Sök 

Marcia Schafer - LA Awake And Aware ConferenceMarcia Schafer
Project Camelot LA Awake and Aware Conference
19 September 2009

http://projectcamelot.org/lang/en/marcia_schafer_awake_and_aware_en.html

Kerry Cassidy (KC): Marcia Schafer är själv en kontaktperson och mycket intuitiv person, hon har otroliga gåvor och information att dela med er från hennes kontakter.  Hon har skrivit en bok, Confessions of an Intergalactic Anthropologist och den finns tillgänglig på hennes webbsida www.beyondzebra.com

Jag har läst hennes bok och den är fascinerande, den är väl värd att läsa.  Jag uppmuntrar er att läsa den.  Den är en underbar bok.  Marcia är i själva verket en gammal själ och jag måste säga att jag känner henne från andra livstider.

Hursomhelst, detta är Marcia Schafer.  Hon är också Bob Deans partner och jag borde inte säga det så här i början, jag vet, (Marcia skrattar) men jag säger det i alla fall i slutet på min introduktion… 

Hon är också en exekutiv… jag är inte säker på hur du vill benämna det, kanske en exekutiv coach?  Jag skall låta henne karaktärisera det där själv.

Tala till mig, Marcia, och låt oss försäkra oss om att din mikrofon fungerar.

Marcia Schafer (MS): Hallå allihop! (applåder).

KC: Okej, Marcia, jag låter dig ta över nu.

MS: Okej.  Ja, tack alla för att ni kommit hit och tack för att jag fått komma.  När Kerry först inviterade mig sa jag: Du vet att jag inte egentligen är säker på att jag borde vara här.  Jag är faktiskt inte en whistleblower, (informatör) och inte heller en konspirationsteoretiker.

Och hon sa: Nej, nej, nej, vi vill att du blir en del av det här.

Så jag sa: All right, jag gör ett försök.

Så med detta var det meningen att vi skulle plocka in våra biografier och våra bilder, och jag måste säga att jag blev lite upprörd för jag fick inte tag i det i tid och Kerry och Bill gick in i de gamla arkiven och drog ut något därifrån.  Och jag tänkte bara att det var totalt olämpligt, men jag kommer att låta er alla bestämma allteftersom vi börjar tala om metamorfoser.

Så detta är vad de kom fram med om mig och min biografi (visar diabilder) (publiken skrattar) .  Marcia försökte återuppta sin modellkarriär, men tråkigt nog under mellanliggande år har allting blivit lite päronformat. (publiken skrattar).

Okej, så jag tänker börja med en gammal Vedisk berättelse.  Ja, all right, det är inte en gammal vedisk berättelse.  Jag hittade den på Internet.  Men den är fortfarande bra och den är värd att dela med sig av.  Det är en historia om Tjuren och Kråkan.  Ni har kanske hört den, men den är värd att upprepas, särskilt här och idag. (visar diabilder på en tjur och en kråka).

Det var en tjur på en äng som tittade på en gammal kråka som hoppade runt och han såg att kråkan inte hade någon energi och verkligen kämpade.

HAN GICK ÖVER TILL KRÅKAN OCH SA: Kråka, kom hit! Jag vet hur jag skall fixa det som är fel med dig.

OCH KRÅKAN TITTADE UPP PÅ TJUREN OCH SA: Vad?

OCH HAN SA: Du behöver bara göra vad jag säger och du måste göra det under tre dagar efter varandra.

KRÅKAN TITTADE UPP PÅ HONOM OCH SA: Jaha… okej.

OCH TJUREN TITTADE NER OCH SA: All right, du måste äta det där.

KRÅKAN TITTADE UPP PÅ TJUREN OCH SA: Du måste skämta med mig, eller hur?

TJUREN SA: Nej kråka, du måste… under tre dagar efter varandra.

KRÅKAN SA: Jag äter absolut inte ditt bajs, Tjur!

TJUREN TITTADE NER OCH SA: Vill du bli bättre?  Du måste göra det!

SÅ KRÅKAN SA: Jag håller på att dö ändå – vad har jag att förlora?

Under tre dagar åt han bajset från tjuren och i slutet på den tredje dagen – vet ni vad?  Kråkan blev stark och han kunde flyga igen till det högsta trädet.

Så han flög iväg och landade i den här enorma tallen och alldeles nedanför honom, utan att han visste det när han landade på grenen, kom en jägare.

JÄGAREN SÅG TILLFÄLLIGTVIS UPP, SÅG KRÅKAN OCH SA: Jag hatar dessa förbaskade kråkor!

POW! Så sköt han kråkan…

Och moralen i historien: Skitprat kan ta dig till toppen, men det kan inte hålla dig där! (publiken skrattar).

Och jag tänkte att där finns så många människor som öser ur så mycket skitprat i dessa dagar att det där var en perfekt historia att börja med.

Så jag menar, se er omkring, alla är nervösa dessa dagar.  Ni hör allt det här pratet om 2012 och den här gamla Mayakalendern som lämnats till oss, och folk är rädda att Armageddon är bara runt hörnet.

Planetförändringar – Skall jag kliva upp i bergen?  Vart skall jag gå? Kommer det att finnas vatten, mat?  Vart skall jag ta min familj?

Människor ger er all deras kanaliserade information och deras kanaliserade profetior och talar om för er att Detta är sanningen och vi måste göra vad jag säger för det kommer från bortom.

Utomjordiska invasioner – människor talar om för er att allt kommer att avslöjas vad gäller utomjordingar.  Så Kerry försökte berätta för er vad jag gör. Jag är egentligen en affärskonsult av en mycket ovanlig typ, för jag använder också mina psykiska förmågor och min erfarenhet med utomjordiska kontakter med människor i över 30 länder och hjälper dem att bli filantropiska pionjärer.

Men jag säger er att när de kommer till mig så ser de vanligen ut som det här… (visar dia på en man som ser vettskrämd ut, händerna i sidorna på ansiktet, skrikande) för allting som pågår (publiken skrattar).  Det är en tuff sak för dem att ta in.

Så när vi nu börjar tala om saker och ting är det mycket viktigt för mig idag, och ett av de största budskap jag kan ge er, att vi måste tala om: Vad är sanningen?  För alla försöker att ge er sin version av sanning.  Ni vet, vem har auktoriteten att säga att de har den enda versionen av den?

Ert jobb när ni lyssnar till var och en av oss… bara för att vi är här uppe betyder inte någonting, och speciellt mig.  Jag har levat livet som jag nu kommer att berätta för er om och hade de upplevelser jag kommer att berätta om.  Jag vet att de är verkliga för jag har gått igenom det.  Ni känner inte mig från Adam, ni vet inte detta.
 
Ni måste utveckla era oinskränkta förmågor till en mycket, mycket hög nivå och bara lyssna till allting och känna intuitivt vad som för er låter förnuftigt allt eftersom vi går vidare här.

Bar för att ni tror att en utomjording kanske är källan, eller någon kanaliserad ängel, gör det inte nödvändigtvis till barometern genom vilken ni skall leva era liv.  Så ifrågasätt mig och bara titta på det som en speciell resa.

Ni har alla haft extraordinära erfarenheter eller blivit utsatt för dem till en viss grad, annars skulle ni inte spenderat 150 dollar för den här weekenden, det kan jag försäkra er.  Så ni vet att mycket av de här sakerna kommer att vara vardagsmat för en del av er.  Men jag kan inte nog poängtera hur viktigt det är att ni alla verkligen sätter på er er sanna barometer och känner efter vad som är det rätta för er.

Så vad mitt jobb är, är att lära er att tänka klipskt, för att tänka klipskt är ett hybridiskt arbete och det använder både intellektet (den kognitiva processen) och visdomen i ert intuitiva vetande.

Detta kanske låter som en mycket fin New Age-predikan, men i mitt arbete med människor, när jag får dem att sätta på sina högre växlar, är detta någonting som vi verkligen går in på, för i den mänskliga formen är detta enastående unikt.

Den kognitiva funktionen, det intellektuella resonemanget som ni har… när ni kombinerar det med ert eviga själ-sinne och ert eviga själ-vetande, då har ni ett mycket, mycket kraftfullt verktyg för att tyda verkligheten, men vi sammanför dem inte hela tiden – vi använder dem separat eller en åt gången och utesluter den andra.  Så jag vill att ni tänker med era huvuden och era hjärtan hela tiden.

Nu när vi skall börja så behöver vi verkligen titta på… vi talar om… Gud, ni vet, förändringen och alla dessa saker som händer.  Är det här förändringens tider just nu?  Till en viss grad, ja, det är det, men vi hade förändringar som hände genom hela historien, men vad som är så unikt är att vi har haft förändring på en oförutsedd nivå, särskilt under de senaste 50-100 åren.

Vi har haft underbara, gröna miljöer och ett hälsosamt leverne, och vi har vänt det hela och trasat sönder det till vad som nu gör våra livsstilar så förgiftade över hela världen.  Vår livsmedelskedja är förorenad bortom all förståelse.  Vår inandning är fylld med stänk av förfärlig, rutten luft, och allting som vi rör vid är inte särskilt rent.

Men den är weekenden skall vi tala om förändring på en nivå utan motstycke och allas tro på att dessa otroliga saker kommer att hända, och hända mycket snart.  Så är det verkligen någon förändring som pågår för oss? Ja, jag skulle säga att det är det.  Jag menar att ni måste bestämma er själva.  Jag vet att många av er redan tror det, men jag skulle säga att det är, och det är på tre nivåer.

Nu, som jag sa, jag arbetar med människor i mer än 30 länder.  Dessa människor är inte några som ni ser på er vänstra eller högra sida på konferenser som den här.  Dessa är vardagliga personer som börjar ha mycket djupgående upplevelser som gör att de vaknar upp till en viss grad.  De har paranormala upplevelser, en del har utomjordiska kontakter.

Detta är människor som är i… ni vet, antingen de är en domare, en advokat, en exekutiv, chef över en agentur, en läkare, en biokemisk forskare, en hemmafru som uppfostrar 6 barn, ni vet, en student.  Jag har arbetat med människor från 9 till 93 år. En av mina favoriter är 93-åringen.  Hon sänder mig det smutsigaste skräpet från Internet, jag kan knappt tro det! (skrattar). Hon är en signal!  Men hon är extremt medveten och hon hade faktiskt ett mycket prestigefyllt arbete i sitt liv.

Så någonting pågår när det gäller personliga förändringar för vi har kommit från en mycket stark tonvikt på att skaffa mer saker – ni vet gå till butiken som har rea på lördag – till att verkligen ta tiden att finna det där inre fokuset och vad som verkligen är viktigt för oss.

Vi ser också förändring på en social nivå.  Det händer en massa saker där… är majoriteten av människor fortfarande sådana att de inte lägger märke till saker?  Oh, ja, men det finns en enorm ström av uppvaknande i det vardagliga livet, i varje samhälle, där folk börjar se på saker och ting på ett annorlunda sätt.

Och ni hör så mycket om de unga.  Där finns fortfarande samma gamla ungar som gör samma gamla saker som vi gjorde, men en del av dessa ungdomar är extremt kloka och extremt medvetna och talar om saker som jag aldrig talade om när jag var ung och de flesta av mina vänner gjorde inte det heller.

De ser på livet med mycket kloka, gamla ögon.  De vet vad de vill göra, de känner det som om de har en mening med livet.  Vid åtta års ålder går de ut och startar rörelser och börjar göra nya saker.

Men när vi ser all denna förändring, omigen vill jag påminna er om att vi alltid har haft förändring, ni vet där fanns en tid då vi såg vikingarna komma in på stranden och skrika: Holy cow!  Sätt på larmet!  Vi var rädda för att förlora vår civilisation och vad som hände.  Detta är bara en annan fas i vår utveckling.

Men där finns en annan aspekt på förändring.  Där är en planetarisk förändring.  Vi tittar på saker och ting runt om oss i omgivningen.

Jag blev verkligen chockad när jag såg THIS (visar diabilder av framsidan på New York Times) den 9 augusti, denna huvudrubrik… en del av er kanske såg den.  Förstasidan: Klimatförändring.   Det är inte bara en klimatförändring, se på vad som är nedanför: Ses som ett hot för USAs säkerhet.  Pentagon studerar problemen.  Kris kan destabilisera regioner och kräva militär aktion.

WHOA!!!  Ni vet? (skratt).   Det är någonting ni kanske tänker att ni kunde se på Project Camelot! (skrattar).  Så människor lägger märke till planetförändringar till en viss grad, även om en del fortfarande försöker förneka det.

Men vad är det som pågår med den globala uppvärmningen?  Och är det något som händer här på vår planet eller är det något som kan vara längre bort?  För vi tenderar att stoppa upp när vi tänker på saker och ting, och vi tenderar att tänka på våra direkta parametrar runt om oss och världen.

Men vad är det som pågår där ute i det osynliga, enorma tomrummet i universum?  Vi tänker på världen som det här… (visar diabild på en normal Jord, sedan en dia som visar elektromagnetiska fält runt Jorden). Men där är alla sorter av fält och material runt om planeten som vi faktiskt inte lägger så stor vikt vid men som vi behöver ta en titt på, som kan påverka oss från bortom gränserna för vår planet och vad som händer där.

Men i det fundamentala hjärtat av denna förvandling och denna förändring som händer finns någonting som är lite annorlunda nu, och det är inte nödvändigtvis en profetia om 2012.  Det är inte heller nödvändigtvis utomjordiska besök.

Det är något mycket, mycket uppenbart och mitt framför oss, och vad som förändras är perspektiven som människor har.  Vi är nu kapabla att se på saker och ting på ett mycket annorlunda sätt därför att livet har förändrats runt om oss, så vi har nya redskap för tolkning.

När jag först kom ut, jag tror det var 12-13 år sedan, för att tala till allmänheten om att ha haft en livslång, utomjordisk kontakt, och vad jag hade lärt mig, då fanns det fortfarande lite rädsla hos människor.  Det fanns personer som sa: Yeah, jag tror att det kanske är sant.  Jag vill höra vad hon har att säga, och där var fortfarande många människor som inte ville höra någonting.

Men nu säger majoriteten av människor: Jaa, du vet, jag har inte haft de där upplevelserna själv men jag tror att det antagligen är sant att det finns något där ute, därför att vi har media, vi har fått teknologin, vi har alla möjliga sorters verktyg som kan hjälpa oss att omtolka verkligheten och vad som pågår runt om oss.

Så vi har fortfarande två läger.  Vi har folk som ser på tingen med perspektivet från de konventionella ögonen, ekonomin, finanserna, låneinstitutionerna, politiken, förhållanden, maktfaktorer, teknologi.

Men sedan har vi människor som ser på en okonventionell värld i termer av vad det är som vetenskapen inte berättar för oss. Vad är det egentligen som händer med rymden och solaktiviteten?  Vad händer där ute med kosmisk strålning och hur påverkar det oss?  Jag menar, för jisse namn, om en sol, en sfär som ligger miljarder ljusår bort, kan göra min hud brun och sedan uppenbarligen, om där finns strålningsfält och aktivitet där ute som jag inte är medveten om, verkligen kan påverka mig och på ett djup och på nivåer som jag inte ens är medveten om? 

Vi omdefinierar den utomjordiska verkligheten. Så många av er har egna upplevelser och erfarenheter och vi har hört olika förklaringar på den mänskliga evolutionen och vem vi är och vad vi har blivit.

Medvetenheten tar ett radikalt nytt språng allt eftersom vi tittar på den bortom Freud, bortom Jung och in till några nya nivåer och nytt djup, då du upptäcker vem du är och vad du kan göra och säkerligen också på den historiska redigeringen när du ser på vår planets historia och vad vi har varit och vem vi kan vara nu.

Och mest viktigt är att det finns ett enormt flöde av den paranormala förmågan som ökar inom en grupp av befolkningen.  Det händer inte alla, men det händer med några få, som ni vet av egen erfarenhet att ni kan se, veta och höra saker och ha extra förmågor som en gång var relaterade till Jeane Dixon (ett känt medium som varnade Kennedy för att resa till Dallas) och bara några få andra som fanns.

Så vad gör jag med all den här informationen som har getts till mig?  Därför att, som Kerry sa, jag har haft en lite annorlunda livstid, som en del av er känner till, och jag har haft möjligheten att få mängder av information – inte från böcker, inte från att gå på konferenser – utan från utomjordingar och entiteter som inte har sitt ursprung på vår planet.

Nu vill jag berätta för er att, om jag inte hade haft dessa upplevelser själv skulle jag ha sett på det där kvinnan däruppe och tänkt: Hon är vrickad, jag kan inte relatera till det.  Men när de blev personifierade, då finns ingen tvekan om det, om det som hände.  Så jag har haft en mycket okonventionell läroplan.

En del av de saker som jag skall gå in på lite grann idag under den tid vi har här är: Jag har blivit introducerad till själslivet som en primär underliggande kraft i vår existens och har lärt mig att förstå att där är någonting mer än bara vem vi är.

Jag har mött ”familjen” i termer av många olika arter och raser där ute.  Jag har blivit introducerad till några nya saker när det gäller genetik, medvetande, tittat på historien på ett nytt sätt som man inte har sett på den tidigare. 

Och det viktigaste är att det har gett mig förståelsen för vad vi har gjort här på Jorden och varför vi inte förstår saker, det är en ny tolkning av vad vi kallar tid-rymd.

Allt detta leder fram till vad jag har blivit lärd, att… vad framtiden kan bli och att den inte är ristad i sten.

Så vad jag har gjort är att jag har planterat frön i människor runt om i världen istället för att säga: Köp min bok, läs min bok, oh, jag vill komma med på Oprah.  Ni kan lita på mig när jag säger: Jag vill inte vara hos Oprah och jag vill inte att någon skall läsa min bok.  Den hör inte hemma på Costco eller någon plats som den.

Så, ni vet, jag har beslutat att arbeta med människor på en individuell bas, genom att ge dem de frön och de förmågor och talanger som de behöver för att bli framgångsrika, för att kunna gå vidare och blomstra i ett nytt liv.

Nu, uppenbarligen, med den lilla tid vi har, så kan jag inte täcka alla dessa saker men jag vill försöka lyfta fram själens liv, vår framtid, och så frön tillsammans med en del andra saker.

När det handlar om utomjordisk verklighet är det på sätt och vis, för dem av er som inte har haft direkt kontakt, en sorts ”Låt oss luncha tillsammans” attityd mot det.

Folk ringer mig eller lämnar meddelanden och säger: Kan du arrangera… det är nästan som Match.com… Kan du arrangera så att jag får möta en utomjording, med en lista av attribut som är som ”Jag driver en datingservice. ” (skrattar). Det fungerar inte så!  Det fungerar inte på det sättet alls!

Ni vet, det finns så många olika raser där ute och tyvärr så tenderar vi att begränsa oss till de uppfattningar som matas till oss av media.  Så vi är vana vid de ”små grå”, ni vet, en del kanaliserad information om reptilerna, men begränsa er inte till detta.  Där finns många, många olika livsformer där ute, en del med klassiska typer av civilisationer och kulturer, och en del som är långt bortom det.

De diabilder som ni ser på nu är av livsformer som finns här (visar diabilder på underliga sjövarelser).  Detta är liv från havet.  Nu, säg till om inte detta är konstigt!  Ni vet, hur kan vi se på vad som finns därute och säga: Gosh, det passar inte alls in i mitt paradigm av verkligheten.

Vi har alla sorters typer av liv, och som jag kommer att peka på lite grann, allt är förnimmande, och vad jag har lärt mig – allt är medvetet.  För allt vad jag har lärt mig genom mina kontakter med utomjordingar så har de också öppnat upp min förmåga att kommunicera med djurvärlden och att inse hur sofistikerade de är och vad de har som pågår i deras liv.

Nu tror jag att vi behöver tala lite grann om deras kommunikation och vad de har att säga, för detta är verkligen viktigt.  Vad jag vill göra är att jag vill ge er en liten fördel av den visdom som jag har tillägnat mig från arbetet med mängder av olika raser.

Jag tror att det finns ett skämt i universum – ni vet, något liknande ”Hur gör hönan när hon går över vägen?”  ”Hur får du en människa till att göra någonting?” (skrattar).  Svaret är: spela på hans ego, säg till honom att han är speciell, han är en ambassadör, vi skall ge honom alla möten han önskar… så ger han oss allting vi vill ha.  Och detta är sant.

Ni har så ofta sett folk som har blivit förälskade i att ha… antingen det är en kanaliserad situation eller de har haft en kontakt ansikte mot ansikte och de därigenom fått någon slags information.  De springer ut, de vill vara i en pratshow i radion eller också vill de bli i media och: Vi kommer att få kontakt klockan 3 på eftermiddagen den 12 augusti.  Det kommer att finnas en meteor som flyger förbi och om du tittar mycket noggrant kan du se den. Om och om igen - och det händer aldrig.

Så vad jag har funnit, antingen vi tycker om det eller inte, är att jag känner att det är nästan som en broderskapspennalism som pågår med en del av oss som har den här typen av situationer.  För när du upptäcker att du inte nödvändigtvis passar in i det, och du ifrågasätter vad det är som pågår, och du försöker väcka upp ditt kognitiva processande när du är i det här ibland drömlika tillståndet när du är med dem... då ger de dig respekt när du agerar lite grann annorlunda och du visar att du är oberoende och inte nödvändigtvis passar in.

I min situation, vad jag träffade på var, att helt plötsligt började jag få en del mycket avancerade kunskaper om livet, verkligheten, människorna – vad jag kallar ”visdomsspår”, och jag kände mig mycket privilegierad att kunna få detta.

Så när du har privilegiet att ha en erfarenhet med ett utomjordiskt möte, så vill jag att du skall veta att du ofta kan falla in i en typ av drömtillstånd.  Det är som om din själ och ditt sinne sätts igång och blir aktiva, men du behöver hålla den intellektuella processen öppen och ha ditt kognitiva sinne på och ifrågasätta och inte bara acceptera saker när de kommer till dig. Och det kommer verkligen att göra en stor skillnad.

Det är som när våra forskare arbetar med gorillor, och ni har hört om Koko, den berömda skrivande gorillan.  Om du går in och börjar arbeta med Koko och helt plötsligt så säger hon inte bara; Röd boll, hon säger: Jag vill ha morotskaka till middag, då säger du kanske: Whoa! Jag kan gå till en helt ny nivå med den här varelsen och du kan lära henne på en mer sofistikerad nivå.

Och faktiskt, gott folk, det är vad som ibland händer med oss, att när vi går upp till en ny nivå så gör de det också!

Okej, vad jag vill göra nu är att dela med mig till er en del av de meddelanden som de ofta ger mig, därför att jag har sagt till er att ifrågasätta deras budskap, men vad är en del av dem som de kan dela med oss?

Ni hör från alla som har haft kontakt att de pratar länge om miljömässiga bekymmer. Ibland har de mycket personliga budskap för människor. 

Men en av de saker som hände mig efter nära fem årtionden av kontakt är, när jag var i 40-årsåldern, att jag hade ett mycket, mycket djupt och mycket annorlunda besök som ändrade mitt liv.  

Det var en vecka efter vad många av er kanske känner som Phoenix Lights som inträffade den 13 mars 1997.  Jag lever i Phoenix och jag la faktiskt inte märke till dem, fast det hände över mitt hus, men jag hade ett kontaktbesök en vecka senare då de refererade till den händelsen och de lät mig veta att de hade varit där.

Men vad vi hade, som jag nu skall sammanfatta, det var ett mycket djupgående, mycket långt besök, men jag skall destillera ner det till tre speciella meddelanden, i vetskap om att de har lärt mig att förstå att framtiden är ingenting mer än en möjlighet… framtiden är förändringsbar.

De har hjälpt mig att förstå, och detta är viktig för oss alla, att framtiden kan bli vad vi än vill och önskar att den skall bli.  Det är orsaken till att vi måste handla så annorlunda och bli starkare.

De talade om tre saker.  De talade om att det kommer att bli vad de kallade ”a Triune Setting” (en treenighet) – denna term är den bästa som vi kunde förstå den att vara – att vi någon punkt i framtiden…

Och här måste jag stoppa och tala om för er att det här gör mig tokig, för… framtiden… Vad? Nästa torsdag? 3012?  Ni vet, tiden är något annat för dem, de sätter egentligen aldrig en tidpunkt.

Men vid en viss tidpunkt i framtiden kommer det att bli vad de refererade till som en ”Portalöppning” som blir av stor betydelse för oss.

Jag har inte varit särskilt involverad i fenomenet 2012, men jag är mycket involverad i det idag och rör mig bara framåt.  Men jag undrar, för där är en sådan stor astrologisk konfigurering som inträffar på det datumet som alla talar om, om det är det som de refererade till.

Men vid något tillfälle sa de att detta verkligen har betydelse därför att det är en öppning in och ut ur Galaxen och vår speciella plats i universum som har betydelse, och det inträffar mycket sällan, antagligen inte på många tusentals år.

De refererade också till det som i vår tid var avsett att vara upptäckten av anteckningar som skulle avslöja en mycket annorlunda historia om vår planet.  De visade mig bilder av vad jag trodde var de egyptiska pyramiderna och sfinxen och det området, och de sa att när dessa är avslöjade så kommer det inte att bli någon motbevisning av historien om det utomjordiska arvet.

Jag kan inte föreställa mig vad det skulle vara för man kan motbevisa vadsomhelst och bara säga att det är en myt och en historia och kultur.  Men de sa att det fanns någonting där. Jag säger er, sedan det hände för mer än 10 år sedan, när det där speciella besöket hände, så undrar också jag nu något helt annat om detta.  Jag undrar om detta kanske inte är Egypten utan att det faktiskt är en del av det forntida Atlantis land, det som ligger djupt under Bermuda och Florida, att det kommer att kunna resa sig upp ha några av dessa monoliter på sig.  Det är bara en tanke jag hade.

Den tredje saken de sa är någonting som de inte vill skall hända, och vid den tidpunkten var de mycket, mycket oroade för att en atomdetonation skulle gå av i vad som verkade vara Mellanösternregionen.  Än så länge, tio tolv år senare, är allt bra.  Den har inte gått av.

Men vad de sa var att det kommer att bli en mycket besvärlig situation om en atomsprängning skulle inträffa för att där finns en stor förkastningslinje och om en sprängning äger rum kommer det att trigga den och därför påverka livskvaliten… För alla på vår planet, och det begränsas inte till en speciell region som ni såg när ni detonerade en bomb tidigare.

Så det här är naturen av en del av budskapen och en del av de saker som de kan tala om för oss och dela med oss.

Säger jag detta för att det är sant? Jag vet inte.  Jag tycker att de är fascinerande. Jag finner dem intressanta och jag är mycket stolt över att jag har haft privilegiet att få höra dem från dem.  Men jag vet också att det inte betyder att något av dem nödvändigtvis måste inträffa, att de är potentialer för vår framtid som kan ha större inverkan på oss och vad som komma skall.

Den andra saken de delade med sig av… och jag vet att jag går för fort fram här, men jag har bara en viss tid så jag kommer att bli tillgänglig senare för att gå in på större djup om alla de här sakerna… är att de berättade för mig om vårt förflutna på ett mycket annorlunda sätt.

Vad de sa är detta: Ja, ni var genetiskt förändrade arter… och jag lärde mig om detta långt innan något av detta kom ut inom New Age-kulturen.  De sa att: Det är en mindre skillnad än vad du tror, dock.

De talade med mig om Zecharia Sitchin, som många av er har hört om, innan jag ens var medveten om vem den mannen var.  De sa till mig att gå och utforska hans arbete för han är mycket nära till vad det var.

Och efter att jag hade utforskat det sa de till mig: Ni är en hybrid ras, men det är inte bara det att ni hade den här Anunnaki som kom hit och skapade er.

De sa: Vad det är, är att ni faktiskt är en mixtur av tolv genetiska strängar av vad vi skulle kalla utomjordiskt DNA och att när livsformen ”joxades” med så var det inte en kulturell livsform som lades över den dåvarande – det var en genetisk mixtur.

De gick in på mycket intressanta detaljer om detta med vetenskapen som användes, som var vad jag kallar harmonisk eller sonisk resonans, användes till… Detta kanske låter som total “meta-poop”, jag vet, för jag har en vetenskaplig bakgrund, men det är intressant så jag kommer att dela med mig av det.

De sa att en sonisk resonans… de använde faktiskt ljudfrekvens när de gjorde den genetiska ”joxningen” för att få strängarna till att bli gelé och arbeta med varandra.

Så vad allt detta gör är att det gör det möjligt för oss att se på vad vi vet med nya ögon och tänka: Jaha, kanske det, det kan definitivt vara så.  Och förhoppningsvis vad det kommer att göra är att det slutligen kommer in i den konventionellt traditionella forskningen, de avfällingar som arbetar inom ytterkanten som börjar se utefter dessa nya linjer. 

För vi vet att detta inte är en fråga om Darwinism eller Kreationism – båda har aspekter och brister inom sig – det är något annat, och det är troligen inte bara ett tredje alternativ utan multipla alternativ.  Och när man ser på utomjordisk närvaro på den här planeten och det faktum att det antagligen var genetisk ”joxning”, så visst verkar det vara sunt förnuft för mig.

Vad som verkligen är förbryllande för mig är hur de gick tillväga när det gäller allt detta och sättet de gav mig denna helt nya läroplan på.  Det var inte nödvändigtvis så att vi satt ner i en undervisningssituation, det var en livstid av erfarenheter som jag hade som jag inte kunde syntetisera och jag insåg inte att de alla hade kommit tillsammans för att ge en koncentrerad innebörd förrän jag var i 30-årsåldern och hade gått igenom detta sedan jag låg i vaggan.

Vad de gjorde var att de faktiskt fick mig till att uppleva vissa saker där jag skulle bli tagen och få bevittna… jag vet inte om det var hologram eller en punkt i rymd-tiden som var i det förflutna, men jag skulle få bevittna och titta på en grupp arbetare som arbetade under en annan ras.  Senare insåg jag att de visade mig att människan faktiskt hade använts för någon slags slavpotential på den här planeten och hade varit utnyttjade för sin kapacitet för att hjälpa… ja, ”hjälpa” är ett generöst ord, är det inte?... för att hjälpa andra arter.

Så vad jag menar här är att det inte är vad ni väntar er.  Det är inte som att gå till Starbucks och det är inte som att bara sitta ner och de lär er. Men de kan ha en mycket unik process för att få dig att förstå ett nytt system av verklighet och ett nytt sätt att tänka, och det kan vara mycket, mycket lärorikt.

Så dessa är bara några av de saker som jag har gått igenom med dem.

Vad jag är mest intresserad av nu är faktiskt inte vad som pågår med mig utan vad som pågår med kulturen och det sätt som vi försöker att få ut detta till människorna.

Om ni ser på detta (visar diabilder med cowboys och ETs)… jag älskar den här annonsen från New Mexico.  Turistindustrin i New Mexico har fått mängder av kritik för detta: Den bästa platsen i Universum, New Mexico, Jorden.  Och om ni tittar närmare så ser ni att de har integrerat en utomjordisk person i sin stat därinne, vilket jag tycker är mycket inressant.

Och om ni hänger med nu och ni går in till den moderna kulturen, gott folk, som jag sa, de accepterar verkligen mer och mer av vad som finns där ute.  Håller jag på att bli tokig? Var den här platsen koreansk bara förra veckan? (publiken skrattar).  (Visar diabilder på en tecknad, konfys kund i en liten affär som tidigare ägdes av en korean).  Ni vet, detta är ganska precis vad vi ser nu och vad vi står inför i framtiden.

Okej, så ni vet, som jag nämnde förut, vad som för mig har varit verkligen givande när det gäller utomjordisk kontakt är att det har gett mig nya insikter i inte bara mänskligt beteende utan också något större.  Det har gett mig insikter i var mänskligheten passar in med andra arter.  Ni vet, för på något sätt är vi just dessa tokiga köttätande däggdjur med flocklika tendenser, och vi har en tendens att glömma det.  Vi tenderar att sätta oss själva på toppen på spetsen så att vi är den ultimata, högsta arten och vi är en gudom.  

Vad jag har lärt mig genom hur utomjordingar kommunicerar… för de använder holografiska processer och sänder ofta en bild till dig som har ett ackompanjemang av omedelbart vetande och att detta pågår i djurvärlden också.

Kommunikationen mellan olika arter i rymden är universella och människan använder språk och ordnade tankeprocesser som inte verkar vara gemensamma med resten av vad som finns där ute. 

När vi börjar tränga in i arterna som är här bredvid oss och djurriket och förstår hur sofistikerade deras tankeprocesser är och hur mycket de vet om vad som pågår… att de har sina egna kulturer och förhållanden med varandra, och de är inte så annorlunda än vi… det tillåter oss att integrera bättre med konceptet på den utomjordiska verkligheten.

För jag kan tala om för er att folk är mycket mer benägna – inte ni, men den vanliga personen – är mycket mer tillfreds med att titta på den krulliga lilla katten som pratar (visar diabild på ett par huskatter) än utomjordisk verklighet.  Och då jag gör båda sakerna, låt mig säga er, den vanliga människan tycker mycket mer om det krulliga lilla djuret.

Så vad ni kommer att lära er och vad kraften hos oss… Och älska vad Gandhi har sagt, ni vet, folk lägger in det i slutet av sina internetmeddelanden, att: Moralen inom en nation bedöms av hur den behandlar sina djur, eller något sådant.

Det är faktiskt något som hjälper oss när vi går framåt, att ha förståelse för att vi är en samarbetsvillig art, att människan inte är utestängd och separerad på det sätt som vi ser på oss själva, att vi måste förstå att vi är ett av en mångfald samfund, och att det där samfundet… ja, det ingår i rymdens riken… det måste börja just här hemma.  Vi måste börja ge mer uppmärksamhet till vad det är som pågår – på planeten och hur vi behandlar våra djur.

Jag sa att jag hade en intressant läroplan.  En av de verkligt djupa saker som de började med tidigt var konceptet för reinkarnation.

Mycket här i världen… om ni frågar någon Buddhist så säger de: Klart, inga problem, vet det, det är en del av vår kultur.  Västerlandet har fortfarande problem med detta.  Reinkarnation är någonting som, fast det finns mängder av bevis för det, inte alltid ovillkorligen kan bli bevisat empiriskt.

Men vad de gjorde med mig var att de började när jag var 12, 13, 14 år gammal.  De kom på natten och jag drogs ut ur min säng och jag skulle sitta där och titta på mig själv i dessa olika existenser.  Jag skulle titta och jag skulle se mig själv som…

Jag var en lång, tunn, svart man i forntidens Afrika, som var svept på en leopard och blev en del av födokedjan.  Jag såg mig själv som en slav i forntida Egypten – jag tittade ner på mina fötter och jag såg den hårda marken som jag sov på och stråbädden.  Jag såg mig själv när jag blev begravd levande med en man som var min make, för jag var en del av hans egendom.

Alla dessa situationer där jag var döende och hade lämnat min kropp, därför att de försökte få mig att förstå att vi har en evig själ och de ville att jag skulle veta, att inte vara rädd, att det spelar ingen roll vad som händer i den här livstiden för den är inte allt, den är en del av resan.

Och med det kunde jag gå vidare och tackla livet med ett mycket annorlunda perspektiv än om jag hade varit förskräckt och rädd: Oh, jag kommer att döVi kommer alla att dö. Vi vet bara inte när, ni vet, och vi var födda, vi har levat, vi har dött gång på gång, om och om igen.  Vi kommer bara inte ihåg det.

När det gäller reinkarnation, vad jag tror är så vikigt är att det inte bara påminner oss om att vi lever i evighet, utan det ger oss skäl att ibland se på livet med lite andra ögon och ger oss annorlunda svar.

En av de saker som jag lämnades med är förmågan att se på någon och jag kan omedelbart se deras själ och jag kan se spåren av inkarnationerna de haft.  Nu säger många: Oh, vi skulle inte ha fångats av detta, vi hör hemma här och nu.  Jag håller med om det helhjärtat, men ibland ger det oss andra ögon att se på saker och ting med på ett annat sätt.

En kvinna som jag arbetade med för bara några veckor sedan, då jag talade om hennes tidigare liv och jag berättade för henne om den mest prominenta i en serie av visioner runt henne och ett liv under 1800-talet i England och hur hon var involverad i tidiga Labourpartiets utveckling och hur smoggen och sotet angrep henne och hon kunde inte stå ut med det.  Hon var så frustrerad av det som hände och hur de drog fördel av folket vid den tiden. 

Vid slutet skrattade hon och sa: Ja, jag är inte så säker på om det finns någonting i det här eller inte, men jag fick faktiskt min Fil kand-examen genom att studera arbetsrätt i England och jag har verkligen problem med nedsmutsningen i luften. 

Och ni kommer att förstå att det finns gemensamheter och rester och anknytningar som vi bär med oss.  Vanligtvis är liven som omger oss ofta restproblem som vi fortfarande handskas med.  Och om vi kan få ihop det med vår själs avsikt och gå vidare och integrera det in i våra liv allt eftersom vi går vidare, då kan ditt arbetsliv bli ditt livs-arbete. 

Så för mig har erfarenheten att arbeta med utomjordingar, och hela resan med reinkarnation, gjort ett verkligt djupt intryck för det handlade inte bara om min resa, utan det handlade också om att arbeta med andra människors resor. 

Så, yeah, vi kan inte bli fångade i det.  Det spelar faktiskt ingen roll om du var Djingis Khan eller Kleopatra.  Vem bryr sig om det? Men vad som verkligen betyder något är: Vad är din personliga resa och vad måste du göra nu allt eftersom du går vidare?

Det leder oss in på att vi är eviga varelser, det viktigaste jag har fått från dessa upplevelser är att där faktiskt är en ”själens vetenskap” och många av de saker som händer oss beror på denna. 

Men som människor… ja, om vi inte ens är medvetna om att det faktiskt finns en själ, hur kan vi ens börja med att uppdaga och öppna upp den här forskningen?  Och jag har lärt mig några fascinerande saker från dem.

Nu är tid för dig att sätta på dig hatten och bestämma dig. Även då jag talar auktoritärt, låt inte det lura dig (skrattar).  Du måste bestämma själv om det är sant eller inte.  

Från vad jag har lärt mig är den mänskliga varelsen en unik erfarenhet som är en symbiotisk erfarenhet.  Det är den här energetiska, elektriska återstoden, om du vill kalla den så, som kommer in och sammanbinds med den biologiska enheten och där är två dubbelopererande system som samexisterar – vilket jag tycker är intressant.

Om du vet något om den mänskliga kroppen så vet du att du har de sympatiska och de parasympatiska nervsystemen som arbetar tillsammans.  Det ena kontrollerar de kraftfulla sakerna som blinkning, hjärtslagen, andningen.  Det andra säger: Jag tänker att jag skall flytta min hand och stryka mitt hår, och jag vill äta, och jag kommer att göra några mer komplexa handlingar. Uppenbarligen finns det två system som har lärt sig att samexistera i vår kropp och det ena är det som är relaterat till den biologiska enheten. 

När vi blir aktiverade och vår själv kopplas in mer som en primär lyssningspunkt, då kommer det operativsystemet in med större kraft.  Det ger dig mer disciplin och det ger dig större förståelse och bättre kontroll för att gå vidare som en mer utvecklad och viljestark människa.

Där finns en hel… uppenbarligen har vi inte tid för detta, ni vet, hur själen binds och hur den separeras.  Men det mest intressanta som jag tror är verkligt relevant och som jag vill nämna är, att många av er har hört om, när det gäller utomjordiska upplevelser, att folk blir paralyserade och kan inte röra sig.

Vad de visade mig är att många av raserna känner till hur man faktiskt frigör själen från den biologiska enheten.  Vad de gör, som de förklarade för mig, är att de faktiskt kan komma in och genom sina förmågor kan rotera ditt nervsystem – de kan frikoppla det lite grann.  Vad de säger är att de bara vänder det lite grann så att dina synoptiska ledningar inte ordnas rakt och du är då oförmögen att kontrollera din kropp och då sätter paralyseringen in.

Igen, jag vet inte om detta är sant.  Jag har viss medicinsk och vetenskaplig bakgrund, men inte i den utsträckningen.  Men jag tycker verkligen att det är intressant och jag tror att det förtjänar ytterligare utforskningar när vi ser på de nya typerna av vetenskaper som vi borde utforska. 

Så för de av er som har dessa paralytiska erfarenheter, så är detta ofta precis vad som händer. Eller om du kommer tillbaka från en klar dröm och du släpps tillbaka in i kroppen och du kan inte röra dig på en stund betyder det att sammankopplingen då ännu inte har skett.

Orsaken till att jag delar med mig av dessa saker är att jag vill att ni bara ser på livet lite annorlunda och säger att där finns många olika förklaringar på alla dessa tokiga saker som kan inträffa där ute.  En del av dem kanske låter förnuftiga och kanske faktiskt kan bevisas om vi rör oss i rätt riktning i vår forskning.

Så vi har hela den här vetenskapen om själen som ger oss mängder av förklaringar på vad det är som händer och varför det händer, som vi ännu måste klarlägga, och så snart vi gjort det så kommer saker och ting att låta mycket mer förnuftiga. 

En annan sak är att lära oss om att rymden och tiden och dimensionerna inte överensstämmer med vår traditionella förståelse.  Jag menar, varför?  Människan har en viss orientering och varför vi inte förstår det är för att vi tänker linjärt.  Vi tänker upp, vi tänker ner.  Vi tänker vänster/höger, öst/väst, norr/söder.  Och på grund av det måste vi lära oss att tänka mer insida och utsida och röra oss i en annan riktning.  Jag kommer att gå väldigt snabbt framåt nu för jag fick just en varningssignal.

Okej, jag vill tala väldigt snabbt nu och låta er veta att med tid-rymd och verklighet så är det någonting som kallas en nodpunkt och när du hör om folk som talar om attraktion och saker som kommer till dig – då är det detta som är knutet till det.

Vad vi har förmågan att göra är att vi har förmågan att få oss själva till detta krux av tid-rymd- energi där allting kan flyta ut och du kan göra detta genom ditt medvetande.  Vad som händer är, när du ger dig själv till kraften i den här nodpunkten och du börjar tänka i en medveten riktning, då kan du rikta om flödet av den framtid som kommer till dig.

Så varför händer saker och ting just nu?  Därför, mina vänner, vi har dessa nya ögon och kapaciteten till att omtolka världen.  Livet brukade vara som att… livet är nu som det här… (refererar till diabilden som visar den berömda ”American Gothic”-tavlan av Grant Wood från 1930, näst intill den klassiska målningen är en omskapelse av målningen, men med bonden och hans fru pratande i mobiltelefoner och bonden har en golfklubba istället för högaffel) för vi har teknologi.  Teknologin har gett oss insidersvar på frågorna för många av de saker som vi inte kunde förstå tidigare… och så, våra forntida alkemister är verkligen dagens moderna vetenskapsmän.

Så vad jag har gjort för den första delen är att jag har gett er en förhandstitt av vad det har sett ut som och en del av de saker som jag har lärt mig.  Självklart kan jag inte dumpa 50+ år in i en kurs på 45 minuter till en timma. Men jag ville ge er en liten bit insikt in i vad det har varit för mig.

Men nu är jag mer intresserad av någonting mycket mer viktigt.  Det handlar inte om mig… det handlar om er.  Och detta är vad jag vill spendera de sista 15 minuterna med att tala till er om.

Ni har alla kommit hit och ni har alla talat med er själva om, ni vet: vi har fått det här uppdraget, vi är uppvaknade och vi känner oss speciella.

Ni har ett nytt jobbuppdrag och det är inte så att ni är en ny profet eller så, ni är faktiskt dörrvakter, ni är i tjänst som portvakter.

Om ni vill att människor skall tänka på ett annat sätt och bli öppna för era idéer, då måste ni bara vänligt introducera dem till det på ett sätt som är angenämt för dem. Och det är här ert ansvar ligger.  Förutom er egen resa av uppvaknande så är ni också här för andra människor.

Detta (visar en serie av diabilder av skyskrapor i städer) är hur människor brukar se världen. De tenderar att se den i sin egen förortsbakgrund, i sina egna isolerade hus, i sina små kommuner och sedan i deras städer och de stannar inom sina utsiktspunkter.  Ni får dem aldrig till att ens titta upp i himlen för att se vad som händer där ute.  Så vi ser oss själva som den här globens innehåll. 

MEN… hur ni ser på världen är annorlunda, för ni ser den med kraften i förvandlingen och kraften i förändringen och av oändliga möjligheter, och ni vet att vad som har matats i oss inte självklart är det som är verklighet.

Så er nya arbetsbeskrivning är Metamorfos (förvandling) och att ni är förändringsagenter av en ny grad, för ni handskas med utomjordisk verklighet och människans högre medvetande. Och ni måste göra det på ett sätt så att ni inte verkar ta ifrån dem något eller är främmande för dem, att de kan lyssna till er och att de verkligen vill lyssna till er.

Jag menar, jag har haft den här underliga bakgrunden och ett ytterst okonventionellt liv och jag har varit mycket, mycket framgångsrik i många olika länder, i många olika företag, många olika affärsrörelser, för många olika människor, och jag har fått möjligheten att ge människor några mycket starka verktyg för att vidareutvecklas.

Det handlar om sättet vi kommunicerar på, så jag vill att ni förstår någonting om era åhörare för jag vill att ni har en del greppbara verktyg allt eftersom ni går vidare.

Detta är de som ni arbetar med på planeten nu. (visar diabilder med ”ELs, OHs och EMs). Jag brukar kalla det ”Alfabetsdemografi” (vetenskapen om befolkningens sammansättning och förändring): ELs är vad ni skulle anse er själva vara: Upplysta ljuskällor.  Ni vet, ni har sett allt… utomjordingar, paranormala upplevelser.  Ni är intonade med dessa som kopplar sig med er i den osynliga världen på den andra sidan.  Ingenting besvärar er och ni är helt medvetna om vägen ni skall gå.
 
OHs är vad jag kallar Vanliga människor (Ordinary Humans).  Dessa är de människor som fortfarande finns där ute.  De kanske är intresserade av vad Oprah har att säga, de tycker att allt detta är intressant.  Och inom den gruppen finns Emerging Human (de som går framåt) och dessa människor som är ”efterblivna” i termer av att göra framsteg med dem, att de är villiga att lyssna på dig, om du kommunicerar på ett lämpligt sätt med dem. Detta är vad…

Kerry intervjuade mig en gång och jag kallade dem ”the swing vote” (står mellan flera val). Dessa människor vill veta mer om vad som finns där ute, är trötta på vad de hört om det för det passar inte längre in i deras värld som de ser den, men de behöver ha det förpackat på ett sätt som de kan acceptera och är förståeligt för dem.

Detta är varför det åligger oss att sluta tänka på oss själva: Oh, jag gör det här, och jag läser den här boken, och jag har detta. Och har du hört om det här… och sitta ner, vara tyst och lyssna på dem och börja förstå varifrån de kommer, erkänna vem de är.

Det handlar inte om dig.  Det handlar om att du räcker ut din hand och säger: Jag hör er, ni vet, jag har någonting att ge, istället för att överösa dem med vad vi har träffat på under våra resor och vad vi vet, för de har några otroliga saker att dela med oss.  Dessa är de människor som kommer att bestämma vår framtid.

Vi har naturligtvis EMs, the Elementary Man, som är vad jag kallar den fundamentale, vilket jag tror är ett lämpligt ord för dem.  Det är dessa människor som är uppfyllda med intolerans för de vill inte att du utmanar deras paradigm.  Om du kommer fram med dina idéer och det du vet, och de saker vi talar om här just nu, så har du just våldfört dig på deras värld och deras okränkbarhet, deras helgd.  Det är någonting som de bara inte kan tolerera och de kommer att skapa ett mycket svårt liv för dig.

Jag har fått detta från Internet (visar diabilder på en karta). Jag vet inte hur jag skall förhålla mig till det.  Det är en av de mest briljanta saker jag någonsin sett – The World According to Americans (googla på detta och se kartan – den är uppmuntrande!) 

Amerika: Vi är nummer ett, vi är nummer 1.  Östra och västra Europa är, ni vet, pussies och kommunister.  Kaffe kommer från Sydamerika.  Vi känner bara Australiens kängurur.   (publiken skrattar) ni vet polkalottens kyla… jultomten!

Detta är faktiskt hur de flesta i Amerika ser på saker och ting och jag gillar att ge ett erkännande till vem det nu är det kommer från, men det kommer genom anonymitet.  Missdådares (trots att det finns sådana) bomber går här, ni vet… (pekar på Mellanöstern), Mexico och Sydamerika, och så hjälper de oss med tvätten och gräsmattorna (publiken skrattar). Detta är vad vi får ta del av och ni måste komma ihåg och ni måste respektera – detta är deras värld också.

Okej.  Så era verktyg är… kom ihåg – det handlar helt om perspektiv, och medan detta ser ut som en liten trevlig design (visar dia på ett elefantskinn) så är det faktiskt ett elefantskinn.  Så era verktyg är till för att visa folk att det inte är vad det ser ut att vara, där finns någonting djupare under.  Så ert närmande är ”Nya 3-Rs”, vilket inte är reading, riting och rithmetic. Detta är något som jag arbetar med på djupet hos människor, och detta är viktigt.

Du måste göra dig själv relevant!

Ni vet, om ni bara sitter där i era kommuner och ni bara arbetar inom er egen lilla sfär, då kommer det inte att fungera.  Ni måste komma in i dagens värld om ni verkligen vill vara en som förändrar.  Ni måste göra saker inom dagens tjugonde århundrade och göra dig själv relevant till dagens kultur och samhälle.

Ni måste vara realistiska!

Ni måste titta på vad ni arbetar med för det andra ”R”.  Ni kan inte bara säga: Ja, ni vet, aliens kommer att vara här på söndag. Eller: Jag kanaliserar dem och du kommer hit för att höra dem.  Ni måste vara realistiska till vem ni arbetar med och vad det är ni tar itu med, och ni behöver tala med dem i de här lämpliga termerna.

Men det allra viktigaste är, mina vänner, ni måste vara på ett sådant sätt att människor kan relatera till det ni säger och lita på det.

Ni måste också kunna vara på ett sätt som gör att människor är villiga att se på, och lyssna till er, och inte till varje pris lägga över era åsikter på dem, för ni kliver in i deras värld.

För två tusen år sedan fanns en stor lärare här och mängder av kunskaper som verkligen var relevanta tappades bort.

En av de saker jag vill dela med er, vilket ni kan strunta i eller acceptera, är att där fanns en grupp som han arbetade med, och i den gruppen lärde han ut vägarna för den vanliga, ordinära människan.  Han lärde dem om deras beteendemöster och han lärde dem hur de skulle kunna gå vidare, inte bara i den här livstiden utan i deras framtida liv, som effektiva budbärare, budbärare som skulle öppna dörren, budbärare för förändring… och genom att göra det måste ni vara pålitliga.  När ni läser i de gamla skrifterna läser ni om de forntida esséerna och hur de ändrade sin klädedräkt när de gick in i staden, så att de matchade vad folk var klädda i.

Så dessa tre ”R” är saker som jag vill att ni kommer ihåg.  Så förändringen som händer, som jag har hört att ni alla talar om, den är sann.

Nog nu med all den här andliga rotvälskan.  Vad jag söker är verklig inre förändring, sa spargrisen till gurun (visar en teckning av en sparbössegris som sitter framför en guru).

Förändringen är oss.  När vi förändras, förändras allting.  Det börjar med oss, var och en av oss, och det har en stor spridningseffekt.

Jag måste säga en sak till innan vi avslutar.  Den andra delen av metamorfosen är finansiell och ni måste inse att vi inte längre är de där andliga munkarna som går omkring med en skål och säger: Jag undervisar dig för en måltid.

Vi har massor av tankelåsningar när det gäller pengar och, ni vet, det är speciellt passande nu på grund av situationen i världen.  Vad vi måste inse är att detta är hur vi sträcker ut vår kollektiva arm på den här planeten, genom finansiell manövrering och pengar.

Det är inte pengarna som är dåliga.  Det har blivit en fix idé när det gäller pengar.  Det är nyckeln i att älska pengar, av att vilja, ni vet, samla miljoner och miljarder, och leva för pensionspengarna istället för kvalitén i livet.  Ni måste komma bort från det här fattigdomsmedvetandet: Jag är en andlig person, jag är god, jag är fattig.

Vad som är viktigt för oss är att bli oberoende fungerande medlemmar i samhället och flytta samhället framåt.  Så det är kärleken till pengar, och att inte fastna i det, som är det viktiga redskapet för oss för att bli finansiellt medvetna och att inte ha tankelåsningar om någon vill betala för dina tjänster och att du faktiskt har rätt att förtjäna ditt levebröd.  Så detta är sund, andlig ekonomi.

Och vad jag vill visa er är att det inte längre är som när vi brukade titta efter trollkarlen i skogen, för den magiska förändringen är att det här (visar dia av lysande punkter av ljus i en mörk skog) är vardagens förändringspunkter nu.  Ni kanske inte tycker om det, men många av er är faktiskt fortfarande kvar på de gamla vägarna och gör framsteg och gör förändringar.

Inte alla kommer till sådana här föredrag och som gör en skillnad för planeten, och det har funnits mängder av människor som nu är där ute och utvecklar nya företag, nya teknologier och gör det verkligt hårda arbetet som kommer att bära oss alla framåt.

Så vad jag väljer att göra med all den kunskap jag har fått är, hellre än att sitta ned och skriva böcker och göra liknande saker, att jag tittar på människor och jag ger dem många nya verktyg för förändring.

Jag hjälper dem med deras inkarnationsresa till att bli medvetna om vem de var och hur det har relevans idag.  Jag ser på deras själsläxor och sedan omplacerar jag dem i en företagstyp och en entreprenörstyp för äventyr runt om i världen och planterar dessa mänskliga frön av förändring och ger dem den praktiska visionen och förmågorna som de behöver för att kunna fungera i den världen som just nu existerar.  Det kanske inte är just den du tycker om.  Det kanske inte är just den du vill ha, men det är den vi har.

Så de gör några mycket otroliga saker, ni vet, och jag älskar det här citatet: Succé i nästan varje område beror mer på energi och drift än på intelligens, för det förklarar varför vi har så många dumma ledare (skrattar).

Vi försöker bli av med de korkade ledarna och vi försöker att sätta in de människor som kan göra en skillnad och som förstår syntesen i vad som händer på planeten och att vi måste gå framåt.

Vad vi för det mesta ser runt om i världen är att det byggs livsstilssamhällen, olika vägar att uppfostra och utbilda barnen, förändringar i livsmedelsproduktionen och en total omskolning, sådan som ni gör här med Project Camelot.

Nu när jag gör mig färdig att lämna er vill jag att ni skall veta en sak, och detta har gjorts väldigt klart för mig av de som besöker oss och de som lär ut, det är att vi är här tillsammans!  Vi har en grupp inkarnationsläxor och om vi inte tar hand om dem så blir livet inte så optimalt för oss som de kunde ha blivit.

Vad den gruppen av inkarnationsläxor är lyder så här: Sluta säga: Du läser Urantia, du läser Jane RobertVet ni, jag tror inte på det där!.
 
Vi måste se på varandra och se själens ljus i varandra och se vem vi är som en kollektiv grupp.  Vi måste verkligen, även om det låter klichéaktigt, se kärleken i varandra eller också kommer det att bli… sluta med att dalta med varandra och bestäm er för: Jag tycker inte om detta, jag bedömer detta.  Vi har inte tid med det längre.

Här är en mycket kort tidsram miljömässigt ser det ut som, eller hur, för oss att göra saker och ting annorlunda.

Så det handlar helt om att se själens ljus och nätverka med varandra på ett sätt som ni inte gjort tidigare, att göra varandra smartare och ibland involverar nätverkande lite av en annorlunda partner, gör det inte?

Du är verkligen din broders vårdare.  Detta är vad de säger till mig.  Den gamla bibliska klichén… vid den här tiden – det har aldrig varit mer sant.  Du måste ta hand om dig själv, men nu har du lika stort ansvar för en annan person, inte: Ja, det är bara mina grejer och mitt öde.

Ja, jag sa att det är upp till var och en av oss att förändras för att göra förändringen, nu måste vi skapa en kedja.  Nu måste vi gå ut och arbeta tillsammans och göra det på ett smart sätt.

Den verkliga hemligheten bakom allt detta – om du vill göra en förändring – är att människor som gör fantastiska saker inte tar NEJ som ett svar.  De går bara vidare och de finner de rätta resurserna och vet vad som behöver göras.

De förstår också kraften i vänlighet och du kommer att lära dig att det är mycket bättre att vara vänlig än att ha rätt.  Att vara vänlig i affärer och att vara vänlig när du går framåt på din väg har större vikt än något annat du någonsin gör.

Det viktigaste av allt är att inse och förstå att det inte är några utomjordiska människor som kommer att rädda oss, det är ingen ängel heller.  Människor som gör stora ting vet att endast människan själv har makten och kraften att arbeta sig igenom sitt öde i kombination med sin egen intelligens – det där hybrida synsättet igen, av anden, själen och det kognitiva resonemanget.

Så när vi talar om att tänka utanför boxen så tar vi det nu till en ny nivå i termer av vad boxen är för något, ni vet. Ni som sitter här tänker redan utanför boxen.

Så när jag ser på metamorfosen, kom ihåg att bakom förändringen på den här planeten finns en förändring i vårt perspektiv.  Din förmåga att se på saker och ting på ett annorlunda sätt, tillsammans med andra människors kapacitet att nu lyssna till det du har att säga, är grundad i vetenskap, teknologi och framstegen för oss in till en ny värld.

Så jag gillar att avsluta med att säga: Modiga män förtjänar rätten till att forma sitt eget öde, av Arthur Schlesinger, och jag vill gärna lägga till min egen lilla slutkläm här. Till alla mina små systrar där ute: Modiga kvinnor förtjänar rätten till att forma sitt eget öde

Så, jag vet att jag har utelämnat mycket för vi hade några olikheter i tidsförändringen.  Jag vet att jag gick snabbt igenom vissa områden men vad jag nu vill säga till er är att jag tackar er så mycket för att ni gett mig chansen att få ge er en liten inblick i vad det är jag gör där ute i världen för att försöka göra en skillnad. 

Som jag sa tidigare, så finns jag här om ni vill tala med mig och få några fler detaljer av de saker jag bara kvickt har kommenterat idag.  Så tack för att jag fick tid att vara här.

Applåder.

KC: Tack så mycket, Marcia.

BR: Marcia, jag tror att jag skall anställa dig som konsult för att hjälpa mig att öka kvalitén på mina visuella presentationer (Marcia skrattar).  Detta var så underbart!  Jag älskar dessa bilder.

MS: Tack så mycket, tack.

BR: Det var underbart, tack igen.

Applåder.


 
Klicka här för video intervjun


 

Stöd Project Avalon - Gör en donation:

Donate

Donations are not tax deductible for U.S. citizens.

Tack för din hjälp.
Din generositet gör det möjligt
för oss att fortsätta vårt arbete.

Bill Ryan

bill@projectavalon.net


unique visits