Sök 

Dr. Pete Peterson

This page is a reformatted version of the original Project Camelot publication.


Dr. Pete Peterson

US interior, Juni 2009


Dr Pete Peterson

Viktigt: Dr. Peterson tillverkar inte den utrustning som nämns i den här  intervjun för inköp just nu. Vänligen kontakta inte oss för inköp av utrustning som omnämns här!

När vi blev introducerade till Dr Pete Peterson genom en gemensam vän och talade med honom för första gången i telefon insåg vi omedelbart att vi talade med någon som, även med Project Camelots standard, hade en ganska enorm mängd av högkvalitativ information, uppbackad av personlig erfarenhet, av en häpnadsväckande stor omfattning av subjekt.

Vi berättade för vår vän David Wilcock och han kände mycket starkt – som ett intuitivt medium – att vi måste besöka Dr Peterson omedelbart medan han var villig att ge ett uttalande framför kamera. Så den här intervjun bröt genast nya marker, den var den första Camelot-intervju i vilken David gjorde oss sällskap.  Några få dagar senare flög Bill till USA från Europa för en weekend, speciellt för det här mötet – vilket hölls under två långa dagar.

Vi talade avsevärt mycket utanför kameran och Dr Peterson var extremt försiktig med framförandet av en del av sitt vittnesmål på video.  Men vi kunde trots det spela in nästan fyra timmar med vittnesbörd.  Lyssna noggrant till frågorna och svaren – speciellt i Kerrys del 3 (del 1 var Bills och del 2 var Davids) – och njut av slutet på del 2, precis när den delen av intervjun tonar bort. (Detta är vår favoritsektion och vi har mycket avsiktligt lämnat kvar den).

Dr Peteson är en ytterst välinformerad insider – och en helt fantastisk och briljant forskare – som kom fram för att tala med oss offentligt för han känner att de saker som han känner djupt för, och känner till om, är för viktiga för att hålla tyst om.  Vi saluterar hans mod!

Bland de många saker Dr Peterson talade utförligt om var hans starkt välinformerade tro på att det kommer att bli en härdsmälta i den globala ekonomin – och USAs infrastruktur – som kanske är nästan runt hörnet, att Obama planerar att avslöja verkligheten av ET-kontakt i slutet av året och att de flesta, dock inte alla, av de utomjordiska besökarna är vänliga.

Det finns mycket, mycket mer.  Här är en mycket generell lista på de ämnen vi diskuterade:

*  Den troliga (enligt Dr Petersons starka uppfattning) kollapsen av ekonomin, infrastrukturen och lag och ordning i USA.

*  Det planerade avslöjandet av utomjordisk närvaro.

*  Aurora (nu pensionerad från tjänstgöring och utbytt mot farkoster för superljusresor) och TR3B (den stora, flygande triangeln som fungerar som en bärare av flygplan).

*   Artificiell intelligens och avancerad robotteknik.

*  ”Informationsfält” och hur kroppen, sinnet och DNA verkligen fungerar.

*  Helande funktioner som fungerar mycket snabbt och effektivt.

*  ”Räddning” av briljanta vetenskapsmän ut ur det gamla USSR.

*  Hur Mir (den ryska rymdstationen) var så tung att den inte skulle ha kunnat monteras utan ”hjälp” från våra ”vänner” (eller för att vara exakt, Rysslands vänner).

*  Tiden som spenderats i Vatikanens bibliotek.

*  Existensen av Sumerisk högteknologi.

*  Kvantdatorberäkningar  (utanför kameran).  Dr Peterson höll i sin hand ett billigt kvantumchips som han hade tillverkat själv i sitt laboratorium med datorkraft av 10 000 PC.

*  Genialiteten hos James Clerk Maxwell och varför Einstein hade fel.

*  Varför du inte borde spendera för mycket tid framför din nya digital-TV.

*  Verkligheten i USAs fångläger.

*  Hur President Obama blev (med stor sannolikhet) lurad.

*  Hur han lärde sig förstå att 15 % av världens befolkning (av alla raser) har ET-förfäder som kan spåras i deras DNA – och också är resistenta mot sinneskontrollteknologier.

Släppandet av den här videon blev försenad därför att Dr Peterson var bekymrad över att den kanske innehåller visst material som var lite för känsligt och kanske blir en risk för oss. Han tog sig tid att kolla med kollegor för att försäkra sig om att vi skulle vara säkra om vi släppte materialet.  Vid skrivandets stund har han inte specificerat vilka dessa känsliga delar av videon är – men man kanske kan gissa.  Vi har tagit beslutet att ta dessa risker på våra egna skuldror och att släppa intervjun i sin helhet.  Den har inte blivit klippt.

Vi hoppas att de som har väntat på detta för vad som känns (även för oss) en ganska lång tid kanske förstår komplexiteten och alla de faktorer som är inblandade och att vara en whistleblower är långt ifrån en enkel sak.  Dr Peterson är en person med stor integritet som är mycket bekymrad över en del av problemen som väntar den mänskliga rasen, och som till hans stora förtjänst han känner att han måste ge en varning för.  Förutom varningen, som ni kommer att förstå, erbjuder han ett gediget smörgåsbord av fascinerande information på ett brett spektrum av subjekt.   

Njut av intervjun…

Bill Ryan
Kerry Cassidy
David Wilcock

4 September 2009Stöd Project Avalon - Gör en donation:

Donate

Tack för din hjälp.
Din generositet gör det möjligt
för oss att fortsätta vårt arbete.

Bill Ryan

bill@projectavalon.net


unique visits