Search

__________________________________________________________

Bun venit la Biblioteca Project Avalon în limba româna!

Membrii echipei de traducere în limba română de la Project Avalon sunt bucuroși că ați ales să vizitați acest website, și vă stau la dispoziție.

Mai jos aveți o listă a tuturor paginilor care deja au fost traduse în limba română. Vă rugăm să reveniți periodic pentru a accesa pagini noi în limba română. Acest proiect este în plină desfășurare, și intenționăm să traducem cât mai mult. Mulți voluntari din toate colțurile lumii s-au angajat în acest proiect de traducere a conținutului de pe website-ul Project Avalon în cât mai multe limbi.

Dacă doriți să ne sprijiniți, ceea ce ne-ar face mare plăcere, vă rugăm să dați click aici; această adresă de email vă va pune în contact cu coordonatorul proiectului de traducere în limba română. Oricând puteți lua legătura cu noi, fie că doriți să contribuiți, fie că doriți doar să ne atrageți atenția asupra unei erori de traducere. (Și vă rugăm să ne iertați pentru eventualele greșeli; ele se vor ivi inevitabil din când în când.)

(Notă importantă din partea echipei de traducători în limba română: Ținem foarte mult la calitatea traducerilor. De aceea, nu lucrăm cu softuri de traducere. Munca noastră necesită disciplină, meticulozitate și conștiinciozitate. Vă rugăm să luați în considerare acest fapt când luați decizia de a intra în echipă. Vă mulțumim!)

Scopul proiectului de traducere este de a aduce conținutul Project Avalon unei porțiuni cât mai mari a omenirii, acum că toți oamenii, nu doar cei care vorbesc engleza, au nevoie de acces la informații și perspective care încă nu sunt adresate de către massmedia convențională.

Noi, inițiatorii Project Avalon, suntem conștienți de faptul că omenirea este alcătuită din grupuri culturale diverse, cu trecuturi diferite și cu tradiții diferite. Și suntem de părere că această diversitate este de neprețuit, și că toți oamenii, indiferent de fondul lor cultural, trebuie să fie incluși în raza de bătaie a acestei informații importante. Omenirea trece printr-o perioadă de transformări semnificative și uneori greu de înțeles și de suportat. Schimbarea se va finaliza în cursul vieții multora dintre noi. Cu toții trebuie să ne unim, din toate colțurile lumii, pentru a induce o nouă lume cât mai fericită pentru întreaga omenire.

De aceea, ne simțim onorați să vă primim printre noi, și din nou vă urăm bun venit pe acest website.


Pagini traduse

Interviuri / Transcrieri

Valery Uvarov (2007)
Ralph Ring (2006)
Erich von Däniken la Interlaken (iulie 2009)
David Icke discută cu Jordan Maxwell (2010)
Convorbiri despre viitor cu Rich Dolan
O conversaţie cu Bob Dean - 25 februarie 2011
Bill Ryan - 20 aprilie 2011 - Partea 1
Inelia Benz
Misiunea Anglo-Saxonă: Introducere
Misiunea Anglo-Saxonă: Prezentația lui Bill Ryan
Sprijiniți Project Avalon - faceți o donație:

Donate

Vă mulțumim pentru ajutor.
Generozitatea dumneavoastră ne permite
să ne continuăm munca.

Bill Ryan

bill@projectavalon.net


unique visits