Search

__________________________________________________________

Senest nyt
Projekt Avalon Blog

 

27 September 2010

UFO Afslørings konference på den Nationale presse klub i Washington, streamed live på CNN(10 am Pacific Tid, Mandag d. 27 September)

Hele videoen kan ses her :

Nyd det! Dette her er "Hårdtslående mainstream" og er meget troværdig. Dette her KAN meget vel være historisk.

Klik her for at komme hen til Robert Hastings' side, som giver den fulde baggrund og sammenhæng.4 September 2010

CREDO MUTWA : "Before my eyes close in death..."

Kære venner:

Denne her fantastiske og inspirerende korte tale af den store Zulu shaman, forfatter, historiker og filosof Credo Mutwa, er den mest dybtfølende og lidenskabelig appel fra Afrika, som du overhovedet kommer til at høre. Den blev indspillet imens David Icke og Jeg var i Syd Afrika og besøge ham, for at optage hans livs historie . (Læs tidligere indlæg for mere information...)

Her er historien om hvordan dette her bemærkelsesværdige klip kom i hus. Jeg havde lige tændt for mikrofonen minuttet før, og havde spurgt Credo om at ville sige et par ord, bare som en rutine lyd test. Jeg troede han bare ville sige "1-2-3", eller "Hallo, hallo".

Hvad han i stedet sagde, var en appel værdi til FN som en stor statsmænd i verden. Det var overhovedet ikke planlagt, og det var mere end heldig, at jeg fik det optaget.

Denne her bevægende tale SKAL SES og er essential for alle som kender til Credo Mutwa´s liv og værker, og for alle som bekymre sig om Afrikas ´s skæbne.

23 August 2010

Læs nedenstående (22 August) hvis du ikke allerede har gjort det... David Icke og Jeg, fik chokerende nyheder at vide, da vi kom for at besøge Credo Mutwa her i sidste uge. Men han er i den grad urokkelig: Jeg indspillede og redigerede denne her lille cameo igår. Den fremstiller Credo når han er bedst. Helt uforberedt, giver David her en ekstrem inspirerende tale, som er relevant for os alle. Den er 8 min lang - se den. Nyd sangen! :)

22 August 2010

Efter at have tilbragt de sidste 2 uger produktivt i USA, er Jeg nu i Sydafrika sammen med David Icke, og besøge Credo Mutwa, den store Zulu shaman, healer og vogter af de Arikanske traditioner. Vores formål her - er på bedst mulig måde - at optage hans livsværk. Men da vi ankom, fortalte Credo os en rædelsesfuld historie.

Credo_Mutwa_Necklace_of_the_Mysteries.jpg Den korte version af hvad der var sket. For nogle få måneder tilbage, blev Credo dagligt generet over telefonen, af en som påstod at han tilhørte en gruppe unge Zuluer, og om hans "forræderi af Zulu folket" fordi han talte så meget med hvide mennesker.

Forbitret, tog han den berømte og uvurderlige halskæde "Mysterierne" på, og tog toget til Swaziland for at konfrontere de mennesker, som gør livet så surt for ham.

Da han ankom, blev han fastholdt og tortureret. De begyndtee med at prøve på at hive hans fingernegle ud med en tang. Halskæden blev taget fra ham, og han blev sat på et tog hjem. Under dette her, stod en hvid mand i baggrunden, som Credo ikke genkendte.

Hvis du har NOGEN som helst kendskab til tyveriet af denne her uvurderlige ældgamle artefakt, som er af uvurderlig værdi for Zulu folket, afrika´s historie og den menneskelig race - men er højst sandsynlig i hænderne på "hvide mænd" som kun er interesseret i penge - kontakt venligst David Icke. Mange tak.


Credo er ikke slået. Selv om han bebrejder sig selv for at have været så nonchalant. Er han stadig lige velformulerende og tryllebindende i hans fortællinger, som altid. Dette her er David´s fjerde besøg hos ham. Deres første møde var i 1997. Det er mit første.

Jeg har været privilegeret i at møde, så mange yderst bemærkelsesværdig mennesker her de senere år, men jeg må sige at Credo ligger i den øverste del af denne her lange liste. Idag har vi indspillet 3 timer af hans livs historie (og hvilken fantastisk historie det er). Jeg var beæret over at være i rummet, imens han talte med David: Jeg var vildt imponeret. Selv David, var på et tidspunkt rørt til tåre.

Selvfølgelig, kendte jeg til hans historie og arbejde, men jeg var overhovedet ikke forberedt konsekvenserne af at møde ham personligt. Jeg er ikke med på turen som interviewer: Jeg er her som kamera mand, med det udfordrende arbejde det er, at få lyd og video arbejdet til at fungere, under langt fra optimale betingelser. Men jeg ville med glæde have betalt en stor sum penge, for at have været hvor jeg var idag. 

Vi er her en uge mere, hvor vi dageligt vil optage materiale fra Credo af. Han er nu 89 år gammel, og selv om han mentalt og intellektuel er kniv skarp.(Jeg vil betegne ham som en dygtig og flydende taler, ligeværdi med hvilken som helst  Jeg overhovedet har mødt), er han ikke helt rask, og lider meget: Både ham og David er overbevidst om at det vil blive deres sidste møde. Det har været en ganske oplevelsesrig og følelsesladet tur hidtil.

Selv om det er meget begrænset med internetadgang her, rapportere Jeg mere senere. De færdige videoer, vil ikke blive Avalon materiale, men blive solgt som DVD´er, for at støtte Credo´s familie og arbejde. Vi har endnu ikke fundet ud hvordan det vil forgå... men alt det kommer vi tilbage til senere.

Jeg vil benytte denne lejlighed, til at takke en yderst generøse sponsor - og hvis du læser dette her, ved du godt hvem jeg taler til. - Som har gjort denne her tur muligt for mig og David. Da David ringede til Credo, for nogle måneder siden, for at fortælle ham at vi ville komme, og optage hans livsværk og lærdomme, græd Credo. Hvad vi sammen laver, er af stor betydning for ham, og til trods for hans seneste prøvelser er han dukket op hver eneste dag. Han er efter min mening, deroppe sammen med de største af de største sjæle, et vidunderligt menneske, en ekstraordinær inspiration, en talsmand for afrika, og for menneskeheden.

Påtrods af dette, ville han grine af hvad jeg lige havde skrevet...4 August 2010


  "Tiden er kommet," sagde hvalrossen,
"For at tale om mange ting:
Af sko, skibe og lak,
Af kål, og konger,
Og hvorfor havet er kogende varmt,
Og uanset om svin har vinger... "

For en uges tid siden, fløj jeg til Los Angeles for at begynde på et spændende
og udfordrende projekt, sammen med Kerry Cassidy. Det var dejligt at se hende igen,
og vi talte i flere timer, og debateret enda flere ting end hvad "Hvalrossen og Snekeren" gjorde.
I aften skal vi mødes og spise middag med David Wilcock. Det er første gang at
vi alle sammen mødes, siden September sidste år

Vi vil vende tilbage til det senere, men i øjeblikket forbliver vores hjemmesider og
YouTube kanaler separate, for bedste muligt at udstille vores forskellige interesser
og stilarter(og de forskellige præferencer for dem som følger hver vores arbejde),
vi undersøger ny kreative metoder at samarbejde på, og på en måde hvor helheden er
større end summen af dens dele.

Vi tror det kunne være i din interesse, og vi håber at du vil syntes om det.
Kerry fra Project Camelot Productions, vil komme med en lignende meddelelse idag

Dem af jer, som stadig følger med i hvad der forgår i den Mexikanske Golf, skal læse dette her omhyggeligt:

http://theoildrum.com/node/6810

... en detaljeret teknisk redegørelse, om den nuværende løsning  'Static Kill'. Jeg er overbevist om at det vil fungere. Et andet og større problem,
er toxiteten (klik her for vigtige EPA "whistleblower" vidnesbyrd), som på ingen måder er forsvundet.

På YouTube er der en latterlig video i omløb, som viser en optisk illusion: Det ser ud som om at hele havbunden er i bevægelse, og tusindevis af spændte obsevertøre, er overbevist om at dette her er begyndelsen til enden.

Det er det ikke: Kameraet er spændt fast på ROV´en, og det er ROV´en der bevæger sig. Selv om illusionen, for et øjeblik virker overbevisende, skal du ikke lade dig nare. Det minder mig om nogle Star Trek scener fra slutningen af 1960´erene, når besætningen ryger fra side til side, under et Klingon angreb. Se og nyd.


Et større og mere reelt problem er at havstrøms cirkulationen i den Mexikanske Golf, som giver næring til Golf Strømmen midlertidigt er gået i stå, og det har en kæmpe inflydelse på klimaet i det østlige USA, og vest Europa. Dette her er et reelt problem, men her i de seneste år har Cirkulationen i Golfen opført sig på samme måde, som det der lige sker i øjeblikket. Jeg er overbevist om at den vil starte igen, men det er værd at have et øje på.
Hvis den permanent er gået i stå, vil de dystre prognoser om ulykke (af hvilken som helst art) som er fremført, ikke være helt forkerte.

Dette her er endnu en påmindelse, om hvor ømtålelig balancen er her på vores planet (samt menneskeheden). Der er mange naturlige processer, som både er komplicerede og følsomme, og hvis vi laver alt for meget ravage i det, risikere vi starte en kædereaktion af begivenheder, som vi ikke længere kan lukke tilbage i Pandora's Æske.


26 Juli 2010

Sidste år, interviewede Project Camelot den Polske forsker Igor Witkowski, angående "the Nazi Bell", er nu langt om længe blevet udgivet.

Dette her inteview blev indspillet, i oktober 2009, men jeg er først nu blevet færdig med at redigere det, pga tekniske problemer. Der var fejl på flere af båndende, og en af dem gik tabt. Efter at have brugt en masse tid og kræfter, er dette her det bedste, jeg var istand til at få ud af materialet.

Efter en levende start i interviewet, den Polske militær historiker Igor Witkowski, graver dyber i den meget facinerende historie om "the Nazi Bell"- dybeste set, var det et advanceret fysik eksperiment, som af Nazisterne blev betragtet som meget vigtigt, og som stadig nu til dags er indhyldet i mystik.

Dybden af denne historiske information, som interviewet bidrager med, kan være af meget værdifulde betydning for andre forsker. Imellemtiden forbliver fysik forsøget "the Bell" uklart...Men nazisterne kunne meget vel have undersøgt selve strukturen af rumtiden. Ud fra en tidlig forståelse af, hvad der nu er kendt som torsion fysik.

Dette her er et efterfølgende interview med Project Camelot's interview med forsker Joseph Farrell. Godfornøjelse...


24 Juli 2010

Curse of the black gold I mit indlæg den 19 Juli, refererede jeg til Ed Kashi's fantastiske kortfilm CURSE OF THE BLACK GOLD: Om hvordan Shell Oil de seneste 40 år, fuldstændigt har ødelagt den smukke natur og miljø i Niger Delta i Nigeria, og skabt en miljømæssig og social katastrofe, hvor ulykken i den Mexikanske Golf vi har været vidne til, er vand samlignet med denne her katastrofe.

Hvorfor har det fået lov til at ske? Hvorfor rydder man ikke op? Hvorfor viser firmaet ingen ansvarlighed? Fordi der ingen opmærksomhed er på det. Idag interviewet jeg billedejournalisten Ed Kashi, for at høre om hans første hånds erfaring om denne Ugerning i Niger Delta - Der er ingen anden beskrivelse af det - Vi talte sammen i ca 30 minutter om hvor bydende nødvændigt det egentlig er, at vi ændre vores måde at se, og passe på Planten Jorden. Det var et perfekt interview, sammen med Paul Hellyer´s neden under.

Ed Kashi: CURSE OF THE BLACK GOLD

Jeg er meget taknemmelig for at Ed Kashi og Talking Eyes Media  gav deres tilladelse til at inkludere denne her fantastiske og vigtige kort film, i slutningen af min video præsentation her. Den starter 16:27 og vare i 8 minuttet. Du skulle virkelig se dette her.

21 Juli 2010

Lyd interviewet med Paul Hellyer, fra igår aftes.[se forneden] er nu tilgængelig her (57 mins, 39 Mb).

Det var en meget behagelig, varm og intelligent samtale, med en tidligere minister, som har et utroligt mod og integritet. Og som fortæller om de fakts han kender til om tilstedeværelsen af ET - det har stor betydning for os alle.

Blandt meget andet, blev Paul Hellyer personligt informeret af en US General, fra det amerikanske luftvåbnet af, at "Alt der står i  Col. Philip Corso's bog THE DAY AFTER ROSWELL er sandt - og mere til".

book "Mere til" inkludere en bekræftigelse på, at repræsentanter fra USA, har haft kontakt med rumvæsner, ansigt til ansigt. Han har også hørt at de fleste af dem er velvillige, men at der er en race som er fjendtlig. Vi havde en utrolig spændende dialog, som vi begge to nød.

Paul's seneste bog er: Light at the End of the Tunnel : A Survival Plan for the Human Species. Det er en meget omfangsrig og særdeles læselig bog, og som minder os om at vi måske har et vindue på ti år, til at rette op på tingene her på planeten jorden. Vores ET venner bakker op omkring os, men de må ikke gribe ind åbentlys. Det er vores ansvar, at ryde op i alt det rod, vi har skabt for os selv hernede - Et princip som betyder meget for mig, og som i ved, jer der følger mit arbejder.


     

20 Juli 2010

Idagskal jeg lave et lyd interview med Paul Hellyer, forsvarsministeren i Canada fra 1963-1967. I 2005 fremsatte han en official erklæring, om at han vidste at ufoer og ET'er var en realitet. Jeg ser frem til at tale med ham.

Mere opfølgning på gårsdagens indlæg om noget af den omtale, som medierne har givet Matt Simmons. På grund af hans status og erfaring, har hans påstande skræmt en hel del mennesker.

Simmons påstår at den nye indeslutnings kapsel kun dækker "riser" (ikke blowout preventer, som han siger ligger "mange kilometer væk") Han siger også at vraget af Deepwater Horizon, ligger mange kilometer væk, og at der er et kæmpe hul i havbunden - Den rigtige brønd, minus skjoldet - spytter stadig ca 120,000 tønder olie ud i døgnet i Golfen. Ingen af disse påstande er korrekte

BP Klik på det lille billede til venstre, for et stort billede af "blowout preventer" Du kan se hvad "ROV" arbejder med, og hvad der hver dag har været synlig i live video features. Det er den samme metal struktur som er på toppen af BOP på billedet ude til højre.

Den vejer 450 tons: Se hjulene på traileren som den står på. Det er ikke muligt at flytte den 100 fod, og slet ikke flere kilometer under vandet.

Vraget af  Deepwater Horizon ligger på en position ca 1300 fod fra BOP. Nogle af ROV billederne viser at ´udsivningen´ er fra diesel tankene fra den sunkne platform.

 Rapporten fra Thomas Jefferson forsknings fartøj er her.

Siden påsættelsen af kapslen på brønden sidste uge, har der været et fald af olie udsivningen i Golfen. Det går fremad folkens.

Selv om det kun er få dage siden, at de fik stoppet olie udsivningen. Er det nu allerede muligt nu, at se forbedringer i vandet med det blotte øje. Råolien, ser ud til hurtigt at opløse sig på overfladen i Golfen, omkring området hvor Deepwater Horizon lå. Medlemmer af kystvagten, som i lørdags fløj over brøndhovedet, sagde at der var meget mindre olie synligt, end der var dagen før. Kun en farverig glans og et par lange strømme af rust-farvet, forvitret olie var syngligt i området, som få uger tidligere var dækket af store pletter af råolie. [18 Juli, for to dage siden]

Simmons udtalte at der overhovedet ikke er noget skjold på brønden, derfor vil " the relief wells" ikke virke. Men "the relief wells" er nu kun få meter fra Macondo brønden, fordi de har været istand, til at pejle sig ind på den elektroniske signatur som er på stålet i brønden.

Det er svært at forstå, hvordan Matt Simmons kunne tage så meget fejl. Han kender forskellen på en "blowout preventer" og en "riser". Meget erfarne observatører på The Oil Drum Forum tror at han enten har mistet sin sunde fornuft (virkelig), eller måske har han en økonomisk interesse, og med fuldt overlæg prøver at vildlede. Klik her her for at komme ind på en side, med en omfattende diskussion (og afvisning) om hans påstande.

Jeg har intet imod Simmons - Jeg har aldrig talt med ham - men det er ufatteligt vigtigt at få den helt korrekte information, om alt dette her som jeg præsentere. Vær venlig at kopiere det og indsætte det andre steder.

Lindsey Williams - Selv om han tydeligvis er en ægte og oprigtig mand - Tog han også fejl, da han den 1 Juli, i Jeff Rense´s interview påstod, at trykket i reservoiret var 40,000 psi, og at graniten der omsluttede reservoiret, var ved at slå revner. Der er ingen granit i den Mexikanske Golf. Man borer ikke efter olie i granit! klik her for mere viden om dette her (Der er heller ingen vulkan eller nogen methane tsunami.)

Lindsey's nye BP kilde kontakted ham. Lindsey har tildligere givet rigtigt information, men denne her gang, må han da være pinlig berørt af det.

Jeg tog også fejl, angående trykket i reservoiret. Trykket som folk kender til, selv i de officielle medier, vil vide at det er målt til at være 11,900 psi. Dette er højt, men inde for den normale grænse i olie industrien.

Fra Oil Drum Forummet, her er et resume skrevet af ROCKMAN - en utrolig dygtige og humoristisk olie medarbejder, med 35 års erfaring:

Ikke alene, var der nogen geologiske utilpaheder i BP´s brønd, men den sad ganske normalt, i det dybe vand i den Mexikanske Golf. Undtagen for det dybe vand, var der intet bemærkelsesværdigt i det. Så meget sten blev der heller ikke borede (13,000')... Jeg har borede over 30,000´. "The pay sand" [reservoiret dybte] var ikke særlig tykt (60')...Jeg har set en tykkelse på over 800´" pay sections". Trykket var da heller ikke vildt højt (11,900)...Jeg har målt over 19,000 psi. De overgik kun tidsplanen med ca 40 dage. Jeg har en gang set en Brønd boring, som gik 200 dage over tidsplanen. Det var ikke det geologiske der var årsag til ulykken.

Efter mit lyd interview igår, omhandlende det ansvar de alternative medier har, med at give de korrekte fakts. Nogle af jer værdsætter måske dette her. Der har været en del vild snak, om en mulig stjerneport i "Aden´s Golf". Jeg modtager konstant e-mails om dette her.

Her er to billeder: De ene stammer fra en 2010 New Age hjemmeside, det andet stammer fra en EARTH SNAPSHOT satelit foto side i 2008. Klik for at forstørre det. Folkens, dette her er en sand storm.

desert storm

Som jeg forklarede i mit lyd interview, har de alternative medier en hård opgave foran sig: fordi der er ingen som holder en presse konference om hvad der virkelig forgår.

Viljen, energien og intentionen i de alternative medier, kommer fra folk som VED at der noget helt galt.

Men de ved ikke helt præcist hvad det er. Så nogle gange i deres iver efter sandheden, finder de, de forkerte oplysninger, og herefter ruller snebolden med fejl information.

Denne mekanisme forstår vores kontrollanter udemærket...og forsætter med at give de alternative medier fejl information. Og det gør de. Det har været en utrolig vigtig lære proces for mig at erfare.

Der er store urapporteret problemer i verden (se min nye video for den igangværende katastrofe i Niger Delta, som ingen har hørt om, eller bekymre sig om). Der er et hemmelig rumprogram. Der er en koloni på Mars. Verden har i århundreder været styret af en superintelligent, selvtjenene og perverterede udenjordisk race. Som kun betragter mennesker som brugbare, i bestemte situationer som fremmer deres eget mål. 9/11 var et insider job. Der eksistere meget avanceret teknologi - herunder virkelige stjerneporte - som vil passe perfekt ind i hvilken som helst science fiction film. Hele tiden bliver der gjort forsøg på at prøve at kontrollere vores bevidste og ubevidste sind. Og der er MEGET mere, som i ved, dem af jer som følger med i Projekt Avalon eller Camelot.

Men vi er nød til at forholde os til fakts, ellers er vi ikke bedre end National Enquirer(En Amerikansk nyhedsavis)...og vi vil aldrig komme ud af vores "ghetto", og vores mere konventionelle kollegere vil le ad vores absurte holdninger. Nogle gange er vi nød til at spekulere lidt over, hvad vi tror er sandt - Og efterføgende stille og roligt ændre og  korigere materialet hvis vi finder noget der ikke passer. Vi er nød til at være ærlige. Vi som er i de alternative medier, vil gerne ses i verden for vores troværdighed og rationalitet.


19 Juli 2010

Her er et nyt lyd interview, og en ny video præsentation... Begge to af mig selv, hvor jeg diskutere olien krisen i den Mexikanske Golf, hvilken rolle alternative medier har, og den omfattende og vigtige undervisning for alle.

Begge er to er meget omfattende: lyd interviewet i særdeleshed. Anbefales.

Lyd interview med Bill Ryan af Tania fra Project Avalons Forum (88 min)
Video præsentation af Bill Ryan om olie krisen i Golfen, og situationen i Niger Delta. (24 min)

Video præsentationen er værd at se, pga af Ed Kashi´s kraftfulde 8-minutters film: DET SORTE GULDS FORBANDELSE, som jeg har vedlagt i slutningen. Hvis du ikke vil se resten, så se dette her. Det her er hvad der bliver gjort mod menneskeheden, når der ingen opmærksomhed er på det. Jeg kommer til at tænke på filmen Avatar. Der sker allerede her på Planeten Jorden. Du behøver ikke at tage til Pandora.

Som der blev diskuteret, isæt i lyd interviewet. En af de mest forbløffende ting om den seneste Olie krise i Golfen. Er hvor meget fejl de alternative medier har taget. Mig selv inklusiv. Noget af den information, som jeg i god tro jeg rapporteret længere nede, var unøjagtig.

Kilder som ofte blev referere til som har fejlinformeret (Og for hvilken grund) omfatter oil industriens analytiker Matt Simmons, og Lindsey Williams. Simmons' fordringer er tydeligvis forkerte, og Williams var misinformeret på det groveste af hans[nye] BP kilde om nogle tekniske detaljer, om Macondo Brønden. Det har været en utrolig spændende rejse.

Her er tre gode og pålidelig informations kilder, om situationen i Golfen. The Oil Drum er især fremragende for sin pålidelig og høj-kvalitets informations diskussion, imellem fagfolk som intet forhold har til BP eller Obama. (Søg efter indlæg, skrevet af et medlem som kalder sig selv ROCKMAN. Du vil finde ud af at der er meget mere at lære, end du vidste.)

The Oil Drum Forum
Alexander Higgins' Blog
George Washington's Blog

8 Juli 2010

Idag er det 63 årsdagen, at den berømte 1947 bekendtgørelse, i "Roswell Daily Record" at en ´flyvende tallerken var blevet fanget´. Jeg har samlet sammen nogle arkiv billeder og filer Jeg har (inkluderet en film optagelse som, hvis den er forfalsket, er den RIGTIG godt lavet) - og skrev et interessant indlæg på Project Avalon Forum.roswell daily record

I behandlingen af dette her, gik det op for mig at et billede jeg havde, som skulle forstille at være det egentlige Roswell faretøj - Som jeg aldrig havde set før, på nær det sted hvor jeg fandt det på nettet i 2007 - passede PRÆCIST med topografiet fra nedstyrtnings stedet.

Det er blevet rapportere konsekvent, at faretøjet ikke var en cirkel formet tallerken. Et vidne erklæret at B-29 "Up an´ Atom" fløj med et "Tåre dråbe lignende faretøj" fra Roswell Millitær flyveplads (RAAF) i November 1947. Og millitær officer på RAAF Col. Walter Haut, efter han så det i en hangar, bekræftede det i en 2002 forseglet erklæring før hans død i 2005:

Det var cirka. 12 til 15 fod langt, ikke nær så bredt, omkring 6 fod høj, og en mere æggelignende form. Belysningen var dårlig, men overfladen var metallisk. Ingen vinduer, koøjer, vinger, halesektion, eller landings stel var synlig.

Det passer fint med objectet på billedet.

Jeg tager chancen, at erklære at jeg tror at billedet her er ægte billedet. Prøv at samligne bjergskråningen på de to billeder (Klik for at forstørre), selv om vinklen er anderledes. Passer det som et fingeraftryk. Dette er måske Roswell faretøjet.

roswell craft


27 Juni 2010

Vores hold har nedskrevet SHR's lyd præsentation og også Kindra Arnesen's tale. Jeg tager hatten af for dem: Jeg havde ikke engang spurgt dem de ville gøre det. Klik her for hele transskriberingen.

Hør Kindra og læs transskriberingen samtidig...Det virker rigtig god.

SHR
Kindra Arnesen

25 Juni 2010

'SHR' taler i to timer, og svare på tekniske spørgsmål vedrørende BP Deepwater Horizon Macondo Brønd udblæsning og hvad vi står over for i golfen

BP Deepwater Horizon Macondo Brønd udblæsninge og hvad vi står over for i golften

Efter min mening er dette her lige nu, den bedste audio orientering om problemet. Når han først rigtig går igang, slå ørene ud, læn dig tilbage og nyd det. Han er meget velinformeret, og ved hvad han taler om, og han holder intet tilbage.

Kindra Arnesen ved Krise Konferencen om golfen.

Vi har brug for mere direkte tale, frygtløs, praktiske orienteret aktivister som disse fyre.

21 Juni 2010

Efter kontinuerlige problemer med hjemmesiden og forummet - Som en del af jer nok har bemærket i de seneste uger og måneder - har vi nu skiftet udbyder af Webhotel.

Jeg håber på din forståelse, at der for en kort stund nok vil være mindre fejl der skal korrigeres, og fortæl mig gerne om manglende filer, sider eller billeder. Mange tak. I mellemtiden, er nogle af de manglende PDF og MP3 filer, blevet oploadet igen og de skulle alle sammen gerne være der. Hvis der var noget, du ikke kunne finde tidlligere, vær venlig at prøve igen.

Forummet er meget langsomt fortiden, men vi ved årsagen til det (forbundet med server skiftet) og det vil snart blive blevet korrigeret. Tak fordi du bære over med os.

Jeg nævnte det den 13 Juni længere nede, men Projekt Avalons Forum tråd
Questions and Answers about the Gulf Oil Catastrophe er i særdeleshed et besøge værd. Jeg har opslået flere betydelige resuméer på p.2, p.4, p.5, p.13 og p.15  som jeg vil anbefale som et vigtigt supplement til tankerne og resuméerne på denne her side.

17 Juni 2010

Som en opdatering til gårdsdagens raport (Følgende)interview med Dr Bill Deagle). Her er den "svært at finde" offentlig Lawrence Livermore raport med titlen The Soviet Program for Peaceful Uses of Nuclear Explosions - som beskriver i detaljer hvilken type nuclear teknologi, som ville blive brugt som en akutløsning til at forsejle et reservoir(Hvis det er muligt). Som en tilføjelse, henviser Dr Bill Deagle til Project Plowshare i hans interview, og dette er beskrevet her.

Jeg støtter ikke en nuclear løsning, og jeg er slet ikke kvalificeret til det. Men jeg ønsker at den offentlige debat om dette her, vil forgår på et så intelligent og vel informeret plan som overhovedet muligt. Jeg har ikke set disse dokumenter andre steder.

Gustav Meyrink

Dette her er for godt til ikke at blive slået op. Dette [Billed til højre] er
Gustav Meyrink, som i 1903 skrev en novelle som hed Petroleum Petroleum, a Prophecy. I historien forurener en stor olie pøl den Mexikanske Golf - en terrorist handling mod hele planeten, planlagt og udført af Dr. Jessegrim, som er ansat som en ekspert og rådgiver. Efter flere måneder er alle havene dækket af olie film, og der er stoppet med at regne.

Meyrink var et medlem af den Hermetic Order of the Golden Dawn  og havde helt sikkert en masse okulte forbindelser:
Det er fristende at spørge sig selv, om han på en eller anden måde havde set det komme.


16 Juni 2010

Mange af jer, har allerede hørt Richard Hoagland i Coast to Coast AM for to dage siden, beskrive tydeligt risikoen for et kollaps af en del af havbunden i den Mexikanske Golf, med en katastrofal følge virkning af en tsunami. Klik her for en 20 minuters MP3.

Jeg har lige færdig gjort et 40 minutter lyd interview med Dr Bill Deagle, hvor han præcist fortæller om den samme risiko, igennem hans egne kilder. Bill Deagle VIDSTE IKKE OM  RICHARD HOAGLAND'S REFERAT DA HAN TALTE MED MIG. Vær venlig at klikke her  for dette her ny vigtige interview. Det kunne være i manges interesse, at ´Dr Bill´ havde anbefaldet den radioative løsning, beskrevet fornyelig i denne her Russiske avis.


13 Juni 2010

Jeg åbnede en ny tråd, i Projekt Avalons Forum som hedder Spørgsmål og Svar om Olie Katastrofen i Golfen. Det indholder allerede nogle vigtige spørgsmål (og svar) og i øjeblikket, syntes jeg det er højt kvalitets, informativt og tanke-provokerende læsning. Jeg anbefaler, du lige kigger på det: Du behøver ikke at være medlem af forumet, for at navigere og søge i det.

Jeg lagde ud med at sige:

Denne her tråd er til spørgsmål (Og måske også til svar) om Olie Katastrofen i Golfen.

Jeg er ikke ingeniør, og jeg har ingen erfaring i olie branchen. Jeg har dog en baggrund i matematisk og fysik, og har brugt en del tid, på at undersøge denne her situation. Jeg fornemmer, at jeg kender lidt til hvad vi er oppe imod.

På grund af de opdatering og opsummeringer, som jeg har skrevet fornylig, føler jeg et ansvar for at sikre mig, at medlemmer (og besøgende) forstår hvad det er der sker - og ikke ved en fejltagelse kommer til at misforstå aspekter af situationen.

Jeg ved, at den del medlemmer i Forummet, har ingen videnskabelig eller ingeniørermæssig baggrund, og nogle er meget unge. Jeg vil med glæde besvare sprøgsmål - hvis Jeg kan - på en måde de vil være let forståelig. At være velinformeret er bedre end at være skræmt, fordi man ikke forstår problemet.

I mine svar, forklare jeg den overvældende ingeniøremæssig ulykke [Det eneste ord for det] så godt som Jeg kan, og diskutere hvad der så kan ske næste gang...fysisk, socialt og politisk.


12 Juni 2010

Jeg har lige læst en raport, om den Mexikanske Golf´s naturlige beskaffenhed, som er så tydelig, grafisk, intelligent, omfattende og menneskelig, at jeg lige har konverteret den til en PDF for at gøre det letter at dele og læse. Dette her er noget som SKAL LÆSES. klik her.

Hvis du ikke forstod problemets omfang før, så vil du nu, hvis du læser den igennem til ende. Det bekræfter dennne ubekvemme information neden under [8, 9, 11 Juni updateringer: Vær venlig at læse dem, hvis du ikke allerede har gjort det]

Den beskriver problemets store omfang i præcise detaljer, og forklare hvor bange en del af ingeniørerne var, da de virkelig forstod hvad der var sket. Efter min mening, burde alle hurtigt uddanne sig selv i at finde en måde at håndtere det på.

Dokumentet er i to dele. Den første del, skrevet d. 11 maj, forklare hvor vigtigt the var at få ´top kill´ operationen til at lykkedes. Og forfatteren indrømmer at han bad en bøn, til at det ville.

Vi ved nu at det slog fejl. Forfatteren skrev anden del idag. Vi er nu i en situation, som vi aldrig før har stået over for i vores civilisation, og ingen ved med sikkerhed hvad der skal gøres

.

11 Juni 2010

Lindsey Williams fremstod stærkt hos Alex Jones i går aftes - Bekræftede alle de informationer, raporteret i min rapport den 9 juni, neden under.
  klik her for det 56 minutter editeret version af hans interview. (Det originale er her: Interviewet med Lindsey, starter i begyndelsen af tredje time.)

Lindsey sætter tal på trykket i reservoiret, som hans egne kilder frygtede ville være umuligt for nogen menneskelig teknologi at kontrollere. Trykket i Prudhoe Bay, Alaska, er sunde 1,500 psi(pounds per squere inch)(pund pr kvadret centimeter). Trykket som bristede i den Mexikanske Golf ligger på mellem 20,000 til 70,000 psi

Jeg siger det lige igen: tyvetunsinde til halvfjerdstusinde pund pr kvadrat centimeter. Nu kan jeg godt forstå hvorfor den matematiske medel fejlede [se den 9 juni neden under]

Udover bekræftelsen på det næsten ustoppeligt tryk i reservoiret, medeler Lindsey følgende:

---- Brønd hylstret er med store sanynlighed fraktureret.

---- Der er søjler a olie, som stiger fra havbunden af, mange km væk fra, den eksploderede brønd.

---- Omfanget af lækagen, er beregnet på ca 100,000 tønder (15 millioner liter) hver dag.

---- Der er en samblanding a ustabil organiske kemikalier(Hydrogen sulfide, benzene og methylene chlorid) Som bliver frigivet i mængder so ligger hundredevis af gange over hvad der betegnes som sikkert. I forhold til benzene, som er et meget giftigt carcinogen. Sikkerheds værdien er anset til at ligge på 0 - 4 ppb (parts per billion). Niveauet er som blivet frigivet, er blevet målt af EPA til at ligge på over 3,000 ppb.

---- En radioaktiv enhed, er blevet ovejet til forsøge at forsegle brønden...men konsekvensen kunne blive katastrofal hvis det slog fejl.

---- The blowout var en ægte ulykke.

---- Forskellige insder og insider grupper fandt ud - ved brug af okulte midler - at de skulle sælge deres BP aktier...selv om de ikke specifikt vidste at the blowout villle ske.

---- Selv om "the blowout" ikke var planlagt, brugte magthaverne ikke langtid, til at bruge ulykken til at fremskynde deres egne skjulte dagsordener.


 Det er min personlig mening, at vi her har det mest seriøse problem her på planeten, og kan være optakten til en atom krig.

9 Juni 2010

Mere om BP/Oile krisen i den Mexikanske Golf

Siden mit indlæg igår, er jeg blevet kontaktet af flere informative insiders. Der tegner sig et billede. Det efterfølgende er mit eget blandet med et antal af kilder.

Kernen i problemet er det enorme tryk som kommer inde fra reservoiret. Dette her er IKKE et ´normalt´ reservoir. Nogle ingeniører er overbevist om at dette her reservoir aldrig skulle have været brudt.

Olie Chefer kender det som Thunder Horse. Nogle ingeniører kalder det "Crazy Horse". Omfangsrige, matematiske modeller af reservoirets adfær, har slået fejl. Der er ingen VIDEN om hvad der kunne ske under andre mulige omstændigheder.

Dette her er en ingeniøres værste mareridt. Uden nogen matematiske modeller, som kan give en pålidelig forudsigelse ( et princip i alt videnskab)....Er Ingeniørene nød til at gætte.

>At skære dette ud i pap: ingen ved hvad der vil ske.

En højtstående pålidelig kilde, vel-informeret af ingeniøre i olie industrien, forklare:

Problemet er. Trykket er så ekstremt højt, at selv hvis stopper et hul til, vil der muligvis opstå andre huller, pågrund af trykket. Brønd hylstret skal fuldstændigt fyldes til, i hele dens længde.

Dette her "worst case scenario" var uafhængigt beskrevet af Senator Bill Nelson (Demokrat, Florida) i dette her interview d. 7 juni af MSNBC:

Vi ser på noget nyt lige nu: Der er raporter om olie som siver op fra havbunden af. Som indikeres hvis det also er sandt. At Brønd hylsteret er gennemhulet under  havbunden. Hvis det er sandt, så er kunne de problemer vi så står over for, være enorme.

Det oven stående, er pålidelig information. I lyset af dette her, behøver man ikke at være geofysiker, for forstå at dette her kan være en katastrofe helt ude af proportioner, som ikke er til at forstå. Dette her seneste profit drevet vanvid - Minder mig virkelig om den grådighed af virksomheden, som bliver vist i AVATAR - menneskeheden har måske endelig, taget en større mundfuld, end den kan tygge. Hvis vi kan få dette her bristet højtryks reservoir tilstoppet igen, kan det være at vi bare har været svine heldige.

8 Juni 2010

Der er noget virkelig galt i den Mexikanske golf

klik her For et interview af Mel Fabregas, som bare skal høres (The Veritas Show) med dokumentar film skaber James Fox, som taler i 18 minutter fra Grand Isle, Louisana.
Fox beskriver, som første hånds vidne, et totalt medie "blackout" og en del mere om BP´s olie udslip, end der bliver raporteret. Ifølge James íntuition` er situationen måske meget større og mere problematisk end hvad vi egentligt kender til.

Jeg har fulgt dette her forløb fra sidelinien i et stykke tid nu. Jeg ønsker at Projekt Avalon, skal handle om kvalitet istedet for kvantitet. Hvis jeg raportere det her, har det betydning, og det vil blive set. Jeg hylder Mel og James for deres "Whistleblowing" holdning, helt i ånd med det originale Projekt Camelot.

28 Maj 2010

Brothers in Arms

BROTHERS IN ARMS : David Icke and Jordan Maxwell in conversation about the agenda to control Planet Earth, meeting again for the first time in 15 years. Wonderful stuff.

Click here for download links to MP3 audio and MP4 video of all the recent Icke and Maxwell videos.

27 Maj 2010

Project Avalon har lige rundet en million besøgende, ti uger efter opstart. Den nye Avalon [AlphaZebra] YouTube kanal, som kun er 12 dage gammel, har allerede mere en 2000 tilmeldte. Det
Runde bord har forpligtet 300 navne. New Avalon Forum har over 700 medlemmer, 2,000 tråde, og 21,000 indlæg (Vær venlig at klike her for at be om en invitation).

Idag tog jeg mig tid, til at læse nogle af YouTube Kanalens Kommentar - Som [Usædvanlig] var anerkende og enige. Nogle af jer har været helt exceptionelle og extraordinær hælpesomme på alle mulige måder...I ved hvem i er, og jeg takker jer igen

Min forpligtelse er at give jer værdifuld information, ved at fokusere på kvalitet frem for kvantitet. Som er provokerende, intelligent og inspirerende. Normalt berøre mine videoer let ting her og der: Jeg nyder mit arbejde så meget som jeg kan - I bund og grund, når man overvejer materialets indhold i Projekt Avalon som (på en måde) er dødelig alvorligt. Antyder min humor aldrig at vi laver noget af ubetydning.

Arbejdet skrider frem - For de af jer som stadig venter med stor tålmodighed på: Jordan Maxwell at the Vatican, og Igor Witkowski on the Nazi Bell. Høj kvalitets samtalen imellem David Icke og Jordan Maxwell, vil snart blive udgivet. Det burde være muligt at få den uploaded til YouTube inden for 24 timer.

DET RESTERENDE BLIVER IKKE OVERSAT TIL DANSK.

26 May 2010 - update

I've received a number of requests for MP3 downloads of David's and Jordan's new interviews. Here they are: David Icke and Jordan Maxwell.

Don't miss the download of the audio conversation between David and Jordan, exchanging accounts over the dinner table of the Reptilian Presence. Amazing stuff. I fully believe these reports are real... and that we absolutely must pay attention. David Icke is NOT inventing this material. This is why Jordan's corroboration is so important.

26 May 2010

Two major new interviews are just published. David Icke and Jordan Maxwell:

david   Jordan

David's interview was a few days after his major Brixton Academy presentation, and the publication of his new book: HUMAN RACE, GET OFF YOUR KNEES. He considers it his best interview yet.

The video of Jordan is not so much an interview, but my pointing the camera at him while he told two hours of quite astonishing personal stories.

Several of these stories are REALLY astonishing - by any standards. They feature ETs, UFOs, and what could loosely be termed the paranormal (very paranormal!).

I don't know anyone, anywhere, who's had as many high-strangeness experiences as Jordan has had. He's had others, too, which we didn't have time to record.

I've heard all these accounts before, off-record, and I was more than delighted when Jordan, fresh back from the Vatican, sat down and agreed to go on camera with this material. Enjoy and be amazed.

While the two were together - for several days - we recorded a wonderful video conversation (see 16 May below - still being edited). As a bonus, I recorded 20 minutes of audio over the dinner table of David and Jordan exchanging reptilian stories. Great fun (or highly alarming, depending on your viewpoint). Click here to listen. Don't miss this :)

More is coming that will be worth waiting for. I'm still working on the long (and quite inspiring) conversation between David and Jordan, Jordan's trip to the Vatican, and the long-awaited Igor Witkowski interview about the Nazi Bell. Please be patient... I'm single-handed here, but have enough ongoing major projects here for a team of several people. I am focusing on quality, not quantity.

The trip to South Africa is now rescheduled to August - it was impossible to make it work at this time for a number of reasons. My thanks for Mel Ve's patience end endless commitment and energy for working hard to set this up.

Do visit my own section on the Project Avalon forum, where there is high-quality discussion on new releases and other items. The forum can be read by anyone, but to register and join in the discussion, click here.

16 May 2010 - update

The in-depth interview with David Icke is rescheduled to tomorrow. Instead, I recorded an hour and a half of informal but very inspiring conversation between David and Jordan Maxwell.

16 May 2010

On top of the Vatican material reported below, I now have a quite wonderful two hours of video of Jordan Maxwell recounting personal experiences with UFOs, ETs and what could loosely be called the paranormal - that I don't believe he's ever before told publicly. Quite a few of these stories are extraordinary by any standards.... believe me. I'm more than delighted that Jordan has at last made the decision to share these with the world.

This is Jordan on top form: dynamic, entertaining, and profound. He was so fluent and energized that the video needs barely any editing, and I hope to release this within 48 hours.

This afternoon Ill be recording a major video interview with David Icke on his new book: Human Race, Get Off Your Knees. This is right after his 2010 Brixton Academy presentation a couple of days ago to 2,500 people, which was a great success. David has significant new material, and some challenging and controversial ideas to report. We'll be drilling down into these in as much detail as possible.

15 May 2010

After nearly a month with no update here, an explanation is due... and I think the news may be worth waiting for. There are a number of items:

I've spent the last 30 days with Jordan Maxwell, who's on an extended European trip - and it's been a huge privilege to have spent so much intensive personal time with the great man.

For various reasons, we decided between us to keep his visit very low key... one of which is that we've just returned from the Vatican, where Jordan had never actually been. It was the highlight of his trip, and everything was recorded on video. Enjoy this provocative trailer here (which is sure to get him into big trouble :)

Jordan at Vatican

http://youtube.com/watch?v=aQWZnWRN2HU

The Project Avalon YouTube account is now active:

http://youtube.com/user/AlphaZebra

Please subscribe, spread the word and add comments as you wish. I no longer have access to the Project Camelot channel, so this is where my own videos will be hosted from now on.

I'm traveling to South Africa in a week or two for an extensive trip to visit a number of people. Many of you know that I have Africa in my blood (or it certainly feels like it). One thing I'm looking forward to is a guided tour of Adam's Calendar (the ancient stone ruins widely publicized by Michael Tellinger) by Johan Heine, the helicopter bush pilot who discovered them in 2003 when searching for a lost plane. I'll be interviewing Johan, and a number of others. It'll be a busy trip.

For various technical reasons access to my being able to update this page has been very limited in the last few weeks. Some updates and comments have been posted on the Avalon forum here...

https://projectavalon.net/forum4/forumdisplay.php?9-Bill-Ryan-s-Threads

...on a special section devoted to updates from and dialog with myself on a number of topics. Do visit, and join in.

There is more, which I can't say too much about at the moment... I will update when I can.

19 April 2010 - update

Click here for the full 1 hr 40 minute interview with Dr Bill Deagle (see below).

19 April 2010

Click here for a funny, profound and important six-minute teaser summary of a new, major, hour and a half audio interview with Dr Bill Deagle. You need to hear this: both the teaser and the interview, which should be posted in a few hours' time.

The hour and a half which precedes it is about the causal connection between Planet X (not a planet, but a brown dwarf star, currently somewhere round the orbit of Jupiter) and the clear trend of increased volcanic and earthquake activity that's becoming increasingly hard for anyone to ignore.

15 April 2010

The donations button is now definitely working. My apologies to everyone who's wanted to make a contribution to Project Avalon. I do very much appreciate your generosity, and patience.

Donate

11 April 2010

Just published here: a new video interview with Jim Humble. Fascinating, inspiring, fun, and highly recommended.

Jim Humble

3 April 2010

I'm still working on the appearance, feel and planned content of the new website, and have a lot of work piling up to post. Please be patient! There's quite a lot coming soon.

Of immediate concern is this personal message about Credo Mutwa, the South African Zulu Shaman who's a close friend of David Icke, which I received from David yesterday. It reads:

Bill ... I just talked with Credo Mutwa and he and his family, including children they have taken in who have lost both parents to Aids, do not have enough money even to eat.
 
'We are starving, Mr David', he just told me. I talked with him yesterday, but today I realised even more just how they are struggling.
 
He is being attacked from many angles that are too complicated to detail here, but they want rid of him for sure.
 
He was given a monthly income for life by a trust in America, but it suddenly stopped in December and since then he has, at the age of 84, been trying a scrape a living for his family selling paintings to tourists. I knew none of this until the last 24 hours.
 
I am wiring him £1,000 first thing in the morning (quite a sum in SA) so they can start buying food, but I need to find a way that they can pay their bills ongoing.
 
Any help or ideas would be much appreciated. Maybe a Credo appeal. I have to do something urgently, that's for sure.
 
best wishes,
 
David

Please help this exceptional man. His bank details are:

Name - C. M. Mutwa
International Account Number - 014652048
Bank - Standard Bank, Lyttleton, Johannesburg, South Africa
Receiving Bank SWIFTBIC - SBZAZAJJ

Thank you all in advance for your generosity - every small amount will help him.

27 March 2010

Today you'll see some new additions to the site. The menu structure has changed a little, featuring drop-down menu options to make navigation easier. You'll also see a few new pages. This page you're reading now is the new home page, and the original Welcome to the New Project Avalon page is linked elsewhere.

The language flags at the top of each page each lead you to a drop-down menu with welcome pages in each language and a list of translated pages currently available - which will grow very quickly now. My thanks again to the team of 230 translators who are committed to bringing this information to all the peoples of the world. English video and audio transcripts will be listed from the UK flag on the top left.

25 March 2010

A new video interview with Klaus Dona - THE HIDDEN HISTORY OF THE HUMAN RACE. This is a 45 minute slideshow, with a personal commentary from Klaus. It's data-rich, detailed, intensive, absorbing, and may contain more startling information about the recent history of Planet Earth in one place than any other video you've ever seen. The topics cover Atlantis, reptilian humanoids, the Anunnaki, ancient symbolism, ancient science, an ancient global language, and much more.

My next two projects are an article about a large electromagnetic cloud in space publicized by the respected magazine NATURE in December, which may be important for us all to understand - followed by a major audio interview with Dr Bill Deagle.

The PayPal button on this site is not working at present - my apologies to all. I will handle this as soon as possible.

19 March 2010

Over the next few days I'll be editing a new video with Klaus Dona - and also (at last) releasing the extremely intense and data-rich audio interview with Dr Bill Deagle from a short while ago. Next week, the whole interview with Igor Witkowski should follow.

The Avalon Translation team numbers 225 people from 27 (I think!) different language groups. This is a high-energy, light-hearted, friendly and enthusiastic international group that anyone is welcome to join. Click here to contact them. The team also supports Project Camelot translations, and is considering taking on other projects as the need arises.

The New Project Avalon Forum is now launched, with this announcement:

We are now welcoming the first new and returning members to this new forum and will be making an announcement at the old forum in the near future regarding the official opening. This forum will be invite only to ensure quality of content and the peacefulness of this community.

Within a few weeks the option to request an invitation will be made available on our main page. That will make it possible for anyone who did not make it in during the invitation process to ask for a invite. It is our belief this new forum will enhance both the efficiency and overall user experience once operational.

I intend to contribute regularly to the new forum as time permits, and will look forward to answering questions and discussing current issues of all kinds.

This new Avalon site will continue to expand with more pages and sections added, and further updates and announcements here will follow soon in response to the many questions asked on a number of topics. I'm still intending to establish a new YouTube account, at which point I can remove the embedded videos (which are problematic on several counts: this was always an interim solution). My best wishes and warmest thanks to all who have been sending messages of friendship and support.

16 March 2010

A new video interview with Marcel Messing.

A terrible storm has descended upon the human world, and this is carrying us towards destruction. [Bodhisattva Panden Dorje, the "Buddha Boy" of Nepal, still just 19 years old.]

9 March 2010

A video update with Jane Bürgermeister is now posted.

Audio and video downloads (MP3 and MP4) are now available from all the interview pages.

7 March 2010

The Anglo-Saxon Mission has now been re-released after some minor edits. This important video presents detailed whistleblower testimony about Illuminati plans for the Third World War. [Please click here for the original Project Camelot page.]

6 March 2010

My sincere thanks to all those, many of them old Camelot friends, who have written with good wishes, pledges to the Avalon Round Table, and donations.

Visit the new Interviews page for an interesting 7 minute preview of our video of Igor Witkowski and the Nazi Bell.

Please stay tuned for some important updates in the next 24-48 hours.

 Tvivl aldrig på at en lille gruppe dedikerede tankefulde borgere kan forandre verden.
De er i virkeligheden de eneste der nogensinde har.

Margaret Mead (1901-1978)
Locations of visitors to this page

Site Search Engine by JRank 
Støt Project Camelot - giv din donation her:

Donate

Tak for hjælpen.
Din generøsitet gør det muligt for os at fortsætte arbejdet.

Bill Ryan

bill@projectavalon.net

StatCounter - Free Web Tracker and Counter<a href="http://www.statcounter.com/" target="_blank"><img class="statcounter" src="http://c.statcounter.com/3955854/0/55d02a1d/0/" alt="free log" ></a>
unique visits