Search

Jordan Maxwell

Jordan Maxwell :
Övertagandet av Planeten Jorden

Los Angeles, September 2009


jordan_maxwell_med.jpg Detta är en efterlängtad, intervju sedan länge med en av de största alternativa forskare i vår tid. Här avslöjar Jordan Maxwell allt i den tre timmar långa videon, och presenterar sina bestämda slutsatser om vad som händer på planeten jorden.

Enligt Jordan är bilden inte vacker, Jorden är inte kontrollerad av människor, mänskligheten håller på att muteras, och, milt uttryckt, vi är alla i någon grad av problem.

De ödesdigra slutsatser Jordan kommit fram till mildras genom sin egen fascinerande personliga berättelse om att han har tränats och förberetts för sin nuvarande roll som inget mindre än en grupp av välvilliga ET's (Utomjordingar) - en av dem som han träffade personligen var i skepnaden av fadern till en tjej han träffade när han var 19. Han fick veta uttryckligen av denna märkliga (men mycket normalt mänskligt sett) man - som berättade detaljer om hans liv som ingen skulle kunna veta - att han skulle få ett mycket viktigt jobb att göra senare flera år framöver. Det är mycket tydligt att han gör det jobbet nu.

I denna film går Jordan in på saker i sitt vittnesmål som han inte har talat om offentligt innan på något ställe. "Reptilians" (Reptil liknande utomjordingar) De är verkliga, säger han, och för att stödja detta, berättar han en fascinerande och enastående historia om en kvinna som berättade för honom om sin egen erfarenhet som en ung flicka på en amerikansk flygbas. Han talar om verkligheten och Annunaki's återkomst. Och han nämner frimurar symbolik som finns i gamla texter, fd Sovjetunionen, Nazityskland, och Obama administrationen, liksom den kommande nyinspelningen av den klassiska Sci-Fi-serien "V" - som visar det inbördes förhållandet mellan alla dessa teman och kulturer: att något eller någon förväntas återvända, och att denna händelse kan eller inte kan vara för mänsklighetens bästa.

Klicka här för Jordan Maxwell's websida.

Support Project Avalon - make a donation:

Donate

Donations are not tax deductible for U.S. citizens.

Thank you for your help.
Your generosity enables us to continue our work.

Bill Ryan

bill@projectavalon.net


unique visits