Sök 

__________________________________________________________

Alex Collier

Project Camelot konferens för uppvaknande och medvetenhet

Los Angeles, 20 september 2009

This page is a reformatted version of the original Project Camelot publication.


Kerry Cassidy (KC): Vi är mycket hedrade att ha Alex Collier här idag. Detta är ganska enastående. Han håller inga tal, som ni kanske vet, så ofta eller har ens gjort det sedan en ganska lång tid tillbaka.

Så jag vill bara säga att jag fick ett meddelande för mer än ett år sedan att Andromedans önskade tala och att de önskade att Alex Collier kom till Camelot och att vi skulle ge honom en plattform för det.  Så vi har arbetat med att få detta att hända.  Det har tagit ganska lång tid.

Vi är verkligen glada att detta kan ske idag och vi vill bara säga tack så mycket för att detta har kunnat bli möjligt till de dolda varelserna här och runt om oss vid den här tiden.

Så Alex, jag skall faktiskt inte ge dig en stor introduktion utöver detta idag.  Jag vill låta dig tala för dig själv.

Mina damer och herrar, Alex Collier (applåder).

Alex Collier (AC): Kan ni alla höra? All right, fint.  Jag vill tacka alla talarna.  Jag var hemma igår och tittade på strömmen och Gud, de var bara… ni vet, George Green, och alla talarna – helt fantastiskt.  De ger så mycket.

Jag vet att ni alla här ger så mycket och ni försöker på ert eget sätt att dela Ljuset.  Jag menar, där finns två vägar att vara Ljuset – en är att vara ljuset och det andra är spegeln som reflekterar ljuset.

Vi lever i en extraordinär tid på Jorden.  Jag menar, absolut extraordinär.  Under de närmaste åren kommer ni alla att tro att ni lever i en science fictionfilm.  Ni lever i en science fictionfilm, det är bara det att det inte är en film – det är verkligheten!

Om ni vill ha information från mig så tror jag att där finns lite på webben. 

Jag går bara rakt in på ämnet här. Jag skall ge er en del uppdateringar och sedan skall vi tala om en del saker som jag är speciellt ombedd att tala med er om från Morenae.

Einstein sa: Du kan inte lösa problemen i världen med samma tänkande som skapade dem. Och det är inte mer relevant än det är idag.  Vi har enorma problem, eller utmaningar – jag skulle säga: utmaningar – som tar enorma mängder av ”brainstorming” och lösningar.

Svårigheten med att försöka lösa en del av de problem som vi har är det faktum att vi inte har alla data.  De två gentlemän som var här uppe tidigare håller med om det.  Så gjorde även Robert Dean, Mr Green, Bill och Kerry, och så många av talarna, så vi fortsätter att försöka gå vidare och samla in all den information som behövs för att lösa detta.

Jag, liksom många av de andra talarna och var och en av er, har en liten bit av pusslet.  Nu skall vi tala om en del av det idag.

Jag vet att det är en väldig massa prat om Disclosure.  Jag vet att i Exopolitics community är det en massa prat om Disclosure.  Personligen tror jag inte att USAs regering någonsin kommer att erkänna det.  Det kommer antagligen att komma från ett annat land, Indien eller Kina, först.  Eller utomjordingarna själva kommer att visa sig och bara säga: Hej, den här charaden har pågått länge nog, vilket troligen är den största sannolikheten just nu. Vi skall tala om en del av det idag.

Jag hade finslipat min presentation till en timma, för det var vad jag trodde att jag hade, så vi talar nu om att lösa problemen i högsta toppen på vår maktstruktur - planeten Jorden lever i en pyramidal maktstruktur.

Utomjordiska civilisationer använder inte längre den maktstrukturen – den pyramidala maktstrukturen.  De har använt en holografisk sådan ända sedan slutet av Orionkrigen – vilka skulle vara i vår tidslinje omkring 360 000 år sedan.

Sedan dess har de flesta av de civiliserade, vänliga civilisationerna, inklusive vissa av de skurkaktiga, regressiva grupperna – och de är i minoritet – använt en holografisk, social struktur, och vi skall prata om detta idag.

Vi skall också tala om att skapa en ny Domän av kunskap, ett område i vilket vi kan skapa en möjlighet för Jorden att bli undervisad, därför att vi behöver viss hjälp här.  Vi har tagit på oss lite för mycket (skratt).

Så det tar mig en stund att värma upp här, jag är lite rostig (skrattar).

Under de senaste dagarna har mycket av Cassini-projektet blivit hemligstämplat.  Orsaken till det är på grund av alla moderskeppens aktivitet som nu har blivit filmat och dokumenterat i Saturnus-systemet, runtom Saturnus.

Vi har också, en och en halv miljon miles utanför Sydpolen, ett 20-miles-farkost som är stationerad där.  NASA och andra organisationers teleskop har övervakat det under åtta månader.  De bevakar dess bana mot oss.  Det är nu stationärt och farkoster går in och ut från den här 20 miles långa strukturen.  Jag vet inte mer om detta än så.

Jag vill också att ni skall veta att det är en mycket stor planetarisk konstruktion som kommer in, 18 grader höger om den uppstigande Neptunus bana.  Den borde bli synlig någon gång under nästa år (2010).

Det är väldigt mycket på gång och, naturligtvis, ni alla betalar räkningarna och ingen får veta någonting om det.

Det går mycket djupare än att skrämma horden.  Det är verkligen inte avsikten här alls.  Avsikten här är, och vad som faktiskt pågår, är helt enkelt detta: Bob Dean gav en referens igår till att nästan tycka synd om regeringen över situationen de är i. Jag måste hålla med honom om det i det faktum att regeringen gjorde vissa avtal, bröt någon överenskommelse för teknologi, i utbyte för experimenterande och observation… och de blev lurade.

De visste verkligen inte vad de gav sig in på och nu har given gått.

Det är många människor inom UFO-samhället som säger att alla utomjordingar är välvilligt inställda.  Mina damer och herrar, det är min egen personliga uppfattning, baserad på den kunskap jag har, att det är komplett oansvarigt att säga så. (applåder).

Vi lever i en dubbelhet, för om det var bara kärlek och ljus skulle vi inte gå ner för den här vägen till global fascism och Makten som är som vill eliminera två tredjedelar av världens befolkning.  Det är inte kärlek och ljus.

Så vi har många saker att dölja och många saker kommer att inträffa.

Den ekonomiska situationen är vad den är.  Mr Green gav en fantastisk presentation igår. Där är absolut ingenting som jag inte håller med honom om.  Han refererade till att köpa guld och silver.  Jag tror att det verkligen är en god idé.  Emellertid, du kan inte äta guld och silver.

Det är absolut nödvändigt att ni börjar lagra mat och jag skall tala om för er varför.  Om de kraschar dollarn så har ni ingen möjlighet att köpa mat.  Han refererade till att valutan skulle bli devalverad sex-till-en under några månader framåt.  Bensinen kommer att gå upp till 18 $, 20 $ per gallon.  Bilarna kommer inte att kunna leverera produkter.  Vad du har är vad du har. 

Det är nödvändigt att, om ni kan, börja odla inom era samhällen, gemensamma trädgårdar, tänk ut något.  Ni måste börja tala om sådana saker.

Jag vet att de flesta människor helt enkelt inte är öppna för det.  Gör bara det bästa ni kan. Jag menar vi kämpar alla den här striden.

Nu, Amerika är i frontlinjen i detta och orsaken till det är enkel.  Amerika skapade en ny Domän av kunskap.  Amerika skapades för att bli av med aristokratin i den Gamla världen, för att skapa något nytt, för att skapa individuell frihet, att skapa personlig frihet.  Det var inte känt i världen förut.  Vi har det och på grund av vår apati har vi förlorat praktiskt taget allt av detta.  Det är ingen annans fel.  Det är vårt eget fel.

Vi har vetat sedan 60-talet att CIA har handlat med narkotika. Vi vet detta.  Vi har vetat att CIA har avrättat och störtat regeringar.

Vi har vetat att det har varit en mörkläggning om vad som finns på Månen och inom vårt solsystem.  Vi vet detta.  Vi vet att det finns utomjordiskt liv.  Vi vet detta.  Det är inte längre någon diskussion om det.  Vi vet att regeringen har blivit korrumperad.

De människor – personligheterna - som styr vår planet är inte oss.  De är inte människor.  Och jag kommer att säga detta till mitt sista andetag.   De är inte oss. (Applåder).

Vad som hände var att de tog över för de tänker holografiskt.  Det var mycket lätt att gå runt den pyramidala maktstrukturen på Jorden, därför att det är totalt förlegat överallt därute.

Så om du kommer in och använder en holograf, använder ett holografiskt tänkande, vad du gör är att du skapar din struktur överallt, så det spelar ingen roll vad som händer, om en grupp tas bort, eller en annan grupp tas bort, är försvunnen – de andra komponenterna är fortfarande där för att höja upp och fortfarande styra och kontrollera, därför att var och en av dessa komponenter har en bild av helheten. 

De har all den teknologi och allting de behöver för att fortsätta att kontrollera och dominera och hjärntvätta.  Vad som hände var att de tog över. Det var mycket lätt att ta över regeringarna.  Du har teknologin, du har kunnandet, du vet den forntida historien och du ger dem denna teknologi i hemlighet.  Du har den.  Vi ger den till dig. United States of Amerika gjorde detta misstag.

Så, Bod Dean, igen: Mr Dean gjorde en referens igår till de försvunna biljonerna av dollar från Federal Reserve.  Jag har fått veta att det är 24 biljoner dollar, det är vad de har i sina böcker och bokstavligen det mesta av det har gått in i det hemliga rymdprogrammet och kolonisationen av vårt solsystem.

Ni kan välja att tro på det eller inte.  Det spelar ingen roll och det förändrar inte verkligheten.

Så vad som hände var att piraterna tog över skeppet.  Regeringarna insåg att de hade all denna teknologi och att de var tusen år mer avancerade än vi var.  Istället för att säga till alla: Hej, vi har ett problem här, och stå rakryggade och göra det rätta, så förenades man med piraterna.

Vi är bokstavligen bara numera passagerare på skeppet, upptäcker och inser att vi har blivit kidnappade.  Det är rörelsen. Och många människor kommer att få en mycket svår tid när de inser att verkligheten inte alls är vad de tror att den är eller vad de trodde att den var. Även de av oss som har varit utsatta för detta under många, många år har ”Oh shit!”-ögonblick. (skratt).  Det är omöjligt att inte ha det, ni vet?

Ja, våra politiker sålde ut oss.  Det var lätt att korrumpera dem. (suckar).  Vi har en enorm oreda och de sitter fast mitt i, de också.

Inom nästa år, kanske ett och ett halvt år, kommer det att bli så många förändringar.  Amerika är brännpunkten här i detta och orsaken till det är att amerikanarna, trots vårt undervisningssystem, fortfarande är mycket smarta.  Vi kan tänka utanför boxen.  Vi är excellenta problemlösare och vi är beväpnade till tänderna.  De måste hela tiden titta över skuldran, såvida de inte plockar bort oss.

Mina damer och herrar, det är det som är målet.  De kan inte ha en Världsregering utan att de tar bort United States – och jag menar tar det ner på knäna.

Detta är inte vart hela den här presentationen syftar till, men det är viktigt att ge er den här bakgrunden för världen brukade se på oss för idealet för frihet.  Immigranter över hela världen har kommit till Amerika.  Mina farföräldrar var immigranter till detta land för de trodde på individuell frihet.  De trodde på frihet.  De trodde på principerna som fanns i Konstitutionen, Declaration of Independence och Bill of Rights.

Mina damer och herrar, det är vilka vi är.  Vi är inte det skräp de visar er på TV (applåder).

Gentlemän, ni är inte de fega, mesiga stollar de försöker att porträttera oss i TV, heller.  Ni är starka, ni är familjeorienterade, ni har tro och ni är krigare.  Och ni kommer att behöva ta ställning och försvara ert land och er familj.  Tro inte något annat.

De två gentlemän som var här talade om Supersoldater? Yeah.  De är här. De är definitivt här. De är hybrider.  De är här och det är mer som har varit på gång.

Jag hoppades att en av dem ville tala om vad som hände i Dulce i New Mexico, men det ville de inte.  Och jag vill inte nödvändigtvis gå där heller, därför att… suckar… Oh, Gud. Det är sjukt.  Det är sjukt (publikens genmäle, frågor).

Nu, jag… Det finns andra saker att dölja, men jag tar upp detta därför att många människor som har vetskapen, som har varit i Black Ops, Special Ops, som har varit involverade i

ET-komponenten, vet om den lilla skurkaktiga gruppen – och de lever ännu.  En del av dem är fortfarande här.  All right?  Och de skapar fortfarande och vållar ödeläggelse.  Jag vill också tala om för er – och jag har ombetts att dela detta med er – angående vaccinet, det nya svininfluensavaccinet.  Morenae har sagt till mig att säga till er och alla andra att detta vaccin kommer att permanent förstöra ert DNA.  Så, vad som än kommer ut av detta, det kommer att permanent förstöra ert DNA (applåder).

Många av oss i samhället och i världen som helhet kan inte ens komma överens om vad problemet är och på grund av det kommer vi aldrig att ens komma överens om en lösning. Så det är nödvändigt att ha en öppen dialog som fortsätter i framtiden.

Jag vet att för de av er som har varit i Exopolitics – det är vad jag kallar UFO-samhället, Exopolitics, numer – ni har haft ett otroligt stort tålamod. Och ert största test är på väg för allteftersom mer och mer av den här informationen kommer ut, ju fler och fler människor kommer att vilja fråga er: Vad i hel-e är det som händer?

De kommer att vilja veta. Och ni måste försöka, på ett mycket lugnt sätt, att förklara det för dem även då ni själva kommer att vara nervösa – ni kommer att undra: Hur i hel-e skall jag ens kunna handskas med detta själv? – Därför att ni har viss bakgrundsinformation.

Nu, denna ET-komponent handlar verkligen om oss.  Det är vårt öde att resa till stjärnorna. Det är vårt öde att fortsätta att flytta ut och kolonisera rymden, speciellt vår eget solsystem. Det är inte vårt öde att bli dödade av vacciner och krig.

Ni kommer att tvingas göra dessa val.  Mina val är redan gjorda.  Mina beslut är klara.  Jag är far till fem barn.  Det kommer aldrig att hända att jag backar och säljer dem till slaveri.  Det kommer aldrig att inträffa. (applåder). Okej?  Ni måste göra era egna val.

Okej.  En gång frågade jag Vissaeus, en av Andromedans som senare gått över, vad som skulle bli av oss (en del av detta kanske är en upprepning för några av er).  Vad kommer det att bli av oss?  Vad kommer att hända med vår ras, med vår civilisation?

Han tittade bara på mig och sa: Detta är hur vi ser på er: Ansvarsfulla, fria att ta beslut, ni har blivit självsäkra och fria, att villkorslöst ta ansvaret för er själva utan att bli tvingade att acceptera någon högre auktoritet.

 

I vår Galax, ju mer avancerade civilisationerna har blivit i centrum av Galaxen, har slöddret tvingats flytta bort till utkanten av galaxen.  Slöddret – precis som i Star Wars, okej?  Vi är ute i vildmarken och det är därför vi har så mycket slödder här.  Vi är inte den enda planetrasen som har problem med slöddret.

Men vad som är unikt med oss är att, genetiskt sett, anses vi höra – till Andromedans ras – och vara genetiska kungligheter.

Jag har sagt detta sedan dag ett: Vi är extremt unika och det är för denna unikhet som vi har en enorm styrka.  Vi har en enorm kapacitet för känslor.  Vi har en enorm avsikt och drift för att inte bara överleva utan också till att skapa.  Vad vi saknar är tro på oss själva.

Vid slutet av andra världskriget… låt mig säga det på ett annat sätt: Nazisterna förlorade inte kriget. Okej?  Tyskland förlorade kriget. Men nazisterna togs over hit och till Ryssland.

Nu, sinnets teknologi, tankekontroll, rymdteknologi, omvänd ingenjörskonst, den teknologi som de hade fått innan kriget, från en liten grupp av utomjordingar från stjärnsystemet Aldebaran, togs hit och finslipades och polerades och kombinerades med andra teknologier som Zeta Twos (Zeta Reticuli 2), the Dows – vad många människor känner som de Grå – alla dessa började lyckönska varandra till en remarkabel teknologi.

En teknologi som vi absolut behöver här.  Jag menar, förbränningsmotorn har blivit föråldrad under 70 år.  Jag förstår att Indien nu också kommer att experimentera på trådlös elektricitet. Tesla gjorde det 1902 i Colorado Springs.  Vi vet att det fungerar.  Okej? Men de som finansierade hans experiment frågade honom: Var är mätaren? Och han säger: Jaa, det finns ingen.  Det är fritt.  Så de stängde det.

Frågan är… ja, vi kommer till det.  Jag är ledsen.  Jag hoppar omkring här.

Verkligheten är, mina damer och herrar, vad för slags land vill ni leva i?  Vad för slags värld vill ni leva i? Klart är att vad vi gör nu fungerar inte – det har kommit till ett slut.

Vi har en regering som har massor av problem.  Vi har korruption inom den… inte i hela, men vi har helt klart haft korruption där.  De har sålt ut och har blivit totalt komprometterade. Själva vet de inte vad de skall göra och deras enda lösning är att vända sig till militärmakten och makten hos de farmaceutiska företagen mot det amerikanska folket.  Det är deras lösning.

Detta är inte okej.  Detta är inte okej!

Det är nu dags för UFO, Exopolitics community, att börja skapa en annan Domän av kunskap, och denna Domän av kunskap är två saker: Hur ser en holografisk, social struktur ut? Hur kan vi leva med en holografisk, social struktur, avspeglad efter några av de principer som våra anfäder la, men som inte var perfekta?

Vad kan vi göra nu?  Och vi talar inte bara om Amerika.  Detta måste vara en global sak, detta måste vara en global rörelse.  Hur ser denna ut?

Så vi behöver skapa och starta grupper, dialoger, att tala om att leva i en holografisk struktur där all information är tillgänglig – Black Ops, Secret, Top Secret, Above Top Secret – är tillgänglig för alla.

Vi kan bara starta med den information som vi har, resten kommer att komma.  Det kommer att kollapsa av sig själv, för det är inte något bra. Det kan inte stå för sig själv.  Den minut vi vänder bort vårt fokus från dem och de inte längre kan födas av våra rädslor och vår ångest, då kommer det att kollapsa på ett ögonblick.  Därför att där fokus är, där flödar energin!

Så länge de får er att titta på det använder de energin från våra själar, från vår ande, för att föda detta vidunder.  Det är nu tid att bara ignorera dem.  Vänd ditt fokus bort från dem och låt oss skapa det som vi verkligen, verkligen vill – men vi måste bestämma oss för vad det är.

Samtidigt med det så har jag blivit ombedd att börja be folk att tala till människor – ni är de första som hör detta – om hur det skulle vara för er, för Jorden, och vi vill börja med Exopolitics community.  Hur skulle det vara för er att bli undervisade av flera välvilligt inställda utomjordiska raser?  Hur skulle det se ut?

Vad skulle vi behöva göra för att etablera, inte bara den kommunikationen, utan på samma gång få oss att känna oss säkra, så att de kunde få säga sitt och vi måste få säga vårt?

Öppet mentorskap är vårt öde.  Det kommer att hända i vilket fall som helst, men vi kan inte vänta på att regeringen gör en helomvändning.  Det kan den inte, därför att den inte har kontrollen. Eller hur? Den har inte kontrollen.  Så, vi måste vända vårt eget fokus från allt detta drama och finna en annan väg.

Vad jag vill göra nu är att läsa för er vad jag fick långt tillbaka i tiden angående att skapa en Domän av kunskap.  Detta kommer också från Vissaeus:

Skapa en annan Domän av kunskap, kommunicering och varande.  Med andra ord, en domän för framkallande eller generering av din avsikt behöver bli mer preciserad.

 

Er fysik, som ni kallar den, är ett gott exempel på detta framkallande.  Där har funnits män på er planet som har framkallat nya domäner av tänkande som aldrig har existerat tidigare här.

 

De uppfann det.  de fantiserade det inte, de låtsades inte.  De bokstavligen talts skapade denna nya kontext från vad ni nu kallar fysik.

 

Er mänsklighet är stark med den här sortens exempel.  Ingen varelse gör, dock, uttalandet att detta är vad de är.

 

Jag skulle vilja ge er ett exempel: Ert koncept för mänskliga rättigheter.  Det var inte så länge sedan som något sådant inte existerade på er planet. Det helt enkelt inte existerade.  Ni jordbor hade inte några rättigheter.  Bara kungarna och prästerna hade sina rättigheter, men de flesta av er jordbor hade inga rättigheter.  Så ni och andra jordbor skapade mänskliga rättigheter från ingenting.

 

Ni skapade den domän som skapade inte bara rätten att framträda, ni skapade språk och sedan kommunicerade ni med det, och denna kommunikation som ni gav hade makt därför att den var fullt av intention.  Den har makten att inte bara representera och åberopa, utan också att bokstavligen få det att leva.

Detta är vad era raser behöver göra för att klart lära känna sig själva.

 

Nu, när vi talar om detta, låt oss tala om religioner för en stund.  Pyramidstrukturen för våra regeringar har från början kommit från det forntida Rom, och Rom var i grunden kontrollerat av 13 familjer.  Dessa 13 familjer existerar fortfarande idag.

Många av världens religioner, trots att de har haft ofantliga mängder av valuta och har gett enorma mängder av komfort till många människor i vår historia och även under nuvarande tid, så har de fokuserat på skam, skuld, synd och kontroll.

Mina damer och herrar, det är det som är fällan.  De fokuserar inte på självansvar.  De fokuserar inte på livet eller på respekt.  Faktum är att de skapar mer delning än vi någonsin har känt till.

Började det på det sättet?  Med undantag av den Romerska katolska kyrkan – jag skall bara vara rättfram angående den – nej.  Men Makten som är är mästare på att infiltrera rörelser.  Vad de gör… och jag skall ge er det bästa exemplet jag kan ge er, det är det av en välgörenhetsorganisation.

En stiftelse är skapad genom att använda makten hos folket och pengarna, resurserna hos folket. För att göra någonting som är till fördel eller gagn för mänskligheten.  Allteftersom den växer och börjar få mer makt och den börjar sprida sig och ändra medvetande, medvetenheten kommer Makten som är att gå in och säga: Hej, vi tror verkligen på vad ni gör och vi vill ge er ett bidrag på 25 miljoner dollar för att hjälpa er att fortsätta med ert arbete. Men vi vill ha en av våra medlemmar i styrelsen, bara för att bli säkra på att pengarna används på ett klokt sätt.

Sedan gör de det igen, och nu har ni en andra styrelsemedlem.  Och nu kan du ha en tredje styrelsemedlem, och innan du vet ordet av, den rörelsen, den stiftelsen, istället för att gå ut och skapa mer medvetenhet, så går det nu åt andra hållet.  Nu kontrollerar de också välståndet i den stiftelsen.

Vi har tänkt i en pyramidal struktur och en tredje densitets struktur.  De är i fjärde densitetens struktur och holografiskt.  Vi måste tänka på samma sätt och vi måste tala om: Hur kommer det sig att vi fått oss själva in i det här?

Det är viktigt att vi tar bort skuld för ögonblicket.  Det finns massor av det och det kommer att bli massor av det.

Vad vi behöver är kunskapen.  Vi behöver veta hur dessa strukturer fungerar så att vi kan skapa något annorlunda, något i total opposition till det, för jag kan inte föreställa mig att alla är lyckliga med hur saker och ting är.

Och detta gäller inte bara Amerika.  Detta handlar om den globala befolkningen, för de utomjordiska raserna ser oss inte som separata länder.  De ser oss som en ras och vi är allt mellan en sten och en hård plats, relativt sett – för ögonblicket.

Att ta personligt ansvar är enormt, och det är faktiskt det första och det största steget att ta för att få full medvetenhet.

Jag kommer här att läsa ett citat som jag hittade.  Det är från en gentleman vid namn Little Hawk.  Han är från naturbefolkningen, en Indian från Mohawkstammen:  Ta ansvar för dina misstag, inte för det goda du gör – för det förväntas av dig att du gör det i alla fall.

Vi kommer att göra misstag, vi har alla gjort bort oss, men det är en del av inlärningsprocessen.  Om du hade all kunskap och du var allseende, då skulle du inte vara här. Så kollektivt sett och individuellt så behöver vi börja se på världen och säga: Vad har jag tillfört världen? 

Jag talar inte om att gå ut och försöka frälsa världen.  Det handlar inte om det alls.  Det handlar faktiskt om var och en av oss individuellt.  Det handlar om att vara Ljuset.  Det handlar om att inte känna skam för våra misstag.  Det handlar om att absolut lära dig att du inte är en syndare.  Det är sådant skitprat att jag vill kräkas varje gång jag hör det.

Du är inte en syndare!  Du är en andlig varelse i en fysisk kropp, eller som George Green sa, Hyrt-ett-vrak.  Jag gillar det.  Det var faktiskt gulligt.  Okej? (applåder).

Se på strukturen som ligger över oss: Regeringar som kontrollerar och dominerar, ett penningsystem som kontrollerar allting.  Korporationer och banker som äger skulden i varje nation, vilket betyder bokstavligen att de har kontrollen därför att de har skulden.  Vi har medicinska och farmaceutiska företag som har haft botemedel för cancer och andra sjukdomar som nu vill förstöra ditt DNA med otestade vaccinationer.

Föreställ er hur rädda de är för er!  Kan ni bara för ett ögonblick tänka er hur rädda de är för er?  Och nu måste ni fråga er själva: Varför är de rädda för oss?

Därför att vi är respektingivande, vördnadsbjudande Skapar-Gudar!  Vi har förmågan att skapa verklighet, att ta fram den, att framkalla den, och de har gjort allt de kan för att fortsätta med att försäkra sig om att vi tror att vi är maktlösa.

Detta är varför så många utomjordiska raser kommer hit nu – därför att de vet att det inte är så.  På någon nivå, mina damer och herrar, har vi medvetet framkallat det här dramat.  Detta handlar verkligen om oss.  Vi har framkallat det.  Det är verkligen om oss.  Det handlar inte om dem. Och vi måste kliva in till vår kraft här.  Vi måste förstå helt och fullt att det är tid nu för oss att kliva in till vår kraft som en planetras. Och inte se gränserna längre.

Jag skulle inte opponera sig så mycket mot en global regering om den sattes upp med en konstitution som US Constitution och en Absolute Bill of Rights.  Men även då finns ingen garanti, därför att om folk inte försvarar dessa rättigheter, om folk inte försvarar sina friheter – vad tjänar det då till?

Vi har ju just upplevt det.  Okej? Vi har just genomlevt detta.  1913, när Federal Reserve tog över, det var då tåget började gå åt andra hållet, och här har vi nu en hundrabiljoners skuld i dollar – en absolut löjeväckande summa.  Den är antagligen större.  Vem vet?

Nu, genom att skapa vår holografiska modell av en civilisation eller social struktur, vill vi då ha ett penningsystem?  Behöver vi verkligen ett penningsystem?  För vi är de enda som jag känner till i vår Galax som fortfarande använder ett penningsystem.

Faktum är att för många, många år sedan blev jag ombedd av Morenae, Vissaeus att sätta ihop en kort presentation av pengar.  De visste om det redan men jag gjorde så gott jag kunde.

När det var över tittade Vissaeus bara på mig och sa: Jag förstår inte.

Och jag sa: Vad är det du inte förstår?

Han sa: Jag förstår inte varför du måste betala för att leva på en planet du föddes på. (skratt).

Mina damer och herrar, det har förföljt mig sedan dess.  Den lilla biten, bara den där enda lilla saken, tar dig totalt ut ur boxen.  För första gången börjar du tänka: Ja, jisses, hur skulle det vara att inte ha några pengar? Ni vet?

Avancerade civilisationer: Alla deras behov tas om hand. Allt som behövs för det dagliga livet tillgodoses av regeringen, inga förbehåll finns, och sedan donerar du tid och din expertis och dina förmågor för att göra något som du vill skall gagna det hela.  Jag pratar inte om kommunism heller.  Det är något större än det.  Men vi behöver lite hjälp för att definiera vad det är.

Vi har mängder av verkligt briljanta, intelligenta människor här, både här och i världen.  Jag vet andra människor runt om i världen som har talat om liknande saker.  Att skapa ett samhälle och kanske även ett holografiskt samhälle, och vad det ser ut som, en holografisk maktstruktur, så det spelar ingen roll vad som händer, det kommer alltid att stå för sig själv.

Våra anfäder försökte att göra något som detta när de skapade alla staterna som likvärdiga, i kontroll och separerade från regeringen.  Det var precis deras intention antingen de insåg det eller inte.

Jag vill också att ni skall veta att vi har massor av hjälp.  Vi får massor av hjälp från den andliga sidan såväl som den dimensionella sidan – och jag talar inte bara om dimensionella varelser.  Jag talar också om utomjordingar.

Jag skall ge er ett exempel på vad jag talar om. Visionen vid Valley Forge som George Washington hade, jag vet att många människor på nätet… om ni inte har undersökt det så föreslår jag att ni gör det.  En del säger att det är en bluff.  Det är inte en bluff.

Jag vill också att ni skall veta att Thomas Jefferson i sin dagbok skrev att han promenerade på sina ägor i Monticello och försökte lura ut ordflödet, språket, när det gällde Declaration of Independence  (Självständighetsförklaringen) när han mötte en man med huva som han faktiskt aldrig såg klart, som gav honom konversationen och bitarna som han behövde för att avsluta Declaration of Independence. 

 

Jag vill också att ni skall veta att i Constitutional hall, när alla skämtade och gick fram och tillbaka och det såg ut som att ingen skulle skriva under Declaration of Independence, visade sig en man uppe på toppen av trappan från ingenstans, och under 20 minuter gav ett högtidstal om hur viktigt detta var – inte bara för United States och för ögonblicket – utan för hela världen.  Så snart han var färdig rusade alla till bordet och signerade Declaration  of Independence.

Benjamin Franklin och arméchefen gick upp för trapporna och försökte tala till den här mannen för de ville veta vem han var.  Där fanns beväpnade vakter vid varje dörr.  De beväpnade vakterna svor på att ingen hade gått in och ingen gick ut.

Så, det finns en helig försyn här, mina damer och herrar.  Det är inte ett misstag att ni lever i det här landet.  Det är inte ett misstag att ni är det ni är.

Nog om detta.  Det är tid nu att vi stiger in i vår kraft och mycket enkla steg gör detta. Först måste ni bestämma er och beslutet är: Inget mer skitprat. Okej? Inget mer skitprat! (applåder).

Amerika är orsaken till detta, för att vi tillät det att ske genom vår apati.  Okej? Vi har val. Vi vet att vi röstar för det mindre av två onda.  Vi vet det men vi gör det i alla fall.

Jag vill också att ni skall veta att presidenten av United States inte är ansvarig för vår regering (skratt). Han är inte det.  Jag vill att ni skall veta att där finns 47 nivåer av Top Secret-tillstånd ovanför presidenten av United States.  Fyrtiosju nivåer!

Ni vill veta vem som är er hemliga regering? Det där är er hemliga regering.  Han kan inte ens få ett tillstånd.  Han vet inte ens vem han skulle tala med för att få ett tillstånd för att få veta om de här sakerna.

Så, det är viktigt att vi vänder vårt fokus lite grann och börjar skapa något annat.  Detta är vad grundarna gjorde.  Detta är vad många människor har gjort över hela världen.  Renässansen var någonting exakt som detta.  De gjorde sig av med Rom och de försökte att göra något annat – Rom, kyrkan, regeringen i Rom – de kastade bort det och de försökte skapa något annorlunda, och det gick under en tid.

Undervisning: Konversationen inom Exopolitics community, enligt min personliga åsikt, är inte längre: Existerar UFOs?  Det är totalt ovidkommande.  Vi vet redan att de finns.

Var kommer de ifrån? Det har ett visst värde.  Är det av metall? Det har inte något värde för det spelar ingen roll.  Vad som betyder något är: Varför är de här? Och vad kan vi göra för att lära oss från den här upplevelsen?

Orsaken till att många av de utomjordiska grupperna – de vänliga – inte talar med regeringen är för att de vet att de är komprometterade.  Jag skall berätta för er att det har startats en viss undervisning, utanför Jorden, av våra militärer.  Utanför Jorden!  Det har börjat, men det är en så liten bit. Vad som verkligen behöver hända är att vi behöver skapa en ny Domän av kunskap och vi behöver få den här informationen direkt till oss själva.  Inga fler mellanhänder. De är inte pålitliga.  Vi måste göra det själva.

Nu, hur gör vi detta?  Jag har inte alla dessa bitar.  Idén var att dela det och plantera fröet inom alla ni börjar tänka på: Vad ser undervisningen ut som? Hur skulle du föreställa dig en utomjording som kommer ner här och säger: Okej, gott folk, ni har förorening.  Vi kan hjälpa er med det, men detta är de steg ni behöver ta.  Här är en teknologi som redan existerar på er planet för att göra det och här är hur ni behöver använda den ansvarsfullt.

Återigen självansvar!

Mat, växandet av mat, vatten… mina damer och herrar, vi har teknologin för att ha allt det dricksvatten vi behöver – bara bygg avsaltningsanläggningar.  Vi har allt det vatten vi behöver.  Men de vill inte spendera en krona på något av det, därför att om du inte har vatten så har de kontroll över dig.

Vi har så mycket teknologi.  Vi har fri energi på Jorden. Tesla gjorde det 1902.  Vi vet att det existerar. Okej?

En hydrogenmotor i en bil byggdes 1955 och gjorde 110 miles på Indianapolis 500 Race Track.  Planerna köptes av Gulf-Western Oil och har aldrig setts till igen.  Det var 1955. (skratt).  Det finns bara så mycket!  Det finns så mycket!

Law of Consistency – vilket är vad Andromedans kallar sin holografiska civilisation, är uppbyggd så här:

Varje barn, antingen de förstår kunskapen eller inte, ges den senaste och bästa teknologin eller kunskapen, information och data, så snart det anländer till planeten.  Det börjar på den yngsta nivån .  Det börjar inte på toppen och stannar där och sedan bestäms det: Ja, vi väntar till de är 25 år för att tala om det för dem.

Det är inte samma sång.  Vi behöver barn som utvecklas till avancerad mogenhet mycket snabbare än de är.  Ja, de växer upp ganska fort, men inte till avancerad mogenhet.

Varenda enskild bit av information, varje enskilt verktyg som finns tillgängligt är tillgängligt för alla ombord, barnen som graduerar från skolan i Andromeda-civilisationen är smartare än sina föräldrar och ingen har problem med det för de ärver samhället. Det är de som skall fortsätta att gå vidare och expandera samhället och skapa samhällets holografiska pelare.  

Vi går totalt bakåt här, och om det inte är uppenbart för var och en, så vet jag inte vad som är det.  Law of Consistency betyder att man alltid talar sanning, alla är förlåtna, där finns inget penningsystem.  Där är ett absolut fritt hälsovårdsystem men det har ingenting att göra med farmaceutiska företag. (applåder).  Det har att göra med färg, ljus och ljud, vilket är vad vi är, även fysiskt: färg, ljus och ljud.

Det har att göra med själens framåtskridande.  Vi har en skadad DNA-struktur så när vi reinkarnerar kommer vi inte alltid ihåg saker och ting.  Det finns människor som gör ett fint jobb med regressioner till tidigare liv och människor kan plocka ihop en del av bitarna. Men att ha minnen med oss in till den fysiska världen är något vi inte har för närvarande.  De har det därför att de inte har en skadad DNA-struktur.

Kan vår DNA-struktur bli reparerad?  Enligt dem, absolut ja, men vi behöver göra några ändringar. Vi behöver skapa rymden för oss att bli fria tillräckligt för att utforska dessa möjligheter.  Vi kan inte göra det med den maktstruktur som existerar idag, så vi måste skapa en annan Domän av kunskap – och det börjar med dig själv!

Den kärlek du håller inne är den smärta som du bär på liv efter liv.  Allt börjar med oss. Var och en av oss individuellt.

Nu mina damer och herrar, om vi arbetar, börjar tänka, börjar tala om rådgivande relationer, vad det ser ut som.  Hur skulle vi vilja sätt ihop detta? Även att gå så långt som att säga: Okej, här är var vi vill göra detta.  Här är hur vi vill göra det.  Vem vill skall vara närvarande?  Skall vi gå ut via TV till massorna?

Allting, varje detalj.  De vill absolut möta oss på halva vägen. De kommer inte att komma in här och skydda oss eller rädda oss från oss själva.  De kommer inte att göra det.

Om någon av er känner till Andromedas information, en av de saker som jag först fick upplysning om när jag blev vuxen var, att i vår Galax dök tyranni upp mycket oväntat. Och de och andra raser, som är en del av Andromedas Råd, har kommit tillbaka i tiden till det här ögonblicket på vår planet och till de andra stjärnsystemen som har problem med pirater, till den här tidsperioden.

Detta skifte i medvetenhet är det som kastar det den ena eller andra vägen. De kommer att ingripa och de har redan ingripit på ett mycket, mycket subtilt sätt, därför att ingen vill leva i tyranni, inte nu och inte i framtiden.  Ingen vill detta.

Så detta är vår stund.  Detta är vårt ögonblick som mänsklighet, som ras, att verkligen bestämma oss för: Skall vi eller skall vi inte förena oss till en?  Skall vi eller skall vi inte ta hand om varandra?  Skall vi eller skall vi inte sluta med att ta skit från byråkratin?

Vi måste ta ett beslut och det beslutet ligger hos dig, och du kommer att tvingas mycket, mycket snart att ta det beslutet.  Och jag, som ni vet, jag talar inte bara till er här i publiken., jag vet att detta kommer att spridas och jag vet att dessa DVDs och liknande har ett eget liv.  Jag vet det bättre än någon annan.

Tiden är nu och allt det gör är att det börjar med dig, bara ta ett beslut – okej? – att göra något, att vara radikal, att bli en rebell igen.

De flesta av oss i den här publiken, vi vet vad det betyder att vara en rebell. Vi växte upp med skjutande gevär och pistoler.  Okej? Med att rädda ungmön, uppspelta inför nästa äventyr – vi vet allt om detta.  Det är en del av vem vi är.  Vi är inte tama knähundar.  Vi är inte det. Och jag tänker inte bli det.

Jag talar inte om att gå ut och orsaka brott.  Jag talar om att försvara dig själv, din frihet, dina rättigheter, din familj och ditt samhälle.  Därför att ingen annan kommer att göra det för dig. Faktum är att de arbetar alla emot oss, och inte ens de inser vad de gör – de vet faktiskt inte det.  Därför att så mycket information är uppdelad och separerad att de inte kan se hela bilden.

Men många människor vaknar nu upp mycket, mycket snabbt och jag vet att jag predikar till de redan frälsta när det gäller detta.  Men det är otroligt att se hur många människor som vaknar upp och ifrågasätter allting.

Detta är vår stund.  De nästa åren är vår stund och det behöver verkligen börja nu.  2012 är inte slutet på världen – det kommer inte att hända.  Det är inte vårt öde.

Emellertid kommer Jorden att gå igenom en del förändringar därför att vi kommer att korsa den galaktiska planen och den galaktiska planen har ett intensivt magnetiskt gravitationsfält. Det kommer att bli förändringar.  Det är oundvikligt.  Green talade lite om det igår och andra har talat om detta också.

Det kommer att inträffa, så ni behöver börja tänka på: Var någonstans vill jag vara? Okej, om det är här, fint, gör det bästa av det, men skapa din plats av oberoende. Ta det inte för givet längre.  Det kan vi inte.

Hela världen tittar på oss.  Asiaterna och européerna – de kan inte tro på hur dumma vi är. (skratt). Det är sant!  De kan inte tro hur dumma vi är! De säger: Vad är det för fel på amerikanarna? Ni vet?

Jag har inget svar på det. Har ni? (ohörbar kommentar i publiken).  Ni tittar på TV! (skratt).

Vad jag skulle vilja göra, för jag har lite extra tid, är att jag verkligen skulle tycka om att få svara på en del frågor, om det är okej (applåder).  Lätta sådana! (skratt).

KC: Okej. Tack så mycket Alex.  Detta är utmärkt och jag vill inrikta mig på det vägledande förslaget, därför att jag tycker att det faktiskt är fascinerande.  Jag tror att detta kommer direkt från Andromedans som du har varit i kontakt med.

AC: Ja det gör det.

KC: Vägledande (mentoring) är ett intressant sätt att säga det på. Okej? Om du ger vägledning till någon så styr du dem inte.  Du talar inte om för dem vad de skall göra.  Det är nyckeln.

Ingen här har ens föreslagit detta, jag tycker att det är fascinerande.  Så vad vi har här är idén om att ni kan få komma i kontakt med varelser som kan hjälpa till att lära er.  Nu, detta håller på nu.  Detta är just nu.  Jag är medveten om det.  Camelot är medvetna om det. Min Gud, vi skulle inte vara här idag om det inte var för just detta.

Det är nu vägledning på gång här, men ni måste fråga för att det skall inträffa, och ni måste vara medvetna i processen och även ansvarsfulla och ha den där förmågan.  Ni kan inte sitta där och be dem att göra något för er.  Det är inte det det handlar om.

Så jag skulle älska det om ni kunde tala om det, därför att du uppenbarligen har fått råd, så vem kan bättre lära oss: Vad ser detta ut som?  Hur är samspelet mellan er? 

Bara beskriv… och jag vet att du kanske har talat om detta till en viss grad.  Men i ert samspel… om du kan tala om hur de gett dig råd fram till nu.

AC: Okej.  Nu när min vägledning har pågått under tiden som jag bokstavligen har sparkat och skrikit, så har den största delen av vägledningen faktiskt varit: Varför tror jag något och vad är det jag tror?
 
Så många gånger kommer frågorna och jag kommer att ställa en fråga eller jag har en åsikt och de kommer omedelbart tillbaka och säger: Ja, varför tror du på det? Vad är det som gör att du tror att det är sanningen?

Ta t ex religioner. Det var en av de största sakerna som jag hade när jag var barn, och det var ett problem som min far tog upp med mig också när jag berättade för honom om detta.

Vi har format åsikter om verkligheten som inte är baserade på verkligheten.  De är enbart baserade på åsikter.

Om vi accepterar att åsikt är en verklighet då ger vi kraft in i den illusionen. Och det är precis vad vi har gjort här på Jorden.  Vi har förstärkt illusionen om vem vi är och om vår styrka, om vår makt, om hur det förväntas att vi skall leva på Jorden.  Även om att vara fast här på Jorden, om hur det förväntas att vi skall uppfostra våra barn.  Vi har alla köpt oss in till dessa uppfattningar. Det svåraste var att verkligen ta en titt på mig själv och det är faktiskt där som arbetet ligger – det är alltid om dig själv.  Det svåraste arbetet har antagligen varit, för mig, under de senaste fem, sex, sju åren.

Frågor som: Jaa, vem är jag?  De svarar inte på det.  De säger inte: Ja, du är den och den och den, men vad de gör är att de guidar mig.  De har guidat mig till vem det är som jag vill vara.

Först var det förståelsen att du inte är bara en fysisk varelse.  Det är den första saken att ta tag i – du är inte en fysisk varelse.

Och precis som en del av talarna sa igår – jag tror att det var Mr Green som talade om att det finns en själ och den består av 22 gram!  Jag tror att de har mätt den i kroppsvikten.  Det är faktiskt vem du är och sammankopplat till vem den där personen verkligen är, vad den där essensen handlar om, då börjar du inse: Oh, min Gud, jag är inte alls den jag trodde att jag var.

Jag har avsiktligen varit vag här, därför att jag inte nödvändigtvis vill berätta för er vem jag är, annat än säga vem jag är här på Jorden i denna livstid, och de misstag jag har gjort på viss nivå och att jag nu vet bättre än att göra om dessa misstag. Okej?  Men det gör vi.  Vi gör det. Vi experimenterar och vi skapar.

När vi kommer till meningen med livet så skulle de aldrig tala om den för mig exakt.  Allt de skulle säga är: Du skapar ditt eget äventyr.  Så igen, ansvaret ligger hos mig.

När vi kommer till vägledning – att vilja yttra sig och tala – idén var att hålla detta mycket, mycket enkelt.  Att bara dela med sig av deras perspektiv och låta människorna göra vad de än ville göra med det.  Och det spelar ingen roll om någon tror på det eller inte.  Människor känner sanningen och människor känner skitprat.  Slutligen kommer allt upp till ytan, det måste göra det.

För alla här är likadana som jag, ni alla vet bättre, ni vet vad som är verkligt.  Det är bara en fråga om att koppla bort oss själva från beroendet av det fysiska.  Och det är det som gäller nu – det har blivit ett beroende därför att fokus är på det fysiska.  Vi är inte objektiva längre.

Som en själ, när du har en ut-ur-kroppen-upplevelse och du lösgör dig från din fysiska form, då är du totalt objektiv.  Du har en 360-graders perifer vy och det beror på att du är objektiv. Du är inte beroende av det fysiska. Du är inte fast i kroppen eller beroende av kroppen.  Det är den delen som de har arbetat med mig på mest, att faktiskt känna essensen av mig själv så mycket som möjligt.

Så när vi talar om vägledning, så är det för att få bort oss från var vi är här, till självbestämmande.  Detta är vad jag talar om.

Så snart vi har makt över oss själva – och det tar inte lång tid, gott folk, det kommer inte att ta lång tid – då vet vi exakt vad vi skall göra, därför att vi är andliga varelser.  Vi är eviga, vi har ingen ålder.  Och det är inte någon metafysisk blindhet, det är verkligheten.

Så vägledningen är till för att hjälpa oss att flytta ut från beroendet av det fysiska in till full kraft som andliga varelser.  Och det är inte en dogm eller trossats – det är inte någonting av det.  Det handlar helt om introspektion.  Det är vad det är.

KC: Tack så mycket. Tack.

Medlem i publiken nr 1 (MP nr 1): Hej Mr Collier. Tack för att du är här idag.  Jag ville fråga om någonting som du nämnde i din intervju tidigare.  Du nämnde att en forntida ras, kallad Paa Tal, skapade människor, troligen för mycket länge sedan.  Jag undrar om du kunde utveckla dig lite om det för jag har hela tiden undrat om just det sedan du sa det.  Tack.

AC: Man tror att en uråldrig ras – vissa kallar dem för The Founders (Grundarna), andra kulturer kallar dem Paa Tal – skapade inte bara maskhålen utan också det mesta av det fysiska som vi känner som vårt universum.  Därför att, allteftersom de reser, så påträffar de civilisationer och ruiner från civilisationer långt bortom allting som till och med de känner till… och vi talar om rymdresenärer från en densitet av femte, sjätte, sjunde, åttonde, nionde, tionde graden som reser inte bara in, och flyttar in, i vår fysiska värld och andra fysiska världar, utan också deras egen.

Maskhålen är det bästa exemplet jag har fått. Ingen, ingen avancerad rymdras har någon aning om hur de faktiskt byggdes, men vi vet att de existerar.  Faktum är att det finns flera som har ”gått itu” och kopplat vår Galax till någon av de andra Galaxerna i närheten. De har gått itu och ingen vet hur man skall fixa dem för vi vet inte ens nu hur de byggdes.

MP nr 2: Jag är Dan Bender, den som fortfarande arbetar med strömmen. Jag blev ombedd av den inströmmande publiken, vilken uppgår till 1 500 personer som tittar nu – och jag tror att vi antagligen har över 10 000 som tonar in sig till det här speciella avsnittet (applåder).  Tack så mycket.  Jag har plockat ut tre snabbfrågor… förhoppningsvis är de kvicka, som jag blev ombedd att föra vidare.  De är slumpvis valda så de kanske inte är de bästa som vi fått här, men vad sjutton?

En av de första var: Vilken utrustning för fri energi känner du till?

AC En av de jag känner till är magnetisk.  I grund och botten uppfanns den av en gentleman i Tennessee.  Den var bara en bit större än en skokartong och den genererades av magneter.  Den hade en motor på insidan och den spann.  Så snart du startade den kunde den ge kraft till ett hem totalt oberoende, det spelade ingen roll var det var.

Jag förstår att både gentlemannen och teknologin försvann för omkring åtta år sedan.  Han försökte att få patent på det och det var då han helt enkelt försvann.  Han demonstrerade faktiskt den teknologin och började bygga den under 1976.

Dan: Den andra frågan jag har är: Kan vägledning ske på Internet? 

Nu måste jag erkänna att jag inte var uppmärksam på allting för jag var så upptagen med allt på Internet, men det är frågan jag har.

AC: Det vet jag inte.  Det är en bra fråga.  Jag vet inte.  Jag kan inte se varför inte.

Dan: Okej.  Jag gissar att vi måste lura ut det – en av mina små sidojobb som jag måste göra.(skratt).  Den sista frågan jag har här, så jag kan låta några andra komma in här är: Hur handskas du med problemet med girighet?

AC: Jag har inget svar på det.

Dan: Okej.

AC: Jag menar, vad är girighet?  Det där att de aldrig får nog? Det är i grunden baserat på rädsla, skulle jag tro.  Rädsla för förlust, rädsla för abstinens, rädsla för att inte ha nog och rädsla för förlust.  För mig är det var girighet är.  Det är just rädsla.

Kan det bli ett beroende eller missbruk?  Uppenbarligen så har det det. (skratt).  Men personligen så har jag inget svar på det.

Dan: Tack så mycket från publiken på Internet.

AC: Okej, tack själva. (applåder).

MP nr 3: Du nämnde om möjliga, kommande förändringar, som på en geologisk nivå.  För mig verkar det så chansartat.  Jag skulle uppskatta dina tankar om: Litar vi helt enkelt på vår intuition när det gäller vart vi skall gå, vad vi skall göra, hur vi planerar för något som det, eller…?  Det verkar ganska skrämmande att försöka på eget bevåg.

AC: Jaa, ni vet, förändringar uppstår hela tiden och ni gör saker rent intuitivt hela tiden också, antingen ni inser det eller inte.  Ni kanske förändrar vägen ni går hem på en dag och gör något annorlunda, och sedan när ni kommit hem så får ni reda på att just där ni skulle ha varit var det en förskräcklig bilkrasch.  Det var faktiskt något som hände min fru.  Hon gjorde något helt annat än vad hon brukade göra och hon skulle ha varit just där.

Så, ni vet, alla har sina guider, alla har sin egen intuition.  Jag är inte alltid den mest intuitiva alla gånger heller.

Det enda jag vet som jag kan svara på här är att du lär dig helt enkelt att lita på dig själv.  Det kunde vara att du blir guidad till att gå ut ur staden när något händer.  Jag har inte det svaret. Eller du kommer att vara precis där du inte tror att du behöver vara, men du kommer att vara där av en mycket, mycket god anledning, och ut från det kommer en självkänsla som du aldrig haft förut.

Vi har alla vår egen väg och vi skapar alla vår egen verklighet.  Vi har alla vår egen personliga agenda för lärdom och växande och för att bli det vi är.  Din erfarenhet kommer att bli mycket annorlunda än min. Jag vet inte hur jag skall säga det.  Jag menar, hej, om jag hade ett bestämt datum?  Men det har jag aldrig.  Jag får aldrig ett bestämt datum och jag har gjort det misstaget i det förflutna och sagt ett bestämt datum när det egentligen var möjligheter.

Så faktum är att jag inte heller vet något utan ni måste helt enkelt lita på att ni kommer att befinna er på exakt rätt plats, där ni behöver vara.  Jag vet att detta är ett slags flummigt svar men det är min egen uppfattning också, ni vet. Att jag bara måste be och har tillit till att jag kommer att vara exakt där jag behöver vara.

MP 3: Jag uppskattar det.  Det är ungefär min uppfattning också och jag ville bara veta hur dina tankar går om detta.  För att försöka ta det från ett tankemässigt perspektiv och få ut kartor och… verkar lite absurt för mig.  Så jag går i den andra riktningen och litar på livets flöde.  Jag uppskattar ditt svar.  Tack så mycket.

AC: Exakt, och personligen så brottas jag med detta hela tiden.  Jag försöker att ha en backup plan för en backup plan, för en backup plan, och jag lägger all den här energin på att göra det och så går det i en totalt annan riktning.  Så… (skrattar).

MP nr 4: Hej och tack för att du är här. Jag har bara en fråga. När du nämnde det där om de 47 nivåerna i regeringen…

AC: Nivåer av säkerhetstillstånd.

MP 4: Yeah, säkerhet som inte ens presidenten känner till, att han egentligen inte har ansvar. Detta hände för 46 år sedan, naturligtvis, men jag undrade just vad du tänker om avsikten bakom president Kennedys avrättning?  Jag är bara nyfiken på det, du vet, bara undrar.

AC: (Åhörarna svarar/ohörbara kommentarer). Nej, nej. Be inte om ursäkt! Be inte om ursäkt! Jag bara… Oooo man!

Okej, jag skall ge er min syn på det där. (tar ett djupt andetag).  Eisenhower berättade för Kennedy om ’54 (Ed skriver: Det var då Eisenhower mötte ETs och Muroc AFB – numera Edwards AFB – och detta var ett nyckelmöte med de negativa ETs som missledde USAs regering, och ledde dem ner i kaninhålets fälla som de nu finner sig själva vara i, oförmögna än så länge att gå framåt med ET/UFO-avslöjanden), så Kennedy visste detta och han berättade för Bobby, uppenbarligen.

En av de saker som inträffade – och detta har varit dokumenterat genom det fantastiska arbete som Dr Steven Greer har gjort med Disclosure Project – är att det mesta av den utomjordiska kunskapen och teknologin och utbytet av teknologi lades ner tre veckor efter att Eisenhower fick veta om det.  Så han visste inte ens var det fanns och detta har bekräftats av en av hans stabschefer, Brigadör General Langdon, tror jag att det var.

(Notering från Ed som skriver ner artikeln från videon: Sherman Adams var Eisenowers stabschef, en sökning i militära register visade sig fruktlösa för Brigadör General Langdon).

Så han delade med sig av allt detta till John F. Kennedy och uppenbarligen kände de det som en förlust att inte veta vart den här teknologin hade tagit vägen, och hur långt mörkläggningen hade gått, det var något som kallades Special Operations Coordinating Group, vilket var en del av det Nationella Säkerhetsrådet (National Security Council). 

Vad som är intressant att notera är att det första som John Kennedy gjorde när han blev president var att skriva under ett presidentdirektiv för att avskaffa Special Operations Coordinating Group.
 
Nu, ingen vet exakt vem de är, men de är inte bara kopplade till underrättelsetjänsten utan också till alla mörklagda program, det hemliga rymdprogrammet och allt annat.  Det finns gissningar om att dessa människor är cheferna för Federal Reserve, därför att de kontrollerar pengarna och det handlar egentligen om pengar.  Det är dock gissningar, jag vet inte detta som ett faktum.

Men vad som är intressant att lägga märke till är att de har förbindelser överallt, till allting, därför att alla underrättelser ovanifrån kommer till dem och sedan bestämmer de vilken information presidenten borde få. Här har vi igen nivåerna för säkerhetstillstånd.

Vad som också är intressant att notera är att efter mordet så var det första som Johnson gjorde, när han kom tillbaka till Vita Huset, att återskapa Special Operations Coordinating Group, numera känd som Special Group i the National Security Council.

Det är min åsikt om detta.

MP 4: Det är ju otroligt.  Men den där tiden under 60-talet… naturligtvis, som du vet – är de alla som en serie av slumpmässiga händelser, eller alla är olika… såsom, du vet, King och Bobby? Är de bara alla slumpmässiga tilldragelser av ensamma tokstollar som James Earl Ray och alla de där grabbarna, och Sirhan Sirhan, eller är de bara en del av hela den här saken?

AC: Jag tror att det finns program som överlappar alla de aktioner som tilldrar sig i varje land. Ja, där finns en del ensamma tokstollar eller individer som utför de här sakerna, men där är också, på samma gång, en överväldigande mängd bevis för att många människor har blivit hjärntvättade och skapade till att bli slagskämpar, för att ”gå ut” och skada folk. Så, jag vet inte.

Men igen, ni vet, låt oss gå tillbaka till Operation Paperclip.  En stor del av hjärntvättandet och tankekontrollteknologin som tyskarna hade fått togs över hit och de bara fortsatte med operationerna här under olika namn med nya pass.  Så det är mycket en stor… och jag känner inte till alla komponenterna i det hela.

Det är en mycket stor fråga, men på ytan ser det ut som att det var gjort med avsikt?  Jag menar, titta på individerna, vem de var. De gjorde förändringar. De skapade en medvetenhet, de var fokuspunkten i en mycket mäktig rörelse för förändring, för att få saker att hända för en förbättring för alla. Okej?

Så igen, det är den pyramidala maktstrukturen.  Du kapar av huvudet – förlust av kunskap. Någon kan komma in och ta kontroll och flytta det den andra vägen, sedan existerar det inte. Så… okej?

MP nr 5: Hallå, Sir.  Tack för att du är här.

AC: Tack själv.

MP: Först vill jag tacka dig för att du tar upp ett subjekt som jag känner är en av de viktigaste sakerna som vi kan tala om här på den här konferensen.  Så vitt jag kan säga så är du den första personen som tar upp det – det är penningsystemet, det ekonomiska system som vi i första hand använder i den här världen.

Min fråga är om du och/eller Andromedans har någon insyn att förmedla när det gäller övergången som vi behöver för att kunna förändra ett ekonomiskt system som sätter oss i en position där vi känner det som att vi måste konkurrera med varandra för att överlevam, och som får oss att känna oss separerade från varandra istället för att vara en. 

AC: Det är en bra fråga och låt mig få fråga dig detta tillbaka: Vad tänker du själv om detta?

MP: Uppenbarligen så vet du det på grund av hur jag la mina ord i frågan…

AC: Vägledning handlar om självinsikt, okej?

MP: Det är riktigt.

AC: Vad är dina idéer om det först? Du vet, det är fint att fråga någon om ett råd när du inte har en aning om vad du skall göra, men det kan felaktigt, eller till din nackdel, påverka dig. Men det är bättre för dig att ha någon idé om var du står och varför du står i en speciell position eller en orsak till att göra en förändring, än att ha någon som talar om för dig varför. (Applåder).  Och det är det de vill ha.  De vill att vi kommer halva vägen.

MP: Jag håller i högsta grad med om det och jag har många egna åsikter angående hur vi kan göra det.  Jag känner bara att det är ett viktigt område att ta upp.

Jag känner att för mig personligen går detta tillbaka till något du sa angående skapandet av något som inte redan existerar i världen och aldrig har funnits tidigare.  Jag känner att detta är vad vi behöver av mänskligt samspel.

AC: Vi kan göra detta.  Jag menar, som själar när vi inte är här på Jorden, har vi varit i andra civilisationer som inte har ett penningsystem.  Vi har den kunskapen inom oss. Vi vet. Vi har bara inte tillgång till det för ögonblicket, men vi vet detta, allihop.

MP nr 6: Tack så väldigt mycket för att du är här.  Jag är mycket inspirerad av ditt budskap.

AC: Det är en ära för mig.

MP 6: Tack, för oss också. Min fråga till dig är, du talade förut om hela detta med en Domän av Kunskap och, du vet, intentionen som vi har tillsammans och hur vid någon punkt fanns inte dessa mänskliga rättigheter längre.  Så hur kan vi komma tillsammans som en grupp, kollektivt, genom att skapa en intention för världen som vi vill se den?

Hur kan vi… du vet, allihop frågar: Vad kan vi göra? Vad kan vi alla göra för att kollektivt dela våra avsikter för världen som vi vill se den, den värld vi vill skapa?

De har sina avsikter eller intentioner, men kanske vi behöver kollektivt ha våra och ställa oss på samma sida när det gäller den värld vi föreställer oss.  Jag undrar om du har något råd eller vägledning för hur vi kan förenas på det sättet och samla våra intentioner för att skapa världen vi känner är sann i våra hjärtan, som vi vet är möjlig för oss att leva i, den vi minns.

AC: Det är det första steget.  Helt enkelt tala med era vänner, människor som har samma inställning. Bara skapa den virvelvind av kunskap, av harmoni, av frekvenser och allt eftersom ni börjar tala mer och mer om det så växer era grupper.

Jag skall ge er ett exempel, det bästa exemplet som dyker upp är: i Colorado fanns en grupp kvinnor som var fruar till soldater i Irak.  Vad de gjorde var att de formade något som de kallade The Kitchen Militia – okej? – där de alla skulle tillsammans, inte bara dela recept och tala om att ta hand om barnen och så vidare, dela information och brev om sina män i Irak, utan de skulle också börja tala om annorlunda idéer.

En del otroliga idéer kom ut från The Kitchen Militia.  Flera av dem till och med startade företag för idéer som kom ut och nu anställer de många av människorna inom Kitchen Militia.

Så det är mycket enkla steg.  Och igen, individuellt, detta måste bli på gräsrotsnivå.  Allt som behövs är ett fokus, en vändning av fokus från dramat och det skräp som de vill att vi fokuserar på, på Nyheterna och CNN etc, och börjar tänka på: Vad är det jag vill?

Vilken information vill jag känna till? Vad är det jag vill höra? Vilken information vill jag höra på Nyheterna?  Vilken sorts grannskap vill jag leva i? Vad vill jag tala med mina vänner om? Vad är det som verkligen är viktigt för mig?

Och, mina damer och herrar, under 1993 talade jag om för alla att de skulle slänga bort sina TV-apparater.  Jag gjorde faktiskt det (skratt).

Jag menar, vi har en sådan, och vi tittar på filmer och vi väljer vilka filmer vi vill ha. Jag har kaninöron så att jag kan se valet för att komma på vem som kommer att lura oss under de nästa fyra åren (skratt) och det är i stort sett det. Och Super Bowl, men nu kan jag få in det på internet så nu behöver jag inte ens koppla in kaninöronen.

Så ni vet… ni känner till det här.  Ni känner till de här sakerna och ni måste bara vilja ha det, ni måste bara vilja ha det.  Ni måste vilja ha det så mycket att ni är villiga att bara göra det och säga: Nog är nog!

Ni gör det tillsammans med era barn. Ni gör det med era grannar.  Ni gör det med era chefer. Nu måste ni göra det när det gäller era egna liv.

Vad är det som ni verkligen vill?  Skaffa en klar och distinkt idé om vad det är som ni verkligen vill.  För det system vi har nu krymper och det kommer att fortsätta att krympa. All illusion i världen kan inte hålla det kvar – därför att det går mot sitt slut.  Det har gjort sitt.

Så vi måste skapa något annat.  Vi måste göra det, för om vi inte gör det kommer Powers That Be att skapa det för oss, och jag kan garantera er – ni kommer inte att bli fria!  Ni kan inte vara fria.  Ni kommer inte att tycka om det alls (skratt).  Det är självklart, absolut självklart, för det handlar helt och hållet om dem.  Det handlar inte om er.  Och som Spock en gång sa: The needs of the many outweigh the needs of the few – dvs Behovet för de många överväger behovet av de få.

Nästa fråga.

MP nr 7: Dave: Alex, mitt namn är Dave Farman.  Jag representerar - www.alienshift.com – den sida vi gjorde för dig består av mellan 200 och 250 sidor.  Det är en av de mest besökta. ALIENSHIFT handlar om nytt hopp för mänskligheten och du är en av… vi kan kalla dig för det nya hoppet för mänskligheten.  Jag vill tacka dig för allt du har gjort.  Min fråga är… ursäkta mig. Ville du säga något?

AC: Det handlar inte om mig.  Det handlar inte om mig.

Dave: Det handlar helt om oss, och frågan jag har är om oss, publiken.  Varje Ufolog har under de senaste 30 åren sett något, de skriver böcker och gör videor och de går hem.  Det finns ingen enhet eller grupp som kan… Hur kan vi skapa en 40-man internationell grupp som kan ha en ledare som du, t ex, eller vem som helst som kan ta den positionen, och vi har vår röst med ETs och med människorna på Jorden?

Till publiken: Ni här väntar alla på de styrande.  Gör inte det! Gör inte det!  Vi är de styrande mellan mänskligheten och utomjordingarna.  Vänta inte på att någon regering skall hjälpa oss. (Alex startar applåder).

MP nr 8: Hej. Tack för att du kommit hit idag.  Vi uppskattar alla det.  Jag gissar att den fråga jag har är, jag har en sorts djup fråga, eller på sätt och vis djup gissar jag, att jag tror att vi alla vill tillägna oss kunskap och vi vill veta vad som håller på att hända och det är stärkande.

Å andra sidan är det också sant att ju mer vi vet, till en viss grad ju mer av ett mål blir vi. Jag tror att det beror på det faktum… speciellt på sättet vi har haft en massa lagar som vi har spridit ut över världen för att övervaka vad människor gör.  Jag tror att vi alla måste vara förstående när det gäller det.

Jag frågar, vad tror du?  Hur kan vi få…?  Vi vet att där är makt som finns utanför planeten. Vi vet att det högre självet är rent och starkt.  Hur får vi det in i det faktum att vi sätter oss själva – jag vet inte om det är en risk – men att vi sätter oss själva i en prekär position och att vi står emot en mycket, mycket organiserad och mycket stark union över hela planeten.

Och hur kommer vi dit? Hur ger vi oss själva mer kraft? Jag gissar att det är det jag ville fråga.

AC: Okej.  Låt oss ta hand om den första av frågorna.  Jag vill att du gör mig en tjänst för ett ögonblick.  Jag vill att du går ner på dina knän.  Ge honom mikrofonen.  Bara gå ner på dina knän. Okej? Ja, just så.  Titta på mig.  Jag vill att du tittar på mig.  Kan du se på mig?

AM 8: Det är inte vad jag hade väntat mig, men…

AC: Vill du leva resten av ditt liv på det sättet?

AM 8. Nej, inte så gärna, nej.

AC: Okej, stå upp igen (applåder och visslingar).  Stå upp igen!

Tänk på att du är en odödlig själ.  Allt de kan göra är att ta den här (kroppen) från dig och du fortsätter att leva. Okej?  Det är inte vem vi är - det är vad vi är. När det gäller att forma en organisation måste det vara gräsrötterna som gör det och alla i den här publiken och varje medborgare runt om i världen – om vi börjar ta hand om varandra så finns det inte en enda av dem som kan göra något mot oss (applåder, visslingar och tjut). Det finns inget de kan göra!

MP 8: Jag hör dig, jag hör dig. Okej.  Det var dramatiskt, tack så mycket.

MP nr 9: Jag gick upp för jag ville försäkra mig om att vi är Markpersonalen och att vi är undervisade och vill veta om du motsäger dig detta, att detta är kören och att vi redan är undervisade antingen vi har blivit klappade på axeln av någon från en annan del av galaxen eller inte.  Att vi borde stoppa upp med att förneka att vi redan får undervisning och att vi redan nu får budskap om vad det är vi behöver göra.

AC: Ja, jag tror att George sa det på bästa sättet igår. Mr Green: Vi är utomjordingar (skratt).   Vi försöker bara att återförena oss med släkten, i grund och botten.  Så ja, du har absolut rätt. Jag har inga problem med det.

Min avsikt med att upprepa är att jag vet att dessa saker går vartsomhelst och att det är så många människor som nu kommer in på det här och upptäcker det för första gången eller att åtminstone frågar om det.  Och det är viktigt att be dem komma ombord så snabbt som möjligt.  Bara för att ha dem ombord och att plantera fröet.

På någon nivå har du redan blivit vägledd, andligt, och vi behöver bara ta med det fysiska och koppla det till våra egna andliga lektioner.

AM 9: Tack så mycket. Det var fint.

AC: Det var min avsikt.

MP nr 10: Jag undrar bara vad för slags objekt det är som är på väg in?

AC: Vad är frågan?

MP: Ursäkta, jag är lite nervös här.

AC: Ingen kommer att slå dig (skrattar)

MP: Yeah. Du nämnde ett inkommande objekt, 22 grader Uranus eller något sådant.

AC: 18 grader höger om uppstigningen av Neptunus omloppsbana.  Allt jag vet är att det är en planetär struktur och det är en vänlig sådan.  Jag vet inte något mer för ögonblicket, men jag vet att den är välvillig.  Okej?  Det är inte Nibiru.

MP nr 11: Jag har en fråga, men som jag stod där så fick jag en insikt.  Du talade om den holografiska sortens system som de har satt in och att du sa att vi måste implementera det där holografiska systemet.  När du sa att vi måste bli gräsrötter, allting måste bli gräsrötter, fick jag in det på en extrem nivå att, genom att fortsätta att dela med oss passionerat med absolut alla, så skapar vi det holografiska systemet som de inte kan förstöra.

AC: Det är riktigt. Det är omöjligt att förstöra.

MP 11: Jag har verkligen förstått det, tack så mycket.

AC: Du är mycket välkommen.

MP 11: Min fråga är, du nämnde att Andromedas har det DNA som gör det möjligt att minnas tidigare liv och att vårt DNA är skadat så att vi inte kan det.  Känner du till några vägar på vilka vi kan hela vårt DNA? Och skulle tillgång till planen eller blåkopian för perfekt hälsa och healing i vårt Högre Själv i så fall bli en del av det?

AC: Det är en mycket bra fråga. Jag har inte svaret på den.

MP 11: Tack så mycket.

AC: … och jag måste sätta på mig glasögonen för att se vem jag talade till (skratt).

MP 12: Okej, jag vill tala om det där med gräsrötter och säg till mig om jag har rätt, är det även om vi inte är ute och talar, om du gör ditt andliga arbete och inom dig har en önskan om en värld som är fridfull och ren och god utan hatet och ångesten, och du skapar det, att det ärgräsrotssaken”, att det inte behöver vara en organisation.

AC: Det är exakt rätt.

MP 12: Tack så mycket.

AC: Du har fattat det (applåder).

Nu skulle jag vilja ta upp någonting.  Jag har varit välsignad med att ha en möjlighet att vara en tid i Europa och jag var i Schweiz.  Vi hade just kommit ut från en pub och där var några unga män som blev arresterade av någon orsak – och jag glömmer aldrig detta.

Då vi stod där och såg detta hända sa en av de unga männen till den schweiziska polisen: Du läste inte upp mina rättigheter.

Och polisen stoppade och sa: Vilka rättigheter?

Mannen sa: Jag har rättigheter.  Du måste läsa upp The Miranda Act för mig.  Och detta var en schweizisk student. Okej?

Sedan sa polisen: Detta är Schweiz.  Du har inga rättigheter här.

Okej, men den här unge mannen trodde så mycket på det att han var villig att utmana polisen om det – okej? – och det var en stor överraskning för honom.

Så ni ser, inflytandet som USA har haft på världen är så mycket djupare än någon av oss inser och besvikelsen är antagligen likvärdig till det just nu – okej? – för här har propagandan blivit kommunism, fascism.  Vi har sänt unga män till krig, förlorat deras liv för att kämpa mot kommunism och fascism, och på 60 år har vi blivit fascister?  Vad är fel på den bilden?

Till publiken: Sir? Två frågor till och sedan är jag klar här.

MP nr 13: Jag ville inleda den här frågan med att bara säga igen, eftersom jag talade med dig privat, det är en ära och ett privilegium att ha dig här med oss och tack för att du talar om för oss vad du vet. Jag vill också säga att jag inte vill att den här frågan skall låta på något sätt fientlig mot någon för den kommer från hjärtat (blir känslig) och det är något som har varit störande för mig under en lång tid.  

Om vi skall gå framåt och förena alla pusselbitarna, och sedan flytta oss in i den holografiska, sociala strukturen som du talar om, där barnen vet mer än de vuxna och där all information ges till de unga, så varför är det så att vi fortfarande – även i avslöjandets tider och med modiga vittnesutsagor som kommer fram, folk pratar – att där fortfarande finns vissa ämnen som människor är rädda för eller vägrar att tala om, som t ex stargates som nämndes tidigare den här morgonen, och andra saker?

AC: Så, är din fråga exakt varför det fortfarande finns vissa ämnen som folk inte vill diskutera?

MP 13: Just det.  Människor som är modiga nog att stiga fram och riskera sina liv för att tala ut om vad de vet, vad beror det på att de inte talar om allting de vet? Det finns fortfarande ämnen som de inte önskar att tala om.

AC: Ja, det är en bra fråga och jag är också skyldig till det.  Det är en bekvämlighetszon.  Det är en bekväm nivå och allt har sin egen tid.

Vad skulle hända för mänskligheten om regeringen skulle komma ut och förklara allt som de vet om allting som de vet?  Skulle mänskligheten som helhet kunna handskas med det?  Troligen skulle en del av mänskligheten kunna göra det.

Den andra delen, eller grupperna, kunde kanske inte handskas med det, åtminstone inte i början, därför att de har konstruerat en verklighet omkring sig själva som är baserad på föreställningen som är en illusion.  Att krossa den i ett enda svep kan vara en otjänst för dem.

Idén är att ta människor och ge dem de redskap de behöver så att de frivilligt börjar processen av självansvar och frivilligt ser in i sig själva.  Informationen finns där och den har funnits där ute under 50-60 år.

Vi tar UFO-samhället som en helhet, Exopolitics.  Fler och fler människor kommer in i detta. Vilken är den största gruppen nu?  Det är de unga människorna, vilket är lovande.  Faktum är att de påverkar sina föräldrar genom att ha diskussioner hemma. Vad tror ni om detta, vad tänker ni om det?  Så det spelar ingen roll hur det händer, så länge det händer.

Jag nämnde Dulce i vår konversation tidigare.  Det kommer att finnas människor, det är jag säker på, som vill kontakta dessa två (Eds notering: refererar till talarna Duncan O’Finioan och David Corso vars presentationer gick före den här) för att verkligen prata om detta, och de måste vara mycket försiktiga med hur de presenterar informationen för de saker som hände där är fruktansvärda – absolut hårresande – och de måste tas om hand och de var omhändertagna.

Emellertid, de element som låg bakom dessa grymheter finns fortfarande här. Okej? Och även jag vill helst inte tala om det därför att det involverar kvinnor och barn. Och det är allt jag vill säga om detta.

Men nu när jag har nämnt det, så har jag skapat en Domän av kunskap, okej? Jag har just skapat en Domän av kunskap.  Så nu kan var och en av er börja med att gå ut och tänka på det och göra en undersökning för att ta till er den informationen, därför att nu vill ni veta.

MP 13: Tack så mycket.

AC: Tack själv.  De två sista frågorna?

MP nr 14: Min fråga är faktiskt om barn och försvinnandet av barn, om du är villig att tala om detta.

AC: (suckar). Jag har sagt så mycket om det redan. Jag vet att jag har varit förb-d när det gäller detta, mina damer och herrar.  Jag vet absolut vad jag vet angående de försvunna barnen och jag kommer inte att be om ursäkt för det.  Jag står vid vad jag har sagt under alla dessa år och det gör jag fortfarande.

KC: Okej. Skulle du kunna göra en sammanfattning?  För vi är medvetna om detta också, så om du kunde bara… i kanske en mening?

AC: (suckar)… (lång paus, viskar ”shit”)… Vi har blivit en naturresurs, mycket på samma sätt som vi utnyttjar kor och andra djur.  Vi har själva blivit en naturresurs. De yngre är de mest åtråvärda därför att de inte är förorenade med kemiska gifter i sina kroppar, därför att de är unga.  Det är allt jag kommer att säga om detta.

KC: Laura Knight-Jadczyk har gått djupt in i detta och Rich Dolan har också skrivit en recension av hennes bok som är mycket positiv och Rich har… och Alfred Webre publicerade en artikel om detta ämne.  Så om ni vill undersöka detta mer…

Därför, faktiskt, så vill jag bara tillägga vad Alex säger här att poängen inte är att ge er allting på ett silverfat – okej? – för ni förstår vad som händer. Poängen är att ge er vägledning.

Vad Alex gör här är att ge er vägledning, han ger er indikationer. Och det är vad våra tipsare gör också, för den delen.  De talar inte om allting för er. De talar inte ens om allting för oss, men de ger oss ledtrådarna som vi behöver för att göra den forskning som är nödvändig för att hitta sanningen.  Och när du träffar sanningen, då tar den tag i dig.  Du känner den!

Ni vill förneka den, fortsätt med det då.  Den finns därute.  Sanningen finns därute.  Det är otroligt där ute! (applåder).

MP nr 15: Hej Alex. Jag är den sista frågan, uppenbarligen.  Mitt namn är Andreas. Var snäll och ta inte detta på fel sätt, men jag älskar dig, man! (skratt och applåder).

Min faktiska fråga är faktiskt riktad till publiken och till dig.  Jag undrar om du har något emot att utföra en liten minimeditation för oss alla, för att rikta vår intention för förändring av den framtid vi vill ha.  Jag undrar om du skulle vilja göra detta.  Tack så mycket. (applåder).

AC: Ooo… Nu satte du mig på pottan! (skrattar)  Ja, det här blir första gången.

Jag har en förkärlek för andlighet med mycket enkelt sunt förnuft, som alltid har lett mig till de Ursprungliga amerikanarna.  Så vad jag vill göra är att jag vill avsluta här med en indiansk bön och det råkar vara samma bön som finns på framsidan här som jag har med mig. Det är vanligen alltid den bön jag går till.  Jag ändrar orden och gör dem till mina egna efter alla dessa år, men för det här ändamålet så säger den exakt vad jag skulle vilja säga:

Store Ande, vars röst jag hör i vindarna och vars andetag ger liv till allt i världen, hör mig!

Jag är liten och jag är svag och jag behöver din styrka och din visdom.

Låt mig vandra i skönhet och låt mina ögon alltid få behålla den röda och violetta soluppgång du har skapat med mig.

Gör så att mina händer respekterar de saker du gjort och mina öron skärps för att höra dina ord och din röst.

Låt mig lära de lektioner som du har dolt under varje sten och löv.

Jag söker styrka, inte för att bli större än min broder, utan för att bekämpa min största fiende – mig själv.

Gör mig alltid villig att komma till dig med rena händer och friska ögon, så att när mitt liv avtar som den avtagande solnedgången, min ande kan komma till dig utan skam.

Amen

Mina damer och herrar, det har varit en absolut ära för mig.  Tack så hemskt mycket.

(Långa applåder och stående ovationer).

Här är bönen på engelska: 

Great Spirit, whose voice I hear in the winds and whose breath gives life to all in the world, hear me!

I am small and I am weak and I need your strength and your wisdom.

Let me walk in beauty and let my eyes ever behold the red and purple sunsets that you have created with me.

Make my hands respect the things that you have made and my ears sharp to hear your words and your voice.

Let me learn the lessons that you have hidden under every rock and leaf.

I seek strength, not to be greater than my brother, but to fight my greatest enemy – myself.

Make me always ready to come to you with clean hands and straight eyes, so that when my life fades as the fading sunset, my spirit can come to you without shame.

Amen.

Klicka här för video intervjun

Stöd Project Avalon - Gör en donation:

Donate

Tack för din hjälp.
Din generositet gör det möjligt
för oss att fortsätta vårt arbete.

Bill Ryan

bill@projectavalon.net


unique visits