Sök 

Avalon logo Anglo-Saxiska UppdragetAnglo-Saxiska Uppdraget :
 Tredje världskriget och
nya världens arv

Februari 2010

Klicka här för transcript från orginal ljud inspelningen
Klicka här för Bill Ryan's presentation (transcript)Historiker säger att det "Anglosaxiska Uppdraget" syftar till att sprida kristendomen i det 8:e århundradet. Men över tusen år senare finns det nu en mycket mer ondskefull innebörd åt uttrycket.

Vi har nyligen fått 11 sidor med information från en insider som var fysiskt närvarande vid ett möte med högre frimurare i "City of London" 2005.  Vad som diskuterades är skrämmande att höra.

Jag (Bill) gjorde en ljudintervju med vår källa, en engelsman vars identitet vi har verifierat och fått alla kända detaljer bekräftade. Denne man, liksom många av dem vi talat med, kan inte längre leva med sitt samvete eller hålla denna information hemlig.

Min ursprungliga idé var att bara ge ut en text av intervjun, som vi har gjort tidigare. Men materialet det omfattar är så viktigt - och för mig var de saknade bitarna som fanns i den så viktig - att jag har tagit steget att presentera informationen på video.  Ljudfilen med vår källa, som inte finns på video, finns här

Vad vår källa rapporterar är följande:

Det finns ett planerat tredje världskrig, där kärnvapen och biologiska vapen kommer att användas. Vår källa anser att detta kommer att inledas inom de närmaste 18-24 månaderna.

Det är planerat att börja med ett anfall av Israel på Iran. Antingen Iran eller Kina kommer att bli provocerade till en kärnvapenattack.  Efter en kort kärnvapenstrid kommer det att bli en vapenvila. Världen kommer att kastas in i rädsla och kaos - allt noggrant konstruerat och uträknat.

Det extremt spända läget kommer att användas för att motivera tung social och militär kontroll i alla västerländska första nationer i världen. Planer finns redan för det.

Under det nukleära eldupphöret planeras det en dold spridning av biologiska vapen. Dessa kommer inledningsvis att riktas mot kineserna. Som vår källa skrämmande säger, "Kina kommer att bli förkylt". Biologiska stridsmedel kommer att sprida sig vidare, till väst. Infrastrukturen kommer att kritiskt försvagas.

Detta är bara början. Efter detta skulle ett fullskaligt kärnvapenkrig utlösas med omfattande förstörelse och förlust av liv. Vår källa berättar att den planerade befolkningsreduktionen kommer att vara 50 %.  Han hörde denna siffra anges på mötet.

Detta fruktansvärda scenario har planerats i flera generationer. De första två världskrigen var en del av förberedelsen för denna slutgiltiga apokalyps - som är en centralisering av finansiella resurser, som den lika välplanerade ekonomiska kollapsen i oktober 2008.

Som om allt detta inte vore nog, spekulerar vår källa, så är allt klart för en kommande "geofysisk händelse" - samma typ av händelse som våra förfäder hade för cirka 11 500 år sedan.  Om detta inträffar - inte nödvändigtvis omkring 2012, men någon gång under nästa årtionde - skulle det förstöra civilisationen som vi känner den, och hämma till och med effekterna av ett kärnvapenkrig.

Jag ställde frågan till vår källa: Om det finns en förväntad katastrof, varför då inleda ett tredje världskrig? Hans svar, för första gången för mig, gav mig en fruktansvärd känsla.

Det verkliga målet, förklarade han, är att förbereda för en ny kontrollerad värld. För att säkerställa att denna "nya värld" blir sådan som "controllers" vill, så behövs totalitär kontrollstruktur när en katastrof inträffar - med den ursäkten kommer befolkningen att acceptera och efterfråga den. Krigslagar i noga utvalda länder före katastrofen inträffar gör att "rätt" människor överlever och frodas i den nya kontrollerade världen, och i början av nästa 11 500 års cykel. Det som kan ha varit noggrant planerat i en hemlig global skala, för att pågå i flera generationer, är ingenting mindre än vem som skall ärva jorden.

Vilka är "rätt" folk? De vita kaukasierna. Detta kan vara anledningen till namnet på detta projekt som heter Anglosaxiska Uppdraget. Därav motiveringen till det planerade folkmordet på det kinesiska folket - så att den nya världen ärvs av "oss", och inte "dem".

Vår källa har inte informerats om det öde som planerats för andra och tredje världens länder som de i Sydamerika, Afrika och Asien. Men han förutsätter att dessa skulle få klara sig själva och förmodligen inte överleva bra - eller kanske inte alls. Totalitära militära regeringar i väst, vita människor är bestämda till att bli arvtagare.

Denna plan är så ond, så rasistisk, så djävulsk, så stor, att det är nästan obegripligt. Men det ligger i linje med vad många kommentatorer, forskare och uppgiftslämnare (insiders) har sett i flera år nu. För mig personligen är det den tydligaste bilden hittills av varför världen är som den är, och varför hemligheter skyddas så hårt, det kan handla om rasöverlägsenhet. Fjärde riket lever och mår bra.

Förvånansvärt nog är vår källa inte pessimistisk. Han betonade, liksom vi och många andra forskare och kommentatorer, att medvetandet vaknar snabbt över hela planeten och att dessa planerade händelser inte är oundvikliga. Om det någonsin funnits en anledning att arbeta nära tillsammans för att öka medvetenheten om det verkliga hotet mot oss alla, är det detta.

Titta på denna video, lyssna noga på det starka budskapet om hopp och uppmuntran, och sprid det vitt och brett. Vi planerar att skapa textning på flera språk - däribland kinesiska. Vi står för potentiell prakt av en enad mänsklighet som inte känner några gränser som ras eller distinktioner. Oavsett om katastrofen inträffar - och många, inklusive oss själva, hävdar att den inte kommer att inträffa, så måste vi tillsammans skapa vår egen framtid, hävda vår makt, och göra allt vad vi kan för att uppmärksamma folk om farorna omkring oss så att vi kan bli starkare tillsammans, av hänsyn till våra efterkommande och för arvet från alla levande varelser på jorden.

Klicka här för vittnes transkriptet
Klicka här för Bill Ryan's presentation

Stöd Project Avalon - Gör en donation:

Donate

Donations are not tax deductible for U.S. citizens.

Tack för din hjälp.
Din generositet gör det möjligt
för oss att fortsätta vårt arbete.

Bill Ryan

bill@projectavalon.net


unique visits