Sök 

David Icke Sedona, Arizona, Februari 2009


david_icke_cover.jpg David Icke, en av de mest synliga, frispråkiga och kontroversiella talare och författare om Illuminati och den Nya världsordningens kontrollagenda, som praktiskt taget inte behöver någon närmare presentation för de flesta läsarna av denna sida.

Vi har varit i kontakt med David sedan november 2006, då Camelot var relativt ungt.  Vi hade då en planerad intervju, men David var tvungen att avbryta på grund av en olyckshändelse, och flera försök senare att boka om, träffade på logistiska problem. Slutligen, över två år senare, träffade vi honom i Sedona, och kunde sitta ner och ha ett långt samtal med honom om hans liv och hans verk.

Detta är inte en specifik intervju om den information han har och det har forskat om och som han presenterar så föredömligt i sin berömda långa presentationer, och i hans många böcker, vilka alla är fyllda med referenser, anekdoter och encyklopediska detaljer. Det handlar mer om  mannen bakom hans uppdrag, vad är det som håller honom uppe, källan till hans inre beslutsamhet och framför allt - alla som misstar David för en domedagsprofet, notera att - hans vision för Planeten Jorden: "Tanken att detta inte alltid kan få ett lyckat resultat ", berättade han," finns inte för mig"

Davids orubbliga och anmärkningsvärda engagemang för sin sak har gjort livet mycket lättare för många som har kommit efter honom - inklusive oss själva. Vi är skyldiga honom ett tack, och i denna tvåtimmars "FutureTalk" vill vi hedra hans livsverk, och mannen som är kvar efter alla dessa år, som fortfarande marscherar på vägen, fast besluten att presentera det han misstänker vara sanningen, oavsett vad det är.


Klicka här för David Icke's hemsida


Stöd Project Avalon - Gör en donation:

Donate

Donations are not tax deductible for U.S. citizens.

Tack för din hjälp.
Din generositet gör det möjligt
för oss att fortsätta vårt arbete.

Bill Ryan

bill@projectavalon.net


unique visits