Search

__________________________________________________________

Miriam Delicado

This page is a reformatted version of the original Project Camelot publication.


Miriam Delicado: Ett budskap

Los Angeles, Kalifornien, Augusti 2009

 

Vi måste verkligen dra fram saker och ting. Vi behöver stiga fram som samhälle. Vi behöver ta fram saker i enighet – och göra våra röster mycket starkare än de varit hittills.

Det är helt klart för mig hur detta närverk av människor som arbetar i det här ljuset för att utbilda, för att informera, och för att få till stånd en förändring för mänskligheten och Jorden, verkligen är sammankopplade med varandra.

Denna speciella tid som vi är i nu är mycket känslig – och detta är sannerligen tiden för val.  Men vi rör oss in till en tid där svårigheter börjar uppstå för individer, samhällen och familjer.  Och vi behöver ge mer uppmärksamhet till vad vi som individer gör…

Miriam Delicado

Miriam Blue Star

Sedona, Arizona, September 2008

 

Miriam Delicado kontaktades på ett tidigt stadium av vänliga, långa och blonda utomjordingar, tydligen utvald speciellt för en mycket speciell roll. Hon fick rådet av dem att hålla en låg profil under många år, och slutligen förra året, 2007, fick hon veta av dem att det var tid för henne att skriva sin bok Alien Blue StarMed denna blev hon en liten sensation bland tusentals människor som kände att hennes bok verkade ha skrivits för var och en av dem personligen. Och nu är Miriam en kvinna på uppdrag: driven, uttrycksfull, passionerad och kraftfull berättar hon en fängslande historia om sin mycket verkliga och fysiska kontakt med en högt avancerad beskyddande ras (Guardian race) och informationen hon ombads att vidarebefordra.

Miriam är medveten om att det finns andra av hennes sort. Budskapet ges till alla människor och innehåller speciell betydelse för vad George Green gav namnet Ground Crew*: att vi nästan är i vad Hopiindianerna – med vilka Miriam har etablerat en speciell frändskap och lojalitet – kallade End Times, att vår planet och vår civilisation är i stor fara och att (än så länge, vid tiden för skrivandet) tidslinjerna inte verkar ha ändrats… dock är det alltid inom vår förmåga att skapa vilken framtid vi än kollektivt önskar oss.

Vi känner oss också drivna på samma sätt och det är vårt stora privilegium att få hjälpa henne i hennes syfte med att presentera den här videon. Detta kan vara en av de mest kraftfulla och viktiga intervjuer vi har gjort.

* Georges benämning, inte Miriams. George och Miriam har aldrig träffats. Men det är klart för oss att det är samma grupp av människor som var och en visar samma angelägenhet och har nästan samma budskap.Klicka här för Miriam Delicado's websidaSupport Project Avalon - make a donation:

Donate

Thank you for your help.
Your generosity enables us to continue our work.

Bill Ryan

bill@projectavalon.net


unique visits