Search

__________________________________________________________


Velkommen til Project Avalon Danmark

Det danske team for Project Camelot
ønsker dig hjerteligt velkommen til siden.

Her kan du finde sider fra projektet der er oversat til dansk.
Oversættelserne sker løbende, så du er velkommen til at besøge os så ofte du har lyst og se de nye oversættelser. Hvis du har lyst til at hjælpe os med oversættelser, så kan du melde din interesse her. Vi takker for din deltagelse.

Vores mål er at gøre Projekt Camelot til et internationalt projekt som kan inkludere de mange forskellige kulturer i verden. Al den information som vi er i besiddelse af og som ikke er tilgængelig i de gængse medier, skal meget gerne kunne nå langt udover de engelsk talende lande. Specielt i disse store forandringens tider, syntes vi er det vigtigt at dele den her information.

Hver kultur har meget at tilbyde menneskeheden, og vi håber at Projekt Camelot kan blive et forum for deling af unike synspunkter. Alle kulturer, sprog, og traditioner bliver påvirket og kan forme den historiske forandring der sker i vores tid. Velkommen til at tage del i denne opvågning af menneskeheden.
    
Hver kultur har meget at tilbyde menneskeheden, og vi håber at Projekt Camelot kan blive et forum for deling af unike synspunkter. Alle kulturer, sprog, og traditioner bliver påvirket og kan forme den historiske forandring der sker i vores tid. Velkommen til at tage del i denne opvågning af menneskeheden.


>> Særlige rapporter og afsløringer

>> Interviews

>> Konferencer

>> En hyldest

>> Snart tilgængelig på dansk


Særlige rapporter og afsløringer

Bob Dean: the Coming of NibiruBill Ryan

Den anglo-saxiske mission
Februar 2010

Bill Ryan (textet)
PDF Interview (13 sider)
Audio
Interview
PDF Interview (10 sider)
Vi har for nylig modtaget 11 sider med information fra en person som er høj grad af frimurer, som deltog på et møde i 2005 i City of London.
Jeg har et audio interview med vores kilde, en englænder, som har en kontrolleret identitet, der er kendt og bekræftet i alle detaljer. Denne mand, som mange af dem, med hvem vi talte, ikke længere kan leve med vægten af sin samvittighed, eller opbevare disse oplysninger for sig selv.
visage.jpg
"Dane Tops"
Dane Tops : Den mand, som viste infiltration af Church of Scientology
September 2009

PDF Interview (27 sider)
Her er Dane Tops (pseudonym) - et mytisk karakter i historien om Scientology, som har aldrig før har været fortalt, hans usædvanlige historie er ekstraordinære selv for Project Camelot / Avalon.
Hvordan Scientologi Kirken blev vendt i begyndelsen af 80'erne, hvor det mod og opfindsomhed Dane Tops har bidraget til, hvilket resulterede i afgang titusinder af medlemmer, når de blev klar over, hvad der foregik. Lav kaffe, læs og bruge en god tid.


Det Store Design: en hypotese
Januar 2010

PDF text (4 sider)
Dette dokument er en detaljeret oversigt over vores nuværende forståelse, De Forenede Nationers centrale problemer i relation til tilstedeværelsen af besøgende og potentielle ændringer på globalt plan, som vi ville kunne forvente. I sagens natur er det mangesidet og kan revideres når som helst og er som "grand design" ,præcis og klarere.
Dette dokument har også til hensigt at provokere tanker og opfordrer læserne til at gøre deres egen forskning og til at engagere sig i deres egen analyse. Det ville være mærkeligt, hvis alle detaljer er korrekt.
Eventyret om to tidspunkts linjer
April 2009

PDF text (18 sider)
I januar 2008 havde vi skrevet en vigtig artikel, som vi havde ringet 2008 : Fremtiden er nu. Det var en stor oversigt over de forskellige trusler og muligheder, som vi troede, vi reserveret fremtiden på planeten Jorden, ifølge de oplysninger vi havde dengang. Et år senere, har nogle ting ændret sig, andre ikke. Men nok nye oplysninger har nået os, så vi kan gennemgå vores sammenfatning og komme med nogle kommentarer om formålet med dette spil ... der spilles på to linjer. Titlen på artiklen er en hentydning til bogen af Charles Dickens, A Tale of Two Cities. I virkeligheden er der naturligvis et væld af tidslinjer - måske endda et uendeligt antal ...


"Jake Simpson"
Den største hemmelighed
Januar 2009

PDF text (4 sider)
Jake Simpson (pseudonym) tilhørte en "industri eksperter", der arbejder for en nation allieret med USA. Hans oprindelige uddannelse, bl.a. udviklingen af dets evne til at integrere oplysninger skriftligt. Det er utroligt, han er i stand til at læse 80 000-100 000 ord i minuttet. Jake er stadig en "telepatisk intuitiv" meget kraftfuld. Det kan være realiseret, når det system for indsamling af oplysninger ved kunstig intelligens "konvergerer" på ham, og han ville jævne vælger et øjeblik at fortælle os noget ...

Underground bases and tunnelsPhil Schneider
Bill Deagle
Richard Sauder
Undergrunds baser og tunneler
December 2006

PDF text (4 sider)
De fleste af de boringer der finder sted under militære anlæg og oplysninger om dem er meget fortrolige. I årenes løb er tidligere ansatte i disse centre skal tale venstre enorme underjordiske kompleks beliggende på steder som Area 51, Northrop's facilitet Antelope Valley, Californien (det siges, at Det omfatter 42 niveauer) og Lockheed facilitet nær Edwards, også i Californien. Der er i øjeblikket 129 af disse baser på det område i USA. Disse er grundlæggende store byer under jorden forbindes med højhastighedstog, magnetsvævebane, som kan nå Mach 2 ... ER noget .


"Svali"
Svali, en Illuminati afhopper
Februar 2010

PDF text (6 sider)
Af alle de tapre krigere for sandheden, som vi hylde på disse sider, svali (pseudonym) er en undtagelse. Hans vidnesbyrd er så chokerende, og så afgørende betydning, er det helt klart for os, at vi bør ære ham her. Svali er eller var en amerikansk født i en slægt af Illuminati. I en alder af tolv år var han bragt til Vatikanet for en ceremoni som han fik at vide ville være meget vigtig. Hvad hun siger, at han var vidne til - et virkeligt barnoffer (barnet var 3 eller 4 år, og syntes at give efter) på en plade af obsidian over et stort pentagram i underjordiske katakomberne jorden - er leveret i en ekstraordinær interview med Greg Szymanski. Enhver der besøger vores hjemmeside og skal have tilstrækkelige sprogkundskaber skal lytte til sig selv denne lyd interview på engelsk.

Kerry Cassidy
Bill Ryan
Et år i livet i Project Camelot
Januar 2010
Resultaterne af et farverigt 2009 ...

Interviews

Aaron McCollum: Gulf of Aden Project SeagateAaron McCollum
Gulf of Aden Project & Seagate
27 januar 2010
Video med undertexter [Nye]


PDF Interview
(14 sider)
Aaron McCollum er en genial enspænder, som dukker frem fra skyggerne. Ved  at bringe bevidsthed til verden, hvad den anser for at være sker i Adenbugten. Han mener selv "et medlem af den tredje generation af Talent Project MKULTRA, det samme projekt som det, der indgik O'Finioan Duncan og Dave Corso.
Bob Dean: the Coming of Nibiru
Benjamin Fulford
Ultimatum
februar 2008
PDF Interview (10 sider) (Part. 1)

Interview Sept. 2008
6 september 2008

Interview Nov. 2009
20 november 2009
Benjamin Fulford er en journalist og forfatter af canadisk oprindelse, der bor i Japan (sælge mere end 500.000 bøger skrevet på japansk). Fra 1998-2005 var han redaktør af Forbes Magazine, den asiatiske afdeling. Han producerede en række "scoops" inden for erhvervslivet, gangstere "Yakuza", høj finans og statslig korruption. Han fokuserer nu på manipulation af den amerikanske japanske politik, medier og uddannelse gennem en kombination af bestikkelse, mord, hjernevask osv.. (source)

Bob Dean: the Coming of Nibiru
Bob Dean
Indledning

Nibiru´s ankomst
September 2008
(undertextet)

En officer og en gentleman

Mai 2007
(undertextet)

Vi har mødt mange mærkelige mennesker i vores arbejde, men mødet Bob Dean var en af vores største privilèges.Tel en "statsmand" med erfaring, han er både charmerende , veltalende og levende. Bob minder hans oplevelser herunder UFO mens han arbejdede ved SHAPE i Europa i tresserne. I den anden del, forklarer han, at det formentlig hans sidste interview, og efter at have taget en dyb indånding, afslører han for første gang, vi kom i kontakt med ham, og han havde lejlighed gå om bord på et skib. (Engelsk)

Brian O'Leary
En revolution på energiområdet
Januar 2009

PDF Interview (14 sider)
Tidligere NASA-astronaut Brian O'Leary har i en række år været en af de stærkeste fortalere og aktivister for gratis og fri energi. I dette lange interview, forklarer Brian  om emnet, begrundelsen for flaskehalse, og dem, der tilbyder håb så sløret endelig kan blive løftet for disse teknologier, som næsten er inden for rækkevidde.
Boriska: Indigo Boy from Mars
Boriska
Boriska, Indigo Child fra Mars
October 2007

Indigobarnet fra Mars (Ved G. Belimov)
PDF artikkel (6 sider)
Vi talte om Boriska i Pravda efter en universitetsprofessor har konstateret, at barnet på syv år, for et par år siden, overraskede et publikum af voksne med historien om hans tidligere liv på Mars, Lemuria og hvad skulle ske i vores fremtid. Vi skulle mødes i Moskva.

Clifford Stone
Fortolkning af ET
November 2006

PDF Interview (7 sider)Vi mødtes Clifford Stone på Roswell Museum, New Mexico, og han var så venlig at give os flere timers vedligeholdelse. Næsten fra starten, fremgik det, at vi var åbenbart i overværelse af en ekstraordinær karakter. Manden roligt fortæller en fantastisk historie om fremmedgørende hans ven, Korona og hvordan han er blevet bedt om at deltage i redningsaktioner af skibsvrag i Vietnam i 60'erne og hvordan han hjalp en ET at flygte, mens Han blev tilbageholdt af militæret.


Dan Burish
Ud af censuren de 12 Majestic
1. del

Juli 2006

PDF Interview (5 sider)
Mikrobiolog pensioneret, men fortsatte med at arbejde i en meget usædvanlig projekt kaldet Project Lotus, Dan var ansat ved "Majestic" for en snes år efter det blev indført i 1986 af regi "Udvalget for de fleste" arbejder specifikt for "Majestic-12" kan henføres til projektet Aquarius. Kendt for at have mødt med et "J-Rod" og for at have arbejdet på S-4 ", Dan tager os til nye horisonter ... forvirrende.

Dan Sherman
Bagved hemmeligheden
Februar 2009

PDF Interview (9 sider)
Dan Sherman var trænet af U. S. Air Force, som "Formidleren intuitiv" - et højt niveau telepath - og befandt sig i den daglige kommunikation med to udenjordiske. Planen for det amerikanske militær er at forberede "den næste tid, hvor elektronisk kommunikation vil blive sat ud af drift.
David Icke his life and his work
David Icke
Interview med David Icke
Februar 2009

PDF Interview (19 sider)
David Icke, hans liv og værk. En af talerne og de mest fremtrædende forfattere, den mest åbenhjertige og kontroversielle, som er Illuminati og kontrol program af New World Order World. For de fleste læsere af denne side, vil det være nødvendigt næsten ingen introduktion.
David Wilcock: The Road to Ascension
David Wilcock
Indledning

Mars via Jumproom
December 2007
PDF Interview (8 sider)

Stigen til opstigning(1.del)
Juni 2007
PDF Interview (8 sider)

David Wilcock er en professionel psykolog og medium. Den opstigelsesvejen fortæller om sin egen åndelige rejse til selvopdagelse, hvordan han kom til at indse at han var en reinkarnation af Edgar Cayce, hans møder med medlemmer af fællesskabet af Secret Operations (Black Ops ), indførelsen øverste i verden af Illuminati, hans engagement med loven af One, lære Ra og hans videnskabelige undersøgelser.
Duncan O’Finioan The Ultimate Warrior
Duncan O'Finioan
Den ultimative kriger
November 2006

PDF Interview (11 sider)
Duncan O'Finioan Supreme Warrior, et offer for hjernevask, konditionering og kontrolleret som en deltager [ufrivillig] et program MK-ULTRA højt klassificerede FORSLAG kaldes talent. Af de tusindvis af højtuddannede unge mænd som ham i 1966, troede han at være en af kun 20 stadig i live nu i stand til at fortælle historien. I sit vidneudsagn Duncan beskriver en særlig mission, hvor han befandt sig på randen af afviklingen en George W. Bush selv før han er guvernør i Texas.

visage.jpg
"Elizabeth Nelson"
Hvad der virkelig skete på fligth 93
(11-September)

April 2009

PDF Interview (8 sider)
I februar 2009 [I Bill Ryan] blev kontaktet af en bemærkelsesværdig ung kvinde og var meget modig i stuen, da beslutningen blev gjort for at nedbringe United Airlines Flight 93 over Shanksville, Pennsylvania Om morgenen den 11. september 2001. I denne audio interview på 45 minutter, denne unge kvinde fortæller sin historie i detaljer, under pseudonymet Elizabeth Nelson.
Henry Deacon
"Henry Deacon"
(Arthur Neumann)
Introduction

1.del (october 2006)
PDF Interview (6 sider)

2. del (februar 2007)
PDF Interview (2 sider)

3. del (maj 2007)
PDF Interview (4 sider)

4. del (december 2007)
PDF Interview (4 sider)

Samtale om EU´s fremtid (july 2009)
PDF Interview (10 sider)
Vi mødte "Livermore fysiker" Henry Deacon (pseudonym) snesevis af gange over en periode på tre år og hver gang har udvekslet for timer (kilde). Henry, der tidligere har lidt meget følelsesmæssigt og fysisk, er nu en sand ven. Han fortalte os nogle virkelig fantastiske.

Efter sin nylige afsløringer Exopolitics topmøde i Barcelona i juli 2009, hvor han optrådte i sin sande idendity (Arthur Neumann) og eksponeret de ofte gik på arbejde ... Mars, Henry er nu blevet "sat ud af drift", og vi tvivler han gør offentlig bekendtgørelse af nogen art overhovedet.

Oplysningerne fremgår af Henry korrelerer tæt med uafhængige kilder såsom David Wilcock (Daniel og dens kilde) eller Dr. Bill Deagle.


"James"
Den suveræne integration
December 2008

PDF Interview (22 sider)En lang og meget detaljeret epistolary interview - en gang er ikke sædvanligt - mellem Kerry Cassidy og James (pseudonym), forfatter til spændende og fascinerende site Wingmakers.com vi forlader dig glæden ved at opdage via disse 25 spørgsmål svar.

Jane Bürgermeister: Whatever happened to the Swine Flu?
Jane Bürgermeister
Indledning
September 2009

Hvad er der sket med influenza H1N1?

Februar 2010
PDF Interview (12 sider)


David og Goliath 
(vidéo sous-titrée)
September 2009


Ung kvinde lever i Wien, Jane var på det tidspunkt medicinske reporter, da hun fik nys om fiasko i begyndelsen af 2009 som følge af levering til 18 europæiske laboratorier, udstyr, menneskelige H3N2 virus fra forskningscentret af Baxter i Østrig. Efter tavshed pressen håndtere denne hændelse, Jane indgivet en klage mod embedsmænd og engageret i en kampagne på internettet.

(Februar 2010) En opdatering på, hvad der skete med H1N1 influenza efterfulgt af en diskussion om konsekvenserne af Lissabontraktaten for Den Europæiske Union.


Jessica Schab
Et krystalbarn udtaler sig.
 December 2008

PDF Interview (10 sider)

I denne video af 50 minutter, taler Jessica åbent og følelser af hans personlige baggrund, hans familie, og nogle af de fantastiske oplevelser, hun havde. Hvis svagheder er hans ordblindhed, og at det har endnu ikke fuldt integreret sine mange oplevelser og opfattelser, sine styrker er imidlertid åbenhed og vilje, hun har vist sig at levere et budskab til dem, der er klar til at lytte. Hun ser sig selv som lærer og messenger nyankomne, og det er formentlig begge dele.

Jim Humble, the man behind MMS
Jim Humble
Jim Humble og MMS:
"Miracle Mineral-tillægget"

November 2008

PDF Interview (10 sider)


MMS i Afrika: HIV og kræft behandling. Indledning
Januar 2010


En tredje karriere rumfart ingeniør Jim Humble startede ved et uheld under en sonderende rejse i søgen efter guld i junglen i Venezuela. Her bruger stabiliseret ilt, han improviserede en effektiv behandling for sine kolleger, som var blevet ramt af malaria. Dette var begyndelsen til den forbløffende udvikling af et produkt, MMS synes at arbejde såvel som meget billige og frit til rådighed for bekæmpelsen af et stort antal af infektioner.

Det andet interview nævner, hvordan Jim har genoprettet sundhed hundredvis af afrikanere med aids, samt at af kræft, i et par uger siden, ved hjælp af en ny protokol. Den beskriver de MMS2, som tilsyneladende han virkelig fungerer godt i kombination med MMS1dans kræftbehandling. Ud over at give værdifulde oplysninger om en person er alvorligt syg, er videoen en sand fornøjelse for alle dem, der tror, Jim og det fremragende arbejde, han udfører.
 

Jim Marrs: The Rise of the Fourth Reich in America
Jim Marrs
Stigningen i 4. Reich USA
Février 2009

PDF Interview (10 sider)
I løbet af denne 75 minutter interview, udvikler Jim overbevisende og foruroligende tegn, at mens de fleste mennesker tror, at Anden Verdenskrig sluttede i 1945, har nazisterne faktisk aldrig blevet stoppet i deres Dagsorden - hvad der kun kan forstås, når man tænker på, hvor de blev hjulpet i deres vej til magten ved de kontrollører, der med hensyn til at generationer ... ikke i form af ændringer af regeringen.
http://projectcamelot.org/los_angeles_19-20_september_2009.html
Joseph Farrel
Nazi International
Februar 2009

PDF Interview (15 sider)
Titlen på dette interview refererer til bogen af Joseph Farrell, hvor han detaljer - det samme gør vidner Peter og Jim Marrs Levende og mange andre forskere - hvor nazisterne havde eksperimenteret med teknologien så avanceret for sin tid, og hvor mange Nazi videnskabsmænd betragtes som en værdifuld ressource for America's post-krigen blev sendt tilbage til USA under Project papirclips, der er omfattet, lige efter krigen.

Luca Scantamburlo
Luca Scantamburlo
Tilbagevenden af planet X
Februar 2008

PDF Interview (12 sider)
Denne uafhængige UFO forsker påtog sig ansvaret for at offentliggøre begivenhederne omkring en af hans landsmænd, Cristoforo Barbato, et par år siden. Historien i sin enkleste form, er som følger. Barbato havde skrevet en artikel om resultatet Secrets af Fatima, der fokuserer på mysteriet om den tredje hemmelige ikke afsløret. Efter denne artikel blev han kontaktet af en person, der hævdede at være en Jesuit præst, der arbejder for Vatikanet Intelligence Service (FIS). Denne præst havde vigtige oplysninger  at afsløre.

http://projectcamelot.org/los_angeles_19-20_september_2009.html
Miriam Delicado
Indledning

Miriam Blue Star
September 2008
PDF Interview (14 sider)

Miriam Delicado blev kontaktet i en tidlig alder af rumvæsener blond, høj og venlig, og har tilsyneladende været specielt udvalgt til at spille en særlig rolle. De rådede ham til at vedtage en lav profil i mange år og endelig sidste år, i 2007, fortalte de ham det var tid for hende at skrive sin bog: Alien Blue Star (blå stjernens ydre -jordbaserede).

visage.jpg
"Norvégien"

Breve fra en norsk politiker
Februar 2007

PDF brevudveksdling (4 sider)
Vi offentliggjort på webstedet for Project Camelot en hyldest til Benazir Bhutto. Så vi modtaget følgende. Forfatteren er ikke anonym: Vi har efterprøvet deres identitet. Han sendte os billeder af, hvor han får følgeskab af den norske statsminister og (separat), med Benazir Bhutto. Indtil sin godkendelse, vi foretrukket ikke at give flere detaljer. Hvis indholdet af dette budskab er sandt, det er meget vigtigt ...

Peter Levenda
Mørke kræfter
September 2008

PDF Interview (10 Sider)
Peter er en vidunderlig forsker og forfatter, primært kendt for sin trilogi "Sinister Forces" (Forces krav). Den tidligere bog "Unholy Alliance" ("Infernal Alliance, A History of Nazi engagement i det okkulte» Ed Truck Black) fokuserer på nazistiske historie inden for det okkulte.

Ralph Ring
Ralph Ring og Otis Carr
Ønskeliste Akut Marine

August 2006

PDF Interview (8 sider)
Ralph Ring er en genial innovativ tekniker, der som ung mand i slutningen af 1950'erne og begyndelsen af 1960'erne, arbejdede tæt sammen med Otis T. Carr. Brug hans lille team, Carr, som var en protege af den store opfinder Nikola Tesla havde bygget en række flyvende tallerkener, der havde arbejdet ... før et ord ikke bruges magt til at eksperimentere med regeringens agenter.

"Ricardo Silva"
Translate
Januar 2009

PDF Interview (18 sider)
Under vores tur i januar 2009 i Quito, Ecuador, vi mødte en amerikansk udstationeret som har meget interessante oplevelser. Efter en indledende samtale, spurgte vi ham, om han ville være villig til at tage sin historie til Project Camelot. Af årsager, som vil blive klart for læseren, spurgte han at være anonym. Ricardo Silva er et pseudonym.
Richard Hoagland Dark Mission
Richard Hoagland
Indledning

Dark Mission
December 2007

PDF Interview - 1. del (10 sider)
PDF Interview - 2. del (13 sider)
PDF Interview - 3. del (7 sider)

Richard Hoagland, investigator Dark Mission ("Dark missionen"), er en forfatter og tidligere videnskab rådgiver for CBS News. Den deler en enorm mængde information om NASA, Apollo-missioner, eventuelt virkelige historie om vores solsystem og udforsker fortid og nutid. Hans seneste bog Dark Mission, kom næsten på toppen af bestseller listerne på The New York Times.
Steven Greer Dagsordenen ukendt
Juli 2009

PDF Interview (14 sider)
Dr. Steven Greer af Disclosure Project (Disclosure Project) er næsten for godt kendt i UFO forsknings samfundet til at en introduktion er nødvendig. Hans revolutionerende pressekonference i maj 2001 i Washington var en af mange faktorer, der fik os til at lancere Project Camelot fem år senere. Vores hensigt var at støtte hans initiativ og tilføje en ny dynamik og yderligere oplysninger, når den åbenbaring er stigende popularitet.

Valery Uvarov Power pyramide og 2012
October 2007

Dr. Valery Uvarov er leder af Institut for UFO forskning og videnskab og teknologi med Paleontological National Security Academy of Rusland. Han har tilbragt over 15 år som ufolog samt undersøgelse af arven til os fra de gamle civilisationer. Valery kaldte Project Camelot til sin bopæl i St. Petersborg for at fremlægge sin kontroversielle teorier om hændelsen Tungunska i 1908, hvilket betyder, 2012 og flytningen af den magnetiske pol. Den beskriver de spændende russisk-bygget store pyramider i 9 mellem St. Petersborg og MoskvaKonferencer & gruppediskussioner

Bob Dean
Henry Deacon
Alfred Webre
Samtale om EU's fremtid 5:
Tidspunktet for sandhed

Juillet 2009

PDF Interview (10 sider)

Den sidste dag af topmødet Exopolitics Barcelona, har Project Camelot indspillet en samtale om fremtiden, der varer en time, sammen med Alfred Webre, Bob Dean og Henry Deacon. En fascinerende diskussion fulgte ..
David Icke
Jordan Maxwell
Brothers in Arms
Maj 2010

(Textning *)

* Vi har brug for forstærkninger. Vil du være en hjælpende hånd til oversættelsen , kontakt os her  tryk her.
David Icke Jordan Maxwell OG samtale om dagsordenen og kontrollen med planeten Jorden, der befinder sig for første gang i 15 år. Fra alle gode ... (Engelsk nu)
Kerry Cassidy
Bill Ryan
Konference om Vilcabamba i Ecuador
Janvier 2009

PDF Interview (20 sider)

Et symposium ved Dr. Brian O'Leary, tidligere NASA-astronaut og fremtrædende aktivist inden for fri energi. Vi har længe talt om det store arrangement med ting, og hvordan vi ser nu udvikling, herunder vidneudsagn fra vores nye store løfteraket indberetninger, Jake Simpson.En hyldest

10 astronautes de la NASA visage.jpg visage.jpg
10 astronautes
de la Nasa
25 scientifiques de chez Marconi
Ann Livingstone Arie De Geus Frank Edwards

  Stanley Meyer 

Nikola Tesla  Phil Schneider  Stanley Meyer  
         

Snart tilgængelig på dansk...

Jim Marrs: The Rise of the Fourth Reich in Americaa Jordan Maxwell: The takeover of plat earth Marcia Schafer presentation John Lear tells all Alex Collier: Andromeda Contact
Klaus Dona Jordan Maxwell Marcia Schafer John Lear Alex Collier
Dr Peterson Nancy Williams Mr X  
Pete Peterson Nancy Williams Mr X  

 

hit counter
Besøgende
Støt Project Camelot - giv din donation her:

Donate

Tak for hjælpen.
Din generøsitet gør det muligt for os at fortsætte arbejdet.

Bill Ryan

bill@projectavalon.net


unique visits