Sök 

Marcia Schafer - Ground Crew 101
Phoenix, Arizona, september 2008


Marcia Schafer: … Men istället för att bli förskräckt måste vi lära oss att släppa saker och ting som kanske inte har betytt så särskilt mycket, fast vi trodde det, och göra oss färdiga för en fantastisk ny möjlighet att bygga saker på det sätt de borde byggas, för att tillåta oss att leva i ett samhälle som kommer att gagna oss på ett nytt sätt.

marcia_schafer_2_med.jpg


Start på intervjun:

Kerry Cassidy (KC): Jag är Kerry Cassidy från Project Camelot och vi är här med Marcia Schafer.  Hon kommer att berätta för oss lite mer om framtiden, möjligtvis.  Hon har skrivit en underbar bok och hon kan tala lite om den.  Och dessutom tala om för oss vad som har hänt under det senaste året.

Marcia Schafer (MS): Tack för den underbara introduktionen (skratt).  Vad som har varit verkligt intressant under det senaste året har varit att se framåtskridandet i var människor var då och vart de har kommit på så kort tid.

Vad jag gör som affärskonsult är att jag arbetar med människor runt om i världen, antagligen i 14 länder just nu, och jag ger dem både tuffa affärstekniker för att gå vidare, men också vissa andliga, mystiska och esoteriska kunskaper så att de kan omvärdera sig själva för att verkligen bli de nya ledare för morgondagen som vi behöver ha.  Så jag planterar i grunden mänskliga frön genom att ge dem de förmågor de behöver för att gå in i en värld, att bygga en annorlunda typ av framtid, än den som verkar bli överlämnad till oss.

Och det har varit underbart att se räckvidden hos de människor som är nyfikna på detta och vill veta mer – därför att det är inte bara New Age-världen och esoteriska människor.  Det är en totalt ny grupp av människor som vaknar upp och gör att de människor som redan är medvetna om den här typen av saker… deras demografiska grupp, således, blir förstärkt.

Det är som om du har en ”medelsvensson”- uppfattning som gör en omvärdering och tar ett beslut.  Och de gräver djupt efter att vilja veta allt om denna större verklighet, detta stora okända som finns därute.  Vad betyder detta?

Så, hur många människor har just nu haft en esoterisk erfarenhet såsom: Jag tror att jag såg ett spöke, eller Jag såg någonting i skyn, och de vill veta mer om det.  De vill veta mer om de stora livsfrågorna, såsom: Varför är vi här? Och Vad betyder mitt liv?  Så vi gräver djupare in i själsaspekterna.

Men sedan går vi in på steg två: OK, så ni vill ha all den här informationen.  Vad kommer ni att göra med den för att göra en skillnad?

För det är därför vi är här idag vid den här tiden, för att göra en skillnad, att hjälpa till med att vända runt ett strategiskt hörn på den här planeten.  Och de tar verkligen till sig det och tar det mycket seriöst.

Och de går så fort framåt i termer av kunskap och medvetenhet att en del av dessa människor helt enkelt gör mig både förtjust och förvånad.  Ni vet, mellan en vecka av: Jag är nyfiken och sedan kommer de nästa vecka när de har ett efterföljande möte och säger: Jag har varit utanför min kropp. (skrattar) jag hade den här upplevelsen.  Jag tror att det var en utomjording här.   Eller någonting liknande.

KC: Verkligen.

MS: Och de behöver svar.

KC: Riktigt.

MS: Så vart går du för att få svar?  Jag menar, det är ju inte precis som att gå till Wikipedia hela tiden för att få det (skrattar) eller, du vet, ringa upp en vän eller något sådant, så…

KC; Jaa, jag skulle rekommendera dem att gå till Camelot, som en väg.

MS: Utmärkt! Ja det skall vi göra (skrattar).

KC: Det är bra! Så du arbetar med chefer vid företag.  Är det riktigt?

MS: Jag arbetar med chefer vid företag och jag arbetar med just vanliga människor, hemmafruar.

KC: Jasså.

MS: Jag har haft klienter som är mellan 16 till 92 år och allt däremellan.

KC: Åh, hur får de veta om dig?

MS: Ja, du vet, jag tycker det är fantastiskt.  De bara hittar mig.  Jag har aldrig annonserat eller gått ut på marknaden.  Och du får ofta höra mig säga att Google och Gud är mina marknadsförare (skrattar).  De bara hittar mig.  Det är som när London Sunday Times fann mig och jag sa: Hur i all världen hittade ni mig?

KC: Det är riktigt.

MS: Och de sa: Vi hittade dig på internet.  De gjorde bara en sökning.

KC: Så vad kallar du dig själv – en personlig coach?

MS: Nej, absolut inte.  Skälet till det är att min exekutiva bakgrund och mina akademiska betyg är ganska gedigna.

KC: OK.

MS: Så, du vet, det kanske är egot, men jag arbetade hårt för att få dem och jag tycker om att dra fördel av dem.  Så jag har en enorm mängd av kunskap.  Jag inte bara coachar folk.

KC: Right.

MS: Jag ger dem en utbildning genom praktik som du bara kan få när du verkligen är i en position i toppen på en organisation.

KC: Okej.

MS: Och, du vet, jag har haft den professionella träningen, men… jag menar, min Gud jag har en MBA, men jag tror att det har även George Bush, så vem som helst kan ta en MBA!  Ursäkta mig.

KC: Jaa,,,

MS: Kan vi publicera det?  Men du vet, faktum här är att jag har mängder av kunskap som verkligen sparar både tid och pengar åt dem i termer av när de faktiskt försöker att bli förflyttade som till: Vad skall jag göra här med det här jobbet?

Verklig information, inte bara motiverad coaching… inte svartmåla motiverad coaching, därför att det är en del av det i detta, det håller folk fokuserade.  Och det är en viktig del.

Men verkligt påtagliga, tekniska förmågor och inre kunskap som du inte får såvida du inte har varit inom en industri.  Och jag har arbetat över en spännvid av industrier så att jag kan hjälpa dem att bli omflyttade.  Men faktiskt är de för det mesta hungriga efter… de tycker om det,  men det esoteriska är…

KC: Det är det jag ville säga.  Men i termer av utbildning genom praktik, på ett sätt… jag menar att du är en kontaktperson.  Du vet…

MS: Ja.

KC: Du är också, jag vet inte hur du vill att jag benämner det, men du är intuitiv och medial.

MS: Ja.

KC: Så du måste ge dem entrén till vissa världar som de kanske redan har varit i kontakt med?

MS: Riktigt.

KC: Jag menar, kommer folk till dig, folk som redan har en bakgrund av ovanliga upplevelser i sina liv?  Kanske även erfarenhet av bortföranden?  Vad det nu är… kontakterfarenheter eller vad man nu skall kalla det.  Eller är det människor som är bara, du vet, en blank griffeltavla som kommer till dig och säger: Jag vet ingenting, upplys mig?

MS: Ja, ja och ja. Det är otroligt, jag brukar säga att jag arbetar med ”reinkarnerade initierade” i första hand, människor som egentligen är här för att vara lärare.

KC: Åh, all right.

MS: Men på samma gång så vill jag säga att 20-25 % av de som kommer till mig är just uppvaknade och doppar försiktigt ner sina fötter.  Hursomhelst, vad de snart upptäcker är att de har haft massor av undervisning i andra livstider.  Och så drar vi undan slöjan så att de kan få tillgång till den informationen och bli kastade ganska långt fram i det här spelet…

KC: Okej.

MS: … genom att komma in i dessa andra träningssessioner från andra livstider.

KC: Men kan du koppla in dig till deras reinkarnationshistoria, till en viss grad?

MS: Definitivt, ja.  Jag kan även titta på en bild via ombud.  Det är det sätt jag arbetar med människor runt om i världen.  Och sättet jag kom på att göra detta är något av en tillfällighet. En kvinna överlämnade en gång en bild på sin dotter vid en lunch, och jag sa: Visste du att det står en man bredvid henne som du inte kan se?  Och jag beskrev honom och sa att han var i skoindustrin. 

Hon sa: Min Gud!  Det är min far.  Han har varit död i två år.

KC: Ah. 

MS: Så jag kan också se din själsväg och dina reinkarnationsresor.  Så jag använder bara fotona på folk och djur och kopplar in mig direkt till dem.

KC: Okej, så samma sak som du har tillgång till med djur kan du använda för att koppla in dig hos människor.

MS: Jaa, det är mycket snabbare.  Jag måste arbeta mycket hårdare med djuren än jag gör med människorna (skrattar).

KC: Okej.

MS: Så det ger mig information.   Sedan blir ditt livsverk ditt arbetsliv, vilket är mycket självuppfyllande, istället för att bara tänka: OK, jag skall gå till en intervju och arbeta för någon annan.  Eller, jag vill bli en entreprenör.

Men människor är rädda.  Och det är den största sak som människor måste komma bort från, det är rädsla och ångest, antingen rädslan är okänd, rädsla för att gå vidare och bli en entreprenör, rädsla för: Var det en utomjording jag såg?

Om du har information så försvinner rädslan.  Det är just detta att inte veta vad man kan förvänta sig som får folk att avskärma sig från sin förmåga att behålla sin kraft.

KC: Så på sätt och viss assisterar du människor i att finna sin mission, och sedan, förhoppningsvis, utföra den till viss grad.

MS: Jag tror att det är mycket bra beskrivet.  Och det är verkligen intressant att se på dem runt om i världen när de börjar med att faktiskt ta en titt på framtiden och säger: Detta kan hända.  Jag kan göra saker på ett annat sätt.  Och framtiden kommer att bli mycket annorlunda än vad jag kan få med CNN-versionen av verkligheten som vi blir fullstoppade med varje dag – om jag kliver ur det här scenariot som jag blir matad med och tar tillbaka livet som jag vill leva det.

KC: Och ser under ytan på vad som verkligen händer utanför matrisen.

MS: Absolut.  Den utomjordiska komponenten är dock en så integrerad del av detta.  Och de vill alla veta mer, därför att det verkligen ger oss tillbaka den fulla historien om vår planet. Och den ger oss tillbaka vår potentiella framtid när vi går ut i rymden och går in i nästa gränsområde.  Så det är en stor komponent också av vad folk blir involverade i.

Och att ha en stor vidd av upplevelser, med inte bara en ras utan med multipla raser, har gett mig en multikulturell variation av det – olika aspekter av teknologi, holografi, kommunikation och olika arters attribut, hur de arbetar med människor, som syftar till att ta dig på en liten trevlig resa, som kan ge dig mer filosofiska lärdomar.

Dessa typer av saker är faktiskt till hjälp då människor försöker att gagna sitt eget arbete och kliar sig i huvudet inför den utomjordiska verkligheten.

KC: Ja, men vi är alla en mix av olika raser, eller vad säger du?  Så, jag menar, du måste ju koppla in dig till det också.

MS: På fler sätt än du skulle kunna tänka dig!  På fler sätt än t o m den mänskliga rasen.

KC; Ja, det är vad jag menade med raser – ET-raser, varierande ETs.  Så du måste faktiskt koppla in dig till deras härstamning.

MS: Ofta kan jag det.  Ofta, du vet, med… om du tar reinkarnation generellt sett t ex, så kan någon kanske ha 140 livstider, men bara 4 är faktiskt av betydelse för vad som händer just nu.

KC: Mm hm, det är riktigt.

MS: Och deras resor av var de kanske har reinkarnerat som inte är på Jorden, de är ofta – men inte alltid – men de är ofta en primär släktlinje som de verkligen känner samhörighet med. Precis som här på Jorden skulle vi kunna säga: Jaa, jag är mer i samstämmighet med mina egyptiska inkarnationer än jag är med mina grekiska…

KC: Exakt! Ja.

MS: … som en del kanske har.  Och, du vet, många gånger finns inga namn på dessa raser som vi har.  Jag kan bara beskriva var de verkar komma från, eller om där är någonting i den vanliga dialekten, men de har något mycket starkt där.  Men folk är alltid ute efter att få fram sina egna svar för detta är inte empirisk information.

KC: Riktigt.

MS: Och så, jag kan inte ge dig: 1613 var den här speciella informationen, du kan gå och slå upp det.  Eller, du vet, år 42 efter Kristus.  Så människor måste ställa in sig till sin egen verklighet och sin egen version av vad som känns rätt och vad som ger genklang.

KC: Riktigt, vad som ger resonans med dem.

MS: Så detta är som verktyg och något som är till hjälp.  Här är, du vet, just ett ymnighetshorn med information.  Om det känns rätt, ta det och använd det som ett redskap för att växa. Och om det inte passar så är det OK.  Bara ta bort det.

För du måste vara din egen mästare av ditt öde.  Våga inte överlämna nycklarna till bilen till mig eller någon annan!

KC: Jaa, det är skönt att höra att detta är ditt sätt att arbeta.  Så, i din egen bakgrundserfarenhet med raserna som du känner dig höra samman med… är du villig att tala om vilken ras du känner så för?  Därför att, du vet, om jag minns korrekt – och rätta mig om jag har fel här – det är något med Sirianer, Andromedans, som du hade kontakt med där.  Jag vet att du har en verklig samhörighetskänsla med Egypten.  Och jag känner att jag känner dig från Egypten, det måste jag säga.

MS: Yeah, många gånger när jag använder de termerna, som jag påpekade, så används de därför att de redan är i det vanliga modersmålet och människor känner igen dem.

Mitt perspektiv är, jag vill tala lite om de utomjordiska raserna, men där finns någonting som ligger bortom dem som jag tror är så mycket viktigare och som jag låter folk fokusera på.  Det är vad jag kallar ”Multidimensionella lärare”, de mer avancerade varelser som verkligen lär oss att bli upphöjda, supermänniskor nästan, för att bli vad vi längtar efter att vara, och vet vad vi kan vara, du vet, det bästa av mänskligheten.

Det är de som jag skulle vilja fokusera på och vara i kommunikation med.  Du faktiskt nästan måste förtjäna dina privilegier med dem.  Det är som om, du vet, som om en vanlig person skulle försöka komma in på Harvard, där man troligen har underbara lärare, fastän det finns även goda lärare någon annanstans (skratt).

KC: Riktigt.

MS: Men, du vet, det är den typen av saker.  Jag känner mig verkligen hedrad när jag har möjligheten att få gemenskap och kommunikation med dem.  Och det är det jag försöker att fokusera folk på, därför…

KC: Okej, så när du säger multidimensionell, så talar du om ljusvarelser, människor som…

MS: Man kan kalla dem det, de behöver ingen kropp.

KC: … varelser som inte manifesterar sig i… ja.

MS: De använder en, ofta, men de behöver inte nödvändigtvis en kropp.  Och så, de är vad vi brukar referera till som de Gamla Visa Mästarna och de kan ta vilken form de vill, vilken gestalt de vill.

De fokuserar verkligen mycket på att lära ut förståelse för rymden, tid – vilket är så barnsligt här på den här planeten – att få oss att förstå multipla perspektiv, hur saker och ting verkligen fungerar där ute och hur man navigerar bortom den mänskliga erfarenheten.

Det har mycket att göra med… när du kommer in på de mycket kontroversiella aspekterna av tid och tidsresor.  De lär dig sanningen.

Sanningen – vad är sanning?  Sanning är en fråga om perspektiv.  Vad som är sanningen på en punkt och för en person är inte en annan persons sanning.  Men jag känner att det är det närmaste sanningen just nu som jag har möjlighet att komma.

Men de vanliga utomjordiska raserna är de som många människor har kontakt med.  Du hör alltid talas om de Grå.

KC: Mm hm.

MS: Och vad jag vill att människor skall känna till är det faktum att, med de Grå, de har några av de mest enorma holografiska krafter, telepati, av alla raserna där ute. Och makten av att kunna gå in i ditt huvud och förutse vad de behöver göra för ett scenario, att kunna nå ut till dig eller få dig att tänka att du är i en viss situation så att du känner dig mer bekväm – det är ganska kraftfullt.  Och så önskar du bryta igenom den illusionen.

KC: Mm hm.

MS: Men jag försöker också att få folk att förstå att… sluta upp med att se på saker som en människa som är mycket envis, och försök att förstå varför dessa raser arbetar med oss med den kapacitet de har.

Och så, vad människorna gör är att de tar sig själva ut ur benämningen ”jag är bara en annan art ”och försöker se sig själva som en gudalik varelse. Och vi är inte en gudalik varelse. Vi är bara en annan art i ett brett spektrum som finns därute.  Så när vi ser…

KC: Ja, där finns också en tendens att sätta utomjordingarna, eller ETs, i den positionen.

MS: Mycket så, därför att de är så annorlunda.

KC: Och det är ett enormt gap och en avskiljning.

MS: Ja, det är en del av vår uppväxt och vi måste sluta upp med att se dem som gudar.  Du vet, en av de vanligaste myterna: ”Tio myter av utomjordisk verklighet” är att de är gudar och fantastiska varelser.

KC: Riktigt.

MS: De är inte gudar och fantastiska varelser.  Vi borde tänka på dem som livskollegor.  Och det är så vi borde tänka om alla arter på den här planeten.

KC: Också att de alla har en agenda.  Vi har fått en grund för vad du gör med dina kontakter och också med de människor som du är konsult åt.  Du kallar dig själv en konsult, eller hur?

MS: Ja.

KC: Och så, vad vi vill veta är: Har du haft kontakt på det senaste?  Och vad säger de till dig, om de säger något, om vad som händer här idag?

MS: Utmärkt fråga.

KC: För vi har ju fått en ekonomi som är i botten. Eller hur?

MS: Ja.

KC: Och folk undrar vad som skall hända med deras aktier.  Du vet, aktiemarknaden är nere, drastiskt nere.  Vi har fått ett potentiellt krig med Iran. Vi har fått allt möjligt som händer just nu.

MS: Vi befinner oss i en otroligt tumultartad situation.  Och jag vill ge dig beröm, för du är den första person som frågar mig detta.  Och du har faktiskt ställt frågor för att få massor av information från mig.

KC: Säkert.

MS: Vad som hänt är… som du vet från förra gången, så har jag blivit kontaktad sedan jag låg i krubban.  Men vad de gjorde var, de gjorde en del… vad vi kan kalla, i en analog, att de säger att jag är ”inbyggd”?  Inkopplad? Och så, jag har omedelbar kommunikation varje gång jag behöver det med den andra sidan.  Så jag behöver inte nödvändigtvis ha ett utomjordiskt besök eller be dem att komma hit.

Jag har inte sett någon fysiskt på ett tag.  Under de senaste åren har det varit några försök och jag har stängt dörren – av vissa orsaker – därför att jag inte i förväg var säker på vem det var.  Så, det är något som jag gjort under de senaste åren, såvida jag inte vet exakt vem det är och jag känner det fullkomligt tryggt.

Det är en sorts Pavlovisk respons.  Men jag har alltid tillgång till information vid varje tillfälle jag frågar något.  Det är nästan som en liten antenn som är på hela tiden.

Och vad du frågar nu är vad jag får ut från människor över hela världen.  Jag menar, människor är verkligen mycket rädda, förvirrade och inte säkra på vad det är som händer.

KC: Riktigt.

MS: Men vad jag vill påpeka är, ja, är vi i mitten av en stor förändring? Absolut!  Men du måste bli av med babytänderna innan de stora tänderna kan komma fram.

Så vad jag gör är att få folk att titta på det hela från ett annorlunda perspektiv.  Jag menar, vi har gått igenom alla sorters tumultartade situationer genom hela mänsklighetens historia.  Jag menar, Sparta invaderade Atén.  Du vet, romarna tog over England.  Vi kan gå rakt igenom hela vår historia där vi kände det som om världen höll på att gå under och där var ett totalt kaos under vissa tider i bakgrunden av den civilisation som vi nu lever i.

KC: Riktigt.

MS: Vi är i mitten av en av dessa tider.  Men, istället för att bli förskräckt så måste vi lära oss att släppa saker som kanske inte har betytt så särskilt mycket, fast vi trodde att de gjorde det, och göra oss färdiga för ofantliga, nya möjligheter att bygga upp saker på det sätt de borde bli uppbyggda för att tillåta oss att leva i ett samhälle som kommer att gynna oss på ett nytt sätt.

Nu är det så att mängder av människor inte kommer att tycka om detta, därför att de tycker om sitt hus, de har lagt ner enormt mycket pengar, de tycker om sin livsstil.  Men faktum här är att planeten inte längre kan upprätthålla detta.

KC: Okej, men… så du vet att Illuminati har en agenda.  Du vet att de försöker att få igenom den just nu.  Du vet att det finns ansträngningar för att faktiskt attackera Iran.  Så du vet att detta är på gång bakom ridån, och ändå verkar du vara mycket optimistisk.  Så när du säger… Titta, de kommer att mista sina pengar.  De kanske förlorar sitt hus.  Helt säkert är att bostadskrisen är ganska fenomenal.  Men vad är den nya livsstilen du på sätt och vis talar om för dem som de går emot?

MS: Jag vill bara klargöra detta.  Det betyder inte att de nödvändigtvis kommer att förlora sina pengar.  Men du måste leva i en tid just nu där vi måste kunna surfa på vågorna och handskas med vad som ligger framför oss.

Vad jag gör är att flytta positionerna för dem i termer av att titta på… Det har aldrig varit en bättre tid.  Oh, detta är en förfärlig analogi: Tänk på om lycksökarna i Södern var en positiv sak istället för missbruk av Södern på det sätt som hände.  Tänk om det var en positiv, humanitär sak.

Det har aldrig varit en bättre tid för att gå ner på bottenvåningen just nu, för att förbereda dig för en annorlunda framtid. En som kommer att inkludera, eller gå bortom, vår planets gränser, nya gränser i rymden.

Där finns oerhörda fördelar i teknologi och artificiell intelligens.  Där är enorma förändringar i människors livsstilar.  Där är en otrolig förståelse av en större verklighet som kommer att flöda in till en ny nivå.  Det har aldrig funnits en bättre chans till att bli en sann pionjär och bli enormt framgångsrik.

Och det meddelande jag får om och om igen, antingen det är någon som bara uppfostrar – jag borde inte säga bara, det är det viktigaste jobbet i vår generation, att uppfostra barn – någon som uppfostrar barn, tar hand om en familj eller är småföretagare, en stor VD som är ytterst förtvivlad.  När de talar i telefon med mig så säger de: Jag har aldrig sett på livet så annorlunda och jag har en så annorlunda vision av framtiden och av hopp, det är fantastiskt.

Så vad jag talar om för dem, och visar dem, är att det handlar helt om vision och hur vi ser på den.  Och vi måste bara vara förberedda.

Om saker och ting kommer att hända, så händer de.  En del saker kanske inte händer.  Vissa saker kanske innebär en förändring genom att vi gör saker annorlunda, tänker på ett annat sätt, skapar det här motståndet mot den här – som jag brukar kalla det, du har hört mig säga det förut – den här CNN-versionen av verklighet.

KC: Right.

MS: Och det handlar helt om… Allting jag talar om är att ta tillbaka vår kraft som människor, som sociala varelser, som kulturella varelser, som någon som har inkarnerat i den här tiden.  Vi har nu redskap som vi inte hade tidigare.

KC: OK, vi har fått en oljeberoende regim. OK? 

MS: Vilket vi har haft under en mycket lång tid

KC: Just det.  Så, vad vi ser fram emot är någonting som kommer att förändras.

MS: Nya tankeformer.

KC: Ett sinne som är öppet för förändring.

MS: Nya tankeformer.

KC: OK.  Det kommer att vara det viktigaste, om de inte är villiga att förändra paradigmen, så kommer vi att få samma gamla, samma gamla, samma gamla… Eller hur?

MS: Ja nu gör du ett antagande.

KC: OK, ja, hjälp mig här, för om vi fortsätter att vara totalt beroende av olja…

MS: Yeah.  Om vi inte förändrar paradigmen så finns det flera saker som kan inträffa.  Det kan bli saker som händer geologiskt, eller geografiskt.  Det kan vara saker som kunde hända där de som vakar över oss kanske bestämmer sig för att ingripa.  Eller kanske inte.

KC: Riktigt, Oh ja.

MS: Så det finns många saker som kunde hända.  Den optimala möjligheten för oss är att förändra paradigmen.

Nu, det intressanta här är att jag ibland får frågan: Well, talar de om för dig vem det är som kommer att vinna valet?  Du vet. Ger de dig förhandsbesked?

När jag än får information så är det bara dagar innan det händer för det är redan skrivet där ute och de låter mig få veta – vilket har hänt under tidigare val.

Hursomhelst, i den här situationen, vad de gör är att de verkligen ser oss, därför att det berättar för dem om pulsen på människorna inom USA, hur de gör sina beslut, vad deras trender är, var det verkar som de lägger sin energi på och information i termer av hur de kommer att gå vidare.  Därför, som du framlägger det, den ena vägen leder till öppenhet för större förändring och gör saker och ting annorlunda.  Den andra visar på mer motstånd.

KC: Mm hm.

MS: Detta är högst kontroversiellt, men den sista serien av val som vi hade – vi vet inte om detta är sant eller inte – men informationen jag fick på 90-talet var att de hade för avsikt att under tidigt 2000-tal, speciellt mellan 2002 och 2004, kunna göra en ”stor huvudväg” i termer av att göra sig själva kända på den här planeten.

Men så som saker inträffade, och det sätt som de såg att massan svarade an på vissa saker som hände, beslöt de att de inte ville skaka upp planeten och de ville vänta vid den tidpunkten.

KC: OK. Så här är vi nu år 2008. Är det vad du får veta, att de kommer att komma fram mer?

MS: Jag tror det, att det kommer att inträffa i vår livstid.  Jag får inget datum.  Jag vet att många människor tror att det kommer att hända år 2012.  Jag kan bara tala om för dig om potentialer.

Jag skulle vänta mig, med den kurs vi går nu, att under 2016 borde det vara känt.  Kan det inträffa om två år?  Säkert.  Kan det hända om 12 år? Säkert.  Men just nu vet jag inte och jag kommer inte att låtsas att jag gör det.  Jag tittar bara på potentialerna och det sätt som vi går framåt.

Vad som helst kan hända. Men, du vet, som jag antydde förra gången, du kan också titta efter indikationer på vad som finns därute där det kanske händer.  Vi får mer in hos den öppna massan och mer in i den förhärskande median.

Men, kom ihåg, jag sa också att en av de viktiga utlösarna för att veta när det kommer snart är när det blir ett meddelande om att på en annan planet som de hittat fann de bevis på en forntida civilisation.

KC: Mm hm.

MS: Om vi någonsin hittar det, då vet vi att det är just runt hörnet.  Det kanske inte är vår livsväg.  De kanske inte går den vägen med oss.  Men jag skulle förvänta mig – bara i generella termer som de vanligen gör med planeter som öppnar upp… det kan inträffa.

KC: OK. De du träffar är chefer.  Som du säger, det är en växande medvetehetsförändring.

MS: Oh ja. Oh ja.

KC: OK, och du verkar vara ganska imponerad av det.

MS: Oh, jag är häpen.  Jag är inte imponerad.  Sedan ett år tillbaka, skillnaden i min praktik… jag är förvånad och överraskad.

KC: OK, det är underbart.

MS: De människor som kommer till mig, nivån av människor, vad de upplever, och så snart de börjar få några svar, lägger ihop några bitar i pusslet, hur snabbt de accelererar.  Och jag har bara helt enkelt låtit dem arbeta med de på andra sidan som arbetar med dem.

KC: Riktigt, okej.

MS: Dessa människor är nästan som kollegor till mig vid det här tillfället, istället för, du vet, att komma in som initierade.

KC: Det är fint.

MS: Det är fabulöst.

KC: Ja, jag menar, det måste vara en underbar känsla.  Men, du vet, där är ETs med vad som kanske kan kallas en negativ agenda, eller inte i vårt bästa intresse.  Och låter du dina klienter bli medvetna om vilka dessa ETs är?  Lär du dem hur de kan skydda sig själva?

MS: Det första jag lär dem om hur de skall skydda sig själva, inte bara från ETs, utan när du börjar att öppna upp dörren till den andra sidan kan vadsomhelst och vemsomhelst komma in.

KC: Riktigt.

MS: Så du öppnar inte dörren förrän du vet hur man stänger den.  Så det är det första man måste lära sig.

KC: Mm hm.

MS: Hursomhelst så lär jag dem inte, nödvändigtvis, att den här är negativ och den där är negativ, därför att…  Tänk på det, när du var barn, du vet, du hade den här bästa vännen och dina föräldrar kunde inte stå ut med honom för i deras ögon var han negativ, men du såg något annat i den personen.

KC: Mm hm.

MS: Det kanske finns något där för dem som jag kunde lägga in i den här paradigmen som skulle kunna vara, du vet, orättvis.

KC: Okej.

MS: Så vad jag gör är att jag ger dem verktyg för omdöme, för skydd, för vad man skall titta efter.  Det mest kraftfulla verktyget jag ger dem är hur man använder sitt kognitiva sinne tillsammans med deras intuitiva sinne för att se på saker och ting med uppmärksamhet.  Och se på den större verklighet som finns därute och vem som nu är inom den och kunna, låt oss säga, undersöka dem. Så att de kan bestämma sig för om det är bra eller dåligt.

KC: Riktigt, huruvida de sänder dem på ett positivt uppdrag, om du vill.

MS: Riktigt, riktigt.

KC: Därför att många av dessa saker går på… du vet, Jim Sparks är en av de välkända, medvetet bortförda, om du vill.  Hans minnen kunde ha, och har antagligen, vissa överdrifter, även då det verkar som de är positiva.  Så detta är ett enormt dilemma.

MS: Ja, Jim och jag hade ett intressant telefonsamtal under det senaste året, tror jag det var. Och innan jag säger något annat så är det en sak som är intressant.  De av oss som har erfarenheter som inte bara är som, du vet: Oh, jag hade en upplevelse, eller jag såg något, utan har en livstids träning, då finns det saker som vi känner till som bara var och en vet.  Så vi kan mycket snabbt undersöka varandras uppgifter.

Så, Jim och jag insåg att vi kunde tala ett liknande språk, och mycket bekvämt, mycket snabbt.  Och en sak med Jim är att, från vad jag förstår, men jag kanske har fel, jag förstår att han från början såg på detta som något negativt.  Men han lärde sig snart, genom att vidga sitt perspektiv, att det fanns en större agenda, det var mer som pågick än vad han insåg. Och han kunde se på det på ett annat sätt.

KC: Right.

MS: Så det är en av de saker som verkligen är viktiga för oss alla att bli medvetna om, det är att vi inte alltid förstår vad som pågår när vi arbetar med dessa grupper.  Och det är därför du måste tänka uppmärksamt på ett helt annat sätt, och vara öppen.   Men på samma gång vara smart och inte ge bort, du vet, nycklarna till valvet i dig själv och säga, igen: Oh, de är gudar.    Jag gör allt du säger.

KC: Riktigt.

MS: Vi måste tänka smart och säga: Är detta rätt för mig? Vad slags information får jag? Hur kan detta integreras i min verklighet?  Verkar det vara förnuftigt?  Vad skall jag göra med det?  Är det någon som tar mig med på en tjuvåkning här, eller vad?

KC: Exakt.

MS: Så detta är saker som människor världen över behöver veta.  Detta behöver vara en del av vår utbildning angående ET 101 som vi blivit avskurna från genom att vi inte ens har tillåtits att acceptera att de existerar.

KC; Exakt det, ja.

MS: Så jag gör mitt bästa för att få ET 101 och 401 därute in i den vanliga befolkningens tänkesätt, för de som är öppna för det.

KC: OK. Så du får information själv.  Du har hand om människor som börjar öppna upp, en del som är ganska långt komna på vägen.  Och sedan, på samma gång, har vi fått det här… jag vet inte om du vill kalla det en ”rullande snöboll”.  Men vad det nu än är, du vet, saker kommer ner för bergstoppen, en del av det kommer att orsaka jordförändringar.

MS: Jag skulle nog inte säga det helt definitivt som det (skrattar).

KC: Right, ja förändringar för Jorden, du vet…

MS: Vi har haft förändringar på Jorden så länge vi har funnits på den här planeten.

KC: Right, så misstolka inte vad jag säger.

MS: Okej.

KC: Jag använder termen ”Earth changes” förslagsvis.  De kan bli små, du vet, det kan bli en tornado, du vet.

MS: Okej, det är riktigt.

KC: Det kunde vara en stor förändring av en kustlinje.  Det kunde vara en förändring när det gäller mängden vatten, du vet, översvämning på vissa områden, förändringar i ekosystemet. Det kan vara lite och det kan vara större. Riktigt?

MS: Riktigt.

KC: Så vi har en gradskala.

MS: Riktigt.

KC: Så vad vi undrar, och vad jag är säker på att folk där ute undrar är, i vilken grad, och hur snart, och var?  Och den här sortens saker.  Och vad jag undrar är: får du den här sortens information?  Eller är det fortfarande, du vet, ett subjekt för förändring?

MS: Jag får en del av den informationen.  Den är i högsta grad beroende på vart medvetenheten på planeten tar vägen.  Och det är därför det är så viktigt att få folk att förstå att de har ett träningsprogram framför sig i termer av var deras sinne är, var deras tankar är, vad de kan vänta sig och hur de agerar.  Detta kommer att göra en skillnad i vad som kommer att drabba dem.

KC: Riktigt.

MS: Det är absolut avgörande. För det sätt som jag har blivit ledd att förstå att tiden arbetar är, att detta kommer att påverka vilken tidslinje som drabbar oss, som en större befolkning.

KC: Riktigt.

MS: När vi talar om detaljer så har jag vid tillfälle blivit visad en del saker.  Men de har alltid, alltid baserat det på: Detta är en möjlig tendens, en möjlig realitet.  Allt kan förändras.

KC: Okej.

MS: En intressant sak som jag förstår att Edgar Cayce har sagt är att…  Inom de senaste månaderna har jag sett en del land som höjt sig utanför Florida.  Om det kommer att hända vet jag inte mer än du.  Men jag skulle vara mycket nyfiken.  Du vet, att hela Biminis linje, ända ner till Bahamas, har visats för mig kommer att bli mer solid som en potential.

KC: Uh huh.

MS: Men återigen, jag vet inte.  Jag menar, jag vet inte mer än jag vet vilken häst som skall springa på Belmont, du vet, och vinna (skratt).  Utan jag bara lyssnar på det.  Jag uppmärksammar det och jag vet att det är en potential.  Det är en möjlighet.  Och vi får vänta och se, precis som resten av oss.

KC: Så dessutom får vi, du vet, därför att Camelot nu har varit igång under lite mer än två år… vi har haft vittnen från djupa, mörka projekt.  Vi har haft medier, vi har haft intuitiva personer.  Vi har haft, du vet… täckt in hela registret, verkligen.  Och informationen vi får kommer till oss på ett sätt som verkligen är fantastiskt.

Det finns en enorm mängd av det som är på sätt och vis fokuserat på vad som verkar vara… om du känner till The Iron Mountain Report och med en del av de agendor som de försöker rulla ut.  Så, om de kommer att vara framgångsrika med det, naturligtvis, har ju att göra med hur befolkningen reagerar, och medvetenheten…  

MS: Ja. Vad är The Iron Mountain Report?

KC: Reducering av befolkningen genom sjukdom, du vet, avsiktligt planterade virus.  Krig. Du vet, skapande av vad de kallar kaos… för att skapa ordning i det. Den sortens ordning som de vill ha.  Med andra ord, det är en rörelse för att bli av med ett visst antal av befolkningen. Det finns agendor där ute som de slår ett slag för.

Och vad jag undrar är, i ditt arbete… därför att dessa agendor… med andra ord, du kan konsultera någon individuellt i deras liv, och de kan börja få en mycket bättre syn på verkligheten och av all deras potential och, du vet, vill starta ett företag t ex. Faktum är att vi just mötte ett par som… de håller på att starta en underbart ekovänlig väg för att bygga hus. OK? Snällt för miljön, och så vidare.

Men de är nu i ett dilemma.  De har fått ett barn och de känner att något håller på att hända.  De lever faktiskt redan i ett ganska, vad jag skulle anse vara, du vet – vem kan kalla någonting säkert? – men säkert i den meningen att det inte är vid en kust.  Det kommer inte att bli en tsunami i morgon.  Den sortens saker.

Men de känner att Amerika har blivit faktiskt, du vet, ohållbart.  Det kommer inte att vara det Amerika som vi känner från förr.

MS: Det är redan nu inte det Amerika som vi känner från förr.

KC: Exakt så.  Så detta orar dem.  Och de vill veta hur deras framtid ser ut, för sitt barn.  Och de faktiskt överväger att flytta ut ur landet till Sydamerika för nu…

MS: Ja, jag får mycket om Sydamerika.  Jag har många klienter från hela Sydamerika.

KC: FANTASTISKT!  Låt oss höra vad det är…

MS: Okej.

KC: Vad skulle du säga till dessa människor?  Det är vad jag frågar.

MS: Jag säger vad jag brukar säga för jag får frågor om detta varenda gång – det är att du kommer att bli guidad till den plats du behöver gå till.  Om något kommer att inträffa, då kommer du att bli på exakt den plats du behöver vara på.

KC: Mm hm.

MS: Och det kanske inte är, du vet, att springa upp för bergen och vara där med din familj för att vara säker. Därför att om någonting skulle hända i en större skala i det här landet, över hela världen, då har folk vissa färdigheter som kommer att behövas på sådana platser.  Så det är på det här viset som jag får människor att koppla in sig till sina högre själv och deras medvetenhet och säger: Ha tillit, lita på dig själv!

Därför att du inte är född för att betala räntorna.  Du föddes inte för att gå på dina barns fotbollsspel.  Detta är saker som kommer med vardagslivet.  Du föddes som en del av en grupp som bestämde sig för att vara här vid den här tiden för att möjliggöra en strategisk helomvändning på den här planeten.

KC: Mm hm.

MS: För Guds skull, lyssna.  Lyssna till dig själv.  Minns vem du är och varför du är här. Och sluta upp med att oroa dig för de här sakerna.  För du kommer att vara precis där du behöver vara och du kommer att ha vad det nu är du behöver vid den tidpunkten.

Nu, i termer av att befolkningen kommer att reduceras, vi har redan gått igenom det.  Du ser på Västeuropa som blev utplånat genom pesten.

KC: Det är riktigt. 

MS: Och så, du vet, som många människor har sagt förut: Hur kan vi veta vår framtid när vi inte ens kommer ihåg vårt förflutna?  Vi har gått igenom många tidsperioder där saker hänt då som är exakt vad som händer nu.

Skillnaden nu är att vi har avancerad teknologi för att förstå på ett annat sätt.  Vi har masskommunikationer för att få veta vad som händer omedelbart.  En del människor visste ingenting om Krakatoa – vilket var slutet på världen för en del – under åratal efteråt.  Så, det som händer nu är inte alls så annorlunda än vad som hänt under historiens gång.

Skillnaden är att vi har en profetia från Mayafolket som skrämmer skjortan av folk.  Vi har världen som vi kan se den på ett sätt som vi inte har kunnat se den tidigare. 

Vi har en miljötragedi som händer varje dag, med arter som försvinner och landmassor som bara smälter bort.  Vi har massor av saker som inträffar som vi känner till.  Och så miljön som knuffar oss i en vidsträckt riktning mycket snabbt.  Och vi har alla möjlighet att veta om allt detta genom detta fantastiska internet, och telekommunikationerna…

KC: Ja det är riktigt.

MS: … och genom våra Blackberries, och vad vi nu använder, våra I-phones.  Så vi har nästan, liksom, allting vi har gått igenom under olika cykler av tid förut, kommit in i den största kulminationen av detta just nu.

Den andra saken vi har – och detta är mycket kontroversiellt, jag kan inte tro att jag skall prata om detta (skrattar) framför kameran – är att, när vi talar om reinkarnation, vad jag har sett är att vi har en stor grupp reinkarnerad igen, av dessa som först arbetade vid den tiden som vi känner som Ahknaton, men vad jag kallar ”Jesus contingency”. (Gruppen av människor runt Jesus).

Vid den tidpunkten blev vi ledda till att tro något som var annorlunda än vad de religiösa skrifterna tenderar att berätta för oss.  Jag menar, vi måste komma ihåg, berättelserna skrevs 70 år senare, tidigast.  Vi har mycket små fragment om vad som egentligen hände.

Men där fanns en stor grupp av människor vid den tiden.  De är alla reinkarnerade och är tillbaka här igen, och försöker ännu en gång att göra denna otroliga, strategiska helomvändning på den här planeten och hoppas på en annorlunda framtid.

Men min Gud!  Titta på vad som hände för två tusen år sedan!  Det var inte på det sättet som mängder av människor hade tänkt sig att det skulle sluta.  Och jag tror inte att Yeshua hade tänkt sig att det skulle sluta på det sättet (skrattar).  Eller kanske planerna var lite annorlunda. Det är mycket djärvt av mig att säga detta.  Men jag har sett den här otroliga gruppen reinkarnerad igen här.

Så om vi står inför en strategisk omvälvning så tror jag att vi har att göra med en välutrustad grupp, om de bara gör en sak: Minns vem de är, kommer i sin kraft, tar tillbaka det sättet de tänker på och inte ger bort sin kraft till andra, minns den andliga komponenten inom dem, minns gudomligheten i alla andra som är där ute och inte bara inom dem själva.

Om denna demografiska grupp lär sig att länka sig samman på det sätt de har börjat göra och arbetar tillsammans, så är de en större grupp än någon någonsin skulle tro.

KC: Mm hm.

MS: Och de kan absolut göra allting som de har blivit ombedda att göra för att vända på det helt och hållet.  Men det är upp till dem.  Vad jag kan säga är att jag kan ge dig tillträde till ett underbart college, men du kanske inte går dit.  Du tar kanske en annan väg.  I grunden är detta det som ligger framför oss.

Så vår gruppinkarnations lektion just nu är att hitta varandra, samarbeta och bli av med småaktigheter som plågat mänskligheten och börja göra saker på små eller stora plattformar – inte vänta på ett tillstånd från någon, bara gå framåt och gå vidare.

KC: Mm hm.

MS: Därför att många i din publik tenderar verkligen att koppla in sig på detta, klockan verkar ticka på fem minuter före tolv.  Och vet du vad? Även om vi har ytterligare 17 timmar på den klockan så kommer det som vi behöver göra att bli en fördel för oss.  Så, om vi har fem minuter till midnatt, eller vi har en lång tid framför oss, så spelar det ingen roll.

Vi behöver gå framåt och vi behöver agera.  Och det är därför som jag varit så upptagen och jag har inte kunnat gå ut och tala inför folk och göra det som behöver göras.  Det beror på att jag håller på att förbereda dessa mänskliga frön överallt så att de går ut och öser ut kaskader och når en massa människor.

KC: Mm hm. 

Bill Ryan (BR): Vi intervjuade George Green i april.  Han är en kontaktperson han också, som du vet. Och hans källor säger till honom att det är nästan för sent.  Han refererar till gruppen av människor som är medvetna, och alerta, och uppvaknade, som ”Markpersonalen” – det är bara hans benämning på den. Och han skrev en bok kallad Messages for the Ground Crew.

MS: Vilket bra namn.  Jag tycker om det.

BR: Och detta är en av de saker som har inspirerat oss till att starta Projekt Avalon som är fokuserat på samhällen, uppvaknande, resurser, kommunikation, nätarbete och att dela information.

Säger du faktiskt att allting är OK? Du vet, allt kommer att bli bra?

MS: Nej.

BR: Därför att vad som än händer så kommer vi att kunna ta hand om det?

MS: Nej, jag säger att det finns en kallelse till att agera just nu.

BR: Så vad är agerandet? Om jag tittar på den här videon, och jag är smart, och jag är medveten, och jag är alert, jag är fokuserad, jag är flexibel – så vad gör jag?  Vart går jag? Vad bör min strategi vara? Vilket råd ger du mig personligen för detta? För jag vill ha något mer specifikt därför att jag är mycket… jag menar, det är inte jag personligen som talar. Men vad jag ofta gör i dessa intervjuer är att jag ställer frågor som vi har ombetts att ställa.

Vi får dessa meddelanden varje dag.  Folk säger: Vad skall jag göra? Hur kan jag hjälpa? Hur kan jag hjälpa till? Jag har fått en känsla av ansvar för den mänskliga rasen.  Tala om för mig vad den här kallelsen till att agera bör vara. Hjälp mig att bli fokuserad.

MS: Vad jag gör egentligen är att jag tittar på vad dina reinkarnationslektioner har varit. Men sedan tar jag också en titt på: Vad har du gjort med hänsyn till dina förmågor? Var finns din kunskap? Och var är din expertis, så att vi verkligen kan placera dig, att du faktiskt kan göra en skillnad?  Men lägg till denna mix: Vad vill du göra?

Vanligtvis kan du ta de tre sakerna, i termer av dina livs- och själsavsikter och lektioner, dina erfarenheter som du har fått längs din ödesväg, och vad du vill göra, och kommer upp med någon väg att placera dig så att du är en Ny Värld, ett Nytt Paradigm, en entreprenör.

Så det är annorlunda för varenda person, du vet, precis som vi har läkare och vi har farmaceuter och vi har cykeltillverkare och livsmedelspersoner och vi har även bönder.

Men på samma gång så ser du inte på detta på det sätt som du gjort förut.  Du ser på det som: Hur är världen på väg att förändras? Hur är detta århundrades vision annorlunda i termer av hur kommer systemet för matleveranser att bli?  Kommer vi att arbeta utanför planeten?  Vilken sorts knapphet och nöd kommer det att bli?

Så du behöver se på en hel samling av situationer för att se var du har den bästa möjligheten att vara placerad.

Många gånger har människor en aning och de vet faktiskt.  Det är då de behöver den starka affärskänslan i termer av: OK. Hur får jag detta att verkligen hända, du vet, jag behöver veta vissa vägar för att få använda mina talanger där ute, eller få ut mina produkter dit, eller mina tjänster ut dit, och ge dem till människor som behöver dem.

Detta går tillbaka till, igen, i termer av att det är en helt ny demografi som finns där ute som är, jag skulle just säga helt djärvt, oss.  Vi har olika aptit och begär.  Det är som om helt plötsligt alla äter kött och du vill ha sushi (Kerry skrattar).  Vi har olika smak i termer av vad vi vill ha och vad vi vill att världen skall vara.  Så detta är var vi är nu, matar vår egen demografiska grupp och skapar den här världen som spirar nu.

Så du säger att du vill ha tuffa svar. Så säger alla andra också.  Men det är en liten skillnad för varje person, baserat på… (till Bill) du kanske är bäst på att forma jorden. (Till Kerry): Du kanske mår bäst av att gå tillbaka till, kanske L.A. och göra några nyckelkontakter, och omdefiniera visionen i termer av vad människor kommer att matas med demografiskt.

KC: Mm hm.

MS: Och så, ni vet, jag måste… jag gör… jag har människor som arbetar med stora fonder. Jag har folk som arbetar i Hollywood och L.A. Jag har folk inom stora… jag måste bli försiktig här… PR-området och bankväsendet, och ni vet. Alla sorter av saker där de gör saker nya och annorlunda och använder sina förmågor.

Och de finns inte bara i USA.  Därför att det finns massor och saker som händer i andra länder som gör en skillnad i termer av, ni vet, den uppvaknande gruppen där nere.

KC: Jaa, låt mig fråga dig detta.  Genomgår du själv någon sorts förändring? Någon sort av…

MS: Dilemma (skrattar).

KC: … dilemma som ett resultat av vad som håller på att ske?  För vi talade med dig för ett år sedan och jag kan se på dig och se att du har genomgått vissa förändringar.

MS: (skrattar) Jag har blivit äldre! (fortsätter att skratta).

KC: Nej! Jag menar, åtminstone utseendemässigt, det är väldigt positivt.  Jag är nyfiken och jag är säker på att folk vill veta: Hur påverkas du av den här förändringen?

MS: På en personlig nivå… jag blir glad åt att få dela med mig.  Min diet har förändrats påtagligt i termer av vad jag kan smälta och kan äta.  Sömnmönstret har ändrats. Min styrka och uthållighet har ändrats.  Det är nästan som om det var tid att bli färdig, att få sig själv tillbaka i form igen.

Så där har varit förändringar på många sätt – i medvetenheten, medvetandet, min energinivå, arbetet som jag gör.  Och det är bara en mikrokosm av vad som händer inom alla just nu. Även människor som inte är inne på den upplysande vägen står inför massiva förändringar.

KC: Mm hm.

MS: Så det för oss in på någonting som vi inte har talat om och det är vad som händer med den kosmiska strålningen, energikrafter som påverkar Jorden.

KC: Exakt.

MS: Vi tar definitivt emot annorlunda strömmar. Och det har varit i detalj redovisat att detta skulle hända vid denna tidpunkt, och det gör att människor påverkas olika.

KC: Riktigt.  Så vi håller på att gå in i centrum, det Galaktiska Centret.  Allt eftersom vi rör oss mot det får vi vågor av energi som kommer emot oss, och… Kan du tala om det?

MS: Yeah.  Jag tror att det är något bra att tala om därför att det är intressant, och även hur du kommer att prata om det med två olika grupper.  När jag talar till en grupp som är på vad jag kallar den upplysta vägen, initieringsvägen, då kan vi gå direkt in på det och tala om det som så här (knäpper med fingrarna).

Jag har en nyhet för er – vi är alla här för ”the swing vote”. Så vårt jobb just nu är inte så mycket att arbeta inom vår egen grupp utan att få med dessa människor som är nyfikna och vill veta mer och är villiga att se igenom dörren i den är fantastiska verkligheten av vad som finns där ute, och börja ställa frågor och leva livet annorlunda.

KC: Mm hm.

MS: Och när vi talar om saker och ting… som när vi talar om strålning, kosmiskt inflytande som påverkar Jorden, ”vi” kan tala om det på ett sätt, men det låter så långt bort från vad den andra gruppen förstår att de kommer att stänga öronen och sig själva.

Så när vi talar om detta bland oss själva kan vi säga det på ett visst sätt, men om vi talar med en grupp där vi vill öppna upp andra människor, det är då vi börjar tänka på: OK, säg det på ett sätt som de kan förstå.

Orsaken till att jag tar upp detta är att jag vill att publiken skall förstå att detta är saker som de behöver göra, därför att så många människor har god information men de kan inte få ut den utanför sin egen lilla grupp.  Och vi måste börja sprida ut den mer.

Så det är vad informationen som har lämnats till mig, är att… vi måste förstå hur man skall kunna bli kraftfulla och effektiva kommunikatörer.  Så när vi talar om dessa influenser från strålning och saker som påverkar planeten, måste vi påminna folk om att detta inte är bara Woo-hoo, ni vet, där ute.  Det händer verkligen.

Vi kan få hudcancer från en sfär som är miljarder mil borta.  Där finns strålningsbälten som omger Jorden.  Så även om den finns så långt bort måste man ta hänsyn till att där är olika slags strålning och kosmiska inflytanden som påverkar planeten, och påverkar oss som en mänsklig art som är på planeten just nu.

Så vad vi finner här är att, som du antydde, människor lever sina liv på olika sätt. De känner på olika sätt.  De har olika problem som t ex trötthet, de har problem i termer av energi.  De har problem med dieten – nästan som om de känner sig som om de blivit omvandlade på något sätt.

Men vi måste verkligen se på hur vi förklarar det och talar om det så att det verkar förnuftigt för andra människor, därför att annars säger de bara: Oh, du är ju kvinna.  Du går igenom ett visst stadium i livet.  Eller: Oh, du är ju en man.  Du är bara trött.  Du är utbränd.  Det är åldern, etc, etc… Det är inte nödvändigtvis åldrande, eller hur?

KC: Absolut inte.

MS: Vi tror att något är på gång.  Vi tror att vi förändras på cellnivå.

KC: Exakt. DNA håller på att ändras.

MS: Jaa, vänta en minut.  Låt mig avbryta dig. Vi vet inte det. Det är ett New Age-antagande. Därför att, jag har inte sett en enda studie av forskning som visar någon mutabel påverkan överhuvudtaget.  Men är det någon som verkligen har sett på detta på massbasis?

KC: Riktigt. Exakt.

MS: Vi vet inte det.  Så jag är också tveksam därför att jag har hela den här bakgrunden, hela den medicinska bakgrunden, med att befinna mig i båda världarna.  Är det möjligt att vårt DNA håller på att förändras? Ja. Och vi har förväntat oss det i vår livstid.  Men ingen har spårat det.  Det finns inga vetenskapliga bevis för det.

Och hela mytologin om detta 12-strängade DNA är inte nödvändigtvis tillämpningsbart på den jordiska människan.

Kraften i genetiken ligger inne i kodonerna och kodonsekvenserna och strålningsfrekvensen som kommer ut inom varje elial.  En elial är en blandning av de kemiska baser som gör ditt DNA.  Och det är där kraften ligger och det är där jag tror att förändringarna finns.

En av de naturliga vägarna av mutation… en av de fyra naturliga vägarna… är strålning.  Det är hur vi får spontan, genetisk mutation.

Så jag tror, och jag vet att du har läst mina anteckningar, att detta är vad som händer just nu, precis som jag har blivit informerad om skall hända.  Vad vi behöver är… vi behöver någon som studerar människan på den här planeten och ser om där är en evolutionär process som pågår.  Men det finns inga pengar till det, det finns ingen forskning, det finns ingen stiftelse som tar hand om det.

På samma gång så måste vi vara försiktiga när vi gör dessa antaganden när vi förändras.  Jag tror att det är viktigt att säga: Jag tror på, jag tror att vi håller på att förändras, men tills jag ser de faktiska, genetiska bevisen från någon som gör en studie som visar mutationsförändringar, då kommer jag att se på det lite annorlunda.  Mitt eget, personliga trossystem?  Yeah.  Vi håller på att förändras.  Jag tror på att vi gör det.

KC: OK. Ja, du kan också se det i ditt eget liv.  Jag menar, jag måste säga, här är vi nu ett år senare. Bob (Dean) ser friskare ut än han gjorde för ett år sedan.  Jag vet inte… han har fått ett nytt leasingkontrakt för liv.  Han går ut, han går ut och talar.  Vi trodde att förra årets intervju var hans sista.

Jag ser förändringar.  Jag ser fysiska förändringar i människorna runt mig.  Jag kan inte bara ignorera det och jag tror att de känner förändringarna.  Så detta är verkligt.  Jag ser det i min egen kropp, jag menar, det är fenomenalt.

MS: De förändras fysiskt, de förändras känslomässigt.  Du kommer också att se många relationer – jag har sett fler äktenskap och relationer som skakar och bryts än jag någonsin har sett i hela min livstid.  Du ser det känslomässigt.

Och jag också sett MASSOR – massor – av människor som har en liv-och-död-situation, där många av människorna helt plötsligt… de var otroligt friska, och de hade fått cancer och de gick igenom hela den där cancerprocessen.  Och många av dem, tack gode Gud, kommer igenom det och klarar av det genom sina egna processer, vilket jag tror ger dem mer kraft.

KC: Riktigt.

MS: Så det är mycket som händer.

KC: Yeah.  Så vi har gått från energivågorna som kommer över Jorden, och vi har talat om det i lite mer praktiska termer.  Du är ganska sofistikerad vetenskapligt sett, så du har också varit inne på det lite lätt.

Men vad gör vi, som planet, enligt din uppfattning? Kan du beskriva astronomin för folk så att de kan förstå?  Med andra ord, de människor som ser på detta och är nya till hela begreppet, och de människor som är liksom gamla i gemet men de har kanske inte helt fått in det i sina egna tankegångar på det sätt som du kanske har.  Förstår du vart jag vill komma?

MS: Stoppa mig ifall jag inte går i den riktningen som jag tror att du vill att jag skall gå.  Men när du talar om astrologi, ett av intrycken som…

KC: Astronomi, inte astrologi.  Men astrologi skulle också vara mycket intressant.

MS: Faktiskt så kommer båda in här, därför att… ja, låt mig tala om astrologi för en sekund.

KC: Jaa.

MS: Från vad jag förstår så har vi stora förändringar astrologiskt sett, med vissa aspekter som  inte har funnits här under några hundra år, som tenderar att färga och influera generationer av människor som växte upp med det.

Astrologi, tror jag, har en absolut grund i sig.  Jag tror inte att vi nödvändigtvis läser: Oh, detta är jag.  Jag är en Tvilling idag och jag borde göra vad tidningen säger.  Men som en mer komplex process har det funnits här under tusentals år.  Och jag tror att det finns en viss grund för det.

Plus att, med de utomjordiska lärdomar jag har fått, de har gått in på det på ett sätt och sagt att… vid en tidpunkt, om jag minns det korrekt, de berättade för mig hur… det sätt som Månen påverkar haven och har det inflytandet på tidvågorna, att de faktiska planetariska influenserna har en påverkan på cellkomponenterna inom oss själva.

Jag minns inte så jag måste gå och slå upp det och läsa vad jag har i mina anteckningar.  Men jag minns att de påpekade för mig att det verkligen fanns en grund för astrologiska influenser på människan.

Så det är stora förändringar som kommer in som påverkar generationer och som kunde vara en kraft för dessa.  När det gäller astronomi så har vi det som kallas slutet av Kali Yuga.  Vi håller på att komma in i slutet på en stor cykel.  Och vi har en tendens att glömma att vi bor på en planet som rasar genom rymden som rör sig.

Vi brukar bara titta ut genom fönstret och se på vår bil som är parkerad där och trafiken som går förbi, eller tittar på de fyra väggarna och ser vår omedelbara närhet.  Men vi är faktiskt på en rymdfarkost.  Och vi rör oss som om vi vore en båt i havet.

Vi rör oss genom rymden.  Och som ett resultat av det går vi genom olika områden, olika zoner som har olika influenser, precis som om vi var på det havet och vi plötsligt kom till en region som karaktäriserades av stora stormaktiviteter.  Och sedan skulle vi gå igenom dem och fortsätta till en region som kanske har lugnare vatten.

Det är ungefär där vi är just nu.  Och jag tror att vi alla känner av den effekten.  Och, du vet, det är lite grann som ett kaos.  Men jag tror att kaos kan vara en bra sak, därför att annars skulle du bara stanna där du är.  Och där vi har varit har inte nödvändigtvis varit så särskilt bra i det förflutna.

Vi har enorma fördelar som vi inte har haft, men på samma gång så uppmärksammar vi inte hela bilden.  Och vi måste respektera hela livscykeln på den här planeten och verkligen uppmärksamma utrotningen av arter som nu pågår, decimeringen av miljön som nu händer. Och människorna måste verkligen samla ihop sig om de vill fortsätta att vara den ledande förebådaren på den här planeten av arternas kungarike.

KC: OK, så vad tror du att chanserna är att vi kan undvika atomkrig i den nära framtiden?

MS: I ärlighetens namn så vet jag inte det.

KC: OK.

MS; Jag vet inte, ärligt talat.  Jag vill gärna tro att de är mycket goda (skrattar), men jag vet ärligt sagt inte det.

KC: OK. Och hur är det med USA, det politiska systemet?  Har du stora förhoppningar för oss i framtiden?

MS: Hon kliar sig i huvudet och skrattar.

Det är väldigt lätt att vara negativ när det gäller det.  Vad vi ser, dock, är att vi inte har tålamod längre med tvåpartisystemet.  Det fungerar inte.  Jag menar, vi har haft Tories och Whigs.  Du vet, vi har haft två partier, antingen/eller, polarisation, du vet vänster eller höger, svart eller vitt.

Jag tror att vi har växt bortom tvåpartisystemet.  Jag skulle vilja ha endast ett parti, om det fungerade (Kerry skrattar).  Du vet, om de kunde få något gjort.

Jag tror att… speciellt i USA, starten på Amerika, fäderna som grundade det, den amerikanska revolutionen… den var briljant!  Jag har den största respekt för den tidsepoken. Men vad det har stigit ned till, verkligen, denna enorma byråkrati fungerar helt enkelt inte.

Jag har arbetat inom den privata sektorn och jag har tillbringat många år i regeringen så jag vet vad det är som pågår.  Och det är bara… stora korporationer också, de stryps av byråkrati. När du är i kris så har du inte tid för sådant.

BR: Men problemen är inte byråkratin.  Problemet är att det har tagits över som en Punsch & Judy show. Och det är inte verklig demokrati i alla fall, därför att…

MS: Nej, det har det inte varit sedan lång tid tillbaka.

BR: … samma grupp kontrollerar både sidorna.  Så i verkligheten är det en fars.  Jag menar detta är inte ett verkligt val i alla fall.  Det är inte en fråga om polarisation, det är en fråga om dialektik, eller hur?  De använder dessa ”uppenbara motsatser” för att hålla folk upptagna med TV-debatter som i sin helhet är iscensatta och konstruerade.

MS: Vårt hela liv är konstruerat.  Jag menar, den mänskliga historien är SÅ annorlunda än det som har sagts oss.  Och så, vad som hänt är – alltid – du håller människan distraherad och då kan du göra vad du vill.

KC: Mm hm.

MS: Det är därför vi måste få människor att förstå vad som verkligen är på gång på den här planeten, vem de faktiskt är, så att de kan ta tillbaka kraften inom sig själva och sluta med att uppföra sig som flockmänniskor, slavarbetarmentalitet, alltid acceptera medelmåtta och inte göra det som är rätt.

Vi dödar våra bästa och mest lysande hela tiden!  Jag menar, om du ser genom vår historia. Alla de som står på ytterkanten och alla som har varit nyskapande ledare, har vanligtvis slutat i stupstocken, i giljotinen, eller slösats bort i fängelser, torterade.

Vi vördar inte våra stora.  VI DÖDAR DEM!  Den mänskliga rasen älskar medelmåttighet. Det är tid nu att förändra det, tror jag.  Jag föredrar att fortsätta att vara optimistisk.

KC: All right!  Ja, tack så mycket Marcia.

MS: Tack själv! (skrattar).

KC: Detta har varit mycket trevligt och verkligen upplysande.  Jag tror att människor kommer att tycka att detta är mycket värdefullt.

MS: Det har varit en glädje att få tala med er igen. Tack så mycket.

 
Klicka här för the videon


Stöd Project Avalon - Gör en donation:

Donate

Donations are not tax deductible for U.S. citizens.

Tack för din hjälp.
Din generositet gör det möjligt
för oss att fortsätta vårt arbete.

Bill Ryan

bill@projectavalon.net


unique visits