Sök 


Bob Dean - Nibiru's ankomst Phoenix, Arizona, september 2008

Bob Dean: En del av våra fjärrsynare har dragit slutsatsen att, ja, det kommer att inträffa under den här tiden, att vi och den kommer att befinna oss på samma sida av Solen vid samma tidpunkt.  Och om fjärrsynaren… och de får sin egen information från ETs, från källor inom USAs regering som berättar för mig att, ja, de är djupt bekymrade för detta.  Och de oroar sig sjuka över det, och de vet inte vad de skall göra åt det.

… Vad skulle regeringen eller någon annan kunna berätta för dig? Vad kunde de säga till dig? Skulle de bara säga: Ta tag i hatten?  Gräv ett hål?  Håll dig kvar!

… Han säger: Åh, det verkar vara en ganska fin planet och vi känner till den och allt vi behöver göra är att ge den ett namn.  Och sedan, välsigne hans hjärta… ni vet, han har aldrig haft något hjärtproblem, men inom ett år var han död i en hjärtattack.

En fantastisk ras av människor… har en framtid.  Och den finns i stjärnorna.  Och vi är på väg dit ut för att återkräva vår rätta plats.

… Det är på sätt och vis roande med tanke på att den sista gången vi träffades sa jag till dig att det var min sista intervju och här är jag igen.  Och, du vet, hur kan jag förklara det?

Start på intervjun

Kerry Cassidy: Vi har fått den mest otroliga respons på din intervju.  Jag måste säga att den faktiskt har varit den mest populära av alla våra intervjuer…

BD: Det var skönt att höra.

KC: … och jag tror att det finns ett skäl till det.

BD: Jaa, tack så mycket.

KC: Jag tror att på många sätt har du satt dig själv på spel och du har faktiskt förkroppsligat den nyfikenhet som var, liksom, växande i oss alla.  Och du gjorde den vid en tidpunkt när… och i det militära inte minst.  Och du bröt mot regler, och du på något sätt stack ut med det. Du är bara… du är som, jag vet inte… som ett enmansavslöjande projekt, så vitt jag förstår.

BD: Jaa, tack för det, Kerry.  Det är snällt av dig att säga det.  Men låt mig förklara någonting.  Jag var en ”normal människa” under en stor del av mitt liv.  Du vet, jag var en karriärmilitär, inte någon som tolererade irrelevans.  Jag hade snaggat hår.  När jag lärde mig det jag lärde mig under 1963, 64 och 65 så förändrade det mitt liv.  Det förändrade mitt sätt att tänka.  Och jag blev besatt av vad jag lärde mig.  Och över åren som gått har jag lärt mig så mycket mer.

Jag har kanske nämnt det för dig tidigare, jag lärde mig en liten del och jag ville lära mer.  Du vet, tala om att bli beroende!  När du börjar lära dig något om saker som är så djupa… ju mer jag lärde mig ju mer ville jag veta, och ju mer jag ville veta ju mer lärde jag mig och ju mer jag lärde mig ju mer besatt blev jag, och …

Du talar om att förlora ditt paradigm.  Mitt gamla paradigm bokstavligen talat krympte ihop runt mina knän.  Du vet, världen som jag trodde att jag levde i fick jag lära mig var inte den värld som jag levde i. Och verkligheten som jag såg omkring mig och trodde jag såg, var inte den verklighet som existerar, så mycket av det vi ser är en illusion.  Den är ett resultat av våra egna illusioner. 

Vi människor skapar ibland, hellre än att se verkligheten, en egen liten värld.  Du vet, vi går upp och vi går till arbetet.  Vi uppfostrar barnen, vi köper hus, köper en bil, tar semester.  Vi går vidare i våra liv.  Försöker spara pengar, sätter in lite i en bank för barnens college och lever ett ”normalt liv”.

Och sedan lärde jag mig att det inte finns något sådant som ett ”normalt liv”, att världen som existerar inte alls är vad vi tror att den är.  Och ju mer jag lärde mig… som jag sa, mitt gamla paradigm kraschade runt mina knän, och… (skrattar).

Nu sitter jag här framför dig som ett mänskligt vrak, kanske du säger, jämfört med vad jag brukade vara.  Därför att jag levde i en värld som var på något sätt kapad och uttorkad. Åh, du vet, gör det här, gör det där… du betalar dina räkningar, du… det är inte alls på det sättet!

KC: Ja, låt oss komma till saken här, för du har gått vidare.  Faktiskt är det så att du kontaktade oss och sa att du har något nytt att berätta.  Du har något nytt att berätta för folk. Och jag vet att du skall tala vid Bay Area Konferensen och detta är fantastiskt.  Och låt oss få veta vad det är som är nytt.  Vad är det som du är villig att…

BD: Du vill att jag skall avslöja för dig min stora uppenbarelse som jag har planerat att tala om vid konferensen, eller hur?

 KC: Absolut! (Bob skrattar).  Och du vet, den här videon kommer inte att läggas ut innan konferensen, så du behöver inte oroa dig för att vi kommer att förstöra för åhörarna vid konferensen.

BD: Ja, det är massor av små godbitar som är på sätt och vis intressanta för mig.  Jag förmodar, jag hoppas, att de kommer att vara intressanta för människorna på San José.

Det har varit min erfarenhet att de människor som kommer till dessa konferenser är ganska vidöppna, open-minded.  Som jag skämtsamt brukar säga, när jag talar där, det är som att predika för kören, du vet. För de är en annorlunda grupp människor.

 

Jag skall ge dig en liten godbit som jag tycker är intressant.  Som du kanske har förstått så har jag varit en medlem av vad vi brukade skämtsamt kalla The Old Boys´Network.  (Gamla grabbars nätverk). Jag har varit en medlem av det i mer än 40 år.  Och när vi skapade den här gruppen innehöll den militära typer i första hand, alla grader, alla olika tjänster.  Och vi hade även ett par kosmonauter som var kopplade till det och som gav oss information.

Så med åren har de gamla grabbarna delat information med varandra för vi har haft olika uppdrag och jobb inom det militära.  Vi hade ett par amiraler, vi hade en general och två kosmonauter.  Vi hade ett oräkneligt antal överstar och fanjunkare och folk från alla håll, överallt, som gav information som vi brukade dela med varandra.

Och en del av oss har varit i mycket känsliga positioner och hade tillgång till mycket hemligt material.  Och vi har varit mycket öppna med att dela det med andra, vilket på sätt och vis höll igång oss för en mycket lång tid.

Där är inte så många av oss kvar, sista gången jag… från början var det omkring 150 medlemmar i den här gruppen, och idag finns det troligen inte fler än ett dussin kvar.

Vi förlorade en bra man.  Du vet, Graham Bethune dog här för ca ett år sedan.  Och Graham var en pensionerad befälhavare i marinen som var en vänlig man med en del mycket känslig information som han brukade dela med oss.

Men som jag påpekade, vi delade bland oss själva och sedan kom några få av oss och skrek avsiktligt ut vad vi lärt oss och började dela detta med allmänheten.  Ärligt talat så trodde jag aldrig att jag skulle komma undan med det! Jag trodde att de skulle sparka på mig, och du vet, eliminera mig, eller vad som helst.

Det fanns även rykten, för Guds skull, att de skulle kalla tillbaka mig till aktiv tjänst och ställa mig inför krigsrätt! (Kerry skrattar).  Du vet, ja jag blir 80 nästa födelsedag så jag tror inte att de kommer att kalla mig tillbaka till aktiv tjänst.  Du vet, jag kunde ju råka ut för en olycka…

Men, jag tror att jag lyckats med vad jag lyckats med, så att säga – när jag avslöjar bitar och delar av den här mörkläggningen – beroende på att där finns någon där bakom någonstans som vill att jag skall göra det jag gör.  Annars hade jag inte kunnat göra detta.

Men låt mig ge dig en pytteliten godbit av bitar och delar som kom från The Old Boys Network: Det finns en organisation som kallas The National Reconnaissance Office. Du har antagligen hört om dem.

KC: Absolut!

BD: En mycket, mycket hemlig grupp, en superhemlig grupp bland superhemliga grupper. Gud, vi har haft så många förb-e hemliga grupper.

Som jag så skämtsamt brukade säga, när stackars gamle Ike lämnade Vita Huset försökte han att berätta för oss om det militär-industriella komplexet.  Jaa, det är ett tretal nu, det är inte bara militären och industrin, det är också de nationella säkerhetstjänsterna numera.  Så om han kunde se det idag så hade han blivit chockad i ännu högre grad.  Naturligtvis är jag säker på att han är vid liv och mår bra någonstans, antagligen tittande ner och skrockar.

Men vi är ett tretal nu: De superhemliga agenterna med militären och industrin.  De är allihop som det här (slår ihop händerna och klappar dem).

Hursomhelst, det finns folk som jag tror vill att detta skall komma ut.  Vi har vetat under åratal att bland de ”invigda”… vem i hellskotta de nu är, och ingen har egentligen någonsin kunnat sätta sitt finger på det. Vi har kunnat peka ut några av dem från den gama Magi Group. De Visa Männen, som de kallade sig själva… The Magi.  Du har hört dem refereras till som de Majestätiska Tolv.  Jaa, de är många fler än tolv numera.

I vilket fall så har jag kommit undan med att dela med mig av bitar och delar och godbitar som gör mig nyfiken, därför att jag tror att någon vill att något av det kommer ut.

Men historien som jag tänkte dela med dig är att… i National Reconnaissance Office för ca fyra eller fem år sedan hade de under många år en serie av satelliter som kallades Keyhole System.  (Nyckelhålssystemet).  Har du hört talas om det? 

KC: Ah, ja.

BK: Keyhole.  Det var superhemligt och antagligen det bästa satellitsystemet i världen.  Jaa, de har troligen gjort det ännu bättre nu.  De kunde förmodligen läsa på ett frimärke från rymden.

Det fanns en del förbryllande frågor som ställdes av ett antal människor om vad som var känt som Ararat Anomaly.  Känner du till det?

Bill Ryan: Berget Ararat och Noaks Ark.

BD: Så grabbarna i NRO tog sitt Keyhole-system och fokuserade på Ararat Anomaly, vilket är, som ni vet, ett puzzel.  Så, när ordet gått ut, när bilden slutligen var nedladdad och de datoriserade och förbättrade den och rengjorde den, så satte de upp den på väggen eller de visade film av det på väggen där på NRO, man yttrade sig på det här sättet – och detta är faktiska citat: Jesus Christ, det är en förb-d båt! Kristus! Det är en stor båt!

Man skulle kunna säga: Varför skulle någonting som det vara så hemligt att det är långt över Topphemligt?  Varför skulle upptäckten av en båt på berget Ararat vara klassificerat så långt över, ni vet… någonting alls?

I vilket fall som helst så kom historien ut. Orsaken till att de klassificerade den är att, efter att de upptäckt den förb-e båten, en stor förb-d båt, så satte de dit ett team av SEALs på platsen. Det är en term som militären använder för att sätta en bunt grabbar på en scen.

KC: Just det.

BD: Uppenbarligen släppte man ner dem från flygplan.  De gick ner med fallskärm, ett dussin av dem eller så.  De satte ner dem på scenen och dessa grabbar spenderade flera dagar i den här förb-e båten.  Och sedan hämtade de dem med helikopter.

 Och när de hämtade upp dem så tog männen med sig några ”onormala artefakter”, vilka aldrig har blivit beskrivna eller fått några namn.  Men dessa onormala artefakter är vad som ledde till hela den här situationen som blev klassificerad inte bara Topphemligt utan hela vägen över det.

Och det här är en liten bit av information som kommit ut via nätverket med Old Boys.

KC: Så säger du att detta är Noaks Ark?

BD: Ingen vet vad det är.  Det var från början Ararat Anomaly, men sedan de upptäckte att det var en gigantisk båt, uppenbarligen, och…

KC: Men en båt som byggts av människor?

BD: Ja, det verkar så.  Den är i grunden, från vad de samlade in, gjord av trä.  Men det är ett arbete av genier, uppenbarligen.  Den var komplicerat hopsatt, och det är verkligen…

KC: Och den har överlevt alla dessa år?

BD: Ja, det verkar så.  Frågan är: hur många år?  Ni vet… när var floden?  Det sista ryktet jag hörde var att den var för 12 000 år sedan: 10 500 år före Kristus.

KC: När säger de? Jag menar, jag är säker på att du har en teori.

BD: Jaa, de religiösa förklaringarna till det, förstår du, alla forntida kulturer på planeten har en liknande tradition om en flod och jag är säker på att det fanns många Noak, så att säga.

Men hela idén om att den här speciella saken är så teologiskt känslig att någon på NRO bestämde sig för att klassificera den… Och sedan de skickat SEALs ner och de kom tillbaka med artefakter – ja, du förstår!

Vad kan de möjligtvis ha funnit i det där stora vraket som är så känsligt?  Frågan ställs och jag kan inte svaret på den.  Förhoppningsvis, om Old Boys fortfarande stannar i livet några år till, så kanske vi kommer på det.

Jag tycker att det är intressant och jag delar det med folk för det ger en insikt i hur den där bunten med knäppskallar förr i tiden skulle klassificera allting! (Kerry skrattar).

KC: Bill, kom nu med din fråga om Berget Ararat och sedan går vi vidare därifrån.

BR: Jag tror att det var Charles Berlitz som skrev en bok med titeln The Lost Ship of Noah Och han publicerade en bunt fotografier – dessa fotografier ligger ute på internet – av något som ser ut som ett skepp på Ararat.  Och där är två versioner av detta, från vad jag har hört. En ligger ganska lågt ner och är en enorm sak som ser ut som en massa skeppstimmer.

Och där är ständiga rapporter av ett annat objekt som ligger mycket högre upp, långt över snögränsen, ganska nära bergstoppen.  Och jag undrar om du kan säga vilken av dessa, om någon av dem, har plockats upp av Keyhole-satelliterna och analyserats?  Och när SEAL sattes ner, gjorde de en karbondatering på träet?

BD: Åh, det är jag säker på att de måste ha gjort.  Men jag har ingen information om det.

Min gissning är, Bill, att SEAL sattes ner där vid den som fanns vid bergstoppen, ovanför snögränsen.  Det är den indikation jag fått att det var den som… de gick in, de landade, de hoppade, de gick ner med fallskärm och tillbringade ett antal dagar där uppe, uppenbarligen.

Men vad de hämtade tillbaka när det gäller onormala artefakter är det som gör mig nyfiken. Varför skulle de klassificera dem så långt över Topphemligt?

Men den där bunten av dårfinkar som fanns där… Och jag har känt en del av dem genom åren.  Jag har arbetat med en del av dem.  Och jag tror att de är en samling dårfinkar! Ni vet, det finns ingen förbaskad orsak till att de har gjort så mycket topphemligt.

KC: Vilket år var det när SEAL sändes dit?

BD: Omkring för fem år sedan, från vad jag kan förstå.

KC: Verkligen?

BD: Ja.

KC: Det är ju bisarrt!

BD: Ja, Keyhole-programmet var verkligen stort på senare delen av 90-talet.  Jag är säker på att de nu har fått satellitprogram som är ännu bättre.  Vi har fått civila program som är så förbaskat bra att Försvarsdepartementet ofta går till civila tillverkare och köper fotografier som är tagna av civila satelliter som är enastående.

Så det leder dig till att misstänka, kanske, vad… hur mycket bättre en del av våra DoD-satelliter kan vara.

KC: Just det.

BD: Ni vet, de har klassificerat Lake Vostok.  De tog bort det från JPL (Jet Propulsion Laboratory) som skötte det och, ni vet, med satelliter och allt… Känner ni till Lake Vostok i Antarktis?

KC: Nej.

BD: Oh, Gud, det är en känslig historia i sig själv!

Under isen i Antarktis finns en friskvattensjö djupt, djupt under isen som är16 mil lång och 8 meter bred.  Friskt vatten!  Temperaturen i den förbaskade sjön är omkring 21 grader C, vilket är trevligt att simma i, kan man kanske säga.

Men i slutet på Lake Vostok finns vad som är känt som en gigantisk masscon – en masskoncentration av metall, mycket lik de masscons de upptäckte på månen – ett gigantiskt, cirkelformat, metallobjekt djupt under isen i slutet på Lake Vostok.

Högst topphemligt.  JPL hade det och National Security Agency tog det från JPL.  Det är en av de mest känsliga sakerna i världen nu, när det gäller vad som är onormalt i slutet på sjön – masscon – masskoncentrationen som är så lätt att fotografera med satellit?  Ytterligare något som är Topphemligt, ni vet.

KC: Mm, hm…

BD: Men de vanliga människorna, det är inte meningen att ni skall veta detta.

KC: Just det.

BD: Varför? Ja, ni kan inte hantera det, förstår ni.  Innebörden av det är för enormt.

KC: Jaa, säg mig detta: vet kineserna om det?

BD: Oh, det är jag säker på att de gör.  Som ni vet har kineserna nu gått upp i rymden rejält. Det kommer aldrig in i nyheterna, men det sista jag hörde var att kineserna har en satellit som kretsar runt Månen och tar mängder av foton.

Jag hoppas att kineserna publicerar massor av dessa bilder, för vårt eget NASA-folk tog många, många bilder.  Armén tog tusentals bilder under Clementine Projekt.  Känner ni till Clementine?

KC: Jag har hört om det.

BD: Det var inte ett NASA-program.  Det var ett Armé-program, Försvarsdepartementets.  De tog tusentals bilder och de har bara frisläppt ett dussin eller så.  De tog bilder överallt runt Månen, baksidan, botten, toppen – överallt!

KC: Ja, har du kontakt med Richard Hoagland?

BD: Jag känner Richard, han är en god vän. 

KC: OK. Så du känner till en del av hans senaste forskning.

BD: Ah, ja, jag läser hans senaste bok, som är dynamit.

KC: Uh, huh.  OK, så du känner till det hemliga rymdprogrammet?

BD: Oh, ja. 

 KC: Och du känner till von Braun och nazisterna och vad som har flyttats över till USAs politiska system?

BD: Oh, ja.  Det är större än det.  Det är mycket större.

KC: OK. Men när jag tog upp Richard Hoaglands information och det material som han drog fram om von Braun, nazisterna, du vet, Paperclip… och nu säger du att det är mycket mer bortom det.

BD: Det är det. 

KC: Så hur går vi vidare med det?

BD: Vårt ursprungliga rymdprogram var helt en produkt av nazistpartiet.  Utan von Braun och has stab och Paperclip-programmet tror jag inte att vi skulle ha kommit till Månen när vi gjorde det och vi hade helt säkert inte slagit ryssarna.  För ryssarna tog sin grupp… de gick också in i Tyskland och tog tag i en grupp forskare. 

Och ryssarna har ett fantastiskt forskningsprogram själva.  Ni vet, de behöver inte nazistiska vetenskapsmän.  De skulle till slut ha gjort det själva i vilket fall.

Men en av de största hemligheterna av alla är det Hemliga Rymdprogrammet, faktum är att NASA är… det är som Blue Book brukade vara.  Jag tror att det är en PR-front.

Blue Book handlade aldrig om det verkligt fina materialet.  Och alla vet det, förutom de vanliga människorna där ute som regelbundet lurades och aldrig fick veta sanningen om någonting.

Men den stora hemligheten som verkar ha varit under så lång tid är: Varför fortsätter vi med att hemligstämpla de enorma anläggningarna på Månen?  Och de är inte våra!

KC: Vems är de?

BD: Jaa, det är en bra fråga.  Jag kan tala om för dig bestämt vems de är.

KC: OK.

BD: Känner du till termen Anunnaki?

KC: Absolut.

BD: All right. Ja, du måste förstå Zecharia Sitchins arbete för att verkligen fatta var vi står idag i relationen med den här gruppen av intelligenser.  Och, jag talar inte om en.  Det finns flera.  Det sista jag hörde var det fyra olika grupper som vi relaterar till.  Anunnaki är en.  Och det finns andra.

KC: OK, jag menar, detta är mycket intressant.  Kan du beskriva de Anunnaki som du… Först av allt, har du utsatts för dem ansikte mot ansikte? 

BD: Jag? 

KC: Ja.

BD: Ja. Jag har mött en del ansikte mot ansikte.  Om de är Anunnaki, det vet jag inte.

KC: OK, jaa…

BD: De som jag mötte ansikte mot ansikte var typiskt mänskliga.

KC: Typiskt mänskliga?

BD: Jag menar, de satte på sig en kostym och en slips, en dress, blå jeans, T-shirt…

KC: OK.

BD: … gick in i vår mitt, och du kan aldrig veta.

KC: Och de var inte tre meter långa, eller högre?

BD: Nej.  De som jag mötte och de jag har sett ombord på skeppen är inte så långa alls.  De ser ut precis som vi.

KC: Uh, huh.

BD: Så det handlar om fyra olika grupper enligt min mening – min personliga åsikt.

KC: OK.

BD: Du kanske skall tala med Jim Sparks och han kanske talar om för dig att de är åtta, eller tio, eller ett dussin fler.  Jag vet inte.  Jag kan bara säga lite grann om vad jag har lärt mig under åren.

Det finns fyra olika grupper som jag har träffat på och de är alla mänskliga.  En grupp är helt och hållet mänskliga.  Och inte alla av Anunnaki är tre meter långa.  De var mänskliga nog för att vi är besläktade med dem och de är besläktade med oss.

Och den underbara lilla historien i sjätte kapitlet av Genesis är alldeles sann.  De konstruerade verkligen generna och kromosomerna av en existerande art på den här planeten… Gud vet hur länge sedan det var, Sitchin säger att det var 200 000 år sedan.

Den information jag har fått indikerar att en av de stora justeringarna inträffade för omkring 60 000 år sedan, då Homo sapiens blev justerad och genetiskt manipulerad ännu mer.  Så vi har skyndat långsamt.

KC: OK, så vilka fyra raser? Låt oss ge dem ett namn, enligt din åsikt.

BD: Jaa, där är människorna.

KC: OK.

B D: En del kallar dem De Nordiska.  Sedan har du de som är mycket bleka, och mycket långa och mycket breda…

KC: Uh, huh.

BD: … som en del refererar till som de stora vita.

KC: OK.

BD: Och sedan har du de små männen.

KC: De grå? Och sedan Anunnaki.  Så dessa är de fyra som du känner till.

BD: Och inte alla av de Grå är en utvecklad art. En del av dem verkar vara… Vad är det de brukar använda för ord? De var en artificiell livsform.

KC; Androider?

BD: Ja, de var mänskliga androider, men de var konstruerade.  De är laboratorieprodukter. Och de undrade ofta varför, i fall med krascher där det fanns överlevande, en del av dem inte kom tillbaka och försökte bli räddade eller reparerade.

Och historien som gick bland militären under många år var att de skrev: ”de är färdiga”! Och de gick tillbaka och gjorde fler.

Det finns en del som säger: ”Jaa, de har ju ingen själ!”  Ja, jag har råkat på människor som jag börjar undra om de hade en själ (Kerry skrattar).

KC: OK, så…

BD: Det finns två typer av de Grå, efter vad jag har lärt mig.  Det är de små männen, som förefaller vara laboratorieprodukter.  Och sedan är det de 180 cm långa Grå vars ögon är mer runda.  Och de är inte riktigt grå.  De är bara som en sorts kritfärg eller benvit färg.

KC: Mm.

BD: Och de verkar vara en utvecklad ras helt för sig själv.  Och jag tror att dessa är de som antagligen råkade på Betty Hill och Barney vid händelsen för många år sedan.

KC: Har du hört om Dan Burisch som talar om Orions?  De sitter i sina skepp, tillsammans med militären, och faktiskt bevakar vår planet just nu?

BD: Jag har hört bitar och delar av det.  Jag vet inte särskilt mycket om Dans historia. Han har kommit ut med mängder av uppgifter.

KC: OK, men detta är ny information som han faktiskt kommer fram med nu.

BD: Jaa…

KC: Och de observerar planeten för att se vad som händer och om vi har eller inte har en katastrof av någon sort…

 BD: Vi har fått…

 KC: … och om de kanske måste ingripa.

BD: Vi har fotografier, och många av dem kommer jag att visa vid showen.  Jag har diabilder och fotografier av gigantiska objekt.  Jag talar om jättestora objekt i rymden!  Och många av dem är satelliter i en bana runt planeten.  Många av dem är i bana runt Månen och Mars.

Jag har några bilder som jag kommer att dela med mig av som jag fått från en sovjetisk kosmonaut om vad som hände med Phobos.

Ryssarna… du vet, deras berömda Phobos raketsystem som de sände upp för några år sedan som slogs ut ur sin bana av ett ”onormalt objekt” som kom upp från ytan.  Men, den tog… den hade tagit ett antal enastående fotografier innan den blev förstörd och kraschade.

KC: OK. Vad… ja, du kallade det ett ”onormalt objekt” som kom upp från ytan.  Menar du ytan på Månen?

BD: Mars.

KC: Eller från Jorden?

BD: Ja.

KC: OK.

BD: Nej Phobos program sändes till Mars för de hoppades kunna landa en landare på satelliten Phobos.

KC: Just det.

BD: Det finns två stycken som cirklar runt Mars, vilka är onormala.  Återigen, det fantastiska ordet: onormalt.  Astronomer anser dem vara onormala därför att, först och främst, de går i fel riktning för en naturlig satellit, vad det nu betyder.  

De är för små för att vara naturliga satelliter och de är för nära ytan på Mars för att kunna ha överlevt, därför att om de var naturliga borde de ha brutits ner för länge sedan, dragits in av graviteten och kraschat.  Det faktum att de fortfarande är där förbryllar alla.

Så ryssarna sa: Vi kommer att landa på Phobos.  Den är omkring 1,9 mil i diameter.  Jag tror att Deimos är bara omkring 1 eller 1,5 km. Och de skulle ta några bilder på ytan.  Jaa, du vet, uppenbarligen så bestämde intelligenserna där upp: Nej, ni kommer inte att göra det, och så stötte de bort Phobos – satelliten som ryssarna sänt upp – slog ut den ur banan och tydligen kraschade den.

 KC: Men de har gjort detta med JPL-skeppet som går runt Mars sedan åratal tillbaka.

BD: Det finns en intelligens på Mars som vill begränsa vår tillgång till deras verklighet.  Och de har gjort ett förbaskat bra jobb med det.  

 KC: Ja, vårt vittne Henry Deacon… och jag vet inte om du känner till honom.

BD: Jag känner till honom men jag känner honom inte så bra.

KC: OK. Han har sagt att Anunnaki är på Mars… i baser.

BD: Det är de, det håller jag med om.

 KC: Så, är det de som skjuter ner dessa objekt? Du vet, de olika skeppen från JPL (Jet Propulsion Laboratory) och så vidare?

BD: Antagligen… hör nu här, Zecharia har sagt… och jag känner den här gamle mannen, jag respekterar honom oerhört.  Ah… han säger att de aldrig lämnat Mars.  De drar sig tillbaka från sina aktiviteter på planeten med oss, men deras aktiviteter har fortsatt förtäckt både på Jorden, Månen och Mars.

Och så vitt jag vet, jag har begränsad information som jag kunnat få, är deras primära fokus, den primära intelligensen bakom allt detta, är Anunnaki, samma grupp som genetiskt har konstruerat oss för så många tusen år sedan.

KC: OK, men du har Enki och Enlil, eller hur?  Och dessa är krigande bröder, och en arbetar för den positiva sidan av mänskligheten och den andre… 

BD: Ja, du har den här dysfunktionella familjen.  De gick till och med i krig med varandra och människan befann sig i mitten, som hon alltid har varit.  Du vet, vi var en produkt av deras ingenjörskonst.  De skapade oss som en slavart, de konstruerade oss till att arbeta för dem.

KC: Men är de inte fortfarande i krig?

BD: Uppenbarligen, där är fortfarande… och en del av våra fjärrsynare… och jag känner några få av dem… jag har gjort lite sådant själv och tro mig, det fungerar.  Jag har blivit beskylld för att vara skyldig till frontmatning så att säga, därför att när jag vill titta efter någonting så vet jag vad det är jag vill titta på.  Militären tränade sina grabbar från början att inte veta vad de tittade efter, och sedan laddade de ner det, du vet, och jämförde det sedan.

KC: Just det.

BD: Men när jag vill se på någonting så vet jag exakt vad jag vill se på.  En av de allra största är, naturligtvis, Ingo Swann. 

KC: Oh, absolut!

BD: Åh, det är en fantastisk man!  Viket intellekt den mannen har!

KC: Oh, otroligt, vi längtar efter att få intervjua honom.  Känner du honom?

BD: Han och jag har skrivit till varandra, ja.  Jag skrev en trevlig artikel om honom en gång för några år sedan och han skrev ett brev till mig och tackade för det och sa att han uppskattade det mycket.

KC: Vad fint, ja.

BD: Men han är en ovanlig man.  Han har ett ovanligt intellekt.  Inte bara är han troligen den bästa fjärrsynaren vi någonsin haft, möjligen annat än Pat Price, som… Ingo kom fram med material på Månen som… Du måste läsa hans bok.  

KC: Det har jag faktiskt.

BD: Penetration.  Den är dynamit!

KC: Och den är svår att få tag på, efter vad jag förstår.

BD: Ja, den borde bli omtryckt för den går åt som smör.

KC: Absolut!

BD: Jag talade om den på Coast-to-Coast några gånger med Art Bell, och tydligen blev den så förbaskat efterfrågad att, du vet, du kan inte hitta ett enda ex… två eller tre hundra dollar för boken, om du kan hitta någon.

KC: Ja, jag har… jag vet inte om jag fortfarande har den, men jag hade en.

BD: Ja, håll fast i den.  Den är guld.

KC: Uh huh.

BD: Men Ingo är guld i sig själv.

KC: Men låt oss komma tillbaka till frågan, för jag vill, på något sätt, borra mig ner till det här svaret.  Så de håller fortfarande på att kriga?

BD: De har fortfarande olika uppfattning om oss.  Nu, om Enlil och…

KC: Enki.

BD: Ja, Enki… han går under två namn.  Om de ännu är vid liv eller inte… med de genetiska genier som de har varit, som de är, så kan de genetiskt manipulera… du vet, de skickligt manipulerade genetiskt sina egna kromosomer, DNA, tills de blev bokstavligt talat praktiskt taget odödliga.

Jag skulle inte bli ett dugg överraskad om Enki och Enlil kanske ännu är vid liv.  Kanske de springer omkring med en käpp, som jag gör (Kerry skrattar), grymtande och stönande.  Du vet, de har fått barnbarnsbarnen att sköta springandet och… jag vet inte det och jag är säker på att ingen annan vet det heller.

Men tydligen så är fraktionerna fortfarande delade, och den ena sidan vill använda oss som de alltid har gjort.  Och den andra sidan vill ge oss möjligheten att vara vår egen art, att skapa vår egen framtid, och att kalla… du vet, att bestämma över vårt eget liv.  Och det har tydligen varit den här skillnaden i uppfattning som funnits bland dem.

KC: Så när vi går tillbaka till nationell säkerhets ställning, och USAs ställning just här och nu… jag menar, du är en exmilitär.  Jag vill knappast kalla dig ”ex” för jag tror att du är, på sätt och vis, antagligen fortfarande konsulterad här och där.  Du vet, vi håller på att gå in i ett krig mot Iran…

BD: Nej, det gör vi inte.

KC: Vilket är ditt perspektiv på detta?  Det gör vi inte?

BD: Nej, det gör vi inte.

KC: OK.

BD: Och det är min åsikt, för vad den nu är värd, du vet.

KC: Säkert.

BD: Jag har en halvpenny i min ficka… Jag tror inte att vi kommer att ha ett atomkrig därför att jag inte tror att väktarna kommer att tillåta det.  Planeten är för värdefull.  Den är för rik som reservoar för liv.  Inte bara människorna som bor här på den här planeten, utan alla de andra kreaturen.  Den här planeten är ett absolut ymningshetshorn av underbara, underbara former av liv.  Och inte bara det, utan… Vad är det?  Faunan och… vad är det andra ordet?

KC: Floran?

BD: Floran!  Floran är oändlig, nästan.  Nej, planeten är för värdefull.

KC; OK.

BD: De har investerat massor i planeten Jorden och de tänker inte låta det gå så långt som till ett atomkrig, för de har makten att se att det inte kommer att hända.

Och jag skulle vilja säga något annat till dig.  Du har hört det där gamla ryktet om ”Främsta direktivet?”

KC: Mm hm.

BD: Skitprat!  Det existerar inte! (Kerry skrattar)

KC: Säkert. OK.

BD: De har blandat sig i här, brutit det så kallade Främsta Direktivet, under århundraden, tusentals gånger.  De har lagt sig i, enligt våra historieböcker, ända tillbaka till forntida Grekland.  De hade antagligen ett finger med i den förb-e Trojanska hästen.  Du vet, de valde sidor.  Där var rykten i Homers rapporter att gudarna själva kom ner och valde sida och spelade spelet.  För dem är det ett spel!

KC: Det är riktigt. Ja, Bhagavad Gita, om du känner till den… jag menar de går in i…

BD: Där ser du… fyllt av det.  Vedaböckerna är också fyllda med det, du förstår.

KC: Absolut!  

 BD: Richard Thompson är ett geni.  Han har skrivit en bok om det. Alien Identities heter den.

KC: Ok, jag skall ta en titt.

BD: Du måste läsa den om du har en chans. Richard Thompson.

KC: Ja, gärna.

BD: Han hjälpte…

KC: Jag skall byta rulle.

BD: Han arbetade med Cremo på …

KC: Oh, verkligen.

BD: Ja, de skrev en bok tillsammans: The Hidden History of the Human Race.

KC: Oh, OK.

BD: Cremo och Thompson skrev den.  Ja, Richard skrev en bok själv som heter Alien Identities och den är fylld med Vediska fakta som du kommer att tycka om.

KC: Ja.

BD: Men historien är ganska klar.  De har ingripit under århundradena om och om igen, var det än verkat ändamålsenligt för dem, för deras fördel och i deras intresse.

KC: OK, men…

BD: De har gått in i våra krig.  De har stökat omkring i hela den här röran.

KC: OK. Hur är det med Planet X?

BD: Åh, den är en realitet.

KC: Ja?

BD; Ja.

KC: Så vad skall vi göra åt den?

BD: Ja, tydligen är de oroade för… du vet historien.  Enligt Sitchin och enligt Sumerna, är den en realitet.  Våra astronomer har tydligen dragit slutsatsen att den verkligen är en realitet.

Under nära ett århundrade har astronomerna oroat sig för och intresserat sig för vad de kallade en inkräktare som verkar komma och gå från tid till annan.  Och de kan mäta den genom perturbationer och effekterna på andra planeter.  

De har känt till dess existens under en lång tid men de har aldrig gått ut till allmänheten med det.  Ja under tidigt 80-tal,  JPL…  Grabbarna inom…

 KC: Jet Propulsion Lab.

BD; Jet Propulsion… Vi brukade kalla det Jack Parsons Laboratory, vilket jag tror är varifrån JPL kom från ursprungligen.

KC: Ja.

BD: Därför att Jack Parsons etablerade det.  Hursomhelst så sände de ut några pionjärer – satelliter – under 1982, bara för att försöka bestämma om det fanns någon sanning i det.  och Pionjärerna kom tydligen tillbaka med data som sa inte bara Ja utan Jisses, Ja!  Och Pionjärerna drog slutsatsen… Pionjärens satellitdata drog slutsatsen.

Så, wow! Astronomerna var förvirrade av det.  Kunde den här saken vara verklig?  Jaa, och vad gjorde de? De sände ut vad de kallade en infraröd, astronomisk satellit.  Jag tror att de kallade den IRAS.  Och detta gjordes 1983.  De sände ut IRAS och tog infraröda bilder runt hela ekliptikan, över och under.

Och uppenbarligen fick IRAS två jättestora, positiva svar att ja, den tolfte planeten, den tionde planeten, vad du nu vill kalla den… ja, den är verklig.  Och det var då som locket slängdes på.

KC: Så den är därute, den är på väg tillbaka in, eller hur?

BD; Enligt Sumerna och Sitchin så är den tydligen det.  och om du är en student i historia som jag – ett av mina viktigaste ämnen – dess senaste passage var 1600 före Kristus.  Sumerna och Sitchin säger att den har en omloppsbana på 3600 år.

KC: OK.

BD: Så, liksom många av oss, räknar jag mina fingrar och tår och försöker komma på… Ja, 1600 BC.  Det har en omloppsbana på 3600 år. Wow! Det stämmer ju!  Tydligen är det NU!

KC: Så varför håller de det hemligt?

BD; Därför att…

KC: Därför att du är en expert på hemligheter.

BD: Lyssna nu (suckar)… Varje gång Nibiru passerar har det inte alltid varit förödande.  Det beror på om planeten Jorden och Nibiru var på samma sida av Solen vid samma tidpunkt. Och om vi var på samma sida om Solen vid samma tidpunkt, då skulle alla helveten bryta löst på planeten Jorden.

Så den senaste passagen triggade explosionen på Santorini.  Thera, vulkanen i Medelhavet, Egeiska havet blåste av dess topp, orsakade utrotningen av den fantastiska, otroliga minoiska civilisationen, bland andra saker. 

 Den gav effekt på Egypten.  Det finns alltihop nedskrivet, tydligen.  Det finns även historiker och teologer som säger att Santorinis explosion är exakt vad du läser om när pesten drabbade Egypten och gjorde så att Moses fick ut israelerna. 

Men om du tittar på 1600 före Kristus och gissar… och det var den relativt nyligen inträffade passagen.  Det är dags nu, och tydligen så vet männen i de astronomiska observatorerna det. Och det, åter igen, är ovanför topphemligt.

Låt mig ge dig ett litet exempel: För några år sedan fanns det två briljanta män som arbetade vid Naval Observatory i Washington.  Tom van Flandern är en av den, som jag hoppas att ni har intervjuat.

KC: Nej, men var snäll och fortsätt.  Vi skulle tycka om det. 

BD; Han är inte längre på Naval Observatory.  Den andre mannen var chefsastronom vid observatoriet, en briljant man vid namn Robert Harrington.

KC: Just det.

BD: Och Harrington gav en intervju till Zecharia Sitchin för ett antal år sedan, jag tror att det var 1991 eller så, där han kom rakt ut och sa:

Dr Sitchin, vi är intresserade i detta därför att det knyter an perfekt med det arbete du har gjort på sumerna och den forntida planeten Nibiru.  Han sa: Vi har funnit den, den är verklig.  Vi har fotografier av den.  Och från vad vi kan se så är det en ganska trevlig planet.

Den är omkring två och en halv gånger så stor som Jorden.  Tydligen är den på väg mot solsystemet, centrum av solsystemet.  Vi drog slutsatser om allting om den, utom det att vi inte har gett den något namn.

Och Zecharia talade ut och sa: Den har redan fått ett namn.  Han sa: Du kallar den helt enkelt för Nibiru, som Sumerna kallade den… Den korsande planeten.

KC: Mm, hmm.

BD: Ja, mrs Sitchin och jag höll med.  Jag saknar henne.  Hon dog för ca ett år sedan.  Hon var övertygad om att Robert Harrington hade dött därför att någon dödade honom för att han hade modet att komma ut och ge Zecharia den här intervjun.  Jag vet inte om du har sett den. Den finns på band.

KC: Nej, jag har inte sett den, men vi intervjuade Luca Scantamburlo om det här ämnet och han talade också om Robert Harrington.

BD: Ja, Harrington gav intervjun till Zecharia och den finns på en video som kallas Are We Alone?  Och jag tror att du kan hitta den på konferensen här nästa vecka.

KC: OK.

 BD: Jag har en kopia och jag sände en kopia till Neil Freer som är en man du borde intervjua.

KC: OK.  Ja, vi har kontakt med Neil.  Han är en mycket intressant man.  Han är en briljant man.

BD: Han är briljant.  Han kom nyligen ut och erkände att han har haft en intim interrelation med utomjordiska intelligenser sedan han var barn.

KC: Ja, han talar alltid om Anunnaki.  Jag vet om detta.

BD: Han skrev en bok med titeln Breaking the God Spell.  Och han har stött Zecharias arbete under åratal.

BR: Jag har en fråga, Bob, om jag får, om ursprunget till den här informationen, i den meningen att Zecharia Sitchins arbete är mycket väldokumenterat och massor av människor som tittar på den här videon känner mycket väl till hans böcker och alla de intelligenta kommentarerna om det.

Säger du att du har ytterligare information baserad på dina kontakter inom Old Boys Network?  Eller gör du här en prydlig presentation av…?

BD: Många av mina slutsatser är mina egna, du vet, och de motsvarar på många sätt perfekt Sitchins arbete, vilket är… Du vet, Neil har berättat för mig… Han säger: Zecharia borde verkligen få Nobelpriset.  Men jag vet inte vad de skulle ge honom det för, inom vilket fält.  Men han är en så enastående vetenskapsman i det han gör och med hans… The Earth Chronicles är vad han kallar allt sitt arbete.  Jag tror det finns sju eller åtta av dem nu.

BR: Jag har två frågor.  En är en liten en som har att göra med gudomlig mekanik.  Och det är bara något jag aldrig har förstått.  Och jag har hört detta från… Jag har hört den här frågan från många andra människor också… att om Nibiru kommer från den yttre räckvidden av vårt solsystem så kommer den att vara en isig sten, vilket inte är en sorts plats som någon varelse kan leva på, eller ville kunna leva på. 

Och forskaren Andy Lloyd, som du antagligen har hört om, har teoretiserat om att vad de ser på de fotografier som du refererar till som ett orange objekt är i verkligheten en Brun dvärg, med möjligheten av att Nibiru är en av dess månar.

Och där finns mängder av debatter om hur man skall ställa sig till vad Sitchin verkar ha sagt om verkligt praktiskt liv på en isig sten där ute i en bana runt Pluto.  Och jag undrar om du vet eller har någonting alls att säga om detta.

BD: Nej, den är inte en isig sten.  Och ja, när den gör en lång resa ut och tillbaka så går den så långa bort från Solen att Solen antagligen inte är mer än en pytteliten prick av ljus, ett litet, litet nålshuvud.  Och du kan tänka dig att det borde vara naturligt iskallt.

Nej, den… uppenbarligen gör planeten, som många planeter i systemet här, sin egen värme.  Det har sin egen kärna, ett genererande värmesystem mycket likt vårt eget.

Vi har ett system inne i kärnan på den här planeten som är en… som har beskrivits som en termonukleär reaktion, mycket liknande Solen.  Det mesta av livet och allt av gåvorna och all skönhet i livet på den här planeten kommer från att vi går runt den här underbart vackra Solen.  

 Men jag tror inte att Nibiru är en isig sten. Nej.  Jag tror, först och främst, att den troligen genererar nog av sin egen värme och jag tror att de antagligen, verkligen, skapar för sig själva med den avancerade teknologi de har, en sorts Dyson-sfär.  Känner ni till den?

BR: Mm, hm.

BD: Vet du vad, den geniale brittiske astronomen, jag tror, Freeman Dyson, sa för några år sedan att en otroligt avancerad teknologi kommer att ha kunnandet att kringgärda sin planet och bibehålla inte bara sin värme utan även sin atmosfär.  Och jag misstänker att Anunnaki har gjort det med Nibiru.  Och de gjorde det troligen… Gode Gud… hundratals eller tusentals eller kanske miljoner år tillbaka.

Så planeten… jag tror att färgen från den, den blekt rödgyllene färgen, är ett resultat av det där höljet av guldskal som de har skapat.  De har skapat för sig själva en Dyson-sfär runt sin planet.  Och jag misstänker att varje avancerad teknologi slutligen kommer att göra detsamma, helt enkelt för att det låter förnuftigt.  Det är en praktisk sak att göra.

BR: Om de hade den graden av ingenjörsteknisk kapacitet varför lever de inte bara på Mars istället för att rasa genom solsystemet?

BD: Ja, de var ju inte de ursprungliga ockupanterna på Mars.

BR: OK.

BD: De använde Mars som en vägstation och de har aktiverat den igen.  Jag håller med Zecharia om det. De har återaktiverat sitt vägsystem, deras vägstation där.  De brukade stanna till på Mars på sin väg hit.

Så de var aldrig, tror jag, ursprungliga invånare på Mars.

BR: Nej, jag gillar vad du säger.

BD: Där är några få kvarlämnade från de ursprungliga invånarna på Mars.  Det finns även vissa indikationer som jag har tittat på, och jag har fått vissa data, att vi spelar värdar till en grupp marsianer här på vår planet.  Jag talar om den ursprungliga befolkningen.

BR: Vet du någonting om de ursprungliga marsianernas arter?  Eller har du någonsin…

BD: Annat än… det enda… jag har talat med ett par fjärrsynare som tydligen har kunnat komma ansikte mot ansikte med dem, så att säga, och de säger att de liknar mycket de amerikanska indianerna.

BR: Mm hm, OK.

BD: Och jag kanske har mött en marsmänniska (skrattar).  Jag har känt så många underliga människor i mitt liv.

BR: Säkert, jag menar jag förstår detta tillräckligt väl för att veta att inte skratta för en kommentar som den.  Det är då säkert, så… 

Det där, tro det eller inte, var menat att vara en liten fråga.  Jag har en större en, någonting som jag trodde att du kanske vill tala om.  Eller kanske jag missförstod dig lite tidigare när det gällde en konversation som Kerry hade rapporterat med dig.

En del seriösa forskare, Linda Howe, Jim Marrs, och ganska många andra personer, misstänker faktiskt att det kanske blir en utomjordisk invasion som en sorts stor gudomlig 911 händelse uppe på himlen.

BD: Du talar om en sorts falsk-flagg-situation? 

BR: Falsk-flagg, ja.  Och…

BD: Om vi skulle dra igång det… om någon av våra idiotiska dårfinkar där bakom tror att de kunde dra igång något sådant, då tror jag att de skulle absolut göra sig själva till förbaskade dårar.  För jag tror inte på att det skulle fungera.  Jag tror inte att du kan göra det när du har den verkliga makten där ute som inte skulle tillåta detta att hända!

BR: Inte så mycket en ”invasion” utan en stor uppvisning i skyn för att skapa rädsla och göra att du tror… för att ta kontroll... som Carol Rosen sa, att hon hade alltid fått höra det från Wernher von Braun för många år sedan.

BD: Ja, Werner sa det. tydligen, innan han dog, att han… det var ett av programmen som regeringen vid den tiden övervägde.  Ni vet, de hade den här lilla komplotten som de arbetat med hela tiden.   Det här kriget, det där kriget, aktiemarknaden som kraschar… det här, det där, ni vet… alla dessa små magitrick, som jag visar dig den här handen, jag plockar ur din ficka med den här.

De kanske har haft det i sinnet vid den tiden, men jag tror inte att de tänker allvarligt på det numera, för jag tror att vår s k Makten som är – vilket är ett skämt – är i så nära relation och kollision med den verkliga makten (pekar uppåt) att det aldrig skulle fungera.  De skulle aldrig tillåta det.

Det är likadant med att de (pekar uppåt) inte skulle tillåta ett termonukleärt krig.

BR: Ja.

BD: Det finns så mycket värdefulla byggnader här!  Inte bara just dessa rika guldgruvor av mänsklig genetik.  Vilken fullkomlig reservoar vi är, av gener och… Gud!  Hela arten plus hela den andra faunan och all den andra floran… detta är en värdefull planet.  Och de älskar den.  De äger den! 

Vi har aldrig ägt den.  Vi bara lever på den.  De brukar oss, så att säga. Gud! (suckar). 

Charles Forte hade rätt, till en viss grad.  Vi är egendom.  Och vi kommer att fortsätta med att vara egendom tills vi når en punkt där vi kan bokstavligen talat stå upp och säga: All right. Vi kommer att göra detta själva nu.  Och bevisa det för universum.

Vi handskas med ett universum fyllt med liv!  Och det mesta av det är så långt bortom vårt eget!  Jag brukade en analogi en gång, och jag sa: De tittar på oss som vi tittar på huvudjägare i Nya Guinea!

Du har sett filmerna, ni vet, History Channel och alla de andra. De är nakna, de springer omkring med de där dumma sakerna på sina penisar och, ni vet, ben genom sina… vad det nu är.  Patetiskt, sorgligt, primitiva vildar.  Det är inte rädda, de är inte våldsamma, de skall tas om hand och ges näring.

Skillnaden mellan en del av dem där ute (pekar uppåt) och oss är skillnaden mellan oss och de stackars männen på Nya Guinea och regnskogarna där borta.

Nu, jag skojade om detta, och senare lärde jag mig att det egentligen inte var en riktig jämförelse.  Jag lärde mig senare att jag inte ens kom i närheten till en riktig jämförelse. Att den verkliga jämförelsen mellan många av dem (pekar uppåt) där ute och oss är närmare till hur vi känner för chimpanserna.

Och Bill, om du tillåter dina tankar att ta dessa vägar, och jag vet att du gör det, så finns det varelser och livsformer där ute som är bokstavligen gudalika.  Många av fjärrsynarna som har mött dem – och jag har sett några få av dem själv – ser på dem som transcendentala eller övernaturliga. 

De manifesteras som levande energilivsformer, former av ljus. De är samma sort som de som uppenbarade sig när Jesus gick omkring här.  Antagligen samma sorts människor som visade sig för den stackars… vad var det?  Joseph Smith.  Jag känner till historien om Mormontron.  Joe hade en upplevelse en gång som inträffade i hans sovrum där två lysande, vackra, långa, glimmande, glittrande varelser av rent ljus visade sig.  Dessa var transcendentala.

Skillnaden mellan dem och oss är mellan oss och rhesusapan. (Bill skrattar). Så, jag tror att jag kommer nära.  Kanske inte.  Men jag tänker att jag kommer nära till en analogi som kanske är mer realistisk.

Jag har ingenting annat än hopp, för jag är en odödlig varelse.  Jag är en oändlig livsform.  Om ni kan se mig på det sättet, Bill, skulle det inte vara i den här patetiska kroppen med…

BR: Det är bara våra kroppar vi beskriver.

BD: Oh, det är riktigt!  Du vet, detta är bara skalet.  Jag har haft det i 79 år.  Jag har använt det dåligt och jag har missbrukat det under åren (Kerry skrattar).  Och jag börjar få betala läxan, priset, för det.  Men om du kunde se mig som jag kan se er… Vi är skimrande varelser av ljus.

 BR: Ja.

KC: Absolut.  OK, jag har en fråga till dig för han har kommit ut med en bok (Zecharia) som kallas End of Days.

BD: Ja.

 KC: Och i den boken talar han faktiskt om Nibiru och dess återkomst.  Men han säger inte att det verkligen kommer att hända nu.

BD; Han säger att han tror att det är omkring 2060.  Det var hans beräkning.

KC: OK, och så, var kommer den här informationen som du har, och 2012… Hur kan vi få ihop allt detta?  För jag kommer att säga något om vad du berättar för oss… därför att det är helt klart att du är något av en intelligensanalytiker själv.  Du har ju absolut en otrolig bakgrund.  Du kan korskorrelera och så vidare.  Men du har också någon insiderkontakt. Och du har även kontakt med Anunnaki, som du sa.  All right?

Så varifrån får du din information?  Och säger de någonting specifikt om vad som kommer att hända år 2012?  För jag är inte säker på Zecharias slutsats.

BD: Han sa år 2060, men uppenbarligen kan det bli innan det.  Försvarsdepartementet är ganska oroat över detta.  Där är hela sektioner i Försvarsdepartementet som arbetar på det här subjektet, speciellt. 

Den stora frågan är: Kommer vi och Nibiru att vara på samma sida om Solen vid samma tid? Och en del av våra fjärrsynare har dragit slutsatsen, ja. Det kommer att inträffa den här gången att vi och den kommer att vara på samma sida om Solen vid samma tidpunkt.

Och om fjärrsynarna… och de får sin information från ETs, och mycket av min information är från samma källa.  Och, ja, vi står inför en svår tid.

KC: Och vi talar om medan vi fortfarande är här på planeten, för jag vet inte om vi skulle leva här under år 2060.

BD: Ja, jag vet inte om jag fortfarande kommer att vara här eller inte.  Ni vet, jag kommer att fylla 80 år i mars och jag har fått en biljett ut härifrån.

KC: Just det.

BD: Jag har fått den stämplad.  Jag har fått den betald.  Jag är nio år bortom min garanti som det är!

KC: (skrattar) Nej, men jag tror att du kommer att leva en stund till.  Så vad… OK. Så vi har fått den här intressanta saken som är på väg och vi kommer att gå… Vi har ett enormt nedslag på någonting som har med Planet X att göra.

BD: Ja.

KC: Det har gjorts till en driftkucku.  Det är en otrolig sak!

BD: Oh, det löjliga är (skakar på huvudet)…

KC: Jag menar, jag tror att det går utanpå även ET-förlöjligandet.

BD: Oh det gör det, det gör det!

 KC: Jag tror att det blivit så starkt, och det har faktiskt kommit från Vatikanen!

BD: Mm.

KC: Så vad är de så rädda för, för det första.  För det andra, har du hört teorin att i grunden vad som skall hända är att ett skyddande hölje kommer att sättas runt Jorden så att den här gången kommer det faktiskt inte att ha den påverkan som den har haft i det förflutna?

BD: Jag hört det ryktet i förbigående och teknologin existerar för att göra det.  Vad jag har en misstanke om är att mycket av vad som kommer att läcka ut kommer att tillåtas läcka ut.  Jorden kommer inte att förstöras och den mänskliga rasen kommer inte att gå mot sitt slut.  Men det kommer att bli en svår period när det väl börjar.  Och låt mig säga er: det har redan börjat.

Reaktionen från Solen är en klar respons på närvaron av den här andra kroppen.  Nu, den här andra kroppen har redan blivit fotograferad av teleskop i södra Chile och på Nya Zeeland.

Jag har bett Marcia att gräva i sina mappar.  Jag hade en artikel från en god vän som publicerades i en tidskrift i Rom, Adriano.  Jag vet inte om du känner till om Adriano Forgione?  En briljant ung man.

KC: Ja.

BD: I vilket fall, han har kopplingar till Vatikanen.  Han har goda vänner som är jesuitpräster och astronomer.  Och Vatikanen är oroad över det.  Hursomhelst, Adriano sände mig en artikel, inkluderande två fotografier som har tagits av Nibiru – redan! – och tagits av i första hand, tror jag, observatoriet i Chile.

Men de har tagit bilder vid ett observatorium på Nya Zeeland också.  Så, den är tillräckligt nära nu att optiska teleskop har bilder av den och de studerar den noggrant för att försöka bestämma… vad är det de kallar det… den gudomliga mekaniken i hur allting rör sig.

Ja, om våra fjärrsynare har rätt och ETs har gett oss någon genomgång av det, så kommer det att bli en svår passage.  Därför att vi och den kommer att vara på samma sida om Solen vid samma tidpunkt.  Och det betyder att alla helveten kommer att braka loss.

De har teknologin. Vi talar om inte bara Anunnaki.  Det finns intelligenser där ute som började för en miljard år sedan.  Och de har teknologi som sätter dem i en kategori av vad Kaku skulle kalla en typ III civilisation.

KC: Mm hm.

BD: Så, en typ III civilisation har teknologin att förbättra eller mildra passagen av Nibiru.  Nu, antingen de gör det eller inte, som du säger, sätter ett skyddande hölje runt Jorden…

Nibiru har gjort det för sig själv.  De har en skyddande sköld runt sin planet, vilket är orsaken till att på fotografierna ser det ut som en sorts rödaktigt guld.  Och tydligen är det därför de kom hit, för guldet, först och främst. För de förlorade sin atmosfär och de behövde så guldpartiklar i sin atmosfär för att hålla atmosfären från… ni vet, de går runt på en lång resa där ute.

 KC: OK, men Anunnaki är här, säger du.  Och ändå, Anunnaki förmodas vara på Nibiru också.  Eller, vad tänker du?  Eller vad har dina källor berättat för dig om detta?

BD: Civilisationen, Anunnakis civilisation, är på planeten, men Anunnaki är på den här planeten också, över hela den förb-e platsen… under havet.  Anläggningen som vi känner till… inne i Mount Haves i Alaska, inne i Mount Perdido i Pyrenéerna.  Där är en rakt inne i mitten på Australien som är nära… vad, Alice Springs.  Och vad heter anläggningen där?

BR: Pine Gap.

BD: Pine Gap! Ja. Tack för det min vän. Pine Gap.

BR: Refererar du till…

BD: Och det råkar vara R&R-anläggningen, enligt fjärrsynarna.

KC: Vad är R&R?  Jag är ledsen…

BD: Rest and relaxation (Vila och avkoppling).  Det är vad vi brukade kalla det i det militära när vi…

KC: R&R-anläggningen för vem? Vad, Anunnaki?

BD: För ETs och Anunnaki. Ja.

KC: Pine Gap.   

BD: Och de handskas med människor och de behöver vila och avkoppling! (Kerry skrattar). Men hursomhelst, ryktet säger att Pine Gap är i första hand en R&R-anläggning.

KC: Har du varit där?

BD: Jag har varit i Australien men jag har inte varit i Pine Gap, nej (ler).

 KC: Skulle du ljuga för mig?

BD: Ibland kanske, men inte just nu, nej.

KC: OK.

BD: Nej, jag inte varit i Pine Gap.

Mycket av mitt arbete har varit ett resultat av analysering och sovring och utvärdering av andras arbete.  Det är vad en underrättelseanalytiker gör, tar data från många olika källor.

Men jag har viss information som jag har försetts med från källor inom USAs regering som berättar för mig att, ja, de är djupt oroade över detta.  Och de oroar sig sjuka över det.  Och de vet inte vad de skall göra åt det, för vi har inte makten att göra ett förbaskat dugg åt det.

 BR: Är det beräknade datumet, så vitt du kan förstå från dina källor, inom de närmaste fem åren hellre än Sitchins beräkning av år 2060?

 BD: Jaa, låt mig säga något om… du talar om 2012?

BR: Jag talar om… ja, där är en del seriösa forskare om Planet X som säger att vi kommer att se den nästa år, och saker och ting kunde starta…

BD: Jag tror att man nog kan se den nästa år (2009) men jag tror inte att du kommer att ha hela helvetet som brakar loss förrän omkring 2020.  Du kommer att ha en uppbyggnadsfaktor. Det kommer inte att hända plötsligt, bara sådär (snäpper med fingrarna).  Du går inte ut genom framdörren och hela helvetet brakar loss.

Du kommer att få se en serie av händelser som inträffar som involverar vår geologiska struktur.  Du kommer att ha ökad vulkanisk aktivitet.  Du kommer att ha ökad solfläcksaktivitet.  Vi har en låg aktivitet just nu (2008).

KC: Mm hm.

BD: Men ni kommer att få se en oerhörd solfläcksaktivitet och en oerhörd geologisk aktivitet. Ring of Fire kommer troligen att få ett utbrott.  Detta är saker som alla kommer att vara ledtrådar till att alla helveten är på gång, ni vet.

Du kommer att ha stormar.  Cyklonerna har blivit värre och orkanerna har också blivit värre. Du kommer att börja få orkaner som visar sig på platser som de faktiskt inte befunnit sig på under en lång, lång tid.

Så, vi kommer att få ett uppbyggande, inte långsamt utan konstant, uppbyggande av geologiska och väder- och solfläcksaktiviteter.  Och vi får troligen… uppskattningen som jag har hört från folk som har studerat det är omkring år 2020.

KC: OK, men vi har hört att Sitchin, så välmenande som han kanske är, arbetar för regeringen.  Och vad jag förstår då är att de inte vill ha ut den här informationen.  Så de gör vad de har i sin makt att försäkra sig om att det blir förlöjligat, som vi har observerat.

BD: Kerry, vad skulle regeringen, eller någon annan, berätta för dig?  Vad kunde de säga till dig?  Skulle de säga till dig att… Ta tag i hatten gräv ett hål, håll dig kvar? Skulle någonting de säger…

KC: Jaa, är det vad de underjordiska baserna handlar om?

BD: Ja, jag har alltid haft den övertygelsen – och jag har lagt ihop det genom åren – att den så kallade Eliten, crème de la crème (de är självdesignade, du vet) de har förberett sig för kaos under åratal!

Det var från början initierat av det termonukleära hotet med Sovjetunionen – underjordiska, du vet, tillflyktsplatser dit vi kunde gå.  Vi har vår egen luftkonditionering.  Vi kan ha vår eget matförråd och vår eget vattenförråd.

Det var ett program som började som jag arbetade mycket nära med när jag var med FEMA under åren.  Jag har varit i underjordiska anläggningar som du inte skulle kunna tro på!

KC: Mm hm.

BD: Och där är anläggningar överallt som inte är kända.  Jag menar där finns en stor anläggning rakt under Fort Vachuga här i Arizona.  Jag menar en massiv sådan! Det kommer aldrig att komma ut, det kan jag säga dig, men, du vet… Där finns en djup, djup, massiv underjordisk anläggning under Fort Vachuga.  De är över hela platsen.

Och jag reste till Camp Mercury i Nevada, det var första gången jag besökte Area 51.  Jag har kanske berättat det för dig förut.

KC: Mm hm.

BD: Hursomhelst så gick jag i skola 1979, Department of Energy school för radioaktivt svar på olyckskatastrofer.

KC: Så du gick ner i den underjordiska basen på Area 51?

BD: Nej, jag talade med männen som byggde en del av dem. Jag tog också en busstur över passet från Camp Mercury, vilket är atomtestanläggningen där.  Jag gick in i Area 51, Groom Lake, från baksidan.  Och det var ingen stor sak, bara en enorm anläggning där.  Det mesta av det fanns under jorden.  Och hangarerna…

KC: OK. Först reagerade de på det sovjetiska hotet och allt det där, och atom…

BD: Det kommer att byggas upp långsamt och det har redan börjat så försiktigt.  Och de vill inte tala om det.  Ingen vill dela med sig av det.  Jag menar, titta för Guds skull på locket de har haft på angående ET-aktivitet på Månen och Mars!

KC: Mm hm.

BD: Med den löjliga faktorn, och locket som läggs på… jag tror att Robert Harrington förlorade sitt liv för att han sa för mycket.   Han sa: Oh, det verkar vara en ganska trevlig planet, och vi känner till den och allt vi behöver göra är att sätta ett namn på den.  Och sedan, välsigne hans hjärta … Ni vet, han hade aldrig haft något hjärtproblem, men inom ett år var han död i en hjärtattack.

Ni vet, när Ike mötte folkhopen vid Muroc, vilket nu är Edwards…

KC: Just det.

BD: … 1954, då mötte han Anunnaki.

KC: Mm.

BD: Stackars Ike, inte långt därefter fick han en hjärtattack.  Det var mer än han kunde hantera.  Chocken på den verkligheten tog hårt på honom.

KC: Mm.  

BD: Och det är en av orsakerna till varför Brooking Report nådde den slutsats den gjorde!  Du kan inte berätta för det stackars folket där ute om allt detta.  De kan inte hantera det! Ja, B.S. de kan hantera det!  Fan… människor kan hantera vad som helst.

KC: (skrattar) Jag måste hålla med dig.

BD: Jag menar, vi har gått igenom ett helvete genom århundradena.

KC: Absolut.

BD: Vi kan hantera Attila Hunden och Adolf Hitler, vi kan hantera allting.  Vi har blivit designade till att handskas med allting.  Vi har inte blivit designade till att leva särskilt länge, men, igen, det är en annan historia.

KC: Just det.

BD: Var trodde du att de här enorma utbrotten av kunskap om det dubbla helix, vårt RNA, vårt DNA och allt det, har kommit från?  Finns där någon koppling med det faktum att kanske vi nu har en relation med de män som ursprungligen designade oss först och främst?

KC: Säkert.

BD: Naturligtvis har vi det.  Vi är nu i processen av att designa om och konstruera vårt DNA. Och vi har fått veta hur.  Vi har blivit visade hur.  Och tack gode Gud att de delar med sig av det med oss nu, för den första gången som stackars Adam och Eva ville ha kunskapen så slängde de ut dem ur trädgården, som ni vet.

Och det är en annan sak jag vill tala lite om i förbifarten… det är att det finns inget sådant som ursprunglig synd.  Och det där är en kruka gödsel som har tvingats ner i din hals under tusentals år.  Det finna ingenting sådant.  Den mänskliga rasen har aldrig fallit.  Den blev knuffad.  (Kerry skrattar).

Och den här arten som ni och jag är en del av, denna vackra, underbara, förhoppningsvis otroliga ras av människor har en framtid.  Och den är i stjärnorna!  Och vi skall gå ut dit för att återta vår rätta plats, som vi skulle ha varit på från början.

 KC: OK. Och detta går in till det Hemliga Rymdprogrammet och jordomvandling, för det är en sort jordomvandling som pågår, en förberedelse för vad som kanske händer om Nibiru kommer igenom, och om Jorden är i ett sådant tillstånd… Vi talar om jordomvandling för Mars, kanske bortom det.  Har du hört något om detta?

BD: Ja, jordomvandling är en fin konst som har pågått under miljoner år.  Jorden själv var jordomvandlad.

KC: Just det.

BD; Ni vet, den var förberedd.  Trädgården var förberedd för liv.  Och när liv var introducerat har den givits näring sedan dess, från allra första början.  Jordomvandling är en fin konst och en del av dessa människor där ute, och som har varit med en miljard år, är ganska bra på det!

Så ni förstår, jag vet inte om de planerar att göra om jordomvandlingen efter att Nibiru har passerat eller om de kommer att försöka hjälpa till med att mildra skadorna under tiden?  Jag skulle misstänka det senare. 

Kanske planerar de, genom sina ingenjörsgenier… och, min Gud, faktum är… ni vet, de har artificiellt konstruerade objekt i rymden i ringarna runt Saturnus som är över 2000 miles långa! Rymdskepp 2000 miles långa! Jag har bilder och jag skall visa dem nästa vecka.

KC: OK. Hur är det med John Walson? Känner du till hans bilder på skeppen runt Solen?

BD: Jag har hört om dem men jag har inte sett dem.

KC: All right. Jag bara undrade.

BD: Vi har objekt… jag har fotografier som tagits av Apollo 13 av alienskepp 800 m långa och jag visar dem över i San José.

KC: Underbart.

BD: Och dessa togs av våra egna astronauter.  Du har grabbarna på Apollo 13 – och de är alla, efter vad jag förstår, fortfarande vid liv – och du kan inte få en enda av dem att erkänna vem som tog bilderna med kameran.  Men filmen är där och negativens nummer är där och rullarnas nummer är där.  Och där är det – ett NASA-fotografi av en 800 m långt artificiellt skepp!  Nu… och det är bara ett… det är litet!

KC: Ja, låt oss tala om astronauterna för ett ögonblick, därför… vad är det som händer med Clark McClelland?  Och varför har han sådana problem med att komma fram?

BD: Jag visste inte att Clark hade några problem.

KC: Han har en bok som han försöker skriva.  Han är utan pengar, han har haft en förfärlig tid och de vill inte att han skall tala.

BD: Nej, det vill de antagligen inte.

KC: OK.  Och har du träffat… du vet, har du talat med astronauterna?  Hur är det med Edgar Mitchell?  Har du talat med honom?

BD: Jag talade med Gordon Cooper innan han dog.  Jag talade i telefon några få gånger med Cooper.  Han sände mig även ett foto av honom själv med autograf. Jag beundrade honom för han var en av enstöringarna som hade modet att komma ut och säga vad han hade sett.

Jag har känt Ed Mitchell under några år.  Varje gång jag får en chans att se honom så pratar jag med honom och jag anser att han är en förtjusande man.  Han är mycket varm och väldigt klipsk.

KC: Är de tankekontrollerade?

BD: Till en viss grad. 

KC: Har deras sinnen blivit raderade?

BD: Cooper… Cooper blev aldrig det.

KC: OK. 

BD: De kom aldrig åt Gordon.  Och jag tror inte att de kom åt Neil Armstrong heller.  Men, resten av dem, till en viss grad, har blivit på ett sätt… vad är ordet jag letar efter här? (suckar). De har blivit betingade att inte säga något.  Och i en del fall har de kanske blivit hypnotiskt påverkade för att inte minnas.

I Dark Mission säger Hoagland – och bevisen är ganska klara – att de hypnotiskt… Debriefed (utfrågade) är vad de kallade det.  Men, förmodar jag, blev de hypnotiserade för att hjälpa dem att förstärka sitt minne, att komma ihåg.  Tydligen hade en del av dem blivit tillrådda hypnotiskt att inte minnas vissa saker.

Lika mycket som jag beundrar Ed Mitchell och respekterar honom – en fantastik, underbar man – så har han erkänt offentligt framför andra människor att hans tid på Månen, promenaden på Månen, var något osäker.   Han kan inte komma ihåg allting.  Och, naturligtvis, det är tråkigt.

Jag tror inte att de någonsin kom åt Neil Armstrong för när han kom tillbaka så lämnade han programmet och sa: Åt helvete med det, jag slutar med det här.  Han for tillbaka till Cincinnati och började som lärare i matematik vid universitetet där.  Och Armstrong har inte sagt fem ord offentligt sedan dess.

KC: Uh huh.

BD: Och sedan har du fallet med Aldrin.  Han hade haft upplevelser då han var med vänner och ämnet kunde komma upp.  Och Buzz började gråta eller så blev han illamående.

En gång – och Hoagland nuddar vid detta, jag tror i kapitel tio i boken – då Aldrin var i en konversation med några få människor och sin fru, hade några få drinkar och var bara avkopplad.  Och någon frågade honom en rättfram fråga och han var tvungen att springa ut och spy.  Han blev sjuk!

För mig är detta resultatet… och jag har studerat det tillräckligt under åren för att veta att det låter för mig som hypnotisk suggestion.

KC: Mm hm.

BD: Han har blivit hypnotiskt tillsagd att inte minnas, eller att inte ens diskutera det.  Han blir illamående.  Och vid ett tillfälle med en hop vänner, Gamla Fly Boy-typer, slutade det med att han började gråta. Detta krossar mitt hjärta för Aldrin är en god människa.  Han var en av våra bättre män som blev utvalda för det programmet.

KC: Um hm.

BD: Du vet… du känner till historien, och detta är allmänt känt.  De kom tillbaka från Apollo 11 och la in Aldrin på ett sanatorium för omkring sex veckor. Han hade… led av alkoholism. Tror du på det?  (Kerry skrattar).

BD: Tror du att en av våra bästa och modigaste, en av de finaste i Apolloprogrammet led av alkoholism?  Nonsens!

Du vet… uppenbarligen var det programmeringen, att bli förstärkt.  Varför skulle en vuxen man med hans bakgrund brytas ned och gråta som en baby eller börja må illa och kräkas för det här subjektet?  Det är hypnotisk, post-hypnotisk stress.

KC: Så vad är det på Månen som är, du vet, som är så viktigt att de vill totalt tvätta bort det från dessa mäns sinnen?

BD: Oh, min Gud!  Det astronomiska samhället, de professionella astronomerna i det här landet, har varit skyldiga till kriminell aktivitet!  Du får gärna citera mig.  De har varit skyldiga till kriminell aktivitet under åratal, för att inte diskutera fakta om vad de vet om Månen.

Där finns jättestora anläggningar och stora aktiviteter som pågår på Månen hela tiden.  Inte bara det, Månen har vatten.  Nu, antingen det är en naturlig process från satelliten, eller om det är vatten som har blivit lagrat där för användning, där är ångliknande tecken på en form av en atmosfär i botten på en del av kratrarna.

Astronomer har sett dessa bilder, men den oärliga bunten av dårfinkar vill inte diskutera det. De är rädda för att… Du vet varför?  Nittio procent av deras inkomst kommer från regeringsanslag.  Och när du har fått en regerings anslag och detta är din primära källa av inkomst, så säger du vadsomhelst som regeringen säger att du skall säga.  Eller säger inte vad det nu är som regeringen inte vill att du skall säga.

Hursomhelst så är där en viss atmosfär på Månen, åtminstone i grunden av flera av de större kratrarna.  Där finns vatten på Månen och där är stora aktiviteter som pågår.  Jag menar, vi talar om ingenjörsarbete och konstruktionsaktivitet.  

Där är jätteskepp som kommer och går ut från kratrarna.  Där är ljust hela tiden.  De har sett broar som uppenbarar sig och sedan försvinner.  Jag menar, de är aktiva av helvete på Månen!

KC: Hur är det med…

BD: Men samma aktiviteter pågår även på Mars!  Du har sett mina fotografier, gissar jag. Det är inte bara mina fotografier.  Men där är en stad i storleken som Chicago under jorden på Mars som genererar så mycket värme att det visar sig på infraröda foton.   

KC: Har du kontakt med John Lear?

BD: Jag har mött honom. Jag har varit i hans hus en eller två gånger.  Jag har besökt honom och jag har en oerhörd respekt för honom.  Skälet till att jag gillar John är att han har varit fastnaglad, som jag, som en förbaskad enstöring, du vet?

KC: Jag menar, detta är hans skötebarn, du vet, projekt.

BD: Etablissemanget har försökt att förlöjliga John Lear och du kan förlöjliga John Lear för att han har källor, liknande några av mina egna, som är bortom ifrågasättande.  Han har fått folk på insidan som föder honom med information nästan på regelbunden basis. (Kerry skrattar).  Jag har fått mina i bitar och delar när jag går till konferenser och när jag möter folk, du vet.  Men John får dem direkt.

KC: Jag har en fråga till dig om Arlington Institute och vad som händer och kanske kommer att hända i oktober, för vi har mängder av information som kommer ut runt oktober och om någonting som kanske är planerat.  Jag vet inte om du har hört något om detta. 

Vi har det… vårt topphemliga vittne kommer ut och säger, du vet, att ekonomin kommer att krascha här i USA, att…

BD: Oh, hela den saken har blivit konstruerad.

KC: All right.

BD: Den har blivit lurad på oss.  Du vet, detta är ett skämt.  Och de stackars grabbarna där ute, de stackars arbetande männen på gatan har blivit kungligt lurade!  Men, du vet, hela den här saken… Kerry, jag skulle nästan komma till en punkt att 90 % av vad du kallar verklighet – våra hotelser med ryssarna, invasionen i Georgia, aktiemarknadens kollaps – allt detta är helt och hållet en konstruktion.

KC: Så berätta för oss om det.  Berätta för oss om Georgia, för… OK, för att gå tillbaka till… jag vet att du känner till männen som ledde Arlington Institute.  De sänder ut nyhetsbrev som säger… inviterar människor att tala om för dem vilka drömmar och visioner de har om oktober, för oktober har blivit en sådan het månad.

Det finns något som kallas Half Past Human.  Har du hört om dem?

BD: I förbigående.

KC: De gör, du vet… de gör språk.  De spårar med webben över hela internet, i grund och botten spårar de vart språket är på väg.  De har gjort detta sedan 1998 med datorer och så vidare.  Och de kunde kartlägga, som innan 911, denna enorma ökning i medvetenhet om att en del händelser var förestående.  Vad de får ut om oktober är samma sak, bara någonting till och med mer långsiktigt i effekt.

 BD: Ja, jag har en oerhörd respekt för John Peterson.  Han är en enastående man.

KC: All right.

BD: Jag har känt honom under några år.

KC: Så, Arlington Institute är plötsligt ute efter folks drömmar och visioner om oktober. Varför?

BD: Marcia… Marcia är mer i kontakt med John då och då än jag är.  Hon är en dataperson, förstår du.  Jag tar inte i den förbaskade saken!

KC: Jag förstår.

BD: Därför att, som jag sa tidigare, jag njuter av mitt privatliv.  Och om du är på www så har du inte något privatliv.

KC: OK, jag håller med dig där, så… OK, men du känner honom och jag är bara i grunden… du säger att den här saken är konstruerad.  Så vad hände i Georgia?  Vad vet du om det?

BD: Åh, det var helt konstruerat. 

KC: OK, så ryssarna, du vet, blev blåsta?

BD: Presidenten i Georgia gjorde det han gjorde bara för att lura in ryssarna.

KC: Just det.

BD: Och, han gick in… Ryssarna kunde inte ha ignorerat honom, för Guds skull!  Han invaderade en av deras små… jaa…

KC: Så, vad var orsaken bakom det då?  Vi vet vad som hände, men varför?

BD: Jag tror… Vad kunde orsaken vara annat än för att distrahera folks uppmärksamhet från detta över här till detta över där?  Medan vår ekonomi föll ner runt våra knän, så var allas uppmärksamhet riktad på att ryssarna invaderade stackars lilla Georgia!

Ja, ryssarna invaderade inte stackars lilla Georgia.  De gick ut och smällde till presidenten av Georgias lilla pee-pee, som om den var (slår ihop händerna) Stoppa det där!  Och de drog sig tillbaka, som du vet.

KC: Just det, ja.

BD: Du vet hur en magiker arbetar?  Han får dig framför sig, du vet… och han gör detta med den här handen medan han plockar upp något ur fickan med den andra.

KC: Det är riktigt.

BD: Och det är vad regeringen gör.  Och när jag säger regering så är det inte den regering du tänker på att vi har. Det är inte, du vet… Gud, den är helt en fasad i sig själv! Den regering vi har fått är antagligen helt styrd av Anunnaki, för där är en makt bakom makten (pekar uppåt) som drar i trådarna.

KC: Just det.

BD: De kallar dem Illuminati men där är män ovanför Illuminati som verkligen har makten.

 KC: OK, men vi har fått höra att Vatikanen är bakom en hel del av det, och att… med andra ord, Vatikanen är bakom vad som händer i USA, och att där finns en plan.  Och du har Anunnaki.  Detta är inte en positiv plan, OK?  Att ta ner USA?

BD: Jaa, de tycker att det är det.

KC: Tycker du det?

BD: Deras ultimata idé är, ja, en positiv idé.

KC: OK, vad är den?

BD: En Världsregering.

KC: OK, just det.

BD: Naturligtvis är det det de vill.

KC: Just det.

BD: Och de kommer att få den, slutligen.

KC: Absolut.  Nu, du kan ha en positiv Världsregering. Eller hur?

BD: Men den ökande smärtan… den ökande plågan som vi går igenom innan vi kommer dit… den kommer att bli ganska fruktansvärd.  Inte bara måste vi gå igenom det här eländet med Nibiru, vilket är en verklig sak…

Men den här ökande processen som vi går igenom för att eventuellt sluta med en Världsregering kommer att bli smärtsam som hel-e!  Och det kommer att bli massor av blod på gatorna innan allting är över.  Tråkigt nog, det är, enligt min uppfattning, ett faktum.  Och detta är manipulerat (pekar uppåt) från en mycket hög nivå.

KC: OK, men vi har ”vita hattar” i USAs regering som faktiskt försöker förhindra detta. Gör de inte?

BD: Vi har några goda män och goda kvinnor som är mycket väl medvetna om vad som pågår och vad som sipprar ut.  Och de försöker att modifiera, förbättra… Är det rätt ord?  Att göra den här växande plågan så smärtfri som möjligt.  De försöker att inte få se så mycket blod som det kanske kommer att ta.

Växande från ungdomen som en art och som ett samhälle är på sätt och vis som det smärtsamma växandet av en ungdom på 13 år som försöker växa upp.  Kommer du ihåg när du gick igenom det?

KC: Säkert.

BD: Det var ingen rolig tid.

KC: Absolut, så… OK, men låt oss gå ner till muttrar och bultar.  Aktiemarknaden kraschar, du måste investera i guld och silver om du vill fortsätta att leva.

BD: Aktiemarknaden var rutten ända in i sin kärna.  

 KC: Absolut, men säger du till folk att de skall flytta, att resa till Sydamerika?

BD: Nej.

KC: Så vad är ditt råd?

BD: Jag säger till folk att ni kommer att stå inför svåra tider, och jag säger detta i mina presentationer.  Jag tittar skämtsamt på dem och säger: Ni är alla dömda. Det finns inte en enda av er som kommer att vara med om hundra år från nu.  Ni är dömda! Så åt hel-e med det. Njut av resan!  (Kerrys krattar) 

 

Nej, jag säger till folk som är intresserade av att lyssna till vad det nu är jag har att säga, att ni kommer att få gå igenom en svår tid.  Det kommer att inträffa.  Det finns ingen väg att undvika det.  Vi kan inte fortsätta som vi gjort hittills för en del av våra system var ruttna till kärnan.

Och, vårt banksystem, försäkringsprogrammen, allt det där… aktiemarknaden, Wall Street. Dessa män var absolut genomruttna.

KC: Fastighetsmarknaden?

BD: Fastighetsmarknaden!  Den var dömd att misslyckas.  Tala om en bubbla! Det var tvunget att den misslyckades.  Det måste den göra.  Ja, jag är glad att den föll.  Hoppas verkligen att de lärde sig någonting från det.

KC: OK, men talar om… talar vi om krigslagar i USA? Jag menar, vad talar vi om här?

BD: Du talar om en tid när du kanske har krigslagar.  Det är bara ett steg bort.  Du vet att presidenten har fått befogenheten att deklarera det.

KC: Just det.

BD: Kongressen gav den befogenheten till presidenten för flera år sedan.  Jag kommer inte ens ihåg hur länge sedan det var.  Men, hursomhelst, allt presidenten behöver göra, vem det nu än blir… och det spelar ingen roll längre heller, för den ena dårfinken är väldigt lik den andre.  Du har en ”nationell nödsituation” och den har deklarerats.

KC: Just det.

BD: Boom! Krigslag! Du deklarerar en nationell nödsituation som inte har deklarerats än.

KC: Just det.

BD: Men är just ute på randen av det.

KC; Just det.

BD: Och du kommer att få krigslagar.

KC: OK, så vi har inget val.  Eller hur? 

BD: Jaa, det där är… Tänker du på en överraskning i oktober?

KC: Jag har ingen aning. Jag frågar dig.

BD: Ja, jag vet inget om det där.  Jag är inte säker på att det kommer att hända i oktober. Jag misstänker att det inträffar under nästa år.  Men jag vet inte…

Jag har inte haft några drömmar.  Mina drömmar har varit ganska fascinerande nyligen. Men inga av dem har varit förfärligt bråkiga.  Och jag vet att allt det här händer.  Det kommer att ske.  Det är oundvikligt.  Det har orkestrerats.  

Illuminati existerar och de har makt.  De har haft makt under åratal.  De har demonstrerat den makten hela tiden sedan 1913 när de skapade… Vad i hel-e är banksystemet?

KC: Federal Reserve.

BD: Federal Reserve, ja, vilket är ett privat bolag.  Vi förlorade det mesta av den 1947.  Jag vet inte om du är medveten om det där, men det var ett stort år.  National security blev allt, Det blev en medlem av treenigheten. 

1947 deklarerade vi… Vi skapade National Security Agency.  Vi formade en pakt med britterna, australiensarna, kanadensarna och Nya Zeeland, UKUSA Pact, vilken de flesta människor inte ens vet existerar.  UKUSA-gruppen, alla av oss, Storbritannien, USA, Kanada, Nya Zeeland, Australien är allihop som det här (klappar ihop händerna).  Vem som än är i Vita Huset och vem som än är i Buckingham Palace… det spelar ingen roll.

 KC: All right.

BD; Makten bakom scenen har styrt den här förb-e saken sedan 1947 och Ike såg det.  Det skrämde livet ur honom.  Han träffade Anunnaki.  Det höll på att skrämma ihjäl honom. Så de drar i trådarna nu, precis som de alltid gjort.

KC: OK. Så vad är din lösning?  Vad skulle du säga till folk?  Jag menar, när man står inför framtiden, man försöker återuppfinna framtiden.  Säkerligen arbetar Marcia med människor för att… bli upplysta, för att sprida…

BD: Hon gör ett oerhört arbete för att hjälpa människor att trans… göra den här övergången. Kerry, vi håller inte bara på med att göra en transition.  Vi kommer att gå igenom en transcendent transformation, bokstavligen talat… en transcendent transformation!

Vi kommer att komma ut ur det här, när det hela är över är vi en totalt annorlunda art. Vi kommer inte att vara samma människor som vi varit i det förflutna. Och det är bra! Och det kommer att göra ont. Och det kommer att bli smärtsamt.

Och jag säger till folk. Och jag har sagt detta upprepade gånger: Häng inte upp er för mycket på detta. Ni har gått igenom ett helvete förut.  Ni kommer att gå igenom en bit av det igen. Men när det väl är över, när vi väl har gjort övergången, så kommer vi att, förhoppningsvis, ha en ny värld, en ny framtid, en ny början.

 Och jag tror att detta är slutet på det Stora Året som vi kommer att gå igenom.  Vi håller på att gå igenom slutet på en 26 000 årig cykel.

 Jag säger dig, 2012… phhhft, spelar ingen roll.  Först och främst, Kristus föddes sju år innan. Och detta är ett faktum.  Och om du inte tror mig, skaffa Sir Lawrence Gardner, som troligen är en av de bästa historiker vi har som arbetar idag.  Lawrence Gardner har fakta.  Jesus föddes 7 år före Kristus, den 1 mars.

Om du nu räknar från hans födelse, som vi förmodas ha gjort, lägg till sju år till 2008 och du slutar med 2015.  Det är ganska nära 2020.

KC: Åh, så du säger att vi faktiskt har år 2015 nu.

BD: Vi är inne på år 2015 just nu.

KC: Just det, så det betyder att Nibiru… När du säger att den kommer 2020 så är det faktiskt om fem år.

BD: Antagligen.

KC: Så, vi tittar på 2013 i vår kalender.

BD: Ja, inte senare än 2017 (ler).  Jag skulle räkna bort 2017.

KC: OK.

BD: Och det kan du skriva upp (skratar) 2017. Nu när…

KC: OK.

BD: Det kommer att ta ett år eller två för de gudomliga mekanikerna… De har inte riktigt räknat ut det ännu.  Vi har datorer som du inte skulle tro fanns, men de försöker fortfarande att ladda in en del av data i den.

KC: Så, är du… Är en av fjärrsynarna du har kontakt med Ingo Swann?

BD: Jag har inte varit i kontakt med Ingo sedan någon tid, men jag… Kerry, jag har gjort en del fjärrsyning…

KC: Just det, ja,

BD: Jag har till och med haft några utomkroppsliga upplevelser.

KC: Mm hm.

BD; Jag har gjort massor av meditation.  När du går in... När du kliver in i den världen, där finns ingen tid, och du kan tala med vemsomhelst, varsomhelst, meddetsamma.  Nu, det låter dumt för andra som inte förstår vad det är jag försöker säga.  När du kliver in i det riket av tidlöshet, och de fjärrsynar, och du kliver ut ur din kropp, och du går in i ett förändrat tillstånd, och du mediterar, du är i en tidlös, oändlig verklighet där människor kommunicerar… Du blir chockad och förundrad över rikedomen av information som finns därute som du bara har att koppla in dig på.  De gamle brukade tala om Akaschakrönikan.

KC: Mm hm.

BD: Den är verklig. Den är verklig!  Och den handlar inte bara om det förflutna, Kerry, det finns inget förflutet, inte heller någon framtid.  Det finns bara ett oändligt NU!  Och en fysiker som sitter här i det här rummet skulle säga: Struntprat!  Därför att de skulle inte kunna fatta för en enda minut vad jag försöker tala om.  Men gamle Ingo skulle göra det!

KC: Ja, absolut.  Jaa, jag har varit på några av de där platserna själv, de som du talar om.

BD: Jag visste det!  Du förstår…

 KC: (skrattar). Så jag måste säga att du har absolut rätt, och det är en oerhörd glädje för oss att få höra detta från dig själv.

Och jag… du vet, jag skulle vilja, just nu, bara säga: finns det någonting som vi inte har talat om här som du skulle vilja tala om?  Och sedan, naturligtvis, vi vill också invitera Bill till att ställa några frågor till dig.

BD: Vi har dansat runt mängder av saker under de sista timmarna.  Jag tycker om det, jag gillar att tjattra med er två, ni är trevliga människor.

Som jag säger, jag är en gammal kuf och om du pluggar in mig och släpper mig lös så vet man inte var vi hamnar till slut.  Jag har varit här i 79 år den här gången och jag har gjort ett dussin eller två tidigare trippar hit, vilka, otroligt nog, jag kommer ihåg ganska mycket om.

När man börjar gå in i det där tidlösa riket så kliver man in i det oändliga, som vi alla är en del av, minnen av andra liv kommer flödande in till dig ibland.  Oh, Gud! De saker jag sett, de saker jag har gjort, de platser jag har sett… det här livet… är på sätt och vis chockerande.  De saker jag har gjort, de platser jag varit på, de liv jag har levat förut är bortom allt man tror på.

Jag skryter inte, detta är inget skryt.  Men jag är en gammal själ.  Jag har varit med på den här planeten under en lång tid.  Och fantastiskt nog kommer jag ihåg.  En del av minnena vill jag helst inte komma ihåg därför att de är smärtsamma.

Hel-e!  Jag har minnen från Sumer.  Jag kände Anunnaki då, arbetade med dem.  Jag var en av deras produkter.  Jag känner dem nu och jag är inte rädd.

Och, för att göra en avslutning, jag vill gärna säga till vem som nu tittar: Gör dig av med din rädsla.  Du har ingenting att vara rädd för.  Du är en odödlig, tidlös varelse som har en oändlig framtid i ett gudomligt universum som är så fyllt med skönhet och ljus att vi på den här pyttelilla planeten inte ens kan börja med att fatta och förstå.  (knyter näven).

Men jag säger till människor: Var inte rädd, för Guds skull!  Samla runt dig de du älskar. Sprid den kärleken runt dig och gå in till morgondagen med mod, för du har gått igenom ett hel-e som är mycket värre förut.

Så var hoppfull, älska varandra och ha mod.  Och det är faktiskt allt jag har att säga.

KC: Jaa, tack så mycket, Bob Dean.  Det är verkligen en ära och ett nöje.

BD: Tack så mycket Kerry Cassidy.  Jag njöt av varenda minut!

 

  


Los Angeles, Karlifornien September 2008

Intervjun gjord av Kerry Cassidy

Klicka här för video intervjun 


Stöd Project Avalon - Gör en donation:


Donate


Donations are not tax deductible for U.S. citizens.


Tack för din hjälp.

Din generositet gör det möjligt

för oss att fortsätta vårt arbete.

Bill Ryan

bill@projectavalon.net

free
log

unique visits