlinjen att flytta sig två eller tre hundra miles.

BR: Ja. Eftersom jag hade frågat: ”Varifrån kommer allt vattnet?”. Och sedan gjorde han en mycket enkel och elegant liten beskrivning som du just har emulerat här.  Och slutligen förstod jag det och mängder av andra människor gjorde det också.  Så… 

BD: Ja, och det betyder också att vissa områden som är under havet kommer att komma tillbaka, nästan som de forntida profetiorna som säger att Atlantis skall stiga upp från havet.

BR: Mm-hm. Jupp.

BD: Till exempel, ett av de områden som jag vet kommer att stiga upp är nordöstra USA, upp runt det området som ligger i Georges Bank-området, utanför Hatteras och mot Bay of Fundy i Nova Scotia.  Och dessa områden kommer att stiga upp på samma gång som andra områden kommer att falla ner.  De kommer att sjunka.

BR: Ja, ja, nu, låt mig få dela någonting med dig Dr Bill.  Och detta kommer att vara i två delar, för jag kan säga något här på inspelningen…

BD: Uh-huh.

BR: … och sedan utanför inspelningen, jag skulle vilja tala om namnet på vår källa för det är någon som du känner, och det är en ganska intressant liten historia här.  Det kanske ger en respons hos dig.

BD: Toppen.

BR: Vi blev kontaktade för några år sedan, i oktober 2007, av någon vars namn nästan alla som lyssnar på detta lätt känner igen, eller att det ringer en klocka.

BD: Yeah. Med andra ord de vet vem det var, menar du, genom vetenskapen eller vad de gör eller vad de rapporterar?

BR: Bara mannens namn.  Och detta var någon som hade ett ganska vanligt namn och han mejlade oss bara en liten rad.  Du får dessa hela tiden också, det är jag säker på, som säger, som säger…

BD: (skrattar) yeah, det får jag.  Jag får mängder av whistleblowers som liksom sänder mig små godbitar här och där, och ibland stora dokument och…

BR: Jaa.

BD: … annat stoff, en del av det har jag inte ens släppt.  Så fortsätt du, yeah.

BR: Det stämmer.  Men det är intressant, eller hur.  För jag gissar att du har haft erfarenheten att ibland har någon en hel del att säga och vill bara öppna det med en liten mening och bara se om du är smart nog att ta upp det eller inte.

BD: Just det.

BR: Och vad den här mannen gjorde var att han mejlade oss bara en enda rad som sa: ”Hej, bra webbsida, bra jobb.  Jag stödjer ert arbete”.

Och sedan mejlade jag tillbaka och sa: ”Är du den jag tror att du är?” (skrattar).  För han hade det här vanliga namnet och han skrev tillbaka och sa: ”Jaa, faktiskt, jag är den mannen”.

BD: Just det.

BR: Och under tiden kunde jag själv kolla hans email-adress så att det inte var någon som skämtade med mig.  Och detta var mannen, och den här mannen är en briljant vetenskapsman. Och jag sa till honom: ”Okej, du är på insidan.  Det är ett nöje att tala med dig. Tack för komplimangen för vårt arbete.  Har du någonting, möjligen, som du skulle vilja dela med oss, för vi lyssnar noggrant?”

Och han sa: ”Jaa, faktiskt, det har jag.”  Och den här mannen, han är en lysande fysiker, och han sa att han hade kontrakt med Department of Homeland Security med en topphemlig licens.  Och det fick mig att tänka.  Det är som: ”Vänta lite, vad gör en vetenskapsman för arbete för Säkerhetspolisen?”

BD: Yeah, vad gör en fysiker för arbete för Säkerhetspolisen, yeah.

BR: Och han sa att han inte gillar att meddela dåliga nyheter.  Han sa att vi kommer att stå inför en ganska tuff tid.  Han sa att det kommer att inträffa tre grundläggande händelser under de närmaste åren.  Han sa att det kommer att bli ett koronalt massutbrott (explosion av solvindar)…

BD: Just det.

BR: … omkastning av de magnetiska polerna, kulminering av polskiftena.  Och det var vad han sa.

BD: Precis, och det är exakt vad jag har sagt också.

BR: Och det är vad han sa, och jag gick tillbaka till honom direkt och sa: ”Vänta lite nu, hur kan du veta att det kommer att bli ett koronalt massutbrott?  Jag trodde att dessa händelser var slumpmässiga.”

Och han kom tillbaka och sa: ”Jag ber om ursäkt”.  Han sa: ”Jag har inte kommunicerat med någon utanför National Security Community under fem år.  Jag kan inte säga mer.  Var snäll och förstå detta”.

BD: Ja, jag skall berätta för dig vad som kommer att utlösa det. Vad som kommer att trigga det är…

BR: Okej, den, det, vad, hur, hur…

BD: Den annalkande dvärgstjärnan, ja.  Den annalkande dvärgstjärnan kommer att utlösa det.

BR: Jag förstår det nu.  För nu börjar bitarna komma tillsammans och det är hur hela händelsen blir förutsägbar, därför att de iakttar det här och de känner det elektriska universums modell ganska bra.

 

BD: Det är därför… jag kommer att läsa upp, faktiskt så drog jag upp medan vi talade the WISE mission assembled and preparing for launch .  Detta är tillbaka till 10 juli 2009 i Passadena, Kalifornien.  Jag skall läsa de första meningarna:

NASAs Wide-field Infrared Survey Explorer, eller WISE, har monterats ihop och undergår de sista förberedelserna för en planerad start den 1 november från Vandenberg Air Force Base i Kalifornien.

Folk borde veta från mina rapporter under de senaste 11 åren (Skype-förbindelsen tillfälligt störd)… eller både Prophecy Club och min show och genom andra konferenser, att världstoppen, det främsta rymdprogrammet för planeten Jorden och för Amerika är på Vandenberg.  Vandenberg är där det verkliga rymdprogrammet finns, inte i leksaksprogrammet som finns på Östkusten, okej?

BR: Okej.

BD: Det är det verkliga rymdprogrammet, med TR3B, som finns utanför China Lake och andra platser där mängder av dessa andra saker… den verkliga forskningen sker i Kalifornien. Den mesta forskningen och forskarna som ligger bakom det verkliga rymdprogrammet är baserat i Kalifornien.

BR: Okej.

 BD: Så det är därför det är stramare än JPL. 

Uppdraget kommer att skärskåda hela himlen med infraröda våglängder som skapar en kosmisk clearingcentral för hundratals miljoner objekt…

“Objekten” är det intressanta.

… allting från de mest lysande galaxerna till de närmaste stjärnorna, till mörka och potentiellt farliga asteroider.

Så vad de säger är att de skall lansera detta eftersom de tittar efter någonting.

BR: Just det.

BD: Och de vet att man måste titta i de infraröda våglängderna för att se, och de kommer också att göra… Om folk googlar på detta och de går till min webbsida Clay and Iron , för jag… detta är helt sökbart.  Bara skriv in Chandra, som det indiska namnet.

 

BR: Jupp. 

BD: Chandra.  Och om de går till http://www.clayandiron.com/ kommer de att dra upp de faktiska rapporterna från Chandras röntgenteleskop som rapporterar att detta objekt kommer in i det inre av solsystemet mellan Jupiter och Solen.  Detta är ett faktum!  Det är samma som SOHO som visar underlig solaktivitet med minskning, och nu kommer vi att hamna i en ökning istället.

 

Och de säger till oss, speciellt i offentliga rapporter, att slutet av Solcykel 24 – vilket är just nästa ett och ett halvt år – kommer att vara 50 procent mer aktiv än någon tidigare dokumenterad solcykel…

BR: Mmh.

BD: … i nedtecknad historia.

BR: Yeah.

BD: Det är vad de säger.  Jag är inte en solforskare, jag rapporterar bara och sätter ihop alla dessa bitar tillsammans, som en matematiker som samlar bitar på en tavla och försöker att dra upp ekvationer och säger: ”Om denna konsekvens är sann, och om denna observation är sann, då är detta vad jag ser kommer”.

BR: Jupp.

BD: Det som jag tycker är kriminellt är det som både vetenskapsmän och politiker inte säger till allmänheten.  För om du vet, till exempel, med en viss procents möjlighet, att en solaktivitet skulle skapa ett polskifte som skulle orsaka ett utbrott i en stor sektion av Mauna Loas jättevulkan på Hawaii, som skulle orsaka en tsunami som drabbar Kalifornien med en vägg av vatten, forsar vid Mach 1 med en höjd av 800 m, då tror jag att det skulle vara kriminellt att inte tala om det för dessa människor så att de kan gå ur vägen för den.

Jag tror att vetskapen om att dödszonen från en jättejordbävning och jättetsunami, till exempel denna stora jordbävning som uppstod i Baja… de visste mycket väl att den släpper ut energi och kommer att orsaka efterskalv hela vägen längs San Andreas-förkastningen.

Jag har nämnt detta i tidigare shower och jag vet inte vilket år det var, men jag vet att i april eller maj, vårtiden, någon gång under nästa, säg, tre till fyra åren så kommer det att bli en (förbindelsen med Skype tillfälligt avbruten) … jordbävning som drabbar norra Kalifornien.

BR: Varför under vårtid, Dr Bill?

BD: Jag vet inte, det är bara en av de saker jag har… Du vet hur du är där? Du är nästan lik… jag kallar det ”den stående visionen” då du är där och du kan se det hända.

BR: Okej.

BD: Jag vet inte varför.

BR: Okej.  

BD: Men en sak skall jag tala om för dig.  Det är flera saker som orsakar att jordbävningar inträffar.  En är att det är en hög tidvattenvåg och det är nymåne.  Det är en specifik tid när sträckningen på jordskorpan är störst, på grund av högt tidvatten och nymåne.

 

 BR: Ja. 

 

BD: Och detta är väl etablerat också.  Så där är ett antal av dessa krafter som om du kunde, liksom ah, du vet, du kunde arbeta ut dessa konvergerande händelser mellan precessionen av solstånden, högt tidvatten, nymånen, objekt som närmar sig, jordbävningar etc, etc, etc, följdjordbävningar i andra delar av världen.  Du kunde antagligen kalkylera detta tillsammans med en datormodell och förutse, under en tidsperiod, t ex när Jorden kommer runt Solen, låt oss säga inom 20 grader av varje sida av massan från Solen till konstellationen Skorpionen – för detta objekt närmar sig på det sättet – du kunde beräkna att solmassans utflöde någonstans inom den kurvan troligen kommer att orsaka en stor rubbning i Jordens bogchock i dess magnetosfär, och detta kommer att trigga fram kraftiga jordbävningar och ett magnetiskt polskifte.

BR: Känner du det som att detta är nu…

BD: Så det skulle tala om för oss vad vi står inför.  Med andra ord, den astrala betraktaren är ett av de verktyg som finns bland andra.  Så om människor som lyssnar som är forskare eller vad som helst, så borde de säga: ”Åh, han har kanske något där!”  Ta det här materialet tillsammans och utmana det.  Bevisa att det inte är sant.

BR: Jupp.

BD: Men faktum är att det är sant.  Vi vet att det finns ett objekt.  Det kallas Nemesis, det är den bästa termen för det.  Det är termen som används av vetenskapsmän som jag känner, för den här dvärgstjärnan som närmar sig.  Jag tycker inte om att använda termen Planet X för det är inte en planet.

BR: Just det.

BD: Det är en starkt komprimerad dvärgstjärna och den har en termisk signatur och den har en röntgensignatur, men den är inte… och den har massor av spillror runt sig, du vet, asteroider, kometer och annat skräp.

BR: Ja.

BD: Så vi måste, vi skall kalla den vad den är istället för att bara kalla den en planet.  Det får det att se ut som vi är knäppskallar.

BR: Jaa, ja. Andy Lloyd har rätt då när han talar om en brun dvärg, i grunden. Eller hur?

BD: Det är det.  Det är en brun dvärg. 

BR: Yeah. Okej.

BD: Jag hör andra människor göra inkorrekta påståenden och tror att den var här och den har passerat ut och går tillbaka ut.  Det är idiotiskt.

BR: Säkert.

BD: Och det är här som människor kan beräkna inte bara hastigheten utan graden av acceleration.  Och om du är bra på differentialkalkyler så måste du kunna räkna ut detta.

Om vi vet riktningen som den kommer från så vet vi att den bröt den yttre heliosfären i solsystemet och bröt igenom plasmalagret, det positiva plasmalagret, ut till Oort-molnet under hösten 2005, och vi vet nu, fem år senare, att det kanske ger oss en idé om den relativa hastigheten för det här objektet – speciellt om det ökar hastigheten på en bana som ger oss en beräkning av graden i accelerationen.

Det ger oss också en idé om riktningen som massutflödet har så det kommer att tala om för oss under vilken säsong och vilken del av Jorden som är utsatt för solens massutbrott som kommer att orsaka de flesta jordbävningarna, den största skadan i haven och de mest troliga triggande händelserna…

BR: Hmm.

BD: … av jätteskalv i den särskilda zonen på Jorden.

BR: Okej, men amatörastronomerna kommer att ta sig an detta inom tolv månader, eller hur?  De måste det, helt säkert.

BD: Ja det kommer de att göra.  Om de hör vad jag säger idag, förhoppningsvis vad de då gör, amatörastronomerna kommer tillbaka till mig och vill komma med i showen och även i din show, och de kommer att börja med att sätta ihop modeller och göra bloggar och säga: ”Hej, vi tog den här modellen…”.  Och det är baserat på en hel massa olika människor.  Vi har ju Larry Joseph…

BR: Jupp.

BD: … vi har forskare vid Johannesburg Magnetic Research Center, vi har ryska forskare som ha gjort tonvis med arbete när det gäller detta, som jag har talat med Larry och andra experter om.  Jag har mina källor från South Pole Telescope, SOHO, …

Jag har varit väldigt skeptisk.  Jag har gått hela vägen tillbaka till Mark Haxelwood och hans bok om Planet X, tillbaka i tanken att den kommer att komma in under 2003. Och han sa: ”Yeah, jag hade fel”.  Och det här och det där.

Han var inte en vetenskapsman, men han visste att den var i antågande för han tittade på alla bevisen och om du tittar på forntidens anteckningar, objektet som kom in som satte igång Santorinis jättevulkans explosion som orsakade pesten i Egypten, det var samma objekt!

BR: Yeah, okej.

BD: Inte sant?  Vi hade inte polskiftet då därför att det uppstod för 3 600 år sedan, men nu har vi en sammanstrålning av två stora händelser.  Vi har detta återvändande av dvärgstjärnan och en precession av dagjämningen som inträffar på hälften av 23 000 år, eller 11 500 år, med ett magnetiskt polskifte.  Det kommer att bli en sammanstrålning av två verkligt stora händelser.

BR: Japp, jag fattar. Mm-hm.

BD: Och det är därför vi… Och vi har saker med solen som kommer att… därför att det är plasma och plasmaurladdningar och perturbation (rubbning) över en magnetisk sfär, och banan talar om för oss vilken säsong, vilken sektor av himlen, vilken del av Jorden som är utsatt, vilket område är området för fara.  Det kommer att…

Den här modellen utmanar folk och de säger: ”Om detta är korrekt”, och återigen, den här är varför WISE-satelliten kommer att berätta mängder för oss.  Den berättar mängder om de släpper informationen.  Problemet är att vi behöver en press med informationsfrihet för att säga: ”Detta kommer att utsätta mänskligheten för fara”.

Om, till exempel, vi visste att den kommer att påverka ett visst område eller kvadrant av Jorden så skulle vi vilja göra massvis av ekvationer innan det inträffar.  Om vi visste att den skulle orsaka en tsunami och vi hade övervakade händelser… och här är en av de övervakade saker som jag känner till är hemligstämplade.  Okej?

Och många människor blir uppretade när jag säger ”hemligstämplat material” .  Vi har ett system som utvecklades under 50-talet som kallades ”avbildad vridningsvirvel”.  Och i grunden kallas den ”gravitaionsavbildning” men det är… När du har en gravitationsvåg så stör den de magnetiska fluxlinjerna, eller hur?

BR: Just det.

BD: Men de fann på ett sätt att framställa de magnetiska fluxlinjerna så att man kunde se om en ubåt var två eller tre miles nere i Stilla havet.  Så om ryssarna hade en ubåt som var lastad med interkontinentala kärnmissiler så kunde man se det för man kunde se dess störande av de magnetiska fluxlinjerna på havsbottnen.

BR: Så det är ett sätt att upptäcka massiva objekt i själva verket, det är det du säger. Yeah. Okej.

BD: Just det, så du kan se, och de kan faktiskt tala om formen på det, så beroende på en katalog av objekt som de har gjort tidigare, säger deras lilla superdator: ”Objekt identifierat som Tupalov”, du vet, ”Poseidonklassad ubåt, rysk, vad som helst, RU415”, du vet. Med andra ord, de kan faktiskt komma rakt ner för att tala om för dig vilken sorts ubåt och vilken nation som den troligen kommer från.

BR: Okej.

BD: All right?

BR: Därför att den har fått sitt eget fingeravtryck, det är det du säger. Japp.

BD: Just det.  De använder också en vridningsvirvel för den kan se rakt igenom Jorden. De har inte bara kartlagt i fyra dimensioner – inte bara tre utan fyra – de har kartlagt var alla mineraler är, alla radioisotoper, allt järn, alla diamanterna…

BR: Mmh.

BD: … allt under marken, alla de tektoniska plattorna, oceaner av vatten, och metangas, allting är kartlagt.  De har en superdatormodell för varenda resurs på planeten hela vägen ner till amöborna.

BR: Jupp.

BD: De vet var allting finns.  Så den här idén att vi har för lite energi är ren smörja.  Du kan ha en våg, en av de mest kraftfulla vågorna för generering av elektricitet.  Exempelvis är det bara en våggenerator, och jag känner till mannen som faktiskt hade en, och han sände mig patentet och inom två veckor efter att han sänt mig patentet, för tre år sedan, så dog han.

BR: Mmh.

BD: Eller hur?

BR: Mmh.

BD: Faktum är att vi har tonvis med teknologi.  Noll punkt energi, kärnfusion. Tokamak kärnfusionsreaktorer.  Faktum är också att den främsta operationen på månen är Helim 3 i gruvoperationen på månen för att skapa Tokamakreaktorer som är vårt främsta medel för drivkraft i interstellära resor.

BR: Mm-hm, yeah.

BD: Eller hur?

BR: Japp.

BD: Det är vad vi använder. Vi använder Helium 3. Det är en kärnfusionsreaktor.

BR: Japp, japp (suckar).

BD: Det är helt rent, ingen strålning alls, och den skapar vad som kallas ett ”plasmafält”. Och vad de gör är, en kropp dras framåt därför att de böjer rymdtiden.  Det är hur de fungerar.

BR: Japp.

BD: De böjer rymdtiden, de skapar en gravitationsbrunn och kroppen faller in i den brunnen.  Det är så det fungerar.

BR: Den faller in i hålet, ja jag vet. Japp, japp.

BD: Den faller alltid in i ett hål.  Den skapar… Den knuffar den inte i bakifrån, den faller in i en gravitationsbrunn kallad ”elektrogravitonics” och de böjer tidrymden så att där är… den knuffar också isär partiklar, inklusive interstellära partiklar och skräp som annars skulle perforera genom farkosten och döda alla i den…

BR: Yeah.

BD: … inklusive vad som kallas “Zetapartiklar” – och de flesta människor är inte medvetna om Zeta.  Zetapartiklar är vad astronauterna såg när de reste till månen, därför att där… du vet, tennburken de sände upp till månen, de kunde se dessa partiklar piskande igenom och de tänkte: ”Varför ser jag blixtar av ljus?” 

Och det beror på att Zeta-partiklarna träffar deras stavar och koner i ögonen, och de orsakar utsläpp av fotoner som skulle gå till bipolära celler på baksidan av deras ögon och genom deras näthinna, deras fovea (grop), och gå till deras optiska cortex och de tänkte: ”Jisses, jag ser en blixt”.  Det berodde på att det var en Zeta-partikel från kosmisk strålning som träffade baksidan av deras ögon.

BR: Okej, okej.

BD: All right?

BR: Japp, jag förstår.

BD: Så alla dessa saker ligger bakom.  Människorna är de mest fantastiska skapelser.  Vi är inte jordiska skapelser.  Vi är en hyperdimensionell varelse.  Vi har faktiskt nio kroppar, och jag skall förklara det.  Naturligtvis, detta är något som en del av, citerat eight great avatars av… De nio kropparna är vår femtedimensionella kropp, vilken är vår, om du önskar kalla den så, vår kaoskropp.  Det är en som existerar i detta fysiska nu nivå.  Jag kallar den vår mask, vår fysiska närvaro, vår kapsel för att ingå i den här världen.

Och sedan finns en kropp för varje nivå av vad jag kallar det andliga riket.  Så det är sju dimensioner där.  Så har du vad du kan kalla den eviga kroppen.  Och inte alla har uppnått det.  Så med andra ord, när folk säger att de har en evig själ så är det inte sant.  De försöker att uppnå den nivån där de har en evig kropp.  Följer du mig?

BR: Okej.

BD: Yeah, nu, det enda sättet att uppnå det är när din – bokstavligen – din andliga kropp sammansmälter med skaparens vilja och du skapar den kroppen.  Du blir bokstavligen återuppväckt och du blir en andlig person.  Så det är bokstavligen samtidig existens på dessa olika plan.  Du existerar på det fysiska planet, som är en… dimension, våra fem dimensioner, pentagrammet.  De fem lägre dimensionerna av kaos, vilket inkluderar upp, ner, vänster, höger.

Sedan rymdtid och sedan böjd rymdtid, och den bästa beskrivningen av rymdtid är faktiskt det magnetiska fluxfältet på en magnet.  Om du tar ett fluxfält på en magnet, när du tar de två magneterna, kollapsar faktiskt rymden mellan de två magneterna när du för samman dem och det är närmare än den fysiska distansen du flyttade dem.  Och massan av magneterna ökar. Så gravitationen är ickelinjär rymdmassaomvandling och magnetism är linjär rymdmassaomvandling.

BR: Ah... 


BD: Låter det vettigt?

BR: Okej, jag förstår.  All right.  Japp, mm-hm.

BD: Så det är mycket enkelt, men det här förklarar det.  Det är därför massan i en galax alltid har en procentsats som alltid är densamma i alla galaxer som har galaxens svarta hål.  Och när materian går in i det så uppstår det i stjärnorna och planeterna.  Så planeterna är inte skapade från ingenting.

De är skapade därför att där är en energivirvel, en snurrande spiral av strömlinjer som växer samman eller drar ihop massan för att göra planeter och… som Jupiter och Jorden etc etc. Med andra ord, det är energifältet som bokstavligt talat skapar och assimilerar materialet till en planet, och en stjärna till en stjärna.  Det inte bara inträffar.

BR: Yeah, okej.

BD: Med andra ord…

BR: Japp.

BD: Energivirveln assimilerar faktiskt materialet och skapar det, och de vita hålen har massa som återuppstår från galaxens centrum.  Deras assimilation formar stjärnorna.

BR: Jupp. Okej, jag förstår, jag förstår.

BD: Det är motsatsen till vad folk hör.  De tror att de bara uppstår ut ur gasmolnen och det gör de inte.  De är snurrande virvlar av rymdtid som bokstavligt talat assimilerar materia och det är så de formas.  Så jag talar om saker för folk som de… många av moderna forskare vet inte detta men detta är någonting de senare kommer att bevisa är sant, okej?

Mänskligheten är bara en… är i vad som kallas en nollställd civilisation.  Vi är som i en krubba. Vi är i livmodern.  Det är nära sju miljarder själar i denna enorma livmoder nu vid den här punkten i rymdtid, och vi försöker att, som en kollektiv civilisation - den är ett övervakande organ av civilisationer.

Och det bästa sätet att beskriva det är att de existerat på ett högre plan, kallat de andliga eller de hyperdimensionella planen.  Det är bortom vad vi kallar rymdtid som vi känner den.  Om du vill resa mellan dessa stjärnsystem och andra måste du resa i fysisk rymdtid, vilket är den fjärde dimensionen, eller hur?

BR: Okej, japp.

BD: I avancerade flygresor reser man i vad vi kallar varphastighet där man faktiskt vänder rymdtiden så att man kan resa snabbare än ljusets hastighet.

BR: Och det är vikt rymdtid.

BD: Riktigt, vikt rymdtid.

BR: Jupp.  

BD: Så du viker rymdtiden och du hoppar tvärsöver galaxen.  Så istället för 10 000 år så hoppar du tvärsöver galaxen på någon timma, låt oss säga så.

   

BR: Jupp. 


BD: Eller hur? 


BR: Jupp, jupp, jupp. 

BD: Det här Rådet kallas Council of the Eschaton, okej?  Det är det bästa sättet att beskriva det med våra ord, där Eschaton betyder slutet av rymdtid.  Med andra ord (Skype stör tillfälligt sändningen) … bortom dimensionerna av vad vi kallar rymdtid av förflutet, nutid och framtid.  All right?

BR: Okej,

BD: Så de andliga dimensionerna, eller var nu våra högre kroppar eller sinnen existerar, vår själ om du önskar kalla det så, de existerar i en fysisk dimension, vilken är alla de psykiska fenomenen, och allting beskriver faktiskt någonting som alltid har funnits.  Inte bara för oss utan för alla de andra skapelserna.

BR: Mm-hm.

BD: De har, på ett sätt, en högre dimensionell existens.

BR: Jupp.

BD: Förstår du vad det betyder?  Detta är hur naturfolken vet om…

BR: Absolut gör jag det.  Ja, naturligtvis.

BD: Att det är hur naturfolken vet att det är en ande bakom fisken och hundarna och träden och vad det nu är.  De hade en högre dimensionell existens.  Det var inte bara vi.

BR: Ja.

BD: Vi är en högre form av ”förnimmande varelser”.  Så vi är som trädgårdsskötarna…

BR: Jupp.

BD: … som tar hand om trädgården. Eller hur?

BR: Ja. Jupp. Fullkomligt.

BD: Och det finns ett kollektiv som kallas Council of the Eschaton.  Och många av dem är människor eller humanoider, men några av dem är inte det.  De är hela vägen från plasmavarelser till… alla sorters skapelser.  De är bortom fantasin eller Star Trek eller vadsomhelst och jag har varit där (Skype tillfälligt avbruten) … ansikte mot ansikte, okej?

Så jag vet saker som jag aldrig har förklarat för någon.  Jag kommer att förklara en del av dem nu.  Jag har varit hos Rådet, inför Rådet, tre gånger.  Och det är meningen att jag skall gå dit igen snart.

Och vår planets framtid är osäker och inte solid, som jag sa förut.  Verksamheten hos en person som är kallad att tala och har hämtats till denna rymdtid eller tagits tillbaka hit, är att ge en vägledning till företagen, om du vill kalla dem så, om allmänhetens intention att skapa verkligheten, vilket är orsaken till att alla bokstavsorganisationerna och alla regeringarna och alla religionerna och alla utbildarna är bara reklammänniskor.

De är alla bara som, du vet, som miniserierna på TV… Mad Men, de är Madison Avenue-människor.  De är marknadsföring för de vet att marknadsföring skapar en psykologisk prägling på allmänhetens medvetande, och allmänhetens medvetande, bokstavligen talat, manifesterar verkligheten.

BR: Ja.

BD: Kan du följa mig?

BR: Ja, fullkomligt.

BD: Så med andra ord, motorn hos verklighetsgenerationen är vi, och vi har blivit ledda av både positiva och negativa krafter att bestämma vilken livsväg eller tidslinje vi skall följa.

BR: Okej.

BD: Så när du har en god lärare, såsom Yeshua HaMashiach, som är ”Sonen” eller ett högre väsen, Fadern i köttet – det är det bästa sättet att förklara det för folk, därför att de flesta människor har en mycket rudimentär förståelse av vem han var.

BR: Hmm.

BD: Han nedsteg till vår rymdtid och hans fader var inte den Helige Ande som gick in i en oskuld.  Det där är en annan blasfemi.  För ingen jude som är en Torah-jude skulle någonsin säga det.  Han är fadern, hans fysiska köttsliga fader var en judisk man, och hans moder var en judisk kvinna, punkt och slut!

BR: Mm-hm.

BD: Men hans ande var en stor ande.  Om du vill kalla det så som naturfolken skulle säga, vad är det de kallar det, Glooscap.  Han var Jag är den jag är.  Han är den förste Jag är.  Han hade den fulla kunskapen om skapelsen i sin varelse.  Okej?

BR: Mm-hm.

BD: Inte sant?

BR: Jupp, jupp.  Jag förstår.

BD: Så med andra ord, han hade redan… för ögonblicket, det bästa sättet att beskriva (Skype avbryter tillfälligt) … det ögonblick han var en fysisk person på Jorden hade han alla nio kropparna.  Han hade den inre, andliga kroppen av den Evige.

 

BR: Okej. 

BD: Låter det vettigt?


BR: Javisst.  Det är ett bra sätt att förklara allt på, ja.  

BD: Så med andra ord, han var en medexisterande i evigheten, vilket inte är det förgångna, nuvarande eller framtiden.  På samma gång var han en fysisk person på Jorden.

BR: Jupp.

BD: Det finns människor som förvärvar sin nionde kropp, deras eviga kropp.  Och när de uppnår denna nionde kropp, okej, medan de fortfarande är fysiska på Jorden, då kallas de på order från Melchizedek.

BR: Okej.

BD: All right?

BR: All right.

BD: Du kan höra referenser till det i den gamla Bibeln och där finns andra termer, olika termer som använts i olika kulturer, men det är vad de är.  Och över hela den mänskliga historien så finns det 24 stycken Melchizedek som i grunden är de som förstår verklighetens natur, universums natur, och är här som lärare för att undervisa så att när medvetenheten förändras då kommer allmänheten att välja en tidslinje (Skype avbryter tillfälligt) … och civilisationen blir inte en abortklinik.  Den kommer att bli ett leveransrum. 

BR: Yeah. Och den stora möjligheten…

BD: Och vi kommer att börja med att interagera med avancerade kulturer.

BR: ... och den stora möjligheten här är att vi har ett val.  Detta är vad, detta är vad det hela handlar om.

BD: Vi har ett val.  Vi är totalt… Lyssna nu, jag har inte… jag är ingen diktator.  Jag är inte en… jag startar inte någon kyrka.  Folk säger: ”Ja, du skulle starta en kyrka”.  Jag säger: ”Nej. Du är kyrkan.  Du är manifestationen av det splittrade anletet av Gud själv.  Du är den… du är en ljusvarelse som blir medveten om den överväldigande naturen i vad du är och det faktum att du har absolut förmåga att skapa dig själv”.

Så liksom, till exempel, när vi talar om Bibeln, Gud skapade inte ondska.  Gud skapade inte Lucifer som en ljusvarelse som blev Satan.  Han skapade en potential för ultimat, oändlig kreativitet i varje varelse, så att vi kan bli vad det än är vi beslutar oss för att bli, både personligt och kollektivt.  Med andra ord, vi är medskapare av vårt eget universum.

BR: Okej.

BD: Han skapade oss bokstavligen till att bli hans barn.  Att bli en skapare av universum.  Att manifestera hans vilja och Shama, och när du hör i rösten – det kallas fonon, en vibration från anden – de lyser därför att energin, varandet och de högre dimensionella vibrationsplanen, när vi vet Skaparens vilja blir vi bokstavligen de avsiktliga skaparna i universum.

Med andra ord, vi skapar livsförlängning, hoppande över rymdtiden, interagerar med avancerade varelser.  Med andra ord, det politiska systemet blir irrelevant.  Den religiösa tekniken och dogmen blir irrelevant, därför att allting är svept åt sidan och där finns bara sanning.  Det finns inte miljoner sanningar.  Det finns inte opinioner.  Det är helt enkelt så det är.

BR: Okej.  Jupp.

BD: Allt är en fråga om ignorans.  Med andra ord, orsaken till varför vi har tusentals religiösa och olika vetenskapliga saker, och den vetenskapliga metoden, är att vi är okunniga.

BR: Jupp.

BD: Och ignorans är grunden till alla dessa dialektiker, och naturligtvis använder ondskan ignoransens dialektik och kontrollerade ignorans så att den kan ljuga för oss om naturen (Skype avbryter igen)…

BR: Yeah.

BD: … av vad vi är, så att den kan kontrollera oss och röra om vår tidslinje mot dess egna avsikter…

BR: Yeah.

BD: … vilket är på ett sätt en form av kollektivt självmord.

BR: Yeah. Dra fördel av det hela genom att… genom att sätta en av sakerna mot den andra hela tiden.

BD: Javisst, riktigt, helt rätt.  Här är hur detta kommer tillsammans.  Det är många, många som höjer sig uppåt, och jag tror att du är en av dessa som stiger upp till det stora ljuset, okej, och Kerry Cassidy, och alla de andra… och tusentals andra som på något sätt börjar förstå det. De är nästan som den hundrade apan.  Tänk på oss som neuroner i pannloben på mänskligheten som en kollektiv varelse…

BR: (skrattar).

BD: … det är inte bara icke-regionalt utan det sträcker sig in i det förflutna och in till den avlägsna framtiden.  Människor som du och jag.  Att titta in i leveransrummet och säga: ”Låt oss hålla abortörerna under leveransrummet.  Låt oss hålla mänskligheten på rätt spår, dess tidslinje.  Låt oss röra oss mot där dessa konvergerande händelser inte är så mycket ett frågetecken som ett utropstecken för mänskligheten”.  Och sedan, om vi beslutar att välja en åtgärd som kommer att hålla den till att vara ett leveransrum, kommer vi att skydda oss från att bli krossade från det som kommer.

BR: Riktigt.

BD: Men vi kan förstå av alla dessa saker att forskarna och regeringarna och företagen har gjort något mycket ont genom att hålla tillbaka den här informationen.

När vi ser informationen… jag tittat på den här forskaren som är här på WISE-projektet, vetenskapsmannen Peter Eisenstads (Editorn noterar: Det är Peter Eisenhardt), i Ball Aerospace and Technologies Corp. i Boulder, Colorado, som sätter ihop den här satelliten. Detta är inte rätt, jag skall ge dig ett exempel och bara läsa en paragraf här:

De infraröda detektorerna på WISE plockar upp skenet av ungefär 1 000 bruna dvärgar i vår galax, inklusive dessa kallaste och närmaste till vårt solsystem.  Faktum är att astronomer säger att de kan hitta en brun dvärg närmare oss än den närmaste kända stjärnan, Proxima Centarui…

De säger det pecis här!

BR: Säger de verkligen det? (skrattar).

BD: Du kan läsa artikeln.  Yeah, jag läser den…

BR: (skrattar) Det är fantastiskt, det är fantastiskt (skrattar).

BD: Jag läser det just här.  Yeah, jag läser det här.  Jag skall lägga in det på clayandiron.com så folk kan gå dit själva.

BR: Okej.

BD: De kan läsa det.  Låt mig få läsa lite mer här:

Genom att katalogisera objekten ges bättre bedömning av deras storlekar, ett viktigt steg för att fastställa risken som är förknippad med de som kanske påverkar Jorden.

Det behövs ingen påverkan. Om du har en brun dvärg som är 20 gånger Jordens massa så kan den orsaka massutbrott från solen, som kan starta stora jordbävningar av magnituden 9, 10 och 11.  Det kan utlösa en flipp som kanske krossar ozonlagret så att det enda du kommer att se är, om du går ut kommer du att bli blind och alla grödor och en tredjedel av träden kommer att dö.  Och det kanske vänder av sig själv inom så lite som 30 till 60 dagar, men var och en som är dum nog att gå ut under den tiden kommer att få tredje gradens brännskador, deras immunsystem kollapsar och de kommer att dö av infektion.

BR: Mm-hm.

BD: Så folk måste få veta vad den verkliga risken är hellre än Roland Emmerich eller andra människor som de i 2012-filmen som säger att det är en supertsunami som kommer att krossa kontinenterna.  Ja, det kanske blir en tsunami, men det är bara vissa saker som kommer att sätta igång den.  Om kontinenterna flyttar sig 1,6 miles per timma så kommer det inte att skapa en tsunami.

 

BR: Yeah.

BD: Så jag presenterar detta som en gåva till forskarna.  Om ni lyssnar på detta, forskare och astronomer och fysiker och kemister och geologer som tittar på magnetiska fluxskiften, och biologer och vulkanologer, ni måste… de måste stå upp för mänskligheten och för en mänsklighet som kommer att bli en del av galaxens, jag kallar det ”midwifery” (barnsmorska)

 

Delar av den avancerade civilisationen kommer att flytta, som Michio Kaku säger, inte bara från en energikultur som är noll, som använder kol och bränner saker, utan vi kommer att flytta till en kultur där vår andlighet övergår religion, där vi överskrider vetenskap och teknologi.

Vi kommer inte att smälta samman med den som Cylonerna gjorde i Battlestar Galactica, men vi kommer att överskrida teknologi därför att vi kommer att känna igen vad vi är, och naturen av vårt universum.  Och om vi inte gör det, frågetecknen av dessa konvergerande händelser blir då till ett utropstecken, och slutet på mänsklighetens civilisation på den här globen.

BR: Hmm.

BD: Och det är genom design, för det är ondska.  Och det går tillbaka till Ananias, det går tillbaka till fiskgudarna, Gorgons, Nefilim som kom från stjärnsystemet Orion – det är skälet till att positionerna av de tre stora pyramiderna i Giza, Gizaplatån, är exakt i position med de primära stjärnorna i Orionbältet, det är för att de är Chefen bland civilisationerna hos mörkret som har skapat kaos och transfererat teknologin och förkroppsligat vår kultur, och manövrerat de andliga kropparna hos våra ledare genom att bebo dem som en parasit och manövrera dem till utplåning, som slavmästare gör, liksom resten av civilisationen och till att driva oss ner till marken.  Och det är orsaken till att vi är i det tillstånd vi är.

BR: Mm.

BD: Vi har blivit mästrade ner i ett dike av död och förstörelse.

BR: Hmm.

BD: Och de har förbannat sina avkomlingar.  De har gjort sex magiska och demoniska ritualer. De har skickat vidare dessa andliga teknologier, från de hyperdimensionella rikena, till de kungliga i Europa och alla härskarna i världen är ockultister.

BR: Jupp.

BD: Det är därför, när du går till JPL, du vet, de ursprungliga människorna som arbetade inom NASA, det är därför när du går till NASA och alla de där sakerna, de förstår helt och hållet nummerologi, helig geometri, leylinjer, den hyperdimensionella verkligheten i det andliga riket – de förstår detta helt och hållet.

Det är ingenting främmande för dem, dessa matematiker och vetenskapsmän.  De känner alla till det intuitivt, för de skulle inte ens vara där i en position av makt om de inte visste detta i sitt inre och de blev inte ens lärda detta.

 

BR: Jupp.   

BD: Det är en del av deras DNA.

BR: Jupp, jupp.

BD: Okej?  

BD: Nu, när folk fattar det här, så måste de förstå att vad jag berättat här är en mycket stor dos av en chockerande verklighet, men det är bäst de vaknar upp kvickt, för vi har inte så mycket tid kvar.  Och dessa som vet, som den här forskaren som kontaktade dig, de måste komma ut med det.  De måste komma ut med sina namn, de måste lägga ut rapporter, de måste vara ärliga.

De måste sedan utmana den här teorin som jag just lagt fram här.  De måste utmana datum. De måste spåra rubbningarna i asteroidbältet.  De måste spåra detta med WISE-satelliten och finna ut var datumet är och vem som döljer det och varför vi inte får ett offentligt avslöjande. För om vi inte gör detta kommer vi att ha en jättestor katastrof.

BR: Jupp. Jag är med dig till 100 procent, Dr Bill.

BD: Jupp. Jupp.

BR: Och detta var en mycket vältalig sammanfattning.  Och låt oss göra vad vi kan med den här informationen.  Det är en ganska god kvalitet på inspelningen vi har här och jag kommer att kunna få ut den med en del tilläggsinformation. 

BD: Jag hoppas det kommer ut… yeah, och absolut kommer jag att presentera detta vid min konferens i Santa Clara i Kalifornien, men innan dess kommer jag att släppa fler och fler data. Om de går till clayandiron.com ser de en del solid, vetenskaplig information där.  De kan också se referenser.  De kommer att se en teori och jag vill att den utmanas, för om det är delar av den som behöver bli modifierade eller justerade, eller datum inlagt för att ge det en bättre kapacitet för förutsägelse…

Vad vi har gjort är att vi dragit upp några teorem och några konsekvenser och säger: ”Hej, om detta är vad som pågår så kan vi förutsäga att… när det kanske blir ett polskifte, när det kanske blir en magnetosfär kollaps, när det kanske blir missväxt, när det kanske blir ett superskalv, vilken del av Jorden blir utsatt, antingen det kommer att vara på vintern eller på sommaren eller på våren, vilken del av den norra eller södra hemisfären är sannolik för att bli utsatt till ett massivt utbrott från solen, vid vilken vinkel som massutbrottet troligast rubbar Jordens magnetosfär”.

Alla dessa saker ger förutsägbar, vetenskaplig möjlighet för oss att förbereda befolkningen och, om nödvändigt, flytta miljoner människor så att de inte är i farozonen.

BR: Förstått, yeah.

BD: Och om vi inte gör det så är deras blod på våra händer.   


BR: Jupp.

 

BD: Och det spelar ingen roll vilken färg deras hud har och vilken religiös synpunkt, eller vem de är.  Vi som mänsklighet måste komma tillsammans.

BR: Jupp.

BD: Inte från en utomjordisk invasion utan från en invasion av ondska som har funnits här under årtusenden och vi vill bara inte inse det.

BR: Yeah. Mycket bra, Dr Bill.  Låt mig bara fråga dig en annan sak som jag skall skarva in i en tidigare del av intervjun, tror jag.  Och detta är förknippat med Larry Josephs kontakt med professor Dmitriev i Ryssland, som du antagligen vet allt om.

BD: Yeah, jag vet allt om det för du berättade ganska mycket om det privat, bredvid den showen som vi gjort, yeah. 

BR: Yeah.  Jag skulle vara mycket intresserad av din åsikt – om du kan summera det, om det är möjligt i några få ljudklipp – om utsikten för att hela solsystemet börjar gå in i detta enorma elektromagnetiska moln som kunde ligga 30 ljusår bort.  Vad för påverkan det har på allting som du har talat om just nu.  Kan du tala om det alls? 

BD: Ja, jag tror att det finns något bevis för det.  Beviset är att, någonstans runt 13,5 miljoner år tillbaka passerade vi genom det galaktiska planet, och att vi passerar genom en energizon i galaxen just nu, eller börjar göra det.  Närvaron av denna energizon har kosmiska partiklar som agerar som mikrokärnor för formandet av regn.

Och de rubbar också magnetosfären och de stimulerar faktiskt kärnreaktioner i Jupiter såväl som Solen.  Så om du verkligen tittat på Jupiter och dess termiska energiproduktion i den infraröda nivån och strålningsnivån så har Jupiter, även innan inträdet av den så kallade dvärgstjärnan, ökat sin energiutmatning.

 BR: Mm-hm.

BD: Så, yeah, jag tror han har kommit på något, men jag tror det är en mindre sak, för att vara ärlig.  Jag tror inte det är något större.

Jag tror att den annalkande dvärgstjärnans två stora cykler och dess molnrester, som kanske också orsakar en del asteroid- eller kometnedslag på Jorden eller passerar nära, och denna precession av effekten från dagjämningen med den magnetiska flippen av Solen – såsom kugghjul då Solens magnetfält är kopplat till Jorden, och när Jorden är nära sin magnetiska flipp-zon vart 11 500 år kommer en pytteliten rubbning av Solens flippande att knuffa Jorden över till sitt slutliga stadium och orsaka en roterande, interaktiv Coriolis-kraft mellan dessa två roterande sfärer, den yttre jordskorpan och… jordskorpan och den yttre manteln, och den inre manteln – vilket orsakar alla dessa dynamiska rörelserna i de tektoniska plattorna.

BR: Mm-hm.

BD: Så axeln kommer att förändras, och den kommer att ändras… det sker över en period av antagligen två månader eller så.

 

BR: Hm-hm. 


BD: Och vad detta betyder är att vi kommer att få se mycket stora förändringar i klimat, havsnivåer och strålningsnivåerna kommer att bli mycket farliga på Jorden.  Mängder av träd och grödor faller bort.  Faran för skogsbränder med träd och grödor som bränns ner blir, när de dör naturligtvis, blir de fnöske för elden.

BR: När är din personliga gissning, Dr Bill, om när detta kanske börjar påverka oss?

BD: Jaa, jag tror att händelser kommer att fortsätta med större och större jordbävningar.  Jag tror att vi kommer att få se hungersnöd långt innan dess, under de nästa två eller tre åren. Men min gissning är att de verkligt, verkligt stora händelserna troligen inte kommer att inträffa förrän någonstans runt år 2015, 2016. 

BR: Mm-hm.

BD: Och så tror jag att någonstans runt 2015, 2016 kommer vi att få se ökande händelser till slutligen, du vet, stora saker verkligen inträffar.

BR: Mm-hm.

BD: Men jag kan inte säga när.  Men någon gång efter 2012 är vidöppet för en stor skorpartad glidning…

BR: Mm-hm.

BD: … för magnetfältets vändning, och dessa saker inträffar.  Men jag tror att någonstans mellan 2012 och 2016 är var jag gissar.

BR: Mm-hm.

BD: Och det är bara en gissning just nu.

BR: Förstått, yeah.  Under tiden finns massor av infekterat nonsens i det alternativa mediasamhället om 2012 som bara är en annan form av distraktion, bara för att förvirra dem.

BD: Yeah, det är det.  Faktum är att det är som en Y2K…

BR: Mmh.

BD: … de visste helt och hållet att det var ett problem och jag kom på det från mitt folk inom Interlaken och IBM. De skapade Y2K-saken därför att de ville ha alla datorer till att tala med varandra.  Detta är vad min vän i IBM talade om för mig.

BR: Mm-hm.

BD: Och jag sa detta, du vet, att de gjorde detta så att de skulle få alla datorer i samma digitala plattform, och de skulle också övertyga platser som Sydamerika, som inte hade ett nät, att de skulle utveckla ett kraftnät för distribution av el.

Så om ett set av kraftgeneratorer gick ner till följd av någonting antingen elektroniskt eller ett stort solutbrott eller något annat, skulle de mata in kraft i det området, så kraftnätet från området där generatorerna är inte dog. 

BR: Det är intressant, det visste jag inte. 

BD: Jupp.

BR: Okej.  

BD: Yeah. Så i själva verket ville de att datorerna för alla talar på samma plattformer av data, vilket är helt och hållet vad Y2K handlade om.  Det är i grunden normaliserad dataöverföring och standardiserad överföringshastighet och paritet och allt det där stoffet, för överföring av data runt om i världen.

BR: Förstått, okej.

BD: Det är den verkliga avsikten med Y2K.

BR: Intressant.  All right.  Låt mig nu bara säga till dig utanför inspelningen, för jag lovade dig att jag skulle, mannen som kontaktade oss för att berätta det här arbetar nu för Säkerhetspolisen.  Detta är… (kapade inspelningen).

BD: Där är andra människor som den här mannen och forskare som dessa ryska forskare som jag behöver interagera med, för jag är mer lik en renässansperson.

BR: Yeah.

BD: Jag har fått en, vad jag kallar en talang i matematik och i tänkandet på multipla saker på samma gång, som i schack…

BR: Jupp.

BD: … och jag kan dra ihop dessa saker och sedan på något sätt reflektera tillbaka teorier till människor relativt snabbt och säga: ”Ja, kan du testa detta?  Kan du kolla detta?”

BR: Jupp.

BD: Och sedan vill jag att folk går ut där och börjar säga: ”Oh… ja, vi fann det här.  Vad betyder det?”  Och jag skall säga: ”Jaa, låt mig tänka på det”.  Och jag kanske går tillbaka och ber eller vad som helst, eller studerar.  Och precis som det här aha-ögonblicket efter åratals – det hände på måndag – jag sa: ”Oh, du milde, detta är vad som händer”.

BR: Mm-hm.

BD: Och detta förklarar de mycket specifika saker vi kan se, som talar om för oss vad som  sannolikt kommer att trigga igång superskalven, tsunamis, magnetosfärens kollaps, ozonhålet, så att haven, en tredjedel av haven skulle dö, vilket betyder att en sektor av Jorden, såsom Stilla havet, skulle träffas av ett gigantiskt ozonhål…  till exempel, jag förutspår det inte.

Eller en tredjedel av träden, vilket betyder en tredjedel av Jorden, är utsatt för ett massutbrott från solen, badande i kosmiska och röntgenstrålar och högt ultraviolett C, och alla plantor, därför att, naturligtvis, en del av dessa händelser skulle ha skapat superstora bränder och förstörelse av ozonlagret, vilket är mer skadligt för gräs…

BR: Yeah.

BD: … än för träd, eller hur?

BR: Jupp, jupp. 

BD: Så allt det här låter förnuftigt.  Och det är också vettigt att ett ozonhål – för jag vet detta då jag var oceanograf innan jag gick in i medicin under 70-talet – att en mycket liten bit i ozonhålet skulle orsaka stor dödlighet i havens bottenlager.  Så detta skulle mycket lätt kunna hända och det kan hända så kvickt att folk inte ens skulle se det.

BR: Mm-hm. Yeah.  Det som är mycket värdefullt med den modell du sätter upp här, detta är bra vetenskap, därför att du talar om att testa teorier och du talar om att ta fram observerbara data in i ekvationen här.  Du talar ju faktiskt inte om att människor hör meddelande från utomjordingar och gör erfarenheter med ombordtagningar.

BD: Yeah, vad jag blev tillsagd att göra var att presentera forskning…

BR: Du talar verkligen om god vetenskap.

BD: Yeah, jag blev tillsagd att presentera god vetenskap så att folk… Du förstår, skaparen förolämpar inte vårt intellekt.  Varelserna från de högre dimensionerna förolämpar inte ditt intellekt…

BR: Huh (skrattar)

BD: … när du rör dig framåt, andligt sett, så respekterar de ditt intellekt.  De förser dig med bevis och sedan vill de också att du ser den andliga sidan av varför dessa händelser inträffar. Med andra ord, vi är inte här i blindo.  Vi är här därför att vi valt att vara här. så att vi kan lära oss någonting från den här upplevelsen, personligen och kollektivt.

BR: Yeah, det är riktigt.  Yeah, just det, det är en tuff träningskurs vi har här. Jupp.

BD: Det är det, vi är i den ultimata… specialstyrkornas andliga…

BR: (skrattar)

BD: … oändligt, du vet, Luke Skywalker… Guds sons träningskurs på sätt och vis.  Det är det som vi är i nu.

BR: (skrattar).  Den var bra, den var bra.  Det är en underbar sammanfattning, Dr Bill.  Jag gillar det.  Jag älskar det.  Lyssna…

BD: (skrattar) yeah, du kan klippa in den delen.  Inte namnet på vår forskare eller något annat. Be honom kontakta mig om du inte har gjort det, eller någon annan forskare, och var snäll och be dem att kontakta mig, och om de vill vara anonyma så går det bra.  Om de vill ge en bunt av data… 

Saken är den att vi måste bygga den här modellen och vi måste ha utmaningar, och vi måste också ha… ta fram data som kanske finns i andra länder, som Europa, eller Australien, eller andra länder där de vet att chanserna för att civilisationernas överlevnad, om vi presenterar dessa data, är mycket större än om vi struntar i det.  Och om människor tänker, förresten, att de bara kommer att gömma sig i dessa små underjordiska hålor och de blir säkra… då är de lurade.

BR: Mm-hm. Mm-hm.

BD: Och jag vet detta från mina källor, att om de tror att de kommer att gömma sig i städer en och en halv till tre eller fyra miles under jorden, eller på plattformar i rymden och de kommer att rädda sig så?  Glöm det!

BR: Mm-hm. 

BD: Om vi inte kommer tillsammans som en civilisation, inte ens en kvarleva av mänskligheten kommer att överleva detta. 

BR: Mm-hm.

BD: Och de kommer inte att kunna gömma sig där nere, som Morlocks i Tidsmaskinen av H.G. Wells.  De kommer inte att överleva.

BR: Mm-hm.

BD: Så de måste lyssna, dessa underjordiska hotell kommer att bli deras gravar…

BR: Yeah.

BD: … om de inte lyssnar.

BR: Yeah, de måste skaka träden, så dessa män bör komma ut och börja prata.  Detta är det… (går inte att höra)

BD: De är, jag vet det.

BR: Yeah.

BD: Jag kan känna det inom mig.  De har redan börjat med att säga: ”Uhhh, jag tror att Deagle säger sanningen.  Jag vet inte om jag vill gå ner dit.  Det är så skrämmande”.

Här är hur jag reste när jag kom till Falcon.  De sa till oss att vår vakt skulle ta oss igenom där.  Den 10 juli 1994.  Han tog oss ner till Garage Dump Road, 18 miles öster om Colorado Springs. Jag kom till området som är omringat av ett taktiskt missilsystem.  Han gick över till en av 24 banker av näthinnescanners, och han tar mig och de andra doktorerna som var med mig över till en hiss.

Och han säger: ”Nu, håll er i sidorna på hissen”. Och jag säger: ”Varför det?” Han säger; ”Du får veta det inom en sekund”.  Och under ca 10 sekunder var vi viktlösa för vi föll så snabbt att vi i själva verket var viktlösa.

BR: Mm-hm.

BD: Och sedan saktade vi ner, verkligen saktade ner, och du kunde känna gravi… vikten kom tillbaka under fötterna efter omkring en och en halv minut, två minuter.  Så vi hade droppat en lång väg neråt.  Hur långt kan man falla under ca två minuter?

BR: Det är som efter ett fallskärmshopp med fritt fall.  Det är ungefär 2,5 km låter det som.

BD: Riktigt. Det är ett fallskärmshopp i fritt fall…

BR: Yeah.

BD: … och du håller dig i sidorna på den här saken…

BR: Yeah.

BD: … och saken saktar ner.

BR: Yeah.

BD: Det är vad det liknade.

BR: Mm-hm.

BD: Det var väldigt utjämnande.  Det var som (gjorde troligen en gestikulering med händerna).  Och sedan öppnade det som i Star Trek (gör en svischande ljud).  Och dörrarna öppnade sig.  Jag sa: ”Ugh, min mage är fortfarande uppe ovanför a… troligen en mile ovanför det” (skrattar).

BR: Mmm.

BD: Okej?  Och jag kan tala om för dig, även då det var ljust och upplyst, och det var fint stoff där inne, jag kunde känna denna sorts tryckande känsla av klaustrofobi.  Jag är inte klaustrofobisk, okej?

BR: Mmh.

BD: Du skulle kunna sätta mig på insidan av en pytteliten sak, som en CAT-scanner, och jag är inte klaustrofobisk alls, men jag kunde känna denna tryckande känsla såsom Oooh, om folk tror att de kommer att överleva nere i de här sakerna i, inte månader utan kanske år eller decennium eller sekel…

BR: Mm-hm.

BD: … då är de galna.  Och det finns två sådana städer i Ryssland, som de byggt, som kan hålla nästan en halv miljon människor var.  Var och en av dessa städer i Uralbergen.

BR: Just det.

BD: Det är galenskap.  Mänskliga varelser är inte gjorda för att använda artificiellt solljus, leva med kärnreaktorer och leva på insidan av ett berg efter att Jorden blivit förstörd.

BR: Ja. Och om de inte är tokiga när de går in där så kommer de att vara tokiga när de kommer ut.

BD: Det kommer inte att ta lång tid.

BR: Yeah, yeah.

BD: Det kommer att göra fulheten hos de fysiska och andliga uppenbarelserna hos Morlocks i Tidsmaskinen att se ut som skönhetsdrottningar i en galaktisk tävling för…

BR: (skrattar).

BD: … du vet, universums drottning. 

BR: Vad, du menar som banden i Star Wars i en… yeah, precis.

BD: Yeah, exakt.  Det kommer att vara mycket av… de kommer att göra att Star Wars band ser ut som skönhetsdrottningar.  Låt oss säga det så.

BR: (skrattar) det är en bra, avskräckande faktor.

BD: Yeah, jag tror att det gör en…

BR: Okej, vi kommer att göra det.  Vi kommer att göra det.

BD: Och tro mig, inget antal av plastiska operationer kan fixa det heller (skrattar).

BR: (skrattar) Okej.

BD: Hursomhelst så hoppas jag att lättsinne hjälper en bit.

BR: Jaa, Dr Bill, hursomhelst… ja. 

BD: Så ja, så jag är glad att du kunde spela in allt det här, och om där är något annat som kommer upp, tro mig, så snart jag säger att anden förflyttar mig, då vet jag det.  Jag skall tala om det för dig.

BR: Tack så väldigt mycket.  Okej.

BD: Men den där modellen, jag hoppas… du vet, jag kommer att säga en liten bön nu:

”Måtte Universums Gud välsigna alla sina barn, av alla färger och alla förnimmande varelser i detta universum.  Måtte Rådet för Eschaton välsigna mänskligheten.  Måtte alla hans barn veta att detta är avsett som en födelseplats, en födelseplats för en civilisation och ett folk.  Inte platsen för död och förstörelse.  Inte en abortklinik för mänskligheten.  Inte en skräphög eller en bränd kolslagg från en liten sten som flyter runt en gul dvärgstjärna.  Utan en födelseplats för en ny förnimmande art som rör sig mot att bli en varelse som kan lysa ljuset av kreativ avsikt i den här delen av galaxen och inte vara en av de stora onda som orsakar död och förstörelse och tvingar sin vilja på andra kännande varelser. 

Och måtte mänskligheten höja sig till händelsen och inte bli förstörd under denna tid och måtte religion inte vara en ursäkt för dödande eller sönderslitning eller den fattigdom som de vill skapa eller det ekonomiska kaoset, eller krossa de krafter av intention som vill skapa vad vi alla borde vara, av alla hudfärger, av alla nationer, av alla folk. 

Och måtte religion bli svept iväg av uppenbarelser av vad vi är och att vår överlevnad och vår transformation är beroende av det.  Inte av teknologi, inte av geopolitik, inte på den galaktiska horden som räddar oss i rymdskepp, utan på vår transformation som är det enda som kommer att göra att vi överelever”.

BR: Mycket bra, Dr Bill.  Välsigne dig för allt ditt arbete.  Tack så väldigt mycket.  Och det är nu klockan tre på morgonen här i Europa, så jag skall få lite… (skrattar).

BD: Du behöver få lite sömn nu då vi har tryckt upp din adrenalinnivå genom taket (skrattar)

BR: (skrattar) jag skall skaffa mig lite skönhetssömn och…

BD: Lycka till, och jag är glad att du var så tålmodig vid den tiden på dygnet.

BR: Åh, inga problem.  För en god saks skull, detta är vad vi är här för, så tack så mycket.

BD: Yeah. Jaa, som jag brukar säga, anden arbetar inte efter ett schema.  Den har ingen väckarklocka.

 BR: (skrattar). Det är så sant.

BD: Jaa, ta hand om dig och välsignelse till alla och…

BR: Adjö, Dr Bill.

BD: Ingen orsak, ta hand om dig.

BR: Adjö.


Klicka här för mp3 ljudfil

Support Project Avalon - make a donation:

Donate

Thank you for your help.
Your generosity enables us to continue our work.

Bill Ryan

bill@projectavalon.net


unique visits