Sök 


Jordan Maxwell - The Takeover Of Planet Earth 


Jordan Maxwell: Övertagandet av planeten Jorden
Los Angeles, Kalifornien, september 2008
 

 

Introduktion:


Allt du behöver göra är bara att gå ut och göra ditt jobb och har roligt och titta på din basketboll och hålla dig ur vägen för vuxna som styr världen.  Jag har aldrig köpt det!

*** Ingenting i den här världen – ingenting – fungerar på det sätt som du tror att det gör.  Det finns alltid mer till historien.

*** Men orsaken till varför jag är här och gör det jag gör är på grund av den mutation som smusslas på den mänskliga rasen – den luras på den mänskliga rasen. Denna förändring som Universums Mästare, så att säga, har tänkt sig för den mänskliga rasen luras på oss.

Och jag tror, återigen min åsikt, att min del i denna kosmiska intrig, eller detta kosmiska spel, är att kalla människorna tillbaka till deras mänsklighet och låta dem få veta: Du har blivit ledd nedför trädgårdsgången in till någonting som du inte vet vad det kommer att bli.

*** Du vet, jag står inte ut med att människor säger att detta är allt högteknologi från vår regering!  Nej, jag köper inte det för en minut. Vad jag har sett med mina egna ögon – jag köper inte det för en minut.  Om det har något att göra med vår regering, då, vad jag faktiskt har bevittnad med mina egna ögon, om det har att göra med USAs regering, då menas med det att USAs regering är i förbund med utomjordingar, för det jag såg härstammar från utomjordingar.

*** Men jag är totalt övertygad om att där är nu på Jorden – igen, för brist av ett bättre ord – utomjordingar här nu som är fiender till den mänskliga rasen, och de är uppenbarligen fiender till vem nu den ursprunglige Skaparen av oss är – på grund av de saker jag har fått veta, att de människor, eller de entiteter som skapade oss, de ”gudar” som skapade oss, har fiender där ute i universum.

*** Något som jag skulle vilja säga om Spielberg… jag har många, många, många vänner i den industrin och jag vet redan, för jag har fått veta att bokstavligen alla de stora namnen i Hollywood vet vem jag är.  Det borde de! Jag har berättat under 48 år och de använder allt mitt material nu, så de borde känna till mig. 

*** Så jag säger att jag är totalt övertygad bortom en skugga av tvivel, för mig själv, att där finns sådana saker som reptil-aliens, fast jag har aldrig sett någon, tack gode Gud.  Men jag tror helt och fullt på att de är här – inte på grund av David Icke, inte på grund av Credo Mutwa som jag älskar att lyssna på, en underbar och fascinerande man.  David Icke har gjort ett fantastiskt arbete.  Men jag tror på att det finns reptil-utomjordingar här på grund av min egen personliga undersökning.

Var uppmärksam på att där är ett krig om din själ!

 

Intervjun börjar:


KERRY CASSIDY (KC):  Jordan Maxwell, jag är mycket förtjust över att vara här med dig idag.  Bill Ryan och jag – jag är Kerry Cassidy från Project Camelot – kunde inte vara mer förtjusta över att ha äran att få intervjua dig.

Du är en av de mest framstående forskarna, du har varit på scenen under mer än 40 år. Jag tror att du faktiskt är ansvarig för att David Icke och Zecharia Sitchin och många andra har kommit fram och talat om hemliga sällskap, Illuminati och verkligen, Makten Som Är bakom scenerna. 

Det finns inget tvivel att alla, Hoagland, Wilcock – alla är skyldiga dig ett stort TACK SÅ MYCKET för att du fört fram detta ämne och för din otroligt noggranna undersökning inom detta område.

Du är verkligen en nationens skatt, om du inte misstycker att jag säger det, här i Amerika, och du har uppmärksammats utomlands också när det gäller detta.  Så, vad har du att säga om dig själv?  Kan du ge en bättre introduktion är denna?

JORDAN MAXWELL (JM): Jag måste säga att du är mycket generös och mycket vänlig och jag uppskattar dina ord, men jag ser mig själv som en ordinär person som bara gör vad jag älskar att göra, och det är att titta bakom scenen på världshändelserna, hur saker och ting verkligen sker.  Och jag började göra den här sortens undersökningar noggrant.

Jag växte upp och, även som barn, spenderade jag det mesta av min tid i biblioteket.  När alla de andra barnen var ute och lekte satt jag i biblioteken. Jag har alltid varit intresserad av att veta saker som andra människor inte verkade veta att de ens existerade.  Jag har alltid varit intresserad av den hemliga sidan av livet, alla de dolda saker i världen som de flesta inte ens är medvetna om.  Jag är helt enkelt fascinerad av hur mycket där finns att veta som folk inte ens vet existerar.

Så jag växte upp och tänkte på det sättet och vid tiden när jag var 19 år, när jag hamnade i Los Angeles, så bestämde jag mig för att ägna hela mitt liv åt att studera vad jag skulle kalla denockulta världen.  Ordet ockult betyder helt enkelt dold.

Så mycket av verklig kunskap och visdom är dold därför att människorna som styr den här planeten känner att sann kunskap och visdom om hur världen faktiskt arbetar är kunskap som du inte behöver veta – allt du behöver göra är bara att gå ut och göra ditt jobb och ha roligt och titta på basketboll och hålla dig ur vägen för de vuxna som styr världen. Jag köpte aldrig det.

När jag var barn brukade jag, naturligtvis, vara lycklig när min familj hade andra familjer som kom på besök för de tog sina barn med sig och jag hade barn att leka med.  Men efter middagen skulle kvinnorna alltid samlas i en grupp och de pratade kvinnoprat, och min pappa och hans bröder och vem som helst annan som var där, alla män, gick in i ett rum och rökte cigarrer och drack vin och pratade mansprat.

Så min pappa och mina farbröder speciellt sa alltid: Ja, ni barn går ut och spelar boll, och jag sa till min farbror – för min pappas bröder var underbara, jag älskade dem allihop – och så sa jag till mina farbröder: Jag vill inte gå ut och spela boll.  Jag vill höra vad ni pratar om, för jag antar att om ni vill att jag skall gå ut och spela boll, då kommer ni att tala om någonting som ni inte vill att jag skall höra.  Jag är verkligen nyfiken på att få höra vad ni vill tala om som ni inte vill att jag skall höra.

KC: Och jag förmodar att du brukade säga det till dem?

JM: Yeah.

KC: Yeah.  Så du var otroligt brådmogen?

JM: Och sedan, vad de gjorde var att min farbror och min pappa sa: Ja, vi skall gå ut och spela vi också, du vet, uppförde sig som: Okej, vi behöver inte prata om någonting.

Och naturligtvis ville alla barnen nu gå ut, för min pappa och mina farbröder skulle spela med oss.  Och naturligtvis, ungefär 10 minuter in i spelet, blev min pappa trött, för han arbetar hela dagen, så han är trött och den sortens historier.  Så han kommer in och några minuter senare kommer mina farbröder in, men nu spelar alla barnen boll, så nu är vi lyckliga.

Jag ser detta idag.  Presidenten av United States går till öppnandet av bollspel och sparkar ut den första bollen.  Det är Daddy som sparkar ut den första bollen för alla barnen som är där, och alla barnen tittar på sina dumma bollspel.  Och naturligtvis skjuter de in bland publiken och du ser filmstjärnorna och politikerna med stora namn där som tittar på spelet.

Och jag tänker: Du vet, jag vet vad det är.  Det är bara pojkarna som styr den här planeten som vill att alla de stackars människorna – alla barnen – skall veta att vi vuxna som styr världen är människor som du, vi gillar att komma ut till basketbollspelen och titta på dem.

Det liksom får alla att känna sig på något sätt lyckliga över att vår nations ledare och våra filmstjärnor är precis som vi – de älskar bollspel också.  Jag har aldrig fallit för det.  Jag vet vad som är på gång.  Dessa människor kunde inte bry sig om mindre, det är bara politik.  Det är bara, du vet, att gå ut och låta folk få se att du är människa som alla andra.  Jag har aldrig köpt det.

Jag skulle vilja veta vad dessa herrar talar om, klockan två på morgonen när alla andra sover. Det är då som dessa herrar talar.

KC: Absolut. Kan du möjligen känna dig bekväm tillräckligt för att dela med dig av det du delade med oss i går kväll, om mötet med den där mycket speciella personen?

JM: Jag vet vad du säger.  Jag försöker bara tänka: Är jag bekväm nog att tala om det?

KC: Jag förstår.

JM: Ja, låt mig fortsätta, först låt mig lägga lite mer grund.

KC: All right.

JM: Så det tog mig inte så lång tid att räkna ut att mycket av det som händer berättas inte för oss människor.  Vi får inte veta den verkliga sanningen.

Speciellt vissa saker vill jag att du skall veta, och jag vill att du skall komma ihåg dem. Ingenting i den här världen – ingenting – fungerar på det sätt som du tror att det gör. Det finns alltid mer till historien.

Du hör om en del äktenskap som bryts och mannen gjorde det, hustrun gjorde det, och det är helt uppenbart vad som hände.  Nej, det är inte uppenbart vad som hände.  Det är mycket mer i den historien som du inte vet något om.  Du vet inte hennes bakgrund, hennes förflutna.  Du vet inte hans förflutna.  Du vet inte vad som hände i familjen.  Du har ingen aning.  Så ingenting är enkelt.  Det är därför du har domstolar.

Så jag upptäckte att ingenting i den här världen fungerar som man tror att det gör.  Banker lånar inte ut pengar.  Regeringar har inte makten att skydda dig.  Polismyndigheterna är inte här för att tjäna dig.  Institutioner för högre utbildning – universitet och högskolor – är inte där för att undervisa dig.

Hela superstrukturen i vår civilisation i västvärlden är en kombination av briljanta hopplock och väl planerade projekt för att rikta människors sinnen på ett sådant sätt att det tjänar deras härskare.  Och detta har jag vetat under en lång tid.

Ett av de största redskapen eller verktygen i händerna på härskarna som styr den här världen är Hollywood.  Hollywood är en otrolig historia.

Jag har sagt detta förut, och kanske många som hör mig nu har hört mig säga detta, men jag vill säga det igen – den vite mannens etablissemang kommer från Europa.  Och norra, södra… jag alla fyra: norr, öst, södra och västra Europa, även vid tiden för det Romerska riket och före det, hela den sektionen av Europa som vi kallar centrum för den vite mannen närvaro här på Jorden var ganska så bokstavligen behärskat av – forntida Europa behärskades av – ett prästerskap som kallas Druiderna.

Druiderna var ministrarna, prästerna, domarna, advokaterna – de var de religiösa ledarna. Så det var ett prästerskap som dominerade Europa.  Så är det fortfarande.  Europa är fortfarande ett druidiskt land och Amerika är ett druidiskt land.  Såvida du inte förstår det druidiska systemet kan du aldrig lura ut vad det är som händer i Amerika och England.

En av de viktigaste symbolerna i Druidsystemet var en magisk stav, liksom Merlin, magikern med en magisk stav?  Och även orkesterledarna och dirigenterna har alltid en magisk stav och det är bäst att du spelar till mästarens ton.  Han dirigerar dig att spela och han dirigerar dig att stoppa med den magiska staven – så du dansar till hans musik. Okej?

Magiska stavar gjordes alltid av trä från ett Heligt träd.  Det är gjort av Holly wood. Hollywood är ett druidiskt etablissemang och symbolerna, orden, termerna, historierna är designade.

Tänk på det! Tänk på hur Hollywood gör vad de gör.  Jag säger inte att de är onda, jag bara förklarar hur Hollywood fungerar.

Först av allt har du en historia, så någon måste skriva en historia.  All right?  Så nu har du en historia och du måste ge den till en manusförfattare som kommer att anpassa historian till ett filmmanus, för du kan inte bara berätta historien, du måste designa den till att bli en film.

Så snart du gjort det måste du sedan skaffa skådespelare – mycket viktigt: aktörer – för du kommer att behöva folk som spelar rollerna.  Det betyder inte att de faktiskt har mänskliga känslor.  Nej, nej, de får betalt för att spela som om de bryr sig om något, spela som om de älskar någon.  Det är ett skådespel!

Och så betalar du skådespelare till att spela den del som manusförfattaren har skrivit, och du vill vara säker på att aktören gör det helt rätt så du måste ha en regissör och han kommer att regissera allting du säger och gör på det sätt han vill.

Sedan har du, naturligtvis, producenten och han är också underställd den exekutiva producenten som producerar pengarna, så allt detta är ett helt system av att lägga samman ett system av en historia som berättar en historia.  Det får dig att tänka i termer av vad du just såg, så att folk går ut från filmen och tänker: Detta är hur man normalt skall reagera på en situation, det sätt som männen och kvinnorna i filmen gjorde!

Och detta är varför idag i den västerländska civilisationen, speciellt i väst, vår förmåga att arbeta tillsammans och leva tillsammans som människor, är så uppskruvad, för vi har tittat så mycket på TV och sett så många filmer och så många dumheter som kommer ut från Hollywood, så mycket våld och sex och droger, och hela resten av det, att människor inte har en aning om hur man skall leva livet  De har förlorat sin mänsklighet.

längre.

KC: Okej, så du säger att på många sätt gör Hollywood-filmer och television faktiskt en sorts beteendeförändring på människor…

JM: Precis.

KC: … för att få dem att uppföra sig på vissa sätt, att tänka på ett socialt acceptabelt sätt och sedan går människor faktiskt ut och de agerar på det sätt man förväntar sig att de skall agera, istället för på det sätt de verkligen känner i en mänsklig situation?

JM: Exakt så. Precis.

KC: Så det cementerar den sociala strukturen?

JM: Ja, så är det.

KC: Jag förstår det. Skulle du kunna tala om hur filmer avslöjar Illuminaternas agenda?

JM: Oh Gud, ja! Vilken historia det är! Absolut!  Mycket mer än du vet, även mer än du kan ens misstänka. Jag har tittat på ett subjekt sedan 1967. Låt mig inleda med detta: I Glendale i Kalifornien 1967 forskade jag i kommunism för ett föredrag jag skulle hålla och jag gick till World Book Encyclopedia och där var en bild på Sovjets nationella armérock och den Sovjetiska flaggan.  Detta var alltså 1967.

Ja, jag började prata med små grupper under 60-talet, så under sju år hade jag redan talat till små ”mom and pop”-grupper och små biblioteksgrupper, och i små bokhandlar och alla sådana saker.  Men det var 1967 som jag kom i kontakt med en symbol som var den sovjetiska, nationella armérockens.

Jag kände vid den tiden igen en speciell term som kommunisterna hade använt, nazisterna hade använt den, britterna hade använt den, amerikanarna hade också använt den, så när jag såg den här symbolen och förklaringen på den i World Book Encyclopedia så slog det mig slutligen att någonting händer här, på en massiv, enorm skala, runt om i världen.

Första gången såg jag den i den sovjetiska, nationella armérocken, men symbolen var också använd med samma ord och termer som Hitler hade använt, som nazisterna använt och som fascisterna hade använt i Italien.

Så nu när jag började titta efter, människorna i Indien använde den också, regeringarna runt om i världen använder samma symbol, så jag visste att jag snubblat över någonting med djup betydelse.  Jag visste inte vad det var, men jag visste redan, jag hade en stark känsla av, att något verkligt stort var på gång på Jorden, och den sovjetiska nationens armérock var det som triggade min insikt om detta.

BILL RYAN (BR): När du talade om symboler blev jag påmind om hur mycket av ditt arbete som handlar om översättning av symboler.  Någon nämnde för mig att du faktiskt var modellen för symbolspecialisten som spelades av Tom Hanks i filmen DaVincikoden.  Kan du säga någonting om det?  Är det sant att den var baserad på ditt arbete och din personlighet och din forskning?

JM: Ja, jag är väl inte i en position att säga det säkert, därför att jag inte är invigd i hur de kom upp med vad de gjorde i filmen.  Allt jag vill säga som är säkert och bevisat är att 1991, tror jag att det var, gjorde jag en presentation som spelades in på video i en bokhandel i Pasadenaområdet – och den videon är ute över hela världen.  Den kallas The Basic Slide Presentation.  I den – det var alltså i Pasadena 1991 – introducerades jag som expert på hemliga sällskap och ockulta emblem och religiösa och regeringssymboler.

Jag gick upp på scenen och, det var en presentation med diabilder, hade filmprojektorn på och bilderna visades på en filmduk – jag hade satt på den redan innan jag började så att folk hade ett foto att se på när de kom in – så projektorn var redan på. Bilden som var på duken var av baksidan på en dollarsedel, pyramiden som finns bakpå dollarsedeln.  När jag gick upp på scenen gick jag framför duken så att bilden nu var på mig.

BR: Det var i filmen.

JM: Och sedan började jag peka på symbolerna på dollarsedeln (Kerry skrattar) och förklarade emblemen eller orden.  Det är exakt samma scen som finns i filmen.

BR: Jag kommer ihåg det.  Det var mycket dramatiskt om du minns.

JM: Yeah.  Gå tillbaka och ta min presentation av Basic Slide Presentation 1991 och det är samma identiska sak.

BR: Imitation är den artigaste formen av smicker.

JM: Riktigt, gissar jag.  Naturligtvis fick jag ingen check eller så (skrattar).  Och sedan under 1992 eller 1993 gjorde jag en video som jag kallade Matrix of Power, där jag talade om hur världen är manipulerad bakom scenen genom ockulta och magiska symboler och ord som för civilisationen bakom ljuset, bedrar människor.  Senare kom en film ut som kallades Matrix. Men jag hade ju talat om detta, ni vet, det här ämnet, under många, många år innan.

En sak som massor av människor inte vet är att jag gick omkring, det kan sägas nu, till studior under 70-talet och på tidiga 80-talet.  Speciellt under 70-talet gick jag omkring till alla filmstudior på kvällstid.  Arbetarklassfolk i studion lät mig komma in och göra en presentation – en diabildprojektor, bara en liten Mickey Mouse operation, diaprojektor, slängde upp en filmduk och jag gav dem lektioner om Bibelkoden, Tempelriddarna, hemliga sällskap och sådana sorters svårbegripliga ämnen.

Många gånger gav jag föreläsningar som dessa till bara arbetarklassmänniskor i studion och sedan ibland hyrde vi något kontor inom studion dit jag kunde gå och sitta ned och prata med en hop av människor som också arbetade i studion.  Jag hade bara roligt när jag fick prata om saker som jag gillar.  Ni vet, de beställde in öl och pizza och vi satt och pratade och jag gjorde en två- eller tretimmars diabildpresentation av Bibelkoderna och hemliga sällskap.

På sena 60-talet, som jag sa tidigare, lärde jag mig om Illuminati som sådant, och så började jag ge föreläsningar i studion om Illuminati, Frimurarorderna, både British Grand Lodge och Amerikanska Frimurarordern, de franska och tyska Frimurarorderna, och knöt ihop dem alla in till de hemliga sällskapen som opererar runt om globen – och lät dem också bli inkorporerade i dessa föreläsningar, som jag sa, under 70-talet med subjektet Illuminati, vilket jag hade fått från Anthony Hilders anteckningar som gavs ut 1966.

Idag ser jag på TV, på History Channel, och alla sorters filmer från Hollywood, att de talar om Illuminati.

BR: Det kommer faktiskt från din forskning.  Det filtrerade sig självt ner till den populära kulturen.

JM: Ja, jag menar, om du bara fortsätter att tala under 48 år kommer någon slutligen att höra dig någonstans (skrattar).

KC: Ja, det är mycket möjligt att de faktiskt filmade dig i studion.

JM: Ja det vet jag att de gjorde.  De gjorde faktiskt det, men det var som om individer skulle ha sina kameror med sig och tog videofilmer och ljudband.

KC: Men även bakom scenen kunde inspelningar ha gjorts.

JM: Vem vet?

KC: Ja, jag menar, uppenbarligen har mycket av det du talade om kommit upp på rader i filmmanus och sedan i filmerna.

JM: Oh ja. Absolut.  

KC: Så kanske att vi kan gå tillbaka igen till när du blev involverad.  Du talade om den sovjetiska vapenskölden och vi kan kanske ta upp något därifrån.

JM: Ja, det var alltså 1967, som jag sa.  Jag är i Glendale i Kalifornien.  Jag forskade i kommuniströrelsen och gick till World Book Encyclopedia och där fanns en bild på en sovjetisk armérock och kommunistflaggan.

Jag förstod redan symbolerna i kommunistflaggan men mitt öga fångade den nationella armérocken och jag såg i den symbolen någonting jag hade sett nazisterna använda och alla de stora nationerna i världen hade också använt den.  Alla presidenterna i USA i deras installationstal använde samma ord och termer.  Alla senatorer och kongressmän, när de valtalade, använde samma termer och samma symbol.

Så jag visste att jag hade snubblat över någonting av djupaste betydelse.  Jag visste bara inte vad det betydde, men jag visste att det var viktigt.  Detta var alltså 1967.

Och sedan den tiden har jag undersökt denna enda term, denna enda symbol, och ju mer jag fann ju mer förvånad är jag över hur mycket det finns där ute med den här hemliga symbolen som ingen är medveten om, fast den är mitt framför näsan på oss.  Det är en av de otroligt fantastiska historierna om något som är så väldigt i omfång och det finns mitt framför dig och du ser det aldrig!  Det visar hur klipska dessa människor är.

KC: Så vad är det du talar om? Vi skall visa det på skärmen.  Det är två berg och en uppstigande sol.  Är det riktigt?

JM: Riktigt.

KC: Så vad är orden och vad betyder de?

JM: Men titta på det, bara att kunna se det, vilket du har möjlighet till i videon, men bara att ha möjligheten att se det är inte tillräckligt.  Du behöver omkring 25 eller 30 år av forskning för att förstå betydelsen av vad du ser och vad det faktiskt betyder.  Så du kommer att kunna visa det och det blir något intressant som folk snappar upp, men tro mig, det finns en ännu större historia än så.

Så när du hör termen Illuminati eller konceptet för hemliga sällskap, ockulta ordenssällskap och den sortens saker, så är det faktiskt mycket större än du tror.  Det är något mycket större som pågår på Jorden och som de flesta människor inte är medvetna om.

KC: Okej.  Den uppgående solen.  Talar vi om soluppgång? Eller talar vi om uppgången av Den Nya Världsordningen?

JM: Det är riktigt, exakt så.

KC: Vi talar också om något annat, eller hur?

JM: Ja, det är riktigt.  Någonting mycket stort.

KC: Någonting mer ockult än till och med det.

JM: Något som går hela vägen tillbaka till tiden före Kristus, tillbaka till forntiden. Zecharia Sitchin och jag har talat om detta.  En gång i tiden hade jag affärer tillsammans med honom. Jag hjälpte till med att sända honom till olika länder och vi skulle göra ett TV-program, en 13 veckor lång minispecial skulle jag göra med Zach.

Zecharia Sitchin har varit min käre vän, och en briljant man, och jag var så imponerad av honom att jag övertalade honom att skriva på ett kontrakt med mig för att göra den här 13 veckors TV-serien.  Tyvärr, i sista minuten stoppades hela projektet av advokaterna och de människor som skulle finansiera projektet för mig, efter att vi redan hade sålt det till fem olika länder och vi var nästan klara.  Så det var inte Zachs fel och det var inte mitt fel.  Det var de människor som skulle finansiera det som drog sig ur.

Men jag har haft massor av möjligheter att tala med Zecharia om saker som jag är intresserad av och jag har lärt mig mycket av att tala med honom privat, vilket måste, tyvärr, stanna privat.

KC: Okej.  Så du kan inte berätta någonting om det han berättade för dig som faktiskt var av stor betydelse?

JM: Nej, det är bara det att den symbol jag talar om är på den nationella armérocken i Sovjet, så jag skulle säga till alla som är intresserade av detta: titta på symbolerna på armérocken och studera dem.  Inte bara titta på dem utan titta på innebörden av dem och följ sedan de andra bilderna jag har, som jag skall ge dig.  Var och en är ett steg närmare, och ytterligare ett steg närmare det, och så håller det på.  Jag tror det finns omkring sex eller sju bilder.

KC: Okej.  Men det länkas också med japanerna, användandet av den röda solen, också solen som var i bakgrunden vid Obamas installation.

JM: Exakt.

DAVID WILCOCK (DW): Hur är det med Pittsburgh?  G-20-mötet? Det är som ett nät?

JM: Jag vet.

DW: Det är samma sak.

KC: Men är det inte en ockult betydelse i Solen i sig själv?

JM: Klart att det är.

KC: Och talar vi om något som har att göra med Anunnaki också, och deras agenda?

JM: Ja, ja, absolut.  Det är precis vad det handlar om.  Det är en dold agenda som har varit på gång på den här Jorden under tusentals år.  Och förstå att jag har haft en nackdel här, därför att jag har försökt att förklara något för en publik som inte har varit där jag har varit och sett vad jag har sett, så jag har vissa svårigheter med att legitimera vad jag säger om man inte har sett vad jag sett, och så vidare.

KC: Okej, ja det är en del av orsaken till intervjun.  Jag menar, vi är Camelot, vi har mängder av bakgrundsinformation redan på vår sida, som du vet, så på många sätt är det så att de människor som ser på det här har redan fått undervisning via Camelot av de människor som har kommit hit före dig.

JM: Jag förstår.

KC: Men jag tror att det är mycket betydelsefullt att vi talar just nu om detta och jag tror att vad vi har närmat oss här är som, detta är början av ett avslöjande som de flesta inte är medvetna om.

JM: Ja.

KC: Och uppenbarligen så har du den historien. Okej?

JM: Jag säger dig, det spelar ingen roll hur väl förberedd och hur välbeläst du är, jag kan garantera att du inte har hört den här historien.

KC: Okej.

JM: Jag har en berättelse som ingen har hört och jag har tittat på den under någon… sedan 1967, så vi talar om, hur många år blir det?  Det är 40 år?

KC: Ja.

JM: Yeah.

KC: Ja, absolut.  Och när snubblade du faktiskt på den slutliga… Det känns som du på något sätt har den fulla innebörden av det.  Jag tror att kanske du har den där fulla innebörden, så jag frågar dig, när anlände du dit?  Hur många år sedan kom du faktiskt fram till…

JM: Jag tror att det möjligen var någon gång i mitten av 90-talet som det verkligen gick upp för mig.

KC: Okej, ja, och gick upp har något att göra med det.

JM: Det är riktigt.

KC: Vi talar också om…

JM: Vi talar om en forntida, forntida berättelse som har varit…

KC: Golden Dawn (Gyllene Gryning).  Vi talar om Golden Dawn och informationen där.

JM: Absolut.

KC: Men vad…

JM: Mycket längre tillbaka.  Golden Dawn var bara ett steg till i ett fortsatt flöde av en speciell idé, och allteftersom det förflyttade sig in till de sista dagarna av den värld vi lever i, vi går nu in i en ny världsordning – jag väljer den termen – världsordning av tid i vilken den här symbolen kommer att finnas överallt.

KC: Okej.

JM: Och (suckar) jag skulle vilja få möjligheten att ge en två och en halv till tre timmars presentation av bara den här enda symbolen. 

En ganska framgångsrik filmproducent och jag talade om att göra en film.  Efter att jag gett honom en del av informationen, han kallade den: Låt oss kalla filmen Symbolen, och sedan pratade vi om det och han sa: Well, kanske Den Dolda Symbolen.  Jag har kontraktet och här är filmen som vi vill göra och vi kommer att kalla den Symbolen eller Den Dolda Symbolen.

Den har aldrig blivit gjord, av en massa olika orsaker.  Men sedan ser jag den nya filmen komma ut med Dan Brown – The Hidden Symbol. (Den förlorade symbolen på svenska).

Och då tänker jag: Dessa herrar är smarta, intelligenta och Hollywood, de är inte alls kunniga när det gäller den här symbolen och de släpper den långsamt men säkert. ELLER också är det någon slags förståelse som pågår för att folk börjar titta på symboler mer nu och börjar lägga ihop bitarna, som vi har gjort under 48 år, och nu börjar de begripa vad det är jag talar om.  Men de har inte kommit dit ännu.

Så detta är en form av professionell avundsjuka.  Jag skulle tycka om att vara den som presenterar mitt arbete innan Warner Brothers kommer över det från någon annan.

KC: Exakt.  Jag menar, här är ditt tillfälle.  Så vadsomhelst som du håller tillbaka just nu, jag menar, så gör du det verkligen på egen risk, på sätt och vis. 

JM: Jag förstår.

KC: Därför att detta är en möjlighet och vi närmar oss verkligen höjdpunkten – jag menar 2012 och bortom det – där den här agendan verkligen kommer fram.

JM: Jag vet och det är helt otroligt bara att se på.

KC: Det är otroligt att du har tittat på det här med fullt medvetande om varje steg, varje…

JM: Under 40 år har jag sett det komma.  

KC: Och så, tag oss med längs vägen.

JM: Alla presidenter i USA – allihop – har använt samma termer, från George Washington.  De termer han använde och de saker han sa var direkt tagna från Anunnakis forntida, förhistoriska värld, de forntida gudarna från det forntida Sumerien, Babylonien, Fenisien,  Kanans land, forntida Grekland, forntida Rom.  Alla dessa använde samma ord och samma termer.

KC: Okej, vad är termen? Vad är termerna?

JM: Termen är Gryningen av en Ny Dag.  Och konceptet för Gryningen av en Ny Dag är att Solen går upp mellan två berg. 

Detta går tillbaka till början av Kristendomen i det fjärde århundradet när Constantine kodifierade religionen som kallas Kristendomen.  Kristendomen är ingenting annat än… enligt min åsikt - Kristendomen är den mest populära tolkningen av den forntida kulthistorien, denna forntida sak som under tusentals år har varit dold för människor, men världens härskare, kungarna och de styrande, har alla förstått.

Kristendomen berättar samma historia för dig, men du ser den inte, så människor är fixerade vid Jesus och misstänker aldrig för en sekund att hela historien är samma forntida historia som har berättats av så många forntida kulturer och är idag en del av den Nya Världsordningen, Illuminati, Frimurarloger runt om i världen.

Hela superstrukturen i Västerlandets civilisation har köpts in till den högst forntida historien och har aldrig för ett ögonblick insett vad de håller på med.

KC: Okej, jag har vissa ledtrådar när det gäller detta och jag måste säga att du verkligen talar om uppstigningen av Anunnakis sol.  (Anubis).

JM: Exakt det.

KC: Jag vet inte om det är Marduk, men det är Orion, Orions son. Kan du berätta om det?

JM: Nu kommer du närmare.  Det är riktigt.

KC: Okej, det är han som kommer tillbaka, faktiskt, för att sitta på tronen och styra världen.

JM: Mm hm.

KC: Och så kanske du kan på något sätt börja med att måla bilden.  Kommer han i ett skepp?

JM: Jaa, det vet jag inte, kanske.  Jag skulle inte bli ett dugg förvånad om de redan är här, bara väntande.

KC: Okej.

JM: De behöver inte komma, de är redan här.  Det är vad Steven Spielberg sa in sin Världarnas krig.  De kommer inte, de är redan här och de poppade upp från undersidan av gatan.  Symboliskt vad Hollywood och Steven Spielberg säger är: De är rakt under dina fötter.  De är rakt under ytan.

KC: Ja, enligt Bob Dean så går de omkring i korridorerna i Pentagon.

JM: Jag skulle inte alls bli förvånad.

KC: Så vi har verkligen vittnesutsagor inom det här området.

JM: Jag skall göra en presentation om detta mycket snart.  Jag har redan en tre timmar lång presentation klar där jag skall förklara det.

KC: Okej, men den här härskaren som kommer för att ta kontrollen, är det en positiv person enligt din åsikt eller är det något negativt?

JM: Jag tror att den är negativ.

KC: Okej.

JM: Jag tror mycket negativ, men hela vår värld håller på att suga upp det.  De älskar det och inser aldrig den fulla innebörden av vad som har sagts.

Det är som om några barn reser till Hollywood, du vet, lämnar hemmet och de reser till Hollywood.  De skall vara med i filmvärldens huvudstad och de inser aldrig att Hollywoods gator och den här staden inte är platsen för oskyldiga barn.  Du blir involverad i någonting som du inte har en aning i världen om hur dåligt detta faktiskt är.

Jag tror att så många människor har köpt sig in till de olika religionernas ordnar – Jehovas vittnen, Kristadelfia, Guds kyrka i världen och Mormonkyrkan. Alla dessa är en del av en större världsrörelse som har planerats för länge sedan. 

Och jag talar speciellt om Väst, för den arabiska världen är också tungt involverad i detta, men det är ett annat subjekt.  Men för ögonblicket är den västerländska civilisationen helt inne i detta.  Alla har köpt det.  Du ser det inom politiken…

KC: Okej, det finns också i den japanska flaggan, så det måste finnas något slags samtycke här, med Kina och allting.  Du vet.

JM: Åja, absolut.  Alla använder det och alla har köpt in sig till den Nya Världsordningen utan att inse vad detta egentligen innebär.

Du vet, termen Novus Ordo Seclorum på baksidan av dollarsedeln?  Det kommer från den romerska poeten Virgil.  I forntida Rom fanns en poet som var utsedd av Domstolen i Rom till att skriva poesi för Cesar och, naturligtvis, om du skall skriva poesi för Cesar så vill du skriva något fint som han kommer att tycka om.

Så Virgil skrev i ett av sina poem, kallat Aeneid, om tiden när det skulle komma en stor härskare efter Cesar, men denna härskare skulle bli kolossalt mäktig, mer än någon människa någonsin kunde bli.  Den tid när han skulle komma skulle Solen gå upp på Novus Ordo Seclorum, en Ny Världsordning, och när den kommer blir det början av en helt ny civilisation. Termen som Virgil använde på Latin var Novus Ordo Seclorum – en ny ordning i världen.

När man går in i det här ämnet, du vet du måste gå till den hebreiska och judiska religionen där Judaismen kommer från, där Kristendomen kommer från, där Islam faktiskt också kommer från och spåra tillbaka liksom Zecharia Sitchin har gjort för oss.  Och han är inte den ende, det är många som har skrivit om det här subjektet av den forntida världen och symbolerna och orden och termerna och teologin som kommit ned till oss under tusentals år.

Det är så mycket vi skulle kunna tala om, men utan bilder, utan möjligheten att visa publiken vad det är jag talar om, är det lite svårt.  Men jag kommer att göra en serie på detta.  Jag har redan fått ihop det ganska bra…

KC: Okej, men i grunden talar vi om början av ett rike med den här kungen som är en Sol (och/eller son) och han skall i grund och botten ta kontroll över världen.

JM: Rätt – av hela världen.

KC: Yeah, och…

JM: Och den mänskliga familjens öde – punkt.

KC: Okej, och vet du vart det ödet för oss?  Med andra ord, vad är så unikt med den här Sonen och hans böjelser, hans synpunkter, varifrån han kommer som skiljer sig från vad vi har hört förut.

JM: jag tror att den här mannens agenda som skall komma är att mutera den mänskliga rasen. Jag tror att det är agendan, att mutera den mänskliga rasen – inte nödvändigtvis evolution, dock tror jag att evolution har sin plats i världen.

Jag tror att det finns saker som utvecklas.  Och jag talar inte om att människan kommer från aporna därför att, uppenbarligen, så kom inte människan från aporna – människan utvecklas till apor. (Kerry skrattar).  Och så, det är problemet.  Det finns en plats för evolution men det är inte vad jag pratar om.

Den forntida berättelsen som kommer från den urgamla och förhistoriska världen har dominerat alla kulturer i världen.  Vad det innebär, tror jag, är att det kommer att bli någon sorts mutation av den mänskliga rasen för att kunna ta den mänskliga familjen på Jorden till ett nytt slags liv i universum.

Så, vad som förloras kommer att vara din mänsklighet, din förmåga att visa kärlek och vänlighet till andra människor.  Det blir inte rum för det.  Känslor – det kommer inte att finnas något rum för känslor.  Det kommer inte att finnas rum för det amerikanska systemet för frihet och rättvisa för alla.  Ingen mer familjekärlek, ingen mer mänsklighet, människa som reagerar för människor. Nej. Allt detta kommer att försvinna.

KC: Säger du inte, dock, att där är en ras av mänskliga varelser… faktiskt att detta inte kommer att börja i framtiden, det har redan börjat?

JM: Oh ja, det har redan börjat.

KC: Förberedelsen, den genetiska modifieringen av människan faktiskt, bakom scenen.

JM: Ja, du vet, i Genesis bok i Bibeln, i det Gamla testamentet i Genesis 18e kapitlet – jag gjorde en video om detta – talas det om Abraham och Sarah, profeten Abraham.  Det sägs att tre män kom vandrande upp till lägret.  Abraham gick ut och välkomnade de tre männen och bad dem stanna till middag och de svarade nej, de var på väg till andra affärer och hade inte tid att stanna.  Det sägs att Abraham insisterade på att de skulle stanna, åtminstone för att få något att äta, och sedan kunde de gå, och de gick med på det och sa: All right, gör det snabbt, vi stannar för någonting.

Och så sägs det i Genesis 18e versen att Sarah, hans hustru, ordnade middag för dem, de satt under ett träd och åt middag med Abraham.  Sedan sägs det att efter måltiden gick två av männen upp och lämnade dem för att fortsätta med sina affärer, men den som stannade var den Absoluta Skaparen Gud, den som hade skapat den mänskliga varelsen.  Han satt med Abraham, åt middag under trädet, och sedan gav han profetior till Abraham och reste sig och lämnade dem.

Först och främst, min fråga är: Vänta nu en minut.  Det sägs att det var tre män och de tre männen kom upp och åt middag med Abraham.

Och sedan i Genesis 19, det följande kapitlet, sägs det att de två männen som hade gett sig iväg tidigare och lämnat dem var två änglar som gick iväg till Sodom och Gomorra.  Det sägs att när dessa två änglar eller män gick in i Sodom och Gomorra, såg de homosexuella dessa två män och tyckte att de var absolut storslagna, vackra, snygga män, och de attraherade de homosexuella männen.  Gå och läs detta i Genesis 19e kapitel!

Men det talar om för mig, om dessa män var desamma två män som var med Abraham vid middagen, att texten säger att de var absolut storslagna, vackra och snygga män och Gud Skaparen sitter fortfarande under trädet med Abraham och äter middag - och den säger GUD i stora bokstäver.  Skaparen av den mänskliga rasen är där med Abraham

Så jag säger bara det att jag är säker på att där finns en andlig tolkare av allt detta men jag tror det är en legitimitet angående berättelsen, att när vi läser i Genesis att Gud promenerade med Adam och Eva i den kalla kvällen, ordet på hebreiska – Gud promenerade med Adam – att hebreiska ord betyder: du kan höra ett fotsteg som går på löven, du kan höra fotstegen.

Det är vad de hebreiska orden betyder.  Så poetiskt säger vi: Ja, Gud var antagligen med Adam och Eva andligt sett.  Nej, nej.  Ordet på hebreiska säger: Gud promenerade med Adam. Du kan höra hans fotsteg på löven.

Allt detta innebär i det Gamla testamentet att vem som nu skapade oss såg ut som oss och det är vad skrifterna säger, Gud säger: Kom och låt oss göra människan till vår avbild efter vår skepnad.  Detta står i Genesis ett och två, i båda.

För många år sedan talade jag med rabbinen Marvin Antelman från Massachusetts som var en god vän till mig.  Jag tror att han lever än i dag i Knesset i Israel.  Men han och jag brukade prata i många timmar och jag frågade honom en gång om den skriften: Kom och låt oss göra människan till vår avbild, efter vår skepnad.

Han sa att både judar och kristna hade missförstått den skriften för de förklarade den för snabbt.  De flesta människor tror att när de läser den skriften så säger Gud: Kom, låt oss göra en varelse och vi skall kalla den människa.

Ja, först och främst måste du fråga dig: vem talar Gud till?  Sig själv? Han säger: kom låt oss. Vem är oss? Så säger han: Kom och låt oss göra människan till vår avbild efter vår skepnad.

Det är inte översatt korrekt.  Han säger att den korrekta förståelsen är att Gud säger till någon: Kom och låt oss göra människan efter vår avbild, efter vår skepnad – inte göra människan. Nej, nej, människan är redan här.  Utan kom och låt oss omforma, mutera människan.  Låt oss göra människan till vår avbild, efter vår skepnad.  Och senare i Genesis sägs det: Människan har nu blivit som en av oss. Nu ser hon ut som oss.

Så om det är sant då betyder det idag – och jag är helt övertygad om att detta är fallet – att vi har varelser här från någon annanstans, änglar, gudar, vad du nu vill kalla dem.  Zecharia Sitchin kallade dem Anunnaki.

Men jag är helt övertygad för mig själv att det finns utomjordiska livsformer här som ser ut som människor, men de är inte helt människor.

Naturligtvis är det i Genesis en annorlunda värld.  Vi förstår att det är en värld där det är skillnad mellan en ängel och Guds söner.  Guds söner är inte änglar och änglar är inte Guds söner – ett totalt annorlunda koncept.  Totalt annorlunda ord.

Guds söner är andliga entiteter eller varelser från någonstans som ser ut som och har fysiska kroppar som människorna.  De kallas Guds söner medan änglar är andliga entiteter.

Så Bibeln säger, återigen går vi tillbaka till Genesis, att Guds söner blandade sig med kvinnor och gjorde dem gravida.  Jaa, jag insåg på något sätt att dessa Guds söner fungerade på samma sätt som människorna så därför kunde de göra kvinnorna gravida.  Och jag kan inte föreställa mig en kvinna som blir övertalad att gå till sängs med en otäck varelse från en annan värld, men jag kan förstå det om det är en vacker man som ser bra ut.  Ja det är vad Bibeln sa, även de homosexuella sa att de var vackra och snygga att se på.

Allt detta drar jag fram som en biblisk referens för min avslutning och att jag tror att Zecharia Sitchin har rätt.  Jag tror att andra personer som skrivit om detta samma subjekt har rätt och att det faktiskt finns entiteter här – livsformer här – som har kommit hit från någon annanstans.  Kanske de var originalen, och de är idag, med min ödmjuka åsikt, de människor som styr vår planet.  Det skulle inte förvåna mig ett enda dugg.

KC: Är dessa Nefilim?

JM: Jag vet inte.  De kan vara Nefilim för alla Nefilim dog inte under översvämningen.  Många av de kristna kan tala om för dig att alla Nefilim dog i översvämningen – The Flood. Nej, det är inte vad Bibeln säger.  Den säger att där var en av Nefilim som överlevde översvämningen.  Han namn var Og of Bashan.  Og of Bashan var en av Nefilim och han överlevde och kunde reproducera fler sådana som han.

Vi vet att det har hittats skelett långt nere i Jorden runt om i världen som är långt större än vi människor är idag, ca 4 meter långa.  Så jag är säker på att det har varit utomjordiska livsformer som har kommit hit, och vi ser ut som deDe liknar inte oss.  De skapade oss till sin avbild och likhet.

KC: Okej, men den här sortens nya härskare är Solen (och/eller Son) av Gud, right?  Han kommer att styra, med andra ord, mellan dessa två berg.  Nu undrar jag vad bergen symboliserar?

JM: Yeah, mycket bra.

KC: Därför att bergen… talar vi här om Sovjetunionen och USA? Är dessa två de berg som Solen skall gå upp mellan?  Eller talar vi om planeter?

JM: Jag tror att vi talar om någonting djupare, där innebörden blir att i allt i den forntida världen fanns alltid ett koncept, och teologer i alla forntida kulturer i världen använde det, tvillingtorn, tvillingsaker, tvillingkyrkor… det är det som det hela handlade om i New York, tvillingtornen.

Det finns mitt framför näsan på dig om du förstår symbolismen av tvillingtorn i det romerska riket och det grekiska riket, i Sumerien, Babylonien, speciellt i Egypten – de har alltid haft två obelisker.  De har alltid haft två torn, alltid.  Så där är en mycket kraftfull innebörd i konceptet om tvillingtorn, en mycket viktig symbolism.

KC: Okej, så vi har tvillingar och vi har i grunden Gemini, och hur passar det in? Talar vi om, jag vet inte, när den här så kallade guden var född? Talar vi om konstellationen när hans regering skall börja?

JM: Jag tror att det antagligen är när han får makten och detta kommer att bli hans symbol. Hans symbol kommer att bli solen mellan bergen i Östern.  Zecharia Sitchin talar om detta.

Många av böckerna om det forntida Mellanösterns religioner har bilder på Shamash, den hebreiska guden Shamash, vilket betyder att solen går upp mellan bergen i Östern.  Det går hela vägen tillbaka till kilskriftsbilder, de lertavlor från Sumerien och Babylonien eller från Irak, bilder av guden som reser sig mellan två berg.  Återigen, det är väldigt svårt för mig att få detta förstått på ett intelligent sätt då jag inte har bilderna, och det skulle ta mig ungefär tre timmar att lägga grunden för detta.

KC: Jag förstår.

JM: Så jag ger dig bara en liten glimt av vad jag kommer att göra snart på den här videon.

KC: Okej, så är den här härskaren… talar vi om Marduk?  Eller är Marduk redan här och detta är någon som kommer efter honom?

JM: Jag är inte säker på det.

KC: Okej.

JM: Men igen, jag skulle säga att allt går ner till en sak som jag förstår det – att den mänskliga rasen på Jorden har förberetts, sakta men säkert, i en vetenskaplig metod som tillfogats den mänskliga rasen för att mutera den mänskliga rasen, för att förändra oss från att vara det vi är idag till en varelse som gudarna önskar, mutering igen.  Därför att, om Bibeln är korrekt, om Zecharia Sitchin är korrekt, och alla de andra författarna inom det här subjektet har rätt…

BR: Detta är en riktig detektivhistoria.  Jag sitter på kanten på min stol och tänker: Woow, talar vi om återkomsten av Anunnaki?  Är detta kopplat med den kristna myten om återkomsten?

JM: Det är riktigt.

KC: Den här speciella videon är faktiskt inte för, du vet, folk som just har kommit in på det här subjektet.  Det är faktiskt för människor som har…

JM: En flyktig förståelse för allt detta.

KC: … en bakgrund och kan förstå och möjligen har läst Sitchins arbete, till exempel, och är villiga att sätta sig in i även David Ickes arbete och vårt arbete.

JM: Det är riktigt.

BR: Och som kanske har följt dig under många år, för i nyligen gjorda intervjuer, t ex i Coast to Coast, påpekade du särskilt att det finns saker som du inte är villig att tala om ännu.

JM: Ja.

BR: Och många människor kommer att se detta och undra om detta är tidpunkten då du har valt att berätta allt.

JM: Yeah, det är sant. Yeah.

KC: Vad vi har fastslagit här är att det finns en mycket dominerande symbol och du har talat om hur den genomsyrat varje aspekt av liv och religion och att människor faktiskt inte är särskilt medvetna om vad den verkligen betyder för den mänskliga rasen.

JM: Absolut, det är riktigt.

KC: Och det här är på sätt och vis ett överväldigande avslöjande för många människor som lyssnar till detta.  Men jag skulle vilja säga att vad vi ser just nu är en presentation av Illuminatis agenda som involverar befolkningsreducering.  Vad jag är nyfiken på är om du möjligen kan tala om hur denna agenda har att göra med Sonen (och/eller Solen) till världens tron, om detta verkligen läcker ut, skapelsen av en ny ras av mänsklighet…

JM: Riktigt.

KC: … och hur befolkningsreducering passar in i detta.

JM: Ja, jag tror att om du skall få en helt ny mänsklig ras, är de kultiverade eller odlade. Det är därför vi refererar till olika raser av människor som ”kulturer” och en kultur är någonting under ett mikroskop, ni vet, det är som en bakterie.  Så det är vad vi är på Jorden – vi är en kultur.  Och någon har faktiskt satt oss här som en kultur och de ser oss växa, och vi har blivit en sjukdom för vi dödar allt i vår väg. 

Så jag tror att vem det nu är som har skapat oss, hade skapat oss och möjligen visste redan långt fram i tiden, att så snart den här rasen slutligen kommit igång så kan vi flytta den till nästa platå.  Detta är vad nazisterna talade om.  Detta är vad Werner von Braun talade om. Nazisterna var stora inom detta område och använde symbolen och termerna som jag talar om, symbolen mellan Österns berg.

England – intressant här är att England alltid har haft en fixering vid Egypten.  England är stort i Egypten.  Gå till Brittiska Muséet och alla dessa andra muséer.  Engelsmännen var alltid stora i Egypten, men tyskarna var det inte.

Tyskarna var alltid stora i Irak.  Det är vad tyskarna var intresserade av – Babylon.  Och orsaken till det tror jag är att nazisterna och det tyska folket generellt sett, eller åtminstone intelligentian i det tyska riket, förstod att den berättelse som jag har försökt förklara hade att göra med Babylon.  Det har att göra med Irak. Och jag tror att det kanske är en av orsakerna till varför USA är i Irak idag.

KC: Absolut.

JM: Det har något att göra med… och jag vet att detta är sant för jag kan bevisa att symbolerna som används av USAs regering idag i Irak är exakt desamma symboler som jag berättade för er om att de kommer från Anunnaki, from fenicierna, syrierna, forntida Grekland, forntida Rom, forntida Britannien in till Amerika.

Totalt hela superstrukturen av civilisationen har använt samma ord och termer och symboler som idag dominerar i Irak, men de flesta människor känner inte ens till detta.  De ser det inte ens.

KC: Jag förstår.

JM: Det är dolt för vår åsyn.

KC: Okej, men det finns en stargate i Irak som är ganska välkänd och det är ganska väl känt att Saddam Hussein… uppenbarligen måste de göra sig av med honom därför att han hade hittat den och kunde kontrollera den medan han var vid makten.

JM: Yeah.

KC: Så i grund och botten är USA aldrig… Det har varit min teori att USA aldrig kommer att lämna Irak därför att de måste kunna kontrollera den stargaten.  De måste ha kontroll av den, vilket är den plats som det sägs att Anunnaki skall återkoma till, genom den stargaten.  Har du hört den teorin?

JM: Ja det har jag, absolut. Och en av mina favorittalare när det gäller det subjektet är William Henry.  William och jag har varit runt i världen tillsammans, reste till Egypten tillsammans.  Vi talade om stargates under lång tid och jag förstod historien.  Jag sa själv ingenting om stargates.  Det är William Henrys arbete som påverkade mig i den riktningen.  Men jag är medveten om att Hollywood talar om stargates och gör filmer om det.

Jag höll föredragsserier med Al Bielek och Preston Nichols.  Jag gjorde även två seminarier över weekends där vi tre talade tillsammans i Philadelphia och jag fick lite tid att sitta ned och tala med Preston Nichols.  I förbigående sagt så är jag mycket imponerad av Preston Nichols.

KC: Okej.

JM: Du måste bli mycket imponerad av den mannen när du sitter ned och talar med honom för han är en mycket, mycket intressant man.  Han har massor av mycket god information om sådana saker som jag talar med honom om privat och han upplyste mig om en del av de saker som jag ser och säger.

KC: Men han är kraftigt involverad i historien om Montauk.

JM: Absolut.

KC: Och Philadelphiaexperimentet som är föregångaren till det och sedan även tidsresor, vilket är vad som avsågs med Montauk.

JM: Exakt.

KC: Och sedan kom du in på stargate och så vidare.  Och detta har något att göra med att släppa in – jag teoretiserar här så jag vill att du hjälper mig – men vad jag förstår när det gäller Montaukprojektet så var det en öppning som gjordes i, inte bara tidslinjen, utan också i rymden så att säga, där vissa raser kunde komma in genom en öppen dörr som var skapad av Montaukprojektet.

JM: Yeah.

KC: Jag undrar om det har något att göra med den genetiska ingenjörstekniken av vår planet, som att de kom in hit för att göra ett jobb.   

JM: Well, yeah, jag tror att allt detta har visst värde.  Jag vet inte så mycket om konceptet för stargate.  Jag förstår det men jag menar, det är inte mitt område, men det spelar in i mitt område, det är en del av det och det måste vara viktigt därför att Hollywood gör filmer om den hela tiden.  De har ju faktiskt en TV-serie som heter Stargate.  Så jag är säker på att där är någonting mycket legitimt när det gäller det konceptet.

All jag kan säga är att när jag talade med och tillbringade två weekends med Al Bielek och Preston Nichols var jag mycket imponerad av båda dessa herrar därför att, enligt min åsikt, sitta och prata med dem i timtal och arbeta med dem på weekends gjorde att jag tycker att båda två är extremt intressanta, provokativa människor.  Jag hade roligt när jag laddade ner allt det här materialet till Preston och han sa: Yeah, här är något annat som du inte såg.  Så jag har den största respekt för honom.

KC: Det är underbart att höra, faktiskt, för jag tror verkligen att det finns en stor validitet där och en del mycket viktiga ledtrådar.

JM: Jag tror att Preston Nichols är absolut sensationell.  Jag älskade allting, jag älskade… Han var en så vänlig person, hjälpsam, snäll, artig och briljant att sitta och prata med, så jag älskar Preston Nichols.

KC: Jag hör dig. Nu, vad säger du om Zecharia Sitchin?  När han talar om Anunnaki: där var en grupp av Anunnaki som reste till Mars och lämnade den här planeten.  Och faktiskt en del som, gissar jag, kom från var det nu är Anunnaki kom från, och de trivdes faktiskt aldrig här. Så där är en grupp som reste tillbaka till Mars och sedan några som kom från… enligt Sitchin, säger jag.

Så vad jag undrar är: Vad händer med Mars?  Vi vet att Hoagland har sträckt sig ganska långt när det gäller detta men jag tror att du har gett honom många av de ledtrådar som ligger till grund för hans arbete.

Det har något att göra med… Nu, jag är ju ingen expert på detta, men jag förstår att positionen för den Stora Pyramiden och innebörden med associationen med Mars.  Och sedan, naturligtvis, talar vi om Babylon, och Babylon och Mars är symboler för samma sak. Är inte det riktigt?  Och Skökan i Babylon, och det är något som händer där.

JM: Det är riktigt.  Det är det jag talar om.

KC: Kanske du kan tala om det lite grann, om Mars och betydelsen med Anunnaki och vart det kanske leder.  

JM: Och det viktiga ordet Cairo, som du antagligen vet – Cairo betyder Mars!

KC: Exakt.

JM: Ett annat ord för Mars är Cairo.

KC: Så vad är det som händer med det?

JM: Yeah, det är ett ämne som Richard troligtvis passar bättre till att tala om än jag, för jag har faktiskt inte tittat på Mars på annat sätt än vad han generellt sett talar om när det gäller detta.  Men jag tror helt och hållet själv att Mars är bebodd och jag tror att där finns antagligen människor som ser ut som vi där.

För ganska lång tid sedan hade jag en lång konversation i Mesa, Arizona, med Virgil Armstrong Postlethwaite.  Virgil Armstrong och jag satt i en restaurant i Mesa för många år sedan och talade om de människor som är på Mars.

Virgil var den man, från vad jag förstår, som kom upp med idén – han var militär och operativ inom CIA – och han är den som kom upp med idén om Green Berets (Gröna baskrarna).  Det var hans idé, Green Berets.  Och han arbetade med CIA. Jag älskade att sitta och prata med Virgil Armstrong.  Men han berättade under det samtalet att det fanns tusentals människor, som oss – människor som vi – på Mars vid den tidpunkten.  Och jag skulle inte bli ett dugg förvånad.

KC: Vilket år var detta som du talade med honom?

JM: Det var troligen i mitten på 80-talet.

KC: Fantastiskt.

JM: Jag skulle säga 85. 86, 87, något sådant.

KC: Okej, det passar också in på vår erfarenhet med vårt vittne Henry Deacon.  Arthur Neumann är hans verkliga namn och han har kommit ut under det namnet nyligen, och han sa att han har varit på Mars.  Så jag undrar om du har någon information om hopportar, om att resa mellan planeter?

JM: Jaa, både ja och nej.  Det enda jag har av värde är någon annans arbete. Jag satt och talade med honom och han är mycket, mycket pålitlig, mycket legitim… han arbetade för USAs Marinobservatorium.  Han var chef där och har nyligen avlidit.  Men hans webbsida är så extraordinär och hans material på den sidan, bilder av egendomliga saker man hittat på Mars – och de är inte oklara saker, de är mitt framför näsan på dig.  Jag menar, dessa tuber, det är tuber av plexiglas!

KC: Ja, det är otroligt.

JM: Och ljus i dessa tuber.  Det finns enorma mängder material på hans webbsida.

KC: Ja vår uppmärksamhet drogs till detta av Henry Deacon också, till dessa tuber, vilka är helt fascinerande.

JM: Yeah, riktigt.  Du vet, jag har alltid sagt att jag inte är världens främsta auktoritet på någonting.  Om det finns något värde i min person och i mitt arbete så skulle jag säga detta, att jag har varit privilegierad nog att få vara tillsammans med extraordinära människor som gör extraordinärt arbete.  Jag har varit privilegierad att få sitta i deras sällskap och bli accepterad av dem och fått möjligheten att lära mig saker bakom scenen som andra människor aldrig kommer att få höra om.

KC: Är det inte sant, dock, att du fick veta att du har ett uppdrag som kommer att visa sig för dig längre fram i livet?

JM: Yeah.

KC: Och att du faktiskt kanske är där nu? Vill du berätta den historien alls?

JM: Yeah, jag förmodar det.  Jag nämnde detta, tror jag, på Coast to Coast en gång, men det var mycket kvickt, för George vill höra alla historier så länge som de går på en och en halv minut (skrattar).

KC: (skrattar) Vi har längre tid än det.

JM: Ja (skrattar).  Men när jag var 19 år hamnade jag i Los Angeles – vid 19 års ålder med sju dollar i fickan, olyckligtvis.  Jag hade ingen aning om vart jag var på väg, var jag var.  Jag hamnade i Los Angeles på en fredag kväll med sju dollar i fickan.  Du vet, jag var en dum kille, men jag levde mig igenom det.

Senare, kanske ett par månader senare, efter att jag fått jobb och saker och ting började gå bra för mig, så var jag i norra Hollywood en morgon, på en weekendmorgon, och jag gick in i en restaurang.  Platsen var fullpackad och där var bara en plats ledig och det var vid kassan, så jag satt vid kassan.  Där fanns en ung flicka som satt bredvid mig, så vi började prata.

Det visade sig att hon bara bodde två kvarter från mig och jag bodde bara två kvarter från staden, så hon hade promenerat ner till centrala staden och det hade jag också.  Så vi började gå ut tillsammans.  Jag mötte henne i centrum och vi gick ut tillsammans. Detta var under 1959 och jag var 19 år gammal.

Vi gick hemåt, jag bodde två kvarter närmare, så hon hade två kvarter längre att gå, och jag visste aldrig exakt var hon bodde, men hon visste var jag bodde.  En kväll kom hon över till mig och sa: Min pappa vill träffa dig.  Han vill prata med dig. Och det fick ju mig att vakna till. Jag sa: Jag vill inte prata med din pappa. Hon sa: Min pappa är en mycket viktig och intressant man.  Han vill tala med dig.  Han har något han vill berätta för dig.

Det lät intressant så jag gick med henne, och när vi gick upp mot huset som var bara några kvarter bort så kom hennes pappa ut från huset.

I samma ögonblick som jag såg honom kom en otrolig känsla över mig, en sorts euforisk känsla, underlig och underbar, som jag fick när jag befann mig i hans närvaro.  Det var som om jag var i närvaron av en stor profet eller någon andlig man.  Jag kände det, och jag älskade den känslan.  Jag menar, jag kan inte beskriva det, men jag älskade den känslan.  Det var en känsla från en annan värld. Jag märkte att han hade mycket stor självkontroll, han visste exakt vad han gjorde.

Han vinkade att vi skulle komma in.  Vi gick in och flickorna satt på golvet vid en eldstad. De satt på golvet.  Han satt på ena ändan av soffan, jag satt på den andra sidan av soffan.  Hustrun var i köket.  Jag såg henne aldrig under hela kvällen.  

Så vi pratade och han var, du vet, han frågade mig vad jag tyckte om att leva i Kalifornien och har du ett jobb och vad tycker du om ditt jobb, och bara lite småprat.  Och jag började känna att lite av oron försvann.  Jag började känna mig lite bättre i hans sällskap, men jag visste att det var någonting med den här mannen som inte var riktigt rätt, men jag älskade känslan.

Jag är 19 år så jag vet inte vad jag håller på med, men jag pratar bara med den här mannen som bländade mig med sin sinnesnärvaro och den närvaro han visade.

Så vi talade om alla sorters saker och sedan, när han kände att jag var tillräckligt lugn sa han till mig mycket nonchalant: Kommer du ihåg när du var åtta år gammal hemma i Florida och din far byggde den nya verandan på baksidan av huset och din farbror hjälpte honom?  Och minns du att din pappa använde grönt timmer som luktade konstigt? Och han byggde den nya verandan på baksidan?  Minns du det?

Tårar började komma i mina ögon och jag ville inte visa tårar inför min flickvän, men han skrämde mig för han hade rätt, och han visste det. 

Och han sa till mig: Ja, hände det eller inte?

Jag sa: Ja, det hände.

Och han sa: Dessutom, en natt när du låg i din säng gick du upp och ut på verandan och du tittade på månen och månen var full.  Kommer du ihåg det?

Och jag sa: Ja, jag kommer ihåg det.

Och han sa: Och du pickade på träet för det luktade konstigt.  Det var grönt timmer, det luktade konstigt och du petade på det med ditt finger.  Minns du hur du petade ut en bit av det och du luktade på det och smakade på det?  Kommer du ihåg det?

Och nu var jag verkligen rädd för det skrämde mig och jag sa: Ja.

Han sa: Ja, gjorde du det eller gjorde du det inte?

Jag sa: Ja, det gjorde jag.

Och han sa: Jaa, hur kunde jag veta det?  Hur kunde jag veta vad du gjorde?

Och jag sa: Jag vet inte hur du kan veta det.

Han sa: Jag vet det därför att vi var där.  Du såg oss bara inte, men vi var där och tittade på dig.

Och jag tänkte: Well… (skrattar).

Och han sa, för han såg att jag inte köpte det: Hade jag rätt i vad jag sa?

Yeah.

Han sa: Ja, hur skulle jag kunna veta det om jag inte var där?  Vi var där?

Jag sa: Vem var vi?

Han sa: Det är inte viktigt just nu. Vad som är viktigt för dig att veta är att du är i Kalifornien för att vi tog dig hit.  Vi tog dig hit till Los Angeles.

Jag sa: Ni tog hit mig?

Han sa: Yeah. Varför är du här?

Jag sa: Jag vet inte varför jag är här.  Jag måste bara komma till Los Angeles.

Han sa: Det är riktigt.  Vi tog hit dig, sa han, för vad var det du sa till Gud? Du talade till Gud den natten.  Natten när du satt på verandan så sa du något till Gud. Vad sa du?

Jag satt bara där och såg på honom.

Han sa: Jag skall tala om för dig vad du sa.  Du bad Gud att låta dig få göra något viktigt med ditt liv.  Du ville göra någonting värdefullt och viktigt med ditt liv.

Och jag var omkring åtta eller nio år gammal, eller hur. Jag sa: Ja, det sa jag.

Han sa: Jaa, så kommer vi att ge dig en möjlighet att göra någonting med ditt liv nu, därför att du bad om det.

Jag är fortfarande förbluffad, lyssnade bara på honom.

Och han sa: Vad vi har för dig som du skall göra kommer inte att hända förrän under den senare delen av ditt liv och jag går inte in på det just nu.

Jag kommer inte att gå in på förklaringar nu, dock, när tiden kommer för dig att göra vad vi har tagit hit dig för att göra – kommer du att veta vad det är du skall göra. Vid den tidpunkten kommer du att vara tillräckligt kunnig om vem du är och vad du gör och vart du skall gå.

Allt du behöver veta nu är att vi tog hit dig och att vi kommer att skydda dig var vi än placerar dig.

Och jag frågade honom: Jag förstår fortfarande inte vad du säger?

Han sa: Du behöver inte det, men en dag kommer du att förstå. Så nu är jag här för att låta dig börja din resa.

Jag har en bok som jag skall ge dig och jag vill att du läser boken och detta kommer att starta din resa.

Och han tog ner den från hyllan och gav mig den, och idag kan du fortfarande få den boken i bokhandeln varsomhelst.  Den heter The Complete Works of Charles Fort

Även i England finns Fortean Society (startades för att hylla Charles Fort och hans verk). En fascinerande bok, det är ett monumentalt arbete, en mycket tjock bok: Det kompletta arbetet av Charles Fort.

Och han öppnade boken godtyckligt, bara satte sin hand på sidorna, för det är en mycket tjock bok, och han öppnade den till en sida och läste ett stycke.  Han visste exakt vad han gjorde, precis vad han skulle göra.  Jag visste inget för det såg ut som om han bara helt godtyckligt öppnade den och han läste stycket som bara förstummade mig.  Jag blev chockad av vad han just läste.  Och jag tänkte: Wow, det var intressant!

Och han sa: Oh yeah, boken är fylld med sådana saker.  Låt mig läsa upp en annan.

Han öppnade den igen och just godtyckligt läste något.  Inte godtyckligt!  Han visste vad han gjorde.  Jag är säker på att han visste hur han skulle få min uppmärksamhet.  Vad som skulle vara mycket intressant för dig kanske jag inte ens skulle förstå.  Men han visste hur han skulle spela på mina känslor och han läste tre små stycken, ett efter ett, och vart och ett – för mig – var absolut överväldigande.

Jag var fascinerad av honom, med min nya flickvän, (skrattar) och av den här boken. Och sedan sa han till mig: Du har alltid varit intresserad av UFO och andra världar, eller hur?

Och jag sa: Ja, det har jag.

Han sa: Skulle du tycka om att få se några UFOs ikväll?

Och jag svarade: Jag skulle älska det!

Han sa: Då så, kom här.  Jag kan göra det för dig. 

Så jag gick upp med honom och de två flickorna – min flickvän och hennes syster – och alla fyra gick ut i trädgården.  Det var omkring midnatt i norra Hollywood, 1959, och han såg upp i skyn och började tala tyst.  Hans mun rörde sig som om han talade till någon men man kunde inte höra honom. 

Och som jag tittade på honom, stående där och talade till stjärnorna, tittade jag på min flickvän och hon tittade på mig.  Och uttrycket i hennes ansikte var som: Yeah, det här är min pappa, det är han.  Jag sa ju att han var konstig, eller hur? (skrattar).  Och sådana saker.

Och hennes syster tittade på mig och jag kunde säga vad hon gjorde.  Hon försökte komma på: Hur tar han det här?  Ni vet, vad hände inom mig? Det var vad den lilla systern tänkte, för hon hade sett detta förut.  Hon ville se hur jag reagerade på detta.

Och sedan såg han på mig och sa: De sa att de kommer från Griffith Park om bara någon minut.  Det kommer tre och de kommer från Griffith Parks område.  De flyger mot norr och de sa att de kommer om en minut just för dig. 

Jag sa: Vem är de?

Han sa: Du får se.

Inom några minuter kom tre underbart vackra diskformade saker, skimrande, mycket svagt skinande, över oss men inget ljud överhuvudtaget, i en triangelformation, de kom över oss och stoppade precis över våra huvuden.

Och när de gjorde så kunde du se att de var diskformade och de såg ut som om de var en paj som var kapad i sex eller åtta bitar och varje bit var av olika färg.  Vad jag minns helt klart är att varje färg var som en laserfärg: vibrerande orange, vibrerande rosa, mycket vibrerande färger, sex eller åtta färger på var och en – och de cirkulerade, inte så snabbt att färgerna blandades, men cirkulerande.  Det var underbart.  De var av samma storlek som fullmånen, så de var inte små ljus.  Tre stycken av en fullmånes storlek.

Och där står jag och tittar på dessa praktfulla, underbara, vibrerande färgrika saker som snurrade, och färger och inget ljud, och jag var absolut förtrollad.  Jag var bara… jag var trollbunden genom att se på denna praktfulla, vackra uppvisning.

Jag tittade på honom och han tittade på mig och sa: De är vackra, är de inte?

Och jag svarade: Ja, de är underbara.

Sedan tittade han upp och talade till dem, han sa: De har sagt till mig att berätta för dig att de försvinner nu men de kommer att träffa dig senare.  Och det gjorde de. De började röra sig och de gick norrut.

Efteråt gick vi tillbaka in och jag sa: Vad är det jag just har sett ikväll?

Han sa: Det var oss.  Vi har varit här under lång tid, du har bara inte vetat om det.  Vi utsåg dig för länge sedan när du var ett litet barn.  Vi har något som du skall göra.

Jag sa: Jag förstår inte helt.

Han svarade: Det behöver du inte.  Vi kommer att låta dig veta vad det är du förväntas göra längre fram i livet, men bara gå vidare med ditt liv, oroa dig inte. Vad det än är du skall lära dig så kommer vi att se till att du lär dig det och när det är tid för dig att göra det som vi har för dig att göra, då kommer du att veta.  Vi låter dig få veta det.

Efter detta brukade jag gå över till dem på veckosluten för att besöka honom och modern och de två flickorna, och vi gick ut i öknen ibland, långt ut i öknen.  Flickorna och deras mor gick ut på en promenad och han och jag gick ut i öknen och han berättade för mig om alla de olika utomjordiska livsformerna som finns därute, var de har kommit ifrån, de som nu är här.

Och han berättade för mig: Ni har fiender här.  Ni har några mycket mäktiga fiender här från andra platser och de vet vem du är och de vet vad du kommer att göra.  Så var bara försiktig i ditt liv, men vi kommer att beskydda dig.

Jag visste inte vad han pratade om.

Och sedan en dag gick jag över till huset tidigt på morgonen, och huset var totalt öppet, och de var borta.  Allting var packat och försvunnet och flickan hade aldrig talat om för mig att hon skulle flytta.  De hade aldrig talat om någonting för mig.  De var bara försvunna.

Nu när jag ser tillbaka på den upplevelsen så känner jag mig mycket säker när jag säger att han visste vad han gjorde.  Han sa: Jag sätter igång dig på din resa, och det gjorde han.  Men efter att det var gjort så gick han vidare.

KC: Tror du att du är på den där platsen, den tidpunkten som han talade om: Du kommer att veta…?  Har något annat budskap kommit nyligen eller känner du att du är precis på spetsen av någonting?

JM: Jag känner det som om jag är i början av någonting och jag är fortfarande inte säker på vad allt detta betyder.  Allt jag vet är att jag har något värdefullt material som kommer att verkligen knocka människor när de ser det, men jag förstår det inte fullt ut ännu.  Jag har talat med Zecharia om det.  Jag har talat med många andra talare och personer som är inom cirkeln med talare som har kunskaper inom området.

Men min magkänsla… och händelsevis, gut, G-U-T, är helt enkelt Gud i Skandinavien. GOD är engelska, dog stavat baklänges.  Men Gud i, jag tror att det är Sverige och skandinaviska länder stavas det G-U-T.  så när du säger att du har gut feeling, det är Gud i Skandinavien.

Men min magkänsla är att jag inte känner till den fulla bilden ännu, men jag kommer dit nu. Efter 48 år, jag vet nu att mina 48 år av studier, dag in och dag ut, forskning, läsning, studerande i bibliotek, var av en orsak, så att när tiden är inne jag åtminstone skulle vara tillräckligt bildad inom detta mörka ämne som jag talar om.  Jag har åtminstone fått en viss bakgrund till det nu för att kunna förstå innebörden av det.

Jag tror att det faktiskt är skrämmande för mig.  Det är faktiskt ganska skrämmande, därför att, att vara en människa och se på världen, vart den är på väg… och jag känner redan till symbolerna, orden och termerna.  Jag vet redan de hemliga sällskapens historia och rörelserna för bankväsendet.

Jag har suttit och talat med alla sorters människor runt om i världen, med Hakim, min käre vän Hakim. Den hamitiske prästen i Egypten – vi har suttit ute vid pyramiderna på natten och pratat om det forntida Hammite prästerskapet, och jag blev välsignad i Pyramiden.

Hakim välsignade mig i Kungens kammare, jag låg i sarkofagen och han gjorde en hel bönritual över mig.  Jag har suttit, som jag sa, i timtal och pratat med honom privat om saker som har hänt mig.

Så jag är totalt övertygad att det är något speciellt med mig och jag har haft möjligheten att få vara i sällskap med fascinerande människor, att få lära vidunderligt fascinerande saker och, slutligen, jag tror att det finns någonting för mig att göra.  Jag är bara inte säker på ännu vad det är.

KC: Har du händelsevis en aning om vilken ras den här mannen var från?  Har du en planet?  Har du någon idé om det?  Med andra ord, tror du att han var Anunnaki, tror du att han var Nordisk, tror du att han var från Plejaderna?  Har du någon aning alls?

JM: Nej, egentligen inte, för han verkade vara en extraordinärt vanlig man, bara en vanlig man som du skulle kunna möta.  Men när jag var i hans närhet så var det vidunderligt – den känslan!  Jag vet: Detta är inte en normal man.

KC: Hade hans barn en annorlunda aura eller fanns en annorlunda känsla runt dem?

JM: Nej, nej, de verkade vara mycket vanliga, och modern också.

KC: Men sa du inte helt nyligen, och rätta mig om jag har fel, men jag tror att du var ute i öknen och något hände därute.

JM: Åh! Yeah!

KC: Alldeles nyligen.

JM: Oh yeah.  Nej, nej, det är en helt annan historia.

KC: Är det helt annorlunda?  Är det möjligt att det var någon sorts…?

JM: Jaa… Nej, du har rätt.  Det kunde mycket väl vara en sorts förbindelse med vad som hände mig för bara några få år sedan och den första incidenten under 1959. Ja, mycket möjligt.

Det var en annan extraordinär upplevelse.  Jag hade 36, vad jag kallar höjdpunktserfarenheter. Jag menar monstruösa upplevelser.  Det var mest en.  Men ja, jag har haft några mycket intressanta och känslomässigt dränerande upplevelser ute i Nevadas öken.

En sak skall jag tala om för dig, vilket är bara min åsikt: Jag är helt övertygad själv att vid Area 51, basen som vi kallar Area 51, det finns inget tvivel hos mig att där är utomjordiska livsformer.  Inget tvivel i mitt sinne om det alls, på grund av vad jag personligen har sett och upplevt när jag var hos Rachels.  Jag har haft för många underliga saker som hänt mig som var utomvärldsliga, mitt för näsan, som ansikte mot ansikte.

Så det finns inga tvivel hos mig om vad jag upplevde där ute… Vi hade en utomjording som kom i ett mobilt hem.  Min vän Paul Tice och min kvinnliga vän från Hawaii, Ivy – alla tre satt i sovrummet och en utomjording kom in dit.  Så där finns inga tvivel om att någonting mycket egendomligt pågår där ute i Area 51, som vi inte är medvetna om.  Men jag har haft många upplevelser om andra världar där ute, inte bara…

Du vet, jag kan inte stå ut med när folk säger att det är alltihop högteknologi från vår regering. Nej, jag köper inte det för en minut.  Vad jag har sett med mina egna ögon – jag köper det inte för en minut.  Om det har någonting att göra med vår regering, då, vad jag faktiskt har bevittnat med mina egna ögon, om det har att göra med USAs regering, då betyder det att USA är i förbund med utomjordingar, för det jag såg är utomjordiskt från början. Och det som jag har upplevt…

KC: Tack så mycket för det. Det är mycket, mycket värdefullt att höra dig säga det.

Kan du tala om möjligheten för vart dessa människor som har skapats, vad deras öde kan bli? Med andra ord, du säger att de kanske inte har känslor etc etc etc.  Och känner du att kanske detta passar in med ditt öde, på sätt och vis det öde de talade om?

På grund av dessa subjekt som vi talar om här just nu… jag faktiskt reste till Egypten med dig och William Henry och den där gruppen.  Jag hade en kort intervju med dig vid den tiden.  Du var inte villig att prata om det då.  Jag tror att du är mycket villigare nu.  Detta budskap som du verkar ha låtit kulminera i det du säger, i den här symbolen som vi talat om i början av den här intervjun.  Är det möjligt att detta skall vara budskapet: avslöjandet av vad du vet?

JM: Min känsla är att orsaken till att jag är här och gör det jag gör beror på den här mutationen som har blivit påtvingad den mänskliga rasen, den har lurats på den mänskliga rasen.  Denna förändring som Universums Mästare, så att säga, har tänkt sig för den mänskliga rasen har lurats på oss.

Och jag tror – det är bara min åsikt – att det är min del i denna kosmiska skam eller detta kosmiska spel, att kalla tillbaka människorna till deras mänsklighet och låta dem få veta: Du har blivit ledd ner på trädgårdsgången in till någonting som du inte vet kommer att ske.  Det är bäst att du går tillbaka till dina rötter i att vara en människa och börja återetablera din mänsklighet – därför att den mänskliga rasen håller på att förlora sin mänsklighet.

Det sätt som vi designades på av våra ursprungliga skapare var något vackert.  Jag menar, när du ser på barn och små djur, så måste du veta att vem som nu designade oss designade mänskorna och livsformera till att vara vackra, att vara charmiga, att vara något underbart, att leva i en vacker värld med barn och praktfulla och vackra saker som lyfter upp anden.

Men jag är helt övertygad om att det är nu på Jorden, i brist på en bättre term, utomjordisk närvaro som är fiender till den mänskliga rasen och de är uppenbarligen fiender till vem det nu är som är de ursprungliga skaparna av oss, för vad jag har fått höra – de människor eller de entiteter som skapade oss, de gudar som skapade oss, har fiender där ute i universum.

De har kommit hit för att se vad dessa gudar håller på med, vad de här utomjordingarna håller på med. Och de kommer hit och säger: Mm, jag förstår vad de gör.  De skapar dessa varelser. Varför inte flytta in här? – ungefär som ett gäng. Varför flyttar vi inte in och tar över och tar den här underbara varelsen som dessa gudar ha skapat och muterar den till vad vi vill?  För att mutera hela den mänskliga rasen bort från deras naturliga utveckling av samhällen och mänsklighet till en helt ny sorts civilisation. 

Jag tror att det troligen är vad jag är här för att göra, att göra världen uppmärksam på att den har blivit vilseledd av någon extraordinärt mäktig, ockult, mystisk teknologi från andra världar som förändrar utvecklingen av den mänskliga rasen från vad den var avsedd att vara i sin skapelse, i motsats till de mörka makterna i världen som nu leder den mänskliga rasen in till en annorlunda värld.  Och vad de har i beredskap för oss, det vill ni inte veta. 

KC: Okej.

JM: De människor som makten idag i det här landet och runt om i världen har någonting i sinnet som ni inte har den minsta aning hur förskräckligt det faktiskt kommer att bli, för det kommer inte längre att finnas någon plats för frihet, intellektuell frihet, andlig frihet, rättvisa – ingenting av det. Det kommer att försvinna!

KC: Okej, men du är skyddad och du har fått veta detta igen och igen, och denna person som du mötte för längesedan, som på sätt och vis startade din resa, var också han av en ras som har besökt oss här och ser efter dig, på sätt och vis.  Du har berättat för åtminstone mig en del personliga historier där du har varit skyddad – det fanns orsaker till att du skulle lämna ett rum vid ett visst tillfälle och så vidare.

JM: Det är riktigt.  Och det har hänt mig gång på gång på gång.

KC: Riktigt, så det betyder att där finns en kraft för goda…

JM: Mycket farliga händelser inträffar och i det ögonblicket, jag visste det verkligen inte, gick jag ut och någon förfärlig, farlig händelse inträffade, och jag har aldrig ens hört något om den.

KC: Så det verkar finnas en kraft för goda, några ”White hats” bakom scenen…

JM: Ja.

KC: … någon som faktiskt har talat med dig ansikte mot ansikte, skyddade dig.  En som har avlidit nyss kommer för mig.

JM: Riktigt.

KC: Dessa människor som kanske har arbetat bakom scenerna, även på platser där det verkade som att de arbetade för den mörka sidan, om du vill.

JM: Yeah, etablissemanget.   Men faktum är att de var extremt mäktiga människor och mycket högt placerade.

KC: Som arbetade för ljuset. 

JM: De arbetade för ljuset.  Och de berättade för mig: Vi vet vad du gör.  En av dem sa till mig: Du har en del mycket mäktiga vänner som du inte ens vet existerar och de skyddar dig.

Jag vet det.  Jag har haft… jag skall inte gå in på detaljer men jag har faktiskt bevittnat skydd från de högsta källorna i det här landet när jag gick in i någonting som var mycket, mycket allvarligt som hände i relation till mig, och jag var verkligen skrämd, för jag vet innebörden i vad som hände och det kunde bli mycket allvarligt för mig.  Jag ”kanske inte kommer att vara med så mycket längre här” har jag hört från toppen.

Och sedan helt plötslig fick jag samtal från Washington, D.C., från den högsta instansen där som säger: Oroa dig inte för det, vi tog hand om det.  Gå bara vidare och oroa dig inte för det. och jag var så förvånad – från Washington, D.C.!  Någon så högt upp ringer mig och säger: Oroa dig inte för detta.  Bara gå vidare med ditt liv.  Ingen kommer att störa dig.  Och det gjorde de inte. 

Detta har hänt många, många gånger när några mycket allvarliga… mycket allvarliga hot mot mitt liv och mitt arbete.  Jag har fått ett telefonsamtal eller någon kommer gåendes mot mig på en allmän plats och säger: Jordan, det där som oroat dig under de sista två veckorna?

Ja?

Vi tog hand om det, gå vidare. Oroa dig inte för det.

Jag tänkte: Jaha… jag menar, jag är fortfarande här, jag lever fortfarande (Kerry skrattar) så jag vet att jag har varit skyddad.  Jag vet det.

KC: Absolut.

DW: Vad skulle sanningsrörelsen vara utan dig?  Särskilt Zeitgeist som är en film som var bland de topp-fem mest sedda på Google Video för sådär åtminstone ett år, och jag skulle vilja att Project Camelots tittare blev underrättade om situationen i samband med att du är involverad i Zeitgeist, för det verkar som Management, som jag kallar dem, satte dig i en position som hela konspirationsteorirörelsen inte skulle vara ens i närheten av vad den är nu om det inte var för ditt inflytande.

JM: Ja, Zeitgeist är en två timmar lång film, gjord av en man vid namn Peter Joseph i New York.  Jag visste ingenting om den men Peter Joseph producerade en två timmar lång video och det sista vi hörde… därför att i Zeitgeist var det en av de första gångerna som Google drog tillbaka räknaren på något som finns på Google Video? Vanligtvis skulle den ha en räknare som visade hur många personer som sett videon.  Men de tog bort den, jag tror att det var när 28 miljoner hade sett videon och detta var för ungefär ett och ett halvt år sedan. 

KC: Och detta är baserat helt på ditt arbete, eller hur?

JM: Allt var baserat på mitt arbete.  Jeff Rense hade Peter Joseph… och du kan gå till min webbsida www.Jordanmaxwell.com och gå till audio/video-sidan.  En av de första ingångarna är ett stort banér som säger Zeitgeist Interview och den är bara ca fem minuter lång. 

Men Jeff Rense intervjuade Peter Joseph om Zeitgeist och talade om hur, ni vet, de drog bort räknaren för ett och ett halvt år sedan vid 28 miljoner och det är troligen mer än 50 miljoner nu.

Men han sa: Varför gjorde du den här videon?

Och Peter Joseph sa: Därför att hela den här saken var Jordan Maxwells arbete.  Jag lyssnade på honom och har följt hans arbete och jag bara bestämde att då han inte hade gjort någonting så gör jag det.

Så han samlade ihop alla mina arbeten om religion, forntida teologi, Federal Reserve, bankväsendet  och 9/11 och allt det nonsens och gjorde en 2½ timma lång video som han kallade Zeitgeist, som jag har fått veta av folk…

Mina vänner i Hollywood (och jag har levat i Hollywood under 48 år) har sagt att om de hade 28 miljoner tittare och de stängde av räknaren för ett år sedan, troligen sedd av 50 miljoner människor – så är det en mycket bra visning i Hollywood!  Om du kan få 50 miljoner människor att titta på någonting som representerar dig, då är det ganska häftigt stoff i Hollywood.

KC: Absolut.

JM: Jag gjorde det inte.  Jag visste inte ens något om det.  Men sedan dess har det gjorts omkring sex andra professionellt presenterade videos om mig som jag inte vetat om. Folk borde ringa mig och berätta: Det är en entimmas show om dig i England, där är en show i Frankrike på en timma som handlar om dig.

Tyskland kom faktiskt över – the National German Network – kom över hit och gjorde ett entimmas program om mig och de hade Arnold Schwarzenegger i det också och alltihop visades i Tyskland.  (Kerry skrattar). Jag har fortfarande en kopia som de sände mig.

KC: Jag förstår.  Jag vet inte om du är villig att tala om detta, men Zecharia Sitchin och du satt ner och du bad honom berätta en hemlighet.  Med tanke på all din tid med honom och vad du har gjort för honom etc etc, så sa du helt enkelt: Berätta något för mig som jag inte vet!

JM: Yeah.

KC: Är du villig att tala om det?

JM: Nej.

KC: För jag tror att det är en ledtråd som människor verkligen skulle tjäna på att veta.

JM: Yeah, men jag tror inte att jag vill tala om det.

KC: Okej.

JM: Därför att…

KC: Känner du det som att Zecharia inte tycker om att informationen kommer ut?

JM: Nej, det är bara det att det var en privat konversation och när jag bad honom… För, som jag sa, en gång i tiden hade jag affärer med Zecharia.  Jag hade ett kontrakt med honom och vi var affärspartners, så jag kände det som en fördel att få tala med Zecharia privat. Så jag bad honom en gång att få ställa mycket personliga frågor om hans arbete och det var absolut överväldigande och omskakande, de saker han berättade för mig.

Och sedan… hursomhelst berättade han sedan för mig saker om mig själv och jag var förvånad.  Jag hade aldrig hört något sådant som det han hade fått veta, eller var han nu fått det från, han hade en syn på mig, vem jag är och vad jag gör.  Men vid den tidpunkten när vi satt och pratade så var det en privat konversation och jag tror att det är bäst att den får förbli en privat konversation.

KC: Okej, fint.

JM: Allt jag vill säga är detta: Zecharia Sitchin är en fascinerande man och en briljant författare och jag älskar allting som han gör, och jag älskar den mannen.  Han är en mycket kär vän och jag älskar Zecharia Sitchin.  Han är mycket, mycket en slags gentleman, och så… jag tycker om det.

KC: Okej.  Skulle du klassificera det du talat om, i en mening, som ett ”krig” som pågår på en andlig nivå?

JM: Ja, det är ingen tvekan om det.

KC; I mänsklighetens hjärta och sinne?

JM: Absolut.  Det pågår ett andligt krig just nu och Hollywood gör filmer om det – Världarnas krig, Steven Spielberg.  Jag har sagt så många gånger att Steven Spielberg och George Lucas är många saker, men dumma är inte en av dem (skrattar).

Steven Spielberg försöker berätta något för oss.  I en av hans intervjuer för några år sedan, kommer jag ihåg att han sa att han inte gör… Steven Spielberg sa: Jag gör inte filmer för att roa nödvändigtvis. Jag gör filmer för att kommentera viktiga frågor för dagen.

Och när man ser på Spielbergs arbete, vilket är genialt… något jag vill säga om Spielberg: jag har sett mängder av produktioner och jag har varit i Hollywood under lång tid, 48 år har jag levat i North Hollywood och i Hollywood, och jag har många, många, många vänner inom den industrin.  Jag vet redan, för det har sagts mig, att bokstavligen alla de stora namnen i Hollywood vet vem jag är – och de borde de – jag har pratat i 48 år (skrattar).  Och de använder allt mitt arbete nu, så de borde veta vem jag är.

Men Steven Spielberg är en av de mest klipska människor vars arbete jag någonsin sett, för han sätter… några saker.  En är: han är en pedant när det gäller noggrannheten på dräkter och annat som används, så varje gång du ser någonting som Spielberg har gjort så är det mycket noggrant – kläderna som bars vid den tiden, sättet som folk talade, det är mycket noggrant gjort.  Så han är en pedant för noggrannhet.

Men vad jag verkligen uppskattar hos Steven Spielberg är att han tänker på de små tingen, små, små saker som du aldrig skulle se om du inte såg efter just dem, som verkligen är fantastiskt – Wow.  Dessutom, och den enda scenen med den enda personen, vad de sa… han är en mästare på att göra det. Han är en mästare i att sätta kraftfulla saker i någon liten obetydlig scen, så om du inte tittar efter får du aldrig se det verkliga geniet hos Steven Spielberg.  Jag älskar att titta på hans filmer för jag vet vad jag skall titta efter.

KC: Så han använder symbolism.

JM: Oh, ja.

KC: I alla sina filmer?

JM: Överallt!  Och George Lucas också.  George Lucas är briljant enligt min åsikt.  Han sa att han var kraftigt påverkad av Joseph Campbell, den berömde…

KC: Ja.

JM: Och Joseph Campbell var en otroligt vänlig man.  Jag bara älskade att lyssna till när han förklarade mytologin och alla symbolerna hos det forntida folket.

KC: Kände du honom?

JM: Nej, jag hade aldrig en chans att få möte Joseph Campbell.

KC; Hur är det med Arthur C. Clarke? Träffade du honom?

JM: Nej, jag hade aldrig någon chans att få träffa Arthur C. Clarke heller, men jag hade älskat att få göra det.  Jag har haft möjligheter att vara i sällskap med människor som dem, men jag kunde inte resa för jag hade inte pengar till det.  Jag var på sätt och vis deprimerad så jag lät mycket viktiga personer gå förbi som jag borde ha varit med. 

Jag brukade vara i styrelsen för regissörer i en organisation i Hollywood – detta vara inte så länge sedan – kallad USofA.  USofA var United Sensitives of America.  Den organisationen grundades i Burbank och jag kom in i ett tidigt stadium och det slutade med att jag blev i styrelsen för USofAs regissörer.  Jag tog faktiskt inte så mycket del i det.  Mannen som startade styrde det också i ganska hög grad, men jag var med i regissörernas styrelse.

Hursomhelst så var det en organisation där numerologer, astrologer, alla sorters esoteriska discipliner kom tillsammans och vi satte igång shower, expos och också en gång om året en prisutdelningsshow där vi honorerade vissa filmstjärnor för deras arbete som gav mat till de fattiga eller vad det nu gällde.

KC: Men var du inte också involverad i upptäckandet av mordmisstänkta?

JM: Oh, ja.

KC: Och också ockulta händelser som pågick?

JM: Varannan vecka träffades vi omkring kl 9 på kvällen uppe i Hollywoodbergen vid skylten Hollywood.  Vi var däruppe och brukade vara ca 50 personer där i detta stora, enorma hem som ägdes av en filmstjärna som hade avlidit.  Det var ett enormt stort hem och frontrummet var helt enormt i storlek och där var omkring 50 personer varannan vecka. Där brukade vara en grupp astrologer, en grupp medier, en grupp numerologer, den här gruppen och den där gruppen och de hade alla olika discipliner inom den esoteriska vetenskapen.

Vi brukade ha Poliskåren eller Sheriffens mannar - vanligtvis var det LAPD; Los Angeles Police Department, som kom upp, sheriffen några gånger också – och de brukade komma upp dit. Vi hade en stor svart tavla och de hade bilder uppe på väggen av fallet som de ville att vi skulle prata om.  De visade oss personen som var kidnappad, eller kroppen som hade hittats, eller vad nu fallet var. Och sedan skrev chefen, vanligen en detektiv, ner all den relevanta information som Polisdepartementet hade och varje grupp satt med i en grupp.  Alla astrologer satt tillsammans…

KC: Jag måste fråga dig vilken grupp fanns du bland?  Var du medium?

JM: Nej, jag var med de människor som höll i det hela.  Allt sponsrades av USofA, United Sensitives of America, och då jag var i styrelsen representerade jag företaget som hade satt ihop hela sammankomsten.

Som jag sa tidigare hade vi också ceremonier med prisutdelning en gång om året där vi brukade ge priser till olika människor som gjorde olika saker för mänskligheten.  Jag var privilegierad att vara där och ge Manly Palmer Hall ett pris för hans arbete med tjänster för världen.

Manly Palmer Hall, tror jag, var en av de finaste och mest vänliga män jag någonsin mött i mitt liv. Han var inte bara charmig, ett extraordinärt briljant sinnelag, utan han var en av de hederligaste och underbaraste människor jag någonsin personligen hade mött.  Han var en enastående lärare.  Han främjade aldrig någonting.  Han endast utbildade människor, såsom: Detta är varifrån det här kom, det här är var det där kom ifrån, detta är vad det där ordet betyder.  Så han var en utbildare.  Människor har kallat honom alla möjligt namn, för han var en frimurare.  Jag kände honom personligen, jag har varit i hans hem.  När han dog lämnade han en underbar gåva till mig – alla hans forskningsjournaler lämnade han till mig.

KC: Det är fantastiskt.

JM: Jag blev chockad när jag fick ett telefonsamtal från Philosophical Research Society i Los Angeles och Obadiah Harris, som var president vid den tiden, sa: Mr Hall önskade att du skulle ha något när han avlidit. 

Och jag frågade: Vad är det?  Jag var i San Diego.

Och han sa: Jag kommer inte att tala om det för dig.  Bara kom hit och hämta det.  Så jag körde upp samma dag till Los Angeles från San Diego och det var alla Manly Palmer Halls forskningsjournaler och han gav dem till mig.  Och jag anser att detta är en monumental gåva från en mycket mäktig man.

KC: Hittade du några ledtrådar där som du kunde följa? (skrattar).

JM: Tonvis med stoff där.

KC: Okej.

JM: Manly Palmer Hall, som jag sa, var en av de största lärare som världen någonsin skådat. Min ödmjuka åsikt är att jag inte tror att det någonsin har funnits, i någon tidsepok, en man som kommer i närheten av vad Manly Palmer Hall kunde göra.  Var och en som har ett öppet sinne – och naturligtvis, ditt sinne är som en fallskärm, det fungerar inte om det inte är öppet – var och en som är intellektuellt ärlig, vilket du inte finner så ofta – intellektuellt ärlig med ett öppet sinne, en mogen och intelligent person som ser på Manly Palmer Halls arbete, måste säga att detta är en av de största män som någonsin levat.

Jag vet inte hur många… kanske 70 eller 80 böcker om hela världens esoteriska subjekt, över 46 set med föredrag, sex 90-minuters ljudföreläsningar av 46 esoteriska ämnen i världen.

KC: Underbart.

JM: Otroligt.  Plus tusentals föredrag.  För resten så har jag allting som han någonsin gjort. Varje föreläsning han någonsin hållit, digitaliserat!  Ett monumentalt arbete.  Men han var en personlig vän till mig och jag älskade honom innerligt.  Jag säger detta för där är så många människor som ser ner på honom för att han var frimurare.  Han var en underbar lärare, en briljant man, för vilken hans förtalare inte ens kunde hålla ett ljus.

KC: Jag hör dig.

JM: Och han är inte den ende.  Det finns andra människor som jag känner likadant för.

KC: Okej. Vad skulle du säga om att byta växel här lite grann och tala om den nuvarande administrationen hos Obama?

JM: (suckar) Jaa, jag är inte särskilt politisk.  Personligen – jag tror att jag måste välja mina ord försiktigt här – för jag tycker om Obama som person och han är mycket trevlig, han är den sortens man som jag skulle älska att sitta och prata med.  Hans barn är underbara, hans hustru är en mycket intelligent dam.  Så jag har ingenting emot Obama eller hans familj.  Jag tycker att de är mycket trevliga och mycket intressanta människor.

Men det är makten som ligger bakom honom, som han representerar, som är skrämmande för mig.  Jag vet saker om de människor som ligger bakom honom som är absolut förbluffande och skrämmande.  Jag lever i skräck för vad som är på gång, beroende på vad jag vet – inte på grund av vad jag tror eller tänker – utan beroende på vad jag vet.

KC: Talar du om krig?  Talar du om en agenda som involverar krig? Tredje världskriget?

JM: Ja, det är alltid möjligt.  Låt mig gå tillbaka och säga detta.  Återigen, jag har ingenting emot Obama som person och jag tycker om honom.  Jag har ingenting emot hans familj heller.  Men symbolen som jag talade med dig om, som jag har arbetat med… Såg du någon gång filmen eller TV-serien V? 

KC: Oh, absolut.

JM: Den allra första?

KC: Ja.

JM: ABC Håller nu på att göra en ny version av den.  De gör om den. Och jag var chockad – någon sände ett mejl till mig.  Jag tror att de var i Hollywood och de sände mig ett mejl med en bild från den nya filmen som snart kommer.  Jag tror att den kommer nästa månad eller så, och film som är gjord för TV av ABC.

KC: Åh, verkligen?  Okej, fantastiskt.

JM: Disney/ABC.

KC: Mycket intressant.

JM: Okej?

KC: Okej, yeah? 

JM: Och den kommer att kallas V och den är omgjord från originalet.

KC: Okej.

JM: Men i den, du vet utomjordingarna som refereras till som Besökarna?  Besökarna i den nya filmen ger publiken en pamflett som förklarar deras ”Nya Världsordning” som de kommer att införa på planeten.

KC: Riktigt.

JM: Och bilden som jag har chockade mig.  Jag blev svag i knäna och var tvungen att sätta mig ner.  Det var chockerande!  Det var Besökarna, utomjordiska besökare som såg ut som människor, som delade ut pamfletter till folk angående deras Nya Världsordning som de skulle införa och titeln på pamfletten var: Gryningen av en ny dag – just de ord som jag har forskat i under sådär 40 år kommer nu att vara i filmen, den nya V. 

KC: Okej.

JM: Och jag säger dig, att det är inte bara signifikant, det är överväldigande när jag ger dig den hela berättelsen.  (Kerry skrattar) ABC och Disney berättar något om den här symbolen som jag har letat efter under en lång tid och den kommer att visas mitt framför näsan på dig. För jag säger dig att den där symbolen kommer att bli den viktigaste symbolen runt om hela globen – för första gången i allmänhetens ögon.

Varje gång du vill forska i dolda saker såsom jag har gjort, så finns de överallt.  Men nu, på grund av Obama, nu kommer det hemliga sällskapet av – vad jag tror är utomjordiska mästare i den här världen – de kommer att ge ut den här symbolen till världen så att alla kan se den.

Och slutligen vad som kommer att ske är att hela den mänskliga rasen kommer att vakna upp. Och detta är min uppfattning när det gäller 2012 – min åsikt om 2012 är att det kommer att bli ett uppvaknande för hela världen: Vi har blivit lurade! De kommer att se att detta är något forntida som har funnits under lång tid och vi såg det aldrig, vi förstod det inte.

Men när min video som jag vill göra kommer ut så kommer den att vara ett tretimmars steg för steg på Obamas symbol, Jimmy Carter, alla presidenterna, Busharna, hela superstrukturen i den Västerländska civilisationen, och vad det här materialet verkligen betyder, och var det verkligen kommer från.

Jag tror, och jag försöker inte förstora mig själv, men jag tror verkligen att det kommer att orsaka en ganska stor sensation när människor förstår vad jag faktiskt är, som jag aldrig har berättat för någon tidigare.

Och när jag ser Obama använda samma termer, samma symbol, densamma som kommunisterna använde, som nazisterna använde, fascisterna har använt, de hemliga sällskapen runt om i världen av Frimurare har använt: Babylonierna, som jag sa, alla de forntida egyptierna – alla använde de samma ord, termer och symbolen.

Och nu kommer ABC ut, Disney/ABC kommer ut med en ny omgjord V och i den finns utomjordingar som ser ut som människor och ger oss en ”Ny Världsordning” till världen och pamfletten i filmen kallas Dawn of a New Day!

Jag sa: WOW! Jag kan inte tro hur överväldigande uppenbar den här hemliga symbolen nu blir, och det är därför jag vill göra den här nya videon om detta.

KC: Men berättade man mer om filmen?  Mer om vart de vill komma med den, med andra ord.  Jag förmodar att du inte har sett den än?

JM: Nej, jag har inte sett den ännu, men jag har sett den andra så många gånger.  Och den andra, om du kommer ihåg originalet, Besökarna var underbara människor. De var vänliga och charmiga.  Och kom sedan ihåg kvinnan som var chef för Besökarna, hon var av högsta rang, hon gick in i ett rum och visade sitt ansikte – det var en reptil-alien.

KC: Ja.

JM: Det var jag som personligen tog David Icke till Amerika.  Han var här för att jag tagit hit honom personligen.

KC: Ja.

JM: Så jag säger att jag är totalt övertygad, bortom en skugga av tvivel för mig själv, att det finns sådana saker som reptil-aliens, dock har jag aldrig sett någon, tack gode Gud.  Men jag tror helt och hållet på att de är här.  Inte på grund av David Icke, inte på grund av Credo Mutwa, som jag älskar att lyssna på, en underbar, fascinerande man.  David Icke har gjort ett fantastiskt arbete.  Men jag tror på att det finns reptil-aliens här på grund av min egen personliga forskning.

Jag har varit i sällskap med åtminstone 8 personer under de senaste åren, åtta olika personer… var och en är utomordentligt väl jordade människor.  En flygpilot, en med en stor flyglinje.

En mycket förmögen man i Las Vegas som köper och säljer kommersiella hotell och byggnader etc – extremt förmögen man – en kristen, i förbigående sagt, mycket kristen man, men mycket, mycket förmögen och högt intelligent man.  Han satt ner med mig och talade om sitt personliga möte ansikte-mot-ansikte med en reptil-alien, vilket många andra i hans kyrka också hade sett.  Hela historien i sig själv inträffade i Colorado.  Och att sedan ha forskare…

Och en ung dam som var en av mina favoriter i världen, en ung dam vid namn Nancy, som för bluffade mig, var i min radioshow – jag brukade ha en show, jag har haft sju olika radioshower i mitt liv.  Jag skulle vilja gå tillbaka till radion och göra min egen show igen.  Men jag hade en show på KPFK här i Los Angeles, och en kväll hade jag Nancy på tråden och hon bara förbluffade hela publiken.  Hon är så feminin, en så otroligt charmig och feminin flicka, som pratar om stoff som förbluffar dig.  (Kerry skrattar.)

Hennes far var i Luftvapnet.  Hennes familj var i Luftvapnet, men hennes far var ansvarig för Project Retrievables för Luftvapnet – mannen som var ansvarig för att gå ut vartsomhelst i världen där det fanns någon utomjordisk aktivitet.  Han var ansvarig inom Flygvapnet för att gå ut dit först, och han var chefen, och hon sa att modus operandi alltid var detsamma.  Jag måste göra en kopia till dig av hennes två… jag har fått två tvåtimmars intervjuer som bara kommer att slå dig med häpnad.

KC: De vill jag gärna höra.

JM: Du kan höra att det är en mycket charmig flicka men hon säger saker som du måste sitta ner för att kunna handskas med. (skrattar).

Hon säger att var de än skulle bo så bodde hon alltid på militärbaser.  Och hon sa att metoden var alltid densamma… där fanns en telefon i huset för familjen och sedan var där en annan telefon som ingen fick röra, man använde den aldrig.

När den telefonen ringde, det spelar ingen roll när – klockan två på natten, tre på natten – det kvittade, om den telefonen ringde så hade hennes far tio minuter för att klä sig helt med sin portfölj, och färdig att ge sig iväg.  Inom tio minuter kom en bil fram och ingenting sas – inga röster, ingenting blev sagt.  En knack på dörren, han promenerade ut, han fick militär eskort in i bilen, gick in i bilen och så körde man iväg, och ingenting blev sagt.  Ingen visste vart han reste och ingen behövde veta.

Och så sa hon att många nätter lät de telefonen ringa, han gick upp, klädde sig, tog portföljen och var färdig att ge sig iväg, och de tog honom någonstans i världen där någonting just hade hänt och Flygvapnet sände honom dit för att se vad som just hänt och de har ansvaret.

Hon berättade saker för mig som hennes far, och speciellt hennes mor… hon sa att hennes far aldrig skulle säga något till henne när hon var barn, men hennes mor skulle berätta för henne senare i livet.

Hon berättade för mig om en upplevelse som helt förbluffade mig om en reptil-alien.  Du måste verkligen höra det från henne, men i grunden är historien så fascinerande att jag måste berätta den för dig.

HON SA: Hennes far skulle aldrig tillåta henne att vara ensam i huset, någonsin.  När han gick ut under dagen… de lever på en bas… det spelar ingen roll.  När han lämnade huset kom militärer omedelbart och vaktade alla fyra hörnen av byggnaden.  De skulle sitta där i bilar och vakta medan han var borta varsomhelst.  Om han gick till marknaden eller var det nu var, så skulle de vakta huset och han skulle aldrig tillåta att hon stannade hemma för sig själv.

Och så sa hon att en kväll – du måste höra den här intervjun – hon sa att en kväll… det var inte på basen, de var här i Los Angeles någonstans…  Och hon sa att hennes mor och far skulle gå till ett party hos grannen, och hon frågade sin far om hon kunde stanna.  Hon var ungefär tretton, fjorton år gammal.

OCH HAN SA: Nej, absolut inte.

Så hon talade med sin mor och modern talade med fadern och fick honom att gå med på att hon kunde stanna hemma.  

OCH HON SA: Så för första gången i sitt liv skulle hon faktiskt vara ensam i huset för sig själv.

Hon var i ett sovrum och kammade sitt hår och hon hade en spegel som hon kunde se sin garderob i och garderoben hade franska dörrar. De var stängda, delvis stängda, och det var inte så ljust i rummet.

Hon kammade sitt hår, tittade på garderobsdörren, och helt plötsligt öppnades garderobsdörren och en reptil-alien steg ut.  Han måste böja sig ner för att komma under kanten och han ställde sig upp.

HON FORTSATTE: Det var en fullvuxen man, extremt muskulös, men det var en reptilkropp och ett reptil-alienhuvud. Den här saken tittade på mig och jag tittade på honom i spegeln.

HON SA: Han började röra sig mot mig utan att röra sina ben – han bara flöt mot henne, långsamt.

HON SA: Jag kände det som om jag liksom kom upp på en fluga, du vet, grabbade tag i det kvickt. Hon hoppade upp och skrek och sprang ner för hallen, sprang in till badrummet, låste dörren, öppnade fönstret och började skrika.

Naturligtvis hörde alla i grannskapet detta.

OCH HON SA: Den här reptil-alien kom nerför hallen. Jag kunde känna att han gick, för han var så tung och han skrapade på dörren, grymtade som en dinosaurie, skrapade på dörren.

Hon sa att när hennes pappa och grannarna kom springande så öppnade de dörren och när de kom springande ropade de på utsidan och reptil-alien sprang tillbaka nerför hallen och in i hennes sovrum och försvann.

HON SA: När hennes far kom in var badrumsdörren avsliten och tydligen, sa hennes far,  skulle han inte gjort henne illa, men det var ett meddelande.

HAN SA: Det här är varför jag aldrig ville att du skulle vara ensam hemma, för dessa aliens har sagt till oss, Flygvapnet, att ”Du fortsätter att sticka näsan i våra affärer.  Varje gång någonting händer så kommer du ut och sticker in näsan.  Så vi vill bara att du skall veta att nästa gång något händer och du sticker in näsan i våra affärer så kommer en del av oss att besöka din dotter, så du skall stanna hemma och hålla dig utanför våra affärer.”  

Så han sa att det är därför de alltid har militärer runtom varje gång han lämnar huset.

Så när hon talade om för mig den här historien om andra reptil-aliens… och naturligtvis, jag har hört det från så många legitimt, viktiga personer, att jag måste tro på att där är någonting i den här historien.  Jag har personligen inte sett någon, men jag vill inte se någon.

Men jag har sett tillräckligt för att veta att där finns livsformer på den här Jorden som inte är härifrån.  Jag har redan sett för mycket för att veta det.  Min erfarenhet har varit enastående. Som jag sa, 36 stora erfarenheter som jag har haft i mitt liv då jag handskats med fenomen från andra världar.

KC: Okej, ja det här är verkligen en fantastisk intervju.  Kan du tala alls om någonting annat som du tror att människor borde veta i termer av den övergripande bilden som du har gett dem här?

JM: Jag skulle säga: Var medveten om att det är ett krig efter din själ.  Där är ett krig om det andliga.  Du vet, det har alltid funnits den här frågan under tusentals år, alla de stora filosoferna frågar det, huruvida vi är fysiska kroppar som har en ande i sig. Eller är vi från början en ande som har tagit på sig en fysisk kropp?  Du vet, vilket kom först, hönan eller ägget? 

Men jag är övertygad om att det inte spelar någon roll hur det hände – om vi var fysiska och tog in en ande eller kanske vi var andar och tog på oss en fysisk kropp – jag tror att det är ett krig som pågår från någon därute som från början var en fiende till vem som än skapade oss. Så vem som nu skapade oss har fiender därute i universum och det är diaboliska fiender.

Och vi vet att detta är sant inom regeringen, du vet. Du kanske ser presidenten och hans första dam och allt det där.  Det är mycket prominent och fint, men de har fiender, mäktiga fiender. Det är därför de måste vara totalt omgivna av militärer och skydd för de har allvarliga fiender.  Någonting hände mig som berättar för mig att där är någonting som pågår som det.  Jag var i Hawaii för många år sedan med min fru och några vänner, vi reste till Hawaii för första gången. Jag satt i en restaurang tvärsöver gatan från Hilton Village.

I restaurangen – vilken ligger på en huvudgata – satt jag med ryggen mot dörren.  Någon kom in och jag fick omedelbart en elektrisk stöt genom min kropp.  Det är hemskt nog att bli chockad av en väggkontakt, men om du inte vet om att det är på väg är det ännu värre.

Jag satt vid bordet och pratade när helt plötsligt någon kom in och en elektrisk chock gick igenom mig och jag slog till sakerna på bordet, jag slog ner vatten och annat stoff som stod på bordet och hoppade upp, helt ofrivilligt.

Jag bara hoppade upp och någonting sa mig: Spring kvickt, du är illa ute! Du kommer att dö! Spring kvickt!

Jag sprang ut genom bakdörren i restaurangen… sprang tvärsöver gatan – lämnade min fru och mina vänner – sprang över gatan från restaurangen, sprang ut genom bakdörren.

Och rösten sa: Spring kvickt, du är i fara! Gå över gatan till hotellet.

Och jag skrek, jag minns att jag gapade: Jag kan inte gå över gatan, där är trafik där ute.

Och rösen sa: Spring! Där kommer inte att vara någon trafik.  Spring!

Så jag sprang ut på gatan, ofrivilligt.  Jag gjorde inte ett medvetet beslut att göra något av detta, det tvingades på mig.  Jag sprang över gatan och det hände sig att det inte fanns någon trafik för den där lilla språngmarschen.

Jag sprang ut och rösten sa: Gå ut och runt hotellet!

Rösten sa till mig: Spring kvickt till hotellet!

Och jag sprang runt hotellet och rösten sa: All right, du är säker nu.  Nu är du säker.

Och jag satte mig ner, mitt hjärta bankade och jag tänkte: Vad var det jag gjorde just nu? Och hur skall jag förklara detta för min fru och mina vänner, vad jag just gjorde?  Ofrivilligt? Jag vet inte vad som hände. Detta hände två gånger för mig.  

Den andra gången var några få månader senare i Los Angeles.  Jag var på hörnet av Fairfax och Wilshire Boulevard i en liten kaffeshop kallad Johnnies Hamburger Stand.  Det är en liten restaurang.  Jag satt vid kassan och la märke till – perifer vision, jag tittade inte dit för att se på dem, utan jag såg det i periferin – jag såg två män komma in och när de gjorde det slog en elektrisk chock mig omedelbart.  Jag nästan föll av stolen… jag var vid kassan.

Och rösten sa: Gå ut kvickt!  Du är i fara.  Spring!

Så jag grabbade tag i en bunt pengar, slängde dem på kassan och reste mig och försökte komma ur min stol vid kassan.  Jag kom upp och träffade sidodörren och sprang norrut på Fairfax.

Och rösten fortsatte att säga: Spring!  Ditt liv är i fara.  Spring kvickt!

Jag sprang omkring två eller tre kvarter tills jag nästan tappade andan och sedan sa rösten: All right, du är i säkerhet nu.  Du är säker nu.  Sätt dig ner.

Och jag satte mig ner, mitt hjärta bankade igen. Och det var ofrivilligt… jag gjorde inte ett medvetet val att springa, jag bara satte igång och sprang och rösten talade.  Den skrek åt mig. Det var faktiskt som ett skrik: SPRING KVICKT! DITT LIV ÄR I FARA!

Så det där hände mig två gånger.

KC: Okej, så du anser som ett faktum att där finns den här symbolen och att i symbolen berättas det för världen om en Ny Världsordning och återkomsten av en Son (och/eller Sol) som skall ta kontroll, och att detta händer någon gång i den nära framtiden?

JM: Yeah.

KC: Och jag förmodar att du tänker dig runt år 2012?  Är det korrekt?

JM: Yeah.  Det är vad jag tror.

KC: Okej. Och sedan talar du också om, faktiskt, reptilerna och en agenda som inte är helt klar men där är någonting på gång med det.

JM: Det är riktigt.

KC: Så vad jag nu vill fråga dig är om den så kallade kungen är reptil eller inte?

JM: Ja, jag vet inte det och vad jag vill säga till en publik som tittar på det här… jag har sagt det många gånger förut, men jag tror att det kan sägas igen: Jag är inte världens främsta auktoritet på någonting. Jag säger bara vad jag har sett med mina egna ögon, vad som har hänt mig i mitt liv.

Men jag skulle också vilja säga till var och en som skrattar åt det här, titta bara på vad jag har att erbjuda innan du tar beslutet om jag är tokig eller inte.  Se vad jag har samlat på mig under de senaste 40 åren som jag inte har berättat för dig, som du inte vet att jag har och se de undersökningar jag gjort på det här subjektet av den Nya Världsordningen i världen, vilket jag började tala om redan på 60-talet.

Jag skickade brev till Belmont, Massachusetts under 60-talet.  Jag sände brev till John Birch Society som just hade skapats 1949.  John Birch Society exponerade naturligtvis alla de kommunistaktiviteter som pågick i världen, speciellt då i Amerika.

Jag var redan inne i allt detta 1959 när de startade, så jag började sända dem artiklar, saker som: Well, du behöver ta en titt på den här symbolen och dessa ord och denna term här och du kanske även vill ta en titt på den här mannen och den här organisationen.  Så jag sände dem små godbitar med information 1960 om subjektet Illuminati… om hemliga sällskap, inte Illuminati.

Därför att Illuminati, jag upptäckte som jag sa tidigare, 1967 när Anthony Hilder producerade en serie av skivor, tre stycken 33-1/3 skivalbum kallat Illuminati(”The Illuminati and the Council on Foreign Relations”).  Mannen som talade var en otroligt intressant man vid namn Myron Fagan och jag vet inte om du någonsin hörde honom på skivan The Illuminati.  Det skulle slå dig med häpnad, absolut.  Idag är den fortfarande en knockout när jag hör den.

KC: Wow.

JM: Jag hörde den för fyrtio år sedan. När jag hör den idag är den fortfarande en mind-blower.

KC: Jag har en fråga till dig som är ett litet hopp över till ett annat ämne. Det har att göra med Illuminati, men jag undrar om du kunde förklara det.  Vad är innebörden i att smälta samman det röda och det svarta?

JM: Åh, det är intressant.  Det kallas – rött och svart och vitt, alla tre: röd, svart och vit – hänvisas till i Hollywood som Death´s Head färger, därför att Death´s Head kommer från en nazistorganisation kallad SS, Gestapo.  Gestapo refererades till som Order of the Death’s Head och detta var Nazitysklands Gestaposymbol, Skallen och de korsade benen – Skull and Bones.  Det var deras symbol.

Men för tyskarna på insidan var Gestapo kallade Order of Death’s Head och Death’s Heads färger i Hollywood…

Jag var på ett föredrag för många år sedan som hölls av en svart doktor som arbetade på Martin Luther Kings Hospital och en del av mina vänner inom filmindustrin, svarta skådespelare, ringde upp mig och sa: Du måste verkligen vara här i kväll. Du måste komma och höra det här.  Det kommer att bli ett privat föredrag av en läkare från Chicago som kommit hit.  Det var en verklig doktor och han skulle ge ett föredrag om Death’s Heads färger.

Det var fascinerande.  Det var en diabildsvisning på ett bibliotek, i Santa Monicas bibliotek och det var endast privata inbjudningar.  Det fanns bara omkring 25-30 personer där.  Han förklarade färgerna hos Death’s Head, varför det är svart, vitt och rött och hur svart, vitt och rött används i filmer.  När någon kommer at dö eller bli dödad, så är detta de tre prominenta färger som alltid finns i dessa scener.  De kallas Death’s Head färger.  De symboliserar det mörkaste av det mörkaste, den djupaste närvaron av ondska – rött, vitt och svart.

KC: Men där finns också en betydelse i termer av det ockulta, med hänvisning till viss genetik.

JM: Viss genetik?  Åh, naturligtvis.

KC: Med andra ord, rött är en rödhårig person med en viss sorts DNA.

JM: Åh, jag är säker på att där finns mer än det.

KC: Och det svarta är en blond, vanligtvis keltisk, kanske en mix.

JM: Jag är säker på att där finns det också, yeah.  Det enda jag sa var att det är mycket intressant för jag kommer ihåg den där kvällen när han talade om de europeiska frimurarlogerna och hur mexikanska gäng i Los Angeles och runt om i landet använder frimurarnas symboler från en viss Frimurarloge i Europa, medan de svarta gängen använder motsatta symboler och termer från en annan frimurarloge i Europa.  Och att troligen är det så att gängmedlemmarna själva inte inser att dessa faktiskt kan spåras tillbaka till frimurarnas symboler i Europa.

Så jag tror att gängen som håller på i Amerika idag är organiserade, regisserade och finansierade från Europa för att förstöra vår kultur i Amerika.  Jag tror att europeiska frimurare är kraftigt involverade i att förstöra Amerika och du måste förstå hela historien om hur Amerika grundades, och hur det grundades som en kooperation.  Det är en privatägd kooperation.  Vi kan tala om detta till tidens slut. 

Detta är bara min åsikt, en mans åsikt, men jag kommer att ge dig min uppfattning som en slutsats om världen idag och allt det som pågår här, på Jorden idag.

Det som vi kallar Illuminati var från början en term som gavs till en religiös loge i Spanien som senare slöt sig samman till det vi kallar Jesuiter, så Jesuiterna är sanna Illuminati själva.

KC: Och Vatikanen? Kan du gå in på det också?

JM: Det var det jag skulle säga, ja.  Jag tror att en av de mest onda organisationerna som existerar på Jorden idag – och du måste ha tillbringat alla åren med mig i bibliotek och forskningssällskap och resor runt i världen och talat till andra författare, redaktörer, föredragshållare och lärare, och dessutom samlat in det här materialet över en period av 45 till 48 år – för att förstå vad jag nu säger till dig.  Men jag tror idag att den mest onda organisationen på den här Jorden är Vatikanen.  Det är min personliga uppfattning. 

Jag tror att om Vatikanen försvann från Jordens yta så skulle det höras ett rop av frihet runt om i världen, för Vatikanen, enligt min åsikt, är ett bålverk av detta mörka som just nu händer på Jorden.

Så när du talar om Illuminati, när du talar om det verkligt mörka, kriminella som pågår på Jorden, då talar du om Vatikanen.

Du talar om Riddarna på Malta, som gav oss… de sex män som grundade CIA i Amerika var alla katoliker, medlemmar av Riddarna på Malta – Malteserriddarna.

När du börjar titta på bankväsendets broderskap i Amerika, såsom Bank of America, Union Bank i Kalifornien, alla dessa människor som grundade dessa banker och idag driver hela banketablissemanget, så är de alla Malteserriddare – katolska frimurare.

Så när jag hör folk tala om judarna hit och judarna dit, och att judarna är ansvariga, så säger jag: Nej, nej, det är bäst du går tillbaka hem och läser på lite bättre!  Judarna har slaktats över hela Europa av Vatikanen!

Du måste komma ihåg att under åtminstone 2 300 år så dominerade Rom Europa, under Kejsare Cesar av Rom. Sedan under fjärde århundradet kom Vatikanen in och började dominera hela Europa.

Alla statsöverhuvuden, alla prinsar och kungar och härskare… alla kungar och härskare i Europa styrdes av Divine Right (gudomlig rättighet).  Det kallas Divine Right of Kings.

Vad talar vi om här?  Vem representerar Divine för att ge kungen rättigheten? – Påven!  Påven utser vissa familjer till att vara över fransmännen, påven utser vissa människor till att vara över tyskarna, och över britterna – och genom Gudomlig rätt att göra det. Varför? Därför att påven representerar Gud och påven säger att den här familjen är helig och de skall styra, och därför sägs det att de regerar med Divine Right!

Hela idén med Gudomlig går tillbaka till den Heliga Graal.  Och i den katolska mässan bryter prästen brödet och sedan renar han vinet.  Jaa, vin är gjort på druvor och vin är rött, så det är ett rött vindruvsvin.  Det representerar blodet från försoningen.  Blod… det är ett blodsoffer!

Varifrån kommer vinet? Det kommer från vindruvor och vindruvor växer på the vine… och det är därifrån vi fått konceptet och ordet Divine, för att druvor kommer från the vine.  Så därifrån har vi fått order Divine.

Och så snart du börjar inse hur Vatikanen har… under mer än 2 300 år har Rom dominerat Europa och under 1 600 år har Vatikanen dominerat Europa – och Europa har i 2 300 år dominerat Jorden.

Så om du vill tala om konspirationer och du vill tala om det onda, tala inte om judar. Det är bättre att tala om de människor som kontrollerar Europa sedan mer än 2 300 år – Cesar av Rom, det romerska katolska etablissemanget.  Det är den verkliga historien.

Nu kommer vi in på Mafiosi.  Nu kommer vi in på frimurarnas broderskapsloger över hela Europa, Knights of Malta.  Nu kommer vi in på organiserad kriminalitet – Sicilien, Korsika – och hela den djupgående droghanteringen, vitt slaveri, hyrda mördare, Vatikanen.

Jag menar, även… vad var hans namn, producenten för Gudfadern?  Vad hette han? Francis Ford Coppola.  I Gudfadern III, den tredje i en serie, börjar den med att Michael Corleone smörjs av kardinalen i New York för att bli en medlem av Knights of Malta i den katolska kyrkan i New York.

Vad säger det dig?  Kopplingen mellan Vatikanen, den Helige Fadern – det finns ingenting heligt när det gäller ”the Holy Father”.  Det finns inget heligt i Israel, ingenting.  Det är ingenting som är heligt med Vatikanen!  Det är ingenting heligt i Salt Lake City.  Det är inget heligt i religionen. Punkt slut!

Det är ett sätt som mästarna, vem nu dessa entiteter är som kontrollerar den mänskliga rasen, så har de startat vissa institutioner för lärande, för utbildning, religion och regering. Det är därför jag har sagt att det är bäst att du går tillbaka och gör din hemläxa om var världens historia kommer ifrån.

Jag ser inte att världen styrs av judarna.  Jag ser att judarna utnyttjas, men du kommer att se att inte ens Rothschilds styr, Rothschildfamiljen som vi hör så mycket om: De där judarna som styrdeEuropa. Nej, om du går tillbaka och tittar på historien om Rothschilds så kommer du att se att Rothschilds representerade Vatikanen.

Han arbetade för Vatikanen.  Han var en Vatikan-bankir utsedd av Vatikanen att arbeta för dem, så att den Katolska kyrkan aldrig skulle bli involverad i allt det där förskräckliga som pågår inom bankväsendet: Vi låter judarna göra det!  Sedan, naturligtvis, om någonting läcker ut, ja då var det judarnas fel, uppenbarligen.  Nej, nej, det är dina pengar som han handskades med.

Så om du verkligen vill nagla fast den riktiga fienden till Amerika och sedan till Jorden, då säger jag dig att det bara har tagit mig 48 år att komma hit.  Jag var född och uppfostrad katolskt.  Jag menar, hela min familj var katoliker.  Vi var den mest katolska familjen i staden. Men jag känner historien och jag vet att den mest kriminella organisationen på Jordens yta är, i min ödmjuka uppfattning – jag vet inte så mycket om den, jag har bara tittat på den i 48 år – är Vatikanen.

KC: Jag hör dig.

JM: Så vad mig anbelangar är den det värsta som någonsin hänt i världen, det som verkligen pågår i Vatikanen.  Och då tar jag inte ens upp ämnet Propaganda Due, P2 – Propaganda Due, P2 Lodge. Det var till och med nämnt i Gudfadern III.

Det finns en Frimurarordern i Europa som kallas Propaganda Due.  Den kallas P2 och P2 är kopplat direkt genom medlemskap med Opus Dei och Knights of Malta och Jesuiterna.  Jesuiter/Opus Dei/Knights of Malta/Masonic Order är kopplade direkt till någonting som kallas Propaganda Due, P2 Lodge of Freemasonry.

P2 Lodge of Freemasonry är världskända för folk som gör forskning av kriminella organisationer.  P2 är ren och oförfalskad, härrörande direkt från nazismen.  Underjordiska organisationer, droger, mänsklig trafficking, pornografi, våld – det är alltsammans P2.  Det är de som främjar de högerinriktade dödsskvadronerna i Central- och Sydamerika, Mexiko och drogkartellerna i Colombia.

Vi talar här om de katolska Riddarna från Malta/drogkarteller/Colombia – enastående ont på en nivå som är svårt för de flesta människor att förstå och inse - och det är alltsammans orkestrerat från den Helige Fadern i Rom.

Det är därför jag sagt så många gånger, det kommer aldrig att bli en tidpunkt i det här landet där Amerika kommer att kunna räddas.  Jag tror inte att Amerika kan räddas.  Jag tror verkligen inte att Amerika – eller den mänskliga rasen – jag tror inte…

Det är min personliga åsikt, igen, men jag tror inte att den mänskliga rasen kan räddas och jag tror inte att Amerika kan räddas, därför att så många millioner människor älskar det snusk och den degeneration som finns i vår värld.  De bara älskar det.  De älskar den Helige Fadern och all den pompa och ståt som omger politiker och kungar och härskare och de försagda bilder av Bush som kysser den Helige Fadern.

Vad ser det ut som, när Nancy Pelosi, talmannen i Vita Huset, i full färg på Nyheterna, ses böjande sig ner och nigande och bugande och kyssande ringen på en romersk påve?

De män som grundade vår underbara nation skulle kräkas över detta landsförräderi, höga kriminalitet och förräderi mot staten från dessa människor som kallar sig själva Amerikas ledare.  Jag säger dig att Vatikanen har gett oss Maffian, droghandeln, prostitutionen, terrorismen och våldet.

KC: Barnpornografi.

JM: Barnpornografi. Alltihop.

KC: Och barnen som försvinner.  Känner du till Leo Zagami?

JM: Säg det igen?

KC: Leo Zagami.

JM: Åh, ja.  Yeah, har hört honom många gånger.

KC: Okej.  Han hade dragit sig tillbaka för de torterade honom.

JM: Yeah.

KC: Men när var tillbaka och pratade med oss så talade han om att under Vatikanen finns en enorm reptilbas.

JM: Det vet jag inte.  Jag har inte varit där, men det skulle inte förvåna mig. (skrattar).

KC: Så där är någon sorts länk mellan Illuminatis agenda, Vatikanen som är överhuvudet över alltsammans och reptilernas planering – för att gå tillbaka till vad vi talade om, och kanske den här så kallade figuren som har tagit tronen och symbolismen som du talar om.

JM: Jag vet inte, men det skulle inte förvåna mig.  Det skulle inte ge mig en chock.  Jag skulle vilja säga något om Dan Browns filmer.

KC: Okej. Änglar och Demoner, och den andra…

BR: DaVinci Koden.

JM: DaVinci Code, och nu den här nya.

KC: Kallas den verkligen…?  Vad vi var…?

JM: Jag tror att den kallas The Hidden Symbol eller The Secret Symbol eller någonting sådant (på svenska Den förlorade symbolen), vilken min producentvän och jag skulle göra en film om och skulle kalla den The Hidden Secret eller The Secret Symbol

KC; Jag förstår.

JM: Och nu kommer Dan Brown ut med The Secret… Vad mig anbelangar så har jag ingen respekt alls för Dan Brown. Ingen alls.  Jag har ingen respekt för den mannen alls därför att, som jag ser det, har han plagierat och stulit och jag tycker inte om folk som stjäl, därför att det har hänt mig.

KC: Han stal från Holy Blood, Holy Grail, eller hur?

JM: Åh, det kan du skriva upp.  Absolut.  Han stal hela den saken, hela historien, Dan Brown och DaVincikoden och allt det andra… Änglar och Demoner, han stal alltihop.

Låt mig tala om för dig vad jag tror.  Detta är bara min åsikt.  Jag tror att Dan Brown är en växt.  Jag tror att han är ingenting mer än en betald lakej och en planta.  Jag är totalt övertygad om att de verkliga Illuminati, vilka nu de här personerna är i världstoppen, använder människor som Dan Brown som inte har något emot att göra en massa pengar för att bli en hora.  Jag tror att det är allt han är.  I min ödmjuka uppfattning, jag tror att Dan Brown är bara en hora.  Han tar bara pengarna och sover med fienden.

Jag tycker att det han gör är ingenting annat än att presentera vad hans härskare bakom scenen vill att allmänheten… och så kommer de att spendera alla sorters pengar på att berätta för dig om hur underbar Dan Brown är och Oh my God! Han är så briljant och intelligent, och allt det där dumma nonsens.  Och folk som är så vana vid att suga upp allt från Hollywood tror på det där skräpet.

Jag som varit runt Hollywood i 48 år, jag känner till det här stoffet fram och baklänges.  Jag tror att Dan Brown är ingenting mer än en front för en mycket mäktig Frimurarordern i Europa som försöker att lägga grunderna för detta Novus Ordo Seclorum, Dawn of a New Day-överraskning – saker som kommer att ske.  Jag tror att Dan Brown inte är något mer än en hora som tar pengarna och får det att se ut som att han är den som kom upp med detta, när faktum är att det var stulet.  Det stals från tre män i England: Baigent, Leigh och Lincoln.

KC: Riktigt.

JM: Under 1980 var det en bok som gavs ut som blev en bästsäljare i New York under många, många månader.  Den var en toppsäljare som hette Holy Blood, Holy Grail och de tre upphovsmännen var tre brittiska författare: Baigent, Leigh och Lincoln.

De berättade för första gången historien om Riddartempelordern och Frimurarordern i Europa, Riddarna av den Heliga Graal, hela konceptet för ett hemligt frimurarsällskap som opererade i världen.  Och jag skulle inte bli ett dugg förvånad om de inte var bättre informerade om detta än vad de lät oss få veta.  Jag tror inte att de bara av en tillfällighet råkade på det.  Jag tror att de redan visste någonting och de skrev ned det i en bok på ett sådant sätt de gjorde för att få folk att börja tänka på det.

I alla fall, Baigent, Leigh och Lincoln var enastående briljanta författare och deras forskning var oklanderlig.  Jag menar, dessa män skrev ned det, och även idag runtom i världen, folk som är kunniga om de här sakerna håller med: Baigent, Leigh och Lincoln gjorde ett helsikes bra jobb, de gjorde sin hemläxa ordentligt.

KC: Okej.  Jag har en sista fråga.

Detta var en otrolig resa att göra med dig och jag hoppas att vi kan gå nedför den vägen lite senare i framtiden.   Jag tror att folk som ser detta verkligen behöver skynda på med att följa ditt andra arbete, ditt föregående arbete, förhoppningsvis besöka någon konferens som du talar på.  Jag tror att du kommer att framträda mer.  Du hade ingen tid att förbereda dig alls och du talade på vår Awake and Aware Camelot Konferens här i Los Angeles bara förra weekenden och det är verkligen en ära att få vara här med dig.

Men jag vill fråga dig om du tror att dessa Illuminati och vad som pågår i USA just nu, tror du verkligen att de kommer att bli framgångsrika i att ta ner det här landet?  För det är klart att det är någon som skyddar dig, där är en grupp som skyddar dig.  Du har ju vissa otroliga krafter, som du har demonstrerat.  Tror du att dessa krafter, dessa Illuminati-människor bakom scenen kommer att bli framgångsrika i att plocka ner USAs regering?

JM: Ja. Jag håller totalt med om det. Ja. Det är vad jag tror.

KC: Okej. Jag menar, du har människor bakom scenen som skyddar dig. Du har demonstrerat det gång efter annan i den här videon.

JM: Riktigt.

KC: Därför, i teorin, skyddar de oss här, Project Camelot, och andra av våra vittnen och så vidare, för vi talar alla om samma saker från olika vinklar och slår ihop våra undersökningar.

JM: Det är riktigt.

KC: Men egentligen är vad jag undrar… Där är vita hattar som opererar, som du vet, och som vi vet, därför att vi har interagerat med dessa människor från tid till annan.  Tror du att det är möjligt att dessa människor kan bli stoppade?

JM: Nej.  

KC: Det tror du inte.

JM: Nej, det gör jag inte.

KC: Okej.

JM: Jag säger kategoriskt Nej.  Jag tror inte att det finns några rimliga bevis av något av ett hopp för Amerika eller för världen.  Det är min personliga åsikt.  Jag tror att ljuset i slutet av tunneln är ett tåg som kommer.  

Det finns inget tvivel i mitt sinne, för mig själv.  Jag tror inte att Amerika eller världen i sin helhet kommer att kunna frigöra sig själv ur den här situationen.  Nej.  Jag tror inte att det är möjligt.

Och orsaken till detta är att människorna är för dumma.  De är för dåligt informerade, ignoranta, obelästa, självcentrerade, egoistiska, materialistiska och helt förbaskade dumma. Och de bryr sig inte om någonting.  I grund och botten, ärligt talat, människor bryr sig inte.

Ludwig von Mises sa i en av sina böcker, den store europeiska ekonomen Ludwig von Mises sa – och han är mitt i prick enligt min uppfattning – han sa att i alla tider och i varje land har människor av alla nationer alltid stött en diktator.  Folk stödjer alltid en diktator och de kommer alltid att göra det.

Det har aldrig funnits en tid i den mänskliga rasens historia som du kan visa mig, där folket i en nation reser sig upp och kräver sin frihet, frihet och rättvisa för alla, inte ens i Amerika. Nittiosju procent av den manliga befolkningen i Amerika, vid tiden för den amerikanska revolutionen, gjorde ingenting.  Bara 3 procent tog till vapen mot de brittiska härskarna och gav oss ett minimum av frihet.  Men lyckligtvis kommer detta aldrig att hända igen. Amerika är avslutat.

DW: Den här fadern till flickvännen du hade, när han talade med dig, sa han till dig att vi är dömda?  Jag menar, varför kallade han på UFOs och berättade för dig alla dessa saker om vi bara skulle spolas bort?  Sa han till dig att vi är fördömda?  Sa han till dig att där var ett krig och att vi kommer att förlora i vilket fall som helst?

JM: Nej.

KC: Okej.  Låt mig ta detta igen: Inser du att ditt uppdrag och ditt rop för beväpning, vilket verkligen har kommit till sin spets här – jag menar, jag tror att den nya TV-serien V är en slags signal till befolkningen, ett sista försök att få folk att vakna upp till vad som kanske kommer – och i grunden har du ett uppdrag, vi har ett uppdrag.

Jag är ledsen, Jordan Maxwell, du är en briljant man, men du kom hit av en orsak.  Du har otroliga krafter bakom dig.  Mannen som talade med dig för så många år sedan och sa att du kommer att få en resa är helt säkert bakom dig nu.  Jag skulle säga att, att bedöma av allt som pågått med Project Camelot, vi har något av samma kraft bakom oss också.

Och jag måste säga att det faktum att du sitter här idag och talar med oss, och du är vid liv och mår bra, och du kommer fram nu vid den här tidpunkten och talar om saker utan att hindras, är en indikation för mig att där är någonting som pågår som är mer än du har drömt om i din filosofi.  Så jag vill tacka dig så mycket.

JM: Ja, jag vill gärna besvara den frågan.  Jag tror inte att Amerika kan räddas.

KC: Jag hör dig.

JM: Jag tror inte att den mänskliga rasen kan bli hjälpt eller räddad från det som kommer.  Jag tror inte att mitt uppdrag här är att rädda någon.  Jag tror att vad jag gör är att hjälpa dem som vill veta, den handfull människor som håller på att vakna och som verkligen andligt förstår dynamiken av vad som pågår och som vill veta och vill förändra och vill ha det andliga skyddet… Detta är bara en liten smula av befolkningen, en mycket liten nisch.

Jag tror inte att Amerikan kan räddas.  Jag gör det jag gör enbart för att hjälpa dem som vill veta.

KC: Uppenbarligen är du en person som försöker få folk att vakna upp.  Okej?  Ibland måste det talas allvarligt till folk för att faktiskt få dem att vakna upp och jag tror att detta är en del av ditt uppdrag.  Men jag vill tacka dig från Project Camelot.  Jag hoppas att du har fel när det gäller ditt slutliga utdömande av den mänskliga rasen.

JM: Det gör jag också.

KC: Det är jag säker på att du gör också.

JM: Absolut, det är därför jag försöker att göra vad jag kan för att hjälpa de som vill veta och förhoppningsvis kommer detta att spridas.  Tack så mycket.

KC: Tack själv.


 

 

Los Angeles, Karlifornien September 2008

Intervjun gjord av Kerry Cassidy

Klicka här för video intervjun 


Stöd Project Avalon - Gör en donation:


Donate


Donations are not tax deductible for U.S. citizens.


Tack för din hjälp.

Din generositet gör det möjligt

för oss att fortsätta vårt arbete.

Bill Ryan

bill@projectavalon.net

free
log

unique visits