Search

__________________________________________________________

Miriam Delicado: Ett budskap

This page is a reformatted version of the original Project Camelot publication.


Los Angeles, Kalifornien, 21 Augusti 2009

KERRY CASSIDY (KC): Jag är Kerry Cassidy från Project Camelot, Jag är här med Miriam Delicado och vi är absolut överlyckliga över att se Miriam vid liv och se så frisk ut efter hennes bilolycka. Hon gör den här intervjun som en efterföljare till tidigare för hon har några saker hon vill säga om den tid vi lever i och vad människor behöver bli medvetna om. Så varsågod och fortsätt Miriam.

MIRIAM DELICADO (MD): Tack så mycket Kerry.  Jag vill bara göra en liten notering och säga tack till alla för all deras support sedan den här bilolyckan.  Jag återhämtar mig väldigt snabbt som ett resultat av all denna healingenergi jag fått.

Faktum är att det på sätt och vis leder in mig på en av de saker som jag ville tala om idag med er allihop, och att det är hur vi verkligen behöver ta fram saker och ting. Vi behöver ta fram vissa saker som samhälle och vi behöver ta fram saker i enighet och göra våra röster mycket starkare än de varit hittills. 

Det är helt klart för mig hur detta nätverk av människor som arbetar i det här ljuset för att utbilda, för att informera, och för att få till stånd en förändring för mänskligheten och Jorden, verkligen är sammankopplade med varandra.

Jag har haft så många människor genom den här olyckan som kommunicerat med mig och det sättet som de har hört om den och kanalerna de hör om den på är fantastiskt.  Så det är verkligen en positiv del av detta, som jag har lärt mig mycket, mycket tydligt.

Och genom att jag säger detta vet jag att i den här speciella tiden som vi nu är i är en mycket känslig tid och det är sannerligen Tid för Val (Time of Choice).  Jag har talat om denna Tid för Val nästan sedan jag gick ut offentligt.  Men vi rör oss nu in till en tid där svårigheter börjar öka för individerna, samhällena, familjerna och vi måste uppmärksamma mer vad vi som individer håller på med.

Varje dag i ditt liv har du olika val och jag har talat om detta med dig förut. Men detta val har att göra med hur väl du kommer att forma banden mellan människorna i ditt liv och människorna i ditt samhälle.  Samhälle betyder det här samhället av Ljusarbetare, människor som arbetar med att utbilda.

Vilka steg kommer du att ta för att ta fram de avslöjande saker som handlar om detta mycket, mycket viktiga ämne?  Och inte bara i det område som gäller UFO och utomjordiska människor och alla dessa saker utan verkliga avslöjanden om vad som händer i vår värld just nu och vad som kommer att inträffa.

Vad är det som vetenskapsmännen egentligen vet?  Vad är det som filosoferna har vetat under en mycket lång tid?  Och vad är det som infödda människor har vetat och vet just nu?

Dessa punkter av avslöjande som jag talar om kommer att inträffa.  Det måste komma från alla håll och det inkluderar den enskilde.

Så om du har en historia att berätta, då är det tid att börja dela med dig, för om du fortsätter att vara tyst, då har vi som individer inte möjlighet att gå vidare.  Vi kommer inte att kunna komma över de stora svårigheter som kanske blir utmanande för oss i framtiden.

Jag vet – och jag har vetat sedan 21 år tillbaka – att denna speciella tid som vi befinner oss i just nu… jag kallar den för en Tid av Vansinne, när människor totalt tappar sina rationella själv.

Vi måste vara mycket, mycket försiktiga vem vi lierar oss med, vila vi skapar vänskapsband med, vem vi umgås med.  Även för någon som är så synkroniserad och inkopplad som jag är så har jag fortfarande haft situationer under det senaste året och de sista sex månaderna, där jag tillåtit människor komma in i mitt liv som var mycket destruktiva och skadliga.

Så detta är någonting som jag fick ta del av för mycket länge sedan av de Långa Blonda.  De har sagt till mig flera gånger under det senaste året att vara mycket medveten om min omgivning, medveten om vem jag umgås med och att jag inte fick bli distraherad. 

Dessa människor kommer in i våra liv för att distrahera oss från att tala, från att berätta våra historier, från att vara starka i våra samhällen, från att vara den som förändrar – och det betyder vadsomhelst, från att skriva till din kongressman och säga jag vill ha avslöjande till att skapa en trädgård i kommunen och samla in traditionella frön – vilket förresten kommer att bli mer och mer och mer svårt.

Jag har kontinuerligt talat till människor om att samla in sina traditionella och ärvda frön.  Jag talar om för dig att, om du inte har dina frön idag så är det nästan för sent, därför att nya lagar har stiftats över hela planeten – och det inkluderar hela Nordamerika – där lagstiftning har gjorts för att organiskt jordbruk skall vara nästan, du vet, olagligt och att samla in frön är olagligt.  Och kanske nästa steg är ägande av traditionella frön.

Så om vi som ett samhälle inte tar ställning som en röst och ett folk för en Jord, kan vi kanske lika väl bara sätta oss ner, koppla av och vänta på slutet.  Inte längre kan någon vända sig bort och säga att de kan vara självupptagna när det gäller någonting.  Och jag menar vadsomhelst och allting som händer just nu.  

Olika organisationer, olika grupper runt om i världen vet vad som komma skall.  De förbereder sig för det.  Se upp! Öppna era ögon!  Titta på nyheterna.  Talar de om något för dig?  Nej!  De talar om skvaller.  Gräv djupare och titta på vad det är som händer med fröbankar runt om i världen, vart pengarna flyter, vem som har kontroll över våra finanser och hur dessa pengar distribueras. 

Och låt oss tänka på detta: Hur mycket pengar har försvunnit med regeringarna, inte bara i Nordamerika, Sydamerika utan runt om hela globen?  Vart har de pengarna kanaliserats till?

Var uppmärksam.  Var uppmärksam för dessa saker, för de kommer att vara nyckeln till att kunna leda dig till några mycket, mycket allvarliga svar.

Så jag föreslår mycket allvarligt att ni har era fröer och grödor och era förberedelser, att ni kopplar er ihop med dessa som ni måste förena er med, därför att om någonting förfärligt händer i ert samhälla eller i ert område då kommer ni att klara er bra.  Ni kan ha frid i hjärtat i vetskapen om att ni redan tog steg till att kommunicera och öppna era hjärtan för er granne.

Verkligen, detta handlar inte om att bygga bunkrar och, du vet, gå och gömma sig för världen.  Detta är faktiskt om att öppna sig själv för världen och till vad det är som kommer. Så detta är faktiskt ett starkt budskap, att inte vara vilseförd av alla dessa distraheranden som finns runt om oss just nu.

Den här tiden av… jag kallar den Tid för Vansinne som drabbar oss och vad vi skall gå igenom… människor, rationella människor, blir irrationella.  Andliga människor blir elaka och förvirrade och oförsonliga.   

Och på den andra sidan, människor som är oförsonliga och den här typen av fokus i deras liv av bara materialism kommer att totalt flippa ur och bli andliga.  Så se upp vem du umgås med.

Om du har ett öppet hjärta så är det en av vägarna att kunna gå igenom den här mycket besvärliga tiden.  Om du är totalt förvirrad angående de människor som finns runt om dig, stanna upp och meditera.  Det kommer att kunna ta din kropp, ditt sinne och din själ tillbaka in till vetskapen om vem du är och vad ditt avsedda syfte är här på Jorden vid den här tiden.

Många av de människor som särskilt kom till Project Camelot är mycket fokuserade på detaljer, vetenskapliga detaljer och den typen av saker.  Det är fint att ha det men i slutet på all den här vetenskapen är någonting som det infödda folket själva förstår – och det är energi och hur den egentligen fungerar. 

Så kom alltid ihåg att förbli i ditt hjärta genom den här processen, för om du inte kan vara kvar i ditt hjärta så spelar det ingen roll hur mycket kunskap och information du har för den kommer inte att göra någonting för dig. 

Genom att bli kvar i ditt hjärta kommer du att vara förenad med de rätta människorna, du kommer att göra de rätta besluten och valen och viktigast av allt kommer du att kunna skapa förändring kvickt och snabbt.

Om detta samhälle gjorde valet av något speciellt slag, och det är, till exempel, avslöjande, och varje enskild person på Project Camelot som någonsin gick in och såg på någon av dessa videor – antingen det är på webbsidan, på YouTube, eller annorlunda webbsidor – och sa: Okej, jag skall ta 20 minuter av min dag och skriva ett snabbt brev till min kongressman och be honom eller henne att göra ett Avslöjande - makten i detta enda steg skulle vara extraordinärt.

Det är massor av problem som har uppstått för ett antal personer under det senaste året.  En av de stora frågorna som människor frågar mig om personligen är svininfluensan och vaccin och pest och vad det är som kommer.

Lyssna här, grunden är att det är slutligt – det är inte en fråga om om – det är en fråga om när dessa saker kommer att hända.  Kommer det att inträffa nästa dag?  Jag vet inte.  Under nästa år?  Jag vet inte.

Men jag kan säga detta, att det spelar ingen roll vilket val du gör, vi måste komma ihåg att en av de bästa krafterna som vi har är att förbli i balans med naturen och Moder Jord. Det kommer inte att vara genom vetenskapen som vi finner kuren för en sjukdom som var härledd från naturen.  Det är inom oss själva som vi kommer att kunna göra detta.

Om någon gick fram till dig och de kom ut från en fabrik som hade gift och, du vet, du såg alla tecknen och där fanns giftsymboler överallt, och de gick in med sina plastdräkter och sedan tillbaka ut igen, och de gav dig ett äpple och höll upp det framför dig, och du sa: Härligt! Jag är hungrig. Kan jag få det?  Skulle du verkligen äta det applet som hade kommit ut från en byggnad som skapar gift? 

Det ser gott ut och de kommer att säga till dig att det är gott, men det beror på dig själv om du bestämmer dig för om det faktiskt är rätt för dig eller inte.  Ingen skall ge dig det svaret. Du måste gå in i dig själv.

Om det är meningen att du skall vara här för hela din livsresa tills du är gammal och du är lycklig nog att få dessa gråa hår som växer fram, då är det fantastiskt.  Och om det inte är så, då kan du gå ut ur huset och bli påkörd av en bil, som jag gjorde för några veckor sedan. Vi vet aldrig egentligen vad det är som skall hända i våra liv, hur mycket du än är inkopplad.

Så vad du behöver göra är att du förblir i ditt hjärta och du behöver förbli klar över det och veta att samhället som du bor i, detta samhälle särskilt, är av Ljusarbetare, av forskare, av filosofer, av de som ser, alla dessa olika områden… av artister.  Samhället bryr sig om.

Så jag säger, gör någonting, för nästa år som jag talar om, kommer att bli värre.  Det kommer att bli svårare.  Det kommer att bli fler finansiella problem.  Det kommer att bli fler svårigheter för dig att ge din familj mat, för dig att köpa nya skor till dina barn. Och det är okej, för vet du vad?  Vi kommer alla att få gå igenom detta.

Det sätt som vi kommer att kunna gå igenom det är att kommunicera och ha gemenskap med varandra.  Och att arbeta inom dessa strukturer som inte fungerar för oss – inte för att trasa sönder dem och krossa dem, slänga bort dem – utan för att arbeta med vad vi för närvarande har och bara låta vår röst bli hörd. 

Allt vi behöver göra är att göra vår röst hörd.  Skriva ett brev, be om att få veta, börja fråga frågor, gräv djupare och börja göra någonting.

KC: Okej. Jag vill gå in på ett annat område, Miriam, och det där var mycket bra sagt, förresten, men jag vill veta om eller inte du önskar göra något slags uttalande om behovet för de infödda människorna att komma fram vid den här tiden, för detta är en fantastisk möjlighet och du vet aldrig vem som ser detta.

MD: Tack Kerry, du vet vi har haft mängder av konversationer sedan vi träffades och alla därute vet att jag har en mycket nära förbindelse med det infödda folket.  Den koppling jag har är från mitt hjärta, det är från mitt sinne, den är faktiskt från min själ.

Det är avgörande, det är avgörande att de infödda kulturerna runt om i världen kommer tillsammans.
 
Jag har nästan en rädsla, och jag säger inte det ofta, men det har jag, jag har nästan en skakande känsla när det gäller detta att det är av stor vikt, för de springer runt och jag ser det hända, de försöker att göra dessa kopplingar, och brygga över gapen och göra röster hörda, men där är så många människor som är vita människor som går i vägen för att deras röster kommer tillsammans.

Även inom de inföddas samhällen och den infödda kulturen finns massor av ego involverat. Många av dessa kulturer talar om att det feminina skall tas fram, och ändå är detta något som fortfarande inte har fullt ut blivit accepterat av dem, dem själva, även då de talar om det

Tiden håller på att rinna ut på den här Jorden.  Time of Choice håller på att rinna ut. Vi är fortfarande i den och det finns fortfarande hopp, men de infödda kulturerna behöver komma tillsammans i allmänhetens ögon, förenade.  Detta kommer inte att hända från vita människor som planerar och organiserar.  Detta är från de infödda kulturerna själva.

Vi kommer att vara där för att assistera dem i den här förändringen, att arbeta tillsammans, att överbrygga det gapet mellan naturens balans och vad det är som vi har här i den strukturerade världen, det som vi har byggt.

Vi måste komma tillsammans.  Det betyder att vi på båda sidor behöver sätta vissa saker åt sidan och säga att vi inte längre har behovet för detta, och att dessa saker inte måste förändras totalt och slängas bort.  Du vet, inte alla på Jorden måste gå ut och leva i djungeln, och inte alla i djungeln måste komma hit ut och leva i den här världen. Men vad är det som båda parter skulle kunna lära sig från varandra?  Det är där det öppna hjärtat måste komma in, även inom de infödda kulturerna själva. 

Varenda dag i mitt liv under det senaste året och ett halvt, nästan två år, har varit fokuserat på att försöka få fram den energin – dessa människor som kommer tillsammans.  Men, tyvärr, jag har upplevt några mycket, mycket, mycket mörka, och jag menar mörka, energier som har kommit fram genom människor för att stoppa att den här processen händer.

En av de saker jag kan säga om de inföddas värld är att jag inte är lättlurad.  Så när jag hör någon säga ett ord som betyder hjärta, då väntar jag mig att känna det i mitt, och om jag inte känner det i mitt, då lyssnar jag inte på vad de säger, för de talar med en tunga som är en lögn.

Så de infödda kulturerna måste komma tillsammans, och de måste göra det snabbt, för situationen på den här Jorden med sjukdomar, med fattigdom, med svält, med naturkatastrofer, med politiska strukturer, med ekonomiska strukturer – alla dessa saker bryts nu ner.  De smulas sönder därför att de inte fungerar längre.

Så om vi inte kommer fram med en röst, för ett folk, för en värld, kommer vi inte att ha en Jord kvar – inte med människor på den.

Detta handlar inte om att rädda mänskligheten.  Det handlar inte ens om att rädda Jorden. Det handlar faktiskt om att rädda oss själva och göra valet av vilken väg vi vill ta.

Så om någon vill börja bygga den där bron för att skapa det med den infödda världen är jag här, och jag har vänner.  Jag har kontakter på olika platser i världen som också förbereder sig för att det skall hända.

KC: Ja, och Camelot är också här med våra kameror, och med vårt team som har förenat sig på det senaste, och vi kommer att gå överallt för att filma alla slags budskap som dessa människor vill lägga ut där.

Vi står helt bakom dig i uppfattningen att detta är den tid när vi, i världen utanför, skulle älska att höra från de infödda människorna som har varit något av skyddsänglar för Jorden under alla dessa år, för alla de miljoner år som mänskligheten har ockuperat den här underbara planeten.  Och tiden är NU, så jag håller helt med dig.

MD: Jaa, vad jag skulle älska att se hända, Kerry, är att en del av dessa kulturer som försöker få ut sina budskap till världen, att de verkligen förstår att de måste sluta med att distrahera sig själva.

Istället för att lita på en individ eller en grupp så måste de verkligen öppna porten till någon eller alla av dem, istället för att ha människor som bara kommer till dem och säger: Okej, jag är här nu.  Kom till mig.  Jag är färdig att tala, jag är klar att dela med mig.

Den infödda världen har kunskaper som den vetenskapliga världen bara börjar förstå. Underbart.  Jag har haft förståelse för universum och hur det fungerar och matematik, och astrofysik och så vidare, under åratal.

Det betyder ingenting förrän vi börjar dela med oss av det.  Och hur gör man det?  Man kan bara dela med sig av det genom hjärtat. Man kan bara dela med sig av det när man blir vokal och man börjar använda dessa två saker i synkronicitet med varandra för att kunna skapa den där förändringen.

Vi måste börja titta på grunderna.  Vi måste kunna börja titta på våra familjer, våra samhällen, vår infrastruktur, vår mat, vår miljö.  Själva grunderna.  Se på dem.  Vad kan du göra – och så gör något. Det finns absolut inte mer tid till att sitta på soffan.  Du måste resa dig upp.

Så, jag vill bara säga, låt oss lyfta fram saker och ting och låt oss börja jobba.  Och om det finns någon bland er där ute som har möjlighet att hjälpa till på något sätt för att föra dessa infödda kulturer tillsammans, jag är här.  Project Camelot är här. Det finns massor av andra människor som står tillsammans med oss.

Lått oss göra så att detta händer, så att vi kan skapa vad jag har talat om från början, vilket är en världsförsamling av mänskligheten. 

KC: Tack så mycket, Miriam.  Det är ett underbart budskap. Varför inte lämna adressen till din webbsida så att folk kan kontakta dig och en email-adress?

MD: Min webbsida har adessen www.alienbluestar.com och ni kan mejla mig på miriam@alienbluestar.com

Jag ser fram emot att få höra från er alla. 

KC: Tack så väldigt mycket. På svenska: http://www.bluestarprophecy.com/sv/Klicka här för videon


**Transcript provided by the hard-working volunteer members of the Divine Cosmos/ Project Camelot Transcription Team. All the transcripts that you find on both sites have been provided by the Transcription Team for the last several years. We are like ants: we may be hidden, but we create clean transcripts for your enjoyment and pondering.**Support Project Avalon - make a donation:

Donate

Thank you for your help.
Your generosity enables us to continue our work.

Bill Ryan

bill@projectavalon.net


unique visits