Αναζήτηση

__________________________________________________________

Νέες Καταχωρήσεις
Το Μπλογκ του Πρότζεκτ Άβαλον

 

9 Ιανουαρίου 2011


ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ: μια νέα συνέντευξη σε βίντεο του Πρότζεκτ Άβαλον

Μόλις ηχογραφήθηκε και δημοσιεύτηκε: ένα νέο βίντεο 50 λεπτών με σχόλια σχετικά με την αμφισβητούμενη συνέντευξη με τον "Τσαρλς" [δείτε παρακάτω].

Στη μια συνέντευξη στις 1 Ιανουαρίου, ο Τσαρλς επιβεβαίωσε τα ακόλουθα:

  • Τη πραγματικότητα ενός σχεδίου να οργανωθεί ένα παραπλανητικό γεγονός ώστε να παγιδευτούν οι εξωγήινοι ως εχθρικοί.
  • Όλες οι λεπτομέρειες (με τη λογική από την οπτική γωνία των ελεγκτών) ενός σχεδίου για τη μείωση πληθυσμού του πλανήτη.
  • Επιβεβαίωση ότι η ανθρώπινη φυλή είναι ένα γενετικό πρόγραμμα εξωγήινων.
  • Επιβεβαίωση της εξωγήινης πραγματικότητας και της ύπαρξης των διαστημοπλοίων.
  • Μια δήλωση ότι ένα διαστημόπλοιο είχε καταρριφθεί εσκεμμένα μετά από ένα ή δύο τεχερές βολές στη δεκαετία του'60).
  • Επιβεβαίωση της ύπαρξης της βάσης στον Άρη και ότι ήμασταν έτοιμοι να εγκαταλείψουμε το ηλιακό μας σύστημα.
  • Επιβεβαίωση της ύπαρξης των ανθρώπινης κατασκευής ιπτάμενων τριγώνων αντίστροφης μηχανικής.
  • Η ύπαρξη της ομάδας ελέγχου, με λεπτομέρειες σχετικά με τη σύνθεση της και το τρόπο λειτουργίας της.
  • Επιβεβαίωση των τεχνουργημάτων στο Φεγγάρι και επιβεβαίωση ότι ο Άρθουρ Σ. Κλαρκ γνώριζε πάρα πολλά σχετικά.
  • Επιβεβαίωση ότι έχει προβλεφθεί ότι θα υπάρξει αποκορύφωμα της ηλιακής ακτινοβολίας που πιθανόν να επηρεάσει τα ηλεκτρικά κυκλώματα (το 2012 ή 2013).
  • Επιβεβαίωση ότι το ηλιακό σύστημα είναι ένα δυαδικό σύστημα (δηλαδή ότι ο πλανήτης Χ είναι μια πραγματικότητα).
  • Πολύ περισσότερα - σχετικά με το τρόπο που λειτουργεί αυτή η ομάδα ελέγχου, τους στόχους και τα σχέδια τους και το τρόπο σκέψης τους.

Πολλοί από σας που είδατε αυτή τη συνέντευξη αρχίζετε να κατανοείτε το πόσο σημαντική είναι (και αληθινή). Αυτό το βίντεο θα έπρεπε να είναι άξιο έρευνας - είτε πιστεύετε ότι κατανοείτε ήδη τη σημασία αυτής της συνέντευξης, ή προσπαθείτε να κατανοήσετε καλύτερα αυτό που συνέβηκε και τι διακυβεύεται.

Αυτό το βίντεο ασχολείται με ορισμένα θέματα και ερωτήσεις που είχαν τοποθετηθεί, υπογραμμίζει τα κυρίως γεγονότα και τους παράγοντες και προσφέρει ακόμη λίγο από το παρασκήνιο.

Χαρείτε το. Περισσότερες διευκρινίσεις και επιπλέον πληροφορίες θα δημοσιευτούν σύντομα.

Κατεβάστε το αρχείο ήχου (MP3, 34 Mb)
Κατεβάστε το βίντεο (MP4, 184 Mb)
Συζητήστε το στο φόρουμ του Πρότζεκτ Άβαλον

8 Ιανουαρίου 2011


ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ: μια νέα συνέντευξη σε βίντεο του Πρότζεκτ Άβαλον

Υπάρχει μια ζωηρή (και ευφυέστατη) συζήτηση σχετικά με τη συνέντευξη του "Τσαρλς" στις 1 Ιανουαρίου (δείτε πιο κάτω) στο Φόρουμ του Πρότζεκτ Άβαλον.

Υπάρχουν αυτή τη στιγμή τρία μακροσκελή νήματα - εδώ, εδώ, και εδώ - με περισσότερες από 1600 δημοσιεύσεις ανάμεσά τους. Πολλές από αυτές αξίζει να διαβαστούν προσεκτικά.

Το νήμα που αξίζει περισσότερο να επισκεφθείτε ίσως να είναι το νεότερο - αυτό εδώ. Στο νήμα αυτό έκανα ότι μπορούσα να εξηγήσω και να επεκτείνω και έχω βάλει ένα αριθμό δημοσιεύσεων με διευκρινίσεις με αναλυτικές απαντήσεις σε συγκεκριμένες ερωτήσεις. Επισκεφθείτε το. Κατά τη προσωπική μου γνώμη, κάτι σημαντικό μπορεί να συμβαίνει εκεί.

Η ιδιότητα του μέλους στο Φόρουμ πραγματοποιείται με πρόσκληση, αλλά αν εσείς εγγραφείτε, θα οδηγηθείτε διαμέσου μιας διαδικασίας - παρακαλώ να κατανοήσετε ότι είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε λίγα σχετικά με τα κίνητρα σας - και μετά με χαρά καλωσορίζουμε τη συνεισφορά και τη συμβολή σας.

3 Ιανουαρίου 2011


ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ: μια νέα συνέντευξη βίντεο του Πρότζεκτ Άβαλον

Μερικά προκαταρτικά σχόλια:

Μετά τη δημοσίευση του βίντεο την 1η Ιανουαρίου (δείτε παρακάτω), δημιουργήθηκε μια χιονοστιβάδα από σχόλια, ερωτήσεις και απαντήσεις. Ξεκίνησε μια ζωηρή και έξυπνη συζήτηση σε δύο νήματα του Πρότζεκτ Άβαλον Φόρουμ εδώ και εδώ - και μία από τις ερωτήσεις που μου έκαναν ήταν απλά να επεκταθώ σχετικά με τη ταυτότητα των "33".

Αυτή ήταν η απάντηση μου:

Είναι μια ομάδα εξουσίας 33 ατόμων που συναντιούνται συχνά για να πάρουν στρατηγικές αποφάσεις για την ανθρωπότητα και τον πλανήτη.

Δεν είναι οι "Ιλουμινάτι", η οποία είναι ενός κατωτέρου επιπέδου μυστική κοινωνία - και σαν αυτή υπάρχουν πολλές, όπως οι Ιππότες της Μάλτας, οι Ροσικρούσιανς, οι Σκαλ εντ Μπόουνς, οι Πράιορι οφ Σιόν, διάφορες Μασονικές ομάδες και άλλοι.

Οι 33 μπορούν να συσχετισθούν με το διοικητικό συμβούλιο μιας τεράστιας πολυεθνικής. Όπως σε ένα πραγματικό Συμβούλιο, υπάρχει ο "Άνθρωπος Νούμερο Ένα" που παίρνει τις τελικές αποφάσεις τακτικής, αφού συμβουλευτεί τους συναδέλφους του, από τους οποίους όλοι τους έχουν ειδικότητες και έχουν κερδίσει το δικαίωμα να συμμετέχουν.

Μερικές φορές υπάρχουν διαφορετικές απόψεις - και διαφορετικές προσωπικότητες, όπως σε κάθε ομάδα ανθρώπων - αλλά βασικά είναι ευθυγραμμισμένοι με το καθολικό σκοπό, ο οποίος είναι (χρησιμοποιώντας αυτή την αναλογία) να εξασφαλίσουν ότι το Εργοστάσιο της Εταιρίας Γη συνεχίζει να εξαπλώνεται και να ευημερεί. Όλοι σε ευθυγράμμιση με τη "διακήρυξη" της Εταιρείας - η οποία είναι σχετική με τη βελτιστοποίηση του ανθρώπινου γονιδίου.

Όλες αυτές οι λέξεις και οι αναλογίες είναι δικές μου, βασισμένες στη δική μου κατανόηση - όχι του Τσαρλς ή οποιουδήποτε άλλου.

Οι 33 είναι ανώτεροι αντιπρόσωποι (καθοσισμένοι με ένα ιδαίτερο τρόπο, τον οποίο εγώ δεν γνωρίζω) των 33 γεναιαλογικών γραμμών αίματος που είναι "μέσα στα πράγματα". Ο Τσαρλς εξήγησε ότι ο κάθε ένας από αυτούς τους ανθρώπους είναι τόσο ισχυρός και ελέγχει τόσο πολύ πλούτο και περουσιακά στοιχεία, που θεωρούνται σχεδόν σαν πολιτεία-κράτος από μόνοι τους.

Το θεωρούν ευθύνη τους να διαχειρίζονται το Πλανήτη σύμφωνα με τη "διακήρυξη" πιο πάνω. Παίρνουν σοβαρά την ευθύνη τους και βρίσκεται "εντός οικογενείας" για πάρα πολύ καιρό.

Είναι επίσης γνώστες ενός μεγάλου μέρους της απόκρυφης ιστορίας (διαμέσου εγγράφων και τεχνουργημάτων) - μερικά από τα οποία είναι πάρα πολύ αρχαία και δεν έχουν ποτέ αποκαλυφθεί στο κοινό. Όπως έχει ευρέως διαδοθεί και αναφερθεί, μεγάλο μέρος αυτού του υλικού βρίσκεται στη βιβλιοθήκη του Βατικανού - αλλά υπάρχουν κι άλλοι αποθηκευτικοί χώροι, επίσης.

Η ιστορία και η γραμμή αίματος της ανθρώπινης φυλής δεν είναι - καθόλου - αυτό που έχει ειπωθεί στο κοινό. Έχει αποφασιστεί πριν από πολύ καιρό ότι η ανθρώπινη φυλή δεν θα μπορούσε να χειριστεί αυτές τις αλήθειες. Αυτές οι πληροφορίες θεωρούνται σαν ένα είδος "ιεράς γνώσης".

Η προστασία αυτής της γνώσης θεωρείται άκρως σημαντική και όπως εξήγησε ο Τσαρλς, υπάρχει πολύ μεγάλη παράδοση και ιστορικό πνεύμα - που πηγαίνει πίσω πολλά χρόνια - και η οποία είναι αναπόσπαστα συνδεδεμένη με το τρόπο που λειτουργεί η ομάδα.

'Όπως επίσης προσπάθησε ο Τσαρλς να εξηγήσει, δεν βλέπουν το χρόνο όπως τον βλέπουμε εσύ και εγώ. Το να καθυστερήσουν κάτι για ένα χρόνο, ή μια δεκαετία, ή για εκατό χρόνια, έχει μικρή σημασία. Δεν λειτουργούν σύμφωνα με κάποιο πρόγραμμα. Μόνο ανάλογα με τα γεγονότα που εξελίσσονται.

Και όλα τα παραπάνω τα θεωρώ μια πολύ σημαντική κατανόηση (και/ή κατανόηση, αν κάποιος είχε υποψίες για όλα αυτά νωρίτερα). Για το λόγο αυτό, η συνέντευξη ήταν - κατά την άποψη μου - πρωτοποριακή. Είναι απαραίτητο να σχολιαστεί - κατά ένα μεγαλύτερο μέρος απ' ότι αυτή η απάντηση, ενσωματώνοντας πολύ περισσότερα - και εγώ θα το φροντίσω αυτό το συντομότερο δυνατό.


ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ: μια νέα συνέντευξη βίντεο του Πρότζεκτ Άβαλον


Αγαπητοί φίλοι,

Είναι ευχαρίστηση μου να σας ανακοινώσω μια νέα συνέντευξη βίντεο, που δημοσιεύτηκε σήμερα - στις 1.1.11, ευχής έργον - η οποία περιέχει ένα πολύ σημαντικό αριθμό από άκρως σημαντικές πληροφορίες..

Κατεβάστε το αρχείο ήχου (MP3, 84 Mb)
Κατεβάστε το βίντεο (MP4, 414 Mb)
Συζητήστε το αυτό στο Φόρουμ του Πρότζεκτ Άβαλον - όπου διατηρώ μια δυνατή και συχνή παρουσία και είμαι διαθέσιμος όσο συχνά μπορώ να απαντήσω σε ερωτήσεις σχετικά με όλο μου το έργο.

 


Ήμουν απασχολημένος σε μεγάλο βαθμό με το υλικό που καλύπτει αυτή η συνέντευξη - η οποία συμπεριλαμβάνει σχεδόν ότι μπορείτε να σκεφτείτε - για αρκετούς από τους τελευταίους μήνες· και αυτό εξηγεί την αιτία για το ασυνήθιστα χαμηλό προφίλ μου τελευταία, για το οποίο μερικοί έχουν σχολιάσει και μερικοί εκδήλωσαν ανησυχίες σχετικά. Ωστόσο, όπως υποτίθεται ότι έχει σχολιάσει ο Μαρκ Τουέιν, φήμες για το θάνατό μου ήταν λίγο υπερβολικές.

Αυτή είναι μια δίωρη συνέντευξη σε βίντεο με την επαφή που ονομάζεται "Τσαρλς" - στον οποίο αναφέρθηκα περαστικά σε πρόσφατες ραδιοφωνικές εκπομπές, και ο οποίος για πρώτη φορά μου έστειλε ένα email τον Ιούλιο του 2010. Μιλήσαμε για πρώτη φορά τον Αύγουστο, καταγράφοντας πάνω από 30 ώρες τηλεφωνήματα στο Skype και μετά από αυτό πριν από μερικές εβδομάδες συναντηθήκαμε προσωπικά.

Παρακάτω βρίσκεται ένα απομαγνητοφωνημένο κείμενο της παρουσίασης του βίντεο, το οποίο αποτελεί ένα σημαντικό προσωπικό μήνυμα. Είναι η καλύτερη σύνοψη που μπορώ να προσφέρω.

Το ίδιο το βίντεο εξηγεί σε βάθος σχετικά με το τρόπο λειτουργίας των ελεγκτών και αρχίζει να φανερώνει μερικά από τα γεγονότα και τα σενάρια που - μέχρι τώρα - έχουν σχεδιαστεί.

Αυτό το υλικό είναι η κορυφή ενός πολύ μεγάλου και απαραίτητα σημαντικού παγόβουνου. Γνωρίζω ένα μέρος από αυτό, αλλά όχι όλο. Ελπίζω να μάθω περισσότερα στη διάρκεια των επόμενων μηνών

--------------

Ένα προσωπικό μήνυμα από τον Μπιλ Ράιαν


Το καλοκαίρι του 2010 με πλησίασε ένα ασυνήθιστος άνθρωπος. Η ιστορία αυτής της επαφής περιγράφεται από τον ίδιο στη συνέντευξη αυτή. Του έδωσα το όνομα "Τσαρλς".

Έχει δαπανήσει πολλά χρόνια εργαζόμενος για την ομάδα ελίτ που θεωρούν ευθύνη τους να χειρίζονται το πλανήτη.

Δεν είναι ένα ακαδημαϊκός, ένας ιστορικός, ή ένας επιστήμονας. Αλλά ήθελε να μεταβιβάσει μερικές σημαντικές πληροφορίες: σχετικά με τη κοσμοθεωρία και φιλοσοφία αυτής της ομάδας - από τη δική τους οπτική γωνία: τι προσπαθούν να πετύχουν, γιατί και πως. Αυτό που θέλει να δει είναι αυτό που ονομάζει ένα "Δίκαιο Συναγωνισμό".

Υπάρχει ένα μεγάλο μέρος του υλικού που δεν καλύπτεται στη συνέντευξη αυτή. Είναι. κατά κάποιο βαθό, η αρχή ενός διαλόγου. Η ομάδα των 33 στην οποία εργάζεται ο "Τσαρλς", χρησιμοποιεί έμμεσα αυτή την ευκαιρία για να επικοινωνήσει. Αναφέρω αυτή την επικοινωνία με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια.

Επειδή είναι μια δημοσιογραφική πρακτική, για μερικές από τις πληροφορίες ζητήθηκε να μείνουν αδημοσίευτες στο στάδιο αυτό. Όπως βλέπετε αυτή τη συνέντευξη, θα δείτε ότι υπάρχει ένα μεγάλος αριθμός αναπάντητων ερωτήσεων. Θα ήθελα να υπάρξει μια περαιτέρω συνέντευξη. Αλλά αυτή δεν είναι μια δική μου απόφαση.

Για μένα, το δεύτερο μισό του 2010 ήταν ένα ενδιαφέρον χρονικό διάστημα. Αποκορυφώνεται με την ευκαιρία αυτή να επικοινωνήσω έμμεσα μέσα από το βίντεο αυτό και διαμέσου του ίδιου του "Τσαρλς", με την ομάδα των ανθρώπων που χειρίζονται το πλανήτη.

Αυτό είναι που θα ήθελα με την ευκαιρία να πω:

Κατανοώ την ιστορία και το γενικό πλαίσιο που εξήγησε ο "Τσαρλς" - μερικά από τα οποία βρίσκονται μέσα στη συνέντευξη αυτή.

Αλλά υπάρχει και άλλος τρόπος.

Αν είστε πραγματικά αληθινοί κυβερνήτες του πλανήτη, μπορείτε να γίνετε οι καπετάνιοι του Διαστημόπλοιου Γη με την ευθύνη για ολόκληρη την Ανθρώπινη Οικογένεια.

Θα μπορούσε να αρχίσει μια τεράστια επιχείρηση καθαρίσματος. Γνωρίζετε ότι υπάρχει η τεχνολογία. Μεταξύ μας, αυτό είναι δυνατό να γίνει.

Καθαρό νερό, καθαρός αέρας, καθαροί ωκεανοί, ελεύθερη ενέργεια, άφθονη άγρια φύση, υγεία και εκπαίδευση για κάθε ανθρώπινο πλάσμα.

Ο Πλανήτης Γη θα μπορούσε να γίνει ένας παραδεισένιος πλανήτης - ένα παράδειγμα για αυτόν τον τομέα του γαλαξία.

Η Ανθρώπινη Φυλή είναι ένα τεράστιο, μακρόχρονο πείραμα.

Αυτές οι πληροφορίες επιβεβαιωμένες σε μας μέσω του "Τσαρλς", δεν θα είναι καινούργιες για πολλούς που βλέπουν αυτό το βίντεο.

'Ο "Τσαρλς" εξήγησε ότι η εξωγήινη φυλή που εγκαινίασε αυτό το εγχείρημα αφήνουν τα πάντα να διαδραματίζονται με τη φιλοσοφία της μη ανάμειξης.

Είναι αμφισβητήσιμο ότι η βέλτιστη έκβαση για όλους - μια έκβαση που θα χαροποιούσε αυτούς που τους ανήκει αυτό το σχέδιο - θα ήταν για την Ανθρώπινη Φυλή να γίνει υπεύθυνη από μόνη της: και να δείξουν απλά τι μπορούν να πετύχουν.

Η κληρονομιά σας που θα παραμείνει αλώβητη στο χρόνο, εδώ και παντού, θα μπορούσε να είναι:

Εμείς καθαρίσαμε αυτή την ακαταστασία.

Εμείς εμπνεύσαμε και επιχορηγήσαμε τους πιο ευφυείς του πλανήτη και τους καλύτερους από κάθε χώρα ώστε να συνεργαστούν και να λύσουν τα προβλήματα.

Αποκαταστήσαμε απόλυτα αυτό το όμορφο, υπέροχο κόσμημα αυτού του ηλιακού συστήματος.

Δείτε τι καταφέραμε.

Όταν ολόκληρη η Ανθρώπινη Φυλή, οργανωμένη, επικεντρωμένη και κάτω από εμπνευσμένη αρχηγία, συνεργαστούν μαζί - μπορεί απλά να δείξει τι μπορεί να πετύχει.

--------------

Σημειώσεις για τη συνέντευξη:

Η Λονδρέζικη προφορά του Τσαρλς είναι αρκετά δυνατή... και σε μερικά σημεία ο διάλογος γίνεται αρκετά γρήγορος. Αυτό θα μπορούσε να είναι πρόβλημα για μερικούς ανθρώπους που τα Αγγλικά δεν είναι η μητρική τους γλώσσα. Ένα απομαγνητοφωνημένο κείμενο θα είναι διαθέσιμο σε περίπου μία εβδομάδα και ακόμη ένα βίντεο με Αγγλικούς υπότιτλους θα μεταφορτωθεί. Μεταφράσεις θα ακολουθήσει το συντομότερο δυνατό.

Υπάρχει κάποιο πολύ ενδιαφέρον δραματικό παρασκήνιο στην ιστορία αυτή, το οποίο δεν έχει ακόμη ειπωθεί.

Ο Τσαρλς ήρθε σε επαφή μαζί μου για πρώτη φορά επειδή ήταν διαταγές να με "τακτοποιήσει". Είχα γίνει ένα "πρόβλημα" και αναφέρεται σ' αυτό στη συνέντευξη. Η προσπάθεια να γκρεμιστεί το Πρότζεκτ Κάμελοτ είχε κατά κάποιο βαθμό, αποτύχει: υπήρχε αρχικά ένα πρόβλημα, αλλά τώρα (με το φιλικό χωρισμό) υπάρχουν δύο. Αλλά την ώρα που ο Τσαρλς ανακάλυπτε περισσότερα, άλλαξε τις δικές του προτεραιότητες.

Μετά από αυτό, συνέβησαν διάφορα σκηνικά. Ο Τσαρλς υποχρεώθηκε να "φύγει", καταλήγοντας σε φυλακή στη Νιγηρία... και απέδρασε για να καταφύγει στο Η. Βασίλειο όπου υποχρεώθηκε να αναφέρει πίσω στους συναδέλφους του. Τώρα είναι, κατά κάποιο βαθμό, ενεργοποιημένος ώστε να διευκολύνει την επικοινωνία ανάμεσα σε μένα και την ομάδα των ελεγκτών.

Θα δημοσιεύσω περισσότερα σχετικά με τις λεπτομέρειες του Τσαρλς στη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων. Ο μόνος λόγος που δεν τις παρουσιάζω όλες την ίδια στιγμή είναι επειδή ο όγκος τους είναι τεράστιος: υπάρχουν πολλά σημεία που πρέπει να εστιάσουμε. Αυτά περιλαμβάνουν:

  • Η δαιμονοποίηση/ ποινικοποίηση των εναλλακτικών μέσων ενημέρωσης.
  • Το σχέδιο να δημιουργήσουν παραπλανητικά γεγονότα ώστε να παρουσιάσουν τους εξωγήινους ως εχθρικά όντα.
  • Το σχέδιο να μειώσουν το πληθυσμό του πλανήτη διαμέσου του ελέγχου και της διανομής των τροφίμων.
  • Ο πλανήτης Χ και η επικίνδυνη ηλιακή δραστηριότητα (και τα δύο είναι πραγματικά, αλλά δεν είναι γεγονότα που θα κλέψουν τη παράσταση).
  • Το σχέδιο των εξωγήινων να δημιουργήσουν και να βελτιώσουν ένα νέο γονιδίωμα - το οποίο είναι η ανθρώπινη φυλή στο πλανήτη αυτό.
  • Αυτή είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρώπινης φυλής που έχουμε στα χέρια μας εξωγήινη τεχνολογία - κάτι το οποίο δεν ήταν ποτέ μέρος του σχεδίου. Δεν υπάρχουν τυχαίες συντριβές εξωγήινων σκαφών: όλα τα σκάφη έχουν καταρριφθεί - στην αρχή από μια "τυχερή βολή" και στη συνέχεια επίτηδες.
  • Η κληρονομιά της ομάδας των ελεγκτών και γιατί αισθάνονται ότι αυτό είναι δική τους ευθύνη.
  • Ο τρόπος που λειτουργεί η ομάδα των ελεγκτών και θεωρεί σαν το ρόλο της: μερικοί από τους κώδικες τους, τα πρωτόκολλα και οι "κανόνες".

Μια σημαντική σημείωση: αυτή η ομάδα ΔΕΝ είναι οι Ιλουμινάτι. Είναι ένα Συμβούλιο των 33 αρχαιότερων μελών (προσδιορισμένο με κάποιο συγκεκριμένο τρόπο) από κάθε μία από τις 33 γραμμών αίματος των οικογενειών που βρίσκονται μέσα στο παρασκήνιο. Η ομάδα των ελεγκτών δεν έχει κάποιο επίσημο όνομα.

Συναντιούνται συχνά και παίρνουν σημαντικές αποφάσεις σχετικά με παγκόσμια ζητήματα. Ο Τσαρλς είχε δώσει πάντα έμφαση - ακόμη κι όταν είχε δυσαρεστήσει μερικούς από αυτούς διαμέσου της ανυπακοής του - ότι αυτή η ομάδα πιστεύουν ειλικρινά ότι κάνουν το καλύτερο δυνατό για το πλανήτη, την ανθρώπινη φυλή και του εξωγήινους... όποιοι κι αν είναι (ο Τσαρλς δεν έχει πρόσβαση σ' αυτές τις πληροφορίες).

Άλλες ομάδες τις οποίες γνωρίζουμε (οι Ιλουμινάτι, οι Ιππότες της Μάλτας, οι Ελευθεροτέκτονες, οι Ροσικρούσιανς, οι Πράιορι οφ Σιόν και πολλοί άλλοι), είναι όλες ομάδες και κοινωνίες οι οποίες βρίσκονται πιο κάτω στη πυραμίδα του ελέγχου. Αυτή η ομάδα των 33 αποτελεί τη κορυφή της.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι να υποθέσουμε ότι η δημοσίευση αυτών των πληροφοριών θα παρατηρηθεί και θα παρακολουθείται πράγματι από κοντά. Όπως ανέφερα πιο πάνω, έχω πιο πολλές πληροφορίες, οι οποίες για την ώρα έχουν αποθηκευτεί εκτός ίντερνετ με μερικούς έμπιστους ανθρώπους.

Παραμένει να φανεί πόσες πιο πολλές λεπτομερής πληροφορίες θα μπορώ να δημοσιεύσω τις επόμενες εβδομάδες και μήνες. Αλλά η ουσιαστική εικόνα φανερώνεται ξεκάθαρα στη συνέντευξη αυτή. Εν τω μεταξύ, η πρόθεση μου, όπως έχω κάνει ξεκάθαρο στη δήλωση μου πιο πάνω (και στη παρουσίαση του βίντεο), είναι να προτείνω και να ενθαρρύνω με το καλύτερο τρόπο που μπορώ την ομάδα ελέγχου ότι υπάρχει κι άλλος τρόπος να προχωρήσουμε. Θέλω περισσότερο από οτιδήποτε άλλο να αλλάξω τη χρονική γραμμή της ανθρώπινης φυλής.

Και για γίνει αυτό, η αλλαγή στη συνειδητότητα που θα χρειαστεί χρειάζεται να εξαπλωθεί από το χαμηλότερο μέχρι το ανώτερο επίπεδο της κοινωνίας. Τώρα που ο Νέος Χρόνος έφτασε - 2011, όσο σημαντικός σαν οποιονδήποτε άλλο που έχουμε βιώσει μέχρι τώρα - και βρισκόμαστε ακόμη εδώ (και στη διάρκεια γινόμαστε πιο σοφοί και καλύτερα πληροφορημένοι): ζητώ από όλους εσάς που το διαβάζετε αυτό και δείτε το βίντεο, να ενωθείτε μαζί μου σε ένα όραμα για το Πλανήτη Γη στο οποίο κάθε ανθρώπινο πλάσμα, χωρίς να αποκλείεται κανείς, να παίξουν το ρόλο τους στη δημιουργία του.

Bill Ryan
PROJECT AVALON
1 January 2011

27 Σεπτεμβρίου 2010

Συνέδριο για την Αποκάλυψη στην Εθνική Λέσχη Τύπου, Ουάσιγκτον, σε ζωντανή μετάδωση από το CNN (10 π.μ. ώρα ειρηνικού, Δευτέρα 27 Σεπτ):

Το μεγαλύτερο μέρος του Συνεδρίου βρίσκεται εδώ (1 ώρα και 11 λεπτά) -

Χαρήτε το! Αυτό είναι ένα αξιόλογο, βαρυσήμαντο περιεχόμενο στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης. Αυτό μπορεί να είναι κάλιστα κάτι που θα κάνει ιστορία.

Πατήστε εδώ για την ιστοσελίδα του Ρόμπερτ Χάστιγκς, όπου μπορείτε να βρείτε όλο το ιστορικό και περιεχόμενο.

4 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΡΕΝΤΟ ΜΟΥΤΒΑ : "Πριν ο θάνατος μου κλείσει τα μάτια..."

Αγαπητοί φίλοι:

Αυτή η υπέροχη και εμπνευσμένη μικρού μήκους ομιλία από τον μεγάλο σαμάνο των Ζουλού, συγραφέα, ιστορικό και φιλόσοφο Κρέντο Μούτβα είναι η πιο εγκάρδια και θερμή έκκληση για την Αφρική που έχετε ακούσει ποτέ. Ηχογραφήθηκε ενώ ο Ντέιβιντ Άικ και εγώ τον επισκεφθήκαμε στο σπίτι του στη Νότιο Αφρική τον περασμένο μήνα για να ηχογραφήσουμε την ιστορία της ζωής του. (Παρακαλώ διαβάστε τις προηγούμενες δημοσιεύσεις πιο κάτω για περισσότερα...)

Αυτή λοιπόν είναι η ιστορία του πως καταγράφηκε αυτό το αξιοσημείωτο κλιπ. Είχα ανοίξει το μικρόφωνο εκείνη τη στιγμή, και είχα ζητήσει από τον Κρέντο να πει μερικές λέξεις σαν σαν ένα τεστ ήχου πουτίνας. Νόμιζα ότι θα έλεγε "1-2-3", ή "Γεια σας, Γεια σας".

Αντί γι' αυτό αυτό που είπε άξιζε σαν μια έκκληση στα Ηνωμένα Έθνη από έναν από τους σπουδαιότερους πολιτικούς άνδρες στον κόσμο. Ήταν εντελώς απρογραμμάτιστο και ήμουν περισσότερο από τυχερός που μπόρεσα να το καταγράψω ολόκληρο.

Αυτή η συγκινητική ομιλία είναι κάτι που ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ οπωσδήποτε όποιος γνωρίζει τη ζωή και το έργο του Κρέντο Μούτβα, και για όποιον νοιάζεται για τη μοίρα της Αφρικής.

23 Αυγούστου 2010

Διαβάστε πιο κάτω (22 Αυγούστου) αν δεν το έχετε κάνει ήδη... ο Ντέιβιντ Άικ και εγώ ανακαλύψαμε σοκαριστικά νέα όταν ήρθαμε να επισκεφτούμε τον Κρέντο Μούτβα τη περασμένη εβδομάδα. Αλλά πράγματι δεν το βάζει κάτω: Μαγνητοφώνησα και μοντάρισα αυτό το όμορφο μικρό τρέιλερ μόλις χθες το απόγευμα. Απεικονίζει τον Κρέντο στα καλύτερα του, και παρουσιάζει τον Ντέιβιντ να δίνει μια πάρα πολύ εμπνευσμένη ομιλία, χωρίς προετοιμασία, σχετική με όλους μας. Έχει μήκος 8 λεπτά - σας προτρέπω να το δείτε. Χαρείτε το τραγούδι:)

22 Αυγούστου 2010

Μετά από δύο πολύ παραγωγικές εβδομάδες στις ΗΠΑ, βρίσκομαι τώρα στη Νότιο Αφρική με τον Ντέιβιντ Άικ, σε μια επίσκεψη στον Κρέντο Μούτβα, τον σπουδαίο σαμάνο των Ζουλού, θεραπευτή και φύλακα της Αφρικανικής παράδοσης. Η αποστολή μας εδώ είναι - στο καλύτερο δυνατό που μπορούμε - να καταγράψουμε και να αρχειοθετήσουμε το έργο της ζωής του. Αλλά όταν φτάσαμε, ο Κρέντο μας διηγήθηκε μία ιστορία τρόμου.

Η συνοπτική εκδοχή αυτών που συνέβησαν έχει ως εξής. Πριν από μερικούς μήνες ο Κρέντο δεχόταν ενοχλήσεις από το τηλέφωνο από κάποιον που ισχυριζόταν ότι ήταν μέλος μιας ομάδας νεαρών Ζουλού σχετικά με την "προδοσία του προς το έθνος των Ζουλού" επειδή μιλούσε πάρα πολύ στους λευκούς ανθρώπους.

Εξοργισμένος, έβαλε το διάσημο και ανεκτίμητο Περιδέραιο των Μυστηρίων στους ώμους του και πήρε το τραίνο για τη Σουάζιλαντ ώστε να αντιμετωπίσει τους ανθρώπους που του έκαναν τη ζωή τόσο δύσκολη.

Όταν έφτασε, του επιτέθηκαν και τον βασάνισαν. Άρχισαν να του βγάζουν τα νύχια με τανάλιες. Του πήραν το περιδέραιο και τον έστειλαν πίσω με το τραίνο. Στο παρασκήνιο ήταν ένας λευκός τον οποίο ο Κρέντο δεν αναγνώρισε.

Αν γνωρίζετε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ σχετικά με την κλοπή αυτού του ανεκτίμητου, αρχαίου τεχνουργήματος, το οποίο είναι ανυπολόγιστης αξίας για το Έθνος των Ζουλού, για την ιστορία της Αφρικής και της ανθρώπινης ιστορίας γενικότερα - αλλά τώρα είναι πολύ πιθανόν ότι βρίσκεται στα χέρια κάποιων λευκών που ενδιαφέρονται μόνο για χρήματα - σας παρακαλώ να επικοινωνήσετε με τον Ντέιβιντ Άικ με απόλυτη εχεμύθεια. Σας ευχαριστώ.

Ο Κρέντο δεν νικήθηκε. Ενώ τα βάζει με τον εαυτό του επειδή ήταν τόσο ιπποτικός, είναι τόσο ευκρινής και συναρπαστικός στην ομιλία του όπως πάντα. Αυτή είναι η τέταρτη επίσκεψη του Ντέιβιντ σ' αυτόν, την πρώτη φορά συναντήθηκαν το 1997. Αυτή είναι η πρώτη μου φορά.

Είχα το προνόμιο να συναντήσω πολλούς αξιόλογους ανθρώπους τα τελευταία χρόνια, αλλά πρέπει να πω ότι ο Κρέντο βρίσκεται στη κορυφή αυτής της μεγάλης λίστας. Σήμερα μαγνητοφωνήσαμε τρεις ώρες από την ιστορία της ζωής του (και τι ιστορία είναι αυτή). Ήταν τιμή μου να βρίσκομαι στην αίθουσα όταν μιλούσε στον Ντέιβιντ: Είχα μείνει παραπάνω από κατάπληκτος. Ο Ντέιβιντ και αυτός σε κάποιο σημείο άρχισε να κλαίει.

Ήμουν πληροφορημένος σχετικά με το έργο του και την ιστορία του, φυσικά, αλλά δεν ήμουν στ' αλήθεια προετοιμασμένος για την επίδραση που θα είχε η συνάντηση μου μαζί του. Δεν βρίσκομαι στο ταξίδι αυτό για να πάρω μια συνέντευξη: Βρίσκομαι εδώ σαν κάμεραμαν με την πρόκληση να καταγράψω ήχο και εικόνα σε συνθήκες όχι και τόσο ιδανικές. Αλλά θα είχα πληρώσει πολλά χρήματα για να βρεθώ εδώ που βρισκόμουν σήμερα.

Είμαστε εδώ για ακόμη μία εβδομάδα, και θα μαγνητοφωνήσουμε υλικό με τον Κρέντο για αρκετές ώρες την κάθε ημέρα. Αυτός είναι τώρα 98 ετών, και ενώ είναι ψυχικά και διανοητικά σαν ξυράφι (θα τον τοποθετούσα σαν το ίδιο ταλαντούχο και εύγλωττο ομιλητή με όποιον έχω συναντήσει ποτέ), δεν είναι όμως καλά και υποφέρει πάρα πολύ: και αυτός και ο Ντέιβιντ πιστεύουν ότι είναι η τελευταία τους συνάντηση. Ήταν ένα αρκετά συγκινητικό και πολυτάραχο ταξίδι μέχρι τώρα.

Θα αναφέρω περισσότερα αργότερα, αν και η πρόσβαση στο ίντερνετ είναι περιορισμένη. Τα βίντεο που θα δημιουργηθούν δεν θα είναι υλικό του Άβαλον, αλλά θα πουληθούν σαν σειρά από DVD για να βοηθηθεί η οικογένεια του Κρέντο και το έργο του. Δεν έχουμε ακόμη σκεφτεί πως ακριβώς θα το προωθήσουμε... όλα αυτά θα έρθουν αργότερα.

Θα ήθελα να εκμεταλλευτώ αυτήν την ευκαιρία για να ευχαριστήσω ένα υπερβολικά γενναιόδωρο χρηματοδότη - και αν το διαβάζεις αυτό, ξέρεις ακριβώς ποιος είσαι - ο οποίος έκανε δυνατό αυτό το ταξίδι για τον Ντέιβιντ και μένα. Όταν ο Ντέιβιντ τηλεφώνησε πριν από μερικούς μήνες στον Κρέντο για να του πει ότι ερχόμαστε για να καταγράψουμε το έργο της ζωής του και τη διδασκαλία του, ο Κρέντο έκλαψε. Αυτό που κάνουμε μαζί είναι πολύ σημαντικό γι' αυτόν, και παρά την πρόσφατη του δοκιμασία, είναι έτοιμος για την περίσταση κάθε μέρα. Είναι κατά τη γνώμη μου κάπου ανάμεσα στις μεγαλύτερες σπουδαίες ψυχές, ένα υπέροχο ανθρώπινο πλάσμα, μια αξιοσημείωτη πηγή έμπνευσης, ένας αντιπρόσωπος για την Αφρική και όλη την ανθρωπότητα.

Πιστός σ' αυτήν την απεικόνιση, θα γελούσε μ' αυτά που έχω γράψει...

4 Αυγούστου 2010


   "Ήρθε η ώρα,"είπε ο Οδοβαίνος [θαλάσσιος ίππος],
"Να μιλήσουμε για πολλά πράγματα:
Για παπούτσια, και πλοία, και βουλοκέρι,
Για λάχανα και βασιλιάδες,
Και γιατί η θάλασσα βράζει καυτή,
Και αν τα γουρούνια έχουν φτερά..."
[Μετάφραση ενός αποσπάσματος από το ποίημα του Λούις Κάρολ: Ο οδοβαίνος και ο ξυλουργός]

Πριν μια εβδομάδα πήγα αεροπορικώς στο Λος Άντζελες να αρχίσω δουλειά σε ένα ενδιαφέρον και γεμάτο πρόκληση κοινό πρότζεκτ με την Κέρρυ Κάσσιντυ. Ήταν ωραία που την είδα και περάσαμε αρκετές ώρες μαζί μιλώντας για περισσότερα πράγματα απ' ότι αναφέρονται στο "Ο Οδοβαίνος και ο Ξυλουργός". Το βράδυ, θα έχουμε παρέα τον Ντέιβιντ Γουίλκοκ για δείπνο: η πρώτη φορά που θα συναντηθούμε όλοι μας από τον Σεπτέμβριο.

Θα μιλήσουμε για αυτό λίγο περισσότερο αργότερα, αλλά για τώρα, ενώ οι ιστοσελίδες και τα κανάλια στο YouTube παραμένουν χωριστά για να δείχνουν το διαφορετικό μας στυλ και ενδιαφέροντα (και τις διαφορετικές προτιμλησεις αυτών που μας παρακολουθούν σε όλο τον κόσμο), ψάχνουμε μερικούς δημιουργικούς τρόπους συνεργασίας σε διάφορα νέα επιχειρήματα στα οποία το σύνολο είναι πολύ πιθανό να είναι πιο σπουδαίο από μερικά από τα μέρη του.

Νομίζουμε ότι θα σας ενδιέφερε και ελπίζουμε ότι θα το εγκρίνετε. Μια παραπλήσια ανακοίνωση θα υπάρχει από την Κέρρυ στο Project Camelot Productions σήμερα.

Για αυτούς από σας που παρακολουθείτε ακόμη τα γεγονότα στον Κόλπο του Μεξικού, παρακαλώ διαβάστε το ακόλουθο προσεκτικά:

http://theoildrum.com/node/6810

... ένας λεπτομερής τεχνικός απολογισμός από την ενεργή μέχρι τώρα "Στατική Παύση". Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά. Ένα πιο σοβαρό πρόβλημα είναι η τοξικότητα (πατήστε εδώ για μια σημαντική μαρτυρία ενός καταμηνυτή) η οποία δεν έχει απαραίτητα εξαλειφθεί καθόλου..

Υπάρχει ένα πολύ ανόητο βίντεο στο YouTube που κυκλοφορεί και δείχνει μια οφθαλμαπάτη: φαίνεται ότι αποκαλύπτει μια γιγάντια κίνηση στον πυθμένα της θάλασσας, και χιλιάδες ευερέθιστοι παρατηρητές είναι πεπεισμένοι ότι αυτό είναι η αρχή του τέλους του κόσμου.

Δεν είναι: η κάμερα είναι κολλημένη αμετακίνητη στο ROV και είναι το ROV που κινείται. Μην ξεγελιέστε, επειδή η ψευδαίσθηση φαίνεται πειστική για λίγο. Μου θυμίζει λίγο τις τελευταίες σκηνές από το Σταρ Τρεκ του 60 όταν το πλήρωμα μπορούσε να πεταχτεί από μια πλευρά στην άλλη όταν οι Κλίνγκον τους έκαναν επίθεση. Δείτε και χαρείτε το.

Ένα πιο σοβαρό και πραγματικό πρόβλημα είναι η προσωρινή παύση του κύκλου του ρεύματος του Κόλπου του Μεξικού, το οποίο τροφοδοτεί το Θαλάσσιο Ρεύμα του Κόλπου το οποίο έχει μεγάλη επιρροή στο κλίμα στα ανατολικά των ΗΠΑ όπως και της Δυτικής Ευρώπης. Αυτό είναι πραγματικά ανησυχητικό, αλλά υπήρξαν μερικές φορές τα τελεταία χρόνια που ο "κύκλος" έχει κάνει αυτό που κάνει αυτή τη στιγμή. Πιστεύω ακράδαντα ότι θα ξαναξεκινήσει, αλλά αξίζει να το προσέχουμε. Αν σταματούσε ΜΟΝΙΜΑ, τα μπλογκ που προκηρύτουν μια θεομηνία (διαφόρων ειδών) μπορεί να μην έχουν πολύ άδικο.

Αυτή είναι ακόμη μια υπενθύμιση, αν χρειάζεται καμία, το πόσο ευαίσθητη είναι η ισορροπία του Πλανήτη Γη (και της ανθρώπινης φυλής). Υπάρχουν πολλές φυσικές διαδικασίες οι οποίες είναι την ίδια στιγμή και πολύπλοκες και ευαίσθητες και αν τις αναστατώσουμε πάρα πολύ, πολλά είδη αντιδράσεων μπορεί να εξαπολυθούν και τα οποία δεν θα είναι δυνατό να επιστραφούν πάλι στο κουτί της Πανδώρας.

26 Ιουλίου 2010

Η περσινή συνέντευξη του Πολωνού ερευνητή στο Πρότζεκτ Κάμελοτ, Ίγκορ Βιτκόφσκι, σχετικά με τη καμπάνα των Ναζί δημοσιεύεται επιτέλους τώρα.

Αυτή η συνέντευξη ηχογραφήθηκε τον Οκτώβριο του 2009, αλλά μόλις τώρα τελείωσα το μοντάρισμα λόγω τεχνικών προβλημάτων: αρκετές κασσέτες ήταν αλοιωμένες και μία είχε χαθεί, και μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και πολλή προσπάθεια αυτό που βλέπετε είναι το καλύτερο δυνατό που θα μπορούσα να κάνω με αυτό το υλικό.

Μετά από ένα ζωηρό ξεκίνημα, η συνέντευξη είναι μία στην οποία ο Πολωνός ιστορικός Ίγκορ Βιτκόφσκι ξεδιαλύνει, με μεγάλη λεπτομέρεια, την συναρπαστική ιστορία της Καμπάνας των Ναζί - που είναι βασικά ένα προηγμένο, πολύ μυστικό πείραμα της φυσικής που οι Ναζί το θεωρούσαν ότι ήταν υψηλής σημασίας για λόγους που ακόμη είναι καλυμμένοι από μυστήριο.

Το βάθος των ιστορικών πληροφοριών αυτής της συνέντευξης μπορεί να φανεί πολύτιμο σε ερευνητές. Εν τω μεταξύ, η φυσική της "Καμπάνας" των Ναζί παραμένει ασαφής... αλλά οι ναζί μπορεί να ερευνούσαν την ίδια τη ουσία του χωροχρόνου, βασισμένοι σε μια πρώιμη κατανόηση αυτού που τώρα είναι γνωστό ως φυσική στρέψης [torsion physics].

Αυτή η συνέντευξη ταιριάζει με την συνέντευξη του ερευνητή Τζόζεφ Φαρέλ στο Πρότζεκτ Κάμελοτ. Χαρείτε το...

24 Ιουλίου 2010

Στη δημοσίευση μου στις 19 Ιουλίου πιο κάτω, αναφέρθηκα στο δυναμικό μικρού μήκους φιλμ του Εντ Κασίς Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΥΣΟΥ: πως η Shell Oil κατάφερε, στα τελευταία 40 χρόνια, ανηλεώς να καταστρέψει το όμορφο φυσικό περιβάλλον του δέλτα του Νίγηρα στη Νιγηρία και να δημιουργήσει μια φυσική και κοινωνική καταστροφή που δείχνει αυτό που είδαμε τελευταία στον Κόλπο του Μεξικού να φαίνεται πολύ μικρό.

Γιατί το επέτρεψαν αυτό να γίνει; Γιατί να το καθαρίσουν; Γιατί δεν υπάρχει εταιρική ευθύνη; Επειδή κανείς δεν δίνει σημασία. Σήμερα πήρα συνέντευξη από τον φωτογράφο-δημοσιογράφο Εντ Κασί για να ακούσω από πρώτο χέρι σχετικά με τη φρικαλεότητα του δέλτα του Νίγηρα - δεν μπορώ να το περιγράψω αλλιώς - και μιλήσαμε για 30 λεπτά για το πόσο είναι απαραίτητο να αλλάξουμε τον τρόπο που θεωρούμε και φροντίζουμε τον Πλανήτη Γη. Και ταιριάζει τέλεια με την συνέντευξη με τον Πωλ Χέλιερ πιο κάτω.

Εντ Κασί: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΥΣΟΥ

Είμαι πολύ ευγνώμων στον Eντ Κασί και στους Talking Eyes Media για την ευγενική τους άδεια να συμπεριλάβουμε αυτό την υπέροχη και σημαντική μικρού μήκους ταινία στο τέλος της παρουσίασης σε βίντεο εδώ Αρχίζει στο σημείο 16:27 και διαρκεί για 8 λεπτά. Πραγματικά αξίζει να το δείτε αυτό.

21 Ιουλίου 2010

Η χθεσινή ηχητική συνέντευξη με τον Πωλ Χέλιερ [δείτε πιο κάτω] είναι τώρα διαθέσιμη εδώ (57 λεπτά, 39 Mb).

Αυτή είναι μία πολύ ευχάριστη, εγκάρδια και έξυπνη συζήτηση με έναν πρώην υπουργό της κυβέρνησης με αξιοσημείωτο θάρρος και ακεραιότητα, που μιλάει για όσα γνωρίζει σχετικά με το γεγονός της Εξωγήινης Παρουσίας - και την ενδεχόμενη σπουδαιότητα για όλους μας.

Μεταξύ πολλών άλλων, ο Πωλ Χέλιερ είχε ενημερωθεί προσωπικά από έναν Πτέραρχο των ΗΠΑ ότι "Όλα στο βιβλίο του Ταγματάρχη Φίλιπ Κόρσο THE DAY AFTER ROSWELL είναι αληθινά - και υπάρχουν κι άλλα".

Τα "άλλα" περιέχουν διαβεβαίωση ότι αντιπρόσωποι των ΗΠΑ είχαν επαφή πρόσωπο με πρόσωπο με εξωγήινους. Άκουσε επίσης ότι οι περισσότεροι επισκέπτες είναι καλοπροαίρετοι, αλλά μια φυλή ήταν εχθρική. Ήταν ένας πολύ ενδιαφέρον διάλογος το οποίο ευχαριστηθήκαμε και οι δύο.

Το τελευταίο βιβλίο του Πωλ είναι το Light at the End of the Tunnel : A Survival Plan for the Human Species [Φως στο Τέλος του Τούνελ : Ένα Σχέδιο Επιβίωσης για το Ανθρώπινο Είδος]. Έχει μεγάλο εύρος, διαβάζεται έξοχα και μας θυμίζει ότι ίσως να έχουμε μια ευκαιρία για δέκα χρόνια από τώρα στην οποία να διορθώσουμε τη κατάσταση στον Πλανήτη Γη. Οι Εξωγήινοι φίλοι μας μας υποστηρίζουν, σύμφωνα με τον Πωλ, αλλά δεν τους επιτρέπεται να επέμβουν. Είναι δική μας ευθύνη να καθαρίσουμε την ακαταστασία που δημιουργήσαμε για τον εαυτό μας εδώ κάτω - κάτι που όλοι όσοι παρακολουθούν το έργο μου θα ξέρουν ότι είναι μία αρχή πολύ κοντά στην καρδιά μου.

20 July 2010

Σήμερα θα πάρω μια τηλεφωνική συνέντευξη από τον Πωλ Χέλιερ, τον Υπουργό Αμύνης του Καναδά από το 1963 - 1967. Τ0 2005, αποφάσισε να κάνει μια δημόσια δήλωση πως γνώριζε ότι τα ΑΤΙΑ και οι Εξωγήινοι ήταν μια πραγματικότητα. Ανυπομονώ να μιλήσω μαζί του.

Περισσότερα ακολουθούν για την χθεσινή δημοσίευση σχετικά με τη δημοσιότητα που δίνουν τα μέσα ενημέρωσης στον Mατ Σίμμονς. Λόγω της ιδιότητας του και της εμπειρίας του, οι ισχυρισμοί του φοβίζουν αρκετούς ανθρώπους.

Ο Σίμμονς ισχυρίζεται ότι το νέο καπάκι συγκράτησης βρίσκεται μόνο πάνω από τον κατακόρυφο αγωγό (και όχι πάνω από τον εμποδιστή εκρήξεων, ο οποίος ισχυρίζεται ότι βρίσκεται "χιλιόμετρα μακριά"). Λέει ότι το ναυάγιο της Ντήπγουότερ Χοράιζον είναι επίσης πολύ μακριά και ότι υπάρχει μία τεράστια τρύπα στον πυθμένα της θάλασσας - το πραγματικό πηγάδι, χωρίς το κάλυμα του - το οποίο ακόμη ξερνάει 120.000 βαρέλια την ημέρα μέσα στον Κόλπο. Κανένας από αυτούς τους ισχυρισμούς δεν είναι σωστοί.

Πατήστε πάνω στην φωτογραφία στ' αριστερά για μια μεγαλύτερη εικόνα του εμποδιστή εκρήξεων. Μπορείτε να δείτε πάνω σε τι εργάζονται τα ROVs [τηλεχεριζόμενα υποβρύχια οχήματα] και τι είναι ορατό κάθε μέρα από το βίντεο ζωντανής τροφοδοσίας. Είναι η ίδια μεταλλική κατασκευή που βρίσκεται στη κορυφή του ΒΟΡ [εμποδιστής εκρήξεων] στην δεξιά εικόνα.

Ζυγίζει 450 τόνους: κοιτάξτε τους τροχούς του τρέιλερ στο οποίο κάθεται πάνω. Είναι αδύνατο να μπορέσεις να το μετακινήσεις 300 μέτρα, πόσο μάλλον μερικά χιλιόμετρα - ειδικά κάτω από το νερό.

Το ναυάγιο της Ντήπγουότερ Χοράιζον βρίσκεται σε μία γνωστή τοποθεσία γύρω στα 4 χιλιόμετρα από το ΒΟΡ. Μερικές εικόνες από τα ROVs δείχνουν μια αργή διαρροή που στάζουν από τα πετρελαιοφόρα πάνω από το βυθισμένη εγκατάσταση γεώτρησης.

Η αναφορά από τό ερευνητικό σκάφος Tόμας Τζέφερσον βρίσκεται εδώ.

Από το προσωρινό βούλωμα του πηγαδιού την περασμένη εβδομάδα, υπάρχει μια μείωση της διαρροής του πετρελαίου στον Κόλπο. Τα πράγματα βελτιώνονται, άνθρωποι.

Ο Σίμμονς δήλωσε ότι δεν υπάρχει κανένα κουβούκλιο στο πηγάδι και γι' αυτό το λόγο τα πηγάδια ανακούφισης δεν λειτουργούν. Κι όμως τα πηγάδια ανακούφισης βρίσκονται τώρα δίπλα στο πηγάδι Μακόντο συγκεκριμένα επειδή μπορέσαν να επικεντρωθούν στην ηλεκτρομαγνητική υπογραφή του ατσαλιού στο πηγάδι.

Είναι δύσκολο να κατανοήσω πως ο Ματ Σίμμονς κάνει ένα τέτοιο λάθος. Γνωρίζει τη διαφορά ανάμεσα σε ένα εμποδιστή εκρήξεων και σε ένα κατακόρυφο αγωγό. Οι πολύ έμπειροι παρατηρητές από το The Oil Drum Forum πιστεύουν ότι είτε έχασε τα λογικά του (πραγματικά, ή έχει κάποιο οικονομικό ενδιαφέρον και επίτηδες προσπαθεί να παραπλανήσει. Πατήστε εδώ για μια σελίδα όπου υπάρχει μια εκτεταμένη συζήτηση (και απόρριψη) των ισχυρισμών του.

Δεν έχω τίποτα εναντίον του Σίμμονς - δεν έχω μιλήσει ποτέ μαζί του - αλλά είναι πολύ σημαντικό να ξεκαθαριστούν μερικά πράγματα σχετικά με αυτήν την υπόθεση γι' αυτό παρουσιάζω τις διευκρινήσεις πιο πάνω. Σας παρακαλώ να τις προώθήσετε αλλού.

Ο Λίντσευ Γουίλιαμς - αν και είναι ένας αγαπητός, ειλικρινής, άνθρωπος - είχε κάνει επίσης λάθος όταν δήλωσε στη συνέντευξη του στι 1 Ιουλίου στον Τζεφ Ρενς ότι η πίεση της δεξαμενής ήταν στα 40.000 psi και ότι ο γρανίτης που εγκλωβίζει τη δεξαμενή είχε ραγίσει. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ γρανίτης στον Κόλπο του Μεξικού. Οι πετρελαιοπαραγωγοί δεν τρυπάνε σε γρανίτη! Πατήστε εδώ για αρκετά σχετικά μ' αυτό. (Δεν υπάρχει ηφαίστιο ασφάλτου, αλλά και, ούτε και ένα τσουνάμι μεθανίου.)

Η νέα πηγή του Λίντσευ στη ΒΡ επικοινώνησε μ' αυτόν. Ο Λίντσευ πάντα είχε παρουσιάσει αξιόπιστες πληροφορίες στο παρελθόν, αλλά αυτή τη φορά θα πρέπει να βρίσκεται σε αμηχανία. Για σκέψου.

Και εγώ έκανα λάθος σχετικά με την πίεση στη δεξαμενή. Η πίεση, όπως πολλοί άνθρωποι που παρακολουθούν έστω και τα [καθιερωμένα] μέσα ενημέρησης γνωρίζουν τώρα, ότι είναι γνωστή και μετρημένη στα 11.900 rsi. Αυτό είναι αρκετά μεγάλο, αλλά μέσα στα συνηθισμένα όρια της βιομηχανίας πετρελαίου.

Από το Oil Drum Forum, υπάρχει μία συνοπτική δημοσίευση από τον ROCKMAN - ένας πολύ έμπειρος και ευδιάθετος εργάτης πετρελαίου με 35 χρόνια εμπειρία:

Όχι μόνο δεν ήταν το πηγάδι της ΒΡ κάποιο παράξενα ακραίο γεωλογικό παράταιρο, λλά ήταν πολύ βασικά τα πράγματα στο κόσμο της Ντήγουότερ στον Κόλπο του Μεξικού. Εκτός από το βάθος του νερού δεν άξιζε να του δωθεί σημασία σε κανένα επίπεδο. Δεν τρ΄θπησαν πολύ στο βράχο(13,000 πόδια)... Εγώ έχω τρυπήσει πάνω από 30,000'. Το απόθεμα της άμμου [το βάθος της δεξαμενής] δεν ήταν πολύ μεγάλο (60' πόδια)... Έχω δει τμήματα με 800' [πόδια] πάχος. Η πίεση δεν ήταν πολύ υψηλή (11,000 psi)... Έχω μετρήσει πάνω από 19.000 psi. Ήταν μόνο πίσω στο χρονοδιάγραμμα περίπου 40 ημέρες... Έχω δει ένα που τρυπήθηκε σωστά 200 ημέρες μετά από το χρονοδιάγραμμα. Η γεωλογία δεν ήταν η αιτία του ατυχήματος.

Μετά την τηλεφωνική μου συνέντευξη χθες σχετικά με τη διασταύρωση πηγών στα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης, μερικοί από σας μπορεί να το εκτιμήσετε αυτό. Υπήρξαν πολλές τρελές συζητήσεις σχετικά με μία Αστροπύλη στον Κόλπο του Άντεν. Παίνω μυνήματα γι' αυτό όλη την ώρα.

Εδώ υπάρχουν δύο εικόνες: μία από μία New Age ιστοσελίδα τοy 2010, η άλλη από μια σελίδα φωτογραφιών από το δορυφόρο του EARTH SNAPSHOT το 2008. Πατήστε για μεγέθυνση. Άνθρωποι μου, είναι απλά μια καταιγίδα σκόνης.

Όπως εξηγώ και στην τηλεφωνική μου συνέντευξη, τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης έχουν ένα δύσκολο έργο: επειδή κανείς δεν δίνει συνεντεύξεις τύπου για αυτό που πραγματικά συμβαίνει.

Η ενέργεια και η πρόθεση και η παρόρμηση των ενελλακτικών μέσων ενημέρωσης έρχεται από ανθρώπους που απλά ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά.

Αλλά δεν γνωρίζουν ακριβώς τι είναι αυτό. Από το ζήλο τους, μερικές φορές πιάνουν κάτι που είναι λάθος... και αρχίζουν "να τρέχουν με λάθος μπάλα".

Εν τω μεταξύ, οι Ελεγκτές κατανοούν τέλεια τους μηχανισμούς... και συνεχίζουν να τροφοδοτούν τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης με τη "λάθος μπάλα" για να τρέχουν μαζί της. Κι αυτοί κι αν έχουν τρέξει. Για μένα, αυτή ήταν μία σημαντική εμπειρία γνώσης.

Υπάρχουν σημαντικά αναδημοσίευτα γεγονότα στον κόσμο (δείτε το νέο μου βίντεο για τη συνεχόμενη καταστροφή από το πετρέλαιο στο δέλτα του ποταμού Νίγηρα, για παράδειγμα, για το οποίο μέχρι τώρα κανείς δεν γνωρίζει ή ενδιαφέρεται). Υπάρχει ένα μυστικό διαστημικό πρόγαμμα, Υπάρχει μια αποικία στον Άρη. Ο πλανήτης είναι εδώ και αιώνες κάτω από τον έλεγχο μιας υπέρ-εφυούς, εγωκεντρικής και διεστραμένης εξωγήινης φυλής που θεωρεί τους ανθρώπους χρήσιμους μόνο για συγκεκριμένες καταστάσεις και έχουν μόνο το δικό τους συμφέρον υπ' όψη. Η 9η Σεπτεβρίου ήταν δουλειά εκ των έσω. Υπάρχει προηγμένη τεχνολογία - που συμπεριλαμβάνει πραγματικές αστροπύλες - και θα ταίριαζε πολύ σε μια ταινία επιστημονικής φαντασίας. Σοβαρές προσπάθειες γίνονται συνεχώς για πάρουν τον έλεγχο του συνειδητού και του υποσυνείδητου μυαλού μας. Και υπάρχουν ακόμη ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ, όπως γνωρίζουν όλοι όσοι παρακολουθούν το Πρότζεκτ Άβαλον και το Πρότζεκτ Κάμελοτ.

Αλλά πρέπει να διασταυρώνουμε τις πληροφορίες μας, αλλιώς δεν θα είμαστε καλύτεροι ούτε από το Νάσιοναλ Ινκουάιερ... και θα μείνουμε για πάντα στο γκέττο μας την ώρα που οι πιο συμβατικοί συνάδελφοι μας θα γελούν με τους παραλογισμούς μας. Μερικές φορές χρειάζεται να βασιστούμε σε εικασίες ή σε κάτι που πιστεύουμε ότι είναι αληθινό - και μετά να το ακυρώσουμε και να το διορθώσουμε αν ανακαλύψουμε ότι έχουμε κάνει κάποιο λάθος. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς, και η αξιοπιστία και η λογικότητα είναι το πως εμείς στα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης πρέπει να κριθούμε από τον κόσμο εκεί έξω γενικότερα. 

19 Ιουλίου 2010

Εδώ υπάρχει μια νέα τηλεφωνική συνέντευξη, και μια νέα παρουσίαση σε βίντεο... και στα δύο είμαι εγώ συζητώντας τη κρίση με το πετρέλαιο στον Κόλπο, τον ρόλο των εναλλακτικών μέσων ενημέρωσης, και το εκτεταμένο και σημαντικό μάθημα που θα έπρεπε να πάρουν όλοι.

Και τα δύο έχουν μεγάλο φάσμα: ειδικότερα το ηχητικό. Προτεινόμενα.

Συνέντευξη του Μπιλ Ράιαν στην Τάνια από το Πρότζεκτ Άβαλον Φόρουμ (88 λεπτά)
Παρουσίαση σε βίντεο του Μπιλ Ράιαν σχετικά με τη κρίση του πετρελαίου στον Κόλπο και η κατάσταση στο δέλτα του Νίγηρα (24 λεπτά)

Η παρουσίαση σε βίντεο αξίζει να τη δείτε για το δυναμικό 8 λεπτών φιλμ του Εντ Κασί Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΥΣΟΥ, που πρόσθεσα στο τέλος. Δείτε αυτό αν όχι κάτι άλλο. Αυτό είναι που γίνεται στην ανθρώπινη φυλή όταν κανείς πό το δυτικό κόσμο δεν προσέχει. Το φιλμ ΑΒΑΤΑΡ μου έρχεται στο νου. Όλα συμβαίνουν εδώ στον Πλανήτη Γη. Δεν χρειάζεται να πας στην Πανδώρα. 

Όπως συζητήθηκε ειδικά και στην ηχητική συνέντευξη, Ένα από τα εκπληκτικά πράγματα σχετικά με την πρόσφατη πετρελαιαική κρίση στον Κόλπο είναι το πόσο λάθος ήταν τα περισσότερα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης. Βάζω και τον εαυτό μου μέσα, σηκώνω και το δικό μου χέρι: μερικές από τις πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν πιο κάτω, με καλή πίστη, ήταν ανακριβής.

Πηγές στις οποίες αναφερόμαστε συχνά που έκαναν λάθος (για οποιονδήποτε λόγο) μεταξύ αυτών και του αναλυτή για την πετρελαιοβιομηχανία Ματ Σίμμονς και ο Λίντσευ Γουίλιαμς. Οι ισχυρισμοί του Σίμμονς ήταν υπερβολικά λάθος και ο Γουίλιαμς είχε χοντρά παραπληροφορηθεί από τη [νέα] του πηγή στην ΒΡ σχετικά με τις τεχνικές λεπτομέρειες του πηγαδιού της Μακόντο. Ήταν ένα άκρως ενδιαφέρον ταξίδι.

Τρεις καλές πηγές για αξιόπιστες πληροφορίες σχετικά με τη κατάσταση του πετρελαίου στον Κόλπο.Το The Oil Drum είναι συγκεκριμένα εξαίρετο για αξιόπιστες πληροφορίες και υψηλής ποιότητας πληροφορημένες συζητήσεις ανάμεσα σε επγκελματίες που δεν είναι φίλοι ούτε της ΒΡ, αλλά ούτε και του Ομπάμα. (Αναζητήστε τα δημοσιεύματα του μέλους με το όνομα ROCKMAN. Θα ανακαλύψετε περισσότερα απ' ότι πιστεύατε ότι υπήρχαν και μπορούσατε να μάθετε.)

Το Oil Drum Φόρουμ και η σύνοψη όλων των σπουδαιοτέρων ενημερώσεων και εξελίξεων από το Oil Drum
Το Μπλογκ του Αλεξάντερ Χίγγινς
Το Μπλογκ του Τζωρτζ Ουάσιγκτον

8 Ιουλίου 2010

Σήμερα είναι η επέτειος 63 χρόνων της διάσημης ανακοίνωσης στην εφημερίδα Ρόσγουελ Ντέιλι Ρέκορντ ότι "Ένας ιπτάμενος δίσκος έχει αιχμαλωτιστεί". Συγκέντρωσα μαζί μερικές εικόνες από αρχεία και φακέλους που είχα (συμπεριλαμβανομένης και μιας ταινίας μήκους η οποία αν είναι ψεύτικη, έχει φτιαχτεί ΠΟΛΥ καλά) - και έγραψα ένα ενδιαφέρον άρθρο στο Φόρουμ του Πρότζεκτ Άβαλον .

Στη διάρκεια της διαδικασίας αυτής, αντιλήφθηκα ότι μια φωτογραφία που είχα , που υποτίθεται ότι ήταν το πραγματικό σκάφος του Ρόσγουελ - την οποία δεν έχω δει ποτέ αλλού εκτός από μία τοποθεσία που τη βρήκα στο ίντερνετ το 2007 - ταιριάζει ΑΚΡΙΒΩΣ την τοπογραφία της τοποθεσίας της συντριβής.

Έχει δημοσιευτεί με συνέπεια ότι το σκάφος δεν ήταν ένας κυκλικός δίσκος. Ένας μάρτυρας είχε δηλώσει ότι το B-29 “Up an’ Atom” [αεροσκάφος των ΗΠΑ σχεδιασμένο να μεταφέρει την ατομική βόμβα] μετέφερε ένα "σκάφος σε σχήμα σταγόνας" έξω από την περιοχή του αεροδρομίου του στρατού του Ρόσγουελ (RAAF) τον Νοέμβριο του 1947. Και ο συνταγματάρχης Γουόλτερ Χάουτ, ο αξιωματικός δημοσίων σχέσεων της Π.Αεροπορίας, αφού του το έδειξαν σ' ένα υπόστεγο για αεροπλάνα, δήλωσε το 2002 σε μια σφραγισμένη ένορκη γραπτή κατάθεση πριν πεθάνει το 2005:

Ήταν περίπου 4 με 5 μέτρα σε μήκος, πιο στενό απ' αυτό σε πλάτος, με ύψος περίπου τα 2 μέτρα και είχε αυγοειδές σχήμα. Ο φωτισμός δεν ήταν καλός, αλλά η επιφάνεια του φαινόταν να είναι μεταλλική. Χωρίς παράθυρα, καταπακτές, πτερύγια, ουρά και δεν ήταν ορατός κάποιος μηχανισμός προσγείωσης.

Αυτά ταιριάζουν στο αντικείμενο της φωτογραφίας.

Τώρα παίρνω το ρίσκο να δηλώσω εδώ καταγεγραμμένα ότι νομίζω ότι αυτή η φωτογραφία είναι αληθινή. Συγκρίνετε τη πλαγιά του λόφου πίσω από τις δύο φωτογραφίες (πατήστε την για μεγέθυνση), λαμβάνοντας υπ' όψη σας ότι η γωνία λήψης θα είναι λίγο διαφορετική. Ταιριάζει σαν δακτυλικό αποτύπωμα. Αυτό μπορεί να είναι το σκάφος του Ρόσγουελ.

27 Ιουνίου 2010

Η Ομάδα Απομαγνητοφώνησης ετοίμασε την παρουσίαση του SHR όπως επίσης και την ομιλία της Κίντρα Άρνεσεν. Τους βγάζω το καπέλο: Εγώ δεν χρειάστηκεούτε να το ζητήσω. Πατήστε εδώ για τα απομαγνητοφωνημένα κείμενα:

SHR
Kindra Arnesen

25 Ιουνίου 2010

Ο 'SHR' μιλάει για δύο ώρες απαντώντας τεχνικές ερωτήσεις σχετικά με την Έκρηξη του Πηγαδιού της ΒΡ Ντήπγουότερ Χοράιζον Μακόντο και τι αντιμετωπίζουμε στο Κόλπο.

Η Έκρηξη του Πηγαδιού της ΒΡ Ντήπγουότερ Χοράιζον Μακόντο και τι αντιμετωπίζουμε στο Κόλπο

Κατά τη γνώμη μου αυτή είναι ο πιο καλός προσανατολισμός από μαγνητοφώνηση που είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή. Όταν αρχίσει να τα λέει, καθίστε πίσω και ευχαριστηθείτε το. Δεν επιτείθεται σε κανένα, είναι καλά πληροφορημένος και ξέρει καλά γιατί πράγμα μιλάει.  

Η Κίντρα Άρνερσεν στη Σύνοδο Κορυφής για την Κατάσταση Εκτάκτου Ανάγκης στον Κόλπο. Πες τα κορίτσι μου.

Χρειαζόμαστε περισσότερους ακτιβιστές που να μιλούν ξεκάθαρα, να είναι άφοβοι, και πρακτικοί σαν αυτούς τους ανθρώπους. Ακούστε σ' αυτές τις δύο παρουσιάσεις - και μετά οτιδήποτε σκεφτείτε ότι θα έπρεπε να κάνετε, ξεκινήστε τώρα.

20 Ιουνίου 2010

Απολογούμαι για οποιαδήποτε παραμόρφωση του φορμάτ και/ή την απώλεια σελίδων που είναι πιθανό να ανακαλύψατε αυτές τις μέρες: συνεχόμενα προβλήματα με τον σέρβερ, για τα οποία βρίκουμε λύσεις αυτή τη στιγμή. Μερικοί χαμένοι φάκελοι (σε PDF και MP3) για τους οποίους υπήρχαν σύνδεσμοι παρακάτω έχουν τώρα μεταφορτωθεί... αν είχατε πρόβλημα στη πρόσβαση σ' αυτούς, παρακαλώ δοκιμάστε πάλι.

Το ανέφερα αυτό στις 13 Ιουνίου παρακάτω, αλλά το νήμα στο Φόρουμ του Πρότξεκτ Άβαλον Ερωτήσεις και Απαντήσεις για την Καταστροφή στον Κόλπο του Μεξικού αξίζει σίγουρα να το επισκευθείτε. Συγκεκριμένα, δημοσίευσα ένα ή δύο σημαντικά άρθρα στις [σελίδες] p.2, p.4, p.5, p.13 και p.15 και θα τα συνιστούσα σαν σημαντικά συμπληρώματα στις σκέψεις και στις συνόψεις αυτής της σελίδας.

17 Ιουνίου 2010

Σαν μια ενημέρωση για τη χθεσινή δημοσίευση παρακάτω (ακολουθεί την συνέντευξη που πήρα από τον Δρα Μπιλ Ντιγκλ), υπάρχει εδώ μία δυσεύερετη, αναφορά του Λόρενς Λίβερμορ που βρίσκεται στο δημόσιο τομέα με τον τίτλο - Το Σοβιετικό πρόγραμμα για τις Ειρηνικές χρήσεις των Πυρηνικών Εκρήξεων - το οποίο περιγράφει λεπτομερειακώς το είδος της πηρυνικής τεχνολογίας που θα μπορούσε να εφαρμοστεί σαν ένα μέτρο έκτακτης ανάγκης για να σφραγιστεί η δεξαμενή (αν είναι αυτό δυνατό). Επιπλέον, ο Δρας Μπιλ Ντιγκλ αναφέρθηκε στο Πρότζεκτ Πλόουσερ στη συνέντευξη του, η περιγραφή του βρίσκεται εδώ.

Δεν υποστηρίζω την πυρηνική λύση και δεν είμαι ο κατάλληλος για να το κάνω αυτό. Αλλά θα ήθελα μία δημόσια αντιπαράθεση σχετικά με αυτό το θέμα να είναι νοήμων και όσο καλά πληροφορημένη είναι δυνατό. Δεν έχω δει αυτά τα έγγραφα να αναφέρονται πουθενά αλλού.

Αυτό είναι πολύ καλό και δεν θα μπορούσα να μην το δημοσιεύσω. Αυτός [εικόνα στα δεξιά] είναι ο  Γκάσταβ Μέιρινγκ, ο οποίος το 1903 έγραψε ένα μυθιστόρημα με το τίτλο Πετρέλαιο Πετρέλαιο, μια Προφητεία. Στην ιστορία αυτή μια τεράστια πετρελαιοκηλίδα μολύνει τον Κόλπο του Μεξικού - μια τρομοκρατική ενέργεια ενάντια σε όλο το πλανήτη σχεδιασμένη και ενορχηστρωμένη από τον Δρα Τζέσεγκριμ, τον οποίο είχαν σαν σύμβουλο και ειδικό σε τέτοιου είδους θέματα. Μετά από μερικούς μήνες όλοι οι ωκεανοί εχουν καλυφθεί από μια στρώση πετρελαίου... και δεν υπάρχει άλλο βροχή.

Ο Μέιρινγκ ήταν μέλος της Ερμετικής Τάξης της Χρυσής Αυγής και είχε φανέρά πολλές διασυνδέσεις με τον αποκρυφισμό :είναι δελεαστικό να υποθέτεις για το αν μπορεί να είχε κάποιο τρόπο που να γνώριζε ότι θα ερχόταν αυτή η καταστροφή.

16 Ιουνίου 2010

Πολλοί από σας θα έχετε ήδη ακούσει τον Ρίτσαρντ Χόγκλαντ στο Coast to Coast AM πριν δύο μέρες, να περιγράφει έντονα τον κίνδυνο μιας κατάρευσης ενός μέρους του πυθμένα της θάλασσας στον Κόλπο του Μεξικού, που θα είχε σαν αποτέλεσμα ένα καταστροφικό τσουνάμι.  Πατήστε εδώ για τα συνεχόμενα 20 λεπτά σε αρχείο MP3.

Μόλις ολοκλήρωσα μια μαγνητοφωνημένη συνέντευξη 40 λεπτών με τον Δρα Μπιλ Ντίγκλ στην οποία περιγράφει ακριβώς τον ίδιο κίνδυνο, πληροφορημένος από τις δικές του πηγές. Ο Μπιλ Ντίγκλ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΨΗ ΤΟΥ ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΧΟΓΚΛΑΝΤ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕ. Παρακαλώ πατήστε εδώ για αυτήν την σημαντική νέα συνέντευξη. Πολλοί ίσως να ενδιαφέρονται να μάθουν ότι ο "Δρας Μπιλ" σοβαρά συνιστά την πυρηνική λύση που περιγράφει σ' αυτήν την πρόσφατη συνέντευξη του σε Ρωσική εφημερίδα.

13 Ιουνίου 2010

Έχω ξεκινήσει ένα νέο νήμα στο Φόρουμ του Πρότζεκτ Άβαλον με την ονομασία: Ερωτήσεις και Απαντήσεις σχετικά με την Καταστροφή στον Κόλπο του Μεξικού. Ήδη περιέχει ορισμένες σημαντικές ερωτήσεις (και απαντήσεις) και για την ώρα πιστεύω ότι παρέχει υψηλής ποιότητας, ενημερωτικό διάβασμα που προκαλεί τη σκέψη. Σας συνιστώ να ρίξετε μια ματιά: δεν χρειάζεται να είστε μέλος του φόρουμ για να το ψάξετε και να το διαβάσετε ελεύθερα.

Άρχισα την εισαγωγή κάπως έτσι:

"Αυτό το νήμα είναι για ερωτήσεις (και ίσως μερικές απαντήσεις) σχετικά με την Καταστροφή στο Κόλπο του Μεξικού.

Δεν είμαι ένας μηχανικός, και δεν έχω καμία εμπειρία στη βιομηχανία του πετρελαίου. Έχω όμως γενικές γνώσεις των Μαθηματικών και της Φυσικής και έχω αφιερώσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ερευνώντας αυτή την κατάσταση. Πιστεύω ότι γνωρίζω τώρα εν μέρει σχετικά με την κατάσταση που αντιμετωπίζουμε.

Εξαιτίας των ενημερώσεων και των δημοσιεύσεων τις οποίες έχω δημοσιεύσει τελευταία αισθάνομαι την ευθύνη να καταστήσω βέβαιο ότι τα μέλη (και οι επισκέπτες) κατανοούν αυτό που συμβαίνει - και επίσης να μην παρεξηγήσουν μερικές από τις πτυχές αυτής της κατάστασης.

Γνωρίζω ότι πολλά μέλη του Φόρουμ δεν έχουν επιστημονική και μηχανολογική κατάρτιση, και επίσης ορισμένοι είναι νεαρής ηλικίας. Θα χαρώ να απαντήσω σε ερωτήσεις - αν μπορώ - με τρόπο που θα το κάνει πιο εύκολο να γίνονται κατανοητά. Το να είσαι ενημερωμένος είναι καλύτερο από το είσαι τρομοκρατημένος επειδή δεν μπορείς να κατανοήσεις το πρόβλημα."

Στις απαντήσεις μου εξηγώ την σαρωτική μηχανολογική καταστροφή [η μόνη έκφραση που ταιριάζει] όσο καλύτερα μπορώ, και συζητώ τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον... στο φυσικό, κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο.

12 Ιουνίου 2010

Μόλις διάβασα μια αναφορά για τη φύση του προβλήματος στον Κόλπο του Μεξικού που είναι τόσο ξεκάθαρο, γραφικό, εφυές, αναλυτικό και ανθρώπινο και το μετέτρεψα σε αρχείο PDF για την  διευκόλυνση πρόσβασης και τη διάδωση του. Αυτές είναι πληροφορίες που ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΟΥΝ. Παρακαλώ πατήστε εδώ.

Αν δεν μπορούσατε να κατανοήσετε το πρόβλημα προηγουμένως, θα το καταορθώσετε αν το διαβάσετε αυτό μέχρι το τέλος. Διαβεβαιώνει τις άβολες πληροφορίες που υπάρχουν πιο κάτω [στις ενημερώσεις των 8, 9 και 11 Ιουνίου: σας παρακαλώ να τις διαβάσετε αυτές αν δεν το έχετε κάνει ήδη].

Περιγράφει τις διαστάσεις του προβλήματος σε μηχανολογική λεπτομέρεια, και αναφέρει πόσο φοβισμένοι είναι πολλοί από τους μηχανικούς που κατανοούν αυτό που έχει συμβεί. Κατά τη γνώμη μου όλοι θα πρέπει να ενημερωθούν σχετικά γρήγορα γι' αυτό και θα πρέπει να βρούμε ένα τρόπο για να το αντιμετωπίσουμε.

Το έγγραφο αποτελείται από δύο μέρη. Το πρώτο μέρος, γραμμένο στις 11 Μαίου, εξηγεί πόσο σημαντικό ήταν να πετύχει η επιχείρηση "Top Kill". Ο συγγραφέας ομολογεί ότι προσευχόταν για την επιτυχία της.

Τώρα γνωρίζουμε ότι απέτυχε. Ο συγγραφέας έγραψε το δεύτερο μέρος σήμερα. Τώρα βρισκόμαστε πρόσωπο με πρόσωπο με μία κατάσταση που ποτέ πριν δεν έχει αντιμετωπίσει ο πολιτισμός μας, και κανείς δεν γνωρίζει με σιγουριά τι πρέπει να γίνει.

11 Ιουνίου 2010

Ο Λίντσευ Γουίλιαμς είχε μία ισχυρή παρουσία στον Άλεξ Τζόουνς χθές το βράδυ - επιβεβαιώνοντας όλες τις πληροφορίες που δημοσίευσα στην αναφορά μου στις 9 Ιουνίου πιο κάτω.  Πατήστε εδώ για μια μονταρισμένη έκδοση 56 λεπτών από αυτή τη συνέντευξη. (Η αρχική είναι εδώ: η συνέντευξη με τον Λίντσευ αρχίζει στην αρχή της τρίτης ώρας.)

Ο Λίντσευ έβαλε αριθμούς στις πιέσεις της δεξαμενής, για τους οποίους οι δικές του πηγές δηλώνουν τις ανησυχίες τους ότι είναι υπεράνω των δυνατοτήτων οποιαδήποτε σημερινής τεχνολογίας για το ελέγξει. Οι πιέσεις στο Προύντχο Μπέι, στην Αλάσκα, βρίσκονται σε ένα υγιές επίπεδο των 1.500 psi. Οι πιέσεις που αμολήθηκαν στον Κόλπο του Μεξικού φτάνουν στα 20.000 μέχρι 70.000 psi.

Θα το πω ξανά: είκοσι χιλιάδες μέχρι εβδομήντα χιλιάδες λίμπρες ανά τετρ. ίντσα. Τώρα μπορώ να καταλάβω γιατί απέτυχε το μαθηματικό μοντέλο [δείτε στις 9 Ιουνίου πιο κάτω].

Επιπλέον από την επιβεβαίωση της σχεδόν ασταμάτητης πίεσης μέσα στη δεξαμενή, ο Λίντσευ δήλωσε τα ακόλουθα:

---- Η επένδυση του πηγαδιού έχει σίγουρα κομματιαστεί.
---- Υπάρχουν ποσότητες πετρελαίου που αναδύονται από τον πυθμένα της θάλασσας πολλά χιλιόμετρα από το κατεστραμένο πηγάδι.
---- Η ποσότητα της διαρροής είναι πάνω από τα 100.000 βαρέλια (4 εκατομμύρια γαλόνια) την ημέρα.
---- Υπάρχουν πτητικές οργανικές ενώσεις (θειούχο υδρογόνο, βενζόλιο, χλωριούχο μεθυλένιο) που απελευθερώνονται σε ποσότητες πολύ μεγαλύτερες από τα επιτρεπτά ασφαλή όρια. Στη περίπτωση του βενζολίου, το οποίο είναι υψηλά τοξικό καρκινογόνο, τα επιτρεπτά όρια θεωρούνται περίπου στα 0 - 4 ppb (μέρη προς δισεκατομμύριο). Τα επίπεδα που απελευθερώνονται έχουν μετρηθεί από την ΕΠΑ ότι είναι πάνω από τα 3.000ppb.
---- Μια πυρηνική συσκευή έχει ληφθεί υπ' όψη για το σφράγισμα του πηγαδιού.... αλλά οι πιθανότητας μιας αποτυχίας θα ήταν καταστροφικές.
---- Η έκρηξη ήταν ένα γνήσιο ατύχημα.
---- Διάφοροι γνώστες των πραγμάτων και ομάδες αυτών έχουν μάθει - μέσω απόκρυφων μεθόδων - ότι έπρεπε να πουλήσουν τις μετοχές τους στη ΒΡ... ενώ δεν γνώριζαν συγκεκριμένα ότι θα συμβεί αυτή η έκρηξη.
---- Ενώ η έκρηξη δεν ήταν σχεδιασμένη, οι Ελεγτές δεν έχασαν καιρό στο να αποφασίσουν να το χρησιμοποιήσουν για τα σχέδια τους.

Είναι η δική μου προσωπική γνώμη ότι αυτό που αντιμετωπίζουμε είναι το πιο σοβαρό πρόβλημα στον πλανήτη εκτός από ένα πυρηνικό πόλεμο. 

9 Ιουνίου 2010

Περισσότερα νέα σχετικά με τη ΒΡ και την πετρελαιοκηλίδα στο Κόλπο του Μεξικού.

Μετά την χθεσινή μου δημοσίευση, ήρθαν σε επαφή μαζίμου αρκετοί πληροφοριοδότες που είναι μέσα στα πράγματα. Μια εικόνα άρχισε να διακρίνεται. Αυτό που ακολουθεί παρακάτω είναι μια δική μου σύνθεση πληροφοριών από διάφορες πηγές.

Το βασικό πρόβλημα είναι η τεράστια υψηλή πίεση μέσα στη "δεξαμενή". Αυτή είναι μια απολύτως ΜΗ "φυσιολογική" δεξαμενή. Μερικοί μηχανικοί πιστεύουν ότι αυτή η δεξαμενή δεν θα έπρεπε ποτέ να παραβιαστεί.

Υψηλά πετρελαιαικά στελέχη το ξέρουν ως Το Άλογο του Κεραυνού. Μερικοί μηχανικοί το ονομάζουν "Τρελό Άλογο". Πολύ ουσιαστικό είναι ότι ένα μαθηματικό μοντέλο της συμπεριφοράς της δεξαμενής απέτυχε. Είναι ΑΓΝΩΣΤΟ τι θα συμβεί κάτω από διάφορες πιθανές συνθήκες.

Αυτό είναι ένας εφιάλτης για τους μηχανικούς. Χωρίς ένα μαθηματικό μοντέλο, το οποίο να δίνει προγνωστικά με βεβαιότητα (ένας κανόνας όλων των επιστημών).... οι μηχανικοί υποθέτουν.

Για να το πω με απλά λόγια: κανείς δεν γνωρίζει τι μπορεί να συμβεί.

Μια πολύ αξόπιστη πηγή, πολύ καλά πληροφορημένη από μηχανικούς της βιομηχανίας του πετρελαίου, εξήγησε:

Το πρόβλημα έχει ως εξής. Οι πιέσεις είναι τόσο υπερβολικά υψηλές που ακόμη κι αν βουλώσουν μία τρύπα, άλλες θα δημιουργηθούν από την πίεση. Η επένδυση του πηγαδιού πρέπει να βουλωθεί καθ' όλο το μήκος της για να κλείσει. 

8 Ιουνίου 2010

Κάτι πολύ άσχημο συμβαίνει στον Κόλπο του Μεξικού.

Πατήστε εδώ για μια συνέντευξη που ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ από τον Μελ Φάμπρεγκας (The Veritas Show) με τον δημιουργό ντοκυμαντέρ Τζέιμς Φοξ, ο οποίος μιλάει για 18 λεπτά από το Γκράντ Άιλ της Λουιζιάνα. Ο Φοξ περιέγραψε, από πρώτο χέρι, μια απόλυτη φίμωση των μέσων ενημέρωσης και ότι κρύβονται πολλά περισσότερα στην ιστορία σχετικά με την πετρελαιοκηλίδα της ΒΡ απ' ότι έχει δημοσιευτεί. Η διαίσθηση του Τζέιμς είναι ότι η κατάσταση μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερη και πολύ πιο προβληματική απ' ότι γνωρίζουμε.

Παρακολουθώ αυτή τη κατάσταση σιωπηλά για αρκετό χρονικό διάστημα. Θέλω το Πρότζεκτ Άβαλον να είναι σχετικό με την ποιότητα παρά την ποσότητα. Αν το δημοσιεύσω εδώ, είναι σημαντικό και ξεχωρίζει. Χαιρετίζω τον Μελ και τον Τζέιμς για την καταμηνυτική τους στάση, πιστή στην αρχική αποστολή του Πρότζεκτ Κάμελοτ.

28 Μαίου 2010

ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ : Ο Ντέιβιντ Άικ και ο Τζόρνταν Μάξγουελ συζητούν σχετικά με την ατζέντα για τον έλεγχο του πλανήτη Γη, σ' αυτή τους τη συνάντηση μετά από 15 χρόνια.  Συναρπαστικό υλικό. Πατήστε εδώ για το αρχείο ήχου σε MP3. 

27 Μαίου 2010

Το Πρότζεκτ Άβαλον μόλις δέχτηκε τον εκατομμυριοστό επισκέπτη του,δέκα εβδομάδες από το ξεκίνημα του. Το νέο Άβαλον [AlphaZebra] YouTube κανάλι, μόλις 12 ημερών, έχει ήδη σχεδόν 1500 συνδρομητές. Η Στρογγυλή Τράπεζα έχει σχεδόν 300 ονόματα με τη δέσμευση. Το Νέο Άβαλον Φόρουμ έχει πάνω από 700 μέλη, 2,000 νήματα, και 21,000 δημοσιεύσεις (παρακαλώ πατήστε εδώ για να ζητήσετε μια πρόσκληση).

Χρειάστηκε μια στιγμή σήμερα για να διαβάσω τα σχόλια στο YouTube κανάλι - τα οποία [κατά ιδιαίτερο τρόπο!] ήταν σχεδόν ομώνυμα επαινετικά Μερικοί από σας ήσασταν εξαιρετικά και ασυνήθιστα ενθαρρυντικοί με μια μεγάλη ποικιλία τρόπων... ξέρετε ποιοι είστε, και εγώ σας ευχαριστώ ξανά εδώ.

Η δέσμευση μου είναι να παρέχω αξιόλογη πληροφόρηση, εστιάζοντας στην ποιότητα παρά στην ποσότητα, η οποία θα είναι προκλητική για τη σκέψη, έξυπνη και γεμάτη έμπνευση. Τα βίντεο μου συνήθως περιέχουν μία πινελιά ελαφρότητας κάπου εκεί μέσα: Ευχαριστιέμαι τη δουλειά μου όσο το δυνατό μπορώ - ουσιαστικό, κατά τη γνώμη μου, λαμβάνοντας υπ' όψη ότι το υλικό που ερευνά το Πρότζεκτ Άβαλον είναι (κατά μια έννοια) θανάσιμα σοβαρό. Το χιούμορ μου ποτέ δεν υπονοεί ότι κάνουμε κάτι επιπόλαιο.

Βρίσκονται σε εξέλιξη - γι' αυτούς που ακόμη περιμένουν υπομονετικά: Ο Τζόρνταν Μάξγουελ στο Βατικανό και ο Ίγκορ Βιτκόφσκι για τη Καμπάνα των Ναζί.Είμαι σίγουρος ότι και τα δύο θα δημοσιευτούν μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας. Η υψηλής ποιότητας συζήτηση ανάμεσα στον Ντέιβιντ Άικ και τον Τζόρνταν Μάξγουελ θα δημοσιευτεί στο άμεσο μέλλον. Θα πρέπει να μπορώ να ανεβάσω το βίντεο στο YouTube μέσα στις επόμενες 24 ώρες.

26 Μαίου 2010 - ενημέρωση

Έχω λάβει ένα αριθμό από αιτήσεων για κατέβασμα σε MP3  των νέων συνεντεύξεων του Ντέιβιντ και του Τζόρνταν. Ορίστε είναι εδώ: Ντέιβιντ Άικ και Τζόρνταν Μάξγουελ.

Μην χάσετε το κατέβασμα τηε  μαγνητοφωνημένης συζήτησης ανάμεσα στον Ντέιβιντ και τον Τζόρνταν, να ανταλλάσουν ιστορίες στο βραδυνό τραπέζι σχετικά με τη παρουσία των σαυροειδών. Εκπληκτικά πράγματα. Πιστεύω ομόψυχα ότι αυτές οι αναφορές είναι αληθινές... και ότι πρέπει να δώσουμε την απόλυτη προσοχή μας. Ο Ντέιβιντ Άικ ΔΕΝ επιννοεί αυτό το υλικό. Γι' αυτό το λόγο είναι σημαντική η συνεργασία του Τζόρνταν Μάξγουελ

26 Μαίου 2010

Δύο σημαντικές νέες συνεντεύξεις μόλις δημοσιεύτηκαν. Ντέιβιντ Άικ και Τζόρνταν Mάξγουελ:

 

Η συνέντευξη του Ντέιβιντ ήταν μερικές μέρες μετά την σημαντική του παρουσίαση στην Ακαδημία του Μπρίξτον και τη δημοσίευση του νέου του βιβλίου: HUMAN RACE, GET OFF YOUR KNEES. Τη θεωρεί τη καλύτερη συνέντευξη του μέχρι τώρα.

Το βίντεο του Τζόρνταν δεν είναι στη πραγματικότητα μια συνέντευξη, παρά πιο πολύ εγώ να τον σημαδεύω με τη κάμερα ενώ αυτός διηγιόταν για δύο ώρες μερικές καταπληκτικές προσωπικές ιστορίες. 

Μερικές από αυτές τις ιστορίες είναι ΑΛΗΘΕΙΑ καταπληκτικές - με κάθε κριτήριο. Περιέχουν εξωγήινους, ΑΤΙΑ και άλλα που θα μπορούσαμε χαλαρά να χαρακτηρίσουμε παραφυσικά (πολύ παραφυσικά!). 

Δεν γνωρίζω για κάποιον, απ' οπουδήποτε, που να είχε τόσο πολύ παράξενες εμπειρίες σαν αυτές που είχε ο Τζόρνταν. Είχε και άλλες πολλές, τις οποίες δεν είχαμε το χρόνο να καταγράψουμε.

Έχω ακούσει αυτές τις αφηγήσεις παλαιότερα, εμπιστευτικά, και έτσι ήμουν περισσότερο από ευχαριστημένος όταν ο Τζόρνταν, μόλις που επέστρεψε από το Βατικανό, έκατσε κάτω και συμφώνησε να καταγραφεί στη κάμερα αυτό το υλικό. Χαρείτε το και μείνετε έκπληκτοι.

Το διάστημα που οι δύο βρέθηκαν μαζί - για αρκετές μέρες - καταγράψαμε μια υπέροχη συζήτηση σε βίντεο (δείτε στις 16 Μαίου πιο κάτω - ακόμη είναι στο μοντάζ). Σαν κάτι έξτρα, μαγνητοφώνησα 20 λεπτά ηχητικής συνομιλίας στο βραδυνό τραπέζι, όπου ο Ντέιβιντ και ο Τζόρνταν αντάλλαξαν ιστορίες για τους σαυροειδής (reptilians). Πολύ διασκεδαστικό ή άκρως ανησυχητικό, αυτό εξαρτάται από την οπτική σας γωνία ). Πατήστε εδώ για να ακούσετε. Μην το χάσετε αυτό :)

Έρχονται περισσότερα τα οποία αξίζουν την αναμονή σας. Ακόμη επεξεργάζομαι την μεγάλου μήκους (και αρκετά ενπνευσμένη) συζήτηση μεταξύ του Ντέιβιντ και τον Τζόρνταν, το ταξίδι του Τζόρνταν στο Βατικανό και την από καιρό αναμενόμενη συνέντευξη του Ίγκορ Βιτκόφσκι σχετικά με την Καμπάνα των Ναζί. Παρακαλώ να είστε υπομονετικοί... όλα περνούν απ' το χέρι μου εδώ, αλλά έχω αρκετά σημαντικά σχέδια σε εξέλιξη για μια ομάδα αρκετών ατόμων. Εστιάζομαι στη ποιότητα και όχι στη ποσότητα. 

Το ταξίδι στην Νότια Αφρική έχι τώρα ξαναπρογραμματιστεί για τον Αύγουστο - ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθεί αυτό το διάστημα για ορισμένους λόγους. Ευχαριστώ τον Μελ Βε για την υπομονή και την ατέλιωτη αφοσίωση και ενέργεια για τη προσπάθεια που χρειάζεται να το οργανώσει. 

Επισκεφθείτε τον δικό μου τομέα στο Φόρουμ το Πρότζεκτ Άβαλον, όπου υπάρχει μια υψηλής ποιότητας συζήτηση σχετικά με τις νέες δημοσιεύσεις και άλλα θέματα. Το φόρουμ μπορεί να διαβαστεί από οποιονδήποτε, αλλά για να γραφτείτε και να πάρετε μέρος στη συζήτηση, πατήστε εδώ.

16 Μαίου 2010 - ενημέρωση

Η συνέντευξη σε βάθος με τον Ντέιβιντ Άικ έχει ξαναπρογραμματιστεί για αύριο (Τρίτη). Αντί αυτού, έχω μαγνητοφωνήσει μιάμισι ώρα μιας ανεπίσημης αλλά πολύ εμπνευσμένη συζήτηση ανάμεσα στον Ντέιβιντ και τον Τζόρνταν Μάξγουελ που επίσης χρειάζεται λίγο μοντάρισμα.

16 Μαίου 2010

Επιπλέον από το υλικό για το Βατικανό πιο κάτω, έχω τώρα δύο πολύ θαυμάσιες ώρες σε βίντεο με τον Τζόρνταν Μάξγουελ να αφηγείται προσωπικές εμπειρίες με ΑΤΙΑ, εξωγήινους και άλλα που θα μπορούσαμε χαλαρά να ονομάσουμε παραφυσικά - και δεν πιστεύω ότι τις έχει πει ποτέ πριν δημόσια. Αρκετές από αυτές τις ιστορίες είναι καταπληκτικές όπως και να τις δεις... πιστέψτε με. Είμαι περισσότερο από ενθουσιασμένος που ο Τζόρνταν πήρε την απόφαση να τις μοιραστεί με τον κόσμο.

Αυτός είναι ο Τζόρνταν σε όλο του το μεγαλείο: δυναμικός, διασκεδαστικός και βαθυστόχαστος. Ήταν τόσο άνετος και ενεργητικός που το βίντεο σχεδόν δεν χρειάζεται μοντάζ, και ελπίζω να το δημοσιεύσω στις επόμενες 48 ώρες.

Αυτό το απόγευμα θα καταγράψουμε μια σημαντική συνέντευξη σε βίντεο με τον Ντέιβιντ Άικ για το νέο του βιβλίο: Human Race, Get Off Your Knees. Αυτό είναι ακριβώς μετά από την παρουσίαση του στην Ακαδημία του Μπρίξτον πριν από κανά δυό μέρες σε 2,500 άτομα, η οποία είχε μεγάλη επιτυχία. Ο Ντέιβιντ έχει αξιόλογο νέο υλικό και μερικές προκλητικές και αμφιλεγόμενες ιδέες να αναφέρει. Θα τις αναλύσουμε σε βάθος αυτές και όσο λεπτομεριακά είναι δυνατόν.

15 Μαίου 2010 - ενημέρωση

Μετά από σχεδόν ένα μήνα χωρίς κάποια ενημέρωση εδώ, χρειαζόταν μια εξήγηση... και νομίζω ότι τα νέα αξίζουν την υπομονή σας. Υπάρχουν ορισμένα θέματα:

Έχω περάσει τις τελευταίες 30 μέρες με τον Τζόρνταν Μάξγουελ, ο οποίος βρισκόταν σε ένα εκτεταμένο ταξίδι στην Ευρώπη - και ήταν μεγάλη μου τιμή να περάσω ένα τόσο πολύ εντατικό και προσωπικό χρονικό διάστημα μ' αυτόν τον σπουδαίο άνθρωπο.

Για διάφορους λόγους, επιλέξαμε μεταξύ μας να κρατήσουμε αυτή του την επίσκεψη σε χαμηλούς τόνους... ένας από τους οποίους είναι ότι μόλις επιστρέψαμε από το Βατικανό, το οποίο ο Τζόρνταν δεν είχε επισκεφθεί ποτέ πριν. Ήταν το αποκορύφωμα του ταξιδιού του, και όλα είναι κατεγραμμένα σε βίντεο. Χαρείτε αυτό το προκλητικό τρέιλερ εδώ (το οποίο είναι σίγουρο ότι θα του δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα :)

http://youtube.com/watch?v=aQWZnWRN2HU

Το κανάλι στο YouTube του Πρότζεκτ Άβαλον είναι τώρα ενεργό:

http://youtube.com/user/AlphaZebra

Παρακαλώ γίνετε συνδρομητές, διαδώστε το και σχολιάστε αν το επιθυμείτε. Δεν έχω άλλο πια πρόσβαση στο κανάλι του Πρότζεκτ Κάμελοτ, έτσι εδώ θα φιλοξενούνται τα δικά μου βίντεο από εδώ και στο εξής.

Θα ταξιδέψω στη Νότια Αφρική σε μία ή δύο εβδομάδες για ένα εκτεταμένο ταξίδι για να επισκεφτώ ορισμένους ανθρώπους Πολλοί από σας θα γνωρίζετε ότι έχω την Αφρική στο αίμα μου (ή τουλάχιστο έτσι αισθάνομαι). Κάτι για το οποίο ανυπομονώ είναι μία περιοδεία με οδηγό στο Ημερολόγιο του Αδάμ (τα αρχαία πέτρινα ερείπια που δημοσιοποιήθηκαν ευρέως από τον Μάικλ Τέλιντζερ) από τον Γιόχαν Χάιν, τον πιλότο ελικοπτέρου που τα ανακάλυψε το 2003 όταν ερευνούσε για ένα χαμένο αεροπλάνο. Θα πάρω συνέντευξη από τον Γιόχαν, και από ορισμένους άλλους. Θα είναι ένα πολυάσχολο ταξίδι.

Για διάφορους τεχνικούς λόγους η πρόσβαση μου σ' αυτή τη σελίδα ώστε να μπορώ να ανεβάσω ενημερώσεις ήταν πάρα πολύ περιορισμένη τις τελευταίες εβδομάδες. Μερικές ενημερώσεις και σχόλια έχουν δημοσιευτεί στο Άβαλον Φόρουμ εδώ...

https://projectavalon.net/forum4/forumdisplay.php?9-Bill-Ryan-s-Threads

...σε ένα ειδικό τμήμα αφιερωμένο σε ενημερώσεις από και σε διάλογο με τον εαυτό μου σε ένα αριθμό θεμάτων. Επισκεφθείτε και πάρτε μέρος.

Υπάρχουν περισσότερα, για τα οποία δεν μπορώ να αναφέρω πιο πολλά αυτή τη στιγμή... θα ενημερώσω μόλις μπορώ.

19 Απριλίου 2010 - ενημέρωση

Πατήστε εδώ για τη πλήρη 1ας και 40 λεπτών συνέντευξη με τον Μπιλ Ντιγκλ (δείτε πιο κάτω).

19 Απριλίου 2010

Πατήστε εδώ για μια αστεία, βαθυστόχαστη και σημαντική έξη λεπτών σύνοψη της νέας, πολύ σπουδαίας, μιάμισι ώρας ηχητικής συνέντευξης με τον Δρα. Μπιλ Ντιγκλ. Πρέπει να τις ακούσετε αυτές: και τη σύνοψη αλλά και τη συνέντευξη, η οποία θα δημοσιευτεί σε μερικές ώρες.

Η μιάμισι ώρα που προηγείται σχετίζεται με την αιτιολογική σύνδεση ανάμεσα στον Πλανήτη Χ (όχι ένας πλανήτης αλλά ένας καφέ νάνος [σκοτεινός ήλιος] που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε τροχιά γύρω από τον Δία) και τη φανερή τάση των αυξημένων ηφαιστιακών και σεισμικών δραστηριοτήτων οι οποίες γίνονται όλο και περισσότερο δύσκολες να αγνοηθούν από οποιονδήποτε.

15 Aπριλίου 2010

Το κουμπί των δωρεών είναι τώρα σίγουρα σε λειτουργία. Τις απολογίες μου σε οποιονδήποτε ήθελε να κάνει μια συνεισφορά στο Πρότζεκτ Άβαλον. Εκτιμώ πάρα πολύ την γενναιοδωρία και την υπομονή σας.

Donate

11 Απριλίου 2010

Μόλις δημοσιεύτηκε εδώ: ένα νέο βίντεο της συνέντευξης μας με τον Τζιμ Χάμπλ. Γοητευτικό, εμπνευσμένο,αστείο, και άκρως συστημένο.

3 Απριλίου 2010

Ακόμη εργάζομαιεπάνω στην εμφάνιση, ατμόσφαιρα και το προσχεδιασμένο υλικό της νέας ιστοσελίδας, και έχει συγκεντρωθεί πολύ υλικό που περιμένει δημοσίευση. Σας παρακαλώ να είστε υπομονετικοί! Υπάρχουν πολλά που έρχονται σύντομα.

Κάτι που είναι άμεσου ενδιαφέροντος είναι αυτό το προσωπικό μήνυμα σχετικά με τον Κρέντο Μούτβα, του Νοτιοαφρικανού Ζουλού σαμάνου ο οποίος είναι στενός φίλος του Ντέιβιντ Άικ, το οποίο έλαβα από τον Ντέιβιντ χθες. Το μήνυμα λέει:

Μπιλ ... Μόλις μίλησα με τον Κρέντο Μούτβα και αυτός και η οικογένεια του, συμπεριλαμβανομένων και των παιδιών τα οποία είχαν αναλάβει επειδή έχουν χάσει τους γονείς τους από το AIDS, δεν έχουν αρκετά χρήματα ούτε για φαγητό.
 
"Πεθαίνουμε της πείνας, Κε Ντέιβιντ", μου είπε μόλις. Μίλησα μαζί του χθες, αλλά σήμερα συνειδητοποίησα ακόμη πιο πολύ πόσο αγωνίζονται.
 
Έχει δεχτεί επιθέσεις από πολλές πλευρές που είναι πολύ περίπλοκες για τις αναλύσουμε εδώ, αλλά σίγουρα θέλουν να τον ξεφορτωθούν.
 
Του είχε δωθεί ένα μηνιαίο εισόδημα για όλη τη ζωή του από ένα τράστ στις ΗΠΑ,
αλλά ξαφνικά σταμάτησε τον Δεκέμβριο και από τότε έχει, στην ηλικία των 84,
αρχίσει να συγκεντρώνει απ' το τίποτα τον επιούσιο για την οικογένεια του πουλώντας
πίνακες ζωγραφικής στους τουρίστες. Δεν γνώριζα τίποτα από όλα αυτά μέχρι το
τελευταίο 24ωρο.
 
Του στέλνω £1,000 νωρίς το πρωί (ένα μεγάλο ποσό στη ΝΑ) ώστε να μπορούν να
αρχίσουν να αγοράζουν τρόφιμα, αλλά χρειάζομαι να βρω ένα τρόπο ώστε να είναι στη θέση να μπορούν να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους.
 
Κάθε βοήθεια ή ιδέες θα τις εκτιμούσα πάρα πολύ. Ίσως έναν έρανο για τον Κρέντο. Πρέπει να κάνω κάτι επειγόντως, αυτό είναι σίγουρο
 
τις καλύτερες μου ευχές,
 
Ντέιβιντ

Παρακαλώ βοηθήστε αυτόν τον εξαιρετικό άνθρωπο. Ο τραπεζικός του λογαριασμός είναι:

Όνομα - C. M. Mutwa
International Account Number - 014652048
Bank - Standard Bank, Lyttleton, Johannesburg, South Africa
Receiving Bank SWIFTBIC - SBZAZAJJ

Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων για τη γενναιοδωρία σας - κάθε ποσό  όσο μικρό κι αν είναι  μπορεί να βοηθήσει.

27 Μαρτίου 2010

Σήμερα θα δείτε μερικές νέες προσθήκες στον ιστότοπο. Η διαμόρφωση του μενού έχει αλλάξει λίγο και διαθέτει αναπτυσσόμενες επιλογές για να κάνει την περιήγηση πιο εύκολη. Θα δείτε επίσης μερικές νέες σελίδες. Η σελίδα που διαβάζετε αυτή τη στιγμή είναι η νέα κεντρική σελίδα και η πρωταρχική σελίδα Καλώς ήρθατε στο Νέο Πρότζεκτ Άβαλον βρίσκεται σε άλλο σύνδεσμο.

Οι σημαίες στην κορυφή κάθε σελίδας σας οδηγούν σε ένα αναπτυσσόμενο μενού με σελίδες καλωσορίσματος σε κάθε γλώσσα ξεχωριστά και σε ένα κατάλογο με τις μεταφρασμένες σελίδες που είναι διαθέσιμες αυτή τη στιγμή – οι οποίες θα γίνουν πλέον πολύ περισσότερες. Ευχαριστώ και πάλι την ομάδα των 230 μεταφραστών που έχουν προσφερθεί να προσφέρουν αυτές τις πληροφορίες στους λαούς όλου του κόσμου. Οι Αγγλικές απομαγνητοφωνήσεις των βιντεοσκοπημένων και των ηχητικών συνεντεύξεων βρίσκονται στη Βρετανική σημαία, επάνω αριστερά.

25 Μαρτίου 2010

Δείτε μια νέα βιντεοσκοπημένη συνέντευξη του Κλάους Ντόνα - Η ΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ. Είναι μια 45λεπτη παρουσίαση, με σχόλια του ίδιου του Κλάους. Είναι πλούσια σε στοιχεία, λεπτομερής, έντονη, συναρπαστική και περιέχει μερικές από τις πιο εντυπωσιακές πληροφορίες για την πρόσφατη ιστορία του Πλανήτη Γη που έχετε δει συγκεντρωμένες σε ένα βίντεο. Η θεματολογία καλύπτει την Ατλαντίδα, τα ερπετοειδή ανθρωποειδή, τους Ανουνάκι, τον αρχαίο συμβολισμό, την αρχαία επιστήμη, μία αρχαία παγκόσμια γλώσσα και πολλά ακόμη.

Οι δύο επόμενες προγραμματισμένες εργασίες μου αφορούν ένα μεγάλο ηλεκτρομαγνητικό νέφος στο διάστημα για το οποίο υπήρξε μια δημοσίευση στο αναγνωρισμένο περιοδικό ΝΕΪΤΣΟΥΡ το Δεκέμβριο, που μπορεί να είναι σημαντικό για την κατανόηση όλων μας – και στη συνέχεια μια σημαντική ηχητική συνέντευξη του Δρ Μπιλ Ντιγκλ.

Το πλήκτρο της υπηρεσίας PayPal δεν λειτουργεί προς το παρόν - ζητώ συγνώμη απ' όλους. Θα το φροντίσω το συντομότερο δυνατό.

19 Μαρτίου 2010

Τις επόμενες ημέρες θα επιμεληθώ ένα νέο βίντεο με τον Κλάους Ντόνα - και επιπλέον (επιτέλους) θα δημοσιεύσω την απίστευτα έντονη και πλούσια σε στοιχεία ηχητική συνέντευξη του Δρ Μπιλ Ντιγκλ, που πήρα πριν λίγο καιρό. Την επόμενη εβδομάδα, θα ακολουθήσει λογικά η συνέντευξη του Ιγκόρ Βιτκόφσκι.

Η ομάδα Μετάφρασης του Άβαλον αριθμεί 225 ανθρώπους από 27 (νομίζω!) διαφορετικές γλωσσικές ομάδες. Είναι μια γεμάτο ενέργεια, καλόκαρδη, φιλική και ενθουσιώδης διεθνής ομάδα στην οποία όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να μετέχουν. Κάντε κλικ εδώ για να επικοινωνήσετε μαζί τους. Η ομάδα στηρίζει επίσης τις μεταφράσεις του Πρότζεκτ Κάμελοτ και σκέφτεται να αναλάβει και άλλες προγραμματισμένες εργασίες αν παραστεί η ανάγκη.

Το Φόρουμ του Νέου Πρότζεκτ Άβαλον έχει πλέον ενεργοποιηθεί, με την εξής ανακοίνωση:

Καλωσορίζουμε σήμερα τα πρώτα καινούρια αλλά και τα επανεμφανιζόμενα μέλη σε αυτό το νέο φόρουμ και θα βγάλουμε μια ανακοίνωση στο παλιό φόρουμ στο άμεσο μέλλον σχετικά με τα επίσημα εγκαίνια. Το φόρουμ αυτό θα λειτουργεί μόνο με προσκλήσεις για να διαβεβαιώσουμε την ποιότητα του περιεχομένου του και την ηρεμία της κοινότητας.

Σε λίγες εβδομάδες θα γίνει διαθέσιμη η επιλογή στην κεντρική σελίδα μας για αιτήσεις προσκλήσεων. Αυτό θα επιτρέψει σε όποιους δεν τα κατάφεραν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας προκλήσεων να το κάνουν τώρα. Η πεποίθησή μας είναι πως αυτό το νέο φόρουμ θα βελτιώσει τόσο την αποτελεσματικότητα όσο και τη συνολική εμπειρία των χρηστών μόλις αρχίσει να λειτουργεί.

Σκοπεύω να συνδράμω συχνά στο νέο φόρουμ όσο μου το επιτρέπει ο χρόνος και ανυπομονώ να απαντήσω σε ερωτήσεις και να συζητήσω κάθε είδους σύγχρονα θέματα.

Ο νέος ιστότοπος του Άβαλον θα συνεχίσει να αναπτύσσεται με την προσθήκη περισσότερων σελίδων και τμημάτων, ενώ θα ακολουθήσουν ακόμα περισσότερες ενημερώσεις και ανακοινώσεις σύντομα ως απάντηση στις πολλές ερωτήσεις που τίθενται για διάφορα θέματα. Έχω ακόμα την πρόθεση να δημιουργήσω ένα νέο λογαριασμό στο YouTube, για να μπορέσω να αφαιρέσω τα ενσωματωμένα βίντεο (τα οποία είναι προβληματικά για πολλούς λόγους: ήταν πάντα μια μεσοβέζικη λύση). Τις καλύτερες ευχές μου και τα πιο θερμά μου ευχαριστώ σε εκείνους που στέλνουν μηνύματα φιλίας και υποστήριξης.

16 Μαρτίου 2010

Δείτε μια νέα μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη του Μαρσέλ Μέσινγκ.

Μια τρομερή θύελλα έχει ξεσπάσει επάνω στον ανθρώπινο κόσμο και μας οδηγεί προς την καταστροφή. [Μποντισάτβα Πάντεν Ντόριε, το “Αγόρι Βούδας” από το Νεπάλ, μόλις 19 ετών ακόμη.]

9 Μαρτίου 2010

Δείτε ένα ανανεωμένο βίντεο με τη Τζέιν Μπεργκερμάιστερ που μόλις δημοσιεύτηκε.

Υπάρχουν διαθέσιμα αρχεία ήχου και βίντεο (MP3 and MP4) για κατέβασμα σε όλες τις σελίδες των συνεντεύξεων.

Σύντομα κοντά σας: μία μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη του συγγραφέα, ομιλητή και συμβούλου Μαρσέλ Μέσινγκ. [Κάντε κλικ εδώ για την υπέροχη παρουσίαση του Μαρσέλ στο Συνέδριο Γκράουντκρου στις Βρυξέλλες τον περασμένο Οκτώβριο.]

7 Μαρτίου 2010

Η Άγγλο-Σαξονική Αποστολή επανακυκλοφορεί πλέον με μερικές μικρές αλλαγές. Αυτό το σημαντικό βίντεο παρουσιάζει λεπτομερείς καταθέσεις καταμηνυτών για τα σχέδια των Ιλουμινάτι για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. [Κάντε κλικ εδώ για να δείτε την πρωταρχική σελίδα στο Πρότζεκτ Κάμελοτ.]

6 Μαρτίου 2010

Τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες σε όλους εκείνους, πολλοί από τους οποίους είναι παλιοί φίλοι του Κάμελοτ, οι οποίοι μου έγραψαν θερμές ευχές, δεσμευτικές υποσχέσεις για τη Στρογγυλή Τράπεζα του Άβαλον και μου πρόσφεραν δωρεές.

Επισκεφθείτε τη νέα σελίδα των Συνεντεύξεων για μια ενδιαφέρουσα 7λεπτη προεπισκόπηση της μαγνητοσκοπημένης συνέντευξης του Ιγκόρ Βιτκόφσκι για την Καμπάνα των Ναζί.

Μείνετε συντονισμένοι για να δείτε μερικές πολύ σημαντικές ενημερώσεις μέσα στις επόμενες 24-48 ώρες.


Μην αμφιβάλεις ποτέ ότι μια μικρή ομάδα σκεπτόμενων και αφοσιωμένων πολιτών μπορεί να αλλάξει τον κόσμο.
Πραγματικά, είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να το κάνει.

Μάργκαρετ Μεντ (1901-1978)
Locations of visitors to this page

Site Search Engine by JRank 
Υποστηρίξτε το Πρότζεκτ Άβαλον - κάντε μία δωρεά:

Donate

Οι δωρεές δεν εκπίπτουν από τη φορολογία των Αμερικανών πολιτών.  

Ευχαριστούμε για τη βοήθειά σας.
Η γενναιοδωρία σας μας επιτρέπει να συνεχίσουμε το έργο μας. 

Μπιλ Ράιαν

bill@projectavalon.net


unique visits