Search

Interviews

Voorlopig worden nieuwe video's ingevoegd en afgespeeld op deze pagina's. Over ongeveer een week zullen video's te zien zijn op een YouTube account. Ik waardeer uw geduld -- het huidige systeem is een tijdelijke voorziening geweest.


UPDATE: Klik hier voor het hele interview van 1 uur 40 minuten met Dr. Bill Deagle (zie hieronder).

Klik hier voor een grappige, diepgaande en belangrijke samenvatting van zes minuten.

Dit is een nieuw audiointerview van anderhalf uur met Dr. Bill Deagle. Dit moet u beluisteren: zowel de samenvatting als het interview, die binnen enkele uren zullen worden gepost.

De anderhalf uur, die eraan vooraf gaat, handelt over het oorzakelijke verband tussen Planeet X (die geen planeet is maar een bruine dwergster, die zich op dit moment ergens rond een baan om Jupiter bevindt) en de duidelijke trend van toegenomen vulkanische activiteit en aardbevingen, die voor niemand meer gemakkelijk zijn te ontkennen.

Jim Humble update: MMS in Afrika, de behandeling van HIV en kanker - klik hier

Ik heb Jim Humble voor het eerst ontmoet in november 2008 en mijn interview met hem is hier beschikbaar.

Zoals u zal zien in deze nieuwe video, heeft Jim sinds die tijd een aantal zeer opmerkelijke resultaten geboekt. Hij heeft in Afrika, waar hij nu is gevestigd, groot succes gehad met het behandelen van honderden patiënten met AIDS en kanker. Hij heeft rapporten verzameld van patiënten met AIDS, die binnen drie weken volkomen waren genezen door een bepaald protocol te volgen, dat hij heeft ontwikkeld. Hij beschrijft 'MMS 2', zoals hij het noemt, waarvan hij zegt, dat het vooral effectief werkt in combinatie met MMS 1 om kanker te behandelen.

Afgezien van de informatie in deze video, die van grote waarde kan zijn voor iedereen, die ernstig ziek is, bevat dit interview ook een dosis humor voor degenen, die van Jim houden en zijn opmerkelijke werk respecteren. Veel plezier :)

Klaus Dona -- DE VERBORGEN GESCHIEDENIS VAN HET MENSELIJK RAS - klik hier

Ik heb Klaus Dona, een Oostenrijks onderzoeker van artifacten, voor het eerst ontmoet in julie 2009. Zijn interview met Project Camelot (hier beschikbaar) is zeer goed ontvangen en veel mensen vroegen om een vervolg. Ik ben dan ook blij om nog meer aan te bieden.

Deze video bestaat it een diaserie van 45 minuten met persoonlijk commentaar door Klaus. Hij biedt veel gegevens en details; zijn commentaar is meeslepend en bevat nòg meer verbijsterende informatie over de geschiedenis van het menselijk ras op één plek dan ooit eerder in welke andere video is aangetroffen.

De toch door de geschiedenis omvat Atlantis, reptiliaanse humanoïden, de Anunnaki, oude symboliek, oude wetenschap, een oude wereldtaal en veel meer. Dit is verbluffend materiaal en ik kan het van harte aanbevelen. Veel plezier.

Marcel Messing -- DE ROEP OM WAKKER TE WORDEN -- klik hier

Marcel Messing is in de 21ste eeuw een man uit de Renaissance. Hij heeft antropologie, filosofie en vergelijkende godsdienstwetenschappen gestudeerd; hij is schrijver, spreker, leraar en visionair en Engels is zijn vierde taal. Hij heeft veel gereist; heeft in India gestudeerd; en heeft vijfentwintig boeken geschreven. Hij nam even een pauze bij het schrijven van zijn zesentwintigste boek om mij te ontmoeten en me een fascinerend interview te geven. In dit interview bouwt hij een sterke brug tussen de praktische problemen van onze tijd, de plannen en intenties van de machthebbers van Planeet Aarde en onze fundamentele, onvernietigbare, spirituele natuur.

Marcels eigen roep om wakker te worden had plaats, toen hij tien jaar geleden een bezoek bracht aan New York, een decennium vóór 9/11. Toen hij op de bovenste verdieping van het Empire State Building stond, keek hij uit over de Twin Towers en zag ze met eigen ogen in elkaar storten. Luister naar de boodschap, die deze opmerkelijke man ons in deze video geeft.

Een vreselijke storm is op de mensenwereld neergedaald en deze voert ons naar de vernietiging. [Bodhisattva Panden Dorje, de "Buddhajongen" van Nepal, die nog maar 19 jaar oud is.]


Jane Bürgermeister update -- Wat is er allemaal met de varkensgriep gebeurd? - klik hier

Ik heb Jane half februari weer ontmoet en heb met haar gesproken over haar gevoel van overwinning en ontspanning na haar buitengewoon intensieve antivaccinatiecampagne van vorig jaar. Zij en ik speculeren, vieren feest en praten ook nog over het Verdrag van Lissabon en de  implicaties voor de burgers van de Europese Unie.


De Angelsaksische Missie - klik hier

Deze belangrijke video presenteert een gedetailleerd getuigenverslag van een klokkenluider over de plannen van Illuminati om de Derde Wereldoorlog te beginnen. [U kunt hier klikken voor de oorspronkelijke pagina van Project Camelot in het Nederlands.]


Igor Witkowski en de Nazi Bell - klik hier voor een impressie van 7 minuten

Ik heb dit voorproefje van ons interview als een experiment in het vliegtuig gemaakt op de terugreis uit Polen. Kerry vond er niet veel aan (om redenen die ik wel begrijp) en daarom werd het nooit gepubliceerd.

De rest van het interview is niet bewerkt en minder gevarieerd en onderhoudend. Het bestaat uit een diepgaand gesprek met Igor Witkowski over de geheimzinnige, supergeheime, geavanceerde technologie van de 'Nazi Bell' (wat het is geweest en de aanwijzingen die zijn verzameld) -- en delen van het materiaal is nogal droog. Het is nooit gepubliceerd vanwege het verlies van gegevens door een defect aan de harde schijf. Het voorfilmpje kon ook niet opnieuw worden bewerkt zonder een aanzienlijk verlies van kwaliteit. Ik denk dat ik het allemaal wel weer bij elkaar kan vinden, maar het zal een paar weken duren. Zodra het klaar is, wordt het eveneens met terugwerkende kracht op de website van Camelot geplaatst. Veel plezier.


Dr. Bill Deagle (audio) -- komt binnenkort

Een compendium van drie behoorlijk intense gesprekken vol informatie met Dr. Bill Deagel over de Angelsaksische Missie en andere kwesties.


Jim Humble update -- komt binnenkort

Dit materiaal is ook vertraagd wegens corruptie van gegevens op de harde schijf. Ik heb Jim een paar weken geleden ontmoet op zijn bezoek aan Europa toen hij terugkwam uit Afrika. Hij beschreef nieuwe MMS protocollen om ernstige ziekten te behandelen en hij zag er goed uit. Indien deze video niet kan worden gepubliceerd, zal ik heb zeker opzoeken in mei, wanneer hij weer in de buurt is.


Twijfel er nooit aan dat een kleine groep bedachtzame, toegewijde burgers de wereld kan veranderen.
Het is zowaar het enige dat ooit op die manier heeft plaats gehad.

Margaret Mead, Cultureel Antropoloog (1901-1978)


unieke bezoekers

Support Project Avalon - make a donation:

Donate

Donations are not tax deductible for U.S. citizens.

Thank you for your help.
Your generosity enables us to continue our work.

Bill Ryan

bill@projectavalon.net


unique visits