Αναζήτηση

Συνεντεύξεις

Προς το παρόν, τα νέα βίντεο θα είναι ενσωματωμένα και θα αναπαράγονται από αυτές τις σελίδες. Διαπραγματεύομαι τη χρήση του κλασσικού λογαριασμού Σκηνοθέτη στο YouTube (όπου μπορούν να δημοσιεύονται βίντεο απεριόριστης διάρκειας). Αν κάποιος επισκέπτης διαθέτει ένα τέτοιο λογαριασμό που έχει τη θέληση να δωρίσει ή να πουλήσει, θα χαρώ πολύ να τον ακούσω.


Κλάους Ντόνα: Η ΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ - κάντε κλικ εδώ

Συνάντησα για πρώτη φορά τον Κλάους Ντόνα, έναν Αυστριακό ερευνητή τεχνουργημάτων, τον Ιούλιο του 2009. Η συνέντευξή του στο Πρότζεκτ Κάμελοτ (η οποία είναι διαθέσιμη εδώ) έτυχε σπουδαίας υποδοχής και πολλοί άνθρωποι μου έγραψαν ζητώντας να γίνει και μια δεύτερη. Είμαι λοιπόν ενθουσιασμένος που σας την προσφέρω.

Το βίντεο είναι μια 45λεπτη παρουσίαση, με σχόλια του ίδιου του Κλάους. Είναι πλούσια σε στοιχεία, λεπτομερής, έντονη, συναρπαστική και περιέχει μερικές από τις πιο εντυπωσιακές πληροφορίες για την ιστορία της ανθρώπινης φυλής που έχετε δει συγκεντρωμένες σε ένα βίντεο.

Το ταξίδι που κάνουμε καλύπτει την Ατλαντίδα, τα ερπετοειδή ανθρωποειδή, τους Ανουνάκι, τον αρχαίο συμβολισμό, την αρχαία επιστήμη, μία αρχαία παγκόσμια γλώσσα και πολλά ακόμη. Το υλικό είναι εντυπωσιακό και σας το προτείνω ανεπιφύλακτα. Απολαύστε το.

Μαρσέλ Μέσινγκ: ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ - κάντε κλικ εδώ

Ο Μαρσέλ Μέσινγκ είναι ένας Αναγεννησιακός Άνθρωπος του 21ου αιώνα: έχοντας σπουδάσει ανθρωπολογία, φιλοσοφία και συγκριτική θεολογία, είναι ένας συγγραφέας, ομιλητής, καθηγητής και οραματιστής, για τον οποίο τα Αγγλικά είναι η τέταρτή του γλώσσα. Έχει ταξιδέψει πολύ, έχει σπουδάσει στην Ινδία, έχει γράψει 25 βιβλία και έκανε ένα διάλειμμα από τη συγγραφή του 26ου του για να με συναντήσει και να μου δώσει μια συναρπαστική συνέντευξη στην οποία κατασκευάζει μια γερή γέφυρα ανάμεσα στα πρακτικά προβλήματα της εποχής μας, στα σχέδια και στις προθέσεις εκείνων που ελέγχουν τον Πλανήτη Γη και στην θεμελιώδη, απόρθητη, πνευματική μας φύση.

Το προσωπικό κάλεσμα αφύπνισης του Μαρσέλ συνέβη όταν επισκέφθηκε τη Νέα Υόρκη πριν από είκοσι χρόνια – μία ολόκληρη δεκαετία πριν την 11η Σεπτεμβρίου. Καθώς στεκόταν στην κορυφή του Εμπάιαρ Στέιτ Μπίλντινγκ, κοιτούσε τους Δίδυμους Πύργους… και τους είδε να πέφτουν με τα ίδια του τα μάτια. Ακούστε το μήνυμα που μας μεταφέρει αυτός ο αξιόλογος άνθρωπος σε αυτό το βίντεο.

Μια τρομερή θύελλα έχει ξεσπάσει επάνω στον ανθρώπινο κόσμο και μας οδηγεί προς την καταστροφή. [Μποντισάτβα Πάντεν Ντόριε, το “Αγόρι Βούδας” από το Νεπάλ, μόλις 19 ετών ακόμη.]


Ενημέρωση από τη Τζέιν Μπέργκερμαϊστερ: Τι έγινε τελικά με τη Γρίπη των Χοίρων; - κάντε κλικ εδώ

Συναντήθηκα ξανά με τη Τζέιν στα μέσα του Φεβρουαρίου και μίλησα μαζί της για τη γεύση της νίκης και για την ανακούφιση που νοιώθει, ύστερα από την εντατική της καμπάνια κατά του εμβολιασμού την περασμένη χρονιά. Μαζί με εκείνη στοχαζόμαστε, γιορτάζουμε, αλλά και συζητάμε για τη Συνθήκη της Λισσαβόνας και τις επιπτώσεις της στους πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


Η Άγγλο-Σαξoνική Αποστολή - κάντε κλικ εδώ

Αυτό το σημαντικό βίντεο παρουσιάζει καταθέσεις καταμηνυτών για τα σχέδια των Ιλουμινάτι για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. [Κάντε κλικ εδώ για να δείτε την πρωταρχική σελίδα στο Πρότζεκτ Κάμελοτ.]


Ο Ιγκόρ Βιτκόφσκι και η Καμπάνα των Ναζί - κάντε κλικ εδώ για το 7λεπτο τρέιλερ

Δημιούργησα αυτήν την προεπισκόπηση της συνέντευξης σαν ένα πείραμα στο αεροπλάνο, καθώς επέστρεφα από την Πολωνία. Δεν άρεσε πολύ στην Κέρι (για λόγους που καταλαβαίνω) κι έτσι δεν δημοσιεύτηκε ποτέ.

Το χωρίς παρεμβάσεις υπόλοιπο της συνέντευξης είναι λιγότερο ποικίλο και ψυχαγωγικό, καθώς αποτελείται από την εις βάθος συζήτησή μου με τον Ιγκόρ Βιτκόφσκι για την αινιγματική, άκρως απόρρητη, ανεπτυγμένη τεχνολογία της ‘Καμπάνας των Ναζί’ (για το τι θα μπορούσε να είναι αυτή και για τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί) – και ένα μέρος του υλικού είναι πολύ ξερό. Αυτό δεν έχει δημοσιευτεί λόγω της απώλειας δεδομένων ύστερα από την καταστροφή ενός δίσκου και η προεπισκόπηση δεν γινόταν να επιμεληθεί ξανά χωρίς σημαντικές απώλειες στην ποιότητα. Πιστεύω ότι μπορώ να συνθέσω ξανά το υλικό, αλλά θα χρειαστούν αρκετές εβδομάδες ακόμα. Όταν θα ετοιμαστεί, θα δημοσιευτεί αναδρομικά και στον ιστότοπο του Κάμελοτ. Απολαύστε το.


Δρ Μπιλ Ντιγκλ (ηχητική συνέντευξη) - σύντομα κοντά σας

Η επιτομή τριών αρκετά έντονων και πλούσιων σε στοιχεία τηλεφωνικών συνομιλιών με τον Δρ Μπιλ για την Άγγλο-Σαξωνική Αποστολή και για άλλα ζητήματα.


Ενημέρωση από τον Τζιμ Χαμπλ - σύντομα κοντά σας

Και αυτή έχει καθυστερήσει επίσης εξαιτίας της φθοράς των δεδομένων. Συναντήθηκα με τον Τζιμ πριν από λίγες εβδομάδες, σε μια επίσκεψη που έκανε στην Ευρώπη ερχόμενος από την Αφρική. Περιέγραψε τα νέα πρωτόκολλα των Θαυματουργών Ανόργανων Διαλυμάτων για την αντιμετώπιση σοβαρών ασθενειών και βρισκόταν σε καλή φόρμα. Αν δεν καταφέρω να δημοσιεύσω το συγκεκριμένο βίντεο, θα τον ξανασυναντήσω σίγουρα τον Μάιο που θα μας επισκεφθεί ξανά.


Μην αμφιβάλεις ποτέ ότι μια μικρή ομάδα σκεπτόμενων και αφοσιωμένων πολιτών μπορεί να αλλάξει τον κόσμο.
Πραγματικά, είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να το κάνει.

Μάργκαρετ Μεντ (1901-1978)

Υποστηρίξτε το Πρότζεκτ Άβαλον - κάντε μια δωρεά:

Donate

Οι δωρεές δεν εκπίπτουν από τη φορολογία των Αμερικανών πολιτών.

Ευχαριστούμε για τη βοήθειά σας.
Η γενναιοδωρία σας μας επιτρέπει να συνεχίσουμε το έργο μας.

Μπιλ Ράιαν

bill@projectavalon.net


unique visits