Sök 

Aaron McCollum - Gulf of Aden

Operation Stargate utanför Jemens kust

Los Angeles, 27 Januari 2010

Kerry Lynn Cassidy från Project Camelot
intervjuar Aaron

Klicka här för video intervjunaaroncoverpic.jpg Läs den fantastiska historien om vad våra ledare och höga militärer håller på med just nu utanför Jemen.  Antingen startas här ett tredje världskrig eller så kan det bli ett slut på allt användande av vapen – allt enligt Aaron McCollum som var med under 10 år.  Se också videon där han berättar under 1½ timma vad som pågår utan att vi får någon som helst information genom TV eller nyhetsmedia.

Aaron McCollum ser på sig själv som en ”tredje gerationens medlem av MK Ultra Project Talent”, samma projekt som Duncan O’Finioan och Dave Corso var en del av.  Speciellt var han involverad från unga år i ett topphemligt program kallat Project Seagate.  Mer om detta kommer i en andra intervju.  Han är en tidigare ledare för en specialavdelning inom USAs Kustbevakning och berättar nu med stor risk för honom själv, därför att han starkt tror på att tiden har kommit nu för att tala ut om detta.

Mitt namn är Aaron McCollum och jag är född den 6 september 1978. Jag gick in i det militära och tjänstgjorde i USAs Kustbevakning under ungefär 10 år.  Och jag var involverad i många ”Black OP Project” över hela världen.  Jag hade klättrat upp i rangordning mycket snabbt tills jag blev en teammedlem i en grupp inom Kustbevakningen som bildats för första gången och som är allmänt känt, men mängder av de operationer de utför är … ja det mesta av vad de gör är inte välkänt.

Om jag måste klassificera mig själv så blir det att jag är en tredje generationens Projekt Talang, och på grund av den blodlinje jag kommer från fick jag stort ansvar och såg många saker, och även sedan den tiden har jag blivit inkallad för speciella operationer.

Jag kommer att mer ingående förklara vem jag är i en längre intervju.  Men som du vet, idag kommer jag uppenbarligen ut för första gången för att förklara för allmänheten om den information jag har genom absolut pålitliga kontakter – vilka jag inte kan namnge för deras säkerhets skull – det som involverar vad som håller på att hända i Gulf of Aden i Jemen, speciellt vad den Globala Eliten gör och den Stargate som är en absolut verklighet. Det är ingen fantasi.

Du och jag har talat om detta flera gånger, att saker du ser i filmer finns där som en listighet för att automatiskt ge etiketten av en fantasi, en science fiction, så att folk inte börjar gräva i det djupare och på så sätt lever de i sin lilla värld av ”det är make-believe”.

Kerry: Så du var en medlem i Kustbevakningen, men du hamnade också i att inte bara arbeta för dessa team av Special Ops-enheter (i brist på en bättre titel) utan du blev deras ledare?  Är inte det sant?

Ja, och Projekt Talang har verkligen två sidor – de har folk som aldrig varit i det militära som civila, utan arbetade direkt inom det militära, och även ibland bar militäruniformer, men de hade aldrig varit i något militärläger.  De ser på detta på sitt eget sätt – Duncan O’Finioan t ex, som aldrig varit i något militärläger var absolut inom Projekt Talang.

Sedan finns det folk som mig och här blir det lite komplicerat.  Jag valde inte den militära grenen av tjänstgöring.  När jag var 16 år kom vissa personer – agenter – till mig och talade om vilken gren av det militära jag skulle gå till och när det skulle hända, så jag visste redan två år innan var jag skulle tjänstgöra.  Så, jag var i det militära och fick aktiv träning.  Men vid tidpunkten när jag skulle få tillfälligt förordnande – det kallas TAD, Temporary Assignment Duty – till andra enheter gjorde jag inte det som var känt av min chef vid den tiden.   Jag var istället igång med att ytterligare öka på den träning jag påbörjade när jag var väldigt ung.

Så jag bar två hattar.  Det var en tid när jag var underofficer Mc Collum och arbetade min väg upp till att bli chefsingenjör på fartyg och gjorde Special Op-räddning, drogförbud mm.  Och sedan hade jag den andra hatten där jag var enbart en agent – inget namn, ingen gradbeteckning, ingenting …

Kerry: Så när du säger att du gjorde så, menar du att du inte skulle bära några papper av identifikation på dig?

Absolut inte, inget ID.  Jag kunde inte ens bära en klocka, ingenting.

Kerry: Okay.  Och på dessa uppdrag … är det här dina ”begravda” minnen börjar komma tillbaka, i samband med dessa uppdrag?

Ärligt talat så händer det på båda sidor, som jag sa tidigare så är det ganska komplicerat, men låt mig försöka förklara så bra jag kan.  Jag gjorde mängder av operationer där jag bara hade på mig min Kustbevakningsmössa och jag var underofficer McCollum, men i verkligheten var jag ledare för ”paraplyoperationer” som faktiskt hade en Black Operation på gång under ytan, som jag var knuten till.

De ville ha mig i närheten så att jag skulle kunna infiltrera och göra mitt andra jobb som var förordnat till mig.  Så med det, därför att där var en sådan sammanflätning av operationer, var många av dem dimmiga på båda sidor.

Kerry: Låt oss tala om Gulf of Aden och varför du just nu vill komma fram och berätta, innan vi gör en mer formell intervju som vi har planerat med dig sedan flera veckor.  Så låt oss tala om det mest viktiga och centrala stoff som du vill ha ut här på en gång, och sedan kan vi fortsätta därifrån.

OK.  Låt mig då först säga detta: Jag vill göra detta helt klart.  Vad jag kommer att berätta för alla nu är baserat på verkliga fakta, artiklar, även kontakter – absolut tillförlitliga kontakter – som har tagit kontakt med mig under den senaste månaden, överväldigande mängder av information.  Och detta är också baserat direkt på operationer som jag var en del av, som jag har fått tillbaka minnet av till en del, från juli 2008 och framtill början av mars 2009.  De operationer jag deltog i relaterar direkt till vad som händer nu i Gulf of Aden.

Så vad händer just nu?  Det har faktiskt pågått ett tag nu, men det är just nu det av någon anledning har läckt ut – eller de har tillåtit att det läcker ut, jag vet inte – att där har varit förflyttningar av stora militärfartyg i Gulf of Aden på en specifik plats där det faktiskt finns hundratals skepp just nu som cirkulerar inom ett bestämt område av öppet vatten.

Jag talar här om ryska krigsfartyg, kinesiska krigsfartyg, fartyg från Australien, Tyskland, England, listan blir längre och längre och även EU-fartyg, FN-fartyg, Blackwater, som nu är Xe, har ett fartyg där just nu.  Som någon kanske vet så har Japan faktiskt inte haft krigsfartyg som lämnat deras område för operationer av militära aktioner under årtionden. Detsamma gäller Kina som är mycket för att hålla sina krigsfartyg nära Kina.  Så detta är ENORMT.

Ytterligare så är det ett forskningsföretag som speciellt forskar i genetik och DNA – jag minns inte deras namn just nu, men Kerry, när jag fått den informationen kommer jag att meddela dig – som speciellt forskar i utomjordiskt/mänskligt DNA, forskning med det genetiska.  Det pågår samtidigt där.

På toppen av det så har det varit mängder av ”pirater” i området.  Dessa s k ”pirater” från Somalia är absolut falsk flagg operationer.  Orsaken till att de gör detta är att de vill öka rädslan hos alla som bor i området för att hålla dem borta därifrån.  Det är en väldigt bra och hanterbar metod för att hålla vanliga människor, allmänheten, borta från området.  Därför att, som du vet, vad kan vara en bättre väg att inge ångest än genom sjöröveri och terrorism?  Så nu kommer vi fram till vad som hände vid Fort Hood.

Kerry: Okey, men innan vi går dit … bara för att klargöra … därför att som en medlem i Kustbevakningen så är du bekant med allt som händer i vattnet där.

Absolut.

Kerry: En annan sak är att du säger att det är genetisk ingenjörsteknik som pågår där nere … Vad talar du om?  Talar du om vad som händer på ett skepp mitt ute på vattnet där Stargaten finns?  För jag förstår att Stargaten är över vattnet. 

Ja, det är den.  Och det finns vittnesmål och det finns bilder av… de kallar den en ”anomaly”, dvs en avvikelse och ett enormt magnetiskt fält som förkommer precis där på den platsen.  De kallar den för en anomaly, de ger den en etikett och vattnet är i själva verket i en snurrande rörelse, det orsakar verkligen en enorm strömvirvel.  Och det har faktiskt varit iakttagelser där, man har sett en del av den faktiskt komma upp.  Men det är slut på det nu, därför att de har … jag menar att området med säkerhetszonen runt om Stargaten är milsvid.
 
Kerry: Vem har makten i det området?

För att vara ärlig så är jag inte säker på vem som bestämmer där. Men jag kan säga att jag inte skulle bli förvånad om de som bestämmer uppenbarligen är medlemmar av den Globala Eliten, Makthavarna som kommer.  Nu tror jag att det kommer att förändras, eller det kanske redan har förändrats, men jag har ännu inte kunnat få en bekräftelse på det.
 
När något som det här inträffar … är den här Stargaten något som inte har upptäckts?  Har den varit vilande för att det inte fanns något intresse för den?  Detta är möjligheter, men när något sådant här kommer upp, vissa projekt händer fortfarande i hög grad under namn av ”Mark Ultra”, och går in och förutsätter bestämmande, som pekar på vissa medlemmar av den Globala Eliten. 
 
Kerry: Okay, och när du säger Mark Ultra så säger du i verkligheten MK Ultra?  Det är en annorlunda identifiering? Jag förstår inte.

MK är faktiskt använt för namngivning av projekt, saker.  Det är bara jag och mitt militära prat.  När du är inom det militära så är det faktiskt refererande till som Mark Ultra.  Precis som att du har vissa uttryck som du använder, som Mark 134, men du ser på det och det sägs MK 134.

Kerry: OK, jag förstår, och låt oss nu tala om hur gammal du är och hur länge du var i det militära.

Jag är 31 år och jag var något mindre än 10 år i det militära.  Men min involvering har varat mycket längre, både före och efter.
       
Kerry: OK, och ännu en gång, för att gå tillbaka till genetisk ingenjörsteknik så sa du att detta pågår i området … säger du att det sker under vattnet?  Och på basen?

Det finns en undervattensbas där.  Jag har fått bekräftelse på det.  Det finns en bas under vattnet i Gulf of Aden.

Kerry: Och du säger att det är där du tror att den genetiska ingenjörstekniken pågår?

Absolut.  De gör samma saker som de har gjort under årtionden vid underjordiska baser över hela området.   Särskilt har de gjort speciella typer av DNA-forskning och ingenjörstekniker i mängder av baser under vattnet, som t ex den som finns i Karibien, den som jag var på.

Kerry: Åh, ja den som du börjar få tillbaka minnen av.

Ja, just det.

Kerry: OK, det är fascinerande.  Du har visat mig en del teckningar som verkligen är intressanta.  Var ligger källan till dem?  Är det individuellt?  Är det psykiskt? Är det ute på Internet?  Är det … du vet?

Det är lite av varje och jag skall tala om hur det började.  Jag hade fått ett email från en av mina källor, som jag inte kan avslöja namnet på just nu för deras säkerhet, och där fanns en länk till en artikel som talade om den här ”Seagate” som var väntad och att det hände något avvikande och att en mängd krigsfartyg var i rörelse. 

Så, den nyfikna sidan av mig ville undersöka detta och jag bestämde mig för att titta närmare på det.  Så jag, bokstavligen talat, spenderade 12-18 timmar varje dag, inte bara med min andra undersökning, utan också med att undersöka detta, jag ringde till vissa pålitliga kontakter jag har och började samla in mer och mer information från olika källor.

Sedan, när jag slutligen såg var det hände någonstans, och sedan insåg att nu - USA tillsammans med en del andra länder - har de helt plötsligt gjort Jemen till sitt mål på grund av Al Qaeda, vilket …

Al Qaeda är ingenting annat än ett nätverk.  Det är allt!  Al Qaeda är verkligen just ett nätverk.  Det var designat till … men det är en helt annan historia.  Al Qaeda som namn är använt till att ingjuta rädsla och tjänar till medgörlighet eller andra behov av vad nu den Globala Eliten önskar.  Jemen har nu blivit utsett på grund av vad som händer just nu vid Stargaten.  Officiellt säger man att Stargaten har öppnats den 5 januari i år.

Kerry: OK. Jag har hört mer information om detta.  Det finns information därute som säger att Stargaten var identifierad innan det datumet.

Absolut, ja.  Det har hållit på ett tag … saker och ting började komma upp på Internet och i nyheterna och det började redan för några månader sedan.  Jag har en hel fil som jag vill skicka över till dig med massor av information och det finns även stoff på YouTube.  Och tro det eller inte … det finns visserligen mängder av skräp på YouTube men det är vissa videor där som är absoluta fakta.  Du kan se ”Stargate Gulf of Aden” där t ex och den är baserad på information som andra människor har samlat in.  Hursomhelst, denna Stargate i Gulf of Aden har varit känd under en tid nu och mängder av länder vill tjäna på, eller ha sin hand i kakburken.  Och ett land önskar att ha mer än en hand i kakburken, mer än vad andra länder har.

Detta är varför jag 2008 blev kontaktad av en kapten som arbetade för USAs Marinkårs Underrättelsetjänst.  Som tagen ur luften dök han upp en dag och sa: Vi vill rekrytera dig till att tjänstgöra igen.

Vid den tidpunkten var det kaos i mitt liv.  Jag hade mycket på gång och jag trodde faktiskt att jag var helt enkelt tokig.  Jag arbetade inte och levde från månad till månad – och detta är exakt hur de vill att du skall vara – och jag gick frivilligt tillbaka.

Ändå, efter att jag volonterade till att gå tillbaka – en del är dimmigt – men jag hade mött den här kaptenen och en del andra män vid Camp Pendleton, som jag inte var riktigt säker på vem de arbetade för, men uppenbarligen var de högt upp i kedjan inom regeringens hierarki, och sedan kom två generaler.  En av dem arbetar nu faktiskt som stabschef för alla specialoperationer för USAs Militär.  Jag bör nog vänta med att nämna hans namn. Det är inte för att jag är rädd för att nämna det, men när vi gör den mer utökade intervjun har jag redan bestämt att avslöja vissa namn.  Men just nu vill jag bara fokusera på Gulf of Aden och vad som är på gång där.  Det är samma general som jag har gett dig email-kopior om.  Han berättade för mig att i Nordafrika, och det händer fortfarande, var det redan 2008 massiva, militära förflyttningar – USAs Militära rörelser i Nordafrika!  De förberedde sig för någonting.  Det var ett av de uppdrag som jag skulle delta i, för att se över vissa operationer där.

Det var även stora rörelser eller förflyttningar i området kring Suezkanalen, vilket ligger i området där Gulf of Aden är beläget.
 
Sedan började jag träffa toppar inom Black OPs militära personal från hela världen, många av dem speciellt från Australien – Australian SAS (special Air Service).  Flera av dessa gentlemän var definitivt australiska, men härstammade från Mellanöstern, där de hade tränats till att föra falsk flagg-operationer i Mellanöstern.

Kort efter att detta hände var det några false flag-operationer som inträffade, den största i Mumbai, som var helt säkert orkestrerad genom USA och UK.  Det fick jag faktiskt veta direkt av den general vi talat om och några personer ur hans personal.

Vi började bilda ett nytt team som jag blev placerad som chef över.  Vi startade med att göra en mängd övningar utanför USA med den lokala polisstyrkan.  Speciellt var det en banbrytande operation vid Twin Palms, där Twenty-nine Palms Marine Base ligger i närheten och där US Marine Corps arbetade … detta var den plats där de började med att göra säkerhetskontroller som de numera gör mängder av över hela Kalifornien – som du vet gör de mängder sådana i södra Kalifornien, söder om där vi befinner oss just nu.

Varför förklarar jag detta?  Här är varför: De förflyttningar och rörelser som händer just nu från militären … det finns faktiskt några få hemliga militärbaser i Nordafrika just nu, och i Jemen och på andra områden, där det faktiskt finns mer militärpersonal från USA än det finns lokala personer i städerna och byarna i området.  Varför händer alla dessa false flag operationer?  Okey, jag kommer nu till en mycket viktig punkt.

Den mycket viktiga punkten är: att dessa små false flag operationer som har inträffat, de som jag deltog i, även har förflyttningar av FN-fordon här i Kalifornien, vilket jag själv har bevittnat.  Jag såg karavaner och jag talade med folk, även på den plats där jag var med ett team, och promenerade runt i centrum av Pasadena just dagarna innan nyårsafton, på grund av att vi hade mottagit samtal som jag senare fann var falska, men de talade om för den militära personalen och den lokala polisen att ett ammunitionståg anlänt från Barstow till Camp Pendleton.   Efter att ha kollat med Barstow insåg de att ca 2½ ton med C-4 explosivt material saknades på tåget.  Omedelbar hög beredskap sattes in och säkerhetspunkter placerades ut över hela området.  Jag fann att detta inte var sant och jag började göra lite egna undersökningar för att få veta varför detta inträffade.

Kort därefter togs jag bort från projektet och jag måste flytta ut från min lägenhet.  Min dator blev ännu en gång avstängd.  Min mobiltelefon hade bränts sönder, någon hade brutit sig in i min lägenhet.  När vi gick till polisstationen för att anmäla inbrottet, min rumskamrat och jag vid det tillfället, fyllde polisofficeren inte i någon rapport.  Jag hade bevakningsfordon framför min lägenhet.  Så höll det på och jag måste faktiskt lagra mina saker i en lagerlokal och övernatta på soffan hemma hos en vän till mig.  Detta hände i mars 2009. 
  
Nu – vad leder allt detta till?  Allt leder till, enligt min erfarenhet, och man kan säga att det är baserat på viss psykisk förmåga som jag har haft och som jag inte nödvändigtvis var född med utan det gavs mig genom tekniker som de har och som Projekt Talent verkligen har gjort perfekt.  Men det kommer alltså att leda till att det blir stora false flag operationer under innevarande år.  Jag vet inte exakt när, men jag vet att det kommer att hända och att det kommer att vara … folk kommer att se många fler militära personer från andra länder, den amerikanska polismakten kommer att ha många fler vägblockeringar och vägstopp.
 
Kerry: Så du säger en false flag operation kommerhär i Amerika? Eller säger du i Gulf of Aden? För på något sätt finns en koppling här.

På båda ställen.  Och här är varför.  Det kommer inte att bli enbart USA.  Detta kommer att hända i vissa länder där det är en nödvändighet att det händer.  Det kommer att trigga ett nytt krig.  De har talat om … även Obama har talat om detta nya krig mot Al Qaeda i Jemen.

Varför gör de detta? Av samma orsak som de gjorde det i Afghanistan.  Afghanistan är inte ett krig mot terrorism, det är ett krig för att få mer kontroll i Afghanistan därför att Afghanistan har säkra ingångar till djupa underjordiska anläggningar.
 
Kerry: Verkligen?

Det var därför Ryssland var ute efter dem under tio år!

Kerry: Okey, så du säger att det inte är opium och opiumtrafiken som gör att vi har folk i Afghanistan … vilket är vad jag tror att de flesta människor tror?

Aboslut inte!  Nej, det är inte opiumet.  Emellertid, vad mängder av människor inte vet är att CIA fortfarande – sedan Vietnamn, antagligen även innan det – alltid har haft Black Operations för krnarkhandel, vilket var vad Air America gjorde i Vietnam när de gjorde operationer i Kambodja och Laos.  Så, ja de måste ju tjäna pengar som du vet. Krig är inte bara avsiktligt, krig är pengar.  Det är därför vi har bankirer som är delar av Bilderberggruppen och Bohemian Grove och andra samfund – Club of Rome t ex.

Dessa false flag operationer kommer att trigga ett nytt krig mot terrorism i Jemen.  Det kommer att inträffa – vi är på gränsen. Där är stora militära rörelser och det finns militära träningsläger som sätts upp i Jemen just nu, av vår regering, som tränar Jemens militärer för att leta efter terroriströrelser där.

Det har också sagts på nyheterna, och du kan hitta det på nätet, att de påstår att Al Qaeda nu har byggt en större bas i Jemen än den existerande i Afghanistan eller Pakistan!  Absolut skitprat!

Kerry: OK, så när det gäller Jemen och Gulf of Aden – hur arbetar dessa två tillsammans? Med andra ord, länderna som gränsar till Gulf of Aden … är det därför det har blivit en måltavla?  Speciellt på grund av att Stargaten är över vattnet?

Oja, absolut, Jemen är ground zero (nollpunkten).
 
Kerry: OK, så låt oss tala om om du vet detta eller om du har en teori om vad som är på gång med Stargaten.  Har du någon idé?

Allt jag kan ge dig just nu är teori, men jag uppmuntrar alla som vill veta mer om detta att göra sina egna undersökningar.  Allting, säger jag dig, gör era egna undersökningar, för om ni inte frågar så undersöker ni inte – ni lär er ingenting och ni vaknar inte upp!

Baserat på min erfarenhet med ett projekt som jag var en del av, igen, så kommer vi att prata mer om detta i nästa intervju, men jag har två teorier.  Den ena är att där är utomjordiska människor som utan tvekan öppnar, eller just nu faktiskt håller på att göra någonting med denna Stargate, för en bestämd avsikt.

Nu, är dessa utomjordingar vänligt sinnade eller är de inte våra vänner?  Det kan vara två möjligheter.  Jag vet inte ännu, men jag håller på med att försöka hitta sanningen genom några mycket trovärdiga kontakter.

Om de verkligen är vänliga, då har de öppnat Stargaten därför att vi har kommit till en tid i vår värld … du vet, 2012 är inte slutet, men jag tror definitivt att stora saker håller på att hända och vi har vänligt sinnade utomjordingar som vill se att vi verkligen har blivit den värld som var avsikten från början.  De kommer inte hit för att rädda oss, men de gör definitivt saker som hjälper oss att gå vidare.

Är dessa utomjordingar de som bestämde att öppna upp Stargaten?  Och om det är de, kommer då militären och den Globala Eliten att göra allt de kan för att förhindra detta från att hända, så att de kan fortsätta med sin agenda.  Agendan som de har sagt att de måste utföra inom en viss utsedd, anvisad tid, eller kommer ”Vissa Varelser” att ingripa?

Kerry: Det är den negativa agendan som de försöker rulla ut.  Med andra ord, att vissa negativa varelser, negativt orienterade varelser, tjänar sig själva, kommer att gå in om den Globala Eliten inte klarar av att sköta detta själva?  Är det vad du säger?

Absolut!  Men den andra sidan av detta är, har Stargaten … de ovänliga utomjordingarna, kör de showen med Stargaten, och i så fall är militären, verkligen, deras tjänare?  Därför att detta är i verkligheten vad den Globala Eliten är.  De har inte makten här, gott folk! De tjänar någon annan, något annat, eller vad ni nu vill klassificera dem som.

Kerry: Vad du säger när det gäller Gulf of Aden, att den Stargate som finns där kan bli både ingång och utgång, det kan alltså bli åt båda hållen?

Ja, åt båda håll.

Kerry: OK. Men de militärer som är där för att bygga upp kommer inte att ha kontroll över denna Stargate å ena sidan, men å andra sidan, för att vara säkra, som om det var negativa orsaker, det kan bli så att negativa utomjordingar kommer igenom?

Absolut, men som du vet, med undervattenbaser, alla enskilda undervattenbaser, är det åtminstone någon närvaro av utomjordingar där.  De driver verkligen den här showen och de är klipska.  De har förmågan att kalkylera och göra saker på ett sådant sätt att de som tror att de är ”Powers That Be”, dvs de som tror att de har makten, tror att de har kontroll, men det har de inte!
 
När det gäller den där specifika undervattensbasen utanför kusten vid Gulf of Aden så kan jag inte säga säkert vem det är som i verkligheten driver showen.  Allt jag kan göra är att lämna min teori om saken, baserad på min absoluta och direkta erfarenhet med baser, och genom att ha varit mycket högt upp i Black Projects, av Project Talent, med vetskap om, och faktiskt assisterat i, en del projekt med Project Stargate och andra projekt som jag kommer att tala om i nästa intervju – jag säger det redan nu: Project Seagate.
 
Kerry: Säger du att det som pågår i Gulf of Aden kanske är en del av en operation som du känner som Project Seagate?

Nej, jag tror … jag vill inte spekulera, därför att jag inte tycker om att göra det.  Det är möjligt, men varje bit av information som ges till mig så har de satt etiketten Stargate. Hursomhelst så måste folk vara mycket försiktiga, för så vitt jag vet och från saker som jag har börjat komma ihåg, finns endast ett område för Project Seagate i hela världen.  Kan jag ha fel?  Fanns det information som inte ens jag fick ta del av? Det är möjligt, men jag tvivlar på det.

Kerry: Och det är om en undervattensbas som finns i området kring Puerto Rico?

Ja, den finns i området runt Puerto Rico.

Kerry: Och det är den som du har börjat få tillbaka minnet om.

Ja.

Kerry: Har du någonsin varit i Gulf of Aden?

Nej, inte vad jag kan minnas.  Om jag har det, jag minns det inte, men med all den information, allt det som jag har delat med mig av till dig under de många gånger vi träffats och talat om detta, så har jag antagligen fått tillbaka minnet till 40 %.

Varför detta händer med mig vid så unga år?  Det vet jag inte, därför att, som du vet från dina erfarenheter med andra, så är folk vanligen mycket äldre (tidigare supersoldater börjar vanligen få tillbaka sina minnen när de nått 50 eller 60 år, inte tidigare).  Men genom andra kontakter som jag talat om … det är lite svårt för mig att svälja, men jag har fått veta att det är en mycket speciell orsak till varför jag speciellt har återfått dessa minnen.  Och det är inte av en dålig anledning, det är för en god anledning.

Kerry: OK, så vi har en Stargate i Gulf of Aden, vi har fått operationer med falsk flagga, vi har just haft en där, vad vi nu skall kalla det, en ”kalsongbombare … som faktiskt tilläts gå ombord på planet utan ett pass.  Nu, är detta en del i en sådan operation?  För det verkar som om det är en öppningsakt, på sätt och vis.

Det är det, därför att det har varit information nyligen som säger att det inte gäller bara den personen utan även skjutvapnen vid Fort Hood.  Nu helt plötsligt har den här informationen kommit ut att de båda hade förbindelser med terrorister, med Al Qaeda i Jemen.  Och detta har bara poppat ut inom den senaste veckan, om jag kommer ihåg rätt. Så bekvämt!

Kerry: Så vi har en stor operation som händer just nu i Jemen.  Finns det någon förmildrande omständighet eller någon inblandning, därför att du säger att där är en mängd skepp i området?  Vi har fått vattnet på sätt och vis att skvalpa under någon sorts ”elektromagnetisk avvikelse” som pågår där.

Och vad händer mellan Powers That Be som du känner till, när det gäller fartygen?  Vet du något om t ex besättning eller militär personal i förhållande till detta?

Ja, det vet jag, det finns många.  Även Kustbevakningen … det är inte bara US Navy.  Där finns US Kustbevakningsfartyg, ”Cutters” som de kallas, som är där.  De personer som jag talar med som jag arbetade med, även då jag arbetade som bara en vanlig underofficer McCollum i Kustbevakningen, är fullt medvetna om allt, men de har kontaktat mig och sagt: Aaron, något mycket underligt pågår och jag kan inte riktigt förstå det – och de har aldrig sett något liknande.  Jag har också andra vänner som faktiskt är i Kustbevakningens Underrättelsetjänst och de har kontaktat mig därför att de vet om den sortens kampanj som jag håller på med nu, med ett försök att gottgöra för det som jag var en del av.

Så det är stor rörelse där, absolut.  De kontakter som jag har talat med säger att även de, när de blir tillfrågade om det, är tillsagda att det är endast för att genomdriva motstånd mot sjöröveri och att hjälpa till med att eskortera rörelserna och förflyttningarna genom Suezkanalen, därför att Suezkanalen uppenbarligen är så fullproppad med skeppstransporter.  Jag har aldrig någonsin hört att det är problem med ”hoppackade” fartyg som går genom Suezkanalen – har aldrig hört något sådant.

Kerry: Så om de går genom Suezkanalen, vart går de då?  Det måste finnas mer än en destination för dessa fartyg, eller hur?  I teorin?  

Ja, absolut, Suezkanalen är en huvudled för fartyg.

Kerry: Så de kan bara var på väg mot andra områden, eller hur? Inte bara till Jemen?

O ja, inte alls bara till Jemen.  Om det hade varit så, skulle det väcka för stor misstanke, så vad de gör är att de verkligen vill hålla operationerna normala.

 Kontainerfartyg och oljefartyg kommer fortfarande att gå igenom den vägen.  Orsaken till att de har möjligheten att göra detta så väl är att platsen för Stargaten i Gulf of Aden är en sorts ”upptrampad väg”, det är inte direkt i kanalen.

Kerry: Du sa att du har information, och jag vet inte om detta är allmän information att det finns fartyg från andra länder. Jag tror att du nämnde Japan, Kina och Ryssland.

Det är allmän information.  Där är EU-fartyg, NATO-fartyg, från Japan, Ryssland, Tyskland, UK, USA, Australien, listan går vidare och vidare … Och ja, det är allmän information.  De talar om det just nu.  Jag har specifik information och jag ger den till dig så att du kan se igenom den själv, det är absolut allmän information. Den finns därute.  Gå in på din dator och Googla på Gulf of Aden eller Gulf of Aden Stargate eller War on Yemen.  Om du Googlar på något av detta så får du sida efter sida av inte bara artiklar utan också videor på YouTube och andra bitar av information. Se t ex på den här: http://www.youtube.com/watch?v=LRHaP3lbYWM&feature=related

Vi kommer att förflytta massiva trupper in till Jemen.  Jemen är nästa slagfält och det kommer att hända detta år.  Så vitt jag vet, och min intuition och allt annat som jag har samlat in, så kommer det absolut att hända innevarande år 2010.

Om det mot förmodan verkligen inte skulle hända i år och jag har fel … BRA!  Jag hoppas ju att min intuition har fel, men tyvärr, min magkänsla säger att jag har 99 % rätt, och ibland blir jag faktiskt arg på mig själv när jag får rätt, därför att jag inte vill se att detta händer.

Så om året 2010 fortsätter och vi inte hamnar i en polisstat eller vi inte får fler false flags i landet … vad jag tror kommer att bli ett förskräckligt krig i Jemen – händer det inte så är det ju bra.  Men allt jag har samlat in, all min information, mina kontakter, har sagt mig att det inte blir så.

Kerry: Låt mig få fråga detta: jag vet att du har vissa intressanta förmågor som är kopplade till vatten.  Är det rätt?  Och jag kommer ihåg att delfiner har använts av militären för att faktiskt utföra tricks och göra saker… över Saudiarabien och över det området. Så jag tänker på det som pågår i Gulf of Aden, så måste det helt enkelt involvera delfiner och möjligen andra sjödjur, som t ex valar.  Men jag är bara nyfiken, har det varit någon information om delfiner i området eller någon annanstans?

Det enda information jag har som är faktum, som är allmän information, är att delfiner har använts i alla vattnen runt om i Mellanöstern för rekognoseringsuppdrag.  De har verkligen delfiner som är tränade, som har övervakningsutrustning som är fastsatta på dem för att se efter undervattensminor, bomber under pirerna, även under fartyg, oljeriggar och även för att samla information.
 
De har delfiner som är utrustade med viss information, ljudinspelningsutrustning som kan spela in ljud på land som förflyttar sig via och genom vatten, därför att ljud rör sig på ett mycket större avstånd och kan hålla sin koncentrerade frekvens mycket längre under vatten än det kan i luften.
 
Har jag någon information om att delfiner används speciellt i Gulf of Aden för vissa bestämda avsikter med den här Stargaten?  Nej, det har jag inte.  Men baserat på mitt direkta arbete med delfiner – med Project Seagate – så skulle jag inte bli ett dugg förvånad.
 
På grund av att delfiner har upptäckts, på grund av deras frekvenser, på grund av en del andra förmågor som delfiner har, som människor inte är medvetna om … så upptäckte

man för minst 20 eller kanske 30 år sedan, att delfiner kan göra saker med anledning av just deras frekvenser och kan användas som medium för resor via Seagate.

Kerry: Vad menar du med det?  Resor – talar du om tidsresor?

Jag talar inte bara om tidsresor, jag talar om resor till andra platser i universum.
 
Kerry: Hur kan delfiner användas när det gäller det?

Det befanns att … du ser, med Seagate, allting är gjort … frekvenser används till att faktiskt placera dig på en molekulär nivå in i ett annorlunda tillstånd.  På det sättet kan din kropp faktiskt göra resor på stora avstånd.
 
Kerry: Jag vet vad du menar. Du menar med andra ord att om människor sätts i kontakt med delfiner och gör vad som kallas ”går ombord” … de riktar in sig på samma frekvens som en delfin, och detta höjer det mänskliga medvetandet, så om du sedan … jag gissar här för jag har simmat med delfiner och jag vet att detta hände med mig, jag gissar att det är detta du menar.
 
Ja, du har absolut rätt, du är på rätt spår.  En av de saker de gjorde som jag deltog i kallades “psychic echo-location.”...  Vad de upptäckte kan inte användas av vilken människa som helst, man måste ha fått en viss träning och det är i huvudsak sådana människor som har en viss psykisk förmåga.  De har lärt sig att de kan låta människor vara i närheten av dessa delfiner och det orsakar faktiskt en djup, molekulär och psykisk vibration, samma som inträffar när en delfin används som medium – och den personen blir en konduktor, som en åskledare.  De samexisterar på det sättet så att det verkligen höjer känslan i psyket hos en människa.

Kerry: OK, så vad händer sedan?  Jag gissar att vi är på väg till området för spekulation och jag förstår att detta kanske är en del av dina begravda minnen.

Detta är saker som jag själv hade arbetat mest intensivt med. Allt detta med Gulf of Aden föll på något sätt i mitt knä genom personer jag känner.  Och sedan gick jag tillbaka till de operationer med falsk flagg som jag hade hjälpt till att orkestrera från juli 2008 till början av mars 2009, också mina möten med personer som var Black Ops, som på sätt och vis faktiskt hade blivit utpressade till att vara i landet för att göra just false flag operationer – speciellt militärpersonal från andra länder som var från Mellanöstern.  De brydde sig inte om om deras familj kom från Irak eller Pakistan eller Indien.  Det spelade ingen roll, så länge de hade den träning som krävdes.

Kerry: OK, så du var involverad i dessa så kallade black false flag operationer.  Kan du beskriva en sådan operation som du var en del av?

Ja, det kan jag.  En sådan operation var den där ca 2½ ton av C-4 mystiskt försvann från ett ammunitionståg på väg till Camp Pendleton.  Efter det började Twin Palms Police Force att arbeta med Marinkåren och en mängd militärfordon, speciellt Humvees, från deras motorpool togs ut men var aldrig signerade ut. Men sedan när vissa individer frågade om detta, även jag frågade om det, fick vi svaret: Don’t question us! (Fråga inte ut oss!)

Twin Palms gjorde slumpmässiga DUI-checkningar.  Nu, om folk får veta detta, är militären inte tillåten att göra säkerhetscheckningar inom landet, DUI-checkningar, eller någonting som involverar polisen. Det är vad polisen är till för.  När det börjar hända så är det en förebyggande åtgärd för att genomföra en polisstat nationellt.  Absolut!

Sedan var där en även större militär närvaro som inträffade, av alla platser, i Pasadena. Detta förvånar mig inte därför att Pasadena faktiskt är perfekt för vissa mycket djupa militära operationer: Jet Propulsion Laboratory (JPL), Parsons Corporation. Jag uppmuntrar folk som kommer att se detta att titta tillbaka i historien om Parsons Corporation of Pasadena, och ni kommer att bli äcklade av vad de har varit en del av, speciellt nyligen med att sätta upp en sorts ”sjukhus” i Irak.  Sedan kan jag naturligtvis gå in på saker som Jordan Maxwell och jag har även talat om OTO (Ordo Templi Orientis). Jag menar att högkvarteret för OTO i Nordamerika ligger i Pasadena, som du vet. Så där jag lever i Pasadena så är jag omgiven av en del mycket otrevliga saker. 

Kerry:  Så vi talar om en grogrund för Illuminati, men vi talar också om en militär närvaro.
 
Ja, faktum är att speciellt ... jag vill säga att det var den 28 december 2008, om jag minns rätt, som det var stora, militära rörelser som inträffade här i centrala Pasadena. Hundratals personer bevittnade det men det talades inte om i nyheterna. Det var en konvoj med ca 24 fordon.  Vi talar här om Humvees, armerade trupptransportvagnar, kemiska truckar, tankbilar, deuce-and-a-halves, vilket är de stora, jättestora truckar som du vanligtvis ser med sittrumshuvar över (M35 2½ tons lasttruckar).  De var alla vita.  De var dem som jag hade varit en del av, de var absolut FN-fordon!

Kerry: Ja, jag skulle just säga att det låter som FN.

Men de hade inte något FN-märke på.  De hade inte ens nummerskyltar.  De rörde sig genom Pasadena och körde till en annan plats.  På samma dag var jag i Pasadena med ett team av vanligt klädda män, så såg vi inte bara den lokala polisen utan Marinsoldater, beväpnade, som promenerade på gatorna i kommunikation med alla andra under tiden detta hände. Du förstår att en false flag operation är en terroristattack som den som hände 9/11.

Kerry: Så det som försiggick med den vita karavanen var mer som en förberedelse? Är det det som är idén?

Det var en false flag träningsoperation, ja.  Som en träning för den riktiga false flag. Som du vet har vi krigsspel, militären utför krigsspel.  Vad är krigsspel? Det är en träning för riktiga krig.

Kerry. När vi säger false flag, vad vi egentligen talar om då är att en händelse med terrorister kommer att inträffa där faktiska terrorister arbetar för en operation.  Det är en op, och det är genomfört av i grunden amerikanska personer – med andra ord, United States, regeringen, underrättelsetjänsterna eller den svarta regeringen, du vet, Black Secret Projects.

Absolut, ja. Det är den största sak som människor behöver förstå.  När det är en false flag operation som händer inom landet, så är de som leder Black Operations i det landet, de som har orkestrerat det.  Bombningarna som inträffade i tunnelbanan i Enland – det var en engelsk false flag operation.  Bombningarna som inträffade i Spanien …

Kerry: Ja, vad vet du om det?

Falsk flagg, absolut, därför att de alla är relaterade till vad? Talibaner och Al-Qaeda. Vad är i verkligheten talibaner och Al-Qaeda?  Det är ett nätverk för att möjliggöra att false flag operationer kan inträffa!  Du har nämnt något om de människor som används, om de är medvetna om det.  Folk måste förstå detta: de människor som används har blivit utsatta för mindkontroll.  De har blivit tagna, de har blivit mindkontrollerade och de gör det de gör därför att de är under ett annat sorts sinnestillstånd.

Det som hände på juldagen förra året, han säger att han hade … helt plötsligt fanns det rapporter om att han var nästan som i trans när det hände och efteråt hade han inget minne av det inträffade.  Jag talar om den person som kallas ”kalsongbombaren”.  Det fanns rapporter om att han var i trans. Även folk som var med på planet sa detta.  De sa på Nyheterna att de hade kontaktat FBI om denne långe, välklädde man som såg ut som en rik person från Indien eller Pakistan, hade tagit ett barn, och de vittnade om att han faktiskt talade om att han inte hade något pass, men han sa att han är från Nigeria … och sa bara: vi gör det här hela tiden där. Och de lät honom gå på planet. Dumheter! Folk mågte bli medvetna om att sådant här händer och de måste fråga sig varför.

Kerry: Så du säger att du redan för mer än ett år sedan såg konvojer och så vidare köra här i Kalifornien, som ett uppbyggande av militären även här. Är det korrekt?

Ja, absolut.  Det har varit ett enormt uppbyggande av militären i södra Kalifornien.

Kerry: Har du någon idé om varför?

Här är massor av militärbaser i Kalifornien.  Kalifornien är mycket som en nyckelregion för militära förflyttningar.  Jag har själv varit i två underjordiska baser i Kalifornien, en ligger i området runt San Diego och en annan finns i San Francisco Bay, vilken är känd som Munitions Naval Weapons Base som har en skelettkråka.  Antagligen vet mängder av människor ingenting om detta.  Det är lokaliserat till San Francisco Bays område och allt du kan se från vattnet är tre mycket stora U-formade pirer där träningar pågår.  Det finns mycket mer när det gäller den basen än vad folk kan se.  Jag menar att de har en ENORM anläggning under jorden.  Den är massiv!

Kerry: Har du varit där eller har du hört talas om detta?

Nej, jag har varit där.  Jag var där 2000, 2001 och sedan under den första delen av 2002, innan jag blev en del av projektet i Karibien.

Kerry: OK, så jag gissar att vad jag vill här är att bli säker på att vi har fått den information som du önskade få ut, speciellt runt om Gulf of Aden.

Okay, så bara för att klargöra varför jag ville komma ut med detta just nu.  Du och jag talade om att detta måste komma ut nu, därför att tiden är mycket viktig.  False flag operationer kommer att inträffa fler gånger, inte bara i USA, utan i andra länder som är direkt involverade i Gulf of Aden och Jemen.

Jag blir inte överraskad om vi får se några fler bombningar eller terroristattacker inträffa på platser, som i själva Jemen.  Det kommer att hända i Jemen, därför att de behöver det för att få massorna att stödja vad de håller på med, så att de inte blir ifrågasatta.
 
Det kommer att bli fler false flag operationer här i landet.  Det kan bli så lite som fler militära kontrollstationer.  Eller de kan bli så stora som ytterligare ett attackförsök. Det kommer att inträffa.

Allt detta händer för att bygga upp berättigande, motivering, som det som hände med 9/11. De behöver detta berättigande så att folk inte ifrågasätter, så du kan fortsätta att vara ett får, så att de kan slutligen gå till krig – det ”nya kriget mot terrorism”.  Jemen är ”ground zero” för det.

 Varför händer detta?  Det händer på grund av denna Stargate som ligger just utanför kusten i Jemen i Gulf of Aden.  Varför gör de det?  Jag har fått två teorier.  Teori nr 1: vi har vänliga utomjordingar som har öppnat den av en orsak.  Vad orsaken är? Det vet jag inte.  Men detta kommer inte att bli den sista, jag jobbar på … du vet att jag inte tänker stoppa med detta.  Jag kommer att gräva mycket djupare.  Jag kommer att fortsätta arbeta med detta och allteftersom jag får mer information kommer jag att gå ut med det, Kerry. Är det vänligt sinnade utomjordingar som har öppnat upp Stargaten av någon orsak?  Det kan vara så.  Och det kan vara så att nu har vi, verkligen, de största länderna från hela världen som har kommit med krigsfartyg – inte lastfartyg, utan krigsfartyg – i massor som är bokstavligen i den gigantiska cirkeln som har skapat denna perimeter eller omkrets.

Varför finns vetenskaplig forskning där?  En viss doktor som försökte ta sitt liv – o, ja – som arbetade direkt för detta forskningsföretag sa: Världen måste få veta! Och helt plötsligt och oförklarligt blev hon tokig och försökte ta sitt liv … som arbetade för ett bolag som, enligt den information som gått ut, gör forskning på att kombinera utomjordiskt och mänskligt DNA.
 
Kerry: Okay, så nu, jag måste säga att vi igår hade kontakt med en whistleblower, och detta är just en av de synkronisiteter som händer med Project Camelot.  Idag har vi den här intervjun med dig, som var planerad, och igår kom vi i kontakt helt oavsiktligt med en whistleblower som har arbetat för det militära – faktiskt Space Command – och talade om Gulf of Aden.

Jag fick inte all information, fastän vi talade i jag tror 6 timmar, och vi kommer att släppa den intervjun mycket snart.  Han talade om syntetiska varelser, syntetiska robotar, för alla syften och avsikter. 

Projekt Camelot var i kontakt med en hemlig källa igår, som talade om syntetiska varelser och i grunden, gissar jag, någon form av biologisk robot som har skapats. Och några som kanske också kommer hit, med andra ord.  Så jag undrar om Gulf of Aden är, eller inte är, specifikt förenat med en möjlig invasion av dessa syntetiska varelser?  Finns det någonting som du vet om när det gäller detta?

Det har varit prat omkring mig och några andra människor att jag är i direkt kontakt med det, som en del av de multipla projekten under MK Ultra. Detta är något som vi har diskuterat.  Men vi var inte säkra på om vi verkligen ville gå ut med detta ännu, därför som du vet, vad jag säger redan här, och vad folk kommer att säga, kommer att oroa dem. Men oro kan bygga upp styrka och att använda den oron … vända på den för att verkligen få veta vad som håller på att hända.
 
Nu tänker jag ställa en fråga till dig.  Din kontakt igår, när han talade om dessa syntetiska varelser som har skapats på planeten – jag är nyfiken på om han faktiskt refererar till the Omega Program?

Kerry: Okay, han nämnde det programmet.  Han refererade helt enkelt till båda aspekter. Med andra ord, det ena är att militären – i Kina såväl som i USA – har skapat dessa varelser och att där också är … och det var verkligen intressant, självklart skall vi släppa den intervjun inom kort.

Men han talade om dessa varelser som skapats, i association med, ”på Atlantis” som togs ut från planeten till en annan planet och tilläts ”att utvecklas”.  I grunden så utvecklade de sig själva.  Hursomhelst, de är syntetiska i alla bemärkelser och avsikter, de har ingen själ och de är nu, av någon orsak, på väg åter till vår plane, och de är, låt oss säga, ”inte lyckliga”.

Detta är vittnesmålet från vårt vittne, så det är utsagor på ett mycket intressant sätt.  Nu, den här personen kunde inte säga om de hade anlänt än.  Jag tror att han indikerade att de inte hade det.  Men jag måste gå tillbaka till manuset för att kunna verfiera det.

Från den information jag kunnat samla in, så säger min intuition att de anländer just nu på grund av den enorma elektromagnetiska avvikelse som hänt.

Kerry: Okey, talar du om den blå spiralen över Norge?

Det har varit spekulationer om att den blå spiralen … och andra spiraler har visat sig över Norge. Kan det bli relaterat till det här?  Det kan det.  Jag har inte tillräckligt med information för att säga ja eller nej. Jag skulle inte bli förvånad, dock, om det på något sätt står i direkt relation till det.  Jag skulle inte bli förvånad, men jag vill inte säga absolut.  Jag vill att folk skall göra sina undersökningar och jag fortsätter med mina.

Det är intressant det du just nämnde om de själlösa varelserna, därför att det projekt jag i huvudsak var en del av, projektet som jag var i från den tiden jag var ett barn och var förberedd för – och igen, vi går in på detta i nästa intervju – Projekt Seagate.

Projekt Seagate var ett stort projekt med en enorm underjordisk bas och de arbetade på många olika sub-projekt.  Project Seagate är nästan som en sub-version av MK Ultra.

Projekt Seagate: en plats som hade många sub-projekt, allt från människa/delfin/supersoldatprogram till ett Omega Program där de tillverkade själlösa varelser för fjärrseende och faktiskt, via Seagate, varelser som kunde sätta folk i – och ja, detta är verkliga människor – deras astrala själv, deras energi, deras själ, ini en av dessa robotar för hemliga operationer, så att, om kroppen blev dödad, de kan dra sig ur och sätta tillbaka den igen i den ursprungliga kroppen.  Jag vet människor som jag känner som detta har hänt för, och vi har absolut bevis för att detta inträffat.

Kerry: Så detta är väldigt likt Avatar, i grunden. Du talaar om militär personal, som i grunden går in och bebor dessa robotvarelser.
 
Ja.  Och också att det var lättare att ha det för resor, för operationer genom Seagate.
  
Kerry:  Det är fascinerande.  Menar du utanför planeten?
 
Ja, off-planet.  Min specifika roll, som jag inte vill gå in på just därför att, som du vet så är det mycket komplicerat, men jag vill säga att mitt engagemang i Projekt Seagate var mycket högt upp, mycket på djupet, och jag har var på en del intressanta platser.

Kerry: Tror du att du själv gjorde något av detta, att din ”essens” gick in i en av dessa robotvarelser och reste?  Elelr är din erfarenhet av ett annat slag?

Jag arbetade med människor som gjorde det … men på grund av min specifika träning ...
den förändring som gjordes med min kropp, även som ett barn, så kommer nu en del minnen tillaka att inte ens mina föräldrar har vetat detta. Jag kunde fysiskt bli förflyttad, på grund av vad som gjordes med mig.  Och det finns en annan person som du är i kontakt med som också kan göra samma sak, faktiskt en person som jag arbetade tätt tillsammans med när jag var där.  Och den personen … när tiden kommer, vill den personen tala med dig.  Någon som du redan har talat med kommer att tala om Projekt Seagate också.

Kerry:  Och du har några unika förmågor när det gäller vatten.  Tror du att du själv var, jag vet inte, att ditt DNA blev kombinerat med t ex en delfin?  Är detta möjligt?

Jag lär mig nya saker om mig själv nästan varje dag. När det gäller mig så är vadsomhelst möjligt, därför att jag har fått mig berättat en del saker från pålitliga källor som har totalt chockat mig.  Faktum är att jag fortfarande har svårt att fatta … jag menar, jag accepterar det, jag vet att det är sant. Men det är mycket svårt att ta hand om – min kropp har gått igenom ett levande helvete. 

Det fanns några tvivelaktiga experiment som gjordes på mig som barn, som jag absolut kommer ihåg.  Ja, jag säger bara detta, grunden till varför jag var … allting började för mig från tre års ålder.  Jag har ett absolut minne som jag har kunnat få bekräftat från min familj, där jag togs till en anläggning av en viss släkting – jag kommer att nämna detta när jag gör min fulla intervju – som jag inte har kontakt med, inte tilläts ha kontakt med.
 
Vid tre års ålder slängdes jag i en pool och de fick mig att drunkna.  Jag minns att jag låg där, sedan, på en platta intill poolen, spydde och hostade upp vatten och sedan såg dessa män runtom mig som säger: Vi har en!  Jag hörde detta.  Det är ingen dröm, det är ingen fantasi, det är absolut sant!  Ibland vaknar jag fortfarande upp med mardrömmar och flashbacks om detta.

Jag har alltid kunnat hålla andan under en lång tid utan att hyperventilera.  Jag har alltid haft ett mycket intressant förhållande till vatten.  Jag har flera människor som du känner som kan absolut, med total sanningsenlighet, berätta för dig om tillfällen när de har bevittnat saker som har hänt mig med vatten.  Jag har också fått veta att jag inte skall göra någon sorts ”blötläggning” i vatten, på grund av att något, som jag vill avslöja i nästa intervju, kan inträffa.

Kerry: Okay, så hellre än att gå in på det spåret, då den här intervjun handlar om något annat …

Ja, just det.

Kerry:  Så låt oss gå tillbaka till Gulf of Aden och tala om false flag subjekt i termer av vad specifikt, om något, har lämnats utanför den här intervjun.  Därför att jag tror att vi kan börja avsluta den nu, som den är. 

Ja.

Kerry: Jag kan inte tänka mig något särskilt område som vi inte har täckt, men å andra sidan så kanske något har inträffat med dig.  Så jag vill bara vara säker på att vi har täckt in detta ämne, att du har fått ut vad du tror kommer att hända med hänsyn till uppbyggnaden av militärer här.  Några andra slumpartade tankar eller information, bitar av information som du kanske har som skulle vara lämpliga för allmänheten att vara medvetna om här?
 
Res inte till Mellanöstern det här året.  Res inte dit!  Gör inte det, därför att de inte bryr sig om ”collateral damage”, dvs skador på civila.  De bevisade det med 9/11.  De bevisade det vid bombningen i Oklahoma och de bevisade det den 25 december.  De bevisade det också vid Fort Hood.

De bryr sig inte om dig! Du är en umbärlig bit av egendom för den Globala Eliten, för Mark Ultra, för regeringarna runt om i världen!  Jag har bara en verkligt djup, mörk känsla av att det kommer att bli massor av dödsfall.  Jag har sett döden.  Jag har haft visioner av några verkligt förskräckliga scenarier som definitivt är möjliga.  Inte bara i Mellanöstern, speciellt Jemen, utan även här i landet.

Gör själva era undersökningar.  Allt som jag har sagt i den här intervjun och som Kerry har sagt … snälla … ni vet att det jag har sagt är sant och jag har också specificerat vad som var teori, vad som är min intuition, och jag har även satt etikett på vissa källor som jag samlat information från. 

Alla som ser eller hör den här intervjun, jag uppmuntrar er att göra egna undersökningar. Ta inte bara mitt ord för det – för om ni bara tar mitt ord för det, så gör ni detsamma som när ni ser på TV eller ser filmer och tar dom på orden.  Det behövs att ni själva gör en undersökning därför att på så sätt öppnar ni ert sinne och verkligen ger er själva makt.

Den största gåvan mänskligheten fått är den fria viljan, och så länge ni tillåter den fria viljan att råda, så kommer ni att öppna upp för det som sker.

False flag kommer att inträffa mer och mer, baserat på min intuition och mina uppgifter som jag har samlat.  Något annat stort kommer att hända i USA och det har gjorts allt för att åberopa detta ”krig mot terror” i Jemen för förflyttning med denna Seagate.  Är den en hjälp för eskortering av dessa varelser från en annan planet?  Eller är det dessa vänligt sinnade utomjordingar som försöker att göra något?

Vi är redan i ett galaktiskt krig som händer just nu. Tro det eller inte, det händer!  Men med det kriget, där är många olika strider pågående och vi är på gränsen till en ny sammandrabbning.  Den här är definitiv, jag har inga tvivel om det.  Detta kommer att bli en annan drabbning i det galaktiska kriget.  Vad folk behöver inse är att den här planeten är ett krigspris.  Det har den alltid varit.  Det har alltid funnits konflikter om denna planet, och det finns många orsaker som jag skulle kunna gå in på, men Gud, jag skulle kunna hålla på hur länge som helst.

Finns där någon annan information som jag kan tänka på, som folk skulle behöva veta om?  Inte just nu, speciellt, ni kommer att se att de största länderna som har krigsfartyg ... och jag vill understryka: detta är krigsfartyg och alla är där – United Kingdom, Ryssland, Kina Japan, Tyskland, NATO, FN och den egennyttiga gruppen Xe, som är mer känd som Blackwater.  Det är vetenskapliga forskningsföretag där just nu under multinatinellt kontrakt som gör forskning på utomjordiskt/mänskligt DNA.

Fråga dig själv: Varför?  Fråga dig själv varför där är en doktor som arbetade för detta företag och som oförklarligt sa: Jorden, människorna på Jorden måste få veta.  Det är citerat i en artikel jag hittade – och försök till självmord därför att hon visste något.  Hon var en del av någonting.  Hon hade sin eget självuppvaknande och informationen hon hade var så viktig, så överväldigande, att hon försökte ta sitt liv.  Men försökte hon verkligen ta sitt liv?  Eller var detta ett mindkontrollerat försök att döda sig själv?

Tre av de personer som jag var i kontakt med, som jag arbetat med och som jag själv var med om att orkestrera – false flag-händelserna 2008 och början av 2009 – har oväntat försvunnit efter att de själva blev mer och mer medvetna om och insåg att det som de höll på med var fel. Jag har emails från manskap som kontaktade mig och sa att de var i husarrest i Twenty Nine Palms.  Strax efteråt – och jag måste säga detta därför att det visar nivån på det allvar detta är – den person som jag var i kontakt med, Kapten Scott Syner/Signer (namnet oklart), jag säger hans namn därför att han har försvunnit.

Platsen där han levde på, vilken inte var så långt från där jag bodde … Jag gick till den plats han levde på för jag hade tappat kommunikationen.  Han hade gett mig ett dokument som talar om förberedelsen, ett dokument som var utdraget i, jag tror 2000 ex, för agendan, kanske upptill 2015 – ett dokument som inte var avsett att lämna händerna på viss personal.

Jag har 22 sidor av det dokumentet som jag har delat med dig, Kerry.  Den här personen, Kapten Scott Syner/Signer, som hade gett mig denna information, hade börjat inse att saker och ting var fel, och så försvann han.  Jag gick till den plats där han bodde och talade med husägaren.  De hade ingen … de ville inte tala om något för mig.  Å, vi har inte haft någon Scott Synger/Signer som bott här.  Hans telefon blev avstängd. De människor jag var i kontakt med försvann både till vänster och höger.

Själv blev jag satt under tung övervakning och hade även ett hot mot mitt liv.  Ja, detta hände förra året, där jag vid ett tillfälle först trodde att det var en olyckshändelse tills jag fick mer information.  Ja, det var inte nödvändigtvis en attack mot mitt liv, men det var vad de gör ofta, vilket de gjort mot massor av människor jag är i kontakt med.  Det var en skrämseltaktik.  De försökte få tyst på mig.
 
Jag har just fått en klar bekräftelse – och jag vill gärna förtydliga detta - absolut bekräftelse, därför att det är vad jag måste ha innan jag verkligen säger det definitivt. Konferensen som olyckligtvis har så många komplikationer, The MK Ultra Mind Control Conference, fick jag ett anonymt tips om, och sedan genom mina kontakter, fick jag veta att det kommer att bli ”ett attentat” mot mig vid konfeensen på grund av att de vet att jag är färdig att wistleblow om projektet som är det absolut mest hemlighållna, undercover projektet i världen.  Det är Project Seagate!
 
Kerry: Okay, så tack så hemskt mycket, Aaron McCulum, och jag förmodar att du vill att den här videon går ut så snart som möjligt?

Yes!

Kerry: Med andra ord, vi kan tala om att göra det enbart för radio, vi kan tala om att möjligen göra ett manuskript, ett skrivet manuskript, om du vid ett senare tillfälle bestämmer dig för att göra så.  Men just nu, är det din avsikt att du vill att detta går ut på Internet som det är?

Om jag verkligen vill gå ut som ett pålitligt vittne … jag tror att det är det du kallar dem nu, inte whistleblower, du använder termen vittne?
 
Kerry: Både och.

Okay.  Om jag skall vara ett faktiskt … därför att den här intervjun kommer att följas upp med den fulla intervjun om hur jag kom att vara, vem jag är nu och hela min historia av träningen som jag fick som barn.  Vi kommer att blåsa upp något vidöppet, som du och jag har pratat om.  Om jag skall ha trovärdighet och om jag skall få människor att verkligen se mig, behöver de se mig som en person.  De måste få veta.  Och ja, jag har tatueringarna och örringarna, men det finns en orsak till det, vilket jag skall förklara varför jag ser ut som jag gör nu.  Men om jag skall vara en legitim, verklig person … och också därför att det finns folk som jag är i kontakt med som jag noterade är på väg att göra detta, och du och jag talade om det … att se mitt ansikte, att se att ja, jag är verklig, jag är inte någon bakom järnridån, jag är inte en ”Deep Throat” i ett parkeringsgarage. De behöver se det som en helhet.  – De behöver se mitt ansikte.  För mig, ögonkontakt, att se personen, är mycket starkare.
 
Kerry: Okay.

Som du vet så har mitt liv redan blivit hotat och försök har gjorts.  Jag har ärr från knivsår och från att nästan ha blivit dödad.  Men att vara den jag är så saknar jag känslan av rädsla.  Jag är inte rädd och jag behöver göra detta.

Kerry: Okay, tack så hemskt mycket.  Jag vill också, bara som en varning, säga här att är det inte sant att din förbindelse med Camelot, och speciellt med Duncan O’Finioan, har varit bidragande till att du har kommit i kontakt med en del av detta?

Ja.  När en av mina vänner först introducerade mig för Project Camelot blev jag väldigt intresserad, därför att jag började få vissa minnen tillbaka.  Och sedan visade denne vän mig intervjuerna med Duncan O’Finioan och Dave Corso och det fick mig att nästan bryta ihop och gråta, därför att … någonting … där var någonting jag inte kom ihåg.

När jag träffade Duncan och Dave, var det som om någonting inom mig bara strömmade in och jag kunde inte förstå vad.  Och sedan när Duncan och Dave nämnde St Thomas i US Virgin Islands började mitt huvud bokstavligen att värka. Det var som om jag gick i en hall och alla dessa dörrar öppnades.

Jag kan säga dig att jag kommer att tala om detta i min intervju, att Duncan och Dave har minnesluckor om vad som hände på St Thomas.  Jag kommer att kunna berätta det för dig och jag har talat med Duncan och Dave om detta, om vad som hände.

Ja, Dave och Duncan och jag gjorde faktiskt operationer tillsammans.  Vi har bekräftat det.  Vi vet det och även en annan som snart kommer att bli en whistleblower var direkt involverad i Project Seagate med mig. 
 
Att jag har kontaktat dig och sagt allt detta är inte en slump – det finns inte något sådant som slump.  Detta var hela vägen precis så som det var meningen att det skulle vara.  Jag är skyldig dig ett stort tack för at du tog mig till konferensen och det det var verkligen en återförening mellan Duncan, Dave och den andra vännen som jag lovat att inte nämna namnet på. 
 
Kerry: Ja, jag ville vara säker på att vi gav ett tack, eller en nick med huvudet, till Ducan O’Finioan och Dave Corso.

Ja, absolut, och Dave och jag, vi ser varandra hela tiden nu.  Jag har gått till hans bostad regelbundet. Duncan har varit väldigt uppgaten, men det var några gånger efter konferensen då jag kunde tala med honom och faktiskt se honom när han var i Los Angeles och filmade The Manchurian Candidate.

Förresten, jag vill påpeka detta, om ni inte har sett vad som är nämnt som The Manchurian Candidate episoden av Conspiracy Theory med Jesse Ventura.  Den går på TruTV och du kan hitta den på YouTube nu – ett absolut måste.  Den är så välgjord.  Jag var så imponerad av hur bra den var gjord.

Kerry: Okay.  Tack så mycket – idag är det den 9 januari 2010.

Stöd Project Avalon - Gör en donation:

Donate

Donations are not tax deductible for U.S. citizens.

Tack för din hjälp.
Din generositet gör det möjligt
för oss att fortsätta vårt arbete.

Bill Ryan

bill@projectavalon.net


unique visits