Go Back   Old Project Avalon Forum (ARCHIVE) > Project Avalon Forum > Global Ground Crew Networking > Europe > POLAND

Notices

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 09-29-2008, 10:40 PM   #1
deler
Avalon Senior Member

Default Re: Hi! Poland ground crew

Czolem

Hej to naprawde ciekawe. Masz jakos pomysl co to wlasciwie jest ? Nigdy niespotkalem sie z czym takim. Mam coprawda pewna siostre mojego dobrego kumpla ktora ma zdolnosc wyczowania duchow, zreszta cala jego rodzina ma przyjemnosc nieprzyjemnosc obserwacji ufo itp zjawizk najczesciej w postaci swietlistych kul. Dla przykladu dodam sytuacje w ktorej za ich tatą krazyla jasna niebieska kula ktorej on niewidzial bo byla za nim, widzieli ja wszyscy domownicy. Pozatym mial takze sytuacje w ktorej niechcacy wyszedl z ciala. Zreszta podobne zjawisko mial moj inny kolega ktory zwyczajnie sie obudzil tylko zapomnial zabrac swoje Cialo i krazyl po domu az do momentu kiedy sie zkapnol ze jeszcze lezy w luzku no ja jak narazie mam tylko predyspozycje do znajdowania informacji i wybujalej intuicji. Oki spadam.

ps. Siedze od kilku dni i tlumacze pierwszy wywiad z Danem Burishem i mysle czy moze ktos bylby chetny do pomocy, nieda sie ukryc ze jest to duzo pracy i niestety moim wypadku jestem dyslektykiem i popeliam mase bledow przy okazji czesto trudno przetlumaczyc sensownie cos na polski. Jesli macie troche sily to wspulnie moglibysmy chociaz te tekstowe pliki obskoczyc, Mi osobiscie moze sie uda wgleic te teksty do wideo ale dopiero wtedy kiedy tekst nabierze 100% sensu. Macie jakies pomysly bo sam to raczej niedam rady zrobic tego w sensownym czasie, mysle ze jeden wywiad 2h to kwestia cos okolo tygodnia siedzenia po pare godzinek (jesli o mnie chodzi naturalnie), nieukrywam ze pracuje w pelnym wymiarze godzin za dnia ;/

No to jak rodacy ?? pomozecie ?? moze uda nam sie chociaz kilka nowych duszyczek obudzic ??

trzymajcie sie cieplo
deler is offline   Reply With Quote
Old 09-30-2008, 09:26 AM   #2
geebeek
Avalon Senior Member

Witam polska ekipe. Pisze z Kalifornii (zdaje sie nienajlepsze miejsce na ziemi). Przegladam sobie te strone i spac nie moge - w nocy wyobraznia dziala zdecydowanie mocniej.
geebeek is offline   Reply With Quote
Old 09-30-2008, 12:03 PM   #3
Provesor
Guest

Witam wszystkich! Fajnie że mamy tu swoje podforum, bo mam dosyć tego wszechobecnego angielskiego
Dobrze że jest w necie coś takiego jak Project Camelot, ludzi trzeba cały czas uświadamiać. Wiadomo, boimy się tego czego nie znamy, a tak naprawdę to niewiele o tym świecie wiemy więc powinniśmy konkretnie panikować
A tak na serio to ciekaw jestem jaki jest ostateczny cel tych wszystkich działań. Jak korzyści chcą osiągnąć skoro nie liczą się z życiem innych ludzi...
  Reply With Quote
Old 09-30-2008, 06:07 PM   #4
deler
Avalon Senior Member

Witam nowa grupe, coraz wiecej nas. z tym spaniem to przejdzie

Stary mysle ze maja jeden z tych chorych powodow. Cos pewnie jak pinki i mozg
Old 10-02-2008, 07:45 PM   #5
lordoza
Avalon Senior Member

Widze ,ze post stal sie przyslowiowym say hi Wpadlem aby sie przywitac
Project Camelot interesuje sie juz od pewnego czasu do tego sledze jeszcze inne fora konspiracyne lub podobnej tematyce. Mieszkam na slasku to tyle o mnie jesli bedzie potrzeba pomoc w celu wrzucenia jakiegos pliku/info/strony/materialu dla ogolu moge sie tym zajac, jest to zwiazane z tym czym sie zajmuje.

Pozdrawiam Wszystkich Serdecznie
Maciek
lordoza is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2008, 09:49 PM   #6
deler
Avalon Senior Member

Czolem ! ehem widze ze cos zawialo ciszą...
Old 10-04-2008, 12:41 PM   #7
deler
Avalon Senior Member

Chcialbym podzielic sie z wami pewnym linkiem ktory moze pomudz w nauce medytacji, znalazlem calkiem przypadkowo.

link do strony
http://medytacja-joga-relaks.energyforum.pl/mp3.php

Celem medytacji o dwóch sercach jest osiągnięcie kosmicznej świadomości czyli duchowej iluminacji. Jest to również forma służenia światu, gdyż podczas tej medytacji w pewnym stopniu przywracamy w nim harmonię, błogosławiąc całą Ziemię czułą miłością.

mp3

http://www.reiki.org.pl/media/MoDS.mp3

źródło: http://www.reiki.org.pl/Hikkei/Beyond/index.html

pozdr
Old 10-05-2008, 08:19 PM   #8
Gentlemanus
Avalon Senior Member

A co Wy Drodzy Moi na to?

http://www.10-14-08.blogspot.com/

Wlasnie patrze na Google Earth i taki stateczek jest wlasnie nad Irlandia i Szkocja Kto tam z Wysp? Yorkie... nic mocniej nie swieci?

EDIT: Znow jest cos takiego na polnoc od Wielkiej Brytanii ale ma teraz inny ksztalt. Hmmm... ja mysle ze to jakies satelity sa predzej ale chcialbym sie mylic

Last edited by Gentlemanus; 10-06-2008 at 12:48 PM.
Gentlemanus is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2008, 06:23 PM   #9
Gentlemanus
Avalon Senior Member

Dobra to powiedzcie co sie ma z dolarem dziac bo nie wiem kiedy to zloto kupowac
Gentlemanus is offline   Reply With Quote
Old 10-10-2008, 10:42 AM   #10
deler
Avalon Senior Member

chyba teraz ja kupilem srebro w sumie niewiele bo 14 uncji na chleb starczy Btw chyba wszyscy śpią
Reply

Posting Rules