Search

__________________________________________________________

Velkommen til Det Nye Project Avalon

Starten af det nye Project Avalon


Project Avalon, blev skabt af Bill Ryan og Kerry Cassidy fra Project Camelot i August 2008, bliver nu relanceret som en høj kvalitets portal for information og inspiration. Det bliver en lignende mission som i det originale Project Camelot der blev lanceret i 2006.

Jeg, (Bill Ryan) kommer til at arbejde selvstændigt, sammen med en række frivillige rundt omkring i verden. Det takker jeg dem for, du ved hvem de er.

Det store udvalg af information på dette site kommer til at blive transkriberet og oversat til en række forskellige sprog. Jeg er priviligeret over at kunne arbejde sammen med et højt kvalifiseret dedikeret oversættelsesteam. Hvis du ønsker at hjælpe et team, tryk her. Hele menneskeheden står sammen om at søge mulige løsninger på de problemer som vi står overfor de de kommende år.

Jeg vil gøre den bedste information og inspiration tilgængelig, som jeg får tilgang til, eller som jeg skaffer tilveje. Jeg vil fortsætte med at styre video og audio interviewer i Camelot tradition, såvel som at tilføre artikler og kommentarer. Interviewene vil blive nedskrevet og oversat af et veletableret team som også arbejder for Project Camelot og David Wilcock´s  Divine Cosmos site. Disse mennesker er også unanvngivne helte for deres service til verden.

Der er et "Round Table" lovnings liste med en anden erklæring... venligst tryk her for at se den og tilføj dit navn hvis du skulle ønske det.

En vigtig del af sitet er  Avalon Forum. Det er også relanceret for nylig. Det er mit privilegie at arbejde sammen med et første klasses team af medarbejdere som er dedikeret til at skabe det bedste forum på internettet. Vi inviterer dig til at ta et kik, og deltag i diskussionerne hvis du har lyst.

Dette site er et ikke commercielt site og vil forblive således. Jeg kommer ikke til at modtage donationer fra project Camelot. Der er mulighed for at gøre en donation til dette nye project, nederst på denne side. Til alle som tidligere har gjort en donation, giver jeg min varmeste tak. Du har haft en betydningsfuld rolle for at vi har kunnet viderføre vores arbejde.

Dette site vil snart forandre stil og udseende; det du ser her er grundlæggende set en holdeplads. Sitet vil udvikles betragteligt de næste måneder, og jeg er begejstret over at være medvirkende til denne mulighed. Jeg vil udtrykke min tak til alle som har været med til at gøre dete muligt, og der er mange af der får del i den tak.

Du kan skrive til mig personligt;  bill@projectavalon.net. Jeg kan desværre ikke nå at svare på alle henvendelser, men jeg læser dem alle.

--Bill Ryan
5 March 2010


                                            Tvivl aldrig på at en lille gruppe dedikerede tankefulde borgere kan forandre verden.                                              De er i virkeligheden de eneste der nogensinde har.
Margaret Mead (1901-1978)

Støt Project Camelot - giv din donation her:

Donate

Tak for hjælpen.
Din generøsitet gør det muligt for os at fortsætte arbejdet.

Bill Ryan

bill@projectavalon.net

StatCounter - Free Web Tracker and CounterStatCounter - Free Web Tracker and CounterStatCounter - Free Web Tracker and Counter
unique visits