Search

__________________________________________________________

Dr. Pete Peterson

Del 1 - Bill Ryan

This page is a reformatted version of the original Project Camelot publication.


Dr. Pete Peterson, Del 1 - Bill Ryan

Interior US, 29 Juni, 2009Intro:

Dr Pete Peterson (PP):

… Det är ett område som är i högsta grad försvarbart.  Det var mycket viktigt på grund av vad jag tror och tron hos många andra människor som jag har stor respekt för, att världen håller på att gå igenom en… jag kallar det en härdsmälta.

… Så snart människor förstår vad som har gjorts mot dem av deras företrädare och representanter kommer de att känna att det skulle vara mycket bättre för deras hälsa och säkerhet att vara någon annanstans.

… Så vitt jag förstår var det den tredje sessionen i Kongressen som någonsin stängts.

… Vi fann att det kvittar var politikern var och vilken kommitté han var på, när hemliga saker talades om ville de stänga sessionen tidigt så att de kunde gå ut och lämna sina tips till tidningarna.  Vi har ingen tystnadsplikt i detta.  Det läckte ut, det är jag säker på.

BR: Har jag rätt i att förmoda att du inte skulle motsäga dig dessa läckor?

PP: Jag skulle inte säga emot dem alls.

BR: Tack så mycket.

Intervjun börjar:

BILL RYAN (BR): Detta är Bill Ryan och Kerry Cassidy från Project Camelot och det är måndagen den 29 juni, 2009.  Detta är en Project Camelot-intervju som är lite annorlunda, för inte bara har jag flugit i stort sett 8 000 miles – det känns åtminstone som så, även om det inte är riktigt så många – från Europa för att vara här under weekenden.  Vi är även här med David Wilcock som också har flugit hit från Los Angeles för den här weekenden för att vara med oss i ett möte med Dr Pete Peterson, som har ett namn som inte många personer vill känna till, men kanske är – bland de många enastående whistleblowers och kontakter och forskare och vetenskapsmän som vi har haft den stora glädjen att få tala med – en av de viktigaste.

Vi talade igår utanför kameran till största delen av tolv timmar och våra hjärnor försöker fortfarande att smälta en enorm mängd av enastående information som han delat med sig av till oss, och en del av det är utanför kameran.  Så mycket som möjligt är Pete villig att spela in här, framför kameran, för du känner, gör du inte Pete, att det är ett djupt och viktigt skäl till varför den sortens människor som kommer att titta på den här videon behöver höra vad det är du har att säga.

Vi vill göra en honnör för dig för du är en mycket modig man.  En av de saker vi vill fråga dig rakt ut är varför det är så att du känner att du vill tala om en del av dina nästan otroliga och mycket viktiga vittnesmål framför kameran för massor av människor att lyssna till och se och förstå vid den här tiden?  Varför är det så att du har kommit fram just nu och att du talar med oss just nu?

DR PETE PETERSON (PP): Jaa, jag tror att den huvudsakliga orsaken för detta är att jag har haft en insikt inom mig under många, många år, när jag har plockats in i olika program för att göra saker för regeringen sedan jag var 13 år gammal.  Jag var en problemlösare och jag önskar att jag kunde säga att det var ett hårt arbete och så vidare, men jag kommer från en lång linje av uppfinnare på båda sidor av mitt familjeträd, och människor som tog examen från skolan mycket tidigt och var betydande i att påverka saker som berörde mänskligheten, ett antal av dem, i praktiskt taget varje sorts område och klimat.

Jag ser att världen verkar har hamnat i nedförsbacke.  Jag är medveten om många program som avser att ta bort intelligensen från människor och låta dem gå tillbaka, i varje fall den här nationen (Amerika) till en status av medelmåttor.  Vi har sett hur skolsystemet försämras. Vi har sett att, som min fru gillar att säga, programmet i skolsystemet säger: No child left with a mind. (Det är hennes parafras för det).

Och vi har sett att den typ av regering vi har… dock är jag patriot och använder mycket ociviliserat frasen att I got the flag tattooed on both cheeks of my fanny the hard way (jag fick flaggan tatuerad på båda skinkorna på min rumpa den hårda vägen).  Jag var tio år i Marine Corps och en stor del av dem var i strid och stridszoner och andra saker jag gjorde för regeringen.  Jag gillar att tänka mig att jag är unik i att jag antagligen blev skjuten på de flesta kontinenter.

Hursomhelst, vad jag ser hända är en total vändning bort från den väg som det här landet startade från och i dess Konstitution, mot vad som verkar vara vägen mot ett socialistiskt system där reson och logik inte har någon inverkan.

Det bekymrar mig.  Jag har ingen aning om min röst kan hjälpa.  Jag har ingen aning om den kan det, men jag vet att mina idéer, jag har idéer, jag har uppfinningar som har bevisats vara mycket behjälpliga i samhället.  Många av dem har kvävts genom det faktum att vi hade en regering som styrdes av industrin istället för av folket.  Den vände sig bort från det och många industrier är faktiskt styrda av regler och regleringar som gör det i stort sett omöjligt för dem att existera om de gör något som är bra för mänskligheten. 

Till exempel, vi har haft många saker som har hänt inom industrin för alternativ el som var mycket billig, mycket duglig.  Men vad vi gör är att vi har, genom deras egen lagstiftning, begränsat elbolagens möjligheter att debitera en viss summa för och över sina kostnader, så när deras kostnader gick ner gick deras förtjänst ner och de kunde inte operera ekonomiskt.

BR: Vad jag gärna skulle vilja fråga dig om, Pete, innan vi går in på en del av historierna som du måste berätta – och vi har goda skäl att tro att, då vi har spenderat den bästa delen av tolv timmar igår med att tala om en liten del av din erfarenhet, så tror jag att vi skulle kunna tala, bokstavligen, under flera dagar – vad människor som tittar på den här videon verkligen oroar sig för, tror jag, är vad kan du göra för att de skall kunna förstå bättre än de gör för ögonblicket om vad som verkligen händer på den här planeten just nu? Vad är agendorna för de som kontrollerar oss? Hur mycket problem har vi och vad kan människor göra?

 

Och jag vill hålla fast vid den frågan för detta är avsikten med den här videon för vår del.

Det finns ett helt separat ämne, som är ett teknologiskt ämne, för den här mannen som vi talar med nu har berättat för oss om teknologi som vi inte visste existerade.  Min hjärna snurrar fortfarande över en konversation som vi hade vid frukosten i morse och om vilken jag inte kommer att säga någonting.

Innan vi börjar med allt det – och det var en underbar översyn som du gav om dina avsikter – kan du ge oss en liten bit av en tidslinje över din karriärs historia som startade när du var mycket ung?  En liten bit om det slags saker som du har varit involverad i?  Vi ber dig inte att nämna några namn, men vi bara vill att du presenterar dig själv som någon som folk kan få någon sorts idé om vem den här personen är som vi talar med och vars namn de inte har hört förut.

PP: Jaa, jag kan göra det.  En mycket intressant sak vi talade om… jag har ingen aning om var dessa tankar kom ifrån, men jag vet att mycket tidigt i livet var jag så annorlunda än folk omkring mig att jag tänkte att jag troligen föll från skyn i ett titanägg och landade i min farfars fruktträdgård och mina föräldrar hittade mig där.

BR: Och jag tror att du antagligen har rätt, faktiskt, efter att ha pratat med dig i två dagar.

PP: Tills jag var omkring 22 år så trodde jag faktiskt det.

DAVID WILCOCK (DW): (Rör vid Petes axel med sitt finger). Han är verklig. Han är solid.

PP: Sedan slutade jag att tro det när jag var i 25-årsåldern och under mina senaste år – jag är närmare 70 år – och under mina senaste år har jag börjat tro det igen.  För de människor som jag sitter fast med här på detta lilla rymdskepp Jorden verkar inte ha samma syn på någonting. Det kanske beror på att jag är lite tokig, men min tokighet har gjort en massa produkter och haft en stor betydelse för ett stort antal människor genom mitt liv.

Av någon orsak… ja det är troligen genetiskt, för på båda sidor hos mina föräldrar har jag långa linjer av genier som går långt tillbaka i historien.  Jag växte upp i ett hem som helt och hållet drevs av och uppvärmdes och kyldes, i ett mycket tempererat klimat, drevs av solen och genom atmosfärisk tryckkraft.  Det var ett hem som hade ett galleri på insidan, mycket likt mexikanska haciendas, men var täckt, där vi producerade alla våra köttprodukter i form av kycklingar och kaniner och sådant, och där vi odlade alla våra matprodukter.

BR: Så du hade en intressant och ovanlig uppväxt.

PP: Jag hade en intressant och ovanlig uppväxt.  Vi körde i bilar som min pappa gjorde och uppfann. Vi levde i hem som min pappa byggde av underligt material och som var mycket väl isolerade.  Min pappa var en pionjär i lutande cementbyggnader och var en ingenjör för militären i min ungdom genom andra världskriget.

BR: Och du var handplockad och vald för ett speciellt program när du var så ung som 13 år. Är det korrekt?

 PP: Ja, jag utmärkte mig själv vid 10 års ålder genom att bygga ett antal raketer som höll höjdrekord, och genom att uppfinna ett material som används även idag för att ladda fasta bränsleraketer.  Det materialet förlorade jag för jag är ingen affärsman, och var inte en affärsman, och jag gav frivilligt bort det och andra människor tjänade pengar på det. Men jag tyckte om explosionerna, och så, tidigt, började jag bygga raketer.

BR: Det finns en underbar historia som du berättade för oss igår och som vi skulle vilja att du berättade lite kort om igen.  Jag kommer att använda orden i korthet i mina frågor här med en ursäkt, för vi vet att du kunde prata med oss, bokstavligen, under flera dagar om de enastående upplevelser du har haft, saker som du vet, saker som du har fått dig berättade, saker som du tror starkt på av goda orsaker.  Men en av historierna som vi ber dig berätta är om vad som hände en dag när du var tio år gammal, med en grupp föräldrar, och du hade en speciell upplevelse.

PP: Jaa, jag vill inleda den med bara lite av det faktum att, när jag växte upp, det var i en mycket liten landsortsstad, ungefär tre kvarter lång och inte så många människor i den. Mina föräldrar hade ett hem som hade en traditionell trädgård och många av traktens människor lånade den för bröllop och familjeträffar och saker som det, vilket mina föräldrar gladeligen lånade ut sina faciliteter till.  Det var ett bröllop som inträffade i, vad jag minns i kanske juni eller juli 1950.

Vid den tiden fanns mycket begränsade utbildningsresurser i den här lilla staden, men en av böckerna som fick mig mycket, mycket intresserad av forntida folk och antropologi och arkeologi var boken som skrevs om upptäckten av Kung Toths grav.  Omkring den tiden när jag avslutade den boken, den gjorde mig mycket, mycket ivrig att lära mer om egyptierna, och lära mig om de teknologier de hade, och vem de var och hur de byggde pyramiderna.  En lärare kom till staden, mannen som skrev boken Kon-Tiki, Thor Heyerdahl.  Då blev jag upphetsad av det och bestämde mig för att jag ville bli antropolog och arkeolog och var helt övertygad om det och läste allt jag kunde få tag i på biblioteket som handlade om detta.

Och så kom det här bröllopet, och precis när prästen skulle säga orden om destruktion till bruken och brudgummen, så pekade någon upp mot skyn och sa: Vad är det?  Och alla vände sig om – det var ungefär trettio människor där – alla vände sig om och tittade.  Och under de nästa två timmarna tittade alla på bröllopet på en serie och grupper av vad jag bara kan kalla flygande tefat som flög genom luften – några så nära som kanske 100 feet (33 m) och en del så långt bort som kanske 20 miles – satte igång en spektakulär show.  Allihop där såg det, och det gjorde många människor i omgivningen.

DW: Var de likadana allihop?

PP: Nej, där var många olika sorter.  En del var som formen på en penna och verkade ha fönster längs med periferin.  En del var runda som en boll.  En del var tefatsformade med en bubbla eller en kupol på toppen, en del tefatsformade med två eller tre bubblor i botten.  Om du går tillbaka och tittar genom de olika varianterna av flygande tefat som synts, som vi hört om genom åren, så var det troligen ett eller två av alla vi någonsin hört om (skrattar).  Dessa saker ilade iväg helt ur sikte och kom tillbaka igen.  De kunde flyga iväg från folket på bröllopet direkt, så du tittade på bara en fläck…

BR: Och det speciella med detta är att, vid den här tidpunkten, du gjorde en total förändring av ditt liv, eller hur? 

PP: Vid den tidpunkten gjorde jag en stor förändring i mitt liv.  Jag bestämde att jag var mycket mindre intresserad av Kung Toth än jag var av att få mitt eget flygande tefat.

BR: Riktigt.

PP: Så jag började omedelbart att studera vetenskap.  Jag har studerat vetenskap sedan dess, mycket av den riktad mot att slutligen få bygga mitt eget flygande tefat.  Under åren kom jag till den slutsatsen att för att bygga ett flygande tefat måste du verkligen först veta hur man bygger vad jag kallar DoktorWhos telefonhytt

För de som inte vet, Dr Who var en brittisk science fiction serie som gick på många stationer i Amerika omkring klockan 1 till 2 på middagen, och där har varit ungefär sex eller sju olika Dr Who genom åren, den gick så länge.  Dr Who hade en röd engelsk telefonhytt…

BR: Han hade inte en röd engelsk telefonhytt.  Han hade en svart polistelefonbox.  Det var en polistelefonbox.  Det var inte en röd sådan.

PP: Ah, okej, alright.  Han hade en engelsk telefonhytt och ha gick in i den och den blev en tidsmaskin.

DW: Den kallades TARDIS.

PP: Den kallades TARDIS.  Så han var en Tidslord och han reste fram och tillbaka i både rymd och tid.  Så när jag försökte komma på hur man skulle kunna bygga ett flygande tefat fann jag att det var lättare att bygga en TARDIS.  Sedan tänkte jag:  Jaa, vem vill flyga en aerodynamisk kropp genom luften, när man bara enkelt kan komma någonstans och slå din destination och promenera ut där du är, och du inte ens behöver köra någonting genom luften?

Hursomhelst så arbetade jag mot detta mål och har gjort många, många vetenskapliga projekt, en del för stora företag, en del för – vi kan kalla dem ”agenturer” – och många av dem för mig själv.  Jag är i processen nu, vid 69 års ålder, med att bygga ett laboratorium för att avsluta det arbete jag gjort och har förvärvat ett antal mycket speciella delar av utrustning för forskning på sådana saker.

Så detta är vad jag håller på med just nu.  Jag är i processen av att bygga det laboratoriet på en avlägsen plats där det finns mycket lite av människan tillverkade magnetiska fält.  Vi har faktiskt inte television eller radio i någon större utsträckning och har mycket, mycket lite inblandning av människor – elektromagnetisk inblandning – och det tillåter mig att göra det arbeta jag behöver göra.  Så detta är den livsförändring som inträffade när jag var tio år gammal och jag har varit på den sortens jakt hela tiden sedan dess.

BR: Och vi skulle kunna säga här: var försiktig med vad du önskar, för nu har du den förståelse som du har berättat för oss hittills i vår konversation, du har faktiskt den förståelsen, om du inte har anläggningen för att verkligen kunna tillverka dessa maskiner.  Du kan också bekräfta att Makten som Är på planeten Jorden faktiskt har tillgång till den här teknologin och använder den av alla möjliga olika anledningar.  Är det korrekt?

PP: Så vitt jag kan säga finns det ett antal olika regeringar som har den här teknologin. Min känsla är, och/eller min vetskap är, att den har erhållits från människor som kom till den här planeten från andra världar.  Och den är från läsningen av mängder av forntida dokument från så långt tillbaka som för 6 000 år sedan.

BR: Till sumerna.

PP: Till sumerna.  Jag har ett sumeriskt dokument som har översatts som talar om exakt hur man bygger ett flygande tefat och det är en direkt översättning.  Det säger troligen inte allt, men det ger oss säkert principerna och jag har experimenterat med ett antal av dessa principer och funnit att saker kan inträffa som i modern fysik inte är möjlig.

Jag har arbetat med en grupp av forskare som nyligen har upptäckt saker inom både matematik och vetenskap som får mig att tro att den största delen av den vetenskap vi har idag – och jag har en Fil Dr examen i Natural Philosophy, vilket de brukar kalla fysik och det var en stor ansträngning att få den – leder mig till att tro att dessa forntida dokument visar en kunskap som vi helt enkelt inte har, och att den kunskap vi har är fel.

BR: Och du är privilegierad nog att fått tillbringa en tid i Vatikanens bibliotek.  Är detta något du kan tala om framför kameran?

PP: Uh… antagligen.  Ja, jag kan tala om saker som… det är en mängd information där som är mycket i motsats till saker som vi tror på mycket djupt, både filosofiskt och vetenskapligt, och som i grunden har dolts från allmänheten – det är inte allmänt känt – mängder av översättningar som, tror jag, antagligen kom från kvarlämningar av vad som inte brann ner i det Stora Biblioteket i Alexandria, mycket urgamla dokument.

Jag var involverad, under en tid, i översättning av maskinspråk av mängder av det materialet som var, i dessa dagar, något primitivt men det gav oss i alla fall några idéer.  Och de som såg bra ut blev senare översatta av folk som hade ägnat en livstid åt att studera det språket, och jag tror att det är ganska bra översättningar.

BR: Har du möjlighet att säga någonting om något som du lärde dig om Anunnaki?  Eller är detta utanför inspelningen också?

PP: Jaa, Anunnaki, som skrivits om i de kristna och judiska bibeltexterna… där är… jag har sett skelett av vad vi kallar jättar.

Det har funnits jättar nyligen.  De är, du vet, människor som reser runt med resande cirkusar och så vidare, som är mycket, mycket stora genom genetiska problem som de hade, genetiska fel.  Allihop hade gemensamma problem, de hade organproblem och de dog unga.  Deras kroppar kunde inte klara av vikten, saker som det.

Men en del av de skeletten visar inte sådana avvikelser som man kunde se.  De var mycket välformade.  De var mycket lika vårt skelett på många sätt.  Det skrevs i Bibeln om dem och det skrevs om dem i andra forntida texter, så man måste tro…  

Jag vet att där fanns mängder av förslag att DNA-tester skulle göras på dem så snart vi har något så när säkra DNA-tester och jag vet de som har hindrats av olika religioner och olika skolor, människor som inte vill tala om att där finns saker som vi inte förstår, eller att de inte förstår eller att de inte vill förstå.

BR: Men vi människor är från utomjordisk härstamning – är vi inte?

PP: Min tro är att… jag skall ge dig ett exempel.  Radio carbon dating har blivit mycket, mycket ackurat.  Vi har mycket bra dokumentering av grottmän som inte har något språk. En del ritar bilder, en del inte.  Vi har funnit grottor med deras verktyg som bevis på deras civilisation, med deras primitiva verktyg och andra saker.  Det har funnits ett antal platser där dessa har hittats, speciellt i Afrika och Europa och Mellanöstern.

Sedan, helt plötsligt, under en period på 80 år, framkom en civilisation för 3 000 år sedan, som hade samma språk och samma religion och samma skrivsätt och samma matematik, och var mycket avancerad i saker som kom senare.  Och, du vet, i modern historia sedan, låt oss säga 300 är före Kristus, har vi inte haft någon civilisation som inte ändrade språket så att man inte kunde läsa det under en 300-årsperiod.

BR: Säkert. Yeah, många av de som ser den här videon kommer att vara medvetna om inflytanden från forntida Sumerien, där denna fullt utvecklade civilisation verkade uppenbara sig från ingenstans.  Jag vill bara fråga om du kan bekräfta på något sätt vad mängder av människor misstänker. Vilket är att vi faktiskt är, har varit, skapade eller tillverkade av ETs, vem vet vad de gjorde och vem som ville skapa oss för någon speciell avsikt.

PP: Jaa, jag har inte absolut bevis på det.  Det är en orsak till att jag bygger laboratoriet här. Men en av de saker som jag märkte under sena 70- och tidiga 80-talen… jag gjorde massor av ingenjörsarbete för medicinsk utrustning och designade en maskin som kunde läsa ett fält som omgav den mänskliga kroppen och kunde ge dig en läsning av konditionen på organen, organ efter organ i kroppen.  Sedan kunde den lokalisera eller finna, eller t o m skapa, en medicinering som kunde fixa det.  En av de saker jag kom på var, i tidigt stadium, att den maskinen kunde ganska ackurat komma upp med en diagnosgrad på 50 %.

Naturligtvis så ville jag att den skulle vara perfekt och tillbringade ett antal år för att finna ut att orsaken till att jag inte kunde få mer än 50 % var för att en mängd människor hade genetiska fel i deras genetiska system.  Som ett resultat av det hade de sjukdomsprocesser som var baserade på dessa genetiska fel.  Så man måste behandla dem mycket olika – dessa människor som hade en sjukdom som var baserad på virus eller bakterier, eller annat… speciellt parasiter.

Så jag fick det slutligen att bli omkring 70-75 % av diagnoserna som blev korrekta och urvalet av medicineringens behandling blev korrekt.  Sedan tänkte jag: Jaha, okej – där är 25 % här som jag verkligen inte förstår.

Det var omkring tio eller femton år senare som vi förstod ganska bra och blev ganska bra på genetisk testning och jag fann att 15 % av människorna hade mycket liknande sekvenser i sitt DNA som var olikt de andra 85 % av människorna – och de var olika allt annat på Jorden. De föreföll att vara främmande till Jorden.  Så jag tänkte: Jaha, det kan mycket väl vara genom utsatthet för någon slags solstrålning eller någon typ av joniseringsstrålning.

Så vi tittade på människor som levde i områden som hade naturliga, radioaktiva föreningar, som området i södra Utah, där mängder av carnotit och annan uranbärande malm finns i gruvor och folk som spenderar tid där, folk som var i zoner för nedfall av atomtester vid atomtestcentret i Nevada…

Vi sände upp Gemini-kapseln och den gick upp – den första kapseln som gick upp – så vi sitter alla i Mission Control och kallar på, du vet Marken till kapseln, Marken till kapseln. Hallå, hör ni oss?

(Pete gör ljud som dämpad radiokommunikation) … kommer tillbaka och där var dödstyst och sedan skrattade allihop för vi hade det där: den siste mannen som kom till arbetet måste vara den som sprang efter luncherna, och rakt ner för gatan från JPL, rakt ovanför Rose Bowl, var som den första Jack-in-the Boxes.  (leksaksclown som hoppar upp ur en box).  Och du måste köra dit och lämna din order, och de repeterar ordern och den kom tillbaka (gör ljud som dämpad radiokommunikation) och du kunde inte höra ett ord.  Så alla insåg att dessa astronauter hade i sin tur tagit lunch, och etc etc, och alla skrattade och tyckte att de simulerade Jack-in-the-Box-effekten. 

Det visade sig att det var den bästa kommunikationen vi hade så Chris Kraft vände sig till mig omedelbart och sa: Peterson! Lös det här problemet!  Så jag gjorde något som vi slutligen kallade ”Föreläsningstvätt” och det var en apparat som fann ut varför sådana saker inträffade. Och de inträffar fortfarande.  Du går fortfarande till drive-ins och du kan inte förstå ett dugg.

Men jag byggde en del mikrofoner utan oväsen som också hade en apparat som tog bort allt av det problemet.  Vi fann att där är tre smala passband för all information då tal spelas in.

Två av dem spelade in informationen.  En av dem ger dig identifikationen på talaren. Men det passbandet som ger dig identifikationen på talaren måst ha en variabel frekvens för start och stängning.  Så du har en liten knapp på den så du kan sätta på den under föredraget (Eds notering: Högtalarmodell) och vända den här knappen tills du kan höra talaren mycket, mycket klart.  Och du kan höra dem perfekt. Du hör inte flygplan som går över, polisbilar kör förbi, folk prasslar med sina papper, ljuden som kommer från kylfläkten, ljudet från bakre projektorfläkten, etc etc etc,

Så, hursomhelst, detta är en av småsakerna ur mitt liv.  Men jag brukade bygga dessa och när jag flyttade för att bygga mitt nya laboratorium för nio år sedan då slutade jag att bygga dem. Så det är en av de produkter som jag avser att ta tillbaka in till produktion.

Jag kollade för att se varför jag inte kunde få de slutliga 15 % av diagnosläsningarna korrekt och slutligen kom jag till den slutsatsen att det berodde på att dessa människor hade DNA som hade kommit från utanför Jorden.  Det ledde mig till att tänka: Jaa, om det är fallet så måste det finnas något slag av en historisk nedteckning.

Och när jag gick tillbaka och tittade i historiska anteckningar så fann jag att där är talrika anteckningar och arkeologiska bevis på att vi var besökta av människor från andra planeter – mycket troligt, enligt min åsikt, inte bara från andra planeter utan utomjordiska eller besökare från andra solsystem.

Du vet, där finns så många olika människor som påstår sig ha sett sådana saker, att de existerar, sett sådana människor.  Där finns flera breda kategorier av sådana utomjordingar. Några få, en liten procent av dessa, kan hänföras till vadsomhelst från paranoja till just sagor, men när du har så många som det är, hela vägen ner genom allt det som nedtecknats i historien, så leder det en till att tro att det troligen var mycket, mycket sant att sådant existerade. Som ett exempel, vem som helst som vill finna något från det förflutna, läs Hezekiel i Bibeln.

BR: I ditt arbete, har du träffat på någon dokumentation om existensen av vårt förhållande till varelser som det?

PP: Det har jag.  De flesta av dem kan jag inte tala om.

BR: Säkert.

PP: Men ja, jag har sett saker skrivna av forskare som jag har mycket stor respekt för.  En del var lärare till mig.  En del var människor som jag arbetar med vetenskapligt inom andra fält och där var otvungna konversationer om sådana saker.  Det är därför jag har den tron jag har, att vi har utomjordiskt DNA i våra kroppar… en del av oss har det.

Det är ganska intressant att notera att det har varit antaganden om olika program för att omprogrammera folks sinnen, att stänga av deras tankar, att orsaka att de tror på saker som inte nödvändigtvis är sanna, men politiskt skulle vara något gott för de inom politik, regering och religion.  Det är intressant att notera att sinneskontrolltekniker fungerar på 85 % av befolkningen och de 15 % som de inte fungerar på så bra är människor som har den där speciella DNA-strängen. 

BR: Aha, okej.

PP: Så, bara en annan verifikation på att dessa personer är mycket annorlunda än den vanliga personen.

DW: Pete, jag är säker på att vi kommer att ha tonvis med människor som vill veta, av dessa 15 % DNA-kategori, är de alla en typ av person, som en ras?  Eller är de spridda utöver befolkningen?  Och om du inte kan berätta för oss, så kan du inte.

PP: Nej, de finns uppenbarligen i familjeträd, i familjeträdslinjer eller familjelinjer, men de är ganska väl spridda genom alla olika kulturer och raser. 

DW: Tack för det.  Jag trodde att så var fallet men jag ville ha det bekräftat.

PP: Vilket, igen, skulle vara, för mig, en bekräftelse på att det troligen hände, för varför skulle någon komma och välja ut just en ras eller en familjelinje?

BR. Så där är svarta och vita och röda och…

PP: Röda och gula och gröna och blå och vadsomhelst.

KERRY CASSIDY (KC): Hur är det med ditt DNA?  Är du en av dem?

PP: Så vitt jag vet så är jag det.

BR: Det är vi antagligen allihop i det här rummet (skrattar).

PP: Det är vi troligen allihop i det här rummet.  Faktum är att jag har funnit att, sedan de senaste tio eller tolv åren har passerat, har jag noterat att många människor, när jag talar till dem om saker som jag vet är ett faktum inom både vetenskap, matematik och i historien, liksom i mitt trossystem, jag talar till folk och de 85 % som jag inte verkar ha medicinska problem med, t ex de som har ”normalt” mänskligt DNA…

BR: Inte verkar förstå vad du talar om (skrattar).

PP: … när jag talar till dem så brukar det bli så att de kallar mig galen, eller det brukar bli så att de blir verkligt intresserade och vill lära sig om det.  Men nu för tiden när man talar till dessa människor, när du talat färdigt så säger de inte: Det där är crazy, du är crazy, jag tror inte på det.  De kommer tillbaka till medvetande och börjar prata som om du aldrig sagt ett ord.

KC: Absolut.

BR: Yeah. Intressant. Så de människor som tittar på den här videon är antagligen bland de 15 procenten.  De är självselektiva inom många områden, det är vad vi kom på.

PP; Ja, från vad du har berättat för mig om de människor som du talar med, så skulle jag tro det. De är antagligen inom de 15 procenten.

BR: Okej.  Nu, det finns så många platser vi kan gå till från den här konversationen, men där är något viktigt som jag vill ta tag i, här och nu, och det är: Du gjorde en anspelning för några få minuter sedan till när du flyttade hit för nio år sedan för att vara på en mycket tyst, avskild plats med ditt laboratorium, som du bygger för att kunna göra ditt arbete.  Vad kan du säga om varför du är här och varför folk som är någon annanstans kanske en dag önskar att de också var här? 

PP: Jaa, det är någonting som, i ditt prat under den sista dagen eller så, vi egentligen inte har gått in på, men jag är i ett område där det finns två behov för mig och för vissa av de personer som jag gör olika saker för, som inte bör nämnas.

Ett av dem är att detta område är mycket avskilt från av människor skapad elektromagnetisk strålning.  Det är en djup dal med höga berg som omger den i 360 grader.  Entrén till den är genom en mycket smal, lång vindlande ravin.  Så vi har egentligen ingen radio här, eller television, direkt.  Kraften som kommer in här har interferens i sig såväl som att den har information i sig.  Men den är mycket, mycket avskild, informationsmässigt sett. 

Så den plats som jag väljer här är på sätt och vis på baksidan i en liten klyfta i bergen, så den är till och med ännu mer avskild.  Detta var en orsak.

Den andra orsaken är att det är ett område som är mycket väl försvarbar.  Det var mycket viktigt på grund av min uppfattning, och uppfattningen hos många andra personer, som jag har en stor respekt för, att världen håller på att gå igenom en… jag kallar det en härdsmälta. Vi håller på att gå igenom en förändring.  Radio, TV-shower och filmer och böcker är alla fyllda med det faktum att någonting stort kommer att inträffa under 2010 eller 2012 – slutet på Mayakalendern, Jorden förändras, ett stort antal olika saker.

Yellowstones vulkankrater är mycket, mycket aktiv.  Där är områden däruppe där marken har rest sig.  Vad jag förstår har den rest sig omkring 1,2 meter.  Vi vet alla att det måste bli stor vulkanaktivitet under Yellowstones område för vi kan gå upp där och se lergrytorna bubbla och Old Faithful sprutar och luktar som det svavel som kommer ut från Hades.

BR: Och, metaforiskt, samma sak kanske händer politiskt.

PP: Exakt.  Samma sak händer politiskt.  Det bästa jag kan säga är att vi har tryckt upp inte bara miljarder, utan biljoner dollar, med ingenting att backa upp dem med överhuvudtaget. Just nu har jag en mycket kär vän i Kina som erbjuder mig förfallna statsskuldväxlar och förfallna USA-obligationer som det inte verkar som att de kan lösa in och som de erbjuder mig för 10 cent per dollar.

Och där är värden för biljoner dollar.  Det skulle vara tillräckligt att, om världens domstolssystem kunde tvinga fram deras slutliga betalning, varenda man, kvinna och barn i USA skulle behöva arbeta fyra eller fem generationer för att betala av det.

BR: Vad är kopplingen mellan det och att du är här?

PP: Jaa, det, och att jag är här är att jag är i ett område som, därför att det är geografiskt sett en plats med fyra säsonger, har en god växande säsong.  Området där jag är exporterar både jordbruksprodukter och köttprodukter i mycket större utsträckning än människor här konsumerar.

En kofot, eller en dynamitsticka, skulle stänga tillträdet – inte speciellt utgången – men det skulle helt säkert stänga tillträdet så att om det blev, verkligen, en brist i valutan och efterföljande politisk och säkerligen en geopolitisk härdsmälta, då skulle detta område vara mycket skyddat från stora grupper av människor utan pengar och därför ingen mat och ingen el och vad det nu kan vara. Människor skulle komma och leta efter mat och skulle antagligen komma till ett område som det här.

BR: Är där någonting du kan säga om din uppfattning om sannolikheten i att dessa händelser inträffar?

PP: Jag har letts till min uppfattning genom ett stort antal möten och människor som jag känner i de fälten, som definitivt borde veta och så vidare, de har alla uppmanat mig att jag bör vara på en plats som den här.  Många människor, även de från Europa och andra platser, som hade stora finansiella förbindelser i stora städer runt om i världen, har stängt sina kontor och ett stort antal av dem har uttryckt en önskan om att flytta hit om de inte redan gjort det.

BR: Och du menar här i det här speciella området?

PP: Här till det här speciella området.

BR: Uh-huh. Så du tror att där är någonting mycket viktigt som inträffar det här året och det är en av anledningarna till att du pratar med oss?

PP: Det är en av orsakerna till att jag talar.  Jag har på sätt och vis kommit ut ur garderoben för jag tror att de människor som jag funnit har… De människor som nu är, säg 27 år gamla och yngre, har gått genom ett skolsystem som inte har undervisat dem, har inte tränat dem – uppenbarligen – för om du vet någonting alls om utbildning så har de specifikt inte tränat dem och inte skolat dem i politisk vetenskap, helt säkert, och i politik och i ekonomi och absolut inte i geologisk ekonomi.  De bara verkar … de har inte en aning om vad som pågår.

Du vet, vi ser på en president som klagade helt på alla de pengar som den förre presidenten spenderade, sedan under de första 90 dagarna spenderade han själv tio gånger så mycket. Nu var det överlämnat till the Fed (amerikanska centralbanken) att spendera det och the Fed, i ett kongressvittnesmål på TV, sa: Vi har inte någon aning vart de pengarna gick. Vi har ingen aning.  Vi kan tala om vart två miljarder gick, men vi kan absolut inte tala om för er vart sju biljoner av dem tog vägen, eller sex biljoner av dem tog vägen. Vi har ingen aning!

Och du vet, folk har bara låtit detta passera: Oh, det betyder att vi själva och de nästa fyra generationerna av våra avkomlingar kommer att få arbeta hela sitt liv för att betala av den här skulden.  Och ändå har vi inte ens en idé om vart de gick eller vem som har dem.  De är i alla fall inte där ute för att hjälpa ekonomin.

BR: Mm-hm.  Nu, om detta inträffar, skulle det bli ett världsvitt problem?  Jag menar, som kollapsen av dollarn…?

PP: Ja, det är ett världsvitt problem.  Jag menar, se tillbaka på James Burkes program på Connections.  Saken här är – enligt min åsikt – att Unionen måste göra någonting för att få   Unionens medlemmar att betala sina skulder, och det enda de egentligen kunde göra var att öka sina löner.  Så Unionen har ökat sina löner till en punkt där arbetet har tvingats flytta utomlands, för vi har inte längre några människor som är villiga att vara blåklädda arbetare. De vill arbeta och få vita manschettlöner.

Folket med vita manschetter vill ha vita manschetters löner, snarare än löner som överensstämmer med deras produktion så, i grunden har de stulit från blåställsarbetarna och stulit från resten av världen genom att man lånat dem pengar och sedan tagit alla deras naturliga resurser till mycket låga räntor.

Detta har hänt över hela världen.  Det har inte bara hänt här.  Vi ser hur ekonomierna börjar falla överallt.  Vi har handskats med ett system nu för, åh, 70 år eller mer, av fiatpengar – pengar som backas upp av ingenting.  Det är som det som sas om irländarna när de flyttade in till New York och in till Boston: Allihop gjorde pengar genom att ta hand om grannens tvätt.

BR: Just det.  Enligt din personliga åsikt, och om du kan förtydliga den personliga åsikten, det skulle vara användbart – vad tror du kan komma att hända om där finns någon tippningspunkt i den sociala instabiliteten eller den finansiella instabiliteten som uppstår innan slutet av det här året?  Vad kan folk vänta sig?

PP: Ja, låt oss ta en titt på depressionen under sena 20-talet.  Folk hade etik.  De hade moral. Etik och moral togs bort från skolsystemet för 25 år sedan och för särskilda orsaker.  Det hade ingenting att göra med etik och moral.  Det hade att göra med politiska skäl.  Så de togs bort från skolsystemet.

Så på 20-talet, när vi hade en depression, gick människorna ut till jordbruksområdena och knackade på bondens dörr och sa: Min fru, jag har tre små barn som behöver äta och jag skall skyffla gödsel, gräva potatis, jag skall klippa gräset i trädgården, jag gör vad som helst för att få någon mat att ge mina barn.

 Numera har människor fått veta att de har rätt till uppehälle, de förtjänar att leva som TV säger att folk skall leva.  De har inte etik och de har ingen moral. 

Så vad som händer är, om vi får en finansiell kollaps, att det inte blir som på 20-talet.  Det kommer att bli som idag och du kommer att få anarki och absolut kaos.  Regeringen vet detta. De har nyligen frågat servicepersonalen om de skulle skjuta på civila om de blev ombedda att göra det – vilket är helt och hållet emot Konstitutionen.

Vi hade ett Andra Författningstillägg och grundarna av vårt land, i skrift efter Konstitutionen om var det Andra Författningstillägget kom från, sa ingenting om att vi skulle ha rätten att ha och bära vapen så att vi kan gå ut och skjuta en hjort och föda familjen.  De angav speciellt att vi hade rätten att ha och bära vapen så att om regeringen, med militären, försökte förtrycka Konstitutionen och civilbefolkningen, de kunde ta tillbaka kontrollen, för regeringen skulle ligga i händerna på befolkningen.

Inte för att jag tror att folket är smarta nog att ta hand om sig själva, för det är de inte, i annat fall skulle vi inte haft de senaste presidenterna som vi har haft.  Vi har faktiskt haft senatorer och kongressmän som slängts ut därför att de inte gjorde vad som var nödvändigt för folket, som de valdes för att göra. 

BR: Är det något du kan säga framför kameran om en nyligen inträffad session i Kongressen som du var närvarande vid?

PP: Ja. Uh… Troligen bättre att inget säga.

BR: Okej.

PP: Bara notera att det var den tredje… vad jag förstod… det var den tredje sessionen i Kongressen som någonsin stängts.

BR: Jag förstår.

KC: Men det är på Google, så…

PP: Yeah, jag tror att många saker har läckt ut om det på Google. Vi fann att det spelade ingen roll var politikern var och vilken kommitté han var på, när topphemliga saker talades om så ville de stänga sessionen tidigt, så de kunde gå ut och ge sina tips till nyheterna. Vi har ingen tystnadsplikt när det gäller det.  Det läckte ut, det är jag säker på.

BR: Har jag rätt när jag förmodar att du inte säger emot dessa läckor?

PP: Jag skulle inte motsäga dem alls.

BR: Tack för det.

KC: Men var de inte tillsagda att… reste inte en del av dem ut ur landet för att flytta till Sydamerika? Fråga honom det.

PP: Efter vad jag förstår, ja.

KC: George Green har gett oss en vittnesutsaga om det.

PP: Yeah.  Det är vad jag förstått, att ett antal av dem kände så, så snart folk kommer på vad som har skett mot dem av deras representanter kände de att det vore bättre för deras hälsa och säkerhet att vara någon annanstans.

BR: Mm-hm.  Och det säger ju på ett sätt allt.  Vet du någonting, eller misstänker något, om när det finansiella systemet en gång faller, om det gör det, vad ersätts det då med?

PP: Ja, tills för några dagar sedan skulle jag säga att det skulle ersättas med en världsvaluta. Kom ihåg att de senaste fyra presidenterna har alla varit medlemmar i Rådet för Utländska Relationer och har öppet sagt att de rör sig mot En Världsregering och tycker att vi borde ha En Världsregering.  Om vi hade En Världsregering så skulle vi troligen ha En Världsvaluta

Och det kanske till och med är så att de är smarta nog att ha en valuta som backas upp av något verkligt, såsom guld eller silver eller olika metaller.  Jag har alltid velat se en handelsvaluta, så att man kunde ha en valuta som var värd så mycket majs, eller så mycket vete, eller så mycket av någonting som är verkligt, gripbara saker.

BR: Just det, upptill för några få dagar sedan, sa du. Vad har förändrats?

PP: Upp till för några få dagar sedan. Vad som ändrats var att jag nu förstår att de är… ja NAFTAs och GATTs överenskommelser har i grunden fört oss in i ett system där vi har Mexico, USA och Kanada nästan som en regering med tre partier. 

Det skulle ha blivit en, du vet, det har varit mängder av rykten om att där fanns en tryckt valuta tillgänglig – bilder tillgängliga på Internet, etc etc, för det är ingenting som är en hemlighet längre – som skulle ha en valuta med olika färger och olika storlekar för olika myntenheter, och skulle kallas någonting som Amero för Nordamerika. 

Det har varit rykten om att den valutan har förstörts nu och ersatts med en annan USA-valuta som har tryckts upp.  Och det skulle låta vettigt för där är så mycket… ja, pengarna som har tryckts upp är funny money (skämtpengar) för de är inte uppbackade av någonting. Men också att där har varit så mycket förfalskningar, särskilt ut från Iran.  Så du kan se att en del av vår politik med Iran har att göra med atomspridning, och mycket av det har att göra med det faktum att de har bra tryckpressar och bra dupliceringsmaskiner för papper och bläck.  Det har varit en ofantlig mängd av valuta som vi vet har flyttats hit från Iran som är förfalskningar, och det är hejdlöst. 

BR: Yeah, många människor som ser på den här videon kommer att bli medvetna om vad David Icke har talat om.  Vi pratade med honom tidigare i år och en av de trummor som han har slagit på är om vad han känner är faran i att befolkningen blir chippad som en orsak för kontroll, vilket kommer att länkas till deras möjlighet att operera finansiellt.  Kan du kommentera detta alls?

PP: Det är massor av saker som leder en att tro att de kommer att chippa folk runt om. Det finns ett antal platser som det inte finns någon förklaring till, men mycket stora koncentrationsläger har sprungit fram. Ett av dem mycket nära där jag bor här och som är mycket stort.

Å andra sidan, jag var involverad på 70-talet i ett mycket stort livsmedelsföretag för att bygga chips som kunde användas på prisboskap och avelsdjur t ex, och uppvisningsdjur, för att kunna lokalisera dem eller för att identifiera dem.

Den teknologin har nu reducerats ner till saker som kan injiceras genom en kanyl in i kroppen och identifiera folk.  Den valuta som jag hörde om, som skulle vara En Världsvaluta, baserades på att bli chippad.  Krediterna, om du vill, skulle gå på och av det chippet, genom en metod liknande den till Bluetooth (Blåtand) som används idag.

BR: Och detta är en teknologi som du själv har hjälpt till att utveckla!  Är det vad jag hörde dig säga?

PP: Jaa, det är en teknologi som jag utvecklade, en av de tidiga sakerna, och det är teknologi som, i sitt mindre genomförande, jag använder just nu i en produkt som jag är i processen av att bygga för geolokalisering och stöldskydd, för där är så många människor som blir kidnappade och offrade för deras organs skull, eller blir kidnappade och hålls för en lösensumma – inte minst i området runt Mogadishu och i Medelhavsområdet, men också i Mexico.  Ett ofantligt antal människor blir kidnappade för en lösensumma där, både deras eget folk och besökare.

BR: Det är ett problem med att spåra containers.

PP: Där är ett problem med att spåra containers till havs också.

BR: Varför är det viktigt att spåra upp dessa containers?

PP: Jaa, det är runt 10 000 containers per dag som kommer in till landet som aldrig inspekteras fysiskt.  Vi vet att vapen för massförstörelse kommer in i dessa containers.  Vi vet att terrorister kommer in i dessa containers för vi har sett bevis på det.

Tack gode Gud att regeringen har plockat upp mängder av dessa saker på senare tid, men containers – mängder av dem skeppar contraband.  Mängder av dem skeppar detta.  Du vet, vi såg hundmat komma in som var spetsad med Melamin, för den blev inspekterad.

BR: Vi bytte just tape här och just innan det lilla avbrottet var David mycket ivrig att fråga Pete om hans syn på hur vi kan transformera dessa tecken på fara till någonting som är en hälsosam varning för oss? Vilken sorts proaktiv, positivt tänkande, ansvarsfullt agerande kan vi ta utan att sätta bindel för ögonen på oss själva och ignorera de verkliga riskerna som kanske finns här?

Det här är min överbryggning, för jag vill att David skall fråga sina egna frågor.  Detta är ett av skälen till att han är här med oss.  Vi har enorm respekt för David, hans intellekt, hans perspektiv, hans erfarenhet.  David, detta är din chans, du vill tala med Pete om denna mycket viktiga sak här.

DW: Absolut. Vad jag ville säga var just att jag har ett perspektiv som inkluderar att dokumentera mina drömmar varje dag under de senaste 17 åren och följa deras vägledning och ge ackurat information från den vägledningen.  I går morse, när vi talade om alla dessa saker, hade jag en dröm i vilken där var en vulkanisk eruption.  Det såg förskräckligt ut. Där var stenar som flög i luften och alla runt omkring mig trodde att vi alla skulle dö.  Vi sprang under dessa träd. Stenarna föll runt oss men vi var okej allihop.  Ingen var skadad av detta. Tydligen var det en katastrof, tydligen hade den orsakat skador på egendom, men människorna var okej.

Detta är en av många olika variationer på uppgifter som jag vill föreslå att, även om saker och ting ser ut som om de kunde bli verkligt bistra och apokalyptiska, att mänskligheten kommer att hålla ut igenom detta och att vi kommer att kunna ha ett positivt resultat för vår egen framtid, och att detta inte är en situation som är totalt utanför möjligheten att hantera.

PP: Jaa, David, du hade en fråga som du ställde till mig just innan avbrottet och jag tror att vi kommer att instämma i att inte samtycka, men fortsätt att fråga den frågan igen, eller gör ett uttalande igen.

BR: Det var en väldigt bra fråga.  Det var om förvarningar som inte kommer att ske och därför, varför skulle vi oroa oss?

DW: Åh, okej. Yeah. Låt mig ge er en inledning till det där.  Jag talade med ett annat vittne som var involverad i olika lägenhetsprojekt, speciellt ett som var på Montauk-basen, och han hade en betydande kontakt med människor på insidan.

En av de saker han sa var att de stora kupolerna som byggdes i alla de stora städerna var avsedda att vara stora containers för att hålla människor skyddade. Han sa att där fanns en plan att Rodney King-upproret skulle uppmuntra tillräckligt till socialt kaos så att de faktiskt skulle kunna inringa svarta människor som gjorde uppror i städerna och sätta dem i dessa kupoler och i stort sett hålla dem där tills de avled. 

Det där var en plan som gjordes och det hände uppenbarligen inte.  Så, vi har hört från många Project Camelot-vittnen om liknande planer, tidslinjer, i vilka Makten som Är, vem det nu är, talar om apokalyptiska saker som kommer att hända.  Datumen kommer, underliga saker inträffar ja, men det leder inte till ett apokalyptiskt scenario.

Så i privata konversationer med oss nämnde du att där finns andra datum som kom och gick där de hade sagt att något liknande detta skulle hända.  En del vänner till dig på insidan berättade för dig något liknande det och sedan vändes det faktiskt till en social nedbrytning.

PP: Ja.

DW: Okej.

PP: Jag sa det, och vad är frågan?

DW: Ja, frågan är, i termer av… Du hade nämnt tidigare att folk har en förmåga att inte tänka och en förmåga till mindkontroll.  Du sa att där är en degradering i den moraliska väven i vårt samhälle.  Så jag tror att vad vi verkligen behöver veta på en personlig nivå är: Vad kan vi göra för att hjälpa oss själva för att inte bli indoktrinerade av denna passiva programmering som kommer ut till oss?  Du nämnde versioner av mindkontroll och saker som det.  Jag tror att detta är en viktig nyckel till att inte fastna i den här fällan.

PP: Jag flyttade hit därför att jag fick höra från olika människor att jag borde ändra mitt boende och vara i en area som skulle vara säker när vi slutligen får en finansiell och, därför, en politisk kollaps.  Så där finns vissa saker som jag har gjort för att vara säker på att jag själv och min familj och mina vänner är säkra från detta.

Frågan som David just ställde är lite annorlunda, den har att göra med det faktum att ett antal av oss har hört några apokalyptiska saker för framtiden, från det faktum att, troligen under år 2011 eller 2012, vi har slutet på Mayakalendern och vi har en apokalyps som kommer.  Folk som är apokalyptiskt kristna säger om samma sak att Tidens slut är här eller kommer. Vi har hört många hemska saker om det ekonomiska tillståndet i USA och hela världen, och vi ser att saker händer.

Vi ser Island t ex som deklarerar konkurs och hör från folk som jag känner inom banksystemet att ett antal europeiska stater kommer att följa dem med konkurser. När USAs valuta mankerar… vilket jag inte kan föreställa mig att den inte gör, för vi har tryckt upp så mycket valuta och lagt ut som inte har uppbackning alls – allt börjar komma hem och lugna ner sig.  Obligationer och aktier kommer tillbaka till oss och jag kan inte se vad som kommer att inträffa här.

Vi har den enorma kollapsen som när, innan den nuvarande presidenten flyttade in i Vita Huset, 16 miljarder dollar skulle lösa alla problemen, och Var snäll och lös in de här sedlarna, och vi kan ta 16 miljarder dollar och lägga ut dem här.  Och det passerade nätt och jämnt och vi klarade oss då. 

Sedan verkade det som att tre veckor senare vi inte visste var de 16 miljarderna fanns, inte ens vad de var avsedda att gå till eller för, för de betalade räkningen utan att ens veta vad som skulle hända.  De där 16 miljarderna dollar försvann omedelbart.  Och nu, helt plötsligt så behöver vi sju eller nio biljoner dollar, och sedan behövde vi 20, du vet, och vi har ingen aning om vart de tog vägen.

Så de saker vi har hört i det förflutna om att det kommer att bli ett misslyckande, den tiden kom och gick och det blev inget misslyckande, men pengarna pumpades in någonstans.  Och, naturligtvis, systemet hade mycket mer tröghet i sig än vad vi hade räknat med.  Så vad vi har nu är något som… verkligheten kommer att lugna ner sig.  Jag kör runt i staden som jag lever i närheten av, den stora staden som ligger ungefär 50 miles söder om mig, och jag kör runt där och jag tittar in i det lilla köpcentret och i det stora köpcentret.  Det stora har stängt.  Vi hade bara ett i staden och befolkningen är nästan 750 000.

Det stora köpcentret som vi hade, människor som hade det, misslyckades och gick i konkurs, och det stängdes.  Alla affärerna som sålde oväsentliga produkter – juvelaffärer, säng- och badaffärer, etc etc – de flesta av dem har stängt.  Sportaffärer, de flesta av dem har stängt.

BR: Vad du säger är att vi inte har haft det så tidigare.  Detta är något nytt.

PP: Så vi har faktiskt inte någonsin haft det så här förut.  Du vet, vi har hört att saker är på gång att hända, saker kommer att misslyckas, men livet fortsätter på ett normalt sätt och regeringen fortsatte att trycka upp pengar och lägga ut dem till sina vänner och så vidare. Så därför är vi i lite annorlunda omständigheter.  Jag flyttade hit 1999 för att jag fick höra att under 2001 skulle systemet falla.  Och här är vi åtta år senare, eller nio år senare…

BR: Faktum är att du blev beordrad att komma hit!

PP: Det blev jag.  Så vi fann att, det föll inte.  Jag gick till ett möte och de var i chocktillstånd. Vi förstår ingenting.  Vi har ingen aning om varför det inte föll.  Jag menar, vi bara inte vet. Det enda vi kan göra är att säga att det inte var så mycket tröghet.

Så nu börjar det falla, och det inte bara börja falla – det ökar på en logaritmisk skala, och inom kort, jag ser att det bara måste göra det.  Vilket då tar oss tillbaka till den första frågan som David ställde just innan avbrottet, som var: Vad ser jag att vi skulle kunna erbjuda lyssnarna där ute, någonting de kanske kan göra?  Och jag kan säga: Ja, enligt min personliga åsikt…

Och vad jag har gjort, jag har lagt mina pengar och min talang, mina förmågor och min kompetens, där min mun är.  Jag har kommit hit och jag är självförsörjande.  Jag odlar min egen mat, alla mina egna grönsaker.  Jag har lagrat upp sådana saker som kommer att vara viktiga i samhället. Jag har plockat upp de verktyg jag inte hade, som gör att jag kan göra saker i sådan omgivning och ett sådant samhälle, för att producera saker som kommer att vara nödvändiga för folk att ha.

BR: Och du kan även göra din egen radio och antagligen tanka din egen bil.

PP: Exakt riktigt. Jag ett antal fordon som jag nu har – motorer som bränner alkohol. Jag har utrustningen och jag har säden och jag har traktorn, och jag har land och jag har vatten för att odla material som jag gör alkohol från i en mycket större grad än jag behöver.

BR: Många av de som lyssnar till detta kommer att säga: Men jag bor mitt i en stor stad. Jag har fru och räntor och två barn som går i skolan, och jag hör vad du säger men vad kan jag göra? Jag är inte i den situationen.  Vad skulle du säga till dem?

PP: Jaa, jag har lärt ut överlevnad i mer än 40 år och mitt speciella område av expertis för överlevnad var överlevnad i städer. Jag blev ombedd att skriva en bok om stadsöverlevnad och jag började med boken, och jag kan tala om för dig att – vi har gått in på detta lite grann förut – jag kan tala om för dig att idag finns inget sådant som överlevnad i städer.  Vem känner sin granne?  1929 kände folk sina grannar och de hade etik och moral.  Nu har etik och moral blivit borttaget från barnen och barnen är nu i 20- och 30-årsåldern.

BR: Det samhället är försvunnet.

PP: Det samhället är försvunnet, vi har inte ett samhälle som skulle göra det, och vi har människor som har barn och nu har en del av dem massor av barn.  Vad skall du göra när dina barn säger: Pappa, min mage gör ont. Jag har inte ätit någonting på två veckor.  Och du känner lukten från din närmaste granne som var en klok ekorre och samlade ihop något, och du känner lukten från hans grillning – för han har ingen el men han har grillkol – och han tillreder några frystorkade stekar på den.  Du måste fråga dig själv: Vad skulle den personen göra? 

BR: Okej, men där är mängder av psykologiska operationer som har tagits fram som en förberedelse för allt detta och där är mentalt självförsvar eller mental förberedelse, känslomässig förberedelse, andlig förberedelse.  Finns det någonting som du kan tala om när det gäller detta, oavsett vilka folks omständigheter är?

 

PP: Ja, det skall jag göra, men först vill jag föreslå att… ta en titt på just de saker som har hänt.  Glöm den politisk-ekonomiska situationen.  Låt oss ta en titt på saker som har hänt i det här landet under de senaste, säg, fyra eller fem åren.

Du har översvämningen som inträffade i New Orleans och sedan har du nästa översvämning som inträffade i Texas och Mississippi och du måste förstå att, nej, alla dessa människor kunde inte lämna staden för de körde ut på motorvägen och motorvägen blev igenproppad. Alla blev fast och de blev utan bensin och där fanns ingen bensin.  De människor som ägde bensinstationerna lämnade dessa för att också komma ut från staden, så där fanns ingenting på servicestationerna. 

Du tittar på New Orleans. Jag känner människor som skulle leverera vatten till New Orleans som hade beställts, det tog ett år tills det blev levererat.  Det fanns folk som hade tusen och åter tusen husvagnar som fastnat i Mellanvästern och aldrig skeppades dit ner.  Ingen kunde använda dem. Men vid den tiden när de kom dit där de skulle ha placerats där nere, hade sakerna redan ruttnat och de fann att de hade gjorts av fel material och de utsöndrade gifter…

Detta var hur väl myndigheterna var förberedda för något sådant.  De såg det komma och såg det komma och såg det komma – ingenting hände.  Sedan tittar du på människorna som lever längs med Mississippifloden och dess bifloder.  De har haft översvämning i stort sett varje år. Varje år har de översvämningar och de kommer tillbaka och bygger upp sina hus igen med massor av försäkringspengar och sedan har de översvämning igen nästa år…

Vädret förändras.  Jag tror att det förändras till kallare hellre än varmare, men i vilket fall som helst, vädret förändras mycket definitivt.  Det förändras precis här där jag lever, oerhört. Under de senaste två vintrarna har vi haft två till tre gånger så mycket snö som vi har haft under föregående tio år.  Sedan hade vi haft vatten från det, stora, stora vattenproblem.  Vi har haft torka under ett antal år.  Jag bor nära en enorm, enorm reservoar som håller tillräckligt med vatten för att bevattna hela de södra staterna för ett eller två år, och den har varit absolut torr i botten, knappast en droppe.  Och nu är den överfull och spiller över.

BR: Så sammantaget säger du att, som en forskare och som en intelligent man och som någon som är väl sammankopplad på insidan med andra forskare och andra intelligenta män, du tror att där finns ett verkligt problem?

PP: Jag tror att det är ett betydande, verkligt problem och jag tror att människor som inte ser detta, och som inte inser detta, helt enkelt har satt på sig skygglappar.  Jag tror att vad de borde göra är att tänka: Du vet, kanske det ligger något i det här.  Men åtminstone ser vi att i stora områden i landet har det varit problem där folk måste ha haft lite tillgång till mat därför att de inte kunde komma till en affär.

De måste ha sådant som, om de måste lämna sina hem… som i den area jag är i, och i Kalifornien speciellt, och även i andra stater, speciellt.  Där har varit betydande, stora bränder som pågått.  Folk har förflyttats bort från sina hem.  Och när de lämnade sina hem och de kom tillbaka igen och de grät i TV: Oh, allting är borta.  Allting är borta.

Och ändå, en del av dessa människor gick på överlevnadskurser som jag gav och de hade kopior av sina körkort, kopior av sina äktenskapslicenser, kopior av sina försäkringspapper, kopior av alla de saker de behövde ha kopior av.  De hade dubbletter av alla barnens foton och dubbletter av tidningar och så vidare som de lagrat i andra lokaler.  Detta är saker som folk kan göra för att försäkra sig om kontinuitet även fastän det kanske kan inträffa något.

Kalifornien?  Vi hör förutsägelser om jordbävningar hela tiden och vi ser jordbävningar hela tiden.  En del är små och en del är större, men vi hör folk som faktiskt förutsäger dessa saker som förutsäger mycket stora jordbävningar. De vet inte om den kommer att inträffa nästa år eller året därefter, men de vet att den kommer att komma, de vet att den kommer att bli stor, de vet att folk kommer att förlora saker.  Varför har inte dessa personer vad som kallas en bug-out-väska i sin bil så de kunde bara sticka iväg och lämna området?

Myndigheterna säger: Oh, du behöver bara ha tre dagars förråd. Men vi har tittat på var myndigheterna kommer in, gång på gång på gång över bara de sista fyra eller fem åren, och funnit att myndigheterna har ingenting för dem.  De måste klara sig själva.  Det var månader, ibland, innan de ansträngde sig att komma in,

Det är mycket intressant att förstå… när jag undervisar en överlevnadsklass så är det en sak jag gör genast, jag sätter sammetshuva över huvudet på folk.  Sedan säger jag till dem: Jag kommer att placera en tiodollars guldbit någonstans i rummet och ni skall alla leta efter den. Vem som än hittar den får behålla den.

Så jag gör detta och säger sedan: Okej, gå och leta efter den, och omedelbart säger någon: Oh, här är den.  Jag har den.  Jag hittade den.  Och alla tar av sig huvan och säger: Det är inte juste.  Han hade ingen huva på sig!

Och jag säger: Okej, så låt oss säga att det blir en stor jordbävning eller en stor olycka, och om ni inte har ett sätt att kommunicera – därför att mobiltelefonen kommer att sluta fungera, radiostationerna stängs av – om ni inte har ett sätt att kommunicera utanför detta, så är det som att ha en huva över huvudet.  Ni kommer inte att veta vilka vägar som är blockerade. Ni kommer inte att veta vilka vägar som har poliser som inte tillåter folk att köra igenom. Ni kommer inte att ha bensin till era bilar.

Om ni har en kortvågsradio eller en amatörradio, som är mycket billig i inköp, då kunde ni lyssna till radioamatörerna som kommer att vara där omedelbart, för det är vad de ställer upp med, det är vad de är tränade att göra.  Om ni hade en amatörradiolicens, vilket alla kan få dessa dagar, då är det precis som om du hade ögon.  Man kan se vart man skall gå, var det är problem, var det inte är några problem, var det är upplopp, var det inte är upplopp och fortsätta och gå dit.

Om du hade en bug-out-väska i din bil skulle du ha bensin och drivmedel och medicinsk utrustning, saker för att hålla dig varm, saker för att hålla dig kall, allt packat och färdigt för att gå iväg.  Så det är mängder av saker man kan göra för att vara uppmärksam. 

BR: Det har gjorts massor för att fördumma befolkningen. Hur kan man vända på detta? Hur kan detta helas? Jag vill vara säker på att David får en chans att svara på sina egna frågor. Vad jag försöker göra är stödja dig i det och jag vill ge dig en andningspaus här.

DW: Det finns ett utrymme för verkligheten som vi kan tala om, i vilket människor befinner sig på den här planeten, och där finns krafter som förefaller vara nästan utan kontroll för att göra någonting annat än, som du sa, förberedelser för att kunna överleva.  Sedan har vi också en annan bakgrund som är den där du uppenbarligen är direkt medveten om utomjordingar som inte är helt negativa.  Faktum är att du nämnde till oss förut, att många av dem är positiva. Vi vet att de är där ute, vi vet att de besöker oss.

Jag tror inte att de bara kommer ner här och räddar oss från problem, det förefaller att vara en större verklighet som vi alla är involverade i och att den här situationen… Vad jag förstår är att situationerna vi går igenom kommer att vara behjälpliga i utrensningen av negativa influenser på den här planeten, som har varit förhärskande under så lång tid, så att de inte blir värre.  Det kommer säkerligen att bli en kristid som vi får gå igenom men det är en del av en passage in till ett mer organiserat och upplyst samhälle.  Det är så det har förklarats från många olika ackurata källor, enligt min åsikt, inklusive forntida profetior som talar om den kommande Gyllene Tidsåldern.

PP: Jaa, en av de saker som jag gjorde när jag studerade överlevnad var att jag reste till ett flertal platser på Jorden där det har varit en typ av överlevnadssaker som inträffat, antingen det var folkmord i Afrika, eller det var vulkanutbrott, eller tornados och tsunamis.  Jag har rest till dessa platser och studerat överlevnad och jag vet en sak: Det finns en person jag kan lita på och det är mig själv, och allt annat är antaganden.

Jag fann att människor som överlevt var de människor som var förberedda.  En del var förberedda mentalt, och det är den stora förberedelsen du kan göra.  Men jag vet att när du litar till andra människor, det kanske eller kanske inte händer, men om du litar på dig själv och följer upp det, det händer och du har ingen oro.

Jag fann att några få dagar eller få timmar, eller till och med några få minuter, kan vara skillnaden mellan liv och död.  Så jag skulle så snart jan kan ta lite tid och lite ansträngning och lite pengar så att jag kan ta hand om mig själv och mitt folk.  Och om andra saker händer, så mycket bättre, jag har saker jag kan dela med andra.

DW: Yeah, jag säger inte emot dig alls.  Faktum är att jag är mycket väl förberedd för alla eventualiteter själv.  Vi har också, hos Project Camelot, intervjuat tillräckligt många olika vittnen, så vi försöker titta på perspektivet i den stora bilden.

Jag tror att vi har en intelligent guidad planet.  Jag tror att de saker som inträffar på planeten inte är slumpmässiga och jag tror att samhället i sig själv håller på att genomgå en evolutionär process.  Massor av de saker som du har delat med dig av till oss redan, utanför kameran, avslöjar att där finns potentialer i människan som är mycket större än vad vi just nu förstår.

Du har också sagt att där är ansträngningar gjorda för att förtrycka vår naturliga förmåga, och jag tror att under tiden, absolut, förberedelse är viktig. Jag tror att vadsomhelst du kan tala om för oss hur människor kan stärka sin intuitiva förmåga är viktig, så att de har en möjlighet att komma i kontakt med den del av dem själva som har kunskapen – du nämnde tidigare fjärrsyn, också. 

Om de har något sätt, någonting du kan dela med dig av, ett sätt på vilket människor kan stärka sig själva för mer medvetenhet som de faktiskt äger och hur det kunde hjälpa dem igenom dessa övergångstider, kanske det skulle vara viktigt att få höra.

PP: Ja, faktiskt, underligt nog, vi håller verkligen med och jag tror att vi båda säger att man borde göra båda sakerna därför att sedan behöver du inte vara beroende av någonting, du behöver inte förlita dig på någon annan.

Det är det som är problemet. Vad som har tagits bort från människor under de senaste tjugo åren är ansvarsförmågan.  Människor måste ta ansvar.

Under århundradena har människor som vi har ansett vara stora, stora profeter, såsom profeterna för Mohammedanismen, profeterna inom kristenheten, anteckningar från profeter som t ex Nostradamus och så vidare.  Var och en av dessa, och alla religioner, har sagt: Ta ansvar och förbered dig själv.

De saker som David talar om för att förbereda är alldeles korrekta.  Människor borde ha dessa förmågor.  De borde gå ut och praktisera dessa och jag vet att din grupp har varit superb i att skaffa bevis och tillhandahålla en webbsida där de kan titta och finna folk som talar om sådana saker, folk som säger sådana saker.

Jag är i grunden en krigare för det är på sätt och vis min väg, och jag har noterat att det inte finns någon där ute i den här världen som tar hand om mig, förutom jag själv.  Det är ju inte nödvändigtvis sant, för vetskapen, intellektet, erfarenheten, den enorma erfarenheten som jag har, har räckts över till mig på en silvertallrik.  Det är som om jag sträckte upp handen i luften för att volontera och fick hicka i min rotationshandske och min hand bara stannade upp och jag anmälde mig som frivillig till allting.   Alla tycke att jag volonterade, och så blev jag fast i ett antal olika saker.  Men ingen av dem, när jag ser tillbaka, var av en tillfällighet.

Jag vet att det finns ett antal personer som var mina studenter som befann sig i New Orleans, som var i Gulfområdet i Texas, som var i flodområdet i Ohio och Nebraska och så vidare, och i Tennessee.  Jag vet att allihop, när tiden kom, helt enkelt slängde en bag i baksätet på bilen och körde iväg ut någonstans och alla klarade sig.  Alla deras familjedokument räddades och alla deras familjers juveler och saker, alla visste var de var.  De var alla på en plats. Slängde in dem i bilen och iväg de for.  Bilen var full av bensin med en liten släpvagn med några bensindunkar och ett tält.  Och de klarade sig fint. 

Jag bara föreslår att det är en mycket klok sak att göra i dessa dagar, antingen domedagsprofeterna har rätt eller inte.  Låt oss säga att du lägger undan mat för fem månader.  Ja, titta på priserna i affären, och se på priserna för fem månader sedan, och säg mig att du inte skulle vilja köpa mat idag för priserna som gällde för fem månader sedan . Du vet, det är bättre än någon investering du kunde ha gjort.  Det är bättre än någon aktie jag känner till.  Det är till och med bättre än guld.  Om en katastrof kommer är det värt bra mycket mer än guld, för det kommer att rädda livet på dig, medan guld bara gör att du blir rånad – eller silver.

Jag säger till folk att om du skall spara guld, för att skrika ut högt, spara lite silver.  Därför att om vi har en kollaps, när den kommer, skaffa dig en skottkärra och om du kommer till min gård och vill ha en brödlimpa och du har ett uns guld som är värt, vid den tidpunkten, 2 000 dollar, kommer jag att ta det för en limpa bröd. (skrattar).  Om du har en 25-centare som vid den tidpunkten är värd tre dollar – ett ickenumismatiskt silvermynt – kommer jag att ta den för en limpa bröd.  Gör ditt val.

BR: Just det.

PP: Så det finns saker som folk kan göra för att göra det, och där är saker som de kan göra. Det finns ett antal kurser i fjärrsyn och många av dem är mycket bra.  Jag skulle föreslå att ni lär er fjärrsyn.

Men jag sa att förutom fjärrsyn så vet jag en sak som är säker.  Jag kan ta min lilla radio och jag kan plocka upp den och jag kan kalla på radion genom repetitionsknappen och säga: Hur ser trafiken ut på Route 17 ut från Palmdale?  Och någon kommer att säga: Oh, alla bilarna har stannat och de tillåter inte att folk kör igenom.  Eller de säger: Oh, trafiken flyter fint. Och jag vet att det är den riktningen som kör ut från staden.

BR: Säkert, många människor vill att vi frågar just den frågan.  Det är nästan en plikt.  Och det är: Hur mycket vet Obama om allt detta, enligt din åsikt?

PP: Uh… (skrattar), det är en knepig fråga.  Jag kan inte föreställa mig någon som skulle acceptera jobbet som president i den nuvarande situationen.  Jag kan inte föreställa mig det.  Så, med det i åtanke, måste jag säga att han inte kan vara särskilt intelligent.  Men å andra sidan, han är en intelligent man.  Han är helt klart en intelligent talare. Han var naturligtvis en debattkung, om du så vill.

Jag vet att när han fick sin första genomgång, för jag hade vänner som var närvarande som sa, att han var så chockad att han var tvungen att sätta sig ner när han fann vad som verkligen var på gång.  Detta var innan han flyttade in i Vita Huset.  Nu tror jag att han tycker att han är i en flod som svämmar över och flyter mot söder och han sitter i en liten båt utan åror.

BR: Och mycket branta ravinväggar (skrattar).

PP: Och branta ravinväggar, och han bara paddlar med sina händer så fort han kan paddla och försöker att göra det bästa jobb han kan.  Han har några få mycket bra människor runt sig.  Jag tror verkligen inte att han har en aning om hur han skall kunna stoppa det som händer.  Jag tror inte att han har en aning om hur han kan stoppa floden, för den är bakom honom och den flyter på och han drivs av den och det finns inte mycket han kan göra.

BR: Nu, tala om att ha bra människor runt honom, vi bara använder den frasen, kan du bekräfta att där finns goda människor, som vi med förskönande omskrivning kallar Vita Hattar, i regeringen och intelligentian och militären som själva är patrioter som du är, och de försöker göra sitt bästa från insidan för att avvärja dessa saker.

PP: Absolut.  Det finns många människor som har lämnat det militära.  De flesta av de goda människorna lämnade under Clinton och Bush därför att de inte kunde utlova lojalitet till presidenten på grund av de saker som inträffat, så många människor lämnade.  Å andra sidan var det många som stannade bakom, därför att de visste att de skulle komma att behövas.  De offrade sig, inte principiellt, men de hade en större vetskap och stannade kvar så att de kunde bruka den vetskapen när tiden var inne.

BR: Det är var de trodde att de skulle bli mest värdefulla.

PP: Det är där de trodde att de skulle vara mest värdefulla och de var de sanna patrioterna, för de gjorde vad som var bäst för folket hellre än vad som var bäst för dem själva.

BR: Och detta är de personer som håller dig informerad ibland, eller hur?

PP: En del av dessa personer är de som håller mig informerad.

BR: Jag förstår.

PP: Jag menar, det är mer som om de håller mig informerad för att de ringer upp mig för att få idéer.  Jag är en sorts idéman och de ringer mig och frågar mig: Vad kan vi göra här och vad kan vi göra där?

BR: Därför att du är först och främst en problemlösare och en teknologisk…

PP: Jag är i grunden en problemlösare.

BR: Mm-hm.

DW: Tror du att det någonsin kommer att bli ett Avslöjande? Att något av det här om UFO eller andra raser som inte är födda på Jorden någon gång kommer ut till allmänheten?

PP: Det är intressant.  Jag har fått höra att ett antal av apokalyps-filmerna som har kommit ut nyligen, och ett antal av science fictionsakerna som har kommit ut nyligen som filmer har varit delvis bekostade av regeringen som ville att vi skulle bekanta oss med idén att det kanske finns människor som kunde komma och hjälpa oss.  Det kanske finns någon sorts gudomlig försyn som också kunde hjälpa.  Jag har hört, på sätt och vis genom vinrankorna, att…

Jag vet att Reagan blev ombedd att avslöja sådana saker, sanningen om flygande farkoster och utomjordiska människor.  Jag vet att JFK blev tillfrågad om sådana saker och sa att han skulle göra någonting.  Och jag vet att det fanns ett visst tryck på båda två att säga något.  Jag vet att den nuvarande presidenten… jag vet inte detta. Jag har hört att den nuvarande presidenten hade planerat att göra ett sådant uttalande senare i år, eller sent i år.

KC: Är du villig att säga datum och att informationen som du…

PP: Jag vet ett datum som jag fick veta, och jag kan berätta för er att samma människor som talade om det datumet för mig, talade om att USAs valuta skulle falla under 2001 när de beordrade mig att flytta hit.

BR: Okej.

PP: Så vem vet vad som kommer att hända?  Men jag har hört att hans önskan… och jag kanske har fel, jag vet inte.  Jag har hört det genom vinstocken, mannen har inte själv talat om det för mig. 

KC: Men han står under befäl, eller hur? Han är endast en frontfigur.

PP: Min känsla är att vi inte har haft en president sedan precis efter George Washington som inte har varit under befäl av någon annan. Om du tittar tillbaka på det är det ganska uppenbart.

BR: Då, om han inte underkastar sig dessa order, kanske han finner sig själv ha problem.

PP: Han kanske finner att han har problem.

KC: Vill du alls tala om vem som ligger bakom honom?

PP: Det vill jag faktiskt inte.

BR: Okej.

DW: Om tillkännagivandet, då. Du arbetade på ett tillkännagivande.  Du sa att han kanske meddelar någonting vid slutet av året.  Vad skulle det vara? Vad säger vinstocken till dig?

PP: Min vinstock säger till mig att han kommer att meddela att det verkligen finns sådant som flygande farkoster och där är verkligen teknologisk överföring och där är verkligen varelser bakom det som inte kommer från den här planeten.

KC: Hur många olika sorter?

PP: Jag… ni vet, nu kommer vi in på spekulationer här, att…

BR: Förstår.

PP: Ni vet, om den personen som talade om det för mig vet, det har jag ingen aning om. Huruvida presidenten vet, jag har ingen aning. Ifall vi ens vet, jag har ingen aning.  Men ett antal av dem, mer än, säg tre eller fyra.

BR: Bra.

PP: Återigen, om du går tillbaka och ser på antalet människor som verkar ha sett sådana människor, du tänker kanske: jaja, där är en reptiltyp, och där är en typ med långt ansikte och en typ med runt ansikte och en lång typ och en kort typ och…

Det är inte bara så att en person sa det här och en annan sa det där.  Det är 50 personer i USA och 20 personer i Tyskland och 300 personer i Brasilien och 80 personer i Afrika som säger detta.  Sedan kanske det finns 40 eller 50 i Ryssland och 25 eller 30 i Tyskland.  Ni vet. Man kan inte bortse från alla dessa saker när, från totalt olika regioner som inte har verkliga kommunikationer, och folk har ingen verklig kommunikation med varandra, ni har folk som gör exakta beskrivningar och stora mängder av exakta beskrivningar.

BR: Yeah. Och tiotusentals, om inte hundratusentals, rapporterar kontakt med de små grå männen med de mandelformade ögonen och de stora huvudena, som många människor säger är ansvariga för bortföranden.  Vet du någonting alls om detta?

PP: Allt jag vet är att jag har talat med ett antal av dessa människor och många av dem verkar för mig att vara mycket trovärdiga.  Många av dem synes för mig ha läst någon annans rapport och sedan ville de vara i den där saken och hittade på det.

BR: Är någon av dessa bortföranden militära operationer?

PP: Jag har ingen aning.

BR: Du vet inte, okej.

PP: Jag kan inte se varför dollarn inte kraschade under 2001, kunde absolut inte se varför den inte kraschade.  För den var inte uppbackad av någonting.  Det var tröghet enligt min åsikt, det var enbart tröghet som lät det fortsätta.  Och säkerligen var där mängder av människor bakom scenen som manipulerade olika saker.  Ni såg hur de manipulerade miljarder och miljarder dollar som inte ens… inte bara var falska dollar, t ex dollarsedlar som var tryckta med ingenting bakom dem, utan även dollar som inte ens existerade!

Folk försummar att se på dessa fakta.  Om, låt oss säga – vi skall bara använda runda siffror – låt oss säga att det är 1 000 dollar som ges ut, okej? Vem ger ut dollar? The Fed ger ut dollar – totalt utanför Konstitutionen, så vitt jag vet.

The Fed ger ut 1 000 dollar.  De hyr sedan ut dessa dollar till banken.  Vad gör banken? De hyr ut dessa dollar till folk så att de kan köpa en bil, ett hem, vadsomhelst.  De säger: Jaa, vi skall hyra ut detta till dig och det blir fem procents ränta på det.  Vad det betyder är att de har tagit ett tusen – och om de har 1 000 dollar tillåts banken att låna ut 17 000 dollar.  Så låt oss säga att du sedan har tio procents ränta på 17 000 dollar.  Då är det 10 000 + ytterligare 7 000 dollar.  Varifrån kom de 7 000 dollarna för att betala tillbaka det?  De var inte ens utgivna.  De existerade inte ens.  Hur kan de betala tillbaka mer än det fanns från början?  Och människor förstår inte konceptet på fiatpengar!

KC: Just det.  Det finns många videor på Google som människor kan titta på om just det här och bli utbildade.

PP: Yeah, absolut!  Och problemet är att folk har blivit tillsagda att om du bara sticker huvudet i sanden och inte tittar så kommer det inte att bita dig.

BR: Fortsätt titta på American Idol och du kommer att må bra.

PP: Fortsätt titta på American Idol och fortsätt att gå på bio, och fortsätt, ni vet, vadsomhelst.

DW: Jag skulle vilja säga en sak.  Det finns filmer som du kan se av ett tillkännagivande som Rumsfeld gjorde den 10 september 2001 om pengar som ”fattades” i den militära budgeten till ett belopp av 2,3 biljoner dollar – dagen före den 11 september.  Så är det där på något sätt relaterat till vad du talar om med året 2001?

PP: Det är det antagligen och det är ett antal av andra saker.  Låt oss titta på vad som hände den 11 september (skrattar).  En byggnad som inte ens var involverad kraschade ner till marken och i källaren på den fanns lagrat en massiv mängd guld. Det hittades aldrig (skratt). Okej?  Hittades aldrig!  Och varför skulle den byggnaden falla ner.  Inte ens aska föll på den. Den låg utanför vindmönstret!

DW: Just det.

PP: Vart tog de pengarna vägen och varför föll den byggnaden?

KC: Jaa, vet du svaret?

PP: Ja, jag tror att jag vet svaret men jag vet inte om det känns bra att ge det svaret.  Därför att, ni vet, jag vill inte driva på någon att gå och titta efter det för jag vet vad jag känner att de kommer att finna.  Jag tror att vad de troligen finner är en tidig grav.

BR: Vid den här tidpunkten kommer folk som tittar på den här videon att förstå varför vi var så ivriga att introducera Pete för den här publiken och kommer också att förstå vad det är vi säger när vi refererade till tolv timmar av konversation utanför kameran igår, att vi inte ens har börjat nå botten av det ännu.

Vad vi kan ge här är endast en mycket kort sammanfattning av några av de saker som Pete känner till.  Så med ursäkter går vi nu vidare, för vi har bara en viss tid och en viss mängd tape, till andra områden för där finns en ofantlig mängt av erfarenhet och information som ni kanske vill lyssna till.

Låt mig, först och främst, fråga om du är villig att dela några av dina erfarenheter när det gäller arbetet med ryska forskare, och i vilken egenskap du gjorde det.

PP: Ja, jag skulle vara mer än glad att göra det… (suckar) en del av det åtminstone.  Efter att muren föll reste jag till Ryssland och arbetade med ett antal toppforskare där som var involverade i deras rymdprogram.

BR: Och du reste till Ryssland, låt mig säga eufemistiskt, med din professionella kapacitet?

PP: Med professionell kapacitet. Jag kom genom invitation och reste dit.  En av de saker vi gjorde var att vi tog – och jag kommer att använda Ryssland generellt sett, d v s den gamla Sovjetunionen.

BR: U.S.S.R.

PP: Jag reste till olika länder som vid den tiden var del av U.S.S.R. Jag var där, t ex, när Ukraina förklarade sin självständighet, och jag känner den man som var den första presidenten där.  Så vi tog ut mängder av teknologi från U.S.S.R. som hade varit instängt och tog det med oss och donerade det till regeringen här.

Jag fick se briljant, briljant, briljant teknologi som – en del kände vi till, en del hade vi, och en del hade vi inte, speciellt i materialforskning och i saker som kunde användas till att generera alternativ energi.

Nya vägar att bygga motorer, nya typer av material för byggande av motorer och rymdfarkoster.  Motorer och rymdskepp.  Nya vägar för lagring av elektricitet i kondensatorer som skulle vara mycket behändiga att ha för att göra elektriska bilar, vilket betyder att du skulle kunna ta all energin som normalt sänds ut i luften som värme och bryta ner och lägga in den i en kondensatorapparat som sedan skulle pressa in den i ett batteri och ladda om batteriet i bilen till en viss utsträckning.

BR: Kom teknologin bakom Aurora från ryssarna?

PP: Nej, den teknologin uppfanns speciellt här i USA av en forskare som jag, vad jag minns, arbetade för General Dynamics under en tidsperiod och troligen arbetade för Rocketdyne eller General Atomic under en tidsperiod.  Kom ihåg att General Atomic var i högsta grad störda när Lyndon Johnson vägrade att ge dem fler regeringskontrakt om de inte flyttade från San Diego till Texas.

BR: Mm-hm.  Men Aurora har lagts i malpåse i alla fall, för det är väl gammal teknologi?

PP: Jaa, jag skulle förmoda det.  Men det var en teknologi där man sprayar gas ut genom en yta och sedan exploderar gasen, mixa den med syre och den exploderar.  Det är som att skjuta på pumpafrö.  Trycket, det yttre, skjuter mot den och driver den framåt i en mycket hög hastighet.  De är mycket effektiva.

BR: Okej, så… (skrattar).  Det där var vår 60 sekunders ljudbyte om Aurora, som är värd en intervju i sig själv.  Men gå tillbaka till vad du tycker att vi lärde oss från ryssarna, för vi hade en fascinerande konversation om detta.

PP: Ja, vi lärde en väldig massa om materialforskning.  Där var en man vid namn I.M. Frenchovic som trodde på kvantfysik.  Så han skulle inte anställa någon – detta var under sena 50- eller mitten av 50-talet – han skulle inte anställa någon till sitt institut som inte absolut trodde på kvantfysik.  Så mängder av det arbete de gjorde var baserat på kvantfysik och vi hade inte helt bestämt om det var verkligt eller inte.

Antingen det var verkligt eller inte så kom de upp med mängder av saker som var mycket intressanta.  Dessutom gjorde de massor av forskningsarbete i sådana områden som fjärrsyn och telekinesi och sådana saker.

Vi lärde oss mycket.  Vi tog med oss ett antal människor därifrån som lärde oss saker.

Detta var en mycket intressant sak som inträffade i Sovjetunionen. Om du ser på deras regering så är den en sorts tregrenat partisystem.  Du har folk från industrin, folket från regeringen och folk från den politiska pedagogiken – så att för att få full rösträtt måste du ha någon som röstar som inte äventyrar den Stalinist-Leninistpolitiska dogman.

Mängder av vetenskapen var definitivt utanför Stalinist-Leninistpolitisk dogma och därför var forskarna mycket frustrerade och det fanns massor av information som de var villiga att ge ut för deras regering hade sagt till dem att det var struntprat i alla fall, så varför inte ge bort det? De ville se sina idéer och tankar bli använda.

För det andra så var det många av dem som, på ett eller annat sätt, reste ut och kom tillbaka till att arbeta för Väst och tog med sig massor av mycket god information, inklusive mängder av de grundläggande saker som hände inom vad vi kallade psykiska fenomen eller mentala talanger.

Egentligen är det inte det.  Det är faktiskt en definitiv vetenskap och där finns mängder av teknologier som ligger bakom det.  Vi hör många historier om det från regeringen, många tidigare historier som, mycket av det, är desinformation.  Vi fick veta att: Ja, vi lärde oss några få saker från det men det var inte särskilt bra.  Jag tror att det är mycket fel, för jag vet att det är särdeles mycket bra och jag kan inte föreställa mig att de inte använder den sortens teknologi.

Dessutom så lärde vi oss en oerhörd mängd saker om teknologi för yttre rymden.  Vi lärde oss massor om den mängd strålning som du finner utanför jonosfären och de problem den orsakar.  Vi har vissa problem med våra tidiga astronauter för vi visste inte vad som fanns där. Tänk på att det var flera pauser i vårt rymdprogram när vi kom på nya saker, och sedan satte fart för att ta med i räkningen det obehag som finns i yttre rymden.  Du vet, utifrån detta kom mängder av gissningar och antaganden att där var alldeles för mycket strålning för oss för att ha haft folk ute i yttre rymden.

En av de saker som intresserade mig väldigt mycket var när Mirs Rymdstation kraschade.  De var bekymrade för det faktum att den hade lite radioaktivt material som kanske orsakade problem på Jorden och de visste inte exakt var det skulle falla ner.

Men en av de saker som ryssarna meddelade… och en av de saker jag gör är att jag lyssnar till kortvågor, för när du lyssnar till korta vågor så hör du ungefär samma händelse, samma folk, samma plats, samma tid och en totalt annorlunda historia av vad som hände där (skrattar).  Så pressen i USA är antingen komplett okunnig eller så är den komplett kontrollerad, så vitt jag kan säga. 

Men en av de saker som Sovjet gjorde var att tala om vikten på Mirstationen.  När du ser på den vikten så förstår du att det var omkring 5 600 rymdskyttellaster med material.  De sköt inte upp så mycket, vi medförde inte så mycket, så varför skulle Mir väga så mycket som den gjorde?

Förklaringen är, vilket du kan se själv om du bara tar en känslig geigerräknare på en flygtur, så kan du se hur mycket strålning som är däruppe på 30 000 feet. Du tillåts en eller två bröströntgen per år, du får en bröströntgen varje två eller tre minuter där ute, du vet, det var ett problem.  Om man ser på en del av symtomen på problemen som vissa av de tidiga astronauterna hade så inser du att det antagligen var strålningsförgiftning. 

BR: Hur gjorde massan som utgjorde allt det där extra skyddet…

PP: Min känsla är att den extra massan som var där på den stationen skyddade.

BR: Hur kom den upp dit?

PP: Det är en intressant fråga.  Jag såg inte att vi skickade någonting som kunde ha tagit dit det.

BR: Förde ryssarna dit det?

PP: Inte vad jag vet. Jag menar, man har sett…

BR: Okej, vad det innebär då är att vi aldrig skulle ha kommit till Månen på det sätt som det blev kungjort att vi reste till Månen, för alla skulle ha blivit stekta.  Är det en för enkel slutsats?

PP: Ja, det där är min slutsats.  Jag menar, jag vet en sak, du kan gå och titta på måndiorama på Jet Propulsion Laboratory och du kan ställa frågan: Var landaren tryckluftsfylld med syre? De sa: Nej, vi hade inte plats för det.  De måste bära sina rymddräkter.  Och här står astronauten med sin rymddräkt på och här är dörren till Landaren öppen, och du kan se att den rymddräkten skulle inte kunna komma genom dörren utan astronauten i den (skratt).

BR: Just det.

PP: Så jag hade lite… du vet, det finns lite spekulation här. 

BR: Vad vi fått veta av vårt vittne Henry Deacon är att en del av Apollos uppdrag faktiskt gick till Månen, men inte utan hjälp från våra vänner, som det var då. Kan du ge någon kommentar på detta, eller är detta…?

PP: Ja, det är min känsla som vetenskapsman att, om vi reste till Månen så måste vi ha haft hjälp från vänner.

KC: Och utomjordiska vänner är vad du talar om?

PP: Jag talar om…

BR: Vi talar om vänner på höga platser (skrattar).

PP: … vänner på höga platser.  Från höga platser.

BR: Men vi har väl vänner på höga platser, eller hur?

PP: Så vitt jag vet.

BR: Har vi några fiender?

PP: Så vitt jag vet så har vi det.  Jag menar, där har varit ondskefulla saker som hänt över hela världen som… du vet, du kan inte förneka boskapsstympning och du kan inte förneka en del personliga, eller mänskliga lemlästningar heller, eller absolut biomedicinsk manipulation.  Jag menar, det har inträffat.  Någon gjorde det och det kan ha gjorts härifrån. Men när du undersöker det…

Du vet, Linda Moulten Howe har skrivit extensivt och talat vidlyftigt om dessa saker, och examinerat dem extensivt.  Jag växte upp med henne i samma skolsystem och i samma stad och vet att hon var oerhört begåvad och blev mer och mer lysande allt efter att tiden gick.  Jag tvivlar inte på att många av hennes slutsatser är korrekta slutsatser.  Hon är en person som jag absolut skulle lita på.

Du vet, jag säger att om någonting händer på en plats, så vet man inte.  Men när någonting händer gång på gång, år efter år, på alla olika sorters platser där människor inte känner varandra och inte kommunicerar med varandra och inte läser varandras tidningar, då verkar det mycket troligt att dessa saker har inträffat.

BR: Jag förstår.  Nu, bland många andra saker som du är, låt mig få använda ordet, ett elektroniskt geni, om jag får.  Har du någon information om beskaffenheten hos implantaten som har återtagits från de som bortförts?

PP: Ja, jag har talat med människor som har tagit bort vad de känner var implantat.  Jag handskas nästan dagligen med nanoelektronik och mikroelektronik, och beskrivningar och bilderna som jag sett har ingenting att göra med någon nano- och mikroelektronik som vi har från någon jag känner här på den här planeten.

Många av dem, eller de flesta av dem, är biologiska till sin natur.  Jag vet att en läkare som har tagit bort ett antal av vad de ansåg vara implantat, implantatet reagerade som om det var levande, flyttade sig genom kroppen bort från kirurgen som försökte ta bort det.

Jag vet att en del av dem, när de hade tagits ut, blev omedelbart dissekerade och jag har sett bilderna på det.  De är anordningar som signaler kan inhämtas från och som uppenbarligen var intelligenta signaler.  De var inte slumpmässiga saker, de var inte biologiska saker och ändå var det biologiskt material som tydligen hade tillverkats för en speciell orsak.

BR: Det där är verkligen otroligt!

PP: Jag har aldrig sett någonting skrivet som skulle kunna leda mig till att tro att vi hade en sådan sorts teknologi på den här planeten.

BR: Mm-hm.  När vi talar om vänner eller fiender på höga platser, känner du då att det inte var särskilt vänligt att göra så?

PP: Jag har ingen aning.  Det kan mycket väl vara så.  Jag skulle inte tvivla på att vi har haft detta från båda sidor – vänner och fiender.

BR: Okej.

PP: Jag tror att det finns människor här… Det finns människor som jag känt hade avgörande kunskap om brottet mot planeten, på det sätt som vi skulle vilja att det var, och jag har sett dem räddas från sjukdomar på ett mirakulöst sätt.  Men de hade haft någon incident som de verkade ha ett minne av som vi skulle kalla kanske ett bortförande, eller kanske en kidnapping och manipulation.  

BR: Så de blir hjälpta och får stöd?

PP: De blir hjälpta och de får stöd, verkar det som, från någonstans.

BR: Vår erfarenhet skulle stödja det, alla vittnesmål vi fått från massor av människor.  Det är bara intressant att höra din åsikt.  Detta är något som vi inte ens talade om igår.

PP: Jaa, jag försöker att se på allting från en vetenskaplig synpunkt, från en verkligt opartisk observerande synpunkt. Eftersom jag blev involverad i kvantfysiken tidigare, vilket är något som handskas mycket med möjligheter, så försöker jag förstå möjligheterna i saker och ting… gör observationer och känner möjligheterna: Jaa, vad kan menas med detta?

Från möjligheternas ståndpunkt, vad är möjligheten att det bara hände spontant?  Och möjligheterna närmar sig noll.  Hur stor är möjligheten att vi hade någonting som skulle göra detta?  Möjligheterna är lika med noll eller mycket små.

Vad är möjligheten att det kan ha kommit från någon intelligent källa utanför? Möjligheterna är uppe i området av 99 procent (skrattar).  Sedan, efter att du sett en efter en av dessa så börjar du tänka att, kanske jag är på rätt spår här. 

BR: Yeah, när blir det en resonabel säkerhet? Yeah, just det.

Vi har just nämnt vittnesmålet från vårt vittne och kollega Henry Deacon och nu har du talat om din erfarenhet med att arbeta med kvantfysik.  De berättade för oss om… ursäkta, låt mig ta om detta igen.

Henry berättade för oss om sitt forskningsarbete i vad en del människor kallar signal non-locality or actional communication at a distance.  En av fysikens Heliga Gral är att bygga en arbetsutrustning så att det kan bli omedelbar kommunikation som kan färdas över ljusår på ingen tid alls.  Är detta någonting som du har möjlighet att tala om överhuvudtaget?  Har du några synpunkter, erfarenhet eller…?

PP: Ja, jag har gjort ett antal experiment och jag har definitivt synpunkter på det.  Jag kan säga att Maxwell hade rätt.  En av de saker jag kom på var…

BR: Detta är James…?

PP: James Clerk Maxwell, som skrev den första utläggningen om elektromagnetisk teori. Från en liten bit av hans arbete… sättet jag tycker om att beskriva hans arbete, det är som om du tog ett vitt papper.  Och han tog ändan på en målarpensel och doppade den i färg och gjorde fläckar över hela det här vita pappersarket.  Han sa: Här är någonting jag såg.  Här är någonting jag tror på.  Här är någonting jag har experimenterat med, och så vidare.

Så nu har du ett vitt pappersark med massor av fläckar, vilket jag liknar vid ett fönster som du kunde titta igenom, bara några få hål i fönstret, och varje gång du kikar genom det så ser du något annorlunda.

Det var ju mängder av området som fortfarande var vitt, som han inte hade gjort något experiment på, men där var mängder av varierande områden där han faktiskt gjorde någonting och hade experiment som var möjliga att repetera och var, slutligen, beskrivbara, även om de inte kunde förklaras.  Så sedan tog han en stor bunt av dessa och han skrev en elektromagnetisk teori runt om detta.

Den elektromagnetiska teorin gjorde det möjligt för oss att bygga motorer och generatorer, elektriska motorer, elektriska generatorer, radiosändare, TV-sändare, radio- och TV-mottagare, datorer, Internet, etc etc, under en tidsperiod.  Så det sändes över till en rad av forskare, ingenjörer, fysiker och så vidare och blev dessa motorer och TV-apparater mm.

Men vad hände med alla de andra proverna?  Många av dem var aldrig, aldrig… kunskapen fortsatte aldrig, den skrevs aldrig om, etc etc.  Så jag kopierade det mesta av papperen, det mesta av skrivböckerna, det mesta av breven som gick fram och tillbaka, och jag började titta på en del av dessa andra saker.

En av de saker som kom ut, som folk tittade på, var en så kallad action at a distance, vilket betyder att någonting som hände på punkt A, och på punkt B – vilket kunde vara tvärs över universum – någonting kunde… information kunde sändas från punkt A till punkt B snabbare än ljusets hastighet.

Och det färdades inte, det bokstavligen gick genom något slags ersättningsuniversum eller parallellt universum, från A till B, omedelbart och utan att någon energi fordrades.  Just nu, i Kanada, Belgien och Frankrike och på några andra områden i USA, pågår massor av forskning som görs på detta.

Så det är någonting som blivit känt på MIT, t ex, under många år, men MIT vet om de talar om det, de backar upp det och säger: All den fysik vi lär ut är inte exakt korrekt.  Så det har egentligen inte hänt, men de vill veta att om Harvard säger någonting, då kan de säga: Vi har vetat om detta under åratal.

Där fanns en man som jag mötte vid flera tillfällen som hade en sorts Anomalous Research Institute och som fann att dessa saker som på sätt och vis äventyrade fysikens pet-lagar (ett medicinskt test som kan visa blodflödet genom hjärnan) fortsatte man med att ta en titt på. Men de visste att, om det faktiskt fungerade och var något som kunde upprepas, då var det bäst att tänka om.  Av en eller annan orsak – mest ego, politiskt eller ekonomiskt – mängder av det där kom aldrig ut.

BR: Vad kan du säga om huruvida där var någon praktisk funktionsapparat byggd som kunde använda den här teoretiska principen av kommunikation eller aktion på distans?

PP: Ah, antagligen ingenting.

BR: Okej.  Jag minns att Henry Deacon sa att han faktiskt hade arbetat på dessa apparater. Han sa att arbetet hade gjorts vid Livermore innan Alanaspects (oklart) experiment i Paris under 80-talet.

PP: Problemet är, när du sa praktiskt.

BR: Okej.

PP: Det här är problemet.  Om du har något som fungerar som inte använder elektromagnetisk strålning, då måste du utveckla en helt ny teknologi.  Som, hur tonar du in den? När du ställer in en radio, vad du då gör är ändrar…

Problemet är mer praktiskt.  Vi kanske har en praktisk teknologi, eller inte.  Jag vet att, så snart jag får mitt labb byggt, då kommer vi att ha en praktisk teknologi för jag har massor av arbete som jag gjort och idéer som jag gjort och jag behöver nu bygga en prototyp.

Det är hur man tonar in något som inte har en tidsfunktion.  Så hur kan du överföra mer än en signal åt gången?  Sedan, jag vill inte nödvändigtvis avslöja den där informationen, för… inte så att det kommer att bli en miljarddollarprodukt, vilket det skulle vara.  Jag menar, tänk dig en mobiltelefon som fungerar överallt i universum utan energi, eller så lite energi att det är oviktigt.  Eller Internet som fungerar på det sättet.

BR: Som Hal Puthoff sa till mig en gång – någon som jag tror att du kände en gång – är, han sa till mig: Som hunden sa – så många träd och så lite tid!

PP: (skrattar): Precis rätt, precis rätt.

BR: Så just nu vill jag tacka dig så mycket för de konversationer vi haft både igår och idag. Vi har fortfarande tejp kvar så vi har lite tid kvar här idag.  Jag kommer att överlämna till Kerry med mikrofonen och kameran.  David vill också ställa några frågor om hans speciella intressen och vi vill veta säkert att vi kan fånga allt som vi möjligen kan.  Så med enorm motvilja går jag ut från att vara bakom den här kameran för jag skulle tycka om att prata med dig ännu några timmar.  Jag hoppas vi får det tillfället senare.  Och just nu överlämnar jag till Kerry.

PP: Tack så mycket för ditt intresse.

BR: Okej.

… varit involverad i försök att bygga flygande tefat – du finner vanligen med flygande tefat, om du ser på de flesta filmer så verkar det alltid vara en robot involverad i det…
Klicka här för the videon

**Transcript provided by the hard-working volunteer members of the Divine Cosmos/ Project Camelot Transcription Team. All the transcripts that you find on both sites have been provided by the Transcription Team for the last several years. We are like ants: we may be hidden, but we create clean transcripts for your enjoyment and pondering.**Support Project Avalon - make a donation:

Donate

Thank you for your help.
Your generosity enables us to continue our work.

Bill Ryan

bill@projectavalon.net


unique visits