Search

__________________________________________________________

Bill Ryan

Interview med Freedom Central, November 2009:

Klik her for at download videoen (MP4)
Klik her for at download lydfilen (MP3)
Klik her for at se udskriften
[PC bruger højre-klik og vælge Save As; Mac bruger option-klik]


Zurich konferencen Nøgleords Tale, Juli 2009:

Click here for at download videoen (MP4)
Click here for at download lydfilen (MP3)
Click here
for at se udskriften
[PC bruger højre-klik og vælge Save As; Mac bruger option-klik]


Bill Ryan og Kerry Cassidy fra Projekt Camelot interviewed af Arjan Bos, August 2009:

Click here to download the video (MP4)
Click here
for at download lydfilen (MP3)
Click here f
for at se udskriften
[PC bruger højre-klik og vælge Save As; Mac bruger option-klik]


Bill Ryan har en BSc(Bachelor of Science) i Matematik med Fysik og Psykologi (Bristol Universitet, UK, 1974), og efterfulgte det med at undervise i en kort periode. I 27 år var han chef konsulent, med speciale i person og hold udvikling, lederskabs træning og lederskabs vejledning. Af betydelige langtids klienter, havde han BAe(tidligere Britisk Luftfartsvæsen), Hewlett-Packard, and PricewaterhouseCoopers.

I November 2005 inviede han Project Serpo website, som omhandlede en påstået afslørings rapport, om et US-alien udvekslings program, som fandt sted for mere end 40 år siden. Selv om han har været interesseret i UFO´er, fri energi og alternativ medicin (Han er udannede i kinesiologi)i mere end tredive år, fik han først rigtige kontakt med UFO fællesskabet efter han lavede Serpo hjemmesiden. Hanchef konsulent stilling i maj 2006, efter at have startet Project Camelot med Kerry Cassidy.

Vær venlig at klikke her for at læse mere om historien bag Projekt Camelot - Hvilket i sig selv er et emne, langt udover denne her korte introduktion. I bund og grund var Camelot et dristigt (og meget succesfuld) eventyr og at være hvor tingene sker, undersøge alternative medier, lave mere end 100 stk fuld længde video interviews, om nogle alternativ og kontroversielle emner, som er adresseret til nogle af de vigtigste emner i vores tid.

Nogle af emnerne addresseret her, er sammenfattede i de to videoer som er sat ind modsat. Hver af dem fortæller i stor stil om Camelots arbejde generalt - og Bill´s filosofi og personlighed især.

Bill bor i øjeblikket i Europa, men rejser meget rundt. Projekt Avalon er hans nye side, som han driver uafhængigt af andre. Han er meget dedikeret på at fortsætte Projekt Camelots mission, ved at adressere de globale problemer med et spirituelt fokus og en proaktivt, praktisk-sammenfundsmæssigt tilgang.

Støt Project Camelot - giv din donation her


Donate

Tak for hjælpen.
Din generøsitet gør det muligt for os at fortsætte arbejdet.

Bill Ryan

bill@projectavalon.net

StatCounter - Free Web Tracker and CounterStatCounter - Free Web Tracker and Counter
unique visits