Sök 


sv

Välkommen till Svenska Project Avalon

free hit counter  besökare

Skriv gärna i gästboken vad du tycker om sidan
sv

                                    
Det svenska översättningsteamet önskar dig varmt välkommen.
Nedan finner du sidor som är översatta till Svenska
[sv] ,
och även andra sidor som ej är översatta som är markerade med
[en],
Sidorna är sorterade med den nyaste intervjun högst upp

Besök gärna sidan med jämna mellanrum för att se nya översättningar.
Om du vill bli medlem i vårat team klicka här, vi välkomnar ditt deltagande.

Hittar du felaktiga länkar, kontakta oss.

[en] Video (ej från Avalon / Camelot)

Bob Dean - Contact has begunLänkar & info
Project Camelot Portal

[en] Project Camelot Portal

Project Camelot / Avalon portal
Här finns länkar till allt som rör Bill Ryan's & Kerry Cassidy's arbete


Bill Ryan
Bill Ryan
Project Avalon

[en] Project Avalon
[en] You tube kanal, Alpha zebra
Bill Ryan har en BSc i matematik med fysik och psykologi (Bristol University, UK, 1974) och därefter undervisade han en kort tid. Under 27 år arbetade han som managementkonsult med specialisering på teamutveckling och ledarskapsträning samt chefscoaching. Han har haft stora och långsiktiga klienter som BAe (Systems) Ltd (tidigare British Aerospace), Hewlett-Packard, och PricewaterhouseCoopers. I november 2005 invigde han Project Serpo website som handlar om en rapport om ett påstått utbytesprogram, i etapper, mellan USA och utomjordingar som ägde rum för 40 år sedan. Även om han var intresserad av UFO tidigare, fri energiforskning och alternativ medicin (han är även utbildad kinesiolog) i mer än 30 år, så var hans fösta möte med UFO i stort sett efter upprättandet av Projekt Serpos webbplats. Han lämnade sin tjänst som managementkonsult i maj 2006 för att ägna sin tid åt Project Camelot. Numera ägnar sig Bill enbart åt Project Avalon


Kerry Cassidy
Kerry CassidyProject Camelot productions


[en] Project Camelot Productions

Kerry Lynn Cassidy har en fil kand i engelska och tog examen i sociologi, och ett MBA intyg från UCLA Anderson Graduate School of Management, och valdes ut bland många konkurrenter för att delta på filmskolan vid UCLA Extension Short Fiction Film Program, som ett av deras första "hyphenates": som författare, regissör, och producent. Efter att ha arbetat i 19 år i Hollywood för större studios och oberoende produktionsbolag inom produktion, utveckling och nya medier har hon skrivit flera filmmanus, förvärvat en option på filmrättigheterna till Wingmakers historia under 2003, och började arbeta på sin egen UFO- dokumentär 2005.  De senaste åren har  hon arbetat tillsammans med Bill Ryan med Project Camelot. Numera ägnar sig hon åt Project Camelot Productions.Intervjuer


Inelia
Inelia Benz
Inelia Benz
Juni 2011

[en] Avskrift
[en] Mp4 video
[en] Mp3 ljudfil
Läs här historien om en människa som är inkarnerad i det fysiska livet här på Jorden för allra första gången, någonsin!  Hon har aldrig varit i den tredje dimensionens fysiska liv förut. Hon har kommit hit för en enda orsak – att höja vibrationen på vår planet för att underlätta övergången till den femte dimensionen och kommer direkt från Källan. Inelia föddes i Chile, troligen i slutet av 60-talet men ser ut som en 22-åring. Det var otroligt svårt för henne att lära sig hur man hanterar en fysisk kropp och hon kom in i den en ½-timma innan födelsen. Läs om de många otroliga situationer hon hamnat i för att hjälpa människor, t o m talat språk som hon själv säger att hon inte kan tala, såsom ryska och portugisiska. Hon helar människor bara genom att sätta sig bredvid dem. Och även hur hon en gång ”botade” en mycket mörk varelse och medverkade till att han fick nåd och befriades från mörkret. Vi har alla en egen tidslinje som vi har kontroll över och det vill inte Eliten att vi skall veta för då skulle ingen av oss välja att vara slavar under Eliten. Vi skulle välja att vara fria varelser. Många goda råd om vad vi kan göra för att höja vår egen frekvens och därmed planetens.


Bill Ryan & insider
Bill Ryan & 'Charles'
Bill Ryan & 'Charles' -
The rulers of the world
Jan 2011

[en] Introduktion
[en] Avskrift
[en] Bill's kommentarer
[en] Youtube video (intervjun)
[en] Youtube video (Bill's kommentarer)
[en] Mp4 video
[en] Mp3 ljudfil

Detta är en mycket ovanlig och intressant man som arbetat för Eliten under många år. Han har en viss förmåga som de upptäckte tidigt hos honom och som är mycket användbar för dem. Så här berättar Charles om hur de ser på planeten vi bor på och deras ”ansvar” för den, som de är helt övertygade om att de är utsedda till att ha. Charles säger att vad som händer i slutet på 2012 är en stor solaktivitet som kommer att orsaka massiva störningar. Även problem med polskifte. Absolut inget kärnvapenkrig – vem vill ha det förstörda området efteråt? Det var mycket nära på 80-talet att det skulle ha inträffat. Enligt Eliten finns inte något sådant som tid. Allt händer när det skall hända. Att det finns utomjordiska farkoster och besök informeras vi om genom filmer och TV-serier, såsom V och Independence Day t ex. På en fråga från Bill om Obama kommer att meddela vid en presskonferens att vi har ET-konakter fick han svaret: Inte han, men någon kommer att göra det.  Han säger också att en falsk flagg-operation kommer att igångsättas för att framställa ETs som våra fiender. Det har redan börjat. Läs om mycket mer i den här långa intervjun som förstås också finns på video.


David Icke & Jordan Maxwell
Jordan Maxwell &  David IckeJordan Maxwell and David Icke -
Brothers in arms (Vapenbröder)
Maj 2010

[en] Avskrift
[en] Youtube video
Dessa båda herrar har mycket på fötterna när de talar om den kommande tiden fram till år 2012.  Jordan Maxwell har levt i Hollywood i 50 år och har haft många upplevelser med människor från andra planeter som jagat honom för att han vet för mycket. Men han är beskyddad av de makter som såg till att han föddes här och placerades precis där han varit i femtio år.  David Icke är också en person som är beskyddad och har upplevt mycket under de 19 år han har skrivit böcker och hållit föredrag och gjort intervjuer över hela världen.  Här berättar han om hur allt började 1991 när han gick till ett medium som talade om för honom hur hans liv skulle komma att se ut.  Allt hon sa har inträffat och mer därtill.  Han är helt överens med Jordan om att vi på planeten Jorden styrs av utomjordiska människor som gärna vill förslava oss i ännu större grad än de lyckats med hittills genom det kontrollsystem vi levt i under tusentals år. De är också överens om att vi är på väg mot stora dimensionella förändringar som kommer att göra att kontrollsystemet smulas sönder och utomjordingarna tappar sin makt.  Inget kontrollsystem kan leva i den femte dimension vi är på väg till.  För den som vill veta hur det egentligen går till när vi flyttas upp är den här intervjun en verklig pärla.  Det är genom vårt förhöjda medvetande och medvetenheten om att vi är mycket större än vi tror som kommer att lyfta oss upp i den högre dimensionen.  Spännande läsning för den som vill veta lite mer om vart vi är på väg från två personer som vet en hel del om det.


David Icke & Jordan Maxwell
Jordan Maxwell &  David Icke

Jordan Maxwell & David Icke -
Berättelser om reptiler
Maj 2010

[en] Avskrift
[en] Mp3 ljudfil
David och Jordan berättar om sina erfarenheter med reptiler. Det är ruskiga saker och ingenting vi vill möta i vårt dagliga liv. Men det kanske vi gör inom en snar framtid. Vem vet? Många människor har mött dessa ca 2,40 m långa reptiler och här är deras kusliga historier. Visste ni att t ex förre premiärministern Ted Heath var satanist och reptil? Eller att gamle president Bush har nät på handflatorna? 

David Icke
David Icke
[en] Hemsida
David Icke -
Human race, get off your knees
(Människor! Sluta knäböja!)
Maj 2010

[en] Avskrift
[en] Youtube video


Här är ännu en konversation mellan Bill Ryan och David Icke som handlar om tiden fram till den väntade uppstigningen. Från att ha talat till tomma stolar för tjugo år sedan talar han numera till hundratals intresserade personer runt om i världen. Han är ständigt på resande fot både i Amerika och Europa, och han ser tydligt hur fler och fler människor vaknar upp och ser att vår värld inte är riktigt vad vi har trott att den är. Han talar om Sanningsvibrationerna som han menar kommer att orsaka att de varelser som har låga energivibrationer i sina kroppar inte kommer att klara uppstigningen.  Många intressanta fakta som kanske rätar ut en del frågetecken hos läsaren.

Jordan Maxwell
Jordan Maxwell
[en] Hemsida
Jordan Maxwell -
Närkontakter och andra historier
Maj 2010

[en] Avskrift
[en] Youtube video


Jordan berättar här om sina uppseendeväckande erfarenheter av att ha ett beskydd från en annan värld. Han möter människor som vet lika mycket om hans liv som han själv gör och som förutspår saker som kommer att hända i framtiden. Han träffar människor som har mött utomjordiska reptiler som kliver in i deras sovrum och skrämmer vettet ur dem. Han blir uppringd av människor som sett reptiler som deltar i ritualer och andra som kliver genom väggar och in i sovrum. Han styrs ut i öknen för att uppleva utomjordiska besökare i UFOs som dansar på himlen, underbart vackra, skimrande, diskformade saker som stannar ovanför honom. Han blir ständigt påmind om att han är beskyddad och att han har placerats här för att göra något viktigt. Han fick en mycket ovanlig bok som puffade honom i rätt riktning, och han blev upplyft och snurrad runt i hotellrummet med sängen han låg på. Läs denna intressanta intervju som kanske förändrar din värld lite grann.

Jordan Maxwell
Jordan Maxwell
[en] Hemsida

Jordan Maxwell - I Vatikanen
Maj 2010

[en] Youtube video (trailer)
Liten trailer om den kommande intervjun

Dr Bill Deagle
Dr Bill Deagle
[en] Hemsida
Dr Bill Deagle - Brun dvärg, mm..
April 2010

[en] Avskrift
[en] Mp3 ljudfil

Bill Deagle har gjort noggranna undersökningar när det gäller den här bruna dvärgen som han säger är en stjärna - inte en planet. Den har så sakta glidit in i vårt solsystem sedan år 2005 och ligger nu mellan Jupiter och asteroidbältet.  Den är så stor att den påverkar alla planeter i vårt solsystem, vilket i sin tur påverkar galaxen. Den kommer att orsaka stora jordbävningar, jordskred, vulkanutbrott mm. Han anser att det är ett brott mot mänskligheten att inte informera om vad som kommer att ske när den bruna dvärgstjärnan förflyttar sig långt in i vårt solsystem. NASA och de främsta ledarna vet vad som kommer att ske och var det kommer att ske och skulle kunna rädda miljoner människor om de gick ut och berättade. Han vet också mycket om de cykler som helt styr när de saker som nu händer skall ske. Det är ingenting vi kan göra något åt. Vi kan bara förbereda oss och vintersolståndet 2012 är ett viktigt datum för en stor förändring. Han berättar ochså om de dimensioner vi kan höja oss till om vi vill.


Marcel Messing
Marcel Messing
[en] Hemsida
Marcel Messing - Uppvaknandet
Mars 2010

[en] Introduktion
[en] Avskrift
[en] YouTube video
[en] Windows media (.wmv)
[en] Mp4 video
[en] Mp3 ljudfil


Marcel Messing är filosof, antropolog och författare till 25 böcker. Han började som mycket ung att försöka förstå vad Ondskan är och varför den finns. Detta ledde honom på resor runt om i världen. Han har studerat i Indien under många år och även besökt tibetanska kloster. Han fick rådet av andliga lärare att gå ut och berätta de sanningar han lärde sig. Sanningen om varför vi är här och sanningen om Darwins teorier som han säger innehåller mängder av lögner. Han såg i en vision hur de två tornen i New York kraschade - för tjugo år sedan - när han besökte Empire State Building och tittade på tornen.  Han vet att det som hände var manipulerat av människor i USA. Han vet att människan är manipulerad av utomjordiska människor genom t ex media och Hollywood och att de vill äga vår planet. Läs hans intressanta livsresa som får oss att vakna upp, vilket är mycket viktigt just nu, säger han.


Klaus Dona
Klaus Dona
[en] Hemsida
Klaus Dona - Den dolda historien
Mars 2010

[sv] Introduktion
[en] Avskrift
[en] YouTube video
[en] Mp4 video
[en] Mp3 ljudfil
Jag mötte Klaus Dona, en österrikisk artefaktforskare, första gången i juli 2009. Intervjun med Klaus Dona hos Project Camelot som finns här.  Den blev mycket väl mottagen och många människor skrev och önskade en efterföljare. Så jag är väldigt glad över att få ge er mer. Denna video är 45 minuter lång med diabilder och personliga kommentarer från Klaus.  Den är rik på data, detaljerad, intensiv, fängslande och innehåller kanske mer uppseendeväckande information om den mänskliga rasens historia än någon annan video du någonsin sett. Den resa vi gick ombord på täcker Atlantis, reptilmänniskor, Anunnaki, forntida symbolism, forntida vetenskap, ett forntida globalt språk och mycket mer. Detta är häpnadsväckande material som jag rekommenderar på det högsta. Njut av resan!


No name
Anonym

Anglo Saxiska uppdraget
Februari 2010

[sv] Introduktion
[sv] Bill Ryan's presentation
[sv] Avskrift
[en] YouTube video
[en] Mp4 video
[en] Mp3 ljudfil
Historiker säger att det "Anglosaxiska Uppdraget" syftar till att sprida kristendomen i det 8:e århundradet. Men över tusen år senare finns det nu en mycket mer ondskefull innebörd åt uttrycket. Vi har nyligen fått 11 sidor med information från en insider som var fysiskt närvarande vid ett möte med högre frimurare i "City of London" 2005.  Vad som diskuterades är skrämmande att höra. Jag (Bill) gjorde en ljudintervju med vår källa, en engelsman vars identitet vi har verifierat och fått alla kända detaljer bekräftade. Denne man, liksom många av dem vi talat med, kan inte längre leva med sitt samvete eller hålla denna information hemlig.


Jane BurgermeisterJane Burgermeister

Jane Burgermeister - Vad hände egentligen med Svininfluensan?
Februari 2010

[sv] Introduktion
[sv] Avskrift
[en] YouTube video
[en] Mp4 video
[en] Mp3 ljudfil
Jane Bürgermeister är en österrikisk-irländsk journalist i Wien, som drevs in i offentlighetens ljus 2009, upprörd över att infekterat fågelinfluensa virus läckt ut från laboratorier tillhörande Baxter Pharmaceuticals. Hon började sprida kunskap om problemet och försökte att väcka åtal mot flera myndigheter. Sedan dess har hon blivit en hjälte för många för sin roll genom att försvara medborgarnas rättigheter mot hotet från obligatorisk massvaccinering. Jag träffade Jane igen i mitten av februari, och talade med henne om hennes känsla av seger och lättnad efter sin mycket intensiva, och till synes mycket framgångsrik kampanj.


Jim HumbleJim Humble
[en] Hemsida
Jim Humble - MMS in Africa:
Behandling av HIV och cancer

Januari 2010

[sv] Introduktion
[sv] Avskrift
[en] YouTube video
[en] Mp4 video
[en] Mp3 ljudfil


Här fortsätter historien om Jim Humbles mirakel medicin "MMS" som han berättade om i en tidigare intervju 2008. Här berättar han om behandlig av Aids och cancer mm.

Bill Ryan
Bill Ryan

Bill Ryan -
Intervjuad av Freedom central

November 2009

[en] Avskrift
[en] YouTube video
Bill Ryan, en av grundarna till Project Camelot ger här en intervju om sina erfarenheter och hur han hamnade där han är idag.

Igor Witkowski
Igor Witkowski
[en] Hemsida

Igor Witkowski - The nazi bell
Oktober 2009

[sv] Introduktion
[sv] Avskrift
[en] YouTube video
[en] Mp4 video
[en] Mp3 ljudfil
Igor Witkowski är militär historiker och forskare och lite av en modern arkeolog. Han besöker Polen tillsammans med Bill Ryan och senare kommer även Kerry Cassidy dit. Videon visar en stor och hög stencirkel någonstans i Polen, kallad The Henge. Igor förklarar i intervjun hur den ligger över en underjordisk anläggning med tunnlar. Här nere arbetade man med projektet som kallades The Nazi Bell som var topphemligt. Ingen känner fortfarande idag till allt som förekom där nere. De som arbetade var fångar som togs dit av SS. Tyskarna hade utvecklat en teknik som de flesta inte inser någonsin har existerat. Enligt gamla protokoll evakuerades allt till Argentina innan krigsslutet. Även en del av forskarna som arbetade med Klockan, The Nazi Bell.

Awake & aware in LA
Awake & aware

Awake & aware conference in LA 2009
September 2009

[sv] Introduktion


Här är den första konferensen som projektet Camelot höll i Los Angeles den 18-19 september 2009, och som blev en spektakulär framgång - med 400 besökare varje dag och en ganska härlig atmosfär. Presentationerna streamades även live på internet.


Cynthia Crawford
Cynthia Crawford
[en] Hemsida
Awake & aware conference -
Cynthia Crawford

September 2009

[sv] Avskrift
[en] YouTube video
[en] Mp4 video
[en] Mp3 ljudfil


 


Dr Alfred Webre
Dr Alfred Webre
[en] Hemsida

Awake & aware conference -
Dr Alfred Webre

September 2009

[sv] Avskrift
[en] YouTube video
[en] Mp4 video
[en] Mp3 ljudfil
Marcia Schafer
Marcia Schafer
[en] Hemsida

Awake & aware conference -
Marcia Schafer

September 2009

[sv] Avskrift
[en] YouTube video
[en] Mp4 video
[en] Mp3 ljudfil

Marcia Schafer, som är en affärskonsult av ett mer ovanligt slag, använder sin psykiska förmåga och sina erfarenheter av utomjordiska kontakter när hon hjälper människor. Hon har fått kunskaper från utomjordiska människor sedan barnsben och delar här med sig en del av det, t ex om genetik, och de många olika arter och raser som finns därute. Hon talar om den förändring utan motstycke vi alla går igenom just nu och att så många människor vaknar upp. Hennes stora ödmjukhet inför livet gör att hon arbetat och arbetar i det tysta och har bara givit ut en enda bok. Hon berättar om att utomjordingar som besökt henne talar om en portalöppning som inträffar den 21 december 2012.  De, utomjordingarna, talade också om att vi är en blandning av tolv genetiska strängar av utomjordiskt DNA. Läs mer om hennes otroliga kunskaper om vem och vad vi egentligen är som människor.

Miriam Delicado
  Miriam Delicado
[en] Hemsida

Awake & aware conference -
Miriam Delicado

September 2009

[sv] Avskrift
[en] YouTube video
[en] Mp4 video
[en] Mp3 ljudfil
David Wilcock
David Wilcock
[en] Hemsida


Awake & aware conference -
David Wilcock

September 2009

[sv] Avskrift
[en] YouTube video
[en] Mp4 video
[en] Mp3 ljudfil

Det här är en man som vet mycket om alla mysterier som finns mitt framför näsan på oss men som vi ibland inte ser, eller kanske inte uppfattar som mysterier.  Vad sägs om att vi har 12 platser på planeten där flygplan och båtar försvinner in i en parallell dimension, som t ex vid Bermudatriangeln?  Och att alla dessa platser ligger på samma avstånd från varandra. Eller att vi haft underbara bilder i våra sädesfält sedan 1200 år tillbaka? De första anteckningarna är från år 815. Ett förslag är att samtidigt med läsningen av artikeln ha videon uppe också för David visar mängder av intressanta bilder som talas om i avskriften här.  Han visar bilder på sädesfältmönster som alla har ett meddelande till oss människor, även om vårt DNA. Och även ett meddelande om 21 december 2012. Visste ni att alla planeterna i vårt solsystem har blivit mycket varmare?  Solens aktivitet är den högsta på 8 000 år! Han berättar också om sin video 2012 Enigma som är nr 1 av mest sedda på Google.  Han visar på de förändringar som redan har skett och som pågår hela tiden fram till den punkt när de når sin spets och mänskligheten lyfts upp till en högre dimension.  Pyramiderna och dess betydelse är också ett av ämnena i detta föredrag. Även pyramider under vatten.  Mycket intressanta bilder.  Vi får även veta här hur viktigt det var i forntiden att bygga på Jordens leylinjer. Alla katedraler t ex byggdes på leylinjer.  Detta konserverar byggnaderna genom energin.  Mycket sevärd video och texten på föredraget finns nu här på svenska.


Richard Dolan
Richard Dolan

Awake & aware conference -
Richard Dolan

September 2009

[sv] Avskrift
[en] YouTube video
[en] Mp4 video
[en] Mp3 ljudfil
Duncan O’Finioan
Duncan O'Finioan & David Corso
[en] Hemsida

Awake & aware conference -
Duncan o Finioan & David Corso

September 2009

[en] Avskrift
[en] YouTube video
[en] Mp4 video
[en] Mp3 ljudfil

Duncan O'Finioan och David Corso är båda utbildade "supersoldater". Detta innebär att deras personlighet blir förstörd, klyvs i flera olika personligheter och alla känslor tas bort. Man blir som en robot, färdig att döda på kommando. Det innebär också att de får ett eller flera chips implanterade och kan styras från en stordator. Duncan berättar om en bilolycka för 12 år sedan som gjorde att chipset i nacken trasades sönder och han började sin långa väg till rehabilitering då chipset togs bort. Han är fortfarande inte helt fri. Det finns tusentals sådana soldater som är beredda att börja agera så snart tiden är inne. Spännande läsning om vad som kan vänta amerikanerna om ingenting görs för att stoppa det.

Bob Dean
Awake & aware conference -
Bob Dean

September 2009

[sv] Avskrift
[en] YouTube video
[en] Mp4 video
[en] Mp3 ljudfil


Bob Dean håller föredrag i Los Angeles och säger precis vad han tycker om politiker och en del personer vid NASA, där han själv arbetat under många år. Bushregeringen var en skrämmande upplevelse, säger han. Det är bättre nu men han tror inte att Obama kommer att erkänna USAs kontakter med andra världar. Trots det visas TV-serier och filmer som innehåler subliminala meddelanden som ger oss sanningen om vi kan ta den till oss. Han talar om serier som Arkiv X, Star Trek, Stargate SG-1 m fl. I videon visar han bilder som togs av Apollo 13 på Månen och flera bilder på Saturnus ringar där jättestora farkoster finns med. De är större än vår måne och rör sig genom ringarna som de vill, 3,2 km långa och med en diameter på 720 m. Skapade de ringarna runt Saturnus? De finns mitt ibland oss här på Jorden, säger Bob Dean. Spännande läsning!


Jordan Maxwell
Jordan Maxwell

Awake & aware conference -
Jordan Maxwell

September 2009

[sv] Avskrift
[en] YouTube video
[en] Mp4 video
[en] Mp3 ljudfil


Här är ett föredrag som innehåller många avslöjanden som vi inte känner till, fast de finns mitt framför näsan på oss. Jordan är en mycket speciell man med stor kunskap om Hollywood där filmer skapas som påverkar oss subliminalt och dessutom ger oss förhandsbesked om vad som skall hända i världen. Läs här om att 9/11 planerades redan på 90-talet. Han har studerat religioner under ca 50 år och vet allt om de symboler som finns i dem. Han är modellen för Dan Browns Robert Langdon som är expert på symboler. All politik grundas på religion och den som styr världen är Vatikanen, säger han. Läs om hur Bibeln grundas på astrologi och soldyrkan och är ett totalt kontrollsystem.


Alex Collier
Alex CollierAwake & aware conference -
Alex Collier

September 2009

[sv] Avskrift
[en] YouTube video
[en] Mp4 video
[en] Mp3 ljudfil

Vi lever i en extraordinär tid på Jorden, absolut extraordinär. Vi kommer alla att tro att att vi lever i en science fiction film under de närmaste åren. Detta säger en man som inte brukar hålla tal, och som nu vill tala därför att människor från Andromeda-galaxen har bett honom att göra det. Han säger att vi lever i en pyramidal maktstruktur och att utomjordiska civilisationer inte längre använder den maktstrukturen. Han berättar om att det ligger en stor utomjordisk farkost vid Sydpolen som är stationerad där, enligt NASA som bevakar den. Som så många andra säger han att de som styr den här planeten inte är härifrån. De är från andra planeter. Och de gör vad de kan för att utplåna så många av oss som möjligt genom t ex influensavaccin.  Alex säger att han fått veta att svininfluensavaccinet kommer att förstöra vårt DNA. Läs mer här och lyssna på videon där Alex berättar mer om vad Andromedans säger om oss och vår framtid.


Jane BurgermeisterJane Burgermeister

Jane Burgermeister - David & Goliat
September 2009

[sv] Introduktion
[sv] Avskrift
[en] YouTube video
[en] Mp4 video
[en] Mp3 ljudfilJordan Maxwell
Jordan Maxwell

Jordan Maxwell - 
Övertagandet av planeten Jorden

September 2009

[sv] Introduktion
[sv] Avskrift
[en] YouTube video
[en] Quicktime video (.mov)
[en] Mp3 ljudfil

Detta är en efterlängtad, intervju sedan länge med en av de största alternativa forskare i vår tid. Här avslöjar Jordan Maxwell allt i den tre timmar långa videon, och presenterar sina bestämda slutsatser om vad som händer på planeten jorden. Enligt Jordan är bilden inte vacker, Jorden är inte kontrollerad av människor, mänskligheten håller på att muteras, och, milt uttryckt, vi är alla i någon grad av problem.


Dane Tops
Dane Tops

Dane Tops -
Mannen som öppnade scientologikyrkan på vid gavel
September 2009

[en] Avskrift
Dane Tops är ett fingerat namn på en man som var mycket nära vän till grundaren av Scientologikyrkan L. Ron Hubbard, som utvecklade tekniker för att frigöra mänskligheten från det slaveri han ansåg att vi levde under. Han gjorde detta redan 1950 och teknikerna spreds över hela världen och blev ett hot för de Mörka som styrt oss så länge.  Läs här om hur det gick till när Illuminati och USAs regering tog över hela Scientologirörelsen och plockade bort Ron Hubbard. Han hade kommit alltför nära sanningen om vad människan egentligen är och vilka otroliga förmågor hon har. I början på 80-talet skrev Dane Tops ett brev som omfattade 9500 ord och beskrev förhållandena inom Kyrkan som då hade spårat ur. Det nådde tiotusentals medlemmar som hade vigt sina liv åt Kyrkan och undrade vad som hänt Ron Hubbard. När de läst brevet lämnade de kyrkan, en del startade egna grupper och fortsatte att utbilda människor i de tekniker som Hubbard hade ägnat 30 år av sitt liv till att utveckla. För att människan skulle återfå sina minnen av att hon är en odödlig varelse. Här berättas om hur regeringarna i både USA och Ryssland var ivriga att få tag på teknikerna och utnyttja dem i sina egna oetiska syften och USA lyckades till slut stoppa Scientologin i dess rätta form. Hubbard utvecklade tekniker som gjorde att människor kunde återkalla alla minnen, även från fosterstadiet och vid födelsen och om ETs från hela Universum och om att vi är oändliga andar.  En mycket välkänd elev inom Kyrkan är Ingo Swann, pappa till Fjärrsyn som används av DIA. Han besökte månen (i sin andliga kropp) och rapporterade att han sett utomjordingar där.


Miriam Delicado
Miriam Delicado

Miriam Delicado - Ett budskap
Augusti 2009

[sv] Introduktion
[sv] Avskrift
[en] YouTube video
[en] Mp4 video
[en] Quicktime video (.mov)
[en] Mp3 ljudfil
Miriam talar om de kommande förändringarna som skall ske redan från i år på flera olika områden. Hon säger att det är bäst att vi förbereder oss och
t ex hittar en väg att kunna odla själv och skaffar frön av konventionell typ, dvs som kan användas år efter år. Det finns redan lagar som stiftats för att förbjuda detta. Hon talar om, precis som David Icke gör, att strukturen i vår värld håller på att smulas sönder och snart inte kommer att fungera på det sätt vi är vana vid. Och det kommer att ge oss vissa svårigheter med vardagen. Hon påpekar vikten av att börja tala med andra människor om dessa förändringar som kommer att drabba oss alla på hela planeten, inte bara USA, men det är kanske där det börjar?

Läs även
om frövalven som byggs uppe i Svalbard och det senaste om dessa fantastiska underjordiska valv som Norges regering låter bygga tillsammans med amerikaner för den ”domedag” de väntar sig skall inträffa om några få år...[sv] Länk
 
Här är även intressant information om
Domedagens sädesvalv i Arktis. Vet Bill Gates, Rockefeller och GMO-jättarna något som vi inte vet...
[sv] Länk

Patrick Geryl
Patrick Geryl

Patrick Geryl -
Den globala katastrofen år 2012

Augusti 2009

[sv] Introduktion
[sv] Avskrift
[en] YouTube video
[en] Mp4 video
[en] Mp3 ljudfil
"The World Cataclysm in 2012" är titeln på en bok skriven av den belgiska författaren Patrick Geryl under 2005 - och titeln säger det precis som han ser det. Patrick's yttrande är så nedslående och saknar hopp totalt. I korthet är Geryl övertygad om att solen kommer att genomgå ett polskifte under 2012, som han säger, är en  cyklisk händelse som äger rum vart 26.000:e år och som är dokumenterat. Detta har viss vetenskaplig grund och efter vad vi förstår kan denna upprepade händelse vara försenad. Detta sol polskifte skulle i sin tur medföra en liknande omsvängning på Jorden. Vid den punkten, för att parafrasera Geryl's slutsatser kommer helvetet att bryta löst.


Bill Ryan & Kerry Cassidy
Arjan Bos, Bill Ryan
& Kerry Cassidy

Bill Ryan & Kerry Cassidy -
Intervjuad av Arjan Bos

Augusti 2009

[sv] Introduktion
[sv] Avskrift
[en] YouTube video
[en] Mp4 video
[en] Mp3 ljudfil
Dr Steven Greer
Dr Steven Greer

Dr Steven Greer -
Den okända agendan
Juli 2009

[sv] Introduktion
[sv] Avskrift
[en] YouTube video
[en] Mp4 video
[en] Mp3 ljudfil
Exopolitics summit
The Barcelona Exopolitics summit 23-26 July 2009

The Barcelona Exopolitics summit -
Speakers panel part 1/2
Juli 2009

[sv] Introduktion
[sv] Speakers panel 1
[en] YouTube video
[en] Mp4 video
[en] Mp3 ljudfilExopolitics summit
The Barcelona Exopolitics summit 23-26 July 2009

The Barcelona Exopolitics summit -
Speakers panel part 2/2
Juli 2009

[sv] Introduktion
[sv] Speakers panel 2
[en] YouTube video
[en] Mp4 video
[en] Mp3 ljudfilExopolitics summit
The Barcelona Exopolitics summit 23-26 July 2009


The Barcelona Exopolitics summit -
Framtidsprat 5 - Tid för sanningen
Juli 2009

[sv] Introduktion
[sv] Avskrift
[en] YouTube video
[en] Mp4 video
[en] Mp3 ljudfil
Alfed Webre, som talar framför kameran för första gången, talar om tre fundamentala krafter som inträffar synkront vid solcykel 24, vilket sker åren 2009-2013 med solens maximum. När vi rör oss mot 2011 kommer det svarta hålet i centrum av vår galax att gå in till det universella medvetandet, vilket innebär slutet på dualism. Kraften i det svarta hålet ”stöts in” för att aktivera vårt DNA. Här talas också om korridorerna för teleportering till Mars och Stargates till Australien. Många saker som vidgar människors medvetande och som har hållits hemligt av regeringar, militär och media. Hemligheter om underjordiska baser där man från Area 51 t ex kan gå genom en dörr och på två minuter befinna sig i Pine Gap i Australien, en annan underjordisk bas. Och om befolkningen på Mars som lever under ytan. Och om andra besökare härifrån som promenerat på ytan på Mars. Sådana sanningar från de som vet gör att människors medvetande utvidgas.  Läs den intressanta artikeln om allt detta!


Bob Dean
Bob Dean

Bob Dean -
The Barcelona Exopolitics summit
Presentation
Juli 2009


[sv] Avskrift
[en] YouTube video
[en] Mp4 video
[en] Mp3 ljudfil

Här visar Bob Dean ett antal bilder som tagits av NASA och som de nog inte skulle vilja att han visar. De har hemlighållits under mer än 40 år. Man ser dem även på videon där Bob förklarar vad det är. Han berättar också om att det den 2 februari 1961 var mycket nära ett tredje världskrig. 1963 Blev han placerad i de Allierades högkvarter i Paris och där började hans insikter i att vi inte är ensamma, vi har aldrig varit ensamma, våra relationer är i huvudsak med 4 olika raser som i stort sett ser ut som vi. Vi är hybrider, säger han. Hans stora intresse för ETs och deras olika farkoster började här och har aldrig slutat. Han har dessutom träffat flera av dem personligen. Läs om det spännande mötet med Henry Deacon (numera säger han sitt rätta namn Arthur Neumann) som bekräftar att det finns baser på Mars - han har varit där! Byggnaderna ligger på och under marken. Och det finns även byggnader på Månen.


Bob Dean
Bob Dean

Bob Dean -
The Barcelona Exopolitics summit
Pressconference
Juli 2009


[sv] Avskrift
[en] YouTube video
[en] Mp4 video
[en] Mp3 ljudfil
Här håller Bob Dean ett kort anförande där han talar om vad han skall presentera dagen efter, nämligen foton som NASA tagit under Apollos resa till månen och dessutom bilder på månen. Han är mycket förtretad över myndigheternas mörkläggning av allt detta och anser att det är deras skyldighet att tala om för allmänheten vad som skett.

Henry Deacon
Henry Deacon

Rafael Palacios interviews
Henry Deacon at
The Barcelona Exopolitics summit
Juli 2009

[sv] Avskrift
[en] YouTube video
[en] Windows media (.wmv)
[en] Mp3 ljudfil


Zurich
Zurich conference - A new world -
If you can take it

The Zurich conference 10-12 July -
A new world - If you can take it

Juli 2009


[sv] Introduktion
Zurich
Zurich conference - A new world -
If you can take it

The Zurich conference 10-12 July -
A new world - If you can take it,
Dr Brian O'Leary's workshop
Juli 2009


[en] YouTube video
[en] Mp4 video
[en] Mp3 ljudfilzurich
Zurich conference - A new world -
If you can take it

The Zurich conference 10-12 July - Dan Burisch & Marci McDowell
Juli 2009

[sv] Avskrift
[en] YouTube video
[en] Quicktime video (.mov)
[en] Mp3 ljudfil
zurich
Zurich conference - A new world -
If you can take it

The Zurich conference 10-12 July - Brian O' Leary & Henry Deacon:
Fri energi

Juli 2009


[sv] Avskrift
[en] YouTube video
[en] Mp4 video
[en] Mp3 ljudfil
Panel discussion
Zurich conference - A new world -
If you can take it

The Zurich conference 10-12 July - A new world - If you can take it,
Panel Discussion
Juli 2009


[sv] Youtube video
[en] Mp4 video
[en] Mp3 ljudfilzurich
Zurich conference - A new world -
If you can take it

The Zurich conference 10-12 July - A new world - If you can take it,
Bill Ryan's workshop
Juli 2009


[sv] Youtube video
[en] Mp4 video
[en] Mp3 ljudfilzurich
Zurich conference - A new world -
If you can take it

The Zurich conference 10-12 July - A new world - If you can take it,
Bill Ryan's introduktion
Juli 2009


[sv] Avskrift
[sv] Youtube video
[en] Mp4 video
[en] Mp3 ljudfilPaul La Violette
Dr Paul La Violette
Dr Paul La Violette:
En brinnande Jord: Galaktiska supervågor

Juli 2009

[sv] Introduktion
[sv] Avskrift
[en] YouTube video
[en] Quicktime video (.mov)
[en] Mp3 ljudfil
Dr Len Horowitz
Dr Len Horowitz

Dr Len Horowitz - Nya virus
Juni 2009

[sv] Introduktion
[sv] Avskrift
[en] YouTube video
[en] Quicktime video (.mov)
[en] Mp4 video
[en] Mp3 ljudfil
Dr Pete Peterson
Dr Pete Peterson

Dr Pete Peterson - US Interior
Juni 2009

Introduktion
[sv] Avskrift             del 1 
[en]Avskrift             del 2
[sv] Avskrift             del 3 
[en] YouTube           del 1  del 2  del 3
[en] Mov video         del 1  del 2  del 3
[en] Mp4 video         del 1  del 2  del 3
[en] Mp3 ljudfil         del 1  del 2  del 3

Dr Pete Peterson är en ytterst välinformerad insider och en helt fantastisk briljant forskare, som kom fram för att tala med oss offentligt för han känner att de saker som han känner till, är för viktiga för att hålla tyst om. När vi talade med honom för första gången i telefon insåg vi omedelbart att vi talade med någon som hade en ganska enorm mängd av högkvalitativ information, uppbackad av personlig erfarenhet. Släppandet av den här intervjun blev försenad därför att Dr Peterson var bekymrad över att den kanske innehåller visst material som var lite för känsligt och kanske blir en risk för oss. Vi har tagit beslutet att ta dessa risker på våra egna skuldror och att släppa intervjun i sin helhet. Dr Peterson är en person med stor integritet som är mycket bekymrad över en del av problemen som väntar den mänskliga rasen. Här bjuder han på ett gediget smörgåsbord av fascinerande information på ett brett spektrum av subjekt. Bland de många saker Dr Peterson talade utförligt om var hans starkt välinformerade tro på att det kommer att bli en härdsmälta i den globala ekonomin, att Obama planerar att avslöja verkligheten av ET-kontakt, och att de flesta, dock inte alla, av de utomjordiska besökarna är vänliga. Dr Pete pratar även om många andra saker som Articiell intelligens, Informationsfält och hur kroppens DNA fungerar, Att 15% av världens befolkning har ET-förfäder som kan spåras i deras DNA och mycket mycket annat i denna intervju...


Erich Von Däniken
Erich Von Däniken
Erich Von Däniken -
Frågor, inga svar.

Maj 2009

[sv] Introduktion
[sv] Avskrift
[sv] Youtube video
[en] Mp4 video
[en] Mp3 ljudfil


Wade Frazier
Wade Frazier

Wade Frazier -
En helad planet & den fria energins roll

Mars 2009

[sv] Introduktion
[sv] Avskrift
[en] Mp3 ljudfil
Elizabeth Nelson
Flight 93

Elizabeth Nelson -
Vad som egentligen hände på flight 93

Februari 2009

[sv] Introduktion
[sv] Avskrift
[en] Mp3 ljudfil

 


Jim Marrs
Jim Marrs

Jim Marrs -
Fjärde rikets återkomst i Amerika
Februari 2009

[sv] Introduktion
[sv] Avskrift
[en] YouTube video
[en] Google video
[en] Quicktime video (.mov)
[en] Mp4 video
[en] Mp3 ljudfil

 


Joseph Farrell
Dr Joseph Farrell

Dr Joseph Farrell -
Nazi international

Februari 2009

[sv] Introduktion
[sv] Avskrift
[en] YouTube video
[en] Quicktime video (.mov)
[en] Mp4 video
[en] Mp3 ljudfil
Peter Levenda
Peter Levenda

Peter Levenda - Dunkla krafter
Februari 2009

[sv] Introduktion
[sv] Avskrift
[en] Mp3 ljudfilDavid Icke
David Icke
I konversation med David Icke
Februari 2009

[sv] Introduktion
[en] Avskrift
[en] YouTube video
[en] Google video
[en] Quicktime video (.mov)
[en] Mp4 video
[en] Mp3 ljudfil

David Icke, en av de mest synliga, frispråkiga och kontroversiella talare och författare om Illuminati och den Nya världsordningens kontrollagenda, som praktiskt taget inte behöver någon närmare presentation för de flesta läsarna av denna sida. Vi har varit i kontakt med David sedan november 2006, då Camelot var relativt ungt.  Vi hade då en planerad intervju, men David var tvungen att avbryta på grund av en olyckshändelse, och flera försök senare att boka om, träffade på logistiska problem. Slutligen, över två år senare, träffade vi honom i Sedona, och kunde sitta ner och ha ett långt samtal med honom om hans liv och hans verk.


Dr Brian O'Leary
Dr Brian O'Leary

Dr Brian O'Leary -
Den revolutionerande energi lösningen
Januari 2009

[sv] Introduktion
[sv] Avskrift
[en] YouTube video
[en] Google video
[en] Quicktime video (.mov)
[en] Mp4 video
[en] Mp3 ljudfil
Ricardo Silva
Ricardo silva

Ricardo Silva -
Illuminati activities and  high strangeness
Januari 2009

[sv] Avskrift

Vilcabamba
Camelot live in Vilcabamba

Camelot live i Vilcabamba
januari 2009

[sv] Introduktion
[sv] Avskrift
[en] YouTube video
[en] Google video
[en] Quicktime video (.mov)
[en] Mp4 video
[en] Mp3 ljudfil

 


Jessica Schab
Jessica Schab

Jessica Schab -
Ett kristallbarn talar ut

December 2008

[sv] Introduktion
[sv] Avskrift
[en] YouTube video
[en] Google video
[en] Quicktime video (.mov)
[en] Mp4 video
[en] Mp3 ljudfil
Jim Humble
Jim Humble

Jim Humble -
Historian bakom mirakel kosttillstottet

November 2008

[sv] Introduktion
[sv] Avskrift
[en] YouTube video
[en] Google video
[en] Quicktime video (.mov)
[en] Mp4 video
[en] Mp3 ljudfil

Rymdingengör Jim Humble's tredje karriär började av misstag medan han var på en guld prospekterings resa i djungeln i Venezuela. När de använde stabiliserat syre, improviserade han fram ett effektivt medel till sina kolleger som hade drabbats av malaria. Så nyfiken som han alltid hade varit återvände han sen till sitt hemland USA, och undrade varför medlet hade fungerat så bra. Svaren på sina egna frågor ledde honom till utvecklingen av en mer kraftfull form av syrgasbehandling, klordioxid, som han kallade "Miracle Mineral Supplement" (MMS). Nu med ett uppdrag för att hjälpa den mänskliga rasen, bedrev sjukvårdsteamet 100.000 forsknings försök i Afrika, där det konstaterades att "MMS" ofta skulle lindra symptomen av malaria på så lite som fyra timmar. Jim går in på detaljer om hur "MMS" fungerar, hans erfarenheter att behandla framgångsrikt, inte bara malaria utan hepatit, cancer och aids, och hans personliga andliga och filosofiska perspektiv på allt han gör.


Bill Homann
Bill Homann

Bill Homann -
Mitchell Hedges och kristall skallarna

Oktober 2008

[sv] Introduktion
[sv] Avskrift
[en] YouTube video
[en] Windows media (.wmv)
[en] Google video
[en] Quicktime video (.mov)
[en] Mp4 video
[en] Mp3 ljudfil
Bob Dean
Bob Dean

Bob Dean - Nibiru's återkomst
September 2008

[sv] Introduktion
[sv] Avskrift
[en] YouTube video
[en] Google video
[en] Quicktime video (.mov)
[en] Mp3 ljudfil
I denna intervju berättar Bob att han har viktiga nyheter från sina egna källor, om Nibiru: Den mycket omstridda Planeten X. Denna video innehåller mycket viktig information för alla om Planeten X att fundera över. Bob berättar andra spännande berättelser, inklusive den NRO klassificerade upptäckten av "en jävla båt" högt upp på berget Ararat, och bekräftelse av Henry Deacon's rapport att anunnaki är aktiva på dagens Mars. Sin mänsklighet, sin värdighet, sin integritet och sin humor glänser återigen i denna nya video, och vi är övertygade om att alla som njöt av Bobs intervju 2007 med oss tycker att detta är lika underhållande, intressant och värdefullt.


Miriam Delicado
Miriam Delicado

Miriam Delicado - Blå stjärnan
September 2008

[sv] Introduktion
[sv] Avskrift
[en] YouTube video
[en] Google video
[en] Quicktime video (.mov)
[en] Mp4 video
[en] Mp3 ljudfil
Marcia Schafer
Marcia Schafer

Marcia Schafer - Ground crew 001
September 2008

[sv] Introduktion
[sv] Avskrift
[en] YouTube video
[en] Google video
[en] Quicktime video (.mov)
[en] Mp4 video
[en] Mp3 ljudfil

Första gången vi intervjuade Marcia Schafer var i maj 2007 tillsammans med hennes man Bob Dean.  När vi mötte hennes man för andra gången i september 2008 sökte vi förstås en uppdatering från Marcia om hur hon såg på vart allting var på väg i världen… och vad hon kunde rapportera från sitt professionella konsultarbete med ett stort antal av nyligen uppvaknande klienter hon talar med varje dag. Marcia berättade för oss om den växande medvetenheten av vad hon kallar the swing vote, dvs de som blir medvetna om den nya paradigmen och ET-förbindelserna och vad allt detta betyder när man kopplar det till den verkliga världen. Vi har kallat den här intervjun för Ground Crew 101 därför att det verkar för oss som att Marcia är starkt kopplad till dem som just har kommit ombord...

Dr Bill Deagle
Dr Bill Deagle

Dr Bill Deagle -
Prognos för planeten Jorden
September 2008

[sv] Introduktion
[sv] Avskrift             del 1  del 2  del 3
[en] YouTube           del 1  del 2  del 3
[en] Mov video         del 1  del 2  del 3
[en] Google video      del 1  del 2  del 3
[en] Mp4 video         del 1  del 2  del 3
[en] Mp3 ljudfil         del 1  del 2  del 3
George green
George Green

George Green -
Messages for the ground crew

April 2008

[sv] Introduktion
[sv] Avskrift             del 1  del 2 
[en] YouTube           del 1  del 2 
[en] Mov video         del 1  del 2
[en] Wmv video       del 1  del 2
[en] Google video      del 1  del 2 
[en] Mp4 video         del 1  del 2 
[en] Mp3 ljudfil         del 1  del 2

John Lear
John Lear

John Lear - Avslöjar allt
April 2008

[sv] Introduktion
[sv] Avskrift         del 1 del 2 del 3 del 4
[en] YouTube       del 1 del 2 del 3 del 4  
[en] Mov video      del 1 del 2 del 3 del 4
[en] Google video   del 1 del 2 del 3 del 4  
[en] Mp4 video      del 1 del 2 del 3 del 4  
[en] Mp3 ljudfil      del 1 del 2 del 3 del 4 
Jim Sparks & Bill Holden
Jim Sparks and
Bill Holden

Jim Sparks and Bill Holden -
Delar sina erfarenheter med varann

April 2008

[sv] Introduktion
[sv] Avskrift
[en] YouTube video
[en] Windows media (.wmv)
[en] Google video
[en] Quicktime video (.mov)
[en] Mp4 video
[en] Mp3 ljudfil
David Wilcock
David Wilcock

David Wilcock - Framtidsprat
Mars 2008

[sv] Introduktion
[sv] Avskrift
[en] YouTube video
[en] Windows media (.wmv)
[en] Google video
[en] Quicktime video (.mov)
[en] Mp3 ljudfil
Leo Zagami
Leo Zagami

Leo Zagami - Illuminati whistleblower
Februari 2008

[sv] Introduktion
[en] YouTube           del 1  del 2  del 3
[en] Mov video         del 1  del 2  del 3
[en] Google video      del 1  del 2  del 3
[en] Mp3 ljudfil         del 1  del 2  del 3
Benjamin Fulford
Benjamin Fulford

Benjamin Fulford - Ultimatumet
Februari 2008

[sv] Introduktion
[sv] Avskrift             del 1  del 2  del 3
[en] YouTube           del 1  del 2  del 3
[en] Google video      del 1  del 2  del 3
[en] Wmv video       del 1  del 2  del 3
[en] Mp3 ljudfil         del 1  del 2  del 3
Luca Scantamburlo
Luca Scantamburlo

Luca Scantamborlo -
Planet X återkomst

Februari 2008

[sv] Introduktion
[sv] Avskrift             del 1  del 2 
[en] YouTube           del 1  del 2 
[en] Mov video         del 1  del 2
[en] Wmv video       del 1  del 2
[en] Google video      del 1  del 2 
[en] Mp3 ljudfil          del 1  del 2

David Wilcock
David Wilcock

David Wilcock -  Jumproom to mars
December 2007

[sv]
Introduktion
[sv] Avskrift
[en] YouTube video
[en] Windows media (.wmv)
[en] Google video
[en] Quicktime video (.mov)
[en] Mp3 ljudfil

Bill och Kerry träffade David på en restaurang i Los Angeles och man diskuterade vad som händer på Jorden men även vad som händer på den röda planeten Mars.  Vi upplever osäkerhet och spänningar på Jorden som inte liknar något i vår förflutna historia.  Vi upplever tumult och förvirring i regeringen och ekonomiskt kaos. De flesta människor vill tro på att regeringen är som en tolerant och välvillig föräldrafigur som man kan lita på obetingat.  Och det kommer mer och mer information om inte bara institutionell korruption utan också en stor mängd information som relaterar till att besökare från andra planeter faktiskt kommer hit just nu.


Richard Hoagland
Richard Hoagland

Richard Hoagland - Dark mission
December 2007

[sv] Introduktion
[sv] Avskrift             del 1  del 2  del 3
[en] YouTube           del 1  del 2  del 3
[en] Google video      del 1  del 2  del 3
[en] Mov video         del 1  del 2  del 3
[en] Wmv video       del 1  del 2  del 3
[en] Mp3 ljudfil         del 1  del 2  del 3Valery Uvarov
Valery Uvarov

Valery Uvarov -
Pyramid kraft och 2012

Oktober 2007

[sv] Introduktion
[en] YouTube           del 1  del 2 
[en] Mov video         del 1  del 2
[en] Google video      del 1  del 2 
[en] Mp3 ljudfil          del 1  del 2
Boriska
Boriska

Boriska - Indigo pojken från Mars
Oktober 2007

[sv] Introduktion
[sv] Avskrift (av Gennady Belimov 2004)
[en] YouTube video
[en] Windows media (.wmv)
[en] Google video
[en] Quicktime video (.mov)
[en] Mp3 ljudfil

Boris Kipriyanovich är ett Indigo-barn, antagligen det mest kända i Ryssland. Boriska, eller ”Lille Boris” presenterades i Pravda efter att Gennady Belimov, en universitetsprofessor i Volgograd, bevittnat Boriskas framträdande vid en lägerträff där han förvånade en vuxen publik och höll dem trollbundna under en och en halv timma. Han berättade om sina tidigare liv på Mars och Lemurien och varnade för katastrofer som kommer att drabba Jorden under 2009 och 2013.  Belimov hade sinnesnärvaro nog att spela in Boriskas monolog och inom kort spreds detta i Ryssland vad den lilla profeten hade att säga, speciellt när berättelsen togs upp i Moskvas förnämsta dagstidning.


David Wilcock
David Wilcock

David Wilcock - The road to ascension
Juni 2007

[sv] Introduktion
[sv] Avskrift          del 1 del 2 del 3 del 4
[en] YouTube        del 1 del 2 del 3 del 4  
[en] Mov video      del 1 del 2 del 3 del 4
[en] Google video   del 1 del 2 del 3 del 4  
[en] Wmv video     del 1 del 2 del 3 del 4  
[en] Mp3 ljudfil      del 1 del 2 del 3 del 4
Jim Sparks
Jim Sparks

Jim Sparks - The keepers
Juni 2007

[sv] Introduktion
[sv] Avskrift
[en] YouTube video
[en] Google video
[en] Quicktime video (.mov)
[en] Mp3 ljudfil
Bob Dean
Bill Holden

Bill Holden -
Air force one and the alien connection

Juni 2007

[sv] Introduktion
[sv] Avskrift
[en] YouTube video
[en] Google video
[en] Quicktime video (.mov)
[en] Mp3 ljudfil
Dan Burisch
Dan Burish

Dan Burish -  Stargate hemligheter
Juni 2007

[sv] Introduktion
[sv] Avskrift           del 1  del 2
[en] YouTube         del 1  del 2   
[en] Mov video       del 1  del 2
[en] Google video    del 1  del 2   
[en] Wmv video      del 1  del 2   
[en] Mp3 ljudfil       del 1  del 2

Vi är glada att kunna intervjua Dan igen efter nästan ett år sedan vårt första möte. I denna andra djupgående intervju som arbetats fram utifrån en lång lista med våra egna frågor som Dan gått igenom, och som han svarat detaljerat på handlar både om teknologi och politik som rör Stargates (stjärnportar) och Looking glass (spegeln)...


Dan Sherman
Dan Sherman

Dan Sherman - Way above black
juni 2007

[sv] Introduktion
[sv] Avskrift
[en] YouTube video
[en] Windows media (.wmv)
[en] Google video
[en] Mp4 video
[en] Mp3 ljudfil
Bob Dean
Bob Dean

Bob Dean -
En officer och en gentleman

Maj 2007

[sv] Introduktion
[sv] Avskrift          del 1  del 2  del 3
[en] YouTube         del 1  del 2  del 3
[en] Mov video       del 1  del 2  del 3
[en] Google video    del 1  del 2  del 3
[en] Wmv video      del 1  del 2  del 3
[en] Mp3 ljudfil       del 1  del 2  del 3

Vi har träffat många märkliga personer i samband med vårt arbete för Project Camelot, men att träffa Bob Dean var en av våra största privilegier. Som en äldre statsman är han är charmig, vältalig och käck, och vi är stolta över att presentera detta i vad som kan vara en av våra mest minnesvärda intervjuer. I del ett, delar Bob med sig av sin kunskap om UFO-fenomenet och vad han stött på under arbetet vid "SHAPE" i Europa under 1960-talet: en centimeter tjock detaljerad officiell rapport om det utomjordiska "problemet" kallades på den tiden helt enkelt "Utvärdering". Med sitt säkerhets ID fick han fri tillgång till dokumentet, som han läste  flera gånger, och han berättar hur det förändrade hans liv. Senare, efter pensioneringen från militären, gjorde han det modiga beslutet att trotsa sitt tysthetslöfte och började tala offentligt om vad han hade lärt sig.


David Corso
David Corso

David Corso och Duncan O'Finioan -
En okonventionell vänskap

Januari 2007

[sv] Introduktion
[sv] Avskrift
[en] YouTube video
[en] Windows media (.wmv)
[en] Quicktime video (.mov)
[en] Google video
[en] Mp3 ljudfil

 


Gordon Novel
Godon Novel

Gordon Novel - Renegade
December 2006

[sv] Introduktion
[sv] Avskrift
[en] YouTube video
[en] Windows media (.wmv)
[en] Google video
[en] Mp4 video
[en] Mp3 ljudfil
Clifford Stone
Sgt Clifford Stone

Sgt Clifford Stone - ET interpreter
November 2006

[sv] Introduktion
[sv] Avskrift
[en] YouTube video
[en] Windows media (.wmv)
[en] Google video
[en] Mp4 video
[en] Mp3 ljudfil
Duncan O’Finioan
Duncan O'Finioan

Duncan o Finioan -
Den ultimata krigaren

November 2006

[en] Introduktion
[en] Avskrift
[en] YouTube video
[en] Windows media (.wmv)
[en] Google video
[en] Mp4 video
[en] Mp3 ljudfil

Duncan O’Finioan var den ultimata krigaren... hjärntvättad, kontrollerad och som en del av det hemligstämplade MK-ULTRA programmet "PROJECT TALENT". Som tusentals andra barnsoldater som tränats för detta som pågick 1966, så tror han att han är en av ett 20-tal kvar kvar i livet. Han vill nu träda fram och berätta sin historia.

Henry Deacon
"Henry Deacon"
(Arthur Neumann)
Henry Deacon -
En fysiker från Livermore

Oktober 2006

[sv] Introduktion
[sv] Avskrift del 1 (Oktober 2006)
[sv] Avskrift del 2 (Februari 2007)
[sv] Avskrift del 3 (Maj 2007)
[sv] Avskrift del 4 (December 2007)
[sv] Avskrift del 5 (Juli 2008)

Vi träffade och intervjuade mannen i början av september, men han avböjde att visas på video eller att få sitt namn offentliggjort ... av helt förståeliga skäl. (Henry Deacon är en pseudonym, föranledd av sin likhet med det sympatiska och kreativa universalgeniet i Eureka TV-serien.) I detta extraordinära och omfattande video vittnesmål, beskriver han sitt arbete och sina erfarenheter, och avslöjar häpnadsväckande information om kommande planerade krig med Kina, hur droger smugglas av militären från Sydostasien, stargates med omedelbar kommunikation över stora avstånd, de bebodda planeterna i Alpha Centauri, chemtrails, revor i rumtiden som orsakas av provsprängningar av kärnvapen, och den skada och fara de har orsakat, att användna virus för att reducera världens befolkning, nedskjutningen av en utomjordisk farkost i en enhet där han tjänstgjort, och mycket mer - även, möjligen mycket viktigt, en bekräftelse av Dan Burisch vittnesmål.Vi tror att den omfattande information som offentliggjorts av den här mannen är mycket viktig. Vi hyllar hans mod att träda fram för att försäkra att dessa sanningar är kända, samt uppmuntra och stödja alla andra att följa hans exempel.


John Lear
John Lear

John Lear - Flyger in
Augusti 2006

[sv] Introduktion
[sv] Avskrift
[en] YouTube video
[en] Windows media (.wmv)
[en] Google video
[en] Mp4 video
[en] Mp3 ljudfil

John Lear är välkänd & legendarisk i UFO sammanhang. Han är Gåtfull, frispråkig och utmanande,Här berättar han om konstgjorda strukturer på månen, Area 51, Avancerade flygplan och mycket mer.

Ralph Ring
Ralph Ring

Ralph Ring - Aquamarine drömmar
Augusti 2006

[sv] Introduktion
[sv] Avskrift
[en] YouTube video
[en] Windows media (.wmv)
[en] Google video
[en] Mp4 video
[en] Mp3 ljudfil
Denna berättelse handlar om den inovativa teknikern Ralph ring & hans team som i början av 60-talet lyckades bygga ett antal fungerande flygande skivor som drevs av elektomagneter och andra komponenter. Dock stötte temet på motstånd från regeringstjänstemän som konfiskerade deras utrustning. Läs denna artikel om geniet som kanske kommit på ett nytt revolutionerande sätt att resa, här finns även många bilder att titta på.


Bob Dean
Dan Burisch

Dan Burisch - Out from under Majestic
Juli 2006

[sv] Introduktion
[sv] Avskrift           del 1  del 2  del 3
[en] YouTube         del 1  del 2  del 3  
[en] Mp4 video       del 1  del 2  del 3
[en] Google video    del 1  del 2  del 3 
[en] Wmv video      del 1  del 2  del 3
[en] Mp3 ljudfil       del 1  del 2  del 3

De flesta studenter och forskare för UFO-främmande fenomen behöver ingen introduktion till Dan Burisch. Han är välformulerad, provocerande, mänsklig och övertygande. Dan's berättelse är komplicerad och svår att förstå. Hans historia handlar b.l.a. om vem utomjordingarna är, varför de är här, hur vi interagerar med dem, och vad som stå på spel. Han berättar om sina erfarenheter i Area51 och om Illuminati, sin inblandning i Majestic12, och "Looking glass", en slags apparat vilket man kan se in i framtiden med och se olika händelseförlopp och tidslinjer.


Gary McKinnon
Gary McKinnon

Gary McKinnon -
Hacka Pentagon

Juni 2006

[sv] Introduktion
[sv] Avskrift
[en] YouTube video
[en] Windows media (.wmv)
[en] Google video
[en] Mp4 video
[en] Mp3 ljudfil
Gary McKinnon är klarsynt, vältalig och extremt intelligent. Han gjorde klart att det verkliga skälet amerikanerna vill utlämna honom är inte för den skada som han har gjort, som i själva verket inte fanns någon. Anledningen var på grund av vad han hade sett. Ett specifikt dokument som Gary snubblade på avslöjar en lista med "icke-markbunden personal" och en avlägsen värld någonstans ute i rymden, som antydde möjligheten att militär verksamhet äger rum på andra planeter, och som interagerar med oss och regeringar i närheten av vårt solsystem.


Mr X
Mr X

Mr X - En tidigare UFO arkivarie
Maj 2006

[sv] Introduktion
[sv] Avskrift
[en] YouTube video
[en] Windows media (.wmv)
[en] Google video
[en] Mp4 video
[en] Mp3 ljudfil
"Mr X", som han kallades, kom fram helt oväntat i december 2005, när han postade ett meddelande till Bill Ryan på Serpos webbplats kontaktsida. Hans historia var ovanligt och viktig. Han hävdade att han var anställd på 1980-talet av en kalifornisk försvarsentreprenör som en arkivarie. Han arbetade långa timmar i ett låst valv, och hade tillgång till stora postpåsar fulla med bilder, videoband, främmande föremål, och topphemliga dokument som berättade historien bakom Roswell mm. Han valde att träda fram för att berätta sin historia, trots att han riskerade säkerheten för sig själv och sin familj.


Special rapporter och avslöjanden:


No name
Anonym

Brev från en Norsk politiker
Mars 2008

[en] Avskrift del 1
[en] Avskrift del 2
[en] Avskrift del 3

De personer som skrev detta meddelande till oss gjorde det under sitt eget namn (vilket vi har kollat), Vi är övertygade om deras äkthet, men som ni förstår kan vi inte avslöja deras rätta namn eller publicera något foto utan deras medgivande.  Innehållet i detta meddelande, om det är sant, kan knappast bli mer viktigt. 

 

free hit counter besökStöd Project Avalon - Gör en donation:

Donate

Tack för din hjälp.
Din generositet gör det möjligt
för oss att fortsätta vårt arbete.

Bill Ryan

bill@projectavalon.net


unique visits