Search

Contact

Bill Ryan

bill@projectavalon.net

E-mail -- Ik krijg honderden emails per dag. Het is een probleem dat meer van u zal hebben en kennen. Ik lees alles, maar om redenen, waarvan ik hoop dat u ze begrijpt, kan ik niet garanderen dat ik alles beantwoord.

Ik schrijf regelmatig op het Project Avalon Forum en heb daar mijn eigen draad.

Indien u vertrouwelijke informatie wilt rapporteren, zal deze informatie, noch uw persoonlijke gegevens zonder uw toestemmingaan andere onderzoekers worden medegedeeld.


Donaties -- Excuses, de knop van PayPal werkt niet op dit moment. We vragen nog even uw geduld, totdat het probleem is verholpen.


Vertalers en transcribenten -- Indien u over voldoende tijd en deskundigheid beschikt om te helpen vertalen, kunt u contact opnemen met het Nederlandse vertaalteam, nadat u op deze pagina onder de kop "Een bericht voor nieuwe vertalers" een indruk hebt gekregen over de werkwijze. Voor andere talen dan het Nederlands kunt u contact opnemen met het internationale vertaalteam, dat op dit moment over 220 mensen bestaat. Indien u bedreven bent in het transcriberen van Engelse video- en audiointerviews, kunt u contact opnemen met mijzelf. Hartelijk dank.


unieke bezoekers

Support Project Avalon - make a donation:

Donate

Donations are not tax deductible for U.S. citizens.

Thank you for your help.
Your generosity enables us to continue our work.

Bill Ryan

bill@projectavalon.net


unique visits